Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΟΣ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
gspara
ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (15:00) 2
Σε κακο φεγγαρι οι γηπεδούχοι θελουν να σταματησουν το αρνητικο τους σερι.Ο Ιπποκράτης εχει χασει οριακα 2 ματς στην λεκανοπεδιο,αυτη την φορα πιστευω θα χαμογελασει.

ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ.-ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Εστω χωρις Κουσουλα η Μανδρα πρεπει να το παρει.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 1
Πολύ αμφιρροπο παιχνιδι.Ανεβασμενο ψυχολογικα το Ηρακλειο.Η Ερυθραια μαλλον ατυχησε με το αναγκαστικο ρεπο σε σημειο που ειχε φορμαριστεί.Απο το ποσο εχει επηρεαστεί η ομαδα του Χαουχουλη θα εξαρτηθεί και η εκβαση του αγωνα.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 1
Το Παγκρατι καίγεται περισσοτερο αλλα θα πρεπει να αντεξει στο σκληρο παιχνιδι των γηπεδούχων.Ασσος με επιφυλαξη....

ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ 2
Τρελη πορεια ο ΚΑΟΚ αλλα θα πονταρω στην Ελευσινα που με εντυπωσιασε την Τεταρτη και αν εχει Αβραμιδη-Τζιαλλα μπορει να ντουμπλαρει.

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ-ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ (18:15) 1
Πολύ δυσκολο να σπασει ο ασσος.

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
Μοναδικο κινητρο το αηττητο.

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
Το ματς της αγωνιστικης.Η Δαφνη απογοητευσε στην Γουβα αλλα εδώ πιστευω θα είναι διαφορετικη και θα παρει ρεβανς για την ηττα του κυπελλου.
Gkos
Λοιπον.
Αντε να δωσω τα δικά μου, να ειναι ομως διαφορετικα απο Πετρο και Θοδωρη !
Θα ειναι πολυ διαφορετικά !

ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (15:00) 2

ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ.-ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 2

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2

ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ-ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ (18:15) 1


ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
acyacy
Ηράκλειο Ο.Α.Α vs Πανερυθραϊκός Α.Σ
🔹1ο δεκάλεπτο 21-15
🔹2ο δεκάλεπτο 38-33
🔹3ο δεκάλεπτο 62-55
🔹4ο δεκάλεπτο 77-78
gspara
QUOTE (acyacy @ Nov 26 2017, 19:21 ) *
Ηράκλειο Ο.Α.Α vs Πανερυθραϊκός Α.Σ
🔹1ο δεκάλεπτο 21-15
🔹2ο δεκάλεπτο 38-33
🔹3ο δεκάλεπτο 62-55
🔹4ο δεκάλεπτο 77-78

Ανατροπαρα!!!!Τσακίρης καλος?
acyacy
καλος πασα τσακιρη τριποντο ο μπανι
gspara
QUOTE (acyacy @ Nov 26 2017, 19:30 ) *
καλος πασα τσακιρη τριποντο ο μπανι

Το μπουμπουνισε ο Αντωνιου shot.gif ??
gspara
ΕΦΑΟΖ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ 68-63 (14-15,26-35,52-50,68-63).

Παλικαρισια νικη για τον ψυχωμενο Φιλαθλητικο που καταφερε μετα τα μεσα της 3ης περιοδου να ανατρεψει την εις βαρος του κατασταση και να παρει μια σπουδαια νικη με κορυφαιο τον Σαμοθρακη και καθοριστικο στο φιναλε τον Εμμανουηλιδη.

ΕΦΑΟΖ:Εμμανουηλιδης-Σαμοθρακης-Παπαρεγκας-Υφαντης-Σαρλης
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ:Κουμπουρας-Ονασογλου-Λεκακης-Ασημακοπουλος-Τσακαλερης
Εκτος αποστολης για τους γηπεδούχους ο Καστανιώτης.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκινησαν με Τσακαλερη στο 5 αντι Χαριση για να μπορεσουν να αντεπεξελθουν στην αθλητικοτητα του ΕΦΑΟΖ και μετα από 6 λεπτα αγωνα προηγηθηκαν 0-9!!!
Ο κοουτς Ζηβας δεν πηρε ταιμ-αουτ,αλλα προτιμησε να αδειασει τον παγκο του και ηδη ειχε αλλαξει τρεις χειριστες(Εμμανουηλίδης-Κοψιας-Γρατσιατος).
Ο Γρατσιατος τελικα ηταν αυτος που τον δικαιωσε και το δικο του 3ποντο στο 6' ανοιξε επιτελους λογαριασμο για τους γηπεδούχους που καταφεραν να προηγηθουν 15-14 με 3ποντο του Υφαντη.

Οι 2 ομαδες συμβαδισαν για λιγο μεχρι που ο παιχτης-αποκαλυψη της προηγουμενης αγωνιστικης,Τρυπας και ο Ονασογλου με 3ποντα εδωσαν προβαδισμα 18-23 στον Ιπποκρατη.
Προς το τελος της 2ης περιοδου μπηκε για πρωτη φορα ο Παπαφλωρατος.Ναι,ο περσινος πλει του Εθνικου.Με δυσκολια τον γνωρισα.Αδυνατος ηταν αλλα τωρα παραεγινε.Τελος παντων,με 2 γρηγορα λαθη ο Ζηβας τον ξαναπηρε στον παγκο.
Αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ξεφυγουν 24-33 με 3ποντο του Ασημακοπουλου.

Στην 3η περιοδο ο Ιπποκράτης συνεχισε να ελεγχει το παιχνιδι μεχρι το 26' περιπου με το σκορ 35-43.
Λιγο μετα ο Κουμπουρας πηρε εξυπνα το 4ο φαουλ του Σαρλη(δεν ειχε βγει καθολου) και με βολες εγραψε το 39-45.
Η ξεκουραση όμως του γκαρντ των φιλοξενουμενων αναθαρρησε τον ΕΦΑΟΖ που αυξησε την πιεση σε ολο το γηπεδο.Ο Ιπποκράτης ηπιε θαλασσα και αρχισαν τα λαθη.Ο Παπαρεγκας με γκολ-φαουλ μειωσε 42-45.Ξανα κλεψιμο οι γηπεδούχοι και μετα από αστοχο σουτ ο Σαμοθράκης αν και εμφανως σε μειονεκτικη θεση,με εντυπωσιακο αλμα πηρε επιθετικο ριμπάουντ και με νέο γκολ-φαουλ ισοφαρισε 45-45.

Παλι ο Σαμοθράκης εδωσε προβαδισμα 52-47 λιγο πριν τη ληξη της `3ης περιοδου.Η επανεισοδος όμως του Κουμπουρα ξαναεκανε ομαδα τον Ιπποκρατη που προηγηθηκε εκ νεου 54-57 με καλαθι του Τσακαλερη.
Ο Υφαντης με τεραστιο 3ποντο ισοφαρισε 57-57 και το ματς πηρε φωτια με καθοριστικη όμως την εισοδο του Εμμανουηλιδη που ειχε να μπει από την 1η περιοδο.
Ο εμπειρος μπομπερ εκανε αυτό που ξερει καλυτερα από τον καθενα,να βγαζει τα καστανα από την φωτια!!!Στα τελευταια λεπτα λοιπον πετυχε και τους 7 ποντους του και εκρινε την αναμετρηση.

Αρχικα ισοφαρισε 59-59 και λιγο αργοτερα με 3ποντο-χρυσαφι μειωσε 62-63.Με 1,5 λεπτο για το τελος ο Σαμοθράκης με 2 βολες εδωσε προβαδισμα 64-63.
Ακολουθησαν αστοχα σουτ από Κουμπουρα-Εμμανουηλιδη-Ονασογλου και τελικα ο Γκαβασιαδης στα 10'' εγραψε το 66-63.
Οι γηπεδούχοι δεν εκαναν φαουλ αλλα το 3ποντο του Ονασογλου βρηκε σιδερο και στα 3,6'' ο Εμμανουηλίδης με 2 βολες εγραψε το τελικο 68-63.

Κορυφαιος ο θρυλικος Μπαμπης Σαμοθρακης 41.gif και καθοριστικος ο Εμμανουηλίδης στο φιναλε.Φοβερο πρωτο 25λεπτο ο Γρατσιατος,ενω μεγαλη βοηθεια εδωσαν και οι Υφαντης-Σαρλης-Παπαρεγκας-Τσιτσιγιαννης.

Ο Ιπποκράτης χωρις λυσεις από τον παγκο δεν αντεξε στην αθλητικοτητα και πιεση των γηπεδούχων.Ξεχωρισαν Κουμπουρας-Ασημακοπουλος-Ονασογλου-Σκουφης.

ΤΡΙΤΩΝΑΣ-ΔΑΦΝΗ 78-65 (22-14,41-37,62-57,78-65)

Δυνατο παιχνιδι με ωραιο ρυθμο και δικαιη νικη για τον Τριτωνα που ηταν ανωτερος με κορυφαιους Καλαντζή-Καραδολαμη!!!
Η Δαφνη εδειξε να συνερχεται μετα την εμφανιση της Γουβας,ηταν βδελλα στους γηπεδούχους για 3 περιοδους(50-49),αλλα στο τελευταιο δεκαλεπτο,με Γκινη-Μιχοπουλο σε κακη μερα,ξεμεινε από επιθετικες λυσεις.

ΤΡΙΤΩΝΑΣ:Ντιμπ-Καλαντζης-Γκαβανοπουλος-Θυμνιος-Κουκουνιας
ΔΑΦΝΗ:Καπωνης-Τσελεμπης-Γεωργουτσος-Μιχοπουλος-Τσιακος

Μετα τους 6 αρχικους ποντους του Γεωργουτσου(2-6) ο σεληνιασμένος Καλαντζής σανιδωσε το γκαζι και οι γηπεδούχοι προσπερασαν 17-8 με καταληξη το δικο του 3ποντο.

Στην 2η περιοδο η Δαφνη γυρισε την αμυνα σε ζωνη και με την εισοδο του Χρυσου που εδωσε ενεργεια και πιεση,μειωσαν 27-23 με γκολ-φαουλ του Γεωργουτσου.
Λιγο αργοτερα τα 3ποντα των Θεοδοσιου-Γκινη μειωσαν την διαφορα μεχρι το -3(31-28,36-33) αλλα το 3ποντο του Καραδολαμη δεν τους επετρεψε να πλησιασουν περισσοτερο (39-33).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μιχοπουλος με 3ποντο μειωσε για πρωτη φορα 41-40 και ακολουθησε ένα ισορροπημενο μπραντεφερ.
Ο Τριτωνας ειχε σαφη προσανατολισμο να ταισει τον Τασοπουλο σε αυτό το διαστημα,ενω η Δαφνη χτυπησε κυριως με διεισδύσεις από τα γκαρντ.
Μετα το 50-49 από βολες του Καπωνη,ακολουθησε ένα καλο διαστημα των γηπεδούχων που ξεφυγαν 58-50 για να κλεισουν την 3η περιοδο 62-57 με αιχμη τον Καραδολαμη.

Η τελευταια περιοδος ξεκινησε με 3ποντο του Καλαντζή(65-57) και ο Τριτωνας εγινε το απολυτο αφεντικο της αναμετρησης με την Δαφνη να χανει τον δρομο προς το καλαθι και να πετυχαινει μολις 8 ποντους.
Ο Θυμνιος οδηγησε στο 69-59 με τους Κουτουλα-Ντιμπ να ελεγχουν πλήρως το τεμπο του αγωνα!!!
Με 5 ποντους του Καραδολαμη η διαφορα επιασε την μεγιστη τιμη της,ελαχιστα δευτερόλεπτα πριν το φιναλε...78-63.

Το σημερινο MVP θεωρω αξιζει να απονεμηθεί στον Μανωλη Καλαντζη 41.gif 77.gif που αποτελεσε σαφεστατα το κρυφο χαρτι του κοουτς Μιχελακου,με τον ταχυτατο γκαρντ του Τριτωνα να τον δικαιωνει για την εμπιστοσυνη του.Εκτος από σκορ και δημιουργια,προσφερε τα μεγιστα στην περιφερειακη πιεση και επαιξε ολοκληρο τον αγωνα με τσιτα τα γκαζια και φουσκωμένα τα πνευμονια!!!!!!
Μεγαλο παιχνιδι από Καραδολαμη που ανεβαζει σταδιακα στροφες και σημερα θυμισε τον περσινο φοργουορντ του Κορωπιου.
Ηγετικη καθοδηγηση από Ντιμπ-Κουτουλα και παλικαρια στην ρακετα Τασοπουλος-Θυμνιος.

Η Δαφνη παλεψε αλλα ειχε σε ασχημη μερα βασικα στελεχη και γενικα δεν βρεθηκε αυτος που θα παρει την ομαδα στις πλατες του.
Περισσοτερο επικίνδυνος ο Γεωργουτσος αλλα πιστευω εμεινε αρκετη ωρα στον παγκο.Θετικος ο Θεοδοσιου αλλα φορτωθηκε γρηγορα,παλεψε ο Τσιακος,ενω ο Χρυσος με την παρουσια του στην 2η περιοδο αξιζε παραπανω χρονο.
gspara
QUOTE
«Ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ–ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ., για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος), ορίζεται να διεξαχθεί στις 06/12/2017 και ώρα 17.30 στο κλειστό γυμναστήριο Ερυθραίας «ΣΤ. ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ».
gspara
http://nstv.gr/arthra/live-streaming-i-ana...-efoa-zografoy/
Σε live streaming ο αγωνας Ικαρος Ν.Σμ.-Φιλαθλητικος την Κυριακη.
PetranG3
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ - ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 1

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1
Ελευση νεου και πολυ ικανου προπονητη στη Βουλα. Αλλαγη ψυχολογιας...

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΤΩΝ 1

ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜ. - ΕΦΑΟΖ 1
Με ηττα, μπαινουν οι βασεις για προγραμματισμο ενοψει Γ' Εθνικης...

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. 1

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΚΟΡΠΩΙ 1

gspara
ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ. 1
Πολύ μετρια εμφανιση ο Ιπποκράτης στου Ζωγραφου αλλα στην εδρα του μεταμορφώνεται.Η Μανδρα με Κουσουλα όμως θα είναι πολύ δυσκολος αντιπαλος.Ασσος αλλα με μικρη διαφορα....

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 1
Παραδόξως το Ηρακλειο νοιωθει καλυτερα εκτος εδρας.Θα τριτωσει στο Βικελας?Ομαδες με μικρο ροστερ αλλα πιο ποιοτικη και εμπειρη 5αδα το Ηρακλειο.Παρολαυτα η Κηφισιά στηρίζεται στην εδρα της για βαθμούς σωτηριας.Περιμενω ενδιαφερον και κλειστο παιχνιδι που θα κριθει οριακα...

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1
Η σκληροτραχηκη και φορμαρισμενη αρμαδα του Χουχουλη δεν θα πεταξει στα σκουπίδια την επικη αποδραση της Κρητης.Αν διακρινω σωστα και ψειγματα ανάστασης Δερμιτζακη το μελλον φανταζει ακομα καλυτερο.

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1
Τρομερα ατυχη η εκπληκτικη και επισης φορμαρισμενη Κορινθος που εχασε τον Κωνσταντινου για το υπολοιπο.Τυχαινει και την Βουλα στο ντεμπουτο Βλαχου και τον ψυχολογικο αερα που φερνουν τέτοιες καταστασεις.Ασσος αλλα δυσκολα γιατι απέναντι στον δολοφονο Κεφαλα δεν μπορεις ποτε να εισαι ησυχος....

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
Μπορει να μην αποδεικνύεται βαθμολογικα αλλα είναι ντερμπαρα.Ο Τριτωνας δικαια μεχρι τωρα εχει αγκαλιασει την 2η θεση με ωραιο μπάσκετ και πιστη στις δυνατότητες του.Οσκαρ ατυχιας διεκδικεί η Ελευσινα με κομβικες απουσιες συνεχεια.Ο Μιχελακος ειχε την ευκαιρια να δει το ματς της Ελευσίνας με την Δαφνη κα θα είναι προετοιμασμένος για την περιφερειακη καταιγιδα των γηπεδούχων.Αν είναι πληρης η Ελευσινα μπορει να πετυχει μια σπουδαια νικη αν και την δεδομενη χρονικη στιγμη είναι αουτσάιντερ.

ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ-ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
Με καλη ψυχολογια και από εξαιρετικη εμφανιση ο ΕΦΑΟΖ αλλα ο Ικαρος παιζει με την πλατη στον τοιχο και το σημερινο ματς είναι do or die.

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ (18.00) 1
Eιχε απουσιες με Ικαρο ο Διαγόρας(Καραβανας-Εμιρης-Καραμπαμπας) αλλα ακομα και πληρης σημερα δεν μπορει να περιμενει κατι περισσοτερο από μια αξιοπρεπεπη εμφανιση.

ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
Σε ανοδικη πορεια με Ρουμελιωτη το Κορωπι που εχει όμως τραυματια τον Μπουρδανο.Η Δαφνη βρισκεται σε κακο φεγγαρι αλλα πιστευω σημερα θα διακοψει το αρνητικο σερι.

* Φουλ του ασσου βλεπω,να δουμε ποια γήπεδα θα σπασουν σε ένα εντελως απροβλεπτο και ανταγωνιστικο πρωταθλημα πισω βεβαια από τον σιγουρο πρωταθλητη Ιωνικο.

** Σε live streaming οι αγωνες Βουλα-Κορινθος(sportshero) και Ικαρος-Φιλαθλητικος(nstv).
gspara
ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΤΡΙΤΩΝΑΣ 78-70 (22-19,37-33,59-55,78-70)

Το ηθελε πολύ και το πηρε δικαια η ψυχωμενη Ελευσινα που ειχε σε ολη σχεδόν την διαρκεια του αγωνα το πανω χερι απέναντι στον Τριτωνα που εμφανιστηκε κατώτερος προηγουμενων εμφανισεων.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ:Αβραμιδης-Ηλιαδης-Νικολακοπουλος-Μαντζιωρης-Στεφος
ΤΡΙΤΩΝΑΣ:Ευστρατιου-Ντιμπ-Γκαβανοπουλος-Καραδολαμης-Τασοπουλος

Πληρης μετα από καιρο η Ελευσινα με τον Αβραμιδη να δειχνει ανέτοιμος στα 3 πρωτα δεκάλεπτα αλλα να ανεβαζει στροφες στο τελευταιο και μαζι του να παρασυρει την γηπεδουχο ομαδα στην πολυτιμη νικη.
Ο Μιχελακος εριξε τον δαιμονιο Ευστρατιου βδελλα στον Αβραμιδη αλλα ο νεαρος χρεωθηκε γρηγορα με 2 φαουλ.Το χειροτερο ηταν ότι τον μιμηθηκε και ο πρωταγωνιστης της προηγουμενης αγωνιστικης,Καλαντζης,που τον αντικατεστησε.
Επιθετικα στο ξεκίνημα ο Τριτωνας βρηκε εγγυηση στο ζωγραφιστο τον Τασοπουλο που ξεκινησε με 3/3 απέναντι στον Στεφο.Απο τους γηπεδούχους εντυπωσιακο ξεκίνημα εκανε ο Ηλιαδης με 9 γρηγορους ποντους στην 1η περιοδο(13-9).
Ενδιάμεσα ο Νικολακόπουλος ειχε πετυχει ένα εντυπωσιακο 4ποντο για το 8-4.Ο ιδιος παιχτης οδηγησε στο 22-15 αλλα ο Τριτωνας με ηγετη τον εκπληκτικο Ντιμπ μειωσε στην ληξη της 1ης περιοδου 22-19.

Αμφιρροπη η 2η περιοδος με την Ελευσινα να κραταει τον ελεγχο (30-24) αλλα τον Τριτωνα να βρισκει τροπους να μενει κοντα στο σκορ σε αποσταση ανασας(30-29).

Οι φιλοξενούμενοι προηγηθηκαν για πρωτη φορα στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρονου με 2 τριποντα του Ντιμπ(39-41).Η Ελευσινα αντεδρασε με πολ καλους τους Ζουμπο-Δουκα και με 3ποντο του αστοχου Μαντζιωρη ξαναπηρε προβαδισμα 46-41.
Καραδολαμης και Ζουμπος αντιστοιχα χρεωθηκαν με το 3ο τους φαουλ αλλα ο Τριτωνας ηταν αυτος που ζημιωθηκε περισσοτεορ σε αυτό το σημειο χανοντας τον 2ο επιθετικο πολο διπλα στον Ντιμπ.
Με 5 σερι ποντους του Νικολακοπουλου η Ελευσινα προηγηθηκε 54-45 αλλα προς το τελος της 3ης περιοδου ο Τριτωνας, με καλαθια του Θυμνιου και 3ποντο του Καραδολαμη που επεστρεψε αμεσα,μειωσε 59-55.

Στην τελευταια περιοδο η διαφορα κυμανθηκε αναμεσα στους 5-9 ποντους με τον Μαντζιωρη να πετυχαινει το δευτερο του 3ποντο στο 38' και ουσιαστικα να καθαριζει (74-66).
Ο Ντιμπ μειωσε 78-74 στα 45'' αλλα η Ελευσινα παρολο που ηταν αστοχη από την γραμμη των βολων καταφερε με επιθετικα ριμπάουντ να ανανεωνει τις επιθεσεις της και τελικα με 2/2 βολες του Νικολακοπουλου να παιρνει το ροζ φυλλο αγωνα(78-70).

Ζουμπος-Νικολακοπουλος-Δουκας-Ηλιαδης ηταν οι κορυφαιοι των νικητών,ενω καθοριστικη ηταν η συμβολή του αρχηγου Αβραμιδη στην τελευταια περιοδο.
Από τον Τριτωνα επικος Ντιμπ,μακραν ο κορυφαιος του γηπεδου!!Σκοραρε με μετρια ποσοστα ο Καραδολαμης,θετικος ο Θυμνιος,ενω ο Τασοπουλος πετυχε ποντους που δεν πονεσαν.
gspara
ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΜΑΝΔΡΑ 81-80 (16-24,38-44,60-63,81-80).

Σε βασιλειο των απανταχου μερακληδων μπασκετικων εχει εξελιχθεί η φετινη συγκλονιστικη,απροβλεπτη και ανατρεπτικη Β' Εθνικη!!!
Μετρ των ανατροπων ο κοουτς Χουχουλης που εχει εμφυσησει στην ομαδα του ψυχολογια refuse to die!!Ετσι και σημερα καταφερε να κλεψει τη νικη από την εκπληκτικη Μανδρα(χωρις Κουσουλα μαλιστα) που ηταν ανωτερη στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα.
Οι διοσκουροι Γιαουρτογλου-Καλλιανιωτης σε μια μοναδικη παρασταση καταφεραν να παρουν την μπουκιά από το στομα των διαστημικών Μουστοπουλου-Τζιβελεκα!!!!

ΕΡΥΘΡΑΙΑ:Σκανδαλος-Γιαουρτογλου-Καλλιανιωτης-Μακροπουλος-Δελλιος
ΜΑΝΔΡΑ:Τζιβελεκας-Καραμπατσος-Ψηλεας-Βαφιας-Μουστοπουλος

Η Μανδρα ηταν το απολυτο αφεντικο στο 1ο ημιχρονο με τον Τζιβελεκα να δινει πραγματικο ρεσιτάλ δημιουργιας και να μας κανει να χανουμε το μετρημα στις ασιστ που μοιραζε απλοχερα σε Μουστοπουλο-Ψηλεα που ηγηθηκαν επιθετικα.
Σκορ 1ης περιοδου 16-24 με την Ερυθραια να βρισκει στηρίγματα από τα 3ποντα των Καλλιανιωτη(7 συνολικα!!!)-Γιαουρτογλου.

Ιδιο σκηνικο και στην 2η περιοδο με την Μανδρα να παιζει ομορφο και απλο μπάσκετ με τον Τζιβελεκα να γραφει το 18-28.
Ουτε το 2ο φαουλ του Μουστοπουλου(24-30) ανεκοψε τον ρυθμο της ομαδας του Μπεκε που βρηκε λυσεις από τον Βαφια ο οποιος με 6 σερι ποντους οδηγησε στο 31-39.
Ο Καλλιανιωτης συνεχισε να παλευει ουσιαστικα μονος του(αλλα 2 τριπ) και τελικα η Ερυθραια με 3ποντο του Δερμιτζακη καταφερε να κλεισει το ημιχρονο με το κολακευτικο 38-44.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρονου οι γηπεδούχοι επιχειρησαν να αλλαξουν την εικονα του ματς με τον Μακροπουλο να γινεται σημειο αναφορας στην ρακετα(2 φαουλ στην 1η περιοδο) και να δινει λυσεις στο ζωγραφιστο.
Η Μανδρα δεν πτοηθηκε με τον Τζιβελεκα να δινει και επιθετικες λυσεις με την εκρηκτικοτητα και τις διεισδύσεις του και τον κυριαρχο Μουστοπουλο να ορμαει σαν ταυρος στην ρακετα της Ερυθραιας και να ξεκιναει τα βροντερα του καρφώματα!!!

Φτασαμε ετσι στο 52-59 καπου στο 27'.Ο κοουτς Χουχουλης βλέποντας τον Μουστοπουλο να κανει παρτυ στη ρακετα γυρισε την αμυνα του σε ζωνη και η Μανδρα αιφνιδιαστηκε.
Το 7ο τριποντο του Καλλιανιωτη εγραψε το 55-59 για να παρει την σκυταλη ο Γιαουρτογλου ο οποιος με τον ιδιο τροπο εφερε την Ερυθραια σε αποσταση ανασας....58-59.
Ο Μακροπουλος με παλικαρισια προσπαθεια εδωσε αμεσως μετα το πρωτο προβαδισμα(60-59) μετα το αρχικο 3-0.
Η Μανδρα συνηλθε και με 4 σερι ποντους του Μουστοπουλου εκλεισε την 3η περιοδο μπροστα 60-63.

Επεσαν κορμια στην συγκλονιστικη τελευταια περιοδο.
Ο Γιαουρτογλου με 3ποντο ισοφαρισε 65-65 αλλα μετα από λιγο οι γηπεδουχοι εχασαν με 5ο φαουλ τον Δελλιο.
Γκαιτασοφ τριποντο 65-68......Γιαουρτογλου τριποντο 68-68.....Ψηλεας τριποντο 68-71.......Αντωνιου τριποντο 71-71.

Στο 36' με άλλο ένα κρεσέντο και 5 συνεχομενους ποντους ο Μουστοπουλος εδειξε να γερνει την πλαστιγγα οριστικα στο 2πλο.....73-78.
Η απαντηση ηρθε όμως από τον (ποιον άλλο?) Γιαουρτογλου που με 5 δικους του ποντους ηγηθηκε για το 79-78 στο 1'52''.

Ο Γκαιτασοφ εδωσε νέο προβαδισμα 79-80(1'42'') αλλα ο Γιαουρτογλου με 2/2 βολες εγραψε το 81-80(1'16'') που εμελλε να είναι και το τελικο σκορ.
Ο Τζιβελεκας αστοχησε στο 3ποντο για να ακολουθησει λαθος του Καλλιανιωτη και του Μουστοπουλου.
Στην προτελευταια επιθεση ο Αντωνιου αστοχησε αλλα ο Μακροπουλος πηγε δυνατα στο επιθετικο ριμπάουντ με αποτέλεσμα να κερδισει παλι κατοχη για την Ερυθραια με 7,6'' για την ληξη.
Στην επαναφορά οι γηπεδούχοι κυκλοφορησαν ιδανικα την μπαλα χωρις να επιτρεψουν το φαουλ και η κορνα της ληξης σημανε τους πανηγυρισμούς για την 6η συνεχομενη νικη(6-3).

ΜVP o απολαυστικος παντα Λουκας Γιαουρτογλου σε ακομα μια απολυτα clutch εμφανιση!!!!Από κοντα ο χαλκέντερος αρχηγος Τασος Καλλιανιωτης που ειδικα κρατησε ορθια την Ερυθραια στις 3 περιοδους που ηταν στριμωγμενη στα σχοινια.Μεγαλο παλικαρι ο Γιωργος Μακροπουλος εδωσε μεγαλες μαχες στην ρακετα στο 2ο ημιχρονο.

Κορυφαιος της Μανδρας αλλα και του αγωνα ο καλυτερος ψηλος της κατηγοριας,Διονυσης Μουστοπουλος που ηταν ο απολυτος αρχοντας στις 2 ρακετες!!!
Π-Λ-Ε-Ι-Μ-Ε-Ι-Κ-Ε-Ρ με την απολυτη εννοια του ορου ο Γιαννης Τζιβελεκας συνεχιζει και φετος την ραγδαια εξελιξη του!!
Πολύ καλος στο 1ο ημιχρονο ο Ψηλεας,βοηθησε στο 2ο ο Γκαιτασοφ.Αδικο εντελως το 4-5 της Μανδρας,με την επιστροφη Κουσουλα περιμενω σιγουρη ανακαμψη.

Αντε να βγαλει καποιος κορυφαια 5αδα για την 7η αγωνιστικη με τοσους κορυφαιους μονο από την συγκεκριμενη ματσαρα!!!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 9 ΑΓΩΝΕΣ)
1.Ιωνικός Νικαίας 18
2.Τρίτωνας 15
3.Πανερυθραϊκός 15
4.ΚΑΟ Κορίνθου 14
5.Ηράκλειο 14
6.Ιπποκράτης Κω 14
7.ΕΦΑΟΖ 14
8.Δάφνη Δαφνίου 14
9.Διαγόρας Δρυπιδέων 13
10.Παγκράτι 13
11.Πρωτέας Βούλας 13
12.Νέα Κηφισιά 13
13.Μανδραϊκός 13
14.Πανελευσινιακός 12
15.Κορωπί 11
16.Ίκαρος Νέας Σμύρνης 10
RAPTOR
QUOTE(gspara @ Dec 6 2017, 21:17 ) *
ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΜΑΝΔΡΑ 81-80 (16-24,38-44,60-63,81-80).

Σε βασιλειο των απανταχου μερακληδων μπασκετικων εχει εξελιχθεί η φετινη συγκλονιστικη,απροβλεπτη και ανατρεπτικη Β' Εθνικη!!!
Μετρ των ανατροπων ο κοουτς Χουχουλης που εχει εμφυσησει στην ομαδα του ψυχολογια refuse to die!!Ετσι και σημερα καταφερε να κλεψει τη νικη από την εκπληκτικη Μανδρα(χωρις Κουσουλα μαλιστα) που ηταν ανωτερη στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα.
Οι διοσκουροι Γιαουρτογλου-Καλλιανιωτης σε μια μοναδικη παρασταση καταφεραν να παρουν την μπουκιά από το στομα των διαστημικών Μουστοπουλου-Τζιβελεκα!!!!

ΕΡΥΘΡΑΙΑ:Σκανδαλος-Γιαουρτογλου-Καλλιανιωτης-Μακροπουλος-Δελλιος
ΜΑΝΔΡΑ:Τζιβελεκας-Καραμπατσος-Ψηλεας-Βαφιας-Μουστοπουλος

Η Μανδρα ηταν το απολυτο αφεντικο στο 1ο ημιχρονο με τον Τζιβελεκα να δινει πραγματικο ρεσιτάλ δημιουργιας και να μας κανει να χανουμε το μετρημα στις ασιστ που μοιραζε απλοχερα σε Μουστοπουλο-Ψηλεα που ηγηθηκαν επιθετικα.
Σκορ 1ης περιοδου 16-24 με την Ερυθραια να βρισκει στηρίγματα από τα 3ποντα των Καλλιανιωτη(7 συνολικα!!!)-Γιαουρτογλου.

Ιδιο σκηνικο και στην 2η περιοδο με την Μανδρα να παιζει ομορφο και απλο μπάσκετ με τον Τζιβελεκα να γραφει το 18-28.
Ουτε το 2ο φαουλ του Μουστοπουλου(24-30) ανεκοψε τον ρυθμο της ομαδας του Μπεκε που βρηκε λυσεις από τον Βαφια ο οποιος με 6 σερι ποντους οδηγησε στο 31-39.
Ο Καλλιανιωτης συνεχισε να παλευει ουσιαστικα μονος του(αλλα 2 τριπ) και τελικα η Ερυθραια με 3ποντο του Δερμιτζακη καταφερε να κλεισει το ημιχρονο με το κολακευτικο 38-44.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρονου οι γηπεδούχοι επιχειρησαν να αλλαξουν την εικονα του ματς με τον Μακροπουλο να γινεται σημειο αναφορας στην ρακετα(2 φαουλ στην 1η περιοδο) και να δινει λυσεις στο ζωγραφιστο.
Η Μανδρα δεν πτοηθηκε με τον Τζιβελεκα να δινει και επιθετικες λυσεις με την εκρηκτικοτητα και τις διεισδύσεις του και τον κυριαρχο Μουστοπουλο να ορμαει σαν ταυρος στην ρακετα της Ερυθραιας και να ξεκιναει τα βροντερα του καρφώματα!!!

Φτασαμε ετσι στο 52-59 καπου στο 27'.Ο κοουτς Χουχουλης βλέποντας τον Μουστοπουλο να κανει παρτυ στη ρακετα γυρισε την αμυνα του σε ζωνη και η Μανδρα αιφνιδιαστηκε.
Το 7ο τριποντο του Καλλιανιωτη εγραψε το 55-59 για να παρει την σκυταλη ο Γιαουρτογλου ο οποιος με τον ιδιο τροπο εφερε την Ερυθραια σε αποσταση ανασας....58-59.
Ο Μακροπουλος με παλικαρισια προσπαθεια εδωσε αμεσως μετα το πρωτο προβαδισμα(60-59) μετα το αρχικο 3-0.
Η Μανδρα συνηλθε και με 4 σερι ποντους του Μουστοπουλου εκλεισε την 3η περιοδο μπροστα 60-63.

Επεσαν κορμια στην συγκλονιστικη τελευταια περιοδο.
Ο Γιαουρτογλου με 3ποντο ισοφαρισε 65-65 αλλα μετα από λιγο οι γηπεδουχοι εχασαν με 5ο φαουλ τον Δελλιο.
Γκαιτασοφ τριποντο 65-68......Γιαουρτογλου τριποντο 68-68.....Ψηλεας τριποντο 68-71.......Αντωνιου τριποντο 71-71.

Στο 36' με άλλο ένα κρεσέντο και 5 συνεχομενους ποντους ο Μουστοπουλος εδειξε να γερνει την πλαστιγγα οριστικα στο 2πλο.....73-78.
Η απαντηση ηρθε όμως από τον (ποιον άλλο?) Γιαουρτογλου που με 5 δικους του ποντους ηγηθηκε για το 79-78 στο 1'52''.

Ο Γκαιτασοφ εδωσε νέο προβαδισμα 79-80(1'42'') αλλα ο Γιαουρτογλου με 2/2 βολες εγραψε το 81-80(1'16'') που εμελλε να είναι και το τελικο σκορ.
Ο Τζιβελεκας αστοχησε στο 3ποντο για να ακολουθησει λαθος του Καλλιανιωτη και του Μουστοπουλου.
Στην προτελευταια επιθεση ο Αντωνιου αστοχησε αλλα ο Μακροπουλος πηγε δυνατα στο επιθετικο ριμπάουντ με αποτέλεσμα να κερδισει παλι κατοχη για την Ερυθραια με 7,6'' για την ληξη.
Στην επαναφορά οι γηπεδούχοι κυκλοφορησαν ιδανικα την μπαλα χωρις να επιτρεψουν το φαουλ και η κορνα της ληξης σημανε τους πανηγυρισμούς για την 6η συνεχομενη νικη(6-3).

ΜVP o απολαυστικος παντα Λουκας Γιαουρτογλου σε ακομα μια απολυτα clutch εμφανιση!!!!Από κοντα ο χαλκέντερος αρχηγος Τασος Καλλιανιωτης που ειδικα κρατησε ορθια την Ερυθραια στις 3 περιοδους που ηταν στριμωγμενη στα σχοινια.Μεγαλο παλικαρι ο Γιωργος Μακροπουλος εδωσε μεγαλες μαχες στην ρακετα στο 2ο ημιχρονο.

Κορυφαιος της Μανδρας αλλα και του αγωνα ο καλυτερος ψηλος της κατηγοριας,Διονυσης Μουστοπουλος που ηταν ο απολυτος αρχοντας στις 2 ρακετες!!!
Π-Λ-Ε-Ι-Μ-Ε-Ι-Κ-Ε-Ρ με την απολυτη εννοια του ορου ο Γιαννης Τζιβελεκας συνεχιζει και φετος την ραγδαια εξελιξη του!!
Πολύ καλος στο 1ο ημιχρονο ο Ψηλεας,βοηθησε στο 2ο ο Γκαιτασοφ.Αδικο εντελως το 4-5 της Μανδρας,με την επιστροφη Κουσουλα περιμενω σιγουρη ανακαμψη.

Αντε να βγαλει καποιος κορυφαια 5αδα για την 7η αγωνιστικη με τοσους κορυφαιους μονο από την συγκεκριμενη ματσαρα!!!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 9 ΑΓΩΝΕΣ)
1.Ιωνικός Νικαίας 18
2.Τρίτωνας 15
3.Πανερυθραϊκός 15
4.ΚΑΟ Κορίνθου 14
5.Ηράκλειο 14
6.Ιπποκράτης Κω 14
7.ΕΦΑΟΖ 14
8.Δάφνη Δαφνίου 14
9.Διαγόρας Δρυπιδέων 13
10.Παγκράτι 13
11.Πρωτέας Βούλας 13
12.Νέα Κηφισιά 13
13.Μανδραϊκός 13
14.Πανελευσινιακός 12
15.Κορωπί 11
16.Ίκαρος Νέας Σμύρνης 10

Ζηλεψα Τζιβελεκα και ......χιλιες σκεψεις αλλα και μοιραιες συγκρισεις περασαν απ το μυαλο μου😊‼️
Κατα τα αλλα και καποιος που δεν ηταν στο γηπεδο με την περιγραφη σου ηταν σαν να εχει δει τα βασικα του παιχνιδιου και των παικτων‼️
gspara
QUOTE (RAPTOR @ Dec 6 2017, 22:40 ) *
Ζηλεψα Τζιβελεκα και ......χιλιες σκεψεις αλλα και μοιραιες συγκρισεις περασαν απ το μυαλο μου😊‼️
Κατα τα αλλα και καποιος που δεν ηταν στο γηπεδο με την περιγραφη σου ηταν σαν να εχει δει τα βασικα του παιχνιδιου και των παικτων‼️

Πολύ λογικο φιλε μου Raptor να κανεις τέτοιες σκεψεις.Ταμαμ θα ηταν ο Γιάνναρος και ο Παπαγου θα ανεβαινε τουλάχιστον ένα επιπεδο.....
gspara
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 1
Ψυχολογικα τραυματισμενο επιστρεφει στην εδρα του το Ηρακλειο μετα τις δυο εις βαρος του ανατροπες ενώ ειχε διψήφιες διαφορες λιγο πριν το τελος.Φοβερη 5αδα αλλα χωρις ανασες.Ο Ιπποκράτης από την άλλη δεν πειθει εκτος εδρας και εχει μεινει με τη νικη στον Ικαρο.Πιστευω θα γινει αμφιρροπο παιχνιδι αλλα οι γηπεδούχοι δεν θελουν να τριτωσει το κακο.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
Ντέρμπυ σωτηριας στο Μετς.Το θελουν διακαως και οι δυο για να ανασανουν.Με πειθει περισσοτερο η ομαδα του Λιογα από πλευρας ταλεντου και θα πονταρω 2πλο.Ενδιαφερουσα κοντρα εμπειριας στο 1 αναμεσα σε Καυκη-Μοσχοβιτη.

ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ (19:30) 2
Πολύ ενδιαφερον παιχνιδι αναμεσα σε δυο ομαδες με καυτες περιφερεις που πραγματοποιουν αξιοθαυμαστη πορεια.Θα πονταρω στο μεταλλο νικητή και στην ποιοτητα της ομαδας του Χουχουλη που βρισκει παντα τον τροπο να αποδρα από ειδικες καταστασεις.Με φορα λοιπον για το 7/7.....

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ (SPORTSHERO) 2
Aμφιρροπο παιχνιδι και στο Γεννηματάς.Πετυχημενο ντεμπουτο ο κοουτς Βλαχος και δευτερο σερι παιχνιδι εντος απέναντι στην Ελευσινα που με την επιστροφη των τραυματιων βρισκεται σε φαση ανάκαμψης.Καλυτερη ομαδα οι φιλοξενούμενοι,οπως εχω πει αδικουνται από την βαθμολογικη τους θεση και πιστευω θα περασουν.

ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ.-ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ 1
Το ιδιο ισχυει και για την Μανδρα που εχει πολύ καλη ομαδα και θα ανακαμψει.Με κοουτς Μανο ο Ικαρος θα προσπαθησει για το θαυμα.Ευκολος ασσος....

ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
Σε πολύ καλη κατασταση ο ΕΦΑΟΖ αλλα δεν μπορει να περιμενει κατι από το συγκεκριμενο παιχνιδι.

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ-ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ (18:15) 1
Ο Διαγόρας με εντυπωσιασε στο 2ο ημιχρονο που προλαβα στον Πλατωνα και ισως για πρωτη φορα φετος επιβεβαιωσε την αρχικη μου προβλεψη,οτι είναι φαβορι για την 2η θεση.Η Δαφνη διεκοψε το αρνητικο της σερι,ανεκτησε ψυχολογια και θα κατεβει για μαχη στο Βενετης.Με βαση την τελευταια εικονα των γηπεδούχων παω στον ασσο.

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2
Δυσκολο παιχνιδι διαφορετικών στοχων.Το Κορωπι παταει καλυτερα πλεον με Ρουμελιωτη αλλα εχει δυσκολο πρόγραμμα και θα χρειαστεί υπερβασεις.Ο Τριτωνας μετα την μετρια εμφανιση στην Γουβα θελει να επιστρεψει στις νικες ώστε να παει με καλη ψυχολογια στο μεγαλο ντέρμπυ με τον Διαγορα πριν την διακοπη.Αν και δυσκολα βλεπω 2πλο.

Μετα τους ασσους του προηγουμενου δελτιου και το 7/8 τωρα βλεπω γεμισαμε διπλα και δεν με βλεπω πολύ καλα.Εντελως απροβλεπτη η Κατηγορια,αν πιασω εστω για μια αγωνιστικη το απολυτο θα ανοιξω μπουκαλι στην Παολα icon_drunk.gif
gspara
Ατυχης αποδειχτηκε η σκεψη μου να επιλεξω Μετς για να παρακολουθησω τον αγωνα του Παγκρατιου με την Κηφισιά.
Πολύ ενδιαφερον και αμφιρροπο 1ο ημιχρονο που εληξε 38-36.

Στο 19' με το σκορ 35-36 αναψαν τα αιματα με την εντονη αψιμαχια αναμεσα σε Καυκη-Ντουζιδη που οδηγησε στην αποβολή με ντισκαλιφιε και των 2 αθλητων.
Με την ληξη του ημιχρουνου καμμια 10αρια θερμοαιμοι οπαδοι του Παγκρατιου την επεσαν στον κομισαριο Καρουση και τον στολιζαν για αρκετη ωρα.Πανω που φανηκε να ηρεμουν βλεπω τον Καρουση να κανει εντυπωσιακο μακροβουτι (aka flopping laugh.gif ) στο παρκε και να μενει εκει για καποια δευτερόλεπτα.
Τελικα σηκωθηκε κρατώντας το δεξι του ματι,πηγε στα αποδυτήρια και μετα από 10λεπτο αποφασιστηκε η εκκενωση του γηπεδου.Τσαμπα το εισιτηριο......επικες στιγμες ζησαμε........

Ευτυχως αποζημιωθηκα με το πολύ ωραιο παιχνιδι αναμεσα σε Διαγορα και Δαφνη που προλαβα από τα μεσα της 2ης περιοδου.
Ο Διαγόρας ειχε προηγηθεί με +17 για να μειωσει όμως η Δαφνη στο -2 και το ημιχρονο να ληγει 41-33.

Στην 3η περιοδο ο Διαγόρας ξεφυγε παλι με +12 αλλα η Δαφνη με αιχμες Γκινη-Μιχοπουλο καταφερε να ισοφαρισει 68-68 στο 33'.
Μετα από ομορφες ασιστ του Κουκα,ο Παπαδολιας με γκολ-φαουλ και ο Εμίρης με 3ποντο εγραψαν το 74-68.Στην συνεχεια Πεττας-Κατιακος οδηγησαν στο 82-72 και ουσιαστικα καθαρισαν.

Κορυφαιος ο ασταμάτητος Πεττας,εγκεφαλος ο Κουκας που μοιρασε αμέτρητες ασιστ και κυριαρχος ο Κατιακος.Παντα πολύτιμος ο σκληροτράχηλος Παπαδολιας.Απουσιαζαν Λυκογιαννης-Καραμπαμπας.
Από την Δαφνη κορυφαιος ο Γκινης,πολυ καλος στο 1ο ημιχρονο ο Τσιακος και στο 2ο ο Μιχοπουλος.
RAPTOR
QUOTE(gspara @ Dec 11 2017, 00:57 ) *
Ατυχης αποδειχτηκε η σκεψη μου να επιλεξω Μετς για να παρακολουθησω τον αγωνα του Παγκρατιου με την Κηφισιά.
Πολύ ενδιαφερον και αμφιρροπο 1ο ημιχρονο που εληξε 38-36.

Στο 19' με το σκορ 35-36 αναψαν τα αιματα με την εντονη αψιμαχια αναμεσα σε Καυκη-Ντουζιδη που οδηγησε στην αποβολή με ντισκαλιφιε και των 2 αθλητων.
Με την ληξη του ημιχρουνου καμμια 10αρια θερμοαιμοι οπαδοι του Παγκρατιου την επεσαν στον κομισαριο Καρουση και τον στολιζαν για αρκετη ωρα.Πανω που φανηκε να ηρεμουν βλεπω τον Καρουση να κανει εντυπωσιακο μακροβουτι (aka flopping laugh.gif ) στο παρκε και να μενει εκει για καποια δευτερόλεπτα.
Τελικα σηκωθηκε κρατώντας το δεξι του ματι,πηγε στα αποδυτήρια και μετα από 10λεπτο αποφασιστηκε η εκκενωση του γηπεδου.Τσαμπα το εισιτηριο......επικες στιγμες ζησαμε........

Ευτυχως αποζημιωθηκα με το πολύ ωραιο παιχνιδι αναμεσα σε Διαγορα και Δαφνη που προλαβα από τα μεσα της 2ης περιοδου.
Ο Διαγόρας ειχε προηγηθεί με +17 για να μειωσει όμως η Δαφνη στο -2 και το ημιχρονο να ληγει 41-33.

Στην 3η περιοδο ο Διαγόρας ξεφυγε παλι με +12 αλλα η Δαφνη με αιχμες Γκινη-Μιχοπουλο καταφερε να ισοφαρισει 68-68 στο 33'.
Μετα από ομορφες ασιστ του Κουκα,ο Παπαδολιας με γκολ-φαουλ και ο Εμίρης με 3ποντο εγραψαν το 74-68.Στην συνεχεια Πεττας-Κατιακος οδηγησαν στο 82-72 και ουσιαστικα καθαρισαν.

Κορυφαιος ο ασταμάτητος Πεττας,εγκεφαλος ο Κουκας που μοιρασε αμέτρητες ασιστ και κυριαρχος ο Κατιακος.Παντα πολύτιμος ο σκληροτράχηλος Παπαδολιας.Απουσιαζαν Λυκογιαννης-Καραμπαμπας.
Από την Δαφνη κορυφαιος ο Γκινης,πολυ καλος στο 1ο ημιχρονο ο Τσιακος και στο 2ο ο Μιχοπουλος.

Ειχαν αρχισει την .....προθερμανσηαπο Σαββατο βραδυ! Ειχα την ατυχια να περναω εξω απο τοο ΜΕΤΣ Σαββατο βραδυ και μαυρισε η ψυχη μου βλεποντας 4-5 καμενες μηχανες ολοσχερως!!!Εκ των υστερων αστυνομια,χαμος!Τι να πω κριμα στους ανθρωπους που πηγαν για το ματς του ....βολευ και παραλιγο να καουν! Τι να πω ζουγκλα!
fastbreak70
QUOTE(RAPTOR @ Dec 11 2017, 11:23 ) *
Ειχαν αρχισει την .....προθερμανσηαπο Σαββατο βραδυ! Ειχα την ατυχια να περναω εξω απο τοο ΜΕΤΣ Σαββατο βραδυ και μαυρισε η ψυχη μου βλεποντας 4-5 καμενες μηχανες ολοσχερως!!!Εκ των υστερων αστυνομια,χαμος!Τι να πω κριμα στους ανθρωπους που πηγαν για το ματς του ....βολευ και παραλιγο να καουν! Τι να πω ζουγκλα!

πηγα και εγω να δω το παιχνιδι, ημουν σιγουρος για ντερμπι...πηγα με μηχανη..με το που βρεθηκα απεξω 'εφαγα' την πρωτη σφαλιαρα με τις καμενες μηχανες...μπηκα μεσα και καπως αναθάρρησα βλεποντας οτι ο περισοτερος κοσμος ηταν 'νορμαλ'ατομα και μονο καμια 25αρια 'φανατικα παρταλια'...
δυστυχως ομως τα 'φανατικα παρταλια' νικησαν ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΟΜΑΔΑΣ που τα κανακευουν ....

για το παιχνιδι (1ο ημιχρονο) θεωρω περιττο να μιλησω γιατι εχω πολυ θυμο σαν μπασκετοφιλαθλος.....
κριμα για το παγκρατι γιατι ειναι σε κατηφορο με σπασμενα φρενα....
PetranG3
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ Β. 1

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΟΡΩΠΙ 1

ΙΚΑΡΟΣ Ν.Σ. - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΜΑΝΔΡΑ 1

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΕΦΑΟΖ 1

ΤΡΙΤΩΝ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. 1

fedia
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ Β. 1
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΟΡΩΠΙ 1
ΙΚΑΡΟΣ Ν.Σ. - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΜΑΝΔΡΑ 1
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΕΦΑΟΖ 2
ΤΡΙΤΩΝ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. 1
gspara
ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1
Δυνατος στην εδρα του ο Ιπποκράτης,ασσος και μαλλον ευκολα.

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1
Πιστευω θα γινει αμφιρροπο ματς στο Βικελας αλλα η Κηφισιά παιζει με την πλατη στον τοιχο.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 1
Ανωτερη η φορμαρισμενη Ερυθραια.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
Σε φαση ανάκαμψης η πληρης πλεον Ελευσινα εχει τον πρωτο λογο απέναντι όμως στο επισης ανεβασμενο Κορωπι που καίγεται.

ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 1
Σαφεστατα ποιοτικοτερο το Ηρακλειο αλλα θα πονταρω σε μια τελευταια ζαρια για τον Ικαρο αν εχει βεβαια ακομα αποθεματα ψυχολογιας.Αν μεινουν κοντα στο σκορ οι γηπεδούχοι θα εχουν τυχη απέναντι στην κουραση της πενταδας του Ηρακλειου.

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ.(18:00) 1
Δεν μπορει να περιμενει κατι καλο εδώ η Μανδρα αλλα λογικα με το νέο ετος περιμενω την ανακαμψη της.

ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ-ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
Πολύ ενδιαφερον παιχνιδι στο Χαιδαρι,μεγαλυτερο 'πρεπει' η Δαφνη.

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ 2
Το ματς της αγωνιστικης στου Στρεφη.Σε μινι καμψη δειχνει ο Τριτωνας που προερχεται από δυο συνεχομενες ηττες εκτος εδρας.Ο Διαγόρας από την άλλη δειχνει να ρολαρει και ξερει ότι αν παρει αυτό το σπουδαιο 2πλο μπαινει γερα στο κολπο της 2ης θεσης.Κλειδι τα ματσαρισματα Καλαντζή-Κουκα/Ευστρατιου-Πεττα και ενδιαφερουσα η κοντρα στο 5 των περσινων συμπαιχτών Τασοπουλου-Κατιακου.Ανοιχτο για κάθε αποτέλεσμα,κλεινω οριακα στο 2πλο λογω πληρότητας και μομεντουμ.

gspara
ΤΡΙΤΩΝΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 72-74 (19-26,36-39,54-60,72-74).

Ντερμπαρα στου Στρεφη με συγκλονιστικη εξελιξη και πολύ δυνατες μονομαχιες.Ο Διαγόρας ειχε εικονα νικητή στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα και καταφερε δυο φορες να προηγηθεί με διαφορες 10 ποντων(23-33,50-60).Στην τελευταια περιοδο όμως ο παθιασμένος Τριτωνας εκανε την ανατροπη για να προσπερασει 72-65 στο 35' χωρις όμως να καταφερνει να ξανασκοραρει στο υπολοιπο διαστημα,με αποτέλεσμα ο Διαγόρας να κανει σερι 0-9 και να παιρνει ένα πολύ σπουδαιο διπλο.

ΤΡΙΤΩΝΑΣ:Κουτουλας-Καλαντζης-Γκαβανοπουλος-Καραδολαμης-Τασοπουλος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ:Κουκας-Καραλης-Πεττας-Καρασταματης-Κατιακος
Αποντες Καραβανας-Καραμπαμπας(Διαγορα),Βερτουδος(Τριτωνα).

Ωραιος ρυθμος και αμφιρροπο ξεκίνημα με τον Διαγορα να είναι πιο εύστοχος και να παιρνει διαφορα 7 ποντων(16-23) λιγο πριν τη ληξη της 1ης περιοδου με 3ποντο του Καρασταματη.

Το πρωτο 4λεπτο της β περιοδου ανηκει στον δυναμικο Μαυροειδακο που καταφερε να φορτωσει με 3 φαουλ τον Τασοπουλο.Οι φιλοξενούμενοι με 3ποντο του Λυκογιαννη ανεβασαν για πρωτη φορα την διαφορα σε διψηφια επίπεδα...23-33.
Ο Μιχελακος απαντησε με χαμηλο σχημα(Θυμνιος 5) και για να σταματησει την ανενοχλητη δραση του Κουκα,εστειλε ψηλο παιχτη(Γκαβανοπουλο) στο μαρκαρισμα του.
Με επιθετικες αιχμες Καραδολαμη-Θυμνιο εκανε την ανατροπη και τελικα με 3ποντο του Ντιμπ προσπερασε 36-35 λιγο πριν την αναπαυλα.
Πολύ καλος σε αυτό το διαστημα και ο Κουτουλας που εκτος από οργανωση,προσφερε αμυντικα στον Πεττα(!!!) αλλα και σε ριμπάουντ.

Στην 3η περιοδο ο Διαγόρας προηγηθηκε 41-47 με τριποντο του Καρασταματη από τα 7,5 μετρα,αλλα ο Τριτωνας βρηκε λυσεις από τον Κουκουνια σε αυτό το σημειο και μειωσε 46-49 χωρις όμως αναλογη συνεχεια.
Με αφετηρια το τριτο 3ποντο του Καρασταματη(46-52) ακολουθησε ένα πολύ καλο διαστημα του Διαγορα που ξεφυγε εκ νεου με διψηφια διαφορα(50-60).

Ο Τριτωνας μειωσε 54-60 με την ληξη της 3ης περιοδου και στην τελευταια περιοδο μπηκε με το μαχαιρι στα δοντια.
Ο Καλαντζής εκανε εξαιρετικη δουλεια στον Κουκα και τα 3ποντα των Κουτουλα-Ντιμπ μειωσαν αρχικα 60-63.Τασοπουλος-Καραδολαμης πηραν την σκυταλη και ο Τριτωνας προηγηθηκε 72-65 ολοκληρώνοντας ένα εντυπωσιακο σερι 22-5!!!!!

Καπου εκει όμως εχασε με 5ο φαουλ τον Τασοπουλο(παλι από τον Μαυροειδακο) με τον κοουτς Μιχελακο να διαμαρτύρεται στους ρεφ για τα 5 εκτος φασης φαουλ του σεντερ του.
Στα τελευταια 5 λεπτα ο Τριτωνας επαθε μπλακ-αουτ χανοντας τον οιστρο και την συγκεντρωση του.Ο Κουκας με αιχμηρο 3ποντο μειωσε 72-69 και ο Παπαδολιας(κομβικος αμυντικα πανω σε Ντιμπ) εγραψε το 72-71 με 3,5 περιπου λεπτα για την ληξη.
Ακολουθησαν κακες επιλογες και λαθη εκατέρωθεν και τελικα στο 39' ο Πεττας με καλαθι από δικο του επιθετικο ριμπάουντ εγραψε το 72-73.Ο ιδιος παιχτης με 1/2 βολες στα 16'' εγραψε το τελικο 72-74 αφου στην τελευταια επιθεση Καραδολαμης-Ντιμπ αστοχησαν σε 3ποντο και 2ποντο αντιστοιχα.

Κορυφαιοι του Διαγορα Κουκας,Καρασταματης.Καταλυτικοι αμυντικα Παπαδολιας-Μαυροειδακος,μακρυα από τον καλο του εαυτο ο Πεττας που μιλησε όμως στο φιναλε.
Από τον Τριτωνα ξεχωρισαν περισσοτερο Κουτουλας-Θυμνιος-Καραδολαμης.

Περιμενα περισσοτερο κοσμο στο κλειστο του Στρεφη για ένα τοσο κρισιμο παιχνιδι.Στο ματς με την Δαφνη ηταν ασφυκτικα γεματο,αλλα τοτε ειχαν πολύ κοσμο και οι φιλοξενούμενοι.
Blue1965White
Μετά από 11 αγωνιστικές δώδεκα ομάδες με διαφορά 1 νίκης!! Ο Διαγόρας δείχνει να βρίσκει πατήματα και μοιάζει φαβορί για το 2ο εισιτήριο. Όλα ανοιχτά πάντως.
Gkos
Ακριβως ετσι!

Ο κακός χαμός στην βαθμολογία της Β εθνικής με σχεδόν όλες τις ομάδες να βρίσκονται στο 6-5 και 5-6 !
Ιωνικός στο 11-0 και Ερυθραια στο 7-4 ,Κορωπι στο 3-8 και Ικαρος ΝΣ στο 2-9 !
Αναμένετεται καυτό 2018 με την κατηγορία φέτος να ειναι τρομερα απρόβλεπτη αφου εκτός του Ιωνικου κανεις δεν δείχνει σταθερος.
fastbreak70
QUOTE(gspara @ Dec 17 2017, 23:20 ) *
ΤΡΙΤΩΝΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 72-74 (19-26,36-39,54-60,72-74).

Ντερμπαρα στου Στρεφη με συγκλονιστικη εξελιξη και πολύ δυνατες μονομαχιες.Ο Διαγόρας ειχε εικονα νικητή στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα και καταφερε δυο φορες να προηγηθεί με διαφορες 10 ποντων(23-33,50-60).Στην τελευταια περιοδο όμως ο παθιασμένος Τριτωνας εκανε την ανατροπη για να προσπερασει 72-65 στο 35' χωρις όμως να καταφερνει να ξανασκοραρει στο υπολοιπο διαστημα,με αποτέλεσμα ο Διαγόρας να κανει σερι 0-9 και να παιρνει ένα πολύ σπουδαιο διπλο.

ΤΡΙΤΩΝΑΣ:Κουτουλας-Καλαντζης-Γκαβανοπουλος-Καραδολαμης-Τασοπουλος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ:Κουκας-Καραλης-Πεττας-Καρασταματης-Κατιακος
Αποντες Καραβανας-Καραμπαμπας(Διαγορα),Βερτουδος(Τριτωνα).

Ωραιος ρυθμος και αμφιρροπο ξεκίνημα με τον Διαγορα να είναι πιο εύστοχος και να παιρνει διαφορα 7 ποντων(16-23) λιγο πριν τη ληξη της 1ης περιοδου με 3ποντο του Καρασταματη.

Το πρωτο 4λεπτο της β περιοδου ανηκει στον δυναμικο Μαυροειδακο που καταφερε να φορτωσει με 3 φαουλ τον Τασοπουλο.Οι φιλοξενούμενοι με 3ποντο του Λυκογιαννη ανεβασαν για πρωτη φορα την διαφορα σε διψηφια επίπεδα...23-33.
Ο Μιχελακος απαντησε με χαμηλο σχημα(Θυμνιος 5) και για να σταματησει την ανενοχλητη δραση του Κουκα,εστειλε ψηλο παιχτη(Γκαβανοπουλο) στο μαρκαρισμα του.
Με επιθετικες αιχμες Καραδολαμη-Θυμνιο εκανε την ανατροπη και τελικα με 3ποντο του Ντιμπ προσπερασε 36-35 λιγο πριν την αναπαυλα.
Πολύ καλος σε αυτό το διαστημα και ο Κουτουλας που εκτος από οργανωση,προσφερε αμυντικα στον Πεττα(!!!) αλλα και σε ριμπάουντ.

Στην 3η περιοδο ο Διαγόρας προηγηθηκε 41-47 με τριποντο του Καρασταματη από τα 7,5 μετρα,αλλα ο Τριτωνας βρηκε λυσεις από τον Κουκουνια σε αυτό το σημειο και μειωσε 46-49 χωρις όμως αναλογη συνεχεια.
Με αφετηρια το τριτο 3ποντο του Καρασταματη(46-52) ακολουθησε ένα πολύ καλο διαστημα του Διαγορα που ξεφυγε εκ νεου με διψηφια διαφορα(50-60).

Ο Τριτωνας μειωσε 54-60 με την ληξη της 3ης περιοδου και στην τελευταια περιοδο μπηκε με το μαχαιρι στα δοντια.
Ο Καλαντζής εκανε εξαιρετικη δουλεια στον Κουκα και τα 3ποντα των Κουτουλα-Ντιμπ μειωσαν αρχικα 60-63.Τασοπουλος-Καραδολαμης πηραν την σκυταλη και ο Τριτωνας προηγηθηκε 72-65 ολοκληρώνοντας ένα εντυπωσιακο σερι 22-5!!!!!

Καπου εκει όμως εχασε με 5ο φαουλ τον Τασοπουλο(παλι από τον Μαυροειδακο) με τον κοουτς Μιχελακο να διαμαρτύρεται στους ρεφ για τα 5 εκτος φασης φαουλ του σεντερ του.
Στα τελευταια 5 λεπτα ο Τριτωνας επαθε μπλακ-αουτ χανοντας τον οιστρο και την συγκεντρωση του.Ο Κουκας με αιχμηρο 3ποντο μειωσε 72-69 και ο Παπαδολιας(κομβικος αμυντικα πανω σε Ντιμπ) εγραψε το 72-71 με 3,5 περιπου λεπτα για την ληξη.
Ακολουθησαν κακες επιλογες και λαθη εκατέρωθεν και τελικα στο 39' ο Πεττας με καλαθι από δικο του επιθετικο ριμπάουντ εγραψε το 72-73.Ο ιδιος παιχτης με 1/2 βολες στα 16'' εγραψε το τελικο 72-74 αφου στην τελευταια επιθεση Καραδολαμης-Ντιμπ αστοχησαν σε 3ποντο και 2ποντο αντιστοιχα.

Κορυφαιοι του Διαγορα Κουκας,Καρασταματης.Καταλυτικοι αμυντικα Παπαδολιας-Μαυροειδακος,μακρυα από τον καλο του εαυτο ο Πεττας που μιλησε όμως στο φιναλε.
Από τον Τριτωνα ξεχωρισαν περισσοτερο Κουτουλας-Θυμνιος-Καραδολαμης.

Περιμενα περισσοτερο κοσμο στο κλειστο του Στρεφη για ένα τοσο κρισιμο παιχνιδι.Στο ματς με την Δαφνη ηταν ασφυκτικα γεματο,αλλα τοτε ειχαν πολύ κοσμο και οι φιλοξενούμενοι.

κατ' αρχας για την περιγραφη σου 10 με τονο κυριως γιατι "βγαζει μερακι"....
θελω να επισημανω 3σημεια που επειδη ηταν στο 3λεπτο για μενα ηταν καθοριστικα...

το 72-65 για τον τριτωνα γινεται με 2τελειωματα που εχει καταφανεστατα φαουλ που δεν δίνονται...το σκορ μπορουσε να παει στο 74-65....
το 3σημειο ειναι το πολυ αμφισβητουμενο φαουλ στο τελευταιο σουτ του πεττα στο 72-73...δόθηκε επειδη ηταν ο πεττας...το φαουλ στα χερια επανω στην μπαλα χαμηλα δεν δίνονται πλεον...ο μπαλα επεφτε σε χερια τριτωνα και σε ανοργανωτη αμυνα διαγορα....






6th player
1. Βασιλόπουλος, Κουμπούρας
2. ‎Μποχωρίδης, Γκαβανόπουλος
3. ‎Καράμπουλας, Πέττας
4. ‎Κανονίδης, Λυκογιάννης
5. ‎ Μουστόπουλος, Πετροδημόπουλος


Προπονητής : Μακράκης, Λιόγας
gspara
1.Γιαουρτογλου-Τζιβελεκας
2.Κελαιδης-Καλαντζης
3.Καλλιανιωτης-Γεωργουτσος
4.Σταμπουλης-Καμαριανος
5.Μουστοπουλος-Μαλτεσιος

Καλυτερος νεος:Κουφοπουλος

Καλυτερος κοουτς:Xουχουλης


Καλη Χρονια με υγεια και ωραιο μπασκετακι wos_sport5.gif
Basketpinezas13
QUOTE (gspara @ Dec 25 2017, 11:29 ) *
1.Γιαουρτογλου-Τζιβελεκας
2.Κελαιδης-Καλαντζης
3.Καλλιανιωτης-Γεωργουτσος
4.Σταμπουλης-Καμαριανος
5.Μουστοπουλος-Μαλτεσιος

Καλυτερος νεος:Κουφοπουλος

Καλυτερος κοουτς:Xουχουλης


Καλη Χρονια με υγεια και ωραιο μπασκετακι wos_sport5.gif

Καλή χρόνια .
Ωραίες οι πεντάδες σου χωρίς κανέναν παίχτη - προπονητή από την ομάδα που έχει 11-0 😂😂😂😂😂
Δεν έχουν ούτε έναν καλό παίχτη μάλλον .
Gkos
Ε αφου τον ξερετε τον Θοδωρη 😂
margiou3
QUOTE(Basketpinezas13 @ Dec 25 2017, 10:34 ) *
Καλή χρόνια .
Ωραίες οι πεντάδες σου χωρίς κανέναν παίχτη - προπονητή από την ομάδα που έχει 11-0 😂😂😂😂😂
Δεν έχουν ούτε έναν καλό παίχτη μάλλον .



Θέλει να με πληγώσει χρονιάρες μέρες...
PetranG3
ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2
Δεν θα περασει ευκολα, ωστοσο..

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1
Εδρα..

ΕΡΥΘΡΑΙΑ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ 1
Εδρα. Οριακο..

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΙΚΑΡΟΣ Ν.Σ. 1

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2

ΜΑΝΔΡΑ - ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
Εδρα. Οριακο.

ΕΦΑΟΖ - ΤΡΙΤΩΝΑΣ 1
Εδρα. Οριακο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. - ΚΟΡΩΠΙ 1

Gkos
QUOTE (margiou3 @ Dec 25 2017, 13:27 ) *
Θέλει να με πληγώσει χρονιάρες μέρες...



Στηριζεται στην ομαδικότητα ο Ιωνικος,γι αυτο δεν εβαλε μωρε wink.gif

(Συν ότι βαζει μόνο μικρους ηλικιακα και εσεις δεν έχετε smiley.gif )
margiou3
QUOTE(Gkos @ Jan 4 2018, 00:08 ) *
Στηριζεται στην ομαδικότητα ο Ιωνικος,γι αυτο δεν εβαλε μωρε wink.gif

(Συν ότι βαζει μόνο μικρους ηλικιακα και εσεις δεν έχετε smiley.gif )



Εε μα ναι...

Καλλιανιώτης και Γιαούρτογλου παίζουν και στο εφηβικό! 69.gif 69.gif

Απλά ο gspara ήθελε να βάλει τους δικούς μας στην καλύτερη 5άδα της Α2...! icon_drunk.gif icon_drunk.gif
gspara
ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(13:00) 1
Eχει κανει 'κοιλια' μετα τον τραυματισμο Κωνσταντινου η Κορινθος και εδώ η νικη είναι μονόδρομος.Δυσκολο παιχνιδι απέναντι στους εμπειρους παιχτες του Ιπποκρατη,αλλα πρεπει να εκμεταλλευτεί το μειονέκτημα τους στα εκτος εδρας παιχνίδια.

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ (sportshero) 1
Kρισιμο παιχνιδι παραμονης.Η Βουλα θελει να δωσει αξια στο σπουδαιο διπλο της Ερυθραιας.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
Fun to watch ματσαρα αναμεσα σε 2 πολύ καλες ομαδες με θανατηφόρες περιφερειες και σκληρους ψηλους-εργαλεια.Η Ελευσινα βρισκεται σε ανεβαστικο μομεντουμ με την επιστροφη τραυματιων και θελει να διευρυνει το σερι των 3 επιτυχιων.Η Ερυθραια ειδε το τρομερο 7/7 να σπαει από την Βουλα και δεν θελει άλλη ηττα στο σπιτι της.Η εμπειρια στον παγκο γερνει την πλαστιγγα στον ασσο.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ 2
Εδειξε σφυγμο ο Ικαρος και δεν θα καταθεσει ευκολα τα οπλα.Πιστευω θα γινει μαχη και θα ρισκάρω στο 2.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
Ποσο να αντεξει η 5αδα των γηπεδούχων?

ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ.-ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
Πολύ δυνατο παιχνιδι και στην Μανδρα αναμεσα σε δυο ομαδες του γκρουπ (5-6).Θα δωσω προβαδισμα στους γηπεδούχους,ειδικα αν εχουν και Κουσουλα.

ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
Εδώ παμε στο παραπανω γκρουπ(6-5) και σε ένα εξαιρετικο αμφιρροπο ματς,ανοιχτο σε κάθε αποτέλεσμα.Θα παω με το μομεντουμ των γηπεδούχων που δειχνουν σε καλυτερη φορμα.

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
Μαζι με του Ιωνικου,τα μοναδικα παιχνίδια που εχουν ξεκάθαρα φαβορι.Σε πολύ καλη κατασταση ο Διαγόρας,ευκολα η δυσκολα θα κερδισει,για να παει με καλη ψυχολογια στα δυσκολα εκτος εδρας που ακολουθουν σε Ελευσινα και Ζωγραφου.
fastbreak70
ξερει κανεις αν δειχνει παιχνιδι σε live streaming.?
gspara
ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ 67-62(24-18,42-30,56-34,67-62).

Απροσμενα συγκλονιστικη εξελιξη σε ένα ματς στο οποιο η Ερυθραια ηταν το απολυτο αφεντικο για 3 περιοδους καταφέρνοντας να προηγηθεί 56-34.Η Ελευσινα όμως,εστω και αργα,αφυπνιστηκε στην τελευταια περιοδο και 35'' πριν την κορνα με 3ποντο του Νικολακοπουλου μειωσε 64-62,χωρις όμως να μπορεσει να ολοκληρωσει μια επικη ανατροπη.

Ερυθραια:Σκανδαλος-Γιαουρτογλου-Καλλιανιωτης-Μακροπουλος-Δελιος
Ελευσινα:Αβραμιδης-Ηλιαδης-Νικολακοπουλος-Μαντζιωρης-Στεφος

Η Ερυθραια μπηκε από το ξεκίνημα με το μαχαιρι στα δοντια και σημα κατατεθεν την σκυλισια της αμυνα.Με αιχμες του δορατος επιθετικα Γιαουρτογλου-Δελιο και τον Τσακιρη να μπαινει λιγο αργοτερα ζεστος από τον παγκο,προηγηθηκε 24-15.
Μοναδικη απειλη σε αυτό το διαστημα από την Ελευσινα ο Μαντζιωρης που εμεινε όμως για ένα 3λεπτο στον παγκο λογω χτυπήματος στην μυτη.Οι φιλοξενούμενοι με 3ποντο του Ζουμπου μειωσαν 24-18 με τη ληξη της 1ης περιοδου.

Ο Τσαουσίδης χαμηλωσε το σχημα στην 2η περιοδο με 4 κοντους και μοναδικο ψηλο τον Μαντζιωρη.Καταφερε μεν να ριξει καπως τον ρυθμο στο πρωτο πενταλεπτο(29-24) αλλα επιθετικα η Ελευσινα ηταν εντελως αστοχη.
Το 3ο φαουλ του Μακροπουλου αναγκασε τον Χουχουλη να παιξει με διδυμο ψηλων Σταθοπουλο-Δερμιτζακη και αυτό αποδειχτηκε ευεργετικο για την ομαδα του.Με 6 σερι ποντους του Δερμιτζακη και τους Γιαουρτογλου-Τσακιρη σταθερα οδηγούς,οι γηπεδούχοι ανεβασαν ξανα την διαφορα στο 42-26.
Δυο ασιστ παρε-βαλε του Αβραμιδη σε Δουκα-Στεφο ειχαν σαν αποτέλεσμα η Ελευσινα να κλεισει το ημιχρονο με το κολακευτικο 42-30.

Η 3η περιοδος ηταν εφιαλτικη για την Ελευσινα απέναντι στο αμυντικο ρεσιτάλ των γηπεδούχων που εφραξαν εντελως το καλαθι τους.Οι φιλοξενούμενοι χαρακτηριστικα πετυχαν μολις 2 καλαθια,ενα στην αρχη και άλλο ένα στο τελος της περιοδου.
Ο Χουχουλης συνεχισε με το ιδιο διδυμο ψηλων και ειδε τον Σταθοπουλο σε εξαιρετικη κατασταση να παιρνει την σκυταλη επιθετικα απέναντι στο χαμηλο ξανα σχημα της Ελευσίνας.Η 3η περιοδος εληξε 56-34 και ολοι περιμεναμε μια διαδικαστικη τελευταια περιοδο.

Η Ελευσινα όμως ειχε αντιθετη αποψη και ξαφνικα εμφανιστηκε στο παρκε αποφασισμενη και παθιασμενη να κανει την ανατροπη.
Οι γηπεδούχοι με τον Σταθοπουλο στον παγκο λογω τραυματισμου και τον Μακροπουλο να εχει αποβληθεί με 5 φαουλ,ξεμειναν από λυσεις και δυναμεις.
Με ηγετη τον Κελαιδη η Ελευσινα πιεσε στην αμυνα,ετρεξε στον αιφνιδιασμο και κρατησε αποντη την Ερυθραια για 6 λεπτα(56-48).

Στα 3'52'' ο Γιαυρτογλου με παλικαρισιο ντραιβ ελυσε τον γορδιο δεσμο για τους γηπεδούχους...58-48.
Η Ελευσινα όμως ειχε παρει ψυχολογια και εκμεταλλευομενη την αστοχια της Ερυθραιας στις βολες,μειωσε 59-54 με γκολ-φαουλ του Κελαιδη στο 38'.
Στο 1'48'' ο Ζουμπος εδωσε ετοιμο καλαθι στον Τζιαλλα για να μειωσει ακομα περισσοτερο 60-56.
Μετα το καλαθι του Τσακιρη(63-56) ο Κελαΐδης με 3/3 βολες ξαναμειωσε 63-59.
Ο Γιαουρτογλου με 1/2 βολες εγραψε το 64-59 και στα 35'' ο Νικολακόπουλος ευστοχησε σε 3ποντο με ταμπλο(64-62) για να φερει το ματς στην κοψη του ξυραφιού!!!
Στα 27'' ο Σκανδαλος ευστοχησε σε 1 βολη(65-62) και στην επιθεση της Ελευσίνας το σουτ 3 ποντων του Κελαιδη αλλοιωθηκε από τον Δελιο,η Ερυθραια πηρε την κατοχη και το ευκολο καλαθι του Γιαουρτογλου στον αιφνιδιασμο εγραψε το τελικο 67-62 αποτρέποντας την αυτοκτονια των γηπεδούχων.

Δελιος-Γιαουρτογλου-Τσακιρης ηταν οι κορυφαιοι των νικητών.Απο την Ελευσινα πραγματικα συγκινητικη η προσπαθεια του Κελαιδη να πετυχει μια απιθανη ανατροπη.

QUOTE (fastbreak70 @ Jan 7 2018, 16:41 ) *
ξερει κανεις αν δειχνει παιχνιδι σε live streaming.?

Στα προγνωστικα μου γραφω ότι το sportshero θα μεταδοσει τον αγωνα Πρωτεα-Κηφισια.Αλλωστε το συγκεκριμενο καναλι μεταδιδει ολους τους εντος εδρας αγωνες της Βουλας.
PetranG3
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η Νίκαια θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα...

Το Σάββατο, ντέρμπι στο ποδόσφαιρο, Ιωνικός - Προοδευτική
Την Κυριακή, ντέρμπι στο μπάσκετ... Margiou3 - Σορώτος...


69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif
margiou3
[quote name='PetranG3' date='Jan 8 2018, 22:28 ' post='869480']
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η Νίκαια θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα...

Το Σάββατο, ντέρμπι στο ποδόσφαιρο, Ιωνικός - Προοδευτική
Την Κυριακή, ντέρμπι στο μπάσκετ... Margiou3 - Σορώτος...


69.gif 69.gif 69.gif 69.gif


Τι θα τραβήξουμε πάλι την Κυριακή. Ρεσιτάλ γραφικότητας!
Δεν το αφήνει καλύτερα να αναλάβει από την επόμενη εβδομάδα? Όχι τίποτα άλλο, θα αρχίσει να γράφει δέκα δέκα τα μηνύματα πάλι στο Facebook, ο Βασιλάκης ο Καϊλας...
PetranG3
Ιπποκρατης Κω - Πρωτεας Βουλας 1

Κηφισια - Ερυθραια 2
Οριακο. Η Κηφισια δεν ειναι σε καλη κατασταση

Ελευσινα - Διαγορας Δρ. 1
Οριακο. Εδρα.

Ικαρος Ν.Σ. - Κορινθος 1
Ικαρος θα παιξει τα ρεστα του για παραμονη. Ηττα εδω θα πιαστει ως διπλη..

Ιωνικος - Παγκρατι 1
Επιστροφη στις νικες

Δαφνη Δαφνιου - Ηρακλειο 1
Ενδιαφερον θα εχει η διαχειριση της μεγαλης νικης του Ηρακλειου.

Τριτων - Μανδρα 1
Ανοιχτο. Παω με εδρα.

Κορωπι - ΕΦΑΟΖ 1
Το Κορωπι το θελει περισσοτερο. Ανοιχτο ωστοσο το παιχνιδι



Basketstory
Καλή Χρονιά!

Ιπποκρατης Κω - Πρωτεας Βουλας 1
Κηφισια - Ερυθραια 1
Ελευσινα - Διαγορας Δρ. 2
Ικαρος Ν.Σ. - Κορινθος 2
Ιωνικος - Παγκρατι 1
Δαφνη Δαφνιου - Ηρακλειο 1
Τριτων - Μανδρα 1
Κορωπι - ΕΦΑΟΖ 2
basketu


Ιπποκρατης Κω - Πρωτεας Βουλας 1
Κηφισια - Ερυθραια 2
Ελευσινα - Διαγορας Δρ. 1
Ικαρος Ν.Σ. - Κορινθος 2
Ιωνικος - Παγκρατι 1
Δαφνη Δαφνιου - Ηρακλειο 1
Τριτων - Μανδρα 1
Κορωπι - ΕΦΑΟΖ 2

Kαλη χρονια bball.gif

Gkos
13η Αγωνιστική - 14/1/2018

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ:1

Ασσος,που θα πληρώνει 1 και τίποτα πάντως.

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ:2

Ντέρμπι τοπικό,στο νήμα πιστευω θα το πάρει η Ερυθραια.
Αν το βρω 2 και πάνω,το πήρα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ:Χ

Η αναμέτρηση που με δυσκολεψε παραπάνω απόλες, 50-50 το βλέπω ,ισοπαλία.

ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ:1

Εμπλεξε η Κόρινθος και αν θελει να ξεμπλέξει επιβάλλεται ένα διπλό στην πιο ήσυχη έδρα της κατηγορίας.
Μπορεί ομως;
Πήρε ψυχολογια ο Ίκαρος και με καυτό Γραμματικό θα πω άσσο μπας και ζευγαρωσει νικες στο 2018 και μπει στα ισα στην μάχη της παραμονής.

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ:1

Θα πληγωθεί ο Γιώργης που ο Σορωτος δεν θα έρθει Νικαια,αλλα κανεις λογικός(και μη λογικός) δεν θα ήθελε τέτοιο ντεμπουτο και με τους Νικαιώτες να προέρχονται από ήττα.
Δεν υπάρχει και μπασκετικός Λεμονής. . .

ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ:1

Ασσος ή χανόμαστε .
Θα το πάρει η Δαφνη πιστευω και με 1,70 και πάνω θα πληρωνα να δω αν θα γίνει.

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ:1

Ντερμπακι και δω,πήγε να χάσει δικό του ματς ο Τριτωνας στου Ζωγράφου ,αλλα θα πάω οριακά με έδρα.

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ:

Ντέρμπι και δω,ειπα να δώσω προγνωστικα και @@μηθήκαμε στα ντέρμπι.
Κορωπι θα πω χωρις επιχειρηματα .
Και χωρις ποντάρισμα.
Εκτός αν δω κανα 2,20 ξέρω γω😂.

Καλή επιτυχια σε όλες τις ομαδες.

QUOTE (PetranG3 @ Jan 12 2018, 00:40 ) *


Τα μεγάλα πνεύματα κλπ κλπ smiley.gif
fedia
Ιπποκρατης Κω - Πρωτεας Βουλας 1
Κηφισια - Ερυθραια 2
Ελευσινα - Διαγορας Δρ. 1
Ικαρος Ν.Σ. - Κορινθος 2
Ιωνικος - Παγκρατι 1
Δαφνη Δαφνιου - Ηρακλειο 1
Τριτων - Μανδρα 2
Κορωπι - ΕΦΑΟΖ 2
gspara
ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 1
Οι δυο καλυτερες αμυνες του πρωταθλήματος.Σε καλη κατασταση και οι δυο ομαδες που προερχονται από 2/2.Δυνατος στην εδρα του ο Ιπποκράτης εχει προβαδισμα.

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 2
Τοπικο(αν και ξεφτυσμενο) αλλα όχι ντέρμπυ.Η Ερυθραια είναι ανωτερη,η εμφανιση με την Ελευσινα εδειξε ότι δουλεψε και στις διακοπες και λογικα θα επικρατησει ευκολα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ 2
Μεγαλο ματς στην Γουβα.Ο Διαγόρας θελει να συνεχισει την ανοδικη του πορεια με στοχο την 2η θεση.Η Ελευσινα εχει δυνατο υλικο αλλα η αντιφατικη της εικονα στην Ερυθραια δειχνει ότι μαλλον είναι μπερδεμενη από πλευρας ρολων.Γι αυτό το λογο θα δωσω οριακα διπλο.

ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ-ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1
Ντέρμπυ σωτηριας.Οι γηπεδούχοι εχουν καλυτερη ψυχολογια και δεν θελουν να πεταξουν στα σκουπίδια το μεγαλο διπλο στο Μετς.

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1
Θα ξεσπασουν.

ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 2
Κρισιμο ματς στο Χαιδαρι,ειδικα για την γηπεδουχο Δαφνη που μετα το εντυπωσιακο ξεκίνημα εχει βρεθει στην ζωνη του υποβιβασμου.Το Ηρακλειο ερχεται φουριοζο,με την ψυχολογια στα υψη και οπλα την ποιοτητα των παιχτων του και την ικανοτητα του Μακρακη.Απεναντι στην εμπειρια των Κρητικών η Δαφνη θα πρεπει να ξεπερασει και το αγχος της....επομένως μαλλον 2.

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ. 2
Ντερμπαρα και στου Στρεφη αναμεσα σε δυο πολύ καλες ομαδες, ικανες για τις θεσεις των μπαραζ.Ο Τριτωνας σταματησε το αρνητικο σερι και πρεπει να δωσει αξια στη νικη της προηγουμενης αγωνιστικης.Η Μανδρα με Κουσουλα να επιστρεφει αγριεμένος,ειναι σε μομεντουμ ανάκαμψης.Κλειδι πιστευω το μαρκαρισμα του Τζιβελεκα από τον Καλαντζή,ενω περιμενω και αρκετο Κουκουνια στον αερινο Μουστοπουλο.Δυσκολη επιλογή,πονταρω Μανδρα.....

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
Περισσοτερες επιλογες οι φιλοξενούμενοι αλλα το Κορωπι παιζει με την πλατη στον τοιχο.


https://www.youtube.com/watch?v=kAwXiMyb2CY
Σε live streaming ο αγωνας Ιωνικος-Παγκρατι από το ΑlphaSports.
Zeliko13
Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια τηλεοπτικη καλυψη στα αυριανα ματς της Β εθνικης?
gspara
QUOTE (Zeliko13 @ Jan 13 2018, 22:13 ) *
Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια τηλεοπτικη καλυψη στα αυριανα ματς της Β εθνικης?

Ακριβως από πανω σου smile.gif γραφω ότι το AlphaSports θα δειξει τον αγωνα Ιωνικος-Παγκρατι.

Λογω βροχης ο αγωνας Τριτων-Μανδρα οδευει προς αναβολή.
gspara
QUOTE (gspara @ Jan 14 2018, 00:18 ) *
Ακριβως από πανω σου smile.gif γραφω ότι το AlphaSports θα δειξει τον αγωνα Ιωνικος-Παγκρατι.

Λογω βροχης ο αγωνας Τριτων-Μανδρα οδευει προς αναβολή.

http://nstv.gr/arthra/live-streaming-i-ana...rnis-korinthos/
Eπισης και το nstv.gr θα μεταδοσει τον αγωνα Ικαρος Ν.Σμ.-Κορινθος.

Τελευταια ενημερωση και αν δεν αλλαξει κατι,θα γινει κανονικα ο αγωνας Τριτωνα-Μανδραικου.
gspara
ΤΡΙΤΩΝΑΣ-ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ 74-77 (22-26,45-49,54-60,74-77)

Ανωτερη η Μανδρα πετυχε σπουδαια και δικαιη νικη στου Στρεφη σε ένα συναρπαστικο παρολαυτα παιχνιδι που κριθηκε στο φιναλε και στο αστοχο ελευθερο 3ποντο του Γκαβανοπουλου από την γωνια.
Ο αγωνας ειχε ενταση,πολλα νευρα και μυριζε μπαρουτι στην μεγαλυτερη διαρκεια,λες και ειχαν προηγουμενα οι 2 ομαδες.Αγωνιστικα ειδαμε 2 οψεις.Ενα επιθετικο 1ο ημιχρονο στα μετρα της ποιοτικότερης Μανδρας που προηγηθηκε με 11 ποντους αλλα ολιγωρησε στο φιναλε και ο Τριτωνας μειωσε στο κολακευτικο 45-49.Και ένα σκληρο 2ο ημιχρονο με μπολικο μπασκετικο ξυλο στα ορια,αλλα την Μανδρα να καταφερνει να ανταπεξελθει και να φτανει στη νικη χαρη στην προσωπικοτητα των παιχτων της.

ΤΡΙΤΩΝ:Κουτουλας-Ντιμπ-Γκαβανοπουλος-Καραδολαμης-Κουκουνιας
ΜΑΝΔΡΑ:Τζιβελεκας-Κουσουλας-Καραμπατσος-Βαφιας-Γκαιτασοβ

Αμφιρροπο ξεκίνημα(12-13) και ωραιος ρυθμος με τον Τριτωνα να βρισκει λυσεις από Κουτουλα-Ντιμπ και την Μανδρα από Βαφια-Καραμπατσο.
Ένα ξέσπασμα των φιλοξενουμενων με γκολ-φαουλ του Κουσουλα και 3ποντο του Γκαιτασοβ αναγκασε τον κοουτς Μιχελακο σε εσπευμενο ταιμ-αουτ(12-21).
Οι φιλοξενούμενοι κρατησαν για λιγο την διαφορα με τον Μουστοπουλο να μπαινει δυναμικα και με γκολ-φαουλ να γραφει το 17-26.Η εισοδος όμως του 'καυτου' Καραδολαμη εδωσε ωθηση στον Τριτωνα που μειωσε 25-26 στο ξεκίνημα της β περιοδου.

Το ματς κυλησε αμφιρροπα για λιγο με τους Γεωργοπαπαδακο-Γκαβανοπουλο να οδηγουν στο 33-35.Αρκετα νευρα σε αυτο το σημειο και αψιμαχιες αναμεσα σε Μιχελακο-Γεωργοπαπαδακο και Καραμπατσο-Τασοπουλο.
Αυτή η αναμπουμπουλα τελικα ωφελησε την Μανδρα που ξεφυγε 35-46 με 3ποντα των Ψυλεα-Καραμπατσο και τον Γεωργοπαπαδακο σταθερα καλο σε αμυνα και επιθεση.
Ο Τριτωνας όμως καταφερε να κανει ένα σερι 6-0 στο τελευταιο λεπτο και να πηγαινει στα αποδυτήρια απολυτα ευχαριστημένος για το 45-49.

Τα πρωτα 3 λεπτα της γ περιοδου ανηκουν στον Τριτωνα.Οι γηπεδούχοι καταλαβαν ότι αν συνεχισουν ετσι δεν εχουν τυχη απέναντι στην ποιοτητα της Μανδρας και αντιπαρεταξαν σκληραδα με το διδυμο γκαρντ Καλαντζή-Ευστρατιου να κανει καλη αμυντικη δουλεια.
Δυο τριποντα του Ντιμπ εδωσαν προβαδισμα μετα από πολύ ωρα στον Τριτωνα με 51-49 και την Μανδρα να μην μπορει να βρει λυσεις στην πιεστικη αμυνα των γηπεδούχων.
Ο κοουτς Μπεκες με πιο ευελικτο σχημα(Τζιβελεκας-Γεωργοπαπαδακος-Κουσουλας-Καραμπατσος-Γκαιτασοβ) και αμυντικες εναλλαγες από ζωνη σε μαν-του-μαν,ξαναπηρε τον ελεγχο του αγωνα και κρατησε για 6 λεπτα τους γηπεδούχους αποντους.
Η Μανδρα πηρε ξανα μικρο εστω προβαδισμα 51-55 πριν ο Κουτουλας μειωσει με 3ποντο 54-55.Αυτα τα 3 τριποντα εδωσαν τους 9 ποντους του Τριτωνα στην 3η περιοδο.
Διποντο του Μουστοπουλου και 3ποντο του Ψηλεα εγραψαν το 54-60 στο 30'.

Στην τελευταια περιοδο επεσαν κορμια με τον Τριτωνα να ξεκιναει και παλι καλυτερα με τα 3ποντα των Καλαντζή-Κουτουλα να γραφουν το 62-60.
Τεραστιο 3ποντο ψυχολογιας σε αυτό το σημειο από τον Τζιβελεκα και μαλιστα με ταμπλο!!!
Οι 2 ομαδες εναλλασονταν για λιγο στην πρωτοπορια(66-65) και στο 36' ο εκπληκτικος Τζιβελεκας εκανε την φαση του αγωνα με ψυχωμενο επιθετικο ριμπάουντ και εξαιρετικο δυσκολο και αστραπιαιο γκολ-φαουλ εδωσε προβαδισμα 66-68 στην Μανδρα.
Στο 38' ο Μουστοπουλος με δυσκολο σουτ από τα 6 μετρα και από την γωνια στον παγκο του Τριτωνα εγραψε το 67-70.

Σε αυτό το σημειο μιλησε η τεραστια κλαση του θρυλικου μπομπερ Μουρατη Κουσουλα.Ο προσφατα επανακάμψας γκαρντ της Μανδρας μετα την μεγαλη εμφανιση της προηγουμενης αγωνιστικης(Δαφνη) ηταν αστοχος στο σημερινο παιχνιδι.Τωρα όμως που η μπαλα ζυγιζε τονους δεν διστασε να σουταρει και να πετυχει το τριποντο του αγωνα για το 68-73 στο 1'33'' 77.gif shot.gif !!!

Στα 44'' ηρθε η ωρα του Νικου Ψυλεα να κανει το μπλοκ του αγωνα σε λειαπ του Τασοπουλου.Ο σεντερ των γηπεδούχων φανερα επηρεασμένος μαλιστα αστοχησε σε ζευγαρι βολων στην επομενη φαση.
Παρολαυτα ο Τριτωνας εκανε την υστατη προσπαθεια να κλεψει το ματς και με 3ποντο του Κουτουλα στα 20'' μειωσε 71-73.

Αμεσως φαουλ οι γηπεδούχοι αλλα ο Κουσουλας ηταν ψυχραιμος από την γραμμη των βολων(71-75).
Στα 11'' ο Γκαβανοπουλος εδωσε ελπιδα στον Τριτωνα και με τριποντη βομβα μειωσε ακομα περισσοτερο....74-75.
Ο Κουσουλας ξανα αλάνθαστος από τις βολες στα 9''......και 74-77.
Η Μανδρα δεν κανει φαουλ αλλα δεν το πληρωσε αφου το εντελως ελευθερο 3ποντο του Γκαβανοπουλου από την γωνια στον παγκο της Μανδρας,το εφτυσε βασανιστικα το καλαθι και η Μανδρα πανυγηρισε μια σπουδαια επιτυχια.

To ΜVP θα ηθελα να το απονείμω στον Νικο Γεωργοπαπαδακο για το παλικαρισιο και ψυχωμενο παιχνιδι του αλλα και τα ηγετικα του χαρισματα.Απο κοντα ο δαιμονιος Γιαννης Τζιβελεκας για το θρασος και την μπασκετικη του μαγκια σε μια χρονια ονειρεμενη για τον ιδιο.
Αυτόματα στους διακριθεντες μπαινει ο Μουρατης Κουσουλας που ηταν ο Μan Of The Match αφου πετυχε τους 7 τελευταίους ποντους-χρυσαφι της Μανδρας.
Κομβικος ο Αλεξανδρος Γκαιτασοβ με τρομερη αμυντικη και βρωμικη δουλεια,ταμαμ για ένα τετοιο ειδικα β ημιχρονο!!!
Μεγαλη απειλη ο Διονυσης Καραμπατσος αν και καποιες φορες υπερεβαλλε και τεραστια κλαση ο Νικος Ψυλεας που προσφερε οικονομικούς ποντους και πιστωνεται φυσικα το κρισιμο μπλοκ στο φιναλε.

Από τον Τριτωνα μακραν κορυφαιος ο Νικος Κουτουλας που εδειχνε ασταμάτητος.Σκοραρε αλλα χωρις να πληγωσει τους αντιπαλους ο Ντιμπ.
Πολύ καλο 1ο ημιχρονο ο Καραδολαμης αλλα πολύ κακο 2ο.Δεν βοηθησε ο Γκαβανοπουλος αλλα παραλιγο να γινει ηρωας στο δραματικο φιναλε.
Θεωρω ότι επρεπε να παιξει περισσοτερο ο Καλαντζής που ταιριαζε απολυτα στο στυλ της Μανδρας.

** Άλλη μια τρομερη αγωνιστικη,δεν ξερουμε που να πρωτοπαμε.....και ξανα 7/8 στα προγνωστικα αφου χασαμε (ξανα) το
2πλο της Κορινθου στον Ικαρο sad.gif
Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικης η εντυπωσιακη ατομικη επιδοση του Δερμιτζακη με 27 ποντους(8/9 τριποντα) που δειχνει να αρπαζει την ευκαιρια που του εδωσε ο κοουτς Χουχουλης και αρχιζει ξανα να μας θυμιζει τον παιχταρα που γνωριζαμε 41.gif
Gkos
Όπως πάντα απολαυστικος .

Υ.γ.1.
Εγώ και ο Θοδωρής το πρωι smile.gif



Υ.γ.2.Μπράβο στην Δάφνη Δαφνίου που στηρίζει τον προπονητή της(που δεν ειναι και κάποιο βαρύ όνομα με ιστορία) ,μα αν χάσει στο Παγκράτι θα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει την κατάσταση.

(Και για το Παγκράτι θα είναι)



Υ.γ.3.

Κορωπί ακόμα ζωντανό



Υ.γ.4. ΑΕΝΚ-Ελευσινα άλλος τελικός.

Καλή βδομάδα με υγεία.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.