QUOTE(exasteros13 @ Oct 30 2011, 16:58 )

Εγω δεν είμαι Λιόσια και ούτε πρόκειτε να απαντήσω για Ιάσωνες, Ωρωπούς, Πατεράκη Καλαμπάκου κλπ. Αυτά ας τα απαντήσουν οι Λιοσιώτες. Εγώ ως ουδέτερος απαντήσεις στα θέματα που έβαλα δεν πήρα. Όταν χάνονται τόσα καλάθια από κάτω (τα περισσότερα χωρίς αντίπαλο) ευθύνεται αυτός που τα χάνει και όχι αυτός που δεν τα ενοχλεί. Για το σεβασμό είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα. Και οι δύο τα ίδια είστε... Άσε που αυτοί στις νεάνιδες έβαλαν τις τελευταίες μέσα στο τέλος και μείωσες σε 17 τη διαφορά των 31π που έχανες στο 36'. Εσύ κυνηγούσες με τάιμ άουτ και βασικές ως το τέλος να κάνεις το 20 που κέρδιζες 28. Αλήθεια τί φοβόσουν; Οτι θα σε κερδίσουν στα Λιόσια πάνω από 20; Επίσης επειδή έχεις πάρει Ευρωπαϊκό γι αυτό ακριβώς μου κακοφαίνεται να σε βλέπω να πανηγυρίζεις γιατί κέρδισες ένα παιχνίδι κορασίδων...
ΥΓ. Τις πέτυχες και τις 3 "γαλουχημένες στο Ίλιον" πάντως.
ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΥΡΩΝΙΩΤΗΣ?
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ
ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΘΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ.
ΟΙ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΠΙΤΙΑ ΝΟΙΚΙΑΖΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΟΣΙΑ.
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ .
ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ.
ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΣΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΩΝ ?
ΟΤΑΝ ΔΗΛ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ?
ΛΙΓΕΣ ΜΗΠΩΣ ΩΣ ΚΑΜΙΑ?
ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ,ΠΑΡΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.
ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΤΑΝ ΠΙΕΖΕΙΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ .
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΛΕΕΙ¨¨H φετινή ομάδα των κορασίδων μας βέβαια δεν έχει καμία σχέση με
τις προηγούμενες τόσο σε εμπειρία όσο και σε προσωπικότητες ".
ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΓΙΑΝΟΥΛΑΚΗΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.
Η ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΥΨΙΣΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΜΕ ΧΗΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ .
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ.