Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΟΣ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
margiou3
Αν αναζητάς απαντήσεις μόνο στα στατιστικά χάνεις το νόημα.
Δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω ανάλυση όμως.
Περιστεριfan
ΚΑΠ-ΕΦΑΟΖ 2
Ερυθραία-Κρόνος 1
Απόλλων-Πρωτέας 2
Εργοτέλης-Μάνδρα 1
ΑΕΝΚ-Παπάγου 2
Ελευσίνα-Τρίτων 2
Περιστέρι-Κορωπί 1
Μαρούσι-Ιωνικός 1
PetranG3
QUOTE(bet21 @ Apr 6 2017, 22:21 ) *
λιγο αστοχο αυτο με το 110% γιατι εδιωξαν τον πρωτο σκορερ της ομαδας με 15 ποντους και ισως τον πρωτο ριμπαουντερ.



15 πόντους, στον Α' Γύρο, μπορεί, στον Β' όχι...
Όσο για τον 1ο ριμπάουντερ...Για κανένα λόγο...

Το μπασκετ δεν αποτυπώνεται στο τι βαζεις μπροστα αλλα και στο τι κανεις πισω. Ο καλύτερος τροπος για να πεις ψεματα ειναι η στατιστικη...

Αλλα περα απο τα στατιστικα, υπαρχουν κι αλλα πραγματα που αξιολογουν την εικονα του Χ αθλητη.. Κι αυτα δε μπορει να τα ξερει ο πολυς κοσμος... Καθως τα εν οικω μη εν δημω..

Αυτα. Συνεχιζουμε...
PetranG3
12,875 π./αγώνα για την ιστορία. Όχι 15 και 14 όπως γράφονται..
Gkos
Αφου οι λογοι δεν ηταν αγωνιστικοι γιατι το κουραζουμε με τα νουμερα ? wink.gif
PetranG3
QUOTE(Gkos @ Apr 7 2017, 13:55 ) *
Αφου οι λογοι δεν ηταν αγωνιστικοι γιατι το κουραζουμε με τα νουμερα ? wink.gif


+1... Ε μα...
Ουτε οικονομικοι ηταν (για να προλαβω, δευτερες σκεψεις καθ' οσον ο παικτης πηρε περιπου το 90% οσων ειχε να λαμβανει)..
bet21
QUOTE (Gkos @ Apr 7 2017, 13:55 ) *
Αφου οι λογοι δεν ηταν αγωνιστικοι γιατι το κουραζουμε με τα νουμερα ? wink.gif

γιατι η ανακοινωση γραφει οτι ο ιωνικος μενει με αυτους που δινουν το 110% στα παιχνιδιαγια αυτο αναφερω οτι ειναι λιγο ατυχες αυτο οταν μαλιστα ο συγκεκριμενος παικτης φιγουραρησε αρκετες φορες ως παικτης στην καλυτερη πενταδασε πολλες αναμετρησειςΑν εφυγε για αλλους λογους δικαιωμα τους το να τον κατηγορουν για αδιαφορια και μετριοτητα σε παιχνιδια ειναι ατυχες
marousara
ΚΑΠ-ΕΦΑΟΖ 2
Αν η ΚΑΠ παίξει σοβαρά ο Φιλαθλητικός δεν θα έχει τόσο εύκολο απόγευμα
Ερυθραία-Κρόνος 1
Λογικά αν και ο Κρόνος μου αρέσει και νομίζω αξίζει να μείνει στην κατηγορία..τελικός και για τους 2
Απόλλων-Πρωτέας 2
Νομίζω ο Απόλλωνας το παράτησε... εύκολα ο Πρωτέας
ΑΕΝΚ-Παπάγου 2
Η Κηφισιά έμπλεξε, νομίζω ο Παπάγου θα πάει για την νίκη
Ελευσίνα-Τρίτων 1
Πληγωμένο "θηρίο" η Ελευσίνα, παρά τις απουσίες μπορεί να κερδίσει
Περιστέρι-Κορωπί 1
Πολύς κόσμος στο Περιστέρι, "σφραγίζει" την άνοδο και μπράβο τους
Μαρούσι-Ιωνικός 1
Ελπίζοντας ο Πάντσιος να μην παίξει, σε ένα πολύ δύσκολο ματς πιστεύω μπορούμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε
το όνειρο
gspara
ΚΑΠ-ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2
Αξιομαχη η ΚΑΠ.Η ομαδα του Ζηβα θα περασει για να κλειδωσει την παραμονή.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗ 1
Κρισιμο ματς διαφορετικών όμως στοχων.Ξεκαθαρα ανωτερη η Ερυθραια θα επιστρεψει στις νικες.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2
Μονο η Βουλα εχει βαθμολογικο kινητρο και δεν θελει να χυσει την καρδαρα.

ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ 2 smile.gif
Κλειδωσε την παραμονή η Μανδρα,ενω ο Εργοτέλης πεταξε στα σκουπίδια τη νικη στον Πλατωνα και ουσιαστικα εχασε την τελευταια ελπιδα.

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
Αμφιρροπο παιχνιδι στο Βικελας.Η Κηφισιά πρεπει να παρει τα παιχνίδια στην εδρα της για να μην μπλεξει χειροτερα.Ο Παπαγου θελει να μεινει στην διεκδικηση της 3ης θεσης.Οριακα στον ασσο...

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2
Καίγεται περισσοτερο ο Τριτωνας αν και η Ελευσινα πρεπει καποια στιγμη να νικησει γιατι δεν θελει και πολύ.Προβληματα απουσιων εκατέρωθεν,παω στο 2πλο αφου η ομαδα του Μιχελακου δειχνει πιο μαχιμη.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
Αμφιβαλλω αν συμπληρωσει 12αδα σημερα το λαβωμενο Κορωπι.Δεν θα χαλασει την φιεστα ανοδου του ΓΣΠ.

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 1
Δυστυχως δεν θα εχει την ιδια βαρυτητα που περιμεναμε μια εβδομαδα νωρίτερα.Παραμενει βεβαια derby αλλα πλεον ο Ιωνικος εχει ψυχολογικο ντεζαβανταζ και απουσιες απέναντι στο υψηλοτατο βαθμολογικο κινητρο του Αμαρουσιου.
Gkos
Και Τριτωνα και ΑΕΝΚ βρε αντιγραφεα ;;;😂
Gkos
Μπορει να έχασα την ακριβη διαφορα στο Μαρουσι αλλα σαν εικόνα ηταν όπως το ειπα (απλα χασανε 10 βολες τελευταια περιοδο οι της Νικαιας) !
gspara
QUOTE (Gkos @ Apr 9 2017, 19:27 ) *
Μπορει να έχασα την ακριβη διαφορα στο Μαρουσι αλλα σαν εικόνα ηταν όπως το ειπα (απλα χασανε 10 βολες τελευταια περιοδο οι της Νικαιας) !

Ναι,αλλα εξαιτιας σου εχασα Κηφισιά και Τριτωνα tongue.gif
Gkos
Ας επαιζες τα φαβορι !

Ματσαρα πρεπει να γινε στου Στρεφη ετσι;
Περιστεριfan
Αγιος Μιχαλης Πολυταρχου 77.gif Σε ενα κακο ποιοτικα ματς,με πολυ ενταση,παθος κι αχρειαστα νευρα(ως ενα σημειο) ο ΓΣΠ στην παραταση,πηρε την πολυποθητη νικη κι την ανοδο.MVP ο ιδιαιτερα ευστοχος Μιχαλης Πολυταρχου,ο οποιος βγηκε νικητης στην μαχη με τον αλλο μπομπερ,τον Θωμα Αμπαρα του Κορωπιου.Πολυ κακο ποιοτικα το πρωτο ημιχρονο,με κεντρο τις αψημαχιες Λαρυ-Δημου Αγγελοπουλου(θα εδινα χρυσο βατομουρο στον Δ.Αγγελοπουλο σε μια αποτυχημενη προσπαθεια να εκβιασει αντιαθλητικο φαουλ,με μια ''βουτια''-παρωδια που εκανε,2.14 ανθρωπος...),Το ματς εφτασε με το σκορ στο 57-57 στα τελευταια 20'',οταν ο Αγγελοπουλος εξ επαφης κι σχεδον μονος εχασε ενα ''αχαστο'' καλαθι,ενω στην συνεχεια το σουτ του Μαντζαρη απο τα 9 μετρα δεν βρηκε στοχο.Στην παραταση,3 διαδοχικα τριποντα του Πολυταρχου εδωσαν ενα μαξιλαρακι στον ΓΣΠ,ενω το Κορωπι προσπαθησε,αλλα δεν καταφερε να μειωσει.Εκτος του Πολυταρχου,σημαντικη δουλεια εκανε ο Λυκογιαννης που επαιξε για πολυ ωρα ως center vs του 2.14 Αγγελοπουλου,ενω απο το Κορωπι,πολλα τριποντα μαχαιριες απο τον Κερασοβιτη.
Gkos
QUOTE (Gkos @ Apr 9 2017, 20:00 ) *
Ας επαιζες τα φαβορι !

Ματσαρα πρεπει να γινε στου Στρεφη ετσι;



Ελευσινα εννοω σορρυ
SteveNashidis
Mπράβο στο Περιστέρι για την άνοδο. Βλέπω και το Μαρούσι ακολουθεί οπότε επιστρέφουν σιγά σιγά οι παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου στη θέση που τους αξίζει.
marousara
Ελπιζω να ριξε κάποιος τα προγνωστικά μου καθώς τα πιασα όλα, ο χαζός δεν τα παιξα.. Στα του ματς.. Μαρούσι- Ιωνικός 69-61.. Σε ένα μεγάλο ντέρμπι
όπου είχαμε την απουσία του Σολωμού με τον Μπαλάφα και Ξυδά να "σφίγγουν " τα δόντια.. Ωστόσο για άλλη μια φορά στο τέλος η εμπειρία του Σουρλή και ο ενθουσιασμός του Ορφέα έκαναν την διαφορά, με τον Χρονόπουλο να μας κρατά στο ματς..Πολύ καλός ο Ιωνικός στις λεπτομέρειες έχασε το ματς, Περαστικά και στον Βουγιούκα
Υ.Γ. Το όνειρο συνεχίζεται
gspara
KHΦΙΣΙΑ-ΠΑΠΑΓΟΥ 61-66 (20-18,31-40,44-52,61-66).

Κηφισια.....Μοσχοβιτης-Οικονομοπουλος-Κεφαλας-Ψαροπουλος-Καραβανας
Παπαγου....Φακοπουλιδης-Αποστολιδης-Δεδες-Αρσενης-Κακιουζης

Ανωτερος ο Παπαγου ειχε τον ελεγχο στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα και περασε δικαια από το Βικελας.
Ο κοουτς Σορωτος ξεκινησε τον Αποστολιδη στον Μοσχοβιτη και με τον Φακοπουλιδη να κανει δυναμικο ξεκίνημα,ο Παπαγου προηγηθηκε...5-13.
Ο Μοσχοβιτης όμως αξιοποιησε τα σκριν των συμπαιχτών του και μαζι με τον Καραβανα ηγηθηκαν του προσπεράσματος....20-18.

Η β περιοδος σημαδευτηκε από τον εξαιρετικο Χαικαλη ο οποιος μπηκε φουριόζος και με 8 σερι ποντους σε 2,5 λεπτα πρωτοστατησε για το 22-26.

Καπου εκει παραλιγο να γινει ροντεο το παιχνιδι.Προηγηθηκαν οι εντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για ένα φαουλ του Φωτητζογλου που λανθασμένα δεν δοθηκε με αποτέλεσμα να φυγει στον αιφνιδιασμο ο Κακιουζης για να γραψει το 22-28 και να ακολουθησει μια βολη του Δεδε από τεχνικη ποινη για το 22-29.
Το χειροτερο όμως ηταν η κοκορομαχια Μοσχοβιτη-Χαικαλη που ακολουθησε.Αυτο που υπεπεσε στην αντιληψη μου ηταν μια unfair αγκωνια εκτος φασης από τον Μοσχοβιτη στον νεαρο γκαρντ ττου Παπαγου.Στην ακριβως επομενη φαση ο Μοσχοβιτης ευστοχησε σε 3ποντο και,αν καταλαβα καλα,γυρισε και ειπε κατι γαλλικα στον Χαικαλη.Οι 2 παιχτες παραλιγο να ερθουν στα χερια αλλα ευτυχως το επεισοδιο δεν πηρε συνεχεια.

Ο Παπαγου δεν εχασε τον ρυθμο του,αφου Ζωρζος-Γκατζο μπηκαν ορεξάτοι και ο Παπαγου με 3ποντο του εξαιρετικου Αρσενη ανεβασε για πρωτη φορα την διαφορα σε διψηφια επίπεδα.....27-38.

Το χαμηλο σχημα του κοουτς Λιογα(Ψαροπουλος στο 5) από το φιναλε της β περιοδου δεν λειτουργησε,καθως ο Κακιούζης με 3/3 διατηρησε την διαφορα.....35-46.
Η επανεισοδος όμως του Καραβανα εβαλε φρενο στους φιλοξενουμενους και η Κηφισιά με 3ποντα των Παπανικολάου-Μοσχοβιτη ξαναμπηκε στο παιχνιδι......42-46.

Εκει εδειξε την κλαση του ο Κωστας Δεδες shot.gif !!!!
Μετα από 27' εγκλωβισμου στην αμυνα του Χατζηνικολα(μολις 1 βολη),πηρε το οπλο του και με 3 τριποντα εδωσε ξανα ψυχολογια νικης.....46-55.

Η Κηφισιά δεν τα παρατησε και πιεσε με χαμηλο σχημα ξανα και τον νεαρο Καραμπελα στην 5αδα.Ο Κεφαλας εδωσε σημαντικες λυσεις και με 6 δικους του ποντους σε αυτό το διαστημα,οι γηπεδούχοι επιχειρησαν να κλεψουν το παιχνιδι......56-58 με 2,5 λεπτα για τη ληξη.

Ο Φακοπουλιδης εδωσε ανασα (56-61) αλλα ο Μοσχοβιτης με 3ποντο εφερε ξανα το ματς στο καλαθι (59-61).
Κακιούζης για το 59-64 και παλι απαντηση από Μοσχοβιτη....61-64 στα 42''.
Ο Ψαροπουλος στην συνεχεια κλεβει την μπαλα στην επαναφορά του Χαικαλη και τελικα ο Μοσχοβιτης αστοχησε στο 3ποντο της ισοφάρισης.
Ο Κακιούζης εγραψε το τελικο 61-66.

Το MVP θελω να το απονείμω στον μεγαλο αρχηγο Ακη Αρσενη 41.gif !!!!Προτυπο,εμπνευση και μεγαλη ψυχαρα,εκανε δουλεια που δεν μπορει να αποτυπωθεί σε καμμια στατιστικη.
Πολύ καλος ο Χαικαλης και πολύτιμος ο Αποστολιδης.Καλες και κακες στιγμες ο Κακιούζης,αλλα εκανε την γνωστη ζημια του επιθετικα.Κομβικος ο Δεδες στο διαστημα που ανεφερα.Ξεκινησε φουριόζος χωρις όμως αναλογη συνεχεια ο Φακοπουλιδης.

Η Κηφισιά εμπλεξε για τα καλα και μετα το Πασχα παει για τελικο στου Στρεφη.Εζησε και πεθανε με τον Μοσχοβιτη, ο οποιος ηγηθηκε,σκοραρε αλλα και υπερεβαλλε εαυτον.Παλεψε ο Καραβανας,καλος ειδικα αμυντικα ο Χατζηνικόλας,αιχμη του δορατος στην αποπειρα ανατροπης της τελευταιας περιοδου ο Κεφαλας.
gspara
QUOTE (Gkos @ Apr 9 2017, 20:08 ) *
Ελευσινα εννοω σορρυ

Με 6 παιχτες(+2 εφηβους) μαλιστα αγωνιστηκε η Ελευσινα!!!
Περιστεριfan
http://www.sport-fm.gr/article/basket/epis...risteri/3348008

O Βαγγελης Πολυταρχου???Come on...
Gkos
QUOTE (gspara @ Apr 9 2017, 21:25 ) *
Με 6 παιχτες(+2 εφηβους) μαλιστα αγωνιστηκε η Ελευσινα!!!



Μονο εμεις χανουμε ετσι. . .
gate14
Συγχαρητηρια στον ΓΣΠ για την ανοδο
achaios
Ποιά έιναι η καλύτερη πεντάδα του Πρωταθλήματος , ο καλυτερος 6ος πάικτης και ο καλυτερος προπονητής για το 2016 - 2017?
Περιστεριfan
QUOTE (achaios @ Apr 9 2017, 22:25 ) *
Ποιά έιναι η καλύτερη πεντάδα του Πρωταθλήματος , ο καλυτερος 6ος πάικτης και ο καλυτερος προπονητής για το 2016 - 2017?

Πενταδα για μενα(οχι κι ο καλυτερος κριτης,δεν εχω τελεια εικονα ολων των ομαδων εκτος ΓΣΠ),με:
1)Χουχουμης 2)Κουσουλας 3)Αμπαρας 4)Μαγκουνης 5)Σολωμος
6ος παικτης:Δεν μπορω να ξεχωρισω :/
Καλυτερος προπονητης:Κεραμιδας-Μαρουσι
marousara
Συμφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές..
Σίγουρα τρομερό πρωτάθλημα κάνουν και οι Φίλιππος Μοσχοβίτης,Γιάννης Κακιούζης, Μιχάλης Φρουσκλιάς,Βασίλης Εμμανουηλίδης,Παύλος Ξυδάς,Μιχάλης Πολυτάρχου και πολλοί άλλοι ακόμα
QUOTE (Περιστεριfan @ Apr 9 2017, 22:44 ) *
Πενταδα για μενα(οχι κι ο καλυτερος κριτης,δεν εχω τελεια εικονα ολων των
ομαδων εΣκτος ΓΣΠ),με:
1)Χουχουμης 2)Κουσουλας 3)Αμπαρας 4)Μαγκουνης 5)Σολωμος
6ος παικτης:Δεν μπορω να ξεχωρισω :/
Καλυτερος προπονητης:Κεραμιδας-Μαρουσι

fastbreak70
QUOTE(gspara @ Apr 9 2017, 21:04 ) *
KHΦΙΣΙΑ-ΠΑΠΑΓΟΥ 61-66 (20-18,31-40,44-52,61-66).

Κηφισια.....Μοσχοβιτης-Οικονομοπουλος-Κεφαλας-Ψαροπουλος-Καραβανας
Παπαγου....Φακοπουλιδης-Αποστολιδης-Δεδες-Αρσενης-Κακιουζης

Ανωτερος ο Παπαγου ειχε τον ελεγχο στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα και περασε δικαια από το Βικελας.
Ο κοουτς Σορωτος ξεκινησε τον Αποστολιδη στον Μοσχοβιτη και με τον Φακοπουλιδη να κανει δυναμικο ξεκίνημα,ο Παπαγου προηγηθηκε...5-13.
Ο Μοσχοβιτης όμως αξιοποιησε τα σκριν των συμπαιχτών του και μαζι με τον Καραβανα ηγηθηκαν του προσπεράσματος....20-18.

Η β περιοδος σημαδευτηκε από τον εξαιρετικο Χαικαλη ο οποιος μπηκε φουριόζος και με 8 σερι ποντους σε 2,5 λεπτα πρωτοστατησε για το 22-26.

Καπου εκει παραλιγο να γινει ροντεο το παιχνιδι.Προηγηθηκαν οι εντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για ένα φαουλ του Φωτητζογλου που λανθασμένα δεν δοθηκε με αποτέλεσμα να φυγει στον αιφνιδιασμο ο Κακιουζης για να γραψει το 22-28 και να ακολουθησει μια βολη του Δεδε από τεχνικη ποινη για το 22-29.
Το χειροτερο όμως ηταν η κοκορομαχια Μοσχοβιτη-Χαικαλη που ακολουθησε.Αυτο που υπεπεσε στην αντιληψη μου ηταν μια unfair αγκωνια εκτος φασης από τον Μοσχοβιτη στον νεαρο γκαρντ ττου Παπαγου.Στην ακριβως επομενη φαση ο Μοσχοβιτης ευστοχησε σε 3ποντο και,αν καταλαβα καλα,γυρισε και ειπε κατι γαλλικα στον Χαικαλη.Οι 2 παιχτες παραλιγο να ερθουν στα χερια αλλα ευτυχως το επεισοδιο δεν πηρε συνεχεια.

Ο Παπαγου δεν εχασε τον ρυθμο του,αφου Ζωρζος-Γκατζο μπηκαν ορεξάτοι και ο Παπαγου με 3ποντο του εξαιρετικου Αρσενη ανεβασε για πρωτη φορα την διαφορα σε διψηφια επίπεδα.....27-38.

Το χαμηλο σχημα του κοουτς Λιογα(Ψαροπουλος στο 5) από το φιναλε της β περιοδου δεν λειτουργησε,καθως ο Κακιούζης με 3/3 διατηρησε την διαφορα.....35-46.
Η επανεισοδος όμως του Καραβανα εβαλε φρενο στους φιλοξενουμενους και η Κηφισιά με 3ποντα των Παπανικολάου-Μοσχοβιτη ξαναμπηκε στο παιχνιδι......42-46.

Εκει εδειξε την κλαση του ο Κωστας Δεδες shot.gif !!!!
Μετα από 27' εγκλωβισμου στην αμυνα του Χατζηνικολα(μολις 1 βολη),πηρε το οπλο του και με 3 τριποντα εδωσε ξανα ψυχολογια νικης.....46-55.

Η Κηφισιά δεν τα παρατησε και πιεσε με χαμηλο σχημα ξανα και τον νεαρο Καραμπελα στην 5αδα.Ο Κεφαλας εδωσε σημαντικες λυσεις και με 6 δικους του ποντους σε αυτό το διαστημα,οι γηπεδούχοι επιχειρησαν να κλεψουν το παιχνιδι......56-58 με 2,5 λεπτα για τη ληξη.

Ο Φακοπουλιδης εδωσε ανασα (56-61) αλλα ο Μοσχοβιτης με 3ποντο εφερε ξανα το ματς στο καλαθι (59-61).
Κακιούζης για το 59-64 και παλι απαντηση από Μοσχοβιτη....61-64 στα 42''.
Ο Ψαροπουλος στην συνεχεια κλεβει την μπαλα στην επαναφορά του Χαικαλη και τελικα ο Μοσχοβιτης αστοχησε στο 3ποντο της ισοφάρισης.
Ο Κακιούζης εγραψε το τελικο 61-66.

Το MVP θελω να το απονείμω στον μεγαλο αρχηγο Ακη Αρσενη 41.gif !!!!Προτυπο,εμπνευση και μεγαλη ψυχαρα,εκανε δουλεια που δεν μπορει να αποτυπωθεί σε καμμια στατιστικη.
Πολύ καλος ο Χαικαλης και πολύτιμος ο Αποστολιδης.Καλες και κακες στιγμες ο Κακιούζης,αλλα εκανε την γνωστη ζημια του επιθετικα.Κομβικος ο Δεδες στο διαστημα που ανεφερα.Ξεκινησε φουριόζος χωρις όμως αναλογη συνεχεια ο Φακοπουλιδης.

Η Κηφισιά εμπλεξε για τα καλα και μετα το Πασχα παει για τελικο στου Στρεφη.Εζησε και πεθανε με τον Μοσχοβιτη, ο οποιος ηγηθηκε,σκοραρε αλλα και υπερεβαλλε εαυτον.Παλεψε ο Καραβανας,καλος ειδικα αμυντικα ο Χατζηνικόλας,αιχμη του δορατος στην αποπειρα ανατροπης της τελευταιας περιοδου ο Κεφαλας.

πολυ σωστη καταγραφη του παιχνιδιου....

να βαλω ομως μια σημαντικοτατη φαση που επαιξε μεγαλο ρολο στο αποτελεσμα...
στο (59-61) στην επιθεση της κηφισιας κανει τραγικο λαθος ο καμαριανος-λαθος σε ευκολη πασα απο το κορνερ στο σεντερ στο λοου ποστ- που αν γινοταν η ισοφαριση δεν θα εμπαιναν οι επομενοι 3ευκολοι ποντοι του παπαγου και θα ειχαμε αλλο παιχνιδι...
σιγουρα ομως ο παπαγος ηταν 'ενα κλικ' καλυτερη ομαδα...


RAPTOR
QUOTE(fastbreak70 @ Apr 10 2017, 02:07 ) *
πολυ σωστη καταγραφη του παιχνιδιου....

να βαλω ομως μια σημαντικοτατη φαση που επαιξε μεγαλο ρολο στο αποτελεσμα...
στο (59-61) στην επιθεση της κηφισιας κανει τραγικο λαθος ο καμαριανος-λαθος σε ευκολη πασα απο το κορνερ στο σεντερ στο λοου ποστ- που αν γινοταν η ισοφαριση δεν θα εμπαιναν οι επομενοι 3ευκολοι ποντοι του παπαγου και θα ειχαμε αλλο παιχνιδι...
σιγουρα ομως ο παπαγος ηταν 'ενα κλικ' καλυτερη ομαδα...

Η ΑΕΝΚ ηθελε περισσοτερο το παιχνιδι αλλα δεν το απεδειξε πλην Μοσχοβιτη που σε ολο τον αγωνα ηταν στην τσιτα!
Υπηρχε διαφορα ποιοτητας και...επιθυμιας νικης μεταξυ των δυο ομαδων.Σε κρισιμα κομματια του παιχνιδιου εκανε διαφορα η ποιοτητα των παικτων τοσο αμυντικα οσο και επιθετικα.Ακομη μια φορα σε ενα γηπεδο δεν ελειψαν τα εμετικα συνθηματα για οικογενειες,μαναδες,αδελφες και οχι μονο απο μεριδα....πιτσιρικαδων αλλα και απο σοβαρους ανθρωπους?
Γενικα ωραιο παιχνιδακι με δυνατες μονομαχιες και διαιτησια που αφηνε τις επαφες αλλα ισως σε μερικα σημεια το παρακανε.
Ο Αρσενης κανει ενα σερι μεγαλων εμφανισεων για τον Παπαγο τωρα προς το τελος,ο Κακιουσης λιγο κουρασμενος αλλα σταθερα ποιοτικος ,ο Δεδες λιγο εγκλωβισμενος αλλα με μεγαλες βοηθειες σε αμυνα και ασιστ,ο Φακοπουλιδης με θεματακια ακομη στην οργανωση τα αλλα παιδια δινουν οτι μπορουν και καθε εβδομαδα καποιο απ αυτα βγαινει μπροστα δινοντας λυσεις.
RAPTOR
QUOTE (gspara @ Apr 9 2017, 20:04 ) *
KHΦΙΣΙΑ-ΠΑΠΑΓΟΥ 61-66 (20-18,31-40,44-52,61-66).............

Παντα ακριβης και περιεκτικος αν και εχουμε τις διαφωνιες μας😊‼️Για την ιστορια εντυπωση μου εκανε το γεγονος οτι τελευταια αμυνα ο κοουτς Σορωτος επελλεξε να παιξει με Αποστολιδη,Αρσενη δυο παικτες που ειχαν απο 4 φαουλ και με ορατο το ενδεχομενο παρατασης,αλλα του βγηκε!
Οσο για τον Αρσενη στα τελευταια παιχνιδια δειχνει πολυ φρεσκος και σε τρομερη κατασταση !
Αντιθετα Κακιουσης,Δεδες βγαζουν μια κοπωση φυσιολογικη .Ευτυχως για τον Παπαγο καθε αγωνιστικη βγαινει μπροστα καποιο απο τα νεα παιδια και κανει την διαφορα.Η ΑΕΝΚ ηθελε το παιχνιδι περισσοτερο αλλα σε κανενα σημειο δεν το εδειξε και δεν το πιστεψε.
basketikos
Συγχαρητήρια στο Μαρούσι - για 35 λεπτά τους είχαμε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά είχαν δυναμεις και περασαν μπροστα. Δικαιούνται πολλά πλέον, αφου το κέρδισαν στο γήπεδο. Σουρλής: χαρμα οφθαλμών, οσα κιλά και αν έχει, αυτο το pick & roll το παίζει υπέροχα. Το έχει μάθει και στον Στασινό μάλιστα. Για τον τελευταίο: ταλεντάκι, αλλά συνεχίζω να πιστευω οτι 'εκμεταλλεύεται' (σε εισαγωγικα) το γεγονός οτι τον υποτιμούν όλοι.

Ο Ιωνικός των πολλών τραυματιών, μετά και την αποχώρηση του Περδικάρη, έδειξε ότι έχει 30-35 λετπά που παίζει σαν Ομάδα Α2 - δυστυχώς λείπει η διαρκεια καθώς απέχουμε 3 τραυματιες και 1 αποχώρηση απο τον αρχικό σχεδιασμό. Μεγάλο πάθος απο ολους - και στεναχώρια για το αποτέλεσμα.

Πάμε βεβαια τώρα να περιμένουμε τους τραυματίες και να ετοιμαστουμε για να κάνουμε το 4/4 - να διεκδικήσουμε (τουλάχιστον) 4η θέση, και να περιμένουμε ότι προκύψει (αν και αυτό).


ΥΓ1. Να πω οτι όσο και να έχουμε στεναχωρηθεί απο το Μαρούσι, οι ανθρωποι του προσπαθούν και αξιζουν συγχαρητηριων - βασιζονται εκει που βασιζομαστε και εμεις: Ιστορια, παικτες, μπασκετομάνα περιοχη κλπ.... -αυτό που μου κάνει εντυπωση είναι οτι ειχαν σχετικά λίγο κόσμο...

ΥΓ2. Ακόμα λιγοτερο κόσμο στο Περιστέρι είδα - τελικά "Ιωνικός ο ένας και ο Μοναδικός"

ΥΓ3. Κάτι δικά μου απο Α2 -χρειαζεται και προπονητη για να βγεις Πρωταθλητης (λέμε τώρα).
bet21
QUOTE (basketikos @ Apr 10 2017, 21:34 ) *
Συγχαρητήρια στο Μαρούσι - για 35 λεπτά τους είχαμε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά είχαν δυναμεις και περασαν μπροστα. Δικαιούνται πολλά πλέον, αφου το κέρδισαν στο γήπεδο. Σουρλής: χαρμα οφθαλμών, οσα κιλά και αν έχει, αυτο το pick & roll το παίζει υπέροχα. Το έχει μάθει και στον Στασινό μάλιστα. Για τον τελευταίο: ταλεντάκι, αλλά συνεχίζω να πιστευω οτι 'εκμεταλλεύεται' (σε εισαγωγικα) το γεγονός οτι τον υποτιμούν όλοι.

Ο Ιωνικός των πολλών τραυματιών, μετά και την αποχώρηση του Περδικάρη, έδειξε ότι έχει 30-35 λετπά που παίζει σαν Ομάδα Α2 - δυστυχώς λείπει η διαρκεια καθώς απέχουμε 3 τραυματιες και 1 αποχώρηση απο τον αρχικό σχεδιασμό. Μεγάλο πάθος απο ολους - και στεναχώρια για το αποτέλεσμα.

Πάμε βεβαια τώρα να περιμένουμε τους τραυματίες και να ετοιμαστουμε για να κάνουμε το 4/4 - να διεκδικήσουμε (τουλάχιστον) 4η θέση, και να περιμένουμε ότι προκύψει (αν και αυτό).


ΥΓ1. Να πω οτι όσο και να έχουμε στεναχωρηθεί απο το Μαρούσι, οι ανθρωποι του προσπαθούν και αξιζουν συγχαρητηριων - βασιζονται εκει που βασιζομαστε και εμεις: Ιστορια, παικτες, μπασκετομάνα περιοχη κλπ.... -αυτό που μου κάνει εντυπωση είναι οτι ειχαν σχετικά λίγο κόσμο...

ΥΓ2. Ακόμα λιγοτερο κόσμο στο Περιστέρι είδα - τελικά "Ιωνικός ο ένας και ο Μοναδικός"

ΥΓ3. Κάτι δικά μου απο Α2 -χρειαζεται και προπονητη για να βγεις Πρωταθλητης (λέμε τώρα).

Ο ιωνικος μετα το περιστερι εχει το ποιοτικοτερο υλικο.οτι 30-35 λεπτα παιζει ως ομαδα α2 να μου επιτρεψεις με ηδη 11 ηττες και πολλες νικες στο ποντο και στην παραταση οπως με κορωπι παπαγο και στα 2 παιχνιδια μανδρα τριτωναδεν ισχυει.Αποτυχημενη χρονια και ευτυχως που δεν ανεβηκε στην α2 γιατι μαλλον θα ειχε την τυχη του παγκρατιου.Ο ιωνικος ειναι για α2 και γρηγορα θα επανελθει.
basketikos
QUOTE(bet21 @ Apr 10 2017, 22:34 ) *
Ο ιωνικος μετα το περιστερι εχει το ποιοτικοτερο υλικο.οτι 30-35 λεπτα παιζει ως ομαδα α2 να μου επιτρεψεις με ηδη 11 ηττες και πολλες νικες στο ποντο και στην παραταση οπως με κορωπι παπαγο και στα 2 παιχνιδια μανδρα τριτωναδεν ισχυει.Αποτυχημενη χρονια και ευτυχως που δεν ανεβηκε στην α2 γιατι μαλλον θα ειχε την τυχη του παγκρατιου.Ο ιωνικος ειναι για α2 και γρηγορα θα επανελθει.


Οπως είπες :Ο Ιωνικος μετα το περιστερι εχει το ποιοτικοτερο υλικο - αρα ισχυει οτι 30-35 παιζει ως Α2.
Οι πολλές ήττες: αργησαμε να γίνουμε 'ομαδα' - και μετα το σερι 10-1 επι Γουναρη ήρθαν τραυματισμοί και 'εσκασε' η Ομάδα.

Επίσης: Αν είχε παιξει Α2 θα ήταν άλλη Ομάδα: Τσουγκαράκης, και άλλα δύο παιδιά του Αρκαδικού είχαν συμφωνήσει - ο Κοινοτικός είχε βρεθεί, συνεπως θα έλεγα οτι κάπου εκεί με τον Εθνικό θα είμαστε.. Δυστυχώς που δεν ανεβηκαμε. Ασε που "φετεινο Παγκράτι" γίνονται μονο οι ομάδες που δεν ειναι διοικητικα νοικοκυρεμένες.. (ευχομαι στο Παγκρατι να επανελθει - η αναφορά ειναι στο 'φετεινο' Παγκρατι)
gratipa1929
QUOTE (basketikos @ Apr 11 2017, 00:35 ) *
Οπως είπες :Ο Ιωνικος μετα το περιστερι εχει το ποιοτικοτερο υλικο - αρα ισχυει οτι 30-35 παιζει ως Α2.
Οι πολλές ήττες: αργησαμε να γίνουμε 'ομαδα' - και μετα το σερι 10-1 επι Γουναρη ήρθαν τραυματισμοί και 'εσκασε' η Ομάδα.

Επίσης: Αν είχε παιξει Α2 θα ήταν άλλη Ομάδα: Τσουγκαράκης, και άλλα δύο παιδιά του Αρκαδικού είχαν συμφωνήσει - ο Κοινοτικός είχε βρεθεί, συνεπως θα έλεγα οτι κάπου εκεί με τον Εθνικό θα είμαστε.. Δυστυχώς που δεν ανεβηκαμε. Ασε που "φετεινο Παγκράτι" γίνονται μονο οι ομάδες που δεν ειναι διοικητικα νοικοκυρεμένες.. (ευχομαι στο Παγκρατι να επανελθει - η αναφορά ειναι στο 'φετεινο' Παγκρατι)

Μπα σαν το φετινό Παγκράτι δεν νομίζω ποτέ να υπάρξει ομάδα ξανά. Μιλάμε για ρεκόρ γκίνες διοικητικής ασυνέπειας και διάλυσης με δεκάδες τραγελαφικά γεγονότα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Και επίτηδες να ήθελε κάποιος να τα κάνει τόσο θάλασσα θα δυσκολευόταν rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Προσωπικά πάντως με εξέπληξε η γκέλα του Ιωνικού με τον Εργοτέλη που νομίζω ήταν η πιο καθοριστική για να μείνει και φέτος πίσω. Κρίμα πραγματικά γιατί θα χαιρόμουν να σας δω να ανεβαίνετε μετά από τόσες αδικίες που έχετε υποστεί τα προηγούμενα χρόνια...
margiou3
Εγώ μια ερώτηση θέλω να κάνω στον φίλο τον marousara...

Ρε μπαγάσα, με τόσο τρέξιμο πάνω κάτω από το ένα πέταλο στο άλλο, πως και δεν έχει πέσει ακόμα η κοιλιά? 71.gif
PetranG3
QUOTE(bet21 @ Apr 10 2017, 22:34 ) *
Ο ιωνικος μετα το περιστερι εχει το ποιοτικοτερο υλικο.οτι 30-35 λεπτα παιζει ως ομαδα α2 να μου επιτρεψεις με ηδη 11 ηττες και πολλες νικες στο ποντο και στην παραταση οπως με κορωπι παπαγο και στα 2 παιχνιδια μανδρα τριτωναδεν ισχυει.Αποτυχημενη χρονια και ευτυχως που δεν ανεβηκε στην α2 γιατι μαλλον θα ειχε την τυχη του παγκρατιου.Ο ιωνικος ειναι για α2 και γρηγορα θα επανελθει.



Διαφωνω φιλε. Το ροστερ της Ερυθραιας ειναι πολυ ποιοτικο επισης. Επισης, εχουμε ελλειψη βαθους και πλεον μετα τις απωλειες (ειτε τραυματισμοι ειτε αλλου ειδους) αυτο ειναι ενα προβλημα..
Με Τριτωνα που το 1ο Περιστερι κερδισε σε 3 παρατασεις. Με Μανδρα που παιζαμε χωρις Σπανο, Παντσιο και Παλαιοχωριτη και και και...

Πληρωσαμε την προετοιμασια μας, θελοντας να πω οτι λογω του "περιμενε" για την Α2, αργησαμε να σχηματισουμε ροστερ. Μεχρι και την τελευταια μερα των μεταγραφων ανακοινωναμε παικτες...

Κι ομως, για μενα, αν τελικα τερματισουμε μεσα στην πρωτη 6αδα, ειναι καλα. Υπερβαση θα ηταν αν χωνομασταν στην πρωτη 4αδα και πιο συγκεκριμενα στην πρωτη 2αδα, βασει του πολυ κακου πρωτου γυρου που καναμε..

Κατα τα λοιπα, οτι ειπε ο basketikos... Για το τι θα γινοταν αν πηγαιναμε Α2 κλπ..

Η ηττα απο τον Εργοτελη μας στοιχισε απο πολλες αποψεις. Ακομα μαθαινουμε. Συνεχιζουμε...




QUOTE(margiou3 @ Apr 11 2017, 01:49 ) *
Εγώ μια ερώτηση θέλω να κάνω στον φίλο τον marousara...

Ρε μπαγάσα, με τόσο τρέξιμο πάνω κάτω από το ένα πέταλο στο άλλο, πως και δεν έχει πέσει ακόμα η κοιλιά? 71.gif



Επιασαν ομως τα "βουντου" του...0/8 βολες ειχαμε οταν αρχισε να το κανει αυτο... 69.gif

Συγχαρητηρια παντως στο Μαρουσι... Χωρις να παιζει θελκτικο μπασκετ, γενικα, χωρις τυμπανοκρουσιες, ηταν ομαδα και αν τελικα καπαρωσει τη 2η θεση, νομιζω οτι αυτο θα ειναι το πιο δικαιο..
Στο μεταξυ μας παιχνιδι, ειχαν κι εκεινοι τις απουσιες τους αλλα το διαχειριστηκαν μια χαρα.
Φαινοταν για εμας οτι στην 4η περιοδο, δεν θα ειχαμε τις αντοχες. Παλεψαμε ομως οσο πηγε...

Υπαρχει ωστοσο ακομα δρομος για το πρωταθλημα.. Σε 4 αγωνιστικες γινονται πολλα... Ρωτηστε κι εμας που ξερουμε, διαχρονικα... (sic)
marousara
Καλημέρα σε όλους:
1)Φίλε μου αφενός βλέπεις ότι πιάνει και αφαιτέρου έχω χάσει γύρω στα 12 κιλά από την αρχή της χρονιάς(άτιμος ο στρατός tongue.gif)
2)Για τον κόσμο είχαμε γύρω στα 400-500 άτομα αλλά ο Άγιος Θωμάς είναι ένα αχανές γήπεδο που νομίζεις είναι άδειο πάντα..
Σίγουρα δεν έχουμε τον λαό του Ιωνικού και του Περιστερίου αλλά είναι αρκετοί που πηγαίνουν παντού(σε όλα τα ματς φέτος παντού
η ομάδα είχε στήριξη κόσμου)..Και επειδή είχα πάει στο Περιστέρι-Μαρούσι πιο πολύ κόσμο είχαμε χθες..
3)Δυστυχώς δεν υπάρχει προβολή σε αυτήν την κατηγορία εκτός από κάποια μπασκετικά site και λογικό να μην υπάρχουν έσοδα
ούτε η ανάλογη διαφήμιση στον κόσμο(στα περισσότερα γήπεδα αν όχι 100 maximum 200 άτομα μαζεύονται)
4) Για την ομάδα μου σας επισυνάπτω αυτήν την συνέντευξη να καταλάβετε τι θαύμα έχει συντελεστεί!
http://basketa.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b...ba%ce%bf%ce%af/
5) Όπως ξέρετε οι φίλοι Ιωνικοί ήμουν ο μόνος που "έβλεπα" ότι ο Ιωνικός θα ανέβει αισθητά.. Όμως το κακό ξεκίνημα σας
δεν μπορούσε να σας βοηθήσει στην εξέλιξη ανόδου.. Κατά τ' άλλα είμαι μεγάλος fan Απόστολου Πάντσιου, όντας τραυματίας
έδειξε(και χθες) την ποιότητα του.. Στα της 4ης θέσης δεν νομίζω να την χάσει ο Παπάγου..
Καλημέρα σε όλους και καλό Πάσχα με υγεία...
mono maroussi
QUOTE(basketikos @ Apr 10 2017, 21:34 ) *
Συγχαρητήρια στο Μαρούσι - για 35 λεπτά τους είχαμε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά είχαν δυναμεις και περασαν μπροστα. Δικαιούνται πολλά πλέον, αφου το κέρδισαν στο γήπεδο. Σουρλής: χαρμα οφθαλμών, οσα κιλά και αν έχει, αυτο το pick & roll το παίζει υπέροχα. Το έχει μάθει και στον Στασινό μάλιστα. Για τον τελευταίο: ταλεντάκι, αλλά συνεχίζω να πιστευω οτι 'εκμεταλλεύεται' (σε εισαγωγικα) το γεγονός οτι τον υποτιμούν όλοι.

Ο Ιωνικός των πολλών τραυματιών, μετά και την αποχώρηση του Περδικάρη, έδειξε ότι έχει 30-35 λετπά που παίζει σαν Ομάδα Α2 - δυστυχώς λείπει η διαρκεια καθώς απέχουμε 3 τραυματιες και 1 αποχώρηση απο τον αρχικό σχεδιασμό. Μεγάλο πάθος απο ολους - και στεναχώρια για το αποτέλεσμα.

Πάμε βεβαια τώρα να περιμένουμε τους τραυματίες και να ετοιμαστουμε για να κάνουμε το 4/4 - να διεκδικήσουμε (τουλάχιστον) 4η θέση, και να περιμένουμε ότι προκύψει (αν και αυτό).


ΥΓ1. Να πω οτι όσο και να έχουμε στεναχωρηθεί απο το Μαρούσι, οι ανθρωποι του προσπαθούν και αξιζουν συγχαρητηριων - βασιζονται εκει που βασιζομαστε και εμεις: Ιστορια, παικτες, μπασκετομάνα περιοχη κλπ.... -αυτό που μου κάνει εντυπωση είναι οτι ειχαν σχετικά λίγο κόσμο...

ΥΓ2. Ακόμα λιγοτερο κόσμο στο Περιστέρι είδα - τελικά "Ιωνικός ο ένας και ο Μοναδικός"

ΥΓ3. Κάτι δικά μου απο Α2 -χρειαζεται και προπονητη για να βγεις Πρωταθλητης (λέμε τώρα).

Όπως ξέρεις και συ σαν Ιωνικός, που έχεις παραπάνω φιλάθλους, ο κόσμος είναι με τις μέρες του. Μπορεί σε ένα ματς να έχεις από το πουθενά στο γήπεδο 1000 άτομα και σε ένα άλλο να περιμένεις κόσμο και να έχεις 300-400. Κάτι τέτοιο έγινε προχθες με με εμάς. Πάντως, για να πω την αλήθεια και εγώ φέτος δεν είμαι ικανοποιημένος από την προσέλευση, γιατί αν εξαιρέσεις τα ματς με την Α.Ε.Ν.Κ. και τον Πανερυθραϊκό που το γήπεδο είχε 1000+ άτομα, στα υπόλοιπα η εικόνα ήταν ή λίγο καλύτερη ή λίγο χειρότερη, από την προχθεσινή. Επομένως, ο στόχος για την επόμενη χρονιά είναι να κρατήσεις σταθερά 1000 άτομα στο γήπεδο. Όμως για να δω και λίγο το ποτήρι μισογεμάτο πιστεύω ότι, αν όλα πάνε καλά, την προτελευταία αγωνιστική με το Περιστερι το γήπεδο θα θυμιζει παλιές καλές εποχές. icon_drunk.gif . Μακάρι να χαμογελάσουμε στο τέλος και εύχομαι του χρόνου να είναι η χρονιά του Ιωνικού, γιατί με την οργάνωση που έχετε θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε και στην Α2. ΄Άλλωστε οι αγνοι ρομαντικοί, όσες πίκρες και αν πάρουν, στο τέλος θα τα καταφερουν.. και αν δεν τα καταφέρουν δεν πειράζει.. για αυτό θα είναι πάντα ρομαντικοί και αυθεντικοί!
RAPTOR
Κατ αρχας μπραβο στο Περιστερι για την ανοδο!Εδειξε οτι ειχε την ποιοτητα και την δυνατοτητα απ την αρχη να ανεβει.
Ηταν η μοναδικη ομαδα που γι αυτην η ανοδοςηταν αυτοσκοπος.Απο κει και περα Ερυθραια , Ιωνικος πρωτιστωςκαι Μαρουσι Παπαγος λιγο πολυ στο ιδιο καζανι με το Μαρουσι περισσοτερο σταθερο ! Τον Ιωνικο τον εβλαψαν οι πολλες αλλαγες προπονητων η Ερυθραια ειχε τραυματισμους και μικρο βαθος και ο Παπαγος ελειψη εμπειριας και ισως ενος ακομη παικτη στο 2-1 με ποιοτητα και εμπειρια.Απο εκει και περα οι ομαδες που θ ανεβουν η ανεβηκαν Α2 χρειαζοντοι δραματικη ενισχυση εαν θελουν να παραμεινουν και ετσι οπως βλεπω εγω τα πραγματα μονο το Περιστερι μπορει να ανταποκριθει.
Καλη συνεχεια κι ας ανεβουν αυτοι που μπορουν!
Καλο πασχα και καλη Ανασταση!
marousara
Φίλε Raptor όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α2 του χρόνου είναι σε "αχαρτογράφητα νερά" γιατί αρχικά δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις.
Αναφέρομαι και στο αν Δόξα Λευκάδας και Απόλλων Πάτρας θα κατέβουν και στο ποιες ομάδες θα επενδύσουν για να ανέβουν.
Και κάτι τελευταίο είναι η μαγκιά της ομάδας μου που ξεκίνησε με 0-2 να φτάσει σε αυτό το σημείο.
Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους τους φίλους!
RAPTOR
QUOTE(marousara @ Apr 19 2017, 08:55 ) *
Φίλε Raptor όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α2 του χρόνου είναι σε "αχαρτογράφητα νερά" γιατί αρχικά δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις.
Αναφέρομαι και στο αν Δόξα Λευκάδας και Απόλλων Πάτρας θα κατέβουν και στο ποιες ομάδες θα επενδύσουν για να ανέβουν.
Και κάτι τελευταίο είναι η μαγκιά της ομάδας μου που ξεκίνησε με 0-2 να φτάσει σε αυτό το σημείο.
Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους τους φίλους!

Δεν διαφωνω απλα λεω οτι για να κανει μια ομαδα αξιοπρεπη πορεια στην Α2 χρειαζονται χρηματα περα απο τον ενθουσιασμο και τν διαθεση!Το παραδειγμα του Παγκρατιου ειναι μπροστα μας!Απο κει και περα μακαρι οποιος ανεβει να μπορεσει να ανταποκριθει
Ειναι κριμα να ανεβει καποιος και να γινει σακκος του μποξ!
gratipa1929
QUOTE (RAPTOR @ Apr 21 2017, 11:44 ) *
Δεν διαφωνω απλα λεω οτι για να κανει μια ομαδα αξιοπρεπη πορεια στην Α2 χρειαζονται χρηματα περα απο τον ενθουσιασμο και τν διαθεση!Το παραδειγμα του Παγκρατιου ειναι μπροστα μας!Απο κει και περα μακαρι οποιος ανεβει να μπορεσει να ανταποκριθει
Ειναι κριμα να ανεβει καποιος και να γινει σακκος του μποξ!

Η συμμετοχή και των δύο είναι όντως αμφίβολη. Πιστεύω ότι για να είναι ανταγωνιστικός κάποιος στην Α2 θα πρέπει να έχει ένα μπατζετ γύρω στις 100.000 και αν θέλει άνοδο γύρω στις 300.000. Φυσικά θα πρέπει να γίνει σωστή επιλογή παικτών καθώς αν γίνουν λάθη στη στελέχωση δεν σε σώζουν τα χρήματα. Πάντως και εμείς τις προηγούμενες χρονιές με μπάτζετ 30.000 ευρώ βγήκαμε ακόμα και πέμπτοι! Αλλά αυτό γίνεται μία στις χίλιες, καθαρά λόγω Καλαμπάκου. Φέτος με μηδέν μπάτζετ τρώμε πενηντάρες 69.gif 69.gif 69.gif

Πιστεύω ότι το Περιστέρι θα είναι σαν τον Πανιώνιο φέτος από πλευράς ρόστερ και θα χτυπήσει άνοδο. Ήδη από φέτος έδειξε ότι δεν τσιγκουνεύεται. Για τους άλλους που θα ανέβουν δεν ξέρω.
marousara
Ακόμα και με την φετινή ομάδα με βάση το πεσμένο επίπεδο των ομάδων σίγουρα θα ήταν στο πρωτό μισό του πρωταθλήματος
Παίχτες σαν τον Άλκη Παππά, Πολυτάρχου, Κατιάκο, Μάντζαρη Μαγκουνή, Κατιάκο,Ντακούλια κλπ δεν βρίσκεις εύκολα στις μικρομεσαίες
ομάδες..και αν πάρει άλλους 3-4 πρωτοκλασάτους παίχτες σίγουρα θα χτυπήσει την απευθείας άνοδο..
Η ομοιογένεια αποδεικνύεται το κομβικό στοιχείο σε αυτές τις κατηγορίες όπως και ο προπονητής
QUOTE (gratipa1929 @ Apr 21 2017, 13:05 ) *
Η συμμετοχή και των δύο είναι όντως αμφίβολη. Πιστεύω ότι για να είναι ανταγωνιστικός κάποιος στην Α2 θα πρέπει να έχει ένα μπατζετ γύρω στις 100.000 και αν θέλει άνοδο γύρω στις 300.000. Φυσικά θα πρέπει να γίνει σωστή επιλογή παικτών καθώς αν γίνουν λάθη στη στελέχωση δεν σε σώζουν τα χρήματα. Πάντως και εμείς τις προηγούμενες χρονιές με μπάτζετ 30.000 ευρώ βγήκαμε ακόμα και πέμπτοι! Αλλά αυτό γίνεται μία στις χίλιες, καθαρά λόγω Καλαμπάκου. Φέτος με μηδέν μπάτζετ τρώμε πενηντάρες 69.gif 69.gif 69.gif

Πιστεύω ότι το Περιστέρι θα είναι σαν τον Πανιώνιο φέτος από πλευράς ρόστερ και θα χτυπήσει άνοδο. Ήδη από φέτος έδειξε ότι δεν τσιγκουνεύεται. Για τους άλλους που θα ανέβουν δεν ξέρω.

Περιστεριfan
QUOTE (marousara @ Apr 21 2017, 13:40 ) *
Ακόμα και με την φετινή ομάδα με βάση το πεσμένο επίπεδο των ομάδων σίγουρα θα ήταν στο πρωτό μισό του πρωταθλήματος
Παίχτες σαν τον Άλκη Παππά, Πολυτάρχου, Κατιάκο, Μάντζαρη Μαγκουνή, Κατιάκο,Ντακούλια κλπ δεν βρίσκεις εύκολα στις μικρομεσαίες
ομάδες..και αν πάρει άλλους 3-4 πρωτοκλασάτους παίχτες σίγουρα θα χτυπήσει την απευθείας άνοδο..
Η ομοιογένεια αποδεικνύεται το κομβικό στοιχείο σε αυτές τις κατηγορίες όπως και ο προπονητής

Κι προσθεσε στους φετινους παικτες κανεναν Λιακοπουλο,Παπαμακαριο,Νοεα,Ν.Αγγελοπουλο(
αθαρα δικες μου επιθυμιες smiley.gif ) & εναν κοινοτικο κι χτυπα 3αδα η ομαδα!Το Μαρουσι που λογικα θα παιζει Α2 θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι μεταγραφες θα κανει!
gratipa1929
QUOTE (Περιστεριfan @ Apr 21 2017, 14:02 ) *
Κι προσθεσε στους φετινους παικτες κανεναν Λιακοπουλο,Παπαμακαριο,Νοεα,Ν.Αγγελοπουλο(

�αθαρα δικες μου επιθυμιες smiley.gif ) & εναν κοινοτικο κι χτυπα 3αδα η ομαδα!Το Μαρουσι που λογικα θα παιζει Α2 θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι μεταγραφες θα κανει!

Ακριβώς τέτοιες μεταγραφές φανταζόμουν ότι θα κάνει το Περιστέρι την ερχόμενη σεζόν.

Όπως είπε και ο φίλος marousara, ο κορμός αυτός είναι για πρωταθλητισμό και στην Α2. Αν κρατήσει αυτούς τους 5-6 παίκτες και κάνει 4 δυνατές μεταγραφές σίγουρα θα είναι φαβορί.

Πάντως μου κάνει εντύπωση η έλλειψη που υπάρχει στην Α2 σε καθαρά πεντάρια ή και ΜΑΠ

Περιστεριfan
QUOTE (gratipa1929 @ Apr 21 2017, 15:04 ) *
Ακριβώς τέτοιες μεταγραφές φανταζόμουν ότι θα κάνει το Περιστέρι την ερχόμενη σεζόν.

Όπως είπε και ο φίλος marousara, ο κορμός αυτός είναι για πρωταθλητισμό και στην Α2. Αν κρατήσει αυτούς τους 5-6 παίκτες και κάνει 4 δυνατές μεταγραφές σίγουρα θα είναι φαβορί.

Πάντως μου κάνει εντύπωση η έλλειψη που υπάρχει στην Α2 σε καθαρά πεντάρια ή και ΜΑΠ

Οντως δεν υπαρχουυν καλοι overall center στην Α2,γι αυτο παικτες 40+(Δεσπος,Κουτρουλιας) ειναι ακομη ''στην μοδα''.Επισης για αυτο το λογο οι περισσοτερες ομαδες διαλεγουν στους ξενους Center
marousara
Επειδή τα καλά 5ρια σπανίζουν λογικό και να αυξάνουν τα κασέ τους.. Οι ομάδες δίνουν πολλά λεφτά για τον βασικό σέντερ
οπότε μείωνεται το μπάτζετ για τους υπόλοιπους.. Και παρατηρείστε ότι στην Α2 οι καλές ομάδες έχουν ξένους 5ρια..
πχ Πανιώνιος,Ηρακλής, Φάρος(είχε), Δούκας... Και το "χτίσιμο" μιας ομάδας ξεκινά από το σέντερ και ένα καλό πλέι μείκερ..
Και ο Δέσπος και ο Κουτρούλιας και διάφοροι άλλοι μια χαρά κάνουν την δουλειά τους και είναι δικαιώς περιζήτητοι.
Ειδικά στην Β' Εθνική αν έχεις σε αυτές τις δύο θέσεις ποιοτικούς παίχτες σίγουρα θα πας ψηλά...
QUOTE (Περιστεριfan @ Apr 21 2017, 15:20 ) *
Οντως δεν υπαρχουυν καλοι overall center στην Α2,γι αυτο παικτες 40+(Δεσπος,Κουτρουλιας) ειναι ακομη ''στην μοδα''.Επισης για αυτο το λογο οι περισσοτερες ομαδες διαλεγουν στους ξενους Center

o kakos
θα ηθελα πολυ να μαθω τι απανταει η διοικηση του παπαγου οταν ρωτανε οι παιχτες ποτε θα πληρωθουμε........... ξεκαθρα καποια παιδια εχουν παρει 3-4 μηνες........
sacarame
Ευχαριστούμε το χρήστη ΔΙΚΑΣΤΗΣ για την παρουσια του στο φόρουμ..
Περιστεριfan
ΕΦΑΟΖ-Ερυθραία 2
Κρόνος-Απόλλων 1
Μάνδρα-Πρωτέας 1
Παπάγου-ΚΑΠ 1
Τρίτων-ΑΕΝΚ 1
Κορωπί-Ελευσίνα 1
Ιωνικός-Περιστέρι 2
Εργοτέλης-Mαρούσι 2

fedia
ΕΦΑΟΖ-Ερυθραία 2
Κρόνος-Απόλλων 1
Μάνδρα-Πρωτέας 1
Παπάγου-ΚΑΠ 1
Τρίτων-ΑΕΝΚ 1
Κορωπί-Ελευσίνα 1
Ιωνικός-Περιστέρι 2
Εργοτέλης-Mαρούσι 2
basketikos
Μόνο λάθος στις προβλέψεις: Ιωνικός-Περιστέρι 1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.