Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Αγωνιστικά θέματα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
shaq7
Ο στρελνιεξ πρεπει να επαθε θλαση ,δεν το βλεπω να παιζει με τσσκα...Παμε με γκος-γουεμπερ ..... μαντζαρη εναντια σε ροντριγκεθ,ντε κολο,χακετ,χιγκινς...καλα θα περασουμε tongue.gif
Zephyr
QUOTE(shaq7 @ Feb 26 2019, 00:30 ) *
Ο στρελνιεξ πρεπει να επαθε θλαση ,δεν το βλεπω να παιζει με τσσκα...Παμε με γκος-γουεμπερ ..... μαντζαρη εναντια σε ροντριγκεθ,ντε κολο,χακετ,χιγκινς...καλα θα περασουμε tongue.gif


Να δούμε φέτος τι άλλο θα μας βρει...
shaq7
Θα παιξει ο αρχηγος λογικα ,εβγαλε μερος της προπονησης,οι πιθανοτητες νικης αυξηθηκαν αρκετα!
Neondreamer
Κάποιες σκόρπιες σκέψεις για τις τελευταίες βδομάδες και τη γενικότερη αγωνιστική κατάσταση, μιας και ήθελα να γράψω μετά τη CSKA αλλά δεν τα κατάφερα

- Τίμα-Στρελ έχω την αίσθηση πως φινίτο. Βάσισε πολλά πάνω τους ο κόουτς, αλλά τα περισσότερα έμειναν σχέδια επί (καλοκαιρινού) χάρτου. Μακάρι να πάνε κάπου και να ξαναπαίξουν μπάσκετ αξιώσεων, σε συλλογικό επίπεδο, αφού ταλέντου δεν έχουν δείξει να στερούνται.

- ο Τίμα θα περιμέναμε ίσως να είχε υποψιάσει τον κόουτς - παρόντος Παπ - μιας και ούτε στην Μπασκόνια, πόσω μάλλον σε Ζενίτ και Λετονία, ήταν παίκτης λίγων προσπαθειών, ρόλου και ειδικών αποστολών.

- τέτοια ώρα τέτοια λόγια για τας ευρώπας, κάτι θεωρώ δυνητικά ωφέλιμο θα ήταν να μονιμοποιήσει σε επίπεδα dnp τον τίμα και να εμπιστευτεί αποκλειστικά πίσω από τον παπανικ τον Τουπάν. Έχει αποδείξει ο τελευταίος ότι αν έχει τονωμένη αυτοπεποίθηση & αρμοδιότητες, μπορεί ακόμα και να σου πάρει παιχνίδια (Εφες στο ΣΕΦ).

- στα γκαρντ, τα κουκιά είναι (αποκαρδιωτικώς) μετρημένα, δε βλέπω κάτι άλλο πέρα από το να λιώσουν στο παρκέ σπαν-γκος-μπριάντε, στα κομβικά που έρχονται. Στο Νάιτζελ ο κόουτς έδωσε θηριώδες καρπούζι να βάλει στη μασχάλη, και αυτό ίσως θα αναμέναμε ότι θα το προέβλεπε, με την εμπειρία & τις ικανότητές του.

- από την άλλη, δε θα ΄θελα να είμαι πολύ αυστηρός μαζί του, στην πρώτη του σεζόν. Του φόρτωσαν μάντζαρη, βεζενκοβ, μπόγρη, παίχτες ξεπερασμένοι από τις μπασκετικές εξελίξεις και που δεν ταιριάζουν ούτως ή άλλως στον Μπλατ, ειδικά οι δύο πρώτοι.

- κάτι θα μπορούσε να δώσει ο Αγραβάνης στη EL, δύναμη, χασλ, άμυνα σε κοντό, ίσως και κανα τρίποντο. τουλάχιστον κάτι περισσότερο από τον αναιμικό - αλλά συμπαθή και φιλότιμο, κατά τ΄άλλα - Σάσα.
Red.Emerald
Σε μπασκετο κουβέντες που έχουμε με διάφορους ειδικούς του χώρου μας λένε πως η κατηφόρα έχει τεχνική εξήγηση και δεν είναι μεταφυσικό φαινόμενο. Οι περισσότεροι εστιάζουν στο επιθετικό Black out των τελευταίων αγώνων. Αρκετοί θεωρούν ότι η ομάδα δεν παίρνει πόντους και δημιουργία από τα guard της. Ο Goss έχει ταλέντο και βοηθάει οργανωτικά αλλά όταν πρόκειται για σκορ δεν έχει καμία σταθερότητα και φθείρεται μέσα από τα πολλά floater που όταν δεν μπουν δημιουργούν συνθήκες transition για τον αντίπαλο. Ο Strelnieks είναι σπουδαίο εργαλείο εκτελεστικά αλλά δεν είναι πρωταγωνιστής τουλάχιστον όχι σταθερά. Ο Toupane έχει εκλάμψεις και αν δεν βάλει τα corner 3s δεν μπορεί να φτιάξει φάση μόνος του. Ο coach Blatt τον Μάντζαρη δεν τον πιστεύει. Όχι ότι θα πρωταγωνιστούσε, αλλά ότι και είχε να δώσει είναι εκτός ρυθμού και δεν έχει πλέον πάρα ελάχιστο χρόνο.

Αν βάλουμε στην εξίσωση τον πεσμένο Πριντεζη (πιθανότατα για ψυχολογικούς λόγους λόγω της διαρροής του ηχητικού) και τον συνήθως άστοχο και άοσμο Timma (που ήρθε για να δώσει σκορ με το καλό του μακρινό – ποσοστό καριέρας στο 3π 40%) η ομάδα περιμένει κυρίως λύσεις από τους Σπανούλη, Μιλουτίνοφ, Leday και Παπανικολαού στην επίθεση με αποτέλεσμα να είναι προβλέψιμη – και εύκολη η προσαρμογή από τους αντίπαλους προπονητές. Με την χρονιά σε κρίσιμο σημείο φαίνεται πως κάποια από τα φετινά στοιχήματα – υποσχέσεις μάλλον δεν μας βγήκαν.
john wick
Με Σπανουλη τελικα τι εγινε;
Εχει πειραχτει οστο;
Γραφτηκε οτι θα λειψει κ στα 4 εναπομειναντα ματς της EL.
fotisv
QUOTE (tamvoukios @ Feb 24 2019, 18:25 ) *
Νομίζω πως ο Σπανούλης δεν πρόκειται να φύγει προτού ξεπεράσει τον Ναβάρο και γίνει ο πρώτος σκόρερ της ευρωλίγκας.

Πρωτος σκορερ της Ευρωλιγκας μπορει να γινει και σε αλλη ομαδα ...
Conan1982
QUOTE (john wick @ Mar 18 2019, 01:53 ) *
Με Σπανουλη τελικα τι εγινε;
Εχει πειραχτει οστο;
Γραφτηκε οτι θα λειψει κ στα 4 εναπομειναντα ματς της EL.


Είναι το κλασικό φαινόμενο, ένας τραυματισμός παίκτη Ολυμπιακού είναι γρουσουζιά αν είναι ελαφρύς, ακόμα και αν είναι ελαφρύς είναι γρουσουζιά να θεραπευτεί νωρίς.
Δεν νομίζω να έχει πειραχτεί οστό, λογικά είναι βαρύ διάστρεμμα.
stefkorner
εκτος και ο Αγραβανης απο το ματς με Μπαγερν !εχει λεει τενοντιτιδα και γαστρεντεριτιδα μαζι wacko.gif
3 οι απουσιες λοιπον,οποτε 11δα ..και με Πασουκεφσκι ; 39.gif
shaq7
να μπει ο ποκουσεφκι δεν εχει νοημα,ετσι και μπει μεσα ενα φου να του κανουν θα πεσει κατω,δεν ειναι ετοιμος για ευρωλιγκα.
stefkorner
QUOTE (shaq7 @ Mar 18 2019, 20:38 ) *
να μπει ο ποκουσεφκι δεν εχει νοημα,ετσι και μπει μεσα ενα φου να του κανουν θα πεσει κατω,δεν ειναι ετοιμος για ευρωλιγκα.


θα μπει ομως ,απ οτι φαινεται !γιατι με 10δα οσο να ναι δυσκολα κατεβαινει κανεις ευρωλιγκα !
κατα τ αλλα δεν μπορω και εγω να τον φανταστω να ματσαρει οποιοδηποτε απο αυτους που παιζουν στο 2*3 για την Μπαγερν !
basketikos13
Ο στρελνιεξ ποτε επιστρφει?
Θα ειναι διαθεσιμος με την ζαλγκιρις την επομεη βδομαδα?
rankin
QUOTE(basketikos13 @ Mar 18 2019, 16:55 ) *
Ο στρελνιεξ ποτε επιστρφει?
Θα ειναι διαθεσιμος με την ζαλγκιρις την επομεη βδομαδα?

Μηπως χάνει ολη τη σεζόν αυτός;
Εχω την αίσθηση οτι δεν θα τον ξαναδούμε στα ερυθρόλευκα
Reggie Miller #31
QUOTE(rankin @ Mar 18 2019, 17:36 ) *
Μηπως χάνει ολη τη σεζόν αυτός;
Εχω την αίσθηση οτι δεν θα τον ξαναδούμε στα ερυθρόλευκα



Προφανώς εννοείς πως θα τον τιμωρήσει η ομάδα..Θα έχει ενδιαφέρον...
shaq7
Η ομαδα να τον τιμωρησει ενω εχουμε μεινει με 2 γκαρντ ?! 28 φεβρουαριου τραυματιστηκε,στην καλυτερη θα προλαβει το τελευταιο ματς με την νταρουσαφακα.Αν περασουμε λογικα θα παιξει στα πλει οφ.
MaJesty23
QUOTE(MaJesty23 @ Feb 8 2019, 11:59 ) *
We have to talk about David...

Ο Blatt όντως το καλοκαίρι φάνταζε η ιδανική λύση για τον πάγκο του Ολυμπιακού.Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή με τρελές περγαμηνές.Αλλα νομίζω οτι πλησιάζει η ώρα που θα αρχίσει η γκρίνια και δικαιολογημένα in my honest opinion.

Αυτο που ζήταγε απεγνωσμένα ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν η ομάδα να παίξει καλύτερο μπάσκετ μακριά απο το αμυντικογενές και μόνοπλευρο μπάσκετ του κοουτς μπουλετ.Ο Ολυμπιακος στο ξεκίνημα άφησε υποσχέσεις...νομίζω οτι υπήρχε και η αύρα του Blatt,η αίσθηση αλλαγής και φαινόταν καλύτερος απο οτι πραγματικά ήταν.Στα τελευταία 5-6 ματς ,πόνοματος...πολυ ντάμπα ντούμπα στην μπάλα,έλλειψη φρεσκάδας και κυρίως αποκρουστικό μπάσκετ που κάνει τον Bullet να φαντάζει Ντ'αντόνι.

Προς το παρόν καμία επιλογή ξένου δεν του έχει βγεί.Οκ ήταν στοιχήματα,οκ έχουν αναλαμπές (κυρίως Leday) αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν κάνουν την διαφορά.Πάλι Ολυμπιακός στηρίζεται στην αγία 4άδα των Σπαν ,Παπ ,Μιλού και Πριντέζαρου.Ο Ολυμπιακος κέρδιζει μονο εαν 3 στους 4 κάνουν καλό παίχνιδι.Επιπλέον καθυστέρησε χαρακτηριστικά στην επιλογή του ξένου guard παίρνοντας παίχτη 7 Φλεβάρη

Νομίζω οτι ακόμα και οι δηλώσεις του (τα ίδια λέω και για Πιπίνο) είναι σε έναν βαθμό άστοχες.Δεν μπορώ να φανταστώ τον Σφαιρόπουλο να μιλάει μετά το ματς με τον Χολαργό,και να λέει οτι και να χάναμε θα ήταν διδακτικό.Η κατακραυγή θα ήταν τεράστια,ότι δεν ξέρει το μέγεθος του Ολυμπιακου κτλ. .

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει ανοχή,που δεν έδειξε με τον κοούτς Μπούλετ ,με τον οποίο κατέκτησε 2 πρωταθληματα και πήγε και τελικό Euroleague.Οι περγαμηνές δεν παίζουν μπάσκετ.Δεν αμφιβάλλω για το μέγεθος του Μπλάτ και ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την έκπληξη για final four.Απλά θεωρώ οτι εάν ο Ολυμπιακός ειχε κάνει αυτές τις ήττες που έχει κάνει με άλλο coach θα είχαμε άλλα σκηνικά ακραία.



Δεν θα το παίξω μετά χριστον προφήτης...αλλά τα παραπάνω τα γράψα πριν 1.5 μήνα.Τότε πολλοι συμφορουμίτες έσπευσαν να με διορθώσουν,μιλώντας για υπομονή.

Ο Μπλάτ έχει μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική κατρακύλα...όχι όσο οι Αγγελόπουλοι αλλά μεγάλο.

Βλέπω επιστροφή Μπάρτζι το καλοκαίρι.
Quincy
QUOTE(MaJesty23 @ Mar 22 2019, 00:18 ) *
Δεν θα το παίξω μετά χριστον προφήτης...αλλά τα παραπάνω τα γράψα πριν 1.5 μήνα.Τότε πολλοι συμφορουμίτες έσπευσαν να με διορθώσουν,μιλώντας για υπομονή.

Ο Μπλάτ έχει μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική κατρακύλα...όχι όσο οι Αγγελόπουλοι αλλά μεγάλο.

Βλέπω επιστροφή Μπάρτζι το καλοκαίρι.


Έχω παρακολουθήσει ελάχιστα τον Ολυμπιακό το τελευταίο δίμηνο λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά από τα αποτελέσματα και τα σχόλια των παιδιών εδώ καταλαβαίνω πως τα πράγματα είναι τραγικά. Παρ όλα αυτά με τόσο μεγάλα εξωαγωνιστικά (οικονομικά, κόντρα με την ΕΟΚ) στην πρώτη σχεδόν πειραματική χρονιά του Blatt μου φαίνεται υπερβολικό να του ρίξουμε τόσες ευθύνες για την εικόνα της ομάδας. Κάποιες φυσικά και έχει, αλλά όχι πολλές. Για μένα τουλάχιστον.
Neondreamer
Νομοτελειακά - με τη συνολική κατάσταση, αφού δεν υπάρχει σταθερή βελτίωση, να επιδεινώνεται - θα έφτανε κι η στιγμή που θα έγραφα τον αφορισμό μου, παρά τη θέλησή μου να επιδείξω αυτοσυγκράτηση το τελευταίο διάστημα: ομάδας της πλάκας ο Ολυμπιακός 2019. Ομάδα που αν την τοποθετήσεις στη θέση μιας από τις εναπομείνασες του bcl, δεν ξέρω ποιος θα έπαιρνε όρκο ότι θα έφτανε μέχρι τέλους. Εγώ πάντως όχι. Τα σημάδια, βέβαια, για Μπλατ και παίχτες δεν ήταν καλά ήδη πριν φύγει το 2018 (π.χ. Ντάρσκα), παρά τις όποιες εκλάμψεις που προηγήθηκαν ή ακολούθησαν.

Αναρωτιέμαι, με κάθε διάθεση ειλικρίνειας και χωρίς ίχνος ειρωνείας, πόσο χειρότερη εικόνα, ή ακόμα-ακόμα και αποτελέσματα, θα παρουσίαζε, ας πούμε, ο κόουτς Πλάθα, ο οποίος πέρυσι με μπάτζετ όχι τυρόπιτας, όπως του Ολυμπιακού, αλλά ακόμα παρακάτω, έφτιαξε μια ισορροπημένη σε άμ.-επίθ. ομάδα, χάνοντας στο νήμα την 8άδα. Πόσο χειρότερη στελέχωση, διαχείριση του ρόστερ γενικώς, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων θα έκανε; Δεν ξέρω τι φταίει, αν είναι ότι δεν έχει ταιριάξει το ταμπεραμέντο κι η νοοτροπία του Μπλατ με τον οργανισμό συνολικά, αν είναι ότι το πρόβλημα υγείας τον έχει καταβάλει σε τόσο μεγάλο βαθμό, πάντως δε μας έχει δείξει έμπρακτα φέτος ότι είναι ένας κορυφαίος προπονητής.

Κι αυτοί οι απίθανοι οι αφοί, φέτος βρήκαν να κάνουν κλειστά συμβόλαια, σε ξένους επιπέδου Μπούντουτσνοστ, ανεξαιρέτως. Όταν ο άαρον τζάξον παρακαλούσε για κλειστό διετές, αυτοί κάναν τους καμπόσους. Πάρε τώρα τον γκος και τον τίμα, και λούσου τους- μη φτάσουμε στο σημείο ν΄ακούσουμε στο σεφ αποδοκιμασίες για το νάιτζελ, όπως με κόλινς. Έχουν δώσει - χρόνο με το χρόνο - καμιά καραβιά για αμίμητους γκαρντ, και καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα, οικονομικά θα μπορούσαν κιόλας να έχουν βγει - σε βάθος χρόνου - κερδισμένοι αν τα έδιναν μαζεμένα για έναν και καλό περιφερειακό. Αλλά είναι κι αυτοί αγύριστα κεφάλια.
natouralistis
Οι μεγάλες ομάδες ξέρουν να διαχειρίζονται τις νίκες αλλά και τις ήττες τους. Οι αφοί απέδειξαν τα προηγούμενα χρόνια ότι δεν ξέρουν να διαχειρίζονται τις νίκες τους, επιδεικνύοντας υπέρμετρη αλαζονεία απέναντι στους παίχτες που οδήγησαν την ομάδα σε επιτυχίες. "Δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε για ανανέωση, ατομικά δεν είναι κάτι σπουδαίο, από το σύστημα της ομάδας φάνηκαν καλοί"..Λολ καταρχήν για αυτό.

Πάμε τώρα στις αποτυχίες. 2 χρόνια η ομάδα έμεινε χωρίς τίτλο. Ξεσηκώθηκε το Facebook...Τι πιστωνόταν σαν παράσημο για τα αδέρφια μέχρι πέρυσι την Άνοιξη; "Οι Αγγελόπουλοι έχουν το know how και ευτυχώς δεν διοικούν βάση του τι γράφει ο καθένας στα social media".

Ποιο ήταν το Facebookικό πόρισμα για την αποτυχία του Ολυμπιακού 2 χρόνια; Γιατί ο Ολυμπιακός δεν πήρε κάποιο τίτλο;

1. "Ο Σφαιρόπουλος ξέρει να παίζει μόνο άμυνα"

2. "Έχει πολύ τη μπάλα στα χέρια του ο Σπανούλης"

Αυτά ήταν τα μπασκετικά επιχειρήματα - προβλήματα της ομάδας που με Σφαιρόπουλο πήρε 2 πρωταθλήματα και έπαιξε 2 τελικούς El. Αν άλλαζαν αυτά θα βλέπαμε ομορφιές.

Και με γνώμονα το know how τους οι Αφοί και χωρίς να λειτουργούν καθόλου σπασμωδικά ξήλωσαν ολόκληρο το προπονητικό team χρεώνοντας τους την αποτυχία. Δεν κράτησαν έστω τον Τόμιτς, έναν άνθρωπο βρε αδερφέ που ήξερε τα χούγια των παιχτών να πει 5 πράγματα στο νέο προπονητή. Όχι, έξω όλοι. Και ήρθε ένας Λιθουανός και ο Γιώργος ο Δέδας με τη σοβαρή προϋπηρεσία (ένα χρόνο βοηθός στον Μέξα όταν πέσανε τα Τρίκαλα και ένα χρόνο στην ΑΕΚ). Κανείς φυσικά δεν είπε στον Μπλατ ότι δεν γίνεται να στελεχώσεις ένα team επιπέδου Ολυμπιακού με τη λογική του να βολέψουμε τα φιλαράκια μας. Και όποιος έχει απορία για το από που και ως που ήταν φιλαράκι ο Δέδας, ας κοιτάξει τον πάγκο του Άρη όταν προπονούσε ο κόουτς Μπλατ να δει ποιος ήταν βοηθός του.

Προσωπική άποψη, οι αφοί είναι οι καλύτεροι εν Ελλάδι αθλητικοί παράγοντες από άποψη συμπεριφοράς και θέλω να παραμείνουν στην ομάδα. Είναι οι μόνοι που δεν μιλούν σαν μαφιόζοι, οι μόνοι που δεν δηλητηριάζουν καθημερινά την αθλητική ζωή της χώρας με συμπεριφορές ας το πούμε προβληματικές. Στο κομμάτι διαχείρισης της ομάδας όμως τα χουν κάνει μαντάρα. Δεν γίνεται να θεωρείς αποτυχία να μη κατακτάς τίτλους με αυτό το μπάτζετ, δεν γίνεται απλά. Έτυχε τα προηγούμενα χρόνια να είσαι top ομάδα χωρίς top μπάτζετ λόγω Σπανούλη, δεν είναι κάτι που είναι λογικό να συνεχίσει να συμβαίνει αν δεν ψωνίσεις από το πάνω ράφι. Θέλει σχέδιο σοβαρό από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και όχι αλαζονεία και πανικό.

ΥΓ. Αγωνιστικό θα θίξω μόνο ένα θέμα, που δείχνει τη διαφορά που υπάρχει στην ομοιογένεια και τη χημεία της ομάδας σε σχέση με παλιότερα. Θυμάμαι Αμερικάνους να έρχονται στην ομάδα και να δηλώνουν "είναι η πρώτη φορά που παίζω απλά για να νικήσει η ομάδα, μέχρι τώρα έπαιζα και το μόνο που με ένοιαζε ήταν να κοιτάξω το φύλλο της στατιστικής". Θυμάμαι τον Σίνγκλετον να δηλώνει πως η διαφορά του μπάσκετ στην Ευρώπη με τις άλλες ηπείρους είναι ότι εδώ παίζεις για την ομάδα. Και βλέπω αυτό: Ζακ Λεντέι, 28 games, 480 minutes, 7 assist. Ο τύπος έχει καταφέρει στο σημερινό μπάσκετ, όπου ασσίστ μετράει να δώσεις μια πάσα στον διπλανό σου και να βάλει ένα τρίποντο ή να κερδίσει απλά φάουλ και να βάλει τις βολές, να δώσει όλες και όλες 7!! φορές τη μπάλα σε συμπαίχτη του.

Neondreamer
QUOTE (natouralistis @ Mar 22 2019, 04:00 ) *
ΥΓ. Αγωνιστικό θα θίξω μόνο ένα θέμα, που δείχνει τη διαφορά που υπάρχει στην ομοιογένεια και τη χημεία της ομάδας σε σχέση με παλιότερα. Θυμάμαι Αμερικάνους να έρχονται στην ομάδα και να δηλώνουν "είναι η πρώτη φορά που παίζω απλά για να νικήσει η ομάδα, μέχρι τώρα έπαιζα και το μόνο που με ένοιαζε ήταν να κοιτάξω το φύλλο της στατιστικής". Θυμάμαι τον Σίνγκλετον να δηλώνει πως η διαφορά του μπάσκετ στην Ευρώπη με τις άλλες ηπείρους είναι ότι εδώ παίζεις για την ομάδα. Και βλέπω αυτό: Ζακ Λεντέι, 28 games, 480 minutes, 7 assist. Ο τύπος έχει καταφέρει στο σημερινό μπάσκετ, όπου ασσίστ μετράει να δώσεις μια πάσα στον διπλανό σου και να βάλει ένα τρίποντο ή να κερδίσει απλά φάουλ και να βάλει τις βολές, να δώσει όλες και όλες 7!! φορές τη μπάλα σε συμπαίχτη του.

Σε όσα γράφεις στο κυρίως κείμενο, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω σε δύο μόνο πράγματα.

Πιστεύω, καταρχάς, πως ο κόουτς Σφαιρόπουλος ολοκλήρωσε πέρυσι τη διαδρομή στη συγκεκριμένη θητεία του στην ομάδα, ασχέτως του πώς μπορεί αυτή να αξιολογηθεί από τον καθένα. Γεγονός, πάντως, είναι ότι είχε απωλεσθεί προς το τέλος η εμπιστοσύνη της διοίκησης αλλά και των ελλήνων παιχτών, όπως έχει γραφτεί φέτος από κόκκινους "ρεπόρτερ". Εξάλλου, έχω την αίσθηση πως ο κόουτς έχει επανακτήσει την ισορροπία του στο Ισραήλ.

Όσον αφορά τους αφούς, το ένα φακτ είναι ότι δεν είναι του πνευματικού και ψυχικού επιπέδου του τοξικομανούς, καθώς δεν εύχονται το θάνατο σε παιδιά αντιπάλων, δεν απειλούν διαιτητές ΕΛ στα καμαρίνια τους κ.ο.κ. Το άλλο, όμως φακτ είναι ότι έχουν απωλέσει το ηθικό πλεονέκτημα του να διαφέρουν ως προσωπικότητες απ΄το μέσο αθλητικό παράγοντα, με το να ανέχονται κολεγιές με το λουμπεναριό της 7, να έχει το ελεύθερο ο τάκης να σουλατσάρει στα επίσημα και στις μπασκέτες, να ΄χει γίνει επανειλημμένα το σεφ βαγδάτη και να μην έχει κουνηθεί φύλλο. Όπως, επίσης, να μην έχει βγει ποτέ μια δημόσια απολογία και συγγνώμη στον κόουτς Μπαρτζώκα, για την ατιμωτική φυγή του μετά το επιστημονικό συνέδριο.

Στο ΥΓ. σου να συμφωνήσω και να υπερθεματίσω ότι οι ξένοι που έχει φέρει ο κόουτς Μπλατ αποδεικνύονται επιπέδου - στην καλύτερη - γιούροκαπ, με εξαίρεση ίσως τον Τουπάν, ο οποίος κιόλας δεν ήρθε με φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσει. Ιδίως αυτοί που πήραν και κλειστά συμβόλαια (NWG, Leday, Timma), είναι πραγματικά ανεκδιήγητοι, για να φεύγουν αύριο το πρωί. Εδώ, ο Κ.Χάνα σήμερα φάνταζε Λίλαρντ μπροστά στο Νάιτζελ, τι άλλο να πούμε επ΄αυτού.
Joda
QUOTE (natouralistis @ Mar 22 2019, 04:00 ) *
ΥΓ. Αγωνιστικό θα θίξω μόνο ένα θέμα, που δείχνει τη διαφορά που υπάρχει στην ομοιογένεια και τη χημεία της ομάδας σε σχέση με παλιότερα. Θυμάμαι Αμερικάνους να έρχονται στην ομάδα και να δηλώνουν "είναι η πρώτη φορά που παίζω απλά για να νικήσει η ομάδα, μέχρι τώρα έπαιζα και το μόνο που με ένοιαζε ήταν να κοιτάξω το φύλλο της στατιστικής". Θυμάμαι τον Σίνγκλετον να δηλώνει πως η διαφορά του μπάσκετ στην Ευρώπη με τις άλλες ηπείρους είναι ότι εδώ παίζεις για την ομάδα. Και βλέπω αυτό: Ζακ Λεντέι, 28 games, 480 minutes, 7 assist. Ο τύπος έχει καταφέρει στο σημερινό μπάσκετ, όπου ασσίστ μετράει να δώσεις μια πάσα στον διπλανό σου και να βάλει ένα τρίποντο ή να κερδίσει απλά φάουλ και να βάλει τις βολές, να δώσει όλες και όλες 7!! φορές τη μπάλα σε συμπαίχτη του.


Οι αμερικανοι σκεφτονται μονο πως θα πανε ΝΒΑ πια.Και στον παγκο να ειναι στο ΝΒΑ και να μην παιξουν ποτε το προτιμουν απο την ευρωλιγκα..
green_sky
Ο Ολυμπιακος για να ρολλαρει πρεπει να δωσει πολυ μεγαλυτερο χρονο στον φορμαρισμενο Μαντζαρη αλλα και ο Τουπαν να μοιραζεται το χρονο του small στο 3.Ουτε στο 2 ουτε τιποτα.Τα ψηλα σχηματα δεν ειναι για πολυ ωρα.
Αν καποιος μπορει να κατεβει στο 2 για συντομο βεβαια διαστημα αυτος ειναι ο Παπανικολαου και οχι ο Τουπαν.
Το σχημα με Παπανικολαου στο 2, το ειχε υιοθέτησει ο Σφαιροπουλος για να χωρεσει και τον Τομπσον με καλα αποτελεσματα.
Οχι καλο μπασκετ αλλα καλα αποτελεσματα.Και αυτο που χρειαζονται τωρα και οι δυο Ελληνικες ομαδες ειναι τα αποτελεσματα.
Η αναβαθμιση του Μαντζαρη ειναι μονοδρομος.Ο Γκος δεν μπορει να την κουμανταρει την ομαδα σας , και ο Γουεμπερ επισης.
Δεν καταλαβαινω γιατι ο Μαντζαρης παιζει τοσο λιγο ή μαλλον ολοι καταλαβαινουμε.
Ο Γκος πρεπει να παει αποκλειστικα στο 2 και να του βαλει καποιος χαλιναρι.
Μου κανει εντυπωση πως δυο ρουκι στην Ευρωλιγκα οπως ο Γκος και ο Λεντει δεν βλεπουν σχεδον καθολου την πασα και δεν βρισκεται ενας να τους βαλει στην θεση τους.
Ο Μπλατ στο τελος θελει δεν θελει ,θα αναγκαστει να πατησει στα χιαστι, στην πενταδα Μαντζαρη,Σπανουλη,Παπανικολαου,Πριντεζη και Μιλουτινοφ.Οι αλλοι θα συμπληρωνουν......Αυτα απο εναν Παναθηναικο.
john wick
laugh.gif
Συντροφε θα σε κατηγορήσουν ότι ξεκινάς Μαντζαριάδα στην ομάδα... tongue.gif


Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι πολύ εύκολο να διαγνωσθεί...
Επικοινωνία κοντών με Μιλουτίνωφ...
Την κόβεις;;;
κέρδισες...

Ετσι κ αλλιώς ο Ολυμπιακός δεν τρέχει , δεν έχει slasher παίκτη , αμύνεται με δυσκολία στην περιφέρεια και γενικά ειναι πολύ προβλέψιμος....



υ.γ Zach Le Day σε 27 ματς έχει 7 ασσιστ... blink.gif Στα δε 13 τελευταία 0........το πουλέν του Μπλατ είναι λιγο στον κόσμο του με ευθύνη φυσικά του προπονητή του...
green_sky
QUOTE (john wick @ Mar 22 2019, 11:09 ) *
laugh.gif
Συντροφε θα σε κατηγορήσουν ότι ξεκινάς Μαντζαριάδα στην ομάδα... tongue.gif
.................

Καμμια τετοια προθεση εννοειται οτι δεν εχω.Απλα εγραψα αυτο που βλεπω μεσα στο γηπεδο.Ο Μαντζαρης τον τελευταιο καιρο ειναι σε καλη κατασταση και πρεπει να παιζει περισσοτερο.
Βεβαια αν βαλεις τον Μαντζαρη μεσα ,που ειναι και γενικα ξεκουραστος και αρχισει και σου κανει καλα ματς ,το καλοκαιρι υπαρχει θεμα.
enypnio
QUOTE(green_sky @ Mar 22 2019, 11:19 ) *
Βεβαια αν βαλεις τον Μαντζαρη μεσα ,που ειναι και γενικα ξεκουραστος και αρχισει και σου κανει καλα ματς ,το καλοκαιρι υπαρχει θεμα.


ενδιαφέρουσα άποψη δεν το χα σκεφτεί έτσι .... έχει μια λογική
golitog7
Προσωπικά πιστεύω ότι η χρονιά είναι χαμένη. Δεν νομίζω να μπούμε καν στα Play of και μάλιστα αυτό είναι και το δίκαιο. Οι συνδιεκδικήτριες ομάδες είναι πολύ καλύτερες από εμάς και αν υπάρχει θεός του μπάσκετ πρέπει να μας στείλει σπίτι μας μια ώρα αρχύτερα. Η 14η ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα που κατέβηκε αδιάφορη στο ματς μας έριξε 30 πόντους εύκολα. Αυτό νομίζω τα λέει όλα γι αυτό και δεν θα σχολιάσω κάτι σχετικά με το παιχνίδι. Δεν έχει απλά νόημα.

Βέβαια δεν χάθηκε και ο κόσμος. Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους (δες π.χ Μπαρτσελώνα που με τόσα φράγκα και τέτοιο όνομα παλεύει εδώ και 4-5 χρόνια να σταθεί στα πόδια της). Μάλιστα αν αξιοποιήσουμε την φετινή χρονιά και κάνουμε κάποιες σωστές προσθαφαιρέσεις μπορούμε να φτιάξουμε μια σοβαρή ομάδα για του χρόνου. Εμένα αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι το εξωαγωνιστικό. Αν δηλαδή οι Αφοι παρέδωσαν πνεύμα μπορεί να μπούμε σε νέα πέτρινα χρόνια και να ξαναδούμε σοβαρή ομάδα μετά από καμιά δεκαριά χρόνια.
pan24
Μην πυροβολειτε τον Μπλατ θα ελεγα εγω
Παμε μια μια τις μεταγγραφες
Ο Λεντει που τον κατηγορουν πολλοι εχετε καταλαβει τι κανει και ποσο κοστιζει;
Εχει παρομοια νουμερα με τον Μακλιν στον ιδιο χρονο μονο που ο Μακλιν επαιρνε 900 χιλιαδες ενω αυτος ουτε τα μισα

Ο Γκος ειναι πακτης που παιζει πρωτη φορα στην Ευρωλιγκα,και αυτος παιρνει λιγοτερα απο 500 χιλιαδες και εχει 9 ποντου(41,8% διποντο,35,4% τριποντο) 4,1 ασσιστ και 1,5 λαθη σε 26' οντας 4ος στην Ευρωλιγκα σε αναλογια ασσιστ-λαθη
Τι περιμενατε να κανει για να κριθει ως επιτυχημενη κινηση;Να παιζει σαν παικτης του 1-1,5 εκατομμυριου;

Ο Βεζενκοφ ξεκαθαρα δεν εχει πιασει αλλα δεν πιστευω οτι τον ηθελε ο Μπλατ,εξ'αναγκης τον πηρε για να εχει 6 Ελληνες

Η μεγαλη αστοχια του Μπλατ ηταν το διδυμο Τουπαν-Τιμμα
Ο Τιμμα δεν νομιζω να περιμενε κανενας να εχει τετοια εικονα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.Ειναι οτι οταν εχασε τον Χενρι επρεπε να επιμεινει στο πλανο 1 3αρι-1 γκαρντ και οχι να παρει 2 τριαρια

Ο Μπλατ φυσικα εχει μεριδιο ευθυνης που η ομαδα εχει εικονα διαλυσης αλλα δεν εχει το μεγαλυτερο
Οταν παιζει θεμα πληρωμων,ηχητικα κλπ η διοικηση εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης

Το καλο ξεκινημα παρεσυρε πολλους αλλα να θυμισω σχεδον ολοι λεγαμε το καλοκαιρι οταν ηρθε ο Μπλατ οτι αυτη η χρονια δεν θα ηταν για πολλα επειδη ο Μπλατ παιζει ενα μπασκετ ασυμβατο με το ροστερ του Ολυμπιακου και με οτι ειχε μαθει τοσα χρονια να παιζει η ομαδα
Να θυμισω και την πρωτη χρονια του Ζοτς στην Φενερ...οι ολικες μεταμορφωσεις θελουν χρονο

Τα πραγματα δεν ειναι καθολου τραγικα αν διοικητικα ειστε οκ
3+1 κινησεις χρειαζονται το καλοκαιρι
1)Εναν σκορερ αντι του Στρελνιεκς.Με τα λεφτα που παιρνει και ιδανικα αν βρειτε τροπο να αποδεσμευσετε Μαντζαρη ωστε να γλιτωσετε μερος του συμβολαιου του θα υπαρχει πανω απο 1 μυριο διαθεσιμο
Ετσι το 1-2 θα εχει Γκος,2αρι σκορερ,Σπανουλη,Γουεμπερ και ειτε εναν μικρο ειτε κανεναν Κονιαρη
2)Να δοθει καπου ο Τιμμα ωστε να γλιτωσετε εστω ενα μερος του συμβολαιου του και παραμονη Τουπαν.Εναλλακτικα αν ο Τιμμα αναστηθει με την Χιμκι μπορει να του δοθει μια δευτερη ευκαιρια αντι του Τουπαν αν δεν μπορει να αποδεσμευθει η αν αποδεσμευθει και υπαρχει χρημα να φυγει και ο Τουπαν για κατι καλυτερο στο 2-3(να μπορει να παιξει πιο πολυ στο 2)
3)Εναν ΜΑΠ να παιζει πισω απο τον Μιλουτινοφ με τον Λεντει να παιζει περισσοτερο στο 4.Αυτο μαλλον σημαινει μη ανανεωση Μπογρη(την δουλεια του την κανει και ο Αγραβανης) και βεβαια θα σημαινει ακομα λιγοτερες ευκαιριες στον Βεζενκοφ

+1)Αν ο Μιλουτινοφ παει NBA θα χρειαστει αντικαταστατης του.Επειδη με το 1 μυριο η λιγο παραπανω που νομιζω παιρνει τωρα βρισκεις αντικαταστατη το ποσο απο το nba out του μπορει να παει ειτε σε καλυτερο παικτη στο 2-3 αντι του Τουπαν ειτε μαζι με τα λεφτα του Στρελνιεκς για ενα πραγματικα τοπ 2αρι


Αν η ομαδα προκειται να εχει διοικητικη σταθεροτητα το καλοκαιρι και την νεα σεζον ειστε παρα πολυ καλα δεν χρειαζεται πανικος

QUOTE (green_sky @ Mar 22 2019, 10:16 ) *
Ο Ολυμπιακος για να ρολλαρει πρεπει να δωσει πολυ μεγαλυτερο χρονο στον φορμαρισμενο Μαντζαρη αλλα και ο Τουπαν να μοιραζεται το χρονο του small στο 3.Ουτε στο 2 ουτε τιποτα.Τα ψηλα σχηματα δεν ειναι για πολυ ωρα.
Αν καποιος μπορει να κατεβει στο 2 για συντομο βεβαια διαστημα αυτος ειναι ο Παπανικολαου και οχι ο Τουπαν.

Συντροφε τι εννοεις φορμαρισμενος Μαντζαρης;
Στα 2 τελευταια της Α1 που επαιξε γυρω στα 20' ειχε απο 2-3 ποντους και 2 ασσιστ
Ευρωλιγκα στα 3 τελευταια με την Αρμανι σε 10' 0 ποντους με 0/2 σουτ και 2 ασσιστ,με την Μπαγερν οντως εκανε καλο παιχνιδι(καλο για τα δικα του στανταρ,για αλλους απλα οκ) με 8 ποντους,2 ασσιστ,4 ριμπαουντ σε 21' και χτες 0 ποντους 2 ασσιστ σε 12'
Δεν ειναι σε τιποτα λυση ο Μαντζαρης
Το θεμα της περιφερειας του Ολυμπιακου πλεον ειναι το σκορ,οχι καποιος να περναει το κεντρο

Ουτε ο Παπανικολαου ουτε ο Τουπαν μπορουν να παιξουν κανονικα στο 2(ειναι και οι 2 παικτες 1 την σκαω 3 την κυνηγαω οταν βαζουν την μπαλα κατω),αλλο για καποιο μικρο διαστημα
green_sky
QUOTE (pan24 @ Mar 22 2019, 11:55 ) *
.......................
Συντροφε τι εννοεις φορμαρισμενος Μαντζαρης;
Στα 2 τελευταια της Α1 που επαιξε γυρω στα 20' ειχε απο 2-3 ποντους και 2 ασσιστ
Ευρωλιγκα στα 3 τελευταια με την Αρμανι σε 10' 0 ποντους με 0/2 σουτ και 2 ασσιστ,με την Μπαγερν οντως εκανε καλο παιχνιδι(καλο για τα δικα του στανταρ,για αλλους απλα οκ) με 8 ποντους,2 ασσιστ,4 ριμπαουντ σε 21' και χτες 0 ποντους 2 ασσιστ σε 12'
Δεν ειναι σε τιποτα λυση ο Μαντζαρης
Το θεμα της περιφερειας του Ολυμπιακου πλεον ειναι το σκορ,οχι καποιος να περναει το κεντρο

Ουτε ο Παπανικολαου ουτε ο Τουπαν μπορουν να παιξουν κανονικα στο 2(ειναι και οι 2 παικτες 1 την σκαω 3 την κυνηγαω οταν βαζουν την μπαλα κατω),αλλο για καποιο μικρο διαστημα

Εννοω οτι ο Ολυμπιακος την δεδομενη χρονικη στιγμη εχει μετα τον Σπανουλη,καλυτερο δημιουργο τον Μαντζαρη.
Δεν μπορει ολα να τα κρινουμε με τα νουμερα.Εγω τον παιχτη μεσα στο γηπεδο τον βλεπω να ειναι καλα.
Και μην ξεχναμε οτι υπαρχει και ο παραγοντας ψυχολογια.Εμεις οι Παναθηναικοι το ξερουμε καλα αυτο εχοντας στο ροστερ τον Καλαθη.
Με τον Μαντζαρη εγινε οτι εγινε το καλοκαιρι του 17,για μενα καλως επραξε σαν επαγγελματιας επιδιώκοντας ενα καλυτερο συμβολαιο και θεωρω οτι δεν του αξιζει τετοια αντιμετωπιση.
Δεν ειναι ο παιχταρας ,αλλα να σου πω κατι ? Εμενα δεν θα με χαλαγε να τον εχουμε πισω απο τον Καλαθη στην θεση του Λεκαβιτσιους.
Δεν γινεται σε εναν παιχτη που εχει παει σε τεσσερις τελικους Ευρωλιγκας να υπαρχει τετοια αντιμετωπιση και να παιζει γεματους χρονους ο Γκος και ο καθε Γκος.Απλα αυτη ειναι η αποψη μου.
RipCity
Δε γίνεται να πιστεύεις ότι η εικόνα θα έφτιαχνε με τον φορμαρισμένο Μάντζαρη. Και χθες τραγικός ήταν ο τύπος στα 12 λεπτά που πήρε. Αλλού πατούσε κι αλλού βρισκοταν. Γενικά δε γίνεται να βλέπεις τέτοιο ατελείωτο χάλι και να νομίζεις θα σωζόταν με Μάντζαρη 25 λεπτά αντί 12. Παιδιά έχουμε τον πόνο μας, μη μας τρολαρετε κιόλας.
natouralistis
QUOTE (Neondreamer @ Mar 22 2019, 05:34 ) *
Σε όσα γράφεις στο κυρίως κείμενο, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω σε δύο μόνο πράγματα.

Πιστεύω, καταρχάς, πως ο κόουτς Σφαιρόπουλος ολοκλήρωσε πέρυσι τη διαδρομή στη συγκεκριμένη θητεία του στην ομάδα, ασχέτως του πώς μπορεί αυτή να αξιολογηθεί από τον καθένα.


Σύμφωνος είμαι. Η ένστασή μου από την αρχή της χρονιάς ήταν η διαχείριση του όλου πράγματος. Το ότι του φορτώθηκε όλο το ανάθεμα και το ότι ξηλώθηκαν οι πάντες. Χρησιμοποιήθηκε σαν αποδιοπομπαίος τράγος για να κρυφτεί το πραγματικό πρόβλημα που δεν ήταν άλλο από την ανυπαρξία μπάτζετ και παιχτών πρώτης γραμμής σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας.
green_sky
QUOTE (RipCity @ Mar 22 2019, 13:14 ) *
Δε γίνεται να πιστεύεις ότι η εικόνα θα έφτιαχνε με τον φορμαρισμένο Μάντζαρη. Και χθες τραγικός ήταν ο τύπος στα 12 λεπτά που πήρε. Αλλού πατούσε κι αλλού βρισκοταν. Γενικά δε γίνεται να βλέπεις τέτοιο ατελείωτο χάλι και να νομίζεις θα σωζόταν με Μάντζαρη 25 λεπτά αντί 12. Παιδιά έχουμε τον πόνο μας, μη μας τρολαρετε κιόλας.

Δεν σε τρολλαρω,και εχω κριτικαρει παρα πολυ την ομαδα σου παλαιοτερα.
Γραφω αυτο που πιστευω.Σωστο ή λαθος.Και η κατασταση δεν ειναι τοσο τραγικη οσο νομιζεις.
Απλα επειδη θεωρω οτι εσεις θα ειστε στα χιαστι ,για να παρουσιαστειτε ανταγωνιστικοι πρεπει να γινει ανακατομη ρολων στην ομαδα.
Θα βαλεις το Μαντζαρη στον ασσο ,θα σου δωσει και σουτ απο θεση και καλη αμυνα και καλυτερη δημιουργια και απο τον Γκος και απο τον Στρελνιεκς και απο τον Γουεμπερ ,ο παιχτης ειναι φρεσκος αφου δεν εχει μεχρι τωρα πολυ χρονο στο γηπεδο και αυτο ειναι αβανταζ για τον Βαγγελη,θα βαλεις διπλα του τον Σπανουλη που μπορει να γυρναει απο τραυματισμο αλλα εχει αποφορτιστει,στο 3 θα μοιρασεις τον χρονο αναμεσα σε Τουπαν και Παπανικολαου ,και στο 4-5 εχεις συνολικα 80 λεπτα θα πρεπει Πριντεζης και Μιλουτινοφ να σου δωσουν τουλαχιστον τα 55 απο αυτα.Εδω θα ειμαστε να τα λεμε.
duppont_jay
QUOTE (pan24 @ Mar 22 2019, 11:55 ) *
Ο Γκος ειναι πακτης που παιζει πρωτη φορα στην Ευρωλιγκα,και αυτος παιρνει λιγοτερα απο 500 χιλιαδες και εχει 9 ποντου(41,8% διποντο,35,4% τριποντο) 4,1 ασσιστ και 1,5 λαθη σε 26' οντας 4ος στην Ευρωλιγκα σε αναλογια ασσιστ-λαθη
Τι περιμενατε να κανει για να κριθει ως επιτυχημενη κινηση;


A χα χα! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Φίλε εσύ είσαι Παναθηναικός και δικαιολογείσαι να λες τέτοια πράγματα.
Το κακό είναι πως τις απόψεις αυτές τις συμμερίζεται και ένα σεβαστό ποσοστό Ολυμπιακών!

Μάθαμε λοιπόν πως είναι πολύ καλό για έναν παίκτη αν σε 26 λεπτά συμμετοχής συνεισφέρει 9 πόντους, 41.8% στο 2ποντο και 35.4% στο 3ποντο με PIR στο 8.2! Και το κυριότερο δεν είπες:Πώς αν σε κάθε ματς βάζει 9 πόντους,στην άμυνα τρώει 15! Η Χαρά των αντίπαλων κοντών έχει γίνει η ομάδα,ειδικά όταν είναι στην 5άδα ο Goss!

Eνώ ας πούμε ο Wolters της Zalgiris που παίρνει ψίχουλα και έχει σε 23.4' 11.4 πόντους με 54% στο 21ποντο,ίδια περίπου αναλογία Assist-Λαθών,καλύτερο Rebound,καλύτερη άμυνα και καλύτερο PIR (11.2) με λίγο χειρότερο 3ποντο,τι είναι?Κανάς παικταράς?

Ο Goss είναι ένα παικτάκι της σειράς και επειδή τον διάλεξε ο Blatt και έκανε μία καλή σεζόν με την Παρτιζάν,τον βαφτίσατε Next Big Thing της Euroleague!Aκόμα και ο Μελάγες το κατάλαβε που ήταν το πουλέν του! ''Έκανα λάθος'',είπε χαρακτηριστικά! H επιστήμη με εσάς εδώ στο Forum σηκώνει τα χέρια ψηλιά!
Του χρόνου,αν δεν συμφωνήσει στην λύση του συμβολαίου του,να δείτε κλάμα που έχουμε να ρίξουμε ομαδικώς!
Η Ομάδα παραπαίει και εσείς ψάχνετε να κάνετε εγκώμια σε παίκτες που δεν το αξίζουν!
Η Διοίκηση έχεις τις σοβαρότερες ευθύνες!Και φυσικά ο προπονητής με τις επιλογές του.Ναι μεν είχε σχετικά μέτριο μπάτζετ να διαχειριστεί αλλά κάποιες επιλογές του δεν δικαιώνονται! Απλά,σταράτα,ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ.
shaq7
QUOTE (green_sky @ Mar 22 2019, 11:19 ) *
Βεβαια αν βαλεις τον Μαντζαρη μεσα ,που ειναι και γενικα ξεκουραστος και αρχισει και σου κανει καλα ματς ,το καλοκαιρι υπαρχει θεμα.



Δεν τα πιστευω αυτα που διαβαζω..οσο παιζει δεν θυμιζει καν μπασκετμπολιστας,αν μεινει και αλλο μεσα τι θα αλλαξει?Εβαλε 2 ελευθερα τριποντα με την μπαγερν σε ματς που ειχαμε ηδη 20 ποντους διαφορα,να του κανουμε και ανανεωση !Το μονο που μπορει να κανει καλα πλεον ειναι να περναει με την μπαλα το κεντρο και μετα να την βλεπει σαν βομβα που πρεπει να την ξεφορτωθει.
Στο μονο που μπορει να βοηθησει περισσοτερο ειναι να τους φτιαχνει κανα εσπρεσσακι μηπως και δεν παιζουνε σαν κοιμισμενοι.


Αυτο με την στατιστικη του γκος ειναι ψιλοαπατεωνια..μονο οτι μπορει να βγαλει καμια ασσιστ χωρις πολλα λαθη ισχυει,οι ποντοι που βαζει συνηθως ειναι οταν εχει κριθει το ματς ενω περνει παρα πολλες προσπαθειες...Παρολα αυτα για παιχτης που κοστισε 300 χιλ δεν ειναι κακος.
Ntavelis
QUOTE (natouralistis @ Mar 22 2019, 13:28 ) *
Σύμφωνος είμαι. Η ένστασή μου από την αρχή της χρονιάς ήταν η διαχείριση του όλου πράγματος. Το ότι του φορτώθηκε όλο το ανάθεμα και το ότι ξηλώθηκαν οι πάντες. Χρησιμοποιήθηκε σαν αποδιοπομπαίος τράγος για να κρυφτεί το πραγματικό πρόβλημα που δεν ήταν άλλο από την ανυπαρξία μπάτζετ και παιχτών πρώτης γραμμής σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας.

Το μπάτζετ δεν έχει καμία ιδιαίτερη διαφορά με το μπάτζετ των δύο προηγούμενων χρόνων.

Εμένα αυτήν την στιγμή μου φαίνονται σχεδόν όλοι οι παίχτες μας λίγοι αλλα μετά θυμάμαι ότι μόλις πριν 2-3 μήνες τα ίδια ακριβώς λεγαμε για τους παίχτες του Παναθηναικου. Όλοι λέγαμε ότι δεν έχει σουτερ, ότι οι αντίπαλοι ψηλοι κάνουν πάρτυ και οι ειδικοί έλεγαν ότι με το υπάρχον ροστερ δεν μπορεί να αλλάξει η εικόνα. Μάλιστα στις αρχές είχε να αντιμετωπίσει και την απώλεια 3 γκαρντ από τραυματισμους.Ε και όμωςο Πιτινο κατάφερε να βρει ρόλους στους παίχτες του ενώ εμείς ακόμα δεν ξέρουμε σε τι θέση παιζει ο Λεντει και ο Τουπαν.
Βασικά οποιαδήποτε ομάδα μας παίξει λίγο δυνατά, πιέσει τα γκαρντ και δυσκολέψει τις πάσες του ψηλούς θα μας κερδισει.
natouralistis
QUOTE (green_sky @ Mar 22 2019, 12:12 ) *
Εννοω οτι ο Ολυμπιακος την δεδομενη χρονικη στιγμη εχει μετα τον Σπανουλη,καλυτερο δημιουργο τον Μαντζαρη.
Δεν μπορει ολα να τα κρινουμε με τα νουμερα.Εγω τον παιχτη μεσα στο γηπεδο τον βλεπω να ειναι καλα.


Μόνο αν ήσουν σε κώμα και είχες παραισθήσεις δικαιούσαι να τα χεις δει αυτά.
jazz thrilos
Αν η απάντηση, έστω και μικρής δυναμικής απάντηση, στο χάλι που παρουσιάζουμε αυτή την εποχή είναι "περισσότερο Μάντζαρης στο παρκέ" τότε πραγματικά δεν υπάρχει σωτηρία για αυτή την ομάδα.

Επειδή βρισκόμαστε σε πολυ κακό μομέντουμ και επειδή δεν είναι της στιγμής, μόνο γι΄αυτό δεν ανοίγω την κουβέντα περί του ελληνικού κορμού που πιστεύω οτι είναι και η μεγάλη μας πληγή αγωνιστικά. Αλλά το καλοκαίρι πρέπει να συζητηθεί έντονα το θέμα με τους έλληνες παίχτες, τον ρόλο τους και την δυνατότητα αγωνιστικής προσφοράς.

Θα πω μονάχα αυτό. Μακάρι να είχαμε βλαστοκύτταρα του Σπανούλη και να μας επέτρεπε η τεχνολογιά να φτιάξουμε κανά δυό αντίγραφα του σε νεαρότερη ηλικία. Επειδή όμως δεν αρκεί να του ρίξουμε νερό στην πλάτη για να τον πολλαπλασιάσουμε (ταινιάρα των 80's!!) καλό είναι να αρχίσουμε να συνηθίζουμε την ιδέα οτι οι ηγετικές ικανότητες ΔΕΝ είναι αποκλειστικό προνόμιο των ελλήνων. Υπάρχουν και άλλων εθνικοτήτων ηγέτες που αν πάρουν τον αντίστοιχο σεβασμό και τα αντίστοιχα χρήματα μπορούν άνετα να μείνουν στην ομάδα για χρόνια. Μια χαρά έλληνες παίχτες μπορούμε να βρούμε για τις θέσεις 6 εώς 12. Δεν χρειάζεται με το ζόρι να τους βαφτίσουμε όλους πενταδάτους ή επόμενους ηγέτες.
Kalispera
Πάντως η κριτική στον Μπλατ την δεδομένη χρονική στιγμή μου φαίνεται λίγο ανεδαφική.Πέρα από το οτι η πορεία του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της κανονικής περιόδου είναι επιτυχία που πρέπει να του πιστωθεί 100%,ο άνθρωπος αυτός σας έχει ακόμα σε τροχιά οκτάδας με ένα τραγικό ρόστερ.Χωρίς Σπανούλη,Στρέλνιεξ και με τον Πρίντεζη και τον Παπανικολάου να παίζουν σαν παικτάκια της σειράς,τι ακριβώς περιμένετε από τον κοουτς?Το μόνο βάσιμο επιχείρημα θα ήταν η ελλειπής ψυχολογική διαχείριση ,μόνο που στην προκειμένη περίπτωση το 95% της ευθύνης πρέπει να επιρριφθεί στους Αγγελόπουλους.Δηλαδή πως ευθύνεται ο Μπλατ για την πνευματική κατάρρευση της ομάδας,αν οι παίκτες δεν πληρώνονται,έχουν πετάξει λευκή πετσέτα σε ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν ξέρουν καν αν ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται του χρόνου σε κάποια διοργάνωση πέραν της Γιουρολιγκ?Η απουσία στόχων,μην ξεχνάμε οτι στην ψυχολογία θεωρείται ένας από τους κυριότερους παράγοντες κατάθλιψης.Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή είναι μια ομάδα που πάσχει από "κατάθλιψη",κατάσταση στην οποία ο Μπλατ έχει σχεδόν μηδαμινή ευθύνη.
RipCity
QUOTE (green_sky @ Mar 22 2019, 12:40 ) *
Δεν σε τρολλαρω,και εχω κριτικαρει παρα πολυ την ομαδα σου παλαιοτερα.
Γραφω αυτο που πιστευω.Σωστο ή λαθος.Και η κατασταση δεν ειναι τοσο τραγικη οσο νομιζεις.
Απλα επειδη θεωρω οτι εσεις θα ειστε στα χιαστι ,για να παρουσιαστειτε ανταγωνιστικοι πρεπει να γινει ανακατομη ρολων στην ομαδα.
Θα βαλεις το Μαντζαρη στον ασσο ,θα σου δωσει και σουτ απο θεση και καλη αμυνα και καλυτερη δημιουργια και απο τον Γκος και απο τον Στρελνιεκς και απο τον Γουεμπερ ,ο παιχτης ειναι φρεσκος αφου δεν εχει μεχρι τωρα πολυ χρονο στο γηπεδο και αυτο ειναι αβανταζ για τον Βαγγελη,θα βαλεις διπλα του τον Σπανουλη που μπορει να γυρναει απο τραυματισμο αλλα εχει αποφορτιστει,στο 3 θα μοιρασεις τον χρονο αναμεσα σε Τουπαν και Παπανικολαου ,και στο 4-5 εχεις συνολικα 80 λεπτα θα πρεπει Πριντεζης και Μιλουτινοφ να σου δωσουν τουλαχιστον τα 55 απο αυτα.Εδω θα ειμαστε να τα λεμε.


Αυτή την καλύτερη δημιουργία όμως δεν μπορείς να τη στηριξεις με αριθμούς (2 ασίστ πέρυσι, 1.2 φέτος). Ούτε το σουτ από θέση μπορείς (27% πέρυσι, 22% φέτος). Βασικά αυτό που γράφεις είναι απλά λάθος, δε τίθεται θέμα σωστού. Ο Μάντζαρης δεν είναι αυτός που ήταν πριν 3 χρόνια, δεν έχει καμία σχέση ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα μπει τώρα μέσα
και θα μας αλλάξει την εικόνα, εκτός αν ως άλλος MOnstar έκλεψε το ταλέντο κανενός. Ο Ολυμπιακός παίκτη να βάζει σουτ ή να δίνει ασίστ μετά από ντρίμπλες θέλει. Όχι άλλον έναν κώνο στην επίθεση με ρυθμούς ελέφαντα που τρέχει τώρα.
stefkorner
ρε συ greensky δειξε λιγο ελεος tongue.gif αν και μιλας σοβαρα .. rolleyes.gif
νταξει εχουν τον πονο τους και θα τους κανεις να χτυπανε κεφαλια σε τοιχους οπως το πας!
πρωτα εγραψες οτι ειναι φορμαρισμενος ο Μαντζαρης και για αυτο πρεπει να παιζει
μετα οτι ειναι ξεκουραστος ,γιατι δεν παιζει τοσο καιρο και οτι εχει φρεσκα ποδια ,για αυτο πρεπει να παιζει
(σορι αλλα η φορμα δεν εχει σχεση με το αν εισαι ξεκουραστος επειδη δεν παιζεις )

και στον pan που σε ρωταει για ποια φορμα μιλας του απαντας οτι δεν ειναι αντιμετωπιση αυτη σε εναν παικτη που εχει παει την ομαδα σε 4 τελικους blink.gif
James K R
QUOTE (Kalispera @ Mar 22 2019, 14:14 ) *
Πάντως η κριτική στον Μπλατ την δεδομένη χρονική στιγμή μου φαίνεται λίγο ανεδαφική.Πέρα από το οτι η πορεία του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της κανονικής περιόδου είναι επιτυχία που πρέπει να του πιστωθεί 100%,ο άνθρωπος αυτός σας έχει ακόμα σε τροχιά οκτάδας με ένα τραγικό ρόστερ.Χωρίς Σπανούλη,Στρέλνιεξ και με τον Πρίντεζη και τον Παπανικολάου να παίζουν σαν παικτάκια της σειράς,τι ακριβώς περιμένετε από τον κοουτς?Το μόνο βάσιμο επιχείρημα θα ήταν η ελλειπής ψυχολογική διαχείριση ,μόνο που στην προκειμένη περίπτωση το 95% της ευθύνης πρέπει να επιρριφθεί στους Αγγελόπουλους.Δηλαδή πως ευθύνεται ο Μπλατ για την πνευματική κατάρρευση της ομάδας,αν οι παίκτες δεν πληρώνονται,έχουν πετάξει λευκή πετσέτα σε ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν ξέρουν καν αν ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται του χρόνου σε κάποια διοργάνωση πέραν της Γιουρολιγκ?Η απουσία στόχων,μην ξεχνάμε οτι στην ψυχολογία θεωρείται ένας από τους κυριότερους παράγοντες κατάθλιψης.Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή είναι μια ομάδα που πάσχει από "κατάθλιψη",κατάσταση στην οποία ο Μπλατ έχει σχεδόν μηδαμινή ευθύνη.

Όταν μία ομάδα χάνει, χάνουν ΟΛΟΙ. Από τον πρόεδρο μέχρι τον γυμναστή. Άρα και φταίνε όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή. Θα "χάσουμε τη μπάλα" αν μπούμε στη διαδικασία να βρούμε ποιος φταίει πιο πολύ ή ποιος θα πρέπει να μπει στο απυρόβλητο. Όταν τελειώνει ένας αγώνας, ο Ολυμπιακός κερδίζει ή χάνει, όχι ο Σπανούλης ή ο Blatt. Επίσης, το μόνο που βλέπω ότι είναι μηδαμινό αυτή τη στιγμή είναι η μαχητικότητα της ομάδας. Σου δίνεται η εντύπωση ότι αν βρεθούν πολύ πίσω στο σκορ, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να το γυρίσουν. Συμφωνώ, πάντως, ότι το ρόστερ δεν είναι καλό και, πράγματι, o Blatt άλλους παίχτες ήθελε το καλοκαίρι και άλλους του έφεραν τα αδέρφια.
golitog7
QUOTE(RipCity @ Mar 22 2019, 13:21 ) *
Αυτή την καλύτερη δημιουργία όμως δεν μπορείς να τη στηριξεις με αριθμούς (2 ασίστ πέρυσι, 1.2 φέτος). Ούτε το σουτ από θέση μπορείς (27% πέρυσι, 22% φέτος). Βασικά αυτό που γράφεις είναι απλά λάθος, δε τίθεται θέμα σωστού. Ο Μάντζαρης δεν είναι αυτός που ήταν πριν 3 χρόνια, δεν έχει καμία σχέση ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα μπει τώρα μέσα
και θα μας αλλάξει την εικόνα, εκτός αν ως άλλος MOnstar έκλεψε το ταλέντο κανενός. Ο Ολυμπιακός παίκτη να βάζει σουτ ή να δίνει ασίστ μετά από ντρίμπλες θέλει. Όχι άλλον έναν κώνο στην επίθεση με ρυθμούς ελέφαντα που τρέχει τώρα.

Ναι γ@@@ δία. Έναν παίκτη να μπορεί να περάσει τον αντίπαλο και να βγάλει ελεύθερο σουτ. Τόσο δύσκολο είναι?
Βλέπεις τις άλλες ομάδες να έχουν 2 και 3 τέτοιους παίκτες και οι δικοί μας είναι σαν παλαίμαχοι. Πως να μην φτάσει το ποσοστό στα τρίποντα στο 15%. Όλες οι άλλες οι ομάδες που έχουν σφαίρες στα πόιντ γκαρντ ηλίθιοι είναι?
green_sky
QUOTE (stefkorner @ Mar 22 2019, 14:33 ) *
ρε συ greensky δειξε λιγο ελεος tongue.gif αν και μιλας σοβαρα .. rolleyes.gif
νταξει εχουν τον πονο τους και θα τους κανεις να χτυπανε κεφαλια σε τοιχους οπως το πας!
πρωτα εγραψες οτι ειναι φορμαρισμενος ο Μαντζαρης και για αυτο πρεπει να παιζει
μετα οτι ειναι ξεκουραστος ,γιατι δεν παιζει τοσο καιρο και οτι εχει φρεσκα ποδια ,για αυτο πρεπει να παιζει
(σορι αλλα η φορμα δεν εχει σχεση με το αν εισαι ξεκουραστος επειδη δεν παιζεις )

και στον pan που σε ρωταει για ποια φορμα μιλας του απαντας οτι δεν ειναι αντιμετωπιση αυτη σε εναν παικτη που εχει παει την ομαδα σε 4 τελικους blink.gif

Stef για να το κλεισουμε το θεμα γιατι αφορα και τον αιωνιο αντιπαλο και οχι την ομαδα μας.
1.Θεωρω οτι ο Μαντζαρης ειναι σε καλη κατασταση
2.Λογω του παραγκωνισμου ο παιχτης ειναι ξεκουραστος.
3.Για μενα πρεπει να ειναι starter στα χιαστι.
4.Θα τον ηθελα στο ροστερ μας.
Ο Pan,o Ripcity και εσυ ολο αυτο το βρισκεται λαθος.Δεκτο,Αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου .
Τι να κανουμε το πραγμα το βλεπουμε διαφορετικα.Αν ηταν καλοκαιρι και στηνοταν εξ' αρχης η ομαδα θα μιλαγαμε διαφορετικα.
Τωρα αν θελουν να πανε μπροστα θα πρεπει να βασιστουν στην χημεια των Ελληνων που παιζουν 8-9 χρονια μαζι.
Δεν εχει αλλη λυση ο Μπλατ.Και να σου πω και κατι ?
Στον κρισιμο αγωνα, το χερι του ρουκι θα τρεμει και το μυαλο του θα κολλαει.
Ο Μαντζαρης των 4 τελικων, ειναι μπαρουτοκαπνισμενος και εχει παιξει δεκαδες τετοια ματς. Ολα μετρανε.

Εγω το κλεινω εδω περι Μαντζαρη .Απλα εγραψα την γνωμη μου.
pan24
QUOTE (duppont_jay @ Mar 22 2019, 13:41 ) *
A χα χα! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Φίλε εσύ είσαι Παναθηναικός και δικαιολογείσαι να λες τέτοια πράγματα.
Το κακό είναι πως τις απόψεις αυτές τις συμμερίζεται και ένα σεβαστό ποσοστό Ολυμπιακών!

Μάθαμε λοιπόν πως είναι πολύ καλό για έναν παίκτη αν σε 26 λεπτά συμμετοχής συνεισφέρει 9 πόντους, 41.8% στο 2ποντο και 35.4% στο 3ποντο με PIR στο 8.2! Και το κυριότερο δεν είπες:Πώς αν σε κάθε ματς βάζει 9 πόντους,στην άμυνα τρώει 15! Η Χαρά των αντίπαλων κοντών έχει γίνει η ομάδα,ειδικά όταν είναι στην 5άδα ο Goss!

Eνώ ας πούμε ο Wolters της Zalgiris που παίρνει ψίχουλα και έχει σε 23.4' 11.4 πόντους με 54% στο 21ποντο,ίδια περίπου αναλογία Assist-Λαθών,καλύτερο Rebound,καλύτερη άμυνα και καλύτερο PIR (11.2) με λίγο χειρότερο 3ποντο,τι είναι?Κανάς παικταράς?

Ο Goss είναι ένα παικτάκι της σειράς και επειδή τον διάλεξε ο Blatt και έκανε μία καλή σεζόν με την Παρτιζάν,τον βαφτίσατε Next Big Thing της Euroleague!Aκόμα και ο Μελάγες το κατάλαβε που ήταν το πουλέν του! ''Έκανα λάθος'',είπε χαρακτηριστικά! H επιστήμη με εσάς εδώ στο Forum σηκώνει τα χέρια ψηλιά!
Του χρόνου,αν δεν συμφωνήσει στην λύση του συμβολαίου του,να δείτε κλάμα που έχουμε να ρίξουμε ομαδικώς!
Η Ομάδα παραπαίει και εσείς ψάχνετε να κάνετε εγκώμια σε παίκτες που δεν το αξίζουν!
Η Διοίκηση έχεις τις σοβαρότερες ευθύνες!Και φυσικά ο προπονητής με τις επιλογές του.Ναι μεν είχε σχετικά μέτριο μπάτζετ να διαχειριστεί αλλά κάποιες επιλογές του δεν δικαιώνονται! Απλά,σταράτα,ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ.

Ο Walters παιζει δευτερη φορα Ευρωλιγκα και εχει λιγο καλυτερα νουμερα του Γκος σε καποιες κατηγοριες και λιγο χειροτερα σε καποιες αλλες παιζοντας σε χειροτερη ομαδα
Και ο Γουολτερς δεν παιρνει λιγοτερα απο τον Γκος
Ψιχουλα παιρνουν και οι 2

Κι ο Γουολτερς στην ανυνα αφηνει τα τρενα να παιρνουν
Αν ειχατε Γουολτερς παλι θα τον κραζατε
Που ο Σαρας το καλοκαιρι Γκος ηθελε και οταν αυτος προτιμησε εσας πηρε Γουολτερς

Ο Γκος εχει καποιο potential να βελτιωθει,rookie ειναι την επομενη σεζον θα ειναι καλυτερος

Το βασικο προβλημα ειναι οτι θελετε παικτης με 400 χιλιαδες να παιζει σαν να παιρνει 1,5 εκατομμυριο
Γιατι αν ο Γκος επαιζε και καλη αμυνα,ηταν και καλυτερος στο διποντο ηταν και ακομα καλυτερος δημιουργος,επαιρνε και καλυτερες αποφασεις τοσο θα εκανε

Οποτε ναι για τα λεφτα του ειναι πολυ καλος
Παικτες σαν τον Λεκαβιτσιους ειναι αυτοι με αντιστοιχο κασε(που με την ευκαιρια δες τι νουμερα ειχε πριν τον Παναθηναικο και τι τωρα για να κανεξς την συγκριση με τον Γουολτερς) οχι ο Σερχι και ο Τεοντοσιτς

Το βασικο προβλημα σας στην περιφερεια ειναι οτι ο Μαντζαρης παιρνει 900 χιλιαδες για να παιζει οπως θα επαιζε ενας Κονιαρης η ενας Γκικας με 80
tamvoukios
QUOTE (MaJesty23 @ Mar 22 2019, 01:18 ) *
Δεν θα το παίξω μετά χριστον προφήτης...αλλά τα παραπάνω τα γράψα πριν 1.5 μήνα.Τότε πολλοι συμφορουμίτες έσπευσαν να με διορθώσουν,μιλώντας για υπομονή.

Ο Μπλάτ έχει μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική κατρακύλα...όχι όσο οι Αγγελόπουλοι αλλά μεγάλο.

Βλέπω επιστροφή Μπάρτζι το καλοκαίρι.

Με αυτή τη λογική, που φαντάζει αρκετά εύλογη, η Φενέρ έπρεπε να έχει διώξει τον Ζοτς από την πρώτη χρονιά.
papp7
Τα χωνουμε στον γκος λεγοντας πως σιγα τους αριθμους του για τα 25 λεπτα συμμετοχης και ξεχναμε οτι απο το 2013 μεχρι σημερα δεν υπηρξε ποτε παικτης με τα νουμερα του.Επισης εχουμε πει χιλιαδες φορες αν ειχαμε τα λεφτα και μας ελεγαν τεοντοσιτς ή γκος θα παιρναμε τεοντοσιτς.Δεν τα εχουμε ομως αρα θα επενδυσεις σε κατι με τεραστιο ρισκο.Δεν φταιει ο γκος δεν φταει ο μπλατ, φταιει το μπατζετ. Ο παικτης κανει ιδανικη πρωτη σεζον στην ευρωλιγκα και αν ο στρελ των 900 χιλ εκανε την δουλεια του και αυτα για τα οποια πληρωνεται δεν θα υπηρχε θεμα.Απο του χρονου ας ειστε πιο αυστηροι μαζι του και την τριτη χρονια του ξεσκιστετον. Πηγαμε με ουοτερς φ4 και μας φταιει ο γκος, οχι οτι οι σπαν-πριντ εχουν βαρεσει μπιελες και η διοικηση δεν κανει αυτο που θα επρεπε απο την στιγμη που μου θελει και φ4(οχι φετος γενικα απο το 2015 και μετα).
Καθομστε και σχολιαζουμε τις ασσιστ του λεντει λες και οι πιο ακριβοι προκατοχοι της θεσης του οπως ο χαντερ και ο μπιρτς ηταν στο επιπεδο του Jokic και μοιραζανε τις ασσιστ πισω απο τα κεφαλια τους σαν στραγαλια.Αλλα μας εκαναν και αυτοι?Ατεχνοι ψηλοι που δεν μπορουν να σκοραρουν και μαγκες τους εκανε ο μπιλι ακουγονταν και οταν ηρθε ο μακλιν με το επιθετικο ταλεντο, που ειναι οι τερματοφυλακες σαν τον μπιρτς ακουγονταν.
Και για μενα ο γκος για δευτερος ασσος μου κανει, βλεπετε να φερνουμε λαρκιν,γουοναμεικερ,ντιλεινι κτλ για πρωτο?? Εμεις δεν ''πληρωνουμε υπεραξιες '' και εχουμε ''εξοντωτικη εφορια'' συμφωνα με την γραμμη της διοικησης

Ποιος φταιει για την τωρινη κατασταση? Η διοικηση που νομιζει οτι καθε χρονο θα ειμαστε φ4, επειδη εχουμε την ''μαγικη συνταγη'' και πως μονο η παρουσια του σπαν-πριντ φτανει και περισευει.
Ο μπλατ που εκανε ανθρωπινο λαθος με τους τουπαν-τιμα στο σχεδιασμο , το πλανο του δεν δουλεψε(ή δουλεψε ανεπαρκως) και ειμαστε εδω που ειμαστε, ξεσκιστετον και αυτον. Εδω ολοκληρος ιβκοβιτς το 2011 με μπατζετ στα ουρανια και ποιοτικοτατο ροστερ, πρωτο φαβορι για κατακτηση ευρωλιγκας κηδευτηκε απο την μαχητικη μεν κατωτερη δε σιεννα, το φετινο μας εξοργισε, που ξεραμε ηδη απο το καλοκαιρι οτι μπορει να πανε ολα σκατα.

Το οτι ο σπανουλης ειναι 37 και ακομη δεν εχει εναν συμπρωταγωνιστη και ο μαντζαρης παιρνει 800-900χιλιαδες και παιζει χειροτερα απο εμενα , οτι ο στρελ δεν δικαιολογει τα 900 χιλ που παιρνει μπαινουν σε δευτερη μοιρα γιατι το προβλημα ειναι ο γκος των 300χιλιαδων με πρωτη χρονια στην ευρωλιγκα οτι δινει 9 ποντους και 4 ασσιστ και δεν triple double machine οπως ο γουεστμπρουκ.Και φυσικα το αλλο προβλημα ειναι ο λεντει των 300χιλ που σε 17 λεπτα βαζει 9.8 ποντους αντι να ειναι συνδιεκδικητης με τον βεσελι για το mvp.Κανεις δεν βλεπει οτι παιζουν παραπανω σε αναλογια με αυτα που πληρωνουν, θλιψη απλα με την νοοτροπια αυτη.

Υ.Γ.Ο σφαιροπουλος βγηκε αποδιοπομπαίος τράγος για τα κακα αποτελεσματα και πολλοι το θεωρειτε λαθος (καλα κανετε, ως ενα βαθμο συμφωνω), εχετε καταλαβει οτι κανετε το ιδιο στους 2 πιο φθηνους vfm και συναμα rookies της ομαδας?
Coach Periklis
Νταξει είπαμε. Έφτασα στο σημείο να σιχτιριζω τον Μπλατ και τους Αφους αλλά ευτυχώς ακόμα δεν έχω φτάσει στο σημείο να θέλω περισσότερο Μάντζαρη tongue.gif. Ούτε να αναπολώ τον Σφαιροπουλο και να λέω καλό λόγο για αυτά που είδα στο παρκέ απ την ομάδα που κοουτσαρε
basket72
QUOTE (papp7 @ Mar 22 2019, 19:05 ) *
Τα χωνουμε στον γκος λεγοντας πως σιγα τους αριθμους του για τα 25 λεπτα συμμετοχης και ξεχναμε οτι απο το 2013 μεχρι σημερα δεν υπηρξε ποτε παικτης με τα νουμερα του.Επισης εχουμε πει χιλιαδες φορες αν ειχαμε τα λεφτα και μας ελεγαν τεοντοσιτς ή γκος θα παιρναμε τεοντοσιτς.Δεν τα εχουμε ομως αρα θα επενδυσεις σε κατι με τεραστιο ρισκο.Δεν φταιει ο γκος δεν φταει ο μπλατ, φταιει το μπατζετ. Ο παικτης κανει ιδανικη πρωτη σεζον στην ευρωλιγκα και αν ο στρελ των 900 χιλ εκανε την δουλεια του και αυτα για τα οποια πληρωνεται δεν θα υπηρχε θεμα.Απο του χρονου ας ειστε πιο αυστηροι μαζι του και την τριτη χρονια του ξεσκιστετον. Πηγαμε με ουοτερς φ4 και μας φταιει ο γκος, οχι οτι οι σπαν-πριντ εχουν βαρεσει μπιελες και η διοικηση δεν κανει αυτο που θα επρεπε απο την στιγμη που μου θελει και φ4(οχι φετος γενικα απο το 2015 και μετα).
Καθομστε και σχολιαζουμε τις ασσιστ του λεντει λες και οι πιο ακριβοι προκατοχοι της θεσης του οπως ο χαντερ και ο μπιρτς ηταν στο επιπεδο του Jokic και μοιραζανε τις ασσιστ πισω απο τα κεφαλια τους σαν στραγαλια.Αλλα μας εκαναν και αυτοι?Ατεχνοι ψηλοι που δεν μπορουν να σκοραρουν και μαγκες τους εκανε ο μπιλι ακουγονταν και οταν ηρθε ο μακλιν με το επιθετικο ταλεντο, που ειναι οι τερματοφυλακες σαν τον μπιρτς ακουγονταν.
Και για μενα ο γκος για δευτερος ασσος μου κανει, βλεπετε να φερνουμε λαρκιν,γουοναμεικερ,ντιλεινι κτλ για πρωτο?? Εμεις δεν ''πληρωνουμε υπεραξιες '' και εχουμε ''εξοντωτικη εφορια'' συμφωνα με την γραμμη της διοικησης

Ποιος φταιει για την τωρινη κατασταση? Η διοικηση που νομιζει οτι καθε χρονο θα ειμαστε φ4, επειδη εχουμε την ''μαγικη συνταγη'' και πως μονο η παρουσια του σπαν-πριντ φτανει και περισευει.
Ο μπλατ που εκανε ανθρωπινο λαθος με τους τουπαν-τιμα στο σχεδιασμο , το πλανο του δεν δουλεψε(ή δουλεψε ανεπαρκως) και ειμαστε εδω που ειμαστε, ξεσκιστετον και αυτον. Εδω ολοκληρος ιβκοβιτς το 2011 με μπατζετ στα ουρανια και ποιοτικοτατο ροστερ, πρωτο φαβορι για κατακτηση ευρωλιγκας κηδευτηκε απο την μαχητικη μεν κατωτερη δε σιεννα, το φετινο μας εξοργισε, που ξεραμε ηδη απο το καλοκαιρι οτι μπορει να πανε ολα σκατα.

Το οτι ο σπανουλης ειναι 37 και ακομη δεν εχει εναν συμπρωταγωνιστη και ο μαντζαρης παιρνει 800-900χιλιαδες και παιζει χειροτερα απο εμενα , οτι ο στρελ δεν δικαιολογει τα 900 χιλ που παιρνει μπαινουν σε δευτερη μοιρα γιατι το προβλημα ειναι ο γκος των 300χιλιαδων με πρωτη χρονια στην ευρωλιγκα οτι δινει 9 ποντους και 4 ασσιστ και δεν triple double machine οπως ο γουεστμπρουκ.Και φυσικα το αλλο προβλημα ειναι ο λεντει των 300χιλ που σε 17 λεπτα βαζει 9.8 ποντους αντι να ειναι συνδιεκδικητης με τον βεσελι για το mvp.Κανεις δεν βλεπει οτι παιζουν παραπανω σε αναλογια με αυτα που πληρωνουν, θλιψη απλα με την νοοτροπια αυτη.

Υ.Γ.Ο σφαιροπουλος βγηκε αποδιοπομπαίος τράγος για τα κακα αποτελεσματα και πολλοι το θεωρειτε λαθος (καλα κανετε, ως ενα βαθμο συμφωνω), εχετε καταλαβει οτι κανετε το ιδιο στους 2 πιο φθηνους vfm και συναμα rookies της ομαδας?



Συμφωνώ με το γενικό πνεύμα του ποστ σου όπως άλλωστε και με τα 2 τελευταία που διάβασα από Tamvoukio kai Pan24.

Όσο για το υπογραμμισμένο, να συμπληρώσω ότι ο Σφαιρόπουλος ελέγχεται σοβαρότατα για στοχευμένες διακρίσεις ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους με σκοπό να έχει τα αποδυτήρια μαζί του καθώς και για το σοβαρότατο από ηθικής πλευράς ολίσθημά του να βάζει σωρηδόν τραυματίες να παίξουν μπας και του σώσουν τη χρονιά.
Να συμπληρώσω επίσης ότι έβγαλε χρονιά που δεν μας πέρασε καν στους 8 και δεν άκουσε και τίποτε. Και σωστά δεν άκουσε τίποτε όπως σωστά άκουσε τα εξ΄αμάξης από την μέση τηνς περσινής χρονιάς και μετά.

Οι Αφοί και οι γύρω τους είναι οι βασικοί υπαίτιοι για την όλη κατάσταση. Ας θυμηθούμε λιγάκι το μπασκετάκι που παίζαμε στο πρώτο μισό, όντας κι αμοντάριστη ομάδα με 5 νέους παίκτες.
Coach Periklis
Ο Σφαιρο έθαψε το καλύτερο γκαρντ που φόρεσε την ερυθρόλευκη απ το back2back ( και τους Λο - Σλουκα βασικά) και μετά για τα μάτια του Μάντζαρη που είχε το μυαλό αλλού και μην επεκταθώ

Τον ξένο που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έκλαψε που δεν ανανέωσε. Παίκτη κορμού που έπρεπε να έχουμε ακόμα
Neondreamer
QUOTE (papp7 @ Mar 22 2019, 19:05 ) *

Κανείς, νομίζω, δεν έχει γράψει εδώ ότι, φέρνοντας Γκος & Λεντέι, θα περίμενε μια άλλη βερσιόν των Ντιλέινι & Ράντολφ, ενδεικτικά. Αυτό όμως έχει απόσταση από το να βλέπεις έναν παίχτη που φρακάρει σχεδόν μονίμως την επίθεση, και τέτοια τρούπα πίσω. Και, δευτερευόντως, ένα φόργουορντ αλάνας για 3ον3 στο τροκαντερό, που κάνει καλά παιχνίδια μόνο με ομάδες βεληνεκούς Μπάγερν και Μπουντου.

Επιπλέον, ο πρώτος γιατί απολαμβάνει όλη τη σεζόν τέτοια ασυλία από τον κόουτς; Σε λίγο θα μας κάνει να νιώσουμε συμπάθεια για τον παραγκωνισμένο Μάτζαρη...

Τους Τίμα και Βεζενκοφ, ποιος τους έφερε; Αν δεν του έκανε - και λογικό - ο Σάσα παρά το ελ. διαβατήριο, γιατί δεν επέμεινε για κάποιον άλλο; Θα μπορούσε, ας πούμε, να πάει εξαρχής με 7 ξένους και να τους κατανείμει αναλόγως, αντί να φέρνει μες στην τούρλα του σαββάτου ένα - κατά τ΄άλλα αξιοπρεπές, αλλά όχι επαρκές - μπάλωμα.

Όταν έχεις γηγενείς επιπέδου Μάτζαρη, Μπόγρη, Βεζενκοφ και κάποιους ακόμα αξιόλογους που δεν έχουν, όμως, δουλευτεί σε βασικούς τομείς τα τελευταία χρόνια (Παπ), τότε ευελπιστείς από τους ξένους σου να δώσουν το κατιτίς τους το έξτρα. Ο Στρελ, επιπροσθέτως, δεν παίρνει και λίγα για τα δεδομένα του μπασκετικού οσφπ, περίμενα προσωπικά καλύτερη αξιοποίησή του.

Δεν ισχυρίζομαι, φυσικά, ότι ο Μπλατ είναι ο μοναδικός υπαίτιος, απλώς δεν κατανοώ την προσπάθεια μερικών να τον "βγάλουν λάδι", λες και είναι κάποιο τοτέμ. Φιλικά πάντα.
natouralistis
QUOTE (basket72 @ Mar 22 2019, 19:21 ) *
ο Σφαιρόπουλος ελέγχεται για το σοβαρότατο από ηθικής πλευράς ολίσθημά του να βάζει σωρηδόν τραυματίες να παίξουν μπας και του σώσουν τη χρονιά.


Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Όποιος πιστεύει ότι πήγε ο Χ Σφαιρόπουλος σε παίχτη τραυματία και του είπε μπες παίξε με στόχο μάλιστα να σωθεί η χρονιά για τον ίδιο βλέπει φαντάσματα. Ούτε στα τοπικά δεν γίνονται αυτά.

Το να βάλει ο Χ Πρίντεζης τον εαυτό του σε μια διαδικασία "Κόουτς η ομάδα έχει κρίσιμο παιχνίδι και παρόλο που πονάω μπορώ να βοηθήσω, υπολόγισε με" σε συνεννόηση με το ιατρικό team για τυχόν υποτροπή ναι συμβαίνει σε όλες τις ομάδες και με όλους τους προπονητές.

Ο Καλάθης ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πέλμα 2 μήνες τώρα, προφανώς αντιμετωπίζεται με αγωγή ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στη πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς. Ηθικό ολίσθημα και ο Ρικ με τον Τσάβι;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.