Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ Β' ΟΜΙΛΟΣ 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
coachmarian
Καλησπέρα Saras
Ευχαριστούμε για τα καλα λογια
Είμαστε καινουργιοι στο χωρο της ΕΣΚΑ και ουσιαστικά τωρα προσπαθουμε να την προωθησουμε με οποιο τρόπο μπορουμε
Τα αποτελέσματα καθε φορα τα παιρνουμε απο την εσκα επειδη δεν εχουμε καποια επαφη με προπονητες προς το παρον και για αυτο πολλες φορες ειναι ελλειπη τα σκορ ή η βαθμολογία
Για την καλύτερη ενημερωση σας καθε βοηθεια απο εσας ειναι καλοδεχουμενη και χρησιμη για εμας και να ξερετε οτι θα ειμαστε κοντα σας σε οτιδηποτε χρειαστειτε
Φιλικα Μαριάννα
[font="Arial"][/font]
MJ 23
συνεχιζεται το πρωταθλημα και ακομα δεν εχει ξεκαθαριστει το ποιοι θα πεσουν πλην 4 ομαδων που πιστευω οτι εχουν πεσει....θελω να αναφερθω στην δικια μου ομαδα τον πανελληνιο...οτι πλησιαζουν οι εκλογες του δσ και ουε και αλλιμονο ετσι και βρεθει μεσα στην διοικηση ο φαλακρος πρακτωρ παλι!!!θα ειναι η καταστροφη της ομαδας!!πεφτει φετος εξαιτιας του ο πγς που τα εκανε μπαχαλο αυτος ο ανθρωπος απο το καλοκαιρι...βαλτε τον τωρα και μεσα να τα κανει πιο μπαχαλο του χρονου και να εξαφανιστουμε εντελως σαν πανελληνιος...ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!!συγκεντρωσου οσο ειναι νωρις και δες γυρω σου υπαρχουν καποιοι που αγαπανε ακομα το συλλογο!!
Paragodas
Της ανατροπής γίνεται...!!!!Χαμός!!τι βλέπετε ρε παιδιά?? πόσοι πέφτουν τελικά? ξέρει κανείς?
gspara
QUOTE (Paragodas @ Mar 3 2015, 12:00 ) *
Της ανατροπής γίνεται...!!!!Χαμός!!τι βλέπετε ρε παιδιά?? πόσοι πέφτουν τελικά? ξέρει κανείς?

Aυτη τη στιγμη που μιλαμε πεφτουν εξι απο καθε ομιλο!!!!!!!!!
Η Νηαρ οπως αναμενοταν χωρις Καρασταματη μπηκε στην ζωνη του υποβιβασμου.Και το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει φως στον οριζοντα.Αντε να το παλεψει η Πευκη και να παιξουν μπαραζ οι 9ατοι των ομιλων.
Με αλλα λογια η ανεβαινεις η πεφτεις!!!!!
soc11
Καλησπέρα σε όλους!
Δεν θα κάνω προγνωστικά για την αγωνιστική που έρχεται, πότε δεν το έκανα καθώς δεν το επιτρέπει και η θέση μου ως παίχτης ομάδας του πρωταθληματος. Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι ότι πλέον, δεν υπάρχουν "εύκολα" παιχνίδια για κανέναν και καμιά ομάδα.. Βλέποντας κάποιος το πρόγραμμα, και κοιτάζοντας ότι υπάρχει αναμέτρηση π. χ. Του 2ου με τον 8ο του πίνακα, πιστεύει ότι θα κερδίσει ο 2ος εύκολα. Όχι! Δεν είναι έτσι.. Όλα τα παιχνίδια πλέον, για όλους όπως είπα και πριν, είτε παίζουν εντός είτε εκτός, είναι ξεχωριστά και με το δικό τους ύφος. Κανείς δεν έχει εξασφαλίσει τίποτα, από άνοδο, παραμονή και υποβιβασμό με αποτέλεσμα να πρέπει να καθαρίσεις τα παιχνίδια από νωρίς, ή να είσαι πραγματικά καλύτερος και τυχερός για να πάρεις παιχνίδι από εδώ και πέρα.. Η Ολυμπιάδα χρειάστηκε παράταση την προηγούμενη αγωνιστική, οι ελληνορωσοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν στην έδρα ομάδας που βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και έχει κρατήσει την έδρα της μέχρι τώρα. (!) Το ίδιο ισχύει και για τα δικά μας παιχνίδια για να μην πει κάποιος ότι αναφέρομαι μόνο στους άλλους!
Αν εξαιρέσει κάνεις λοιπόν τον ΠΓΣ και την πολιτεία, που είναι εκεί που είναι και λόγο του ροστερ τους (άποψη μου) αλλά και της κακής χρονιάς που κάνουν γενικότερα, όλες οι άλλες ομάδες παλεύουν ακόμα.. Η κάθε μία για τους λόγους της! Χωρίς να παρεξηγηθώ ξανά, με τις δύο ομάδες που ανέφερα δεν έχω κάτι απλώς άποψη μου είναι ότι είναι εκεί που είναι γιατί είναι αρκετά αδυναμες. Όλοι οι άλλοι λοιπόν, για κάποιο λόγο παλεύουν! Και αυτό είναι που κάνει το πρωτάθλημα συναρπαστικό. Κάθε αγωνιστική, κρύβει μεγάλα παιχνίδια και εγώ προσωπικά, επισκέπτομαι συχνά το site το βράδυ της Παρασκευής, περιμένοντας τα αποτελέσματα από τα άλλα παιχνίδια! Ακόμα έχει δρόμο το πρωτάθλημα, για όλους, και εφόσον όπως δείχνει, θα πέσουν αρκετές ομάδες, όλα τα ματς θα είναι φωτιά.. Καλή συνέχεια σε όλους! Μακριά από τραυματισμους...
Saras005
Ας ξεκινησουμε με τα αυριανα προγνωστικα σε εναν απο τους πιο συναρπαστικους ομιλους των τελευταιων ετων.

ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ. - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
Μετα τη νικη επι το Γκυζη ο ΟΦΗ θελει το 2πλο για να μεινει κοντα στην πρωτη τριαδα που οδηγει σε ανοδο. Λογικα δεν θα δυσκολευτει.

ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2
Θα παω με την εκπληξη μιας και το Γκυζη εχει γινει νοσοκομειο. Με νικη η Τουφα ξεμπερδευει με την υποθεση παραμονη.

ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1
Ευκολος ασσος για την Ολυμπιαδα κοντρα στην ηδη πεσμενη Πολιτεια.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1
Ευκολος ασσος και για τον Ποσειδωνα. Περασμενα μεγαλεια για τον ηδη πεσμενο Πανελληνιο.

ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1
Προβλεπω ντερμπυ. Ο Εθνικος χρειαζεται την πολυ σημαντικη νικη μετα την ηττα στον Μελα.

ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
Πολυ σημαντικο ματς για τον Κουρο τωρα που ξαναμπηκε στην πρωτη τριαδα.

ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
Δεν σπαει η εδρα του Μελα. Νικη ευκολα η δυσκολα για τους γηπεδουχους.

**Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες μακρια απο τραυματισμους. Οι 3 επομενες αγωνιστικες ειναι ολο το πρωταθλημα για τις περισσοτερες ομαδες τοσο για αυτες που στοχευουν σε ανοδο οσο και για αυτες που θελουν να αποφυγουν τον υποβιβασμο.
Paragodas
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του πιο συναρπαστικού ομίλου.... Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η σημερινή αγωνιστική.. Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα...

ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ. - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2 Έστω και δύσκολα οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τη νίκη που θα τους κρατήσει σε τροχιά ανόδου.

ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1 Περίεργο παιχνίδι εδώ το Γκύζη είναι δυνατό μέσα στην έδρα του. Δεν ξέρω αν έχει τραυματίες που αλλάζουν τα δεδομένα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θα γίνει ενδιαφέρον παιχνίδι και πιστεύω οτι δύσκολα αλλά θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι.


ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1 Εύκολο βράδυ για τους πρωτοπόρους.


ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1 Με σβηστές μηχανές για τους γηπεδούχους.


ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1 Έχουμε derbaki εδώ. Ο Εθνικός αν θέλει να μείνει σε τροχιά ανόδου πρέπει να πάρει το ροζ φύλλο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δίνω προβάδισμα στην έδρα.


ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2 Ο Αρίωνας δείχνει σκληρός για να πεθάνει, θα γίνει ωραίο παιχνίδι αλλά δε νομίζω οτι μπορεί να κοντράρει τον Κούρο. Βέβαια αν μπουν χαλαροί οι φιλοξενούμενοι μπορεί και να την πατήσουν αλλά πιστεύω οτι μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση που βρίσκονται και να αποφύγουν τις κακοτοπιές.


ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1 Προέρχεται από άλλη μια μεγάλη νίκη ο Μελάς πιστεύω οτι έστω και δύσκολα θα επικρατήσει και σήμερα μέσα στην έδρα του και θα μείνει να περιμένει τυχόν στραβοπατήματα που θα τον πλασάρουν παραπάνω στην βαθμολογία.

Υ.Γ. Πιστεύω οτι στις 4 επόμενες αγωνιστικές θα έχουν κριθεί πολλά πράγματα... Τώρα θα φανεί ποιες ομάδες μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις και να πετύχουν τους στόχους τους.

Υ.Γ.1. Αναμένω κι άλλες εκπλήξεις-αποτελέσματα. Απ ότι φαίνεται και αν πέσουν και 6 ομάδες όλοι έχουν στόχους. Χρειάζονται νίκες οπωσδήποτε. Θα είναι 8 καυτές αγωνιστικές. Δε νομίζω οτι μπορούμε να προβλέψουμε την 3άδα που θα ανέβει για κανένα λόγο.

Καλά παιχνίδια σε όλους με υγεία πάνω απ όλα.
loufer
Καλημέρα, να γλυκάνω λίγο τον paragoda και να δώσω τις προβλέψεις μου.

ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ. - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2 Σχετικά εύκολα υποθέτω, δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο.

ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1 Γκυζιώτικα θα το πάρει το ματσάκι.


ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1 Άνετα.


ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1 Ακόμα πιο άνετα.


ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1 Υπάρχουν τραυματισμοί στον Εθνικό, αλλά εάν ακολουθήσουν οι παίκτες το πλάνο του Iron Mike, τον ενορχηστρωτή, εγκέφαλο, κουμπάρο, καλό παιδί, μεροκαματιάρη Αθανάσιο Τριχιά του Ιωάννη, και χώσει τις γνωστές Kobies του ο πιστολέρο Μπρατσιώτης, θα κερδίσουν.


ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1 Εδώ θα δοκιμάσω την έκπληξη, ένα μπαμ πρέπει να γίνει αυτή την αγωνιστική.


ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1 Θα διατηρήσουν το αήττητο της έδρας.

filologos
ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ. - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
Κοιτα την τριαδα.

ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2
Εφ οσον λενε εχουν απουσιες οι γηπεδουχοι θα το χτυπησει η Τουφα η οποια εχει κανει κοιλια μετα το καλο της ξεκινημα και κινδυνευει.

ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1
Ευκολα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1
Σβηστα.

ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1
Ντερμπυ εδω.Εδρα.

ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
Πονταρω στην εκπληξη και στο τελευταιο χαρτι του Αριωνα.

ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
Εδρα.
doctor_dru
ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ. - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
Θέλει το διπλό ο ΟΦΗΗ για να μείνει σε τροχιά ανόδου.Απ'την άλλη ο Τριφυλλιακός δύσκολα προλαβαίνει μιας και ο 6ος απ'το τέλος θα πέσει η θα παίξει μπαράζ

ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1
Δυνατό το Γκύζη στην έδρα του,ενώ η Τούφα καίγεται.Ντέρμπι,άσσος με μικρή διαφορά

ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1
Εύκολη αποστολή για την Ολυμπιάδα

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1
Ομοίως και εδώ

ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1
Το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας.Αμφότεροι καίγονται για διαφορετικούς λόγους και οι φιλοξενούμενοι είναι ανεβασμένοι τελευταία.Οριακά άσσος

ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
Ο Κούρος είναι σε τροχιά ανόδου και ο Αρίωνας κάνει την ύστατη προσπάθεια για παραμονή.Παρουσιάζεται αλλαγμένος εντός ο Αρίωνας και θα στηρίξω την έκπληξη

ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
Αήττητος ο Μελάς εντός.Κρυφοκοιτάει την 3αδα αλλά δεν θέλει και να μπλέξει με τους κάτω.Άσσος
gspara
ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ. - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
Ανωτεροτητα και κινητρο.

ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1
Καιγεται η Τουφα,αλλα και το Γκυζη δεν θελει να μπλεξει.

ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1
Μονοπλευρο ενδιαφερον.Ανετα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1
Το ιδιο.

ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2
Το θελουν πολυ και οι δυο,για διαφορετικους λογους.Παω στο 2πλο του φορτσατου Πολυνικη.

ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
Λιγοστες ελπιδες ο Αριωνας,αλλα μαχεται γενναια.Εστω δυσκολα πιστευω θα περασει ο Κουρος...in Paxinos we trust!!!!!!

ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2
Aκριβως στην μεση των 2 εμπολεμων ζωνων ο Μελας.Θα ρισκαρω στο γκρεμισμα του καστρου απο το ισχυρο κινητρο επιβιωσης της Κερατεας.
soc11
Γ. Σ Αρίων - Κουρος 73-82.. Περισσότερα σε λίγο!
Gkos
Ποσειδώνας Νεου Ψυχικού-Πανελληνιος 79-60 (28-14,45-30,57-49)
bsktmn
ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ. - ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 72-80 (22-17, 41-37,51-58, 72-80)

Λυπάμαι που σε από ένα πολύ καλό παιχνίδι από 2 ομάδες που απέδωσαν όμορφο μπάσκετ, βρέθηκε παίκτης ερασιτέχνης να χτυπήσει συνάδελφο του , όχι μόνο εκτός φάσης αλλά και σε νεκρό σημείο την στιγμή που εκείνος λίγα μέτρα από τον πάγκο της ομάδας του έδινε το μπράβο στους συμπαίκτες του.
Μπορεί ο τεράστιος αυτός μάγκας να έχει την άνανδρη πράξη του σε διπλό πλάνο από τις 2 κάμερες που υπήρχαν και κατέγραφαν τον αγώνα.
Έτσι θα έχει όλο τον χρόνο να φτύσει τον εαυτό του από ντροπή.
doctor_dru
ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 67 - 46

Η Πολιτεία κατάφερε και άντεξε μέχρι το 26-27ο λεπτό και ήταν ανταγωνιστική.Η Ολυμπιάδα έκανε πολύ καλή πρώτη περίοδο,έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και έκλεισε το δεκάλεπτο στο +9(21-12).Στο 2ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την άμυνα τους,απ'το 13-14ο λεπτό και έπειτα επέλεξαν και άμυνα ζώνης 3-2 και κατάφεραν να μπλοκάρουν την Ολυμπιάδα.Οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν λύσεις,σκόραραν με το σταγονόμετρο και το ημίχρονο έκλεισε στο +4.
Η Πολιτεία συνέχισε να παλεύει να μείνει κοντά στο ματς και μέχρι το 26-27' ήταν πίσω συνεχώς με διαφορές 5-10 πόντων.Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς,ανέβασαν την διαφορά και έφτασαν στην νίκη
Swko10
Νικηφόρες εξορμήσεις Κούρος - ΟΦΗ Ηρακλείου, ''γκέλα'' ο Εθνικός (Γ2 ΕΣΚΑ)


Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο ΟΦΗ Ηρακλείου το ματς απέναντι στον Τριφυλλιακό και μαζί με τον Κούρο Αναβύσσου ο οποίος έφυγε με το διπλό απέναντι στον Αρίωνα διατηρούνται σταθερά σε ρυθμούς ανόδου. Ο ανεβασμένος Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας κατάφερε να ''κόψει'' βαθμούς απέναντι στον Εθνικό Ελληνορώσων ο οποίος νιώθει να απειλείται από το Γκύζη Πολυγώνου μετά την εντός έδρας νίκη του απέναντι στην Τούφα. ''Χαλαρό'' βράδυ είχαν Ολυμπιάδα Πετρούπολης και Ποσειδών Ψυχικού. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/03/2_7.html
Gkos
QUOTE (Gkos @ Mar 6 2015, 23:00 ) *
Ποσειδώνας Νεου Ψυχικού-Πανελληνιος 79-60 (28-14,45-30,57-49)







Όπως φαίνεται και από την διακύμανση του σκορ,είχαμε εύκολη νικη του Ποσειδώνα,όχι όμως όσο εύκολη αναμένατε όλοι.
Η γηπεδούχος αρχισε εκρηκτικά το ματς,προηγήθηκε 20-6 στο 6' και εκτόξευσε την διαφορά στο (νταμπλ σκορ) 38-19 πιο μετά.
Στην τριτη περίοδο ο Πανελλήνιος έκανε την αντεπίθεση του(βρήκε μια 5αδα που ταίριαξε καλά,θα έλεγα) και μειωσε στο 54-49 εχοντας μαλιστα και αιφνιδιασμο.
Αστόχησε,στο τρανζισιον τρίποντο για το 57-49(σκορ τριτου δεκαλέπτου),ο ιδιος παίκτης τρίποντο για το 60-49 και τέλος.


*Πολλά νεαρά παιδιά στην 12αδα ο Πανελληνιος.
Μαλιστα ένας παίδας(το ειδα στα μπαράζ πρόσφατα),έπαιξε κανά 25λεπτο!


*Πολύς κόσμος στο γήπεδο,για τα δεδομένα της κατηγορίας και την περιοχής.

*Τ Ρ Α Γ Ω Δ Ι Α οι ρεφ.
soc11
Καλημέρα! Λίγα πράγματα για το χτεσινό μας παιχνίδι.
Η ομάδα μας, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, όπως είχαμε πει και έκανε ένα 0-17 στα 3 πρώτα λεπτά με αποτέλεσμα να δείξει από νωρίς ότι δεν θέλει να δώσει περιθώρια στον Αρίων. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολλοί καλοί και αντίστοιχα η ομάδα του Αρίων ήταν αρκετά αστοχη χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι εμείς παράλληλα δεν ήμασταν πολυ καλοί αμυντικά. Το ημίχρονο έκλεισε αν θυμάμαι καλά με σκορ 20-50.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, όπως ήταν φυσικό, οι γηπεδούχοι αντεδρασαν, γύρισαν την άμυνα τους σε ζώνη, και κατάφεραν να κάνουν ένα τρομερό επιθετικά δεκάλεπτο που δεν κάνω λάθος ήταν 34-14!! Στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά έπαιζε μεταξύ 4-10 πόντων, μείναμε ψυχραιμοι στις επιθέσεις μας, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και καταφέραμε να φύγουμε με το πολύ σημαντικό ροζ φύλλο από τον αγώνα!
Ωραίο παιχνίδι και από τους δύο, και η διαιτησία μια χαρά και για τους δύο.
Οι πόντοι της ομάδας μας: Μπαλοπιτος 2, Κακαρης 8, Παχης 9, Μπουτσης 8, Θεοφανιδης 4, Ταχιατης 7(1), Παξινος 21(4), Μομτζος 23(3).

Υ.Γ Ευχαριστώ προσωπικά τον gspara για το σχόλιο του για το παιχνίδι μας! Έπεσε μέσα στο δικό μας ματς αλλά και σε άλλα wink.gif
Καλή συνέχεια σε όλους!
soc11
QUOTE (soc11 @ Mar 7 2015, 09:54 ) *
Καλημέρα! Λίγα πράγματα για το χτεσινό μας παιχνίδι.
Η ομάδα μας, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, όπως είχαμε πει και έκανε ένα 0-17 στα 3 πρώτα λεπτά με αποτέλεσμα να δείξει από νωρίς ότι δεν θέλει να δώσει περιθώρια στον Αρίων. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολλοί καλοί και αντίστοιχα η ομάδα του Αρίων ήταν αρκετά αστοχη χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι εμείς παράλληλα δεν ήμασταν πολυ καλοί αμυντικά. Το ημίχρονο έκλεισε αν θυμάμαι καλά με σκορ 20-50.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, όπως ήταν φυσικό, οι γηπεδούχοι αντεδρασαν, γύρισαν την άμυνα τους σε ζώνη, και κατάφεραν να κάνουν ένα τρομερό επιθετικά δεκάλεπτο που δεν κάνω λάθος ήταν 34-14!! Στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά έπαιζε μεταξύ 4-10 πόντων, μείναμε ψυχραιμοι στις επιθέσεις μας, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και καταφέραμε να φύγουμε με το πολύ σημαντικό ροζ φύλλο από τον αγώνα!
Ωραίο παιχνίδι και από τους δύο, και η διαιτησία μια χαρά και για τους δύο.
Οι πόντοι της ομάδας μας: Μπαλοπιτος 2, Κακαρης 8, Παχης 9, Μπουτσης 8, Θεοφανιδης 4, Ταχιατης 7(1), Παξινος 21(4), Μομτζος 23(3).

Υ.Γ Ευχαριστώ προσωπικά τον gspara για το σχόλιο του για το παιχνίδι μας! Έπεσε μέσα στο δικό μας ματς αλλά και σε άλλα wink.gif
Καλή συνέχεια σε όλους!

https://www.youtube.com/watch?v=RT3A7A3HO3E Μια απο τις ομορφες φασεις του χτεσινου μας μας παιχνιδιου!
ΣΟΥΛΗΣ
Εγώ λυπάμαι και θλίβομαι - μεταξύ άλλων- για δύο πράγματα, τα οποία και θα αναφέρω. Πρώτον, λυπάμαι για το γεγονός ότι κανένας από τους γράφοντες δεν καταδίκασε απερίφραστα τα απαράδεκτο αυτό περιστατικό. Έτσι δυστυχώς διαιωνίζεται το νοσηρό φαινόμενο της βίας παντού. Θα παρακαλούσα λοιπόν τους υπεύθυνους της ομάδας να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον αληταρά ερασιτέχνη αθλητή, κινούμενοι μέχρι και δικαστικά. Δεύτερον που με λυπεί είναι η απουσία υποχρεωτικά ιατρού στους αγώνες της Ε.Σ.Κ.Α. , κάτι το οποίο θεωρώ εγκληματικό, συνδυαστικά δε με το γεγονός ότι σε μεγάλο αριθμό ομάδων οι ιατροί που βεβαιώνουν την ικανότητα των αθλητών να γυμνασθούν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!!
jhantzop
QUOTE(ΣΟΥΛΗΣ @ Mar 7 2015, 11:59 ) *
Εγώ λυπάμαι και θλίβομαι - μεταξύ άλλων- για δύο πράγματα, τα οποία και θα αναφέρω. Πρώτον, λυπάμαι για το γεγονός ότι κανένας από τους γράφοντες δεν καταδίκασε απερίφραστα τα απαράδεκτο αυτό περιστατικό. Έτσι δυστυχώς διαιωνίζεται το νοσηρό φαινόμενο της βίας παντού. Θα παρακαλούσα λοιπόν τους υπεύθυνους της ομάδας να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον αληταρά ερασιτέχνη αθλητή, κινούμενοι μέχρι και δικαστικά. Δεύτερον που με λυπεί είναι η απουσία υποχρεωτικά ιατρού στους αγώνες της Ε.Σ.Κ.Α. , κάτι το οποίο θεωρώ εγκληματικό, συνδυαστικά δε με το γεγονός ότι σε μεγάλο αριθμό ομάδων οι ιατροί που βεβαιώνουν την ικανότητα των αθλητών να γυμνασθούν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!!


Συμφωνώ με το θέμα του γιατρού... διαφωνώ με τις εκφράσεις σου...

Ήσουν στο γήπεδο;

Υπάρχει το video;
soc11
QUOTE (jhantzop @ Mar 8 2015, 12:41 ) *
Συμφωνώ με το θέμα του γιατρού... διαφωνώ με τις εκφράσεις σου...

Ήσουν στο γήπεδο;

Υπάρχει το video;


Νομιζω σωστο θα ηταν, τα παιδια που γραφουν για τις συγκεκριμενες ομαδες, να γραψουν για το συμβαν. Σιγουρα ομως, διαβαζοντας κατι τετοιο, και αν εχει οπως ειναι, κανεις δεν μπορει να μην το καταδικασει.

Οποτε λογικα περιμενουμε νεοτερα απο αυτους.
ice-wolf
QUOTE(jhantzop @ Mar 8 2015, 12:41 ) *
Συμφωνώ με το θέμα του γιατρού... διαφωνώ με τις εκφράσεις σου...

Ήσουν στο γήπεδο;

Υπάρχει το video;


Σε τι πράγμα διαφωνείς; Με τον χαρακτηρισμό "αληταράς";;
Προφανώς είναι τέτοιος, όποιος καταφεύγει σε τέτοιες πράξεις.
Και πολύ επιεικής χαρακτηρισμός είναι ο παραπάνω.
Saras005
QUOTE (ice-wolf @ Mar 8 2015, 18:08 ) *
Σε τι πράγμα διαφωνείς; Με τον χαρακτηρισμό "αληταράς";;
Προφανώς είναι τέτοιος, όποιος καταφεύγει σε τέτοιες πράξεις.
Και πολύ επιεικής χαρακτηρισμός είναι ο παραπάνω.



Οποιος εχει δει το γεγονος παρακαλουμε να πει 2 λογια γιαυτο για να δουμε και εμεις οι υπολοιποι τι εγινε πριν αρχισουμε τους χαρακτηρισμους.. ευχαριστω !!
jhantzop
QUOTE(ice-wolf @ Mar 8 2015, 18:08 ) *
Σε τι πράγμα διαφωνείς; Με τον χαρακτηρισμό "αληταράς";;
Προφανώς είναι τέτοιος, όποιος καταφεύγει σε τέτοιες πράξεις.
Και πολύ επιεικής χαρακτηρισμός είναι ο παραπάνω.


Να συμφωνήσω... αν μάθω...

Ήσουν στο γήπεδο;
bsktmn
Καταθέτω την δική μου οπτική γωνιά μιας και το δικό μου σχόλιο ήταν το ξεκίνημα της κουβέντας σχετικά με "επεισόδιο όπου ερασιτέχνης αθλητής σκόπιμα χτυπά αντίπαλο παίκτη και μάλιστα σε νεκρό χρόνο".
Αρχικά και θέλοντας να τονίσω το γεγονός σε μια ευρύτερη έννοια δεν ανέφερα ούτε παίκτη (αριθμό φανέλας μιας και συνήθως δεν ξέρουμε τα ονόματα) αλλά ούτε και την ομάδα του.
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αν δεν το παλέψουμε το θέμα βία στην γενικότερη του μορφή δεν θα καταφέρουμε να εξαλείψουμε και μεμονωμένα γεγονότα.
Ταυτόχρονα ήθελα να δώσω στον υπαίτιο τον χρόνο να σκεφτεί την πράξη του και να τοποθετηθεί σε αυτή.
Στην συγκεκριμένη φάση λίγο πριν το τέλος του αγώνα , παίκτης του Εθνικού, το 4, χτυπά 2 φορές τον 8 του Πολυνίκη καθώς οι παίκτες πήγαιναν προς τους πάγκους τους.
Το συμβάν έγινε μπροστά στον πάγκο του Πολυνίκη.
Ευτυχώς οι περισσότεροι παίκτες ( και των 2 ομάδων ) κράτησαν την ψυχραιμία τους και δεν υπήρξε συνέχεια με χειρότερη κατάληξη.
Οι διαιτητές, κάκιστοι σε όλο το παιχνίδι, διέκριναν άλλον παίκτη του Πολυνίκη να ανταποδίδει το χτύπημα και απέβαλαν μόνο αυτόν.
Απαράδεκτο να στέκονται στο κέντρο, περιμένοντας τους παίκτες να πάνε στους πάγκους και να μην έχουν, έτσι είπαν, συνολική εικόνα για το τι έγινε!
ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ φυσικά και η αντίδραση του παίκτη του Πολυνίκη ο οποίος σωστά απεβλήθη.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η συμπεριφορά του 4 του Εθνικού ο οποίος και μετά την λήξη επεδίωξε να συνεχίσει όσα αυτός ξεκίνησε προκαλώντας τον παίκτη του Πολυνίκη ο οποίος είχε αποβληθεί να βγουν έξω να τα "πουν".
gspara
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ. - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 47-72
ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 58-51
ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 67-46
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 79-60
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ 72-80
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 73-82
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 60-62

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 19 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ. 34
2. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν.Ψ. 33
3. ΚΟΥΡΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 33

4. ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 32
5. ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡ.31
6. ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘ 30
7. ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛ 30
8. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 29
9. ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 29
10.ΤΟΥΦΑ 27
11.ΑΡΙΩΝΑΣ ΓΣ 25

12.ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ 24
13.ΠΟΛΙΤΕΙΑ 21
14.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 21


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(20η)
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ.
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Paragodas
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Συμφωνώ απόλυτα με τους παραπάνω φίλους για το θέμα της βίας... Πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά τέτοια φενόμενα...Δεν έχω εικόνα για το τι έγινε αλλά αν υπάρχει video καλό θα ήταν να το δούμε.
Δεν συμφωνώ στο σημείο που λέει ο φίλος για τους διαιτητές.. Δε νομίζω οτι αν ο διαιτητής έβλεπε το συγκεκριμένο συμβάν δεν θα απέβαλε τον παίχτη του Εθνικού. Μάλλον είδε το μετά...

Όσον αφορά το θέμα του γιατρού είμαι κάθετος ότι θα πρέπει να υπάρχει έστω ένας γιατρός στο γήπεδο... Δεν θέλει πολύ για να γίνει το κακό.... Δεν ξέρω αν έγινε κάτι σε κάποιο παιχνίδι, αλλά η ΕΣΚΑ θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να υποχρεώσει τις ομάδες να έχουν ένα γιατρό στο γήπεδο.
loufer
QUOTE(Paragodas @ Mar 9 2015, 11:15 ) *
αλλά η ΕΣΚΑ θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να υποχρεώσει τις ομάδες να έχουν ένα γιατρό στο γήπεδο.


Μαζί σου paragoda, μπορείς να μου πεις ποιον θα τον πληρώνει και αυτόν??? Τα σωματεία πληρώνουν πλέον για Διαιτητές, γραμματεία, τα αυτοκόλλητα για τα δελτία των παικτών, τις μπάλες και και και... Τι κάνει πλέον η ομοσπονδία και η ΕΣΚΑ για τα σωματεία???
Paragodas
QUOTE (loufer @ Mar 9 2015, 11:33 ) *
Μαζί σου paragoda, μπορείς να μου πεις ποιον θα τον πληρώνει και αυτόν??? Τα σωματεία πληρώνουν πλέον για Διαιτητές, γραμματεία, τα αυτοκόλλητα για τα δελτία των παικτών, τις μπάλες και και και... Τι κάνει πλέον η ομοσπονδία και η ΕΣΚΑ για τα σωματεία???



Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φιλαράκι μου... Σίγουρα ο σωστός τρόπος δεν είναι να μεταβιβάσει και αυτό το κόστος στα σωματεία.... Πρέπει η ΕΣΚΑ σαν ομοσπονδία να βρει έναν τρόπο να προσφέρει κάτι σε αυτό που λέει οτι αντιπροσωπεύει... θα μπορούσε όμως να μειώσει την πληρωμή των διαιτητών για παράδειγμα και με το ίδιο κόστος να υπάρχει και ένας γιατρός στο γήπεδο... Θα μπορούσε να έρθει σε μια συμφωνία με την Ιατρική σαν σχολή και να βοηθούν τα παιδιά απο εκεί με κάποιο τρόπο... το θέμα είναι να υπάρχει θέληση για λύση....
Και σίγουρα το ξαναλέω, η λύση δεν είναι να πληρώσουν και γι αυτό τα σωματεία...Γιατί το επόμενο στάδιο είναι να πληρώνουν και τα παιδιά που παίζουν κάτι...
fear_me
Με διαψευδει τελευταια ο εθνικος ,που αν συνεχισει ετσι προλαβαινει να πεσει και κατηγορια! Δεν εχω εικονα για τον τσακωμο που περιγραφει ο φιλος παραπανω,αλλα αν ειναι αληθεια οσα ειπωθηκαν ειναι απαραδεκτη και κατακριτεα αυτη η συμπεριφορα.Οσον αφορα αυτα που λεει ο παραγοντας,εγω εχω παρατηρησει πως καθε χρονο η εσκα ριχνει το επιπεδο των παροχων της προς τις ομαδες οσον αφορα το οργανωτικο επιπεδο και απαιτει ολο και περισσοτερα χρηματα,οδηγοντας πολλες ομαδες στην παρακμη και καπως ετσι χαμηλωνει το επιπεδο των πρωταθληματων της.Αν συνεχισει ετσι ,εγω βλεπω πολλους αθλητες να το παρατανε και να πηγαινουν να παιζουν σε πρωταθληματα οπως αυτο στο παρακατω λινκ.

http://www.basketaki.com/
bsktmn
QUOTE(fear_me @ Mar 10 2015, 14:00 ) *
Με διαψευδει τελευταια ο εθνικος ,που αν συνεχισει ετσι προλαβαινει να πεσει και κατηγορια! Δεν εχω εικονα για τον τσακωμο που περιγραφει ο φιλος παραπανω,αλλα αν ειναι αληθεια οσα ειπωθηκαν ειναι απαραδεκτη και κατακριτεα αυτη η συμπεριφορα.Οσον αφορα αυτα που λεει ο παραγοντας,εγω εχω παρατηρησει πως καθε χρονο η εσκα ριχνει το επιπεδο των παροχων της προς τις ομαδες οσον αφορα το οργανωτικο επιπεδο και απαιτει ολο και περισσοτερα χρηματα,οδηγοντας πολλες ομαδες στην παρακμη και καπως ετσι χαμηλωνει το επιπεδο των πρωταθληματων της.Αν συνεχισει ετσι ,εγω βλεπω πολλους αθλητες να το παρατανε και να πηγαινουν να παιζουν σε πρωταθληματα οπως αυτο στο παρακατω λινκ.

http://www.basketaki.com/


Εξίσου σημαντικό και το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα στο http://p-z.gr/ (Πάνος Ζαχαρογιάννης)
Saras005
Αν και ειναι νωρις ας ξεκινησουμε τα προγνωστικα για την 7η αγωνιστικη του 2ου ομιλου της Γ'ΕΣΚΑ Ανδρων.

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ. 1
Τοπικο Ντερμπι. Θα παω με την Τουφα η οποια καιγεται για τη νικη και ευκολα ή δυσκολα θα την παρει.

ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ 2
Βλεπω διπλο για το Γκυζη εστω και οριακα για να ειναι ησυχο σε περιπτωση που πεσουν 6 ομαδες.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 2
Νικη για την Ολυμπιαδα για να παει με την καλυτερη δυνατη ψυχολογια στα ντερμπι των επομενων αγωνιστικων.

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 2
Δυο απο τις πιο φορμαρισμενες ομαδες του πρωταθληματος. Οριακη νικη για τον Ποσειδωνα για να μεινει στις προνομιουχες θεσεις.

ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 2
Προβλεπω ντερμπι. Αν δεν φυγει με το ροζ φυλλο ο Εθνικος απομακρυνεται ακομα περισσοτερο απο την ανοδο.

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1
Νικη για τον ΟΦΗ και ελπιζει σε στραβοπατημα του Κουρου για να ανεβει στη βαθμολογια ξανα στις 3 πρωτες θεσεις.

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 1
Αν θελει να μεινει σε τροχια ανοδου ο Κουρος πρεπει να παρει το αυριανο ματς.
ilsant
7 αγωνιστικές πριν το τέλος και η κόλαση θα γίνει για την σωτηρία με δεδομένο να πέσουν 6
Οι 15 νίκες φαίνεται να είναι το άνετο όριο παραμονής γιατί στις 14 θα υπάρξουν αρκετές ισοβάθμιες
Οι 5 τελευταίες ομάδες έχουν για έμενα κριθεί και ψάχνουμε την έκτη
Ύστερα από τα μεγάλα διπλά που έκαναν Κερατέα και Πολυνίκης την προηγούμενη εβδομάδα μπήκε πολύς κόσμος στο κόλπο της παραμονής

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ με 12 μέχρι τώρα, μπορεί να καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση για όλους φεύγοντας με το 2 από την Κερατεα την Παρασκευή Σε αντίθετη περίπτωση με 4 παιχνίδια φωτιά που ακολουθούν με τους πρωτοπόρους πρέπει να ψάξει τουλάχιστον 1 νίκη εκεί και 2 στα 2 στις τελευταίες αγωνιστικές Λογικά έχει σωθεί
Ο ΜΕΛΑΣ με 11 μπορεί να κάνει 3 εύκολες νίκες με τους ήδη πεσμενους Έχοντας το αβαντάζ των ισοβαθμιων με τις 2 νίκες που έχει κάνει με το ΓΚΥΖΗ του φτάνουν ίσως και οι 14
Η ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ με 11 έχει και αυτή 3 θεωρητικά εύκολα ματς και ψάχνει να μην χάσει την διαφορά από Πολυνίκη η μια νίκη στα υπόλοιπα 3 δύσκολα παιχνίδια
Ο ΠΟΛΥΝΙΚΙΚΗΣ με 10 έχει 2 εύκολα και μπορεί να φτάσει λογικά από 3 έως 5 νίκες Κραταει την τυχη στα χερια του με τα ματς που έχει εντός με Γκύζη και Κερατέα
Η ΚΕΡΑΤΕΑ με 10 και έχοντας τις 2 ήττες από Γκύζη πρέπει να φτάσει οπωσδήποτε τις 15 Έχει 3 εύκολα και ψάχνει 2 ακόμα με Κούρο Οφη Πολυνίκη και Ελληνορωσους Στην πιο δύσκολη θέση από όλους

Φυσικά όλα αυτά ανατρέπονται αν πάει και κάνει κανένας καμιά γκέλα σε αυτά που ονόμασα εύκολα παιχνίδια
Swko10
Δοκιμασία για τους πρωτοπόρους (Γ2 ΕΣΚΑ)


Η πρωτοπόρος Ολυμπιάδα Πετρούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ουραγό Πανελλήνιο με μοναδικό στόχο την διατήρηση της κορυφής ενώ ο Ποσειδών Ψυχικού κοντράρεται με τον ανεβασμένο τελευταία Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας. Σε τροχιά ανόδου θέλουν να κρατηθούν Κούρος Αναβύσσου και ΟΦΗ Ηρακλείου οι οποίοι υποδέχονται στα ''σπίτια'' τους Μελά Αγίο Ελευθέριο και Αρίωνα. Στην Κερατέα ο Εθνικός Ελληνορώσων θα ψάξει για το διπλό απέναντι στην ομώνυμη ομάδα ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες όσο να αφορά την άνοδο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/03/2_13.html
gspara
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ. 1

ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ 2

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 2

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1

ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 1
His Airness
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ. 1

ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ 2

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 2

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 2

ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 1
doctor_dru
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ. 1
Θέλει να επιστρέψει στις νίκες η Τούφα

ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ 2
Παρά τα προβλήματα διπλό.Αλλά ίσως δυσκολευτούν

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 2
Εύκολα ή δύσκολα διπλό.Πιο ποιοτική και με το κίνητρο της ανόδου

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 2
Το ματς της αγωνιστικής.Ίσως οι 2 πιο φορμαρισμένες ομάδες του ομίλου

ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1
Πολύ δύσκολη έξοδος για Εθνικό.Οριακά άσσος

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1
Νίκη και περιμένει στραβοπάτημα των υπόλοιπων

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 1
Καλή ομάδα ο Μελάς αλλά χάνει απ'την δύναμη του εκτός.Φαβορί ο Κούρος
North_gato
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ


Διακοπηκε λογω βροχης στο πρωτο δεκαλεπτο.
soc11
Κουρος - Μελας 78-64.

Αρκετα καλο παιχνιδι, με εμας να περνουμε μια διαφορα 10 ποντων απο το πρωτο δεκαλεπτο και καπως ετσι κλεισαμε και το ημιχρονο, αν θυμαμαι καλα στο +12.
Στην τριτη περιοδο,μπηκαμε για αλλο ενα παιχνιδι χαλαροι και το πληρωσαμε, οπως και στο προηγουμενο με αποτελεσμα η ομαδα του Μελα να φτασει το σκορ στα ισια στο 47-47. Στο τελος της τριτης περιοδου και στο τεταρτο δεκαλεπτο, ξυπνησαμε, παιξαμε αμυνα, βαλαμε περιφερειακα σουτ και ανοιξαμε ξανα την διαφορα που εφτασε μεχρι και το +20. Καλη συνεχεια στην ομαδα του Μελα.
Εμεις απο την Κυριακη που ειναι η επομενη προπονηση, ξεκιναμε να σκεφτομαστε το ματς με την Κερατεα που ειναι ο επομενος αγωνας.
Οι ποντοι της ομαδας μας : Σπυριδης 7(1), Κακαρης 4, Μπουτσης 6, Θεοφανιδης 2, Ταχιατης 9, Παξινος 26(6), Μομτζος 24(3).
Καλη συνεχεια σε ολους!
drazen 3
QUOTE (North_gato @ Mar 13 2015, 22:54 ) *
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ


Διακοπηκε λογω βροχης στο πρωτο δεκαλεπτο.

Πιστευα οτι το χειροτερο γηπεδο που εχω παιξει μπασκετ ειναι τα καμινια στον Πειραια,..Εκανα λαθος...Η Πολιτεια εχει το χειροτερο...ειναι ντροπη να παιζετε αγωνας μπασκετ σε γηπεδο το οποιο ειναι...παζλ!!!!Η επομενη ενσταση μου ειναι προς τον πρωτο διαιτητη του αγωνα...το γηπεδο εσταζε συνεχεια....το ειδε αλλα παρολαυτα,για να τσεπωσει το μεροκαματο,ξεκινησε κανονικα το παιχνιδι....επρεπε να πεσει 3 φορες ενας παιχτης της Πολιτειας και αλλες 2 απο το Γκυζη για να διακοπει το παιχνισι μετα απο 6 λεπτα....Μερικα πραγματα πρεκει να τα προλαβαινουμε πριν γινουν κυριοι.... 68.gif
bsktmn
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 77-81(19-26,12-17,24-18,22-20)

Μεγάλο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα να κυριαρχεί στο Α΄ημίχρονο καθώς μπήκε πιό δυνατά και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Κατάφερε να πάρει 2 φορές διαφορά 13 και 16 πόντων.
Ο Πολυνίκης από τα μέσα της 3ης περιόδου ανέβασε στροφές, έσφιξε την άμυνα και με συνεχή τρίποντα κυρίως κατάφερε να φθάσει το παιχνίδι στον πόντο.
Η μεγάλη ευκαιρία για τον Πολυνίκη ήταν στα 13 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, με 2 πόντους υπέρ του Ποσειδώνα το σκορ, όταν κέρδισε φάουλ, σκόραρε στην μία βολή και στην συνέχεια 2 παίκτες τουν δεν κατάφεραν να κρατήσουν την μπάλα στο κερδισμένο ριμπάουντ, ο Ποσειδώνας έβγαλε πάσα από πεσμένο στο παρκέ παίκτη του, οι του Πολυνίκη έκαναν φάουλ για να σταματήσουν τον χρόνο αλλά ο διαιτητής σφύριξε με περίπου 3 δευτερόλεπτα καθυστέρηση.
Ο Ποσειδώνας, κατά την γνώμη μου,ηταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Αγία Βαρβάρα μέχρι στιγμής.
Αρνητική εικόνα η πολύ κακή διαιτησία σε ένα παιχνίδι που παίχθηκε καλό μπάσκετ και από τις 2 ομάδες.

Swko10
Μέτρια αλλά πρώτη η Ολυμπιάδα, μπλόκο στην Κερατέα για τους Ελληνορώσους. (Γ2 ΕΣΚΑ)
logo keratea small

Στη Ολυμπιάδα Πετρούπολης παρέμειναν τα σκήπτρα μιας και ξέπερασε, έστω δύσκολα, τον Πανελλήνιο ενώ ο Ποσειδών Ψυχικού κατάφερε να ''λυγίσει'' εκτός έδρας τον μαχητικό Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας. Στις προνομιούχες θέσεις διατηρήθηκαν Κούρος Αναβύσσου και ΟΦΗ Ηρακλείου οι οποίοι ''προστάτεψαν'' τις έδρες τους φεύγοντας με το ροζ φύλλο ενώ τη νίκη της αγωνιστικής έκανε η Κερατέα η οποία έβαλε ''τρικλοποδιά'' στον Εθνικό Ελληνορώσων. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/03/2_14.html
drazen 3
Οντως περιεργο αυτο το πρωταθλημα...Το Γκυζη σε περιπτωση νικης στο αναβληθεν,ανεβαινει στην πεμπτη θεση χωρις να εχει ουσιαστικα εξασφσλισει την παραμονη στην κατηγορια...
King James
Μετα και απο την 20η Αγωνιστικη δειχνει οτι οι 3 ομαδες εχουν ξεκαθαρησει με το θεμα ανοδου ( Ποσειδωνας - Ολυμπιαδα - Κουρος ) και ο 4ος που θα παλεψει στα μπαραζ θα ειναι ο ΟΦΗ Ηρακλειου ...
ΥΓ. Ο Κουρος μετα εποχη Παντελιαδη δειχνει εικονα πραγματικης ομαδος κλεινοντας αρκετα στοματα που την ειχαν ξεγραμενη μετα την φυγη του , παιζοντας μπασκετ αντιστοιχο της θεσης που εχει στο πρωταθλημα ... Παιχτες που βγαινουν πλεον μπροστα δειχνοντας την μπασκετικη τους αξια και το μεγαλυτερο κερδος οτι πλεον και οι ''μικροι'' της ομαδος εχουν ρολο καταλυτικο στις νικες της ομαδος ... Σε ολα αυτα βοηθησε και η παρουσια του προπονητη Φραγκογιαννη που εβγαλε αρκετα πραγματα απο τον καθε παιχτη μετουσιωνοντας τα στο τροπο παιχνιδιου φερνοντας και τα αντοιστιχα αποτελεσματα ...
ΥΓ 2. Ο πρωταθλητης Χειμωνα (Εθνικος Ελλην.) ,το λεγομενο και ως ενα απο τα φαβορι με βαση τα λεγομενα ενος οπαδου-φαν του κουμπαρουλη , εχει προμηθευσει σε ολα τα παιδια της ομαδος απο ενα ζευγαρι κυαλι γτ πλεον η κορυφη φανταζει ως ενα απατηλο ''μακρινο'' ονειρο ...
drazen 3
QUOTE (King James @ Mar 14 2015, 10:57 ) *
Μετα και απο την 20η Αγωνιστικη δειχνει οτι οι 3 ομαδες εχουν ξεκαθαρησει με το θεμα ανοδου ( Ποσειδωνας - Ολυμπιαδα - Κουρος ) και ο 4ος που θα παλεψει στα μπαραζ θα ειναι ο ΟΦΗ Ηρακλειου ...
ΥΓ. Ο Κουρος μετα εποχη Παντελιαδη δειχνει εικονα πραγματικης ομαδος κλεινοντας αρκετα στοματα που την ειχαν ξεγραμενη μετα την φυγη του , παιζοντας μπασκετ αντιστοιχο της θεσης που εχει στο πρωταθλημα ... Παιχτες που βγαινουν πλεον μπροστα δειχνοντας την μπασκετικη τους αξια και το μεγαλυτερο κερδος οτι πλεον και οι ''μικροι'' της ομαδος εχουν ρολο καταλυτικο στις νικες της ομαδος ... Σε ολα αυτα βοηθησε και η παρουσια του προπονητη Φραγκογιαννη που εβγαλε αρκετα πραγματα απο τον καθε παιχτη μετουσιωνοντας τα στο τροπο παιχνιδιου φερνοντας και τα αντοιστιχα αποτελεσματα ...
ΥΓ 2. Ο πρωταθλητης Χειμωνα (Εθνικος Ελλην.) ,το λεγομενο και ως ενα απο τα φαβορι με βαση τα λεγομενα ενος οπαδου-φαν του κουμπαρουλη , εχει προμηθευσει σε ολα τα παιδια της ομαδος απο ενα ζευγαρι κυαλι γτ πλεον η κορυφη φανταζει ως ενα απατηλο ''μακρινο'' ονειρο ...

Τα ειχε προβλεψει η μαγικη μου σφαιρα στις 11/11 στη σελιδα 19. υστερα διαφωνια με τον fear me....επεσα εξω με την τουφα το ομολογω επειδη κρατουσα επιφυλαξη....σε αυτες τις κατηγοριες καιζει ρολο η εμπειρια του ροστερ και αυτο φανηκε....εκκρεμει η τεταρτη θεση βεβαια....εκει ενδεχομενως να γινει πολεμος....
m_aspros
Τα 20 δευτερόλπτα πρίν την λήξη του ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ και 2 φάσεις στην αρχή που σηκώνουν συζήτηση για το τι βλέπουν ορισμένες φορές οι διαιτητές.

gspara
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ. 73-75
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ διεκόπη στο 1ο δεκάλεπτο λόγω βροχής
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 50-51
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 78-81
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 75-65
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 63-54
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 78-64

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ. 36
2. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν.Ψ. 35
3. ΚΟΥΡΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 35

4. ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 34
5. ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡ.32
6. ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘ 31
7. ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 31
8. ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛ 30 *
9. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 30
10.ΤΟΥΦΑ 28
11.ΑΡΙΩΝΑΣ ΓΣ 26
12.ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ 26
13. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 22
14.ΠΟΛΙΤΕΙΑ 21*


* Ενα αγωνα λιγοτερο.
patrinos777
QUOTE(gspara @ Mar 15 2015, 22:48 ) *
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ. 73-75
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ διεκόπη στο 1ο δεκάλεπτο λόγω βροχής
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 50-51
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 78-81
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 75-65
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 63-54
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 78-64

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ. 36
2. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν.Ψ. 35
3. ΚΟΥΡΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 35

4. ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 34
5. ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡ.32
6. ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘ 31
7. ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 31
8. ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛ 30 *
9. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 30
10.ΤΟΥΦΑ 28
11.ΑΡΙΩΝΑΣ ΓΣ 26
12.ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ 26
13. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 22
14.ΠΟΛΙΤΕΙΑ 21*


* Ενα αγωνα λιγοτερο.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ = 50-51 (ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 45-45)
loufer
QUOTE(King James @ Mar 14 2015, 10:57 ) *
ΥΓ 2. Ο πρωταθλητης Χειμωνα (Εθνικος Ελλην.) ,το λεγομενο και ως ενα απο τα φαβορι με βαση τα λεγομενα ενος οπαδου-φαν του κουμπαρουλη , εχει προμηθευσει σε ολα τα παιδια της ομαδος απο ενα ζευγαρι κυαλι γτ πλεον η κορυφη φανταζει ως ενα απατηλο ''μακρινο'' ονειρο ...


Λεμπρόν κράτα μικρό καλάθι, γιατί ο κουμπαρούλης μπορεί να μην ανέβει αλλά να προλάβει να σου ρίξει ''διπλή ταρίφα'' (ταξιτζής στο επάγγελμα... smiley.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.