Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
BASKETNIKIVOLOU
Νέα διοίκηση, ίδιος κορμός

Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ
ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ





Ένα ακόμη πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μπάσκετ βρίσκεται προ των πυλών και στη Νίκη ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα έχει αίσιο τέλος για τη βολιώτικη ομάδα. Με βάση τον περσινό κορμό στο έμψυχο δυναμικό, αλλά με νέα διοίκηση στην Ερασιτεχνική, οι "κυανόλευκοι" θα προσπαθήσουν να έχουν αξιόλογη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα βλέποντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Στη Νίκη πλέον πνέει διαφορετικός "άνεμος". Η διοίκηση του Νώντα Μαρίτση μετά από αρκετά χρόνια παρέδωσε την σκυτάλη σε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον Κώστα Μανιατάκη, το οποίο αποτελείται από στελέχη που αγαπούν τον ιστορικό σύλλογο. Μάλιστα στο τμήμα καλαθοσφαίρισης ασχολούνται άνθρωποι με πείρα στο χώρο, όπως οι Λευτέρης Κρατίδης (πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής), και Γιώργος Δεληκούρας, που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την άνοδο της Νίκης στην Α' Εθνική, αλλά σε διαφορετική εποχή ο καθένας, καθώς και οι Γιώργος Κατσαλής, Γιάννης Καζεπίδης, Μάνος Κρικελάς, Χρήστος Παρασκευάς και Γιώργος Καραγεωργόπουλος. Αλλαγή είχαμε και στην τεχνική ηγεσία. Ο Γιώργος Βλιώρας αποτέλεσε παρελθόν παραχωρώντας τη θέση στον Αντώνη Μυριντζή, ο οποίος επέστρεψε στη Νίκη μετά από μερικά χρόνια, έχοντας στο πλευρό του τον Απόστολο Καραμανώλη. Σκοπός του προπονητικού τιμ είναι να συγκροτήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια με φόντο πάντα τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Άλλωστε η ομάδα, βάση της ιστορίας της, μόνο ψηλά μπορεί να στοχεύει.

Η νέα διοίκηση έβαλε ως πρωταρχικό στόχο να "νοικοκυρέψει" τον σύλλογο κάνοντας αρχή από το τμήμα μπάσκετ. Μάλιστα πήρε την απόφαση να αφήσει τον ίδιο κορμό σε σχέση με πέρσι, κάνοντας μόνο μερικές προσθήκες στο ρόστερ με καλαθοσφαιριστές έμπειρους, που ξέρουν καλά την κατηγορία. Μάλιστα τα τρία από τα τέσσερα νέα πρόσωπα έχουν σχέση με τη Νίκη ή με τον Βόλο γενικότερα. Πιo αναλυτικά αποκτήθηκε ο Παναγιώτης Τσώλης ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμα της Νίκης. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αγωνίστηκε στις ομάδες όλων των ηλικιών. Πολύ γρήγορα προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και το 1997, σε ηλικία μόλις 17 ετών, ήταν μέλος της Νίκης που αγωνίστηκε στη Β' Εθνική. Κατόπιν έγινε βασικό στέλεχος της Νίκης με την οποία αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια.

Το 2005 μετακόμισε στον συμπολίτη Ολυμπιακό, με τον οποίο επίσης έπαιξε στη Β΄Εθνική. Η περσινή σεζόν τον βρήκε στην Κρήτη, όπου ενίχυσε την Ιεράπετρα στη Γ' κατηγορία. Φέτος αποφάσισε να επιστρέψει στα "παλιά λημέρια", γιατί, όπως δηλώνει ο ίδιος, θέλει να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που γίνεται μετά την αλλαγή στη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Μίλτος Ορνιθόπουλος μπορεί να μην έχει σχέση με τη Νίκη, αλλά ξέρει καλά τον Βόλο, αφού για δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό στη Β' Εθνική. Ο έμπειρος σέντερ είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας με πολλά χρόνια θητείας στις εθνικές κατηγορίες. Η πιο επιτυχημένη χρονία του ήταν στη ΜΕΝΤ, με την οποία γεύτηκε το νέκταρ της ανόδου στην Α1 την περίοδο 2003-2004. Από κει και πέρα έπαιξε σε Α2 και Β' Εθνική με τον ΟΦΗ, την Ολυμπιάδα Πατρών και τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως προαναφέραμε, ενώ αγωνίστηκε και στον Ιπποκράτη της Κω στη Γ' κατηγορία.

Έχει ύψος 2,05 μέτρα και είναι κλασικός παίκτης ρακέτας. Χρησιμοποιεί σωστά το σώμα του για να κερδίζει τις "μάχες" κάτω από το καλάθι, ενώ διακρίνεται ιδιαίτερα και στο σκοράρισμα. Αυτός είναι ένας τομέας, στον οποίο έπασχε την περασμένη περίοδο η Νίκη, αφού της έλλειπε ο "καθαρόαιμος" σέντερ.

Τη "φροντλάιν" ενισχύουν επίσης οι Δημήτρης Βογιατζής και Λευτέρης Στάμος. Ο πρώτος είναι πάουερ φόργουορντ 27 ετών και πέρσι είχε εξαιρετική σεζόν με το Στρατώνι Χαλκιδικής. Ο δεύτερος ανήκει στη Νίκη και πέρσι έπαιξε δανεικός στην Ανάληψη. Ο νεαρός σέντερ επέστρεψε στους "κυανόλευκους" και φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δώσει ο προπονητής του.

Αντίθετα αποχώρησαν από την ομάδα οι Κώστας Σερμέτης και Νίκος Θεοχάρης ("μετακόμισαν" στη Μεταμόρφωση), Σπύρος Κατσαφούρης (στην ΑΕΒ Διμηνίου), Αριστείδης Σμυρλής (στην Κομοτηνή), Φίλιππος Σιώμος (ελεύθερος), ενώ με την μετοίκηση έφυγαν οι Κώστας Λωρίτης-Αγάλου και Μανώλης Αναγνωστόπουλος.

Τέλος, οι "κυανόλευκοι" περιμένουν πολλά απο τη συμπαράσταση του κόσμου και θέλουν από τους φιλάθλους να αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος. Πάντως στην πρεμιέρα δεν θα έχουν αυτή τη βοήθεια. Η Νίκη αντιμετωπίζει τη Μεταμόρφωση την ερχόμενη Κυριακή στη Ν. Ιωνία, αλλά το κακό γι' αυτήν είναι ότι παίζει μπροστά σε κενές κερκίδες λόγω τιμωρίας από τα περσινά επεισόδια στο ματς με τον Φοίνικα.


Το έμψυχο δυναμικό

ΟΝΟΜΑ ΘΕΣΗ ΕΤΟΣ ΓΕΝ. ΥΨΟΣ
Κ. Αγκρής πλέι μέηκερ 1986 1.85
Γ. Μαυρογιάννης πλέι μέηκερ 1992 1.92
Π. Παπούλιας πλέι μέηκερ 1992 1.93
Σ. Καραμανλής σούτινγκ γκαρντ 1991 1.80
Κ. Κυλεριώτης σούτινγκ γκαρντ 1974 1.87
Α. Σαμαράς σούτινγκ γκαρντ 1985 1.85
Μ. Καραμανώλης σούτινγκ γκαρντ 1993 1.90
Θ. Κουτίνας σμολ φόργουορντ 1987 1.92
Π. Τσώλης σμολ φόργουορντ 1980 1.96
Γ. Τσακλάγκανος σμολ φόργουορντ 1993 1.90
Δ. Βογιατζής πάουερ φόργουορντ 1982 2.00
Α. Χριστομάνος πάουερ φόργουορντ 1990 1.98
Λ. Πατσής πάουερ φόργουρντ 1993 1.92
Μ. Ορνιθόπουλος σέντερ 1978 2,05
Λ. Στάμος σέντερ 1989 2,03

Προπονητής: Α. Μυριντζής Συνεργάτης: Α. Καραμανώλης

www.e-thessalia.gr
CHE
QUOTE(BASKETNIKIVOLOU @ Oct 24 2009, 23:28 ) *
Νέα διοίκηση, ίδιος κορμός

Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ
ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ




να "νοικοκυρέψει" τον σύλλογο κάνοντας αρχή από το τμήμα μπάσκετ. Μάλιστα πήρε την απόφαση να αφήσει τον ίδιο κορμό σε σχέση με πέρσι, κάνοντας μόνο μερικές προσθήκες στο ρόστερ με καλαθοσφαιριστές έμπειρους, που ξέρουν καλά την κατηγορία. Μάλιστα τα τρία από τα τέσσερα νέα πρόσωπα έχουν σχέση με τη Νίκη ή με τον Βόλο γενικότερα. Πιo αναλυτικά αποκτήθηκε ο Παναγιώτης Τσώλης ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμα της Νίκης. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αγωνίστηκε στις ομάδες όλων των ηλικιών. Πολύ γρήγορα προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και το 1997, σε ηλικία μόλις 17 ετών, ήταν μέλος της Νίκης που αγωνίστηκε στη Β' Εθνική. Κατόπιν έγινε βασικό στέλεχος της Νίκης με την οποία αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια.

Το 2005 μετακόμισε στον συμπολίτη Ολυμπιακό, με τον οποίο επίσης έπαιξε στη Β΄Εθνική. Η περσινή σεζόν τον βρήκε στην Κρήτη, όπου ενίχυσε την Ιεράπετρα στη Γ' κατηγορία. Φέτος αποφάσισε να επιστρέψει στα "παλιά λημέρια", γιατί, όπως δηλώνει ο ίδιος, θέλει να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που γίνεται μετά την αλλαγή στη διοίκηση του συλλόγου.




Το έμψυχο δυναμικό

ΟΝΟΜΑ ΘΕΣΗ ΕΤΟΣ ΓΕΝ. ΥΨΟΣ

Π. Τσώλης σμολ φόργουορντ 1980 1.96

www.e-thessalia.gr

O Παναγιωτάκης (Τσώλης) επέστρεψε στα πάτρια γιατί παντρεύεται!!!! Γεια σου, ρε Πάνο!
BASKETNIKIVOLOU
Το ντέρμπι βάφτηκε ...μπλε

Πιο ψύχραιμη η Νίκη στο τέλος επικράτησε της μαχητικής Μεταμόρφωσης με 64-62


Σε ένα παιχνίδι που ...έσπασαν καρδιές στο τέλος η Νίκη ήταν τελικά η μεγάλη κερδισμένη στο βολιώτικο ντέρμπι κάμπτοντας την αντίσταση της αξιόμαχης Μεταμόρφωσης με 64-62. Το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος δικαιολόγησε απόλυτα το χαρακτηρισμό του ντέρμπι, αφού καμιά από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να πάρει σημαντική διαφορά και να ξεφύγει στο σκορ. Στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα οι γηπεδούχοι με καθαρότερο μυαλό σε άμυνα και επίθεση έφτασαν τελικά στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Χωρίς τον τιμωρημένο Παναγιώτη Τσώλη αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι.

Το μπασκετικό κοινό του Βόλου ήταν ο μεγάλος χαμένος του βολιώτικου ντέρμπι Νίκης-Μεταμόρφωσης που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων. Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των ελάχιστων τυχερών, που είχαν το δικαίωμα να παραβρεθούν στο γήπεδο, η Νίκη πιο ψύχραιμη στις κρίσιμες φάσεις ...γέλασε τελευταία.

Από το πρώτο δεκάλεπτο (21-21) οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Για το συγκρότημα του Αντώνη Μυριντζή ο Μαυρογιάννης έδωσε πολλές λύσεις στην επίθεση ενώ τους φιλοξενούμενους οδήγησαν στο σκοράρισμα οι Α. Θεοχάρης και Τοπούζης. Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά. Με πολύ καλή περιφερειακή άμυνα στα επιθετικά όπλα της Νίκης και με τους Ντίκα και Καραγιώργο να συνδέονται με το αντίπαλο καλάθι πήραν διαφορά πέντε πόντων στο 16' (25-30).

Με ένα γρήγορο ξεπέρασμα και σερι 7-2 οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με προσπάθεια του Παπούλια (32-32). Το τάιμ άουτ του Γιώργου Βλιώρα αφύπνισε την ομάδα της Μεταμόρφωσης που ξέφυγε και πάλι με το ψυχολογικό προβάδισμα των πέντε πόντων με ...εκπληκτικό τρίποντο του Καραγιώργου στην εκπνοή του ημιχρόνου (32-37).

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες με πολύ πιεστικές άμυνες και στις τέσσερις γραμμές του παρκέ τα έδωσαν όλα για την τελική επικράτηση. Είναι χαρακηριστικό ότι στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε ισοπαλία τέσσερις φορές, με το σκορ να ολοκληρώνεται σε απόλυτη ισορροπία (52-52). Σε αυτό το σημείο του παιχνιδίου οι ψηλοί των δύο ομάδων, Ορνιθόπουλος και Τοπούζης, έδωσαν "ομηρικές μάχες" κάτω από τα καλάθια κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Στην τελευταία κρίσιμη περίοδο η Νίκη πραγματοποιώντας δυναμικό ξεκίνημα και εκμεταλλευόμενη τον επιθετικό οίστρο του αρχηγού της Κώστα Κυλεριώτη, πήρε αυτή με τη σειρά της προβάδισμα πέντε πόντων (59-54). Ο Τοπούζης με δύο γρήγορα καλάθια έφερε το παιχνίδι στον πόντο (59-58) πέντε λεπτά πριν την λήξη.

Στο 37' ο Παρασκευάς απέτυχε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του ενώ παράλληλα δέχτηκε και τεχνική ποινή σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια του να πάρει το επιθετικό ριμπάουντ βραχείας κεφαλής παρά την πολύ καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων.

Στο τελευταίο κρίσιμο λεπτό οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν πολύ αγχωμένες. Απέμεναν 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 63-60 έγινε η φάση που έκρινε ουσιαστικά τον αγώνα. Η πολύ καλή αμυντική προσπάθεια του Μαυρογιάννη οδήγησε σε παράβαση τον αντίπαλό του. Έτσι ο Παπούλιας με μια βολή (64-60) έβαλε τέλος στις ελπίδες της Μεταμόρφωσης για την διεκδίκηση της νίκης. Ο Καραγεώργος 2 δεύτερα πριν το τέλος κέρδισε σε προσπάθεια του τρεις βολές. Ευστόχησε στις δύο αλλά από εκεί και πέρα τίποτα δεν άλλαξε με την Νίκη να χρίζεται νικήτρια στο βολιώτικο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 32-37 (ημίχρονο), 52-52, 64-62 (τελικό).
ΝΙΚΗ (Μυριντζής): Ορνιθόπουλος 11, Παπούλιας 10, Κυλεριώτης 17 (2), Κουτίνας 5 (1), Μαυρογιάννης 8, Σαμαράς, Βογιατζής 13 (1), Στάμος.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Βλιώρας): Τοπούζης 17, Δροσόπουλος 2, Παρασκευάς 2, Ντίκας 8, Α. Θεοχάρης 8, Καραγεώργος 6, Καραγιώργος 17 (3), Σερμέτης 2, Υφαντόπουλος, Τσαπραίλης, Ν. Θεοχάρης.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ 64-62







glass onion
πόσο ήρθε το ματς στη χανθ;
BASKETNIKIVOLOU
QUOTE(glass onion @ Oct 25 2009, 23:28 ) *
πόσο ήρθε το ματς στη χανθ;


Νικήτρια η ομάδα της ΧΑΝΘ με 86-69.
BASKETNIKIVOLOU
Δεν άντεξε η Νίκη

Οι "κυανόλευκοι" γνώρισαν την ήττα από τη ΧΑΝΘ με 86-69


Η Νίκη προσγειώθηκε απότομα μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στο ντέρμπι με την Μεταμόρφωση. Στη Θεσσαλονίκη γνώρισε την ήττα με 86-69. Πλήγμα για τους κυανόλευκους του Αντώνη Μυριτζή αποτέλεσε ο τραυματισμός του Κουτίνα που τέθηκε από πολύ νωρίς εκτός αγώνα λόγω τραυματισμού.

Η ομάδα της Νίκης πάλεψε ως το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω με διαφορά πέντε πόντων (31-26) ενώ έμεινε στη διεκδίκηση του παιχνιδίου μέχρι το 35'. Σε εκείνο το σημείο οι Θεσσαλονικείς πήραν σημαντική διαφορά που την κράτησαν μέχρι το τέλος (86-69).

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν ήταν καλό για την ομάδα του Βόλου. Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό προβάδισμα δέκα πόντων. Στη συνέχεια οι προσπάθειες των Βογιατζή και Ορνιθόπουλου βοήθησαν τη Νίκη να μειώσει κάπως το σκορ με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 17-12.

Η ομάδα της ΧΑΝΘ με πολύ καλή άμυνα και συνεχόμενα τρίποντα πήρε και πάλι διψήφια διαφορά. Ο Τσώλης κράτησε όρθια τη Νίκη στο δεύτερο δεκάλεπτο και μείωσε με τη λήξη του ημιχρόνου σε 31-26.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σταθεροποίησαν την απόδοσή τους. Εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία της Νίκης στον τομέα του αμυντικού ριμπάουντ και με τους Μόσχου και Αγγελάκη να "πυροβολούν" κατά βούληση έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο με διψήφια διαφορά (58-47).

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα της Νέας Ιωνίας έμεινε στην διεκδίκηση του παιχνιδίου μέχρι το 35'. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε στροφές. Η ομάδα του Βόλου δέχτηκε πολλά καλάθια από την περιφέρεια και δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση παρά τις προσπάθειες του Ορνιθόπουλου και του Τσώλη. Έτσι φτάσαμε στο τελικο 86-69.


Τα δεκάλεπτα: 17-12, 31-26 (ημίχρονο), 58-47, 86-69 (τελικό).
ΧΑΝΘ (Ξουρίδας): Τζημοράγκας, Μόσχου 21 (2), Ζωγράφου 4, Αγγελάκης 19 (2), Παναγιωτίδης 4 (1), Σουρβατζής 10 (2), Μπούζιος 10, Νεοφύτου 7 (1), Τασούδης, Λάφης 8, Πετρίδης, Εζόμο 3.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 18, Στάμος, Κυλεριώτης 4, Κουτίνας, Μαυρογιάννης 10, Σαμαράς 7 (1), Παπούλιας, Χριστομάνος, Τσώλης 16, Αγκρής, Βογιατζής 14 (2), Μ. Καραμανώλης.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΧΑΝΘ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 86-69






gate14
Δευτερη μου αγαπη μετα τον Εθνικο φυσικα και λογω καταγωγης ειναι η ΝΙΚΑΡΑ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ
BASKETNIKIVOLOU
QUOTE(gate14 @ Oct 29 2009, 12:43 ) *
Δευτερη μου αγαπη μετα τον Εθνικο φυσικα και λογω καταγωγης ειναι η ΝΙΚΑΡΑ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ


Να είσαι καλά φίλε, καλή επιτυχία και στη δική σου ομάδα!
BASKETNIKIVOLOU
Επανήλθε στις επιτυχίες

Η Νίκη επιβλήθηκε εύκολα του Άργους Ορ. με 91-77


Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η ομάδα της Νίκης επικράτησε του Άργους Ορεστικού με 91-77. Το συγκρότημα του Αντώνη Μυριτζή, που στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 48-34, απέδωσε εξαιρετικά προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους πολυάριθμους φίλους του μπάσκετ που έδωσαν το "παρών" στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Από την αρχή του παιχνιδίου η βολιώτικη ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της. Με τον Τσώλη να εντυπωσιάζει επιθετικά και την αμυντική λειτουργία να αποδίδει καρπούς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 12-5 και 18-7 στο πρώτο πεντάλεπτο ενώ έκλεισαν το δεκάλεπτο στο 26-10.

Στην δεύτερη περίοδο ο ρυθμός του παιχνιδίου δεν άλλαξε. Οι "κυανόλευκοι" συνέχισαν με επιτυχία την σκληρή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι, ενώ στην αντίθετη πλευρά του παρκέ οι Κουτίνας και Βογιατζής πέτυχαν σημαντικά καλάθια. Έτσι δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου η διαφορά είχε εκτοξευθεί στο 46-27. Σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν. Πέτυχαν ένα σερί 7-0 με συνεχόμενα καλάθια των Χατζόπουλου και Καραμήτσου ψαλιδίζοντας την διαφορά στο σκορ με το άκουσμα της κόρνας (48-34).

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Αντώνη Μυριτζή πραγματοποίησε δυναμικό ξεκίνημα. Ο Ορνιθόπουλος κυριάρχησε στις δύο ρακέτες, ενώ ο Μαυρογιάννης εκτελούσε άψογα από μέση και μακρινή απόσταση διαμορφώνοντας το 68-47 λίγο πριν την εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου. Ωστόσο ο εκ των κορυφαίων για τους φιλοξενούμενους Καραμήτσος με έξι σερί πόντους μείωσε σε 68-53 στο 30'.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του παιχνιδίου η Νίκη πάτησε ...γκάζι. Ειδικά στο πρώτο πεντάλεπτο της τελευταίας περιόδου η επίθεση λειτούργησε εξαιρετικά με τους Παπούλια και Βογιατζή να σημειώνουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό διευρύνοντας το προβάδισμα των γηπεδούχων (76-55).

Σε εκείνο το σημείο η Νίκη χαλάρωσε ανεξήγητα γεγονός που εκμεταλλεύτηκε το Ορεστικό μειώνοντας αρχικά σε 82-70 και 84-73 με δύσκολα καλάθια του Χατζόπουλου δύο περίπου λεπτά πριν την λήξη.

Η είσοδος του Κυλεριώτη αφύπνισε τους γηπεδούχους. Με δύο προσωπικά καλάθια του αρχηγού η Νίκη "ξεκόλλησε" φτάνοντας με ...στυλ στο επιβλητικό 91-77.

Τα δεκάλεπτα: 26-10, 48-34 (ημίχρονο), 68-53, 91-77 (τελικό)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 16, Παπούλιας 4, Σαμαράς 6, Χριστομάνος 2, Μαυρογιάννης 6, Κουτίνας 6, Τσώλης 21 (2), Κυλεριώτης 8 (2), Αγκρής, Στάμος 4, Μ. Καραμανώλης, Βογιατζής 18 (2).
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Ξανθόπουλος): Πατσώνας 12 (2), Χατζόπουλος 25, Δαραβίγκας 8, Πουλιώνης 4, Γκόγκος 4, Καραμήτσος 21 (1), Γεωργανάκης, Φωτιάδης 3.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 91-77






almirosbc
απο αλμυρο ειμαι εδω διπλα 30 λεπτα
παμε ρε νικαρα.......


BASKETNIKIVOLOU
QUOTE(almirosbc @ Nov 4 2009, 08:20 ) *
απο αλμυρο ειμαι εδω διπλα 30 λεπτα
παμε ρε νικαρα.......


Γεια σου φίλε almirosbc!
Νικάρα μια ζωή!!!
Smrek
QUOTE(almirosbc @ Nov 4 2009, 08:20 ) *
απο αλμυρο ειμαι



Γεια σου ρε Αλμυριώτη!

Έκανα φανταριλίκι στην Αγχίαλο, στο αεροδρόμιο!
Ερχόμουνα στον Αλμυρό για τα τσιπουράκια μου καλεσμένος του Τζίμα (όχι του προπονητή)
Έχω πατήσει και το χορτάρι του γηπέδου σας μόλις φτιάχτηκε (αρκετά χρόνια πίσω...)

Α, και πεινιρλί από το ΤΖΙΜΗΣ (κάπως έτσι δεν το λένε?)

Καλή συνέχεια!
BASKETNIKIVOLOU
Έκανε "χαρακίρι" η Νίκη

Έχασε στο Κιλκίς από τον Αετό με 94-85, αν και προηγούταν με 16 πόντους


Η ομάδα της Νέας Ιωνίας παρά το γεγονός ότι βρέθηκε μια ανάσα από μια σημαντική εκτός έδρας επιτυχία τελικά υπέκυψε στον Αετό Κιλκίς με 94-85. Το συγκρότημα του Αντώνη Μυριτζή αν και στερήθηκε των υπηρεσιών του Ορνιθόπουλου ήταν μπροστά στο σκορ με τη λήξη του ημιχρόνου (44-47) ενώ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχε μια διαφορά δεκαέξι πόντων (54-70) που δεν κατάφερε τελικά να διατηρήσει.

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Οι Στάμος και Τσώλης έβρισκαν τους διαδρόμους προς το καλάθι για λογαριασμό της Νίκης αλλά και οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν αρκετά εύστοχοι με τους Σέτο και Σιώμο να ηγούνται του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας του Αετού. Έτσι στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε απόλυτη ισορροπία (21-21).

Στη δεύτερη περίοδο η ροή του σκορ δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις στην άμυνα ζώνης των "κυανολεύκων" με τον εντυπωσιακό Ημερίδη αλλά και οι φιλοξενούμενοι πήγαν πολύ καλά επιθετικά με τον Σαμαρά να αναδεικνύεται πρωταγωνιστής στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι το ημίχρονο έληξε (44-47).

Στην επανάληψη η βολιώτικη ομάδα παρουσίασε δύο πρόσωπα. Συγκεκριμένα το πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εντυπωσιακό. Ο Στάμος ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση ενώ οι Σαμαράς και Μαυρογιάννης έβγαλαν κάποιες εντυπωσιακές φάσεις με αποτέλεσμα η Νίκη να βρεθεί μπροστά στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με 54-70.

Στο τέλος όμως όλα πήγαν στραβά. Η αστοχία σε κάποια ελεύθερα σουτ απέναντι στην άμυνα ζώνης του Αετού αλλά και η ανοχή των διαιτητών στο υπέρμετρο σκληρό παιχνίδι της ομάδας του Κιλκίς ανέτρεψαν τα δεδομέμα του αγώνα.

Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν μια διαφορά οκτώ πόντων την οποία και διατήρησαν μέχρι τέλος παρά το γεγονός ότι η Νίκη μείωσε στους τέσσερις λίγο πριν τη λήξη. Το τελικό 94-85 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 44-47 (ημίχρονο), 54-70, 94-85 (τελικό)
ΑΕΤΟΣ Κ. (Κυριάκου): Σέτος 10 (2), Ημερίδης 29 (6), Κουπαράκης 5 (1), Σερέτης 6, Παπαδόπουλος 2, Μπαχωρίδης 6 (1), Σιδηρόπουλος 10 (1), Τσελέπης 6, Σιώμος 20 (1)
ΝΙΚΗ Β. (Μυριτζής): Βογιατζής 2, Παπούλιας, Πάτσης, Σαμαράς 20, Κουτίνας 9 (1), Μαυρογιάννης 15, Τσώλης 17 (2), Κυλεριώτης 8 (1), Αγκρής, Στάμος 14, Μ. Καραμανώλης, Τσακλάγκανος.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 94-85




BASKETNIKIVOLOU
Επικράτηση στο ...ρελαντί

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Νίκη που συνέτριψε τη Γουμένισσα με 86-54


Με πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η Νίκη κέρδισε εύκολα την Γουμένισσα με 86-54. Η ομάδα του Βόλου, παρά το γεγονός ότι στερήθηκε τις υπηρεσίες των Ορνιθόπουλου, Μαυρογιάννη και Σαμαρά, εμφάνισε πολύ καλό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης θετική παρουσία είχαν και οι νεαροί παίκτες της ομάδας που κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των φίλων της ομάδας.

Το συγκρότημα του Αντώνη Μυριτζή ξεκίνησε πολύ δυνατά. Στο πρώτο δεκάλεπτο με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Χριστομάνο και Παπούλια αλλά και πολύ καλή αμυντική λειτουργία προηγήθηκε 24-7.

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα της Νίκης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήραν οι Τσώλης και Κουτίνας που διέλυσαν τα αμυντικά συστήματα των φιλοξενούμενων. Κάποια ξεσπάσματα του Νότη δεν ήταν αρκετά να μειώσουν το εύρος της διαφοράς. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 43-22.

Στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου η Γουμένισσα αντέδρασε. Με τους Ζεμπεκίδη και Ευθυμιάδη να σημειώνουν κάποια δύσκολα καλάθια απέναντι σε οργανωμένη άμυνα η ομάδα του Κιλκίς μείωσε στους δεκαπέντε πόντους 44-29 στο 22'. Η προσπάθεια αυτή δεν είχε συνέχεια. Η Νίκη εγκλώβισε τα ατού των αντιπάλων Κουτίνας και Στάμος συνέχισαν το σκοράρουν. Στο 25' ο φωτεινός πίνακας του κλειστού της Νέας Ιωνίας έγραφε 55-30 ενώ η πολυφωνία στην επίθεση συνεχίστηκε με τους Τσώλη, Χριστομάνο και Παπούλια να εκτοξεύουν το σκορ (65-38) στο 30'.

Στην τελευταία περίοδο ο προπονητής της Νίκης με το παιχνίδι να έχει ουσιαστικά κριθεί είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα αγωνιστικά σχήματα. Οι νεαροί Τσακλάγκανος, Πάτσης και Μ. Καραμανώλης πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής κερδίζοντας αρκετές φορές το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Παράλληλα οι Κουτίνας και Τσώλης διεύρυναν το προβάδισμα των γηπεδούχων (75-55) στο 37'. Η Νίκη δεν κατέβασε ποτέ ταχύτητα με το τελικό 86-54 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Τα δεκάλεπτα: 24-7, 43-22 (ημίχρονο), 65-38, 86-54 (τελικό).
ΝΙΚΗ Β. (Μυριτζής): Βογιατζής 3 (1), Παπούλιας 14, Χριστομάνος 13, Πάτσης, Κουτίνας 22 (2), Τσώλης 13, Κυλεριώτης 4, Αγκρής, Στάμος 13, Μ. Καραμανώλης 2, Τσακλάκανος 2.
ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ (Σιδηρόπουλος): Ρήτος, Ευθυμιάδης 12 (1), Γιάκος 3 (1), Ζεμπεκίδης 7 (1), Νότης 10, Τοπουζίδης, Βαρβούτας 4, Σαμαράς 7 (1), Τάτσης 6, Μωυσιάδης 1, Τζιτζίδης, Μέρμηγκας.

www.e-thessalia.gr
glass onion
QUOTE(BASKETNIKIVOLOU @ Nov 17 2009, 00:20 ) *
Επικράτηση στο ...ρελαντί

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Νίκη που συνέτριψε τη Γουμένισσα με 86-54


Με πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η Νίκη κέρδισε εύκολα την Γουμένισσα με 86-54. Η ομάδα του Βόλου, παρά το γεγονός ότι στερήθηκε τις υπηρεσίες των Ορνιθόπουλου, Μαυρογιάννη και Σαμαρά, εμφάνισε πολύ καλό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης θετική παρουσία είχαν και οι νεαροί παίκτες της ομάδας που κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των φίλων της ομάδας.

Το συγκρότημα του Αντώνη Μυριτζή ξεκίνησε πολύ δυνατά. Στο πρώτο δεκάλεπτο με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Χριστομάνο και Παπούλια αλλά και πολύ καλή αμυντική λειτουργία προηγήθηκε 24-7.

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα της Νίκης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήραν οι Τσώλης και Κουτίνας που διέλυσαν τα αμυντικά συστήματα των φιλοξενούμενων. Κάποια ξεσπάσματα του Νότη δεν ήταν αρκετά να μειώσουν το εύρος της διαφοράς. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 43-22.

Στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου η Γουμένισσα αντέδρασε. Με τους Ζεμπεκίδη και Ευθυμιάδη να σημειώνουν κάποια δύσκολα καλάθια απέναντι σε οργανωμένη άμυνα η ομάδα του Κιλκίς μείωσε στους δεκαπέντε πόντους 44-29 στο 22'. Η προσπάθεια αυτή δεν είχε συνέχεια. Η Νίκη εγκλώβισε τα ατού των αντιπάλων Κουτίνας και Στάμος συνέχισαν το σκοράρουν. Στο 25' ο φωτεινός πίνακας του κλειστού της Νέας Ιωνίας έγραφε 55-30 ενώ η πολυφωνία στην επίθεση συνεχίστηκε με τους Τσώλη, Χριστομάνο και Παπούλια να εκτοξεύουν το σκορ (65-38) στο 30'.

Στην τελευταία περίοδο ο προπονητής της Νίκης με το παιχνίδι να έχει ουσιαστικά κριθεί είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα αγωνιστικά σχήματα. Οι νεαροί Τσακλάγκανος, Πάτσης και Μ. Καραμανώλης πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής κερδίζοντας αρκετές φορές το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Παράλληλα οι Κουτίνας και Τσώλης διεύρυναν το προβάδισμα των γηπεδούχων (75-55) στο 37'. Η Νίκη δεν κατέβασε ποτέ ταχύτητα με το τελικό 86-54 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Τα δεκάλεπτα: 24-7, 43-22 (ημίχρονο), 65-38, 86-54 (τελικό).
ΝΙΚΗ Β. (Μυριτζής): Βογιατζής 3 (1), Παπούλιας 14, Χριστομάνος 13, Πάτσης, Κουτίνας 22 (2), Τσώλης 13, Κυλεριώτης 4, Αγκρής, Στάμος 13, Μ. Καραμανώλης 2, Τσακλάκανος 2.
ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ (Σιδηρόπουλος): Ρήτος, Ευθυμιάδης 12 (1), Γιάκος 3 (1), Ζεμπεκίδης 7 (1), Νότης 10, Τοπουζίδης, Βαρβούτας 4, Σαμαράς 7 (1), Τάτσης 6, Μωυσιάδης 1, Τζιτζίδης, Μέρμηγκας.

www.e-thessalia.gr

ο Μαυρογιάννης γιατί δεν έπαιξε;
BASKETNIKIVOLOU
QUOTE(glass onion @ Nov 17 2009, 16:51 ) *
ο Μαυρογιάννης γιατί δεν έπαιξε;


Τον καλέσανε στην Εθνική εφήβων και συμμετείχε σε προπόνηση.
BASKETNIKIVOLOU
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ 86-54




BASKETNIKIVOLOU
Δύσκολη αποστολή για τη Νίκη

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ


Με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η Νίκη, μετά την άνετη επικράτησή της επί της Γουμένισσας θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη Βέροια τον πρωτοπόρο Φίλιππο.

Από καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Γουμένισσα προέρχεται η Νίκη. Οι "κυανόλευκοι" χωρίς να ...ιδρώσουν κατάφεραν εύκολα και πήραν το "ροζ φύλλο" αγώνα, επικρατώντας με 86-54 και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας (μαζί με τους Αετό Κιλκίς και Φοίνικα) έχοντας 8 βαθμούς.

"Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για την ομάδα μου και σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών. Βέβαια ο αντίπαλος δεν ήταν δυνατός και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μας δυσκόλεψε, ωστώσο, δείξαμε σοβαρότητα, παίξαμε καλό μπάσκετ και αυτό με ικανοποιεί.

Πιστεύω πως με την επάνοδο του Ορνιθόπουλου η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή και ελπίζω η πορεία μας στο πρωτάθλημα να είναι καλύτερη" τονίζει με δηλώσεις του στη "Θ" ο προπονητής της Νίκης, Αντώνης Μυριτζής. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στην παρουσία των νεαρών καλαθοσφαιριστών, οι oποίοι την περασμένη αγωνιστική έπαιξαν για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα:

"Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες που βγαίνουν από τις ακαδημίες της Νίκης και αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια. Στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες, οι οποίοι μπορούν να διακριθούν στο μέλλον. Άλλωστε, θεωρώ πως οι επαρχιακές ομάδες θα πρέπει να στηρίζονται στο ντόπιο στοιχείο και να καλλιεργούν το φυτώριό τους".

Την Κυριακή η Νίκη θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη Βέροια τον πρωτοπόρο Φίλιππο, ο οποίος έχει να επιδείξει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα (την περασμένη αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας με 72-58 το Βελβεντό). "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Φίλιππος πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα και διαθέτει αξιόλογη ομάδα με πολύ δυνατή έδρα. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα με ηρεμία γι' αυτό το παιχνίδι και νομίζω ότι μας κάνει καλό ο τίτλος του αουτσάιντερ που έχουμε. Το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος και αυτό θα μας επιτρέψει να αγωνιστούμε πιο ελεύθερα" τονίζει ο Αντώνης Μυριτζής.

Όσον αφορά την προετοιμασία της Νίκης, αυτή συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται ο στρατευμένος Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πάντως έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, καθώς και ο Γιώργος Μαυρογιάννης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Γουμένισσα, λόγω των υποχρεώσεών του στην Εθνική ομάδα των Εφήβων. Στη Βέροια θα ταξιδέψει και ο Μίλτος Ορνιθόπουλος, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και τέθηκε στη διάθεση του Αντώνη Μυριτζή και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Φίλιππο.

Χθες η Νίκη έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Ανάληψη.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ήττα στις λετομέρειες για τη Νίκη

Έχασε στη Βέροια από τον πρωτοπόρο Φίλιππο με 83-78


Η ομάδα της Νίκης Βόλου αν και πάλεψε ως το τέλος για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος δεν τα κατάφερε χάνοντας με 83-78. Το συγκρότημα του Αντώνη Μυριτζή, αν και βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω με διψήφια διαφορά πόντων (48-36), κατάφερε σταδιακά να μειώσει το σκορ και να φτάσει πολύ κοντά σε μια σημαντική εκτός έδρας επιτυχία.

Στην αρχή του παιχνιδιού ο Φίλιππος είχε καλύτερο ρυθμό στην επίθεση και με προεξάρχοντες τους Μπαταούλα και Β. Μαυρίδη πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα, (17-8). Η Νίκη αντέδρασε και με τον Κουτίνα να σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση μείωσε με τη λήξη της πρώτης περιόδου στους έξι πόντους (22-16).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους. Οι Τσακίρης και Λαμπρόπουλος με συνεχόμενα εύστοχα σουτ από τη γραμμή του τριπόντου βρήκαν τις λύσεις απέναντι στην άμυνα ζώνης και αύξησαν την διαφορά στους δέκα πόντους (31-21). Στο διάστημα αυτό ο Στάμος με πολύ καλές επιλογές, αλλά και ο Ορνιθόπουλος κάτω από τα καλάθια βοήθησαν την ομάδα της Νέας Ιωνίας επιθετικά και περιόρισαν αισθητά την έκταση της διαφοράς. Έτσι το ημίχρονο έληξε (48-36).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι εντέδρασαν. Με τους Τσώλη και Βογιατζή να ξεκινούν "ζεστοί" στην περιφέρεια η διαφορά έπεσε αρχικά στους έξι πόντους. Ο Φίλιππος στο διάστημα αυτό κόλλησε στην άμυνα ζώνης της Νίκης, αλλά ο εκπληκτικός Τσακίρης με συνεχόμενα εύστοχα σουτ ανέβασε την διαφορά στους δέκα (55-45) στο 25'.

Το τελευταίο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου η Νίκη λειτούργησε πολύ σωστά. Με τον Ορνιθόπουλο να πετυχαίνει δύσκολα καλάθια και την άμυνα να αποδίδει καρπούς το συγκρότημα του Αντώνη Μυριτζή βρέθηκε μια ανάσα από την ομάδα της Βέροιας (62-61).

Ωστόσο η πολύ καλή προσπάθεια του τρίτου δεκαλέπτου δεν είχε συνέχεια. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι κάποια κενά στην άμυνα ζώνης διεύρυναν και πάλι το προβάδισμα τους αποκτώντας μια διαφορά οκτώ πόντων τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος (77-69). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν και πάλι στην διεκδίκηση της νίκης μειώνοντας στους πέντε πόντους (80-75) με εύστοχα σουτ των Κουτίνα και Τσώλη. Όμως η τελικά αυτή αντεπίθεση δεν απέφερε καρπούς αφού ο Φίλιππος με ψυχραιμία από την γραμμή των βολών πήρε το θετικό αποτέλεσμα (83-78).

Διαιτητές: Σαλικίδης - Τσιαπλής.
Τα δεκάλεπτα: 22-16, 48-36, 62-61, 83-78.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γκίμας): Μπαταούλας 10 (2), Μαυρίδης 12 (1), Καμπάνης, Τσακίρης 23 (6), Α. Μαυρίδης 4, Κοτσάμπασης 10 (1), Λαμπρόπουλος 20 (1), Χατζηκυριακίδης 4.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 16 (1), Στάμος 15, Κυλεριώτης 5, Κουτίνας 15 (2), Μαυρογιάννης 2, Σαμαράς, Βογιατζής 18 (1), Τσώλης 8 (1), Παπούλιας.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 83-78

BASKETNIKIVOLOU
Εύκολο απόγευμα για Νίκη

Οι "κυανόλευκοι" επιβλήθηκαν με άνεση του Λασσάνη με 76-51 στη Ν. Ιωνία


Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη έφτασε εύκολα σε μια επιβλητική νίκη με 76-51 επί της Λασσάνης, για την 7η αγωνιστική της Γ' Εθνικής μπάσκετ. "Κλειδί" για την άνετη επικράτηση της ομάδας της Νέας Ιωνίας αποτέλεσε η πολύ πιεστική άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Στο ξεκίνημα της συνάντησης οι κυανόλευκοι, αν και προηγήθηκαν 9-6 με συνεχόμενα καλάθια του Τσώλη, ένιωσαν την "καυτή" ανάσα των αντιπάλων τους. Οι φιλοξενούμενοιμε συνεχόμενα καλάθια των Μπάνου και Βλάχου πέρασαν μπροστά 15-18 ένα λεπτό πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα της Λασσάνης να προηγείται με τρεις πόντους διαφορά 17-20.

Στη δεύτερη περίοδο οι Κοζανίτες κατόρθωσαν με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και πετυχαίνοντας δύσκολα καλάθια να διατηρήσουν το προβάδισμα (22-26) στο 13'. Σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο Κουτίνας. Ο περιφερειακός των γηπεδούχων ηγήθηκε της αντεπίθεσης της ομάδας του που πέρασε μπροστά 36-28 στο 18'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κομβική ήταν η παρουσία του Σαμαρά που ερχόμενος από τον πάγκο έδωσε ώθηση στη Νίκη τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Με τη λήξη του ημιχρόνου ο Μαυρογιάννης μετά από εντυπωσιακή ασίστ του Σαμαρά έφερε τη διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους (43-32).

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Αντώνη Μυριτζή, αν και συνάντησε δυσκολίες μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου κυριάρχισε ολοκληρωτικά στο παιχνίδι. Με κύριους εκφραστές στην επίθεση τους Βογιατζή και Τσώλη εκτόξευσε το σκορ στο 57-38 στο 28'. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα από την πιεστική άμυνα της Νίκης με αποτέλεσμα το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρωθεί στο 63-42.

Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ο προπονητής των γηπεδούχων βρήκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Αυτοί εκμεταλεύτηκαν την ευκαιρία συνεισφέροντας στην επιθετική συγκομιδή της ομάδας τους.

Στον επιθετικό τομέα οι Ορνιθόπουλος και Κουτίνας αποτέλεσαν αξιόπιστες λύσεις και μπόρεσαν να βρουν εύκολα διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι. Έτσι ο φωτινός πίνακας στο κλειστό της Νέας Ιωνίας έγραψε 69-44 στο 38' ενώ η μέγιστη διαφορά των 25 πόντων διατηρήθηκε με το άκουσμα της κόρνας 76-51.

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 43-32 (ημίχρονο), 63-42, 76-51 (τελικό)
ΝΙΚΗ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 13, Παπούλιας 8, Σαμαράς 5, Χριστομάνος 2, Μαυρογιάννης 10 (1), Κουτίνας 13 (1), Τσώλης 13 (1), Κυλεριώτης 2, Αγκρής, Στάμος, Στυλιανίδης, Βογιατζής 9 (1).
ΛΑΣΣΑΝΗΣ (Κάνας): Καραβίσογλου, Ντάνος 12 (2), Θεοδωρόπουλος 5, Κακλίδης, Καλαμπούκας 9, Μαυροματίδης, Φίλος 4, Καραγιαννίδης 7, Βλάχος 14 (2), Γκιαούρης

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΛΑΣΣΑΝΗΣ 76-51



BASKETNIKIVOLOU
Μεγάλη επιτυχία της Νίκης

Επιβλήθηκε του ισχυρού Πρωτεά στα Γρεβενά με 82-78


Με ένα σημαντικό "διπλό" επέστρεψε η Νίκη από τα Γρεβενά. Το συγκρότημα του Αντώνη Μυριντζή παρουσιάζοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδίου και με σωστές επιλογές στα κρίσιμα σημεία στο τέλος έφτασε στην πρώτη εκτός έδρας επιτυχία με 78-82 σε βάρος του Πρωτέα.

Στις αρχές του παιχνιδιού οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Η Νίκη με πολύ καλή άμυνα στο πρώτο πεντάλεπτο περιόρισε την ευστοχία των γηπεδούχων από την περιφέρεια. Ο Ορνιθόπουλος κέρδισε τις περισσότερες "μάχες" κάτω από το καλάθι, ενώ στην περιφέρεια ο Τσώλης ξεκίνησε πολύ "ζεστός" δίνοντας προβάδισμα πέντε πόντων (11-16). Στο δεύτερο μισό της πρώτης περιόδου κυριάρχησε νευρικότητα με πολλά άστοχα σουτ εκατέρωθεν. Οι φιλοξενούμενοι σταθεροποίησαν μια διαφορά πέντε πόντων (15-20), ενώ το δεκάλεπτο έκλεισε με δύσκολη προσπάθεια του Αξεχέρογλου (18-21).

Στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό. Οι δύο ομάδες ξεδίπλωσαν τις επιθετικές τους αρετές και παρουσιάστηκαν αρκετά ευάλωτες στην άμυνα. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας προηγήθηκε με όμορφη ατομική προσπάθεια του Κουτίνα με 31-35 στο 15' αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν. Με προεξάρχοντες τους Μουράτογλου και Κλωναρά που βρήκαν στόχο από μέση και μακρινή απόσταση ανέτρεψαν την κατάσταση και προσπέρασαν 42-40 στο 20'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Και οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το τέλος. Αρχικά το συγκρότημα της Μακεδονίας με συνεχόμενα δύσκολα καλάθια του Αξεχέρογλου πήρε προβάδισμα πέντε πόντων (51-45) στο 25'.

Η Νίκη στο σημείο αυτό δεν άφησε τον αντίπαλό της να ξεφύγει. Με τον Σαμαρά να προσφέρει πολύτιμες λύσεις κυρίως αμυντικά αλλά και τους Στάμο-Κουτίνα να συνδέονται με το καλάθι οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν την τρίτη περίοδο μπροστά με βραχεία κεφαλή (59-61).

Στο τέλος το συγκρότημα του Βόλου ανέβασε αισθητά την απόδοσή του. Με πολύ καλές επιλογές στην επίθεση και τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Κυλεριώτη, να παίζει καθοριστικό ρόλο πήρε προβάδισμα επτά πόντων (68-75) τρία λεπτά πριν την λήξη. Ένα καθοριστικό καλάθι του Στάμου ένα λεπτό πριν τη λήξη διαμόρφωσε το 76-80.

Οι γηπεδούχοι αστόχησαν 16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Οι δύο εύστοχες βολές του Κυλεριώτη σφράγισαν την μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία της Νίκης καθώς το καλάθι του Ρέππα στην εκπνοή δεν άλλαξε κάτι (78-82 το τελικό σκορ).

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 42-40 (ημίχρονο), 59-61, 78-82 (τελικό).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μουρουζίδης): Αξεχέρογλου 14 (1), Μουράτογλου 16 (1), Κωνσταντινίδης 5 (1), Ρίγκος 5, Ρέππας 6, Τζήμας 8, Τζέλος 2, Σιώμος 2, Καλομενίδης 4, Κλωναράς 16 (1).
ΝΙΚΗ (Μυριντζής): Ορνιθόπουλος 12, Στάμος 12, Κυλεριώτης 14, Κουτίνας 13, Χριστομάνος, Μαυρογιάννης 2, Σαμαράς 7, Βογιατζής 6 (1), Τσώλης 16 (2), Παπούλιας, Στυλιανίδης, Αγκρής.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 78-82



BASKETNIKIVOLOU
Εύκολη αποστολή για τη Νίκη

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ


Με τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η Νίκη μετά τη σπουδαία επιτυχία επί του Πρωτέα στα Γρεβενά με 82-78 υποδέχεται στο κλειστό της Νέας Ιωνίας το Βελβεντό, σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι.

Η επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής επί του Πρωτέα στα Γρεβενά σταθεροποίησε τους "κυανόλευκους" στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ παράλληλα η ομάδα έδειξε σ' ένα ακόμη ματς πολύ καλά στοιχεία, ικανοποιώντας τον προπονητή Αντώνη Μυριντζή. Η Νίκη είχε πολύ καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, με τους παίκτες να δείχνουν ωριμότητα και ψυχραιμία στα κρίσιμα τελευταία λεπτά. Εκεί όπου χρειάστηκε να έχουν την τύχη με το μέρος τους.

"Δώσαμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις και η διαφορά με το προηγούμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Φίλιππο στη Βέροια ήταν ότι με τον Πρωτέα δείξαμε αποφασιστικότητα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Και αναφέρομαι στα τελευταία λεπτά, όπου οι παίκτες μου είχαν σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, ενώ η ομάδα είχε αυτή τη φορά και την τύχη με το μέρος της" τονίζει με δηλώσεις του στη "Θ" ο Αντώνης Μυριντζής, ο οποίος στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας: "Δουλέψαμε πολύ πάνω στο αμυντικό κομμάτι, καθώς η ομάδα χρειάζεται να βελτιώσει αρκετά πράγματα, όσον αφορά την αμυντική της λειτουργία. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιχνίδια, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη για τη Νίκη".

Επόμενος αντίπαλος των "κυανολεύκων" είναι το Βελβεντό, το οποίο η Νίκη θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Φαινομενικά το έργο της βολιώτης ομάδας θα είναι εύκολο, ωστόσο, ο προπονητής της Νίκης εφιστά την προσοχή των παικτών του: "Μπορεί το παιχνίδι με το Βελβεντό να δείχνει εύκολο, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Αυτό τονίζω συνεχώς στους παίκτες μου, οι οποίοι θα πρέπει να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το ματς κρύβει "παγίδες" και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί".

Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με τους στρατευμένους Αγκρή και Σαμαρά να μην μετέχουν σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας. Ο Ορνιθόπουλος ξεπέρασε τη γρίπη και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του και θα αγωνιστεί κανονικά στην κυριακάτικη αναμέτρηση. Ο Αντώνης Μυριντζής αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Νίκη με καρδιοχτύπια...

Οι "κυανόλευκοι" επιβλήθηκαν του Βελβεντού με 86-79 στη Ν. Ιωνία


Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Νίκη κάμπτοντας τελικά την αντίσταση της ομάδας του Βελβεντού με 86-79. Το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας, αν και παρουσιάστηκε σε κάποια κενά διαστήματα στην απόδοσή της, στα κρίσιμα σημεία έδειξε χαρακτήρα φτάνοντας σε μια πολύτιμη νίκη που τη διατηρεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Νίκη μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι. Με τον Ορνιθόπουλο να αποτελεί μόνιμη απειλή για το καλάθι για των αντιπαλών μέσα στη ρακέτα αλλά και τον Κουτίνα να ξεκινάει "ζεστός" από την περιφέρεια οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορα κεφάλι στο σκορ με 16-9.

Στο διάστημα αυτό το Βελβεντό δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικά αφού η αμυντική λειτουργία της Νίκης κυμάνθηκε σε υφηλά επίπεδα. Στο δεύτερο μισό της πρώτης περιόδου οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις λύσεις στην επίθεση και μείωσαν στους τέσσερις 24-20 στο 9'. Ένα τρίποντο του Βογιατζή στο τέλος διαμόρφωσε το 27-20 του πρώτου δεκαλέπτου.

Το τρίποντο αυτό αφύπνισε το συγκρότημα του Αντώνη Μυριντζή που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Με την είσοδο των Σαμαρά και Κυλεριώτη που προσέφεραν πολλές λύσεις κυρίως αμυντικά και τους Βογιατζή και Κουτίνα να "πυροβολούν" ακατάπαυστα η Νίκη πήρε μια διαφορά 20 πόντων 47-27 στο 27'. Η χαλαρή διάθεση που έδειξαν στο αμυντικό κομμάτι οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου βοήθησε τους φιλοξενούμενους να μειώσουν με διαδοχικά τρίποντα του Σούπουρα με 51-37.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδίου άλλαξε. Το Βελβεντό αύξησε την πίεση στα επιθετικά ατού των γηπεδούχων, ενώ οι Νίκος και Παπαδόπουλος κατόρθωσαν να διασπάσουν αρκετές φορές την άμυνα ζώνης. Το κακό πρόσωπο που έδειξε η Νίκη σε άμυνα και επίθεση στο τρίτο δεκάλεπτο είχε ως αποτέλεσμα την μείωση του σκορ (64-58) στο 30'.

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα της Κοζάνης με τρομερή ευστοχία από μέση και μακρινή απόσταση κατόρθωνε να διατηρεί μια πολύ καλή επαφή με το σκορ (70-64 στο 33'). Ωστόσο πάντα οι γηπεδούχοι έβρισκαν τις λύσεις στην περιφέρεια και διατηρούσαν το προβάδισμα.

Στο 36' το Βελβεντό μείωσε με τρίποντο του εκπληκτικού Σούπουρα στους τέσσερις (80-76) αλλά μέχρι εκεί. Η Νίκη αντέδρασε και με εύστοχα τρίποντα των διακριθέντων Βογιατζή και Κουτίνα στα κρίσιμα σημεία έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνας με 86-79.

Διαιτητές: Μοσχότογλου - Σιταρίδης.
Τα δεκάλεπτα: 27-20, 51-37 (ημίχρονο), 64-58, 86-79 (τελικό).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριντζής): Ορνιθόπουλος 14, Στάμος, Κυλεριώτης 9 (1), Κουτίνας (21), Χριστομάνος, Μαυρογιάννης 5 (1), Σαμαράς 6, Βογιατζής 21 (2), Τσώλης 2, Παπούλιας 8 (1), Αγκρής, Μ. Καραμανώλης.
ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Ασβεστάς): Γράβας 9 (1), Σούπουρας 23 (5), Παπαδόπουλος 15, Ρήγας, Σαμαράς, Μαλιούρας 9, Παπαμάρκος 2, Πανίδης 6, Νίκος 13 (2), Παπαίδης 2, Μπλιούνης.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΒΕΛΒΕΝΤΟ 86-79







BASKETNIKIVOLOU
Από το καλό στο καλύτερο

ΒΑΔΙΖΕΙ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΕΡΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ




Εξαιρετική πορεία διανύει μέχρι στιγμής η Νίκη στη Γ' Εθνική μπάσκετ. Με τρεις διαδοχικές επιτυχίες έχει "σκαρφαλώσει" στην τρίτη θέση του 1ου ομίλου του Βορρά και στις τάξεις της βολιώτικης ομάδας διάχυτη είναι η αισιοδοξία για ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μπάσκετ βρίσκεται στην 9η αγωνιστική του και μέχρι στιγμής η Νίκη τα πηγαίνει περίφημα. Στην παρούσα φάση φιγουράρει στην τρίτη θέση του 1ου ομίλου του Βορρά, την οποία μοιράζεται με ακόμη τρεις ομάδες, τον Αιγινιακό, τη ΧΑΝΘ και τον Πρωτέα Γρεβενών.

Ο συνολικός απολογισμός της είναι έξι νίκες και τρεις ήττες, ενώ τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές το βολιώτικο συγκρότημα έχει σημειώσει ισάριθμες επιτυχίες, που την έχουν φέρει ψηλά στον πίνακα. Πάντως αυτό ήταν κάτι που το περίμενε ο Αντώνης Μυριντζής αφού "από το καλοκαίρι, όταν μαζευτήκαμε όλοι μαζί στην ομάδα, δουλεύουμε πολύ σκληρά. Χαράξαμε ένα πλάνο σύμφωνα με το οποίο πρωταρχικός σκοπός ήταν η συγκρότηση ενός αξιόμαχου συνόλου, στο οποίο πρωταρχικό ρόλο θα είχαν γηγενείς κυρίως καλαθοσφαιριστές.

Πράγματι αν ρίξετε μια ματιά στο έμψυχο δυναμικό μας θα δείτε ότι στη συντριπτική του πλειοψηφία αποτελείται όχι μόνο από Βολιώτες παίκτες, αλλά και από παιδιά που έμαθαν το μπάσκετ στο φυτώριο του συλλόγου. Η ομάδα φαίνεται να έχει βρει το ρυθμό της, παίζει καλά στους αγώνες και φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα".

Όπως προαναφέραμε η Νίκη βρίσκεται στην τρίτη θέση, αλλά ο Βολιώτης τεχνικός δεν κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια: "Δεν είχαμε μιλήσει εξ αρχής για άνοδο, γιατί γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, που σιγά-σιγά "χτίζει" τον χαρακτήρα της στο γήπεδο. Δεν διαθέτουμε τον υψηλό προϋπολογισμό άλλων συλλόγων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε φιλοδοξίες. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, αλλά ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε για τέτοια πράγματα. Βρισκόμαστε στην 9η αγωνιστική και χρειάζεται να διορθώσουμε πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας".

Ο 47χρονος τεχνικός επισημαίνει τα προτερήματα και μειονεκτήματα της φετινής Νίκης: "Στην επίθεση τα πηγαίνουμε εξαιρετικά. Διαθέτουμε την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, επομένως δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Ωστόσο στην άμυνα δεν έχουμε ανάλογη απόδοση. Δεχόμαστε σχετικά εύκολα καλάθια κι αυτό πρέπει να σταματήσει. Κατά τη γνώμη μου είναι θέμα συγκέντρωσης και νοοτροπίας. Εάν είμαστε προσηλωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα, τότε δεν θα επιτρέπουμε στον αντίπαλο να καλύπτει το προβάδισμα που έχουμε αποκτήσει, όπως συνέβη π.χ. στο ματς με το Βελβεντό".

Την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη καλείται να δώσει ένα μεγάλο ντέρμπι. Πιο συγκεκριμένα αντιμετωπίζει τον Αιγινιακό με τον οποίο "συγκατοικεί" στην τρίτη θέση και ο κ. Μυριντζής πιστεύει ότι "τώρα πρέπει να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε και στον αμυντικό τομέα. Τα ντέρμπι κρίνονται κυρίως από την άμυνα και εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας. Το κακό είναι ότι σχεδόν ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουμε παίξει πλήρεις. Τώρα που επέστρεψε από ίωση ο Ορνιθόπουλος, δεν θα έχω στην διάθεσή μου τον Μαυρογιάννη, ο οποίος θα λάβει μέρος με την Εθνική Εφήβων στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Παρ' όλα αυτά, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε κόντρα στον Αιγινιακό, που είναι πολύ δυνατή ομάδα και να πάρουμε την πολύτιμη για εμάς νίκη".

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Έκανε το ντέρμπι …περίπατο

Η Νίκη επιβλήθηκε εύκολα με 93-69 του Αιγινιακού στη Ν. Ιωνία


Η Νίκη με …καταιγισμό τριπόντων και πολύ καλή αμυντική λειτουργία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο το ντέρμπι κόντρα στον Αιγινιακό επικρατώντας με το επιβλητικό 93-69. Αν και στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Πιερίας πρόβαλλε αντίσταση (32-24) στην επανάληψη το βολιώτικο συγκρότημα πιάνοντας πολύ καλή απόδοση έφτασε με άνεση σε μια ακόμη επιτυχία.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Νίκη κατόρθωσε να επιβάλλει το ρυθμό της. Με συνεχόμενα καλάθια των Ορνιθόπουλου και Βογιατζή προηγήθηκε 13-6 στο 5’. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και προσωρινά τα κατάφεραν, αφού με δύο εύστοχα τρίποντα του Μιχαηλίδη μείωσαν σε 20-18 στο 7’.

Στο τελευταίο τρίλεπτο της πρώτης περιόδου η ομάδα του Βόλου με πίεση πάνω στην μπάλα οδήγησε τον Αιγινιακό σε εύκολα λάθη και με διαδοχικές εύστοχες προσπάθειες των Κουτίνα και Τσώλη πήρε μια διαφορά οκτώ πόντων στο 10’ (32-24).

Στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι συνέχισαν την παραγωγικότητα στον επιθετικό τομέα με τον Ορνιθόπουλο να αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή και να οδηγεί την ομάδα του (49-34) στο 17’. Παράληλα οι Σαμαράς και Κουτίνας βοήθησαν στο αμυντικό κομμάτι και έτσι η Νίκη έκλεισε το ημίχρονο στο 55-40.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Οι «κυανόλευκοι» στην τρίτη περίοδο με ομαδική προσπάθεια στην άμυνα και τον Βογιατζή να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στα κρίσιμα σημεία διατήρησαν ένα σημαντικό προβάδισμα 72-56 στο 30’.

Στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι, αν και βρέθηκαν πίσω με 78-56 στο 32’, προσπάθησαν να μπουν στην διεκδίκηση της νίκης. Με τους Κ. Παπουλίδη και Κ. Παπαδόπουλο να ευστοχούν συνεχώς πραγματοποίησαν σερί 11-0 (78-67) στο 34’.

Σε αυτό το κομβικό σημείο του παιχνιδιού το συγκρότημα του Αντώνη Μυριντζή ανέβασε ρυθμούς. Με επιθετικό πλουραρισμό και υψηλά ποσοστά ευστοχίας πραγματοποίησε σερί 14-0 εκτοξεύοντας το σκορ στο 90-67 δύο λεπτά πριν την λήξη.

Η συνέχεια αποτέλεσε μια τυπική διαδικασία με τον προπονητή των γηπεδούχων να δίνει χρόνο συμμετοχής και στους παίκτες του πάγκου και την ομάδα του Βόλου να φτάνει με χαρακτηριστική άνεση στο τελικό 93-69.

Τα δεκάλεπτα: 32-24, 55-40 (ημίχρονο), 72-56, 93-69 (τελικό)
ΝΙΚΗ (Μυριντζής): Ορνιθόπουλος 30 (1), Βογιατζής 20 (2), Κουτίνας 10 (1), Τσώλης 12, Παπούλιας 4, Στάμος 5, Σαμαράς 8, Κυλεριώτης 4, Μ. Καραμανώλης, Αγκρής, Χριστομάνος, Πάτσης
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σκανδάλης): Αμούντζιας 2, Παπαβασιλείου 2, Λοτζανιώτης 2, Στυλιανίδης 4, κ. Παπαδόπουλος 11, Αλβανός, Μιχαηλιδής 18 (3), Σ. Παπουλίδης, Κ. Παπουλίδης 11, Κουρκούτας 19 (2).

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 93-69





BASKETNIKIVOLOU
"Πέρασε" από τους καταρράκτες

Η Νίκη επιβλήθηκε εκτός έδρας της Έδεσσας με 61-72 στη Γ' Εθνική μπάσκετ


Η ομάδα της Νέας Ιωνίας αν και συνάντησε την σθεναρή αντίσταση της ομάδας της Έδεσσας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο (33-35) ανέβασε στροφές και με σωστές επιλογές στην περιφέρεια αλλά και πιεστική άμυνα έφτασε τελικά στην πολύτιμη νίκη με 72-61. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μακεδονικής πόλης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο του Βορρά στη Γ' Εθνική μπάσκετ.

Η ομάδα του Αντώνη Μυριντζή έδειξε στην αρχή επηρεασμένη τόσο από την σημαντική καθηστέρηση στην έναρξη του αγώνα όσο και από την διακοπή των εορτών.
Οι γηπεδούχοι με τους Σταυρουλάκη και Μάυρο να βρίσκουν στόχο από την περιφέρεια πήραν προβάδισμα 13-7 στο 5'. Οι φιλοξενούμενοι στο χρονικό αυτό διάστημα δεν έδειξαν την απαραίτητη συγκέντρωση με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε κακές επιλογές στην επίθεση ενώ και στην άμυνα είχαν κάποια κενά διαστήματα. Έτσι η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε στο 20-19.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Νίκη αύξησε την πίεσή της στην άμυνα και κατάφερε να περιορίσει αισθητά την ευστοχία της περιφερειακής γραμμής των Εδεσσαίων. Παράλληλα ο Ορνιθόπουλος βρήκε αρκετές φορές ελεύθερους διαδρόμους στην ρακέτα σκοράροντας ακατάπαυστα.
Επίσης και ο Τσώλης αποτέλεσε αξιόπιστη λύση, αφού πέτυχε κάποια δύσκολα καλάθια. Έτσι το ημίχρονο τελείωσε με τους "κυανόλευκους" να διατηρούν ένα προβάδισμα βραχείας κεφαλής (33-35).
Στο τρίτο δεκάλεπτο η Νίκη μπήκε αποφασιστικά και με προεξάρχοντες τον Βογιατζή και Τσώλη ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού. Με όμορφη ατομική ενέργεια του Στάμου η οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 37-49 στο 25'.
Οι μακεδόνες προσπάθησαν να αντιδράσουν μειώνοντας 41-49 με τρίποντο του Μαύρου αλλά και πάλι η ομάδα της Νέας Ιωνίας βρήκε τις λύσεις επιθετικά ανεβάζοντας την διαφορά στους δέκα (44-54) με τη λήξη της περιόδου.
Στο τέλος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Παρά τις επιθετικές εξάρσεις των γηπεδούχων οι παίκτες του Αντώνη Μυριντζή διατήρησαν την ψυχραιμία τους στα τελευταία κρίσιμα λεπτά φτάνοντας με σχετική άνεση σε ένα πολύτιμο εκτός έδρας δίποντο με 61-72.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 33-35 (ημίχρονο), 44-54, 61-72 (τελικό)
Διαιτητές: Τσιβελεκίδου - Μοσχοτόγλου.
ΕΔΕΣΣΑ (Σταυρόπουλος): Δάφνης 6 (1), Γάτσος , Λούσης, Χαραλαμπίδης, Σταυρουλάκης 14 (2), Μαύρος 12 (2), Τσάμης 5 (1), Γεωργιάδης 5, Νικολαΐδης 7 (1), Τακατόγλου, Δοδόπουλος 2.
ΝΙΚΗ (Μυριντζής): Ορνιθόπουλος 18, Παπούλιας 2, Σαμαράς 1, Χριστομάνος, Μαυρογιάννης 4, Κουτίνας 4, Τσώλης 19, Κυλεριώτης 2, Στάμος 10, Μ. Καραμανώλης, Βογιατζής 12 (1).

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΟΙ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Για την 11η αγωνιστική της Γ' Εθνικής μπάσκετ Ανδρών



Ποδαρικό στο 2010 με νίκη έκανε στην Γ' Εθνική Κατηγορία μπάσκετ Ανδρών η Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι πέρασαν από την Έδεσσα και παρέμειναν στην τρίτη θέση της κατάταξης, πλησιάζοντας τον δεύτερο Φίλιππο στον πόντο.

Δυσκολεύτηκε η Νίκη αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο τελικά λύγησε την αντίσταση της γηπεδούχου Έδεσσας και πρόσθεσε ένα υπερπολύτιμο δίποντο στο ενεργητικό της. Οι κυανόλευκοι έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Μίλτο Ορνιθόπουλο και Παναγιώτη Τσώλη, που πέτυχαν από 18 και 19 πόντους, επικράτησαν με 61-72 και πήραν αυτό ακριβώς που ήθελαν από το παιχνίδι.
Αυτή ήταν η όγδοη νίκη για την ομάδα της Νέας Ιωνίας που πλησίασε τη δεύτερη θέση σε απόσταση αναπνοής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Νίκη διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 882 πόντους, 80,1 δηλαδή ανά παιχνίδι.

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΕΔΕΣΣΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 61-72







BASKETNIKIVOLOU
"Κλειδί η διοικητική ηρεμία"

ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΡΙΝΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ


Από επιτυχία σε επιτυχία "πετά" η Νίκη στη Γ' Εθνική μπάσκετ. Ήδη μετρά σερί πέντε νικηφόρων αγώνων, οι οποίες την έχουν εδραιώσει στην τρίτη θέση του 1ου ομίλου του Βορρά ενώ της δίνει το δικαιώμα να κάνει όνειρα ακόμη και για άνοδο στη Β' Εθνική, χωρίς αυτό να αποτελεί βασικό στόχο. "Κλειδί για την καλή πορεία της ομάδας είναι η διοικητική ηρεμία και σταθερότητα" υποστηρίζει ο προπονητής Αντώνης Μυριντζής.

Η Νίκη εξακολουθεί να προχωρά ακάθεκτη στον πρώτο όμιλο του Βορρά στη Γ' Εθνική μπάσκετ. Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές μετρά ισάριθμες επιτυχίες, οι οποίες την έχουν ανεβάσει ψηλά στην βαθμολογία. Τον τελευταίο καιρό έχει εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις του πίνακα. Σε 11 αγωνιστικές έχει οκτώ ροζ φύλλα στη συλλογή της, ενώ έχει ηττηθεί μόνο τρεις φορές.

Την περασμένη Κυριακή οι "κυανόλευκοι" πέρασαν "αλώβητοι" από την έδρα της Έδεσσας με 72-61, η οποία δεν ήταν τόσο ...φιλόξενη όσο αναμενόταν. "Μέχρι τώρα η Έδεσσα είχε παρουσιάσει κακή εικόνα και γι' αυτό βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Ωστόσο μετά τις γιορτές εμφανίστηκε απρόσμενα καλή. Είχε δύο επιστροφές παικτών, που δεν "κατέβαιναν", ενώ ανάρρωσε από τραυματισμό ο Γεωργιάδης, ο οποίος είναι καλός σέντερ. Τον γνωρίζω από την Εθνική Νέων Ανδρών, όπου ήταν βασικό στέλεχος. Έτσι συναντήσαμε σθεναρή αντίσταση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο" τονίζει ο Αντώνης Μυριντζής.

Για τον Βολιώτη τεχνικό η άμυνα ήταν το στοιχείο που έδωσε το ροζ φύλλο στη Νίκη: "Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πιο σοβαροί στην άμυνα. Κλείσαμε τους διαδρόμους και τους δυσκολέψαμε σε μεγάλο βαθμό. Όταν αποκτήσαμε διαφορά με διψήφιο αριθμό, τότε ουσιαστικά εξασφαλίσαμε τη νίκη. Δεν μπόρεσαν να μας πλησιάσουν απειλητικά μέχρι το τέλος, καθώς ελεγξαμε πλήρως τον ρυθμό".

Η Νίκη αγωνιστικά βαδίζει από το καλό στο καλύτερο. Οι πέντε σερί επιτυχίες άλλωστε αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. "Κλειδί" για την πορεία της ομάδας είναι η διοικητική ηρεμία, σύμφωνα με τον 48χρονο τεχνικό.

"Συχνά λέμε ότι η εικόνα μιας ομάδας στο γήπεδο αντικατοπρίζει και την αντίστοιχη στον διοικητικό τομέα. Αυτό ισχύει πέρα για πέρα στη φετινή Νίκη. Η καινούργια διοίκηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να λύσει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και τα έχει καταφέρει με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει θέμα χωρίς να έχει τακτοποιηθεί σχετικά με την ομάδα. Οι παίκτες αγωνίζονται απελευθερομένα από τυχόν προβλήματα που θα τους απασχολούσαν, ενώ ξέρουν ότι από πίσω υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται γι' αυτούς. Όλα στο τμήμα καλαθοσφαίρισης δουλεύουν ρολόι, πράγμα που έχει άμεσο αντίκτυπο και στον αγωνιστικό τομέα. Κατά τη γνώμη μου η διοικητική ηρεμία είναι το κλειδί της φετινής επιτυχημένης πορείας που διαγράφουμε μέχρι τώρα".

Ο Αντώνης Μυριντζής ασφαλώς γνωρίζει ότι η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη: "Βρισκόμαστε στην τρίτη θέση απέχοντας δύο βαθμούς από την κορυφή. Η λογική λέει ότι είμαστε μέσα στο κυνήγι της ανόδου και είναι καλό να κοιτάς ψηλά. Ωστόσο εμείς προσπαθούμε να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να βελτιωνόμαστε ολοένα και περισσότερο. Στην επίθεση τα πηγαίνουμε εξαιρετικά, αλλά προσωπικά επιμένω να φωνάζω στους παίκτες μου για την άμυνα. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο να πετυχαίνει εύκολα καλάθια. Όταν δεν είμαστε καλοί επιθετικά, η άμυνα είναι αυτή που δίνει τη νίκη, όπως συνέβη και στην Έδεσσα. Ελπίζω πως στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε πιο δυνατοί αμυντικά, αφού ακολουθούν δύσκολοι αγώνες".

Την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη θα υποδεχθεί τον Φοίνικα Λάρισας και την τεχνική ηγεσία απασχολεί ο τραυματισμός του Θανάση Κουτίνα. Ο 23χρονος γκάρντ τραυματίστηκε στον ώμο στην τελευταία προπόνηση το Σάββατο. Χρησιμοποιήθηκε στο μάτς με την Έδεσσα, αλλά οι ενοχλήσεις δεν του επέτρεψαν να έχει τη γνωστή καλή απόδοσή του. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί και όλοι στο "κυανόλευκο στρατόπεδο" εύχοντα να είναι παρών στο θεσσαλικό ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
BASKETNIKIVOLOU
Κοσμοσυρροή αύριο στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας

Τον Φοίνικα Λάρισας υποδέχεται αύριο η Νίκη για τη Γ' Εθνική μπάσκετ


Με μια ομάδα που έχει πολλά προηγούμενα θα αγωνιστεί αύριο στις 18:00 η ανδρική ομάδα της Νίκης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου Βορρά της Γ' Εθνικής. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται στο σπίτι τους τον Φοίνικα Λάρισας και το Κλειστό της Νέας Ιωνίας αναμένεται να υποδεχθεί πολύ κόσμο. Οι λόγοι που γίνεται αυτή η εκτίμηση είναι: α) το παρελθόν τον αναμετρήσεων με το συγκεκριμένο σύλλογο β) η καλή πορεία της Νίκης στο πρωτάθλημα, στο οποίο βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη θέση, που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου και δύο από τον Αίολο Τρικάλων, που είναι στην κορυφή και γ) το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική ομάδα έχει ρεπό και οι φίλαθλοι αναμένεται να στηρίξουν την μπασκετική ομάδα που φαίνεται ότι σε σχέση με την ποδοσφαιρική μπορεί φέτος να τους δώσει και μια μεγάλη χαρά στο τέλος της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Νικιώτες τρέχουν ένα θετικό σερί με πέντε συνεχόμενες νίκες και δεν σκοπεύουν να το χαλάσουν από τη στιγμή που ο Φοίνικας μέχρι στιγμής, όποτε αγωνίζεται μακριά από τη Λάρισα χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής του, μετρώντας πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ γενικότερα είναι χειρότερη ομάδα από τους κυανόλευκους, έχοντας πετύχει δύο λιγότερες νίκες από την ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Για το αυριανό ματς η διοίκηση της Ερασιτεχνικής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» καλεί τους φίλους του μπάσκετ αλλά και γενικότερα όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν την ομάδα μας στον αγώνα που δίνει την Κυριακή ώρα 18:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας με αντίπαλο τον Φοίνικα Λάρισας. Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας καθιστά αναγκαία τη δυναμική παρουσία του κόσμου στους αγώνες της και ιδιαίτερα σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα όπως είναι αυτός της Κυριακής.»

Τη δική του έκκληση κάνει και το Blue Club: «Την Κυριακή η ομάδα μπάσκετ του ιστορικού συλλόγου μας δίνει σημαντικό παιχνίδι με τον Φοίνικα Λάρισας. Όλοι οι δρόμοι οδήγουνε στο κλειστό ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ για να ενισχύσουμε τον αγώνα των αθλητών μας που κάνουνε κατάθεση ψυχής για να φτάσουνε την ΝΙΚΑΡΑ μας ψηλά.»

www.magnesianews.gr
BASKETNIKIVOLOU
Πλήρωσε την αστοχία της

Η ΝΙΚΗ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 80-76 ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΛΑΡ. ΓΙΑ ΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ




Πέντε συνεχόμενες νίκες μετρούσε η Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Το σερί των "κυανολεύκων" έσπασε την Κυριακή στο κλειστό της Ν. Ιωνίας με τον Φοίνικα Λάρισας να επικρατεί με 80-76. Η Νίκη πλήρωσε την αστοχία των παικτών της από τη γραμμή του φάουλ και τα λάθη στην άμυνα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Οι "κυανόλευκοι" έχοντας τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της, οι οποίοι κατέκλυσαν το κλειστό της Ν. Ιωνίας, μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 12-7 στο 5', στη συνέχεια βρήκε τις λύσεις σε άμυνα και επίθεση και προηγήθηκε με 22-14 στο 8'. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν απογοητεύτηκαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου, ισοφαρίζοντας σε 24-24.
Το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και τους φιλοξενούμενους να κλείνουν το ημίχρονο με μια διαφορά τεσσάρων πόντων υπέρ τους (45-41).
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, ενώ στην τελευταία περίοδο η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο. Ο Βογιατζής έφερε τη Νίκη σε απόσταση βολής (76-77) από τον αντίπαλο σαράντα δεύτερα πριν τη λήξη. Εκεί μίλησε η εμπειρία του Λιάκου που με έξυπνη διείσδυση πέτυχε το (76-79). Το άστοχο τρίποντο του Κυλεριώτη με 10" να απομένουν έβαλε τέλος στις τελευταίες ελπίδες της Νίκης. Το τελικό 76-80 διαμορφώθηκε με εύστοχη βολή του Παπαδόπουλου.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θ. - Παπαγεωργίου
Τα δεκάλεπτα: 24-24, 41-45, 57-62, 76-80.
ΝΙΚΗ (Μυριντζής): Ορνιθόπουλος 13, Παπούλιας 3 (1), Σαμαράς 6 (1), Μαυρογιάννης 5 (1), Κουτίνας 20 (5), Τσώλης 10 (2), Κυλεριώτης 3, Στάμος 7, Βογιατζής 9 (1).
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Θεοδωρόπουλος): Παπαδόπουλος 8, Τσιλούλης 3, Δεληχρήστος 12 (1), Λιάκος 14, Καρπούζας, Βλαχούλης 17 (1), Γκαγκανάσιος 12, Σουλιώτης 2, Τσακνάκης 13 (4).

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Το σύνδρομο της ποδοσφαιρικής Νίκης και στο μπάσκετ

Ηττήθηκαν σε σχεδόν γεμάτο γήπεδο οι κυανόλευκοι από το Φοίνικα



Δυναμικό παρών από τον κόσμο της Νίκης την Κυριακή

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης έχει ένα "χούι" εδώ και χρόνια. Όποτε καταφέρνει να μεζεύει τον κόσμο χάνει τα ματς. Το ίδιο έργο παίχτηκε την Κυριακή και με την μπασκετική Νίκη, που στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο του Βορρά στη Γ' Εθνική Ανδρών είδε τον κόσμο της να γεμίζει τα 2/3 του Κλειστού της Νέας Ιωνίας και να δημιουργεί ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, αλλά μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες οι κυανόλευκοι επέτρεψαν στο Φοίνικα να φύγει για πρώτη φορά φέτος από εκτός έδρας ματς με το ροζ φύλλο, με τους Λαρισαίους να επικρατούν με 80-76.


Τα πράγματα σε ό,τι αφορά την πρώτη δυάδα τώρα δυσκόλεψαν για τη Νίκη, που αντιμετωπίζει την επόμενη Κυριακή τον Αίολο στα Τρίκαλα.
Πάντως η διοίκηση της Ερασιτεχνικής επιβράβευσε την παρουσία του κόσμου με την παρακάτω ανακοίνωση:
"Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και με την πολυπληθή παρουσία του στον αγώνα μπάσκετ της ομάδας μας με τον Φοίνικα Λάρισας, δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα όπως αρμόζει σε τέτοιες αναμετρήσεις.
Μπορεί το αποτέλεσμα του αγώνα να μην μας χαροποίησε όμως αυτό που μας γεμίζει με αισιοδοξία είναι η μεγάλη συμμετοχή και στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια των αθλητών του μπάσκετ στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και η διάθεση για συμμετοχή και βοήθεια σε όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Τον αγώνα μπάσκετ παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παύλος Μαβίδης και τον ευχαριστούμε που βρέθηκε κοντά στην ομάδα".

www.magnesianews.gr
glass onion
QUOTE(BASKETNIKIVOLOU @ Jan 20 2010, 15:44 ) *
Το σύνδρομο της ποδοσφαιρικής Νίκης και στο μπάσκετ

Ηττήθηκαν σε σχεδόν γεμάτο γήπεδο οι κυανόλευκοι από το Φοίνικα



Δυναμικό παρών από τον κόσμο της Νίκης την Κυριακή

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης έχει ένα "χούι" εδώ και χρόνια. Όποτε καταφέρνει να μεζεύει τον κόσμο χάνει τα ματς. Το ίδιο έργο παίχτηκε την Κυριακή και με την μπασκετική Νίκη, που στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο του Βορρά στη Γ' Εθνική Ανδρών είδε τον κόσμο της να γεμίζει τα 2/3 του Κλειστού της Νέας Ιωνίας και να δημιουργεί ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, αλλά μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες οι κυανόλευκοι επέτρεψαν στο Φοίνικα να φύγει για πρώτη φορά φέτος από εκτός έδρας ματς με το ροζ φύλλο, με τους Λαρισαίους να επικρατούν με 80-76.


Τα πράγματα σε ό,τι αφορά την πρώτη δυάδα τώρα δυσκόλεψαν για τη Νίκη, που αντιμετωπίζει την επόμενη Κυριακή τον Αίολο στα Τρίκαλα.
Πάντως η διοίκηση της Ερασιτεχνικής επιβράβευσε την παρουσία του κόσμου με την παρακάτω ανακοίνωση:
"Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και με την πολυπληθή παρουσία του στον αγώνα μπάσκετ της ομάδας μας με τον Φοίνικα Λάρισας, δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα όπως αρμόζει σε τέτοιες αναμετρήσεις.
Μπορεί το αποτέλεσμα του αγώνα να μην μας χαροποίησε όμως αυτό που μας γεμίζει με αισιοδοξία είναι η μεγάλη συμμετοχή και στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια των αθλητών του μπάσκετ στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και η διάθεση για συμμετοχή και βοήθεια σε όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Τον αγώνα μπάσκετ παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παύλος Μαβίδης και τον ευχαριστούμε που βρέθηκε κοντά στην ομάδα".

www.magnesianews.gr

Καμιά φωτογραφία από το ματς; icon_wave.gif
BASKETNIKIVOLOU
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 76-80









BASKETNIKIVOLOU
Δύσκολο έργο έχει η Νίκη

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ


Με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με τη Νίκη να έχει πολύ δύσκολο έργο με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Αίολο στα Τρίκαλα.

Το δυσκολότερο, θεωρητικά, παιχνίδι της χρονιάς δίνει την Κυριακή η Νίκη. Οι "κυανόλευκοι" καλούνται να αντιμετωπίσουν στα Τρίκαλα τον Αίολο, την πληρέστερη ομάδα του ομίλου. Η Νίκη προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Φοίνικα την περασμένη αγωνιστική με 80-76, σπάζοντας έτσι ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων και χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει στην 3η θέση της κατάταξης την ΧΑΝΘ.

Οι "κυανόλευκοι" στο παιχνίδι με τον Φοίνικα στάθηκαν άτυχοι, από τη στιγμή που θα μπορούσαν να πάρουν τους δύο βαθμούς, αν ήταν πιο εύστοχοι στην επίθεση και κυρίως από τη γραμμή του φάουλ, όπως τονίζει με δηλώσεις του στη "Θ" ο Αντώνης Μυριντζής: "Στην αναμέτρηση με τον Φοίνικα χάσαμε τη νίκη στις λεπτομέρειες και σημαντικό ρόλο έπαιξε ο παράγοντας τύχη. Βέβαια, θα έλεγα σε συνδυασμό και με την ικανότητα, γιατί όταν πετυχαίνεις μόλις οκτώ ελεύθερες βολές στις 25 σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, τότε δεν μπορείς να ελπίζεις στη νίκη.

Ο στόχος μας δεν αλλάζει, καθώς δουλεύουμε με σκοπό να βάλουμε την ομάδα σε διαφορετικές βάσεις και να φτιάξουμε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Ακολουθεί μια τετράδα πολύ δύσκολων παιχνιδιών, στα οποία οφείλουμε να δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να σημειώσουμε όσο το δυνατών περισσότερες νίκες. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε στα Τρίκαλα τον Αίολο, ακολουθούν τα ματς με Μεταμόρφωση εκτός και ΧΑΝΘ εντός, ενώ στη συνέχεια θα παίξουμε στο Άργος με το Ορεστικό, το οποίο μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία".

Όσο για το πως αντιμετωπίζει η Νίκη το ντέρμπι με τον Αίολο ο προπονητής των "κυανολεύκων" τονίζει: "Βλέπουμε το παιχνίδι με τον Αίολο όπως όλα τα άλλα και θα πάμε στα Τρίκαλα να αγωνιστούμε ελεύθερα και ότι βγει. Ο Αίολος είναι μια εξαιρετική και ποιοτική ομάδα, με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία, ενώ για δεύτερη χρονιά έχει ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο. Οι παίκτες μου δεν αγχώνονται, ούτε αντιμετωπίζουν τον αντίπαλο με δέος. Έχουν άγνοια κινδύνου και θα παίξουν απελευθερωμένα".

Η τεχνική ηγεσία δύσκολα θα έχει στη διάθεσή της τους Χριστομάνο και Στυλιανίδη, οι οποίοι λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων απέχουν όλη την εβδομάδα από τις προπονήσεις. Αντίθετα οι στρατευμένοι Σαμαράς και Αγκρής θα συμπεριληφθούν κανονικά στην αποστολή, η οποία την Κυριακή θα μεταβεί στα Τρίκαλα για το παιχνίδι με τον Αίολο.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αυλαία στον πρώτο γύρο για τη Γ’ Εθνική Ανδρών

Με τον Αίολο στα Τρίκαλα η Νίκη

Πέφτει αύριο η αυλαία για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών με τη Νίκη να δίνει δεύτερο συνεχόμενο θεσσαλικό ντέρμπι. Οι κυανόλευκοι μετά την απρόσμενη ήττα από τον Φοίνικα Λάρισας στη Νέα Ιωνία, φιλοξενούνται από τον πρωτοπόρο και μεγάλο φαβορί για την άνοδο Αίολο Τρικάλων που έχει μόλις μία ήττα σε 12 παιχνίδια, κι αυτή από τη Μεταμόρφωση στο Βόλο με δύο πόντους διαφορά. Οι παίκτες του Αντώνη Μυριτζή έχουν πεισμώσει από την ήττα της προηγούμενης Κυριακής και θα πάνε στα Τρίκαλα για να χτυπήσουν στα ίσα τον Αίολο.

www.magnesianews.gr
BASKETNIKIVOLOU
Η Νίκη έχασε 78-51 από τον Αίολο Τρικάλων

Μόνο ντέρμπι δεν έγινε στα Τρίκαλα. Ο Αίολος παρουσιάστηκε εμφανώς ανώτερος από τη Νίκη την οποία συνέτριψε με 78-51. Οι "κόκκινοι" πιστοποίησαν την υψηλή βαθμολογική τους θέση αποδεικνύοντας ότι δίκαια φιγουράρουν στην κορυφή του πίνακα.
Στην αντίπερα όχθη οι "κυανόλευκοι" δεν μπόρεσαν να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο λόγος για τον τραυματισμό οτυ Παναγιώτη Τσώλη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και δεν κατάφερε να δώσει το "παρών".
Η ομάδα του Αντώνη Μυριντζή δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα δίνοντας τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να κάνουν ...πάρτι. Με τους Καντάρκο και Δέδε να "βομβαρδίζουν" έξω από τα 6,25 μ., γρήγορα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά (23-8 στο 10'). Η Νίκη δεν είχε αντίδοτο στο επιθετικό κρεσέντο του Αίολου, με συνέπεια το σκορ στο πρώτο μέρος να είναι 46-20. Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο. Το βολιώτικο συγκρότημα αρκέστηκε στο να παρακολουθεί από ...μακριά τον αντίπαλο και σε καμία στιγμή δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά που άρχισε να παίρνει διαστάσεις και να φτάνει τελικά στους 27 πόντους (78-51).

Διαιτητές: Φακίτσας - Αγορογιάννης.
Τα δεκάλεπτα: 23-8, 46-20 (ημίχρονο), 60-36, 78-51 (τελικό).
ΑΙΟΛΟΣ (Γιασσάρης): Καντάρκος 15 (1), Χρυσόπουλος, Καλλιάρας 9, Αθανασόπουλος, Κατράνας 9,Γ. Φούντας 9 (1), Σαρημπαλίδης 4, Λεπενιώτης 9 (1), Δέδες 12 (3), Μπαλωμένος 3, Περρωτής 8.
ΝΙΚΗ Μυριντζής: Ορνιθόπουλος 9, Σαμαράς 6, Κυλεριώτης 9 (1), Κουτίνας, Μαυρογιάννης 9 (1), Στάμος 10, Βογιατζής 4, Παπούλιας 4.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Τυπική διαδικασία
Το 23-8 του πρώτου δεκαλέπτου έβαλε απαγορευτικό στα όποια όνειρα των κυανολεύκων για διπλό στα Τρίκαλα από πολύ νωρίς. Οι κυανόλευκοι γνώρισαν την πιο βαριά φετινή τους ήττα, χάνοντας 78-51 από τον Αίολο. Η ομάδα του Αντώνη Μυριντζή μπήκε μουδιασμένα στο ματς και οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση και έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ... Η Νίκη στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου προσπάθησε να μαζέψει κάπως τα πράγματα και το ημίχρονο έληξε με 46-20. Η επανάληψη πάντως δεν είχε το παραμικρό ενδιαφέρον, αφού η διαφορά μεγάλωνε και το παιχνίδι εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όλα τα ατού της Νίκης "σίγησαν" στην επίθεση και πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Στάμος με 10 πόντους.

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 78-51







BASKETNIKIVOLOU
Επίθεση "φωτιά", άμυνα προβληματική

ΣΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ


Την περασμένη Κυριακή έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου στη Γ' Εθνική μπάσκετ. Η Νίκη κάνει ένα καλό πρωτάθλημα, αλλά στο τέλος "χάλασε" την εικόνα της με την εντός έδρας ήττα από τον Φοίνικα Λάρισας και τη συντριβή στα Τρίκαλα από τον Αίολο. Στο σκοράρισμα πετάει φωτιές διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση στον όμιλό της, αλλά προβληματίζει στην άμυνα καθώς δέχεται εύκολα καλάθια. Τώρα είναι πέμπτη στον πίνακα και θα χρειαστεί να παλέψει πολύ για να "πιάσει" τον Φίλιππο Βέροιας στη δεύτερη προνομιούχο θέση, που οδηγεί σε μπαράζ.

Το πρώτο μισό της Γ' Εθνικής μπάσκετ ολοκληρώθηκε και βρήκε τη Νίκη στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με οκτώ νίκες και πέντε ήττες. Μάλιστα μέχρι την 11η αγωνιστική οι "κυανόλευκοι" είχαν ρεκόρ 8-3, αλλά τα άτυχα παιχνίδια με Φοίνικα Λάρισας και Αίολο Τρικάλων τους έριξαν στην πέμπτη θέση. Ρίχνοντας μια ματιά στους αριθμούς θα δούμε ότι η ομάδα του Αντώνη Μυριντζή βγάζει ...φλόγες στην επίθεση. Οι 1009 πόντοι που έχει σημειώσει σε 13 αγωνιστικές την καθιστά ως την πιο παραγωγική ομάδα του 1ου ομίλου του Βορρά, καθώς βρίσκει με μεγάλη ευχέρεια το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι.

Ωστόσο οι επιδόσεις της ανασταλτικά δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακές. Πιο συγκεκριμένα έχει δεχθεί 952 πόντους, πράγμα που σημαίνει ότι αποτελεί την τέταρτη χειρότερη άμυνα στον όμιλό της. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ...φρενάρει τη Νίκη και δεν της έχει επιτρέψει να βρίσκεται στις δύο πρώτες θέσεις.

Το πρόβλημα είναι γνωστό στο προπονητικό τιμ και στους καλαθοσφαιριστές και σίγουρα πρέπει να εξαλειφθεί. Αυτό υποστηρίζει και ο Παναγιώτης Τσώλης, που φέτος επέστρεψε στην ομάδα όπου ανδρώθηκε μπασκετικά βρίσκοντας πολλές διαφορές σε σχέση με την κατάσταση που είχε αφήσει παλιότερα: "Ερχόμενος στο Βόλο είδα ότι η κατάσταση έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Η διοίκηση είναι πολύ "δεμένη" με την ομάδα και βρίσκεται κοντά της ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη, ο οποίος ανεξάρτητα από το μισθό του, θέλει να ξέρει ότι κάποιος βρίσκεται κοντά του και αφουγκράζεται τα προβλήματά του. Καμία σχέση η τωρινή Νίκη με εκείνη που άφησα εγώ όταν έφυγα πριν μερικά χρόνια" δηλώνει ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής.

Ο Βολιώτης φόργουορντ εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνολική πορεία της Νίκης στον πρώτο γύρο: "Θεωρώ ότι βρισκόμαστε μέσα στο πρόγραμμα που είχαμε σχεδιάσει στην αρχή της περιόδου. Δεν θέσαμε ως πρωταρχικό σκοπό την άνοδο, αλλά μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Στην πορεία, όμως, διαπιστώσαμε ότι μπορούμε να πάμε ψηλότερα".

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τσώλη "δύο ήττες μας πόνεσαν περισσότερο, αυτές από τον Αετό Κιλκίς και τον Φοίνικα Λάρισας.

Στο Κιλκίς κερδίζαμε 16 πόντους μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά μετά πάθαμε "μπλακάουτ" και χάσαμε ένα παιχνίδι καθαρά δικό μας. Επίσης στον αγώνα με τον Φοίνικα το κλειστό ήταν γεμάτο. Είχα πολύ καιρό να δω τόσο κόσμο στο γήπεδο. Το κακό είναι ότι δεν του προσφέραμε χαρά, γιατί χάσαμε από μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας. Αν είχαμε δύο βαθμούς περισσότερους, τώρα θα μιλούσαμε τελείως διαφορετικά".

Όσον αφορά το μέλλον ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής υπογραμμίσε: "Σίγουρα ο Αίολος είναι μακράν η κορυφαία ομάδα του ομίλου, αλλά πιστεύω ότι η δεύτερη θέση ακόμη "παίζεται". Μπορούμε να τη διεκδικήσουμε, αρκεί να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στην άμυνα. Μπορεί να έχουμε την καλύτερη επίθεση, αλλά αν δεχόμαστε εύκολους πόντους δεν κάνουμε τίποτα. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια στην άμυνα και γενικά βελτίωση σε όλους τους τομείς. Δουλεύουμε εντατικά με τον κ. Μυριντζή και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη".

Την Κυριακή διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι με τη Μεταμόρφωση και ο Παναγιώτης Τσώλης κινδυνεύει να είναι πάλι απών: Δυστυχώς έπαθα διάστρεμμα και δεν έπαιξα στα Τρίκαλα. Τώρα κάνω θεραπεία προκειμένου να προλάβω το ντέρμπι. Είναι δύσκολο να αγωνιστώ, αλλά θα εξαντλήσω κάθε πιθανότητα για να είμαι παρών, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μου" τόνισε χαρακτηριστικά...


Οι πόντοι των "κυανολεύκων"

Ο Μίλτος Ορνιθόπουλος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Νίκης στον α' γύρο της Γ΄Εθνικής με 172 πόντους. Μάλιστα αν και σέντερ έχει ευστοχήσει και σε τρία τρίποντα. Τον ακολουθούν οι Παναγιώτης Τσώλης και Θανάσης Κουτίνας με 147 και 138 πόντους αντίστοιχα. Τους πόντους των "κυανολεύκων" έχουν πετύχει οι εξής καλαθοσφαιριστές (σε παρένθεση τα τρίποντα):

1. Μ. Ορνιθόπουλος 172 (3)
2. Π. Τσώλης 147 (10)
3. Θ. Κουτίνας 138 (11)
4. Δ. Βογιατζής 135 (15)
5. Κ. Κυλεριώτης 89 (8)
6. Λ. Στάμος 88
7. Γ. Μαυρογιάννης 73 (3)
8. Α. Σαμαράς 71 (6)
9. Π. Παπούλιας 58 (2)
10. Α. Χριστομάμος 17
11. Μ. Καραμανώλης 2
12. Δ. Στυλιανίδης 1

www.e-thessalia.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.