Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Αγωνιστικά θέματα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
akratacity
QUOTE (Future7 @ Jan 6 2019, 21:11 ) *
Σήμερα ο θρύλος Σπανουλης έγινε και ο πρώτος σε ασίστ στην α1

Ναι αλλα πως εγινε;

Με καρφωματαρα Μπογρη... w00t.gif

Μακαρι ο Τιμα μετα το σημερινο να παρει λιγο ψυχολογια. Ο Μαντζαρης κανει τριτο σερι καλο ματς αν και απο τα στατιστικα δεν φαινεται κατι τετοιο.

Πολυ καλος και ο Βεζενκοφ κυριως στο πρωτο ημιχρονο.

Ανετη νικη αν και περιμενα να δυσκολευτουμε πολυ περισσοτερο. Απογοητευση η ΑΕΚ.
shaq7
Ο king bill πρωτος σε ασσιστ με καρφωματαρα μπογρινιο !!! Αντε ο ναβαρο εμεινε τωρα!

Οι Αγγελοπουλοι σαν σουτερ 3 ποντων και οι ιδιοι tongue.gif ειναι πορωμενοι με τον Τιμα οποτε δεν βλεπω να υπαρξει σκεψη αλλαγης του.
Zephyr
Τίμμα και Σάσα οι ευχάριστες εκπλήξεις της βραδιάς. Δεν βρίσκουν χρόνο στην Ευρώπη, τουλάχιστον τους δίνει χρόνο στην Ελλάδα ο Μπλατ και φαίνεται ότι τον αξιοποιούν. Ειδικά ο Βέζε εξαιρετικός και στα μετοπισθεν.

QUOTE(akratacity @ Jan 6 2019, 21:18 ) *
Ο Μαντζαρης κανει τριτο σερι καλο ματς αν και απο τα στατιστικα δεν φαινεται κατι τετοιο.


Μα το έχουμε πει ότι κάνει πράγματα που δεν φαίνονται στην στατιστική biggrin.gif
Οκ, πραγματικά στους τελευταίους αγώνες δείχνει προσπάθεια και είναι θετικός. Μπράβο του και μακάρι να βρει τρόπο να προφέρει φέτος.

ΥΓ. Μεγάλε Βασίλη Σπανούλη το ρεκόρ πόντων της Ευρωλίγκας έμεινε. Το ξέρεις και το ξέρουμε!
Conan1982
QUOTE (Zephyr @ Jan 6 2019, 21:27 ) *
ΥΓ. Μεγάλε Βασίλη Σπανούλη το ρεκόρ πόντων της Ευρωλίγκας έμεινε. Το ξέρεις και το ξέρουμε!


Γι' αυτό πρέπει να φτάσουμε μέχρι τελικό (και να το πάρουμε κατά προτίμηση), να μαζέψει πόντους που του χρόνου να είναι διαδικαστικό το θέμα biggrin.gif
ashton
η μεταφράστρια στη συνέντευξη είναι εθελόντρια ; γιατι διαφορετικά η κοπέλα είναι παραπάνω από τραγική.. όχι μόνο έκανε λάθη (πχ το Thurdsday το είπε Τετάρτη..) αλλά έκανε και διαστρέβλωση στην απόδοση/μετάφραση..
shaq7
QUOTE (ashton @ Jan 7 2019, 01:57 ) *
η μεταφράστρια στη συνέντευξη είναι εθελόντρια ; γιατι διαφορετικά η κοπέλα είναι παραπάνω από τραγική.. όχι μόνο έκανε λάθη (πχ το Thurdsday το είπε Τετάρτη..) αλλά έκανε και διαστρέβλωση στην απόδοση/μετάφραση..



μπα την εχω δει και αλλες φορες και ηταν εξισου τραγικη..ο βοηθος του μπλατ ο δεδας καλυτερη μεταφραση κανει rolleyes.gif

Με μπλατ και πιτινο εχουνε χασει τα αυγα και τα πασχαλια οι μεταφραστες.
john wick
Χωρις Γκρειντζερ η Μπασκονια... rolleyes.gif
basket72
QUOTE (john wick @ Jan 7 2019, 22:39 ) *
Χωρις Γκρειντζερ η Μπασκονια... rolleyes.gif


Λείπει εδώ και 2-3 παιχνίδια τώρα ο Ουρουγουανός και είναι όντως απουσία που κάθεται λουκούμι στον Ολυμπιακό μιας και δεν έχει παίκτη να τον ματσάρει. Αν συνυπολογίσει κανείς και την απουσία του Σενγκέλια, δεν μπορεί παρά να μην σταθεί στην τύχη του Ολυμπιακού φέτος. Δεν συγκρίνεται ακόμη με τα βουντού και τις ...Σαντερίεςς του Τσάβι πέρσι, αλλά είμεθα σε καλό δρόμο. biggrin.gif
Εγώ δεν θα ήθελα να υπάρχουν τραυματισμοί (σοβαροί του ενός μήνα και πάνω γιατί οι θλάσεις κ.α δεν γίνεται να αποφευχθούν) και να έχουν την υγειά τους οι αντίπαλοι και βέβαια κι η ομάδα που υποστηρίζω που είναι μέσα στις διαχρονικά ατυχέστερες στον τομέα αυτόν.

Κατά τ' άλλα η Μπασκόνια είναι σε αναζήτηση 4ου και άσσου/κόμπο με τον Ρον Μπέικερ να ήταν από τους βασικούς στόχους αλλά κάπου χάλασε η δουλειά. Μιλάμε για τον ίδιο παίκτη που πριν λίγες ώρες πρότεινε ο φίλτατος Stefkorner στο θρεντ του Παναθηναϊκού. rolleyes.gif
john wick
συνεχίζω σε αυτό το τοπικό για να είμεθα ον τόπικ.. laugh.gif







QUOTE (jazz thrilos @ Jan 9 2019, 07:22 ) *
Αν τους φαίνονται soft ας φέρουν τον Βαγγέλα για rim protector και τον κύριο Σάββα για hustle παιχνίδι και να πιέζει πάνω στην μπάλα. laugh.gif

Για μένα οι Αφοί το καλύτερο που έχουν να κάνουν αν αποφασίσουν να επενδύσουν στο γηπεδικό κάποια στιγμή είναι να φτιάξουν γήπεδο 7500 θέσεων το πολύ! Τα περισότερα διαρκείας.




Ακριβώς αυτό ....
Βασικά το Ελληνικό θα ήταν ταμάμ...
Άνετη πρόσβαση από Πειραιά , έχει και το τραμ ακριβώς απ έξω....
Δεν προκύπτει από πουθενά όμως ότι οι Αφοί έχουν στα (άμεσα τουλάχιστον ) σχέδια τους να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο..
Coach Periklis
Πάντως ελληνικό εμείς οι ΒΠ δε νομίζω να πατήσουμε ποτέ. Εγώ τουλάχιστον αποκλείεται να κάνω τέτοιες αποστάσεις

Είναι πολλές οι λεπτομέρειες που χρειάζεται να εξεταστούν
drunk guy
τα πραγματα ειναι αρκετα πιο απλα. ο Ολυμπιακος δεν εχει μπασκετικο κοσμο. Αν ερχονταν στο σεφ οι μισοι απο οσους πανε στο Καραισκακης θα ηταν γεματο καθε αγωνιστικη. επισης οσοι ερχονται στο πεταλο πρεπει να ξερουν οτι εκει ειναι οι "οργανωμενοι" που δινουν παλμο στο γηπεδο και επομενως πρεπει να φωναζουν rolleyes.gif . χθες εκτος του οτι το μισο πεταλο ηταν αδειο οι περισσοτεροι... ετρωγαν σπορια. οποτε πριν μιλησουμε για καινουριο γηπεδο πρεπει να σκεφτουμε καλυτερα τι κανουμε λαθος και να το διορθωσουμε
papp7
Οι φιλαθλοι του ολυμπιακου ειναι επι των πλειστων ποδοσφαιροφιλοι.Εχω βρεθει σε απειρες συζητησεις ειτε ενεργα ειτε ως ρολο θεατη και εγω διαπιστωσει οτι 7 στους 10 θεωρουν το μπασκετικο τμημα το πιο αποτυχημενο τμημα του ολυμπιακου(απο αποψη τιτλων) . Ειναι και χαμηλων τονων η διοικηση βλεπεις και εχουν συνηθισει Σωκρατη να λεει ''μια τελευταια ερωτηση γιατι εχουμε να δουμε και τα play off χαχαχ'' οποτε δενει το γλυκο. Να βαλουμε οτι μεχρι πριν μια 10ετια+ οπου ο παναθηναικος κερδιζε στο βολει υπηρχε η πεποιθηση στις ταξεις των φιλαθλων μας πως οτι παιζεται με τα χερια ειναι μ......α .

Ωστοσο περα απο το αν στηριζουν οι φιλαθλοι ή οχι, το γηπεδο μας ειναι τραγικο και πρεπει να γινει κατι αμεσα.
Volunteer
Ο Άντονι Μπόνερ είχε πει μετά από μεγαλειώδη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ζαλγκίρις στον τελικό της Βιτόρια ότι οι Έλληνες είναι οπαδοί της νίκης και όχι του μπάσκετ. Αυτή η δήλωση ξένισε αρκετούς ειδικά κατά τη χρονική περίσταση στην οποία ειπώθηκε, φυσικά δεν άργησε να δικαιωθεί γιατί όταν σταμάτησαν να έρχονται στο Αλεξάνδρειο τα χρήματα, οι καλοί παίκτες και οι νίκες, εξαφανίστηκε και ο κόσμος που βρήκε νέους ήρωες στα πρόσωπα του Ζαγοράκη, του Βρύζα, του Νάγκμπε και του Κολομπούρδα. Το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες και τους οπαδούς τους. Στα έρλι νάιντις το ΣΕΦ γέμιζε κάθε βδομάδα από χολοσκασμένους οπαδούς που δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως η ομάδα του Προτάσοφ και του Λιτόφτσενκο αδυνατούσε να πάρει πρωτάθλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους υποτιθέμενους μπασκετικούς Αρειανούς ή τους Παναθηναϊκούς που καθόλου τυχαία παρουσιάζουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: για πολλά χρόνια όλα τα τμήματά εκτός του μπάσκετ φυτοζωούν ή κινούνται στα όρια της ανυπαρξίας.




Conan1982
Πάντως για την "αποσπανουλοποίηση", το ζήτημα δεν είναι να παροπλίσουμε τον Βασίλη, είναι να σταματήσει η ομάδα να εξαρτιέται μόνο από αυτόν, κάτι που είναι φανερό ήδη, αλλά και να τον εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν θα τον βάλει στην άκρη ο Μπλατ είναι σίγουρο, είναι ο πρώτος πασέρ μας, ο δεύτερος σκόρερ μας, στα τρίποντα σουτάρει με τον ίδιο ρυθμό με άλλες φορές και έχει και τα καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα από το 2012 και μετά, επειδή έχει σταματήσεί (λίγο) τα σκοτωμένα τρίποντα. Θα τον ξαναδούμε σίγουρα σε άλλα ματς να είναι καθοριστικός αρκεί να περιορίσει τα λάθη του και να σταματήσει και άλλο να κάνει κατάχρηση της μπάλας. Δεν θα κάνει μούτρα ο Σπανούλης, λογικά θα πεισμώσει για να αποδείξει ότι είναι ακόμα ο ηγέτης μας.

Από τους παίκτες πάντως φέτος υπάρχει τρομερή πολυφωνία και δεν μπορώ να θυμηθώ από πότε είχαμε να δούμε τόσο πολλούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές, Σπανούλης, Γκος, Στρέλνιεκς, Τουπάν, Παπανικολάου, Πρίντεζης, Λεντέι, Μιλουτίνοφ, και οι 8 έχουν κάνει μεγάλα παιχνίδια και έχουν κρίνει μόνο τους ή με άλλους το αποτέλεσμα.
Και επίσης υπάρχει και μεγάλη αστάθεια στην απόδοση τους αφού όλοι περνούν διαστήματα μειωμένης απόδοσης, ίσως είναι και φυσιολογικό, αν όλοι πετούσαν συνέχεια θα είχαμε καθαρίσει όλες τις ομάδες.

Αν έπρεπε από τώρα να προβληματιστώ για το καλοκαίρι ο Λεντέι είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό, σπάνιο επιθετικό ταλέντο, κυνηγάει τις επαφές και τα φάουλ και επίσης τρανταχτή αδυναμία να αμυνθεί απέναντι σε μεγαλόσωμους σέντερ.
Η λύση όπως φαίνεται είναι ένας καθαρόαιμος σέντερ, ένας παίκτης στην θέση του Τίμα που να μπορεί να παίξει άνετα και στο 3 και στο 4 με καλό σουτ και ένας παίκτης στην θέση του Τουπάν που να μπορεί να παίξει και σαν γκαρντ και σαν τριάρι και το πρόβλημα ξανά είναι οι 6 θέσεις ξένων.
shaq7
Πολυ σωστα οσα εχετε πει..Και εγω αυτο πιστευω οτι οι Ελληνες ειναι πρωτα οπαδοι της νικης και μετα του ποδοσφαιρου..Το μπασκετ ερχεται μονο αν ειναι χαλια η ομαδα στο ποδοσφαιρο.Απο μας απουσιαζουν πιο πολυ οι οργανωμενοι επειδη οι Αφοι δεν προστατευουν την ομαδα και δεν ειναι οι προεδροι που γουσταρουν οπως ειναι πχ ο μαρινακης,ο σαββιδης,ο δπγ..Επισης φταιει και το γηπεδο ,ο κοσμος θα πηγαινε πιο ευκολα αν ηξερε οτι θα συναντησει μια πιο ζεστη ατμοσφαιρα.

Και ειναι τελειως κουλο (για μενα τουλαχιστον) ετσι οπως εχει γινει τελευταια το ποδοσφαιρο να πηγαινει να δει τον φετφατζιδη και τον χριστοδουλοπουλο 20 χιλιαδες κοσμος και τον πριντεζη και τον σπανουλη 4.000. blink.gif blink.gif
LaChDaNaN
Κοιτάτε μόνο νούμερα και λογικό είναι μόνο από αυτά να βγαίνουν λάθος αποτελέσματα.. Αν πας στο Καραϊσκάκης.. ο μέσος όρος ηλικίας είναι πάνω από 50.. (πέρα από τους οργανωμένους...στο υπόλοιπο γήπεδο). Οι άνω των 50 παραδοσιακά είναι πιο ποδοσφαιρικοί..
Εξαιρώντας τους οργανωμένους, αν γίνει μια απογραφή σε αυτούς που πάνε ΣΕΦ και αυτούς που πάνε 100 μέτρα πιο δίπλα θα υπάρχουν 2 δεκαετίες διαφορά στο μέσο όσο.. και σαν αριθμός οι κάτω των 40 θα είναι περισσότεροι στο ΣΕΦ από ότι στο Καραϊσκάκης..
Η απάντηση στο γιατί στο ποδόσφαιρο πηγαίνει κόσμος και στο μπάσκετ όχι.. είναι και η ηλικία των θαμώνων.. Οι πιο μεγάλοι, ήταν μαθημένοι στο γήπεδο.. οι νεότεροι όχι τόσο.
frenchman7
Εγω να ρωτήσω το εξής, γιατί πρέπει μόνο οι οργανωμένοι να φωνάζουν και να δημιουργούν φασαρία?
Το έχουμε συνδέσει (κακώς) με τους οργανωμένους, δηλαδή στο εξωτερικό πως δημιουργούν κερκίδα χωρίς κάφρους?
Όποτε πάω ΣΕΦ (όχι πέταλο), και συμμετέχω σε φωνές και κάποια συνθήματα με κοιτάζουν σαν εξωγήινο.

Θέλω να πω, πως δεν περιμένω από τους μη οργανωμένους να χοροπηδάνε και να τραγουδάνε κάθε μισό λεπτό τα νέα στοιχάκια της 7, αλλά ξενερώνω με την μη στήριξη της ομάδας ουσιαστικά. Είναι που είναι παγωμένο το ΣΕΦ...
DESO
QUOTE(frenchman7 @ Jan 10 2019, 08:29 ) *
Εγω να ρωτήσω το εξής, γιατί πρέπει μόνο οι οργανωμένοι να φωνάζουν και να δημιουργούν φασαρία?
Το έχουμε συνδέσει (κακώς) με τους οργανωμένους, δηλαδή στο εξωτερικό πως δημιουργούν κερκίδα χωρίς κάφρους?
Όποτε πάω ΣΕΦ (όχι πέταλο), και συμμετέχω σε φωνές και κάποια συνθήματα με κοιτάζουν σαν εξωγήινο.

Θέλω να πω, πως δεν περιμένω από τους μη οργανωμένους να χοροπηδάνε και να τραγουδάνε κάθε μισό λεπτό τα νέα στοιχάκια της 7, αλλά ξενερώνω με την μη στήριξη της ομάδας ουσιαστικά. Είναι που είναι παγωμένο το ΣΕΦ...


Απλούστατα οι πλην των οργανωμένων φίλαθλοι/οπαδοί παραείναι ιντελεκτσουάλ για να φωνάζουν συνθήματα και προτιμούν να βλέπουν μπάσκετ συγκεντρωμένοι. Οι οργανωμένοι (όχι μόνο οι δικοί μας, όλων των ομάδων) είναι οι τύποι που συνήθως δεν παρακολουθούν μπάσκετ αλλά πάνε για το νταβαντούρι και τα συνθήματα (οκ, όπως την βρίσκει ο καθένας). Παράλληλα ο μέσος ολυμπιακός που βρίσκεται κάπου στη μέση, προτιμά να τρώει τα λεφτά του στο ποδόσφαιρο παρά στο μπάσκετ.

ΥΓ. Εγώ προσωπικά είμαι της δικής σου συνομοταξίας! Δεν μου αρέσει ο χαμός στο πέταλο γιατί μπάσκετ της προκοπής δεν βλέπεις εκεί, αλλά ΠΡΕΠΕΙ όλες οι κερκίδες να συμμετέχουν στο μέτρο του δυνατού στην δημιουργία ατμόσφαιρας. Παραγίναμε εκκλησία.
Future7
Ο κόσμος του Ολυμπιακού προερχοταν στη βάση του από λαϊκές γειτονιές του Πειραιά. Αν τους έλεγες για μπάσκετ θα σε ρωτούσαν τι είναι. Στην πορεία των χρόνων το ποδόσφαιρο χάρισε μεγάλες στιγμές και διαχρονικά τίτλους που δεν τους φτάνουν οι άλλοι ούτε αθροιστικά. Όταν στο μπάσκετ τρώγαμε τη μια φάπα μετα την άλλη, στο ποδόσφαιρο παίζαμε με Ριβάλντο.
Ακόμα κι όταν ήρθαν οι επιτυχίες και γύρισε κόσμος στο Σεφ, δεν κατάφεραν στην Ελλάδα να εδραιωθουν. Οι φάπες από τον παο συνεχίστηκαν. Κι ο οπαδός αλλά και οι 50αρηδες αυτά δεν τα σηκώνουν.

Στο ποδόσφαιρο λοιπόν πάνε 20.000.. πόσοι να μείνουν να πανε σεφ; σκεφτείτε ότι το γέμισαν σε αγώνα βολλευ στον τελικό.

Αντίθετα οι παναθηναικοι έχουν μόνο το μπάσκετ να πηγαίνουν. Διαχρονικά όταν στο ποδόσφαιρο εκραζαν Τζίγκερ, στο μπάσκετ αποθεωναν Γιαννακοπουλους. Το ποδόσφαιρο έδινε ήττες, το μπάσκετ ευρωπαϊκά.

Είναι εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των 2 ομάδων στα δύο βασικά αυτά αθλήματα και εν μέρει αποτυπώνει και το ποιοι πάνε στα γήπεδα.

Κι αυτό που έγραψα και πριν ισχύει. Οι οργανωμένοι ΔΕΝ γουστάρουν τους αγγελολουλους.

Και δυστυχώς οι εκτός των οργανωμένων, έρχονται για ν βγάλουν σελφι και ν αράξουν. 0 βοήθεια στην ομάδα.
Γι αυτό αν παίζαμε στο ελληνικό, ακόμα και τα 1-2 συνθήματα ή οι αποδοκιμασίες, θα βοηθούσαν. Στο Σεφ δεν...
back2back
QUOTE(Future7 @ Jan 10 2019, 12:00 ) *
Κι αυτό που έγραψα και πριν ισχύει. Οι οργανωμένοι ΔΕΝ γουστάρουν τους αγγελολουλους.

Και δυστυχώς οι εκτός των οργανωμένων, έρχονται για ν βγάλουν σελφι και ν αράξουν. 0 βοήθεια στην ομάδα.
Γι αυτό αν παίζαμε στο ελληνικό, ακόμα και τα 1-2 συνθήματα ή οι αποδοκιμασίες, θα βοηθούσαν. Στο Σεφ δεν...


Ούτε τη δεκαετία του 90 που ρίχναμε εμείς φάπες, όπως γράφεις, στον Παο γέμιζε το ΣΕΦ, πάλι στο ποδόσφαιρο πήγαιναν. Οι οργανωμένοι, συγκεκριμένα, σπάνια πάταγαν γήπεδο και πριν τους Αγγελόπουλους, μονάχα σε συγκεκριμένα παιχνίδια έρχονταν, απλά τότε ήταν πιο δυνατό το πρωτάθλημα και είχε περισσότερα ντέρμπι. Στα υπόλοιπα ματς 200 με 300 άτομα έρχονταν, κυρίως πιτσιρίκια, οι πιο μεγάλοι δεν πάταγαν με εξαίρεση τον Τσουκαλά. Σίγουρο ήταν άλλος ο παλμός στις κερκίδες τότε αλλά αυτό ισχύει και για το ποδόσφαιρο.

Όσο αφορά το γήπεδο, υπάρχει λύση, πηγαίνεις στο ΟΑΚΑ

Volunteer
Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι η λύση του ΟΑΚΑ είναι η καλύτερη δυνατή υπό τις δεδομένες συνθήκες.
Future7
Για πλάκα το γράφετε για οακα, Ε? tongue.gif biggrin.gif
shaq7
Κατι εχει ακουστει οτι εχουμε υπογραψει για το σεφ για καμια 3ετια ακομα και δεν γινεται να φυγουμε με τιποτα..
osfp
Εγώ προσωπικά πηγαίνω εδώ και αρκετό καιρό μόνο μπάσκετ,όντως το ΣΕΦ δεν ωθεί στο να πας σε ένα ματς και να φωνάξεις κτλπ..αλλά πχ την Τρίτη με την Μπασκονια ο κόσμος που ήτανε εκεί ενθάρρυνε την ομάδα,αποδοκίμασε φώναξε και 3-4 φορές..ο Ολυμπιακός πάντα είχε λίγους μπασκετικούς...μόνο σε 3-4 μεγάλα ματς και στα πλει-οφ γεμίζει..στα υπόλοιπα έχει περίπου 7000..εκτός από κατι Νταρουσάφακες κτλπ που σχεδόν δεν πηγαίνει κανένας..

Πάντως και στο ΟΑΚΑ ή στο Ελληνικό να παίζαμε δεν θα άλλαζε κάτι.

Και στην Ριζούπολη όταν παίζαμε ποδόσφαιρο ακόμα και στα μικρά ματς είχε 9000.
shtarkws
Ο λόγος της ατμόσφαιρας, της λεγόμενης παγωμένης, σε σχέση με τους οργανωμένους είναι λόγω της ηλικίας και της ποιότητας των ανθρώπων που πηγαίνουν στο γήπεδο. Πλέον το μπάσκετ το ακολουθούν και νεώτεροι και ας πούμε πιο μοντέρνοι άνθρωποι. Θα πάνε στο γήπεδο να δούνε μπασκετακι στο πλαίσιο της διασκέδασης τους, αντί πχ το σινεμά και όχι για να κάνουν πόλεμο. Θα βγούνε και μια σελφι, θα μπούνε στα σοσιαλ μίντια, στο μπασκετφορουμ tongue.gif θα φάνε πατατάκια και αν υπήρχαν σύγχρονα γήπεδα θα μπορούσε η κάθε Καε να μεγιστοποιησει τα έσοδα της από τον πελάτη οπαδό προσφέροντας του την εμπειρία ενός ολοκληρωμένου πακέτου διασκέδασης. Αυτό είναι το μέλλον, αυτό γίνεται σε όλη την Ευρώπη, για αυτό πρέπει να πάμε στο γήπεδο. Για να περνάμε καλά κάνοντας κάτι που μας αρέσει. Όχι για να κάνουμε τους στρατιώτες στην υπηρεσία της σημαίας.
Conan1982
QUOTE (DESO @ Jan 10 2019, 10:19 ) *
Απλούστατα οι πλην των οργανωμένων φίλαθλοι/οπαδοί παραείναι ιντελεκτσουάλ για να φωνάζουν συνθήματα και προτιμούν να βλέπουν μπάσκετ συγκεντρωμένοι. Οι οργανωμένοι (όχι μόνο οι δικοί μας, όλων των ομάδων) είναι οι τύποι που συνήθως δεν παρακολουθούν μπάσκετ αλλά πάνε για το νταβαντούρι και τα συνθήματα (οκ, όπως την βρίσκει ο καθένας).


Συμφωνώ για το δεύτερο. Οι οργανωμένοι δεν παρακολουθούν το παιχνίδι απλώς φωνάζουν.
Διαφωνώ για το πρώτο γιατί όπως θα καταλάβατε ανήκω σ' αυτούς που δεν είναι όλη την ώρα όρθιοι να φωνάζουν, δεν θα συμμετέχω σε υβριστικά συνθήματα κλπ. Θεωρώ ότι ανήκω στην πλειοψηφία, γιουχάρουμε στα κρίσιμα σημεία τους αντιπάλους, ενθαρρύνουμε τους παίκτες, πεταγόμαστε όταν βλέπουμε κάτι που δεν μας αρέσει (εμένα η κλασική μου φωνή είναι: ριμπάαααουντ) ή σε μια εντυπωσιακή φάση, γυρίζουμε με βραχνιασμένη φωνή αλλά δεν είμαστε όλη την ώρα όρθιοι να τραγουδάμε, βλέπουμε και το μπάσκετ.
Το θεωρώ υγιές, αν η έδρα μας είναι κρύα φταίει η απόσταση, οι ίδιες φωνές σε απόσταση αναπνοής από το παρκέ και με τους οργανωμένους στο πέταλο θα έκαναν την έδρα καυτή.
papp7
Λοιπον μετα την ρεαλ ξεκινα ενας γολγοθας για εναμιση μηνα(οπου * τα εκτος) ----->Κιμκι-Φενερ*-Μπαρτσα-Μακαμπι*-Εφες*-Τσσκα
Βλεπω ενα κενο αναμεσα σε μακαμπι και εφες , με την πρωτη παιζουμε στις 7 φλεβαρη ενω με την αλλη στις 21 .

Μετα εχουμε 6 βατους αγωνες με ------>Μπουντ*-Αρμανι*-Μπαγερν-Καναρια*-Ζαλγκ-Νταρου
Η διπλη αγωνιστικη ειναι αυτη με την Μπαγερν και την Καναρια.
Conan1982
Θα ξεκουραστούν και στο αυριανό ματς Μιλού, Πρίντεζης, μάλλον θα δούμε λίγο Αγραβάνη και ευκαιρία για τον Μπόγρη να βρει ρυθμό για περίπτωση που χρειαστεί να παίξει και με την Κίμκι.
DESO
QUOTE(Conan1982 @ Jan 12 2019, 18:49 ) *
Θα ξεκουραστούν και στο αυριανό ματς Μιλού, Πρίντεζης, μάλλον θα δούμε λίγο Αγραβάνη και ευκαιρία για τον Μπόγρη να βρει ρυθμό για περίπτωση που χρειαστεί να παίξει και με την Κίμκι.


Αν και ήθελα και Σπαν εκτός για αποφόρτιση, δεν είναι εύκολη υπόθεση ο φετινός Προμηθέας. Ευκαιρία για Μπόγρη να κάνει back to back καλές εμφανίσεις και να αποκτήσει ρυθμό. Φαντάζομαι θα δούμε και Τίμμα/ βεζένκοφ για αρκετά λεπτά στο παρκε.
yorgos
QUOTE
Συμφωνώ για το δεύτερο. Οι οργανωμένοι δεν παρακολουθούν το παιχνίδι απλώς φωνάζουν

Στο ΣΕΦ δεν έχω πάει ποτέ στο κομμάτι των οργανωμένων, αλλά όποιος θέλει να δει μπάσκετ το βλέπει μια χαρά και στους αού-αού. Κι εγώ στην καρδιά των οργανωμένων κάθομια (δηλαδή κρέμομαι) στα μισά ματς δε βρίσκω ούτε τη μπλόυζα μου μετά αλλά και το ματς παρακολουθώ και σε επίπεδο τακτικής μάλιστα και τους γύρω μου βλέπω να συζητάνε μπασκετικά. Δε λέω ότι είναι γκουρού της τακτικής, αλλά ναι οι συζητήσεις είναι "γιατί βάζει τον Τζέημς αφού βλέπει ότι το κάνει τσίρκο" κι όχι "πόσα μηχανάκια κάψαμε σήμερα" ασχέτως του αν φωνάζεις ή χοροπηδάς. Μια χαρά βλέπεις μπάσκετ ουρλιάζοντας.

Αντίθετα, στο ΟΑΚΑ πάλι, όσες -λίγες- φορές έχω κάτσει στις κίτρινες, βλέπω μπαρμπάδες που ρωτάνε "ποιος είναι ο τάδε παίκτης" και "αν μπήκε αυτό το σουτ ή τι έδωσε ο διατητής" ανάμεσα στα πασατέμπο. Σε τελικό πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό που έκατσα στους ήσυχους γιατί πήγα με τον πατέρα μου, στο δεύτερο δεκάλεπτο των παράτησα και πήγα στα κάγκελα του πανό του Γκύζη γιατί δεν άντεχα τους μπαρμπάδες γύρω μου να κάνουν ποδοσφαιροκουβέντα και δεν ήξεραν ποιος είναι ο Περπέρολγλου.

Δεν είναι απαραίτητο ότι όποιος κάθεται στους οργανωμένους δεν ξέρει μπάσκετ κι όποιος είναι καθιστός και πασατεμπάτος ξέρει, εγώ τουλάχιστον έχω άλλες εμπειρίες.
Quincy
QUOTE(john wick @ Jan 12 2019, 20:29 ) *
Προσωπικη μου γνώμη ειναι οτι στον Ισραηλινο οι Αφοι του εχουν πει οτι το μπατζετ για την μεταγραφή ειναι χ ευρω ,οπου προφανως το χ ειναι πολυ λιγο για να βρει κατι καλο που δεν θα διαταραξει την χημεια κ τους χρονους...επισης βλεπω σιγα σιγα μπαινει κ ο Μαντζαρης στο κολπο...μην τον υποτιματε τον Βαγγελη..
Προβλεψη μου ,αν δεν προκυψει τραυματισμος δεν θα γινει μεταγραφη...


Δεν είναι θέμα υποτίμησης. Τις ευκαιρίες του τις παίρνει ο Μάντζαρης αλλά δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο κι αν δεν βελτιωθεί ώστε να προσφέρει κάπου κάτι δεν πρόκειται να του δώσει σταθερό ρόλο και χρόνο ο Blatt, και δικαίως. Μακάρι να ανέβαινε λίγο ο Μάντζαρης, έστω και 10 λεπτά αξιοπρεπούς περιφερειακής άμυνας θα ήταν μεγάλο bonus.
reignman
Ο Μπλατ ζηταει πολλα πραγματα απο τους ασσους του στην επιθεση... διαχρονικα. παιχτης του στυλ μαντζαρη δεν κολλαει καθολου στην φιλοσοφια μπλατ. δηλαδη ποιντ γκαρντ με μονο αμυντικους προσανατολισμους και επιθετικα η δικαιοδοσια του και τα καθηκοντα αρχιζουν και τελειωνουν στο να παρει την μπαλα απο την τελικη/επαναφορα και να την μεταφερει μεχρι το κεντρο του γηπεδου.
Future7
Αν ισχυει ότι έχει γίνει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του μπορεί να μείνει ως πέμπτος γκαρντ στην ομάδα.
Είναι όμως και αρκετά πιθανό να φύγει και να έρθει ο Κονιαρης
pan24
QUOTE (Future7 @ Jan 13 2019, 12:32 ) *
Αν ισχυει ότι έχει γίνει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του μπορεί να μείνει ως πέμπτος γκαρντ στην ομάδα.
Είναι όμως και αρκετά πιθανό να φύγει και να έρθει ο Κονιαρης

Ο Μαντζαρης εχει συμβολαιο μεχρι το τελος της επομενης σεζον για να φυγει θα πρεπει να του πληρωσεις το μεγαλυτερο μερος του συμβολαιου του χωρις να βλεπω τον λογο για το σεναριο που αναφερεις
Οσο κακος κι αν ειναι ο Μαντζαρης(κακιστος ειναι στο 90% των παιχνιδιων) ο Κονιαρης σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερος

Μονο αν ζηταγε ο ιδιος ο Μαντζαρης να φυγει που ειναι μαλλον απιθανο
shaq7
Aν ισχυει η αναπροσαρμογη τοτε περνει 700 χιλ,για τετοιο ποσο εχουνε μιλησει,εγω του χρονου δεν θα τον κραταγα με τιποτα στο ροστερ..Το καλυτερο ειναι να καταφερεις να γλυτωσεις κανα 400ρι απο αυτα και να πας να χτυπησεις σλουκα..Με 1,7 εκ και το δελεαρ να γινει ηγετης σε μας λογικα θα τον ψησει..και ο σπανουλης θα παρει κατω απο 900 που περνει τωρα οποτε θα χουμε το μπατζετ για τον σλουκα.
pan24
QUOTE (shaq7 @ Jan 13 2019, 16:30 ) *
Aν ισχυει η αναπροσαρμογη τοτε περνει 700 χιλ,για τετοιο ποσο εχουνε μιλησει,εγω του χρονου δεν θα τον κραταγα με τιποτα στο ροστερ..Το καλυτερο ειναι να καταφερεις να γλυτωσεις κανα 400ρι απο αυτα και να πας να χτυπησεις σλουκα..Με 1,7 εκ και το δελεαρ να γινει ηγετης σε μας λογικα θα τον ψησει..και ο σπανουλης θα παρει κατω απο 900 που περνει τωρα οποτε θα χουμε το μπατζετ για τον σλουκα.

Δεν βγαινουν τα κουκια
Αντε γλιτωσες 400 απο Μαντζαρη και κανα 200αρι απο Σπανουλη(πιο κατω δεν παει)
Τα υπολοιπα μεχρι το 1,7 που ειναι;

Χωρια οτι για τον Σλουκα πρωτον δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ελευθερος* και δευτερον ακομα κι αν εχει δυνατοτητα να φυγει ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα το κανει.Δεν ειναι θεμα χρηματων,οσα και να του δωσει Ελληνικη οι Τουρκοι θα δωσουν τα ιδια η περισσοτερα
Ηγετης ειναι εκει με τον καλυτερο προπονητη της Ευρωπης που οσο ειναι μαζι τον εχει αλλαξει επιπεδο(επιπεδα) σε μια ομαδα καθε χρονο φαβορι για κουπα.Γιατι να φυγει;

*Το 2017 τα αρθρα(ενδεικτικα ενα απο τον Βαρλα) ελεγαν για συμβολαιο μεχρι το 2020 πλην ελαχιστων που ελεγαν οτι ειναι 2+1.Επισης ο GM της Φενερ πριν ελαχιστο καιρο δηλωσε οτι ο Σλουκας θα ειναι μαζι τους σιγουρα μεχρι το 2020 και αν θελει θα του δωσουν και υπηκοοτητα
shaq7
ληγει και το συμβολαιο του στρελνιεξ που ειναι 900χιλ ,αν ζητησει πολλα δεν θα μεινει πιστευω. αλλα εγω το λεω με την εννοια οτι θα μπορει να χωρεσει ενα μεγαλο συμβολαιο στα γκαρντ αν φυγει ο μαντζαρης και ο σπανουλης παρει 600-700.

Για τον σλουκα ειχανε πει οτι εχει ρητρα και απο τις δυο πλευρες οπως την προηγουμενη φορα.οι ρεπορτερ του ολυμπιακου που ειναι και φιλοι του λεγαν οτι θελει να γυρισει σε μας αλλα εμεις δεν μπορουσαμε να του δωσουμε τα λεφτα που θελει..Εγω το πιστευω οτι αν του δωσουμε 1,7 θα ρθει,αυτο που δεν πιστευω ειναι οτι θα δωσουνε οι αγγελο πανω απο 1,2 biggrin.gif
Future7
1ος στα τρίποντα ο σπαν, μόλις πέρασε τον Διαμαντιδη
RipCity
Aυτό το καινούριο το σέντερ το Μπόγρης πολύ καλός παίκτης biggrin.gif

Χωρίς πλάκα η απόδοσή του σε δεύτερο σερί παιχνίδι (και παρότι δεν είναι ομαδάρα δεν είναι και της πλάκας ο Προμηθέας) δείχνει πως αν έχει ρόλο μπορεί να βοηθήσει. Παίζει εξαιρετικά το πικ εν ρολ με τον Σπανούλη και μοιράζει πολύ σωστά την μπάλα, πριν καν την πιάσει ξέρει που να τη δώσει και έχει τρομερό ρυθμό η επίθεση με αυτόν μέσα.
akratacity
QUOTE (RipCity @ Jan 13 2019, 17:43 ) *
Aυτό το καινούριο το σέντερ το Μπόγρης πολύ καλός παίκτης biggrin.gif

Χωρίς πλάκα η απόδοσή του σε δεύτερο σερί παιχνίδι (και παρότι δεν είναι ομαδάρα δεν είναι και της πλάκας ο Προμηθέας) δείχνει πως αν έχει ρόλο μπορεί να βοηθήσει. Παίζει εξαιρετικά το πικ εν ρολ με τον Σπανούλη και μοιράζει πολύ σωστά την μπάλα, πριν καν την πιάσει ξέρει που να τη δώσει και έχει τρομερό ρυθμό η επίθεση με αυτόν μέσα.

Ο Μπόγρης σωματικά πάντως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Και μάλιστα δεν γίνεται στόχος σε αλλαγές σκριν από κοντους. Αυτό σημαίνει πολλά για παίχτη αυτού του ύψους.

Δεν ξέρω αν είδες την πάσα στον Λεντει στο τέλος. Η ταχύτητα με την οποια ρολαρει το σώμα του και πασάρει φανερώνουν ποιότητα.
Stefos7
QUOTE (RipCity @ Jan 13 2019, 07:43 ) *
Aυτό το καινούριο το σέντερ το Μπόγρης πολύ καλός παίκτης biggrin.gif

Χωρίς πλάκα η απόδοσή του σε δεύτερο σερί παιχνίδι (και παρότι δεν είναι ομαδάρα δεν είναι και της πλάκας ο Προμηθέας) δείχνει πως αν έχει ρόλο μπορεί να βοηθήσει. Παίζει εξαιρετικά το πικ εν ρολ με τον Σπανούλη και μοιράζει πολύ σωστά την μπάλα, πριν καν την πιάσει ξέρει που να τη δώσει και έχει τρομερό ρυθμό η επίθεση με αυτόν μέσα.

Καλα αν συνεχίσει ετσι τοτε νομιζω πως μπορει να παιζει ενα 25 λεπτο στην Ελλάδα οποτε ανοίγει υπερβολικά πολυ το ροτεισον στους ψηλούς μακαρι να γυρισει και ο αγραβανης να εχουμε και εναν που να παιζει ξυλο και τελικα δεν χρειαζομαστε ψηλό. Η ομαδα ρολαρει εξαιρετικά θελει μονο με ενα γκαρντ σκυλαρο στην αμυνα και οτι αλλο κανει τοσο το καλύτερο
RipCity
QUOTE (akratacity @ Jan 13 2019, 16:47 ) *
Ο Μπόγρης σωματικά πάντως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Και μάλιστα δεν γίνεται στόχος σε αλλαγές σκριν από κοντους. Αυτό σημαίνει πολλά για παίχτη αυτού του ύψους.

Δεν ξέρω αν είδες την πάσα στον Λεντει στο τέλος. Η ταχύτητα με την οποια ρολαρει το σώμα του και πασάρει φανερώνουν ποιότητα.


Ναι, αυτή την πάσα την έχει πολύ εύκολα. Ξέρει που πρέπει να είναι οι συμπαίκτες του, έχει αντίληψη που δε τη βρίσκεις σε πολλούς ψηλούς, τουλάχιστον σε αυτούς που έχουν περάσει από Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.
Redoctor
Ωραίος ο μπογρινιο. Έχει ανέβει σωματικά και με καλύτερα τελειώματα. Και με καλή ψυχολογία. Και στην άμυνα εχει μειώσει τις μέχρι πρόσφατα αγαρμπες άμυνες του. Υπάρχουν εννοείται περιθώρια βελτίωσης σε αμυντικές τοποθετήσεις και στα τελειώματα.

Αυτός που θέλει αρκετή δουλειά σωματικα είναι ο βεζενκοφ. Ο μπογρινιο είναι 1 επίπεδο πάνω σωματικά. Και εννοείται έχει και κακή ψυχολογία. Δεν γίνεται να ναι τόσο άστοχο το πουλέν. Τεσπα. Έχει δρόμο η χρονιά για τον Βεζε ας τον περιμένουμε.
RipCity
Μόλις τώρα η πάσα στον Τουπάν είναι τρομερή από παίκτη στη θέση 5. Εκεί λες που να την ξεφορτωθώ κι εκείνος βρίσκει ελεύθερο τρίποντο στη γωνία.
papp7
Noμιζω σημερα ο μπλατ εδειξε οτι το καλο της ομαδας ειναι πανω απο ολα.Ειδε τον γκος να τα σκατωνει στο τελος τον πεταξε στον παγκο και εβαλε σπανουλη.
kotzito
Ντάξει, στο τσακ γλιτώσαμε την αυτοκτονία. Από το +14 τρία λεπτά πριν το τέλος παραλίγο να πάμε παράταση. Πολύ καλοί Σπανούλης, Παπ, 2ο σερί πολύ καλό παιχνίδι κι από τον Μπόγρη που έπαιξε και ορισμένες καλές άμυνες. Από εκεί και πέρα φάνηκε ξανά ότι θέλουμε γκαρντ... Στρέλνιεξ κακός σήμερα και ο Γκος πολλά λάθη τόσο με κακές επιλογές σουτ όσο και στον χειρισμό μπάλας.
pan24
Ο Κασελακης εξεθεσε τον Βεζενκοφ(και τον Τιμμα στο ελαχιστο που επαιξε) και εδειξε γιατι δεν παιζει περισσοτερο...
akratacity
Πολλά λάθη στο τέλος από την πίεση του Προμηθέα. Μετράει η νίκη όμως κόντρα σε ένα πολύ επικίνδυνο αντίπαλο και μάλιστα χωρίς Μιλουτινοφ και Πριντεζη.

Εξαιρετικός Παπανικολάου, πολύ καλοί Μπόγρης, Σπανουλης και Λεντει.

Υγ τα 3,5 δευτερα στο τέλος σαν να διήρκεσαν κάπως παραπάνω...
Future7
Καλά εκεί στο τέλος ο Προμηθεας πήρε μια μπάλα που ήταν δική μας και πρόλαβε να σουτάρει 2 τρίποντα σε 3"!!!!
Κάποια μέρα δε θα κρατηθεί ο Μπλατ στις δηλώσεις του.
RipCity
QUOTE (akratacity @ Jan 13 2019, 17:53 ) *
Πολλά λάθη στο τέλος από την πίεση του Προμηθέα. Μετράει η νίκη όμως κόντρα σε ένα πολύ επικίνδυνο αντίπαλο και μάλιστα χωρίς Μιλουτινοφ και Πριντεζη.

Εξαιρετικός Παπανικολάου, πολύ καλοί Μπόγρης, Σπανουλης και Λεντει.

Υγ τα 3,5 δευτερα στο τέλος σαν να διήρκεσαν κάπως παραπάνω...


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.