Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Olympiacos vs. Anadolu Efes
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2012-2013
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
T.W.Is.M.
Βγαλτε απ το μυαλο σας το σκορ.
Η μια ομαδα σουταρει ελευθερα τριποντα και τα χανει ολα. Η αλλη για πρωτη φορα γυριζει τη μπαλα και βαζει και σουτ.
Στη Εφες εχει μεινει 2 φορες η μπαλα στα χερια. Πως γινεται να μην παιζει αμυνα ο αντιπαλος? Ειναι ασταθης η αμυνα του Ολυμπιακου, αλλοτε πιεζει και μπλοκαρει την επιθεση της Εφες κι αλλοτε απλα παρακολουθει. Οταν σου δινουν ή βρισκεις σουτ, συνηθως τα δοκιμαζεις. Το να μην μπαινουν με τοσο καλες προυποθεσεις ειναι εξισου δυσκολο με το να εχεις 12/18. Αν εμπαιναν αυτα που "επρεπε" βασει προυποθεσεων, ποσο επρεπε να ειναι το σκορ?
spysta
απλα πραγματα

1)βαζεις τα σουτ --> κερδιζεις .. ΔΕΝ τα βαζεις -->χανεις.
και μιλαμε για ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΟΥΤ angry_red.gif

2)το παιχνιδι γυριζει ΜΟΝΟ ΑΝ μπουν μασωντας σιδερα στην αμυνα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ του 3ου 10λεπτου .. αν μπουν οι Τουρκοι και βαλουν 4-5 καλαθια χαλαρα .. τελειωσε το ματς.


ΑΥΤΟΣ ειναι ο αθλητισμος παντως εεε .. ψυχολογια
Manu7
Αποκλείεται να έκανε έιρμπολ ο Παπανικολάου εκεί...
kotzito
Επιτελους ειδαμε αμυνες της προκοπης σε αυτο το δεκαλεπτο και τους φτασαμε.Σκυλιασε και λιγο ο Παουελ οταν χρειαστηκε.


Πονανε τα ματια μου με τον Περπερογλου σημερα.Μαυρη τρυπα σε αμυνα και επιθεση.
shtarkws
Ο Περπερογλου ειναι τραγικος τοσο Σε αμυνα οσο και επιθεση, αντιθετα ο Παπανικολάου ειναι πολυ πιο αξιοπιστος...
frenchman7
Τι αρρώστια ρε πστη μου..

Είναι δυνατόν?
bbplayer
άντε ρε γμτ, 4 ποντάκια ακόμα να πάω ταμείο
Reggie Miller 31
Καλά εντάξει αυτά τα λάθη είναι για τρελά μπινελίκια και καψώνια στην προπόνηση! Πραγματικά δεν υπάρχει καμία συγκέντρωση στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα...
T.W.Is.M.
Μετανοειτε...
Manu7
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Μπράβο στην ομάδα και ας μας έβγαλε την ψυχή. Τόσο μπορεί τόσο παίζει στο κάτω κάτω.

Μεγάλη υπόθεση να είσαι εκεί να υπερασπιστείς τον τίτλο!
apkat
Mπραβο στην ομαδα...Τουλαχιστον παρα τις πολλες κακες και μετριες βραδιες που περασαμε καταφεραμε να φτασουμε στο Φ4 που για μενα προσωπικα ηταν και ο στοχος για φετος στην Ευρωπη..Τωρα απο εκει και περα οτι παραπανω μονο σαν υπερβαση μπορω να το δω..!!

Μετριοι σημερα στο μεγαλυτερο κομματι αλλα η Εφες μετα τα προβληματα του Μπαρατς και οταν ο Ολυμπιακος αρχισε να βρισκει ρυθμο και να βαζει σουτ τα εχασε και εκανε καπως πιο ευκολη την ζωη μας..!!
lightday
ανχωθηκε , μπερδευτηκε..αλλα τελικά βρηκε τον δρόμο του...
congrats..
duncan21
Μπράβο μπράβο μπράβο.Δυστυχώς(για τους Τούρκους) είναι πολύ βαριά η φανέλα του Θρύλου.Δεχθήκαμε μόλις 31 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και βάλαμε τα σουτ που έπρεπε να βάλουμε.Δεν είμαστε για περισσότερες αναλύσεις αυτή τη στιγμή αλλά όταν προσπαθείς είναι απλό το μπασκετάκι.Χωρίς άγχος στο F4 κι ότι βγει.

υ.γ Είσαι στο μυαλό,κάτι μαγικόοοοο.Για να μη ξεχνιόμαστε...
bbplayer
P;isteya ότι θα καθαρίσει ευκολότερα ο Ολυμπιακός, γενικά τη σειρά εννοώ αλλά τελικά κάτι το ένα κάτι το άλλο φτάσαμε στο σημερινό. Οι Τούρκοι έδειξαν ότι έχουν σφυγμό, κάτι που δεν είχε φανεί στα 2 πρώτα ματς.

Για ένα πόντο και για 2 γρήγορα φάουλ του Πρι , κουβαδιάστηκα. 15 έβαλε αλλά εάν έπαιζε περισσότερο το είχε angry_red.gif
Manu7
Ο Φάρμαρ γιατί τόσο πάγκο στο 4ο δεκάλεπτο και ενώ χρειαζόταν έναν τρελό η Εφές? Στην Τουρκία αν δεν ήταν αυτός δεν γυρνούσε το ματσάκι..

Τούρκοι πάλι το μακρύτερο πήρατε...Δεν συμμορφώνεστε με τίποτα!
Kanzler
Μεγαλη νικη. icon_drunk.gif Δεν περιμενα οτι θα κερδιζε ο Ολυμπιακος ετσι οπως ξεκινησε το παιχνιδι στο πρωτο ημιχρονο.

Παπανικολαου, Περπερογλου, Powell κρατησαν την ομαδα στο παιχνιδι. Σπανουλης και Πριντεζης πολυ καλοι.

Ολυμπιακος και Παναθηναικος εχουν τα ιδια προβληματα. Ξεκινανε κακα τα παιχνιδια, δεν εχουν παιχνιδι στην ρακετα και προβληματα στα rebounds, παιζουν πολυ αργα, προβληματα οταν παιζει ο αντιπαλος αμυνα ζωνης, και εαν δεν βαζουν και τα τριποντα λογικα δεν εχουν ελπιδα για την νικη.

Στο Final Four δυστυχως δεν βλεπω καλες ελπιδες για τον Ολυμπιακο. Πολυ δυσκολα θα ειναι τα πραγματα με την CSKA.
mixalisgate7
Γυρίσαμε από την κόλαση.
plo koon
Άξια συγχαρητηρίων η ομάδα. 4 F4 σε 5 χρόνια είναι μεγάλη υπόθεση.

Επίσης να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο γιατί εκεί στο -15 δεν άρχισε την γκρίνια.

Τέλος πόσο ντροπή για το λειζερ (ζώα!).
giotis1985
ο μπαρτσωκας λεει τον ολυμπιακο πρωταθλητη ευρωπη σαν να ηταν αυτος που πηρε το τροπαιο..αυτος μαλλον θα ειναι πρωην πρωταθλητης σε λιγες μερες..
natouralistis
Ψυχοβγαλτικό ματς όπως και όλη η σειρά.. Μπράβο και πάλι μπράβο στην ομάδα, παρά τις όποιες ατυχίες με τραυματισμούς - αλλαγές παιχτών κ.τ.λ είναι και πάλι εκεί.

50-50 είναι το ζευγάρι με τη Τζέσικα κατά τη γνώμη μου. Τους κερδίσαμε πέρυσι που είχαν τουλάχιστον ένα σκαλί πιο πάνω καλύτερη ομάδα, γιατί όχι και φέτος.
giorgos14
Μπραβο ρε παλικαρια!!!Μπραβο!! 4ο φιναλ4 σε 5 χρονια.Ενδειξη ευρωπαικης υπερδυναμης.
Powell was it you today???
bbplayer
Τwism , πότε θα ανοιχθεί τοπικ για το ΦΦ?
gmalamos
Μπραβο στην ομαδα του ολυμπιακου,κλασικο χιτσκοκικο γκρακινιολικο φιναλε. smiley.gif smiley.gif Ο ιωαννου σημερα ολοκληρωσε το παιχνιδι χωρις να πει τη λεξη ριμπαουντ.Μακρινο ριμπαουντ μακρινο ριμπαουντ δεν πα να το επαιρνε κατω απο τη ρακετα..Ε ρε βαγγελα.. icon_drunk.gif

YΓ dimit το πανο το ετοιμαζουμε μεγαλε για το λονδινο?? icon_wave.gif
rankin
Καθαρα αγωνιστικά, η κακή άμυνα στο πρώτο μέρος και ιδίως οσο ηταν μεσα ο Σερμαντίνι, πρέπει να καταγραφεί
Απο εκεί και πέρα, ήμασταν άστοχοι για ενα ημίχρονο, αλλά οι επιλογές ήταν καλές.
Ελεύθερα σουτ που όμως δεν βγαίνανε. Στο δεύτερο βγήκαν και το παιχνίδι γύρισε.
Αν δουμε το παιχνίδι καθαρά τεχνικά, δεν ήμασταν τόσο κακοί στο Α. Άστοχοι, ναι, αλλά όχι κακοί στο πως κυκλοφορούσε η μπάλα και βρίσκαμε επιλογές στην επίθεση.
Μεγάλο πρόβλημα μας, απο πέρσι κι ολας, οτι δεν υπάρχει ψηλός να του ακουμπάμε τη μπάλα στο ζωγραφιστό και έτσι προσπαθεί ο Σπανούλης να δημιουργεί ρίγματα και να ψάχνει τον ελεύθερο στη περιφέρεια.
Αυτό ειναι βεβαια το παιχνίδι μας εδω και 2 χρόνια και αυτό μας έχει κάνει πρωταθλητές ευρώπης και μας έστειλε φέτος στο F4

Απο εκεί και πέρα, το γνωστό σχήμα του Β μέρους, με τον Χαινς στο 5, ειναι κλασικό σχήμα 5 κοντων, που κλέβει μπάλες και παίζει άμυνα. Δεν ειναι σχήμα για να βγάλεις ολοκληρο τον αγώνα, αλλά γενικά δουλεύει για να δίνει νίκες.
Ο δε Πάουελ ήταν καλός σήμερα. Προσπάθησε στην άμυνα και ήταν σταθερά καλός μπροστά. Δεν ειναι αυτό που θα θέλαμε και ονειρευόμασταν απο τον έτερο ψηλό μας, αλλά τουλάχιστον δεν ειναι και εντελώς τραχανοπλαγιάς σαν κάτι άλλους (Ναι Γκιόργκι, για εσένα λέω)

Το Final 4 τώρα ειναι άλλη υπόθεση.. 2 παιχνίδια είναι, τα παίρνεις και γίνεσαι ήρωας.. Χάνεις εστω και ενα, και τελείωσες.
Δεν μπαίνουμε πάντως ως χαμένοι στη μάχη. Αουτσάιντερ ειμαστε, οπως και πέρσι, αλλά δεν το έχουμε χαμένο... Κανείς δεν ειναι τόσο καλύτερος μας, ωστε να μας πετάξει εκτός μάχης έτσι ευκολα...
Μίλος παλιόφιλε, σου ερχόμαστε...


QUOTE(Manu7 @ Apr 26 2013, 23:02 ) *
Ο Φάρμαρ γιατί τόσο πάγκο στο 4ο δεκάλεπτο και ενώ χρειαζόταν έναν τρελό η Εφές? Στην Τουρκία αν δεν ήταν αυτός δεν γυρνούσε το ματσάκι..


Και εγω δεν κατάλαβα τι συνέβη με το Φαρμαρ
Τραυματισμός ή (ατυχής) επιλογή του προπονητή?

QUOTE(giotis1985 @ Apr 26 2013, 23:14 ) *
ο μπαρτσωκας λεει τον ολυμπιακο πρωταθλητη ευρωπη σαν να ηταν αυτος που πηρε το τροπαιο..αυτος μαλλον θα ειναι πρωην πρωταθλητης σε λιγες μερες..


Ισως και να γίνει έτσι, αλλά κανείς δεν του απαγορεύει να το υπενθυμίζει σε εχθρούς και "φίλους" οτι η ομάδα αυτή δεν ειναι τυχαία ..
Ο Μπαρτζώκας, με τα λάθη του και τα στραβά του, στο F4 μας πήγε.


Και ενα στιγμιότυπο που είδα μέσα απο το γήπεδο και θέλω να το αναφέρω.

Ο Παπανικολάου έχει κάνει τη βλακεία ενα λεπτό πριν το τέλος και έχει βγει στο πάγκο..Έχει κλωτσήσει κάτι κουτες και ειναι απογοητευμένος..
Μετά απο λίγο υπάρχει ταιμ αουτ, και δεν πλησιάζει να ακούσει οδηγίες.
Ο Αντιτς τον πλησιάζει... τον αγκαλιάζει και του δίνει κουράγιο. τον αρπάζει και τον πηγαίνει μαζί με την ομάδα να ακούσει τις οδηγίες του προπονητή (Be decisive κλπ)
Σημαντικότατο περιστατικό κατα τη γνώμη μου, ενδεικτικό του κλίματος, του δεσίματος και του τρόπου σκέψης των παιχτών που απαρτίζουν αυτή την ομάδα.
Ο Αντιτς ανεβηκε 10 σκαλιά στην εκτίμηση μου με αυτή τη συμπεριφορά. Θα μπορούσε να ειναι αδιάφορος, αλλά προτίμησε να επαναφέρει στην ομάδα τον απογοητευμένο συμπαίκτη, δείχνοντας του οτι λάθη γίνονται αλλά τίποτα δεν αλλάζει για το πως είναι δομημένη αυτή η ομάδα.
Zephyr
Όταν αποφασίσαμε να παίξουμε άμυνα και όταν αποφάσισε η μπάλα να μας κάνει την χάρη και να μπει, απλά έληξε το παιχνίδι, Επιτέλους καλό παιχνίδι από Σπανούλη και Πάουελ (δεν πιστεύω που το λέω για τον Τζος biggrin.gif ), Πρίντεζης και Παπανικολάου μέχρι να αρχίσουν τις βλακείες στο τέλος έκαναν καλή εμφάνιση και ο Λο παρόλο που έσπασε τα στεφάνια και τα νεύρα μας στο τέλος μίλησε όταν έπρεπε.
Συγχαρητήρια στην ομάδα, απέδειξε ότι η περσινή πορεία δεν ήταν τυχαία και ότι τουλάχιστον συγκαταλέγεται στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Από κει και πέρα ότι θετικό αποτελεί υπέρβαση.

ΥΓ. [kafros mode/on] Γατάκια του Μεσίνα η σειρά σας, ο καλός ο πελάτης έχει και ανάλογη περιποίηση 71.gif [kafros mode/off]

ΥΓ1. Πίθηκες με τα λέιζερ και τις κροτίδες ή πάτε στο Καραΐσκάκη ή αυτοκτονήστε.
Reggie Miller 31
QUOTE (gmalamos @ Apr 27 2013, 00:58 ) *
Ο ιωαννου σημερα ολοκληρωσε το παιχνιδι χωρις να πει τη λεξη ριμπαουντ.Μακρινο ριμπαουντ μακρινο ριμπαουντ δεν πα να το επαιρνε κατω απο τη ρακετα..Ε ρε βαγγελα.. icon_drunk.gif

We love Βαγγέλα... kill.gif

ΥΓ Στο F4 ελπίζω περιγραφή τουλάχιστον απο Χατζηγεωργίου!!!! Δεν θα αντέξω άλλο μεγάλο γεγονός στο μπάσκετ με περιγραφή Βαγγέλα!!!! torture.gif
ptstein
Περιμενα πιο ευκολα τον Ολυμπιακο,αλλα κακα τα ψεματα δεν ηταν καλος αποψε.Μονο η Εφες μπορουσε να ειναι στο +15,να βρεθει στο -7,να ξαναπροσπερασει και στο τελος να χασει με 10.Ομαδα με τετοια τραγικη αμυνα,δεν παει πουθενα,και φανηκε περιτρανα σημερα.
Overall πιστευω οτι το συγκεκριμενο ζευγαρι ήταν τυφλος vs μονοφθαλμου...αδυναμια της Εφες να το πιστεψει και να το διεκδικησει,αδυναμια του ΟΣΦΠ να το καθαρισει χωρις να φτασει σε 5ο ματς...
Ο ΟΣΦΠ κατεβαινει σαν 4ο φαβορι στο f4 που ειναι και καλο και κακο.Κακο γιατι η αγωνιστικη του κατασταση,δυσκολα αφηνει ελπιδες για κατι παραπανω,καλο ομως γιατι ειναι ο Πρωταθλητης και δεν θα εχει κανενα αγχος πλεον.Αν ειχε περασει ο ΠΑΟ θα ηταν αυτος το 4ο φαβορι.
Προσωπικα δεν του δινω τυχη απεναντι στη CSKA...και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα...επισης φετος εχει Μεσινα κ οχι Καζλαουσκας,υπαρχει μια διαφορα.Τελος,δεν καταλαβαινω την αυτοπεποιθηση του Μπαρτζωκα που φτανει στα ορια της υπεροψιας ωρες ωρες...κακος ειναι ο ΟΣΦΠ,δεν παιζει κανενα σπουδαιο μπασκετ,οποτε το βλεπω λιγο ατοπο.
Βλεπω τελικο CSKA-REAL...μονο εαν παει η Barca τελικο πιστευω θα δυσκολευτει η αρκουδα,κυριως λογω εμπειριας.Επισης επειδη ο ΠΑΟ δεν ειναι ΕΦΕΣ,με την εικονα των ομαδων εως τωρα,μπορω να πω οτι αισιοδοξω για τους τελικους,αν κ εχουμε καιρο ως τοτε.Φαβορι σε καθε περιπτωση ειναι ο ΟΣΦΠ.
Συγχαρητηρια στον ΟΣΦΠ και καλη τυχη στο Λονδινο
Reggie Miller 31
QUOTE (Zephyr @ Apr 27 2013, 01:07 ) *
ΥΓ1. Πίθηκες με τα λέιζερ και τις κροτίδες ή πάτε στο Καραΐσκάκη ή αυτοκτονήστε.

+1 απο μένα! blove.gif
morfi
QUOTE(giotis1985 @ Apr 27 2013, 00:14 ) *
ο μπαρτσωκας λεει τον ολυμπιακο πρωταθλητη ευρωπη σαν να ηταν αυτος που πηρε το τροπαιο..αυτος μαλλον θα ειναι πρωην πρωταθλητης σε λιγες μερες..

Η ομάδα του παραμένει πρωταθλήτρια Ευρώπης, άρα ποιός του αφαιρεί το δικαίωμα να το λέει;
kseplenhs
Τα συρε η ομάδα σήμερα.Αυλάκι σε διαστάσεις γκράντ κάνυον.Πέρσι φτιάχτηκε τελικά μια ομάδα με απίστευτο χαρακτήρα.Με προσωποποίηση τον κάιλ τον απύθμενο.

Ο κάθε παίχτης έβαλε το λιθαράκι του για να κερδηθεί ένα ματς που έμοιαζε χαμένο.Απο τον παπανικολάου στο πρώτο ημίχρονο μέχρι τον σπανούλη που δεν κουραζόταν να ορμάει κατα μέτωπο μέχρι να τους λυγίσει,τον λο που όταν άρχισε τα χορευτικά ντράιβ δεν κοβόταν,τον περπέρογλου με 2 μεγάλα σουτ και τον πριντεζη που μπήκε και με τους 6 πόντους το καθάρισε.

Πολλά μπράβο.Είμαστε εκεί και δικαίως είμαστε μια απο τις 4 καλύτερες.Δικαιώσαμε και τις προσδοκίες και τα δεδομένα ως πρωταθλητές.Πέρσι ήταν η εκδίκηση των υποτιμημένων.Φέτος πάει να γίνει η εκδίκηση των υπερτιμημένων.Μετανοείτε....
passer
Πάνω στην αναμπουμπούλα στο γήπεδο δεν κατάλαβα ακριβώς το λόγο αλλά σε ένα τάιμ άουτ λίγο πριν τη λήξη του 2ου δεκαλέπτου ο Φάρμαρ πλακώθηκε με κάποιον από το team της Εφές. Μάλλον γι αυτό δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου μετά. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω...
kseplenhs
QUOTE(passer @ Apr 27 2013, 01:34 ) *
Πάνω στην αναμπουμπούλα στο γήπεδο δεν κατάλαβα ακριβώς το λόγο αλλά σε ένα τάιμ άουτ λίγο πριν τη λήξη του 2ου δεκαλέπτου ο Φάρμαρ πλακώθηκε με κάποιον από το team της Εφές. Μάλλον γι αυτό δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου μετά. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω...



Πρέπει να λες για τη φάση που έπεσε στο παρκε σε έναν αιφνιδιασμό και δεν διέκοψαν οι διαιτητές το παιχνίδι.Δεν κατάλαβα να έγινε θέμα με το τιμ της εφές.Νομίζω με τους διαιτητές τα είχε.
rankin
QUOTE(passer @ Apr 27 2013, 00:34 ) *
Πάνω στην αναμπουμπούλα στο γήπεδο δεν κατάλαβα ακριβώς το λόγο αλλά σε ένα τάιμ άουτ λίγο πριν τη λήξη του 2ου δεκαλέπτου ο Φάρμαρ πλακώθηκε με κάποιον από το team της Εφές. Μάλλον γι αυτό δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου μετά. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω...

με κάποιον έπαιξε μανούρα αλλά δεν κατάλαβα ούτε το γιατί, ούτε με ποιον...
κάπου ζήτησε ενα φάουλ ο Φαρμαρ. Ο Μαχμούτι ειχε μπει μεσα στο παρκέ. Ο κοσμος είχε αγριέψει. έγινε μανούρα στο πάγκο της Εφες. Πήρε ταιμ αουτ ο Μαχμουτι και ο Φαρμαρ δεν ξαναπαιξε...
Η υπόθεση μου ηταν ο τραυματίστηκε
passer
Είδα ότι έσπρωξε κάποιον από το team αλλά δεν κατάλαβα γιατί. Μπορεί να έγινε αυτό που λες, να πήγε να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές, να πήγε να τον μαζέψει και να τον έσπρωξε.
SteveNashidis
Και το βράδυ....το βραδάκιιιιιιι.......

(Που είναι αυτοί που κράζανε και βρίζαν τον Μπαρτζώκα ;;; Μετρημένα 41 σχόλια και απαντήσεις για την πρόκριση στο final 4 ;;

Χμμ....)

....όταν θα έχουμε πια προκριθεί.....

Μπράβο στην ομάδα που δεν φοβήθηκε το -15 ! CSSK ετοιμάσου !
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ Apr 27 2013, 02:49 ) *
Και το βράδυ....το βραδάκιιιιιιι.......

(Που είναι αυτοί που κράζανε και βρίζαν τον Μπαρτζώκα ;;; Μετρημένα 41 σχόλια και απαντήσεις για την πρόκριση στο final 4 ;;

Χμμ....)

....όταν θα έχουμε πια προκριθεί.....

Μπράβο στην ομάδα που δεν φοβήθηκε το -15 ! CSSK ετοιμάσου !



Αφου κερδισαμε εχουμε λιγα σχολια, το εχουμε εμπεδωσει ολη τη χρονια αυτο. Μην ανησυχεις ομως, θα χασουμε στο φαιναλ φορ και εκει θα γραφτουν πολλα.
Καταλαβατε ποιος ξεκινησε την ανατροπη στο β ημιχρονο? Ο Παουελ!!! Αν μου το ελεγαν, δε θα το πιστευα. Αλλα ετσι ειναι. Οταν εισαι πρωταθλητης με δαχτυλιδια ΝΒΑ, καθαριζεις στα δυσκολα. Στο πρωτο ημιχρονο η Εφες κερδιζε οσο ηταν μεσα ο Φαρμαρ. Μετα που εμεινε εκτος, εχασε τη διαφορα και το παιχνιδι. Ελειπε κι ο Βουγιασιτς να δωσει την εμπειρια του πρωταθλητη και εμεινε απ την αλλη πλευρα μονος του ο Παουελ να μεταδιδει την καρδια του πρωταθλητη. 69.gif

Για το αφιερωμα στο φαιναλ φορ νομιζω οτι η συντονιστικη τριμελης επιτροπη των 15 ατομων θα συνεδριασει συντομα και θα αποφανθει επι του θεματος.
GMF80
Mπράβο στον Ολυμπιακό για την μεγάλη πρόκριση.... Στο -15 δεν το πίστευα αλλά η ομάδα είχε τα "αυγά" που έλεγε και ο Ιωαννίδης να επιστρέψει... Τα πράγματα δύσκολα στο F4... Repeat δεν θυμάμαι από πότε έχει να γίνει...

giorgos14
QUOTE(GMF80 @ Apr 27 2013, 07:09 ) *
Mπράβο στον Ολυμπιακό για την μεγάλη πρόκριση.... Στο -15 δεν το πίστευα αλλά η ομάδα είχε τα "αυγά" που έλεγε και ο Ιωαννίδης να επιστρέψει... Τα πράγματα δύσκολα στο F4... Repeat δεν θυμάμαι από πότε έχει να γίνει...


απο τα συνεχομενα της Μακαμπι.Μα αποτελει απο μονο του κατορθωμα αν σκεφτει κανεις ποσες πρωταθλητριες την επομενη χρονια δεν ηταν καν στο final4.Ο παναθηναικος απο τις 6 κουπες του,στα επομενα 4 F4 ελειπε ενω πηγε και το 2001 αλλα στη suproleague.Επι Ομπραντοβιτς με λιγα λογια πηγε μονο το 2001 και περσυ που μας ειδε να το σηκωνουμε smiley.gif .Κατι δειχνει και αυτο για τον "αχρηστο" το Μπαρτζωκα ε;Πηρε ομαδα που ειχε μεγαλα προβληματα και την ξαναεφτασε στο τοπ επιπεδο.Κατα τυχη θα το πετυχε ειμαι σιγουρος.

Υ.Γ1 Κραξτε λιγο και το Παουελ βρε παιδια!Αφου ο ανθρωπος δεν ξερει μπασκετ ,το εχουμε διαπιστωσει ολοι εμεις οι ειδημονες
Α ρε ελληνα οπαδε...

Υ.Γ2 Μας κανατε περηφανους ρε παλικαρια ακομα μια φορα
Eddie.Johnson
Προσγειωθείτε!

Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο προπονητή,την ομάδα καί τους πρόεδρους που θα δώσουμε το παρόν καί στο φετινό final four.'Αν συνυπολογίσουμε το καινούργιο σύστημα με τους περισσότερους αγώνες,τον τραυματισμό του Μάντζαρη και τις μεταγραφές που έχουμε να κάθονται στον πάγκο ή να έιναι εκτός 12άδας,είναι σίγουρα επιτυχία η παρουσία μας στο Λονδίνο.

Απο κεί κ πέρα οι τίτλοι είναι αυτοί που θα κρίνουν την χρονιά και ακόμα δέν έχουμε κατακτήσει κανένα wink.gif Αν για παράδειγμα δέν τα καταφέρουμε στο f4 και χάσουμε το πρωτάθλημα,δέν νομίζω να παρηγορεί κανένα ότι πέρασαμε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ότι ο Μπαρτζώκας κατάφερε να φέρει την ομάδα ένα κλίκ απο τα περσινά κατορθώματα.Ας δούμε τί θα κάνουμε απο δώ κ πέρα(που οι 'μαλ@κίες' δεν θα συγχωρούνται στα παιχνίδια/τελικούς)και μετά θα μπορούμε να μιλάμε για μετανοήσεις,προπονηταράδες και ομαδάρες rolleyes.gif

Για χτές,είδαμε πάλι τα 2 πρόσωπα του φετινού Ολυμπιακού,κυρίως βέβαια την κακή μας πλευρά.Ακόμα και όταν καταφέραμε να προσπεράσουμε στο σκόρ και να πάρουμε κάποια διαφορά,τα κάναμε όλα μαντάρα με παιδαριώδη λάθη και την ομάδα να μοιάζει εντελώς άπειρη για αυτό το επίπεδο cool.gif Είναι πλέον εμφανές και στον πιό άσχετο ότι ο κάθε παίκτης κάνει ότι γουστάρει μέσα στο γήπεδο:τρέχουμε στον αιφνιδιασμό όταν ΔΕΝ πρέπει,σουτάρουμε ακόμα κι άν έχουμε χάσει το καλάθι απο την ίδια θέση,δίνουμε πάσες στον αντίπαλο γιατί αποφασίζουμε ότι μπορεί ένας παίκτης να ξεφτιλίσει τους 5 της άλλης ομάδας...Αστεία πράγματα για αυτό το επίπεδο.

Για το f4:σίγουρα όλα γίνονται σε ένα(ή 2)παιχνίδι απλά πιστεύω ότι αυτός ο Ολυμπιακός που έχουμε δεί ολόκληρη την χρονιά δέν πρόκειται να καταφέρει να τερματίσει πρώτος.ΜΑΚΑΡΙ αλλά ειλικρινά δέν βλέπω πώς μπορούμε να παίξουμε 2 αγώνες χωρίς σοβαρά λάθη και με ρακέτα που θα κάνουν πάρτι οι αντίπαλες ομάδες.Δυστυχώς,μετά απο 7-8 μήνες,δέν έχουμε 'γιατρέψει τις πληγές μας'(σε επίπεδο παικτών αλλά και προπονητή)όποτε πάνω κάτω τον ίδιο ασταθή Ολυμπιακό θα δούμε και στο Λονδίνο.

ΥΓ1.Πάουελ και Παπ μας κράτησαν στο παιχνίδι όταν η κατηφόρα μεγάλωνε επικίνδυνα.

ΥΓ2.Ο Μπαρτζώκας έβγαλε πολύ πίεση στην συνέντευξη τύπου.



giorgos14
Μα στοχος της ομαδας δεν ηταν η κατακτηση της ευρολιγκας,αλλα η παρουσια στο F4.Ο,τι και να γινει εκει η ομαδα πετυχε τον ενα στοχο της.Το πρωταθλημα ειναι τελειως διαφορετικη ιστορια και θα το συζητησουμε τοτε
MaJesty23
o Mπαρτζώκας δεν έχει προσθέσει κάτι στην περυσινή ομάδα αλλά μάλλον έχει αφαιρέσει.Εγώ χτές στην θέση του θά στέλνα στον παππού ένα κιβώτιο Crystal. rolleyes.gif
SteveNashidis
QUOTE(Eddie.Johnson @ Apr 27 2013, 11:58 ) *
Προσγειωθείτε!

ΥΓ2.Ο Μπαρτζώκας έβγαλε πολύ πίεση στην συνέντευξη τύπου.


Λογικό είναι , απόλυτα λογικό ! Με τόσα που έχει ακούσει . Εδώ έβγαλα εγώ για χάρη του Μπαρτζώκα όταν είδα έναν να τον βρίζει επειδή πανηγύριζε τα καλάθια ...


Και μόνο που πήγαμε final 4 είναι πολύ καλό , με αυτή την ομάδα !
mixalisgate7
QUOTE(Manu7 @ Apr 27 2013, 00:02 ) *
Ο Φάρμαρ γιατί τόσο πάγκο στο 4ο δεκάλεπτο και ενώ χρειαζόταν έναν τρελό η Εφές? Στην Τουρκία αν δεν ήταν αυτός δεν γυρνούσε το ματσάκι..

Τούρκοι πάλι το μακρύτερο πήρατε...Δεν συμμορφώνεστε με τίποτα!


Από οτι είπε ο Μαχμούτι,χτύπησε στο γόνατο σε σύγκρουση με τον Σλούκα.
giorgos14
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 27 2013, 09:48 ) *
Από οτι είπε ο Μαχμούτι,χτύπησε στο γόνατο σε σύγκρουση με τον Σλούκα.


Και ο ιδιος ο Φαρμαρ ειπε σε συνεντευξη στο σπορτ-φμ οτι δεν μπορουσε να παιξει λογω γονατου.Η τυχη ευννοει και τους δυνατους tongue.gif
LFO
QUOTE(morfi @ Apr 27 2013, 01:20 ) *
Η ομάδα του παραμένει πρωταθλήτρια Ευρώπης, άρα ποιός του αφαιρεί το δικαίωμα να το λέει;


DEFENDING CHAMPIONS
plo koon
QUOTE (giorgos14 @ Apr 27 2013, 13:40 ) *
Και ο ιδιος ο Φαρμαρ ειπε σε συνεντευξη στο σπορτ-φμ οτι δεν μπορουσε να παιξει λογω γονατου.Η τυχη ευννοει και τους δυνατους tongue.gif

Η ομάδα αυτή δεν χρωστάει τίποτα στην τύχη. Είμαστε η δεύτερη πιο άτυχη ομάδα του top 8 μετά από τη Μπαρτσελόνα. Παίζουμε τη μισή σεζόν χωρίς το βασικό μας γκαρντ. Η εφές έπαιξε μισό αγώνα.
T.W.Is.M.
Η ευρωπαικη σεζον ειναι επιτυχημενη οτι κι αν πουμε εμεις εδω, οσα μειονεκτηματα κι αν βρισκουμε ή μεγαλοποιουμε. Οποιος δεν το βλεπει, απλα θελει να γκρινιαζει. Αν ειμαστε τοσο μετρια ομαδα, οπως θελουν να παρουσιασουν μερικοι, φανταστειτε να ημασταν και καλοι. Θα ειχαμε παρει το κυπελλο απο τωρα.
Οι αντιπαλοι στη συνεχεια ειναι η ΤΣΣΚΑ, που θα επαιζε κι αυτη χτες, αν δεν ειχαν περασει πριονιοκορδελα την Καχα Λαμποραλ, η Μπαρτσελονα που ζοριστηκε πολυ με τον Παναθηναικο(και δεν το λεω για να υποτιμησω τον ΠΑΟ, αλλα για να δειξω οτι δεν ηταν το τρενο που εδειχνε στους ομιιλους, αφηστε που το πηρε κι αυτη το σπρωξιματακι της οποτε χρειαζοταν) και η Ρεαλ, που ολοι χαρακτηρισαμε ταλαντουχα, αλλα ασοβαρη ομαδα(το οτι περασε την κατα τη γνωμη μου χειροτερη ομαδα των 8 με 3-0 δε φτανει για να αλλαξει τους χαρακτηρισμους). Μεγαλες ομαδες με μεγαλα ονοματα, αλλα οχι οι ανικητες αρμαδες, οπως θα παρουσιαστουν στις επομενες μερες. Αουτσαιντερ ειμαστε στο φαιναλ φορ και ετσι θα πρεπε να ειμαστε. Το οτι πηραμε το κυπελλο περσι δε μας κανει φαβορι(το ιδιο ισχυε και για τη Γιουγκοπλαστικα καποτε, χωρις να κανω συγκριση των ομαδων). Ισως ειναι καλυτερα, γιατι θα φυγει και μερος της πιεσης. Οποιος μας θεωρει καταδικασμενους, ας μην κανει τον κοπο να δει τα παιχνιδια.
Χτες πιστευω οτι ο Ολυμπιακος κερδισε και κατι ακομα:Μερος της εμπιστοσυνης του κοσμου του. Για χρονια αυτη η ομαδα οποτε γεμιζε(ή σχεδον γεμιζε) το ΣΕΦ, εχανε. Τα καταφερε σε ολα τα κρισιμα ματς μονο περσι, που ξεκινησε σαν το απολυτο αουτσαιντερ και ο κοσμος ειχε τις μικροτερες προσδοκιες. Φετος οι απαιτησεις ανεβηκαν και αρκετα ματς χαθηκαν εντος εδρας. Θα μπορουσε να χαθει και το χτεσινο μετα το κακο ξεκινημα και το -15 και τοτε θα καναμε πολλα βηματα πισω, οχι για τον αποκλεισμο, αλλα για την εμπιστοσυνη του κοσμου, που θα χανοταν αλλη μια φορα(ξερουμε ποσο μπασκετικο δεν ειναι το κοινο του Ολυμπιακου και ποσο ευκολα βρισκει αφορμη να αφησει το αθλημα και να επιστρεψει στο ποδοσφαιρο). Αντι ομως να χασει το παιχνιδι και να μην την εμπιστευτει ξανα ο κοσμος, η ομαδα αυτη καταφερε να γυρισει απο το -15 και να δειξει οτι εχει αποκτησει χαρακτηρα. Θα μου πει καποιος "δεν το ηξερες αυτο με τοσα παιχνιδια που εχει γυρισει?". Εγω το ηξερα, δεν ηταν ομως κατι που ειχε δειξει μεσα στο γηπεδο της φετος. Με τετοια παιχνιδια κερδιζεις περισσοτερο τον κοσμο σου απ οτι με ενα ανετο +15 και κερδιζοντας τη στηριξη του κοσμου(και ακομα περισσοτερο διατηρωντας την με καλα αποτελεσματα) δημιουργεις ομαδα με διαρκεια.
Τα πλει οφ ειναι μια αλλη ιστορια.
Οποιος υπολογιζει τον Παναθηναικο, κανει πολυ καλα. Ειναι μια σκληρη ομαδα και ενας δυσκολος αντιπαλος.
Οποιος ανησυχει, θα του πω οτι υπαρχουν και λογοι να ειναι αισιοδοξος.
Οποιος απαισιοδοξει, θα του υπενθυμισω ενα νουμερο: 62,8. Ειναι οι ποντοι που σκοραρε ο Παναθηναικος ανα αγωνα εναντιον της Μπαρτσελονα σε σειρα 5 αγωνων(οσων πιθανον να χρειαστουν και στους τελικους). Αν βρισκουν αδυναμιες στον Ολυμπιακο, μηπως να δουν και τις αντιστοιχες του Παναθηναικου με πρωτη πρωτη την επιθεση?
Τελος, οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται...
GMF80
Αν και η μόνη χρησιμότητα των αθλητικών εφημερίδων για μένα είναι για όταν έχεις ξεμείνει από κωλόχαρτο το "Σπανουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής" που πήρε το μάτι μου κάπου είναι επιτυχημένο... tongue.gif
1600
Καταρχην συγχαρητηρια στην ομαδα και στους παικτες ειδικοτερα, που παντα βρισκουν ενα εξτρα κινητρο -εστω κι αργοπορημενα- για να αποδειξουν μες στο γηπεδο οτι ειναι οι νυν Πρωταθλητες.

Οντως, συμφωνω, μεγαλη μαγκια να γυρισεις απο -15 και δη σε τετοιας κρισιμοτητας ματς (ζωης ή θανατου). Μπραβο και παλι μπραβο!

Ο κοουτς...σιγουρα δεν παρελαβε καμια ομαδα με..."μεγαλα προβληματα"...εκτος και υπαρχει και παραλληλο συμπαν...

Προφανως και οι τραυματισμοι βασικων παικτων, κατα τη διαρκεια της σαιζον, δυσκολεψαν το εργο του, αλλα αυτο ειναι και μεσα στο προγραμμα στο κατω-κατω, για αυτο αλλωστε εχεις 15+ παικτες.

Και...μεταξυ μας...ΟΚ...παικταρας και υπερπολυτιμος ο Μαντζαρης...αλλα φανταστειτε να ελειπε και κα΄νας Σπανουλης, κα΄νας Παπανικολαου, κτλ, για να καταλαβετε το νταρνταγανι που θα παθαινε ο Μπαρτζωκας και ολοι μας τελος παντων. Δηλαδη, θελω να πω, σιγουρα δεν κυλησε ροδινα η χρονια, αλλα οχι οτι κληθηκε να παιξει με Αναντικαταστατους παικτες (επαναλαμβανω, με ολο τον σεβασμο που τρεφω για τον Μαντζαρη, ειλικρινα).

Προφανως και γουσταρω που ανατρεψαμε το σκορ και τελικα καθαρισαμε τα βυσματα τους κωλογειτονες. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι εγινε καλυτερος προπονητης ο Μπαρτζωκας! μην τρελαθουμε κιολας! οι παικτες το γυρισανε το παιχνιδι και εν τελει το πηρανε, επειδη διψανε να αποδειξουν οτι τιποτε δεν εγινε τυχαια περισυ. Επισης, δεν περιμενω ενα ματς για να κρινω καποιον ανθρωπο και πολυ δε περισσοτερο δεν προκειται να αλλαξω -αρδην- αποψη μετα απο ενα παιχνιδι.

Η κριτικη που ασκειται, τουλαχιστον απο μερους μου, θεωρω πως ειναι κοσμια, πολιτισμενη και εντος οριων. Ουτε τον εβρισα, ουτε τον προσεβαλα. Δικαιωμα μου ειναι ομως, να μπορω να τον συγκρινω με μερικους προπονητες που μου ερχονται στο μυαλο, οταν τον βλεπω να πελαγοδρομει στον παγκο, πραγμα οχι σπανιο.

Τωρα, αν αυτο δεν αρεσει σε μερικους, ειλικρινα, δεν μπορω να βοηθησω. Μεγαλα παιδια ειμαστε, υποθετω και σε αυτο το φορουμ θα υπαρχει επιλογη "αγνοησης καποιου μελους και των μηνυματων του", αρα, η ζωη συνεχιζεται...

Μακαρι να γινει καλυτερος προπονητης ο Μπαρτζωκας, πολυ θα ηθελα να το δω. Απλως θα προτιμουσα να τον εβλεπα να πειραματιζεται σε καποια αλλη ομαδα και οχι σε αυτο το φυτωριο της Εθνικης Ομαδας του αμεσου μελλοντος.

Καλο μας ταξιδι στο Λονδινο κι ευχομαι να μαγεψουμε την καταπληκτικη Ο2 Arena με κοκκινες ιαχες θριαμβου.
pain of salvation
QUOTE(Eddie.Johnson @ Apr 27 2013, 10:58 ) *
Προσγειωθείτε!


huh.gif ...κάνε μας την χάρη
Ασε να χαρούμε λίγο.Απόλαυσε και εσύ την ζωή.Είναι μικρή.

Και μια αποκάλυψη: ο dimit είναι ένα από τα παιδάκια γύρω από τον Παπανικολάου,που του ζητούν την φανέλα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.