Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΟΣ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Gkos
Καλά όλα αυτα που γράφετε μα η ματσάρα σήμερα είναι στον κάμπο στις 19:00 όπου θα πέσουν κορμιά.

Εγώ πάντως θα βολευτώ με Ζωγράφου
gspara
ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 2
Ισχυροτερο κινητρο η Ερυθραια,εστω δυσκολα πιστευω θα συνεχισει να ελπιζει σε στραβοπάτημα του Αμαρουσιου.

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗ-ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1
Νικη για να παει την επομενη αγωνιστικη στον τελικο παραμονης.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2
Αμφιρροπο παιχνιδι,παω οριακα στο 2πλο της Βουλας για την ρεβανς που θα σημαινει τεραστιο βημα παραμονης.

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΚΑΠ 1
Για να παιξει τα ρεστα του την επομενη αγωνιστικη στην Ερυθραια για την 3η θεση.

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Το πιο ενδιαφερον της αγωνιστικης με κοινο κινητρο.Ο ηττημενος,ειδικα αν είναι ο Τριτωνας,μπλεκει ακομα χειροτερα.Λογω βατου προγράμματος λογικα δεν θα χρειαστεί αλλα οι 2 ομαδες θα εχουν στο πισω μερος του μυαλου τους και το +12 του πρωτου γυρου.

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ(2/5) 1
Ασσος για να κυνηγησει τις λιγοστες ελπιδες για την 4η θεση.

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
Το ιδιο και για τον Ιωνικο που θα εχει πιστευω ισχυροτερο κινητρο να πετυχει μια μεγαλη νικη.

ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (3/5) 2
Κραταει την τυχη στα χερια του το Μαρούσι και εδώ που εφτασε θεωρω δυσκολα θα χυσει την καρδαρα.Ο Εργοτέλης,αν και όχι μαθηματικα,με την ηττα από την Μανδρα εβαλε την ταφοπλακα.
fastbreak70
ΤΡΙΤΩΝ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ 76-71

συγχαρητηρια στους διαιτητες ...ηταν με διαφορα οι διακριθέντες απο την ομαδα του τριτωνα...ειδικα στο 2ο ημιχρονο και καθολου οι παικτες του τριτωνα να μην έμπαιναν στο παρκε οι διαιτητες ανετα θα το κερδιζαν μονοι τους!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=kGb4ww9XC-E
Blue1965White
Υπάρχει πιο χαμηλά από το να στήνεις αδιάφορο παιχνίδι;
Gkos
Αν λες για Τριτωνα καθολου αδιαφορο δεν ηταν...

Αν και μπορει να εννοεις Ιωνικο...
margiou3
Παλιά μου τέχνη κόσκινο από μερικούς.
Εμετός.
basketikos
QUOTE(Blue1965White @ Apr 30 2017, 20:18 ) *
Υπάρχει πιο χαμηλά από το να στήνεις αδιάφορο παιχνίδι;


Οποιος και να το έκανε απόλυτη ΝΤΡΟΠΗ - ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙ....
gspara
ΤΡΙΤΩΝΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ 76-71 (19-21,40-40,60-54,76-71).

Αιμα και παρκε στου Στρεφη σε ένα πολύ δυνατο παιχνιδι με σκληρες μονομαχιες,γρηγορο ρυθμο,συνεχεις εναλλαγες στο σκορ με σερι εκατέρωθεν και ατελειωτο ροτεισον!!!!
Η Κηφισιά ηταν εμφανως βελτιωμενη από το προηγουμενο ματς(Παπαγου) και εδειξε να εχει μικρη υπεροχη σε τακτικη/ποιοτητα/αθλητικοτητα αλλα ειχε πρόβλημα στο αμυντικο ριμπάουντ με τον Καραβανα να χανει τις μαχες από τον Ανδρεοπουλο.
Ο ψυχωμενος Τριτων μασαγε σιδερα,ηταν πιο παθιασμένος και είναι σημαντικο ότι νικησε παρα την απουσια Γκαβανοπουλου και την κακη μερα του ανετοιμου Κουτουλα.Ειχε όμως τον Γιαννη Ντιμπ σε ημιαγρια κατασταση!!

Τριτων.............Κουτουλας-Ντιμπ-Καλαντζης-Γρυλλης-Ανδρεοπουλος
Κηφισιά...........Μοσχοβιτης-Μαρινος-Κεφαλας-Καμαριανος-Καραβανας

Ωραιος ρυθμος από το ξεκίνημα με τον Καλαντζή να πιεζει παντου τον Μοσχοβιτη και με δικο του γκολ-φαουλ να περνουν ελαφρυ προβαδισμα οι γηπεδούχοι...12-8.
Ο Λιογας ανοιξε από νωρις το ροτεισον και ειχε αλλαξει την αρχικη 5αδα πριν την συμπληρωση 7 αγωνιστικων λεπτων.Αυτο που απεδωσε ηταν το χαμηλο σχημα με τον σεληνιασμενο Ψαροπουλο στο '5' να πετυχαινει 10 ποντους στην 1η περιοδο.....17-21.

Ο Ψαροπουλος συνεχισε καυτος και στην 2η περιοδο,με συμπαραστατη τον Κεφαλα και με καταληξη 4 ποντους του Καραβανα οι φιλοξενούμενοι προσπερασαν 28-37 στο 16'.
Μετα το ταιμ-αουτ ο Ντιμπ πηρε το οπλο του και με 7 δικους του ποντους ο Τριτωνας ξαναπηρε μετα από ωρα προβαδισμα....38-37.

Ο Τριτων μπηκε πιο δυνατα και στην 3η περιοδο με τον Ανδρεοπουλο στηριγμα στον Ντιμπ......50-44.
Ταιμ-αουτ ο Λιογας που αδειαζει την περιφερειακη του γραμμη στο κυνηγι του Ντιμπ και τελικα με νέο 3ποντο του Ψαροπουλου η Κηφισιά ολοκληρωσε σερι 0-9(50-53).
Ταιμ-αουτ Μιχελακος και με αμυντικούς κομαντο Πετροπουλο-Βερτουδο ο Τριτωνας κρατησε για 6-7 λεπτα στον 1 ποντο την Κηφισιά και ετρεξε σερι 16-1 (66-54) στο 33'.
Εκτος από Ντιμπ-Ανδρεοπουλο επιθετικες λυσεις σε αυτό το διαστημα εδωσε και ο Θυμνιος.

Αμεσως μετα ο Ανδρεοπουλος εγραψε το 68-55 και ο Τριτωνας ειχε καλυψει την διαφορα του πρωτου γυρου(72-60).
Ο Λιογας εκανε την υστατη προσπαθεια και καταφερε να επιστρεψει με αμυντικη διαταξη 4 ζωνη+Κεφαλας στον Ντιμπ.
Μοσχοβιτης-Καμαριανος πηραν από το χερακι τους φιλοξενουμενους και εφτασαν σε αποσταση ανασας.....70-68 στο 39'.
Ανδρεοπουλος-Μοσχοβιτης οδηγησαν στο 72-70 στα 35'' και ο Ντιμπ με βολες εδωσε μαξιλαρακι 74-70 στα 14''.
Ο Μοσχοβιτης με 1/2 βολες μειωσε 74-71 αλλα ο Ντιμπ ηταν ξανα εύστοχος στα 10,8'' για το 76-71.
Στην τελευταια επιθεση Μοσχοβιτης-Ψαροπουλος δεν συνδυαστηκαν σωστα και εχασαν την μπαλα για να ληξει το ματς στα χερια των γηπεδούχων.

Εκτος του συγκλονιστικου Ντιμπ πολύ μεγαλο παιχνιδι από Καλαντζή(ειδικα δημιουργικα)-Ανδρεοπουλο.Απο την Κηφισιά κορυφαιοι Ψαροπουλος-Καμαριανος-Μοσχοβιτης.
margiou3
Πέσαμε σε κακούς καιρούς, μα έρχονται μέρες οργισμένες!

"Είναι οι καιροί τέτοιοι που προσφέρονται για απατεώνες και στημένους, για ανθρώπους που αντί να επενδύσουν στο άθλημα που υπηρετούν ...

Είναι οι καιροί τέτοιοι που προσφέρονται για απατεώνες και στημένους, για ανθρώπους που αντί να επενδύσουν στο άθλημα που υπηρετούν κάνοντάς το καλύτερο, το βυθίζουν ολοένα περισσότερο στο βούρκο.

Όσοι γνωρίζουν τον Ιωνικό -και την ιστορία που κουβαλάει- γνωρίζουν πως ποτέ δεν υπήρξε ομάδα των «κυκλωμάτων» και πάντα πάλευε με μεγαλύτερο όπλο του (ίσως και μοναδικό) την αγάπη του λαού του.

Συστηματικά φέτος έχουμε αντιμετωπίσει τραγικές και επικίνδυνες διαιτησίες που έχουν επηρεάσει την τελική έκβαση των αγώνων . Προκλητική στάση όλη την χρονιά με ανάποδα σφυρίγματα και τεχνικές ποινές από ανθρώπους σε εντεταλμένη υπηρεσία. Το έγκλημα που διαπράχθηκε όμως χθες στο κλειστό του Πλάτωνα, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, δεν έχει προηγούμενο. Δεν έχει καν λογική, πέρα από την ανάγκη κάποιων για να αποδείξουν πράγματα.

«Ήρθαν πολλές φορές ντυμένοι φίλοι οι εχθροί μας»

Έτσι κι εχθές, σκύλιασε η νυφίτσα στην άκρη του πάγκου για να κερδίσει τον Ιωνικό, που πριν τρία χρόνια ως ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπαίτιος έχασε την άνοδο της ομάδας στην Α2 με έναν «αδιευκρίνιστο» τρόπο. Φυσικά, αποδείχθηκε πως μόνος του δεν θα μπορούσε να κερδίσει ακόμα και την αποδεκατισμένη ομάδα των 7 παικτών που διαθέτει αυτή την στιγμή ο Ιωνικός. Είχε προνοήσει όμως, γιατί το γνώριζε καλά αυτό, και μαζί με τους «γκρι» εγκληματίες λύγισαν τον ατσάλινο Ιωνικό που μπροστά στον λαό του φάνταζε ανίκητος!

Θα ξαναβρεθούμε με τους «φίλους» μας, κι αυτή την φορά δεν θα είναι όλο χαμόγελα και βόλτες. Έρχονται μέρες οργισμένες και ως Rangers είμαστε έτοιμοι να προστατέψουμε την ομάδα με κάθε κόστος, κι αλίμονο σε αυτούς που θα βρεθούν απέναντί μας.

Υ.Γ.1. Πραγματικοί φίλοι ήταν ο Λάρυ και ο Ντακούλιας (κι ας μας πλήγωσε ο κοντός με τα καλάθια του) και μόνο σε αυτούς δείξαμε σεβασμό.

Υ.Γ.2. Θηβών και Πέτρου Ράλλη γωνία βρίσκεται το κλειστό του Πλάτωνα αλλά ακόμα μια φορά στα μάτια σας η διαδρομή Περιστέρι - Νίκαια έμοιαζε ανηφόρα. "


Ανακοίνωση των Rangers για το παιχνίδι Ιωνικός - Περιστέρι
Zeliko13
Πολυ ωραιο παιχνιδι εγινε στο κλειστο του Πλατωνα.Το Περιστερι ειχε τον ελεγχο στην μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα αλλα στα τελευταια λεπτα ο Ιωνικος εκανε την αντεπιθεση του με μπροσταρη τον Βουγιουκα που πετυχε 32 ποντους,παρολα αυτα το τριποντο που επιχειρησε ο Παναγιωταρας με την ληξη της αναμετρησης δεν βρηκε στοχο και ετσι ο Ιωνικος δεν καταφερε να στειλει το ματς στην παραταση,Απο την ομαδα του Περιστεριου,που φαινεται και μαθηματικα να κλειδωνει την 1η θεση,ο Πολυταρχου αν και ξεκινησε αστοχος στο 2ο ημιχρονο βρηκε ρυθμο επιθετικα,μαζι με τον Κατιακο που εκανε και ενα εντυπωσιακο καρφωμα πρωταγωνιστησανε για την ομαδα του Περιστεριου,ενω και ο Παππας αν και δεν πηρε πολλες προσπαθειες επιθετικα εδωσε ηρεμια στην ομαδα,αποφευγοντας τα λαθη οταν ο Ιωνικος πιεσε.Απο την πλευρα του Ιωνικου ο Βουγιουκας ηταν η μονιμη απειλη, κυριαρχησε στις δυο ρακετες τοσο με τους 32 ποντους που πετυχε οσο και με τα επιθετικα ριμπαουντ που επαιρνε.
Μεγαλη μαχη αναμενεται στις υπολοιπες 3 αγωνιστηκες του πρωταθληματος για την κατακτηση της 2ης θεσης μεταξυ Αμαρουσιου και Πανερυθραικου
basketikos
Ενδιαφέρουσα διαιτησία είχαμε την Κυριακη στον Πλάτωνα - Κάποιοι το τερματισαν οπως δειχνουν και οι αγαπημένες ομάδες του ενος διαιτητη..... Ντροπη.
Blue1965White
Υπερβολές. Λόγω τριημέρου οι περισσότεροι διαιτητές είχαν πάει εκδρομή, γι'αυτό έκαναν πέτρα την καρδιά τους και όρισαν τον δηλωμένο fentagin κ. Καρακωνσταντόπουλο.
basketikos
QUOTE(Blue1965White @ May 2 2017, 21:00 ) *
Υπερβολές. Λόγω τριημέρου οι περισσότεροι διαιτητές είχαν πάει εκδρομή, γι'αυτό έκαναν πέτρα την καρδιά τους και όρισαν τον δηλωμένο fentagin κ. Καρακωνσταντόπουλο.


Παιδιά σοβαρευτείτε, ουδέτερος είναι ο άνθρωπος. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Πάντως αν το Περιστέρι ήταν σοβαρό θα ζήταγε το ίδιο επάναληψη του αγώνα. Αλλά νομίζω οτι μάγκες στην δυτική οχθη είναι λίγοι: Για ενα καπριτσιο ενός ανθρώπου ξεφτυλισαν το μπασκετάκι. Εχθρους έκαναν και να το θυμούνται.

Το ίδιο και όσοι ορίζουν διαιτητές: θα είχαν προστατεψει το Πρωτάθλημα - δεν μας νοιαζει αν δεν ηταν αγώνας που εκρινε κατηγορια, μας νοιαζει οτι δεν σεβονται τον ιδρώτα μιας Ομάδας που απο τα σαλόνια εφτασε στα ταρταρα και επεστρεψε με ΥΓΕΙΑ και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Οπότε ένα τους λέμε - και να το θυμούνται
Πέσαμε σε κακούς καιρούς, μα έρχονται μέρες οργισμένες!

"Exhibit No 2" που λέμε και στα Ελληνικά:
margiou3
Ο Καρακωνσταντόπουλος μετά τον σάλο που ξέσπασε κι αφού εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, φρόντισε να διαγράψει το προφιλ του στο Facebook!

Φυσικά, τα πάντα έχουν αποθηκευτεί και τυπωθεί, και πλέον το λόγο θα έχουν τα αρμόδια όργανα.

Πάντως ρε παιδιά εδώ στο basketforum, είναι εκκωφαντική η σιωπή όλων σας.

Ελπίζω σε λίγη ώρα που θα κυκλοφορήσουν οι φάσεις του αγώνα να "λυθεί" η γλώσσα σας.

Αναφέρομαι κυρίως στον Περιστέριfun...
komazec
QUOTE (margiou3 @ May 3 2017, 16:05 ) *
Ο Καρακωνσταντόπουλος μετά τον σάλο που ξέσπασε κι αφού εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, φρόντισε να διαγράψει το προφιλ του στο Facebook!

Φυσικά, τα πάντα έχουν αποθηκευτεί και τυπωθεί, και πλέον το λόγο θα έχουν τα αρμόδια όργανα.

Πάντως ρε παιδιά εδώ στο basketforum, είναι εκκωφαντική η σιωπή όλων σας.

Ελπίζω σε λίγη ώρα που θα κυκλοφορήσουν οι φάσεις του αγώνα να "λυθεί" η γλώσσα σας.

Αναφέρομαι κυρίως στον Περιστέριfun...

Δείξτε καμιά φάση να δούμε ντε...Έχει ενδιαφέρον...
Blue1965White
QUOTE(margiou3 @ May 3 2017, 15:05 ) *
Ο Καρακωνσταντόπουλος μετά τον σάλο που ξέσπασε κι αφού εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, φρόντισε να διαγράψει το προφιλ του στο Facebook!

Φυσικά, τα πάντα έχουν αποθηκευτεί και τυπωθεί, και πλέον το λόγο θα έχουν τα αρμόδια όργανα.

Πάντως ρε παιδιά εδώ στο basketforum, είναι εκκωφαντική η σιωπή όλων σας.

Ελπίζω σε λίγη ώρα που θα κυκλοφορήσουν οι φάσεις του αγώνα να "λυθεί" η γλώσσα σας.

Αναφέρομαι κυρίως στον Περιστέριfun...


Έφτιαξε και προφίλ στο basketforum από χθες και κοζάρει τι γράφεται... smiley.gif
PetranG3
ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ...




Υγ1: Με λαθος ομαδα, τα βαλες (βαλατε)..
Υγ2: Σεβαστο να θελετε να καλυψετε τον συναδελφο σας, οπως γραφετε και στο blog σας... Μετα απο αυτο το βιντεο, ωστοσο, καλο ειναι να τον μαζεψετε, τον κυριο... "Γκριζοι Λυκοι"...
Περιστεριfan
QUOTE (margiou3 @ May 3 2017, 16:05 ) *
Ο Καρακωνσταντόπουλος μετά τον σάλο που ξέσπασε κι αφού εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, φρόντισε να διαγράψει το προφιλ του στο Facebook!

Φυσικά, τα πάντα έχουν αποθηκευτεί και τυπωθεί, και πλέον το λόγο θα έχουν τα αρμόδια όργανα.

Πάντως ρε παιδιά εδώ στο basketforum, είναι εκκωφαντική η σιωπή όλων σας.

Ελπίζω σε λίγη ώρα που θα κυκλοφορήσουν οι φάσεις του αγώνα να "λυθεί" η γλώσσα σας.

Αναφέρομαι κυρίως στον Περιστέριfun...

Αφου δεν ειχα εικονα,τι να εβγαινα κι να λεγα :/
Περιστεριfan
Κοιτωντας λοιπον το βιντεο με τις αμφισβητουμενες φασεις,θα εκφερω την αποψη μου σε αυτες:
-Στο flopping,η πρωτη φαση ειναι flop,ενω στη 2η δεν υπαρχει κατι μεμπτο(θα μπορουσε να ειχε δωθει επιθετικο).
-Δεν μου φαινεται για επιθετικο(το κλασσικο αγκαλιασμα στα ξεμαρκαρισματα),αλλα ουτε για τεχνικη ποινη
-Ο Γκιουζελης κανει κινητο screen
-Στο καλαθι κ φαουλ του Κατιακου δεν μπορω να κρινω
-Φαουλ του Παπαντωνακου
-Δεν βλεπω αγκωνια Κατιακου
-Δεν φαινεται φαουλ στον Καπωνη
-Αντιαθλητικο ο Μαγκουνης
-Για την φαση στα 35'',ο Βουγιουκας χτυπα ελαφρα τον Μαγκουνη,κι οχι το Νο4(Παναγιωταρας?)
-Επιθετικο ο Παππας,κι κατοχη Ιωνικου

Με αυτο το βιντεο φαινεται ασχημη διαιτησια κατα του Ιωνικου,αλλα δεν ημουν γηπεδο,δεν εχω συνολικη εικονα για τον αγωνα,τυχον φασεις κατα του ΓΣΠ κ τις διακοπες που εγιναν :/

Περιστεριfan
Οπα,αυτο ειναι καπως ανησυχητικο:
''Ο Οδυσσέας Σαρρής (κι ενώ ήταν στον πάγκο) του Εργοτέλη αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, λίγο πριν το φινάλε του ματς με το Μαρούσι (τελικό 82-98, η διακοπή έγινε με το σκορ στο 77-95, στο τελευταίο λεπτό) και υπήρξε αυτό το απρόοπτο στο Λίντο. Τελικά, όλα καλά για τον παίκτη, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του. ''
mono maroussi
QUOTE(Περιστεριfan @ May 3 2017, 23:25 ) *
Οπα,αυτο ειναι καπως ανησυχητικο:
''Ο Οδυσσέας Σαρρής (κι ενώ ήταν στον πάγκο) του Εργοτέλη αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, λίγο πριν το φινάλε του ματς με το Μαρούσι (τελικό 82-98, η διακοπή έγινε με το σκορ στο 77-95, στο τελευταίο λεπτό) και υπήρξε αυτό το απρόοπτο στο Λίντο. Τελικά, όλα καλά για τον παίκτη, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του. ''

Ολα οκ με τον παικτη ήμουν παρόν στο γηπεδο και παλι καλα συνήλθε. Εύκολο διπλό κατά τα άλλα..3 νίκες έμειναν
Περιστεριfan
QUOTE (mono maroussi @ May 4 2017, 00:24 ) *
Ολα οκ με τον παικτη ήμουν παρόν στο γηπεδο και παλι καλα συνήλθε. Εύκολο διπλό κατά τα άλλα..3 νίκες έμειναν

Ειναι προσφατο κι το περιστατικο με το Β.Γεωργαρο του Αιολου,ευτυχως εδω δεν ειχαμε ασχημη εξελιξη οπως εγινε με το παιδι του Αιολου.Το ματσ Μαρουσι-Γσπ φαινεται πως θα καθοριζει πολλα για την ανοδο(την απευθειας,αν κι πιστευω πως θα υπαρχουν αρκετες κενες θεσεις).
komazec
Καλημέρα, αν και η επιλογή-συρραφή φάσεων δεν αντανακλά σχεδόν ποτέ την πλήρη αλήθεια, στις περισσότερες φάσεις (όχι όλες) θα συμφωνήσω με αυτόν που έφτιαξε το βίντεο. Πιστεύω βέβαια πως τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά και συγκεκριμένα φαίνεται για άλλη μια φορά το πόσο άσχετοι είναι με το άθλημα κάποιοι διαιτητές. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια ο συγκεκριμένος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με το προφιλ του στο fb και κανονικά θα πρέπει να διαγραφεί στην καλύτερη περίπτωση.
Vas
QUOTE(Περιστεριfan @ May 4 2017, 00:40 ) *
Το ματσ Μαρουσι-Γσπ φαινεται πως θα καθοριζει πολλα για την ανοδο(την απευθειας,αν κι πιστευω πως θα υπαρχουν αρκετες κενες θεσεις).



Ελπίζω το Περιστέρι να έρθει.... χαλαρό!! rolleyes.gif

Το παιχνίδι με την Μανδρα δεν είναι εύκολο, καθώς θα έχουμε και την κούραση από το ταξίδι (με πλόιο).

Το Θετικό για εμάς στα τελευταία 3 παιχνίδια είναι ότι παίζουμε με εντελώς αδιάφορους αντιπάλους. Ενώ η Ερυθραία έχει Παπάγου εντός (θα τα δωσει όλα για την 3η θέση), Τρίτωνα εκτός (δεν εχει σωθεί) & Κορωπί (εντός) το οποίο τον ειχε κερδίσει ανετα στο 1ο γύρο....

Το μόνο σίγουρο είναι ότι συντελείτε ένα μικρό θαύμα φέτος στο Μαρούσι… Παρόλο τις 2 ήττες στην αρχή της χρονιάς, και επι της ουσίας παίζοντας με 9 παίκτες όλη την χρονιά έχουμε φτασει μια ανάσα από την απευθείας άνοδο…

Μπράβο και στου 10 «τρελούς» που καθημερινή κατέβηκαν Κρήτη για να δουν την ομάδα!

gate14
QUOTE(PetranG3 @ May 3 2017, 21:32 ) *
ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ...




Υγ1: Με λαθος ομαδα, τα βαλες (βαλατε)..
Υγ2: Σεβαστο να θελετε να καλυψετε τον συναδελφο σας, οπως γραφετε και στο blog σας... Μετα απο αυτο το βιντεο, ωστοσο, καλο ειναι να τον μαζεψετε, τον κυριο... "Γκριζοι Λυκοι"...


"Γκριζοι Λυκοι" ...........σωθηκες τωρα Petran ....αυτα τα τυπακια μεχρι και τον Παναγιωτου εχουν κανει θεο τι να λεμε τωρα



Περιστεριfan
QUOTE (Vas @ May 4 2017, 10:30 ) *
Ελπίζω το Περιστέρι να έρθει.... χαλαρό!! rolleyes.gif

Το παιχνίδι με την Μανδρα δεν είναι εύκολο, καθώς θα έχουμε και την κούραση από το ταξίδι (με πλόιο).

Το Θετικό για εμάς στα τελευταία 3 παιχνίδια είναι ότι παίζουμε με εντελώς αδιάφορους αντιπάλους. Ενώ η Ερυθραία έχει Παπάγου εντός (θα τα δωσει όλα για την 3η θέση), Τρίτωνα εκτός (δεν εχει σωθεί) & Κορωπί (εντός) το οποίο τον ειχε κερδίσει ανετα στο 1ο γύρο....

Το μόνο σίγουρο είναι ότι συντελείτε ένα μικρό θαύμα φέτος στο Μαρούσι… Παρόλο τις 2 ήττες στην αρχή της χρονιάς, και επι της ουσίας παίζοντας με 9 παίκτες όλη την χρονιά έχουμε φτασει μια ανάσα από την απευθείας άνοδο…

Μπράβο και στου 10 «τρελούς» που καθημερινή κατέβηκαν Κρήτη για να δουν την ομάδα!

Οντως ειναι αξιοθαυμαστη η πορεια του Αμαρουσιου,κι με budget 40.000 αν δεν κανω λαθος!!Ο Τριτωνας εθναι ιδιαιτερα επικινδυνη ομαδα & εκει ισως η Ερυθραια γκελαρει
marousara
Πέτρο έχουν υπάρξει παλαιότερες καταγγελίες από τον πρώην πρόεδρο της ΟΔΚΕ και το ebasket σχετικά με τον γράφων/γράφοντες
Ωστόσο έχει πολύ καλή πληροφόρηση για τα θέματα της διαιτησίας και γενικά για διάφορα θέματα,
και σκοπός του είναι να αναφέρει την αλήθεια όπως αναφέρει συνεχώς...
Και στις περισσότερες περιπτώσεις υπερασπίζεται τους διαιτητές και κράζει τους παράγοντες των ομάδων που δεν ξέρουν να χάνουν όπως αναφέρει
Τέλος είναι ξεκάθαρο πως έχει άριστη σχέση με την ομοσπονδία με τον ίδιο να στηρίζει την νέα ηγεσία της ΟΔΚΕ σε τεράστιο βαθμό
QUOTE (PetranG3 @ May 3 2017, 21:32 ) *
ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ...




Υγ1: Με λαθος ομαδα, τα βαλες (βαλατε)..
Υγ2: Σεβαστο να θελετε να καλυψετε τον συναδελφο σας, οπως γραφετε και στο blog σας... Μετα απο αυτο το βιντεο, ωστοσο, καλο ειναι να τον μαζεψετε, τον κυριο... "Γκριζοι Λυκοι"...
Ethnikaras
Για μένα από την στιγμή που έχει δηλώσει δημόσια την αγάπη του για κάποια ομάδα, ειδικά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που το βλέπουν όλοι, θα έπρεπε να δηλώσει κωλυμα να παίξει την ομάδα που αγαπάει.
bet21
QUOTE (PetranG3 @ May 3 2017, 21:32 ) *
ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ...




Υγ1: Με λαθος ομαδα, τα βαλες (βαλατε)..
Υγ2: Σεβαστο να θελετε να καλυψετε τον συναδελφο σας, οπως γραφετε και στο blog σας... Μετα απο αυτο το βιντεο, ωστοσο, καλο ειναι να τον μαζεψετε, τον κυριο... "Γκριζοι Λυκοι"...

αποοτι δειχνει το βιντεο αδικηθηκατε.Αν κερδιζατε θα αλλαζε κατι?Με ολο το θαρρος η ομαδα της νικαιας ειχε μια αποτυχημενη χρονια βαση ροστερ και ονοματος και κοσμου.Εχετε μπασκετικη παιδεια και δεν νομιζω οτι μπορει η διοικηση να απροσανατολισει με ανακοινωσεις τα δικα της φετινα λαθη.Ερασιτεχνικα απο την αρχη της χρονιας.
margiou3
QUOTE(bet21 @ May 4 2017, 21:47 ) *
αποοτι δειχνει το βιντεο αδικηθηκατε.Αν κερδιζατε θα αλλαζε κατι?Με ολο το θαρρος η ομαδα της νικαιας ειχε μια αποτυχημενη χρονια βαση ροστερ και ονοματος και κοσμου.Εχετε μπασκετικη παιδεια και δεν νομιζω οτι μπορει η διοικηση να απροσανατολισει με ανακοινωσεις τα δικα της φετινα λαθη.Ερασιτεχνικα απο την αρχη της χρονιας.



Φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση, αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζεις και (όπως είναι λογικό) καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τα γεγονότα.

Πέρα από αυτά όμως, που θα στα παραθέσω, θα σου πω το πιο απλό. Ο Ιωνικός συμφωνα με την Διοίκηση του διεκδικεί την 4η θέση. Τώρα εαν αυτή θα δώσει θέση στην Α2 είναι άλλο θέμα. Όμως μαθηματικά την διεκδικούσε.
Ακόμα όμως κι αν η ομάδα είναι αδιάφορη βαθμολογικά, δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να παίζει παιχνίδια εξουσίας στην πλάτη μας.

Ενδεχομένως να μην το αντιλαμβάνεσαι αυτό, όμως εμείς εδώ στην Νίκαια έχουμε την δική μας κουλτούρα σε κάποια θέματα.

Όσα για το πως ξεκίνησε η χρονιά και το τι, παραλίγο να συμβεί το καλοκαίρι, μπορείς να το ρωτήσεις. Ο Ιωνικός πήγαινε προς ολοταχώς για ΕΣΚΑΝΑ.

Η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη γιατί η ομάδα αποπνέει υγεία.

ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΌΜΩΣ έγινα και ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ!
PetranG3
QUOTE(bet21 @ May 4 2017, 22:47 ) *
αποοτι δειχνει το βιντεο αδικηθηκατε.Αν κερδιζατε θα αλλαζε κατι?Με ολο το θαρρος η ομαδα της νικαιας ειχε μια αποτυχημενη χρονια βαση ροστερ και ονοματος και κοσμου.Εχετε μπασκετικη παιδεια και δεν νομιζω οτι μπορει η διοικηση να απροσανατολισει με ανακοινωσεις τα δικα της φετινα λαθη.Ερασιτεχνικα απο την αρχη της χρονιας.



Δεν εχει καμια σημασια η νικη ή η ηττα με το πως σφυριζουν οι διαιτητες. Ενα παιχνιδι πρεπει να διεπεται απο ισονομια. Ξεκαθαρα...

Με καλυψε ο μαργιου. Μια ομαδα που στελεχωνοταν μεχρι και την τελευταια ημερα των μεταγραφων, με 11 απο τους 12 παικτες, αγνωστοι μεταξυ τους. Παιζοντας για μεγαλο χρονικο διαστημα χωρις το 30%-50% του μπατζετ μισθοδοσιας (Σπανος, Παντσιος, Περδικαρης).
Ολα ξεκινουν απο το παιχνιδι με το Κορωπι και τον τραυματισμο του Παντσιου. Αν δεν χτυπουσε ο Τολης, σημερα θα μιλουσαμε για αλλα τελειως πραγματα... Τεσπα...

Ε οχι και ερασιτεχνισμος. Την εξωστρεφεια και την εικονα που εχουμε εκτος 4 γραμμων, ελαχιστοι την εχουν σ' αυτην την κατηγορια... Μια βολτα απο το σαιτ, το προγραμμα ακαδημιων (αναλογικα και μ αυτο που παραλαβαμε) και τις οποιες δρασεις μας, μονον ερασιτεχνισμο δε βγαζει.
Οσον αφορα τα ανεπιτυχη αποτελεσμα με τους 2 απο τους 3 συνολικα προπονητες αυτης της περιοδου... Κανεις δεν εχει υπογραψει συμβολαιο οτι θα κερδιζει...
Ποιος ομως μπορει να αμφισβητησει την αξια του Ταυροπουλου ή του Σκαραφιγκα. Εκ των υστερων μπορει, αλλα δεν παει ετσι...
basketikos
QUOTE(bet21 @ May 4 2017, 22:47 ) *
αποοτι δειχνει το βιντεο αδικηθηκατε.Αν κερδιζατε θα αλλαζε κατι?Με ολο το θαρρος η ομαδα της νικαιας ειχε μια αποτυχημενη χρονια βαση ροστερ και ονοματος και κοσμου.Εχετε μπασκετικη παιδεια και δεν νομιζω οτι μπορει η διοικηση να απροσανατολισει με ανακοινωσεις τα δικα της φετινα λαθη.Ερασιτεχνικα απο την αρχη της χρονιας.


bball.gif Εχεις λάθος στο οτι ο αγώνας δεν ειναι κρίσιμος:
Με την νίκη θα ηταν πολύ κοντά η 4η θέση και θα περιμέναμε Ανόδο. (Μια προβλεψη που θα χαροποιήσει τους φίλους του Παπάγου) αν διαβάσει κανείς τι γινεται παραπάνω, σε λιγο καιρο θα πανηγυριζει και (νικητης του 'μικρου' μπαραζ άνοδο.

bball.gif Εχεις δίκιο οτι κάναμε λάθη στον σχεδιασμό: Κυρίως, γιατι Ομάδα του Ιωνικού που δεν κερδίζει την ανοδο στην μικρή για τον Ιωνικό Β Εθνική δεν χωράει στο μυαλό μας.

Θυμήσου όμως οτι
(α) ο περσινος χρηματοδοτης ήθελε 70.000 για να φυγει και να παει στο Πανιώνιο, ο Ιωνικός ήταν έτοιμος για ΕΣΚΑΝΑ, χαθηκε χρόνος, και κανεις δεν ηθελε να ερθει στην αβεβαιότητα .
(β) η Ομάδα χτίσθηκε απο το μηδεν - δεν μπορούσε να μείνει κανεις απο την περσινή ομάδα, αφου ο προηγουμενος είχε 'φουσκωσει΄τα πραγματα σε πολύ μεγάλο βαθμο - ΑΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 10 καινούργιους δεν πας πουθενα, γιατι δεν θα βγούν όλοι χρυσαφι..
(γ) ή Ομάδα χτίσθηκε για Α2 (με Τσουγκαράκη για 5αρι - και έτοιμους να έρθουν στην Νίκαια ένα 5αρι, ενα 3-4αρι, και Κοινοτικό (που δεν θα ήθελα να αποκαλύψω ποιοι ηταν).
(δ) Τρεις μέρες πριν το Παγκρατι με τα ψέματα και ο Αρκαδικός με τις αλήθεις ανακοινωσαν Α2 και ο προγραμματισμς πήγε στράφι..

Δικαιολογίες;; ΟΧΙ - οταν χάνει μια Ομάδα, τοτε χάνουν/φταινε ολοι: διοίκηση/προπονητές/παίκτες.
'Εγιναν λάθη στον σχεδιασμο, που φάνηκαν απο τον Οκτώβρη για να ειμαι ειλικρινής, και αυτο φαινεται και βαθμολογικα:

Θα δούμε τα λάθη μας που έγιναν και τα ξέρουμε και - αν το επιτρέψουν οι συνθήκες - θα επιστρέψουμε για να υπηρετήσουμε το Ονειρο που ξεκινήσαμε.

bball.gif Σε κάθε περίπτωση: οπαδο του Περιστεριου να τον κάνεις διαιτητες για 2 Κυριακες τον χρονο, για να σε ξελασπωσει στην Βουλα και στην Νικαια - Σορρυ μάγκες μικρότητες γραφείων και ψιλο-πετσινο Πρωτάθλημα θα έλεγα 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
bet21
QUOTE (PetranG3 @ May 5 2017, 01:04 ) *
Δεν εχει καμια σημασια η νικη ή η ηττα με το πως σφυριζουν οι διαιτητες. Ενα παιχνιδι πρεπει να διεπεται απο ισονομια. Ξεκαθαρα...

Με καλυψε ο μαργιου. Μια ομαδα που στελεχωνοταν μεχρι και την τελευταια ημερα των μεταγραφων, με 11 απο τους 12 παικτες, αγνωστοι μεταξυ τους. Παιζοντας για μεγαλο χρονικο διαστημα χωρις το 30%-50% του μπατζετ μισθοδοσιας (Σπανος, Παντσιος, Περδικαρης).
Ολα ξεκινουν απο το παιχνιδι με το Κορωπι και τον τραυματισμο του Παντσιου. Αν δεν χτυπουσε ο Τολης, σημερα θα μιλουσαμε για αλλα τελειως πραγματα... Τεσπα...

Ε οχι και ερασιτεχνισμος. Την εξωστρεφεια και την εικονα που εχουμε εκτος 4 γραμμων, ελαχιστοι την εχουν σ' αυτην την κατηγορια... Μια βολτα απο το σαιτ, το προγραμμα ακαδημιων (αναλογικα και μ αυτο που παραλαβαμε) και τις οποιες δρασεις μας, μονον ερασιτεχνισμο δε βγαζει.
Οσον αφορα τα ανεπιτυχη αποτελεσμα με τους 2 απο τους 3 συνολικα προπονητες αυτης της περιοδου... Κανεις δεν εχει υπογραψει συμβολαιο οτι θα κερδιζει...
Ποιος ομως μπορει να αμφισβητησει την αξια του Ταυροπουλου ή του Σκαραφιγκα. Εκ των υστερων μπορει, αλλα δεν παει ετσι...

οτι στελεχωνοταν η ομαδα μεχρι τελευταια στιγμη και αφησε εμπειρους παικτες χωρις να κρατησει εναν στοιχειωδη κορμο δεν ειναι ερασιτεχνισμος?Ανεβενει ομαδα με 12 καινουργια στελεχη?Και ξεκινας να φτιαξεις συνολο για ανοδο με προπονητη ταυροπουλοΣυμπαθεστατος αλλα οχι της αξιας σορωτου χουχουλη κεραμιδα.

QUOTE (basketikos @ May 5 2017, 13:31 ) *
bball.gif Εχεις λάθος στο οτι ο αγώνας δεν ειναι κρίσιμος:
Με την νίκη θα ηταν πολύ κοντά η 4η θέση και θα περιμέναμε Ανόδο. (Μια προβλεψη που θα χαροποιήσει τους φίλους του Παπάγου) αν διαβάσει κανείς τι γινεται παραπάνω, σε λιγο καιρο θα πανηγυριζει και (νικητης του 'μικρου' μπαραζ άνοδο.

bball.gif Εχεις δίκιο οτι κάναμε λάθη στον σχεδιασμό: Κυρίως, γιατι Ομάδα του Ιωνικού που δεν κερδίζει την ανοδο στην μικρή για τον Ιωνικό Β Εθνική δεν χωράει στο μυαλό μας.

Θυμήσου όμως οτι
(α) ο περσινος χρηματοδοτης ήθελε 70.000 για να φυγει και να παει στο Πανιώνιο, ο Ιωνικός ήταν έτοιμος για ΕΣΚΑΝΑ, χαθηκε χρόνος, και κανεις δεν ηθελε να ερθει στην αβεβαιότητα .
(β) η Ομάδα χτίσθηκε απο το μηδεν - δεν μπορούσε να μείνει κανεις απο την περσινή ομάδα, αφου ο προηγουμενος είχε 'φουσκωσει΄τα πραγματα σε πολύ μεγάλο βαθμο - ΑΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 10 καινούργιους δεν πας πουθενα, γιατι δεν θα βγούν όλοι χρυσαφι..
(γ) ή Ομάδα χτίσθηκε για Α2 (με Τσουγκαράκη για 5αρι - και έτοιμους να έρθουν στην Νίκαια ένα 5αρι, ενα 3-4αρι, και Κοινοτικό (που δεν θα ήθελα να αποκαλύψω ποιοι ηταν).
(δ) Τρεις μέρες πριν το Παγκρατι με τα ψέματα και ο Αρκαδικός με τις αλήθεις ανακοινωσαν Α2 και ο προγραμματισμς πήγε στράφι..

Δικαιολογίες;; ΟΧΙ - οταν χάνει μια Ομάδα, τοτε χάνουν/φταινε ολοι: διοίκηση/προπονητές/παίκτες.
'Εγιναν λάθη στον σχεδιασμο, που φάνηκαν απο τον Οκτώβρη για να ειμαι ειλικρινής, και αυτο φαινεται και βαθμολογικα:

Θα δούμε τα λάθη μας που έγιναν και τα ξέρουμε και - αν το επιτρέψουν οι συνθήκες - θα επιστρέψουμε για να υπηρετήσουμε το Ονειρο που ξεκινήσαμε.

bball.gif Σε κάθε περίπτωση: οπαδο του Περιστεριου να τον κάνεις διαιτητες για 2 Κυριακες τον χρονο, για να σε ξελασπωσει στην Βουλα και στην Νικαια - Σορρυ μάγκες μικρότητες γραφείων και ψιλο-πετσινο Πρωτάθλημα θα έλεγα 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif

σωστος.μονο με σωστη αυτοκριτικη η ομαδα θα παει εκει που τηςαξιζει.
Blue1965White
QUOTE(bet21 @ May 5 2017, 15:27 ) *
οτι στελεχωνοταν η ομαδα μεχρι τελευταια στιγμη και αφησε εμπειρους παικτες χωρις να κρατησει εναν στοιχειωδη κορμο δεν ειναι ερασιτεχνισμος?Ανεβενει ομαδα με 12 καινουργια στελεχη?Και ξεκινας να φτιαξεις συνολο για ανοδο με προπονητη ταυροπουλοΣυμπαθεστατος αλλα οχι της αξιας σορωτου χουχουλη κεραμιδα.


σωστος.μονο με σωστη αυτοκριτικη η ομαδα θα παει εκει που τηςαξιζει.



Εγώ πάντως κάνω την αυτοκριτική μου. Ήταν μεγάλο λάθος που δε ζητήσαμε από την ΕΟΚ να μας σφυρίξει ο πρόεδρος του Περιστερίου αντί για τον συνδεσμίτη. Πιθανότατα θα ήταν καλύτερη η διαιτησία. Τα λάθη όμως πληρώνονται σύμφωνα με τη φιλοσοφία κάποιων εδώ, άρα καλά έκανε ο κ Καρακωνσταντόπουλος.
PetranG3
QUOTE(bet21 @ May 5 2017, 16:27 ) *
οτι στελεχωνοταν η ομαδα μεχρι τελευταια στιγμη και αφησε εμπειρους παικτες χωρις να κρατησει εναν στοιχειωδη κορμο δεν ειναι ερασιτεχνισμος?Ανεβενει ομαδα με 12 καινουργια στελεχη?Και ξεκινας να φτιαξεις συνολο για ανοδο με προπονητη ταυροπουλοΣυμπαθεστατος αλλα οχι της αξιας σορωτου χουχουλη κεραμιδα.



Σου αξιζει ο basketikos γιατι φτιαχτηκε η ομαδα απο την αρχη. Τρελοι δεν ειμαστε να θελαμε να ξεκινησουμε απο το 0...
Δεν ηταν ομαλη η μεταβαση απο την παρελθουσα διοικητικη κατασταση και τους παικτες που εφερε, με την τωρινη... Ειναι γνωστα πια, αυτα...

Η κριτικη για τον Περικλη, δεκτη, αν και ξαναλεω, εκ των υστερων. Χωρις προσωπικη μομφη.
marousara
Μετά την μέση του πρώτου γύρου με τον Ιωνικό να "φλερτάρει" με την ζώνη του υποβιβασμού σίγουρα κανείς δεν θα περίμενε αυτό το ντεμαράζ με δεδομένο πως η Ερυθραία σε όλο τον πρώτο γύρο ήταν εκπληκτική.
Ο Ιωνικός έχει ταλαντούχα ομάδα και όλο το μέλλον μπροστά της και ακόμα και η 5η θέση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Πείτε και σε μας ποιοι δεν θα κατέβουν στις εθνικές κατηγορίες γιατί Δόξα Λευκάδας και Απόλλων Πάτρας θα κατέβουν κανονικά. Ο Πάντσιος απορώ πως παίζει τόσο χαμηλά δηλαδή ακόμα και Α1 οι Έλληνες των μικρών ομάδων δεν νομίζω
να έχουν τέτοια ποιότητα... Αν και να πω την αλήθεια αν το Κορωπί δεν είχε τραυματισμούς θα διεκδικούσε επί
ίσους όρους την άνοδο..
basketikos
bball.gif Πανηγυρίσαμε με την ίδια διοίκηση 2 ανόδους (με 5-6ο budget) - θεωρώ ότι ο φετεινός άθλος είναι πιό σημαντικός:

Δεν είναι (μόνο) τα λάθη που κρίνουν την προσπάθεια. Είναι και η σημαντικότητα και ειδικό βάρος των συνθηκών που αναλήφθηκε: Τό οτι δεν κατάλαβε κανείς οτι ο Ιωνικος βρέθηκε περσι το καλοκαίρι ενα βήμα απο το να παιζει Α ή Δ ΕΣΚΑΝΑ.

(επαναλαμβάνω, δεν το λέω για τα λάθη - πήραμε 10 νεους και καλό προπονητή, για κάποιους λόγους δεν βρέθηκε χημεια - ευθύνη και στην διοίκηση, που δημιούργησε το μειγμα αφου).

bball.gif Πάω σε σχολή με τον Blue1965White και σε λιγα χρόνια θα σφυρίζω Ιωνικο και ο Καρακωνσταντόπουλος Περιστέρι. Petran3 έλα - Θελει 3 η Α1 icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

(να είμαι ειλικρινής μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει γενική κατακραυγή, ή έστω ενα συγνώμη απο την Επιτροπη Διαιτησιας ως όφειλε, για τον συνδεσμιτη του Περιστεριου που εκρινε τα ματς με Βουλα (περιπου μια κατηγορια), και με Ιωνικο (κατα 20-30% μια κατηγορία),

bball.gif Εγώ λέω ότι το Μαρούσι δεν θα ταξιδέψει στην Λευκάδα, και ότι θα είναι μεγάλη εκπληξη να παίζει στο ίδιο Κύπελλο με την Αμαλιάδα και τον Απόλλωνα. - βαλε και κάτι που ενας (ερασιτεχνης) προφητης σαν εμένα μπορει να μην βλέπει... Γι' αυτό λέω ότι βλέπω τον Υφαντή στην Α2....
Περιστεριfan
QUOTE (basketikos @ May 5 2017, 23:25 ) *
bball.gif Πανηγυρίσαμε με την ίδια διοίκηση 2 ανόδους (με 5-6ο budget) - θεωρώ ότι ο φετεινός άθλος είναι πιό σημαντικός:

Δεν είναι (μόνο) τα λάθη που κρίνουν την προσπάθεια. Είναι και η σημαντικότητα και ειδικό βάρος των συνθηκών που αναλήφθηκε: Τό οτι δεν κατάλαβε κανείς οτι ο Ιωνικος βρέθηκε περσι το καλοκαίρι ενα βήμα απο το να παιζει Α ή Δ ΕΣΚΑΝΑ.

(επαναλαμβάνω, δεν το λέω για τα λάθη - πήραμε 10 νεους και καλό προπονητή, για κάποιους λόγους δεν βρέθηκε χημεια - ευθύνη και στην διοίκηση, που δημιούργησε το μειγμα αφου).

bball.gif Πάω σε σχολή με τον Blue1965White και σε λιγα χρόνια θα σφυρίζω Ιωνικο και ο Καρακωνσταντόπουλος Περιστέρι. Petran3 έλα - Θελει 3 η Α1 icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

(να είμαι ειλικρινής μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει γενική κατακραυγή, ή έστω ενα συγνώμη απο την Επιτροπη Διαιτησιας ως όφειλε, για τον συνδεσμιτη του Περιστεριου που εκρινε τα ματς με Βουλα (περιπου μια κατηγορια), και με Ιωνικο (κατα 20-30% μια κατηγορία),

bball.gif Εγώ λέω ότι το Μαρούσι δεν θα ταξιδέψει στην Λευκάδα, και ότι θα είναι μεγάλη εκπληξη να παίζει στο ίδιο Κύπελλο με την Αμαλιάδα και τον Απόλλωνα. - βαλε και κάτι που ενας (ερασιτεχνης) προφητης σαν εμένα μπορει να μην βλέπει... Γι' αυτό λέω ότι βλέπω τον Υφαντή στην Α2....

Στο ματς με την Βουλα δεν υπηρχαν διαιτητικα θεματα υπερ ή κατα καμιας απο τις 2 ομαδες.Κι δεν εκρινε καμια κατηγορια
Περιστεριfan
Kι να αναφερω πως ειναι ντροπη ενας διαιτητης απο το Περιστερι να σφυριζει την ομωνυμη ομαδα,αυτο δεν χωρα αμφιβολιας,αλλα τουλαχιστον στο ματς με την Βουλα,δεν υπηρξε καποιο θεμα.Σε τετοιες περιπτωσεις,δεν υπαρχει θεμα εντοπιοτητας για τους διαιτητες?
Περιστεριfan
Απόλλωνα 17.00 Απόλλων Σμύρνης-ΕΦΑΟ Ζωγράφου Ορφανός Ι.-Σιδέρης (Καρούσης) 2

Γ. Γεννηματάς 17.00 Πρωτέας Β.-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Θεονάς-Κάρδαρης (Ηπιώτης) 1

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Μανδραϊκός Μηλαπίδης-Τσολάκος (Ορφανός) 1

Στ. Καλαϊτζής 17.00 Πανερυθραϊκός-Παπάγου Τσώνος-Τσαρούχα (Κορασίδης) 1

Κοντόπευκου 17.00 ΚΑΠ-Τρίτων Θεοδωρόπουλος-Λαζαρίδης (Πετράκης) 2

Δ. Βικέλας 17.00 ΑΕΝ Κηφισιάς-Κορωπί Τσαχάκης-Σπυρόπουλος (Ζερδεβάς) 2

2ο Ελευσίνας 17.00 Πανελευσινιακός-Ιωνικός Ν. Πολυχρόνης-Αναστασίου (Δραμεσιώτης) 2

Α. Παπανδρέου 17.00 Περιστέρι-Εργοτέλης Μαρίγλη-Ροδίτης (Ντάβαρης) 1
Gkos
Μετα το διπλο του Σορωτου στην Ερυθραια ,το Μαρουσι (που παλι δυσκολευτηκε) ειναι μια ανασα απο Α2!
marousara
Πλέον μετά το μεγάλο διπλό του Παπάγου "κλέιδωσε" και μαθηματικά η 3η θέση για την ομάδα μου και για να κλείσει η 2δα
απαιτείται ή 1 νίκη για το Μαρούσι ή 1 ήττα για την Ερυθραία. Το σημερινό αγώνα με έναν Μανδραϊκό που έπαιζε λες
και έπαιζε αγώνα ζωής ή θανάτου ξεκίνησε με ένα 20-7 αλλά το Μαρούσι έπαθε black-out με την Μάνδρα να το εκμεταλλεύεται και να περνάει μπροστά με 9 πόντους στο γ' δεκάλεπτο. Εκεί μίλησε η κλάση των Μπαλάφα, Σουρλή και Χρονόπουλου να γυρίσει την κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως στον Άγιο Θωμά θα δεις ματς μόνο με σασπένς!!
Υ.Γ. Ένα βήμα ακόμα...
QUOTE (Gkos @ May 7 2017, 20:21 ) *
Μετα το διπλο του Σορωτου στην Ερυθραια ,το Μαρουσι (που παλι δυσκολευτηκε) ειναι μια ανασα απο Α2!
Περιστεριfan
Γσπ-Εργοτελης 80 59
Το ματς δεν χωρα πολλων αναλυσεων,αφου ο Εργοτελης ηρθε με 6 παικτες & 10 ατομα συνολικα.Στα αλλα,με τις ηττες Ερυθραιας & Κρονου καλυφθηκαν κι τα τελευταια ερωτηματικα,αφου δυσκολα μπορουν να αλλαξουν τα πραγματα,ιδιως για τον Κρονο
PetranG3
Περα απο την κακοποιηση του μπασκετ που ειδαμε στην Ελευσινα, με την ομαδα μου να ειναι χαλια και την Ελευσινα να κερδιζει δικαια, με αφορμη τα οσα γραφτηκαν περι διαιτησιας θα ηθελα να πω κατι...

Ισως τελικα καποιοι διαιτητες να ειναι κακοι, παρα πολυ κακοι που να μην το πιστευουμε και να βαζουμε κι αλλα με το μυαλο μας...

Δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου, διαιτητη να διωχνει απο το γηπεδο 3 φιλαθλους των γηπεδουχων επειδη τον...εβρισαν...

Τον Βουγιουκα να τρωει αγκωνια και να ματωνει στα χειλη και να τον χρεωνουν με επιθετικο...

Την Ελευσινα να παιρνει τραβηγμενη Τ. Λιγο μετα για να ισορροπησει το Τ να δινει Τ λογω φλοπινγκ σ' εμας και στην αμεσως επομενη φαση που κανει ακριβως το ιδιο η Ελευσινα να μη δινει τιποτα...

Και προς το τελος, κατι τραβηγμενα σφυριγματα υπερ ημων...Ουτε τα ειχαμε αναγκη ουτε τα θελαμε αφενος. Αφετερου, δε διορθωνεις λαθη με αλλα λαθη...

Ενα αδιαφορο βαθμολογικα παιχνιδι, πηγε να γινει ροντεο γιατι ετσι...

Τετοια κακη διαιτησια εκατερωθεν και για τους 2 μας, δεν εχω δει ουτε σε Α' ΕΣΚΑΝΑ....


Να βιοποριστειτε απο αυτο δεν γινεται... Πηγαιντε και παιξτε μπιλιαρδο, παιδια. Μην το κανετε αυτο στον εαυτο σας και στον κοσμο που ερχεται...Οποιος δε μπορει δηλαδη..
fedia
QUOTE (PetranG3 @ May 8 2017, 01:10 ) *
Περα απο την κακοποιηση του μπασκετ που ειδαμε στην Ελευσινα, με την ομαδα μου να ειναι χαλια και την Ελευσινα να κερδιζει δικαια, με αφορμη τα οσα γραφτηκαν περι διαιτησιας θα ηθελα να πω κατι...

Ισως τελικα καποιοι διαιτητες να ειναι κακοι, παρα πολυ κακοι που να μην το πιστευουμε και να βαζουμε κι αλλα με το μυαλο μας...

Δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου, διαιτητη να διωχνει απο το γηπεδο 3 φιλαθλους των γηπεδουχων επειδη τον...εβρισαν...

Τον Βουγιουκα να τρωει αγκωνια και να ματωνει στα χειλη και να τον χρεωνουν με επιθετικο...

Την Ελευσινα να παιρνει τραβηγμενη Τ. Λιγο μετα για να ισορροπησει το Τ να δινει Τ λογω φλοπινγκ σ' εμας και στην αμεσως επομενη φαση που κανει ακριβως το ιδιο η Ελευσινα να μη δινει τιποτα...

Και προς το τελος, κατι τραβηγμενα σφυριγματα υπερ ημων...Ουτε τα ειχαμε αναγκη ουτε τα θελαμε αφενος. Αφετερου, δε διορθωνεις λαθη με αλλα λαθη...

Ενα αδιαφορο βαθμολογικα παιχνιδι, πηγε να γινει ροντεο γιατι ετσι...

Τετοια κακη διαιτησια εκατερωθεν και για τους 2 μας, δεν εχω δει ουτε σε Α' ΕΣΚΑΝΑ....


Να βιοποριστειτε απο αυτο δεν γινεται... Πηγαιντε και παιξτε μπιλιαρδο, παιδια. Μην το κανετε αυτο στον εαυτο σας και στον κοσμο που ερχεται...Οποιος δε μπορει δηλαδη..


thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
komazec
QUOTE (marousara @ May 7 2017, 21:35 ) *
Το σημερινό αγώνα με έναν Μανδραϊκό που έπαιζε λες
και έπαιζε αγώνα ζωής ή θανάτου


Κάτι τέτοια καλό είναι να μην αναφέρονται καθόλου γιατί δεν τιμούν αυτόν που τα λέει. Δηλαδή, τι περιμένεις; Να έρθει η (όποια) ομάδα και να κάτσει να χάσει για αν μη σε ζορίζει εσένα που καίγεσαι; Εξάλλου δε σε τιμά εσένα κάτι τέτοιο. Η αντίδραση σε κάτι τέτοιο πρέπει να είναι μόνο το μπράβο και τίποτα άλλο.
marousara
Δεν το είπα για ΚΑΚΟ!! Μπράβο τους κι όλας το ανέφερα να αναδείξω πόσο δύσκολο ήταν το σημερινό ματς παρότι ήταν
αδίαφοροι..από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας είναι!!
Υ.Γ. Μακάρι όλες οι ομάδες να έπαιζαν έτσι
Jabar
QUOTE(basketikos @ May 5 2017, 23:25 ) *
bball.gif Πανηγυρίσαμε με την ίδια διοίκηση 2 ανόδους (με 5-6ο budget) - θεωρώ ότι ο φετεινός άθλος είναι πιό σημαντικός:

Δεν είναι (μόνο) τα λάθη που κρίνουν την προσπάθεια. Είναι και η σημαντικότητα και ειδικό βάρος των συνθηκών που αναλήφθηκε: Τό οτι δεν κατάλαβε κανείς οτι ο Ιωνικος βρέθηκε περσι το καλοκαίρι ενα βήμα απο το να παιζει Α ή Δ ΕΣΚΑΝΑ.

(επαναλαμβάνω, δεν το λέω για τα λάθη - πήραμε 10 νεους και καλό προπονητή, για κάποιους λόγους δεν βρέθηκε χημεια - ευθύνη και στην διοίκηση, που δημιούργησε το μειγμα αφου).

bball.gif Πάω σε σχολή με τον Blue1965White και σε λιγα χρόνια θα σφυρίζω Ιωνικο και ο Καρακωνσταντόπουλος Περιστέρι. Petran3 έλα - Θελει 3 η Α1 icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

(να είμαι ειλικρινής μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει γενική κατακραυγή, ή έστω ενα συγνώμη απο την Επιτροπη Διαιτησιας ως όφειλε, για τον συνδεσμιτη του Περιστεριου που εκρινε τα ματς με Βουλα (περιπου μια κατηγορια), και με Ιωνικο (κατα 20-30% μια κατηγορία),

bball.gif Εγώ λέω ότι το Μαρούσι δεν θα ταξιδέψει στην Λευκάδα, και ότι θα είναι μεγάλη εκπληξη να παίζει στο ίδιο Κύπελλο με την Αμαλιάδα και τον Απόλλωνα. - βαλε και κάτι που ενας (ερασιτεχνης) προφητης σαν εμένα μπορει να μην βλέπει... Γι' αυτό λέω ότι βλέπω τον Υφαντή στην Α2....

Για να σφυρίξεις Εθνικές κατηγορίες πρέπει να ανέβεις σε αυτές πριν συμπληρώσεις τα 26. Νομίζω ότι είσαι 26 + 1 μήνα πριν ακόμα πας στη σχολή.
basketikos
QUOTE(Jabar @ May 8 2017, 23:26 ) *
Για να σφυρίξεις Εθνικές κατηγορίες πρέπει να ανέβεις σε αυτές πριν συμπληρώσεις τα 26. Νομίζω ότι είσαι 26 + 1 μήνα πριν ακόμα πας στη σχολή.


Αποκάλυψη: Την σχολή την έχω κάνει (1988 !!!!) -
Jabar, το μπασκετάκι πρέπει να το αγαπάει κανείς πολύ για να συνεχίζει, πολλά 'χαζά παιδιά λεφτά γεματα - και "ασχετοι &μανατζερς κομπίνες στα φευγάτα" - ωρα να φεύγουμε...(??)
Να είσαι καλά πάνω απ' ολα icon_wave.gif icon_wave.gif

Μπράβο στην Ελευσίνα για την νίκη της - 4-5 εμπειροι και αρκετά παιδιά που 'δεν τους έκανε λογω μεγέθους η φανέλα του Αντρικού' κερδισαν εύκολα ανα μάτς στο οποίο τους αδικει το τελικό σκορ. 77.gif

Για τους υπόλοιπους και για εμάς;; "Τα στερνά τιμούν τα πρώτα (εστω τα μεσαια)"
Gkos
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 28 αγώνες)

1. Περιστέρι 52 (24-4)
2. Μαρούσι 49 (21-7)
3. Παπάγου 47 (19-9)
4. Πανερυθραϊκός 47 (19-9)
5. Κορωπί 44 (16-12)
6. Πανελευσινιακός 43 (15-13)
7. Ιωνικός Νικαίας 43 (15-13)
8. Μανδραϊκός 43 (15-13)
9. ΕΦΑΟΖ 42 (14-14)
10. Κηφισιά 41 (13-15)
11. Πρωτέας Βούλας 41 (13-15)
12. Τρίτων 41 (13-15)
13. Κρόνος Αγίου Δημητρίου 39 (11-17)
14. Εργοτέλης 37 (9-19)
15. Απόλλων Σμύρνης 32 (4-24)
16. ΚΑΠ 31 (3-25)

ΕΠΟΜΕΝΗ

ΕΦΑΟΖ-Πρωτέας Β.

Έδρα (1)

Μανδραϊκός-Κρόνος

Έπεσε ο Κρόνος (1)

Παπάγου-Απόλλων

(1)

Τρίτων-Ερυθραία

Τώρα με τι κουράγια θα παίξει η Ερυθραία δεν το ξέρω.
50-50 το ματσάκι,ας πω άσσο (1)

Κορωπί-ΚΑΠ

(1)

Ιωνικός-ΑΕΝΚ

Σώθηκε η ΑΕΝΚ που έχει την ισοβαθμία με Κρόνο ,και δω τα πάντα ανοιχτά .
Ας πω άσσο αλλα είναι 50-50 το ματς. (1)

Εργοτέλης-Ελευσίνα

Και δω αδιάφορο ,με απουσίες αμφότερες,ας πω και δω άσσο (1)

Μαρούσι-Περιστέρι

Το ματς της αγωνιστικής.
Μην τα αναλύω.
Ας πω και δω άσσο μην χαλάσει το μονόστηλο (1)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.