Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ACB 2011-2012
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Zoys
Από την κόλαση στον παράδεισο η Ρεάλ που με βροχή τριπόντων ξεμπούκωσε στα τέλη της 3ης περιόδου και ξαφνικά έφτασε στο +5! Επιτέλους, ο Βελίτσκοβιτς ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ!
pete7
φοβερος βελισκοβιτς
μεγαλο ποσοστο ρεαλ στα τριποντα κ παμε για 5 ματς το σαββατο λιγο μετα το δικο μας ματς
αυτος ο τελετοβιτς στα ματς που εχω δει τιποτα δεν εχει κανει,ο μπιελιτσα κατι κανει μαζι με τον λαμπε
SG3ptshooter
To μάτιασα το Bjelica, εκεί που ήταν ο καλύτερος παίκτης της postseason δεν έβαζε τίποτα και βγήκε και με 5 fouls στο τέλος. Ενώ του Velickovic ούτε ξεμάτιασμα 4/7 τρίποντα.
Η Caja είχε ξεκινήσει αρκετά καλύτερα αλλά δεν είχε σκορ κοντά στο καλάθι πλην του Lampe απ' το ξεκίνημα, ενώ απ' το τρίποντο δεν έβρισκε λύσεις καθόλου. Μόλις μπήκε και ο Mirotic και έδωσε μια έξτρα ώθηση τα πράγματα έδειχναν ακόμη καλύτερα για τους Μαδριλένους, οι οποίοι μόλις γύρισαν το ματς πήραν ψυχολογία..

..και άρχισαν στο δεύτερο ημίχρονο να βάζουν τα πάντα έξω απ' τα 6 και 75. Όταν τελειώνει παιχνίδι και βλέπεις τον πιθανότατα mvp του αγώνα μπροστά κι απ τους -ic, μιας και δεν ήταν σε καλή μέρα και ο Llull, Sergio Rodriguez να τελειώνει με 5/6 τρίποντα, καταλαβαίνεις ότι συνέβησαν περίεργα πράγματα. Πέραν του Bjelica πολύ κακή συνεχίζει να είναι στη σειρά η απόδοση του Teletovic, ο οποίος κλασσικά τρολάρει με τραβηγμένα σουτ και μπινελίκια στους αντιπάλους και παλικαριές όλη την ώρα, ενώ και ο Lampe που είχε μπει σοβαρά πήρε 3 νομίζω τραβηγμένα τρίποντα προς το τέλος να γυρίσει το ματς.. Τι να πεις. Όσο για τον Emeterio τον κλείδωσε πραγματικά ο Suarez, δεν έβαλε καλάθι.
Manu7
Ελα Σαν Μιγκελ αγορι μου αλλαξε αθλημα...
SG3ptshooter
Αιώνιος τελικός και στην Ισπανία, 76-69 τελικό η Real στο πέμπτο με την Caja παρότι προηγήθηκαν και με διψήφιο νωρίς οι Βάσκοι. Συνεχίζουν όμως να μην μπορούν να διαχειριστούν το προβάδισμά τους και γενικά οι επιλογές τους είναι πολλές φορές εξεζητημένες, τι κάνει ο κοουτς; (Ξέρουμε.) Στα 30 δεύτερα πριν τη λήξη ένα μπάσιμο του Mirza είναι πραγματικό highlight. icon_drunk.gif Δεν υπήρξε στη σειρά αγώνας που η Caja να πέρασε τα 30% στα τρίποντα, ενώ στα δυο τελευταία οι Μαδριλένοι είχαν από ένα διάστημα που έγραφαν συνεχόμενα..

Όσο για τη Valencia, στάθηκε καλύτερα απ' ότι περίμενα στη σειρά. Απλά δε γινόταν όμως όταν λείπουν και 2 σημαντικοί παίκτες να τα βάλεις με το συγκεκριμένο αντίπαλο. Το αποχαιρετιστήριο ματς De Colo πολύ δυνατό από μέρους του.
Zoys
Δίκαια η Ρεάλ στους τελικούς που αναμένονται πολύ δυνατοί με el classico. Φαβορί πάντα η Μπαρτσελόνα, αλλά η Ρεάλ έχει κι αυτή τις πιθανότητες της αφού όπως έχει δείξει σε όλες τις φετινές τους αναμετρήσεις γενικά είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να πει ότι "έχει" τους Καταλανούς και ότι μπορεί τουλάχιστον να απειλήσει για τον τίτλο με αξιώσεις σε μια σειρά 5 ματς έστω και με το μειονέκτημα έδρας.

Ο Βελίτσκοβιτς έπαιξε στην ημιτελική σειρά το μπάσκετ που δεν είχε παίξει μέσα σε όλη τη σεζόν. Βέβαια υπήρξε και ένα διάστημα μεγάλο που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Πλέον η παραμονή στη Μαδρίτη είναι δεδομένη για μένα.
Manu7
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 2 2012, 23:13 ) *
Στα 30 δεύτερα πριν τη λήξη ένα μπάσιμο του Mirza είναι πραγματικό highlight. icon_drunk.gif

Bασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν στάθηκε στο 3ποντο να σουτάρει...Τι τα θές τα λέι απ ρε Μίρσα...Αφού σφίγκεις..tongue.gif

Στεναχωρήθηκα για την Κάχα γιατί την πίστευα αλλά στα πλέι οφς έμεινε στον άσσο μόνο με τον ξεζουμισμένο Πριτζιόνι ο οποίος και διεισδύσεις έκανε, και "μάτε"(κάρφωμα) έκανε και στη λήξη σκόραρε..Ο δε Σαν Εμετέριο έπεσε πάνω στον Σουάρεθ ο οποίος έκανε φοβερή δουλειά με τον Φερνάντο να παίρνει πολλά σουτ και να είναι πολύ άστοχος.Αλλά έλειπε τόσο καιρό οπότε δεν πειράζει..Περίμενα από Νοτσιόνι περισσότερη βοήθεια ειδικά σε άμυνα αλλά τραυματίστηκε και αυτός ενώ στην επίθεση πολύ τρίποντο ρε αδερφάκι μου...

QUOTE(Zoys @ Jun 2 2012, 23:37 ) *
Δίκαια η Ρεάλ στους τελικούς που αναμένονται πολύ δυνατοί με el classico. Φαβορί πάντα η Μπαρτσελόνα, αλλά η Ρεάλ έχει κι αυτή τις πιθανότητες της αφού όπως έχει δείξει σε όλες τις φετινές τους αναμετρήσεις γενικά είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να πει ότι "έχει" τους Καταλανούς και ότι μπορεί τουλάχιστον να απειλήσει για τον τίτλο με αξιώσεις σε μια σειρά 5 ματς έστω και με το μειονέκτημα έδρας.

Ο Βελίτσκοβιτς έπαιξε στην ημιτελική σειρά το μπάσκετ που δεν είχε παίξει μέσα σε όλη τη σεζόν. Βέβαια υπήρξε και ένα διάστημα μεγάλο που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Πλέον η παραμονή στη Μαδρίτη είναι δεδομένη για μένα.

Η Ρεάλ έχει κερδίσει σε αυτά τα πλέι οφς τον Βελίτσκοβιτς, τον Σέρχιο τον Ροντρίγκεθ και τον Κάρλος Σουάρεθ που μπορούν να φανούν καθοριστικοί για τους τελικούς με την Μπάρτσα αλλά με αυτούς τους ψηλούς ο Θεός να τους κάνει και με αυτή την διακύμανση στην απόδοση της μέσα στο ματς είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο.

Με τέτοιον Ναβάρο όμως την πιστεύω τη Ρεάλ.Θα τα πούμε πιο λεπτομερώς πιο μετά για τους τελικούς...Όσο μπορώ δηλαδή γιατί αρχίζει η εξεταστική angry_red.gif
Manu7
@SG

A-Jax...Ο Μίλος σε γυρεύει...

http://www.onsports.gr/basket/Eyrwpaika-pr...TSSKA-o-Tzakson

QUOTE
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Άαρον Τζάκσον που πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από την Μπιλμπάο, είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Ντροπή του θα πω εγώ...

Αν συμβεί λοιπόν ο Γκόρντον την κάνει από Τσσκα.
Δεν το πόσταρα στο αντίστοιχο τόπικ γιατί πολύ απλά δεν είναι επίσημο.
SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ Jun 3 2012, 12:26 ) *
@SG
A-Jax...Ο Μίλος σε γυρεύει...
http://www.onsports.gr/basket/Eyrwpaika-pr...TSSKA-o-Tzakson
Ντροπή του θα πω εγώ...
Αν συμβεί λοιπόν ο Γκόρντον την κάνει από Τσσκα.
Δεν το πόσταρα στο αντίστοιχο τόπικ γιατί πολύ απλά δεν είναι επίσημο.


sad-smiley-009.gif
Σαν επιλογή δεν τη βρίσκω παράλογη, είναι μες τα τρία ψηλότερα χρηματικά ποσά που έχει μπροστά του αν όχι ΤΟ ψηλότερο και ξέρει ότι έχει την ευκαιρία να βρει ρόλο σε μια ομάδα που θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague. Αυτό όσον αφορά το "ντροπή του". Ντροπή του που πληγώνει μια αθώα Jacksonική ψυχή, ναι. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Έχω ένα ολόκληρο καλοκαίρι να το χωρέσω μες το μυαλό μου και να κρίνω τι θα στηρίξω..
Manu7
Λοιποοοοοοοόν.....

Σε λίγο αρχίζουν οι τελικοί..

Όπως έχω γράψει και πριν λίγο καιρό, την πιστεύω τη Ρεάλ γιατί θεωρώ ότι υπερτερεί σε αρκετά ματσαρίσματα αν και
ως ομάδα μπορεί να χάσει από τον οποιονδήποτε μέσα-έξω..

Νομίζω με την άνοδο του Βελίτσκοβιτς+Μίροτις+Ρέγιες μπορεί να κάνει δικό της πλεονέκτημα τη θέση 4 που η Μπάρτα
έχει τον ξεζουμισμένο φέτος Λόρμπεκ.Επίσης,αν οι ψηλοί νιώσουν κάποια στιγμή, μπορούν να δυσκολέψουν πολύ τους αντίστιχους της Μπάρτσα μιας και οι τελευταίοι αποφεύγουν το παιχνίδι επαφών.Θα μου πεις αυτοί πότε ένιωσαν τον τελευταίο καιρό για να το κάνουν τώρα?Στηρίζομαι στην προϊστορία και στο ότι ειδικά ο Τόμιτς έχει κάνει αρκετά αξιόλογα ματς εναντίον της Μπάρτσα.

Επίσης αν ο Ναβάρο συνεχίσει το μέτριο πρόσωπο με την ταυτόχρονη άνοδο τους Ροντρίγκεθ, ο Γιούιγ με τον Κάρολ ή τον Σέρχιο έχουν πλεονέκτημα έναντι μιας περιφέρειας με Χουέρτας ή Σάδα και Ναβάρο το οποίο φάνηκε και στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.Στο 3 τα βλέπω μοιρασμένα τα πράγματα.

Βέβαια αμυντικά η Ρεάλ με τους Τόμιτς και Μπέγκιτς έχει σίγουρα πρόβλημα σε ταχύτητα και εκεί θα στοχεύσει η Μπάρτσα με την καλή κυκλοφορία και την καλή κίνηση που είναι και τα ατού της.

Για να δούμε...
priest
καρολ... 77.gif
Manu7
Χμ...Δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου(biggrin.gif) αλλά βγήκαν και στο παρκέ τα κυριότερα σημεία του πιο πάνω ποστ μου.

Δηλαδή ο Τόμιτς πάλι με τη Μπάρτσα τελειώνει φάσεις είτε από δικιά του δημιουργία είτε από άλλους μιας και φαίνεται να μην μπορεί να τον σταματήσει κανείς με τις καλές τοποθετήσεις του. 8 ή 10 πόντους πρέπει να έχει.

Ο Κάρολ με το που πήγε ο Ναβάρο πάνω του τον ανάγκασε να πάει στον πάγκο αλλά με οποιονδήποτε που τον μάρκαρε έκανε παπάδες όπως και να'χει.

Στο 4 η Ρεάλ πήρε σκορ και από Ρέγιες,Μίροτιτς και Βελίτσκοβιτς ενώ ο Λόρμπεκ στον αντίποδα είναι καταπληκτικός πάλι μιας και σκοράρει με κάθε τρόπο πάλι είτε σε άμυνα είτε όχι αλλά είναι εμφανές ότι με το που βγει από το ματς και μπαίνει αυτός ο ανεκδιήγητος ο Γουάλας η Μπάρτσα κολλάει και με τον Ναβάρο να μην μπορεί να σκοράρει ούτε με μπομπίτες, οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις μόνο όταν γύρισαν γρήγορα τη μπάλα και εξέθεσαν τα αντίπαλα αργά κορμιά των Μαδριλένων στο 4-5.Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν ενδεικτική wink.gif. 37-43 λοιπόν και βλέπουμε.Νομίζω ότι ο Μάικλ μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω για την Μπάρτσα σήμερα ενώ ο Ναβάρο δεν πρέπει να κρατάει τόσο τη μπάλα στα χέρια του πλέον αλα Σπανούλης.Δεν μπορεί έτσι...
Zoys
Πατάει καλύτερα στο παρκέ η Ρεάλ που ήταν ανώτερη στα περισσότερα από τα πρώτα 20 λεπτά. Όσο τα μπομπουνάει ο Τζέισι δεν ανησυχώ, αλλά περιμένω και πρωτοβουλίες από Λιουλ και Ροντρίγκεθ που μέχρι στιγμής δεν έχουν φανεί επιθετικά. Από την άλλη πολύ κακός Ναβάρο (και να ΄ταν μόνο αυτός...) και αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα μείνει η ομάδα του Πασκουάλ στο παιχνίδι. Δεν μπορούν μόνοι τους Λόρμπεκ και Μάικλ και χρειάζονται βοήθεια που δεν έχουν πάρει καθόλου από την υπόλοιπη ομάδα που είναι κάπως μαγκωμένη. Ο Έιντσον περνά παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, ο Χουέρτας μοιάζει λίγος και δεν μου γεμίζει το μάτι στα κρίσιμα, λίγα πράγματα από Βάσκεθ-Εντόνγκ ενώ ο Σάδα δεν είναι για πολλά πολλά οπότε κάποιος πρέπει να σπρώξει την Μπάρτσα στο σκορ.
SG3ptshooter
Ημίχρονο 37-43.
QUOTE(priest @ Jun 6 2012, 22:17 ) *
καρολ... 77.gif

Η φάση που παίρνει 2 συνεχόμενα επιθετικά είναι Is this real life? και random surprised gifs κατάσταση.. Τα βάζει ο μεγάλος απ' έξω ενώ η περιφέρεια της Barca όχι, αν ο Sergio κάνει τα ίδια με τα περασμένα ματς και δεν φέρει κι άλλα λάθη όσο θα πάρει στο δεύτερο τη μπαγκέτα απ' τον -α λα Spam σε όλα του- Llull δεν είναι κι άσχημα η Real, αν και συνεχίζω να πιστεύω ότι θα χάσει τελικά αν το παιχνίδι πάει έτσι και βρουν φυσιολογικά το χέρι τους και τον τρόπο να χτυπήσουν τους αργούς της Real οι γηπεδούχοι. Το αν ο Mirotic παίξει πολύ στο δεύτερο είναι βέβαια ένας παράγοντας που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες.
QUOTE(Manu7 @ Jun 6 2012, 22:34 ) *
μπαίνει αυτός ο ανεκδιήγητος ο Γουάλας

ο Wallace στα offs σε 16 λεπτά μέσο όρο ως τώρα είχε 13 αξιολόγηση. Ανεκδιήγητος δεν είναι ούτε με σφαίρες ούτως ή άλλως, αν τον είχε ο Παναθηναϊκός θα καθάριζε 25λεπτα εύκολα με τη φετινή κατάσταση στο 4. Αλλά έχει βοηθήσει αρκετά τελευταία ούτως ή άλλως.

-----

Τελικά στο δεύτερο βγήκαν ακόμα χειρότεροι οι γηπεδούχοι. laugh.gif
rchos
απλα να δηλωσω παρουσια.

αφου ειδα τον πεμπτο τελικο στο πολωνικο πρωταθλημα και λιγο απο τον δευτερο γερμανικο δεν θα μπορουσα να μην δω τον ισπανικο τελικο.
priest
+15 για την ρεαλ.

πωω τι του εκανε του βασκεθ ο τομιτς...
Manu7
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 6 2012, 22:41 ) *
ο Wallace στα offs σε 16 λεπτά μέσο όρο ως τώρα είχε 13 αξιολόγηση. Ανεκδιήγητος δεν είναι ούτε με σφαίρες ούτως ή άλλως, αν τον είχε ο Παναθηναϊκός θα καθάριζε 25λεπτα εύκολα με τη φετινή κατάσταση στο 4. Αλλά έχει βοηθήσει αρκετά τελευταία ούτως ή άλλως.

Μα στην άμυνα είναι πολύ καλος ο Γουάλας.Εκεί τα δίνει όλα και είναι χρήσιμος.Στην επίθεση όμως πίνει θάλασσα.Ας όψονται κάτι τρίποντα που βαράει και πάνε μέσα.Η εικόνα του επιθετικά στο παρκέ είναι για γέλοια όμως...

41-56 και για να δούμε αν λοιποψυχήσει η Ρεάλ.
Zoys
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 6 2012, 22:41 ) *
Η φάση που παίρνει 2 συνεχόμενα επιθετικά είναι Is this real life? και random surprised gifs κατάσταση..

Εγώ ευχαριστήθηκα περισσότερο τη φάση με το στοπ στο Ναβάρο! 19.gif

Manu7
QUOTE(Zoys @ Jun 6 2012, 22:39 ) *
Ο Έιντσον περνά παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, ο Χουέρτας μοιάζει λίγος και δεν μου γεμίζει το μάτι στα κρίσιμα, λίγα πράγματα από Βάσκεθ-Εντόνγκ ενώ ο Σάδα δεν είναι για πολλά πολλά οπότε κάποιος πρέπει να σπρώξει την Μπάρτσα στο σκορ.

Aυτοί οι 2 πραγματικά έχουν μετρημένα καλά παιχνίδια..Ειδικά ο δεύτερος μπορεί και του ενός χεριού...

QUOTE(Zoys @ Jun 6 2012, 22:50 ) *
Εγώ ευχαριστήθηκα περισσότερο τη φάση με το στοπ στο Ναβάρο! 19.gif

Μe too... 71.gif
priest
αντιαθλητικο γτ???
Manu7
QUOTE(priest @ Jun 6 2012, 23:01 ) *
αντιαθλητικο γτ???

Tεχνική ποινή ήταν αλλά ούτε και γω κατάλαβα γιατί + σε ποιον δόθηκε...
rchos
ποσο μεγαλος παιχτης εισαι ρε ναβαρο οσο αντιπαθητικος και να σαι...
Manu7
Τρελό πείραμα με Ναβάρο-Έιντσον-Μάικλ-Γουάλας-Λόρμπεκ από Πασκουάλ. rolleyes.gif
SG3ptshooter
QUOTE(rchos @ Jun 6 2012, 23:08 ) *
ποσο μεγαλος παιχτης εισαι ρε ναβαρο οσο αντιπαθητικος και να σαι...

Kαι αυτός και ο JC είναι η έννοια του μεγάλου παίκτη στο 2 για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αν χτύπησε αρκετά ο Chuck γυρνάει; tongue.gif 73% τρίποντα η Real.
rchos
οντως αυτος ο καρολ ειναι απιστευτος παιχτης.

η μπαρτσελονα οπως και στο φαιναλ 4 δειχνει πολυ μαλθακη ομαδα για τετοια σημαντικα παιχνιδια.

η ρεαλ απο την αλλη πολυ ενταση και ενεργεια.
Manu7
QUOTE(Manu7 @ Jun 6 2012, 22:34 ) *
.Νομίζω ότι ο Μάικλ μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω για την Μπάρτσα σήμερα

Ναι εντάξει ας ψωνιστώ λίγο...tongue.gif

Ας δίνει την μπάλα στον Τόμιτς η Ρεάλ...Δεν έχει αντίπαλο..
SkyFall
το γύρισε η μπάρτσα.
rchos
χαχα ποσο γκαντεμης ειμαι.

α ρε ναβαρρο...
Manu7
Βάσκεθ τάπα στον Τόμιτς (τάπα και σε μένα δηλαδή biggrin.gif)

και

tripleeeeeeeeeeeeeeeeee!!

Ποιος πίστευε ότι θα το χάσει αυτό ο Ναβάρο να βγει να το πει!:P
SkyFall
QUOTE (rchos @ Jun 6 2012, 23:26 ) *
χαχα ποσο γκαντεμης ειμαι.

α ρε ναβαρρο...


το πωλονικό 5ο ήταν καλό ματς? rolleyes.gif
plo koon
Ο χριστός και η παναγία

Context: Νικητήριο τρίποντο του Χουέρτας όταν η Μπάρτσα είχε ριμπ στο δικό της μισό στα 3-4 sec.
T.W.Is.M.
Τι εβαλε ο ανθρωπος???? smiley.gif
SkyFall
νταξ δεν γίνονται αυτά. ά ρε μαρτσελινιο γατάκι. πάω να δω γαλικό πρωτάθλημα τώρα. έχει τελικό.
Manu7
hammer.gif hammer.gif hammer.gif hammer.gif

24.gif 24.gif 24.gif

Εντάξει η Ρεάλ το έκανε το θαύμα της...Έχασε και από τον Χουέρτας...tongue.gif

Ο Λάσο χάζεψε...
rchos
αμαν...

τι εγινε ρε φιλε...ελεος

α ρε μπασκεταρα τι αθλημα απιστευτο εισαι.
priest
0/3 διποντα και 0/2 τριποντα ειχε 1 δευτερολεπτο πριν το τελος ο χουερτας και τελικα εβαλε το μονο τριποντο που δεν ηθελα να βαλει...ελεος..
Zoys
Όχι!!! Δεν το δέχομαι! Όχι και να χάσουμε με τρίποντο του Χουέρτας! angry_red.gif

Κάθε φορά που χάνει πάντως η Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα αυτό θα συμβεί στις λεπτομέρειες και οριακά... Έτσι και απόψε...

Δεν (περι)γράφω άλλο...................
baskethood
Γιατί δεν έκανε φάουλ η Μπάρτσα;
Τι ρίσκο ήταν αυτό;
Είναι δυνατόν να βασίζεσαι μετά σε επίθεση τριών δευτερολέπτων;
T.W.Is.M.
QUOTE(baskethood @ Jun 6 2012, 23:35 ) *
Γιατί δεν έκανε φάουλ η Μπάρτσα;
Τι ρίσκο ήταν αυτό;
Είναι δυνατόν να βασίζεσαι μετά σε επίθεση τριών δευτερολέπτων;


Γιατι ειναι οπως στην περιπτωση που προηγεισαι με 3 και εχει τη μπαλα ο αντιπαλος. Δεν κανεις φαουλ! tongue.gif
Πλακα πλακα ηταν μεγαλο ρισκο, αλλα τους βγηκε. Αν ημουν στη θεση του Llull θα εκανα σουτ με τετοια καμπυλη που και να μην εμπαινε θα ετρωγε αλλα 2'' και η Μπαρτσελονα θα εκανε ενα σουτ απο το κεντρο.
SkyFall
QUOTE (baskethood @ Jun 6 2012, 23:35 ) *
Γιατί δεν έκανε φάουλ η Μπάρτσα;
Τι ρίσκο ήταν αυτό;
Είναι δυνατόν να βασίζεσαι μετά σε επίθεση τριών δευτερολέπτων;


αυτό ακριβώς σκεφτόμουν αλλά ο Πασχάλης ξέρει rolleyes.gif
Manu7
QUOTE(baskethood @ Jun 6 2012, 23:35 ) *
Γιατί δεν έκανε φάουλ η Μπάρτσα;
Τι ρίσκο ήταν αυτό;
Είναι δυνατόν να βασίζεσαι μετά σε επίθεση τριών δευτερολέπτων;

Aκριβώς και εξεπλάγην.Αλλά μάλλον γι'αυτό ο Ναβάρο στην προηγούμενη επίθεση σούταρε στα 29 δευτερόλεπτα ώστε να έχει μία ακόμη επίθεση η Μπάρτσα.

Όπως και να΄χει ήταν λάθος και το ένα και το άλλο.Και η επίθεση στα 2 δευτερόλεπτα με τον Ναβάρο και η επίθεση 3 δευτερολέπτων στο τέλος.Ο Πασκουάλ την γλίτωσε κανονικά...

Το ίδιο είχε γίνει και με τον Ίβκοβιτς στο ματς με τη Γαλατά που έκανε φάουλ στα 3 δευτερόλεπτα αντί να χάσει τη βολή ο Σπανούλης.Εκεί πάλι εξιλεώθηκε από τον Σλούκα...

Τι σου είναι το μπάσκετ ρε φίλε...
rchos
το παιχνιδακι το γυρισε ο ναβαρο παντως.

ο πασκουαλ σημερα πρεπει να προσκηνησει αυτον και την καλη του τυχη που το βαλε ο χουερτας στο τελος γιατι δεν εκανε καλο παιχνιδι.
plo koon
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 6 2012, 23:39 ) *
Γιατι ειναι οπως στην περιπτωση που προηγεισαι με 3 και εχει τη μπαλα ο αντιπαλος. Δεν κανεις φαουλ! tongue.gif
Πλακα πλακα ηταν μεγαλο ρισκο, αλλα τους βγηκε. Αν ημουν στη θεση του Llull θα εκανα σουτ με τετοια καμπυλη που και να μην εμπαινε θα ετρωγε αλλα 2'' και η Μπαρτσελονα θα εκανε ενα σουτ απο το κεντρο.

Αλήθεια θα μπορούσε να πετάξει την μπάλα πραγματικά ψηλά (χωρίς να φτάσει στην οροφή) και να πάρει έτσι 2-3 sec? Εκεί τι λένε οι κανόνες σχετικά με το χρόνο της επίθεσης? Αν δεν διεκδικούσαν οι της Ρεάλ το ριμπ θα γινόταν ούτως η άλλως επαναφορά από τα πλαγια ή θα συνέχιζε ο χρόνος να τρέχει? Θα μπορούσε ίσως να θεωρηθεί δυσφήμιση?
baskethood
QUOTE (plo koon @ Jun 6 2012, 23:47 ) *
Αν δεν διεκδικούσαν οι της Ρεάλ το ριμπ θα γινόταν ούτως η άλλως επαναφορά από τα πλαγια ή θα συνέχιζε ο χρόνος να τρέχει? Θα μπορούσε ίσως να θεωρηθεί δυσφήμιση?

Ακριβώς αυτό. Έπρεπε όλοι να είναι έτοιμοι για transition άμυνα, και μετά θα σου έλεγα εγώ Pascual....
Manu7
http://www.basketnet.gr/main/2/europe/arti...barc-faver.html

QUOTE
Η Μπάρτσα για Φαβεράνι


Η Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί ψηλούς αυτό το καλοκαίρι και σύμφωνα με το Tubasket ο πρώτος της στόχος είναι ο Βίτορ Φαβεράνι! Ο νεαρός Βραζιλιάνος πίβοτ έκανε μια πολύ καλή χρονιά με τη Βαλένθια.


cool.gif
SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ Jun 7 2012, 21:44 ) *

Έχει Ισπανικό διαβατήριο να θυμίσω, τεράστιο bonus. Και βέβαια τους εντυπωσίασε και στη σειρά που τον αντιμετώπισαν, πράγμα που έχουμε δει πολλές φορές να κρίνει τη μεταγραφή κάποιου παίκτη. Με τις αλλαγές στη frontline των Καταλανών μάλλον να είναι δεδομένες, ανεξαρτήτως της κατάκτησης του πρωταθλήματος μάλιστα, είναι πολύ λογικό να πάρουν για πάγκο έναν παίκτη με πολύ καλή τοποθέτηση και κινητικότητα για το ύψος του που μπορεί να παίξει και 2 θέσεις.
SG3ptshooter
Ξεκίνησε ο δεύτερος τελικός. Αφήστε τις Ρωσίδες στα πλάνα του σκηνοθέτη. laugh.gif

Μόλις έκανε ένα τόσο απίστευτο μόνο-ταμπλό σουτ ο Eidson που έμπαινα μέσα να τον απολύσω αν ήμουν ο Barcoπρόεδρας..

Και βέβαια έχει ξεκινήσει με 3/3 τρίποντα η Real icon_drunk.gif
Zoys
Σιγά ρε Ραμπασέδα τσαμπουκά...
duncan21
Link που να μη σπάει @@ plz.To δικό μου δεν παλεύεται...
SG3ptshooter
Κι άλλο airball o Chuck, δεν είναι καν αστείο πια.. icon_drunk.gif

Kαλύτερο πρώτο ημίχρονο απ' του πρώτου ματς, Lorbek πρώτος σκόρερ τη στιγμή που γράφω, άχαστος κι ο Huertas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.