Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ACB 2011-2012
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
SG3ptshooter
Συντονίστηκα ξανά στο φινάλε και είχαμε 2 τρίποντα Vidal και Παπαμακάριου που έκαναν το 89-86, έχοντας ανάμεσά τους και 2 βολές του Mirotic. Πρώτο καλάθι του Papamak στο ματς, που έχει κάνει όμως αρκετή δουλειά. Λιγότερο από 3 λεπτά έχουν μείνει, πολύ μεγάλο ματς.

Tέλος 98-90, το μεγαλείο των βατράχων δεν έχει τελειωμό, τέταρτοι μαζί με τη Valencia παρά το απαράδεκτο ξεκίνημα. Κέρδισε παρότι δυσκολευόταν νωρίτερα η Caja Laboral την Estudiantes, αν κατάλαβα καλά χτύπησε και ο Emeterio και η fantasιακή γκίνια συνεχίζεται. ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΕΦΑΛΙΑ.

Ένα ματς έμεινε πλέον με βάση αυτά που είπαμε και νωρίτερα, το Obradoiro - Joventut, ενδιαφέρον κυρίως για τη μάχη της παραμονής.
Manu7
Το καλό σήμερα ήταν ότι είχε links για 2 ματς.

Το πρώτο ήταν της Μπιλμπάο με την Γκραν Κανάρια οπότε λόγω ελληνόπουλων διάλεξα να το δω (τρώγοντας βέβαια...biggrin.gif )

Δυστυχώς τα Κανάρια νησιά παραήταν κακά στο 3ο δεκάλεπτο οπότε no derby,no party και το σχόλασαν νωρίς παρά το τελικό σκορ 78-72..Φαινόταν ότι δεν ήταν ικανοί για την ανατροπή.Ξενέρωσα και με Μπράμο γιατί τον πέτυχα σε άθλια μέρα σπάζοντας τα καλάθια (0 πόντοι) και κάνοντας επιθετικά φάουλ παίρνοντας ένα ωραιότοτα -4 valoracion..Φιλότιμοι οι Σπένσερ,Μπέιραν και Παλάσιος αλλά ήταν απελπιστικά μόνοι τους..Μιλάω κυρίως για το διάστημα που ήταν 10 πόντους πίσω και δεν μπορούσαν με τίποτα να πλησιάσουν στο σκορ.Μετά βλέπωντας καθαρά τα στατιστικά για το 4ο δεκάλεπτο αυξήθηκαν οι διακριθέντες.

Από την άλλη είναι εντυπωσιακό πως ο Κατσικάρης έχει κρατήσει τόσο φρέσκια την ομάδα του που έχει παίξει 7 ματς σε 2 βδομάδες.Εξαιρετική κατανομή χρόνου για άλλη μια φορά με τον Τζάκσον κακό μετά από αρκετά ματς αλλά κάτι τέτοιο δεν κόστισε και με λίγο απ'όλους η Μπιλμπάο πήρε το ματσάκι.Βασιλειάδης 10 πόντοι,Μαυροειδής 7.

Είπα στο 2ρο ημίχρονο των ματς να το γυρίσω στο Μπαρτσελόνα-Βαλένθια αλλά όταν λήγει 46-33 ξενερώνεις...
Όταν όμως το γύρισα στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου βλέπω τον Ντε Κολό να στάζει ένα τριποντάκι και να γράφει το 60-55 οπότε λέω εδώ είμαστε.Στη συνέχεια Φαβεράνι,Ντε Κολό και Ράφα ήταν κυριολεκτικά όλη η Βαλένθια και το ματς πήγαινε πόντο πόντο με την Μπάρτσα να δυσκολευεται να σκοράρει στην 4η περίοδο αλλά ο κλασσικός καλός Ναβάρο(ο οποίος έχει μια 3άδα ματς συνεχόμενη με πολύ καλές εμφανίσεις) το πήρε πάνω του και τελείωσε το ματς με μια μπομπίτα και ένα τρίποντο ξενερώνοντας σίγουρα τον SG3ptshooter tongue.gif.Στο 75-70 πάντως φρονώ ότι έπρεπε να πάει για 3ποντο η Βαλένθια και όχι για 2 πόντο με τον Ράφα.Ίσως είχε περισσότερες ελπίδες έτσι.

Μεγάλη νίκη της Αλικάντε επί της Κάχα στο ντεμπούτο Νοτσιόνι (αν δεν κάνω λάθος) 72-71 με buzzer beater του κυρίου Llompart με τον παλίκαρο τον Ιβάνοφ να βάζει 22 πονταλάκια wink.gif.
Manu7
Πάλι 2 λινκς σήμερα.Το ντερμπάκι Μάλαγα-Μανρέσα και το Λαγκούν Άρο-Μούρθια.Ε προτίμησα να δω το δεύτερο γιατί η Μάλαγα μου βγάζει κάτι tragic...

Ε τελικά η ματσάρα έγινε χάρη στη φοβερή σημερινή Μούρθια η οποία πήρε σημαντική νίκη για να απομακρυνθεί περισσότερο από τη ζώνη υποβιβασμού.Από την αρχή του ματς η Λαγκούν την κυνηγούσε στο σκορ.Ξεκίνησε έχοντας σε καλή μέρα την αδυναμία του SG3ptshooter τον Ογκουστίν αλλά μετά πραγματικά όλη η ομάδα συνείσφερε ώστε να είναι μπροστά στο σκορ σε όλο το 1ο ημίχρονο σταθερά.Και Ριβέρο και Σέκουλιτς και Μπάρλοου και Φραντς και όλοι..Βέβαια κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τη Λαγκούν που εκτός από τον Τζίμι τον Μπέιρον (φέρτε τον στον Θρύλο αντί του Γκέτσε άνετα...) είχε όλους τους άλλους να τον βοηθούν.

Η διαφορά όμως ήταν ότι στο 2ο ημίχρονο οι Κουίνσι(15π) και Ουντόκα(19π) πυροβολούσαν συνεχώς απ'όπου έβρισκαν ενώ από την άλλη ο Μπέιρον δεν βρήκε αντίστοιχους βοηθούς.Έτσι ενώ έφτανε στην ισοφάριση η Λαγκούν σχεδόν πάντα η Μούρθια έκανε ένα μίνι ξέσπασμα και ξέφευγε...Κάτι πήγε να κάνει ο Άντριου ο Μπετς αλλά δεν ήταν αρκετό με τον Πάνκο να είναι τραγικός στο 2ο ημίχρονο και να πετάει στα σκουπίδια 2-3 επιθέσεις στο τέλος του παιχνιδιού για να προσπεράσει η Λαγκούν ή να φτάσει ξανά στο σκορ.Έτσι εγένετο η έκπληξη...67-71.

Στο άλλο ματς η Μανρέσα έκανε τη μεγάλη νίκη 81-96 επί της Ουνικάχα με κάποιον Αdam Hanga(!) απο την Ουγγαρία να βάζει 21 πόντους και την πλησίασε στη μία νίκη διαφορά ενώ στο έτερο ματς που διεξαγόταν ταυτόχρονα ο Κατσικάρης συνέχισε να τα πηγαίνει καλά τελευταία νικώντας τη Blusens 79-71 με Βασιλειάδη στους 20πόντους και Ντ'Ορ Φίσέρ και Μουμπρού 24 και 25 ρανκινγκ αντίστοιχα.

Αργότερα Σαραγόσα-Μπάρτσα στις 7:30 και στις 8 Μπράμος εναντίον Τέπιτς wink.gif.

Αύριο Κάχα-Ρεάλ στις 8 αν δεν κάνω λάθος...Pas mal...Pas mal... rolleyes.gif
Zoys
Παίζει link για Κάχα-Ρεάλ γιατί δεν βρίσκω κυριολεκτικά τίποτα;
Manu7
Bασικά όποιος νιώθει από τόρρεντς για να κατεβάσω το ματς ας μου στείλει ένα pm.Τy... rolleyes.gif
Manu7
http://www.youtube.com/watch?v=mtJtzAir1lI...ture=plpp_video

Βρήκα στο youtube ανεβασμένο το ματς

Κάχα - Ρεάλ.

Καλή διασκέδαση...biggrin.gif
SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ Apr 8 2012, 15:35 ) *
με κάποιον Αdam Hanga(!) απο την Ουγγαρία να βάζει 21 πόντους

o Hanga ήταν η προτελευταία επιλογή στο περασμένο draft, απ' τους Spurs όπως σωστά μαντέψατε όσοι προλάβατε να προβληματιστείτε.

Όσο για το Caja - Real, δεν ξέρω τι μου έκανε πιο πολλή εντύπωση στο φινάλε. Ότι δε σκόραρε κανείς στα τελευταία 100 δευτερόλεπτα, ότι δε δόθηκε φάουλ, ότι τελευταία επίθεση άφησαν το Prigioni πάνω στο Llull ή ότι ο Llull κατάφερε να φτάσει ως αναμενόταν τόσο κοντά και με τόσο καλές προϋποθέσεις το έχασε. Θυμήθηκα και το πόσο στιλάτα είναι τα χαμένα τρίποντα του Suarez.. icon_drunk.gif

Δε νομίζω ότι είχε τρελή σημασία πάντως η χτεσινή των Βάσκων, αφού η τρίτη θέση είναι σχεδόν βέβαιη, ενώ και η Real θα πρέπει να κάνει 2 γκέλες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές για να χάσει απ' την Caja τη δεύτερη, αφού έχουν κερδίσει οι Μαδριλένοι τη διαφορά.. Υπάρχει βέβαια και το clasico ακόμα, αλλά η Caja πρέπει όχι μόνο να πάει στη Βαρκελώνη αλλά να κερδίσει και το Bilbao.

Με τη νίκη της Murcia μοιάζει αρκετά δύσκολο να ανατραπεί πλέον η κατάσταση στη μάχη της παραμονής, ενώ η μάχη της οχτάδας είναι πάντα αμφίρροπη, το Bilbao και η Valencia πιστεύω έχουν ένα λόγο παραπάνω γιατί έχουν αφήσει τις δύσκολες περιόδους πίσω τους, ενώ την κατάσταση περιέπλεξαν τελευταία τόσο η εντός έδρας ήττα της Unicaja απ' τη Manresa, όσο και η νίκη της Alicante την περασμένη αγωνιστική επί της Caja.
Weekendman
QUOTE(Manu7 @ Apr 10 2012, 13:27 ) *
http://www.youtube.com/watch?v=mtJtzAir1lI...ture=plpp_video

Βρήκα στο youtube ανεβασμένο το ματς

Κάχα - Ρεάλ.

Καλή διασκέδαση...biggrin.gif

Αν και αγωνιώδες ,απο ποιοτικής απόψεως δεν ήταν και τόσο στην κατηγορία του...entertaintment εκτός αν θεωρήσει κανείς το χαμένο...πέναλτι του Γιούλ στο τέλος διασκεδαστικό....

Να ναι καλά πάντως το Υou Tube γιατί αν περίμενα να κατεβάσω αγώνα σε Ίντερνετ Καφέ σώθηκα...
Manu7
QUOTE(Weekendman @ Apr 10 2012, 17:23 ) *
Αν και αγωνιώδες ,απο ποιοτικής απόψεως δεν ήταν και τόσο στην κατηγορία του...entertaintment εκτός αν θεωρήσει κανείς το χαμένο...πέναλτι του Γιούλ στο τέλος διασκεδαστικό....

Να ναι καλά πάντως το Υou Tube γιατί αν περίμενα να κατεβάσω αγώνα σε Ίντερνετ Καφέ σώθηκα...

Ε που να ξερα και γω ο καψερός ότι το ματσάκι θα ήταν ξύλο,αίμα και ιδρώτας... icon_drunk.gif

Ε ο Llull παρά τους 16 πόντους ήταν παρών-απών στο ματς γενικότερα με αποτέλεσμα να χάσει και 3 προσπάθειες στο τέλος για να πάρει το παιχνίδι που υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να τις βάλει.

Βέβαια,τον μάρκαραν και καλά μιας και στο σύνολο της με την παρουσία του Νοτσιόνι η Κάχα σαν να έσφιξε στην άμυνα.5άδα με Πριτζιόνι,Όλεσον,Νεμάνια Μπιέλιτσα,Νοτσιόνι,Τελέτοβιτς είναι πολύ ικανή και στο ψηλό παιχνίδι (εξού και τα πολλά tapoooooooon που φώναζε ο Ισπανός biggrin.gif ) αλλά και στις αλλαγές των μαρκαρισμάτων.Κάτι τέτοιο φάνηκε στο ματς με αποτέλεσμα η Ρεάλ να μην βρει ποτέ ρυθμό ώστε να ξεπεράσει στο σκορ.Πόσο μάλλον το σίγουρο σκοράρισμα από τον Κάρολ.

Το ατόπημα της φυσικά ήταν ότι δεν εκμεταλλεύτηκε επουδενί το γεγονός ότι η Κάχα δεν παίζει με καθαρό 5άρι εκτός αν ο Μίκο Μπιέλιτσα θεωρείται τέτοιο...Το κουλούρι του Τόμιτς(0 πόντοι) και οι 6πόντοι του Μπέγκιτς τα λένε όλα....Tragic... icon_drunk.gif

ΥΓ:Τον Νοτσιόνι γιατί τον λένε ΤΣΑΠΟΥ? smiley.gif
Zoys
Τώρα το είδα το ματς - ευτυχώς που υπάρχουν μερικοί καλοί άνθρωποι που ανεβάζουν full αγώνες στο youtube. Κλειστό παιχνίδι με πολύ ξύλο που δίκαια πήρε η Κάχα κυρίως με την καλή της άμυνα στο πρώτο μέρος.

Τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν σχετικά με τις πρώτες τρεις θέσεις αν και υπάρχει ακόμα δρόμος και περιθώρια να δούμε (κι άλλες;;) εκπλήξεις. Το σίγουρο είναι ότι η Ρεάλ αφήνει προς το παρόν τα όνειρα πρωτιάς αφού η Μπαρτσελόνα προσπάθησε όσο μπορούσε να της αφήσει ελεύθερη την κορυφή (ήττες από Σεβίλλη, Γκραν Κανάρια και μέχρι που κόντεψε να χάσει από τη Βαγιαδολίδ blink.gif ) όμως η Ρεάλ κατάφερε να την ξεπεράσει σε γκέλες και πλέον κινδυνεύει ακόμα και η 2η θέση από την Κάχα.

Ο Ροντρίγκεθ και ο Τόμιτς ήταν άφαντοι στο παιχνίδι της Ρεάλ. Ειδικά ο τελευταίος απογοητεύει πλήρως με τις τελευταίες του εμφανίσεις. Σκιά του εαυτού του ο Κροάτης που δεν έχει ξεπεράσει τους 5 πόντους στα τελευταία 5 ματς. Ο Ροντρίγκεθ από την άλλη είναι ο γνωστός ασταθής Ροντρίγκεθ, κάκιστος χθες και στο δημιουργικό κομμάτι (που γενικά είναι καλύτερος από το εκτελεστικό), τον κλείδωσε πολύ καλά και αυτόν η άμυνα των Βάσκων.

Μεγάλο ματς του Σίνγκλερ στο τέλος με δύο σημαντικά τρίποντα που κράτησαν τη Ρεάλ στο κόλπο της νίκης. Ο ξανθομάλλης δικαιώνει τους Μαδριλένους που τον τσίμπησαν από την Αλικάντε. Δεν ξέρω αν θέλει NBA, αλλά στη Ρεάλ θα πρέπει να σκέφτονται την ανανέωση του.

Η Κάχα Λαμποράλ με την ενίσχυση με τους Νοτσιόνι (επιστροφή στα παλιά λημέρια) και Λάμπε δυναμώνει για τη συνέχεια. Μια ομάδα που ξεκίνησε πολύ άσχημα και έμεινε εκτός TOP 16 ξεκίνησε το comeback της. Δύσκολα θα πετύχει κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση (αν και η Ρεάλ έχει αυτοκτονικές τάσεις οπότε δεν είναι τίποτα απίθανο), αλλά αποτελεί πλέον έναν ισχυρό πόλο μετά από Μπάρτσα-Ρεάλ και την περιμένω ισχυρή στα πλέι-οφ.
Weekendman
Θεωρητικά μια μεγάλη ομάδα έχει περισσότερες επιθετικές λύσεις από μια αντίπαλο χαμηλότερου βαθμολογικού επιπέδου ,αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιωνόταν για την Κάχα στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα της στην Μανρέσα,
όπου βασικά μετα απο ένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου ,είχε αρχίσει ο Τελέτοβιτς να φαινόταν ως ο μόνος αξιόπιστος επιθετικα(σε αντίθεση με την Μανρέσα που είχε διαφόρους πρωταγωνιστές με Άσελιν,Ντόελμαν,Γκλαντυρ,Χάνγκα) ,

αυτό γινόταν μέχρι το σημείο που έχανε με 59-69 η Κάχα,εκεί βγήκε ο Βόσνιος(μετα απο 2 άστοχες βολές) και στην συνέχεια

έκανε κάτι διεισδήσεις ενστίκτου περισσότερο παρά βγαλμένες από το σύστημα ο Πριτζιόνι,
βοήθησε σε επίθεση και άμυνα ο Λάμπε,
ενώ στάθηκε λίγο τυχερός ο Νεμάνια Μπιέλιτσα που η ανικανότητα του να τελειώσει αρχικά μια εύκολη φάση τον ευνόησε τελικά παίρνωντας γκόλ-φάουλ


αλλά τελικά δεν ανταμείφθηκε η μανία του Ιβάνοβιτς η όποια ήταν οπωσδήποτε να μην πάει το παιχνίδι στην παράταση...
Manu7
Aπό τη μία σήμερα κατευχαριστήθηκα τη ματσάρα Μπάρτσα-Κάχα 97-89 αλλά από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο έχει ελπίδες ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό της Πόλης με τους Καταλανούς βλέποντας τις λύσεις που βρίσκει σε κάθε ματς ο Πασκουάλ...

Εντάξει Ναβάρο και Λόρμπεκ κάνουν τα πάντα για τη Μπάρτσα εδώ και καιρό συνεχίζοντας σήμερα με
31 πόντους + 10 ασσίστ με 42! ranking ο πρώτος και 21 πόντους με 28 ranking ο δεύτερος

αλλά το ρημάδι το ματς το καθάρισε ο Σι Τζει Γούαλας ο οποίος μπήκε στο 4ο δεκάλεπτο (έχοντας παίξει ελάχιστα στο 1ο ημίχρονο) μιας και ο Λόρμπεκ τα είχε φτύσει αφενός και δεν μπορούσε με τίποτα να σταματήσει τον υπερηχητικό σήμερα Λάμπε αφετέρου.Ο Γουάλας λοιπόν παρότι τραγικός στις επιθέσεις της Μπάρτσα αλλά σταματώντας τουλάχιστον τον Λάμπε
βγήκε 2 φορές ελεύθερος στα 6,75 και έγραψε 2/2... kill.gif

Με τον γενικά ασταθή αλλά σήμερα εξαιρετικό Χουέρτας και τον Εντόνγκ να συμπληρώνουν την κέντα icon_drunk.gif η Μπάρτσα έβρισκε λύση όποτε η Κάχα την εφτανε στο σκορ.Η παραπάνω 4άδα έπαιξε κάπου 30λεπτά έκαστος(εξαίρεση ο Γουάλας 9').

Στην απέναντι μεριά βέβαια ο Λάμπε ήταν χάρμα ιδέσθαι 77.gif 33 πόντοι(10/13 δίποντα,3/4 τρίποντα) με 33 ρανκινγ
σκοράροντας με κάθε τρόπο (μετά από πικ ν ρολ,με πλάτη,με σουτάκια...) κρατώντας την Κάχα στο παιχνίδι όταν η Μπάρτσα έπαιρνε διψήφια διαφορά.Ωραίος και ο Νοτσιόνι κλασσικός μαχητής ενώ το πουλέν ο Ερτέλ απόντος του Πριτζιόνι πολύ ορεξάτος παίζοντας 33 λεπτά με 7 ασσίστ και 8 πόντους κάνοντας όμως ένα βιαστικό λάθος προς το τέλος του παιχνιδιού όταν η διαφορά ήταν στο καλάθι..Σίγουρα η 5άδα Ερτέλ(Πριτζιόνι)-Όλεσον-Νοτσιόνι-Λάμπε-Τελέτοβιτς είναι η πλέον λειτουργική για μένα σε άμυνα και επίθεση όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ.Αλλα ο Ναβάρο δεν σταματιόταν σήμερα με τίποτα...

Γενικά από την υπόλοιπη αγωνιστική είδα Καχασόλ-Βαλένθια που ως αύριο να παίζανε οι πορτοκαλοί δεν κέρδαγαν με τίποτα αν και στο τέλος οι Σεβιγιάνοι κάναν ότι μπορούσαν για να αυτοκτονήσουν.Το ματς το είχαν καθαρίσει από νωρίς ο Μπογκντάνοβιτς και ο Καρλ Ίνγκλις με τρίποντες βόμβες + τον κλασσικά καλό Πολ Ντείβις.Τουλάχιστον έχω να θυμάμαι την καρφωματάρα του Μπράντ του Νιούλει - australian power icon_drunk.gif

Απο κει και πέρα είδα πολύ λίγο από Μπράμο να νικάει φεύγοντας πιο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού έναντι της Βαγιαδολίδ που είναι για φούντο..

Και έριχνα κλεφτές ματιές στον Κατσικάρη(είχε και Τσου Λου εχτές...) που κέρδισε εύκολα σχετικά τη Σαραγόσα και όχι δύσκολα όπως νόμιζα καθώς το λινκ ήταν τόσο τραγικό που το σκορ το έβλεπα 66-67 30'' πριν το τέλος και χάρηκα όταν έβαλε το καλάθι ο Φίσερ για το 68-67... icon_drunk.gif icon_drunk.gif Για την ιστορία το σκορ ήταν 66-57 24.gif Μιλάμε για τρελή οφθαλμαπάτη...

ΥΓ:Ρε Παπαμακάριε όχι από την Φουενλαμπράδα ρε φίλε...
SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ Apr 27 2012, 00:31 ) *
αλλά το ρημάδι το ματς το καθάρισε ο Σι Τζει Γούαλας

Με τον γενικά ασταθή αλλά σήμερα εξαιρετικό Χουέρτας

ΥΓ:Ρε Παπαμακάριε όχι από την Φουενλαμπράδα ρε φίλε...

είδα το τέλος του ντέρμπι της αγωνιστικής και η Caja θύμισε για άλλη μια φορά Caja στο τέλος τέτοιου ματς. peace.gif

o Wallace είναι συμπληρωματικός στην υπερπλήρη γραμμή ψηλών της Barca αλλά έχει καθαρίσει ματσάκια όποτε του έχει δοθεί η ευκαιρία να σηκώσει τέτοιο βάρος και γενικά δεν πιστεύω ότι εκτιμούν αρνητικά την παρουσία του στη Βαρκελώνη. Απ' την άλλη αν έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι δε θα μας χαλούσε καθόλου για πιθανός αντικαταστάτης του Smith θα έλεγα. Ο Huertas απ' την άλλη για τα δεδομένα του δεν έχει κάνει καθόλου πειστική πρώτη σεζόν στη Βαρκελώνη.

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον Panko, που αμυντικά πολλές βραδιές τα βρίσκει σκούρα με αντίπαλα τεσσάρια, ο Vidal είναι ο σημαντικότερος παίκτης για τη Lagun. Φάνηκε νομίζω όσο τίποτα στο ότι έχασε απ' αυτήν την Fuenla η Lagun. Κι όταν ο Colom πάτησε το γκάζι ο Σαλγκαδάκος τα φτυσε.

-------------------------------------------------------------------------------

Εκτός playoffs μένει λοιπόν η Malaga, αυτή νομίζω ότι είναι η είδηση της αγωνιστικής. Όσα προβλήματα κι αν είχαν φέτος οι Ανδαλουσιάνοι δεν μπορώ να δεχτώ το πως χάσανε σήμερα απ' την παντελώς αδιάφορη Badalona με 16 πόντους και με μόνο σκόρερ διψήφιου αριθμού πόντων τον DeVries που φέρανε απ' την Oro... Αναμένω με πολύ ενδιαφέρον την offseason τους, έχουν ξοδέψει αρκετές φορές χρήματα και μέσα στη σεζόν προέβησαν σε πολλές αλλαγές του roster αλλά τίποτα δεν καταφέρνουν να δουλέψει καιρό τώρα. Τέλος και η Euroleague γι' αυτούς πλέον. Στη μάχη της οχτάδας έχει μείνει θεωρητικά μόνο η Zaragoza, που βρίσκεται όμως 2 αγώνες μακριά με μόλις 3 αγωνιστικές να απομένουν. Πολύ δύσκολο να ανατραπεί δηλαδή η κατάσταση.
Manu7
QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 27 2012, 02:09 ) *

Ρε συ με τον Μπούλοκ τι γίνεται??

Γιατί κάνει ό,τι μπορεί ο Κίρκσεϊ που ήρθε πρόσφατα,έχουν ανέβει οι φοιτητές χάρη κ στα Αμερικανάκια αλλά θεωρώ ότι
η Μούρθια θα είναι πολύ δύσκολος ανταγωνιστής στη μάχη για τον υποβιβασμό.Με Ογκουστίν,Κουίνσι Λιούις,Ουντόκα
έχουν μια σκληροτράχηλη 3άδα κάνοντας δυσκατάβλητη την ομάδα.Εχτές έχασαν μεγάλη ευκαιρία κόντρα στην Αλικάντε καθώς ηττήθηκαν από τον Dewar ο οποίος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι ενώ για μια βολή δεν προηγούνταν στην τελευταία κατοχή της Αλικάντε.Σε αυτήν κιόλας έκαναν άγαρμπο φάουλ στον Γιομπαρ στο κατέβασμα της μπάλας...Τεχνική ποινή μετά και τζάμπα η προσπάθεια έναντι της εξαιρετικής Αλικάντε.

Είδα και την τελευταία περίοδο από Μανρέσα - Ρεάλ εχτές (κάτι είχε παιχτεί με τη μπασκέτα και άρχισε αργά το ματς).
Αλλά ο Κάρολ είχε διαφορετική άποψη για την έκβαση του ματς και δεν έγινε η έκπληξη...Ακόμη ένα ματς που το παίρνει η Ρεάλ από την επίθεση έχοντας 10/22 τρίποντα ενώ κάναν ωραίο παιχνίδι οι Ντόλμαν,Τσαβι Ροντρίγκιεθ(12 ασσίστ) και Ντάουνς ακόμη και ο Ουκρανός ο Γκλαντίρ που είχε πάρει φωτία στα τελευταία λεπτά..Η Ρεάλ χάνει από την εμπιστοσύνη μου συνεχώς σε σχέση με την Μπαρτσελόνα καθώς θεωρούσα φέτος ότι ήρθε η ώρα να το σηκώσει καθώς ματσάρει και καλά με την Μπάρτσα αλλά η δυσκολία που νικάει πολύ κατώτερες της ομάδες είναι να απορείς...
SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ Apr 27 2012, 15:55 ) *
Ρε συ με τον Μπούλοκ τι γίνεται??

Γιατί κάνει ό,τι μπορεί ο Κίρκσεϊ που ήρθε πρόσφατα,έχουν ανέβει οι φοιτητές χάρη κ στα Αμερικανάκια αλλά θεωρώ ότι
η Μούρθια θα είναι πολύ δύσκολος ανταγωνιστής στη μάχη για τον υποβιβασμό.Με Ογκουστίν,Κουίνσι Λιούις,Ουντόκα
έχουν μια σκληροτράχηλη 3άδα κάνοντας δυσκατάβλητη την ομάδα.Εχτές έχασαν μεγάλη ευκαιρία κόντρα στην Αλικάντε καθώς ηττήθηκαν από τον Dewar ο οποίος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι ενώ για μια βολή δεν προηγούνταν στην τελευταία κατοχή της Αλικάντε.Σε αυτήν κιόλας έκαναν άγαρμπο φάουλ στον Γιομπαρ στο κατέβασμα της μπάλας...Τεχνική ποινή μετά και τζάμπα η προσπάθεια έναντι της εξαιρετικής Αλικάντε.

Είδα και την τελευταία περίοδο από Μανρέσα - Ρεάλ εχτές (κάτι είχε παιχτεί με τη μπασκέτα και άρχισε αργά το ματς).
Αλλά ο Κάρολ είχε διαφορετική άποψη για την έκβαση του ματς και δεν έγινε η έκπληξη...Ακόμη ένα ματς που το παίρνει η Ρεάλ από την επίθεση έχοντας 10/22 τρίποντα ενώ κάναν ωραίο παιχνίδι οι Ντόλμαν,Τσαβι Ροντρίγκιεθ(12 ασσίστ) και Ντάουνς ακόμη και ο Ουκρανός ο Γκλαντίρ που είχε πάρει φωτία στα τελευταία λεπτά..Η Ρεάλ χάνει από την εμπιστοσύνη μου συνεχώς σε σχέση με την Μπαρτσελόνα καθώς θεωρούσα φέτος ότι ήρθε η ώρα να το σηκώσει καθώς ματσάρει και καλά με την Μπάρτσα αλλά η δυσκολία που νικάει πολύ κατώτερες της ομάδες είναι να απορείς...

Δεν υπάρχει Bullock στην Estu, βρήκαν πρόβλημα που θα έπαιρνε 2 βδομάδες τουλάχιστον για να φτάσει στο 100% και έκαναν πίσω.

Για την παραμονή έχουμε το Estudiantes - Murcia της τελευταίας αγωνιστικής που λογικά θα είναι το ματς του φινάλε, ειδικά αν έχουν κριθεί οι υπόλοιπες μάχες, πράγμα που μοιάζει αρκετά πιθανό. Καθόλου ξεγραμμένη δεν είναι η Estudiantes πάντως αφού έχει τις 2 επόμενες αγωνιστικές ταξίδια στην έδρα της παντελώς αδιάφορης Manresa και μετά στην πεσμένη Valladolid. Ρυθμιστής παίζει να γίνει απ' το πουθενά η Manresa που έχει αγώνα και με τη Murcia, κι αυτό στην έδρα της, ενώ το άλλο παιχνίδι της UCAM είναι η αποστολή αυτοκτονίας στην έδρα της Real το ΣΚ. Έπειτα η Blusens Monbus / Obradoiro παίζει κι αυτή με τη Valladolid, το ΣΚ, και μετά κλείνει τη σεζόν με 2 σερί εντός έδρας ματς με Valencia και Zaragoza.. Με τα 4-5 παιχνίδια επί αντιπάλων με λιγότερο κίνητρο και τη μεταξύ τους κόντρα τα πράγματα είναι αρκετά απρόβλεπτα αυτή τη στιγμή. Fuenlabrada και Gran Canaria είναι στις +2 νίκες αυτή τη στιγμή και παρά τις δύσκολες αποστολές τους πιστεύω θα αποδειχθεί αρκετή η μια νίκη που μπορούν να κάνουν.

Το πρόγραμμα που έχει απομείνει:

JORNADA 32
Assignia Manresa - Asefa Estudiantes 29/04/2012
Real Madrid - UCAM Murcia 29/04/2012
Lucentum Alicante - FC Barcelona Regal 29/04/2012
Caja Laboral - FIATC Mutua Joventut 29/04/2012
Unicaja - Mad-Croc Fuenlabrada 29/04/2012
Lagun Aro GBC - Gescrap Bizkaia 29/04/2012
CAI Zaragoza - Banca Civica 29/04/2012
Valencia Basket - Gran Canaria 2014 29/04/2012
Blancos de Rueda Valladolid - Blusens Monbus 29/04/2012

JORNADA 33 (εμβόλιμη)
Blancos de Rueda Valladolid - Asefa Estudiantes 03/05/2012
Blusens Monbus - Valencia Basket 02/05/2012
Gran Canaria 2014 - CAI Zaragoza 03/05/2012
Banca Civica - Lagun Aro GBC 03/05/2012
Gescrap Bizkaia - Unicaja 03/05/2012
Mad-Croc Fuenlabrada - Caja Laboral 02/05/2012
FIATC Mutua Joventut - Lucentum Alicante 02/05/2012
FC Barcelona Regal - Real Madrid 03/05/2012
UCAM Murcia - Assignia Manresa 02/05/2012

JORNADA 34
Asefa Estudiantes - UCAM Murcia 06/05/2012
Assignia Manresa - FC Barcelona Regal 06/05/2012
Real Madrid - FIATC Mutua Joventut 06/05/2012
Lucentum Alicante - Mad-Croc Fuenlabrada 06/05/2012
Caja Laboral - Gescrap Bizkaia 06/05/2012
Unicaja - Banca Civica 06/05/2012
Lagun Aro GBC - Gran Canaria 2014 06/05/2012
Blusens Monbus - CAI Zaragoza 06/05/2012
Valencia Basket - Blancos de Rueda Valladolid 06/05/2012

με τα derby Lagun-Bilbao, το derby αιωνίων στη Βαρκελώνη και το άλλο Βάσκικο derby Caja-Bilbao να είναι τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια "ισχυρών" ομάδων ανά αγωνιστική.

Όσο για την αναφορά σου στο πως ματσάρει η Real με τη Barca, επιμένω ότι δεν μου αρέσει η θέση 5 των Μαδριλένων απέναντι στην πολυμορφία ψηλά της ομάδας του Pascual. Ας περάσει πρώτα ο Laso στους τελικούς αν πέσει σε Bilbao/Lagun στον πρώτο γύρο που τους δυσκολεύουν παντού φέτος και βλέπουμε.. peace.gif

τοπ 7
http://acbtv.acb.com/video/4943-lacb-20112..._me_to_the_moon
Manu7
QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 27 2012, 16:38 ) *
Δεν υπάρχει Bullock στην Estu, βρήκαν πρόβλημα που θα έπαιρνε 2 βδομάδες τουλάχιστον για να φτάσει στο 100% και έκαναν πίσω.

Κι όμως ο Μπούλοκ ζει. rolleyes.gif

http://www.gazzetta.gr/ispania/article/ite...tra-sti-manresa
QUOTE
Το σήριαλ τελείωσε και τελικά ο Λούις Μπούλοκ θα ενισχύσει την Εστουδιάντες στις τελευταίες αγωνιστικές της ACB και την μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία.
Πριν από περίπου ένα μήνα η Εστουδιάντες έφερε στη Μαδρίτη τον Λούις Μπούλοκ με σκοπό να παρουσιαστεί ενισχυμένη στον τελευταίο μήνα του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός σκόρερ όμως δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ και αποχώρησε από την ομάδα. Ο Μπούλοκ όμως έκανε αποθεραπεία και επέστρεψε στους «Φοιτητές» οι οποίοι τον δήλωσαν αμέσως και θα είναι στην δωδεκάδα στην καθοριστική αναμέτρηση την Κυριακής (29/4) στην έδρα της Εστουδιάντες.


Νομίζω το επιβεβαιώνει εδώ.Αλλά δεν νιώθω από Ισπανικά ως γνωστόν.
http://www.acb.com/redaccion.php?id=84329

SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ Apr 28 2012, 14:25 ) *

H προηγούμενη είδηση ήταν αυτή:
http://www.acb.com/redaccion.php?id=83952
λέει ότι έλυσαν και το συμβόλαιο.
QUOTE
"Ambas partes han decidido de mutuo acuerdo resolver el contrato"

Άβυσσος η ψυχή του Ισπανού ρεπόρτερ, αλλά προφανώς με τα νέα δεδομένα ο Bullock θα παίξει στα τελευταία ματς..

Sry για την παραπληροφόρηση tongue.gif
Manu7
E τι να δεις μετά...Πάει να το παλέψει η Αλικάντε αλλά οποιος μπαίνει μέσα από την Μπάρτσα πετάει και ένα από τα 6,75..
Ημίχρονο 24-41.

Μάικλ 1/1
Λόρμπεκ 1/1
Σι Τζέι Γουάλας 2/2
Ίνγκλις 1/2
Χουέρτας(ανύπαρκτος στο ματς γενικά) πετάει ένα στη λήξη του ημιχρόνου με τουβλέ στυλ αλλά μέσα η μπάλα 1/1
Ναβάρο 1/1

Και έχουν 9/15 μόνο και μόνο επειδή ο Έιντσον έχει μόνο 2/4 και έχει χάσει 2 ο Ραμπασέδα...

Αλλά όλα κι όλα...Η άμυνα είναι καταπληκτική. rolleyes.gif

Ευτυχώς που είδα πριν το Ρεάλ-Μούρθια και παίχτηκε μπασκετάκι ωραίο.Όπως περίμενα η Μούρθια είναι δυσκατάβλητη ομάδα και η Ρεάλ δεινοπάθησε για να κερδίσει.Κλασσική Ρεάλ βέβαια...Έχει ξεκάθαρο πρόβλημα στην άμυνα.Τυχερή η Μούρθια που έχασε η Εστουδιάντες από την Μανρέσα αλλά οι φοιτητές έχουν ως αντίπαλο και την Bluesens πλέον.

ΥΓ:Κάποιος αν βρει λινκ για Λαγκούν-Μπιλμπάο να το κατεβάσω ή στο youtube θα ήμουν ευγνώμων.Πρέπει να έγινε ωραίο ματς.
SG3ptshooter
Aυτοκτόνησε χτες η GBC Manu..

Χαμένο κάρφωμα απ' το Doblas ολομόναχος από κάτω, ηλίθιο τρίποντο και foul.. Δεν πιστεύω ότι ήταν συνολικά καλύτεροι σε σημείο που να ήταν άδικη η ήττα τους, αλλά με βάση το σκορ και τις καταστάσεις στο τέλος έχασαν δικό τους παιχνίδι. Εκεί στην τάπα Βασιλειάδη στο Vidal δεν ήξερα με ποιόν είμαι icon_drunk.gif Γενικά δεν ξέρω ποια απ' τις 2 είναι το Ισπανικό νούμερο 2 μου πλέον..

Όσο για το request σου ούτε στο tube ούτε στο Ισπανικό site που είμαι μέλος έχω δει τίποτε ακόμα. Άμα θες έχω Manresa - Estudiantes, να δεις το Granger να το βάζει απ' το πάτωμα. cool.gif
Manu7
QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 30 2012, 14:25 ) *
Aυτοκτόνησε χτες η GBC Manu..
Όσο για το request σου ούτε στο tube ούτε στο Ισπανικό site που είμαι μέλος έχω δει τίποτε ακόμα. Άμα θες έχω Manresa - Estudiantes, να δεις το Granger να το βάζει απ' το πάτωμα. cool.gif

hammer.gif Κανονικότατα όμως...
Είδα τα highlights..Όλα μα όλα πήγαν στραβά...

Το κάρφωμα του Μανού εχτές δεν πιάνει μία μπροστά στου Ντόμπλας.. icon_drunk.gif
Ο Μουμπρού κλασσικό σουτ όπως με την Κάχασολ σε εκείνο το ματς μες τις 2 παρατάσεις.Αντίστοιχα τότε αυτοκτονούσαν οι Σεβιγιάνοι...
Και το αποκορύφωμα με τάπα από τον Βασιλειάδη...Εντάξει Βιδάλ αυτοκτόνα.. shot.gif
Γιατί αρπάχτηκε έτσι ο Κωστάκης?

Το καλάθι του Γκρέιντζερ από το πάτωμα το είδα wink.gif.
Για Μανρέσα - Εστουδιάντες δεν θα έλεγα όχι...Και Ντόλμαν και Γκλαντίρ να γαζώνουν(εξαιρετικό στυλάκι ο Ουκρανός στο σουτ) pas mal....

Στείλε pm.

http://acbtv.acb.com/video/4959-lacb-20112..._mundo_al_suelo
To top7 της αγωνιστικής

http://acbtv.acb.com/video/4953-lacb-20112...e_la_jornada_32
Πάρτε και Άντι Πάνκο MVP 28 πόντοι.
SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ Apr 30 2012, 15:42 ) *
Γιατί αρπάχτηκε έτσι ο Κωστάκης?

Στείλε pm.

Πάρτε και Άντι Πάνκο MVP 28 πόντοι.

εκεί που έπεσαν απάνω του και οι άλλοι και πανηγύριζαν κάπως πατήσανε το Vidal κάποιος και τους την είπε και αντάλλαξαν 2 κουβέντες αλλά δεν έγινε τίποτα. Αυτή είναι η εντύπωσή μου απ' το κλιπ τουλάχιστον.

(Το έλαβε παρά την υπέρογκη ζήτηση tongue.gif )

Δεν έπρεπε να βγάζουν MVP από ομάδα που χάνει τελικά. Και μόνο που σκέφτομαι τη φάση με το Mumbru λέω έλεος ρε συ Andy. Και σιγά το έναν ολόκληρο πόντο παραπάνω ranking που είχε απ' το Freeland και το Doelmann που κέρδισαν οι ομάδες τους.

1 FC Barcelona Regal 27 5
2 Real Madrid 25 7
3 Caja Laboral 21 11
4 Gescrap Bizkaia 19 13
5 Valencia Basket 19 13
6 Banca Cívica 18 14
7 Lucentum Alicante 32 17
8 Lagun Aro GBC 17 15
9 CAI Zaragoza 16 16
10 Assignia Manresa 15 17
11 FIATC Mutua Joventut 15 17
12 Unicaja 15 17
13 Gran Canaria 2014 12 20
14 Mad-Croc Fuenlabrada 12 20
15 Blusens Monbus 11 21
16 UCAM Murcia 11 21
17 Asefa Estudiantes 10 22
18 Blancos de Rueda Valladolid 8 24
βαριέμαι να τα κάνω να φαίνονται πιο ίσια.
QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 27 2012, 16:38 ) *
Το πρόγραμμα που έχει απομείνει:

JORNADA 33 (εμβόλιμη)
Blancos de Rueda Valladolid - Asefa Estudiantes 03/05/2012
Blusens Monbus - Valencia Basket 02/05/2012
Gran Canaria 2014 - CAI Zaragoza 03/05/2012
Banca Civica - Lagun Aro GBC 03/05/2012
Gescrap Bizkaia - Unicaja 03/05/2012
Mad-Croc Fuenlabrada - Caja Laboral 02/05/2012
FIATC Mutua Joventut - Lucentum Alicante 02/05/2012
FC Barcelona Regal - Real Madrid 03/05/2012
UCAM Murcia - Assignia Manresa 02/05/2012

JORNADA 34
Asefa Estudiantes - UCAM Murcia 06/05/2012
Assignia Manresa - FC Barcelona Regal 06/05/2012
Real Madrid - FIATC Mutua Joventut 06/05/2012
Lucentum Alicante - Mad-Croc Fuenlabrada 06/05/2012
Caja Laboral - Gescrap Bizkaia 06/05/2012
Unicaja - Banca Civica 06/05/2012
Lagun Aro GBC - Gran Canaria 2014 06/05/2012
Blusens Monbus - CAI Zaragoza 06/05/2012
Valencia Basket - Blancos de Rueda Valladolid 06/05/2012

δεν έχω μπει στη διαδικασία να δω διαφορές γιατί πέραν της Zaragoza τις άλλες για οχτάδα δεν τις πιστεύω με τίποτα για το
2-0 αυτήν την τελευταία εβδομάδα..
Manu7
QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 30 2012, 16:20 ) *
δεν έχω μπει στη διαδικασία να δω διαφορές γιατί πέραν της Zaragoza τις άλλες για οχτάδα δεν τις πιστεύω με τίποτα για το
2-0 αυτήν την τελευταία εβδομάδα..

Σωστός.Αλλά η Σαραγόσα έχει 2 εκτός με τους αντιπάλους να είναι βατούς βέβαια.Άντε και καμιά Μανρέσα που έχει κάνει καλά ματσάκια τελευταία αλλά δύσκολα.

Και φυσικά για να μπει η Σαραγόσα στα πλέι οφ πρέπει να αποκλειστεί η Λαγκούν
που έχει Καχασόλ τώρα αλλά Γκραν Κανάρια στο τέλος στο γήπεδο της οπότε χλωμό.

Επίσης η Αλικάντε έχει 2 εύκολα ματς για να είναι σίγουρα στην 8άδα οπότε δεν νομίζω ούτε αυτή να αυτοκτονήσει.
Απλά η Λαγκούν είναι σε μια πτωτική πορεία και τη φοβόμαστε λίγο.

Σε κάθε περίπτωση θέλω και Αλικάντε και Λαγκούν τα πλέι οφ.

SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ Apr 30 2012, 16:41 ) *
Σωστός.Αλλά η Σαραγόσα έχει 2 εκτός με τους αντιπάλους να είναι βατούς βέβαια.Άντε και καμιά Μανρέσα που έχει κάνει καλά ματσάκια τελευταία αλλά δύσκολα.

Και φυσικά για να μπει η Σαραγόσα στα πλέι οφ πρέπει να αποκλειστεί η Λαγκούν
που έχει Καχασόλ τώρα αλλά Γκραν Κανάρια στο τέλος στο γήπεδο της οπότε χλωμό.

Επίσης η Αλικάντε έχει 2 εύκολα ματς για να είναι σίγουρα στην 8άδα οπότε δεν νομίζω ούτε αυτή να αυτοκτονήσει.
Απλά η Λαγκούν είναι σε μια πτωτική πορεία και τη φοβόμαστε λίγο.

Σε κάθε περίπτωση θέλω και Αλικάντε και Λαγκούν τα πλέι οφ.

Αυτές που θες θέλω κι εγώ κι αυτές πιστεύω ότι θα μπουν άλλωστε.

Συγκεκριμένα για τη Zaragoza πιστεύω ότι μπορεί να κάνει το 2/2 μεν, αλλά δεν το θεωρώ καθόλου σίγουρο. Η έδρα της Canaria είναι πάντα δύσκολη αποστολή για κάθε ομάδα, ενώ και η Obradoiro στο φινάλε θα είναι σκληρό καρύδι, ειδικά αν θέλει νίκη. Το 16-16 της αντί για το 15-17 των άλλων διεκδικητών είναι όλη η υπόθεση. Σε ισοβαθμίες μεταξύ 2 ομάδων έχουμε:
Zaragoza>Alicante
GBC>Zaragoza
Alicante>GBC
ενώ στην τριπλή που δεν πρόκειται να έχουμε φαντάζομαι μετράει το συνολικό +/-, όπου έχει προβάδισμα σαφές η Lagun αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει στα 6 τελευταία παιχνίδια τους.
Manu7
Επειδή λοιπόν πολύς λόγος έγινε για τον Γκλαντίρ
δες τι ανακάλυψα..Αν δεν το έχεις δει βέβαια...
Ο τύπος έχει εξαιρετικά γλυκό σουτάκι.

Manu7
Tα λινκ μου μέσα...Εχτές δεν είχε τίποτα... angry_red.gif

4 ματς είχε εχτές από την προτελευταία αγωνιστική και θα έλεγα ότι το κίνητρο έκανε τη διαφορά.

Η Μούρθια κέρδισε τη Μανρέσα εύκολα με φανταστικό Όγκουστιν 16π 8/8 δίποντα 10 ριμπάουντ 35 ράνκινγκ 77.gif ενώ είχε απέναντι έναν εξαιρετικό επίσης Ασελίν με 18 πόντους.
http://acbtv.acb.com/video/4972-lacb-20112...james_augustine
Βέβαια δεν αλλάζει κάτι.Όλα θα κριθούν στο τελευταίο ματς με την Εστουδιάντες εφόσον οι φοιτητές νικήσουν σήμερα την πεσμένη Βαγιαδολίδ.Καρφωματάρα από την ουγγρική δύναμη τον Άνταμ Χάνγκα που στα λίγα ματς που τον έχω παρακολουθήσει τελικά είναι πολύ ωραία κοψιά παίχτη.Είχες δίκιο SG;).
http://acbtv.acb.com/video/4971-lacb-20112...o_de_adam_hanga
Ο Ισπανός έχει ξεφύγει...tongue.gif

Η Ομπραντόιρο με τη σειρά της σώθηκε μαθηματικά πλέον νικώντας τη Βαλένθια χάρη στην καλύτερη φετινή εμφάνιση του Κορμπατσο + τον σταθερά καλό Λάσμε ενώ η Βαλένθια έχασε έδαφος για τη μάχη της 4ης θέσης και το πλεονέκτημα στη πιθανή μάχη της με την Μπιλμπάο.Βέβαια σε ισοβαθμία πάλι από κάτω είναι αν νικούσαν και οι 2 τις τελευταίες αγωνιστικές.

Η Μπανταλόνα νίκησε την Αλικάντε ψιλοεύκολα και σε κάποια φάση απ'ότι είδα στα στιγμιότυπα τραυματίστηκε ο Ελις.Δεν ξέρω αν θα τον δούμε στο τελευταίο ματς.Έτσι λοιπόν η Σαραγόσα μπαίνει γερά στη μάχη για μπει στα πλειοφ αν κάνει το 2/2 καθώς υπερέχει στην ισοβαθμία.Καλά αν χάσει και καμιά Λαγκούν θα γίνει της Πόπης στο τέλος... rolleyes.gif Πραγματικά όμως δεν ξέρω ποια θέλω να μεινει έξω από την 8άδα.Καλά για Λαγκούν ούτε να το σκέφτομαι... shot.gif

Ε η Κάχα σε αδιάφορο ματς κέρδισε την Φουενλαμπράδα...Είχε κάτι ωραία καρφώματα από τον Ντιούφ όμως wink.gif.
Πότε θα παίξει όμως ο Σαν Εμετέριο ρε γμτ?
SG ξέρεις?

Σήμερα το πιο ενδιαφέρον ματς για μένα είναι το Καχασόλ-Λαγκούν και μετά το ντέρμπι Μπάρτσα-Ρεάλ.Ε ψιλοαδιάφορο...
Ο Κατσικάρης με την Μάλαγα στο Μπιλμπάο και η Εστουδιάντες εκτός με τη Βαγιαδολίδ.
Η Σαραγόσα παίζει με την αδιάφορη Γκραν Κανάρια και έχει την ευκαιρία της να διεκδικήσει την είσοδο στην 8άδα.
Τελευταία αγωνιστική πάντως θα έχουμε τα ωραία.smile.gif

Λευτεριά στα λινκς!! peace.gif
SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ May 3 2012, 15:04 ) *
φανταστικό Όγκουστιν 16π 8/8 δίποντα 10 ριμπάουντ 35 ράνκινγκ 77.gif

συ είπας rolleyes.gif

QUOTE(Manu7 @ May 3 2012, 15:04 ) *
Όλα θα κριθούν στο τελευταίο ματς με την Εστουδιάντες εφόσον οι φοιτητές νικήσουν σήμερα την πεσμένη Βαγιαδολίδ.

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, εκτιμώ ότι δε θα κάνει το 2/2 η Estu και θα μας αποχαιρετήσει.

QUOTE(Manu7 @ May 3 2012, 15:04 ) *
Καρφωματάρα από την ουγγρική δύναμη τον Άνταμ Χάνγκα που στα λίγα ματς που τον έχω παρακολουθήσει τελικά είναι πολύ ωραία κοψιά παίχτη.

Είναι αρκετά αθλητικός παίκτης, γενικά θεωρώ ότι είναι εμφανές ότι έχει δουλέψει με το ΝΒΑ ως στόχο. Προερχόμενος μάλιστα από μια χώρα χωρίς σοβαρή παρουσία στην Ευρωπαϊκή μπασκετική σκηνή, περισσότερο μοιάζει ξένος στο παιχνίδι της από δω πλευράς του Ατλαντικού, σαν undrafted που ήρθε απ' το NCAA είναι..

QUOTE(Manu7 @ May 3 2012, 15:04 ) *
Πότε θα παίξει όμως ο Σαν Εμετέριο ρε γμτ?

Δεν υπάρχει timetable for his return. Η απάντηση του Ivanovic στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς για το πότε θα ξαναπαίξει ήταν "δεν ξέρω".


QUOTE(Manu7 @ May 3 2012, 15:04 ) *
Σήμερα το πιο ενδιαφέρον ματς για μένα είναι το Καχασόλ-Λαγκούν

Σίγουρα. Και παρότι είναι αποσυντονισμένη τελευταία η Lagun δεν τη φοβάμαι τη Sevilla, αν παίξει όπως στο περασμένο παιχνίδι που έχασε οριακά απ' το Bilbao θα κάνει το διπλό.

QUOTE(Manu7 @ May 3 2012, 15:04 ) *
Η Σαραγόσα παίζει με την αδιάφορη Γκραν Κανάρια και έχει την ευκαιρία της να διεκδικήσει την είσοδο στην 8άδα.

η Canaria έχει 10-6 εντός και 2-14 εκτός, αδιάφορη ξεαδιάφορη κανείς δεν περνάει εύκολα από εκεί πέρα. Εκτός απ' τη Laguin (45-78 shot.gif ).
Zoys
Πιο πολύ σαν ένα δυνατό τεστ για την Μπαρτσελόνα εν' όψει Final 4 το βλέπω το σημερινό clasico παρά για μεγάλο και σημαντικό ντέρμπι αφού η πρώτη και η δεύτερη θέση έχουν σχεδόν κριθεί οπότε δεν υπάρχει το μεγάλο κίνητρο. Η Μπαρτσελόνα βέβαια θέλει νίκη και για την εκδίκηση από τον χαμένο τελικό του Copa Del Ray στην έδρα της από τη Ρεάλ που τελευταία μπάζει νερά στην άμυνα και προβληματίζει. Οπότε μπορεί και εύκολη επικράτηση των Μπλαουγκράνα που ρολάρουν καλύτερα.

Τις 500 συμμετοχές θα φτάσει σήμερα ο Ρέγες στην λίγκα.
( http://www.realmadridgr.eu/2012/05/500.html )
Manu7
QUOTE(SG3ptshooter @ May 3 2012, 17:07 ) *

Σήμερα πάντως τηλεοπτική μετάδοση έχει μόνο για το ντέρμπι οπότε για το Καχασόλ-Λαγκούν θα αρκεστούμε σε βίντεο 1' 30'' λεπτού...

Αν υπάρχει περίπτωση να ψάξεις τίποτα από χτές και βρεις το ματς της Μούρθια σφύρα.wink.gif

Στα κάτω λινκς ανεβαίνουν ματς για την Ομπραντόιρο και έχει το ματς με τη Βαλένθια rolleyes.gif
http://descargapartidosdelobradoirocab.blo...alencia-bc.html
http://www.youtube.com/user/mironobra/featured
SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ May 3 2012, 17:43 ) *
Αν υπάρχει περίπτωση να ψάξεις τίποτα από χτές και βρεις το ματς της Μούρθια σφύρα.wink.gif

τίποτε ως τώρα, τώρα με τα NBA playoffs έχει πέσει ο ρυθμός τους για Ισπανικό. Αλλά πλέον υπάρχει αυτό:
QUOTE(Manu7 @ Apr 29 2012, 20:52 ) *
ΥΓ:Κάποιος αν βρει λινκ για Λαγκούν-Μπιλμπάο να το κατεβάσω ή στο youtube θα ήμουν ευγνώμων.Πρέπει να έγινε ωραίο ματς.

αν το θες ακόμη.

edit Αφού το θες, το έλαβες.

Zoys
42-48 το πρώτο ημίχρονο στη Βαρκελώνη με τη Ρεάλ να πραγματοποιεί ιδανικό πρώτο ημίχρονο και να διατηρεί για μεγάλη διάρκεια του αγώνα τη διαφορά κοντά στους 10 πόντους. Απ' ότι φαίνεται έχουμε μεγάλο ματς στη συνέχεια, το κόβω να γίνεται ντέρμπι στο δεύτερο μισό αφού η Μπαρτσελόνα ήδη ξεκίνησε να το γυρίζει.

Στο πρώτο μισό ο Τόμιτς ( ohmy.gif ) έκανε πλάκα στους ψηλούς της Μπάρτσα με τον Βάσκεθ να είναι κακός και τον Εντόνγκ να μην κάνει αισθητή την παρουσία του επιθετικά. Για μεγάλο διάστημα του α' ημιχρόνου έβλεπα τον Μάικλ να παλεύει σχεδόν μόνος του για την Μπαρτσελόνα που δεν έβρισκε λύσεις από τον πάγκο (σε αντίθεση με τη Ρεάλ) και μέχρι στιγμής να τα πηγαίνει περίφημα ( 16 π. - 5 ρ.).

Όταν ο Ναβάρο εκτέλεσε το "τρελό" τρίποντο "από το σπίτι του"στο τελευταίο δευτερόλεπτο ήμουν για κάποιο λόγο υπερβολικά σίγουρος ότι θα το έβαζε. Μάλλον γιατί ήταν άχρωμος στα προηγούμενα λεπτά παρουσίας του. Και δυστυχώς ο need-a-haircut Ναβάρο (ή wanna-be-like-Teodosic tongue.gif ) ευστόχησε για να ρίξει τη διαφορά στους 6 πόντους και να ανεβάσει ακόμα παραπάνω το ενδιαφέρον για τη συνέχεια.

SG3ptshooter
QUOTE(SG3ptshooter @ May 3 2012, 17:07 ) *
Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, εκτιμώ ότι δε θα κάνει το 2/2 η Estu και θα μας αποχαιρετήσει.

Σίγουρα. Και παρότι είναι αποσυντονισμένη τελευταία η Lagun δεν τη φοβάμαι τη Sevilla, αν παίξει όπως στο περασμένο παιχνίδι που έχασε οριακά απ' το Bilbao θα κάνει το διπλό.

η Canaria έχει 10-6 εντός και 2-14 εκτός, αδιάφορη ξεαδιάφορη κανείς δεν περνάει εύκολα από εκεί πέρα. Εκτός απ' τη Laguin (45-78 shot.gif ).

το πήρε το πρώτο, αλλά για τον τελικό της Κυριακής ήταν ούτως ή άλλως οι περισσότερες αμφιβολίες. Να πω ότι δεν αρκεί σε όλες τις περιπτώσεις η νίκη της Estu, ούτε καν το να καλύψει τη διαφορά των 13 που είχε χάσει απ' τη Murcia στη Μαδρίτη. Συγκεκριμένα, αν η Alicante κερδίσει όπως αναμένεται το ματς με τη Fuenla και η Blusens κερδίσει στην έδρα της τη Zaragoza, η Estu πέφτει ακόμη κι αν καλύψει τη διαφορά με τη Murcia, στην πολλαπλή ισοβαθμία που προκύπτει...

Έγινε το διπλό στη Σεβίλλη και οι τρίτοι Βάσκοι θα βρίσκονται και αυτοί στην 8αδα. Γιορτάζουν σήμερα και την είσοδο του Vidal και του Panko στην καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, μαζί με το Llull, τον Teletovic και το Lorbek.

H Canaria τον έκανε τον άσσο και εξασφάλισε ότι δε θα έμπλεκε ούτε στις περίεργες ισοβαθμίες που ίσως να προκύψουν, με το Bramos να έχει καλή παρουσία.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
top7 της αγωνιστικής, ένα σύντομο recap του derby των Ισπανών αιωνίων και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής που θα λάβει χώρα την Κυριακή:
QUOTE
JORNADA 34
Asefa Estudiantes - UCAM Murcia 06/05/2012
Assignia Manresa - FC Barcelona Regal 06/05/2012
Real Madrid - FIATC Mutua Joventut 06/05/2012
Lucentum Alicante - Mad-Croc Fuenlabrada 06/05/2012
Caja Laboral - Gescrap Bizkaia 06/05/2012
Unicaja - Banca Civica 06/05/2012
Lagun Aro GBC - Gran Canaria 2014 06/05/2012
Blusens Monbus - CAI Zaragoza 06/05/2012
Valencia Basket - Blancos de Rueda Valladolid 06/05/2012

όπου, για να συνοψίσουμε τα ανοιχτά μέτωπα, η Alicante υποδέχεται τη Fuenla και με νίκη βγαίνει όγδοη ό,τι και να κάνουν οι άλλοι διεκδικητές και η Murcia κερδίζει την Estudiantes, τη στέλνει στη Leb Oro και σώζεται..

QUOTE(Zoys @ May 3 2012, 22:41 ) *
ο need-a-haircut Ναβάρο (ή wanna-be-like-Teodosic tongue.gif )

evilmonkey.gif
Manu7
QUOTE
το πήρε το πρώτο, αλλά για τον τελικό της Κυριακής ήταν ούτως ή άλλως οι περισσότερες αμφιβολίες. Να πω ότι δεν αρκεί σε όλες τις περιπτώσεις η νίκη της Estu, ούτε καν το να καλύψει τη διαφορά των 13 που είχε χάσει απ' τη Murcia στη Μαδρίτη. Συγκεκριμένα, αν η Alicante κερδίσει όπως αναμένεται το ματς με τη Fuenla και η Blusens κερδίσει στην έδρα της τη Zaragoza, η Estu πέφτει ακόμη κι αν καλύψει τη διαφορά με τη Murcia, στην πολλαπλή ισοβαθμία που προκύπτει...

Ρε συ η Ομπραντόιρο αν κερδίσει πάει στις 13 νίκες ενώ αν χάσει η Φουένλα και νικήσει η Εστουδιάντες τη Μούρθια πάνε στις 12 νίκες.Μάλλον θα μπερδεύτηκες.Αν χάσει η Blusens,η Fuenla,η Μούρθια έχουμε 4πλη ισοβαθμία ναι.Εγώ βλέπω να σκάει διπλό η Μούρθια βέβαια όπως και να'χει... rolleyes.gif


QUOTE
H Canaria τον έκανε τον άσσο και εξασφάλισε ότι δε θα έμπλεκε ούτε στις περίεργες ισοβαθμίες που ίσως να προκύψουν, με το Bramos να έχει καλή παρουσία.

Όντως στην έδρα της είναι πολύ καλή.Τελικά η Σαραγόσα λιποψύχησε στο τέλος.Κρίμα για το πουλέν τον Hettsheimeir..wink.gif

Ο δε Μπράμος φέτος από ένα σημείο και μετά έχει αρκετά καλή παρουσία.Φαίνεται ότι παίζει πιο άνετα πλέον και δεν διστάζει να παίρνει πολλές επιθετικές προσπάθειες.Βάζει την μπάλα στο παρκέ και πάει για διεισδύσεις όχι άγαρμπα και αυτό φαίνεται από τις γρήγορες αντιδράσεις του όταν μαρκάρεται καλά καθώς πασάρει αρκετά καλά.Στο ανοιχτό γήπεδο βέβαια φεύγει πρώτος στον αιφνιδιασμό ως γνωστόν ενώ στην άμυνα συνδράμει σε όλους τους τομείς.Αυτό φυσικά φαίνεται από τον χρόνο συμμετοχής που του εμπιστεύεται ο προπονητής του από ένα σημείο και μετά 25+ λεπτά,ενίοτε και 35 λεπτα.Το κακό βέβαια είναι ότι είναι σχετικά άστοχος παρά το καλό shot selection τουwink.gif.Σε περιμένουμε στο Θρύλο Mike.smile.gif


QUOTE(Zoys @ May 3 2012, 22:41 ) *
Στο πρώτο μισό ο Τόμιτς ( ohmy.gif ) έκανε πλάκα στους ψηλούς της Μπάρτσα με τον Βάσκεθ να είναι κακός και τον Εντόνγκ να μην κάνει αισθητή την παρουσία του επιθετικά. Για μεγάλο διάστημα του α' ημιχρόνου έβλεπα τον Μάικλ να παλεύει σχεδόν μόνος του για την Μπαρτσελόνα που δεν έβρισκε λύσεις από τον πάγκο (σε αντίθεση με τη Ρεάλ) και μέχρι στιγμής να τα πηγαίνει περίφημα ( 16 π. - 5 ρ.).

Eκεί ήταν το παράδοξο της φετινής Ρεάλ.Σε ένα σωρό ματς με μικρότερες ομάδες που είχε δυσκολίες,δεν έπαιξε με τους ψηλούς της όσο θα έπρεπε.Με τη Μπάρτσα λοιπόν που οι ψηλοί της δεν γουστάρουν πολύ το physical game, πέρασε τη μπάλα στο ζωγραφιστό και η αποτελεσματικότητα των Τόμιτς,Βελίτσκοβιτς ήταν καθοριστική ενώ έπαιρναν και αρκετά επιθετικά ριμπάουντ.Σκοπός όμως της Μπάρτσα ήταν να πάει το ματς σε πολύ γρήγορο ρυθμό ώστε να εκμεταλλευτεί τα αργά πόδια των Τόμιτς,Μπέγκιτς,Ρέγες στις περιστροφές και στα πικ ν ρολ.Αποτέλεσμα ήταν οι Ναβάρο,Έιντσον,Μάικλ και ολίγο από Εντόνγκ να μην σταματιούνται.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του παιχνιδιού που το περίμενα ήταν το μαρκάρισμα του Κάρολ.Σε μια 5άδα που είχε ταυτόχρονα τον Γιουλ και τον Κάρολ, τον Αμερικανό τον έπιανε ο Ναβάρο (ο Σάδα τον Ισπανό).Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει πάρτι ο Κάρολ.Αυτο το μαρκάρισμα στους τελικούς θα είναι καθοριστικό.Βέβαια ο Ναβάρο στην επίθεση ήταν ασταμάτητος μιας και ούτε ο Σίνγκλερ ούτε ο Κάρολ μπορούσαν να τον σταματήσουν και εκμεταλλευόταν τα αργά πόδια των ψηλών της Ρεάλ όπω προείπα.Έτσι πήγαμε σε υψηλό σκορ και θεωρώ ότι στο τέλος το ματς χάθηκε για τη Ρεάλ γιατί δεν ευστόχησαν σε κάποια καλά ελεύθερα σουτ από Γιούλ και Κάρολ.

ΥΓ:Φοβερή τάπα ο Μπέγιτς με τα 2 χέρια που γράπωσε την μπάλα.Καλά για τον "μ'αρέσει-να-ανεμίζει-το-μαλλί-μου-Ναβάρο" που το έβαλε από το κέντρο, angry_red.gif
ΥΓ2:Κατσικάρη τώρα βρήκες να χάσεις... shot.gif Άντε κέρδα την Κάχα τώρα για να βγεις 4ος.
SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ May 5 2012, 16:26 ) *
Ρε συ η Ομπραντόιρο αν κερδίσει πάει στις 13 νίκες ενώ αν χάσει η Φουένλα και νικήσει η Εστουδιάντες τη Μούρθια πάνε στις 12 νίκες.Μάλλον θα μπερδεύτηκες.Αν χάσει η Blusens,η Fuenla,η Μούρθια έχουμε 4πλη ισοβαθμία ναι.Εγώ βλέπω να σκάει διπλό η Μούρθια βέβαια όπως και να'χει... rolleyes.gif

Δεν είπα ότι σε αυτήν την περίπτωση θα έχουμε τετραπλή, είπα ότι σύμφωνα με αυτά που διάβασα στη συγκεκριμένη τριπλή ισοβαθμία πέφτει η Estu ακόμα κι αν κερδίσει.
Υπάρχει ένα πινακάκι εδώ:
http://www.acb.com/redaccion.php?id=84476

και η αντίστοιχη δημοσίευση όσον αφορά την τελική κατάταξη των ομάδων της οχτάδας είναι αυτή:
http://www.acb.com/redaccion.php?id=84494

Απλά επειδή σε μεγάλο βαθμό είναι ασκήσεις επί χάρτου και ό,τι συμβεί θα το δούμε αύριο δεν θεώρησα αναγκαίο να postάρω κάτι τέτοιο.

smile.gif
Manu7
E σε κάθε ματς η Μπάρτσα θα πετάει και ένα από το κέντρο...Τώρα με τον Ίνγκλις... torture.gif
SG3ptshooter
QUOTE(SG3ptshooter @ May 4 2012, 17:27 ) *
για να συνοψίσουμε τα ανοιχτά μέτωπα, η Alicante υποδέχεται τη Fuenla και με νίκη βγαίνει όγδοη ό,τι και να κάνουν οι άλλοι διεκδικητές και η Murcia κερδίζει την Estudiantes, τη στέλνει στη Leb Oro και σώζεται..

κι αυτό το αναμενόμενο συνέβη λοιπόν, παρότι το καρδιοχτύπησε λίγο η Murcia το πράγμα από πλευράς νίκης, κέρδισε με ένα επιμέρους +13 στην τελευταία περίοδο. Δεν αρκούσε η νίκη μάλιστα στην Estu ούτε καν με το +14 δικό της, μιας και επαληθευόταν απ' τα υπόλοιπα αποτελέσματα το σενάριο που είχα διασαφηνίσει στο περασμένο post και η Estu έπεφτε ανεξαρτήτως αποτελέσματος... Θυμίζω έπεσε και η Valladolid.

Ζευγάρια της πρώτης φάσης στα playoffs:
FC Barcelona Regal - Lucentum Alicante
Real Madrid - Banca Civica Sevilla
Caja Laboral - Gescrap Bizkaia Bilbao
Valencia Basket - Lagun Aro GBC

με τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου των σειρών αυτών να είναι ένα άνετο 2-0 υπέρ των Real - Barca, ένα οριακό διπλό της Caja στην έδρα της Bilbao και μια 30αρα χτες μέσα στη Vitoria και δύο αμφίρροπες νίκες της Valencia επί των Papamak. Οπότε οι ομάδες της πρώτης τετράδας είναι σίγουρα τα φαβορί απέναντι στους αντιπάλους τους.

Από κει και πέρα έχουμε το τέλος της καριέρας του Jimenez, τον Andy Panko να αναδεικνύεται MVP του πρωταθλήματος (ο Vidal ήταν rolleyes.gif ), προπονητής της χρονιάς ήταν ο Javi Pasqual σύμφωνα με τους Ισπανούς (meh), και πιο εντυπωσιακός παίκτης ο Latavious Williams.. (Ζοτς, που σαι, πάρτον αυτόν ρε φίλε. Έτσι στο όνομα του μπινελικιού που χει φάει ο Ιτούδης τόσα χρόνια..)

και top7 της τελευταίας αγωνιστικής.
Manu7
QUOTE(Manu7 @ May 5 2012, 16:26 ) *
.Εγώ βλέπω να σκάει διπλό η Μούρθια βέβαια όπως και να'χει... rolleyes.gif

Όσο έχεις Όγκουστιν διάβαινε λοιπόν και με δικαίωσε..smile.gif

QUOTE(SG3ptshooter @ May 7 2012, 16:16 ) *
κι αυτό το αναμενόμενο συνέβη λοιπόν, παρότι το καρδιοχτύπησε λίγο η Murcia το πράγμα από πλευράς νίκης, κέρδισε με ένα επιμέρους +13 στην τελευταία περίοδο. Δεν αρκούσε η νίκη μάλιστα στην Estu ούτε καν με το +14 δικό της, μιας και επαληθευόταν απ' τα υπόλοιπα αποτελέσματα το σενάριο που είχα διασαφηνίσει στο περασμένο post και η Estu έπεφτε ανεξαρτήτως αποτελέσματος... Θυμίζω έπεσε και η Valladolid.

Koίτα δεν καρδιοχτύπησε απλώς...Η Εστουδιάντες είχε από την 3η περίοδο και μετά μια διαφορά μ.ο. 10 πόντους και φαινόταν ότι έλεγχε το παιχνίδι.Αλλά η Μούρθια είχε πάντα απάντηση ακόμη και με τον Μπάρλοου που έβαλε κάτι αψυχολόγητα τρίποντα μαζί με τον Μίσο...Ε δεν ήθελε και πολύ για να γίνει η στραβή..Σίγουρα η Μούρθια έπαιζε με καλύτερη ψυχολογία επειδή θα είχε στο μυαλό της ότι με τις ισοβαθμίες θα την γλύτωνε όπως και να'χει γιατί πραγματικά το γήπεδο ήταν κολαστήριο εχτές.

Κατά τα άλλα ο Φώτης καλά τα πήγε με την 30άρα που έφαγε...Τα έκανε σκατά τις τελευταίες αγωνιστικές... kill.gif

ΥΓ:Επισης φοβερές εικόνες με τη λήξη του παιχνιδιού της Εστουδιάντες που οι παίχτες γύρισαν ξανά στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τον κόσμο και αυτός ανταπέδιδε.

(Τragic...Αντί να πέφτει κανένα γιαούρτι...tongue.gif )
SG3ptshooter
Αύριο ξεκινούν τα playoffs, τρία απ' τα τέσσερα παιχνίδια στις 21.30 και 21.45.. Εξαίρεση το Real-Sevilla που είναι αντίστοιχη ώρα το βράδυ της Παρασκευής.. Δεύτερα παιχνίδια όλα την Κυριακή, μεσημέρι και βράδυ, τρίτα δε θα πολυχρειαστούν..
Highlights των ομάδων που στηρίζουμε: 1 2 3
Neondreamer
Καλησπέρα σε όλους! Είχαμε πρόσφατα μια συζήτηση με έναν φίλο, και θα ήθελα να ρωτήσω, ποια είναι η γνώμη σας για τον Μίλκο Μπιέλιτσα της Κάχα;
priest
βασιλειαδης on fire...
SG3ptshooter
QUOTE(priest @ May 17 2012, 22:07 ) *
βασιλειαδης on fire...

Τη βραδιά που παίζει στις δυνατότητές τους η τρελή περιφερειακή γραμμή του Φώτη είναι μια απ' τις πιο ενδιαφέρουσες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.. Jackson με την ενέργεια, Βασιλειάδης με τις μεγάλες φάσεις και Mumbru όταν γράφει αυτά τα τρελά απ'τα 9 μέτρα... Καλά πάμε ως τώρα, χ στο ημίχρονο, 42-42. Ωραίο ματς πραγματικά.
Manu7
Τρέλα οι speaker με Βασιλειάδη...biggrin.gif

Σίγουρα η Κάχα πρέπει να εκμεταλλευτεί Νοτσιόνι.Δεν έχει η Μπιλμπάο παίχτη να τον μαρκάρει.

@SG3ptshooter

Καλά γιατί με ρωτάς πώς πάει το ματς?Δεν το βλέπεις?
SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ May 17 2012, 22:21 ) *
Καλά γιατί με ρωτάς πώς πάει το ματς?Δεν το βλέπεις?

το βλέπω, είπα αφού έδωσες το λινκ να συζητήσω λίγο σε ένδειξη συντροφικότητας και καλής θέλησης. Αλλά μέχρι να διαγράψω μηνύματα γέμισαν τα εισερχόμενά μου.. tongue.gif
Manu7
E σφυράτε καλά ρε...

Μου συγχίσατε τον Ερβέλ..


ΕΝΤΙΤ:Ξεκόλλα Μουμπρού...Πάλι από τα 8 μέτρα?
SG3ptshooter
QUOTE(SG3ptshooter @ May 17 2012, 22:14 ) *
Mumbru όταν γράφει αυτά τα τρελά απ'τα 9 μέτρα...

αυτό έλειπε να μην έβαζε και σήμερα ένα laugh.gif

QUOTE(Manu7 @ May 17 2012, 22:37 ) *
E σφυράτε καλά ρε...
Μου συγχίσατε τον Ερβέλ..

και τι θα κάνει ο ψηλοκρεμαστός Molko; Θα τους νυχιάσει; icon_drunk.gif
Manu7
Μόνο εγώ ενθουσιάστηκα με την πάσα του Τζάκσον στον Μαυροειδή στην τελευταία επίθεση της 3ης περιόδου?

Γιατί οι σπικερ στα ψιλά το πέρασαν... smiley.gif

Fernando is back...wink.gif
SG3ptshooter
Έληξε το Valencia - Lagun 82-60 με πάρτυ De Colo και 26 πόντους, ενώ και η Barca 2 πριν τη λήξη κέρδιζε 28 πόντους την Alicante..

Πρέπει να μπει κανονισμός να παίζει είτε ο Mumbru είτε ο Banic και όχι και οι 2 μαζί.. Μόνο έτσι θα κάνουμε τίποτα στα 2 επόμενα.. Απλώς δεν μπορούν να τα βάλουν με τα Teletovic-Bjelica1-Bjelica2-Nocioni-San Emeterio που μπορούν να παρατάξουν απέναντί τους οι Κάχες. Επίσης ο A-Jax πρέπει να βάλει μαλλί, μου θύμισε τον Edinho. Και να σταματήσουν τα plays που πασάρει ο D'Or απ' το τρίποντο. Το ότι μπορεί να πασάρει για center δεν τον καθιστά Nikola/Dejan.. Καλή προσπάθεια ως το 25 αλλά τα λάθη στην πορεία συσσωρεύτηκαν και η Caja κέρδισε δίκαια, παρότι ήταν λίγο εδράκηδες οι άρμπιτρος.. Παράδοξα καλός Heurtel.


QUOTE(Manu7 @ May 17 2012, 22:58 ) *
Μόνο εγώ ενθουσιάστηκα με την πάσα του Τζάκσον στον Μαυροειδή στην τελευταία επίθεση της 3ης περιόδου?

Fernando is back...wink.gif

Αστειάκι φαντάζομαι smiley.gif

Ωραίο ματς διάλεξε να γυρίσει sad.gif
tReason
Περιπου ισοδυναμες ομαδες
H bilbao εχει προβλημα στην δημιουργια και στην κυκλοφορια της μπαλας πολλα σκοτωμενα σουτ.Χρειαζεται pg
Η καχα σε κακη μερα στα 3π πηρε αρκετα σφυριγματα εδρας και πηγε στην γραμη περισσοτερες φορες
Manu7
QUOTE(SG3ptshooter @ May 17 2012, 23:22 ) *
Έληξε το Valencia - Lagun 82-60 με πάρτυ De Colo και 26 πόντους, ενώ και η Barca 2 πριν τη λήξη κέρδιζε 28 πόντους την Alicante..

Πρέπει να μπει κανονισμός να παίζει είτε ο Mumbru είτε ο Banic και όχι και οι 2 μαζί.. Μόνο έτσι θα κάνουμε τίποτα στα 2 επόμενα.. Απλώς δεν μπορούν να τα βάλουν με τα Teletovic-Bjelica1-Bjelica2-Nocioni-San Emeterio που μπορούν να παρατάξουν απέναντί τους οι Κάχες. Επίσης ο A-Jax πρέπει να βάλει μαλλί, μου θύμισε τον Edinho. Και να σταματήσουν τα plays που πασάρει ο D'Or απ' το τρίποντο. Το ότι μπορεί να πασάρει για center δεν τον καθιστά Nikola/Dejan.. Καλή προσπάθεια ως το 25 αλλά τα λάθη στην πορεία συσσωρεύτηκαν και η Caja κέρδισε δίκαια, παρότι ήταν λίγο εδράκηδες οι άρμπιτρος.. Παράδοξα καλός Heurtel.

Έτσι είναι...Η Κάχα το πήρε το ματς με τα 1vs1 του Τελέτοβιτς που έκανε πλάκα σε κάθε αντίπαλο του (Μπάνιτς,Φίσερ) ενώ ακόμα και ο Μπιέλιτσα σκόραρε στο τέλος καθοριστικό 2ποντο εκμεταλλευόμενος τον όγκο του.

Έχει κορμιά η Κάχα και πρέπει να τα αντιπαρατάξει έναντι του Κατσικάρη.Ο οποίος είχε στο τέλος 5άδα με Τζακσον,Βασιλειάδη,Μπλουμς,Μουμπρού,Μπάνιτ
ς..Ε δεν πας πουθενά έτσι...Θα σε κάνουν μια χαψιά.

Η Κάχα μου βγάζει κάτι καλό για το τέλος αλλά μου το χαλάει που δεν έχει 5άρι καθαρό.
Θεούλης ο Ερτέλ με το χαμένο κάρφωμα με την άνεση του κιόλας...

Κρίμα να πέσει έτσι αμαχητί η Λαγκούν.sad.gif
Manu7
Αυτή τη στιγμή διεξάγεται το Ρεάλ - Καχασόλ το τελευταίο ματς της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Άρχισα να το βλέπω 3 λεπτά πριν το τέλος καθώς ήμουν για μπασκετάκι τρομάρα μου...tongue.gif(E ρε πιάσιμο που θα έχω αύριο...Πφφφ...)

Προς μεγάλη μου χαρά η Καχασόλ κερδάει 38-40 με μια εξαιρετική 2ρη περίοδο (12-24) και το αξιόλογο στατιστικό είναι ότι έχουν σκοράρει όλοι οι παίχτες της.Ο Τέπιτς εξαιρείται tongue.gif

Θα έχει πλάκα να τους κάνει κάνα χουνέρι ο Πλάθα.. cool.gif

Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη.

Όποιος θέλει λινκ ας σφυρίξει...wink.gif
baskethood
Manu εγώ θέλω ένα λίνκ. Ευκαιρία να δω λίγο ACB μετά από έξι μήνες tongue.gif

ΥΓ. Που είναι ο weekendman ρε παιδιά; Ακόμα δεν απολύθηκε;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.