QUOTE(Voyager @ Jan 4 2018, 12:58 )

Ωραία τα δωράκια του Άγιου-Βασίλη-Twism, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προν τον Σπύστα. Καλό 2018 !
Τwism στείλε και στα άλλα παιδάκια τίποτα. Εγώ φέτος μόνο τον Μόρρις βρίζω, γενικά είμαι καλό παιδί.
+22 ο μέσος όρος των πόντων, υπερ του Σπύστα, ο οποιος δίνει το Σίμονς με πρόβλημα στη μέση και τον Λοβ με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Λοβ και Σιμμονς βγηκαν DTD αφοτου ειχε γινει το trade. αυτο γιατι δεν το αναφερες?
Το πρωι εγω ο ιδιος ζητησα απο τον σακαραμε να ακυρωθει το trade λογω των DTD που συνεβησαν το βραδυ μεχρι να παρουμε φιντμπακ.
κανενας απο τους δυο δεν εχει κατι σημαντικο βεβαιως .. ο ιδιος ο Λοβ μετα το ματς ειπε οτι δεν βρισκει καποιο λογο για να μην παιξει το Σαββατο και ουσιαστικα απλα αραξε παγκο γιατι εχαναν με 20 ποντους οι Καβς.
ο Σιμμονς εχει κλασσικους μπακ σπασμς
κατα τ αλλα τα περι +22 ποντοι που λες δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ.
Π Ο Υ Θ Ε Ν Α ομως Χρησταρα μου.
38-39 Λοβ
28-29 Σμιθ (με Ρετζι εξω για 2 μηνες και τον εχουμε δει ως βασικο να παιζει στο 33-35 στο παρελθον)
24-25 Σιμμονσ (με Βουτσε εξω για 2 μηνες)
Συνολο 92-93
40 Κεμπα
29-30 Γουιγκινς
25-26 Ντιρκ
Συνολο 94-95
ΟΥΑΟΥ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
και αυτο ειναι σε σιζον ετσι ... γιατι σε last30 οι ΔΙΚΟΙ μου ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
(στο σιζον υπολογισαμε Σμιθ στο 28-29 να παιξει αντι για το 20 του τωρα .. που νομιζω οτι οι περισσοτεροι ΠΡΕΠΕΙ να συμφωνουν)
αυτα προς αποφυγη παρεξηγησεων και αλλα τετοιες ειρωνιτσες που πετας για 3η σερι χρονια Αγιοι Βασιληδες φιλαρακια κλαπ κλαπ κτλ.
Του σαμ απ.
θα δεχθω οτι μπορει να μην παιξει εκει ο Σμιθ. (εγω προσωπικα θεωρω οτι θα παιξει 30) ή οτι θεωρει η λιγκα πως δεν θα παιξει εκει περα ..
και για να καλυψω αυτο το ρισκο θα δωσω Ρομπιν Λοπεζ ως τριτο και θα παρω Καρι (αντι του Σιμμονς Γκορτατ).
Κεμπα Γουιγκινς Καρι για Λοβ Σμιθ Ρομπιν
ΜΙΑ ΧΑΡΑ επομενως

13-0 allow ΠΡΕΠΕΙ να περασει το συγκεκριμενο με πρωτο πρωτο το δικο σου δικε μου ταξιδιωτη

----------------
Κατα τ αλλα γμ@#$ το φαντασι το τελευταιο διαστημα.
καθε μερα καποιος παικτης μου τραυματιζεται. παει και ο ΡΙβερς για αλλες δυο εβδομαδες
καλα με Βουτσε δεν το συζητω .. γμ@#$# ο διας. ΔΕΝ θα ειχα κανενα θεμα αλλιως θα ημου χαλαρα πρωτος. τωρα θα πεσω 2ος 3ος μεχρι το τελος της εβδομαδας.
Μπρουκ εξω
Ριβερς εξω
Βουτσε εξω
Λαουρι φσωλαρει
Μελο υπερφσωλαρει
σταδιαλα.