Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Olympiacos vs. Anadolu Efes
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2012-2013
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
tzagasdog
ρε παιδια αντικειμενικά τις διαφορες που εχουμε χασει φετος μονο κατι σλοβενοι και κροατες τα καταφερνουν το ίδιο καλά...

γίναμε αυτοί που κράζουμε. Ανεξαρτήτως το τι έγινε για μένα τουλάχιστον θα έπρεπε να είχε χαμηλώσει το σχήμα ο Μπαρτζό και να βάλει Περπε μέσα μαζι με Παπ να στείλει τον Πέρπε στο ποστ να περάσει η ώρα και τέλος.

Ειλικρινά πιστεύω ότι έπρεπε να είχε βάλει τον Πρίντεζη πιο νωρις στο 4ο και τον Σπανούλη στο τέλος όχι γιατί είναι ο Κομπε και δεν γίνεται να μην παίζει στο τέλος όσο για το εξης απλό ότι η ομάδα έχει μάθει να έχει τον Σπανούλη στο τέλος και την ελαφραίνει ψυχολογικά να υπάρχει μέσα. Ξέρουν οτι και μαλακία να κάνουν ο Σπαν θα τους βοηθήσει.

Εκεί στο 38΄ εγώ θα έπαιζα με Λο Σπαν Πέρπε Παπ και Χαινς.. Και θα έπαιρνα και το time στο τρίποντο του φάρμαρ για να ηρεμήσει το κοινό και να ξεθολώσουν οι παίχτες μου.
Manu7
Ε αρα ο προπονητης στο τελευταιο διλεπτο δικαιολογειται να κανει τις μλκιες του και να δεχομαστε 8-0 σερι επειδη η ομαδα ηταν καλη σε ολο το υπολοιπο ματς. Η αυτοκτονια ηταν που πονεσε. Δεν θα μας επιβαλετε το πως νιωθουμε κιολας οταν χανουμε τετοια ματς...

Δεν ειναι ποδοσφαιρο το μπασκετ να συνομωτει το συμπαν για να χασεις τετοιο ματς. Εχεις την τυχη στα χερια σου.

Αυτο με το ταιμ αουτ ηταν φοβερο που διαβασα. Η ομαδα δεχεται 5-0 αλλα οχι να μην παρει ταιμ αουτ επειδη ειναι τελευταιο κ ετσι αργοτερα δεν θα εχουμε την επαναφορα απο το κεντρο. Αρα παραδεχομαστε οτι το μοιραιο ερχεται κ προετοιμαζομαστε για το σουτ της νικης πλεον κ οχι να ηρεμησει η ομαδα για το σουτ που θα καθαρισει το ματς. Οκ αυτο ομολογω πως δεν το περιμενα....
1600
Εχετε πολυ πλακα μερικοι....."Μη μιλας!...κανεις κακο στην ομαδα!"....."Κραξτε μεν, με μπασκετικα επιχειρηματα δε".....

...μαλιστα...μηπως να κανουμε και καμια τεχνικη αναλυση των 40 λεπτων, ετσι, για διαπιστευτηρια, πριν πουμε οτιδηποτε?

...ξερω 'γω...ρωταω...γιατι φαινεται οτι πιο πολυ εκτιματε τους κλασσικους προπονητες εξεδρας, αυτους τους αδικημενους εννοω, που εμαθαν το pick n roll και μπορουν πλεον να εκφερουν τεχνικη αποψη επι ενος αγωνα...

Σιγα μην καθησω να γραψω πως επρεπε να παιζει ο Ολυμπιακος κι ο καθε Ολυμπιακος, και ειδικα μεσα απο ενα πληκτρολογιο.....Φυσικα και οι παρατηρησεις μου θα ειναι γενικες, χωρις να στεκομαι σε καθε λαθος που συμβαινει σε καθε λεπτο του αγωνα, απο πλευρας διαχειρισης υλικου.

Λετε επισης μερικοι, οτι δε φταιει ο προπονητης, αλλα οι παικτες...σωστο...εν μερει ομως...διοτι για να φτασεις στο συμπερασμα οτι σου φταιει ο Παουελ, ο Σερμαντινι, ο χ-ψ-ω, ακομη ακομη κι ο Αντιτς (που δεν τον παω μια!) ακομη κι αυτο...ευθυνη του προπνητη ειναι. Αυτος και μονο αυτος (coach) επιτρεπει σε καποιον-οποιον παικτη να μην βοηθα την ομαδα οσο οφειλει και κατα συνεπεια να τον εκθετει (τον προπονητη) οντας υπευθυνος για τον οποιο χρονο συμμετοχης του.

Η εικονα που εχει μια ομαδα, δυναται να αλλαξει -αρδην- εντος 1 λεπτου, με το αντιστοιχο δικαιωμα του προπονητη για Αλλαγες, οποτε το κρινει αυτος αναγκαιο.

Ο Αντιτς, πχ, ενα 4αρι (...ο θεος να το κανει...) ειναι παγκοσμιο φαινομενο για τη θεση που παιζει, καθως η τελευταια του φορα που σκοραρε μεσα στη ρακετα...πρεπει να ηταν απο εποχης ΑΕΚ. Αντιθετως, εχει βαλθει να στραβωσει τα στεφανια με τα -συνηθη- τουβλα του. Αυτο...αν το αναλυσεις και το πας μεχρι τελους...δεν μπορεις να το αποδωσεις ευθεως στον Σκοπιανο, αλλα στον προπονητη του, που αφ ενος το επιτρεπει (μην πω του το ζηταει κιολας) κι αφ ετερου παλι στον προπονητη tongue.gif αφου ενω διαπιστωνει συνεχως οτι ολο αυτο κανει κακο στην ομαδα, αυτος εμμονικα τον επιβραβευει με ισο και μερικες φορες περισσοτερο χρονο συμμετοχης στην ομαδα. Αν του Αντιτς, του ζητησεις να εισερχεται πιο συχνα στην αντιπαλη ρακετα, να φθειρει και κανενα παικτη με καποιο φαουλ, να βαλει και κα'να (σχετικα) σιγουρακι διποντο απο κατω, ειμαι βεβαιος οτι θα το διεκπεραιωσει. Επαγγελματιας ειναι. Αν παλι δεν μπορει, μπορεις να του ζητησεις ευγενικα να βρει αλλη ομαδα. Ληξις. Τι δεν καταλαβαινετε?

Προφανως τα ιδια ισχυουν και με τις υπολοιπες θεσεις. Δεν μπορει να εχουμε στην πενταδα τον Καραγκουνη του Μπασκετ (Σπανουλης) να φωναζει διαρκως στους αλλους....."μπαλλα! μπαλλα! εδω! σε εμενα!".....κι εσυ απ εξω βλεποντας ολο αυτο να στεκεσαι απαθης (στην καλυτερη) και μερικες φορες να χειροκροτεις μηχανικα μετα απο επαναλαμβανομενα τριποντα τουβλα, επειδη ετσι σου ειπαν οτι γινεται (χειροκροτουμε την προσπαθεια, οχι το αποτελεσμα).

Ολα τα πραγματα εχουνε ενα οριο. Αυτο το τελευταιο δε, το θετει ο προπονητης. Ποσες φορες πρεπει να δουμε δηλαδη (και οι αντιπαλες ομαδες κυριως) να παιρνει την μπαλλα ο Σπανουλης σε επιθεσεις τελευταιων δευτερολεπτων, να ταλαιπωρει την μπαλλα, να σηκωνεται για σουτ υπο πιεση, και ολοι εμεις απ εξω να ευχομαστε! να μπει το σουτ.

Δεν ειναι αυτο το μπασκετ, κυριοι. Γιατι με τετοιες συμπεριφορες, δημιουργουνται και οι αντιστοιχες καταστασεις, την μια να τον βαφτιζουμε....."παικταρα! το πηρες μονος σου"... και στην στραβη να λεμε....."ρε τον μλκ! ποσα τριποντα πρεπει να χασει για να σταματησει να σουταρει".....

Καλος προπονητης, δεν ειναι ο "ακαμπτος", αυτος που προσπαθει να επιβαλλει συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου σε συγκεκριμενους παικτες, επειδη καποτε, αυτο "επιασε".
Καλος προπονητης ειναι αυτος που ειναι ανοικτομυαλος και οταν παει σε μια ομαδα, βλεποντας το ροστερ παικτων, Αναλογως, αποφασιζει τον καλυτερο δυνατο τροπο παιχνιδιου, που να ταιριαζει στην ομαδα, ωστε αυτη να αποδιδει, κι ετσι ο κοουτς να μπορει να καυχιεται οτι "παιρνει το 100% απο τους παικτες του".

Για αυτον τον λογο, ενας μαεστρος των γηπεδων, των πλατω (που ελεγα πριν), και γενικα ενας "διαχειριστης υλικου και καταστασεων", θεωρειται επιτυχημενος οταν καταφερνει να εκμαιευσει τον καλυτερο ευαυτο των οποιων συνεργατων του. Τωρα, τα συστηματα, ο τροπος, η μεθοδος που θα επιλεγεί, ειναι καθαρα στη διακριτικη ευχερεια του μαεστρου. Το κοινο απλως παρακολουθει το αποτελεσμα ολης αυτης της συνθεσης και ειτε μαγευεται, ειτε παρακαλαει πότε θα τελειωσει το μαρτυριο...
plo koon
QUOTE (Manu7 @ Apr 20 2013, 11:34 ) *
Αυτο με το ταιμ αουτ ηταν φοβερο που διαβασα. Η ομαδα δεχεται 5-0 αλλα οχι να μην παρει ταιμ αουτ επειδη ειναι τελευταιο κ ετσι αργοτερα δεν θα εχουμε την επαναφορα απο το κεντρο. Αρα παραδεχομαστε οτι το μοιραιο ερχεται κ προετοιμαζομαστε για το σουτ της νικης πλεον κ οχι να ηρεμησει η ομαδα για το σουτ που θα καθαρισει το ματς. Οκ αυτο ομολογω πως δεν το περιμενα....

Τι να πω. Εγώ όντας 2 πόντους μπροστά περιμένω το χειρότερο σενάριο να εξελιχθεί ως εξής.
1) Αστοχώ στην επίθεση
2) Γρήγορο τρίποντο από την εφές
3) Μετά έχω περίπου 10 sec επίθεση και προφανώς παίρνω time για να επαναφέρω από το κέντρο.

Δεν ξέρω μπορεί να το βλέπω και λάθος. Αλλά εγώ αυτό θα έκανα και επαναλαμβάνω. 9/10 θα είχα κάνει το σωστό.
rchos
Εγώ χαίρομαι για ότι έγινε.
Θα δούμε ένα ακόμη μεγάλο αγώνα στο ΣΕΦ.
Η Ευρωλίγκα στα καλυτερά της φέτος.

Είμαι και εγώ της άποψης πως ο Σπανούλης τα τελευταία 2 λεπτά πρέπει να παίζει αλλά σε αυτά τα θέματα οι ισοροπίες είναι λεπτές.Αν νικάγαμε(που ουσιαστικά νικήσαμε) ο Μπαρτζώκας θα ήταν ο πρώτος μάγκας.Αν πάλι έμπαινε ο ΣΠανούλης και ξαναχάναμε πάλι θα τα άκουγε.Δεν υπάρχει επιστροφή.

Έκανε πάλι τα λαθη του αλλά προχωράμε.
Κρατάμε την εμφάνιση Σλούκα-Λο και συνεχίζουμε.


Παρασκευή βράδυ γενικός ξεσηκωμός στο ΣΕΦ και νίκη με 15 πόντους διαφορά με πάρτυ πρόκρισης στο τέλος.


Υ.Γ. Η ομάδα φέτος βοηθάει σε αρκετά σημεία τους Αγγελόπουλους στις καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις με τον Σπανούλη.
Υ.Γ.2 Λούκας αντί ΓΚέτσε-Σπανούλη και ψηλός τύπου Ντόρσευ-Λάσμε αντί Πάουελ και η ομάδα αν μείνει φυσικά και ο γίγαντας Χάινς θα είναι το ίδιο καλή αν όχι καλύτερη και με λιγότερα λεφτά.
jovan
Κάποιες παρατηρήσεις για την φετινή ομάδα.
1)Είχαμε πρόβλημα στην επαναφορά της μπάλας από τη baseline.
2)Φέτος δεν έχουμε βάλει σχεδόν κανένα buzzer beater μετά από time out στο τέλος του αγώνα.(θυμίστε αν κάνω λάθος).
natouralistis
QUOTE (rchos @ Apr 20 2013, 11:54 ) *
Κρατάμε την εμφάνιση Σλούκα-Λο και συνεχίζουμε.


Ο Λο στο τέλος έπαιξε σαν φοβισμένο παιδαρέλι και του κλέψαν 2 φορές τη μπάλα στο κέντρο

Ο Σλούκας στο νικητήριο καλάθι του Γκόρντον, τον αφήνει να τον καβαλικέψει και δεν κάνει ένα στοιχειώδες μπλοκ αουτ

Ευθύνονται τα μέγιστα και οι δύο για την ανατροπή των Τούρκων.
QUOTE (rchos @ Apr 20 2013, 11:54 ) *
Υ.Γ. Η ομάδα φέτος βοηθάει σε αρκετά σημεία τους Αγγελόπουλους στις καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις με τον Σπανούλη.
Υ.Γ.2 Λούκας αντί ΓΚέτσε-Σπανούλη και ψηλός τύπου Ντόρσευ-Λάσμε αντί Πάουελ και η ομάδα αν μείνει φυσικά και ο γίγαντας Χάινς θα είναι το ίδιο καλή αν όχι καλύτερη και με λιγότερα λεφτά.


Από ομάδα διεκδικήτρια τίτλου θα το γυρίσουμε σε ομάδα που παλεύει για το TOP16.
T.W.Is.M.
Για μενα το ταιμ αουτ στα 31'' με τη διαφορα στους 2 ΔΕΝ το παιρνεις. Ουτε με 5-0 σερι του αντιπαλου, ουτε με 10-0. Υπαρχει μια επιθεση για καθε ομαδα, μπορει να σου χρειαστει για την τελευταια επιθεση και το οτι αυτη η επιθεση ηταν 2'' ειναι ευθυνη των παιχτων που εχασαν τα ριμπαουντ και οχι δικη σου. Ειναι ομως και κατι αλλο. Δε βαζεις απο μονος σου μια δυσκολια παραπανω στην ομαδα σου. Δεν την αναγκαζεις να κανει την επαναφορα σε προετοιμασμενη αμυνα που θα παει για το κλεψιμο και αν σου κλεψει την μπαλα εφυγε για σιγουρο καλαθι.
Ο δε Χαινς οπως εχουμε δει ολοι, παιζει ολο ή σχεδον ολο το 4ο 10λεπτο. Αυτο που πιθανον να μην εχουν προσεξει πολλοι ειναι οτι το διαστημα στα μεσα του δεκαλεπτου ειναι παντα καλο διαστημα σε οποιοδηποτε κλειστο παιχνιδι. Εκει πηραμε το προβαδισμα στο πρωτο ματς με την Εφες, εκει πηραμε τη διαφορα χτες, εκει ειχαμε παρει προβαδισμα στα 2 παιχνιδια με τη Σιενα, εκει γυρισαμε το ματς στη Ρωσια με τη Χιμκι, αποκτησαμε προβαδισμα στο ΣΕΦ με τη Χιμκι, ξεφυγαμε στο σκορ στο Καουνας, ισως να ειναι και αλλα παιχνιδια που δε μου ερχονται τωρα. Σιγουρα η παρουσια του Χαινς παιζει ρολο σε αυτα τα διαστηματα(το ιδιο και του Παπανικολαου, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα). Εννοειται οτι αφου αυτον εμπιστευομαστε περισσοτερο, αυτος πρεπει να παιζει και στα τελευταια λεπτα. Στο μονο που μπορω να εχω μια ενσταση ειναι το πρωτο κομματι της 4ης περιοδου(2-3' δηλαδη), που θα μπορουσε να ξεκουραζεται και αυτα τα λεπτα να τα εχει παρει αλλου. Αλλιως θα πρεπει να τον επιβαρυνουμε με 30λεπτα μαχης με αντιπαλους 10 και 15 cm ψηλοτερους.
Για το θεμα του Σπανουλη νομιζω οτι καλως κατ αρχην βγηκε, αφου δεν προσφερε. Αφου λοιπον πας να κερδισεις το ματς χωρις το Σπανουλη, γιατι να μη συνεχισεις χωρις αυτον? Το οτι ειναι αξιοπιστος χειριστης της μπαλας και ευστοχος στις βολες ειναι δεδομενο. Εξισου δεδομενο ειναι και οτι ειναι επιρρεπης σε λαθη. Δε θα το επαιζε Bob Cousy να παρει τη μπαλα και να τριπλαρει με ολη την Εφες να τον ακολουθει μεχρι να παρει φαουλ. Θα πρεπε να αντιμετωπισει παγιδες και να πασαρει και εκει το λαθος ειναι εξισου επικινδυνο και απ αυτον.Βεβαια το ερωτημα ειναι αν θα ειχαμε καλυτερη τυχη με αυτον μεσα στο τελευταιο 1,5 λεπτο. Πιθανον ναι, αλλα δεν παυεις σ αυτη την περιπτωση να βαζεις εναν κρυο παιχτη να παρει την ευθυνη της επιθεσης και παντα μιλαμε με πιθανοτητες. Οι πιθανοτητες να συμβουν σε 1'22'' δικο σου αστοχο τριποντο, ευστοχο τριποντο του αντιπαλου στο transition, λαθος δικο σου στη σεντρα, φαουλ στον αντιπαλο, ο οποιος αστοχει στη δευτερη βολη(και οχι στην πρωτη που ειναι παντα η πιο δυσκολη απο πλευρας πιεσης), να χασεις το ριμπαουντ, να αστοχησουν οι αντιπαλοι σε τριποντο, να χασεις κι αλλο ριμπαουντ και να δεχτεις φολοου με το ενα χερι στα 2,2'' για να χασεις το ματς ποσες ειναι αραγε? Ειδικα οταν για να γινουν ολα αυτα ενδεχομενως να εχουν πατησει γραμμη οι αντιπαλοι στο κλεψιμο που εκαναν και να εχει γινει και φαουλ στη φαση του φολοου.
Razorblade Fish
Η ομάδα ψάχνει μια άμυνα και ένα αμυντικό ριμπάουντ για να καθαρίσει το ματς και ο Μπαρτζώκας συνεχίζει με Πρίντεζη που δεν μαρκάρει ούτε κώνο και δεν μπορεί να πάρει ριμπάουντ ούτε από τον Ιμπαγάσα.Στις βολές του Φάρμαρ πρέπει να μπεις μέσα με Άντιτς-Σερμαντίνι,αφού είναι οι 2 καλύτεροι σου αμυντικοί ριμπάουντερ και καλύτεροι στις βολές,αν μετά σου γίνει φάουλ.Ευτυχώς όμως που κρατήσαμε το τάιμ-άουτ για το τέλος και σχεδιάσαμε αυτή την ονειρεμένη επίθεση,σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα να πάρει το σουτ από τα 10 μέτρα αυτός που κάνει την επαναφορά.Η ομάδα δείχνει ότι δεν μαθαίνει από τα λάθη της και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό.Έχουμε φάει 8-0 σερί σε 1 λεπτό(για 4η ή 5η φορά φέτος) και δεν φταίει ο προπονητής ούτε πρέπει να γκρινιάζουμε,μάλιστα..Όσο για το Σπανούλη,προσωπικά θα τον έβαζα στο τελευταίο λεπτό,αλλά δεν με ενόχλησε που δεν μπήκε,ούτε το θεωρώ λάθος.Θα μπορούσε να είναι μεγάλο κέρδος το χτεσινό παιχνίδι σε αυτό το θέμα(να κερδίζαμε χωρίς αυτόν),αλλά πλέον ακόμα και αυτό το στοίχημα χάθηκε.
natouralistis
Επειδή σου αρέσουν αυτά twism, να σου θυμίσω ότι η διαφορά των 20 πόντων με τη Κάχα έγινε +8 όταν στο τέλος βγήκε ο Σπανούλης. Βασικά δεν χρειάζεται να κάτσω να θυμηθώ παιχνίδια, είναι όλα τα παιχνίδια. Όταν βγαίνει ο Σπαν το επίπεδο πέφτει. Υπάρχουν εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν το κανόνα, ακόμη και στα παιχνίδια της Α1, χωρίς Σπανούλη χάνεις ποιότητα σαν ομάδα.

Όποιος έχει όρεξη να ξαναδεί το χθεσινό παιχνίδι θα καταλάβει ότι ο Σπανούλης δεν ήταν αρνητικός, ήταν μεν άστοχος απέναντι σε μια προσαρμοσμένη άμυνα πάνω του αλλά αρνητικός δεν ήταν. Το ότι η ομάδα προηγούταν σε όλο το ματς οφείλεται στα spliτ outs του.
sir-elric
χειρουργικη διαιτησια τους κρατησαν με τα ψεματα στο παχνιδι τους εκατσε και το τελος. ερχονται στο ΣΕΦ σε μια βδομαδα για την μητερα των μαχων. καλητερος μας παικτης ο βουγιασιτσ smiley.gif
πολυ σωστος ο μπαρτζωρκας που κρατησε τον σπανουλη στο τελος εξω. Δεν του βγηκε αλλα κοουτσαρει τον ολυμπιακο οχι τον σπανουλιακο.
T.W.Is.M.
QUOTE(natouralistis @ Apr 20 2013, 12:37 ) *
Επειδή σου αρέσουν αυτά twism, να σου θυμίσω ότι η διαφορά των 20 πόντων με τη Κάχα έγινε +8 όταν στο τέλος βγήκε ο Σπανούλης. Βασικά δεν χρειάζεται να κάτσω να θυμηθώ παιχνίδια, είναι όλα τα παιχνίδια. Όταν βγαίνει ο Σπαν το επίπεδο πέφτει. Υπάρχουν εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν το κανόνα, ακόμη και στα παιχνίδια της Α1, χωρίς Σπανούλη χάνεις ποιότητα σαν ομάδα.

Όποιος έχει όρεξη να ξαναδεί το χθεσινό παιχνίδι θα καταλάβει ότι ο Σπανούλης δεν ήταν αρνητικός, ήταν μεν άστοχος απέναντι σε μια προσαρμοσμένη άμυνα πάνω του αλλά αρνητικός δεν ήταν. Το ότι η ομάδα προηγούταν σε όλο το ματς οφείλεται στα spliτ outs του.


Δεν αντιλεγω οτι ο Σπανουλης ειναι ο καλυτερος και πιο ποιοτικος παιχτης στον Ολυμπιακο. Αυτο ειναι αυτονοητο. Χτες ομως ηταν πολυ αστοχος και ακομα κι αν βοηθησε δημιουργικα, καποια στιγμη που σταματησαν να μπαινουν τα σουτ απ την περιφερεια και η αμυνα εκλεινε την πασα μεσα απο το Σπανουλη, δε βοηθουσε. Αρα καλως βγηκε και φανηκε και στο αποτελεσμα αυτο. Αν επανερχοταν στο τελος, θα ειχαμε περισσοτερη τυχη να κρατησουμε τη νικη. Δε θα ημασταν εξασφαλισμενοι ομως. Χρειαζονταν να γινουν πολλα για να χασουμε και εγιναν. Καποια απ αυτα ειναι δικη μας ευθυνη και καποια οχι. Τα πρωτα μπορουσε να τα βελτιωσει ο Σπανουλης, χωρις να ειναι και σιγουρο οτι θα το εκανε. Στα δευτερα δεν μπορουσε να κανει τιποτα ουτε ο Σπανουλης, ουτε ο Μαντζαρης ουτε ο Ιβκοβιτς, ουτε ο Ντορσει(γιατι οταν χανεις, παντα θυμασαι αυτους που λειπουν).
Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αν τελικα κερδιζαμε, ο Μπαρτζωκας θα ακουγε υμνους που πηρε το ματς χωρις το Σπανουλη. Οχι εδω φυσικα, εδω ειναι μονιμα ο υπευθυνος για καθε τι κακο πριν καν αυτο συμβει. Η συγκριση με τον Ιβκοβιτς βλεπεις ειναι παντα αδικη. Αν ηταν Ιβκοβιτς ο Μπαρτζωκας, δε θα ηταν στην Ολυμπια Λαρισας, το Μαρουσι και τον Πανιωνιο μεχρι τωρα, αλλα στην Καχα Λαμποραλ, τη Μακαμπι και την ΤΣΣΚΑ. Ακομα περισσοτερο οταν στη συγκριση μπαινουν και τα περσινα κατορθωματα του Ιβκοβιτς με τον Ολυμπιακο. Αυτα που επηρεασαν και τον ιδιο τον Ιβκοβιτς για να αποσυρθει απο το κοουτσαρισμα συλλογων...
modernam
QUOTE(natouralistis @ Apr 20 2013, 09:53 ) *
66-73 1.29 ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ!!!

Αντί λοιπόν να μας λες βλάκες που κάνουμε κριτική, ψάξτο μήπως πράγματι ο Μπαρτζώκας κοιμήθηκε...


κανένας Μπαρτζώκας δεν κοιμήθηκε.
στο τελευταίο 1,5 λεπτό τα κύρια λάθη ήταν τα εξής (ουσιαστικά 4 λάθη σε 1,5 λεπτό!!!):

1) 2 λάθος κατεβάσματα από τον έμπειρο Λο. Εκείνη τη στιγμή η ομάδα παίζει με δύο pg και η μπάλα σωστά πάει στον Λο. Και στις δύο περιπτώσεις όμως πέφτει στην παγίδα και κλείνεται στην πλάγια γραμμή.
2) χάνουμε το ριμπάουντ μετά την άστοχη βολή του τούρκου (λάθος του πρίντεζη)
3) τρελό follow από λούκας (πάλι λάθος των παικτών - του σλούκα νομίζω)

αν θέλετε να κρίνεται ομάδα και κόουτς κρινετέ τους για το παιχνίδι της τετάρτης (όπου μας πιάσαν στον ύπνο) αλλά όχι για το χτεσινό.
Eddie.Johnson
'Ακουσα χτές έναν δημοσιογράφο στο ραδιόφωνο να λέει 'ο Ολυμπιακός έχασε το σημερινό παιχνίδι την Τετάρτη,όχι απόψε'.

Νομίζω αυτό το σχόλιο είναι αρκετά εύστοχο καθώς όπως έπαιξε ο Ολυμπιακός την Τετάρτη(παράτησε το παιχνίδι)έδωσε το ψυχολογικό πάτημα στην Εφές να πιστεύει ότι 'μας έχει',ότι μπορεί να περάσει την σειρά και να βρεθεί στο final four.

Κάπου εκεί εντοπίζεται το φετινό (μεγάλο,χωρίς λύση μέχρι στιγμής)πρόβλημα του Ολυμπιακού,που αφορά φυσικά την προετοιμασία μεγάλων παιχνιδιών-τελικών(θυμιθείτε την εμφάνιση με τον ΠΑΟ στο κύπελο).

Οταν δέν καταφέρνει το προπονητικό team,να περάσει στους παίκτες,την ξεχωριστή σημασία που έχουν τέτοιοι αγώνες,η ομάδα καταρρέει κατα την διάρκεια του αγώνα υπο την πίεση του αντιπάλου και μάλιστα όταν αυτοί μασάνε σίδερα και εμείς πορευόμαστε με το 'πάμε γερά παιδιά,θα το γυρίσουμε'...Αν η ομάδα είχε πάει την Τετάρτη,αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι σαν τελικό(και όχι ότι έχουμε άλλη μία ευκαιρία σε 2 μέρες),θα είχαμε φύγει πιστεύω με 3-0 απο την Τουρκία.Απο την στιγμή που δέν το κάναμε όμως,φτάσαμε στο 2-2 και τώρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα(για μένα κυρίως σε θέμα ψυχολογίας,μετά και χτεσινή καρπαζιά πάνω που είχαμε σηκώσει κεφάλι).

Για το χτεσινό παιχνίδι,μπορώ απλά μόνο να σχολιάσω ότι ήταν μια μέτρια εμφάνιση καθώς η μεγάλη ευστοχία στα τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο 'ξεγέλασε' τους πάντες ότι παίζαμε καλά και μάλιστα ότι η άμυνα μας έκανε την διαφορά.Οταν αρχίσαμε να μήν βάζουμε τρίποντα,δημιουργήθηκε επιθετικό πρόβλημα και οι Τούρκοι άρχισαν σιγά σιγά να πλησιάζουν.Κάπου εκεί πιστεύω άρχισε να παίρνει η κάτω βόλτα και τους παίκτες ότι 'ωχ τί θα κάνουμε άν περάσουν μπροστά'.

Το ότι φτάσαμε να είμαστε 7 πόντους μπροστά στο τέλος ήταν αποτέλεσμα προσωπικών επιλογών των παικτών και ενός δύο σούτ που μπήκαν.Επίσης προσωπικές επιλογές/λάθη ήταν αυτά που έκανε ο Πρίντεζης(δέν έβγαλε έξω την μπάλα αλλά έριξε 'πεταχτάρι')και ο Λό(που έχασε την μπάλα).

Απορώ γιατί περιμένουν οι περισσότεροι να βοηθήσει ο Μπαρτζώκας απο τον πάγκο(σε επίπεδο time out,εντολών,συστήματος κλπ)όταν όλη την χρονιά μας έχει αποδείξει το αντίθετο.Οι παίκτες κάνουν πάντα του κεφαλιού τους μέσα στον αγώνα,είτε είμαστε μπροστά στο σκόρ,είτε πίσω.Είναι μία ομάδα που παίζει με το ένστικτο,με τήν κ@υλα που έχει ο καθένας εκείνη την στιγμή,γιαυτό και βλέπουμε να σουτάρουν άπειρα τρίποντα και να μήν υπάρχει παιχνίδι κοντά στο καλάθι(έστω κι άν έχουμε μία 5αδα ψηλών).

Ο κακός Σπανούλης,ο κακός Μάντζαρης(θυμιθείτε πόσο είχε πέσει πρίν τραυματιστεί),ο κακός Λο,ο Αντιτς,ο Παουελ,ο Μαυροειδής,ο Περπέ,ο ασταθής Παπ,ο Σλούκας Εντι Τζόνσον(υποτίθεται...)ακόμα καί ο ανύπαρκτος Γκετσεβίτσιους,είναι έτσι επειδή κάποιος τους ωθεί να είναι έτσι...wink.gif

Οπως είχα πεί και πρίν λίγες μέρες,είναι εμφανές το πρόβλημα του Ολυμπιακού,όποιος δέν το βλέπει κρατά επίτηδες τα μάτια του(ή τα αυτιά του)κλειστά.

Με την Μπάρτσα στο ΣΕΦ είπαμε ότι είναι πολύ καλοί για μάς γιαυτό δέν μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε(και ο ΠΑΟ τους βγάζει την παναγία),με την Μακάμπι έφταιγε το τρίποντο του Αμερικάνου απο τα 10μέτρα,με την Εφές προχτές ευθύνη είχε η κωλοφαρδία των Τούρκων στα τρίποντα,ενώ χτές μας έφταιγαν οι διαιτητές και το φόλοου του Λούκας biggrin.gif

Ελπίζω σε μία βδομάδα απο σήμερα να μήν ψάχνουμε τι έφταιγε πάλι rolleyes.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Eddie.Johnson @ Apr 20 2013, 14:57 ) *
Με την Μπάρτσα στο ΣΕΦ είπαμε ότι είναι πολύ καλοί για μάς γιαυτό δέν μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε(και ο ΠΑΟ τους βγάζει την παναγία),με την Μακάμπι έφταιγε το τρίποντο του Αμερικάνου απο τα 10μέτρα,με την Εφές προχτές ευθύνη είχε η κωλοφαρδία των Τούρκων στα τρίποντα,ενώ χτές μας έφταιγαν οι διαιτητές και το φόλοου του Λούκας biggrin.gif

Ελπίζω σε μία βδομάδα απο σήμερα να μήν ψάχνουμε τι έφταιγε πάλι rolleyes.gif


Με την Μπαρτσελονα επαιζε και καποιος Πιτ Μαικλ που εβαλε 20 ποντους στο ΣΕΦ, αλλα πολυ βολικα τον ξεχναμε.
Απ την αρχη της χρονιας πρεπει να κερδιζουμε καθε αγωνα με 20 ποντους. Πρεπει να τρεχουμε σε καθε αγωνα σαν δαιμονισμενοι για 40', να βαζουμε ολα τα ελευθερα σουτ, να παιζουμε ξυλο λες και ειμαστε στο UFC, να μην κανουμε λαθη και να μη χανουμε ριμπαουντ ουτε απο ψηλοτερους αντιπαλους, τους οποιους χτυπαμε σε αλλες αδυναμιες, αλλα παρολα αυτα πρεπει να υπερτερουμε κι εκει. Παιχτες που περσι ηταν συμπληρωματικοι πρεπει ξαφνικα φετος να γινουν πρωταγωνιστες και αυτοι που ηταν πρωταγωνιστες να παιζουν σαν κομπιουτερ. Αντιπαλοι δεν υπαρχουν, οταν εχεις εναν τιτλο απο περσι, δεν μπορει να χανεις και πρεπει να κανεις πλακα την επομενη χρονια.
Αν ειχαμε περασει σαν τη Ρεαλ, θα εφταιγε η Μακαμπι που ηταν ανυπαρκτη. Αν ειχαμε περασει σαν την ΤΣΣΚΑ, θα προετοιμαζομασταν για το ξεβρακωμα στο φαιναλ φορ, οπου δε θα μας σφυριξουν ετσι. Αν ειχαμε φερει τη σειρα στο 2-2 με τον τροπο που το εχει φερει η Μπαρτσελονα, θα πρεπε να παραχωρησουμε τη θεση στον Παναθηναικο χωρις αγωνα, γιατι δεν αξιζουμε να περασουμε. Αν δε ειχαμε αποκλειστει, θα πρεπε να στηθουν λαικα δικαστηρια, να κρεμασουμε το δελτιο του Σπανουλη που παιζει για τον εαυτο του και το συμβολαιο, να κοψουμε το μπασκετ στον Παπανικολαου, γιατι θα μεινει κριαρι μια ζωη, να απελασουμε τον Αντιτς γιατι ειναι απο τη FYROM, να βασανισουμε το Λο γιατι τολμαει και κανει λαθη και να παρουμε το κεφαλι του Μπαρτζωκα κυριολεκτικα, γιατι εκτος απο τον αποκλεισμο του Ολυμπιακου φταιει και για το μνημονιο και την οικονομικη κριση.
Μου φαινεται οτι σε μερικους δεν αξιζει μια ομαδα που θα παιξει στο φαιναλ φορ και καλο θα ηταν να αποκλειστει.
Τελος παντων, αυριο που ξεκιναμε και παιζουμε πλει οφ με το Μιλγουοκι εμεις οι Piraeus Heat θα δουμε πραγματικα τι αξιζει αυτη η ομαδα. rolleyes.gif

Dreamerpanos
Ο Σπανούλης έκανε παρατηρήσεις στον Μπαρτζώκα!


http://www.sportdog.gr/article/165896/o-sp...-ston-mpartzoka
sir-elric
QUOTE(Dreamerpanos @ Apr 20 2013, 16:01 ) *
Ο Σπανούλης έκανε παρατηρήσεις στον Μπαρτζώκα!


http://www.sportdog.gr/article/165896/o-sp...-ston-mpartzoka

δεν του λεει καποιος του βασιλακη να αραξει λιγο γιατι μας τα κουρασε!!! ενταξει θα του το βρει ο αλλος το συμβολαιακη
MaJesty23
Aν όντως μανούριασε στην αλλαγή ο V-Span,καλά έκανε και δεν τον ξανάβαλε ο Μπαρτσώκας.Οι ρόλοι σε μια ομάδα είναι διακριτοί και την ώρα του αγώνα δεν είναι ώρα για κουβέντες.

Δεν ξέρω τι έχει πάθει ο Σπανούλης καθώς μιλάμε για αγωνιστική καθίζηση.Πάντως χτές ,κουμάνταρε καλά την ομάδα και πάσες έβγαλε και δεν εκβίασε προσπάθειες.Έχει χάσει την εκρηκτικότητα του,καθώς και τα πατηματά του και σε αυτά τα δύο στηρίζεται όλο του το scoring game.
natouralistis
Τελικά αυτή η ομάδα δεν ξέρει τι σημαίνει αυτοπροστασία.

Μόνη της δημιουργεί προβλήματα που μπορεί να εξελιχθούν σε προβληματάρες...

Φτάσαμε να είναι το διακύβευμα αν παίζουμε καλύτερα με ή χωρίς Σπανούλη...Με το αν θα γινόταν μάγκας ο Μπαρτζώκας που τον στέγνωσε ή όχι.

Αναρωτιέμαι αν οποιοσδήποτε από εσάς ήταν στη θέση του Σπανούλη που μετά τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα βλέπει αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του , ποια θα ήταν η αντίδρασή σας; Είναι δυνατόν στον ηγέτη της ομάδας της όποιας ομάδας, είτε αυτός λέγεται Σπανούλης είτε Διαμαντίδης, να υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση και να φτάνουμε να συζητάμε πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα;

Γιατί πρέπει μόνοι μας να γίνουμε το σπίτι της Τζούλιας;
dimit
ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ! ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ!
Να μη μιλάμε που η ομάδα στελεχώθικε ΑΘΛΙΑ . Καπιος ειπε οτι παιζουμε με εναν ψηλο. ΕΓΩ διαλεξα τον Μαυροειδη ? Τον Παουελ ? Τον Σερμαντινι ? ( Αν και για αυτον συμφωνω απλα δεν αξιοποιειται) Τον Περκινς? Δε φταιει ο ασχετος προπονηυτης για τις συνεχωμενες ελεινες επιλογες του?
Να μη μιλαμε για τη διατηρηση του Γκετσε στο ροστερ? Εγω τον κρατησα???? Ο μπαρτζωκας! ΚΙαι τωρα δεν τον χρθσιμοποιει! Αλλα σκασμος! Να μη μιλαμε!
Να μη μιλάμε που στο 5-5 εί8μαστε αθλιοι? Χωρις κανένα σχέδιο?
Να μη μιλάμε που όλη τη χρονιά ο Σπανούλης έκανε κατάχρηση τρίπλας? Τυχαία ? ΟΧΙ! Πρωτη φορα στην καριερα του εχει αυτη τη συμπεριφορα. Παλι ο αγαπημενο σας προπονητης αμοιρος ευθυνων?
Να μη μιλαμε που οταν η ομαδα προσπαθει να πιεσει σε ολο το γηπεδο ΠΑΝΤΑ τρωμε καρφωμα?
Να μη μιλαμε που οταν μας παιξουν zone press (της πλακας...) χανουμε τα αβγα και τα πασχαλια?
Να μη μιλαμε που μετα απο time out οι επιθεσεις μας ειναι για τα πανηγυρια?
Να μη μιλαμε που η οδηγιες ειναι "be creative" ?Που οι παικτες μας γυρναν στο γηπεδο πολυ πριν το τελος του time out?
Να μη μιλαμε που ΟΛΟΙ οι παικτες πλην του Χαινς ειναι χειροτεροι απο περυσι? Τυχαιο? Για σας μπορει. Εγω λεω οτι τιποτα στη ζωη δεν ειναι τυχαιο. Ειδικα οταν μιλαμε για ομαδα ατομων κι οχι μεμονομενα ατομα.
Να μη μιλαμε που ΕΠΑΝΗΛΛΕΙΜΕΝΩΣ η ομαδα χανει τη μπαλλα στα τελειωματα αγωνων?
Να μη μιλαμε που παντα η ομαδα αιφνιδιαζεται σε τακτικο επιπεδο και εναποκειται στη μαχητικοτητα των παικτων να κερδισουν το παιχνιδι?
Να μη μιλαμε που το τεραστιο κεφαλαιο που λεγεται Παπανικολαου εχει σταματησει την εξελιξητου? Νικαμε 50 ποντους σε παιχνιδια της Α1 και ουτε εκει δε τον βαζουμε να δοκιμασει πραγματα που υστερει ( τριπλα , παιχνιδι 1-1 με προσωπο και με πλατη) Πως διαολο θα βελτιωθει????????
Να μη μιλαμε που οι αλλαγες λες κα;ι γινονται με κριτηριο πως θα καταστρεψουν το ρυθμο της ομαδας? Ο καλυτερος παικτης τη δεδομενη στιγμη εξω! Οπιος βρει ρυθμο εξω!
Να μη μιλαμε που καπιοι συνδιασμοι ψηλων που θα μπορουσαν να βοηθησουν τους αγνοουμε λες και υπαρχει κανονισμος που μας τους απαγορευει?
ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1,5ΛΕΠΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟς ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ 2 GUARD , ΕΝΑ ΤΡΙΑΡΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΙ ΚΑΚΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ ΚΙ ΑΣΤΟΧΟ (ΧΘΕς) ΣΤΙς ΒΟΛΕΣ ? ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΚΑΡ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΣΥΝΟΣ MVP!!!! Ή ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ Ή ΔΕ ΘΑΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ???????
Κι αν μιλαμε σημαινει οτι δεν ειμαστε ολυμπιακοι ή οτι δε ξαίρουμε μπασκετ???????
Για κοιτα ρε που πουλαμε και ολυμπιακοφροσυνη τωρα.
ΥΣ1 Τα παραπανω δεν αναιρουν τις ατομικες ευθυνες των παικτων. ( Π.Χ ο Σλούκας είναι για πολλές μπουνιές για το μη block out. Α ρε Ιωαννιδη, να αγιασει το χερακι σου)
ΥΣ2 Η διαιτησια ηταν σφαγιαστικη , οι ελληνικες ομαδες δεν εχουν πια καμια ισχυ εκτος γηπεδου στο παγκοσμιο μπασκετ. Αλλα δε μπορει να αποτελαισει αλλοθι για τον εγκληματια Μπαρτζωκα
damian
Φαντάζομαι όσοι από εσάς παίρνετε στα σοβαρά το Σπορτντογκ νιώθετε ελλιπώς ενημερωμένοι όταν χάνετε το δελτίο του σταρ
bbplayer
QUOTE (Dreamerpanos @ Apr 20 2013, 16:01 ) *
Ο Σπανούλης έκανε παρατηρήσεις στον Μπαρτζώκα!


http://www.sportdog.gr/article/165896/o-sp...-ston-mpartzoka


Το συγκεκριμένο site όχι απλώς δεν το πιστεύω αλλά ούτε κλικαρω καν. Το θεωρώ εντελώς γελοίο (δεν έχει να κάνει με το ποστ σου, μην το πάρεις στραβά).

Εγω πάντως είδα τον Σπαν, όταν δεν έπαιζε στο τέλος, στα time out να δείχνει πολύ ευχαριστημένος και να μπαίνει στο παρκέ και να συγχαίρει τους συμπαίχτες του
natouralistis
Να παρακαλάει ο Μπαρτζώκας να μη στραβώσει το τελευταίο παιχνίδι και γίνει καμιά κηδεία..Θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη αυτοκτονία ever!!

Και εκεί θέλω να δω τι θα του ρίξετε όλοι σας....

dimit μετά από τέτοιο ξεβράκωμα χθες, είχες την ευκαιρία σου να ξεσπαθώσεις αλλά ήσουν αρκετά light.
T.W.Is.M.
Εγω θα πω ενα πραγμα και θα προσπαθησω να απεχω απο οτιδηποτε αφορα το 4ο ματς που τελειωσε εδω και μια μερα.
Αν το κλιμα της συζητησης εδω επικρατησει στην εξεδρα την Παρασκευη, δε θα φταιει κανενας αλλος σε περιπτωση ηττας. Θα φταιει ο κοσμος και μονο αυτος!
Για τα υπολοιπα την ειπα τη γνωμη μου παραπανω. Οταν στην κριτικη δεν υπαρχει μετρο, πολλα πραγματα ξεφευγουν. Ειναι ομως σε ενα βαθμο λογικο, οταν απο τα μπατζετ των €20Μ-30Μ χωρις τιτλους πας ξαφνικα σε μια επιτυχια που δεν περιμενεις με πολυ μικροτερο μπατζετ και ομαδα μικροτερων προδιαγραφων, ψηλωνεις αποτομα. Χανεις την αισθηση του μετρου. Δυστυχως αυτο μπορει να το παθει καποιος ειτε βλεπει 5 χρονια μπασκετ ειτε 30. Και δυστυχως ετσι χανουν τη δυνατοτητα να κανουν τη δικη τους κριτικη και οι υπολοιποι που ειναι πιο ηπιοι, γιατι αναγκαζονται να προσπαθουν να μαζεψουν οσους ξεφευγουν.
natouralistis
QUOTE (T.W.Is.M. @ Apr 20 2013, 20:16 ) *
Εγω θα πω ενα πραγμα και θα προσπαθησω να απεχω απο οτιδηποτε αφορα το 4ο ματς που τελειωσε εδω και μια μερα.
Αν το κλιμα της συζητησης εδω επικρατησει στην εξεδρα την Παρασκευη, δε θα φταιει κανενας αλλος σε περιπτωση ηττας. Θα φταιει ο κοσμος και μονο αυτος!
Για τα υπολοιπα την ειπα τη γνωμη μου παραπανω. Οταν στην κριτικη δεν υπαρχει μετρο, πολλα πραγματα ξεφευγουν. Ειναι ομως σε ενα βαθμο λογικο, οταν απο τα μπατζετ των €20Μ-30Μ χωρις τιτλους πας ξαφνικα σε μια επιτυχια που δεν περιμενεις με πολυ μικροτερο μπατζετ και ομαδα μικροτερων προδιαγραφων, ψηλωνεις αποτομα. Χανεις την αισθηση του μετρου. Δυστυχως αυτο μπορει να το παθει καποιος ειτε βλεπει 5 χρονια μπασκετ ειτε 30. Και δυστυχως ετσι χανουν τη δυνατοτητα να κανουν τη δικη τους κριτικη και οι υπολοιποι που ειναι πιο ηπιοι, γιατι αναγκαζονται να προσπαθουν να μαζεψουν οσους ξεφευγουν.


Εγώ έχω εξοργιστεί με το Μπαρτζώκα και μόνο για το χθεσινό άθλιό του κοουτσάρισμα.
1.29 να τελειώσει νικάς με 7, ΠΡΕΠΕΙ να νικήσεις και να πας F4 και πρέπει εκεί στο τέλος στα κρίσιμα να παίζουν οι καλύτεροι και πιο έμπειροι και να χουν τη μπαλίτσα στα χέρια, αυτό το ξέρεις και ας μην έχεις δει μπάσκετ. Αρκεί μια βόλτα να έχεις περάσει από ένα κλειστό μια φορά στη ζωή σου.

Την ομάδα δεν πρόκειται να τη κράξω γιατί έχω γράψει από την αρχή της χρονιάς ότι μόνο για το Ευρωπαϊκό που πήραν πέρυσι είναι ήρωες. Δεν έχω απαιτήσεις με την έννοια "φέρτε τίτλο", αλλά χθες έπρεπε να κερδίσουν όπως κύλησε το παιχνίδι. Το ότι χάθηκε με το τρόπο που έγινε σε εξοργίζει.
Zephyr
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 20 2013, 15:48 ) *
Τελος παντων, αυριο που ξεκιναμε και παιζουμε πλει οφ με το Μιλγουοκι εμεις οι Piraeus Heat θα δουμε πραγματικα τι αξιζει αυτη η ομαδα. rolleyes.gif


Ότι θα ταύτιζες τον Ολυμπιακό μας με την ομάδα του ακατανόμαστου, όχι, δεν το περίμενα από σένα 33.gif

ΥΓ. Το εμετικό sportdog είναι τόσο έγκυρο όσο η espresso.
Anaz
Πολλους μετα Χριστον προφητες βλεπω. Με τα περισσοτερα κριτικα σχολια για τις επιλογες του Μπαρτζωκα διαφωνω, αλλα δεν μπαινω σε αντιπαραθεση γιατι προσωπικα δεν με θεωρω αξιο να κρινω τετοιες δυσκολες προπονητικες αποφασεις. Αν δηλαδη επρεπε να βαλει τον Σπαν, αν επρεπε να βαλει τριτο γκαρντ ή δευτερο ψηλο κλπ κλπ.
Αυτο που θελω να σχολιασω ειναι οτι η αποφαση του Μπαρτζωκα να μην παρει ταιμ αουτ στη τελευταια επιθεση και να το κρατησει αν χρειαστει μετα, ειναι η τριτη φορα που την κανει φετος. Επομενως ειναι ξεκαθαρα ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ του, και οχι..αμελεια. Σωστη ή λαθος, εγω ξαναλεω οτι δεν ειμαι αξιος να κρινω με απολυτο τροπο. Η ταπεινη μου γνωμη πλησιαζει σε αυτη του Μπαρτζωκα παντως, μου φαινεται πιο σωστη αποφαση.

Καλοδεχουμενη παντως αυτη η κριτικη για τα τελευταια λεπτα. αλλα τα "δεν παιξαμε μπακετ" κ "πονεσαν τα ματια μας" ειναι εκτος πραγματικοτητας.
shtarkws
Επειδη βλεπω πως αρχιζει να μπαινει στο καδρο της κριτικης ο Σπανουλης, ΑΝ υπαρχει η ελαχιστη πιθανοτητα να χαλασουν οι σχεσεις Σπαν οσφπ για τον οποιοδηποτε λογο και το καλοκαιρι υπογραψει αλλου η δεν τον ανανεωσουν θα προκειται για το μεγαλυτερο λαθος της ιστοριας του Ολυμπιακου.Μεγαλυτερο και απο την διαχειρηση του Παπαλουκα
SteveNashidis
QUOTE(1600 @ Apr 20 2013, 11:43 ) *
Εχετε πολυ πλακα μερικοι....."Μη μιλας!...κανεις κακο στην ομαδα!"....."Κραξτε μεν, με μπασκετικα επιχειρηματα δε".....


Eπειδή εγώ είπα ότι πρέπει να κριτικάρουμε με μπασκετικά επιχειρήματα (και όχι να κράξουν), έχω να σου πω ότι μόνο έτσι αυτά που λες θα τα πάρει κάποιος στα σοβαρά . Όλοι μπορούν να κράξουν ΠΑΡΑ πολυ εύκολα καθως όπως διαπιστώνεις στα thread πιο πολλές απαντήσεις υπάρχουν μετά από ήττα. Πες αυτό που σε ενοχλεί για την ομάδα στηρίζοντας το με επιχειρήματα που συνάδουν με τη φιλοσοφία και το τρόπο παιχνιδιού του μπάσκετ .
Φράσεις όπως , ο μπαρτζώκας είναι π@π@ρας και δεν κοουτσάρει καλά ή ό άντις χτίζει πολυκατοικία , είναι για πλάκα .

Και ναι κακό στην ομάδα κάνει αυτή η γκρίνια και η μουρμούρα . Το βλέπω το σεφ από την τηλεόραση που ο ολυμπιακός σαν πρωταθλητής ευρώπης έχει άδειο γήπεδο στα περισσότερα ματς σε αντίθεση με μικρότερες ομάδες της ευρώπης .Και μακάρι να μπορούσα να πάω σε κάθε αγώνα στο ΣΕΦ να υποστηρίξω την ομάδα αλλά βλέποντας αυτό το κλίμα λέω καλά που δεν πάω εκεί μέσα γιατί περισσότερο θα βρίζουμε κατά την έξοδο (νικήσει δεν νικήσει η ομάδα) .

Αναλυτικά τα στοιχεία:

1. Ζαλγκίρις Κάουνας: 12.882 (90.178)
2. Κάχα Λαμποράλ: 12.398 (86.790)
3. Μακάμπι Τελ Αβίβ: 10.980 (76.860)
4. Παναθηναϊκός: 10.514 (73.604)
5. Άλμπα Βερολίνου: 9.501 (66.509)
6. Ρεάλ Μαδρίτης: 9.195 (64.369)
7. Αναντολού Εφές: 8.548 (59.841)
8. Ολυμπιακός: 8.135 (56.947)
9. Μπάμπεργκ: 6.800 (47.600)
10. Ουνικάχα Μάλαγα: 5.856 (40.992)
11. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: 5.514 (38.603)
12. Μπαρτσελόνα: 5.307 (37.152)
13. ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 4.677 (32.742)
14. Μπεσίκτας: 4.632 (32.424)
15. Σιένα: 4.330 (30.312)
16. Χίμκι: 4.037 (28.250)

Aυτά είναι για το τοπ 16 τα εισητήρια και πριν από αυτήν τη φάση πιστεύω ο μέσος όρος ήταν χαμηλότερος .
Anaz
QUOTE(Razorblade Fish @ Apr 20 2013, 12:28 ) *
Η ομάδα ψάχνει μια άμυνα και ένα αμυντικό ριμπάουντ για να καθαρίσει το ματς και ο Μπαρτζώκας συνεχίζει με Πρίντεζη που δεν μαρκάρει ούτε κώνο και δεν μπορεί να πάρει ριμπάουντ ούτε από τον Ιμπαγάσα.Στις βολές του Φάρμαρ πρέπει να μπεις μέσα με Άντιτς-Σερμαντίνι,αφού είναι οι 2 καλύτεροι σου αμυντικοί ριμπάουντερ και καλύτεροι στις βολές,αν μετά σου γίνει φάουλ.
Σε ποιο σημειο ακριβως αναφερεσαι? Γιατι στις βολες του Φαρμαρ, αν ο Αμερικανος ευστοχουσε και στις δυο, εφερνε το σκορ ισοπαλο και ειχες την τελευταια επιθεση. Οποτε δεν εψαχνες για αμυνα και ριμπαουντ, αλλα για καλαθι.
gmalamos
QUOTE(Voyager @ Apr 20 2013, 22:27 ) *
Eπειδή εγώ είπα ότι πρέπει να κριτικάρουμε με μπασκετικά επιχειρήματα (και όχι να κράξουν), έχω να σου πω ότι μόνο έτσι αυτά που λες θα τα πάρει κάποιος στα σοβαρά . Όλοι μπορούν να κράξουν ΠΑΡΑ πολυ εύκολα καθως όπως διαπιστώνεις στα thread πιο πολλές απαντήσεις υπάρχουν μετά από ήττα. Πες αυτό που σε ενοχλεί για την ομάδα στηρίζοντας το με επιχειρήματα που συνάδουν με τη φιλοσοφία και το τρόπο παιχνιδιού του μπάσκετ .
Φράσεις όπως , ο μπαρτζώκας είναι π@π@ρας και δεν κοουτσάρει καλά ή ό άντις χτίζει πολυκατοικία , είναι για πλάκα .

Και ναι κακό στην ομάδα κάνει αυτή η γκρίνια και η μουρμούρα . Το βλέπω το σεφ από την τηλεόραση που ο ολυμπιακός σαν πρωταθλητής ευρώπης έχει άδειο γήπεδο στα περισσότερα ματς σε αντίθεση με μικρότερες ομάδες της ευρώπης .Και μακάρι να μπορούσα να πάω σε κάθε αγώνα στο ΣΕΦ να υποστηρίξω την ομάδα αλλά βλέποντας αυτό το κλίμα λέω καλά που δεν πάω εκεί μέσα γιατί περισσότερο θα βρίζουμε κατά την έξοδο (νικήσει δεν νικήσει η ομάδα) .

Αναλυτικά τα στοιχεία:

1. Ζαλγκίρις Κάουνας: 12.882 (90.178)
2. Κάχα Λαμποράλ: 12.398 (86.790)
3. Μακάμπι Τελ Αβίβ: 10.980 (76.860)
4. Παναθηναϊκός: 10.514 (73.604)
5. Άλμπα Βερολίνου: 9.501 (66.509)
6. Ρεάλ Μαδρίτης: 9.195 (64.369)
7. Αναντολού Εφές: 8.548 (59.841)
8. Ολυμπιακός: 8.135 (56.947)
9. Μπάμπεργκ: 6.800 (47.600)
10. Ουνικάχα Μάλαγα: 5.856 (40.992)
11. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: 5.514 (38.603)
12. Μπαρτσελόνα: 5.307 (37.152)
13. ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 4.677 (32.742)
14. Μπεσίκτας: 4.632 (32.424)
15. Σιένα: 4.330 (30.312)
16. Χίμκι: 4.037 (28.250)

Aυτά είναι για το τοπ 16 τα εισητήρια και πριν από αυτήν τη φάση πιστεύω ο μέσος όρος ήταν χαμηλότερος .



Που βρηκες τα εισητηρια αν επιτρεπεται φιλε μου??
επαθα λαστιχο
QUOTE(gmalamos @ Apr 20 2013, 22:40 ) *
Που βρηκες τα εισητηρια αν επιτρεπεται φιλε μου??

http://en.wikipedia.org/wiki/2012%E2%80%93...r_Season-Top_16
gmalamos
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Apr 20 2013, 22:56 ) *



Στο 4 παιχνιδι με μπαρτσελονα δηλωσαν 30000 wtfuck!!

QUOTE(gmalamos @ Apr 20 2013, 23:06 ) *
Στο 4 παιχνιδι με μπαρτσελονα δηλωσαν 30000 wtfuck!!



sorry..17900 tentative according to the Euroleague official site. 30.000 according to mass media because of supernumerary
Razorblade Fish
QUOTE(Anaz @ Apr 20 2013, 22:39 ) *
Σε ποιο σημειο ακριβως αναφερεσαι? Γιατι στις βολες του Φαρμαρ, αν ο Αμερικανος ευστοχουσε και στις δυο, εφερνε το σκορ ισοπαλο και ειχες την τελευταια επιθεση. Οποτε δεν εψαχνες για αμυνα και ριμπαουντ, αλλα για καλαθι.

Δεν ήταν δεδομένο ότι θα βάλει και τις 2 βολές ο Φάρμαρ όμως.(Αν και τώρα που το βλέπω,είναι εντυπωσιακά καλός στις βολές,με εμάς βέβαια έχει 7/14...).Στο κάτω-κάτω αν έμπαινε και η 2η βολή μάλλον θα ξαναείχαμε τάιμ-άουτ.Θεωρώ μάλιστα ότι ο Άντιτς επρεπε να έχει μπει πιο νωρίς,από το 62-70 η Εφές έχει επιζήσει ξεκάθαρα λόγω των επιθετικών που παίρνει.
j-kidd13
QUOTE(spysta @ Apr 20 2013, 01:01 ) *
ΡΕ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΦΑΤΜΑΓΚΟΥΛ ΛΕΜΕ !!! icon_headbang.gif icon_headbang.gif
biggrin.gif biggrin.gif

Αυτή η πρόβλεψη είναι σαν το παίχτε την Παρασκευή τον Σπανούλη οβερ 15,5 άφοβα;;;; tongue.gif
Petran911
QUOTE(Anaz @ Apr 20 2013, 21:41 ) *
Πολλους μετα Χριστον προφητες βλεπω. Με τα περισσοτερα κριτικα σχολια για τις επιλογες του Μπαρτζωκα διαφωνω, αλλα δεν μπαινω σε αντιπαραθεση γιατι προσωπικα δεν με θεωρω αξιο να κρινω τετοιες δυσκολες προπονητικες αποφασεις. Αν δηλαδη επρεπε να βαλει τον Σπαν, αν επρεπε να βαλει τριτο γκαρντ ή δευτερο ψηλο κλπ κλπ.
Αυτο που θελω να σχολιασω ειναι οτι η αποφαση του Μπαρτζωκα να μην παρει ταιμ αουτ στη τελευταια επιθεση και να το κρατησει αν χρειαστει μετα, ειναι η τριτη φορα που την κανει φετος. Επομενως ειναι ξεκαθαρα ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ του, και οχι..αμελεια. Σωστη ή λαθος, εγω ξαναλεω οτι δεν ειμαι αξιος να κρινω με απολυτο τροπο. Η ταπεινη μου γνωμη πλησιαζει σε αυτη του Μπαρτζωκα παντως, μου φαινεται πιο σωστη αποφαση.

Καλοδεχουμενη παντως αυτη η κριτικη για τα τελευταια λεπτα. αλλα τα "δεν παιξαμε μπακετ" κ "πονεσαν τα ματια μας" ειναι εκτος πραγματικοτητας.


Για μια ακόμη φορά αυτά που γράφονται στον τύπο είναι αλλόυ για αντι αλλού.

Το θέμα είναι ξεκάθαρο. Καλά έκανε ο κόουτς και είχε εκτός τον Σπανούλη αφού δεν έπαιζε καλά. Και πέρσι με την ΤΣΣΚΑ, ο Ιβκοβιτς τον είχε βγάλει και έκανε την αντεπίθεση με Σλούκα και Μάντζαρη. Το πρόβλημα είναι ότι στα κρίσιμα τον Σπανούλη τον έχεις μέσα, και ειδικά όταν πρέπει να κρατήσεις μπάλα. Τεράστιο λάθος του κόουτς, και το πλήρωσε.
Anaz
QUOTE(Razorblade Fish @ Apr 20 2013, 23:40 ) *
Δεν ήταν δεδομένο ότι θα βάλει και τις 2 βολές ο Φάρμαρ όμως.(Αν και τώρα που το βλέπω,είναι εντυπωσιακά καλός στις βολές,με εμάς βέβαια έχει 7/14...).Στο κάτω-κάτω αν έμπαινε και η 2η βολή μάλλον θα ξαναείχαμε τάιμ-άουτ.Θεωρώ μάλιστα ότι ο Άντιτς επρεπε να έχει μπει πιο νωρίς,από το 62-70 η Εφές έχει επιζήσει ξεκάθαρα λόγω των επιθετικών που παίρνει.
Αν ειχε στο μυαλο του να παρει ταιμ αουτ στο ενδεχομενο που ευστοχουσε ο Φαρμαρ (που δειχνει κ το πιο πιθανο), εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες.Ισως επρεπε να βαλει εναν Αντιτς ας πουμε αντι του Πριντεζη, τον οποιο μπορουσε μετα να ξανα-αλλαξει για την επιθεση. Αλλα δεν ειναι και λιγο "καπως" να κανεις αλλαγη για ενα αμυντικο ριμπαουντ μετα απο βολη?Δηλαδη..τοση ελλειψη εμπιστοσυνης στον Πριντεζη??
T.W.Is.M.
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 20 2013, 23:53 ) *
Αυτή η πρόβλεψη είναι σαν το παίχτε την Παρασκευή τον Σπανούλη οβερ 15,5 άφοβα;;;; tongue.gif


Ο Σπανουλης την Παρασκευη πιστευω οτι ή θα κανει παλι 1/10 ή θα ξεμπουκωσει για ολη τη σειρα και θα βαλει 25.
jovan
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 21 2013, 12:40 ) *
Ο Σπανουλης την Παρασκευη πιστευω οτι ή θα κανει παλι 1/10 ή θα ξεμπουκωσει για ολη τη σειρα και θα βαλει 25.

+1
Να κάνει μέτριο παιχνίδι π.χ. 10π αποκλείεται.
spysta
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 20 2013, 20:53 ) *
Αυτή η πρόβλεψη είναι σαν το παίχτε την Παρασκευή τον Σπανούλη οβερ 15,5 άφοβα;;;; tongue.gif

ΝΑΙ ... και δεν το επαιξα τελικα γιατι δεν προλαβα επειδη ημουν εξω!!! wink.gif (ειχα παιξει ομως στο πρωτο ματς over7,5 τον Λο που εβαλε 7 και over15,5 τον Ρουντι που εβαλε 15. σταδιαλα)

τωρα ομως για την παρασκευη over15,5 Σπανουλη παλι ΚΑΙ -10 τον ΟΣΦΠ και ασσο ημιχρονο ασσο τελικο για ΤΑΜΕΙΟΟΟΟ !!! icon_headbang.gif icon_headbang.gif



(βγαλτε τα κουβαδακια σας biggrin.gif )

κατα τ αλλα .. ΤΖΑΜΟΝΤ ΓΚΟΝΡΤΟΝ ΑΛΑΝΙ τους πρωτους που χαιρετησες μετα τη νικητηρια σφαλιαρα ηταν οι Αγγελοπουλοι εμαθα .. ΓΥΡΝΑ αγορι μου στη Θρυλαρα να κανουμε καζουρα στον TWISM
Reggie Miller #31
QUOTE(spysta @ Apr 21 2013, 14:48 ) *
ΝΑΙ ... και δεν το επαιξα τελικα γιατι δεν προλαβα !!! wink.gif
τωρα ομως για την παρασκευη over15,5 Σπανουλη παλι ΚΑΙ -10 τον ΟΣΦΠ και ασσο ημιχρονο ασσο τελικο για ΤΑΜΕΙΟΟΟΟ !!! icon_headbang.gif icon_headbang.gif



(βγαλτε τα κουβαδακια σας biggrin.gif )

κατα τ αλλα .. ΤΖΑΜΟΝΤ ΓΚΟΝΡΤΟΝ ΑΛΑΝΙ τους πρωτους που χαιρετησες μετα τη νικητηρια σφαλιαρα ηταν οι Αγγελοπουλοι εμαθα .. ΓΥΡΝΑ αγορι μου στη Θρυλαρα να κανουμε καζουρα στον TWISM


Εγώ πάλι επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα νικήσουμε! έπαιξα νίκη 1-5 και 6-10 με αποδόσεις 5 και 8,50!
Germany96
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 20 2013, 01:15 ) *
...Οσο για τον Τζαμον Αλφρεντ Γκορντον Λουκας(ντε λα πιαστον και κουνα τον ωρες), θα σε παραπεμψω σε κατι που εγραψε ο επαθα λαστιχο χτες. Δεν πρεπει σε ξενο φορουμ να υπαρχει αλλος που να εχει τετοια προσηλωση στις εμμονες του οπως εγω. Ο Γκορντον λοιπον ειναι μια απο τις εμμονες πλεον και θα τον βριζω παντου. Για να μπορεις να υποστηριζεις μια ομαδα πρεπει την ωρα του αγωνα να μπορεις να ταυτιζεσαι μαζι της, να βλεπεις κατι που να σε εκφραζει. Οταν βλεπω καποιους που με απωθουν, δεν μπορω να δω το ματς το ιδιο ζεστα. Το ειχα με τον Τεοντοσιτς και περιμενα πως και πως να φυγει. Ανακουφιστηκα οταν τελικα πηγε στην ΤΣΣΚΑ. Τωρα το εχω και με τον Γκορντον. Μακαρι να μη γυρισει ποτε...

Κοίτα εδώ βγάλαμε τον Lorbek άμπαλο (με τις καλύτερες post κινήσεις των ευρωπαϊκών παρκέ τα τελευταία χρόνια ακόμα και πριν την κάνει ο Scola προς NBA μεριά, κι ας τον έχει εξαϋλώσει η frontline του ΠΑΟ σε αυτή την σειρά) στον Gordon θα κολλάγαμε που είναι κι αντιτουριστικός επιθετικά.

Δεν καταλαβαίνω πάντως τι αντιπαθητικό του βρίσκεις. Στον ΟΣΦΠ μετά από ένα πολύ μουδιασμένο ξεκίνημα που φοβόταν ξεκάθαρα να πάρει πρωτοβουλίες, όσο προχώραγε η σεζόν η απόδοσή του όλο και ανέβαινε κι είχαμε φτάσει στο τέλος της χρονιάς να είναι το καλύτερο guard μας σε απόδοση, σε ένα backcourt που περιλάμβανε τους Σπανούλη, Teodosic και Παπαλουκά, τόσο ρόιδο τα είχε κάνει ο Duda στην μοιρασιά των ρόλων.

Πόσο υπέροχο θα ήταν σε ένα παράλληλο σύμπαν να είχε κάνει εγγραφή στο forum ο dmit 2 χρόνια νωρίτερα και να σιγοντάρατε ο ένας τον άλλον στο ξέσκισμα του πάπουδιτς; tongue.gif
tReason
Πραγματικα αυτα που διαβαζουμε για τον λουκας ειναι απιστευτα.
Ο λουκας ειναι αμπαλος τελεία.
Ο τροπος που επρεπε να τον αντιμετωπισει ο οσφπ ειναι αυτος που επελεξε ο πεδουλακης απεναντι στον σαδα,γιατι ο λουκας ειναι
τετοιου στυλ παικτης στην πραγματικοτητα.
Και Απο κατι τετοιες λεπτομερεις (και αλλες) φαινεται οτι ο πεδουλακης ειναι πολυ καλυτερος προπονητης του μπαρτζωκα
αν και αν επιλεχτει αυτη η τακτικη στο 5ο ματς ειναι μεγαλο ρισκο,αντιθετα αν ειχε επιλεχτει αυτη η τακτικη απο την αρχη τωρα ο λουκας θα ειχε απενεργοποιηθει...

Τελος οτι ο λουκας ηταν καλυτερος των παπαλουκα,τεοντοσιτς,σπανουλη την χρονια που επιαζαν στον ολυμπιακο με ξεπερνα..
natouralistis
Ο Λούκας τα βάζει κρεμασμένα με άμυνα πάνω του, θα τον αφήσουμε και ελεύθερο για καλύτερα...
Germany96
QUOTE(tReason @ Apr 21 2013, 18:20 ) *
...ο πεδουλακης ειναι πολυ καλυτερος προπονητης του μπαρτζωκα...

Αν ο Πεδουλάκης είναι πολύ καλύτερος προπονητής από τον Μπαρτζώκα δεν το ξέρω, το ότι φέτος παρουσιάζει πολύ καλύτερο έργο από τον Μπαρτζώκα νομίζω το ότι το βλέπουν όλοι.
QUOTE(tReason @ Apr 21 2013, 18:20 ) *
Πραγματικα αυτα που διαβαζουμε για τον λουκας ειναι απιστευτα.
Ο λουκας ειναι αμπαλος τελεία...

Ο Gordon είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που θα φόρτωνε πολλά λεπτά συμμετοχής σε οποιαδήποτε διεκδικήτρια της Euroleague, θαυμαστικό.
QUOTE(tReason @ Apr 21 2013, 18:20 ) *
...Ο τροπος που επρεπε να τον αντιμετωπισει ο οσφπ ειναι αυτος που επελεξε ο πεδουλακης απεναντι στον σαδα,γιατι ο λουκας ειναι
τετοιου στυλ παικτης στην πραγματικοτητα.
Και Απο κατι τετοιες λεπτομερεις (και αλλες) φαινεται οτι ο πεδουλακης ειναι πολυ καλυτερος προπονητης του μπαρτζωκα
αν και αν επιλεχτει αυτη η τακτικη στο 5ο ματς ειναι μεγαλο ρισκο,αντιθετα αν ειχε επιλεχτει αυτη η τακτικη απο την αρχη τωρα ο λουκας θα ειχε απενεργοποιηθει...

Το σκοράρισμά δεν είναι η σημαντικότερη απειλή του Gordon, ούτε είναι αυτό που έχει πληγώσει τον ΟΣΦΠ σε αυτή την σειρά. Είναι ένας εξαιρετικός all-around παίκτης, από πλευράς συγκομιδής πόντων είναι με τα φεγγάρια του εξαιτίας και της αδυναμίας του στο περιφερειακό σουτ αλλά είναι σκύλος στην άμυνα προσωπική και ομαδική, σοβαρός κι αξιόπιστος οργανωτικά, που κατεβάζει rebounds με τρομερή αποτελεσματικότητα για το ύψος του.

Η αναλογία 3Patt/2Patt που είχε σε κανονική σεζόν και ΤΟΡ16 είναι 16.8% και στην σειρά με τον ΟΣΦΠ έχει σχεδόν διπλασιαστεί στο 33,3% ενώ παράλληλα το ποσοστό ευστοχίας του στα σουτ τριών πόντων έχει πέσει στο 20%. Οπότε ο ΟΣΦΠ του έχει δώσει πολύ περισσότερα περιφερειακά σουτ, απ’ ότι συνήθως παίρνει (στα 4 ματς τον playoffs έχει σουτάρει ήδη 10 –έχοντας αστοχήσει στα 8- ενώ στα 10 ματς της r.season είχε σουτάρει 8 όλα κι όλα) κι αυτός τα έχει χάσει. Οπότε αυτή η "λεπτομέρεια" όπου αναφέρεις μπορεί να στηρίζει το επαγωγικό σου συμπέρασμα αλλά δυστυχώς η ίδια δεν στηρίζεται στην πραγματικότητα.

Το ότι χάνει τα σουτ, δεν σημαίνει ότι απενεργοποιήθηκε ο san ton sada. Αν σουτάρει με 20% στα τρίποντα αλλά κοντεύει να σου κάνει triple double στο 3ο ματς και σου παίρνει το κρισιμότερο επιθετικό rebound της σεζόν, σε ματς do or die της ομάδας του, άστα βράσ' τα μην ενεργοποιηθεί κιόλας κι αρχίσει να κυνηγά quadruple double ο "άμπαλος".

Εκτός αν εννοείς ότι ο ΟΣΦΠ όχι στο τρίποντο δεν θα έπρεπε να τον πιέζει αλλά πουθενά, οπότε έχει τα δίκια του κι ο natouralistis να έχει εύλογες απορίες.

QUOTE(tReason @ Apr 21 2013, 18:20 ) *
...Τελος οτι ο λουκας ηταν καλυτερος των παπαλουκα,τεοντοσιτς,σπανουλη την χρονια που επιαζαν στον ολυμπιακο με ξεπερνα..

Αν διάβαζες και τις λέξεις "σε απόδοση" και "στο τέλος της χρονιάς" που ήταν κοτσαρισμένες παραδίπλα από αυτό που έγραψα μπορεί να μην ξεπερνιόσουν τόσο εύκολα. Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά αυτών των δύο, είσαι ήδη αξεπέραστος
thrylos7
QUOTE
όσο προχώραγε η σεζόν η απόδοσή του όλο και ανέβαινε κι είχαμε φτάσει στο τέλος της χρονιάς να είναι το καλύτερο guard μας σε απόδοση, σε ένα backcourt που περιλάμβανε τους Σπανούλη, Teodosic και Παπαλουκά


Συμφωνώ και επαυξάνω. Όταν ξεψάρωσε έκανε ότι ήθελε.

Από τότε έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο βέβαια και ναι, είναι στους κορυφαίους all-around παίκτες της διοργάνωσης και ένας από τους πολύ πολύ καλούς της, συνολικά.
natouralistis
Σε μια Εφες που ο Βουγιασιτς καπου εχει μπλοκαρει το μυαλο του και ΟΠΟΤΕ μα οποτε παιρνει τη μπαλα κανει προσπαθεια

Ο Φαρμαρ νομιζει οτι παιζει ακομα στο nba

Το να χαρατηριζεται ο μοναδικος ανθρωπος που προσπαθει να τους κανει ομαδα, αμπαλος και "Σαδα" ,ειναι τελειως ατοπο.
basketikos67
QUOTE (andykrg @ Apr 10 2013, 12:52 ) *
ΚΑΛΗ ΕΠΤΥΧΙΑ στον Ολυμπιακό, εύχομαι η σημερινή διαιτησία να είναι καλύτερη από την χθεσινή αν και φοβάμαι οτι οι διοργανωτές δεν θέλουν Ελληνικές ομάδες στο F4 φέτος ..



Γενικά υπάρχει μία ολοένα αυξανόμενη επιθυμία να μην βρεθεί ο ολυμπιακός στο Final 4 για να μην υπερασπιστεί τον τίτλο του. Πάντως με τον παναθηναικό δεν βλέπω να συμβαίνει το ίδιο μετά το σπρώξιμο που έφαγε στο δέυτερο και το τρίτο ματς , παράπονο δεν πρέπει να έχει που έφτασαν τη σειρά μέχρι εδώ.
επαθα λαστιχο
QUOTE(basketikos67 @ Apr 22 2013, 03:08 ) *
Γενικά υπάρχει μία ολοένα αυξανόμενη επιθυμία να μην βρεθεί ο ολυμπιακός στο Final 4 για να μην υπερασπιστεί τον τίτλο του. Πάντως με τον παναθηναικό δεν βλέπω να συμβαίνει το ίδιο μετά το σπρώξιμο που έφαγε στο δέυτερο και το τρίτο ματς , παράπονο δεν πρέπει να έχει που έφτασαν τη σειρά μέχρι εδώ.

και στο πρωτο και στο τεταρτο φιλε μου,εκπτωσεις θα κανουμε?
basketikos67
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Apr 22 2013, 03:14 ) *
και στο πρωτο και στο τεταρτο φιλε μου,εκπτωσεις θα κανουμε?


η αλήθεια χωρίς "εκπτώσεις" αυτή είναι. Στο πρώτο η μπαρτσα είχε έδρα και στο τέταρτο ήταν σαφώς καλύτερη από ένα παναθηναικό που τα είχε δώσει όλα πιο πριν. Τι να κάνουμε δηλαδή;....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.