Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΟΣ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Gkos
QUOTE (gspara @ Jan 22 2017, 22:31 ) *
Δεν υπαρχουν και πολλα πραγματα να πουμε





Θα διαφωνησω .
Εγω πχ ειδα μια τριτη περιοδο που ο Κρονος ειχε επιβαλει τον ρυθμο του αλλα καποια σφυριγματα των ρεφ συν ο ανεκδιηγητος Ματαλιωτακης που δεν την εβαζε απο κατω ,δεν του επετρεψαν να μειωσουν.
Αλλα γενικως καλη μερα ο Κρονος ,αν ηταν σε καλη θα μπορουσε να κερδισει ακομα και ετσι πιστευω.

Τωρα για τα σφιρυγματα εσυ δεν σχολιαζεις διαιτησιες οποτε τι να πουμε ...

QUOTE (polykos @ Jan 23 2017, 00:13 ) *
Καλά, δεν τους πήραν και το κεφάλι.




Επειδη εδωσε και 2 τεχνικες εις βαρος του Φιλαθλητικο οταν ειχε κριθει ;
Ακριβως γι αυτο ηταν πολυ κακοι οι ρεφ...
Γιατι ηταν οι πρωταγωνιστες του αγωνα με τις τεχνικες ποινες !

QUOTE (gspara @ Jan 23 2017, 00:27 ) *
Δεν ξερω από την άλλη γιατι δεν πηρε καθολου χρονο σημερα ο Γεωργιαδης.





Και γω την ιδια απορια εχω !
PetranG3
http://ionikosbc.gr/index.php/news/663-29-1-asta-na-treksoun


29/1: Άστα να τρέξουν


Το τμήμα μπάσκετ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ, στα πλαίσια της ετήσιας κοπής πίτας της ομάδας μας που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «O Πλάτων» την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 11:00, συνεισφέρει στο πρόγραμμα συλλογής και επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών «Άστα να περπατήσουν ξανά για καλό σκοπό» /«Άστα να τρέξουν ξανά» της οργάνωσης Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+. Το πρόγραμμα φέρει την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).

Είναι μία πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρησιμοποιημένων αθλητικών παπουτσιών προωθώντας τα για επαναχρησιμοποίηση με κύριους αποδέκτες κοινωνικές δομές δήμων (κοινωνικές ιματιοθήκες, κοινωνικά παντοπωλεία) της χώρας τους αλλά και δομές φιλοξενίας προσφύγων.

Το τμήμα μπάσκετ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ καλεί όλους τους αθλητές, γονείς, φιλάθλους της Ομάδας μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συμμετέχουν στη δράση φέρνοντας και προσφέροντας την ημέρα της κοπής σε σηματοδοτημένο σημείο συλλογής εντός του σταδίου αθλητικά παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά) ανεξάρτητα από το μέγεθος.

Η ιδέα της πρωτοβουλίας αυτής - μέσω της οποίας μόνο το 2016 συλλέχθηκαν και προωθήθηκαν περίπου 2500 ζευγάρια παπούτσια- στηρίζεται στο γεγονός ότι δεν έχουν όλοι την ίδια δυνατότητα να αγοράσουν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, όμως όλοι έχουν ίσα δικαιώματα στην άθληση. Η δράση έχει υιοθετήσει δυο συνθήματα το «Άστα να τρέξουν ξανά» και το «Άστα να περπατήσουν ξανά για καλό σκοπό». Οι συλλεγόμενες ποσότητες αθλητικών παπουτσιών προέρχονται κυρίως από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, σχολεία κι επιχειρήσεις, καθιστώντας τη δράση θεσμό. Έτσι λοιπόν ζευγάρια που βρίσκονται ξεχασμένα σε κάποιο κουτί ή σε κάποιο ράφι στο σπίτι επαναχρησιμοποιούνται από συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα χρειάζονται όχι μόνο για να αθληθούν, αλλά και στην καθημερινότητά τους. Η ανάγκη για παπούτσια είναι τεράστια.

Ραντεβού την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 ώρα 11:00 κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Ο Πλάτων».

Πώς μπορώ να γνωρίζω αν πρέπει να “οδηγήσω” τα αθλητικά μου παπούτσια στο «Άστα να τρέξουν ξανά»;

Το πρόγραμμα «Άστα να τρέξουν ξανά» συλλέγει παπούτσια τα οποία ...

• Δεν έχουν τρύπες
• Τα πέλματα δεν έχουν φθαρεί ή ξεκολλήσει
• Δεν έχουν άλλες αισθητικές αλλοιώσεις

Συλλέγουμε τα αθλητικά παπούτσια σας, αν πραγματικά:...

• εξακολουθούν να έχουν «ζωή μέσα τους»
• είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, και μπορείτε να τα αποχωριστείτε

Τα παπούτσια σας θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις της Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο όπου και θα γίνει διαλογή βάσει της κατάστασής τους και κατανομή τους ανά μέγεθος. Στη συνέχεια θα συσκευαστούν και θα προωθηθούν στους ενδιαφερόμενους φορείς οι οποίοι τα διαμοιράζουν στους συνανθρώπους μας.

H «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο – Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+», είναι μια περιβαλλοντική οργάνωση/αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, που από το 2005 δραστηριοποιείται στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα στο τομέα της σχέσης αθλητισμού και περιβάλλοντος. Οι δράσεις της προωθούν τους 17 στόχους για την βιώσιμη ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών.
Περιστεριfan
Περιστερι-Πανελευσινιακος στις 15.00,αντι τις 17.00,λογω της διεξαγωγης του ποδοσφαιρικου αγωνα Ατρομητος-Πας Γιαννενα στις 17.15
gspara
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 90-72 (31-22, 51-45, 68-56, 90-72)

Ιωνικος.......Παναγιωταρας-Παντσιος-Πετροπουλος-Βασιλοπουλος-Βουγιουκας
Ελευσινα.....Αβραμίδης-Μιχαλουτσος-Μουμπάρακ-Μαντζιωρης-Ρεκουνιωτης

Πολύ ωραιο παιχνιδι παρακολουθήσαμε στο κλειστο του Πλατωνα την Τεταρτη.Ο Ιωνικος(χωρις Σπανο) σε ανοδικη πορεια νικησε δικαια την Ελευσινα με κορυφαιο τον Παντσιο και παιχτη-κλειδι τον Βασιλοπουλο που εξουδετερωσε τον Μαντζιωρη.
Στο 1ο ημιχρονο απολαυσαμε το δεδομενο επιθετικο ταλεντο της ομαδας του Ιωνικου.Το μεγαλο του κερδος όμως ηταν η σκληραδα και η αμυντικη λειτουργια του 2ου ημιχρονου.
Η Ελευσινα παρα τις απουσιες των Μουκα-Ζουμπου επιασε αρκετα καλη αποδοση και ηταν μεσα στο παιχνιδι μεχρι τα μεσα περιπου της τελευταιας περιοδου(73-66).Δεν ειχε ομως τις λυσεις για να αντισταθεί περισσοτερο και η τελικη διαφορα ισως αδικει την προσπαθεια της.

Παντσιος-Πετροπουλος ηταν ''on fire'' από το ξεκίνημα και ο Ιωνικος σκοραρε 31 ποντους στην α περιοδο!!!!!
Η Ελευσινα με αμυνα ζωνης από την β περιοδο(μεχρι το τελος) και επιθετικες αιχμες τους Αβραμιδη-Ρεκουνιωτη μειωσε στην β περιοδο στον ποντο(42-41) χωρις όμως να καταφερει να περασει μπροστα σε κανενα σημειο.

Στο 2ο ημιχρονο ο Ιωνικος ηταν μπροστα με διαφορες 5-11 ποντων χωρις όμως να καθαριζει το παιχνιδι και η Ελευσινα διατηρουσε ελπιδες μεχρι το 35'.
Τελικα στο 79-70 ο Πετροπουλος με 2 τριποντες-βομβες εκτοξευσε την διαφορα στο 85-70 και εβαλε το κερασακι!!!

Κορυφαιος του αγωνα ο ''Σλουκι-Λουκ των φτωχων'' Αποστολης Παντσιος 41.gif !!!Εκπληκτικος εκτελεστικα και δημιουργικα,δειχνει αναγεννημενος μετα την ελευση του κοουτς Γουναρη.
Καθοριστικος όπως ειπαμε ο Θοδωρής Βασιλόπουλος,ειδικα αμυντικα στον Μαντζιωρη, ο οποιος πετυχε ποντους που δεν πληγωσαν καθολου.
Φοβερη 1η και 4η περιοδο από τον Πετροπουλο shot.gif .Ανεβηκε αισθητα στο 2ο ημιχρονο ο Παναγιωταρας ειδικα στην πιεση στον Αβραμιδη.
Θετικος όπως παντα επιθετικα ο Περδικαρης,αλλα ο Βουγιουκας ηταν αυτος που τελειωσε τον αγωνα αφου αποτελεσε την αμυντικη κολωνα των γηπεδούχων.

Από την Ελευσινα μεγαλος ηγέτης ο αρχηγος Δημοσθένης Αβραμίδης και φοβερο 1ο ημιχρονο ο Ρεκουνιωτης.
Πραγματικα απολαυστικοι οι νεαροι Μιχαλουτσος-Δουκας εδειξαν ότι εχουν πολύ ψηλο ταβανι.
Απογοητευση ο Μουμπάρακ,ενω ο Μαντζιωρης παρα τους 13 ποντους του,ουσιαστικα εξουδετερωθηκε από τον Βασιλοπουλο.

Ωραια ατμοσφαιρα και αρκετος κοσμος στον Πλατωνα.Το παρων εδωσαν φυσικα και ανθρωποι του ΓΣΠ που βρηκαν την ευκαιρια να δουν άλλη μια φορα την Ελευσινα ενοψει του μεταξυ τους αγωνα την Κυριακη.

Ας παμε και στα προγνωστικα της 1ης αγωνιστικης του 2ου γυρου.....

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ-ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
Σε τρομερη κατασταση η ομαδα-αποκαλυψη του πρωταθλήματος.

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗ 1
Καυτη και η ομαδα του Σορωτου εχει μπει για τα καλα στο παιχνιδι της ανοδου.Ο Κρονος απογοητευει εκτος εδρας....

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2
Κρισιμο παιχνιδι για την σωτηρια.Πιστευω το πειθαρχημενο συγκροτημα του Μανουσελη θα παρει την ρεβανς....

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1
Ασσος για την πιο καυτη ομαδα της κατηγοριας.

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 1
Μεγαλο ματς στον Πλατωνα.Χωρις τον Σοφρωνα η Ερυθραια δεχτηκε άλλη μια συντριβη στο Κορωπι και μας εφερε στην μνημη τον επισης κακο περσινο της 2ο γυρο.Παω στον ασσο λογω εδρας και μομεντουμ.

ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΚΑΠ 1
Για να συνεχισει να ελπιζει.

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Ματσαρα αναμεσα σε δυο πολύ καλες ομαδες.Πιστευω το Μαρούσι είναι ένα κλικ ανωτερο και με τη βοηθεια του κοσμου του θα νικησει για να παιξει τα ρεστα του στο ντέρμπι με την Ερυθραια.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
Θα επιστρεψει λογικα στις νικες το Περιστερι απέναντι στην λαβωμενη Ελευσινα.

QUOTE
Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών θα μεταδοθεί ο αγώνας Παπάγου-Κρόνος Αγ. Δημητρίου από το sportaltv.gr. Ο αγώνας θα γίνει στις 29/1 στις 17.00.
PetranG3
QUOTE(gspara @ Jan 27 2017, 14:54 ) *
Κορυφαιος του αγωνα ο ''Σλουκι-Λουκ των φτωχων'' Αποστολης Παντσιος 41.gif !!!Εκπληκτικος εκτελεστικα και δημιουργικα,δειχνει αναγεννημενος μετα την ελευση του κοουτς Γουναρη.



Τοσες μερες ζουσα και περιμενα γι αυτον τον χαρακτηρισμο!! biggrin.gif biggrin.gif cool.gif

Οποιος τη πεσει στον γσπαρα και παλι θα χει να κανει μαζι μου.. shot.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
PetranG3
http://ionikosbc.gr/index.php/news/665-2017-01-27-15-52-56


Την Κυριακή στην Νίκαια τιμάμε το Μπάσκετ: Εκδήλωση Ιωνικού Ν.

Με μια γιορτή που θα τιμήσει το ελληνικό μπάσκετ, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Τμήμα Μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας- Βarista Brothers, την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου (11.30), στο κλειστό γυμναστήριο «Ο Πλάτων».

Η πρόσκληση του Ιωνικού να συμπεριλαμβάνει - εκτός της Ανδρικής Ομάδας και των Ακαδημιών του Γυναικείου και Ανδρικού Τμήματος - και φορείς της πόλης αλλά και τους φιλάθλους της Ομάδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, το Ιωνικός Νικαίας θα τιμήσει:

1. τον Μιχάλη Κακιούζη, τον πρώην Αρχηγό της Εθνικής Ομάδας, με την οποία κατέκτησε ένα χρυσό πανευρωπαϊκό μετάλλιο και ένα αργυρό παγκόσμιο μετάλλιο, για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ,

2. τον Βύρωνα Κρίθαρη, παλαίμαχο αθλητή και προπονητή του συλλόγου μας και Πρόεδρος του Συνέσμου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ιωνικού Νικαίας (ΣΠΑΚΙΝ), για την προσφορά του στον Ιωνικό Νικαίας, τον άνθρωπο που συνέβαλλε και συμβάλλει όσο λίγοι στην ανάπτυξη του Αθλητισμού στην πόλη της Νίκαιας, αλλά και στην ανάδειξη μεγάλων αθλητών του Συλλόγου μας συμπεριλαμβανομένου του Παναγιώτη Γιαννάκη.

3. τον Γιάννη Γουργιώτη, παλαίμαχο αθλητή του συλλόγου μας, για την προσφορά του στον Ιωνικό Νικαίας, μέλος της χρυσής Ομάδας του Ιωνικού που αγωνίσθηκε στην Α Εθνική και στην Ευρώπη, ο οποίος επιβεβαίωσε έμπρακτα την αγάπη του για τον Ιωνικό διατελώντας Πρόεδρος της Ομάδας..

4. τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

5. τους μκρούς αθλητές του συλλόγου μας για την νίκη τους στα διαγωνιστικά παιχνίδια του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά.

6. τον Χρυσό χορηγό της ομάδας μας BARISTA BROTHERS.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα λάβει χώρα η δράση «Άστα να περπατήσουν ξανά» όπου το τμήμα μας συνεισφέρει στο πρόγραμμα συλλογής και επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών «Άστα να περπατήσουν ξανά για καλό σκοπό» /«Άστα να τρέξουν ξανά» της οργάνωσης Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+ με κύριους αποδέκτες κοινωνικές δομές δήμων (κοινωνικές ιματιοθήκες, κοινωνικά παντοπωλεία) της χώρας τους αλλά και δομές φιλοξενίας προσφύγων.

Φίλαθλοι, γονείς, και αθλητές καλούνται να συμμετέχουν στη δράση φέρνοντας και προσφέροντας την ημέρα της κοπής σε ειδικά σηματοδοτημένο σημείο συλλογής εντός του Κλ. Γυμναστηρίου Πλάτωνας αθλητικά παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά) ανεξάρτητα από το μέγεθος.

Την Κυριακή στην Νίκαια τιμάμε το Μπάσκετ !!!
Περιστεριfan
ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ -ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1

ΠΑΠΑΓΟΥ-ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗ 1

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 1

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1,ποσο θα ηθελα ενα διπλο wink.gif

ΙΩΝΙΚΟΣ -ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 1
Νικη Ιωνικου για να αναψει η μαχη για την ανοδο!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΚΑΠ 1

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ 2 Ντερμπαρα!

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1
Μονο ασσος!!!!!!!!!!!!
capitano
Έχω καιρό να γράψω.Ευτυχώς καταλάβανε ότι πρέπει να παίζει ο Πάντσιος!!!!!Τώρα γιατί δεν έπαιζε πρίν........ας μου το εξηγήσει κάποιος!!
Περιστεριfan
''Η συμμετοχή των Χριστόφορου Λυκογιάννη, Λάζαρου Τασόπουλου και του Δημήτρη Κατιάκου είναι αμφίβολη, και θα κριθεί την τελευταία στιγμή''.Ασχημα μαντατα,αφου ο Πανελευσινιακος εχει δυνατη ρακετα,κι ετσι ο ΓΣΠ μενει με Μαγκουνη,Παππαντωνακο,Γκιουζελη για τις 2 θεσεις των ψηλων...
margiou3
QUOTE(capitano @ Jan 28 2017, 08:14 ) *
Έχω καιρό να γράψω.Ευτυχώς καταλάβανε ότι πρέπει να παίζει ο Πάντσιος!!!!!Τώρα γιατί δεν έπαιζε πρίν........ας μου το εξηγήσει κάποιος!!



Ελπίζω να κάνεις καιρό να γράψεις και πάλι.
Καλό βράδυ.
capitano
21.gif 21.gif 21.gif
Gkos
ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ -ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Υπεκυψαν τόσοι στην Μάνδρα(1)

ΠΑΠΑΓΟΥ-ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Μακρια από την έδρα του χάνει πολλή δύναμη ο Κρόνος που αδικεί τον εαυτό του (1)

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

Φίλινγκ (2)

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

(1)

ΙΩΝΙΚΟΣ -ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 1

Απο δυο συνέχομενες εντός εδρας επιτυχίες οι γηπεδούχοι που όμως δεν με πείσανε ότι "κάτι αλλάζει" . . .
Η ΚΑΠ το'χει "παρατήσει" και δίνει χρόνο σε πιο μικρά παιδιά,ενώ και η Ελευσινα (που δεν πάει και πολύ καλά ετσι και αλλιώς),ήταν λειψή.
Επειδη όμως και στην Ερυθραια ειναι λιγο "κάπως" τα πράματα θα πάω με εδρα.
Και κατά τις 9 θα μας γραψει ο gspara τι είδε. (1)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΚΑΠ

Τα "παράτησε" η ΚΑΠ (1)

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ

Ντέρμπι με φόντο τα υψηλα στρώματα.
Έχω φίλινγκ για διπλό. (2)

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Δεν χάνει το Περιστέρι(1)

Καλη επιτυχια στις ομάδες και να δουμε ωραιους αγώνες.
fastbreak70
QUOTE(Gkos @ Jan 29 2017, 12:23 ) *
ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ

Ντέρμπι με φόντο τα υψηλα στρώματα.
Έχω φίλινγκ για διπλό. (2)

με 'κεντρισες' και θα παω να το δω γιατι και οι δυο 'βγαζουν' ταχυτητα...
Περιστεριfan
Περιστερι -Πανελευσινιακος 74-52
Ευκολη νικη για τον ΓΣΠ,με την ομαδα να κανει απιθανη 2η περιοδο,οπου προηγηθηκε με 44-19!Ενα θεμα για τον ΓΣΠ,ειναι το ποσο ευκολα μαζευουν φαουλ οι παικτες(απο την αρχη της σεζον).Σημερα,Παππας κι Μαγκουνης γεμισαν απο 2 φαουλ στα 2,5 πρωτα λεπτα...Η καλυτερη φετινη εμφανιση απο Πολυταρχου & Γκιουζελη,σταθερ καλοι οι Παππας,Μαγκουνης,Ντακουλιας.Ο Παπαντωνακος τα εσπασε σημερα,ενω απο τονΠανελευσινιακο ξεχωρισε ο Μαντζιωρης.Στην αρχη βραβευτηκε ο Αλεκος Πετρουλας,ενω κι οι 2 ομαδες απεδωσαν φορο τιμης στον εκλιποντα Αβρααμ Τριανταφυλλοπουλο.


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ–ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 74-52
Διαιτητές: Παπαφωτίου, Ζακεστίδης
Δεκάλεπτα: 28-14, 46-28, 58-44, 74-52.
ΓΣΠ (Καραγιάννης): Παππάς 9 (1), Ντακούλιας 10 (2), Γοργόνης 2, Μαγκουνής 8, Πολυτάρχου 23 (4), Παπαντωνάκος, Μάντζαρης 5 (1), Τασόπουλος 2, Γκιουζέλης 10, Καπώνης 2, Χουγκάζ 3 (1).
ΕΛΕΥΣΙΝΑ (Τσαουσίδης): Αβραμίδης 1, Μιχαλούτσος 4, Πέτρουλας 4, Μουμπάρακ 10 (2), Σιδέρης 1, Δούκας 3, Ρεκουνιώτης 9, Μαντζιώρης 20 (3), Δρακωτός, Ηλιάδης, Τσαντές.
Gkos
Ο κακος χαμός στο Μαρουσι με το β ημιχρονο να μην εχει αρχισει ακομα ....
Gkos
QUOTE (fastbreak70 @ Jan 29 2017, 15:01 ) *
με 'κεντρισες' και θα παω να το δω γιατι και οι δυο 'βγαζουν' ταχυτητα...


Στα καλυτερα σε εστειλα δεν εχεις παραπονο 😂😂

Πρωτεας νικησε 2 ποντους τον Τριτωνα !
Με αυτο διπλο και Ιωνικο να κρατησει διαφορα
κανω απολυτο και στην Β Εθνικη !

Πλακα θα εχει σε μια βδομαδα απολυτο σε Α2,Β και Α Εσκα χαχαχα
marousara
Μαρούσι- Κηφισιά 57-56
Σπουδαία νίκη για το Μαρούσι σε έναν αγώνα που δυστυχώς τα πράγματα ξέφυγαν...
Στο αγωνιστικό παρά το 1-9 που προηγήθηκε η Κηφισιά η ομάδα μου ισορρόπησε το ματς και σχεδόν σε όλο το ματς δεν υπήρχε
κάποιος που να παίρνει μεγάλη διαφορά. Στο 52-52 ο Μπαλάφας με 1/2 βολές, ο Ξυδάς με 3/4 έκαναν το 56-52 ο Ψαρόπουλος με
1/2 βολές το 56-53, ο Μπαλάφας με 1/2 βολές το 57-53 και στο τελέυταίο δεύτερο γίνεται φάουλ στον Μοσχοβίτη σε σουτ του 3 πόντων,
με την μπάλα να μπαίνει και να βγαίνει. Έβαλε και τις 3 βολές (την 3η καταλάθως) και το ματς έληξε.
Επειδή υπάρχει παραπληροφόρηση και δεν καταλαβαίνω τον λόγο δεν έγινε εκκένωση του γηπέδου..
fastbreak70
QUOTE(marousara @ Jan 30 2017, 09:56 ) *
Μαρούσι- Κηφισιά 57-56
Σπουδαία νίκη για το Μαρούσι σε έναν αγώνα που δυστυχώς τα πράγματα ξέφυγαν...
Στο αγωνιστικό παρά το 1-9 που προηγήθηκε η Κηφισιά η ομάδα μου ισορρόπησε το ματς και σχεδόν σε όλο το ματς δεν υπήρχε
κάποιος που να παίρνει μεγάλη διαφορά. Στο 52-52 ο Μπαλάφας με 1/2 βολές, ο Ξυδάς με 3/4 έκαναν το 56-52 ο Ψαρόπουλος με
1/2 βολές το 56-53, ο Μπαλάφας με 1/2 βολές το 57-53 και στο τελέυταίο δεύτερο γίνεται φάουλ στον Μοσχοβίτη σε σουτ του 3 πόντων,
με την μπάλα να μπαίνει και να βγαίνει. Έβαλε και τις 3 βολές (την 3η καταλάθως) και το ματς έληξε.
Επειδή υπάρχει παραπληροφόρηση και δεν καταλαβαίνω τον λόγο δεν έγινε εκκένωση του γηπέδου..

ομως κακιστο μπασκετ και 'πονοματος' για τους 'ανεξαρτητους' φιλους του αθληματος...λυπηθηκα τους τεχνιτες-παιχτες για το κλωτσομπουνιδι που ετρωγαν...

βεβαια αυτη η γελοια διαιτησια ειναι υπευθυνη που αφησε το παιχνιδι να μετατραπει σε ελληνορωμαικη...το καλο και για τις 2ομαδες ειναι οτι εχουν γινει warriors...
mono maroussi
QUOTE(fastbreak70 @ Jan 30 2017, 15:44 ) *
ομως κακιστο μπασκετ και 'πονοματος' για τους 'ανεξαρτητους' φιλους του αθληματος...λυπηθηκα τους τεχνιτες-παιχτες για το κλωτσομπουνιδι που ετρωγαν...

βεβαια αυτη η γελοια διαιτησια ειναι υπευθυνη που αφησε το παιχνιδι να μετατραπει σε ελληνορωμαικη...το καλο και για τις 2ομαδες ειναι οτι εχουν γινει warriors...

Νομίζω ότι ήταν απο τα χειρότερα ματς, απο πλευράς ποιότητας που έχω δει. Φοβερή αστοχία και από τις 2 ομάδες και πολύ ξύλο στις άμυνες..
bet21
QUOTE (mono maroussi @ Jan 30 2017, 13:54 ) *
Νομίζω ότι ήταν απο τα χειρότερα ματς, απο πλευράς ποιότητας που έχω δει. Φοβερή αστοχία και από τις 2 ομάδες και πολύ ξύλο στις άμυνες..

σημασια εχει η νικη.Καιμια ομαδα που πλεον αλλαξε τους στοχους της μπορει να διεκδικησει ανοδο μονο αν κερδιζει και στις ασχημες.Ανοδος δεν δινουν μονο οι 2 πρωτες θεσεις,αυτο μας εχει δειξει οι προηγουμενες χρονιες.Το μαρουσι ειναι η μεχρι τωρα εκπληξη δεν ξερω βεβαια ποσο θα αντεξει μιας και δεν εχει και το καλυτερο ροστερ. σε σχεση με αλλους διεκδικητες.Και οι φιλαθλοι θα πρεπει να βοηθουν και οχι να δημιουργουν προβληματα.σκεψου να τιμωρηθειτε με ερυθραια.
Gkos
QUOTE (bet21 @ Jan 30 2017, 20:27 ) *
Και οι φιλαθλοι θα πρεπει να βοηθουν και οχι να δημιουργουν προβληματα.σκεψου να τιμωρηθειτε με ερυθραια.



Ε απλα θα γλυτωσουμε απο ενα παρομοιο σκηνικο χαχα
mono maroussi
QUOTE(bet21 @ Jan 30 2017, 21:27 ) *
σημασια εχει η νικη.Καιμια ομαδα που πλεον αλλαξε τους στοχους της μπορει να διεκδικησει ανοδο μονο αν κερδιζει και στις ασχημες.Ανοδος δεν δινουν μονο οι 2 πρωτες θεσεις,αυτο μας εχει δειξει οι προηγουμενες χρονιες.Το μαρουσι ειναι η μεχρι τωρα εκπληξη δεν ξερω βεβαια ποσο θα αντεξει μιας και δεν εχει και το καλυτερο ροστερ. σε σχεση με αλλους διεκδικητες.Και οι φιλαθλοι θα πρεπει να βοηθουν και οχι να δημιουργουν προβληματα.σκεψου να τιμωρηθειτε με ερυθραια.


Έχεις δίκιο και νομίζω ότι φέτος δεν έχουν δημιουργήσει πουθενά πρόβλημα οι φίλαθλοί μας, ίσα ίσα έχουν ακούσει μόνο θετικά σχόλια. Χθες όμως στράβωσαν τα πράγματα και για αυτο φταίνε και οι προκλητικοί φίλαθλοι της κηφισιάς που πέταξαν κάθισμα στην κερκίδα πίσω από τον πάγκο. Μετά έγινε χαμός βεβαία και αυτο δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.
basketikos
To καλύτερο ματς πάντως έγινε στον Πλάτωνα: Οχι γιατι κέρδισε η Ομάδα που υποστηρίζω, αλλά γιατι 500-600 άτομα στην Β Εθνική είναι κάτι παραπάνω απο πολυτέλεια. Εκρηκτική ατμόσφαιρα, και το μόνο που έχω να πω είναι οτι κρίμα που δεν καλύψαμε την διαφορά... (ναι ξερω, ξέρω.. αλλά υπάρχουν και Ονειρα).

Συνεχίζουμε την Κυριακή στο δύσκολο μάτς με τον Απολλωνα - στο πιο απροβλεπτο Πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.
gspara
http://sportaltv.gr/ekdeloseis/neas-kephis...u-zontana2.html
Zωντανα σε live streaming ο αγωνας Νεα Κηφισιά-Περιστερι την Κυριακη στις 5.
Gkos
Ματσαρα !
Περιστεριfan
ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Παπάγου 1,θα παω στην πιο νεανικη-αθλητικη ομαδα

Κρόνος-Τρίτων 1

Πρωτέας-Κορωπί 2,αν κι νικη του Πρωτεα θα ηταν καλοδεχουμο δωρο tongue.gif

Απόλλων-Ιωνικός 2,αν κι ειναι ενα απο τα τελευταια χαρτια του Απολλων για την παραμονη

Ερυθραία-Εργοτέλης 1,αν κι ο Εργοτελης ειναι επικινδυνος

ΚΑΠ-Μαρούσι 2

ΑΕΝΚ-Περιστέρι 2,αν κι η Κηφισια ειναι μια απο τις 5 εδρες που,στα χαρτια παντα, ο ΓΣΠ μπορει να εχει απωλεια(Μαζι με την Ερυθραια,το Μαρουσι,το Ζωγραφου κι την Νικαια).

Ελευσίνα-Μανδραϊκός 2 δυνατο ντερμπι,σε φορμα η Μανδρα,θα παω με το διπλο
Gkos
ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Παπάγου

Ωραιότατο ματσάκι.
Ωραιότατο.
Ίσως πάω.
Τώρα για σημείο δυσκολεύομαι.
Επειδή δεν ξέρω ποιος θα μαρκάρει Κακιούζη ,θα πω διπλό. (2)

Κρόνος-Τρίτων

Όπως εγραψα την προηγούμενη εβδομάδα,μου αρεσει ο Κρόνος και πιστεύω αδικεί τον εαυτό του.
Με φόρα από την καλή εμφάνιση στο Σαλουν,πιστευω θα καθαρίσει Τρίτωνα που'ναι σε περίεργο φεγγάρι.Θα το παιξω και στοίχημα.
(1-Σ).

Πρωτέας-Κορωπί

Πολύ πολύ πολύ ενδιαφερον ματσάκιον και δω,ντέρμπι βλεπω αλλα θα κοντράρω το αήττητο σερι των φιλοξενούμενων και θα πάω με Μανουσέλη. (1)

Απόλλων-Ιωνικός

Το τελευταιο των τελευταίων χαρτί του Απόλλωνα είναι αυτό θαρρώ.
Ο Ιωνικός μακρια από Πλατωνα είναι αγνώριστος.
Ντέρμπι αλλα θα πω διπλό. (2)

Ερυθραία-Εργοτέλης

Επιστροφή στα ροζ για Χουχούλη.
Όχι πανεύκολα όμως. (1)

ΚΑΠ-Μαρούσι

Νίκη για την ομάδα του ΓΣΑ θα πω εδώ.
Επίσης όχι πανεύκολα (2).

ΑΕΝΚ-Περιστέρι

Χμ. . .
Πολύ δύσκολο αυτό.
Θα ρισκάρω με ΑΕΝΚ. (1)

Ελευσίνα-Μανδραϊκός

Εμπλεξε η Ελευσινα.
Θα πάω με την έδρα και την ανάγκη. (1)
gspara
ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
Aμφιρροπο και πολύ κρισιμο ματς διαφορετικων στοχων.Σε πολύ καλη κατασταση ο Παπαγου που μετραει 6/6.Ο ΕΦΑΟΖ παρα τις απουσιες του χτυπησε ψηλα σκορ τις 2 τελευταιες αγωνιστικες και ευτυχησε να δει τον Σαμοθρακη να ανεβαζει στροφες.Ευλογο το ερωτημα του Gkos,να δουμε αν τα φρεσκα ποδια και τα μακρια χερια των Γκαβασιαδη-Λεγκικα περιορισουν τον ασταματητο Κακιουζη.Ασσος στην κοψη του ξυραφιού....

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
Derby επιβιωσης.Σε κακο φεγγαρι ο Τριτωνας,ενω ο Κρονος μεταμορφώνεται στην εδρα του.Θα πρεπει όμως να παιξουν και αμυνα οι γηπεδούχοι,ειδικα αν θελουν και το +7.

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
Δυνατο ματς και στην Βουλα,παλι αντιθετων στοχων.Τρενο το Κορωπι(6/6) αλλα και ο Πρωτεας ανεβασμένος ψυχολογικα.Το μομεντουμ δειχνει 2πλο αλλα θα ρισκάρω στην ομαδα του Μανουσελη.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
Το ιδιο και εδώ με τον Απολλωνα να παιζει μια από τις τελευταιες ζαριες.Επιστροφη Παντσιου στην ομαδα με την οποια πετυχε 2 σερι ανοδους.Θα την πληγωσει η θα τον σταματησει ο κομαντο Δενδρινος?Θα πονταρω στο δυσκολο 2πλο του Ιωνικου που θελει να αποδειξει ότι η αγωνιστικη του αναταση ισχυει και εκτος Πλατωνα.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1
Θα ξεσπασει η Ερυθραια.

ΚΑΠ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2
Το δευτερο στανταρ του δελτιου.

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης.Η Κηφισιά ειχε σταθει πολύ ανταγωνιστικα και στο Παπανδρεου και πιστευω αυτή τη φορα θα παει αμφιρροπα μεχρι τελους.Αν θελει να παραμεινει στην κορυφη το Περιστερι θα πρεπει να κρατησει χαμηλα το σκορ,να παιξει αμυνα αλα Παπαγου και να περιορισει τον Μοσχοβιτη με Ντακουλια-Γοργονη.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ 1
Σε αντιθετη θεση θα περιμεναμε τις 2 ομαδες πριν ξεκινησει το πρωταθλημα,αλλα η ομαδα του Μπεκε εχει κλεψει τις εντυπώσεις..Η αγωνιστικη φορμα των 2 ομαδων προσταζει διπλο σε αυτό το τοπικο derby,αλλα θα επιλεξω την λαβωμενη Ελευσινα που σιγουρα το χρειαζεται περισσοτερο.
marousara
ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
Θεωρώ ο Ζήβας ξέρει να εξουδετερώνει τα ατού του αντιπάλου, θεωρώ πως ο Φιλαθλητικός μπορεί να κερδίσει τον φορμαρισμένο Παπάγο
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2
Ο Τρίτωνας έχει ρόστερ για πολύ ψηλά, απορώ πως χάνει.. μόνο με εμάς φαίνεται τα έβαλαν όλα.. αλλά με Ντιμπ, Κούτουλα, Θυμνιό,Γκαβανόπουλο δεν νομίζω να κινδυνέψει..
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
Ντερμπάκι μεγάλο θα γίνει στην Βούλα, κάποτε θα χάσει το Κορωπί, πιθανό κι εδώ σε μία έδρα δύσκολη..
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
Ο Ιωνικός δεν είναι για τόσο χαμηλά, ευκαιρία να ανέβει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1
Το ματς είναι άσος, αλλά ο Εργοτέλης έιναι σε καλή κατάσταση και δεν θα είναι τόσο εύκολο

ΚΑΠ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2
Αν θέλουμε άνοδο, αυτό το ματς πρέπει να το πάρουμε, βέβαια η ΚΑΠ δεν έχει να χάσει κάτι και το κάνει επικίνδυνο..

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
Πολύ πιο ποιοτικό το Περιστέρι, δεν νομίζω να μην πάρει την νίκη
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ 1
Η Ελευσίνα μετρά σερί ηττών, παίζει τοπικό ντέρμπι έχει τον πρώτο λόγο λόγω έδρας
bet21
QUOTE (marousara @ Feb 3 2017, 11:05 ) *
ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
Θεωρώ ο Ζήβας ξέρει να εξουδετερώνει τα ατού του αντιπάλου, θεωρώ πως ο Φιλαθλητικός μπορεί να κερδίσει τον φορμαρισμένο Παπάγο
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2
Ο Τρίτωνας έχει ρόστερ για πολύ ψηλά, απορώ πως χάνει.. μόνο με εμάς φαίνεται τα έβαλαν όλα.. αλλά με Ντιμπ, Κούτουλα, Θυμνιό,Γκαβανόπουλο δεν νομίζω να κινδυνέψει..
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
Ντερμπάκι μεγάλο θα γίνει στην Βούλα, κάποτε θα χάσει το Κορωπί, πιθανό κι εδώ σε μία έδρα δύσκολη..
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
Ο Ιωνικός δεν είναι για τόσο χαμηλά, ευκαιρία να ανέβει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1
Το ματς είναι άσος, αλλά ο Εργοτέλης έιναι σε καλή κατάσταση και δεν θα είναι τόσο εύκολο

ΚΑΠ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2
Αν θέλουμε άνοδο, αυτό το ματς πρέπει να το πάρουμε, βέβαια η ΚΑΠ δεν έχει να χάσει κάτι και το κάνει επικίνδυνο..

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
Πολύ πιο ποιοτικό το Περιστέρι, δεν νομίζω να μην πάρει την νίκη
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ 1
Η Ελευσίνα μετρά σερί ηττών, παίζει τοπικό ντέρμπι έχει τον πρώτο λόγο λόγω έδρας

να μου πεις για τον κοουτς του αμαρουσιου οτι ξερει να εξουδετερωνει τα ατου των αλλων ,να πω μαλιστα.Για τον ΖΗΒΑ που προκυπτει αυτο?απο το 7-9?
marousara
Τον Φιλαθλητικό 2 φορές τον έχω δει απέναντι στην ομάδα μου και φαινόταν πολύ διαβασμένος αμυντικά..
Ειδικά φέτος όταν χάσαμε πόνεσε αρκετά γιατί αν δεν χάναμε θα ήμασταν στην 1η θέση...
Μπορεί να κάνω και λάθος
QUOTE (bet21 @ Feb 3 2017, 18:24 ) *
να μου πεις για τον κοουτς του αμαρουσιου οτι ξερει να εξουδετερωνει τα ατου των αλλων ,να πω μαλιστα.Για τον ΖΗΒΑ που προκυπτει αυτο?απο το 7-9?
tasos
Απόλλων-Ιωνικος (τελικός)

Πολύ σωστά το εχετε χαρακτηρισει το ματς...Τελευταίο χαρτί, τελευταία ζαριά! Αχ χάσουμε θα πρέπει να ξεκινησουμα αποντωρα τον προγραμματισμο για την Γ Εθνικη!
Περιμενω σε αυτο το ματς αντιδραση, παθος, καθαρο μυαλο! Στοιχεια που δυστηχως δέν τα εχουμε δει στα ματς του νέου ετους!
Η καρδιά λέει ασσος...αλλα η λογική διπλο, για να δουμε!
mono maroussi
QUOTE(bet21 @ Feb 3 2017, 20:24 ) *
να μου πεις για τον κοουτς του αμαρουσιου οτι ξερει να εξουδετερωνει τα ατου των αλλων ,να πω μαλιστα.Για τον ΖΗΒΑ που προκυπτει αυτο?απο το 7-9?

Εγω συμφωνω μαζι σου. Πολυ μετρια ομαδα ο φιλαθλητικος. Οταν ειχαμε χασει εκει ειχαμε κανει ενα απο τα χειροτερα μας φετινα παιχνιδια και ακομα και ετσι παραλιγο να φυγουμε με το διπλο. Ας ειναι καλα ο ''Σπανουλης'' που ειχε βαλει 5-6 τριποντα
Gkos
QUOTE (tasos @ Feb 5 2017, 03:29 ) *
Απόλλων-Ιωνικος (τελικός)

Πολύ σωστά το εχετε χαρακτηρισει το ματς...Τελευταίο χαρτί, τελευταία ζαριά! Αχ χάσουμε θα πρέπει να ξεκινησουμα αποντωρα τον προγραμματισμο για την Γ Εθνικη!
Περιμενω σε αυτο το ματς αντιδραση, παθος, καθαρο μυαλο! Στοιχεια που δυστηχως δέν τα εχουμε δει στα ματς του νέου ετους!
Η καρδιά λέει ασσος...αλλα η λογική διπλο, για να δουμε!



Και χωρις Σταθουλη στον παγκο αφου εφαγε 20ημερη καμπανα για τα γεγονοτα στον Τριτωνα !
Λογικα θα κοουτσαρει ο βοηθος του ο Φαρμακης ...
Θα δειξει!
gspara
QUOTE (Gkos @ Feb 5 2017, 13:01 ) *
Και χωρις Σταθουλη στον παγκο αφου εφαγε 20ημερη καμπανα για τα γεγονοτα στον Τριτωνα !
Λογικα θα κοουτσαρει ο βοηθος του ο Φαρμακης ...
Θα δειξει!

Φαρμακης κοουτσαρα και φοβερο παιδι!!!Μπορουν να το επιβεβαιωσουν και οσοι ασχολούνται με Εσκα.Πιστος στρατιώτης του Απολλωνα,εχει ξαναδουλεψει στον συλλογο και ξερει πολύ καλα την ομαδα.Περιμενω μαχη σημερα και τους παιχτες να παιζουν με ψυχολογια-κομαντο!!
Gkos
Οπως τα λες !


QUOTE (Gkos @ Feb 2 2017, 20:34 ) *
Κρόνος-Τρίτων

Όπως εγραψα την προηγούμενη εβδομάδα,μου αρεσει ο Κρόνος και πιστεύω αδικεί τον εαυτό του.
Με φόρα από την καλή εμφάνιση στο Σαλουν,πιστευω θα καθαρίσει Τρίτωνα που'ναι σε περίεργο φεγγάρι.Θα το παιξω και στοίχημα.
(1-Σ).



Τελικα δεν επαιξα Κρονο....
1,25 ρε παιδια ;
Λολ!

Ελευσινα ειμαστε ολοι σημερα (το λεω διακριτικα )!
bet21
QUOTE (mono maroussi @ Feb 5 2017, 11:02 ) *
Εγω συμφωνω μαζι σου. Πολυ μετρια ομαδα ο φιλαθλητικος. Οταν ειχαμε χασει εκει ειχαμε κανει ενα απο τα χειροτερα μας φετινα παιχνιδια και ακομα και ετσι παραλιγο να φυγουμε με το διπλο. Ας ειναι καλα ο ''Σπανουλης'' που ειχε βαλει 5-6 τριποντα

εχω κακο προαισθημα για μαρουσι σημερα.Μακαρι να μην επιβεβαιωθει.
Gkos
ΦΟΑ-Παπάγος 71-57 (42-27)

Κακιστο ματς,δικαια νικητές οι γηπεδούχοι ,απέναντι σε έναν τραγικό Παπαγο που και τα έσπασε (0/11 τριπ τελευταία περίοδο) και 30-35 λάθη τα έκανε.
28-27 τα φαουλ ,που να ήταν και ντέρμπι.

Αυτα !

Μπραβο στην τιμημενη Ελευσινα😂😂😂
marousara
1 ματς έχασα κι αυτό στον πόντο.
Παρακολουθώ χρόνια την κατηγορία εκτιμώ πολύ τον Ζηβα
Πόνεσε που Ερυθραία και Κορωπί νίκησαν με 1 πόντο..
Εμείς στο α ημίχρονο δεν υπηρχαμε, ευτυχώς στο β ξυπνήσαμε
Η Αγία μπορεί να κάνει ζημιά αν την υποτιμήσεις
Τώρα ντέρμπι ανόδου με Ερυθραία,...Ίσως το ματς της χρονιάς μέχρι
το επόμενο..

QUOTE (bet21 @ Feb 3 2017, 18:24 ) *
να μου πεις για τον κοουτς του αμαρουσιου οτι ξερει να εξουδετερωνει τα ατου των αλλων ,να πω μαλιστα.Για τον ΖΗΒΑ που προκυπτει αυτο?απο το 7-9?

Hotter
QUOTE (marousara @ Feb 5 2017, 20:05 ) *
1 ματς έχασα κι αυτό στον πόντο.
Παρακολουθώ χρόνια την κατηγορία εκτιμώ πολύ τον Ζηβα
Πόνεσε που Ερυθραία και Κορωπί νίκησαν με 1 πόντο..
Εμείς στο α ημίχρονο δεν υπηρχαμε, ευτυχώς στο β ξυπνήσαμε
Η Αγία μπορεί να κάνει ζημιά αν την υποτιμήσεις
Τώρα ντέρμπι ανόδου με Ερυθραία,...Ίσως το ματς της χρονιάς μέχρι
το επόμενο..

Μαρουσαρα αδερφε μου ενημερωσε με για την ηλικια και το ονομα του 5. Αν ειναι οσο πιτσιρικας φαινεται μιλαμε για δυνατο ταλεντο
Gkos
Δυο χρονια την ιδια ερωτηση στο φορουμ!
Μικρος ειναι αλλα οχι οσο μικρος φαινεται,98ρης ειναιwink.gif
marousara
Ορφέας Στασινός, ετών 19
Η 3η του χρονιά στο αντρικό της ομάδας
Από τις ακαδημίες του συλλόγου, Μαρουσιώτης και το πιο σημαντικό αγαπά την ομάδα και "πονάει" την φανέλα
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα σκορ ημιχρόνου 51-39
Τελικό σκορ 71-79(20-40 σκορ δευτέρου ημιχρόνου)
QUOTE (Hotter @ Feb 5 2017, 21:01 ) *
Μαρουσαρα αδερφε μου ενημερωσε με για την ηλικια και το ονομα του 5. Αν ειναι οσο πιτσιρικας φαινεται μιλαμε για δυνατο ταλεντο

Περιστεριfan
Αχ,στον ποντο ο Πρωτεας κι ο Εργοτελης δεν μας εδωσαν μεγαλα δωρα: tongue.gif tongue.gif Πολυ ανταγωνιστικος ο Εργοτελης,ενω ΚΑΠ-Πρωτεας το παλεψαν,αλλα δεν τα καταφεραν.Ο Απολλων οπως ελεγε ενα αλλο παιδι στο forum επαιζε ενα απο τα τελευταια του χαρτια για την παραμονη αλλα δεν καταφερε να παρει το ροζ φυλλο αγωνα.Ο ΓΣΠ εκανε μια καλη νικη,σε μια δυσκολη εδρα.Η ''μεταδοση'' του αγωνα απο ενα site αντως ηταν κακιστη,με την εικονα να κολλα συνεχεια...Αμα μου μενει κατι ειναι η κακη κατασταση του Πανερυθραικου,που με Μαρουσι-Περιστερι σερι στους 2 επομενους αγωνες παιζει την μιση ανοδο.
mono maroussi
QUOTE(Περιστεριfan @ Feb 5 2017, 23:28 ) *
Αχ,στον ποντο ο Πρωτεας κι ο Εργοτελης δεν μας εδωσαν μεγαλα δωρα: tongue.gif tongue.gif Πολυ ανταγωνιστικος ο Εργοτελης,ενω ΚΑΠ-Πρωτεας το παλεψαν,αλλα δεν τα καταφεραν.Ο Απολλων οπως ελεγε ενα αλλο παιδι στο forum επαιζε ενα απο τα τελευταια του χαρτια για την παραμονη αλλα δεν καταφερε να παρει το ροζ φυλλο αγωνα.Ο ΓΣΠ εκανε μια καλη νικη,σε μια δυσκολη εδρα.Η ''μεταδοση'' του αγωνα απο ενα site αντως ηταν κακιστη,με την εικονα να κολλα συνεχεια...Αμα μου μενει κατι ειναι η κακη κατασταση του Πανερυθραικου,που με Μαρουσι-Περιστερι σερι στους 2 επομενους αγωνες παιζει την μιση ανοδο.

εγω να δεις πως τα περιμενα τα δωρα αυτα!! tongue.gif
Περιστεριfan
QUOTE (mono maroussi @ Feb 5 2017, 22:32 ) *
εγω να δεις πως τα περιμενα τα δωρα αυτα!! tongue.gif

Την επομενη φορα tongue.gif tongue.gif
gspara
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΚΟΡΩΠΙ 62-63 (22-15,34-29,47-45,62-63).

Το μπάσκετ είναι μακραν το ωραιοτερο αθλημα........και η αρενα της Βουλας ακαταλληλη για καρδιακούς!!!!!
Το ταξιδακι που αποφασισαμε για σημερα μας δικαιωσε αφου γιναμε μαρτυρες ενός συγκλονιστικου αγωνα που εκοβε την ανασα 41.gif !!!!!
Η Κορωπαρα με 3ποντο-buzzer του ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΘΩΜΑ ΑΜΠΑΡΑ shot.gif 41.gif 77.gif καταφερε παλικαρισια να κλεψει το ματς από την παθιασμενη Βουλα που εμεινε με την μπουκιά στο στομα.
Μπορει το Κορωπι να εχει κερδισει Περιστερι/Ερυθραια,αλλα η σημερινη νικη θα είναι αυτή για την οποια θα μπορει να καυχιέται περισσοτερο διοτι.....α)επαιξε από το 5' χωρις τον Αγγελοπουλο (2 αντιαθλητικα),β)αποδειχθηκε ανθεκτικο στο ξυλο που εφαγε,γ)ηταν πισω στο σκορ στην μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα.

ΠΡΩΤΕΑΣ......Αθηνιωτης-Εμμανουηλιδης-Μορφης-Βλαχος-Σκουλουδης
ΚΟΡΩΠΙ........Αμπαρας-Δημας-Καραδολαμης-Σταθοπουλος-Αγγελοπουλος

Το Κορωπι μπηκε πολύ καλα στο παιχνιδι με τον αερα του φαβορι και με οραξατο το βαρυ πυροβολικο Αμπαρα/Καραδολαμη,προηγηθηκε 4-10,10-15.
Οι γηπεδούχοι επιχειρησαν να χτυπησουν στο ζωγραφιστο αλλα ο Αγγελόπουλος αναχαιτησε με ευκολια τα χλιαρα τελειώματα του Σκουλουδη.

Η αναποφευκτη εισοδος του Βαρδαβα αποδειχθηκε κομβικη για την εξελιξη του αγωνα,αφου ο εμπειρος σεντερ εκτος από κορυφαιος της ομαδας του,ηταν κυριως αυτος που κερδισε στο αψε-σβησε 2 αντιαθλητικα φαουλ από τον Αγγελοπουλο και τον εστειλε από πολύ νωρις στα αποδυτήρια.
Όταν μπηκε και ο Εμμανουηλίδης στην εξισωση,ο Πρωτεας ετρεξε σερι 12-0 και εκλεισε την α περιοδο προηγούμενος 22-15!!

Το σκληρο παιχνιδι των γηπεδούχων εκνευρισε το Κορωπι που ειχε δικαιολογημένα παραπονα από την διαιτησια στο 1ο ημιχρονο.
Στην β περιοδο κυριαρχησαν η ενταση και τα νευρα και ευτυχως στο τσακ δεν μετατραπηκε σε ροντεο το παιχνιδι.
Ο Κατσουνης για να καλυψει το κενο του Αγγελοπουλου αμυνθηκε με ζωνη προσαρμογης που γυριζε σε μαν-του-μαν όταν ο Εμμανουηλίδης πηγαινε στην κορυφη.
Να σημειωσω και την χαρακτηριστικη αστοχια του Κορωπιου στις βολες που το κρατησε πισω στο σκορ σε ολη την διαρκεια της β περιοδου.

Στο 2ο ημιχρονο ο Πρωτεας μπηκε πολύ δυνατα.Σκουλουδης-Βαρδαβας εκαναν παρτυ στη ρακετα και ο Πρωτεας ανεβασε την διαφορα......42-30.
Το Κορωπι αντεδρασε με πιεστικη αμυνα και τον εκπληκτικο Αμπαρα να πετυχαινει 11 ποντους στην γ περιοδο.
Ο γκαρντ των φιλοξενουμενων ισοφαρισε 44-44 καπου στο 25'.Ο Βλαχος με 3ποντο εγραψε το 47-44 και μεχρι το τελος της περιοδου μπηκαν καπακια στα καλαθια....47-45.

Μεγαλο 3ποντο του Εμμανουηλιδη στην τελευταια περιοδο για το 54-47.
Το Κορωπι απαντησε με σερι 8-0 και με καλαθι του Νταλλη προηγηθηκε 54-55 στο 35'.
Ο Μουτσα με 3ποντο εγραψε το 57-55.Το σκορ κολλησε και καπου στα 1'30'' ξεκινησε το ωραιοτερο κομματι του αγωνα,οταν ο Κερασοβιτης με παλικαρισιο ντραιβ μειωσε 58-57 αλλα εχασε την βολη της ισοφάρισης.

Στο 1'10'' ο Εμμανουηλίδης εβαλε το 3ποντο που παραλιγο να του δωσει τον τιτλο του mvp......61-57.
To επταψυχο Κορωπι απαντησε ακριβως στο 39' με τεραστιο 3ποντο......ποιου αλλου?.....του Αμπαρα.....61-60.
Στα 13'' ο Δημας αστοχησε σε ζευγαρι βολων και στα 12'' ο Βαρδαβας με 1/2 εγραψε το 62-60.
Στα 3'' ο ασταματητος Αμπαρας με 3ποντη βομβα από την γωνια και μπροστα στον παγκο των γηπεδούχων εστειλε το Κορωπι στα ουρανια,αφου στο χρονικο διαστημα που ακολουθησε ο Εμμανουηλίδης εκανε ένα βεβιασμενο μακρινο 3ποντο που δεν βρηκε στεφανι.

Εξαλλοι πανυγηρισμοι από παιχτες και 100 περιπου φιλους του Κορωπιου που εδωσαν βροντερο παρων στην Βουλα!!!!!!

Τρομερη σεζον για τον Θωμα Αμπαρα!!!Ασχετο και πολύ νωρις να μιλαμε για τετοια,αλλα το παλικαρι θεωρω δεδομενο ότι θα είναι από τα 'καυτα' ονόματα του καλοκαιριου για παραπανω κατηγορια/ες!!!!!
Καθοριστικη η παρουσια του μπαρουτοκαπνισμενου Κερασοβιτη που ειχε ηγετικη παρουσια και πετυχε να ηρεμησει τους νεαροτεορυς συμπαίχτες του και να τους εμφυσησει μαχητικο πνευμα!!!!
Παλικαρι για ακομα μια φορα ο νεαρος Κωστας Μαυρος,σεντερ-αποκαλυψη της κατηγοριας!!!!

Από την σκληροτραχηλη Βουλα που βιωσε την αγρια ομορφια του μπάσκετ,κορυφαιος ο Βαρδαβας και πολύ καλοι Εμμανουηλίδης-Σκουλούδης.
gspara
QUOTE
Στον πάγκο του Κρόνου ο Παπαμάρκος

Ο Κρόνος βρήκε τον αντικαταστάτη του Νίκου Ζατζηπανηγύρη, με τον Κώστα Παπαμάρκο να αποτελεί τον εκλεκτό που θα καθοδηγεί πλέον την ομάδα από τον πάγκο.

Ο καινούριος τεχνικός της ομάδας του Αγίου Δημητρίου πρόκειται να κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τους νέους παίκτες του. Η αποστολή του είναι δύσκολη, αφού στο παρθενικό του ματς στην τεχνική ηγεσία του Κρόνου θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Κορωπί.

Να τονίσουμε πως ο Παπαμάρκος ήταν παλιός συνεργάτης του Κώστα Σορώτου στο Φάληρο και στη συνέχεια πρώτος προπονητής σε Χολαργό, Περιστέρι και Αετό.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...i&Itemid=15


Γι΄αυτο αραγε ο κοουτς Παπαμαρκος εδωσε το παρων στον αγωνα Πρωτεας-Κορωπι????
marousara
Τυχαίο σίγουρα δεν ήταν..
Έχει δύσκολο ντεμπούτο εκτός με Κορωπί, αλλά η ψυχολογία στο μπάσκετ παίζει σημαντικό ρόλο!
QUOTE (gspara @ Feb 7 2017, 15:54 ) *
Γι΄αυτο αραγε ο κοουτς Παπαμαρκος εδωσε το παρων στον αγωνα Πρωτεας-Κορωπι????

tasos
Ήττα μαχαιριά από τον Ιωνικο! Δεν βλεπω πως μπορει να ανατραπεί αυή η κατασταση! Να δωσω τα συγχαρητηρια μου στο Χρηστο τον Φαρμάκη για μαχη που δινει! Πρσγματικα το παλικαρι ειναι ισως απο του λιγους που πονανε τον συλλογο! Σαν Απολλωνιστης θα γουσταρα απο δω και περα να βλεπω στο παρκε να παιζουν τα δικα μας παιδια ! Οι παικτες που ειναι απο τις ακαδημιες, τα Απολλωνακια! Τα παιδια αυτα μετα την ηττα πανε στο σπιτι και κλαινε!γιατι πονοανε τον συλλογο!
Να φτιαξουμε την ομαδα σε βασεις υγιειας για την Γ εθνικη!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.