Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΟΣ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
gspara
1.ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ
2. ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
3. ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
4. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ
5. ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ
6. ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ
7. ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
8. ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
9. ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
10. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
11. ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ
12. ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ
13. ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
14. ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
15. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ
16. ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
fastbreak70
Από σήμερα ο σύλλογος των Ολυμπιονικών βρίσκεται στη Β’ εθνική, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, με τον οποίο έχουμε κοινά οράματα, κοινούς προορισμούς και -σχεδόν- κοινό σήμα. Ο Πανελλήνιος βρίσκεται από σήμερα στη Β’ εθνικής και θα παλέψει για το καλύτερο. Από σήμερα ξεκινάμε. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά η ιστορία του συλλόγου είναι μεγαλύτερη. Ο Πανελλήνιος θα βρεθεί εκεί που πρέπει, εκεί που του αξίζει. Γιατί στο “Βασίλης Γκούμας” πρέπει να αγωνίζονται οι καλύτεροι.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
απο οτι διαβαζω σαφες οτι εδρα εχει την κυψελη?.?

οποιος ξερει περισοτερα ας ενημερωσει....
Reporter1983
Υπαρχει καποιος που γνωρίζει να μας ενημερώσει εστω εδω ανεπίσημα πως γινεται:
Ο ΓΣΛ ειναι στην Α1 στη θεση του Φάρου
Η θεση του στη Β εθνικη εχει καλυφθεί
Ο Πανελλήνιος πήρε επίσημα τη θεση του ΓΣΛ στη Β
Σωστα; Η εχω καταλαβει εγω κατι λαθος;
Gkos
Ο ΓΣΛ ειχε συνεργαστει με Φαρο για την Α1 αλλα την θεση στην Β την ειχε κρατησει το θυμαμαι ξεκαθαρα και αναρωτιομασταν τι θα την κανει.
Ε να την εκανε κατι.
Ελπιζω να πηρε κανα λεφτο εστω απο Πανελληνιο να το δωσει σε Τσαπα γιατι διαβαζω στα σαιτ εχει μεινει πισω στις οικονομικες υποχρεωσεις απεναντι στον Φαρο.
Κατα τα αλλα κωμικα πραματα

Υ.Γ Βορρα ηταν ο ΓΣΛ αμα πας στο αντιστοιχο τοπικ θα τον δεις
Nemesakos
QUOTE (Gkos @ Aug 9 2017, 16:04 ) *
Ο ΓΣΛ ειχε συνεργαστει με Φαρο για την Α1 αλλα την θεση στην Β την ειχε κρατησει το θυμαμαι ξεκαθαρα και αναρωτιομασταν τι θα την κανει.
Ε να την εκανε κατι.
Ελπιζω να πηρε κανα λεφτο εστω απο Πανελληνιο να το δωσει σε Τσαπα γιατι διαβαζω στα σαιτ εχει μεινει πισω στις οικονομικες υποχρεωσεις απεναντι στον Φαρο.
Κατα τα αλλα κωμικα πραματα



Ποιο είναι το επίπεδο συνεργασίας?? Αυτό δεν το πιάνω για να πω την αλήθεια μου.. Συγχώνευση/αγορά ΑΦΜ υπάρχει από τον πανελλήνιο? Πολύ μπέρδεμα με τον ΓΣΛ.. Σαν να κατεβάζει 2 ομάδες??? dry.gif dry.gif
Gkos
Μεταφορα εδρας ειχαν κανει απλα σε Λαρισα και δημιουργια ΚΑΕ με τις μετοχες να τις παιρνουν Λαρισαιοι.
Αυτο.
Οχι συγχωνευση το θυμαμαι.
Τωρα μην με ρωτας λεπτομερεις δεν ειμαι νομικος ,οτι γραφανε τα σαιτ
gspara
Σχολια και προγνωστικα για τους αγωνες κυπελλου στο αντιστοιχο τοπικ του κυπελλου Ελλαδας.......
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry853282
Gkos
Το πρώτο του φιλικό έδωσε χτες το απόγευμα στην έδρα του ο Πανελλήνιος(που βρίσκεται στην αναμονή για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ ) απέναντι στην Δάφνη Δαφνίου,και έδειξε πολύ καλή εικόνα (παραπάνω απότι περίμενα),παρά την ήττα με 81-82 στην παράταση.
Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα και μεις να δούμε ποιοι συμμετείχαν για Πανελλήνιο,χεχε
Εκτός των 4 μικρών(Οκούνγκμποουα,Χατζή,Φωτόπουλο,Σπυρι
δάκη)που έχει ανακοινώσει λοιπόν,το μάτι μου πήρε τον Γιοβάν Θεοδοσίου(που αποχώρησε πριν λίγες μέρες από Παγκράτι) και τον Δημο Φωτίου....!

Μάλιστα.
basketalcoholic
Άλλη μία μεταγραφή για την αφερέγγυα ομάδα ανέκδοτο του Κορωπιου σύμφωνα με το site

http://basketa.gr/παίκτης-του-κ...όπουλος/

Κι έτσι για φέτος η συγκεκριμένη ομάδα σε σχεση με το περυσινο ρόστερ έχει κρατήσει μόνο έναν αθλητή τον Αγόρη (ο οποίος βέβαια το παλικάρι έχει για μόνιμη κατοικια ούτως ή άλλως το Κορωπι). Που σημαίνει 1 στους 13 από τους περυσινους αθλητές αφού οι άλλοι πέσαν πάνω σε "πιστόλια" πιο γρήγορα κι από τον Λουκι Λουκ! Απλήρωτοι όλοι!
Α! Ξέχασα! Είναι κοι ο συνενοχος ο Κατσουνης που ενώ ξέρει την κατάσταση παραμυθιαζει τους παίχτες από την βόρεια Ελλαδα. Επειδή φυσικα εδώ στο νότο τους έχουν πάρει χαμπαρι όλοι οι μανατζερς αλλά και οι αθλητές!
Καλώς ήρθες Γκοντοπουλε!
gspara
EΛΕΥΣΙΝΑ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 69-94 (25-24,34-50,53-69).

Επισημη παρουσιαση σημερα της Ελευσίνας και ακολουθησε φιλικο παιχνιδι με τον ισχυρο Διαγορα.Το παιχνιδι ηταν ανισο αφου η ομαδα του Τσαουσιδη αγωνιστηκε χωρις Αβραμιδη-Κελαιδη-Τζιαλλα-Ιωακειμιδη.

Οι γηπεδούχοι ξεκινησαν με Ροκκα-Δουκα-Ηλιαδη-Μαντζιωρη-Στεφο και μονο στην 1η περιοδο καταφεραν να κοντραρουν.Ο κοουτς ευτυχησε να δει την μαχητικοτητα των νεαρων αθλητων και το κερδος να είναι ο νεαρος Αγγελος Ροκκας ο οποιος την περασμενη σεζον αγωνιστηκε στον Εσπερο Λαμιας.Ακομα πιο ενθαρρυντικη η ολικη επαναφορά του Φωτη Ζουμπου που αφησε πισω τον τραυματισμο του και εδειξε σε εξαιρετικη κατασταση.

Η ομαδα του Σαμολη όπως την περιμενα,ποιοτικοτατη με τρομερο βαθος!!!!Ξεκινησε με Κουκα-Πεττα-Παπαδολια-Καρασταματη-Κατιακο και στην 2η περιοδο χαιδεψε το γκαζι με τον Πεττα να δειχνει την τεραστια κλαση του.
Αυτός που μου αποτυπωθηκε όμως εντονοτερα ηταν ο απολαυστικος Κωνσταντωνης και οι ευρηματικες δημιουργιες του!!!Μονο κερασακι στην πλουσια τουρτα δεν αποτελει η προσθηκη του.Χερι-αλφαδι ο Καρασταματης,ενω από τους ''παγκιτες'' ο Μαυροειδακος ηταν αυτος που αρπαξε την ευκαιρια και εκανε αισθητη την παρουσια του στην 3η περιοδο.
Gkos
Πανελλήνιος-Τρίτωνας 67-72 (14-10,36-29,56-46,67-72)

Σε φιλικό που διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των Ολυμπιονικών ,ο Πανελλήνιος απέτυχε να κάνει σεφτέ ,παρότι προηγούταν σχεδόν καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Μια του κλέφτη,δυο του κλέφτη,να δούμε ποια θα είναι η τριτη και η φαρμακερή.

Οι γηπεδουχοι ξεκίνησαν πολυ εντυπωσιακά και βρέθηκαν μπροστά με 14-0(!!!) πριν ο Κουτουλας βρει στόχο από τα 6,75 και σπάσει το ρόδι με 7:16 παιγμένα.
Οι κυανόλευκοι διατήρησαν το προβάδισμα ως την τελευταια περίοδο όπου οι μπλε με ενα 13-0 σερι προσπέρασαν 59-56 και εκτότε ηταν ντέρμπι με τον Γκαβανόπουλο στα 80" να κανει το 64-69 με τρίποντη βόμβα,τον
Φωτίου στα 29" το 67-69 για να φτασουμε στο τελικό 67-72.
Αξιοπρεπέστατος και αξιόμαχος ο Πανελληνιος αλλα είναι χωρις ψηλό και αυτό μπορει να μην το πλήρωσε με Δαφνη(που ο Τσιακος ειναι σε πολυ κακή κατάσταση σε όλα τα ματς απότι μαθαίνω)αλλα με Τρίτωνα εκανε τον Τασιόπουλο να έχει ρεκορ πόντων τελευταίας τετραετίας λογικά.
Υποθέτω αναμένει την οριστική απόφαση του ΑΣΕΑΔ για να κινηθεί,πάντως δεν θα είναι σάκος του μποξ σε καμια των περιπτώσεων.
Την Κυριακή είχε και Πρόδρομο Νικολαίδη(δεν ρώτησα μα 99% ήταν αυτός) στο ρόστερ wink.gif
gspara
ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ 88-71 (22-20,46-41,69-55).

ΕΡΥΘΡΑΙΑ.......Σκανδαλος-Καλλιανιωτης-Αντωνιου-Σταθοπουλος-Δελιος
ΚΗΦΙΣΙΑ.........Χαικαλης-Κεφαλας-Χατζηνικολας-Ντουζιδης-Ψαροπουλος (απων Μαρινος)

Δυνατο τεστ για τις 2 ομαδες,μια εβδομαδα πριν την εναρξη του πρωταθλήματος,σε ένα φιλικο που διεξαχθεί προς τιμην του Μιχαλη Ραχωβιτσα.

Αμφιρροπο και πιο ελευθερο το 1ο ημιχρονο με τους 2 κοουτς να δοκιμαζουν διαφορα σχηματα.Μετα τα μισα της β περιοδου το ματς εγινε πιο δυνατο.Στην 3η περιοδο η Ερυθραια επαιξε πολύ πιεστικη αμυνα και επιθετικα χτυπησε στο αδυνατο σημειο των φιλοξενουμενων,το 5,με τους Μακροπουλο-Δελιο να κυριαρχουν στην ρακετα.Αυτο δεν σημαινει ότι δεν απειλησε από την περιφερεια αφου ο Σκανδαλος πηρε την σκυταλη από τον Γιαουρτογου του 1ου ημιχρονου και ευστοχησε σε 3 τριποντα!!
Το σκορ εκτιναχτηκε στο 69-49 και στην συνεχεια επεσαν οι στροφες φυσιολογικα.

Από την ομαδα του κοουτς Χουχουλη που εδειξε ότι θα είναι δυνατη και φετος,ξεχωρισαν Μακροπουλος-Γιαουρτογλου-Δελιος-Σκανδαλος-Τσακιρης.
Η Κηφισιά πολύ καλα δουλεμενη ομαδα επισης,αλλα θελει οπωσδήποτε ενισχυση στους ψηλους.Κορυφαιος ο Καμαριανος και σταθερα σε εξαιρετικη φορμα ο Χατζηνικόλας.
gspara
http://www.basket.gr/eidhseis/7358-diadikt...-ethniki-andron

Πρωτεας Βουλας-Δαφνη Δαφνιου από το sportshero.gr
Slevin
Καλη χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους αθλητές. Και σε εμάς τους ρομαντικούς να έχουμε μία όμορφη σεζόν....

Εχουμε λοιπόν:

1η Αγωνιστική

Ιπποκράτης-Πανελευσινιακός 2 Θα πάω με το διπλό εδώ γιατί ο Τσαουσίδης δεν εμφάνισε την ομάδα στα φιλικά και λόγω τραυματισμών.

ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Ίκαρος Ν. Σμύρνης 1 Ποντάρω στην εμπειρία

Πανερυθραϊκός-Ιωνικός Ν. 2 Κάθε ματς του Ιωνικού έτσι θα έιναι φέτος

Πρωτέας Β.-Δάφνη Δ. 2 Μου αρέσει η Δάφνη αν και ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό

Κόρινθος-Τρίτων 2 (?) Καλύτερη ομάδα και χρόνια μαζί ο Τρίτωνας αλλά δεν ξέρουμε τι άγχος θα έχει η Κόρινθος και πόσο θα την επηρεάσει

Παγκράτι-Κορωπί 1 έχω δει και τις δύο ομάδες και δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσαν. Πάω με την εμπειρία εδώ

Ηράκλειο-Διαγόρας Δρ. 2 Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας εδώ

Μανδραϊκός-ΕΦΑΟ Ζωγράφου 1 Ο Μπεκές θα το πάρει το ματσάκι στο κλουβί
gspara
ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ 2
Στην εμπειρη 4αδα του θα στηριχτεί ο Ιπποκράτης αλλα θα χρειαστεί και ικανοποιητικη βοηθεια από τον παγκο.Η ομαδα του Τσαουσιδη θα είναι δυνατη,αν εχουν ενσματωθει επαρκως οι τραυματιες θα αποδρασει.

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ 1
Πολύ καλη δουλεια ο Λιογας,σουπερ Καμαριανος,αλλα με μηδεν ψηλους ποσο θα αντεξεις?Ο Ικαρος εχει γεματο ροστερ,επεστρεψε με αισθητα ανωτερες προοπτικες και πιστευω ο ασσος θα είναι δυσκολος.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
Μερικως αλλαγμενη η ομαδα του Χουχουλη που εχασε δυο από τους βασικοτερους επιθετικούς εκφραστες(Κουσουλα,Τοπαλη) αλλα προσθεσε μεγαλυτερη δυναμη στο ποστ με Μακροπουλο-Σταθοπουλο.Ερωτηματικο ο Δερμιτζάκης,ο οποιος στο φιλικο που ειδα δεν θυμισε(ακομα ελπιζω)τον παιχταρα που ξεραμε.Δυσκολη πρεμιερα για το ακλονητο φαβορι,αλλα ο Ιωνικος δεν χανει ουτε από τον κακο του εαυτο.

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
Πολύ ενδιαφερον και αμφιρροπο παιχνιδι.Μπορει να εχασε Εμαννουηλιδη η Βουλα αλλα οι ποιοτικες προσθηκες που εκανε προδιαθετουν για αναβαθμισμενη πορεια.Η Δαφνη από την άλλη δειχνει ότι θα είναι η ευχαριστη εκπληξη,ειδικα όταν δεσει περισσοτερο.Ερωτηματικο το 5 με τον Τσιακο να απογοητευει στα φιλικα και στο κυπελλο.Ασσος αμφίρροπος......

ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
Ωραιο παιχνιδι και στην Κορινθο.Ο Τριτωνας δειχνει πιο φιλόδοξος φετος,περιμενει το φορμαρισμα του Καραδολαμη,αλλα πιστευω ηθελε ακομα ένα γκαρντ.Θα πονταρω στον ενθουσιασμο και στο ελκυστικο μπάσκετ της νεοφώτιστης ομαδας του Νικητοπουλου και περιμενω να ακουσω τους πυροβολισμους shot.gif της απολαυστικης κοντρας Κεφαλας-Καρουζος vs Κουτουλας-Ντιμπ!!

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
Χουμπαυλης εναντιον Κατσουνη σε ένα ακομα αμφιρροπο παιχνιδι.Παρα τα προβλήματα το ιστορικο Παγκρατι εφτιαξε ανταγωνιστικο συνολο.Το Κορωπι δειχνει και παλι ότι θα εχει περιφερεια-φωτια αλλα είναι γυμνο στην ρακετα.Προβαδισμα στην εδρα.......

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ 2
Πολύ γεματη και ποιοτικη η ομαδα του Σαμολη,δυνατο φαβορι για την 2η θεση.Υπουλη πρεμιερα απέναντι σε μια ομαδα με ρηχο ροστερ αλλα πολύ καλο προπονητη και δυνατη 5αδα.Πιστευω το 2πλο θα ερθει δυσκολα.

ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ.-ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
Κρατησε το μεγαλο μερος του βασικου κορμου και ενισχυθηκε ποιοτικα η ομαδα του Μπεκε.Προσωπικη μου αποψη ότι θα είναι μεσα στην μαχη της ανοδου.Η ομαδα του Ζηβα με ένα κραμα νεων παιδιων και καποιων ποιοτικων αθλητων που απεκτησε θα επιδιωξει αρχικα την ανετη παραμονή.
fastbreak70
QUOTE (gspara @ Oct 8 2017, 10:29 ) *
ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ 2
Στην εμπειρη 4αδα του θα στηριχτεί ο Ιπποκράτης αλλα θα χρειαστεί και ικανοποιητικη βοηθεια από τον παγκο.Η ομαδα του Τσαουσιδη θα είναι δυνατη,αν εχουν ενσματωθει επαρκως οι τραυματιες θα αποδρασει.

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ 1
Πολύ καλη δουλεια ο Λιογας,σουπερ Καμαριανος,αλλα με μηδεν ψηλους ποσο θα αντεξεις?Ο Ικαρος εχει γεματο ροστερ,επεστρεψε με αισθητα ανωτερες προοπτικες και πιστευω ο ασσος θα είναι δυσκολος.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
Μερικως αλλαγμενη η ομαδα του Χουχουλη που εχασε δυο από τους βασικοτερους επιθετικούς εκφραστες(Κουσουλα,Τοπαλη) αλλα προσθεσε μεγαλυτερη δυναμη στο ποστ με Μακροπουλο-Σταθοπουλο.Ερωτηματικο ο Δερμιτζάκης,ο οποιος στο φιλικο που ειδα δεν θυμισε(ακομα ελπιζω)τον παιχταρα που ξεραμε.Δυσκολη πρεμιερα για το ακλονητο φαβορι,αλλα ο Ιωνικος δεν χανει ουτε από τον κακο του εαυτο.

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
Πολύ ενδιαφερον και αμφιρροπο παιχνιδι.Μπορει να εχασε Εμαννουηλιδη η Βουλα αλλα οι ποιοτικες προσθηκες που εκανε προδιαθετουν για αναβαθμισμενη πορεια.Η Δαφνη από την άλλη δειχνει ότι θα είναι η ευχαριστη εκπληξη,ειδικα όταν δεσει περισσοτερο.Ερωτηματικο το 5 με τον Τσιακο να απογοητευει στα φιλικα και στο κυπελλο.Ασσος αμφίρροπος......

ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
Ωραιο παιχνιδι και στην Κορινθο.Ο Τριτωνας δειχνει πιο φιλόδοξος φετος,περιμενει το φορμαρισμα του Καραδολαμη,αλλα πιστευω ηθελε ακομα ένα γκαρντ.Θα πονταρω στον ενθουσιασμο και στο ελκυστικο μπάσκετ της νεοφώτιστης ομαδας του Νικητοπουλου και περιμενω να ακουσω τους πυροβολισμους shot.gif της απολαυστικης κοντρας Κεφαλας-Καρουζος vs Κουτουλας-Ντιμπ!!

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
Χουμπαυλης εναντιον Κατσουνη σε ένα ακομα αμφιρροπο παιχνιδι.Παρα τα προβλήματα το ιστορικο Παγκρατι εφτιαξε ανταγωνιστικο συνολο.Το Κορωπι δειχνει και παλι ότι θα εχει περιφερεια-φωτια αλλα είναι γυμνο στην ρακετα.Προβαδισμα στην εδρα.......

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ 2
Πολύ γεματη και ποιοτικη η ομαδα του Σαμολη,δυνατο φαβορι για την 2η θεση.Υπουλη πρεμιερα απέναντι σε μια ομαδα με ρηχο ροστερ αλλα πολύ καλο προπονητη και δυνατη 5αδα.Πιστευω το 2πλο θα ερθει δυσκολα.

ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ.-ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
Κρατησε το μεγαλο μερος του βασικου κορμου και ενισχυθηκε ποιοτικα η ομαδα του Μπεκε.Προσωπικη μου αποψη ότι θα είναι μεσα στην μαχη της ανοδου.Η ομαδα του Ζηβα με ένα κραμα νεων παιδιων και καποιων ποιοτικων αθλητων που απεκτησε θα επιδιωξει αρχικα την ανετη παραμονή.

ο 'gspara' εχει εντρυφησει στις κατηγοριες β'και κατω...γιαυτο ειναι προκληση ο αντιλογος....

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ - 1 . . μετριο συνολο ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ με σοβαρο χαντικαπ εκτος εδρας...
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ - 1 ....καμια σχεση ομοιογενιας και αμυντικης λειτουργιας ο περσινος διαγορας με φετινο...ο φετινος βασικος δημιουργος του ειναι 'μπασκετικη κολοτουμπα' και οχι σοβαρος δημιουργος...ακομα 'κατεβασε' πολυ την ταχυτητα του με αρκετα βαρια κορμια...ο πετας ειναι το βαρυ χαρτι του αλλα μεγαλος σε ηλικια πλεον και με μετρια αμυνα...
fedia
Ιπποκράτης-Πανελευσινιακός 2
ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Ίκαρος Ν. Σμύρνης 1
Πανερυθραϊκός-Ιωνικός Ν. 2
Πρωτέας Β.-Δάφνη Δ. 1
Κόρινθος-Τρίτων 1
Παγκράτι-Κορωπί 1
Ηράκλειο-Διαγόρας Δρ. 2
Μανδραϊκός-ΕΦΑΟ Ζωγράφου 1
fastbreak70
QUOTE(fastbreak70 @ Oct 8 2017, 13:36 ) *
ο 'gspara' εχει εντρυφησει στις κατηγοριες β'και κατω...γιαυτο ειναι προκληση ο αντιλογος....

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ - 1 . . μετριο συνολο ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ με σοβαρο χαντικαπ εκτος εδρας...
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ - 1 ....καμια σχεση ομοιογενιας και αμυντικης λειτουργιας ο περσινος διαγορας με φετινο...ο φετινος βασικος δημιουργος του ειναι 'μπασκετικη κολοτουμπα' και οχι σοβαρος δημιουργος...ακομα 'κατεβασε' πολυ την ταχυτητα του με αρκετα βαρια κορμια...ο πετας ειναι το βαρυ χαρτι του αλλα μεγαλος σε ηλικια πλεον και με μετρια αμυνα...

gspara 'σε σκισα'.....(ειμαι σιγουρος οτι εχεις χιουμορ).....
Gkos
http://basketa.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%8...F%81%CE%B1-vid/

Δες πως επιασες Ίπποκρατη !!!
gspara
ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΚΟΡΩΠΙ 61-44 (15-14,31-31,49-38,61-44)

Παγκρατι......Χριστόπουλος-Γεωργοπαπαδακος-Γερονικος-Μητσιαλος-Μπενος
Κορωπι........Γκοντοπουλος-Αγορης-Μπουρδανος-Σπανος-Μαλτεσιος

Κακο παιχνιδι στο Μετς και δικαιη νικη για το Παγκρατι που ηταν ανωτερο σε ολη σχεδόν την διαρκεια του αγωνα.
Η ομαδα του Χουμπαυλη πηρε τα ηνια από το ξεκίνημα και με 7 σερι ποντους του Γερονικου προηγηθηκε 11-2.Οι αλλαγες του Κατσουνη απεδωσαν,με τους Σερετη-Πετς να δινουν ενεργεια και τον Σιμιτζή επιθετικες λυσεις για να κλεισει η 1η περιοδος 15-14.

Με τον Καυκη να μπαινει ορεξάτος και να προσφερει σε σκορ και κυριως δημιουργικα,οι γηπεδούχοι ανεβασαν για πρωτη φορα την διαφορα στο διψηφιο.....24-14.
Το δευτερο μισο της β περιοδου ηταν το καλυτερο του Κορωπιου.Ο Αγορης ανελαβε ηγετικο ρολο και μαζι με τον Μαλτεσιο εβαλαν τους φιλοξενουμενους σε θεση οδηγου ελαχιστα πριν την αναπαυλα...30-31.

Η 3η περιοδος ηταν η πιο υποφερτη του αγωνα.Το Παγκρατι μπηκε δυνατα και το μοναδικο 3ποντο του Γεωργοπαπαδακου(μονο 2 βολες στο 1ο ημιχρονο) ανεβασε τον δεικτη στο 39-31 για να μεινει όμως το Κορωπι μεσα στο παιχνιδι(43-38) μεχρι το 27' περιπου.
Εκει οι γηπεδούχοι εκαναν ένα σερι 9-0 με τον Χριστοπουλο να δινει γρηγορο ρυθμο και το 3ποντο του ιδιου να γραφει το 52-38 στο ξεκίνημα της τελευταιας περιοοδου.Το Κορωπι με τον Μαλτεσιο να ξεμενει φυσιολογικα από δυναμεις δεν ειχε λυσεις και εμεινε 5 λεπτα αποντο.
Με ένα 7-0 στο φιναλε το Παγκρατι εδωσε διαστασεις θριαμβου στην πρωτη του νικη.

Χριστόπουλος-Καυκης οι κορυφαιοι του Παγκρατιου,ενω από το Κορωπι που αγωνιστηκε χωρις τον Δενδρινο,διακριθηκαν Αγορης-Μαλτεσιος.


QUOTE (fastbreak70 @ Oct 8 2017, 13:36 ) *
ο 'gspara' εχει εντρυφησει στις κατηγοριες β'και κατω...γιαυτο ειναι προκληση ο αντιλογος....

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ - 1 . . μετριο συνολο ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ με σοβαρο χαντικαπ εκτος εδρας...
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ - 1 ....καμια σχεση ομοιογενιας και αμυντικης λειτουργιας ο περσινος διαγορας με φετινο...ο φετινος βασικος δημιουργος του ειναι 'μπασκετικη κολοτουμπα' και οχι σοβαρος δημιουργος...ακομα 'κατεβασε' πολυ την ταχυτητα του με αρκετα βαρια κορμια...ο πετας ειναι το βαρυ χαρτι του αλλα μεγαλος σε ηλικια πλεον και με μετρια αμυνα...

Τελικα μαλλον στον Κουβα εχω εντρυφησει sad.gif

Από εμενα Huge Respect 77.gif
Gkos
Από ματσάρα σε ματσάρα ο Θοδωρής μας 😎
gspara
QUOTE (Gkos @ Oct 8 2017, 21:15 ) *
Από ματσάρα σε ματσάρα ο Θοδωρής μας 😎

Ή εγω είμαι γκαντέμης και κανω κακες επιλογες,ή εχει πεσει επιδημια οξειας πονοματιτιδας strike.gif
Ευτυχως ερχεται η Πεμπτη να απολαυσουμε την ΦΕΑ και τους μαγικους πιτσιρικάδες του Αλεξη Καρατζα wink.gif
gspara
http://www.giafkasports.gr/local/basket/it...a-tou-koumpoura

Σε βιντεο ο αγωνας Ιπποκράτης-Ελευσινα.
Αξιζει να παρακολουθήσετε τα οργια(όπως λεει και ο εκφωνητης) του Χριστοφορου Κελαιδη στην 3η περιοδο και ειδικα το απιστευτο 3ποντο στο 24'10''.
Τελευταια προσθηκη για την ομαδα της Ελευσίνας ο Νικολακόπουλος που ουσιαστικα αντικαθιστα τον στρατευμενο Ιωακειμιδη.Ο νεαρος φοργουορντ προερχεται από τον Παναθηναικο,την περσινη χρονια αγωνιστηκε με την φανελλα του Πανιωνιου και το καλοκαιρι συμμετειχε στην προετοιμασια της Κυμης.
fastbreak70
((Στα “Δύο Αοράκια” το Ηράκλειο νίκησε 75-66 τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, με τους Κρητικούς να έχουν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή.))

σαφης καταδειξη της περιπτωσης που το 'μπασκετ' νικησε το 'μπατζετ' και ΠΟΛΥ ευχαριστο να το βλεπεις να συμβαινει....

ο διαγορας εχει παικταραδες αλλα στον 'ασσο' και στη αμυνα εχει προβλημα ...
και στον 'ασσο' το προβλημα δεν διορθωνεται διοτι εδω και 2χρονια ειναι σαφες το βελινεκες του στην δημιουργια....και με 'λιγο' δημιουργο θα βρεις πολλα προβληματα, (αιχμηρος μεν, αλλα η γνωμη μου.!!!!)
gspara
http://nstv.gr/arthra/live-streaming-i-ana...-ippokratis-ko/

Σε live streaming την Κυριακη ο αγωνας Ικαρος Ν.Σμ.-Ιπποκράτης Κω.
Gkos
Προγνωστικα 2ης αγωνιστικης,όλα άσσοι !

Ίκαρος Νέας Σμύρνης-Ιπποκράτης Κω:1

Ιωνικός Νικαίας-ΑΕΝΚ:1

Δάφνη Δαφνίου- Πανερυθραϊκός :1

Τρίτων-Πρωτέας Βούλας:1

Κορωπί -ΚΑΟ Κορίνθου:1

Διαγόρας Δρυοπιδέων -Παγκράτι:1

ΕΦΑΟΖ-Ηράκλειο:1

Πανελευσινιακός- Μανδραϊκός:1

Σίγουρο ταμείο 😂😂

Καλη επιτυχια σε όλα τα παιδια,μακρια απο τραυματισμους.
fedia
Ίκαρος Νέας Σμύρνης-Ιπποκράτης Κω:1

Ιωνικός Νικαίας-ΑΕΝΚ:1

Δάφνη Δαφνίου- Πανερυθραϊκός :2

Τρίτων-Πρωτέας Βούλας:1

Κορωπί -ΚΑΟ Κορίνθου:1

Διαγόρας Δρυοπιδέων -Παγκράτι:1

ΕΦΑΟΖ-Ηράκλειο:1

Πανελευσινιακός- Μανδραϊκός:1
gspara
ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ-ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 1
Δυσκολη προβλεψη.Κλειδι ο ρυθμος και το μαρκαρισμα του Γραμματικου.

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Το πιο ξεκαθαρο του δελτιου.

ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 2
Ωραιο και αμφιρροπο ματς στο Χαιδαρι.Με ανεβασμενη ψυχολογια η Δαφνη θελει να δωσει αξια στο 2πλο της Βουλας.Η Ερυθραια σταθηκε ανταγωνιστικα απέναντι στο ακλονητο φαβορι και θελει να κανει σεφτε.Πονταρω στον 'παλιο' Χουχουλη.

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 1
Με το δεξι ξεκινησε ο Τριτωνας,η Βουλα θελει να ρεφαρει.Ασσος αλλα δυσκολα,ο Τριτωνας θα πρεπει να σταματησει τον Αγγελοπουλο.

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2
Απογοητευσε το Κορωπι στην πρεμιερα και περιμενει την ανασταση των αρνητικων Σπανο-Μπουρδανο.Ο ΚΑΟΚ είναι επικίνδυνος.......

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1
Απογοητευσε ο Διαγόρας αλλα με το Παγκρατι υπαρχει διαφορα δυναμικότητας.

ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 2
Η ομαδα του Ζηβα τα πηγε πολύ καλα στην Μανδρα.Εντος εδρας ξερει να παιρνει αποτελέσματα αλλα το Ηρακλειο εχει την ποιοτητα σε παγκο και παρκε ώστε να αποδρασει με το 2/2.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ. 1
Τοπικο ντερμπυ αναμεσα σε δυο ομαδες που εχουν την δυναμικη να βρεθουν σην ζωνη των μπαραζ.Θα δωσω οριακο προβαδισμα στην Ελευσινα αν εχει σε καλη κατασταση τον Αβραμιδη και Τζιαλλας-Στεφος δυσκολεψουν τον αγριεμενο Μουστοπουλο.

margiou3
Ίκαρος Νέας Σμύρνης-Ιπποκράτης Κω 2

Ιωνικός Νικαίας-ΑΕΝΚ 1

Δάφνη Δαφνίου- Πανερυθραϊκός 2

Τρίτων-Πρωτέας Βούλας 1

Κορωπί -ΚΑΟ Κορίνθου 1

Διαγόρας Δρυοπιδέων -Παγκράτι 1

ΕΦΑΟΖ-Ηράκλειο 1

Πανελευσινιακός- Μανδραϊκός 1
gspara
ΔΑΦΝΗ-ΕΡΥΘΡΑΙΑ 87-82 (24-21,49-49,68-62,87-82).

Εκπληκτικη ματσαρα είχαμε την τυχη να παρακολουθήσουμε στο κλειστο του Χαιδαριου,σιγουρα θα είναι στα κορυφαια της σεζον!!!
Δυστυχως όμως κριθηκε στον μη καταλογισμο της παραβασης των 3'' στον Τσιακο στα 17'' πριν τη ληξη,με τον σεντερ των γηπεδούχων να σκοραρει για το 85-82.
Γενικα η Ερυθραια εχει αρκετα παραπονα από την διαιτησια,δικαιολογημενα κατά την προσωπικη μου αποψη.

ΔΑΦΝΗ............Γκινης-Καπωνης-Γεωργουτσος-Διαμαντοπουλος-Τσιακος
ΕΡΥΘΡΑΙΑ........Σκανδαλος-Γιαουρτογλου-Καλλιανιωτης-Σταθοπουλος-Δελιος

Πιο δυνατο ξεκίνημα από τους γηπεδούχους με παιχτη-αποκαλυψη σε αυτό το διαστημα τον Διαμαντοπουλο,ο οποιος μαζι με τον Γεωργουτσο οδηγησαν στο 13-6.Η Ερυθραια με αιχμη του δορατος τον απιαστο Σκανδαλο ισορροπησε για το 20-18.
Η εισοδος του εξαιρετικου νεαρου Χρυσου εδωσε ενεργεια και επιθετικες λυσεις στην Δαφνη που ξεφυγε 24-19 για να κλεισει η Α περιοδος 24-21 με μπαζερ του Τσακιρη.

Ο Γιαουρτογλου μπηκε ζεστος στην Β περιοδο που σφραγιστηκε ομως από τον σεληνιασμενο Καλλιανιωτη,ο οποιος με 3 σερι τριποντα και ένα αντιαθλητικο που κερδισε,απεφεραν το προσμερασμα....36-40.
Η Δαφνη αντεδρασε και με ποντους του Γεωργουτσου ξαναπηρε κεφαλι 49-45 αφου εκμεταλλευτηκε και μια τεχνικη ποινη εις βαρος του κοουτς Χουχουλη που διαμαρτυρηθκε για ένα καθαρο φαουλ που δεν δοθηκε στον Καλλιανιωτη σε σουτ τριων ποντων.

Η αμυνα ζωνης της Δαφνης στην Γ περιοδο μπλοκαρε την δραση και τις διεισδύσεις του Σκανδαλου αλλα η γηπεδούχος ομαδα δεν μπορεσε να ξεφυγει παραπανω από το 68-62 του 30'.
Στην τελευταια περιοδο η Ερυθραια με τους Δελιο-Μακροπουλο να ανανεωνουν επιθεσεις μειωσε 68-66 και το ντέρμπυ πηρε φωτια.
Η Δαφνη με ηγετη τον Γκινη πηρε 2 φορες μικρο προβαδισμα 4 ποντων(73-69) αλλα ο καυτος Γιαουρτογλου με 2 τριποντες βομβες και ο Αντωνιου με άλλη μια,εδειξαν να γερνουν την πλαστιγγα της ψυχολογιας στο 2πλο.....73-75.Αμφισβητουμενα 3'' σε γκολ-φαουλ του Δελλιου,ο οποιος μαλιστα αποβληθηκε λιγο μετα με 5ο φαουλ.

Ακολουθησε ένα απιστευτο κρεσέντο του Στελιου Γκινη ο οποιος με 2 τεραστια τριποντα και μια εντυπωσιακη ταπα σε ντραιβ του Σκανδαλου οδηγησε στο 79-76 στο 38'.

Στα 80'' πριν τη ληξη άλλο ένα μεγαλο 3ποντο του Γιαουρτογλου εφερε την Ερυθραια στον ποντο....81-80 και αμεσως ο Σκανδαλος κλεβει στο κεντρο για να δωσει προβαδισμα 81-82!!!
Στα 53'' ο Τσιακος γραφει το 83-82,το 3ποντο του Αντωνιου μπαινει-βγαινει και στα 17'' ακολουθησε η φαση με τα 3'' του Τσιακου που εγραψε το 85-82.Μια βολη του Σκανδαλου και άλλες δυο του Τσιακου εκλεισαν την συναρπαστικη αυτή αναμετρηση(87-83).

Γκινης-Γεωργουτσος-Τσιακος ηταν οι κορυφαιοι της Δαφνης και αποκαλυψη ο Χρυσος.
Από την Ερυθραια πολύ μεγαλο παιχνιδι Γιαυρτογλου-Καλλιανιωτης-Σκανδαλος.

QUOTE (gspara @ Oct 14 2017, 22:35 ) *
ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Το πιο ξεκαθαρο του δελτιου.

Ομολογω ότι την αδικησα την Κηφισιά.Οχι για τις οποιες πιθανότητες νικης της αλλα για την εικονα που εδειξε.Προλαβα να μπω λιγο πριν τη ληξη της 3ης περιοδου όταν ο Ντουζιδης με τριποντο μειωνε 78-72.
Ανεξάρτητα με το τι προηγηθηκε η επακολουθησε η εικονα της Κηφισιάς απέναντι στο μεγαθηριο ηταν εξαιρετικα ανταγωνιστικη.Ειναι η 3η φορα που βλεπω Κηφισιά και παντα αναρωτιέμαι πως στο διαολο τα καταφερνει ο Λιογας με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΨΗΛΟ τον Πρεκα που ηταν 3-4ος ψηλος στην Αχαρνης στην Β Εσκα?!?!?!?!?!
Ατελειωτα Respect λοιπον από εμενα στον κοουτς Λιογα!!!
Gkos
Ρε τον Λιόγα εχει αναστήσει και Ντουζιδη βλέπω ,congrats
gspara
QUOTE (Gkos @ Oct 16 2017, 00:59 ) *
Ρε τον Λιόγα εχει αναστήσει και Ντουζιδη βλέπω ,congrats

Aκριβως,πολυ βελτιωμενος ο Θανασης.Και οχι μονο τριποντα,παιζει και αμυνες!!
RAPTOR
QUOTE(Gkos @ Oct 15 2017, 23:59 ) *
Ρε τον Λιόγα εχει αναστήσει και Ντουζιδη βλέπω ,congrats

Παιχνιδι που μπηκαν...210 ποντοι‼️Μιλησαν οι αμυνες😳😊😊‼️‼️‼️
Gkos
Πως τα βλέπετε τα πράματα στο Κορωπι ;
marousara
QUOTE (Gkos @ Oct 16 2017, 11:35 ) *
Πως τα βλέπετε τα πράματα στο Κορωπι ;

Λίγο που είδα το ματς Παγκράτι- Κορωπί μου φαινόταν πολύ κακή ομάδα.. Ωστόσο έχει ποιότητα.. Παίχτες σαν τον Σπανό
και τον Μαλτέτσιο είναι πολυτέλεια για την Β' Εθνική. .απλά είναι καινούρια ομάδα και θέλει χρόνο για να δέσει..
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις..
gspara
QUOTE (RAPTOR @ Oct 16 2017, 10:53 ) *
Παιχνιδι που μπηκαν...210 ποντοι‼️Μιλησαν οι αμυνες😳😊😊‼️‼️‼️

Tο σχολιο μου για τον Ντουζιδη ηταν γενικο,δεν τον εκρινα μονο απεναντι σε τετοιο αντιπαλο.Αν τωρα εχεις παρακολουθησει περισσοτερα ματς της Κηφισιας,παω πασο...

QUOTE (Gkos @ Oct 16 2017, 11:35 ) *
Πως τα βλέπετε τα πράματα στο Κορωπι ;

Εγω διαφωνω με τον φιλο μαρουσαρα.Τα βλεπω πολυ πολυ δυσκολα τα πραγματα για το Κορωπι.Ενας Αγορης και ενας Μαλτεσιος δεν αρκουν.Μπουρδανος του υψους η του βαθους και Σπανος δυστυχως για την ωρα δεν δειχνει οτι μπορει να επιστρεψει.Ξεχωρα το τεραστιο κενο στους ψηλους.

Απο την αλλη βλεπω πολυ δυνατη την ομαδα του Μπεκε και δεν θα μου κανει εντυπωση αν χτυπησει 2η θεση.
basketalcoholic
QUOTE (Gkos @ Oct 16 2017, 11:35 ) *
Πως τα βλέπετε τα πράματα στο Κορωπι ;


...κάποιοι είχαν μιλησει νωρίτερα για το Κορωπι! Από το καλοκαίρι ακόμα! Σε λίγο θα αρχίσουν και οι "πιστόλιες" απο την διοίκηση (τρομάρα τους) Τον προπονητή να δω τι θα απαντάει στους αθλητές που παραμυθιαζε για να έρθουν από την βόρεια Ελλαδα (δεν ήξεραν, τουλαχιστον δεν ρωταγαν?).

Τώρα όσον αφορά τον Μανδραικο που κάποιος άλλος φίλος ανέφερε, όντως φέτος είναι για ψηλά! Πέρα από την εμπειρία που έχει από την κατηγορία αλλά και ατομικά από ορισμένους αθλητές του (πχ Ψυλέας) είναι και ως ομάδα πολύ καλός. Με αθλητικούς παίχτες, ταχύτητα (και στην άμυνα) και αρκετά καλός και στο παιχνίδι 5on5 . Βεβαια ο χρόνος θα δείξει γιατί ας μην ξεχνάμε ότι έπαιζε χθες και εναντιον ενός Πανελευσινιακου που δεν βλεποταν με τίποτα ! Ούτε άμυνα (ούτε ομαδική ούτε ατομική) αλλά και στην επίθεση ένα συνονθύλευμα! Χωρίς αρχή και τέλος και χωρίς να μπορείς να πεις ότι στόχευε σε κάτι επιθετικά ή έστω στις αδυναμίες του αντιπάλου!
gspara
QUOTE (basketalcoholic @ Oct 16 2017, 18:20 ) *
Βεβαια ο χρόνος θα δείξει γιατί ας μην ξεχνάμε ότι έπαιζε χθες και εναντιον ενός Πανελευσινιακου που δεν βλεποταν με τίποτα ! Ούτε άμυνα (ούτε ομαδική ούτε ατομική) αλλά και στην επίθεση ένα συνονθύλευμα! Χωρίς αρχή και τέλος και χωρίς να μπορείς να πεις ότι στόχευε σε κάτι επιθετικά ή έστω στις αδυναμίες του αντιπάλου!

Χωρις να εχω εικονα από το παιχνιδι,πιστευω ότι σημαντικο ελαφρυντικο για την κακη εμφανιση της Ελευσίνας αποτελει η απουσια του Αβραμιδη που είναι κομβικος της παιχτης.
basketalcoholic
QUOTE (gspara @ Oct 16 2017, 18:40 ) *
Χωρις να εχω εικονα από το παιχνιδι,πιστευω ότι σημαντικο ελαφρυντικο για την κακη εμφανιση της Ελευσίνας αποτελει η απουσια του Αβραμιδη που είναι κομβικος της παιχτης.


Συμφωνω απολύτως ότι ειναι o "ακρογωνιαίος" λίθος της συγκεκριμενης ομάδας ομως υπαρχει ένα μεγάλο Αλλά! Εννοω ότι και ο Αβραμιδης να έπαιζε στην άμυνα δεν θα μπορούσε να διασώσει την κατάσταση! Ουτε επαφές, ούτε περιστροφές , σε ολες τις καταστάσεις 1on1 νικηθηκαν οι αμυντικοί της Ελευσινας και στα picks στην μπάλα καμία αμυντικη τακτική αντιμετώπισή και με συνέπεια (αν δείτε το βιντεακι με το κάρφωμα του Μουστοπουλου που κυκλοφορεί στο ίντερνετ φαινεται ξεκάθαρα όλο αυτό που αναφέρω - 3 παίχτες πάνω στον Γεωργοπαπαδακο που παίρνει το pick και ο Μουστοπουλος "βουτάει " ανενόχλητος στη ρακέτα). Ίσως ο συγκεκριμένος αθλητής να διόρθωνε κάπως το επιθετικό transition και όχι τις πολύ κακές συνεργασίες στην επίθεση που έλειπαν οι αυτόματισμοι αλλά και η ταχυτητα εκτέλεσης.
Gkos
Μετά την απόλυτη επι(απο)τυχία (και) της 2ης αγωνιστικής πάμε και στην 3η !

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:2

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ:2

Αμφότερες οι ομάδες έχουν κερδίσει εντυπώσεις ως τώρα,ντέρμπι,θα πάω με την φόρα της Δάφνης,και με τον ανεβασμένο Τσιάκο που δύσκολο να βρει κορμί να τον ανακόψει στην ρακέτα.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ:1

Δεν την παίρνει για τρίτη ήττα την Ερυθραία που φώναξε(δικαια) και για την διαιτησία στο Χαιδάρι.

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ:1

Εχει απογοητευσει τα μάλα το Κορωπι και πιστεύω ο νεανικός Πρωτέας θα κάνει σεφτέ.
Ο χαμένος της αναμέτρηση θέτει σοβαρότατη υποψηφιότητα για κάτω.

ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ:1

Μεγάλο διπλό ο ΚΑΟΚ σε μια δύσκολη έδρα ,η ομάδα από την Κύθνο έκανε σεφτέ μα δεν έπεισε ακριβώς.
Θα στηρίξω έδρα (κλασσικά) γιατι πιστευω οι Κορίνθιοι πάθανε και μάθανε.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ:1

Ρεβανς του κυπέλλου που βρήκε Παγκράτι να κανει το μπρεικ από του Ζωγράφου.
Ως τωρα αρκετά καλό και σοβαρό πρόσωπο η ομάδα της Αθήνας και θα την στηρίξω.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ:1

Και δω πολυ δυσκολο σταυρωμα,και δω έδρα για δυο ομάδες που ξεκίνησαν πολύ θετικά.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ - ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ:1

Χωρις Γοργόνη δύσκολα τα πράματα για Ικαρο που βρισκει Ελευσινα να καίγεται για το ροζ και θαρρώ θα το πάρει,με ή χωρίς Αβραμιδη.

Καλη επιτυχια σε όλες τις ομάδες.
gspara
ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
Δεν υπαρχει ομαδα να κοιταξει στα ματια τον Ιωνικο.

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
Ντερμπαρα στο Βικελας.Πιο ισορροπημενη η Δαφνη αλλα η ομαδα του Λιογα συναρπαζει περαν κάθε λογικης!

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
Το δευτερο ντερμπυ της αγωνιστικης.Πολυ δυνατος φετος ο Τριτωνας,στοχευει ψηλα.Η Ερυθραια αν και με μικροτερο ροστερ και τον Δερμιτζακη ακομα να μην παταει καλα,εχει την σφραγιδα του προπονητη της και χτυπάει όλα τα παιχνίδια.Νομιζω ηρθε η ωρα να σπασει το ροδι.

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
Χωρις νικη οι δυο ομαδες.Ασσος για την Βουλα που εχει μεγαλυτερο 'πρεπει' στην εδρα της.

ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙ 2
Με ανεβασμενη ψυχολογια ο ΚΑΟΚ για την πρωτη νικη στην εδρα του.Ο Διαγόρας δεν εχει πεισει ακομα αλλα είναι πιο γεματος και ποιοτικος.Αν παιξουν και Λυκογιαννης-Παπαδολιας παμε στο διπλο,δυσκολα όμως....

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
Αμφιρροπο παιχνιδι στο Μετς.Απροβλεπτος ο ΕΦΑΟΖ αλλα θα πονταρω στο γηπεδουχο Παγκρατι που δειχνει δεμενο και βγαζει παθος.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚ. 2
Το τριτο ντέρμπυ της αγωνιστικης.Την πιστευω πολυ την Μανδρα και θα παρω το ρισκο αφου πρεπει να αποδειξει ότι εχει και το μεταλλο για να χτυπησει ψηλα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ 1
Δεν υπαρχει άλλο αποτέλεσμα για την Ελευσινα.
fedia
ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 2
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ ΑΟ 1
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ-ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ 1
gspara
https://www.youtube.com/watch?v=PtFyjukQGbU

Σε live streaming ο αγωνας Ιπποκράτης-Ιωνικος στις 12.
gspara
Εκει που όλα εδειχναν περιπατο Ιωνικου με Καραμπουλα ''on fire'' (29-49) στο ξεκίνημα της Γ περιοδου,ο Ιπποκράτης με αμυνα ζωνης και πολύ καλους Ονασογλου-Χαριση ετρεξε σερι 15-0 (44-49) με καταληξη 3ποντο του Παπαδημητρίου.Να δουμε πως θα εξελιχθεί η τελευταια περιοδος.....
gspara
Εγινε το λογικο τελικα και επικρατησε ο Ιωνικος(61-70) με καθοριστικο Κανονιδη να βαζει μεγαλα 3ποντα(48-55,55-61) και πολύ καλο Καραμπουλα!!
Κερδισε τις εντυπώσεις ο Ιπποκράτης που καταφερε να μειωσει 55-58 με 3ποντο του εκπληκτικου Ονασογλου και στην επομενη επιθεση να αστοχει στο 3ποντο της ισοφάρισης ο Παπαδημητρίου.Δεν πηρε όμως βοηθεια από Ασημακοπουλο και κυριως Τσακαλερη,η αγωνιστικη πτωση του οποιου ηταν εμφανεστατη από την περασμενη σεζον στον Αρκαδικο.
Ethnikaras
Πολύ καλός ο Ιωνικός σε μια δύσκολη έδρα και με μια καλή ομάδα, το μόνο που θέλει δουλειά και πρέπει να το δουνε λίγο είναι το μπλοκάρισμα στην ζώνη που έκανε το παιχνίδι ντέρμπυ, κράτησε και αρκετή ώρα αυτό, παρόλα αυτά έδειξε χαρακτήρα η ομάδα οταν έπεσε η διαφορά στο 1 σουτ, και γρήγορα γρήγορα καθάρισε, με Κανονίδη και Καράμπουλα σε μεγάλη μέρα.
Πολύ ωραία η εικόνα στο τέλος με τους μικρούς του Ιπποκράτη να μπαινουν στο ματς, όλο το κλειστό να χειροκροτεί, και όλο τον Ιωνικό να κάνει το ίδιο, δεν πρόλαβαν να πιάσουν μπάλα τα παιδιά, αυτό όμως θα το θυμούνται.
Ωραία ομάδα η Κώς, μπράβο τους, θα το παλέψει για ψηλά, αρκεί να κάνει μερικά εκτός έδρας και να μην ειναι μόνο μέσα στην Κω δυνατή.
gspara
https://www.youtube.com/watch?v=jNe5plH_8nk

Πρωτεας Βουλας-Κορωπι από το sportshero.gr στις 5.
Gkos
Πολυ μεγαλο ματς στην Βουλα (σε ενα πολυ άδειο γήπεδο πάντως ) οπου το Κορωπι (που προηγηθηκε 66-63) εμοιαζε κοντα σε ενα τεραστιο διπλό αλλα προδοθηκε απο την αστοχια του απο την γραμμη της φιλανθρωπιας !
Οσο εβλεπα στο β ημ χάσανε πάμπολλες !
Το τελικο σκορ 75-66 μαγικη εικονα,67-66 ήταν στο 39' και αρχισε τα φάουλ το Κορωπι κλπ κλπ !


Τεραστιο διπλο ο ΕΦΑΟΖ με 99 ποντους ενεργητικο!
gspara
KHΦΙΣΙΑ-ΔΑΦΝΗ 72-77 (21-20,41-42,51-60,72-77).

Κατωτερη προηγουμενων εμφανισεων η Κηφισιά ηττηθηκε πιο ευκολα από ότι δειχνει το τελικο σκορ από την αηττητη Δαφνη σε ένα δυνατο ματς που κριθηκε ουσιαστικα στην πολύ καλη αμυνα της Δαφνης στην Γ περιοδο.

ΚΗΦΙΣΙΑ......Χαικαλης-Κεφαλας-Καμαριανος-Ντουζιδης-Ψαροπουλος
ΔΑΦΝΗ........Σοφρωνας-Γκινης-Γεωργουτσος-Μιχοπουλος-Τσιακος

Ξεκίνημα με τον Κεφαλα να ποσταρει τον Γκινη για ένα γρηγορο 6-0.Αυτο το πρωτο 3λεπτο μαλλον λειτουργησε περισσοτερο ως scouting-express για την Δαφνη αφου τα αρχικα μαρκαρισματα ηταν εντελως αδοκιμα με Τσιακο-Καμαριανο και Γεωργουτσο-Ψαροπουλο.
Μετα το ταιμ-αουτ επικρατησε η λογικη και η Δαφνη με αιχμη τον Γκινη στο τρανζισιον προσπερασε....6-9.

Η Α περιοδος συνεχιστηκε με ένα ξέσπασμα του Ψαροπουλου(17-12) και άλλο ένα του Καπωνη από τους φιλοξενουμενους αυτή την φορα(19-20).

Αστοχια στις βολες εκατέρωθεν,με την Β περιοδο να κυλαει αμφιρροπα και την Κηφισιά να εχει ελαφρυ προβαδισμα με το μακρινο 3ποντο του Χατζηνικολα να γραφει το 38-33.
Τα τελευταια δευτερόλεπτα του Α ημιχρονου ειχαν δυο εντυπωσιακα χαιλαιτ που μαλλον καθορισαν την ψυχολογια της επανάληψης.
Στα 9'' ο Μοσχοβιτης με 3ποντο-μπαζερ από τα 8 μετρα εγραψε το 41-38!!!
Η Δαφνη με 1'' για τη ληξη κερδισε αντιαθλητικο+τεχνικη στον Λιογα για διαμαρτυρια.Δεν εκμεταλλευτηκε τις βολες(1/3) και αρχικα μειωσε 41-39.Αυτο το ένα δευτερο όμως ηταν αρκετο στον Στελιο Γκινη 77.gif να πεταξει την μπαλα από το 3ποντο και υπο την πιεση του Καμαριανου,ωστε να στειλει την Δαφνη στα αποδυτήρια προηγουμενη 41-42!!!

Όπως προανεφερα στην Γ περιοδο η κλειστη αμυνα της Δαφνης εκρυψε το καλαθι στους γηπεδούχους,κλεινοντας ολους τους διαδρομους στον Μοσχοβιτη.
Ο Γεωργουτσος παραλληλα ξεπερασε το σοκ από τα διαδοχικα μπλοκ του Καμαριανου στο 1ο ημιχρονο και ανεβηκε επιθετικα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να προηγηθουν 49-60 και 51-63 στο ξεκίνημα της τελεταιας περιοδου με 3ποντο του Μιχοπουλου.

Η Κηφισιά αντεδρασε με πιεση και μπασκετικο ξυλο στα ορια(ισως και με την ανοχη καποιες φορες των ρεφ) και με 5 γρηγορους ποντους του Κεφαλα μειωσε 58-63 στο 34'.
Δυο λεπτα αργοτερα μαλιστα(36') καταφερε με 3ποντο του Ψαροπουλου και 2ποντο του Χατζηνικολα να πλησιασει σε αποσταση σουτ....63-66.

Εκει όμως μιλησε η εμπειρια και η ποιοτητα του Βασιλη Μιχοπουλου,ο οποιος με τεραστιο 3ποντο εκοψε τα ποδια των γηπεδούχων...63-69.
Ο Γεωργουτσος ανεβασε την διαφορα στο 63-72,με την τελικη διαφορα στο +5 εξαιτιας της αστοχιας της Δαφνης στις ελευθερες βολες.

Δικαιη λοιπον νικη για την Δαφνη αν και στερηθηκε τις υπηρεσίες του τραυματια Τσελεμπη.Πιο γεματη και ισορορπημενη,δυνατη στο τρανζισιον και με καλυτερο ροτεισον.
Γκινης-Μιχοπουλος ηταν οι κορυφαιοι των νικητών.Αλανθαστος και οικονομικότατος ο Γιαννης Καπωνης,αξιζε παραπανω χρονο,ειμαι σιγουρος ότι ειχε το υψηλοτερο τεντεξ!!!Ανεβηκε στο 2ο ημιχρονο ο Γεωργουτσος.

Η Κηφισιά με μικρο ροστερ και χωρις ψηλο όπως ξερουμε,ειναι λογικο να εχει σκαμπανεβάσματα και να ξεμενει από λυσεις και δυναμεις,ειδικα απέναντι σε ομαδες που εχουν την ανεση επιλογων όπως η Δαφνη.
Το κομβικο διδυμο Μοσχοβιτη-Ψαροπουλου μπλοκαριστηκε εντελως στην επαναληψη.Συγκινητικος Καμαριανος σαρωσε τα ριμπάουντ,μπλοκαρε και αλλοιωσε πληθοςαντιπαλων σουτ.Παλεψαν Κεφαλας-Χατζηνικολας.Ερωτηματικη η ολιγολεπτη συμμετοχη του Χαικαλη,αν και ξεκινησε 5αδατος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.