QUOTE (PetranG3 @ Dec 4 2016, 18:12 )
............
Μπασκετικε μου αδερφε,τεραστιε Ranger,μετα την ματσαρα της επομενης Κυριακης βαζω το μπουκαλι στην Παολα για να ανταποδώσω τα καλα σου λογια!!!!
Το λαθος είναι δικο μου.Εχω υποχρεωση να εξηγω στα νεοτερα μελη ότι οι επιστημονικες μου αναλυσεις
εχουν γινει προτυπα στα καλυτερα ψυχιατρεια
!!!
Στα αγωνιστικα τωρα βλεπω ότι ολοι μυριστηκατε τον ασσο της ΚΑΠ,εκτος από εμενα βεβαια.Η μαχη της ουρας αρχιζει και ζεσταίνεται πανω που εδειχνε να ξεκαθαριζει.
Ας πουμε και δυο λογια για το σημερινο ματς στην Ριζουπολη.
ΑΠΟΛΛΩΝ-ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ 85-71(38-39).
Πνιγμενος στο αγχος στο 1ο ημιχρονο ο Απολλων,παθιασμενος και αποφασισμένος στο 2ο.
Με οπλο την σκληρη του αμυνα καταφερε να αντιστρεψει την εικονα του 1ου ημιχρονου και πηρε νικη-οξυγονο απέναντι σε μια πολύ καλη ομαδα.
Το τελικο σκορ δεν αντικατοπτριζει την πραγματικη εικονα του αγωνα που ηταν derby με την Μανδρα να να είναι βδελλα στους γηπεδούχους μεχρι το 32'(60-58).
Δικαιος βεβαια νικητης ο Απολλων που το ηθελε περισσοτερο και μασαγε σιδερα στο 2ο ημιχρονο.
Απολλων.......Μπασδεκης-Δενδρινος-Κυπριτζογλου-Αρναουτακης-Παπουλιδης
Μανδρα........Τζιβελεκας-Γεωργοπαπαδακος-Κουρτης-Ψηλεας-Βαφιας
Το παιχνιδι ξεκινησε με ωραιο και γρηγορο ρυθμο.Ο Απολλων προσπαθουσε να αποσπαστεί στο σκορ αλλα το αγχος και τα λαθη δεν το επετρεπαν.
Η Μανδρα ειχε τον ελεγχο στο 1ο ημιχρονο.Ο Ζαφείρης εδωσε εξτρα επιθετικες λυσεις στην 2η περιοδο(8 ποντοι) και η Μανδρα πηρε μικρο προβαδισμα...21-25.
Ο Μπαρδας μπηκε ζεστος και ο Απολλων αντεδρασε...29-25.Η Μανδρα όμως με αιχμες τους Γεωργοπαπαδακο-Ψηλεα ξαναπηρε τον ελεγχο και εκλεισε το ημιχρονο οριακα μπροστα με καλαθι του δευτερου από τα 5 μετρα.
Στο δευτερο ημιχρονο το παιχνιδι εγινε σκληρο και οι γηπεδουχοι καταφεραν να ριξουν τον ρυθμο και να το φερουν στα μετρα τους.
Καθοριστικοι σε αυτό το διαστημα,ο Σπυρόπουλος οργανωτικα και ο νεαρος Παπουτσης που εδωσε ενεργεια και πιεση στην αμυνα.
Ο Απολλων προηγηθηκε 58-50 αλλα η Μανδρα καταφερε να μεινει κοντα στο σκορ μεχρι το 32' όταν με 3ποντο του Τζιβελεκα μειωσε 60-58.
Οι γηπεδούχοι όμως με κορυφαιους τους Δενδρινο(σταματησε τον Γεωργοπαπαδακο) και Παπουλιδη πατησαν το γκαζι,ξεφυγαν 75-62 και με την ψυχολογια στα υψη διατηρησαν αυτή την διαφορα μεχρι το φιναλε.
MVP του Απολλωνα ο καμικάζι Ντινος
Δενδρινος που ηταν καταπληκτιικος σε αμυνα και επιθεση.Απο κοντα ο Παπουλίδης που κυριαρχησε στην ρακετα και καθοριστικος στην κατακτηση του ρυθμου στην 3η περιοδο ο Σπυρόπουλος.
Γενικα στο 2ο ημιχρονο ο κοουτς Σταθουλης πηρε βοηθεια από ολους τους παιχτες του.
Από την Μανδρα, που δεν καταφερε στο φιναλε να βρει λυσεις απέναντι στην σκληρη αμυνα των γηπεδούχων,ξεχωρισαν περισσοτερο οι Ψηλεας-Γεωργοπαπαδακος.