Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Olympiacos vs. Anadolu Efes
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2012-2013
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
morrison
VS.



Πρόγραμμα αγώνων :
GAME 1
Olympiacos Piraeus vs. Anadolu Efes Istanbul April 10, 2013
GAME 2
Olympiacos Piraeus vs. Anadolu Efes Istanbul April 12, 2013
GAME 3
Anadolu Efes Istanbul vs. Olympiacos Piraeus April 17, 2013


Η Εφές έχει τις μονάδες που μπορούν να προβληματίσουν ειδικά σε μια πλέιοφ σειρά και την αλλόκοτη επίθεση που μπορεί να βάλει την άμυνα του Ολυμπιακού στο τρέξιμο.
Ο Ολυμπιακός δείχνει καλύτερη ομάδα αλλά όχι και τόσο στιβαρός για του έχεις εμπιστοσύνη.


Τι σκέφτονται στον Ολυμπιακό: ..3..2...1...Πριντεζης... icon_drunk.gif

Τι σκέφτονται στην Εφές: Ε, αν δεν πάω και φέτος φάιναλ 4...θα καταρρεύσω...

Πιθανότητες/Πρόβλεψη σκορ:60-40 Ολυμπιακός, στα 5 ματς
natouralistis
Πραγματικά πολύ παράξενο ζευγάρι...

Η Εφές στη Τουρκία μοιάζει ομάδα από το ΝΒΑ και εκτός αυτής ομάδα από τη Φινλανδία..

Θετικά:

1)Έχουμε ψυχολογία σε αντίθεση όπως φαίνεται με αυτούς.

2)Δεν έχουμε τραυματισμούς.

3) Τρία παιχνίδια στο ΣΕΦ και αυτό είναι θετικό όχι γιατί εμείς εντός έδρας είμαστε ασταμάτητοι αλλά γιατί οι Τούρκοι χάνουν πολλή από τη δύναμή τους μακρυά από την έδρα τους.

Αρνητικά:

Η σειρά ξεκινάει με 0-2. Δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε εκεί. Άρα αν στο Σεφ κάνουμε ήττα κατά 80% αποκλειστήκαμε.

Διακρίνω ένα ψιλοεφησυχασμό που πολλές φορές δημιουργείται τεχνηέντως από τους καλοθελητές των ΜΜΕ. "Λίγη η Εφές για τον Ολυμπιακό" και άλλα τέτοια αστεία.



Roster
No.
4 BALBAY DOGUS
5 FARMAR JORDAN
6 OSMAΝ CEDI
7 VUJACIC SASHA
8 BATUK IRKAN
9 ERDEN, SEMIH
10 TUNCERI KEREM
11 SHIPP JOSHUA
12 GONLUM KEREM
15 BATISTA ESTEBAN
20 SAVANOVIC DUSKO
22 LUCAS, JAMON-ALFRED
23 KUQO ERMAL
32 GULER SINAN
34 SIRIN OSMAN
42 BARAC STANKO
Head Coach

MAHMUTI OKTAY

Είναι μια ομάδα που στην αρχή της χρονιάς στη κανονική διάρκεια της Euroleague δε τα πήγε και τόσο καλά, μέτρια θα έλεγες.

2012-13 Games

Regular Season 5 wins, 5 losses

1 L, at EA7 Emporio Armani Milan 80 - 75
2 W, vs Olympiacos Piraeus 98 - 72
3 W, vs Cedevita Zagreb 85 - 66
4 W, at Caja Laboral Vitoria 64 - 76
5 L, vs Zalgiris Kaunas 64 - 77
6 W, vs EA7 Emporio Armani Milan 77 - 71
7 L, at Olympiacos Piraeus 75 - 53
8 W, at Cedevita Zagreb 73 - 81
9 L, vs Caja Laboral Vitoria 76 - 91
10 L, at Zalgiris Kaunas 71 - 53

Στη συνέχεια όμως στο TOP16 μπήκε φουριόζα κάνοντας ένα εκπληκτικό 7-1, τελειώνοντας τη σειρά στο 9-5. Θα είχαν το πλεονέκτημα της έδρας αν στην ουσία δεν αυτοκτονούσαν με 0-3 στα τελευταία τρία παιχνίδια. Ήττα στην αδιάφορη Ζαλγκίρις, ήττα εντός από τη Μάλαγα και τελευταία αγωνιστική στη Μαδρίτη. Αυτό ίσως να είναι και πολύ θετικό για τον Ολυμπιακό, τέτοιες μαζεμένες ήττες και από ομάδες αδιάφορες ίσως δείχνουν προβλήματα στις σχέσεις τους..Άλλωστε ποιός να πρωτοπάρει τη μπάλα και εκεί, πως να μη μαλώσουν..

Top 16 9 wins, 5 losses

11 L, at CSKA Moscow 90 - 71
12 W, vs Panathinaikos Athens 78 - 64
13 W, vs Alba Berlin 71 - 62
14 W, at Brose Baskets Bamberg 76 - 94
15 W, vs Zalgiris Kaunas 56 - 52
16 W, at Unicaja Malaga 73 - 78
17 W, vs Real Madrid 74 - 72
18 W, vs CSKA Moscow 63 - 60
19 L, at Panathinaikos Athens 75 - 62
20 W, at Alba Berlin 86 - 91
21 W, vs Brose Baskets Bamberg 89 - 86
22 L, at Zalgiris Kaunas 79 - 71
23 L, vs Unicaja Malaga 64 - 70
24 L, at Real Madrid 86 - 66

Για να προκριθεί ο Ολυμπιακός πρέπει να φτύσει αίμα, αν παραδόξως θεωρήσει ότι η Εφές είναι εύκολη και αυτός το φαβορί, τότε θα δούμε τους Τούρκους στο Λονδίνο. Σε ατομικό επίπεδο δεν συγκρίνονται τα 2 ρόστερ, ας ελπίσουμε εμείς να βγάλουμε στο παρκέ τη δύναμή μας - την ομαδικότητα- και οι Τούρκοι τους ψευτοεγωϊσμούς τους για το ποιός πρέπει να σουτάρει πιο πολύ.
bbplayer
Βλέπω Ολυμπιακό και μάλλον άνετα. Το καλύτερο που έχει να περιμένει η Εφές είναι μια νίκη. Η καλύτερη κλήρωση που θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός είναι αυτή, αφού απέφυγε έναν "εμφύλιο" που αν και θα ήταν φαβορί θα είχε να αντιμετωπίσει μια σειρά με ιδιαιτερότητες και απέφυγε επίσης και τα γομάρια τους Ρώσους που θα μπορούσαν να του δημιουργήσουν πρόβλημα
LFO
Aν κάποιος ξερει απο την καλή και από την ανάποδη οτι το πλεονέκτημα εδρας δεν σου εξασφαλιζει κατι, αυτος ειναι ο Ολυμπιακος.

Δεν εχουμε 2 ματς με την Εφες στο ΣΕΦ. Εχουμε μονο το αυριανο.
SG3ptshooter
Δύσκολα τα διπλά και στις 2 έδρες. Άρα αυτός που μπαίνει με το πλεονέκτημα αισθάνεται καλά όσο το υπερασπίζεται. Καλή τύχη στον Κωστάκη τον Παπανικολού. In LFO we trust.
T.W.Is.M.
Εγω παντως, αν και στο poll ψηφισα διαφορετικα, βλεπω 3-2 για τον Ολυμπιακο με ενα μπρεικ για καθε ομαδα.
natouralistis
argeitis
Θ Ρ Υ Λ Ε γερά να πάμε στο Λονδίνο
για να σηκώσουμε το Ε Υ Ρ Ω Π Α Ϊ Κ Ο
όπως το 12 μέσα στην Π Ο Λ Η
που μ'έκανες να τρελαθώ

Π Α Τ Α τους ρε Θ Ρ Υ Λ Ε στο κεφάλι
argeitis
Ψήφισα 3 - 1, πιστεύω πως θα κάνουμε νίκη στην Τουρκία, αν και κατά βάθος θέλω 3 - 0
Zephyr
Ψήφισα 3-2 Ολυμπιακό.
Η Εφες δεν είναι της πλάκας, ίσα ίσα που βάσει του υλικού της στην αρχή της σεζόν θεωρούταν από τα δυνατά φαβορί για το F4. Επειδή πάντως δεν έδειξε στην διάρκεια της χρονιάς κάτι τρομακτικό και επειδή στις μεταξύ μας αναμετρήσεις το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο, θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι στο 55%-45% υπέρ Ολυμπιακού λόγω έδρας (παρόλο που τα παιδιά μας αγχώνονται στο ΣΕΦ και προτιμούν τα εκτός έδρας παιχνίδια tongue.gif , κάποια στιγμή πρέπει να ενεργοποιηθεί και η ρημάδα η έδρα).
Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μας τύχει από τον απέναντι όμιλο, δεν έχουμε δικαίωμα στο παράπονο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Η Εφες μπορεί αν έχει άφθονο ταλέντο αλλά δεν φαίνεται να έχει μέταλλο μεγάλης ομάδας που θα καθαρίσει όποιον βρει. Ξύλο και πάλι ξύλο και για γαρνίρισμα λίγο ξυλάκι παραπάνω! Χάινς και Άντιτς πρέπει να θυμηθούν τον περσινό τους ΜΜΑ εαυτό icon_workout.gif
rankin
η Εφες ειναι καλή ομάδα και θέλει εξαιρετική προσοχή, ιδίως στην περιφέρεια.
Αμυνα-άμυνα-άμυνα το τρίπτυχο της επιτυχίας

Φαρμαρ και Αλφρεντ είναι σπουδαίοι παίχτες και θέλουν προσοχή...

Τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια ομως, ας δούμε τι θα γίνει στη πράξη ..
AKRG
ΚΑΛΗ ΕΠΤΥΧΙΑ στον Ολυμπιακό, εύχομαι η σημερινή διαιτησία να είναι καλύτερη από την χθεσινή αν και φοβάμαι οτι οι διοργανωτές δεν θέλουν Ελληνικές ομάδες στο F4 φέτος ..
LFO
QUOTE(andykrg @ Apr 10 2013, 12:52 ) *
ΚΑΛΗ ΕΠΤΥΧΙΑ στον Ολυμπιακό, εύχομαι η σημερινή διαιτησία να είναι καλύτερη από την χθεσινή αν και φοβάμαι οτι οι διοργανωτές δεν θέλουν Ελληνικές ομάδες στο F4 φέτος ..


Aν και δεν ασχολούμαι ποτε με την διαιτησία....24.gif 24.gif 24.gif .... νομιζω οτι φέτος οι διαιτησιες σε ολη την διαρκεια της Ευρωλιγκας ειναι πολυ μέτριες....

Τωρα το αν μας θέλουν ή οχι στο final four δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια ή απλα ιδεα μας μιας και συνηθιζουμε να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και να φταινε παντα οι αλλοι "που δεν γουσταρουν τους Ελληνες"...Οποτε παμε εκει και τα πανακριβα εισιτηρια τους τα εξαντλουμε και το merchandise το αγοραζουμε. Εμπορικα δηλαδη δεν μπαινουν και μεσα μαζι μας...

Το ματς σημερα ειναι αμυνα και τιποτα αλλο. Θα βάλουμε πιστευω 75+ ποντους οποτε η αμυνα και η διαθεση που θα δειξουμε απο το 1ο λεπτο θα μας δειξουν που παει το ματσακι...

kseplenhs
Τελευταία εικόνα που έχω απο εφές ήταν στο ΟΑΚΑ.Εκεί δεν μπόρεσα να βγάλω συμπεράσματα.Επιδίωξε κλειστό ματς ή εγκλωβίστηκε?Νομίζω το δεύτερο(μιας και ο παο φέτος πάντα επιδιώκει κλειστά ματς.Για παράδειγμα χτες σε 45 λεπτά παιχνιδιού,κρίθηκε η νίκη στους 70 πόντους).

Επειδή πέρα απο το ταλέντο τους,τις τουρκικές ομάδες τις έχω λίγο για ευάλωτες όσο νιώθουν πίεση στην εξέλιξη του παιχνιδιού,καλό θα είναι να μην μας ξεφύγουν και κυνηγάμε.Σίγουρα θα είναι πιο διαβασμένοι μιας και αισίως παίζουμε στα play offs,οπότε ας ποντάρουμε στις σταθερές που σχετίζονται με τις παθογένειες του dna τους όσα χρόνια τις παρακολουθούμε.

Το κόβω να έχουμε και κατσίβελη στη σειρά,οπότε το πρώτο που μου έρχεται είναι να προσέξουν με τι ένταση θα αντιμετωπίσουν τα σκριν στον φάρμαρ.Επειδή είναι καλός στην άμεση εκτέλεση ο αυτιάς,σοφό θα ήταν να φοβάται πως δεν θα έχει εκατοστό του δευτερολέπτου να σκεφτεί πως θα σουτάρει.Επομένως δεν θέλει διστακτικότητα.Με εντελώς fair play τρόπο,σηκώνουμε αγκώνες,ορμάμε στον ψηλό που είχε την ατυχία να δώσει σκρίν και μετά ας αφήσουμε τον τρόμο να κάνει τη δουλειά του στις τάξεις τους.
Επίσης,αν το παιχνίδι κρέμεται σε μια κλωστή προς τα χασομέρια,ας αποφύγουμε ματσάρισμα σπανούλη-γκόρντον στην άμυνα.Δεν ξέρω πως αλλά οποιοδήποτε άλλο μαρκάρισμα στον γκόρντον θα είναι λιγότερο ρισκαδόρικο.Ας δει ο μπαρτζώκας την παράταση του περσινού ματς με την γαλατά στην τουρκία και θα καταλάβει.
tReason
H βασικη πενταδα της εφες θα ελεγα οτι ειναι καλυτερη του οσφπ,ο ολυμπιακος εχει λιγο καλυτερο παγκο και την εδρα που του δινει ενα μικρο προβαδισμα.Αν την εδρα την ειχαν οι τουρκοι θα ηταν το φαβορι αρα τωρα βλεπω ενα 3-2 υπερ του οσφπ και δευτερο πιο πιθανο το 1-3 της εφες.Στα αλλα θα ελεγα μακαμπι ρεαλ ειναι περιπου στα ιδια οποτε δινω ενα 3-2 υπερ της ρεαλ
και η τσσκα θα καθαρισει με ενα 3-1 ή 3-0.
Anaz
QUOTE
Η σειρά ξεκινάει με 0-2. Δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε εκεί. Άρα αν στο Σεφ κάνουμε ήττα κατά 80% αποκλειστήκαμε.
Διαφωνω πληρως με αυτο. Για μενα ο παραγοντας εδρα δεν ειναι σημαντικο πλεονεκτημα γι'αυτον τον Ολυμπιακο. Ισα ισα, ειναι υπουλο.. Φοβαμαι το αγχος του φαβορι που δινει το πλεονεκτημα εδρας, και φετος ο Ολυμπιακος δεν ειναι τυχαιο οτι εχει καλυτερο ρεκορ εκτος εδρας. Οι δε Τουρκοι εχουν καλη εδρα, αλλα ειναι διαφορετικες οι συνθηκες πιεσης των πλευοφ.Αν ας πουμε η σειρα ξεκινουσε στην Πολη, ενα διπλο θα το'χα σιγουρο.
Manu7
Πάντως εγώ για τυχόν 2-0 στηρίζομαι μονάχα στην κακή φόρμα της Εφές στα τελευταία ματς και καθόλου στον Ολυμπιακό.

Δηλαδή μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μην σπάσει η έδρα μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε 2 συνεχόμενα ματς καλά πόσο μάλλον μέσα στο ΣΕΦ που παίζουμε χειρότερα σε σχέση με εκτός έδρας.

belalik
an εχει βρει κανενας καποιο stream με αξιοπρεπεη ποιοτητα, αν μπορει ας το στειλει σε pm ..


εχω βρει ενα αλλα δε βλεπεται σχεδον (και κολλαει κιολας)
sakissab
Παιδιά αν υπάρχει καλό link κοπιάστε σας παρακαλώ. Ευχαριστώ.
MaJesty23
Η εξάρτηση του Ολυμπιακού απο Σπανούλη είναι απίστευτη...η μπάλα είναι στα χέρια του σε κάθε επίθεση γύρω στα 15 δευτερόλεπτα! bball.gif

kotzito
Πολυ αστοχες και οι δυο ομαδες μεχρι τωρα.Και ο Ολυμπιακος στην επιθεση εχει προβλημα να κυκλοφορησει την μπαλα.Ευτυχως που μετα απο καποια ωρα ο Σπανουλης το πηρε αποφαση να σταματησει να ριχνει τουβλα και να βγαλει καμια πασα.
MaJesty23
Χάλια ματς.Άργησε να βάλει Χαίνς ο Μπαρτσώκας.Δεν μπορώ να βλέπω Πέρπε να παίζει πλάτη...έλεος Στράτο.
Eddie.Johnson
Κοντεύω να κοιμηθώ με το παιχνίδι,ανίκανοι vs πιό ανίκανοι cool.gif Εξαίρεση ένα δίλεπτο που παίξαμε καλούτσικα...κατα τ άλλα δράμα sleep.gif

duncan21
Όχι δε θα πω κακία για το Σπανούλη,θα περιμένω και το δεύτερο ημίχρονο.Ο Lucas μας γλεντάει ακόμη μια φορά,μπρος και πίσω.Τραγικό κατά τ' άλλα το πρώτο ημίχρονο,δεν αξίζει σχολιασμού.Στοιχειωδώς ν' ανέβουν Σπανούλης-Παπανικολάου δύσκολα δε θα κερδίσουμε.
MaJesty23
Πιστεύω ότι εύκολα η δύσκολα θα το πάρει το ματς ο Ολυμπιακός.Καλός ο Πρίντεζης και μου άρεσε και ο Κατσιβελάκος!Σπανούλης 1-7 σουτ εως τώρα!14 τρίποντα έχει επιχειρήσει ο Ολυμπιακός shot.gif
Manu7
O Μπαρτζώκαρος άρχισε τα δικά του...

Βάζει καλάθι ο Πρίντεζης στον Γκονλούμ ===> αλλαγή. Μπαίνει Άντιτς, βάζει Σαβάνοβιτς και αναλώνεται στα 3ποντάκια του ο Σκοπιανός....

Μπαίνει ο Κατσίβελης, παίζει καλά, βάζει 3ποντάκι σε 3 λεπτά ===> αλλαγή, βάζει Σλούκα 1 λεπτό πριν το τελος της 1ης περιόδου, κρατάει Σπανούλη όλο το 10λεπτο και έχει να παίξει 24 sec άμυνα κόντρα στον Φάρμαρ.

Ο Χάινς μπαίνει μέσα καυλωμένος + Πρίντεζης, κάνει σερί ο Θρύλος ===> αλλαγή, μέσα ο Πάουελ ξυπνώντας τον Μπάρατς από τον λήθαργο.


jovan
Παίζει κανένα λινκ??
manos_89
και δω κανα λινκ παιδια γιατι αυτο που ειχα τα φτυσε
kotzito
Η ομαδα κοιμαται σημερα.Ο Σπανουλης εχει χτισει ενα κλειστο με τα τουβλα του και δεν υπαρχει επιθεση που να μην εχουμε εκδηλωσει στα τελευταια 5 δευτερολεπτα.Ευτυχως που ειναι και ο Πριντεζης στην επιθεση (εχει βαλει 19 απο τους 40 ποντους μας),αν και στην αμυνα εχει προβληματα με τον Γκονλουμ.

ΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΤΣ ΓΑΜΩΤΟ
Manu7
Τα λινκ μου μέσα....


Σώστε με και μένα...πλιζ.
MaJesty23
22 τρίποντα εώς τώρα...ο Ολυμπιακός παίζει τόσο άναρχα.Να ναι καλά ο Πρίντεζης που έχει δώσει σκοράρισμα και ο σέντερ τσέπης που έχει δώσει ενέργεια.Ακατανόητες αλλαγές Μπαρτσώκα!Ότι νά ναι!Ψηλός δεν μένει μέσα πάνω από 2 λεπτά.Τους έχει τρελάνει...

Υ.Γ. Τα χει πάρει τα σφυριγματάκια του ο Ολυμπιακός. peace.gif
Manu7
Σπανούλη βάλε ένα...Βάλε ένα...
bbplayer
αρκετά πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. όταν ζορίζει το πράμα, ο Ολυμπιακός σφίγγει την άμυνα του και κάπου εκεί τελειώνει το παραμύθι. καινούριο κλειστό του έχτισαν απόψε οι Τούρκοι. Fail o Μαχμουντί με την έμπευσή του να δώσει το σουτ στον Πρίντεζη...Farmar ΝΒΑer...το άλλο με τον Τοτό?
T.W.Is.M.
QUOTE(Manu7 @ Apr 10 2013, 22:27 ) *
Σπανούλη βάλε ένα...Βάλε ένα...


Δε χρειαστηκε ουτε το ενα. Μονο οι βολες στο τελος. Αστον να τα βαλει την Παρασκευη...
Manu7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 10 2013, 22:54 ) *
Δε χρειαστηκε ουτε το ενα. Μονο οι βολες στο τελος. Αστον να τα βαλει την Παρασκευη...

Μακάρι γιατί την Παρασκευή δεν νομίζω να σουτάρουν τόσο χάλια ο Σαβάνοβιτς, ο Φάρμαρ και ο Βούγιασιτς.
Hakeem
Νταξει η Εφες ειναι για απειρες κλωτσιές, η πιο ευκολη απο τις 8 ομαδες. Βεβαια ετσι οπως οδηγει τον Ολυμπιακο ο Σπανουλης, πρεπει να γινονται παπαδες απο καποιον αλλο παικτη για να καλυπτεται το χασμα που δημιουργεί. Αν με 1/19 τριποντα του αντιπαλου κερδιζει τοσο δυσκολα, δε θελει πολυ για να καταλάβει κανεις τι θα γινει σε μια νορμαλ μέρα. Τρελος και παλαβος ο Ντορσει αλλα τοση συγκεντρωση κατοχων σε ενα παικτη δεν πρεπει να εχει αλλη ομαδα εδω και δεν ξερω ποσα χρονια. Και αυτο μαθηματικα βεβαιο ειναι πως θα πληρωθεί καποια στιγμή
dimit
Η εικονα της ομαδας ειναι αποκρουστικη. Αυτο δεν ειναι μπασκετ.
Reggie Miller #31
Δεν ξέρω ποιος ήταν ποιος άστοχος.Η Εφές ή ο Σπανούλης; smiley.gif
Κρατάμε τη νίκη.Μάλλον κακό ματς γενικότερα...
T.W.Is.M.
37 ποστ εδω μετα απο νικη και 146 απεναντι μετα την ηττα. Ευτυχως(ειρωνικο ειναι το ευτυχως) που υπηρχαν και οι διαιτητες και εδωσαν μια επιπλεον αφορμη για συζητηση. Εδω υπαρχει τοση αμηχανια που οσοι δεν ηταν στο γηπεδο δεν ξερουν τι να γραψουν. Να γκρινιαξουν γιατι δεν παιζουμε καλα ή να πανηγυρισουν τη νικη?
Την Πεμπτη ο ΠΑΟ θα κερδισει κι ο Ολυμπιακος θα χασει, ετσι ωστε να τους πιασουμε σε αριθμο ποστ. rolleyes.gif
doctor_dru
Κακό ποιοτικά ματς,αλλά μετράει η νίκη σαφώς και ο οσφπ πήρε προβάδισμα.Πολύ άστοχος σπανούλης,δεν κόστισε όμως καθώς η εφές ήταν ακόμα χειρότερη με 1\19 από το 3ποντο.Τρομερή εμφάνιση Πρίντεζη και καλή άμυνα σε αρκετά σημεία νομίζω ήταν αυτά που έδωσαν την νίκη
επαθα λαστιχο
δεν ειδα καθολου το παιχνιδι,και δεν ξερω αν "αφηναν" τα σουτ στον πριντεζη.παντως το θεωρω "καπως" να πας με τετοια λογικη.ενας επαγγελματιας παικτης υψηλου επιπεδου μια χαρα μπορει να στα κολλησει,ακομα και αν γενικα ειναι μετριος στο σουτ.ο ρουμπιο ειχε 4 στα 5 με εμας στον γ προημιτελικο του 2011,ενω μεχρι τοτε σουταρε γυρω στο 20κατι τοις εκατο.ο παπαλουκας ειχε 4 στα 4 στο ντερμπυ του α γυρου το 2009-2010 με καριερα γυρω στο 30%.εχει γουστο ο πεδουλακης μετα απο τα χθεσινα διαδοχικα σχεδον airball του χουερτας να τον αφησει αυριο.....
gspara
QUOTE (T.W.Is.M. @ Apr 10 2013, 23:59 ) *
37 ποστ εδω μετα απο νικη και 146 απεναντι μετα την ηττα. Ευτυχως(ειρωνικο ειναι το ευτυχως) που υπηρχαν και οι διαιτητες και εδωσαν μια επιπλεον αφορμη για συζητηση. Εδω υπαρχει τοση αμηχανια που οσοι δεν ηταν στο γηπεδο δεν ξερουν τι να γραψουν. Να γκρινιαξουν γιατι δεν παιζουμε καλα ή να πανηγυρισουν τη νικη?
Την Πεμπτη ο ΠΑΟ θα κερδισει κι ο Ολυμπιακος θα χασει, ετσι ωστε να τους πιασουμε σε αριθμο ποστ. rolleyes.gif

μαλλον το τσαμπιονς λιγκ μας εφαγε λαχανο δυστυχως.Εγω πηγα σε καφε γιατι μου την σπανε τα λινκ που κολλανε συνεχεια και εδωσα μεγαλη μαχη με τους κλωτσοσκουφηδες για μια απο τις δεκα τηλεορασεις που ειχε.
Τουλαχιστον ειδα την τρομερη παρασταση του Πρι σε ενα κατα τάλλα απιστευτα κουραστικο ματς.Αντε και τα ριμπαουντ του απιστευτου Χαινς!!!!
giorgos14
Δεν ξέρω τι να γράψω.Είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που νίκησε ο ολυμπιακός σημαντικό ματς και νίωθω ένα μούδιασμα όταν σκέφτομαι το παιχνίδι.
Κερδίσαμε.
Αλλά το κάναμε γιατί είμασταν καλύτεροι;Το κάναμε γιατί οι άλλοι είχαν 1/19 τρίποντα;Γιατί είχαμε διαβάσει καλύτερα το παιχνίδι τους;
Πραγματικά δεν ξέρω.Αν ο Περπέρογλου,ο Αντις,ο Σερμαντίνι,ο Γκετσεβιτσιους και ο Λο έβγαζαν ενα κομμάτι πάθους ίσαξιο με το Κάιλ θα είμασταν ήδη στο Φίναλ 4 και φαβορί να το σηκώσουμε.Αλλά δεν αρκούν μόνο αυτοί.Ο Μπαρτζώκας πρέπει να καταλάβει ότι οι αλλαγές είναι για να βοηθούν την ομάδα και όχι να την χαλάνε.Ο Πρίντεζης έβαλε 26 πόντους σε 24 λεπτά ενώ ο Σπανούλης αγωνίστηκε 38 λεπτά σε μια κακή βραδιά του!Ο Κατσίβελης γιατί ξεχάστηκε στο πάγκο ενώ ξεκίνησε τόσο δυνατά;
Δεν μαρέσει να γκρινιάζω μετά απο νίκες αλλά φοβάμαι οτι απλά ο μονόφθαλμος κέρδισε το τυφλό χθες.Και δεν ξέρω αν θα είναι σε πολλά ακόμα παιχνίδια τόσο αισχροί οι τούρκοι....
argeitis
Καλή αμυντικά η ομάδα σήμερα, με δυο τρεις ανορθογραφίες όπως η ασυννενοησία 2 φορές!!!! των Άντιτς και Σερμαρντίνι στο αμυντικό ριμπάουντ αλλά και ένα κάρφωμα του Ερντέν που βρέθηκε ανενόχλητος στη ρακέτα του Ολυμπιακού.

R E S P E C T σε Πρίντεζη και Χάϊνς για την συνολική τους παρουσία

Ν Τ Ρ Ο Π Η στους διαιτητές για το Σ Π Ρ Ω Ξ Ι Μ Ο προς την Efes.

3 ΦΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!! κάνουν εμφανέστατα βήματα οι παίκτες της τουρκικής ομάδας και κλείνουν τα μάτια

Ζήτησαν να δουν στο instant replay τη φάση που και καλά, από πάσα του Σπανούλη αν δεν κάνω λάθος, η μπάλα βγήκε έξω. Αναρωτιέμαι τί είδαν σε αυτό το replay διότι η μπάλα εμφανώς βρίσκεται εντός του παρκέ

Το πρώτο βήμα έγινε

Την Παρασκευή η ομάδα όμως πρέπει να εμφανιστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με σήμερα.
assistant
Πολλη γκρινια ρε μαγκες.........
spysta
ΦΟΒΕΡΗ ατμοσφαιρα στο ΣΕΦ!!
το χαρηκα πολυ

η νικη δεν σημαινει παντελως τιποτα.ειναι απλα ενα βηματακι .. ηρθε με κοπο ομως και ΑΥΤΟ το προτιμω απο το να κερδιζαμε ανετα.
η αστοχια των Τουρκων ΔΕΝ προκειται να επαναληφθει την Παρασκευη .. πιστευω ουτε και αυτη των Παπ Περο Σπαν.
Σπανουλης παλι μπαπα μπουπα .. ΠΡΕΠΕΙ να αποφορτιστει,να μοιρασει την μπαλλα
Πριντεζης .. ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ
Γκορντον .. νταααααξει με αυτον στη θεση του Γκετσε και ενα ΘΗΡΙΑΚΙ Αμερικανο στο 5)ειχαμε το καλυτερο ροστερ εβερ.μακαρι το καλοκαιρι να μπορουσαμε να του τα σκασουμε και να ψηθει να γυρισει (αλλα λογικα θα παρει αρκετα χρηματα απο τους Τουρκους οποτε ακυρο.)
Neondreamer
Όντως, πολλή γκρίνια. Δεν έπιασε ιδιαίτερα υψηλή απόδοση ο Ολυμπιακός, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε και νίκησε σχετικά εύκολα. Αυτό δεν δείχνει κάτι; Σύμφωνοι, 1/19 τρίποντα οι άλλοι, αλλά επίσης ο Σπανούλης πολύ άστοχος, Άντιτς και Σλούκας ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού, ο Παπανικολάου επίσης άστοχος, αν και βοήθησε πολύ αμυντικά πάνω στον Βούγιασιτς. Αν παρουσιαστούν συνεπέστεροι σε άμυνα και κυρίως σκοράρισμα στα επόμενα παιχνίδια οι Σλούκας, Άντιτς, Περπέρογλου και Πάουελ, θα δούμε άλλο πρόσωπο.
passer

Το ότι ο Σπανούλης έχει 8 ασίστ (σε παιχνίδι 65 πόντων) και 6 ριμπάουντ λέει κάτι ή επειδή δε λέγεται Διαμαντίδης είναι αδιάφορο;;
natouralistis


Αναμένεται πολύ ξύλο από τους απογόνους του Σουλεϊμάν

και +20 προσωπικοί πόντοι από το Βασιλάκη

73.5 πόντους Μ.Ο. σκόραρε η Εφές στο TOP16, 57.5 έχει σκοράρει στις 2 επισκέψεις στο ΣΕΦ. Ας τριτώσει το καλό στο πιο κομβικό ματς της σειράς.
sir-elric
δευτερο κρισιμο παιχνιδι που τα σπανε οι αντιπαλοι απο τα 6.75. να παρουμε τις μπασκετες μας στο λονδινο!!

τι ειχες γιαννη μου τι ειχα παντα.

ζουμε μια σπανουλιαδα με σοφτ κομπαρσους.

ο μαχμουτι επεσε πανω στον σπανουλη προσεξε τον παπανικολαου και θεωρησε οτι καθαρησε αλλα δεν...περιμενε τον πριντεζη. επειδη εχει κακοφτοιαγμενη ομαδα δεν μπορεσε να μας πληγωσει με τους ψηλους οπου θα μπορουσαν να κανουν παρτυ.

η πολυ καλες τους επιστροφες δεν μας επετρεψαν να τρεξουμε.

το καλο ειναι οτι κερδισαμε δυσκολα και δεν κινδυνευουμε να παθουμε αλλα σιενα πατατρακ. τεχνικα το παιχνιδι ηταν αδιαφωρο χωρις τρικ

δυστηχως ο τραυματισμος του κατσιβελη τον εχει αφησει χωρις ανασες..... (ζητησε μονος του αλλαγη στο 5λεπτο).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.