Έτοιμος, λοιπόν, ο φάκελος.
Οι νικητές πολλοί και οι ηττημένοι ακόμη περισσότεροι. Μόλις γύρισα από ελαφρά έξοδο για τον θλιβερό εορτασμό των 28ων γεννεθλίων μου και διεπίστωσα ότι έχασα και εδώ και στο interbasket (μόνο ένα τιμητικό μου έδωσαν
) όλα τα βραβεία, στα οποία είχα υποψηφιότητα. Γι' αυτό, λοιπόν, εορτάζω ως άλλος Τσέβι Τσέις και Μπίλι Κρίσταλ, παραδίδοντας τα βραβεία του 2006 στους φετινούς νικητές.
Θριαμβευτές, με περισσότερες παρουσίες σε υποψηφιότητες ή και βραβεία οι κύριοι NBAHolic, Suspect και Morfi. Ήταν μια καλή ψηφοφορία για πρώτη χρονιά και σας εύχομαι ακόμη περισσότερη και πυκνότερη παρουσία στις κάλπες του χρόνου.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
MVP:Εύκολη η νίκη του NBAHolic, ο οποίος φαίνεται ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Το δικό μου το άλογο (rchos7) δεν τα πήγε άσχημα για πρωτάρης, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον απόλυτο νικητή για φέτος.
MPP:Συγκλονιστική η νίκη του Morfi, ο οποίος με εξέπληξε κερδίζοντας το δικό μου άλογο. Ο αντμινιστρέιτορ του φόρουμ, Ντίζυ Φίνγκερς, τον οποίο και ψήφισα, δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη σας, αλλά έχασε στο ντέρμπι από τον πιο ...προβλέψιμο πόστερ, το θρυλικό Morfi!
ΜUP:Ο Μοrfi έχασε σε αυτήν την κατηγορία από τον άλλο star του forum, τον suspect. Εδώ η νίκη του suspect φαινόταν πιθανή, αλλά και πάλι φαβορί φάνταζε και πάλι ο Morfi, τον οποίο και ψήφισα. 0/3!
Ashton Trophy: Τώρα, πως είναι δυνατόν ο Morfi να κερδίζει και αυτό το award και εκείνο του πιο προβλέψιμου πόστερ, αυτό δεν το καταλαβαίνω. Πάντως το κατάφερε και αυτό, δίνοντάς μου την πρώτη accurate ψήφο!
Newcomer of the Year:Ο ρούκι της χρονιάς ήταν μια εύκολη νίκη, χωρίς πολλές αμφιβολίες από το πλήθος. Με 11 ψήφους και χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό, ο rchos7 κέρδισε τον τίτλο του newcomer για το 2006.
Βest Avatar:Αν ο rchos7 έκανε περίπατο στην προηγούμενη κατηγορία, τότε ο Dizzy Fingers τι να πει; Ρεκόρ ψήφων (13) και εύκολη νίκη σε μια ιδιαίτερα αξιόλογη κατηγορία.
Worst Avatar:Παρόμοιος θρίαμβος με εκείνον του Dizzy για τον Κolossos. 13 ψήφοι και μια τεράστια πρόκληση για του χρόνου. Άραγε θα τον ξεπεράσει κανείς;
ΝΒΑ Freak of the Year:Οϊ Οϊ Οϊ... NBAHolic beats Morfi και μάλιστα περπατώντας. Πως να χάσει; Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, είπαμε. Εύκολη νίκη με 11 ψήφους και πλέον θεωρείται εγγύηση, αν και εγώ ψήφισα το Morfi.
Off-Topic King/Queen:Εγώ ψήφισα την Εftychia, αλλά ο Suspect έκανε περίπατο. Διπλάσιοι ψήφοι και εύκολη επικράτηση.
Υoungster of 2006:H Mikri Prasini Ollandeza δεν κέρδισε. Νικητής ήταν ο Liolias και τρίτος ο Alexmei, αλλά ας ελπίσουμε ότι του χρόνου τα συμπαθή ...πιπίνια θα έχουν κι άλλον ανταγωνισμό, με περισσότερους μπασκετο-πιτσιρικάδες.
Βest Off-Topic Thread of the Year:Με υπερδιπλάσιες ψήφους από τους δύο αντιπάλους του (Eftychia, Treathitch), ο Thrylos7 κέρδισε το βραβείο του καλύτερου thread για το επιτυχημένο "off-topic σκέψεις" που έχει και ρεκόρ ποστς, αν θυμάμαι καλά...
Καλή χρονιά λοιπόν σε όλους σας. Εύκολα ή δύσκολα, είτε εξαρτάται από σας, είτε από άλλους, κοιτάξτε να επιτύχετε στο 2007 έστω και μερικούς από τους στόχους σας, γιατί η ζωή μπορεί να είναι ωραία, αλλά είναι και δύσκολη..