QUOTE (ema @ Nov 13 2016, 01:01 )

Σε όλα μέσα έπεσα :-) :-) :-)

Τα έπιασες, αλλά ανάποδα
Εγώ έπιασα την ΑΕΝΚ αλλά με πούλησε ως συνήθως ο "άχρηστος" ο Αθηναϊκός
QUOTE (air_23 @ Nov 13 2016, 01:26 )

70-33 ο φαρος.η γενια του των 2001 ειναι πολυ καλη,ειχε κατακτησει και το πρωταθλημα παγκορασιδων της ΕΣΚΑΝΑ αηττητη.ξεχωριζουν οι καρακασιδου και κοντραφουρη.προστεθηκαν και οι κοντζια και χατζηλεοντη και νομιζω οτι θα παρουν πολυ ευκολα το πρωταθλημα
Η Κοντραφούρη έχει κάπως ανορθόδοξο στύλ και δεν μ'αρέσει προσωπικά αλλά σίγουρα είναι streaky shooter. Αν βρεθεί σε μέρα, απλά πετάει την μπάλα -η οποία παραδόξως μπαίνει- και σε καταστρέφει. Η Καρακασίδου είναι τρομερή. Και παίζει και πολύ καλή άμυνα. Είναι κάπως κοντούλα, αλλά έτσι και πάρει ύψος θα πάει πολύ ψηλά. Η Χατζηλεοντή που είναι 2002 (αλλά αρχές νομίζω) σε δύο χρονάκια θα είναι φόβος και τρόμος. Μόνο τα επιθετικά ρημπάουντ που παίρνει (κι απο ψηλότερες) και οι τάπες που ρίχνει αρκούν. Αλλά και πασάρει καλά και σκοράρει (όχι τόσο καλά ακόμα, αλλά με την όρεξη που έχει θα γίνει κι αυτό). Την Κοντζια δεν την έχω δει, δεν έχω άποψη.
Γενικά, αν και μου την δίνει ο προπονητής του Φάρου που συνεχώς πατάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, του αξίζει ένα μπράβο

που έχει καλό μάτι και τα "κοχόνια" να πιστεύει και να προωθεί τόσο νέες παίκτριες - επιτρέποντας τα
απαραίτητα λάθη τους. (χωρίς λάθη δεν μαθαίνεις) Μπράβο και στην διοίκηση βεβαίως.
Α' ΕΣΚΑΝΑ ΚορασίδωνΑποτελέσματα 7ης αγωνιστικής ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 70-33
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 74-40
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ - ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 25-50
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 27-69
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 60-27
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 35-37
Φάρος μόνος πρώτος χωρίς ήττα
Ελευθερία Μοσχάτου και ΑΟΝΑ χωρίς νίκη, με την κατάσταση να είναι δύσκολη.
--- αναλυτικά ---
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 70-33
Δεκάλεπτα : 23-8, 40-15, 56-29, 70-33.
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ.(Λειβάδης-Ρίμπας): Παπαδοπούλου, Καρακασίδου 21(1), Κιαουλιά Μαλ.4, Καραπατάκη, Κιαουλιά Μαρ., Καλαφάτη, Κοντραφούρη 22, Παπαμιχαήλ 2, Χατζηλεοντή 14, Τζιλιάνου 4, Κοντιζά 3, Μπαιμπάκη.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ(Κότσιφα): Συγγρού 8(2), Μπουντούρη 9(1), Καβούνη, Αναστασοπούλου 4, Φράγκου, Μωραϊτη, Κεκλίκογλου 4, Φλόκα, Τσαλπατούρου, Τζιαφέτα 8, Λυμπέρη, Καλογερία .
Το σκόρ τα λέει όλα. Ο Φάρος έπαιξε σούπερ άμυνα. Δλδ όλες οι κοπέλες. Πολύ καλή δουλειά του προπονητή.
(Ελπίζω, όχι ζώνη
)ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 74-40
Δεκάλεπτα : 17-14, 38-23, 55-39, 74-40
ΚΡΟΝΟΣ (Παναγόπουλος) : Μπέκιου 3(1), Μποσγανά 21(2), Καραγκούνη, Έγγελη 3, Κουλούρη 22, Σιγούρου, Τσεχάϊ 2, Τζανέτου 12,Γρηγοροπούλου 4, Βλαχονάτσιου , Καρκατσέλα 2, Μπαγντασαριάν 5(1)
ΑΟΝΑ (Καρπέτας) : Κουκουλιτάκη 2, Θεοφανίδη 5 , Μιχάλη 2, Βάβουλα 1, Μενέγα , Κατσαρέλια 23, Παπακωνσταντίνου 5 , Ρετσίνα Σ. 2, Μαρκολέφα , Μπόγα , Ρετσίνα Ζ. , Κασσωτάκη
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 27-69
Δεκάλεπτα : 05-31, 09-38, 18-57, 27-69
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Βροχίδου): Μόσχου 5, Καλμπάρδη 2, Γεωργίλη 13, Παρασκευοπούλου 7(1) , Ρήγα , Μπελεγρή
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Ρουστέμης , Μαντζιώρης ): Τσάλου 4, Γουργιωτοπούλου 7, Στοτσένη 8 , Μεγαλούδη Τ 21(3) ,Ευαγγελάτου 2, Παναγοπούλου 4, Πέππα 8 , Κολιαλή 5(1), Λούκου 2, Κοντού 6, Πόγκα 2
Επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 19/11/16)ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
@ 21.00 ΚΛ ΕΘΝ ΑΝΤΙΣΤ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
@ 15.00 1o ΕΛΕΥΣ ΔΑΣΚΑΛ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΦΜΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ
@ 21.15 ΚΛ. ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
@ 20.15 ΝΕΟ ΚΛ ΑΡΓΥΡ ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
@ 16.15 ΚΛ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΑΕΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
@ 16.30 ΚΛ ΒΟΥΛΑΣ