Καθαρα αγωνιστικά, η κακή άμυνα στο πρώτο μέρος και ιδίως οσο ηταν μεσα ο Σερμαντίνι, πρέπει να καταγραφεί
Απο εκεί και πέρα, ήμασταν άστοχοι για ενα ημίχρονο, αλλά οι επιλογές ήταν καλές.
Ελεύθερα σουτ που όμως δεν βγαίνανε. Στο δεύτερο βγήκαν και το παιχνίδι γύρισε.
Αν δουμε το παιχνίδι καθαρά τεχνικά, δεν ήμασταν τόσο κακοί στο Α. Άστοχοι, ναι, αλλά όχι κακοί στο πως κυκλοφορούσε η μπάλα και βρίσκαμε επιλογές στην επίθεση.
Μεγάλο πρόβλημα μας, απο πέρσι κι ολας, οτι δεν υπάρχει ψηλός να του ακουμπάμε τη μπάλα στο ζωγραφιστό και έτσι προσπαθεί ο Σπανούλης να δημιουργεί ρίγματα και να ψάχνει τον ελεύθερο στη περιφέρεια.
Αυτό ειναι βεβαια το παιχνίδι μας εδω και 2 χρόνια και αυτό μας έχει κάνει πρωταθλητές ευρώπης και μας έστειλε φέτος στο F4
Απο εκεί και πέρα, το γνωστό σχήμα του Β μέρους, με τον Χαινς στο 5, ειναι κλασικό σχήμα 5 κοντων, που κλέβει μπάλες και παίζει άμυνα. Δεν ειναι σχήμα για να βγάλεις ολοκληρο τον αγώνα, αλλά γενικά δουλεύει για να δίνει νίκες.
Ο δε Πάουελ ήταν καλός σήμερα. Προσπάθησε στην άμυνα και ήταν σταθερά καλός μπροστά. Δεν ειναι αυτό που θα θέλαμε και ονειρευόμασταν απο τον έτερο ψηλό μας, αλλά τουλάχιστον δεν ειναι και εντελώς τραχανοπλαγιάς σαν κάτι άλλους (Ναι Γκιόργκι, για εσένα λέω)
Το Final 4 τώρα ειναι άλλη υπόθεση.. 2 παιχνίδια είναι, τα παίρνεις και γίνεσαι ήρωας.. Χάνεις εστω και ενα, και τελείωσες.
Δεν μπαίνουμε πάντως ως χαμένοι στη μάχη. Αουτσάιντερ ειμαστε, οπως και πέρσι, αλλά δεν το έχουμε χαμένο... Κανείς δεν ειναι τόσο καλύτερος μας, ωστε να μας πετάξει εκτός μάχης έτσι ευκολα...
Μίλος παλιόφιλε, σου ερχόμαστε...
QUOTE(Manu7 @ Apr 26 2013, 23:02 )
Ο Φάρμαρ γιατί τόσο πάγκο στο 4ο δεκάλεπτο και ενώ χρειαζόταν έναν τρελό η Εφές? Στην Τουρκία αν δεν ήταν αυτός δεν γυρνούσε το ματσάκι..
Και εγω δεν κατάλαβα τι συνέβη με το Φαρμαρ
Τραυματισμός ή (ατυχής) επιλογή του προπονητή?
QUOTE(giotis1985 @ Apr 26 2013, 23:14 )
ο μπαρτσωκας λεει τον ολυμπιακο πρωταθλητη ευρωπη σαν να ηταν αυτος που πηρε το τροπαιο..αυτος μαλλον θα ειναι πρωην πρωταθλητης σε λιγες μερες..
Ισως και να γίνει έτσι, αλλά κανείς δεν του απαγορεύει να το υπενθυμίζει σε εχθρούς και "φίλους" οτι η ομάδα αυτή δεν ειναι τυχαία ..
Ο Μπαρτζώκας, με τα λάθη του και τα στραβά του, στο F4 μας πήγε.
Και ενα στιγμιότυπο που είδα μέσα απο το γήπεδο και θέλω να το αναφέρω.
Ο Παπανικολάου έχει κάνει τη βλακεία ενα λεπτό πριν το τέλος και έχει βγει στο πάγκο..Έχει κλωτσήσει κάτι κουτες και ειναι απογοητευμένος..
Μετά απο λίγο υπάρχει ταιμ αουτ, και δεν πλησιάζει να ακούσει οδηγίες.
Ο Αντιτς τον πλησιάζει... τον αγκαλιάζει και του δίνει κουράγιο. τον αρπάζει και τον πηγαίνει μαζί με την ομάδα να ακούσει τις οδηγίες του προπονητή (Be decisive κλπ)
Σημαντικότατο περιστατικό κατα τη γνώμη μου, ενδεικτικό του κλίματος, του δεσίματος και του τρόπου σκέψης των παιχτών που απαρτίζουν αυτή την ομάδα.
Ο Αντιτς ανεβηκε 10 σκαλιά στην εκτίμηση μου με αυτή τη συμπεριφορά. Θα μπορούσε να ειναι αδιάφορος, αλλά προτίμησε να επαναφέρει στην ομάδα τον απογοητευμένο συμπαίκτη, δείχνοντας του οτι λάθη γίνονται αλλά τίποτα δεν αλλάζει για το πως είναι δομημένη αυτή η ομάδα.