Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΟΣ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
fap
ΠΑΚΓΡΑΤΙ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2
Ανώτερη ομάδα εύκολα η δύσκολα θα περάσουν.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 2
Θα ποντάρω στην έκπληξη Κ την επιβίωση.
ΒΟΥΛΑ - ΕΡΥΘΡΑΙΑ1
Δύσκολο ματς απρόβλεπτες ομάδες. Η Ερυθραία μου δίνει την εντύπωση πως όλα καλά σωθήκαμε πάμε για την επόμενη χρονιά.


ΚΟΡΩΠΙ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ 1
Κεκλεισμένων των θυρών. ..μεχρι παράταση βλέπω.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΙΚΑΡΟΣ Ν.Σ. 1
Θα παλέψει ο Ίκαρος αλλά από το νησί με ροζ δεν φεύγει.
ΜΑΝΔΡΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
στάνταρ

ΕΦΑΟΖ - ΔΑΦΝΗ 2
Εδώ που έφτασαν τα πράγματα η δάφνη θα κλειδώσει παραμονή.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΤΡΙΤΩΝΑΣ 1
Τρένο ο Διαγόρας.
gspara
ΠΑΚΓΡΑΤΙ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (14:00) 1
Απιθανο να ερθουν οι 2 γκέλες του Διαγορα που περιμενει ο Ιπποκράτης.Το Παγκρατι εχει ισχυρο κινητρο και με ανεβασμενη ψυχολογια πιστευω θα δωσει αξια στο μεγαλο 2πλο στις Αδαμες.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1
Η Κηφισιά πλεον ψαχνει νικες μακρυα από την εδρα της για να ρεφαρει και εδώ είναι ευκαιρια.Η Κορινθος από την άλλη όμως θελει το 3/3 στην εδρα της για να κλειδωσει την παραμονή.Θα πεσουν κορμια,οριακο προβαδισμα στην γηπεδουχο που εχει αποδειξει ότι στην εδρα της δεν χανει από ανταγωνιστριες.

ΒΟΥΛΑ - ΕΡΥΘΡΑΙΑ 2
Χωρις ιδιαιτερο βαθμολογικο αγχος, πιστευω θα γινει ωραιο παιχνιδι.Πολυ φορμαρισμενη η Βουλα αλλα θα πονταρω στον διαστημικο Σκανδαλο!!

ΚΟΡΩΠΙ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ (κ.θ.) 2
Win or go home.....η Ελευσινα πρεπει επιτελους να κανει μια μεγαλη νικη σωτηριας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΙΚΑΡΟΣ Ν.Σ. (18.00) 1
Ρυθμιστης της παραμονης θα είναι στην εδρα του το Ηρακλειο.Ο Ικαρος τα παιζει όλα για όλα,θα γινει δυνατο παιχνιδι,με τον Γραμματικο σε καυτη κατασταση,αλλα θα πονταρω στον ασσο αφου το Ηρακλειο θα χρειαστεί καποιες νικες για να σωθει και τυπικα.

ΜΑΝΔΡΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
Σε καμψη η Μανδρα,αν είναι ορεξάτος ο Ιωνικος θα περασει.

ΕΦΑΟΖ - ΔΑΦΝΗ 2
Άλλο ένα ντέρμπυ επιβιωσης.Η Δαφνη με την επιστροφη των τραυματιων ειναι σαφεστατα σε καλυτερη θεση και κατασταση.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΤΡΙΤΩΝΑΣ 1
Σοβαρος ο Διαγόρας,δεν γκελαρει.


https://www.youtube.com/watch?v=0jeNw4pjAxM
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΕΡΥΘΡΑΙΑ από το sportshero.
gspara
ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 89-81 (27-26,45-46,71-62,89-81).

Η αποβολή στο 23'(50-51) του κορυφαιου μεχρι τοτε Καυκη,ενεργοποιησε τους υπολοιπους παιχτες του Παγκρατιου οι οποιοι φορεσαν την πολεμικη τους στολη και δεν αφησαν κανενα περιθωριο αντιδρασης στον Ιπποκρατη.

Παγκρατι:Ξιουρας-Γεωργοπαπαδακος-Καυκης-Κουτρας-Μπενος
Ιπποκράτης:Κουμπουρας-Ονασογλου-Λεκακης-Ασημακοπουλος-Τσακαλερης

Απολαυστικα αμφιρροπο ηταν το παιχνιδι μεχρι το 23' με τις δυο ομαδες να εναλλασονται συνεχως στην πρωτοπορια.Απο τον Ιπποκρατη ο Κουμπουρας δεν παταγε πολύ καλα,αλλα Λεκάκης-Τσακαλερης-Ασημακόπουλος ηταν σε εξαιρετικη κατασταση.Απο το Παγκρατι το γνωστο φορμαρισμενο διδυμο Καυκη-Μπενου συνεχιζε με την κεκτημενη ταχυτητα από τις Αδαμες,με τον πρωτο μαλιστα να κανει ακομα μεγαλύτερα οργια.

Με 6'48'' για την ληξη του 3ου δεκαλεπτου ο Μπενος εκανε αντιαθλητικο φαουλ και δεχτηκε τεχνικη ποινη για διαμαρτυρια.Ο Καυκης το συνεχισε για να δεχτει άλλες 2 και να αποβληθεί με ντισκαλιφιε.
Χωρις τον ηγετη του το Παγκρατι πιστεψαμε ότι θα καταρρευσει.Αντιθετα αυτό λειτουργησε σαν κινητρο για τους υπολοιπους παιχτες που παθιαστηκαν περισσοτερο,πιεσαν και με ηγετη τον ασταματητο Γεωργοπαπαδακο προηγηθηκαν 71-59 λιγο πριν τη ληξη της 3ης περιοδου.Ο Χριστόπουλος επισης βρηκε χωρο και χρονο για να ανεβασει την αποδοση του και το δικο του 3ποντο εδωσε στην διαφορα την μεγιστη τιμη της....75-62.

Ο Ιπποκράτης με τον Τσακαλερη απενεργοποιημενο με 4 φαουλ,εμοιαζε ανήμπορος να αντιδρασει.Καπου εκει ο Κουμπουρας ξυπνησε και μαζι με τον Χαριση(3/3 τριποντα!!!) εκαναν την υστατη προσπαθεια ανατροπης και με 1,5 λεπτο για την κορνα,μειωσαν 83-78.Στην επομενη επιθεση όμως το αστοχο 3ποντο του Τρυπα απετρεψε τα εμφράγματα και στα 32'' ο Μπενος πηρε επιθετικο ριμπάουντ και ηρεμησε τον κοουτς Κουστενη(85-78).

MVP o Σακης Γεωργοπαπαδακος που ηταν κυριολεκτικα on fire και πραγματοποιησε ηγετικη εμφανιση μετα την αποβολή του επισης φοβερου Καυκη.Σταθερα στους κορυφαιους ο Μπενος και πολύ καλος ο Χριστόπουλος.
Από τον Ιπποκρατη πολύ καλοι Τσακαλερης-Ασημακοπουλος-Λεκακης στο 1ο ημιχρονο,Χαρισης στο 2ο και Κουμπουρας στην 4η περιοδο.

Δυσκολη ωρα το 2 αλλα οι λιγοι και πιστοι φιλοι του Παγκρατιου δεν σταματησαν να εμψυχωνουν τους παιχτες του.Σταθερη παρουσια στην κερκιδα για ακομη μια φορα ο κοουτς Συμεωνίδης.

ΕΦΑΟΖ-ΔΑΦΝΗ 69-79 (10-15,31-36,47-69,69-79).

Η φοβερη 3η περιοδος της Δαφνης (16-33!!) σταθηκε αρκετη ώστε να αποδρασει με το πολυτιμο ροζ φυλλο αγωνα από την εδρα του ΕΦΑΟΖ που βρισκεται πλεον και με τα δυο ποδια στην Γ Εθνικη.

ΕΦΑΟΖ:Κοψιας-Τσιτσιγιαννης-Παπαρεγκας-Γκαβασιαδης-Σαρλης
ΔΑΦΝΗ:Καπωνης-Γκινης-Χρυσος-Μιχοπουλος-Τσιακος
Αποντες από τους γηπεδούχους Εμαννουηλιδης-Υφαντης-Γρατσιατος

Κακο θεαμα στο 1ο ημιχρονο με την ομαδα του Σορωτου όμως να εχει τον ελεγχο στο μεγαλυτερο διαστημα.
Με τον Τσιακο να κυριαρχει στη ρακετα και να φορτωνει τον Σαρλη,οι φιλοξενούμενοι προηγηθηκαν 2-11 και 4-13.Η εισοδος Γκοντγουιν-Σταθη-Σαμοθρακη εδωσε ενεργεια και ταχυτητα στον ΕΦΑΟΖ που καταφερε να προηγηθεί 19-18 χτυπώντας στο ζωγραφιστο με κυριο εκφραστη τον Γκαβασιαδη.
Η εισοδος όμως του εξαιρετικου στην 2η περιοδο Γκιουζελη,ελυσε το πρόβλημα και η Δαφνη ξαναπηρε τον ελεγχο(21-27) και πηγε στην αναπαυλα προηγουμενη 31-36.

Ο Μιχοπουλος μπηκε σεληνιασμένος στην 3η περιοδο και με 4 τριποντα σε αυτό το διαστημα καθαρισε την υποθεση νικη.
Με συμπαραστάτες τους Σοφρωνα-Τσιακο οι φιλοξενούμενοι εχτιζαν σταδιακα μεγαλες διαφορες (41-52,42-60) και η μεγαλυτερη ηταν το 47-69 στο 30'.

Στην τελευταια περιοδο ο κοουτς Ζηβας με χαμηλο και πιεστικο σχημα(Κοψιας-Γκοντγουιν-Παπαφλωρατος-Ξυδας-Γκαβασιαδης) επιχειρησε την ανατροπη αλλα δεν καταφερε κατι περισσοτερο από το να καλυψει την μιση διαφορα (60-71).
Η Δαφνη σταματησε να κανει λαθη και να δωριζει κατοχες και ο Γκιουζελης με 3ποντο διαμορφωσε το 61-77 και εβαλε οριστικα τελος στις οποιες ελπιδες των γηπεδούχων.

Μαγικη 3αδα για την Δαφνη οι εκπληκτικοι Τσιακος-Γκιουζελης-Μιχοπουλος,ενω βοηθησαν σημαντικα και οι Σοφρωνας-Χρυσος.
Όλα καλα μεχρι εδώ αλλα εμεις οι αρρωστημένοι φανς των ταλαντούχων Κουφοπουλου-Λαμπροπουλου αποχωρησαμε απογοητευμενοι 68.gif sad.gif για την μικρη συμμετοχη του πρωτου και το dnp του δευτερου........

Από τον ΕΦΑΟΖ παλεψαν Σαμοθράκης-Γκαβασιαδης-Γκοντγουιν και οι Σταθης-Καστανιωτης στο 1ο ημιχρονο.

Τον αγωνα παρακολουθησαν και τα υπεραγαπημένα μας πουλεν Φακοπουλιδης-Σαλεχ!!!!!!
PetranG3
Με τουτα και μ εκεινα γσπαρα, το μονο ματς που θα σε δουμε σιγουρα του χρονου, ειναι στην Πυρκαλ στο Αμυντας - Ιωνικος...

Κι ηλπιζα οτι θα ερχοσουν να δεις το πουλεν σου, τον Μουστοπουλο σημερα, ο οποιος βεβαια, δεν ειναι αυτο που ολοι ξεραμε...αλλα ελπιζουμε να επανελθει...
gspara
QUOTE (PetranG3 @ Apr 22 2018, 21:59 ) *
Με τουτα και μ εκεινα γσπαρα, το μονο ματς που θα σε δουμε σιγουρα του χρονου, ειναι στην Πυρκαλ στο Αμυντας - Ιωνικος...

Κι ηλπιζα οτι θα ερχοσουν να δεις το πουλεν σου, τον Μουστοπουλο σημερα, ο οποιος βεβαια, δεν ειναι αυτο που ολοι ξεραμε...αλλα ελπιζουμε να επανελθει...

Xαχαχα........και για πρωτη φορα δεν θα κατσουμε μαζι αλλα θα με εχεις αντιπαλο σου peace.gif

Μουστοπουλο δεν το συζηταω καν,του χρονου ακομα καλυτερος......ελπιζω να εκανες μια πρωτη κουβεντα με τον παιχταρα wink.gif
PetranG3
QUOTE(gspara @ Apr 22 2018, 22:14 ) *
Xαχαχα........και για πρωτη φορα δεν θα κατσουμε μαζι αλλα θα με εχεις αντιπαλο σου peace.gif



Εγω βεβαια θα σου τραγουδαω "Οοο, ΓΣΠαρα, θα στο παρω, το διπλοοο" 69.gif 69.gif 69.gif
kotzito
Ένα ρισπέκτ πάντως και στον Ίκαρο Ν.Σ., που πάει να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά που πριν 2 μήνες τον ήθελαν τελευταίο και με διαφορά. Ακόμα απέχει βέβαια από την υπέρβαση μάλλον, αλλά το παλεύει. Πρώτος τελικός τώρα το ματς με το Παγκράτι την άλλη αγωνιστική εντός έδρας, αφού με νίκη μπορεί να βάλει από κάτω Κορωπί, Πανελευσινιακό και ίσως να φτάσει την Κηφισιά.

Λογικά η παραμονή σε μεγάλο βαθμό θα παιχτεί στα ματς ΕΦΑΟΖ - Κορωπί, Πανελευσινιακός - Κηφισιά και ΕΦΑΟΖ - Πανελευσινιακός. Οκ, ο ΕΦΑΟΖ δύσκολα θα ανατρέψει την κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι μια νίκη σε αυτά τα 2 ματς στην έδρα του πολύ πιθανόν να την πάρει. Κι όποιος από Κορωπί, Ελευσίνα χάσει στου Ζωγράφου, θα πρέπει λογικά μετά να κάνει 2 νίκες τουλάχιστον στα υπόλοιπα ματς αν θέλει να έχει ελπίδες.
Gkos
Ετσι που τον είδα(με) τον ΕΦΑΟΖ,μην ορκίζεσαι. . .
kotzito
QUOTE(Gkos @ Apr 22 2018, 21:24 ) *
Ετσι που τον είδα(με) τον ΕΦΑΟΖ,μην ορκίζεσαι. . .

Ισχύει ότι είναι σε τραγική κατάσταση. Από την άλλη όμως και το Κορωπί δεν πείθει ίσως ότι μπορεί να περάσει αέρας από του Ζωγράφου.
PetranG3
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΡΩΤΕΑΣ Β. 1
Do or die

ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΕΡΥΘΡΑΙΑ 1
Do or die

ΙΚΑΡΟΣ Ν.Σ. - ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1
Ανοιχτο σε ολα τα αποτελεσματα!!!!

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΜΑΝΔΡΑ 1
Νικη και παραμονη

ΤΡΙΤΩΝ - ΕΦΑΟΖ 1
Σε ελευθερη πτωση ο Φιλαθλητικος. Δυσκολα θα γλιτωσει...

ΚΟΡΩΠΙ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. 2
Οχι ομως ευκολα..
fedia
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΡΩΤΕΑΣ Β. 1
ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΕΡΥΘΡΑΙΑ 1
ΙΚΑΡΟΣ Ν.Σ. - ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΜΑΝΔΡΑ 1
ΤΡΙΤΩΝ - ΕΦΑΟΖ 1
ΚΟΡΩΠΙ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. 1
gspara
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ (16:00) 2
Παω με την αναγκη.

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΡΩΤΕΑΣ Β. 1
Ωραιος και ανετος ο Πρωτεας.Must win για την Κηφισιά που δεν πρεπει να πεταξει στα σκουπίδια τη νικη στην Κορινθο,ενω ακολουθουν και 2 συνεχομενα εκτος εδρας.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΕΡΥΘΡΑΙΑ 1
Μονοπλευρο κινητρο,τελικος για Ελευσινα.

ΙΚΑΡΟΣ Ν.Σ. - ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1
Μεγαλυτερο 'πρεπει' ο Ικαρος,αλλα και το Παγκρατι εχει δυσκολο πρόγραμμα και θελει να συνεχισει το νικηφορο σερι του για να μην περιμενει μεχρι τελευταια αγωνιστικη.

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΜΑΝΔΡΑ 2
Ανεβασμενη η Δαφνη που εχει το κινητρο επιβιωσης.Κακη συγκυρια όμως η αλλαγη κοουτς στην,παντα επικινδυνη,Μανδρα που θα θελει να δειξει ένα διαφορετικο προσωπο σε σχεση με το ντεφορμαρισμα των τελευταίων αγωνιστικων.

ΤΡΙΤΩΝ - ΕΦΑΟΖ 1
Μονο ο Τριτωνας εχει κινητρο για να διατηρηθεί 4ος.

ΚΟΡΩΠΙ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. (κ.θ.) 2
Καίγεται το Κορωπι,αλλα ο Διαγόρας δεν χαριζεται.

http://nstv.gr/arthra/live-streaming-i-ana...yrnis-pagkrati/
IKAΡΟΣ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ από το nstv.gr

https://www.youtube.com/watch?v=0Gxfnncivns
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ από το giafkasports στις 4.
Gkos
bball.gif

Οι αποδόσεις οπως ανοιξαν πριν 2 ωρες  (καταλαθος ανεβηκε δις η φώτο) και τώρα.
Χωρις πολλα λόγια.
(Δεν κανω διαφημιση,εκοψα την εταιρεια)
giorgos14
QUOTE(Gkos @ Apr 29 2018, 11:31 ) *
bball.gif

Οι αποδόσεις οπως ανοιξαν πριν 2 ωρες (καταλαθος ανεβηκε δις η φώτο) και τώρα.
Χωρις πολλα λόγια.
(Δεν κανω διαφημιση,εκοψα την εταιρεια)


Βάλε μέσα και το Κορωπί που εξαφανίστηκε από το στοίχημα ενώ άνοιξε στο 7.00 ο απλός άσσος και +12.5 το χάντικαπ. Πήγε στο 5 και +10.5 και ξαφνικα χάθηκε. Παρόμοια κατάσταση με παιχνίδι του Βορρά που άνοιξε το διπλό στο 2.55, φράχτηκε κατευθείαν από τα πολλά πονταρίσματα, ξανάνοιξε στο 1.50 το διπλό, ξαναφράχτηκε και εξαφανίστηκε τελείως το παιχνίδι.

και ρωτάω εγώ ο άσχετος. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;;;
Gkos
Με ρωτάτε τι να παίξουμε . . .
Τίποτα πλέον,μόνο κόντρα μόνο σηκώνουν οι τιμές.
Στις αρχικές τιμές ήταν καθαρο λάθος το 1,80 της Ελευσίνας,που μπορει να έχει τα μαύρα της τα χάλια με παίζει την ύπαρξη της και εντός έδρας όπως και το κάνουμε είναι δυναμική,ενώ ο Πανερυθραικός (παρά τις πύρινες δηλώσεις κάθε Παρασκευή ) φαίνεται να τα έχει παρατήσει ολίγον(προσοχή,δεν λέω ότι κάθεται και χάνει,μην γινει καμιά παρεξήγηση) !
Επίσης και το 1,62 της Δαφνης που εχει χτυπησει φόρμα ήταν δεκτό.
Αν και με νεα τεχνική ηγεσια η Μανδρα ειναι επικιδυνότατη. . .
ΑΕΝΚ προς αποφυγη αφου ο Πρωτέας(και του βγαζω το καπέλο) κάνει τρομερό β γύρο και δεν δινει ουτε τον πυρετό του .
Ικαρο και γω ασσο βλεπω μα 1,50 σε τετοιο ντερμπι(παραπανω κοσμο θα έχει το Παγκρατι λογικά) ουτε καν.

Καλη επιτυχια σε όλες τις ομάδες.


Υ.γ.
Υπαρχει εταιρεια που έχει ΛΑΙΒ την Α ΕΣΚΑ.
Δεν λεω τπτ άλλο.
gspara
ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 65-67 (17-19,31-33,51-49,65-67).

Ανωτερη και σαφεστατα πληρεστερη ομαδα η Βουλα,περασε δικαια από τις Αδαμες και εφερε σε εξαιρετικα δυσχερη θεση την γηπεδουχο Κηφισιά.
Κορυφαιος του αγωνα ο Γιαννης Αγγελόπουλος!!!!

ΚΗΦΙΣΙΑ:Μοσχοβιτης-Κεφαλας-Χατζηνικολας-Ψαροπουλος-Πρεκας
ΠΡΩΤΕΑΣ:Αγγελοπουλος-Αθηνιωτης-Αυγενικος-Γαργαλης-Ματαλλιωτακης

Ο κοουτς Βλαχος σε σχεση με προηγουμενα ματς που ειχα παρακολουθησει,εκανε πιο σφιχτο ροτεισον,αφου Μπαλλας-Παπαδης ηταν τραυματιες,ενω ο ανέτοιμος Τοπαλης μαζι με τον Βαρδαβα αγωνιστηκαν ελαχιστα.
Από την Κηφισιά απουσιαζε ο Μαρινος,ενω ο κοουτς Λιογας δεν εδωσε πολύ χρονο στον Ντουζιδη(??).

Νευρικο και αμφιρροπο ξεκίνημα(6-6) με τον Μοσχοβιτη όμως(3/3) να δειχνει ότι εχει αφησει πισω το ντεφορμαρισμα των τελευταίων αγωνιστικων.Η Βουλα πληγωθηκε με τον τραυματισμο του ιδιαιτερα ορεξατου Γαργαλη που τον κρατησε στον παγκο για 10 αγωνιστικκα λεπτα(5'-15').Ο ταλαντούχος φοργουορντ των φιλοξενουμενων ηταν πολύ καλος όταν ξαναμπηκε αλλα αναγκαστηκε να αποχωρησει στις αρχες της τελευταιας περιοδου.

Όταν ο Αγγελόπουλος ξεκινησε το δημιουργικο και εκτελεστικο του ρεσιτάλ,η Βουλα πηρε τον ελεγχο του αγωνα και με στηρίγματα Αθηνιωτη-Αυγενικο-Ματαλλιωτακη,οι φιλοξενούμενοι προσπερασαν 12-19.
Μετα το ταιμ-αουτ του Λιογα,η Κηφισιά επαιξε ζωνη για 1,5 περιπου λεπτο και με 5 ποντους του Μοσχοβιτη μειωσε 17-19 με το τελος της 1ης περιοδου.

Ο Χαικαλης που ειχε παει στο μαρκαρισμα του Αγγελοπουλου,ισοφαρσε στο ξεκίνημα της 2ης περιοδου 19-19.
Δυο 3ποντα από Αυγενικο-Αθηνιωτη όμως επανεφεραν την Βουλα σε θεση οδηγου(19-25).Οι φιλοξενούμενοι διατηρησαν τον ελεγχο(23-29) μεχρι την ξεκουραση του Αγγελοπουλου.Η Κηφισιά αρπαξε την ευκαιρια και ισοφαρισε 31-31 (17') με καλαθι του Καμαριανου που εδωσε ενεργεια και δυναμη στο ριμπάουντ.
Αστοχια εκατέρωθεν στο τελευταιο 3λεπτο του α ημιχρονου που εληξε τελικα 31-33 με καλαθι του Αθηνιωτη.

Αμφιρροπη εξελιξη στην 3η περιοδο.Η Βουλα πηρε αρχικο προβαδισμα με τον Γαργαλη να κανει εξαιρετικη δουλεια πανω στον Ψαροπουλο και τον Αγγελοπουλο να συνεχιζει το βιολι του(35-40).
Ο Μοσχοβιτης αξιοποιησε στην ρακετα τον Πρεκα και η Κηφισιά μειωσε στον ποντο(39-40).
Σε αυτό το σημειο απολαυσαμε το χαιλαιτ της αναμετρησης με το αλει-ουπ καρφωμα του Ματαλλιωτακη μετα την εξαιρετικη πασα του Αγγελοπουλου!!!!!!

Ακολουθησαν εναλλαγες πρωτοποριας από τις 2 ομαδες.Η Κηφισιά προσπερασε 43-42 για να απαντησει η Βουλα(43-47) με καταληξη εντυπωσιακο φολοου του νεαρου Ματσαγγου που πηρε αρκετο χρονο στο 2ο ημιχρονο και δικαιωσε τον προπονητη του!!
Εκει ξυπνησε ο αορατος μεχρι τοτε Ψαροπουλος και με 8 ποντους(2 τριπ) ηγηθηκε για το 53-49 με το ξεκίνημα της τελευταιας περιοδου.

Η εισοδος του Μορφη ομως αλλαξε το μομεντουμ του αγωνα και ο εμπειρος γκαρντ ηταν καθοριστικος για την εξελιξη του αγωνα.
Με ιδανικες ασιστ και 6 πολυτιμους ποντους πρωτοστατησε σε ένα εντυπωσιακο σερι 0-12 που μετετρεψε το 53-49 σε 53-61 στο 36'.
Εκτος του κορυφαιου Αγγελοπουλου,πολυ καλος σε αυτό το διαστημα ο Αθηνιωτης με καλες αμυνες στον Μοσχοβιτη,αλλα και ο Ματαλλιωτακης που εκανε θραυση στις 2 ρακετες!!!

Η Κηφισιά προσπαθησε να αντιδρασει και με 5 ποντους του Ψαροπουλου μειωσε 58-61 στο 37'.
Η Βουλα ομως αντεδρασε ψυχραιμα και ένα επικο ντραιβ(γκολ-φαουλ) του Αγγελοπουλου οδηγησε στο 60-66 με 1'14'' για το φιναλε!!!!
Με 3/4 βολες η Κηφισιά μειωσε 63-66(36''),αλλα 1/2 του Αυγενικου εδωσαν μαξιλαρακι νικης για το 63-67(16'').
Ο Χατζηνικόλας μειωσε 65-67 στα 4,9'' και μετα το ταιμ-αουτ εγινε φαουλ στον Αθηνιωτη.Με 3,6'' για τη ληξη ο γκαρντ της Βουλας αστοχησε και στις 2 βολες.Η μπαλα εφτασε στον Μοσχοβιτη αλλα ο Αγγελόπουλος με 0,8'' εβγαλε την μπαλα εξω στο υψος του κεντρου.Επαναφορα στον Ψαροπουλο που εκανε ομως ένα δυσκολο σουτ με γυρισμενο το σωμα του και η μπαλα χτυπησε ακίνδυνα στο ταμπλο.

Κορυφαιος του αγωνα ο Γιαννης Αγγελόπουλος.Οι γηπεδούχοι προσπαθησαν να τον σταματησουν με αλλαγες παιχτων,παγιδες,ξυλο ή ακομα και προκαλώντας του εκνευρισμο.Ματαια ομως.Ο σολίστας του Πρωτεα αταραχος,απλα εδειξε την τεραστια κλαση του!!!
Ταυρος στην ρακετα ο Ματαλλιωτακης επιβεβαιωσε για ακομα μια φορα την αλματωδη φετινη του εκτιναξη!!!
Πολυτιμη η προσφορα του Αθηνιωτη σε αμυνα/επιθεση και κομβικος ο Μορφης στην 4η περιοδο.Παλικαρι ο ηρωικος Γαργαλης και αποκαλυψη ο Ματσαγγος!!!!

Από την Κηφησια κορυφαιος ο Μοσχοβιτης με τον Ψαροπουλο να ανεβαζει την αποδοση του από το 25' και επειτα.

Λιγος κοσμος στο Βικελας,ευτυχως ηταν αρκετοι οι φιλοι του Πρωτεα.
RAPTOR
Ενας προπονητης Σορωτος καταγγελει μια ομαδα Μανδραικο οτι τον τελευταιο μηνα εχει μειωμενη αποδοση σε συγκεκριμενα παιχνιδια!!!Η αντιδραση της ομαδας και των παικτων μια σχεδον απολογητικη ανακοινωση !!!
Εχει αποδειξει ο κυριος Σορωτος?Εαν ναι δεν πρεπει να τον καλεσει ο εισαγγελεας?
Εαν οχι δεν πρεπει το λιγοτερο να κληθει για εξηγησεις?
Αληθεια παντως μου κανει εντυπωση η σταση των εμπλεκομενων ομαδων σ αυτες τις κατηγοριες αλλα περιμενω και την αντιδραση της ΕΟΚ
fap
QUOTE(RAPTOR @ Apr 30 2018, 18:47 ) *
Ενας προπονητης Σορωτος καταγγελει μια ομαδα Μανδραικο οτι τον τελευταιο μηνα εχει μειωμενη αποδοση σε συγκεκριμενα παιχνιδια!!!Η αντιδραση της ομαδας και των παικτων μια σχεδον απολογητικη ανακοινωση !!!
Εχει αποδειξει ο κυριος Σορωτος?Εαν ναι δεν πρεπει να τον καλεσει ο εισαγγελεας?
Εαν οχι δεν πρεπει το λιγοτερο να κληθει για εξηγησεις?
Αληθεια παντως μου κανει εντυπωση η σταση των εμπλεκομενων ομαδων σ αυτες τις κατηγοριες αλλα περιμενω και την αντιδραση της ΕΟΚ


Άσε τι λέει ο σορωτος ...κανένα άθλημα δεν είναι αγγελικα πλασμενο, όσοι παρακολουθουμε μπάσκετ στις χαμηλότερες κατηγορίες πάντα έχουμε απορία για τα αποτελέσματα ειδικά προς το τέλος του πρωταθληματος κάθε χρονιά. Άλλοι παλεύουν να σωθούν Κ άλλοι δεν πάνε για τίποτα .απορίες πάντα θα υπάρχουν .ο σορωτος παλεύει Κ μπορεί να βγάζει Κ καμια πικρία. Όχι ότι συμβαίνουν μαγειρέματα. ..αλλά όχι και ότι δεν συμβαίνουν .
PetranG3
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 1
Σε πολυ καλη κατασταση η Βουλα

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1
Μπορει και 2. Εχουν καλες σχεσεις γειτονιας τα δυο σωματεια. Αν η Ερυθραια το θελει, θα το παρει.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. - ΕΛΕΥΣΙΝΑ 1
Δυσκολα τα πραγματα για την Ελευσινα που λογικα θα πρεπει να κυνηγησει 2 νικες στα τελευταια 2 παιχνιδια και βεβαια τους καταλληλους συνδυασμους αποτελεσματων.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ Ν.Σ. 1
Νικη γιατι απο του πουθενα εμπλεξε η Κορινθος. Εννοειται οτι θα το χτυπησει μεχρι τελους ο Ικαρος και μπασκετ ειναι, ποτε δεν ξερεις..

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
Η χρονια εχει σχεδον σωθει για το Παγκρατι. Μπορει να κανει απο 0 εως 2 νικες ακομα μεχρι το τελος. Και καμια να μην κανει, παλι θα σωθει..

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΔΑΦΝΗ 1
Ανοιχτο και στο διπλο της Δαφνης. Μεγαλυτερο κινητρο, βασικα, οι φιλοξενουμενοι..

ΜΑΝΔΡΑ - ΤΡΙΤΩΝ 1
Ανοιχτο και στο διπλο. Θα παω με την εδρα

ΕΦΑΟΖ - ΚΟΡΩΠΙ 1
Θα πω ασσο οπου αν συμβει αυτο, τραβαει το Κορωπι μαζι του..
gspara
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (16.15) 1
Ωραιο και ελευθερο παιχνιδι.Την δεδομενη χρονικη στιγμη η φορμαρισμενη Βουλα εχει καλυτερη ψυχολογια και παει τρενο....

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Τοπικο ντέρμπυ με μονοπλευρο κινητρο,αφου η Κηφισιά καίγεται για τη νικη πριν παει στον τελικο παραμονης στην Γουβα.Η Ερυθραια όμως είναι ανωτερη και θελει να τελειωσει την σεζον με θετικο προσημο.

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
Την επομενη αγωνιστικη θα παιξει την χρονια η Ελευσινα.

ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ 1
Εμπλεξε για τα καλα η Κορινθος μετα την ηττα από την Κηφισιά και πρεπει να προσεξει τωρα αφου ο Ικαρος θα παει να παιξει τα ρεστα του και εχει αποδειξει ότι θα πουλησει πολύ ακριβα το τομαρι του.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
Με το καθοριστικο 4/4 εσωσε την παρτιδα το Παγκρατι.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
Κακος 2ος γυρος για το Ηρακλειο,ισως η πιο αδιαφορη ομαδα της κατηγοριας.Η Δαφνη θελει να ρεφαρει την ηττα από Μανδρα και να κανει το μεγαλο βημα για την σωτηρια.Πονταρω στην ρεβανς...

ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ.-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
Το ντέρμπυ της αγωνιστικης με επαθλο την 4η θεση.Η Μανδρα εδειξε να ανακαμπτει και πιστευω θα κανει το 2-0.

ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2
Θα κυνηγησει τις πιθανότητες του το Κορωπι απεναντι στον πεσμενο ΕΦΑΟΖ.
PetranG3
QUOTE(gspara @ May 5 2018, 20:48 ) *
ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ.-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
Το ντέρμπυ της αγωνιστικης με επαθλο την 4η θεση.Η Μανδρα εδειξε να ανακαμπτει και πιστευω θα κανει το 2-0.



Βρηκαμε που θα πας... 69.gif 69.gif 69.gif
gspara
QUOTE (PetranG3 @ May 5 2018, 22:46 ) *
Βρηκαμε που θα πας... 69.gif 69.gif 69.gif

Παραμονευει παντα η εκπληξη της τελευταιας στιγμης 39.gif
fap
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 1
Ανεβασμένος πολύ ο Πρωτέας

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1
Καλύτερη ομαδα η Ερυθραία

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. - ΕΛΕΥΣΙΝΑ 1
Μέ φόρα

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ Ν.Σ. 1
Έμπλεξε η Κόρινθος θα μιλήσει η έδρα

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2


ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΔΑΦΝΗ 2
Θα πάω στην επιβίωση


ΜΑΝΔΡΑ - ΤΡΙΤΩΝ 2
Κ θέλει κ μπορεί


ΕΦΑΟΖ - ΚΟΡΩΠΙ 2
Καλύτερη ομάδα


gspara
https://www.youtube.com/watch?v=bt-CgC8TtGg

Πρωτεας-Ιπποκρατης από το sportshero.gr στις 16:15.
Gkos
Πάμε στα (πολύ) γρήγορα προγνωστικααα αφου τα ματσάκια άρχισαν !

28η Αγωνιστική - 6/5/2018

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ:1

Αυτό αρχισε νωρις,δεν ξερω σκορ μπέσα ,άσσο θα έλεγα αλλα δεν θα το έπαιζα ούτε στο αρχικό 1,75 ,ούτε στο 1,65 μετά.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ:2

Τα έχει παρατήσει η Ερυθραία ,μην επαναλαμβάνομαι.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την σιγουρια όλων σας ότι θα κερδίσει άμα θέλει όταν παίζει απέναντι σε μια ομαδα που καιγεται ,και με εξαιρεση την δυσκολη νίκη με τον σούπερ ντεφορμέ ΚΑΟΚ,έχει να κάνει νικη από περυσι.
Το 2,80 της ΑΕΝΚ αν και παντελώς εποχιακό παιζόταν.

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ:1

Όσο χαλαρή και να είναι η ομάδα της Κύθνου,θα το πάρει.

ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ:1

Τελικός για αμφότερους αν και ο Ικαρος ρεαλιστικες πιθανότητες δεν έχει.
Ο ΚΑΟΚ νίκησε το τελευταιο διμηνο(μην πω τριμηνο) νικησε μόνο Πρωτέα και αυτο τυχερότατα.
1,26 από 1,40 ο ασσος.
Τυπικότατα.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:2

Μπράβο σε Παγκράτι.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ:1

Αν δεν το ήθελε το Ηρακλειο θα ελεγα μπομπουλα(καθότι και αυτό πολυ ντεφορμε ) μα επειδη το βλέπω να μπλέκει οπως παει,θα πω ασσο δύσκολο.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ:1

Ντερμπακι για το γοητρο ,ας πω άσσο.

ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ:2

1,50 άνοιξε, 1,36 έκλεισε.
Τι να πω τώρα,ουτε φυλακισμενος δεν το παίζει,μα λογικά διπλό θα έρθει.

*Υ.γ.
Όπως τα είπαμε την προηγούμενη αγωνιστική.
Μόνο η Ελευσίνα άξιζε στις αρχικές τιμές(must bet) ενώ η Δαφνη Δαφνιου που ήταν οριακα αποδεκτή ,έχασε(οριακά).
Ικαρος και ΑΕΝΚ ήταν για κοντρα.
Αυτα με τις αρχικες τιμές,γιατι με τις μετέπειτα ήταν όλα για κόντρα όπως είπαμε.

G.
gspara
ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ 71-67 (14-16,31-36,46-53,71-67).

Κλειστο παιχνιδι,μετριο ποιοτικα,αλλα με ακρως ενδιαφερουσα και δραματικη εξελιξη.Η Ερυθραια δεν επιασε καλη αποδοση,αλλα η Κηφισιά που εδειξε τασεις αυτοκαταστροφης,εχασε χρυση ευκαιρια να αποδρασει με τους 2 πολυτιμους βαθμούς και τωρα θα παει στην Γουβα να παιξει τελικο παραμονης.

Ερυθραια:Σκανδαλος-Γιαουρτογλου-Καλλιανιωτης-Σταθοπουλος-Μακροπουλος
Κηφισιά:Χαικαλης-Μοσχοβιτης-Χατζηνικολας-Ψαροπουλος-Πρεκας

Νευρικο και αρρυθμο ξεκίνημα,με τον Καλλιανιωτη να δινει το πρωτο προβαδισμμα με 7-3 στους γηπεδούχους.Η εισοδος του Καμαριανου μεταμορφωσε προς το καλυτερο την Κηφισιά(7-11) αφου ο νεαρος φοργουορντ εδειξε μετα από καιρο διαθεση για τις γνωστες του υψηλες πτησεις.
Ο Καλλιανιωτης συνεχισε το βιολι του(13-11) αλλα η Κηφισιά εδειχνε να παταει καλυτερα και με 7 διαδοχικούς ποντους του Ψαροπουλου ξαναπερασε μπροστα με 14-18 στο ξεκίνημα της 2ης περιοδου.

Ο κοουτς Χουχουλης ακολουθησε το χαμηλο σχημα της Κηφισιάς και οι γηπεδούχοι με 3ποντο του Αντωνιου προηγηθηκαν προσωρινα 20-18.Αν και κρατησε Μοσχοβιτη-Χαικαλη στον παγκο ο Λιογας(Κεφαλας στο 1),οι φιλοξενούμενοι καταφεραν να ελεγξουν τον ρυθμο και με αιχμες Καμαριανο-Χατζηνικολα ξεφυγαν 23-28.
Ένα νέο κρεσέντο του Καλλιανιωτη διαμορφωσε το 29-28 αλλα στα τελευταια λεπτα του 1ου ημιχρονου η Ευθραια εκανε διαδοχικα λαθη στην πιεση της Κηφισιάς που εφυγε στον αιφνιδιασμο και με εντυπωσιακο καρφωμα του Καμαριανου και παλικαρισιο γκολ-φαουλ του Μοσχοβιτη,προηγηθηκε 29-36.

Η Κηφισιά μπηκε ακομα πιο δυνατα στην 3η περιοδο και ηταν απολυτη κυριαρχος στο αρχικο 5λεπτο.Ο αερινος Καμαριανος σκοραρε,μπλοκαρε/αλλοιωνε σουτ με τα χερια-πλοκαμια του και μαζευε τα ριμπάουντ σαν μαγνήτης!!!!Από κοντα ο Μοσχοβιτης που ηταν εξαιρετικος οργανωτικα/δημιουργικα σε αυτό το διαστημα,με αποτέλεσμα η Κηφισιά να προηγηθεί 37-48 με καταληξη 3ποντο του Ψαροπουλου.
Το 3ο φαουλ όμως του Μοσχοβιτη και η αμυνα ζωνης του κοουτς Χουχουλη ανεκοψαν το μομεντουμ των φιλοξενουμενων.Παραλληλα,ο Λουκας Γιαουρτογλου,επειτα από το αστοχο 1ο ημιχρονο,πηρε την Ερυθραια στις πλατες του και με 3/3 τριποντα στην γ περιοδο,μειωσε σε 44-48.
Τριποντο-ανασα από τον Κεφαλα(44-51) για να κλεισει το δεκαλεπτο 46-53.

Το ματς ειχε παρει φωτια για τα καλα και στην τελευταια περιοδο η Ερυθραια ανεβασε στροφες απέναντι στην Κηφισιά που εδειξε κουρασμενη και χωρις καθαρο μυαλο.
Ο Γιαουρτογλου αξιοποιησε στην ρακετα τον Μακροπουλο και η διαφορα μειωθηκε στο 50-53.Ο γκαρντ της Ερυθραιας εμοιαζε ασταμάτητος και με 5 δικους του ποντους οδηγηθήκαμε στο 57-57 του 35'.
Ακολουθησαν κακες επιλογες εκατέρωθεν και τελικα με 1'48'' για το φιναλε,τεραστιο 3ποντο του Καλλιανιωτη εγραψε το 63-61.

Ακολουθησε αψιμαχια των Μοσχοβιτη-Μακροπουλου που τιμωρηθαν με τεχνικη ποινη.Ο εμπειρος γκαρντ της Κηφισιάς όμως όταν πηγε στον παγκο,κλωτσησε εκνευρισμένος ένα μπουκαλι νερο για να αποβληθει με 2η τεχνικη ποινη.
Παρολαυτα και μετα την βολη του Αντωνιου(64-61),η Κηφισιά με καλαθια των Χατζηνικολα-Ψαροπουλου,προηγηθηκε 64-65 στα 44''.
Νέο 3ποντο-μαχαιρια του Καλλιανιωτη(67-65),για να ισοφαρισει με ζευγαρι βολων στα 25'' ο Ψαροπουλος.
Στα 12'' η Ερυθραια επαιξε οπεν με τον Γιαουρτογλου να χτυπάει στα ποδια τον Καμαριανο και με λειαπ να διαμορφωνει το 69-67.
Στα 5,8'' ο Ψαροπουλος σουταρε από τα 2 μετρα αλλα η μπαλα δεν του εκανε το χατηρι και με βολες ο Καλλιανιωτης εγραψε το τελικο 71-67 αφου το 3ποντο του Ψαροπουλου στην κορνα ηταν αστοχο.

Aπο την Ερυθραια,κατι παραπανω από μια ομαδα μονοι τους,Καλλιανιωτης-Γιαουρτογλου.
Κορυφαιος της Κηφισιάς ο Καμαριανος.Απο κοντα ο Χατζηνικόλας,κατα την προσωπικη μου γνωμη ο συνεπεστερος και σταθεροτερος παιχτης της Κηφισιάς την φετινη σεζον.Με διχασαν Μοσχοβιτης-Ψαροπουλος που ειχαν μεν ηγετικη παρουσια αλλα και διαστήματα,ειδικα στην 4η περιοδο,που αποδειχτηκαν μοιραιοι για την ομαδα τους.
basketikos
QUOTE(gspara @ May 5 2018, 20:48 ) *
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (16.15) 1
Ωραιο και ελευθερο παιχνιδι.Την δεδομενη χρονικη στιγμη η φορμαρισμενη Βουλα εχει καλυτερη ψυχολογια και παει τρενο....

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Τοπικο ντέρμπυ με μονοπλευρο κινητρο,αφου η Κηφισιά καίγεται για τη νικη πριν παει στον τελικο παραμονης στην Γουβα.Η Ερυθραια όμως είναι ανωτερη και θελει να τελειωσει την σεζον με θετικο προσημο.

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
Την επομενη αγωνιστικη θα παιξει την χρονια η Ελευσινα.

ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ 1
Εμπλεξε για τα καλα η Κορινθος μετα την ηττα από την Κηφισιά και πρεπει να προσεξει τωρα αφου ο Ικαρος θα παει να παιξει τα ρεστα του και εχει αποδειξει ότι θα πουλησει πολύ ακριβα το τομαρι του.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
Με το καθοριστικο 4/4 εσωσε την παρτιδα το Παγκρατι.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
Κακος 2ος γυρος για το Ηρακλειο,ισως η πιο αδιαφορη ομαδα της κατηγοριας.Η Δαφνη θελει να ρεφαρει την ηττα από Μανδρα και να κανει το μεγαλο βημα για την σωτηρια.Πονταρω στην ρεβανς...

ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ.-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
Το ντέρμπυ της αγωνιστικης με επαθλο την 4η θεση.Η Μανδρα εδειξε να ανακαμπτει και πιστευω θα κανει το 2-0.

ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2
Θα κυνηγησει τις πιθανότητες του το Κορωπι απεναντι στον πεσμενο ΕΦΑΟΖ.


To απόλυτο βλέπω !!
gspara
QUOTE (basketikos @ May 7 2018, 12:15 ) *
To απόλυτο βλέπω !!

Επειτα από 28 αγωνιστικες smiley.gif
gspara
QUOTE
Δύο αγώνες της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών θα καλυφθούν διαδικτυακά από το sportsonair.gr. Πρόκειται για τους αγώνες ΑΣ Διαγόρας Δρ.-ΕΦΑΟ Ζωγράφου της 13/5/2018 και Ιωνικός Νίκαιας-ΚΑΟ Κορίνθου της 12/5/2018.
PetranG3
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΕΡΥΘΡΑΙΑ 1
Αδιαφορη η Ερυθραια. Ο Ιπποκρατης προετοιμαζεται για τα μπαραζ.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1
Ανοιχτο και στο 2

ΙΚΑΡΟΣ Ν.Σ. - ΠΡΩΤΕΑΣ Β. 2
Θεωρω οτι ο Ικαρος αδειασε με την ηττα της προηγουμενης αγωνιστικης και την υπερπροσπαθεια που εκανε. Κλεινω προς το 2 γιατι ο Πρωτεας ειναι και σε φορμα...

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1
Ει, ει, ει, εχουμε παρτυ εδω...

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1
Η Δαφνη ηταν για καλυτερα πραγματα φετος. Στο τελος και ειδικα στο Β' μισο του Β' Γυρου, εκανε καλο φινις. Πιστωνεται στο Σορωτο..

ΤΡΙΤΩΝ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1
Αγγαρεια για τους Κρητικους. Συλληπητηρια στον κοουτς Μακρακη για τον πατερα του..

ΚΟΡΩΠΙ - ΜΑΝΔΡΑ 1
Μεγαλυτερο must do. Αν κερδισει, λογικα ειναι κοντα στη σωτηρια..

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. - ΕΦΑΟΖ 1
Χαρες στο Διαγορα. Ο ΕΦΑΟΖ ολα αυτα τα χρονια φλερταρε με τον υποβιβασμο. Οταν ομως τα τρικ τελειωνουν, μοιραια και νομοτελειακα ερχεται αυτο το αποτελεσμα. Δεν εχω εικονα του επιπεδου της Γ' Εθνικης εδω και χρονια για να πω με σιγουρια αν εχει και πιο κατω...
gspara
QUOTE (PetranG3 @ May 12 2018, 12:05 ) *
ΤΡΙΤΩΝ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1
Αγγαρεια για τους Κρητικους. Συλληπητηρια στον κοουτς Μακρακη για τον πατερα του..

ΚΟΡΩΠΙ - ΜΑΝΔΡΑ 1
Μεγαλυτερο must do. Αν κερδισει, λογικα ειναι κοντα στη σωτηρια..

Πετρο,το Ηρακλειο μονο αδιαφορο δεν είναι.Αν χασει στον Τριτωνα και χασει και την τελευταια αγωνιστικη στην εδρα του από το Κορωπι(που θα το θελει αν εχει όμως νικησει την Μανδρα),υποβιβάζεται μαζι με Ικαρο,ΕΦΑΟΖ και τον ηττημενο του Ελευσινα-Κηφισια.Εκτος αν το Ηρακλειο είναι σε ισοβαθμιες με το Παγκρατι που το εχει 2-0.Σε αυτή την περιπτωση πεφτει το Παγκρατι(αν κανει 0/2).
Παμε λοιπον και στα δικα μου προγνωστικα........

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 1
Τυπικη διαδικασια.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ Χ2
Ο νικητης σωζεται,ο ηττημενος πεφτει.Αναγεννημενος με Χουμπαυλη ο Κελαΐδης,κανει μεγαλα παιχνίδια ανταξια της κλασης του.Την προηγουμενη αγωνιστικη όμως ελλειπε ο Αβραμίδης,αλλα θεωρω θα παιξει τωρα,αφου σε τετοια παιχνίδια παιζουν και οι κουτσοι.Κομβικα τα μαρκαρισματα Χαικαλη-Χατζηνικολα σε Κελαιδη-Νικολακοπουλο.Πονταρω σε παραταση και βλέπουμε.....

ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2
Επεσε ηρωικα μαχόμενος ο Ικαρος του Καρακωστα,Η Βουλα παει τρενο.....

ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1
Τεραστια επιτυχια η παραμονή της ομαδας του Νικητοπουλου χωρις τους βασικοτατους Καρουζο-Κωνσταντινου για πολύ μεγαλο διαστημα.Φιεστα για τον Ιωνικο που θα είναι περαστικος και από την Α2.

ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 2
Κλειδωσε την παραμονή η Δαφνη.Το Παγκρατι ισως χρειαστει 1 νικη δικη του,ή 1 νικη του Ηρακλειου.

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 1
Ο Τριτων θελει τη νικη για την 4η θεση.Το Ηρακλειο μεσα σε βαρυ κλιμα,λογω της απωλειας του πατερα του κοουτς Μακρακη,πρεπει να βρει τα ψυχικα αποθεματα για να πετυχει τη νικη που θα οριστικοποιησει την παραμονή του.

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ. 2
Αν και το Κορωπι καίγεται,θα πονταρω στην ανωτεροτητα της ανεβασμένης Μανδρας που θελει να χτυπησει την 4η θεση.

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ-ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
Δυνατος και στην Α2 ο Διαγόρας.
PetranG3
QUOTE(gspara @ May 12 2018, 13:50 ) *
Πετρο,το Ηρακλειο μονο αδιαφορο δεν είναι.Αν χασει στον Τριτωνα και χασει και την τελευταια αγωνιστικη στην εδρα του από το Κορωπι(που θα το θελει αν εχει όμως νικησει την Μανδρα),υποβιβάζεται μαζι με Ικαρο,ΕΦΑΟΖ και τον ηττημενο του Ελευσινα-Κηφισια.Εκτος αν το Ηρακλειο είναι σε ισοβαθμιες με το Παγκρατι που το εχει 2-0.Σε αυτή την περιπτωση πεφτει το Παγκρατι(αν κανει 0/2).
Παμε λοιπον και στα δικα μου προγνωστικα........



Ναι, δεν ειναι αγγαρεια, λαθος, αλλα δεν θα πεσει. Θεωρω οτι μονον η Ελευσινα στην καλυτερη μπορει να κανει 2 νικες και να παει στο 12. Εξαλλου, τελευταια αγωνιστικη εχει το Κορωπι εντος. Κι εκει δεν χανει...

Θα ρθεις στο παρτυ, το απογευμα; smiley.gif
fedia
ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 1
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2
ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 1
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ. 2
ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ-ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
fap
ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 1
εύκολα η δύσκολα θα έρθει.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Τελικός στη γούβα
ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2
Με τα φρένα σπασμένα
ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1
Το έπιασα.
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 2
Θα παίξω έκπληξη.
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 1
εύκολα
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ. 1
Θα δώσω 1 αλλά με αίμα.

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ-ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
Ένας ανέβηκε ένας έπεσε.
gspara
ELEFSINA WARRIORS-ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ 99-69 (28-12,55-39,77-46,99-69).

No match στην Γουβα αφου η ομαδα του Χουμπαυλη κυριολεκτικα δεν ειχε αντιπαλο!!Περισσοτερο αγωνα επιδειξης θυμισε το παιχνιδι και το μοναδικο κινητρο που μας κρατησε το ενδιαφερον ηταν αν η Ελευσινα βαλει κατοσταρα και ποσα 3ποντα θα γραψει το κοντερ!!!

Ελευσινα:Ζουμπος-Κελαιδης-Ηλιαδης-Μαντζιωρης-Τζιαλλας
Κηφισιά:Μοσχοβιτης-Καεφαλας-Χατζηνικολας-Καμαριανος-Ψαροπουλος

Πληρης η Ελευσινα με την επιστροφη Αβραμιδη αλλα και Δουκα μετα από 2 περιπου μηνες.Απο την Κηφισιά δεν αγωνιστηκε ο Μαρινος.

Οι γηπεδούχοι μπηκαν από το τζαμπολ με το μαχαιρι στα δοντια και υψηλη αυτοπεποιθηση απέναντι σε μια Κηφισιά που δεν εδειξε σε καμμια περιπτωση ότι κατεβηκε να παιξει τελικο παραμονης,αλλα περισσοτερο ότι κανει αγγαρεια.
Ο ασταμάτητος Ζουμπος εδειξε αποφασισμένος να καθαρισει το παιχνιδι από την 1η περιοδο......και το εκανε.Ο γκαρντ της Ελευσίνας εσπασε το tendex και ηταν αυτος που εβαλε πρωτος το νερο στο αυλακι και μετετρεψε το παιχνιδι σε παρασταση για ένα ρολο με τους γηπεδούχους να επιδίδονται σε έναν ανελεητο καταιγισμο 3ποντων shot.gif shot.gif

Ο διαστημικος Κελαΐδης περιμενε υπομονετικα την σειρα του,ψυχρος και οπλισμενος.Μετα το 16-8 πηρε την σκυταλη και εκτοξευσε την διαφορα στο 28-12 της 1ης μολις περιοδου.
Ο πρωην εφηβος του ΓΣΠ,Φωκιων Φωτοπουλος,μπηκε και αυτος με κρυο αιμα από τον παγκο και το δικο του 3ποντο στο ξεκίνημα της 2ης περιοδου διαμορφωσε το 31-12.
Τα 3ποντα των Ντουζιδη-Ψαροπουλο σε συνδυασμο με καποια αστοχα των γηπεδούχων,δημιουργησαν την ψευδαισθηση ανατροπης(31-18).

Η Ελευσινα με την ψυχολογια στα υψη,περασε ψυχραιμα την μπαλα στο ζωγραφιστο εκει που ο Στεφος εκανε θραυση και η διαφορα αρχισε παλι να παιρνει ανοδικες διαστασεις.Ο Ζουμπος παραλληλα συνεχιζε ανενόχλητος το βιολι του και η Ελευσινα προηγηθηκε 47-26.
Ένα μινι ξέσπασμα του Χαικαλη μειωσε την διαφορα στο 48-33 και το ημιχρονο εληξε 55-39.

Στην 3η περιοδο η Κηφισιά με τους Μοσχοβιτη-Ψαροπουλο εκτος κλιματος αγωνα,εχασε εντελως τον δρομο για το καλαθι.Ο Τζιαλλας αρχικα με γκολ-φαουλ εγραψε το 60-39 και στην συνεχεια Κελαΐδης-Μαντζιωρης εστησαν παρτυ από τα 6.75 για να οδηγηθούμε στο 77-46 της 3ης περιοδου.
Η Κηφισιά με τους νεαρους Μανουσο-Κωνσταντακοπουλο στην 5αδα ετρεξε ένα μικρο σερι 0-8 στην τελευταια περιοδο επιδιώκοντας να κατεβασει την διαφορα σε αξιοπρεπεστερα επίπεδα(77-54).
Η Ελευσινα όμως δεν αφηνε με τιποτα το ποδι από το γκαζι.Αντιθετα συνεχισε να σουταρει με εξωπραγματικα ποσοστα και Δουκας-Φωτοπουλος-Μαντζιωρης ανεβασαν την διαφορα στην μεγιστη τιμη της...99-65.

Σαφεστατα ποιοτικοτερο και πιο βαθυ ροστερ η Ελευσινα,θα μπορουσε καλλιστα να διεκδικησει κατι καλυτερο την φετινη σεζον από την παραμονή της υστατης στιγμης.
Ολοι οι παιχτες που αγωνιστησαν στο σημερινο παιχνιδι εδωσαν το 100%.Πρωτοι μεταξυ ισων οι εκπληκτικοι Ζουμπος-Κελαιδης και αποκαλυψη ο Φωτοπουλος!!!
Η Κηφισιά με το νεανικο της ροστερ δεν καταφερε να κανει την υπερβαση και μοιραια ηρθε ο υποβιβασμος.

Την επομενη αγωνιστικη στον αγωνα Ηρακλειο-Κορωπι θα κριθει η 4η ομαδα(ο ηττημενος) που θα ακολουθησει ΕΦΑΟΖ-Ικαρο-Κηφισιά στην Γ Εθνικη.
fap
Πανικός ..ποιος θα πέσει οεο?
gspara
QUOTE (fap @ May 13 2018, 23:08 ) *
Πανικός ..ποιος θα πέσει οεο?

Hρακλειο ή Κορωπι
basketalcoholic
QUOTE (gspara @ May 13 2018, 23:41 ) *
Hρακλειο ή Κορωπι



Βασική προϋπόθεση να κερδίσει η Ελευσινα μέσα στον ΕΦΑΟΖ
Gkos
Και να που έμπλεξε το Ηράκλειο και ξαναέμπλεξε και το Παγκράτι. . .
Πάρα πολλα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική με 2πλες/3πλες/4πλες μέχρι 5πλες ισοβαθμιες με Πανελευσινιακό να κρατάει την τύχη στα χέρια του αμα νικησει στον (αδιάφορο μεν-επικίνδυνο δε) ΕΦΑΟΖ ,ενώ το Κορωπί μπορει να παραμείνει ακόμα και με ήττα ,αν χάσει η Ελευσινα!

Αναμένουμε ! smile.gif wink.gif

PetranG3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2
Πειραματισμων συνεχεια για τον Ιπποκρατη που θα θελει να δειξει την ετοιμοτητα του ενοψει μπαραζ..

ΕΦΑΟΖ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2
Αν οχι, η Ελευσινα μαλλον αποχαιρετα...

ΕΡΥΘΡΑΙΑ - ΙΚΑΡΟΣ Ν.Σ. 1
Μπορει και οχι. Ο Ικαρος επεσε με ψηλα το κεφαλι..

ΠΡΩΤΕΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
Τελευταια παρασταση απεναντι σε εναν πολυ φορμαρισμενο αντιπαλο..

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
Ασσος για παν ενδεχομενο που δε νομιζω..

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΤΡΙΤΩΝ 1
Πιο πολυ θα πειραματιστει ενοψει μπαραζ ο Τριτων, ενω το Παγκρατι θα θελει να κερδισει για παν ενδεχομενο...που δε νομιζω...

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΟΡΩΠΙ 1

ΜΑΝΔΡΑ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. 2
gspara
Φτασαμε αισιως στην τελευταια αγωνιστικη και μοναδικη εκκρεμοτητα είναι η 4η ομαδα που θα ακολουθησει ΕΦΑΟΖ-Ικαρο-Κηφισιά στην Γ Εθνικη.

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 82-83

ΕΦΑΟΖ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2
Δεν υπαρχει άλλο αποτέλεσμα για την Ελευσινα απέναντι στον αδιαφορο ΕΦΑΟΖ.Κλειδι θα είναι το μαρκαρισμα του Ηλιαδη στον σεληνιασμενο εσχάτως Ξυδη.

ΕΡΥΘΡΑΙΑ - ΙΚΑΡΟΣ Ν.Σ. 1
Τυπικη διαδικασια.

ΠΡΩΤΕΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
Πορεια πρωταθλητισμου ο Πρωτεας,αν απεμεναν ακομα λιγες αγωνιστικες θα χτυπαγε ανοδο.Αν όμως ο Ιωνικος θελει να κλεισει με νικη,θα το κανει.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 61-78

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΤΡΙΤΩΝ 1
Μονοπλευρο ενδιαφερον.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΟΡΩΠΙ 2
Το ματς της αγωνιστικης.Νικη θελουν και οι δυο ομαδες,αλλιως θα περιμενουν το δωρο του ΕΦΑΟΖ.Το Ηρακλειο ενώ περιμενε να είναι απλα αδιάφορος ρυθμιστης της κατηγοριας,εμπλεξε στο φωτο-φινις μετα από τον πολύ κακο 2ο γυρο.Το Κορωπι εχει μαθει ολη την χρονια να παιζει με την θηλια στο λαιμο και πιστευω θα είναι περισσοτερο προσαρμοσμενο στην ψυχολογια do or die.Μπορει να εχασε τον Σερετη που ηταν αποκαλυψη,αλλα η επιστροφη Μπουρδανου μπορει να αποδειχτεί καθοριστικη.Οσο ασυμβίβαστος και ακαλουπωτος να είναι,παραμενει Killer......το μομεντουμ με οδηγει πρωτίστως στο διπλο.

ΜΑΝΔΡΑ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. 1
Χωρις βαθμολογικο κινητρο,αλλα πιστευω η Μανδρα θελει να κλεισει νικηφορα την σεζον και να παρει ατυπη ρεβανς για την ηττα του 1ου γυρου.

https://www.youtube.com/watch?v=0nK_8n4fayk
Πρωτεας-Ιωνικος από το sportshero.gr
gspara
ΕΦΑΟΖ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ 78-83 (17-21,40-37,57-56,78-83).

Δυσκολευτηκε η Ελευσινα,αλλα με ηγετη τον Χριστοφορο Κελαιδη,ανεβασε στροφες στην 4η περιοδο και κατεκτησε την πολυτιμη νικη που της εξασφαλισε την παραμονή της στην κατηγορια.Ο αξιόμαχος ΕΦΑΟΖ χτυπησε στα ισα το παιχνιδι και δεν εγκατελειψε την προσπαθεια ακομα και όταν βρεθηκε στο -10 με δυο λεπτα για το φιναλε.

ΕΦΑΟΖ:ΓΚΟΝΤΓΟΥΙΝ-ΞΥΔΗΣ-ΠΑΠΑΡΕΓΚΑΣ-ΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ-ΓΚΑΒΑΣΙΑΔΗΣ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ:ΖΟΥΜΠΟΣ-ΚΕΛΑΙΔΗΣ-ΗΛΙΑΔΗΣ-ΜΑΝΤΖΙΩΡΗΣ-ΤΖΙΑΛΛΑΣ

Ο Ζουμπος ηταν αυτος που πηγε αρχικα στο μαρκαρισμα του Ξυδη,ο οποιος αν και ξεκινησε με 3ποντο δεν ηταν τοσο ''καυτος'' οσο τα προηγουμενα παιχνίδια.Μετα το αρχικο 8-7 που διαμορφωθηκε από 4 σερι ποντους του Καστανιωτη,η Ελευσινα πηρε τον ελεγχο,με την εισοδο του Στεφου να επιβαλλει την κυριαρχια των φιλοξενουμενων στις 2 ρακετες(13-21).Η 1η περιοδος όμως εληξε 17-21 με 4 ποντους του δραστηριου Παπαρεγκα.

Ο Στεφος εξακολουθησε να παραμενει αλυτο πρόβλημα για τους γηπεδούχους και στο ξεκίνημα της 2ης περιοοδου(19-25).Όταν καθησε όμως στον παγκο,η Ελευσινα εχασε την κολωνα της και ακολουθησε ένα 5λεπτο περιπου κακου μπάσκετ με λαθη και αστοχια.Ο Εφαοζ με την εισοδο του Σαμοθρακη λειτουργησε καλυτερα σε αμυνα/επιθεση και το επιθεντικο κρεσέντο του νεαρου Τσιτσιγιαννη(8 με 2τριπ),εδωσε αερα 4 ποντων στους γηπεδούχους(31-27).
Μετα το ταιμ-αουτ του κοουτς Χουμπαυλη ηρθε η αντιδραση από πλευρας Ελευσίνας που βρηκε λυσεις από τα 6.75(Μαντζιωρης 2-Κελαιδης 1) για να ισοφαρισει 37-37.Το ημιχρονο εληξε όπως ξεκινησε ο αγωνας,με 3ποντο του Ξυδη(40-37).

Η 3η περιοδος ξεκινησε με τον Τσιτσιγιαννη να νικαει σε 2 συνεχομενες φασεις τον Μαντζιωρη(43-39).Αυτό όμως αποδειχτηκε ευεργετικο για την Ελευσινα,αφου η εισοδος του εξαιρετικου Δουκα σε θεση '4' αποδειχτηκε κομβικη για την εξελιξη του αγωνα.Παραλληλα ο Κελαΐδης που ηταν αψογος δημιουργικα,ξεκινησε και την εκτελεστικη του δραση,οδηγωντας στο 45-52.
Ο κοουτς Ζηβας βλέποντας το παιχνιδι να του ξεφευγει,εριξε στο παρκε νεανικο σχημα καμικάζι (Γκοντγουιν-Κοψιας-Παπαρεγκας-Σταθης-Τσιτσιγιαννης) και με καλαθι του φοβερου σε αυτό το διαστημα,Παναγιωτη Σταθη,οι γηπεδούχοι προηηγθηκαν 57-56 με την ληξη της 3ης περιοδου.

Η Ελευσινα μπηκε πολύ δυνατα στην τελευταια περιοδο με τον Κελαιδη να παιρνει την κατασταση στα χερια του και να βγαζει την ομαδα του από το αδιεξοδο.Ξεκινησε με παρε-βαλε ασιστ σε Δουκα-Νικολακοπουλο(57-64) και συνεχισε εκτελεστικα με 5 ποντους(1τριπ) που εδωσαν απαντηση στο 3ποντο του Ξυδη(57-66,62-69) στο 35'.
Το 3ποντο του Μαντζιωρη εδωσε για πρωτη φορα διψηφια διαφορα(63-73) και λιγο αργοτερα(2'15'' για τη ληξη) ο Ζουμπος παλι με 3ποντο εκανε το 66-76.

Ο Εφαοζ δεν πτοηθηκε και πιεσε εκμεταλλευομενος και την αποχωρηση(κραμπα) του Κελαιδη.Με 7 ποντους του Ξυδη(1 τριπ) και 3ποντο του Γκοντγουιν οι γηπεδούχοι μειωσαν 76-79 με 42'' για το φιναλε.
Στην επιθεση της Ελευσίνας ο Ηλιαδης αστοχησε σε κοντινο σουτ,αλλα ως από μηχανης Θεος εκλεψε αμεσως την μπαλα και ξαναεδωσε κατοχη στην ομαδα του.Ο Ζουμπος ηταν ψυχραιμος από την γραμμη των βολων(4/4) και η Ελευσινα πηρε τη νικη παραμονης μεσα σε πανηγυρισμούς από παιχτες και φιλαθλους της που ειχαν την πλειοψηφια στο κλειστο του Ζωγραφου.

Κελαΐδης-Στεφος-Δουκας ηταν οι πυλωνες της νικης για την Ελευσινα,με τον Ζουμπο να βοηθαει ειδικα στο 2ο ημιχρονο και τον Μαντζιωρη στο 1ο.
Τσιτσιγιαννης-Παπαρεγκας οι καλυτεροι του Εφαοζ,ενω ο Ξυδης σκοραρε σχεδόν αποκλειστικα στην αποπειρα ανατροπης της 4ης περιοδου.Εδωσε λυσεις στο 2ο ημιχρονο ο Γκοντγουιν,ενω ο Σταθης μετα την εκπληκτικη του 3η περιοδο,θεωρω επρεπε να εχει βασικη συμμετοχη και στη τελευταια.
fap
Με αυτά Κ με αυτά πάει Κ το κορωπι. Τα κατάφεραν. ..είχαν πρόγραμμα. Βασικά δεν ξέρω αν λείψει Κ σε κανέναν αυτή η ομάδα.
Gkos
Δεν θέλω να λέω κακίες ,μα δεν θα λείψει. .
Πάντως πλάκα θα'χε να πέσει το Ηράκλειο 😂

Σημαδιακή μέρα η 20η του Μαη ,καθώς τόσο ο Χούμπαυλης όσο και ο Κουστενης κατάφεραν να σώσουν ομάδα.

Μετανοείτε,έρχεται το τέλος.

basketalcoholic
QUOTE (fap @ May 20 2018, 20:56 ) *
Με αυτά Κ με αυτά πάει Κ το κορωπι. Τα κατάφεραν. ..είχαν πρόγραμμα. Βασικά δεν ξέρω αν λείψει Κ σε κανέναν αυτή η ομάδα.



...τα Καφενεία σε κανέναν δεν λείπουν!

QUOTE (Gkos @ May 21 2018, 09:29 ) *
Δεν θέλω να λέω κακίες ,μα δεν θα λείψει. .
Πάντως πλάκα θα'χε να πέσει το Ηράκλειο 😂

Σημαδιακή μέρα η 20η του Μαη ,καθώς τόσο ο Χούμπαυλης όσο και ο Κουστενης κατάφεραν να σώσουν ομάδα.

Μετανοείτε,έρχεται το τέλος.




....συνομωτησε το Σύμπαν!
Gkos
Ο Κουστένης ήδη "εξαργύρωσε" αναλαμβάνοντας τον Φιλιππο Περιστερίου(προφανώς και μπορεί να έχει και αλλη ομάδα Β Εθνικής) ,ενώ για Χούμπαυλη χμ,κάντε υπομονή λίγο,μερικές μέρες. . .
basketalcoholic
QUOTE (Gkos @ May 24 2018, 19:10 ) *
Ο Κουστένης ήδη "εξαργύρωσε" αναλαμβάνοντας τον Φιλιππο Περιστερίου(προφανώς και μπορεί να έχει και αλλη ομάδα Β Εθνικής) ,ενώ για Χούμπαυλη χμ,κάντε υπομονή λίγο,μερικές μέρες. . .



...χμ κάτι ξέριες εσυ! smiley.gif
fastbreak70
με 2καρπουζια σε μια μασχαλι ...

Αναλαμβάνει την Μάνδρα ο Κούστενης,

εχουμε τα δεδομενα των λιογα - ζηβα που φετος έχοντας 2ομαδες το εργο ηταν ημιτελες...η μια ομαδα τους επεσε λογω της δικης τους ελιπεστατης προσφορας...

περσυ και ο Φιλαθλητικός και η αενκ ηταν δυνατες στην κατηγορια με το ιδιο σχεδον υλικο και φετος λογω του "2καρπουζια σε μια μασχαλι" αξιζαν να πεσουν και επεσαν...

γρηγορα θα φανει το ιδιο αποτελεσμα στις ομαδες που προχειρα επιλεγουν 'διπλοθεσιτες'...
basketalcoholic
QUOTE (fastbreak70 @ May 25 2018, 17:42 ) *
με 2καρπουζια σε μια μασχαλι ...

Αναλαμβάνει την Μάνδρα ο Κούστενης,

εχουμε τα δεδομενα των λιογα - ζηβα που φετος έχοντας 2ομαδες το εργο ηταν ημιτελες...η μια ομαδα τους επεσε λογω της δικης τους ελιπεστατης προσφορας...

περσυ και ο Φιλαθλητικός και η αενκ ηταν δυνατες στην κατηγορια με το ιδιο σχεδον υλικο και φετος λογω του "2καρπουζια σε μια μασχαλι" αξιζαν να πεσουν και επεσαν...

γρηγορα θα φανει το ιδιο αποτελεσμα στις ομαδες που προχειρα επιλεγουν 'διπλοθεσιτες'...



...και πρόσθεστε το ότι και βάση νόμου κανονικά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαιρισης (ΣΕΠΚ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ σε προπονητή να δουλεύει σε δύο ομάδες ταυτόχρονα. Τουλάχιστον δεν μπορει να παραβρισκεται και να κοουτσαρει ως πρώτος στους αγώνες. Δεν μπορεί να δηλωθεί δηλ στο Φύλλο Αγώνα. Ας το έχουν υπόψη οι ομάδες και οι παράγοντες.Ασε που αν θέλει μία ομαδα μπορει να κάνει ένσταση στο μεταξύ τους αγώνα.
gspara
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ-ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ 64-57 (23-11,37-25,45-37,64-57).

Ανωτερος ποιοτικα ο Ιπποκράτης νικησε μετα από ένα μετριο παιχνιδι το μαχητικο Πευκοχωρι και θα είναι η πρωτη επιλαχουσα ομαδα σε περιπτωση που αδειασει θεση στην Α2.Η ομαδα του Μελετιαδη στηριχτηκε στην αθλητικοτητα της και στην πιεση σε ολο το γηπεδο αλλα της ελλειψε απελπιστικα ο παιχτης που θα ηγηθεί επιθετικα.

Ιπποκράτης:Κουμπουρας-Τρυπας-Λεκακης-Ασημακοπουλος-Τσακαλερης
Πευκοχωρι:Δανακης-Τζουβαρας-Καραμπεκης-Κιγμετογλου-Σικαλιδης

Κλασσικα με 9αδα κατεβηκε ο Ιπποκράτης και τον νεαρο Καραθωμα να αντικαθιστα τον τραυματια Ονασογλου.Ο κοουτς Μελετιαδης επικεντρωθηκε αμυντικα στην εξουδετερωση του Κουμπουρα με τους αθλητικους Τζουβαρα-Καραμπεκη να εναλλασονται στο μαρκαρισμα του.Ο εμπειρος γκαρντ του Ιπποκρατη εδειξε γενικα κουρασμένος και χωρις ανασες στο σημερινο παιχνιδι αλλα και μονο η οργανωτικη του παρουσια ηταν πολυτιμη.
Η ομαδα του Κουλουριωτη κυριαρχησε απολυτα στα πρωτα 17 λεπτα (34-17) με Χαριση-Τσακαλερη-Ασημακοπουλο να κανουν θραυση στην ρακετα και το χερι-αλφαδι του Τρυπα να σκοτωνει από τα 6.75.

Με πιο χαμηλο σχημα και μοναδικο ψηλο τον Θεοδωριδη(Μαυρίδης στο 4) η Ευρωπη ξεκινησε την αντεπιθεση της και μειωσε 37-32 στο 23' με καταληξη 4 διαδοχικούς ποντους του Καραμπεκη.
Εκει μιλησε ο Ασημακόπουλος που με σερι 5 ποντους(1τριπ) ανεβασε εκ νεου την διαφορα σε διψηφια επίπεδα(42-32).
Η εισοδος του Χαριση αναγκασε τον Μελετιαδη να γυρισει αμεσως την αμυνα του σε ζωνη.Αν και ο Τρυπας την εσπασε στην πρωτη αποπειρα με το 3ο του τριποντο(45-32),στην συνεχεια ο Ιπποκράτης κολλησε και αρκετες φορες απλα οι παιχτες του ξεφορτωθηκαν την μπαλα στην ληξη των 24''.

Με γκολ-φαουλ του Κιγμετογλου και 3ποντο του Μαυριδη,η Ευρωπη μειωσε 45-40 στο ξεκίνημα της εσχατης περιοδου.Ο Τρυπας με το 4ο τριποντο εδωσε ανασα στον Ιπποκρατη(48-40) αλλα η Ευρωπη δεν πτοηθηκε και με 3ποντα των Τζουβαρα-Μαυριδη εδωσε στην διαφορα την ελαχιστη τιμη της....50-46.
Κρισιμο ντραιβ του Κουμπουρα εγραψε το 52-46 και ο κομβικος Ασημακόπουλος με 7 σερι ποντους εκτοξευσε την διαφορα στο 59-46(38').

Η Ευρωπη εκανε την υστατη προσπαθεια να κλεψει τη νικη και καταφερε να μειωσει 60-57 με ζευγαρι βολων του Τζουβαρα στα 21''.Ο Ιπποκράτης όμως ηταν ψυχραιμος από την γραμμη των βολων με τους Χαριση-Κουμουρα να εχουν 4/4 και τον Σικαλιδη ενδιάμεσα να αστοχει εξ'επαφης.

Κορυφαιος του Ιπποκρατη ο Ασημακόπουλος με ποντους-χρυσαφι σε κομβικα σημεια του αγωνα.Κολωνα ο Χαρισης,killer o Τρυπας και σιγουρια ο Κουμπουρας.
Από την αξιομαχη Ευρωπη,σταθεροτερη απειλη ο Μαυρίδης.Μου αρεσε η αθλητικη περιφερειακη 3αδα των Καραμπεκη-Τζουβαρα-Τσιμπη,ενω από τους ψηλους ο Κιγμετογλου ηταν αυτος που βοηθησε ουσιαστικοτερα.

Μπασκετομοντελικη η ατμοσφαιρα στο Σαλουν,με ωραιες παρουσίες και αποκλειστικα σχεδόν προσωπικότητες του χωρου......Σκουρτοπουλος,Σαρικοπουλος,Κασελα
κης,Καυκης,Καπινιαρης,Μουμπαρακ,Φωτητζογλο

�,Μητσιαλος,Θωμοπουλος,Καλογηρου,Παπαδοπο

�λ
ος,Υφαντης και last but not least.......κοουτς Καβασιλας με Κυρια Ντανστον!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.