Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
sporting b.c.
http://www.sport24.gr/html/ent/821/ent.217821.asp

QUOTE
Στο κλειστό των Πατησίων σημειώθηκε η έκπληξη της αγωνιστικής καθώς ο Σπόρτιγκ νίκησε το Περιστέρι με 74-72, κάτι που είχε ως συνέπεια την παραίτηση του Μάνου Μανουσέλη.



ΑΝΤΙΟ ΜΑΝΟ smiley.gif
sporting b.c.
1 Τρίκαλα 18 32
2 Δάφνη 18 32

3 Ιωνικός Λαμίας 18 31
4 Πανόραμα 18 30
5 Περιστέρι 18 29
6 Ηρακλής 18 29
7 ICBS 18 28
8 Παγκράτι 18 27
9 Πανερυθραϊκός 18 27
10 ΜΕΝΤ 18 25
11 Χαλκίδα 18 25
12 Ξάνθη 18 25
13 Απόλλων Πατρών 18 24
14 Παλαιό Φάληρο 18 23
15 Σπόρτιγκ 17 21
16 Ηλυσιακός 17 21

09/02 17:30 Κανήθου Χαλκίδα - Τρίκαλα
09/02 17:30 Κλ. Γυμναστήριο Πανοράματος Πανόραμα - Σπόρτιγκ
09/02 17:30 Δημ. Γυμναστήριο Περιστερίου Περιστέρι - Απόλλων Πατρών
09/02 17:30 Κλ. Γυμναστήριο Αμοιρίδη Ξάνθη - Ηρακλής
09/02 17:30 Κλ. Γυμναστήριο Ιλισίων Ηλυσιακός - Δάφνη
09/02 17:30 Κλ. Αρτάκης - Ν. Σμύρνη Παλαιό Φάληρο - Πανερυθραϊκός
09/02 17:30 Κλ. Γυμναστήριο ΜΕΤΣ Παγκράτι - ΜΕΝΤ
09/02 17:30 ICBS Forum ICBS - Ιωνικός Λαμίας
sporting b.c.
http://basketblog.gr/index.php?option=com_...9258&Itemid=116


Στο… δικό τους παιδί

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
03/02/2008 (13:13)

Ο Άγγελος Κορωνιός έχει συνδέσει το όνομά του με το Περιστέρι ως παίκτης της ομάδας. Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι του συλλόγου των δυτικών προαστίων σκέφτονται να… δώσουν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας σε ένα "δικό τους παιδί", αφού το όνομα του Άγγελου Κορωνιού είναι αυτό που ακούγεται εντονότερα για να αναλάβει τα καθήκοντα του παραιτηθέντος Μάνου Μανουσέλη.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο, αφού η διοίκηση του Περιστερίου εξετάζει όλες τις λύσεις που θα μπορούσε να έχει, προκειμένου να βρει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα ως το τέλος της σεζόν. Μία από τις σκέψεις τους είναι να συνεχίσουν την πορεία τους με το τεχνικό δίδυμο Τζιάλα – Γλυκού, ενώ στη λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Γιάννη Χριστόπουλου, Νίκου Βουρνά.
sporting b.c.
χαχαχα καποιοι νομιζουν ότι μας τελειωσαν αλλα εμεις κανουμε το περιστερι να αλλάζει coach

http://www.peristerigs.gr/index.asp?langid...id=2&int_id=703

03/02/2008: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Περιστερίου, στην έκτακτη συνεδρίασή του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, με θέμα την αποχώρηση από την ανδρική ομάδα μπάσκετ του προπονητή Μάνου Μανουσέλη (και όχι την υποβολή παραίτησης η οποία έγινε αποδεκτή, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα) και των συνεργατών του Ποδαρά και Ρουμελιώτη, αποφάσισε τα ακόλουθα:

-Την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Δημήτρη Τζιάλλα, με άμεσο συνεργάτη τον Βαγγέλη Γλυκό.

-Την ανάθεση της εκγύμνασης του τμήματος στον Γιώργο Παραδείση.

Επίσης με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. χαρακτηρίστηκε αντιεπαγγελματικός και αντιδεοντολογικός ο τρόπος της αποχώρησης του τέως προπονητή μας με ανακοίνωση της απόφασής του στους παίκτες, στα αποδυτήρια του Σπόρτιγκ και όχι στη διοίκηση η οποία τον προσέλαβε.
Εκ των υστέρων και από τηλεφώνου, ο τέως προπονητής γνωστοποίησε στον πρόεδρο του Συλλόγου την αποχώρησή του, αφού στο μεταξύ είχε εγκαταλείψει την αποστολή, φεύγοντας από το γήπεδο των Πατησίων μαζί με τους συνεργάτες του, αντί να επιστρέψουν με το πούλμαν.
Επίσημη θέση του ήταν ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τους παίκτες. Τους παίκτες τους οποίους ο ίδιος επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι.
sporting b.c.
http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=82...71&pubid=772708


Τζιάλλας στο Περιστέρι, οργή για Μανουσέλη
4/2/2008 8:42:45 μμ

Ο Δημήτρης Τζιάλλας είναι ο διάδοχος του Μάνου Μανουσέλη στον πάγκο του Περιστερίου. Ο Τζιάλλας, που τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος ακαδημιών στο Περιστέρι ενώ έχει διατελέσει βοηθός του Ντράγκαν Σάκοτα στον Ολυμπιακό και εν συνεχεία του Μίλαν Τόμιτς, θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του τον Βαγγέλη Γλυκό -γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης, όπως και ο Τζιάλλας.
Γυμναστής του Περιστερίου ανέλαβε ο Γιώργος Παραδείσης στη θέση του Ρουμελιώτη. Παρελθόν αποτελεί και ο Δημήτρης Ποδαράς, άμεσος συνεργάτης του Μανουσέλη μέχρι την περασμένη Κυριακή.

Η σχετική ανακοίνωση του Περιστερίου, εξάλλου, διευκρινίζει πως ο Μανουσέλης, όπως και οι συνεργάτες του Ποδαράς, Ρουμελιώτης, δεν αποχώρησαν κατόπιν παραίτησης και χρησιμοποιείται σκληρή γλώσσα εναντίον του πρώην τεχνικού.
Ο Μανουσέλης, όπως ακριβώς αναφέρθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Περιστερίου, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να φύγει στους παίκτες, αμέσως μετά την ήττα από το Σπόρτιγκ στα Πατήσια: «"Πιθανότατα κάποιος άλλος να καταφέρει να παίξετε καλύτερα, εγώ φεύγω..." είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια και έκλεισε πίσω του την πόρτα αποχωρώντας μαζί με τους δυο συνεργάτες του, Ποδαρά και Ρουμελιώτη».

Η ανακοίνωση του ΓΣ Περιστερίου:
... απο πανω Post #254
pivot
Απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του Μανουσέλη, αν όχι και ύποπτη. 68.gif

Δεν είναι φυσιολογικές τόσες συμπτώσεις μαζεμένες, να χάνει το Περιστέρι το πιο εύκολο παιχνίδι της περιόδου και την ίδια στιγμή να του γίνετε η πρόταση για τον Ολυμπιακό.

Η πρόταση προφανώς είχε γίνει ήδη και έψαχνε την αφορμή για να φύγει.

Μας πούλησε ο σφακιανός , κρίμα που η διοίκηση τον εμπιστεύθηκε και τίναξε τη χρονιά στον αέρα!

Τι περιμένεις από εναν looser , που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το καλύτερο ρόστερ της Α2 και προτίμησε να πάει τρίτος βοηθός του Γιαννάκη. Ντροπή!
sporting b.c.
http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=71364

Σορώτος: Καθοριστικό παιχνίδι με Ηλυσιακό

6/2/2008 18:49

Η Δάφνη έχει πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα από τα μισά του πρώτου γύρου και μετά αλλά ο Κώστας Σορώτος, που γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια της κατηγορίας, συνιστά συγκέντρωση μέχρι τέλους και προσοχή. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό σαν ένα από τα πιο κρίσιμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν οι Νικητάκης και Σουρλής.

Οι δύο παίκτες ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα αφού ο πρώτος εξακολουθεί να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ένα κτύπημα στην μύτη, που κληρονόμησε στον αγώνα με το Φάληρο. Την Τετάρτη το απόγευμα η Δάφνη δίνει φιλικό αγώνα με τον Αμύντα στον Υμηττό.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος ο Κώστας Σορώτος τόνισε: "Κόντρα στο Φάληρο, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη χωρίς να πιάσουμε ιδιαίτερα υψηλή απόδοση. Αυτό δείχνει και τη δυναμική που έχει αποκτήσει η ομάδα. Ο αγώνας με τον Ηλυσιακό είναι πολύ δύσκολος, όχι μόνο γιατί είναι εκτός έδρας, αλλά και γιατί ο αντίπαλος μας χρειάζεται πάση θυσία τους βαθμούς, καθώς παλεύει για την παραμονή του. Αυτό τον κάνει εξαιρετικά επικίνδυνο... Εμείς αντιμετωπίζουμε και αυτόν τον αγώνα χωρίς άγχος, όμως με επίγνωση ότι πρόκειται για ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι. Εάν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, τότε θα έχουμε μπει για τα καλά στον χορό της ανόδου".

Μάριος Μπορίνος
basketobios
QUOTE(pivot @ Feb 5 2008, 10:00 ) *
Απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του Μανουσέλη, αν όχι και ύποπτη. 68.gif

Δεν είναι φυσιολογικές τόσες συμπτώσεις μαζεμένες, να χάνει το Περιστέρι το πιο εύκολο παιχνίδι της περιόδου και την ίδια στιγμή να του γίνετε η πρόταση για τον Ολυμπιακό.

Η πρόταση προφανώς είχε γίνει ήδη και έψαχνε την αφορμή για να φύγει.

Μας πούλησε ο σφακιανός , κρίμα που η διοίκηση τον εμπιστεύθηκε και τίναξε τη χρονιά στον αέρα!

Τι περιμένεις από εναν looser , που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το καλύτερο ρόστερ της Α2 και προτίμησε να πάει τρίτος βοηθός του Γιαννάκη. Ντροπή!




Από τον Ιούλιο του 2006 όταν κοουτσάρησε την εθνική εφήβων και κάποιοι θριαμβολογούσαν που πήρε την 6η θέση είχα αναφερθεί. Στη συνέχεια ο "μεγάλος προπονηταράς" οδήγησε την εθνική Ν. ανδρών στη 13η θέση (ευτυχώς γλύτωσε τον υποβιβασμό!) και βολεύτηκε μια χαρά στο Περιστέρι το οποίο έχει έναν από τα καλύτερα ρόστερ και το οποίο οδήγησε στην ήττα από τον ουραγό Σπόρτιγκ που παίζει με 7 παίκτες!
Και σ' ανώτερα!


Ιούλιος 2006: Μερικοί βιάζονται και παρασύρονται και φουσκώνουν από εθνική υπερηφάνεια. Πρώτος απ' όλους ο "εθνικός" προπονητής Μάνος Μανουσέλης :"Παίξαμε σαν Έλληνες!" αμέσως μετά τη νίκη επί της Ρωσίας.
Μετά τη σφαλιάρα από τη Γαλλία ( μία από τις μεγαλύτερες ήττες στην ιστορία της εθνικής εφήβων -43 εντός έδρας και με διαιτησία 80-20 υπέρ της εθνικής μας) είπε να στηρίξουμε τα "παιδιά" και να μην τα κρίνουμε από ένα αποτέλεσμα κ.λπ. κ.λπ. Τα παιδιά είναι βέβαιο ότι όσοι αγαπούν το μπάσκετ τα στηρίζουν και θα τα στηρίζουν πάντα. Και αυτούς που επέλεξε ο Μανουσέλης και τους άλλους που "έκοψε", μερικοί από τους οποίους είναι πολύ άξιοι και μεγάλα ταλέντα.
Όμως, για τον εαυτό του τίποτα! Ούτε μια λέξη αυτοκριτικής! Για τον τρόπο που κοουτσάρισε τίποτα! Αυτός είναι υπεράνω! Τα "παιδιά" παίζουν μόνα τους στην ομάδα του Μανουσέλη! Του "μεγάλου" προπονητή που δεν θα επέτρεπε "ούτε στο γιο του" να κάνει μία εμπνευσμένη ενέργεια, που κυνηγάει τους παίκτες που δημιουργούν και τους καταπιέζει με κάθε τρόπο. Του προπονητή που κομπλεξάρεται με τους παικτες που ξέρουν να τριπλάρουν και πιστεύει ότι αρκεί το σουτ και η πάσα για να κερδίσεις το παιχνίδι.
Το είπα και πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα "δεν είναι αντρίκιο" να θάβεις κάποιον κατόπιν εορτής. Γι' αυτό δεν περίμενα τη συντριβή από τη Γαλλία για να μιλήσω εναντίον ενός προπονητή "επικίνδυνου" όχι μόνο για τα προβλέψιμα συστήματα στα οποία συνηθίζει τις ομάδες του, αλλά άκρως επικίνδυνο για τον ανόητο εθνικισμό που εκπέμπει σε παιδιά 17 ετών.
Τρόμαξα όταν προ ημερών διάβασα ένα πατριδοκάπηλο άρθρο του στο "Φίλαθλο" με τίτλο "Τι σημαίνει πατριωτισμός" στο οποίο τα "'εχωνε" στους Σέρβους και σε άλλους που παίζουν στο ΝΒΑ και δεν παίζουν στην εθνική τους ομάδα. Τους δαιμονοποιούσε όπως τις μάγισσες τον Μεσαίωνα αλλά από την άλλη δεν λέει κουβέντα που η εθνική Ελλάδας των Νέων ανδρών έχει στις τάξεις της δύο Σέρβους ( Σάκοτα, Μιλόσεβιτς) για καλύτερους παίκτες. Γιατί δεν γράφει ότι είναι προδότες; Γιατί δεν προτείνει γι αυτούς να μην τους βάζουμε στην εθνική μας ομάδα; Που να τολμήσει ο κακομοίρης... Την άλλη ημέρα θα τον σούταρε ο Βασιλακόπουλος.
Τέλος πάντων. Συγχαρητήρια στον Σαρούνας που στηλίτευσε τις εθνικιστικές κορώνες των σπορτκάστερ.Στο χώρο του μπάσκετ που έχει υψηλό επίπεδο δεν πρέπει να υπερισχύσουν τέτοιες ανοησίες. Το ξέρουμε ότι είμαστε έλληνες δεν χρειαζόμαστε να μας το θυμίζουν κάτι ευκαιριακοί πατριώτες οι οποίοι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα προτάξουν τα στήθη τους τη δύσκολη ώρα.
Αυτά για την ώρα . Στις λεπτομέρειες για την ομάδα, και τους αγώνες θα αναφερθώ προσεχώς γιατί ο διάλογος ποτέ δεν έβλαψε κανένα. Αντίθετα τα δόγματα και ο μονολιθισμός κάποιων που έχουν καβαλήσει το καλάμι η σκληρή πραγματικότητα θα τα κάνει περίγελω και θα τα συντρίβει όπως η Γαλλία συνέτριψε την ομάδα του Μανουσέλη.



pivot
03/02/2008: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Περιστερίου, στην έκτακτη συνεδρίασή του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, με θέμα την αποχώρηση από την ανδρική ομάδα μπάσκετ του προπονητή Μάνου Μανουσέλη (και όχι την υποβολή παραίτησης η οποία έγινε αποδεκτή, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα) και των συνεργατών του Ποδαρά και Ρουμελιώτη, αποφάσισε τα ακόλουθα:

-Την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Δημήτρη Τζιάλλα, με άμεσο συνεργάτη τον Βαγγέλη Γλυκό.

-Την ανάθεση της εκγύμνασης του τμήματος στον Γιώργο Παραδείση.

Επίσης με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. χαρακτηρίστηκε αντιεπαγγελματικός και αντιδεοντολογικός ο τρόπος της αποχώρησης του τέως προπονητή μας με ανακοίνωση της απόφασής του στους παίκτες, στα αποδυτήρια του Σπόρτιγκ και όχι στη διοίκηση η οποία τον προσέλαβε.
Εκ των υστέρων και από τηλεφώνου, ο τέως προπονητής γνωστοποίησε στον πρόεδρο του Συλλόγου την αποχώρησή του, αφού στο μεταξύ είχε εγκαταλείψει την αποστολή, φεύγοντας από το γήπεδο των Πατησίων μαζί με τους συνεργάτες του, αντί να επιστρέψουν με το πούλμαν.
Επίσημη θέση του ήταν ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τους παίκτες. Τους παίκτες τους οποίους ο ίδιος επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι.

Διάβασε επίσης το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΦΩΣ" 6/2/2008 με τίτλο "ΜΟΥΓΙΑΚΟΣ: ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ" από το οποίο μεταφερω ορισμένα από τα λόγια του προέδρου του Περιστερίου:

"Θα ήταν πιο έντιμο και ηθικό απέναντι στο σύλλογο που του πρόσφερε δουλειά και τον τίμησε μάλιστα, να έφευγε από το Περιστέρι χωρίς να δημιουργήσει με τον τρόπο που έγινε, το δήθεν "άλλοθί " του.
Ο κύριος αυτός αποδείχτηκε ότι βρισκόταν , ήδη, σε διαπραγματεύσεις όταν διαπράχτηκε το ανοσιούργημα (!)
στα Πατήσια σε βάρος του Περιστερίου. Ο τρόπος της παραίτησης ήταν άκομψος και σίγουρα ασεβής καθώς όλος ο χώρος του μπάσκετ βοούσε, μετά τον αγώνα με τον Σπόρτιγκ- κάτι που εγώ δεν θέλω ούτε που τολμώ να ισχυριστώ- ότι στα Πατήσια θα "κατασκευαζόταν" ένα έγκλημα και μάλιστα από νοσηρό και ιδιοτελή "εγκέφαλο". Και δεν ήταν μόνο ψίθυροι όσα είχαν φτάσει στα αφτιά μας...
Πρέπει να γνωρίζει ο κ. Μανουσέλης ότι στο Περιστέρι δεν υπάρχουν άνοες άνθρωποι, μήτε εθελοτυφλούντες. Ναγνωρίζει, επίσης, ότι οι πάντες κρίνονται όχι από αυτά που λένε ή γράφουν σε εφημερίδες αλλά από τις πράξεις τους. ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ο κ. Μανουσέλης που δραπέτευσε σαν ..."φυγάς" ή για να το πω πιο έντονα "πήδηξε" πρώτος από το πλοίο, όντας καπετάνιος τη στιγμή της κρίσης. Μετά το τέλος του παιχνιδιού μού τηλεφώνησε υποβάλλοντας προφορικά την παραίτησή του τονίζοντας ότι "με αυτούς τους παίκτες δεν μπορώ, εγώ πλέον να συνεργαστώ. Σέβομαι το πρόσωπό σου και γι' αυτό φεύγω", προφανώς ρίχνοντας μόνο στους παίκτες της ομάδας την όλη ευθύνη για το "ναυάγιο" αυτό. Ποιούς παίκτες; Αυτούς που ο ίδιος αποκλειστικά επέλεξε αν και μερικοί από αυτούς δεν θα έπρεπε κανονικά να φορούν την τιμημένη κυανοκίτρινη φανέλα και για τους οποίους η ομάδα δεν δίστασε να ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα που συγκέντρωσε με πολλή προσπάθεια και ...αίμα".
sporting b.c.
http://basketblog.gr/index.php?option=com_...=9364&Itemid=27
Κλειδί η άμυνα

Των Βαγγέλη Πάτα – Αλέξανδρου Πρίφτη
07/02/2008 (16:34)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας του Ιωνικού Λαμίας εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα στο ICBS στη Θεσσαλονίκη. Ο τεχνικός του συλλόγου, Μπάνε Πρέλιεβιτς και οι παίκτες του έχουν αντιληφθεί την σπουδαιότητα του αγώνα κόντρα στο κολέγιο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από τα πιο δυνατά για την ομάδα της Λαμίας στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς το συγκρότημα του Νίκου Τσοτσουμάνου είναι μια πολύ σκληρή ομάδα και ειδικά στην έδρα του.

Ο Μπάνε Πρέλιεβιτς έχει ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του μελετώντας τον αντίπαλο και τους έχει επιστήσει την προσοχή να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άμυνα, που θα είναι το κλειδί του μεθαυριανού ματς. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Ιωνικό και άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους, ενώ η ομάδα θα προπονηθεί αύριο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.
iliaszervos
"στο ΑΣΕΑΔ το Σπορτιγκ για την απόφαση μηδενισμού του στον αγώνα με τον Ηλυσιακό"


Για κάτσε ρε παιδί μου, αρκεί το δούλεμα... στο αρθρο 25 σελ.11 και 12
του "Κανονισμού Πρωταθλήματος" (αρ.25 "υβριστικά συνθήματα")

http://www.esake.gr/kanonismoi/epp08.pdf

θα διαβάσετε οτι μετα την 3η προειδοποίηση ο διαιτητής διακόπτει και περιμένει 30' να φύγουν απο το γήπεδο οι "ασχημονούντες" ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και αν οχι... τότε κλείνει φύλλο αγώνος και μηδενίζεται η ομάδα που... κλπ, κλπ

πώς ο Καρούσης κάνει δικούς του κανονισμούς και κλείνει το φύλλο αγώνος επειδή δεν είχαν αποχωρήσει τα παιδιά των ακαδημιών (6-10 χρονών) που περίμεναν να προπονηθούν? (και φαντάσου ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι φίλαθλοι του είχαν κάνει το χατήρι και είχαν αποχωρήσει...)
AZ1980
QUOTE
post #259

Θύμισε κάπως Μούλα! wink.gif
kotzito
[quote name='basketobios' date='Feb 7 2008, 14:07 ' post='159988']
Από τον Ιούλιο του 2006 όταν κοουτσάρησε την εθνική εφήβων και κάποιοι θριαμβολογούσαν που πήρε την 6η θέση είχα αναφερθεί. Στη συνέχεια ο "μεγάλος προπονηταράς" οδήγησε την εθνική Ν. ανδρών στη 13η θέση (ευτυχώς γλύτωσε τον υποβιβασμό!) και βολεύτηκε μια χαρά στο Περιστέρι το οποίο έχει έναν από τα καλύτερα ρόστερ και το οποίο οδήγησε στην ήττα από τον ουραγό Σπόρτιγκ που παίζει με 7 παίκτες!
Και σ' ανώτερα!
Οκ.Μπορει να εχεις δικιο για τον τροπο της παραιτησης του Μανουσελη.Αλλα μην παραβλεπεις το γεγονος οτι εχει κανει καλη καριερα ως κοουτς.Μπορει απλα το Περιστερι να μην ηταν του στυλ του.Σκεψου μονο οτι πολλοι προπονητες εκαναν σουπερ σεζονς και τις επομενες πατωσαν.Μη βιαζομαστε να κρινουμε απο μια αποτυχια.Και επισης θεωρεις οτι η νικη του Σπορτινγκ ειναι αθλος;Στο μπασκετ ολα γινονται.
sporting b.c.
http://www.peristerigs.gr

Δε μας ταιριάζει ο ρόλος του κομπάρσου…
Δε μας ταιριάζει ο ρόλος του κομπάρσου…

Το Περιστέρι έχει αντέξει σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις. Πέρασε Χίμαιρες, αλλά σε βάθος χρόνου στήθηκε πάλι στα πόδια του. Ετσι και τώρα δε θα λυγίσει υπό το βάρος ενός αρνητικού αποτελέσματος (παρά την κρισιμότητά του) ή των όποιων αποχωρήσεων. Ηδη φαίνεται να πνέει φρέσκος άνεμος, άνεμος αισιοδοξίας στη δυτική όχθη...
Πού θα οδηγήσει αυτό το κλίμα την ομάδα μας; Δε μπορεί να το προεξοφλήσει κανείς, αλλά σίγουρα θα παλέψουμε με πάθος και όρεξη κάθε παιχνίδι. Γιατί; Για να είμαστε εντάξει με τη συνείδησή μας. Αυτό είναι το πιο βασικό!

Ενδεικτικά τα λόγια που είπαν ο αρχηγός του Περιστερίου, Αντώνης Μάντζαρης και ο Φίλιππος Μοσχοβίτης:

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: «Ο,τι έγινε, ανήκει στο παρελθόν. Εμείς από δω και πέρα κοιτάμε μπροστά. Οι όποιες δικαιολογίες υπήρχαν για την κακή μας απόδοση ανήκουν και αυτές στην ιστορία. Πλέον κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο Περιστέρι, πάντως, δεν ανήκει ο ρόλος του κομπάρσου και θα προσπαθήσουμε να είναι πρωταγωνιστής, όπως του αρμόζει, ανεξάρτητα από τα πρόσωπα που βρίσκονται ή δε βρίσκονται στην ομάδα».

ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ: «Παρά την ήττα από το Σπόρτιγκ και τις εξελίξεις που του τη συνόδευσαν, πιστεύουμε ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες και τις ικανότητες να προχωρήσει μπροστά και να αλλάξει σελίδα. Πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα. Εμείς ως παίκτες θα δώσουμε και την ψυχή μας προκειμένου η ομάδα να φανεί αντάξια του μεγάλου ονόματος που φέρει. Αν αυτή η προσπάθεια που υποσχόμαστε να κάνουμε, είναι ικανή να τη φτάσει και στην Α1 στο τέλος του πρωταθλήματος, δεν μπορούμε να το προβλέψουμε εκ του ασφαλούς. Όμως θα κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες για να είμαστε εντάξει με τους αυτούς μας. Θέλουμε και ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια. Να συνεχίσει να είναι δίπλα μας και στο τέλος όλοι να νιώθουμε ικανοποιημένοι, τουλάχιστον, από την προσπάθεια που θα έχουμε κάνει…».
#9#
Διπλο ο Απολλωνας Πατρων μεσα στο Περιστερι..55-56
sporting b.c.
http://www.peristerigs.gr

Κι άλλο χαστούκι 09/02/2008
Το Περιστέρι πλήρωσε το μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται και ηττήθηκε 55-56 από τον Απόλλωνα Πατρών, χάνοντας ακόμα περισσότερο έδαφος από την κορυφή.
Ο Απόλλωνας είχε τον έλεγχο στην πρώτη περίοδο με τον εκπληκτικό Γεωργίτση (12 πόντοι) να κάνει όλη τη δουλειά. Οι Πατρινοί προηγήθηκαν με 6 πόντους (16-22 στο 12’), αλλά εκεί άρχισε η αντεπίθεση του Περιστερίου. Με επιμέρους σκορ 11-1 η ομάδα μας πέρασε μπροστά 27-23.
Οι φιλοξενούμενοι επιστράτευσαν τα τρίποντα: πέτυχαν τρία στη σειρά και (μετά το 29-29 του ημιχρόνου) ξαναπέρασαν μπροστά 31-32 στο 31’.
Με όπλο την καλή του άμυνα, το Περιστέρι επέβαλε τους όρους του στην τρίτη περίοδο. Ως το 29’ είχε δεχθεί μόνο 5 πόντους, οπότε με τους δικούς του 15 στην επίθεση προηγήθηκε +10 (44-34).
Παρ’ όλα αυτά, ο Απόλλωνας δεν κατέθεσε τα όπλα. Ισα, ίσα που η απάντησή του ήταν εντυπωσιακή. Πρώτα «μάζεψε» στους 6 πόντους (44-38) τη διαφορά με τη λήξη του δεκαλέπτου και εν τέλει πέτυχε σερί 15-0 (με τρία συνεχόμενα τρίποντα) που του έδωσαν την πρωτοπορία 44-49 λίγο πριν το 35’.
Ο Απόλλωνας κράτησε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στα 41’’ ο Μοσχοβίτης προσπάθησε να δώσει το φιλί της ζωής με τρίποντο (53-54). Λίγο μετά ο Αθανασιάδης αστόχησε σε τρίποντο, ο Μοσχοβίτης σε δίποντο, αλλά στα 13’’ ο Κοτίνης με φόλοου έδωσε το (πρόσκαιρο) προβάδισμα στο Περιστέρι 55-54.
Ο Λιανός έγινε στα 8’’ ο άνθρωπος του αγώνα. Πέτυχε καλάθι με λέι απ (55-56) πήρε και φάουλ. Αστόχισε στη συμπληρωματική, όμως το Περιστέρι επιτέθηκε με τρίποντο (Μάντζαρης) το οποίο δεν βρήκε στόχο.

Η συμβολή του Λιανού στη νίκη του Απόλλωνα ήταν τεράστια στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και του Γεωργίτση (5/10 τρίποντα) σε όλο το παιχνίδι, ενώ από το Περιστέρι ο Μπούτσι έδειξε λιγότερο επηρεασμένος από το μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα μας και πέτυχε 12 πόντους, μαζεύοντας και 13 (!) ριμπάουντ.

Οι διαιτητές: Ξενικάκης, Πανταζής
Τα δεκάλεπτα: 16-17, 29-29, 44-38, 55-56

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Τζιάλλας): Μαντζάνας, Μοσχοβίτης 15 (3), Αμάτο 9, Μάντζαρης Α. 2, Κόκκαλης 7 (1), Μάντζαρης Β., Τσουκ, Μαργαρίτης 4, Τριμπάνσκι, Μπούτσι 12, Κοτίνης 6.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Παπαδόπουλος): Καπερώνης 2, Αθανασιάδης 7 (1), Λιανός 13 (2), Κανελλόπουλος 3 (1), Παπαδόπουλος 6, Καποτάς 4 (1), Αϊζακσον, Γεωργίτσης 21 (5).
zigolo7
κερδισαν ξανθη, πανερυθραικος, δαφνη
sporting b.c.
Παλαιό Φάληρο - Πανερυθραϊκός 75 - 85
Ηλυσιακός - Δάφνη 49-50
ICBS - Ιωνικός Λ. 88-79 (67-67 κ.α.)
sporting b.c.
Χαλκίδα - Τρίκαλα 85-91
sporting b.c.
Πανόραμα - Σπόρτιγκ 73-71
Διαιτητές: Μητσόπουλος-Κοτσίμπος
Τα δεκάλεπτα: 22-18, 45-35, 58-56, 73-71
ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Τακιανός): Μπεχλιβάνης 10 (2), Πανάρας 15 (3), Φαλέκας 12 (2), Παναγιωτόπουλος 6 (2), Ορφανός 11 (1), Χατζηπέτρου 2, Κακαρούδης 5, Χένιακ 7, Ψωμάς 2 Χούμπαυλης 3 (1), Κώνστας
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Νασούφης): Κακαβάς 2, Τσιότρας 3 (1), Φωτίου 8, Χούμας 23 (1), Μουτράν 17, Περάκης 14 (2), Μόρφης 4.
sporting b.c.
09/02 17:30 Κανήθου Χαλκίδα - Τρίκαλα 85-91
09/02 17:30 Κλ. Γυμναστήριο Πανοράματος Πανόραμα - Σπόρτιγκ 73-71
09/02 17:30 Δημ. Γυμναστήριο Περιστερίου Περιστέρι - Απόλλων Πατρών 55-56
09/02 17:30 Κλ. Γυμναστήριο Αμοιρίδη Ξάνθη - Ηρακλής 80-71
09/02 17:30 Κλ. Γυμναστήριο Ιλισίων Ηλυσιακός - Δάφνη 49-50
09/02 17:30 Κλ. Αρτάκης - Ν. Σμύρνη Παλαιό Φάληρο - Πανερυθραϊκός 75-85
09/02 17:30 Κλ. Γυμναστήριο ΜΕΤΣ Παγκράτι - ΜΕΝΤ 64-63
09/02 17:30 ICBS Forum ICBS - Ιωνικός Λαμίας 88-79


1 Τρίκαλα 19 34
2 Δάφνη 19 34
3 Πανόραμα 19 32
4 Ιωνικός Λαμίας 19 32
5 Περιστέρι 19 30
6 ICBS 19 30
7 Ηρακλής 19 30
8 Παγκράτι 19 29
9 Πανερυθραϊκός 19 29
10 Ξάνθη 19 27
11 Χαλκίδα 19 26
12 Απόλλων Πατρών 19 26
13 ΜΕΝΤ 19 26
14 Παλαιό Φάληρο 19 24
15 Σπόρτιγκ 18 22
16 Ηλυσιακός 18 22

16/02 17:30 Σπόρτιγκ - Πατήσια Σπόρτιγκ - Χαλκίδα κεκλεισμενων
16/02 17:30 Περιβόλα Απόλλων Πατρών - Πανόραμα -
16/02 17:30 Ιβανώφειο Ηρακλής - Περιστέρι -
16/02 17:30 Μιχάλης Μουρούτσος Δάφνη - Ξάνθη -
16/02 17:30 Κλ. Γυμναστήριο Ν. Ερυθραίας Πανερυθραϊκός - Ηλυσιακός -
16/02 17:30 Κλειστό Τούμπας ΜΕΝΤ - Παλαιό Φάληρο -
16/02 17:30 Χαλκιοπούλειο Ιωνικός Λαμίας - Παγκράτι -
16/02 17:30 Δημ. Γυμναστήριο Τρικάλων Τρίκαλα - ICBS
berry the truth
από betsmart.gr

Τα Τρίκαλα με ένα εκπληκτικό τελευταίο δεκάλεπτο πέρασαν από την Κάνηθο και κατάφεραν να υπερκεράσουν τα 14 τρίποντα των γηπεδούχων (τα 9 ο Τομαράς!) κάνοντας χαρούμενους τους αρκετούς φίλους τους που τους συμπαραστάθηκαν και στην Χαλκίδα. Αγχωτική νίκη για την Δάφνη σε ένα κακό ματς στα Ιλίσια κόντρα στον Ηλυσιακό με 50-49 με τρίποντη βόμβα του Σάββα Νικητάκη στην εκπνοή! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 49-45 45 δεύτερα πριν το τέλος αλλά ο πλέι μέικερ των "κιτρινόμαυρων" δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα στέλνοντας στο καναβάτσο τους Ιλισιώτες. Οδυνηρή ήττα στο Φόρουμ για τον Ιωνικό Λαμίας, που λύγισε στην παράταση από το σταθερότατο και πάντα υπολογίσιμο ICBS με 88-79. Η ομάδα του Πρέλεβιτς είχε την ευκαιρία να πάρει την νίκη στην κανονική διάρκεια αλλά το σουτ του Χρήστου λίγα δεύτερα πριν την λήξη δεν βρήκε στόχο. Στο Περιστέρι, η τοπική ομάδα δείχνει ότι περνάει βαθιά κρίση και μετά την αλλαγή προπονητή και γνώρισε εντός έδρας ήττα με 56-55 από τον Απόλλωνα Πάτρας που είναι μεταμορφωμένος με τον Παπαδόπουλο στον πάγκο. Το ντεμπούτο του Τζιάλλα κατέστρεψε ο Λιανός με καλάθι οκτώ δεύτερα πριν την λήξη και ενώ στην ενπνοή ο Μάνταρης αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή.

Θρίλερ είχαμε και στο Πανόραμα με την τοπική ομάδα να κερδίζει το Σπόρτιγκ με 73-71. Άξια συγχαρητήρια η ομάδα των Πατησίων που παρά τα πολλά προβλήματά της, χτύπησε και πάλι τον αγώνα αλλά λύγισε στο τέλος, όπως έχει συμβεί πολλές φορές φέτος. Στο κόλπο της ανόδου παραμένουν οι Θεσσαλονικείς. Στο Μετς παίχτηκε ένα ακόμα θρίλερ! Το Παγκράτι νίκησε την ΜΕΝΤ 64-63 με τον Λιακόπουλο να παίρνει βοήθεις από τους Μαχαίρα και Βούλγαρη και τους Θεσσαλονικείς να χάνουν ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι και να αναμένονται εξελίξεις (πιθανόν πρόστιμα). Η Ξάνθη μετά τις επιστροφές των τραυματιών έβαλε φρένο στην πορεία του Ηρακλή και πιθανόν έκοψε τις τελευταίες ελπίδες του Γηραιού για άνοδο ενώ στην Νέα Σμύρνη ο Πανερυθραϊκός έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το Παλαιό Φάληρο με το διπλό του χάρη στο καλύτερο φετινό ματς του Μανόιλοβιτς.

Χαλκίδα-Τρίκαλα 85-91
Τα δεκάλεπτα: 30-21, 53-44, 73-64, 85-91
Χαλκίδα (Λιόγας): Κανταρτζής 16(2τρ,7ασ), Παπαντωνίου 8(2τρ,6ασ), Βασιλόπουλος, Προδρόμου 7(1), Τομαράς 32 (9/15τρ), Ψαθάς 8, Ντζίντιτς 6(1), Ιμπέζα 8(6ρ)
Τρίκαλα (Τζήμας): Λεπενιώτης 8, Κατσαρές 14(1), Βαρδιάνος 3(1), Φόρος 3(1), Μπαλάφας 1, Μπόγδανος 14(2), Κακλαμάνος 25 (6/6, 5/10, 3/9), Παπαβασιλείου, Χαρισμίδης 15(16ρ), Φούντας 8(1).

Πανόραμα-Σπόρτιγκ 73-71
Τα δεκάλεπτα: 22-18, 45-35, 58-56, 73-71
Πανόραμα (Τακιανός): Μπεχλιβάνης 10(2τρ,4ασ,3κλ), Πανάρας 15(3), Φαλέκας 12(2), Χούμπαβλης 3(1), Παναγιωτόπουλος 6(2), Ορφανός 11(1), Χατζηπέτρου 2, Κακαρούδης 5, Κόθρας, Χένιακ 7, Ψωμάς-Λυμπάρης 2.
Σπόρτιγκ (Νασούφης): Κακαβάς 2, Τσιότρας 3(1), Φωτίου 8, Χούμας 23 (4/6, 8/13, 1/4), Μουτράν 17(11ρ), Περάκης 14(2), Μόρφης 4.

Περιστέρι-Απόλλων Π. 55-56
Τα δεκάλεπτα: 16-17, 29-29, 44-38, 55-56
Περιστέρι (Τζιάλλας): Μαντζάνας, Μσοχοβίτης 15(3), Αμάτο 9(6ρ), Α.Μάντζαρης 2, Τσουκ, Μαργαρίτης 4, Τριμπάνσκι, Μπούτσι 12(13ρ), Κοτίνης 6
Απόλλων Π. (Παπαδόπουλος): Καπερώνης 2, Αθανασιάδης 7(1τρ,5ασ), Λιανός 13(2), Κανελλόπουλος 3(1), Παπαδόπουλος 6, Καποτάς 4(1), Ίσαακσον, Γεωργίτσης 21(5)

Ξάνθη-Ηρακλής 80-71
Τα δεκάλεπτα: 14-19, 34-34, 55-51, 80-71
Ξάνθη (Ζαφειρούδης): Μουλάκης 13 (3/12τρ), Φρουσκλιάς, Στεφανίδης 12(3), Νικολούδης 20(3), Κεφαλάς 13, Κουτσογιάννης 9, Βοϊβατόπουλος 5(1), Σκάρα 5(1), Λούπος 3.
Ηρακλής (Τσιμπής): Σιαμανδούρας 16(1τρ,11ρ), Λυμπέρης, Τότσιος 13(1τρ,7ρ), Μίσιτς 6, Αποστολόπουλος 18(3), Φουτσιτζής, Δανιήλ 4, Σεκούντα 14(2τρ,7ρ,7λ,4ασ).

Ηλυσιακός-Δάφνη 49-50
Τα δεκάλεπτα: 11-20, 28-34, 35-41, 49-50
Ηλυσιακός (Καραγιάννης): Αθηναίου, Κομποδιέτας 9(1), Γκάιτς 7, Αθανασόπουλος, Τσαρουχάς 9(1/7τρ), Αθανασούλας 4, Κουτρούλιας 9(2τρ,9ρ), Μπόγρης 7(9ρ), Ιωάννου 4.
Δάφνη (Σορώτος): Νικητάκης 5(1), Τόλιας, Κακιούζης 9(7ρ), Σουρλής 7(1τρ,5ασ), Παπαδημητρίου, Κερασοβίτης 4, Σιούτης 13(2), Αγγελόπουλος, Βλαχόπουλος, Πετροδημόπουλος 12, Ανδρεόπουλος.

Π.Φάληρο-Πανερυθραϊκός 75-85
Τα δεκάλεπτα: 14-18, 25-43, 40-63, 75-85
Π.Φάληρο (Τσολάκης): Τσιριγωτάκης 2, Παβλίσεβιτς 4, Παγώνης 14(1), Μέντζος 6(2), Ζούκας, Κορωνίδης 19(3), Ευθυμίου, Μακρής, Ροδόστογλου 3, Χαλκιαδάκης 2, Αποσκίτης 25(6τρ,7ρ)
Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Κοντούδης 4(1), Μανόιλοβιτς 21(1τρ,7ρ), Γιώργαρος 2, Υφαντής 16, Σκουζής, Συριστατίδης 8(2), Κουτουζής, Χόμπσον 6(1), Τσότσος 12, Ντουμάνης 12(2), Γριμπαβιώτης 4.

Παγκράτι-ΜΕΝΤ 64-63
Τα δεκάλεπτα: 16-15, 32-27, 49-44, 64-63
Παγκράτι (Λυκογιάννης): Κουκάς 3(1), Λιακόπουλος 14(4ρ,3ασ), Γκοτζογιάννης 7, Τσολάτος 2, Βούλγαρης 14(3), Κλήμης, Τζιάλας 2, Μαχαίρας 16(10ρ), Βαρυπάτης 6
ΜΕΝΤ (Κουκουλεκίδης): Γάκης, Καρύδας 9(1τρ,6ασ,4κλ), Σπανούλης 4, Γιαννακίδης 3(1), Μπούρτσιτς 2, Μπένας, Μάντιτς 18(6/6δ, 1/3τρ), Μακρής, Δέσπος 27 (13/16, 7/12, 0/1, 11ρ)

ICBS-Ιωνικός Λ. 88-79(67-67)
Τα δεκάλεπτα :18-17, 37-38, 58-54, 67-67, 88-79
ICBS (Τσοτσουμάνος): Κάντιτς 16(3), Μπαρδάς 3(1), Πλιούκας, Βιδάλης 2, Μασλαρινός, Ζάρας 24 (5/6, 5/7, 3/4), Γιοβάνοβιτς 8, Αναγωνστόπουλος 20, Νησιώτης 12, Τσέλιος 2, Ευαγγελινός 1.
Ιωνικός Λ. (Πρέλεβιτς): Κουτσογιάννης, Μ.Σοφογιάννης, Σπανός 2, Χρήστου 15(1), Τζακόπουλος 9(2), Καμπερίδης 14(1), Κέκελης 10(1τρ,6ασ), Γιαννουζάκος 3(1τρ,9ρ), Τσόπης 3(1), Πασχάλης 19 (6/6, 5/5, 1/2, 7ρ), Βεσκούκης 4.

Βαθμολογία:
Τρίκαλα 34, Δάφνη 34, Πανόραμα 32, Ιωνικός Λ. 32, Περιστέρι 30, ICBS 30, Ηρακλής 30, Πανερυθραϊκός 29, Παγκράτι 29, Ξάνθη 27, ΜΕΝΤ 26, Χαλκίδα 26, Απόλλων Π. 26, Π.Φάληρο 24, Ηλυσιακός 24, Σπόρτιγκ 22*.

*Ο Σπόρτιγκ έχει έναν μηδενισμό. Εκκρεμεί η ένστασή του.
sporting b.c.
http://chalkidabc.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
10.02.08
"Έγκλημα" στη Χαλκίδα

Επειδή κάποιοι λαμβάνουν τη σιωπή ως αδυναμία, πρέπει να επανέλθουμε ώστε να προφυλάξουμε την αξιοπρέπειά μας.
Δυστυχώς γι’ ακόμα μία φορά γίναμε μάντεις «κακών μαντάτων».

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το δίδυμο των διαιτητών στην αναμέτρηση της ομάδας με τα Τρίκαλα, είχαμε επισημάνει τους προβληματισμούς μας για τους κ.κ. Πολυχρονίδη, Γεωργιάδη. Και …ω του θαύματος, επαληθευθήκαμε το Σάββατο, μέσα στο γήπεδο. Εκεί δηλαδή που εμείς θέλουμε να δίνουμε κάθε εβδομάδα τις καθαρές μάχες μας.
Γιατί κύριοι διαιτητές δεν μας αφήνετε να παλέψουμε και μας στερείται αυτό που όλοι έβλεπαν το Σάββατο; Δηλαδή τη νίκη της Χαλκίδας. Γιατί νίκη της ομάδας μας θα ήταν αν τα τελευταία δυόμισι λεπτά εσείς με τις τεχνικές ποινές και τα αντιαθλητικά φάουλ που ανακαλύψατε δεν αναστρέφατε το αποτέλεσμα. Τόσο πολύ μάλιστα που ούτε οι ίδιοι οι παίκτες των Τρικάλων δε φάνηκαν να συνειδητοποιούν πως φεύγουν με τη νίκη από τη Χαλκίδα.
Βέβαια μέσα στην εβδομάδα έχουμε σκοπό να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Να δούμε και εμείς αν αυτά που έγιναν είναι θέμα ικανοτήτων ή κάποιου …υψηλού δέλεαρ. Η πρώτη μας κίνηση είναι να παραδώσουμε το DVD του αγώνα στις αρμόδιες αρχές. Κι εκείνες με τη σειρά τους αφού ξεπεράσουν τα γέλια που θα τους προκαλέσει (πλέον μιλάμε για κωμωδία και όχι για αγώνα μπάσκετ) είμαστε βέβαιοι πως θα πράξουν τα δέοντα ώστε να προασπίσουν το πρωτάθλημα.
Εν κατακλείδι, ας δοθεί επιτέλους ένα τέλος σε αυτό το πρόβλημα που φέτος μοιάζει άλυτο. Εκτός αν θέλετε να μετατρέψετε τη διαιτησία σε ψηφοφορία για τη Eurovision, όπου ο καθένας θα διαλέγει τον «εκλεκτό» του κάθε εβδομάδα, ώστε να είστε όλοι ευχαριστημένοι.

Εκ του Δ.Σ.
sporting b.c.
http://www.pagratiao.gr

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΜΕΝΤ 64-63



Νίκη θρίλερ για την ομάδα μας με τρόπο που ίσως η τύχη μας χρωστούσε, καθώς φέτος έχουμε χάσει αρκετά παιχνίδια στον πόντο. Δράστης ο Κώστας Μαχαίρας με jump shoot στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τα 3 μέτρα κι ενώ προς στιγμή φάνηκε πως το παιχνίδι θα τέλειωνε με την μπάλα στα χέρια μας χωρίς να εκδηλώσουμε επίθεση.

Στο πρώτο δεκάλεπτο το ζεστό χέρι του Βούλγαρη και η καλή άμυνα του Κλήμη πάνω στον Σπανούλη μας κρατούσε σταθερά μπροστά στο σκορ, όμως το δεύτερο φάουλ του αρχηγού ανάγκασε τον Λυκογιάννη να τον αποσύρει. Η είσοδος του Γκοτζογιάννη πρόσθεσε ενέργεια στην άμυνα, αλλά και 7 πόντους με 1 τρίποντο σε κρίσιμο σημείο. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς το Παγκράτι να μπορεί να πάρει προβάδισμα μεγαλύτερο των 5 πόντων, με δυνατές άμυνες και από τις 2 ομάδες. Πρωταγωνιστές επιθετικά ο Δέσπος από την ΜΕΝΤ με συνεχόμενα κερδισμένα φάουλ, που τον οδηγούσαν στην γραμμή των βολών και ο Κώστας Μαχαίρας από τον Α.Ο.Π., που κυνήγησε πολλά επιθετικά rebounds ενώ αξιοποιούσε με τον καλύτερο τρόπο τις assists των συμπαικτών του. Το ισχνό προβάδισμα χάθηκε στο τέλος του τέταρτου δεκάλεπτου και μάλιστα βρεθήκαμε και 1 πόντο πίσω με τρίποντο-μαχαιριά του Madic 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του παιχνιδιού. Τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα κράτησαν μια ζωή, αλλά στο τέλος ο Μαχαίρας λύτρωσε την ομάδα και μακάρι να ξόρκισε και τις δικές του μέτριες εμφανίσεις.

Tέλος, κάνουμε αναφορά και σε ένα ερωτηματικό που άφησε η χθεσινή μας νίκη. Ποιο είναι αυτό ; Μα το αν ο Άρης Λυκογιάννης θα παρέμενε προπονητής του Παγκρατίου σε περίπτωση ήττας. Αυτή η πληροφορία αναφέρθηκε σε μπασκετικό site και οφείλουμε να τη διαψεύσουμε, καθώς η διοίκηση του συλλόγου στηρίζει πλήρως τον Άρη Λυκογιάννη και δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα αντικατάστασης του.
apollonaras
Μπραβο ρε ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ!! 41.gif Ας σωθουμε φετος,και θα επιστρεψουμε πιο δυνατοι..με νεα παιδια!Το μελλον του αχαικου μπασκετ..
sporting b.c.
http://dafnibc.gr

"Η τύχη βοηθά τις μεγάλες ομάδες"
11.02.08

Μία από τις δυσκολότερες αλλά και πολυτιμότερες νίκες της πέτυχε το περασμένο Σάββατο η Δάφνη στα Ιλίσια. Κόντρα στον αξιόμαχο Ηλυσιακό, η ομάδα του Κώστα Σορώτου έδειξε χαρακτήρα, αλλά και χρειάστηκε και την βοήθεια της τύχης, κάτι που αναγνώρισε και ο Αλέξης Τόλιας: "Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη καθώς ο Ηλυσιακός χρειάζονταν πάση θυσία τους βαθμούς. Η τύχη όμως βοηθάει τις μεγάλες ομάδες και εμείς έχουμε αρχίσει να γινόμαστε μεγάλη ομάδα αγωνιστικά", δήλωσε στο dafnibc.gr, ο 28χρόνος φόργουορντ και πρόσθεσε σχετικά με τον τίτλο του "φαβορί" για την άνοδο, που δικαιωματικά έχει αποκτήσει πλέον η ομάδα:
"Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύαμε μέσα μας ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά φέτος, παρά το γεγονός ότι δεν το βγάζαμε προς το έξω. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο και είμαστε πολύ δεμένοι σαν ομάδα. Έτσι, δεν μου προκαλεί εντύπωση το ότι είμαστε στην πρώτη θέση και θεωρούμαστε φαβορί για την άνοδο".
Όσον αφορά στο μυστικό της επιτυχίας, ο Αλέξης Τόλιας τόνισε: "Η Δάφνη είναι φέτος μια μεγάλη παρέα και αυτό είναι που μετράει περισσότερο. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι ιδανικό, η διοίκηση είναι συνεχώς στο πλευρό μας και όλοι σκεφτόμαστε μόνο το καλό της ομάδας. Αυτό είναι το "Α και το Ω", για να φτάσεις ψηλά, ειδικά στο πρωτάθλημα της Α2".
Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη, όμως εμείς δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το φετινό πρωτάθλημα. Θα συνεχίσουμε να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει...".
● Από σήμερα η προσοχή των "κιτρινόμαυρων" στρέφεται στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (11/02 στις 17:30) με την Ξάνθη. Η προετοιμασία ξεκίνησε στο κλειστό του Υμηττού, λόγω εκδήλωσης του Δήμου Δάφνης στο κλειστό "Μιχάλης Μουρούτσος".
Reggie_
Καλή ομάδα φέτος η Δάφνη..Πάει να ανέβει χωρις να είχε το μπάτζετ άλλων ομάδων(π.χ. Περιστέρι,Ιωνικός Λ.) κ χωρίς τραμπουκισμούς κ ψευτοτσαμπουκάδες που κάνουν κάποιες ομάδες τις επαρχείας..

Υ.Γ. Πολύ καλός παίκτης ο Νικητάκης,πολύ καλό 4αρι ο Τόλιας(κ καλό παιδί..)
pivot
Προς ενημέρωση των φιλάθλων μας, της κοινής γνώμης, αλλά και για να μη δημιουργούνται ψίθυροι περί οικονομικής ασυνέπειας του Συλλόγου μας προς τα στελέχη του, ακόμα και αν αυτά έχουν αποχωρήσει, γνωστοποιούμε ότι αποστείλαμε στην εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, την ακόλουθη επιστολή:


Περιστέρι, 12 Φεβρουαρίου 2008

ΠΡΟΣ : κ. Παντελή Διαμαντόπουλο
Κοινοποίηση : κ. Θεόδωρο Νικολαΐδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Περιστερίου, αφού ενημερώθηκε στη συνεδρίασή του της 11ης Φεβρουαρίου 2008 για δημοσίευμα («Κόκκινες Ασίστ» - Κυριακή 10 Φεβρουαρίου) της έγκριτης εφημερίδας ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, αναφορικά στο Σύλλογό μας και τη συνεργασία με τον τέως προπονητή μας κύριο Μάνο Μανουσέλη, θεώρησε ότι ο συντάκτης υπέπεσε σε πλάνη. Διευκρινίζουμε, λοιπόν, τα ακόλουθα…

Πρώτον : στον κύριο Μάνο Μανουσέλη δεν οφείλεται ούτε ευρώ. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου κατά πάγια τακτική του και σε όσες υποχρεώσεις αφορούν τη Διοικητική δράση του επί έντεκα συναπτά έτη Προέδρου του, Πέτρου Μουγιάκου, είναι απόλυτα συνεπής προς τα στελέχη του, ανάλογα με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από τις συμβάσεις τους.
Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι θα πρέπει να αποτελέσει ο κύριος Μάνος Μανουσέλης εξαίρεση στην απόφαση του Δ.Σ. για επιβολή –σε όλη την ομάδα- προστίμου ίσου με ένα μισθό, για την ντροπιαστική τους ήττα στα Πατήσια από τον Σπόρτιγκ.
Ο ίδιος, πάντως, δεν το πιστεύει αφού μετά από την ήττα στο Πανόραμα είχε προτείνει στον Πρόεδρο το πρόστιμο (το οποίο τελικά δε επιβλήθηκε) να αφορά και στους προπονητές, πράγμα άλλωστε που είναι και το αυτονόητο.

Δεύτερον : κανένας ρεπόρτερ του Περιστερίου (απ’ αυτούς που γράφτηκε ότι γνώριζαν πως είχαμε «έτοιμο για φάγωμα» τον τέως προπονητή μας) δεν έγραψε σε ρεπορτάζ του ότι είναι επισφαλές το μέλλον του κυρίου Μάνου Μανουσέλη.

Τρίτον : για να πάει ο τέως προπονητής μας στον Ολυμπιακό, σίγουρα δεν έπρεπε να χάσει από το Σπόρτιγκ. Έπρεπε, όμως, να είναι σίγουρος ότι θα φύγει από το Περιστέρι, γι’ αυτό και δεν υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά αυτομόλησε.
christina n10
5η αγωνιστικη 2ου γυρου


16/2/2008 17:30 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
16/2/2008 17:30 ΑΠΟΛΛΩΝ Π. ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ -ΑΜΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
16/2/2008 17:30 ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
16/2/2008 17:30 ΔΑΦΝΗΣ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΞΑΝΘΗ ΑΣ
16/2/2008 17:30 Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
16/2/2008 17:30 ΜΕΝΤ ΜΕΝΤ-ΑΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ
16/2/2008 17:30 ΛΑΜΙΑΣ ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ Λ.-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
16/2/2008 17:30 ΔΓ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000-ICBS
christina n10
Ομάδα Βαθμ Αγων Νικ Ηττ Μηδ Επιθ Αμυν Διαφ Βαθ2 Διαφ2
ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000 34 19 15 4 0 1374 1217 157 2 1,104
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 34 19 15 4 0 1313 1218 95 1 0,905
ΑΜΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 32 19 13 6 0 1323 1230 93 4 1,153
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 32 19 13 6 0 1338 1281 57 2 0,867
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 30 19 11 8 0 1365 1252 113 4 1,135
ICBS ΔΙΕΘΝ. ΚΟΛΛΕΓΙΟ 30 19 11 8 0 1377 1314 63 3 1,040
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 30 19 11 8 0 1393 1335 58 2 0,847
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ 29 19 10 9 0 1312 1338 -26 3 1,026
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 29 19 10 9 0 1284 1289 -5 3 0,974
ΞΑΝΘΗ ΑΣ 27 19 8 11 0 1394 1516 -122 0 1
ΜΕΝΤ 26 19 7 12 0 1363 1342 21 3 1,097
ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 26 19 7 12 0 1381 1428 -47 3 1,015
ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Π. 26 19 7 12 0 1219 1305 -86 3 0,886
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 24 19 5 14 0 1282 1323 -41 2 1,089
ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 24 19 5 14 0 1192 1351 -159 1 0,917
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 22 19 4 14 1 1288 1459 -171 0 1
sporting b.c.
http://www.ionikoslamias.gr

Τελικός με το Παγκράτι

Έναν από τους 11 εναπομείναντες τελικούς δίνει αύριο (Σάββατο) ο Ιωνικός Λαμίας που υποδέχεται στις 17.30 το Παγκράτι, στο Χαλκιοπούλειο. Η ομάδα μας προέρχεται από την ήττα στο ICBS και θέλει να κλείσει την κακή παρένθεση φτάνοντας στην επικράτηση απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη του χώρου και σε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Ο Μπάνε Πρέλιεβιτς θέλει να αποτραπούν τα λάθη του τελευταίου αγώνα και να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να επιβάλλει τον ρυθμό του. Πολύ μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στον αμυντικό τομέα και συγκεκριμένα στα ατού του Παγκρατίου. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες του Ιωνικού είναι ετοιμοπόλεμοι.
sporting b.c.
http://basketblog.gr/index.php?option=com_...9533&Itemid=116

Εύκολο έργο για πρωτοπόρους
Του Αλέξανδρου Πρίφτη
15/02/2008 (19:10)

Στις έδρες τους θα αγωνιστούν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 οι δύο πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα Τρίκαλα και Δάφνη. Το συγκρότημα του Κώστα Σορώτου υποδέχεται την Ξάνθη, ενώ η ομάδα του Γιάννη Τζήμα το πάντα μαχητικό ICBS. Την ίδια ώρα το Πανόραμα και ο Ιωνικός Λαμίας, που ακολουθούν δύο βαθμούς πιο πίσω, έχουν σαφώς πιο δύσκολες αποστολές, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον ανεβασμένο Απόλλωνα, ενώ η ομάδα της Λαμίας το Παγκράτι

Σπόρτιγκ - Χαλκίδα
Παρά το γεγονός πως ο Σπόρτιγκ βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στη Β' Εθνική, παλεύει όλα τα παιχνίδια και έτσι δεν αποκλείεται στο συγκεκριμένο ματς να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα. Τα περισσότερα ματς τα χάνει στον πόντο, αλλά πριν δυο βδομάδες κέρδισε το Περιστέρι και το έθεσε εκτός τροχιάς ανόδου. Την προηγούμενη αγωνιστική λίγο έλλειψε να κάνει ανάλογη ζημιά και στο Πανόραμα και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη, αλλά ηττήθηκε με τρίποντο του Χούμπαυλη στα τελευταία δευτερόλεπτα. Από την άλλη οι Ευβοιώτες ακόμη γκρινιάζουν για την αντιμετώπιση της διαιτησίας στον αγώνα με τα Τρίκαλα.
Ώρα έναρξης 17:30.
Διαιτητές: Μπήτης - Κατραχούρας.

Απόλλων Π. - Πανόραμα
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και διεκδικούν πλέον με αξιώσεις την παραμονή του στην κατηγορία. Αποκορύφωμα της εξαιρετικής πορείας του συγκροτήματος του "αναμορφωτή" Δημήτρη Παπαδόπουλου ήταν το "διπλό" στο Περιστέρι. Αύριο, απέναντι στο φιλόδοξο Πανόραμα, το οποίο παλεύει για την άνοδό του στην Α1, έχουν δύσκολο έργο αλλά με την προσθήκη και του Μανούσου (ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε) ευελπιστούν να προσθέσουν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους.
Ώρα έναρξης 17:30.
Διαιτητές: Ηλιόπουλος - Μάνος.

Ηρακλής - Περιστέρι
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μετά και τις ήττες που γνώρισαν και οι δύο την προηγούμενη αγωνιστική, είναι πλέον αδιάφοροι. Το να υποβιβαστούν είναι απίθανο, ενώ και οι ελπίδες για άνοδο είναι ελάχιστες. Οπότε, τόσο αύριο στο μεταξύ τους παιχνίδι, όσο και γενικότερα ως το τέλος του πρωταθλήματος, δεν θα έχουν κάποιο σοβαρό βαθμολογικό κίνητρο.
Ώρα έναρξης 17:30.
Διαιτητές: Μαχαιριανάκης - Μητσόπουλος.

Δάφνη - Ξάνθη
Να συνεχίσει την μέχρι τώρα εξαιρετική της πορεία θέλει η ομάδα της Δάφνης, που έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα (τελευταία φορά έχασε στις 4 Δεκέμβρη στα Τρίκαλα). Το συγκρότημα του Κώστα Σορώτου υποδέχεται την ανίσχυρη εκτός έδρας Ξάνθη, με σκοπό να φτάσει σε ακόμη μια νίκη, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή. Πλήρεις αναμένεται να παραταχθούν οι γηπεδούχοι, χωρίς τον μόνιμο απόντα Σεφερίδη οι φιλοξενούμενοι.
Ώρα έναρξης 17:30.
Διαιτητές: Αργυρού - Πανταζής.

Πανερυθραϊκός - Ηλυσιακός
Αθηναϊκό ντέρμπι στη Νέα Ερυθραία, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε μια ιδιαίτερα δυσμενή θέση μετά και την ήττα τους το προηγούμενο Σάββατο από τη Δάφνη με τρίποντο του Νικητάκη στην εκπνοή. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, χρειάζονται τη νίκη ώστε να "σφραγίσουν" την παραμονή τους στην κατηγορία.
Ώρα έναρξης 17:30.
Διαιτητές: Κορομηλάς - Ανδρικόπουλος.

ΜΕΝΤ - Π. Φάληρο
Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από πέντε σερί ήττες θέλει η ομάδα της ΜΕΝΤ, που υποδέχεται στην έδρα της το Π. Φάληρο. Οι Θεσσαλονικείς, που πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είχαν βλέψεις για άνοδο, τώρα βρίσκονται σε δεινή θέση και κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Όσον αφορά στους φιλοξενούμενους, θα παραταχθούν στην Τούμπα με νέο τεχνικό τον Γιάννη Γεωργικόπουλο, αφού ο Δημήτρης Τσολάκης υπέβαλλε την παραίτησή του από την ομάδα.
Ώρα έναρξης 17:30.
Διαιτητές: Σταματόπουλος - Σιορέντας.

Ιωνικός Λ. - Παγκράτι
Οι επόμενοι αγώνες που ακολουθούν είναι όλοι τελικοί για την ομάδα του Ιωνικού Λαμίας, που θέλει τη νίκη προκειμένου να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για άνοδο στα... μεγάλα σαλόνια. Οι Λαμιώτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να πάρουν όλα τα εναπομείναντα ματς ως το τέλος της σεζόν, αν και το άγχος είναι ανασταλτικός παράγοντας. Κόντρα στο αδιάφορο Παγκράτι θα παρουσιαστούν πλήρεις ,ενώ στο "Χαλκιοπούλειο" αναμένεται και πάλι να βρεθεί πολύς κόσμος...
Ώρα έναρξης 17:30.
Διαιτητές: Γκούμας - Πουρσανίδης Κ.

Τρίκαλα - ICBS
Φαινομενικά και δεδομένου πως τα Τρίκαλα είναι πρωτοπόρα και έχουν το κίνητρο της ανόδου στην Α1 έχουν μεγάλο προβάδισμα απέναντι στο αδιάφορο ICBS και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ωστόσο, τα κολεγιόπαιδα έχουν μάθει να παλεύουν όλα τους τα παιχνίδια, τόσο εντός, όσο και εκτός του Ωραιόκαστρου. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μασλαρινού για το ICBS.
Ώρα έναρξης 17:30.
Διαιτητές: Παφίλης – Μαλανδρής.

Βαθμολογία (μετά από 19 αγώνες): Τρίκαλα 34, Δάφνη 34, Πανόραμα 32, Ιωνικός Λ. 32, Ηρακλής 30, Περιστέρι 30, ICBS 30, Παγκράτι 29, Πανερυθραϊκός 29, Ξάνθη 27, ΜΕΝΤ 26, Χαλκίδα 26, Απόλλων Π. 26, Π. Φάληρο 24, Ηλυσιακός* 22, Σπόρτιγκ* 22.
* Σπόρτιγκ και Ηλυσιακός έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
sporting b.c.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 31-24 ΗΜΙΧΡΟΝΟ
sporting b.c.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 50-50 ΣΤΟ 30"
57-50 ΣΤΟ 32"
57-54
61-56
67-60 ΣΤΟ 38"
sporting b.c.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 71-62 ΤΕΛΙΚΟ
zigolo7
Πανερυθραικος - Hλυσιακος 60 - 70
sporting b.c.
ionikoslamias.gr

Συγγνώμη...
16.02.08

Το διοικητικό συμβούλιο του Ιωνικού Λαμίας αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια βαθύτατη συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας που δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της...
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκούμας, Πουρσανίδης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-13, 21-33, 39-54, 60-70.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Πρέλεβιτς): Κουτσογιάννης, Σοφογιάννης Μ. , Σπανός 2, Χρήστου 4, Καμπερίδης 11 (1), Τζακόπουλος 2, Κέκελης 15 (3), Γιαννουζάκος 6 (2), Τσέπης 2, Πασχάλης 16, Βεσκούκης 2.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λυκογιάννης): Κουκάς 4, Λιακόπουλος 17, Γκοτζογιάννης 2, Τσολάτος , Βούλγαρης 21 (5), Κλήμης 2, Τζιάλλας, Μαχαίρας 17, Βαρύτατης 7 (1).
sporting b.c.
Δάφνη - Ξάνθη 89 - 69
ΜΕΝΤ - Παλαιό Φάληρο 76 - 70
zigolo7
DAFNI 89 - 69 XANTHI

MENT 76 - 70 AO P. FALIROU

AS APOLLON PATRON 49 - 71 PANORAMA GS
sporting b.c.
Game Summary
AO SPORTING AGE HALKIDAS
79*********************77
73% 17 / 23 <1> 19 / 25 76%
55% 19 / 34 <2> 20 / 37 54%
33% 8 / 24 <3> 6 / 24 25%
3/3 FAST BREAKS 2/2
25 FOULS 23
35 REBOUNDS 35
19 ASSISTS 9
13 TURNOVERS 13
6 STEALS 4
1 BLOCKS 1
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...9547&Itemid=116

Το Παγκράτι λειτουργεί ως ρυθμιστής, αφού με τη νίκη του επί του Ιωνικού έβγαλε τους Λαμιώτες από την τροχιά του τίτλου. Δάφνη και Τρίκαλα συνεχίζουν ασταμάτητοι, ενώ ο Ηρακλής αφαίρεσε και τις όποιες... μαθηματικές ελπίδες είχε το Περιστέρι για να διεκδικήσει κάτι (η ομάδα των δυτικών προαστίων μετρά τρεις σερί ήττες). Προσγείωση Απόλλωνα από το Πανόραμα, απογείωση Ηλυσιακού και... πείσμα Σπόρτιγκ.

Τα αποτελέσματα:
Σπόρτιγκ - Χαλκίδα 79-77
Απόλλων Π. - Πανόραμα 49-71
Ηρακλής - Περιστέρι 71-62
Δάφνη - Ξάνθη 89-69
Πανερυθραϊκός - Ηλυσιακός 60-70
ΜΕΝΤ - Π. Φάληρο 76-70
Ιωνικός Λ. - Παγκράτι 60-70
Τρίκαλα - ICBS 89-76


1 Τρίκαλα 20 36
2 Δάφνη 20 36
3 Πανόραμα 20 34
4 Ιωνικός Λαμίας 20 33
5 Ηρακλής 20 32
6 Περιστέρι 20 31
7 ICBS 20 31
8 Παγκράτι 20 31
9 Πανερυθραϊκός 20 30
10 ΜΕΝΤ 20 28
11 Ξάνθη 20 28
12 Χαλκίδα 20 27
13 Απόλλων Πατρών 20 27
14 Παλαιό Φάληρο 20 25
15 Σπόρτιγκ 19 24
16 Ηλυσιακός 19 24
sporting b.c.
http://www.peristerigs.gr

16/02/2008: Τρίτη ήττα

Το Περιστέρι ηττήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή 71-62 και συμπλήρωσε τρεις αγώνες χωρίς νίκη στην Α2 κατηγορία.

Η ομάδα μας παρέδωσε πνεύμα στην τεύταία περίοδο, όταν η ισοπαλλία (50-50 στο 30’) μετατράπηκε σε επιμέρους σκορ 21-12.

Οι διαιτητές: Μαχαιριανάκης - Μητσόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 14-14, 31-24, 50-50, 71-62.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Τσιμπής): Σιαμανδούρας 12, Τότσιος 22 (1), Αποστολόπουλος 10 (2), Δανιήλ 4, Σεκούντα 19 (1), Κάλλες, Μισιτς 4.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Τζιάλλας): Μοσχοβίτης 7 (1), Αμάτο 10, Μάντζαρης Α. 4, Κόκκαλης 15 (3), Μάντζαρης Β., Τσουκ 2, Μαργαρίτης 9, Δαληγιάννης 2, Τριμπάνσκι 1, Μπούτσι 10 (1), Κοτίνης 2.
Duke78
ΔΑΦΝΗ έλα ξανά στην Α1 αρχίζει το πάρτυ η Δάφνη θα ξανάρθει !!!!!

Ελάτε Τρικαλινοί, σας περιμένουμε !!!!
Senegal
[size=3] ΔΑΦΝΗ ΕΛΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Α1!!!!

ΑΣΤΕΡΙ ΑΣΤΕΡΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!! biggrin.gif
Senegal
Φίλε Duke78 γήπεδο έρχεσαι???

Ετοιμάσου για το ματσάκι με Πανόραμα, θα χουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για καταπληκτική ατμόσφαιρα wink.gif
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...=9601&Itemid=27

Άντρες έτοιμοι για όλα

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
19/02/2008 (12:39)

Αν υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στις ομάδες της Α2 (κι όχι μόνο) είναι ο τρόπος που διαχειρίζονται την κρίση τους. Στον Ιωνικό Λαμίας η ήττα από το Παγκράτι έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Τις τελευταίες 48 ώρες συζητήθηκαν πολλά, πέρασαν όλα και όλοι από κόσκινο, αλλά τελικά την απόφαση την πήραν οι πρωταγωνιστές, δηλαδή οι παίκτες. Αφού πρώτα ανέλαβαν την ευθύνη, ύψωσαν ασπίδα γύρω από το προπονητικό τιμ (που στο μεταξύ είχε θέσει στη διάθεση της διοίκησης τις παραιτήσεις του) και ξεκαθάρισαν: "Από εδώ και πέρα θα μιλήσουμε εμείς στο γήπεδο".

Αμέσως μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση και την ήττα από το Παγκράτι, ο Μπάνε Πρέλεβιτς (ποτέ στην καριέρα του δεν κρύφτηκε) έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης, τονίζοντας όμως ότι είναι αποφασισμένος να το παλέψει ως το τέλος. Θα είναι ψέματα αν πει κανείς ότι δεν σκέφτηκαν στη Λαμία όλα τα ενδεχόμενα. Την αλλαγή προπονητή, ακόμα και τη διακοπή κάποιων συμβολαίων. Όχι τόσο για να περισώσουν χρήματα (έτσι κι αλλιώς για τους διοικούντες οι συμφωνίες είναι συμφωνίες και δεν αλλάζουν), όσο γιατί απογοητεύτηκαν από την εικόνα της ομάδας, σε ένα κρίσιμο αγωνιστικό σταυροδρόμι.
Δεν πήραν αποφάσεις εν θερμώ. Περίμεναν να ακούσουν τους παίκτες, περίμεναν να ακούσουν τους προπονητές, περίμεναν να αφουγκραστούν τον κόσμο. Ακόμα και τους πιο κακοπροαίρετους, οι οποίοι έσπευσαν να αναζητήσουν θεωρίες συνωμοσίας πίσω από μια ήττα, που ενδέχεται να κοστίσει ακριβά.
Η χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. ήταν καθοριστική. Το κλίμα βαρύ, οι αποφάσεις σηματοδοτούσαν όχι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον. Οι παίκτες, όμως, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Παραδέχθηκαν ότι αυτή η εμφάνιση δεν αξίζει ούτε στον Ιωνικό, ούτε στην επένδυση, ούτε στα ονόματά τους. Ζήτησαν να μην γίνει η παραμικρή αλλαγή, να συνεχίσει η ομάδα ως έχει και "απομένουν 10 τελικοί. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει, θα πάμε να κερδίσουμε και τα 10 παιχνίδια και του χρόνου θα παίζουμε στην Α1" ήταν το μήνυμα.


"Σας εμπιστευτήκαμε από την πρώτη στιγμή. Συνεχίζουμε να το κάνουμε. Μην μας απογοητεύσετε. Ούτε εμάς, ούτε τον κόσμο" ήταν η απάντηση της διοίκησης, δια στόματος του προέδρου Γιάννη Διαμαντή, ο οποίος μέσα στη λύπη του για την τελευταία εικόνα της ομάδας, ένιωσε ικανοποιημένος από το ότι οι παίκτες δεν… κρύφτηκαν. Και βγαίνοντας από το Δ.Σ. είπε σε φιλικό του περιβάλλον: "Τώρα είμαι πιο σίγουρος από ποτέ πως θα πετύχουμε".
Μια λαϊκή ρήση λέει πως όταν χυθεί η καρδάρα με το γάλα έχεις δύο επιλογές: ή κάθεσαι από πάνω και κλαις για το γάλα που χάθηκε, ή το πήζεις και το κάνεις γιαούρτι. Στη Λαμία αποφάσισαν το δεύτερο. Τα αποτελέσματα αναμένονται αρχής γενομένης από το ματς με τα Τρίκαλα, που λόγω ειδικών συνθηκών γίνεται η... μητέρα των μαχών. Το παιχνίδι που δεν θέλουν να χάσουν, ακόμα και αν ήταν το... τελευταίο της καριέρας καθενός εξ αυτών. Ήδη από χθες δόθηκε "όρκος νίκης". Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.
kotzito
QUOTE(Senegal @ Feb 18 2008, 14:23 ) *
Φίλε Duke78 γήπεδο έρχεσαι???

Ετοιμάσου για το ματσάκι με Πανόραμα, θα χουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για καταπληκτική ατμόσφαιρα wink.gif

Αμα ψηνετε να κανετε τιποτα πες μου.Στην 2 καθεσαι?
Senegal
Γειά σου ρε φιλαράκι kojito !!

Με Πανόραμα θα έχουμε ένα πέταλο γεμάτο πανό, κόρνες και χιλιάδες (χωρίς υπερβολή χιλιάδες) χαρτάκια με την είσοδο των ομάδων ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ να φωνάζουμε για την Δαφνάρα σ΄όλο το παιχνίδι..

Ναι στην θύρα 2 στο, πέταλο δλδ.. κι εσύ εκεί κάθεσαι???
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...=9610&Itemid=27

Το θέμα θεωρείται λήξαν

Των Βαγγελη Πάτα – Αλέξανδρου Πρίφτη
19/02/2008 (17:28)

Το θέμα το οποίο δημιουργήθηκε το προηγούμενο Σάββατο ανάμεσα στον Σάββα Μανούσο και τον προπονητή του Δημήτρη Παπαδόπουλο θεωρείται πλέον λήξαν. Ο 23χρόνος παίκτης ζήτησε συγνώμη απ’ όλους στην προπόνηση της Δευτέρας και έτσι ξεκίνησε με το καλύτερο δυνατό τρόπο η προετοιμασία του Απόλλωνα Πατρών για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Χαλκίδα.

Από τη δική του πλευρά, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε πως δεν έχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με κανέναν και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο Απόλλωνας και η επίτευξη του στόχου του, δηλαδή η παραμονή στην κατηγορία.
Στα αγωνιστικά υπάρχουν ευχάριστα νέα για την ομάδα της Πάτρας, καθώς επέστρεψε (αν και δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος) ο Ίλαν Κάντος μετά από απουσία πέντε αγώνων, αλλά η παρουσία του στο ματς με τη Χαλκίδα, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Στο πλαίσιο πάντως της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας ο Απόλλωνας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Κεραυνό Αιγίου την Τετάρτη στο κλειστό της Περιβόλας.
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...=9630&Itemid=27

Απαγορεύτηκε η μετακίνηση

Των Βαγγέλη Πάτα – Αλέξανδρου Πρίφτη
20/02/2008 (17:47)

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας εν όψει του αγώνα του Ιωνικού Λαμίας κόντρα στα Τρίκαλα. Σε αυτή αποφασίστηκε από την Αστυνομία πως δεν θα επιτραπεί καμία μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας για λόγους ασφαλείας, ενώ να αναφέρουμε πως στην σύσκεψη παρευρέθησαν εκπρόσωποι και των δύο ομάδων όπου ενημερώθηκαν για τις αποφάσεις του Αστυνομικού Διευθυντή. Στα Τρίκαλα πάντως θα χορηγηθούν 15 προσκλήσεις για τους επίσημους, οι οποίοι θα καθίσουν σε χώρο που θα έχει προβλεφθεί πριν το παιχνίδι.

Από κει και πέρα οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Ο τεχνικός του Ιωνικού Λαμίας, Μπάνε Πρέλιεβιτς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις μετά το στραβοπάτημα με το Παγκράτι. Από την άλλη το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή την Ολύμπια Λάρισας στο κλειστό της Νεάπολης σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας, ενώ ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.