Καλησπερα και απο εμενα!
Είχα ξεχασει τα γ....α τα password και username και δεν μπορουσα να μπω να γραψω με τιποτα,εξου και η αποχή μου εδω και τρεις αγωνιστικές..
Αν και οι προλαλησαντες τα έχουν πει όλα σχετικα με τον αγωνα του μαιανδρου με τον κυψελιακο, εγω αθ ηθελα να εκφρασω μεγαλο respect
για τους συμπαικτες μου που ολοι τους είχαν εξαιρετικη αποδοση σε ενα τόσο δυσκολο αγωνα. Απο που να ξεκινησω, Βαρεχαο Antibodeau,Potharro(ε,λιγο και αυτος αν και τα χερια του γλιστρουσαν απο κατι....),Moraitof, Melof αλλα και τον pedagiodilli ή μαλλον απο τωρα stockton....xaxaxa!Με εξεπληξαν ολοι θετικα!
Ασχετως ζωνης η οχι, σημασια έχει οτι στο χθεσινο παιχνιδι παιξαμε καλυτερα απο τον κυψελιακο ο οποιος όμως παραμενει μια πολυ καλη ομαδα. Αλλωστε η πορεια καποιου δεν αντικατοπτριζεται σε ενα μόνο παιχνιδι...
Οσο για εμας,όσο είμστε δεμενοι σαν παρεα τιποτα δεν μας αγχωνει χασουμε κερδισουμε.. Τοσα χρονια ετσι γίνεται..Στο τελος θα δουμε για φετος.Ολα είναι ανοιχτα,ολοι καλοι!
Χεχε οσο είμαστε εμεις, οι απανταχου σοφα-ν-τζηδες μπορουν να ελπίζουν
PS Potharro, μην νομιζεις οτι δεν σε βλεπω που διαβαζεις.. Αντε γραψε τίποτα. Ουτε εδω δεν δινεις πασες???χαχαχα
Και να μην ξεχασω,
Stockton to Malone