Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A ' ΕΣΚΑ 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
MENEGIN11
QUOTE(gspara @ Dec 22 2015, 00:58 ) *
Ωραιος,ευχαριστω!!Οπως τα λες,υποδειγματικη τεχνικη στο σουτ,μου θυμισε Σερβο.Στις διεκδικησεις ομως υστερουσε στη δυναμη.

παραλιγο η υπο ελεγχο στο αιγαλεο το παιχνιδι?ειχε κοσμο?
gspara
QUOTE (periman @ Dec 22 2015, 01:01 ) *
παραλιγο η υπο ελεγχο στο αιγαλεο το παιχνιδι?ειχε κοσμο?

Hσυχη ατμοσφαιρα,αρκετο κοσμο κυριως απο Διαγορα.Απουσιαζαν οι οργανωμενοι απο Αιγαλεω.Στην κερκιδα καπου ειδα Καραβολα(αισθητα αδυνατισμενο) και Χαραλαμποπουλο.
push
Φωτια στο πρωταθλημα!ο δευτερος γυρος θα ειναι ολα τα λεφτα..στη Παλατιανη δεν ηταν κανεις να μας πει τι και πως;
pain of salvation
ΠΕΥΚΗ-ΚΟΥΚΑΚΙ 98-90(52-35)

Ξέραμε ότι σουτάρουν καλά και είπαμε στο 1ο δεκάλεπτο να καθήσουμε με ποπ-κορν να το απολαύσουμε.
33-13 πρώτο δεκάλεπτο,στο 5 πρέπει να ήταν κοντά 17-2.
Απαράδεκτη αντιμετώπιση. Λίγο ξύλο ρε παιδί μου.Τίποτα.

Προς το τέλος του ημιχρόνου,αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε,ότι είναι καπως soft,αργοί και με θέμα στην άμυνα στο 5,
αλλά και πάλι όποτε πηγαίναμε να τους ενοχλήσουμε,δλδ. να μην φύγει η διαφορά πάνω από 15-18,ο τρομερός Εμίρης(37 με 7) και ο Κορωνίδης με τις εμπνεύσεις του μας σκότωναν.
Στο 4ο αρχίσαμε να παίζουμε με διιαφορές κοντά στους -13.Στο 35 πήγε -11.Είχαμε χρόνο και φαινόταν ότι αποκτούσαμε ψυχολογία κυρίως με τον δικό μας Εμίρη,τον Νάτσο(28 με 6),αλλά και τον άνθρωπο για τον οποίο πρέπει να σταθούμε λίγο εδώ που άλλαξε την ροή του παιχνιδιού για μας.Τον Νίκο τον Αποστόλου,τον "Γάλλο",μια παλιοσειρά, έναν από τους πρώτους σκόρερ στην Β ΕΣΚΑ το 2008,που ήρθε να μας δώσει ένα χεράκι βοήθειας,όπως το 2011. Συγκινητικός.Coast to coast από τα λίγα.Ακόμα και αν έχει να παίξει χρόνια μπάσκετ. Σε ευχαριστούμε Νικολά.

Που είχαμε μείνει? Α ναι. Το παλεύαμε στο τέλος να κατέβουμε κάτω από 10,αλλά δεν είχαμε λύση για το Εμίρη.Την μικρότερη διαφορά πρέπει να την πήραμε με την λήξη.
Δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο,όταν κυνηγάς τέτοιες διαφορές από την αρχή και έχεις σε κακό βράδυ,Τσέλιο,Μοσχονά,Καραγιώργη. Τουλάχιστον για 20 λεπτά(55 πόντους στο 2ο ημίχρονο),δείξαμε ότι αξίζαμε να φωνάξει κάποιος για εμάς.

Καλές γιορτές,υγεία πάνω από όλα
gspara
QUOTE (pain of salvation @ Dec 22 2015, 11:29 ) *
ΠΕΥΚΗ-ΚΟΥΚΑΚΙ 98-90(52-35)

Πανω που ηθελα να σε ρωτησω για τον Αποστολου!!!!!

Οταν εχεις κεφια,εισαι απολαυστικος στις αναλυσεις σου 77.gif 77.gif .....Μπασκετικος απο τους λιγους!!!!!!
acyacy
(Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών έως 12η αγων.)
1 Τσακίρης – ΙΩΝΙΚΟΣ 11 229 26 21
2 Ευαγγελίτσης – ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 11 209 0 19
3 Θαλασσινός – ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 11 176 12 16
4 Γκίνης – ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 12 173 37 14
5 Καπετζόγλου – ΝΗΑΡ ΗΣΤ 10 168 12 17
6 Αθανασόπουλος – ΑΙΓΑΛΕΩ 11 152 9 14
7 Παπαδόπουλος – ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 11 148 11 13
8 Αθανασούλας – ΑΙΟΛΟΣ 11 145 2 13
9 Χατζηκωστής – ΝΗΑΡ ΗΣΤ 11 144 29 13
10 Αποστόλου – ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 11 139 12 13
11 Τσιουμπρής – ΠΕΥΚΗ 11 137 16 12
12 Γαπκιάδης – ΠΕΥΚΗ 11 135 22 12
13 Μιχόπουλος – ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 11 134 15 12
14 Δημητριάδης – ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 11 134 0 12
15 Τζιώτης – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 11 133 23 12
16 Τάγαρης – ΑΙΓΑΛΕΩ 11 130 0 12
17 Φιλιππόπουλος – ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 12 130 0 11
18 Τσέλιος – ΚΟΥΚΑΚΙ 11 129 17 12
19 Βαλλινδράς – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 11 128 14 12
20 Βαμβακίδης – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 11 127 19 12
storm2
στατιστικα της α εσκα εδω
http://omadanet.gr/stats/em/
push
QUOTE (Zourinho @ Dec 25 2015, 01:57 ) *
............


H ομαδα της καρδιας ολων μας ειναι το Κουκακι και εσυ το αφησες εξω;;gspara ριξε φαουλ!!!!!

Υ.Γ1 ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ!!!

Υ.Γ2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
Zourinho
Άντε επειδή είναι γιορτινές μέρες με καλή διάθεση.....ας κάνω τον καλό!

Επειδή ο φίλος ο γσπαρας με έχει στεναχωρήσει με τις τοποθετήσεις του και είναι προσωπική τοποθέτηση, απλά να πούμε τα πιστεύω μας για τον....παρά ένα παιχνίδι πρώτο γύρο...

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
Νομίζω πως το μεγαλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, μάλλον το βαθύτερο ρόστερ με πλήρες έμπειρο έτοιμο ρόστερ και έτοιμο κόουτσ και σταφ, χωρίς να κάνει κοιλιά στην απόδοση της σαν ομάδα(*άφησε το ''καλύτερο'' για το τέλος με την παλατιανή!) & με νίκες στα ντέρμπι μέσα και έξω!
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της: Γκίνης νομίζω το ποίο ζεστό σε απόδοση δυάρι της ΕΣΚΑ.
Αγαπάμε : Μιχόπουλο, στολίδι για την κατηγορία
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Με τις δύο ήττες στο τέλος χάλασε την καλή εικόνα...η καλύτερη πεντάδα στην κατηγορία, πλήρης, φοβερό ρόστερ επίσης με μεγάλο πάγκο, λιγότερο πλήρες απο την Δάφνη Δαφνίου, νομίζω, απλά δεν ξέρω τι θα γίνει δεύτερο γύρο, δεν θα μου κάνει καμμία απολύτως εντύπωση αν βγει πρώτη στο πρωτάθλημα!!!
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : ξερω γω Σκαλωμένος?
Αγαπάμε : Καρασταμάτη, αν και μας μπούκωσε το τρίποντο την πρώτη αγωνιστική στην λήξη του παιχνιδιού και ίσως κάναμε την έκπληξη του πρωταθλήματος....τρώει στην στροφή τον ποστ-απ, ασιστ, Σκαλωμένο, γιατί....ε no reason.
ΠΕΥΚΗ
Κάποιος έπρεπε απο τα τρια φαβορί να κάνει τον κακό στο ο καλός, ο κακός και ο άσχημος, έ τον ρόλο για την αρχή της σεζόν τον κουβάλησε η Πεύκη, έτυχε?, πέτυχε, εφταιγε ο προπονητής, ο πρόεδρος, ο Κορωνίδης watever κάποιο θα έκανε την ήττα στο ντέρμπι και κάτι τέτοιο ήταν πιθανό να συμβεί. Άλλαξε ρώτα ομάδα με σούπερ ρόστερ, απο πλευράς προσδοκίας το καλύτερο απο τις τρεις ομάδες, άργησε να κολλήσει, δείχνει να το γυρνάει πήρε και ντέρμπι με την αλλαγή, μένει ακόμα και σε τροχία τίτλου με το τέλος του πρώτου γύρου....
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της :....Εμίρης, μάλλον ο ποιό σταθερός σε άμυνα και επίθεση σε μια ομάδα φύση επιθέτικη...
Αγαπάμε : Τσιουμπρής αδικείται και ο Κορωνίδης(αλλά είχε φεγγάρι κακό) και ο Σαμουρέλης και ο Κουκάκης θα μείνω στο Τσιουμπρής
ΙΩΝΙΚΟΣ
Ο Ιωνικός μπορεί να έχει φίλους και εχθρού το μόνο που είναι σίγουρο και δεν μπορεί κανείς να του το πάρει είναι οτι είναι ομάδα και όχι μόνο αυτό παίζει και για να καλύπτει ή πιο σωστά τρέχει στο να υποστηρίζει το ταλέντο του Τσακίρη. Πλασαρισμένη ψηλά στην βαθμολογία κυνηγάει ακόμα και τις πρώτες τρείς θέσεις.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της: Τσακίρης μεγάλο σαπόρτ απο την ομάδα
Αγαπάμε : Παπανδρέου, άμα δεν αγαπάγαμε έναν 96αρη που παίζει βασικός στην Α ΕΣΚΑ κατεβάζει, αριστερόχειρας θα έπρεπε να πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει(αδικείται ελάχιστα και ο Ζήρος και ο Υφαντής....αλλά μιλάμε για μπάσκετ και όσο και αν αγαπάς έναν πολύ καλό ρολίστα τόσο περισσότερο γουστάρεις έναν μικρό που γίνεται καλύτερος με το πέρασμα της χρονιάς και που είναι για κάτι παραπάνω απο ρολίστας!!)
ΚΟΥΚΑΚΙ
Ίσως η πιο απρόσμενη όμαδα, με φοβερά διπλά με καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα, μια ομάδα με κεφαλαίο Όμικρον, σέβεται την ισορία της, την παρούσα ιστορία της. Εδειξε ότι ήρθε για να μείνει στην Α κατηγορία! 80% ίδιο ρόστερ με την Β κατηγορία, μπάσκετ με ρόλους, παίζει απο ζώνη μέχρι πίεση με ένα δύσκολο γήπεδο για έδρα, η δάφνη πήγε για την πρώτη στραβή για όσους είδαν το παιχνίδι εκείνη την δευτέρα, αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλω και αντέξουν οι μεγάλοι της ομάδας τότε θα μπορέσει να μείνει κατηγορία με τους μάλλον αδιάφορους στην μέση και πάνω, αν όχι δεν ξέρω, το μόνο σίγουρο, σεβασμός στο μπάσκετ απο το κουκάκι και αγάπη!
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : Τσέλιος κάνει όσο όσο αυτά που πρέπει και συμφέρει αρκετά εύστοχος και μάλιστα στα κρίσημα σημεία του παιχνιδιού!
Αγαπάμε : Μοσχονά γιατί είναι ένα επίπεδο πάνω απο τους άλλους σε ταλέντο και όχι ηλικιακό αλλά προφανώς μπασκετικό!
ΑΙΟΛΟΣ
Να πω την αλήθεια μου με τόσο μεγάλη αλλαγή ρόστερ δεν περίμενα να πηγαίνει καλά ο Ταύρος. Στην πραγματικότητα της στιγμής όμως απο τις ήττες που έχει κάνει ίσως μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω απο τα δύο παιχνίδια με Ιωνικό και Χαλανδρι.
Αθλητική ομάδα με παιχνίδι εκτός καλαθιού με τραυματισμό σημαντικό, με νεαρά παιδιά να παίρνουν χρόνο, νομίζω ότι θα κάνει πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της: Κορκοσούρας-Αθανασούλας-Μαρίνος
Αγαπάμε : Αφαλίδης, όπως και να γίνει πέρυσι έπαιζε αναπληρωματικός στην Β ΕΣΚΑ, φέτος παίζει βασικός, ένα σύν το έχει ο μικρός σε ηλικία κατα τα άλλα Αφαλίδης
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Μπερδεύει η ομάδα του ''καλου'' Χαλανδριου, δεν ανέβηκε στην Γ Εθνική απο επιλογή, έχει ένα πλήρες ρόστερ έμπειρο και πολλες εικόνες ίσως το τρίτο με τέταρτο καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας βάση αρχικής προσέγγισης, στην αρχή ξεκίνησε κακά το πρωτάθλημα και σιγά σιγά δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του, νομίζω οτι θα έχει πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της: σταθερά στην πεντάδα της ομάδας του Χαλανδριου βασικός και αναντικαταστατος σε όλα τα ροτέισον πεντάδας Αμπελάς
Αγαπάμε :Αμπελάς, γιατί δεν είναι ψηλός, δεν είναι κοντός, δεν είναι σούπερ αθλητής, δεν είναι κανα τσουβάλι, πασάρει, σουταρει, τριπλαρει, ΩΡΑΙΟΣ ρε παιδάκι μου πως να το πουμε, α παίζει και άμυνα......
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ
Αυτή και αν άλλαξε ρόστερ, πρώτη, δεύτερη αγωνιστική όλοι θα έψαχναν βίντεο απο την προπόνηση για να βγάλουν συμπεράσματα για το τι και πως. Μια ομάδα με 6 παίκτες να παίρνουν όλο το χρόνο συμμετοχής, με μεγάλη εμπειρία τόση όση του 42 χρονου Λ.Θαλασσινου (πρώην συμπαίκτη του Κόουτσ τώρα Δεσποτάκη), δείχνει στα όρια της βαθμολογικής τουλάχιστον σωτηρίας.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : Θαλασσινος ( παρά το φοβερό πρωτάθλημα των Λιάπουρη, Παπαδόπουλου)
Αγαπάμε : Χριστοφάκη για την μεγάλη ποιότητα του, απο τα ωραίοτερα 4αρια της κατηγορίας με άνοδο την προηγούμενη στο Τριτωνα... απλά για το πόσο καλό μπάσκετ ξέρει και παίζει!
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Δεν το θελω να γραψω ....δεν έχουμε παίξει κίολας για το πρωτάθλημα ακόμα, για το κύπελλο παίξαμε βέβαια tongue.gif
Δεν έχω πολύ καλή εικόνα και όντως δεν θέλω να πω κάτι, μόνο ότι κράτησε απο πέρυσι κάποια εμπειρα παιδια και τα μπόλιασε με ψηλους όπου δεν τους είχε πέρυσι (Ασημένιος....θα έπαιζε και φέτος πάντως ΦΟΥΛ κίολας!!), βάσει προγνωστικών των πολλών είνια χαμηλά, θα δείξει η πορεία.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : Τζιωτης-Βαμβακίδης απλά και όμορφα
Αγαπάμε : Καμινίωτη μόνο και μόνο επειδή πήρε το μάτσ το κυπέλλου αθόρυβα!!!!
ΑΙΓΑΛΕΩ
Πολύ μικρό σε ηλικία ρόστερ...και έμπειροι μικροί με παραστάσεις και απο μεγάλες ομάδες, αλλαγή προπονητή κόσμο να κάνει περίεργα πράγματα στην έδρα του, φτυσίες κ.ο.κ. που δεν συνάδει με το μικρό σε ηλικία ρόστερ. Θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του το Αιγάλεω στον δεύτερο γύρο και δεν πρέπει να θεώρείται ξεγραμμενο απο την σωτηρία.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : Αθανασόπουλος, σιγουρα είναι το Α και το Ω του Αιγάλεω βαρόμετρο ο νεαρός της απόδοσης της ομάδος του
Αγαπάμε : Χανίωτη 4αρι, έ αγάπη είνια αυτή ύπαρχουν φορές όπου απλά το νιώθεςι κάτι....αν και εμάς μας το πήρε ο Σέχου!!!
ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Νομίζω απο τις αδικημένες, είναι μια ομάδα με έναν ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ του Ευαγγελιτση τον οποίο προσπαθούν να προστατευσουν όλοι και στην άμυνα και στην επίθεση μια ομάδα με περίεργεια ενέργεια στην άμυνα ξερει οτι θελει να παει σε αργο τεμπο, σκοραρει αρκετα και τρώει περισσότερα, έχει πάρει τις νίκες που ήθελε για τον πρώτο γύρο και θα προσπαθησει να τις καλύπτει...
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : Μαικ Ευαγγελιτσης, απλά
Αγαπάμε : Αποστόλου για το καταπλήκτικό πρωτάθλημα το οποίο κάνει ο ίδιος
ΝΗΑΡ
Εχει πλακα γιατι αμα παει καποιος στις πρωτες σελιδες λέγονταν παρα πολλα. Επειδη τα ζήσαμε και με άλλες ιστορικές ομάδες στην πτώση τους, κατι τέτοιο έχει πάθει και η νηαρ, η αστροσκονη του παρελθοντος δεν αρκεί, έχει πετύχει σημαντικες δυο σηματνικές νίκες με αιγάλεω και αμπελοκηπους, πήγε να κλέψει άλλα δύο αλλα δεν δείχνει ικανή να την γλιτώσει την παρτιδα.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : Χατζηκωστης μόνο και μόνο επειδή σε ένα δεκάλεπτο με τους Αμπελόκηπους έβαλε 15 πόντους ο άλλοτε παίκτης της Α1 δικαιωματικά παίρνει τον μέχρι σήμερα τίτλο του καλύτερου παίκτη της ομάδος του!
Αγαπάμε: Χατζηκωστή γιατι.... ε κάποιον πρέπει να αγαπάμε και εδώ!
ΑΜΠΕΛΟΓΚΑΡΝΤΕΝ
Τα προγνωστικα στα στενα της ΕΣΚΑ ελεγαν 0-24, έτσι έλεγε ο προηγούμενος προπονητής....με αυτό το δεδομένο και μόνο η ομάδα μας είναι σε θετικό πρόσημο! Μια ομάδα με αλλαγη του ρόστερ της απο περυσι(4 παικτες), με δυο αλλαγες προπονητη μια το καλοκαιρι και μια μετα την 6η αγωνιστική, με παικτες οπου τα προηγουμενα χρονια στις ανοδους δεν ηταν βασικοι και τωρα καλουνται να γινουν, με αλλους αθλητες οπου ηταν τα περασμενα χρονια και εκτος ροτεισον, με πεντε βασικους και εντος ροτεισον να αλλαζουν ομαδα(Μαρουλης, Γκοντγουιν), να σταματανε(Αρβανηταντωνης), να τραυματιζονται(Αθανασοπουλος) να σπουδάζουν(Ζαρκος), με προβλημτα γηπεδικα καθως το κλειστο του Στρεφη και το κλειστο του Γουδιου στεγαζουν τις προπονησεις, με δυο αναβολες λογω βροχης και υγρασιας, με τραυματισμους κατα την διαρκεια της χρονιας, ή προβληματων υγειας για αθλητες αναντικαταστατους στο βασικο κομματι της ομαδας μας και παρολα αυτα, 5 παιχνιδια χαθηκαν στις λεπτομεριες και στην απειρια της κατηγοριας.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : ε καποιον θα βρω.... Βαλληνδρας, Δελληγιαννης, Αντωνιαδης, Παρασκευοπουλος, Καλφαγιαννης tongue.gif
Αγαπάμε : ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΝΕΑ ΠΑΛΙΑ, ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΥΧΕ, ΕΦΕΡΕ Η ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ.
υγ.1. δεν ειμαι κοτα εγραψα για εμας χοχοχοχ!!
υγ.2 μια ομαδα με δωδεκαδα, αδερφους χανιωτη, γερακινη, ιορδανου, τσιγγενοπουλο, μουχαμαντ, πολυζο, ζευγωλη, παπανδρεου, ζηρο, λιανδρακη, μπουρακαι γεννημενα παιδια δηλαδη απο το 1995 και μικροτεροι......πως θα πηγαινε, απλα τροφη για σκεψη για το ζηταμε απο την ΕΣΚΑ σαν μπασκετ!!
υγ.3 ΦΙΛΕ ΓΣΠΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!
υγ.4.ΔΕΝ ΕΧΩ!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!
ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΛΕΥΩ ΛΙΓΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΡΟΝΙΑ....

ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΔΕΚΤΟ!! ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΟ Προηγούμενο ποστ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΟΡΙ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ!!!
φίλε push έχεις δίκιο ήταν αργά και κοίταζα την βαθμολογία για να γράψω για μια μια τις ομάδες!!! βάλε άλλο ενα φαουλακι να πάμε στις βολές σιγά σιγά!!
push
QUOTE (Zourinho @ Dec 25 2015, 10:04 ) *
Άντε επειδή είναι γιορτινές μέρες με καλή διάθεση.....ας κάνω τον καλό!

Επειδή ο φίλος ο γσπαρας με έχει στεναχωρήσει με τις τοποθετήσεις του και είναι προσωπική τοποθέτηση, απλά να πούμε τα πιστεύω μας για τον....παρά ένα παιχνίδι πρώτο γύρο...

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
Νομίζω πως το μεγαλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, μάλλον το βαθύτερο ρόστερ με πλήρες έμπειρο έτοιμο ρόστερ και έτοιμο κόουτσ και σταφ, χωρίς να κάνει κοιλιά στην απόδοση της σαν ομάδα(*άφησε το ''καλύτερο'' για το τέλος με την παλατιανή!) & με νίκες στα ντέρμπι μέσα και έξω!
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της: Γκίνης νομίζω το ποίο ζεστό σε απόδοση δυάρι της ΕΣΚΑ.
Αγαπάμε : Μιχόπουλο, στολίδι για την κατηγορία
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Με τις δύο ήττες στο τέλος χάλασε την καλή εικόνα...η καλύτερη πεντάδα στην κατηγορία, πλήρης, φοβερό ρόστερ επίσης με μεγάλο πάγκο, λιγότερο πλήρες απο την Δάφνη Δαφνίου, νομίζω, απλά δεν ξέρω τι θα γίνει δεύτερο γύρο, δεν θα μου κάνει καμμία απολύτως εντύπωση αν βγει πρώτη στο πρωτάθλημα!!!
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : ξερω γω Σκαλωμένος?
Αγαπάμε : Καρασταμάτη, αν και μας μπούκωσε το τρίποντο την πρώτη αγωνιστική στην λήξη του παιχνιδιού και ίσως κάναμε την έκπληξη του πρωταθλήματος....τρώει στην στροφή τον ποστ-απ, ασιστ, Σκαλωμένο, γιατί....ε no reason.
ΠΕΥΚΗ
Κάποιος έπρεπε απο τα τρια φαβορί να κάνει τον κακό στο ο καλός, ο κακός και ο άσχημος, έ τον ρόλο για την αρχή της σεζόν τον κουβάλησε η Πεύκη, έτυχε?, πέτυχε, εφταιγε ο προπονητής, ο πρόεδρος, ο Κορωνίδης watever κάποιο θα έκανε την ήττα στο ντέρμπι και κάτι τέτοιο ήταν πιθανό να συμβεί. Άλλαξε ρώτα ομάδα με σούπερ ρόστερ, απο πλευράς προσδοκίας το καλύτερο απο τις τρεις ομάδες, άργησε να κολλήσει, δείχνει να το γυρνάει πήρε και ντέρμπι με την αλλαγή, μένει ακόμα και σε τροχία τίτλου με το τέλος του πρώτου γύρου....
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της :....Εμίρης, μάλλον ο ποιό σταθερός σε άμυνα και επίθεση σε μια ομάδα φύση επιθέτικη...
Αγαπάμε : Τσιουμπρής αδικείται και ο Κορωνίδης(αλλά είχε φεγγάρι κακό) και ο Σαμουρέλης και ο Κουκάκης θα μείνω στο Τσιουμπρής
ΙΩΝΙΚΟΣ
Ο Ιωνικός μπορεί να έχει φίλους και εχθρού το μόνο που είναι σίγουρο και δεν μπορεί κανείς να του το πάρει είναι οτι είναι ομάδα και όχι μόνο αυτό παίζει και για να καλύπτει ή πιο σωστά τρέχει στο να υποστηρίζει το ταλέντο του Τσακίρη. Πλασαρισμένη ψηλά στην βαθμολογία κυνηγάει ακόμα και τις πρώτες τρείς θέσεις.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της: Τσακίρης μεγάλο σαπόρτ απο την ομάδα
Αγαπάμε : Παπανδρέου, άμα δεν αγαπάγαμε έναν 96αρη που παίζει βασικός στην Α ΕΣΚΑ κατεβάζει, αριστερόχειρας θα έπρεπε να πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει(αδικείται ελάχιστα και ο Ζήρος και ο Υφαντής....αλλά μιλάμε για μπάσκετ και όσο και αν αγαπάς έναν πολύ καλό ρολίστα τόσο περισσότερο γουστάρεις έναν μικρό που γίνεται καλύτερος με το πέρασμα της χρονιάς και που είναι για κάτι παραπάνω απο ρολίστας!!)
ΚΟΥΚΑΚΙ
Ίσως η πιο απρόσμενη όμαδα, με φοβερά διπλά με καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα, μια ομάδα με κεφαλαίο Όμικρον, σέβεται την ισορία της, την παρούσα ιστορία της. Εδειξε ότι ήρθε για να μείνει στην Α κατηγορία! 80% ίδιο ρόστερ με την Β κατηγορία, μπάσκετ με ρόλους, παίζει απο ζώνη μέχρι πίεση με ένα δύσκολο γήπεδο για έδρα, η δάφνη πήγε για την πρώτη στραβή για όσους είδαν το παιχνίδι εκείνη την δευτέρα, αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλω και αντέξουν οι μεγάλοι της ομάδας τότε θα μπορέσει να μείνει κατηγορία με τους μάλλον αδιάφορους στην μέση και πάνω, αν όχι δεν ξέρω, το μόνο σίγουρο, σεβασμός στο μπάσκετ απο το κουκάκι και αγάπη!
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : Τσέλιος κάνει όσο όσο αυτά που πρέπει και συμφέρει αρκετά εύστοχος και μάλιστα στα κρίσημα σημεία του παιχνιδιού!
Αγαπάμε : Μοσχονά γιατί είναι ένα επίπεδο πάνω απο τους άλλους σε ταλέντο και όχι ηλικιακό αλλά προφανώς μπασκετικό!
ΑΙΟΛΟΣ
Να πω την αλήθεια μου με τόσο μεγάλη αλλαγή ρόστερ δεν περίμενα να πηγαίνει καλά ο Ταύρος. Στην πραγματικότητα της στιγμής όμως απο τις ήττες που έχει κάνει ίσως μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω απο τα δύο παιχνίδια με Ιωνικό και Χαλανδρι.
Αθλητική ομάδα με παιχνίδι εκτός καλαθιού με τραυματισμό σημαντικό, με νεαρά παιδιά να παίρνουν χρόνο, νομίζω ότι θα κάνει πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της: Κορκοσούρας-Αθανασούλας-Μαρίνος
Αγαπάμε : Αφαλίδης, όπως και να γίνει πέρυσι έπαιζε αναπληρωματικός στην Β ΕΣΚΑ, φέτος παίζει βασικός, ένα σύν το έχει ο μικρός σε ηλικία κατα τα άλλα Αφαλίδης
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Μπερδεύει η ομάδα του ''καλου'' Χαλανδριου, δεν ανέβηκε στην Γ Εθνική απο επιλογή, έχει ένα πλήρες ρόστερ έμπειρο και πολλες εικόνες ίσως το τρίτο με τέταρτο καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας βάση αρχικής προσέγγισης, στην αρχή ξεκίνησε κακά το πρωτάθλημα και σιγά σιγά δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του, νομίζω οτι θα έχει πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της: σταθερά στην πεντάδα της ομάδας του Χαλανδριου βασικός και αναντικαταστατος σε όλα τα ροτέισον πεντάδας Αμπελάς
Αγαπάμε :Αμπελάς, γιατί δεν είναι ψηλός, δεν είναι κοντός, δεν είναι σούπερ αθλητής, δεν είναι κανα τσουβάλι, πασάρει, σουταρει, τριπλαρει, ΩΡΑΙΟΣ ρε παιδάκι μου πως να το πουμε, α παίζει και άμυνα......
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ
Αυτή και αν άλλαξε ρόστερ, πρώτη, δεύτερη αγωνιστική όλοι θα έψαχναν βίντεο απο την προπόνηση για να βγάλουν συμπεράσματα για το τι και πως. Μια ομάδα με 6 παίκτες να παίρνουν όλο το χρόνο συμμετοχής, με μεγάλη εμπειρία τόση όση του 42 χρονου Λ.Θαλασσινου (πρώην συμπαίκτη του Κόουτσ τώρα Δεσποτάκη), δείχνει στα όρια της βαθμολογικής τουλάχιστον σωτηρίας.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : Θαλασσινος ( παρά το φοβερό πρωτάθλημα των Λιάπουρη, Παπαδόπουλου)
Αγαπάμε : Χριστοφάκη για την μεγάλη ποιότητα του, απο τα ωραίοτερα 4αρια της κατηγορίας με άνοδο την προηγούμενη στο Τριτωνα... απλά για το πόσο καλό μπάσκετ ξέρει και παίζει!
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Δεν το θελω να γραψω ....δεν έχουμε παίξει κίολας για το πρωτάθλημα ακόμα, για το κύπελλο παίξαμε βέβαια tongue.gif
Δεν έχω πολύ καλή εικόνα και όντως δεν θέλω να πω κάτι, μόνο ότι κράτησε απο πέρυσι κάποια εμπειρα παιδια και τα μπόλιασε με ψηλους όπου δεν τους είχε πέρυσι (Ασημένιος....θα έπαιζε και φέτος πάντως ΦΟΥΛ κίολας!!), βάσει προγνωστικών των πολλών είνια χαμηλά, θα δείξει η πορεία.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : Τζιωτης-Βαμβακίδης απλά και όμορφα
Αγαπάμε : Καμινίωτη μόνο και μόνο επειδή πήρε το μάτσ το κυπέλλου αθόρυβα!!!!
ΑΙΓΑΛΕΩ
Πολύ μικρό σε ηλικία ρόστερ...και έμπειροι μικροί με παραστάσεις και απο μεγάλες ομάδες, αλλαγή προπονητή κόσμο να κάνει περίεργα πράγματα στην έδρα του, φτυσίες κ.ο.κ. που δεν συνάδει με το μικρό σε ηλικία ρόστερ. Θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του το Αιγάλεω στον δεύτερο γύρο και δεν πρέπει να θεώρείται ξεγραμμενο απο την σωτηρία.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : Αθανασόπουλος, σιγουρα είναι το Α και το Ω του Αιγάλεω βαρόμετρο ο νεαρός της απόδοσης της ομάδος του
Αγαπάμε : Χανίωτη 4αρι, έ αγάπη είνια αυτή ύπαρχουν φορές όπου απλά το νιώθεςι κάτι....αν και εμάς μας το πήρε ο Σέχου!!!
ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Νομίζω απο τις αδικημένες, είναι μια ομάδα με έναν ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ του Ευαγγελιτση τον οποίο προσπαθούν να προστατευσουν όλοι και στην άμυνα και στην επίθεση μια ομάδα με περίεργεια ενέργεια στην άμυνα ξερει οτι θελει να παει σε αργο τεμπο, σκοραρει αρκετα και τρώει περισσότερα, έχει πάρει τις νίκες που ήθελε για τον πρώτο γύρο και θα προσπαθησει να τις καλύπτει...
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : Μαικ Ευαγγελιτσης, απλά
Αγαπάμε : Αποστόλου για το καταπλήκτικό πρωτάθλημα το οποίο κάνει ο ίδιος
ΝΗΑΡ
Εχει πλακα γιατι αμα παει καποιος στις πρωτες σελιδες λέγονταν παρα πολλα. Επειδη τα ζήσαμε και με άλλες ιστορικές ομάδες στην πτώση τους, κατι τέτοιο έχει πάθει και η νηαρ, η αστροσκονη του παρελθοντος δεν αρκεί, έχει πετύχει σημαντικες δυο σηματνικές νίκες με αιγάλεω και αμπελοκηπους, πήγε να κλέψει άλλα δύο αλλα δεν δείχνει ικανή να την γλιτώσει την παρτιδα.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : Χατζηκωστης μόνο και μόνο επειδή σε ένα δεκάλεπτο με τους Αμπελόκηπους έβαλε 15 πόντους ο άλλοτε παίκτης της Α1 δικαιωματικά παίρνει τον μέχρι σήμερα τίτλο του καλύτερου παίκτη της ομάδος του!
Αγαπάμε: Χατζηκωστή γιατι.... ε κάποιον πρέπει να αγαπάμε και εδώ!
ΑΜΠΕΛΟΓΚΑΡΝΤΕΝ
Τα προγνωστικα στα στενα της ΕΣΚΑ ελεγαν 0-24, έτσι έλεγε ο προηγούμενος προπονητής....με αυτό το δεδομένο και μόνο η ομάδα μας είναι σε θετικό πρόσημο! Μια ομάδα με αλλαγη του ρόστερ της απο περυσι(4 παικτες), με δυο αλλαγες προπονητη μια το καλοκαιρι και μια μετα την 6η αγωνιστική, με παικτες οπου τα προηγουμενα χρονια στις ανοδους δεν ηταν βασικοι και τωρα καλουνται να γινουν, με αλλους αθλητες οπου ηταν τα περασμενα χρονια και εκτος ροτεισον, με πεντε βασικους και εντος ροτεισον να αλλαζουν ομαδα(Μαρουλης, Γκοντγουιν), να σταματανε(Αρβανηταντωνης), να τραυματιζονται(Αθανασοπουλος) να σπουδάζουν(Ζαρκος), με προβλημτα γηπεδικα καθως το κλειστο του Στρεφη και το κλειστο του Γουδιου στεγαζουν τις προπονησεις, με δυο αναβολες λογω βροχης και υγρασιας, με τραυματισμους κατα την διαρκεια της χρονιας, ή προβληματων υγειας για αθλητες αναντικαταστατους στο βασικο κομματι της ομαδας μας και παρολα αυτα, 5 παιχνιδια χαθηκαν στις λεπτομεριες και στην απειρια της κατηγοριας.
Καλύτερος παίκτης σε απόδοση της : ε καποιον θα βρω.... Βαλληνδρας, Δελληγιαννης, Αντωνιαδης, Παρασκευοπουλος, Καλφαγιαννης tongue.gif
Αγαπάμε : ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΝΕΑ ΠΑΛΙΑ, ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΥΧΕ, ΕΦΕΡΕ Η ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ.
υγ.1. δεν ειμαι κοτα εγραψα για εμας χοχοχοχ!!
υγ.2 μια ομαδα με δωδεκαδα, αδερφους χανιωτη, γερακινη, ιορδανου, τσιγγενοπουλο, μουχαμαντ, πολυζο, ζευγωλη, παπανδρεου, ζηρο, λιανδρακη, μπουρακαι γεννημενα παιδια δηλαδη απο το 1995 και μικροτεροι......πως θα πηγαινε, απλα τροφη για σκεψη για το ζηταμε απο την ΕΣΚΑ σαν μπασκετ!!
υγ.3 ΦΙΛΕ ΓΣΠΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!
υγ.4.ΔΕΝ ΕΧΩ!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!
ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΛΕΥΩ ΛΙΓΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΡΟΝΙΑ....

ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΔΕΚΤΟ!! ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΟ Προηγούμενο ποστ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΟΡΙ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ!!!
φίλε push έχεις δίκιο ήταν αργά και κοίταζα την βαθμολογία για να γράψω για μια μια τις ομάδες!!! βάλε άλλο ενα φαουλακι να πάμε στις βολές σιγά σιγά!!
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
fastbreak70
QUOTE(Zourinho @ Dec 25 2015, 10:04 ) *
Άντε επειδή είναι γιορτινές μέρες με καλή διάθεση.....ας κάνω τον καλό!

Συγχαρητηρια για το 'μερακι' σου για το αθλημα,
όπως και για την 'μεστη' προσεγγιση των ομαδων.....
gspara
TEΡΑΣΤΙΟ RESPECT φιλε Zourinho 41.gif 77.gif ..........πραγματικα απολαυστικη η αναλυση σου,ηδη την εχω διαβασει 3 φορες!!!!

QUOTE
υγ.3 ΦΙΛΕ ΓΣΠΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!

Το ξερεις οτι και εγω αγαπαω τους Αμπελοκηπους,ειναι η ομαδα που εχω παρακολουθησει περισσοτερο τα τελευταια χρονια διοτι πρεσβευει το Μπασκετ που μου αρεσει.
Ισως να εχω κανει λιγο σκληρη κριτικη την φετινη χρονια, αλλα δεν πιστευω οτι ειμαι εγω ο αδικος.Η αδικια εγινε το καλοκαιρι απο την διοικηση των Αμπελοκηπων προς τον κοουτς Γκατιδη με την απομακρυνση του.
Αν εβλεπα οτι η ομαδα ενισχυεται μεταγραφικα και παει για ψηλα,ισως το καταλαβαινα,οχι βεβαια οτι θα συμφωνουσα.
Απο την στιγμη ομως που συνεχιζει με την ιδια φιλοσοφια και πανω-κατω τα ιδια υλικα,γιατι αλλαζει μαγειρα???????Και μιλαμε για τον κοουτς που ολοι ξερουμε τι εχει προσφερει αυτα τα 4 χρονια!!!
Για να μην παρεξηγηθω,αυτα που γραφω δεν αποτελουν μομφη για τον κοουτς Σγουρο.

QUOTE
ΝΗΑΡ
Εχει πλακα γιατι αμα παει καποιος στις πρωτες σελιδες λέγονταν παρα πολλα. Επειδη τα ζήσαμε και με άλλες ιστορικές ομάδες στην πτώση τους, κατι τέτοιο έχει πάθει και η νηαρ, η αστροσκονη του παρελθοντος δεν αρκεί, έχει πετύχει σημαντικες δυο σηματνικές νίκες με αιγάλεω και αμπελοκηπους, πήγε να κλέψει άλλα δύο αλλα δεν δείχνει ικανή να την γλιτώσει την παρτιδα.

Εγω βεβαια ειμαι αυτος που εκανα την κωλοτουμπα και ειχα προβλεψει ανοδο για τη Νηαρ.Εκ του αποτελεσματος,ημουν υπερβολικα αισιοδοξος,παρασυρομενος κυριως απο την μεγαλη εμφανιση στο κυπελλο απεναντι στην Δαφνη.Και δεν ηταν τοσο οτι κοντραρε στα ισα το φαβορι,αλλα η εκπληκτικη ετοιμοτητα που εδειξε για την συγκεκριμενη εποχη.
Και φυσικα η προβλεψη μου στηριχτηκε και στην σιγουρια της συμμετοχης του Γιαννουλακου,κατι ομως που δεν εγινε ποτε.
Ο μοναδικος που βγηκε τοτε να διαφωνησει και να δικαιωθει,ηταν ο periman (χρωστα στοιχημα rolleyes.gif ).
Φανταζομαι οτι κανεις δεν περιμενε τετοια πορεια για τη Νηαρ.Η συντριπτικη πλειοψηφια θα πονταρε σε μια καλη πορεια,τουλαχιστον στην μεση της βαθμολογιας.

QUOTE
υγ.2 μια ομαδα με δωδεκαδα, αδερφους χανιωτη, γερακινη, ιορδανου, τσιγγενοπουλο, μουχαμαντ, πολυζο, ζευγωλη, παπανδρεου, ζηρο, λιανδρακη, μπουρακαι γεννημενα παιδια δηλαδη απο το 1995 και μικροτεροι......πως θα πηγαινε, απλα τροφη για σκεψη για το ζηταμε απο την ΕΣΚΑ σαν μπασκετ!!

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!Μαζι με Σταθη-Καλαρα-Τσουπρο ειναι οι βασικοι λογοι που παρακολουθουμε την κατηγορια!!!
Zourinho
QUOTE(gspara @ Dec 25 2015, 22:50 ) *
TEΡΑΣΤΙΟ RESPECT φιλε Zourinho 41.gif 77.gif ..........πραγματικα απολαυστικη η αναλυση σου,ηδη την εχω διαβασει 3 φορες!!!!


Το ξερεις οτι και εγω αγαπαω τους Αμπελοκηπους,ειναι η ομαδα που εχω παρακολουθησει περισσοτερο τα τελευταια χρονια διοτι πρεσβευει το Μπασκετ που μου αρεσει.
Ισως να εχω κανει λιγο σκληρη κριτικη την φετινη χρονια, αλλα δεν πιστευω οτι ειμαι εγω ο αδικος.Η αδικια εγινε το καλοκαιρι απο την διοικηση των Αμπελοκηπων προς τον κοουτς Γκατιδη με την απομακρυνση του.
Αν εβλεπα οτι η ομαδα ενισχυεται μεταγραφικα και παει για ψηλα,ισως το καταλαβαινα,οχι βεβαια οτι θα συμφωνουσα.
Απο την στιγμη ομως που συνεχιζει με την ιδια φιλοσοφια και πανω-κατω τα ιδια υλικα,γιατι αλλαζει μαγειρα???????Και μιλαμε για τον κοουτς που ολοι ξερουμε τι εχει προσφερει αυτα τα 4 χρονια!!!
Για να μην παρεξηγηθω,αυτα που γραφω δεν αποτελουν μομφη για τον κοουτς Σγουρο.


Εγω βεβαια ειμαι αυτος που εκανα την κωλοτουμπα και ειχα προβλεψει ανοδο για τη Νηαρ.Εκ του αποτελεσματος,ημουν υπερβολικα αισιοδοξος,παρασυρομενος κυριως απο την μεγαλη εμφανιση στο κυπελλο απεναντι στην Δαφνη.Και δεν ηταν τοσο οτι κοντραρε στα ισα το φαβορι,αλλα η εκπληκτικη ετοιμοτητα που εδειξε για την συγκεκριμενη εποχη.
Και φυσικα η προβλεψη μου στηριχτηκε και στην σιγουρια της συμμετοχης του Γιαννουλακου,κατι ομως που δεν εγινε ποτε.
Ο μοναδικος που βγηκε τοτε να διαφωνησει και να δικαιωθει,ηταν ο periman (χρωστα στοιχημα rolleyes.gif ).
Φανταζομαι οτι κανεις δεν περιμενε τετοια πορεια για τη Νηαρ.Η συντριπτικη πλειοψηφια θα πονταρε σε μια καλη πορεια,τουλαχιστον στην μεση της βαθμολογιας.


ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!Μαζι με Σταθη-Καλαρα-Τσουπρο ειναι οι βασικοι λογοι που παρακολουθουμε την κατηγορια!!!


ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΙΝΜΠΟΞ,
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΑΝΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ!
C_DM
QUOTE(Zourinho @ Dec 26 2015, 08:06 ) *
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΙΝΜΠΟΞ,
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΑΝΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ!


The damned united. Couldn't be said better.
https://youtu.be/jTsA-86kky0

MENEGIN11
καλη χρονια με υγεια κ πολυ μπασκετ!
pain of salvation
Τι θα γίνει ? Τι κενό είναι αυτό ? Έχουμε φτασει 200 κιλα ο καθένας και χάνουμε μεταξύ μας.
gspara
QUOTE (pain of salvation @ Jan 9 2016, 19:10 ) *
Τι θα γίνει ? Τι κενό είναι αυτό ? Έχουμε φτασει 200 κιλα ο καθένας και χάνουμε μεταξύ μας.

Δεν μας πειθεις,δεν ψαρωνουμε tongue.gif .............στον 2ο γυρο φορτσαρει η ομαδα παντα shot.gif
MENEGIN11
QUOTE(gspara @ Jan 9 2016, 21:42 ) *
Δεν μας πειθεις,δεν ψαρωνουμε tongue.gif .............στον 2ο γυρο φορτσαρει η ομαδα παντα shot.gif

σταχτη στα ματια για να εκμεταλευτουν τη γκρινια απο τη κακη πορεια του τριτωνα κ να μπουκαρουν στην 8αδα κ στο κυπελλο biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pain of salvation
Φανερωθηκατε Τριτωνιτες.
fastbreak70
βρε παιδια τι δειχνει η εσκα αυριο....
RudyKok
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΑΙΟΛΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1 2 Χ
Όλα ανοιχτά

ΝΗΑΡ - ΗΣΤ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΠΕΥΚΗ 2
Εύκολα νομίζω

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 1
Πάω με την έδρα

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
Το στάνταρ της αγωνιστικής

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
Αν γίνει λόγω καιρού

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
MENEGIN11
ΑΙΟΛΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2

ΝΗΑΡ - ΗΣΤ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΠΕΥΚΗ 2

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 1

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2
πολλα διπλα κ ακομα κ αυτα που εβαλα 1 τα πιστευω κ στο 2
push
ΑΙΟΛΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2

ΝΗΑΡ - ΗΣΤ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΠΕΥΚΗ 2

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 2

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2
filologos
ΑΙΟΛΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2

ΝΗΑΡ - ΗΣΤ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΠΕΥΚΗ 2

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 2

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2
EAST END

ΑΙΟΛΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2
ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΙΩΝΙΚΟΣ 1
ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΠΕΥΚΗ 2
ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 2
ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2
gspara
ΑΙΟΛΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2
Ο Καραμπελας επαιξε αρκετη ωρα ζωνη στο ματς κυπελλου.Αν βρει μακρινα σουτ ο Αιολος θα κοντραρει,αλλιως ευκολο 2πλο.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
Σε αδειο γηπεδο,θα επικρατησει ευκολα η δυσκολα η καλυτερη ομαδα.

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΠΕΥΚΗ 2
Σε ανοδικη πορεια,δεν θα γκελαρει.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 2
Αν εχει παλι απουσιες το Αιγαλεω,οι μπαρουτοκαπνισμενοι φιλοξενουμενοι δεν θα χασουν την ευκαιρια.

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
Τελικα με επηρεασε ο pain rolleyes.gif

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2
Mε την προσθηκη του Συγλετου παει για φορτσατο 2ο γυρο.

Φουλ του διπλου blink.gif
gspara
QUOTE (fastbreak70 @ Jan 17 2016, 23:49 ) *
βρε παιδια τι δειχνει η εσκα αυριο....

ΚΟΥΚΑΚΙ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ
MENEGIN11
Για την 13η αγωνιστική (και πρώτη για το 2016) στην Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών, με την πρωτοπόρο Δάφνη Δαφνίου να έχει ρεπό, ο Αίολος, στη γ’ παράταση, κέρδισε (88-86) τον Διαγόρα (στερήθηκε Κουμπούρα-Παπαδολιά), σε ένα δυνατό, επεισοδιακό παιχνίδι και από τα πλέον σημαντικά της βραδιάς.ΓΣ Χαλανδρίου-Πεύκη (61-85), όπου οι φιλοξενούμενοι με την επιτυχία τους διεύρυναν το σερί τους. Σε άλλες αναμετρήσεις, η «επτάψυχη» Νήαρ Ηστ, τα κατάφερε (78-69) απέναντι στον Ιωνικό ΝΦ, το Κουκάκι, αξιοποιώντας την έδρα του επιβλήθηκε (63-59) του ΑΟΚ Χαλάνδρι, ενώ το Αιγάλεω επικράτησε (61-58) της Παλατιανής.



Α’ ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 – ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠ. 88-86 (γ’ παρ.)
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 78-69
ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 61-85
ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ – ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 61-58
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ – ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 63-59
gspara
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 – ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠ. 88-86 β' παρ.
(13-14,33-34,46-47,66-66 κ.δ.,76-76 α' παρ.)

Συγκλονιστικη τιτανομαχια 2,5 ωρων(!!!!!!!) στον Ταυρο,σε ενα ατελειωτο θριλερ που,χωρις αμφιβολια,μπαινει στο top-3 των κορυφαιων αγωνων στην ιστορια της Εσκα!!!!!!!
Επεσαν κορμια και εσπασαν καρδιες αποψε,αλλα τελικα η ΑΙΟΛΑΡΑ με ψυχη χιλιων λεοντων πετυχε παναξια μια τεραστια νικη που δειχνει οτι το φετινο της ταβανι δεν εχει οριο!!!!
Η νικη των γηπεδουχων αποκτα μεγαλυτερια αξια,αν αναλογιστουμε οτι στην 2η παραταση αγωνιστηκε αναγκαστικα με αμουστακη πιτσιρικαρια (ΜΑΜΟΥΝΗΣ-ΤΣΙΓΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ-ΙΟΡΔΑΝΟΥ-ΑΦΑΛΙΔΗΣ) και παρολαυτα βρηκε το ψυχικο σθενος να πετυχει μια μικρη αλλα ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!!

Πιο συγκεκριμενα......στα πρωτα λεπτα της 2ης παρατασης παραλιγο να τιναχτει το ματς στον αερα μετα απο ενα επεισοδιο που πηγε να δημιουργηθει αναμεσα σε Κορκοσουρα-Καρασταματη και αφορμη λιγο trash-talking του τελευταιου στον πεσμενο Ιορδανου.Ευτυχως επενεβησαν οι ψυχραιμοτεροι και το επεισοδιο δεν πηρε εκταση.Παρολαυτα οι ρεφ αποβαλλαν τους 2 παιχτες με ντισκαλιφιε.
Ο Αιολος ειχε ηδη χασει με 5 φαουλ τους εκπληκτικους Μαρινο-Αθανασουλα.
Ο Διαγορας αρπαξε προσωρινα την ευκαιρια και προηγηθηκε με 5 ποντους δειχνοντας οτι καθαριζει,σε συνδυασμο μαλιστα με τις χαμενες βολες (1/4) των απειρων νεαρων του Αιολου.

Η σκληροπυρηνικη αρμαδα ομως του ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ δεν ειχε πει την τελευταια της λεξη.
Με 2 τεραστια τριποντα-μαχαιριες των ΑΦΑΛΙΔΗ-ΙΟΡΔΑΝΟΥ στο τελευταιο λεπτο,προσπερασε 87-86,ριχνοντας στο καναβατσο τους σαστιμενους φιλοξενουμενους!!!!!
Σημειωτεον ο Ιορδανου ειχε αγωνιστει ελαχιστα λεπτα καθως ηταν 20 μερες εκτος προπονησεων (λογω γριππης H1N1) και μολις ειχε επιστρεψει στα παρκε.
Στην τελευταια επιθεση του Διαγορα ο ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ δεχθηκε εντυπωσιακοτατο μπλοκ απο τον υπερταλαντουχο και εκκολαπτομενο κορυφαιο playmaker της κατηγοριας ΓΕΡΑΚΙΝΗ!!!!!!!

Ο Διαγορας απο την πλευρα του ειχε τις πολυ σημαντικες απουσιες των ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ-ΠΑΠΑΔΟΛΙΑ!!!!

Να δουμε και τα αρχικα ματσαρισματα........
ΑΙΟΛΟΣ.............ΚΟΡΚΟΣΟΥΡΑΣ-ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ-ΚΑΔΗΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΦΑΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ..........ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΣ-ΜΟΝΕΟΣ-ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑΣ-ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ-ΝΤΙΦΑΝΤΗΣ

Ο Διαγορας επαιξε στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα αμυνα ζωνης με προσαρμογες και στο 1ο ημιχρονο καταφερε 3 φορες να παρει διαφορες 8 ποντων,με τον Αιολο να ισοφαριζει ισαριθμες φορες.

Στο 2ο ημιχρονο το ματς μετατραπηκε σε ενα απολαυστικο ντερμπυ με πολυ δυνατες αμυνες και τελικα οι γηπεδουχοι ισοφαρισαν 2,5'' πριν τη ληξη της κανονικης διαρκειας με καλαθι του Αφαλιδη.

Απο τον Αιολο,συγκλονιστικη και απολυτα dominant εμφανιση απο τον ΒΑΣΙΛΗ ΑΦΑΛΙΔΗ!!!!!!Με παρομοιες εμφανισεις η κολωνα των γηπεδουχων βαζει υποψηφιοτητα για σεντερ της κατηγοριας.
Συγκινητικος ο μεγαλος ηγετης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΚΟΣΟΥΡΑΣ,αν δεν ειχε την κακη στιγμη με την αποβολη,θα χτυπαγε 50λεπτο ακουραστα!!!!!
Πανταχου παρων ο καμικαζι ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΜΟΥΝΗΣ,πετυχε μεγαλα καλαθια και επαιξε τις γνωστες του απροσπελαστες αμυνες σε Σκαλωμενο-Τρικαλιωτη!!!
Την καλυτερη του εμφανιση με την φανελα του Αιολου πραγματοποιησε ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ που ειδικα σεληνιαστηκε στην 4η περιοδο εκτελωντας τους φιλοξενουμενους απο το 3ποντο!!!!
Απειρη βρωμικη δουλεια απο τον ΠΕΤΡΟ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ που κυριως εξουδετερωσε αμυντικα τον Καρασταματη.
Σε τετοια παιχνιδια βεβαια δεν υπαρχουν διακριθεντες,ολη η ομαδα ξεπερασε τον εαυτο της.

Ο Διαγορας ειχε την ατυχια με τις 2 σημαντικες απουσιες του,αλλα οπως εξελιχθηκε το παιχνιδι δεν μπορουν να αποτελεσουν ικανοποιητικη δικαιολογια.
Αυτο ομως που μπορει να κρατησει ειναι οτι με τους Σκαλωμενο-Καρασταματη σε ρηχα νερα(βοηθησαν μονο στην 4η περιοδο),καταφερε, με την θεωρητικα second unit, να φτανει στην πηγη.
Κορυφαιοι ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ-ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑΣ-ΜΟΝΕΟΣ-ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ.

Να κλεισω με ενα σημαντικο νεο για τον Αιολο που αναμενεται προσεχως να ενισχυθει με τον τεραστιο παιχταρα ΣΤΕΛΙΟ ΚΛΗΜΗ 77.gif 77.gif !!!!!!!!
RudyKok
Πράγματι ίσως να ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ΕΣΚΑ.
Οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και στις δύο ομάδες για το θέαμα που προσέφεραν.
Όμως οφείλω επίσης να πω για την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων παικτών των φιλοξενουμένων προς τα νεαρά παιδιά των γηπεδούχων.
Τέτοιες συμπεριφορές δεν τιμούν παίκτες με μεγάλη ομολογουμένως αξία που τέλος πάντων πρέπει να μάθουν και να χάνουν.
Και χθές αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει αυτή ήταν ο Αίολος ο οποίος αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός σε πολλά σημεία του παιχνιδιού έπαιζε εναντίον 7.
Η διαιτησία ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Κρίμα για δύο διαιτητές Α1. Και το παιχνίδι δεν είχε να κάνει με τις απουσίες.
Είχε να κάνει με ψυχή και καρδιά. Θυμηθείτε μόνο κάποια σχόλια που είχαν τον Αίολο πρώτο φαβορί για υποβιβασμό το καλοκαίρι.
Τέλος πάντων το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ας δούμε 4-5 αγωνιστικές ακόμα. εκεί θα φανεί ποιοι θα αντέξουν μέχρι το τέλος.
gspara
Δυστυχως την χθεσινη αγωνιστικη ειχαμε τον σοβαρο τραυματισμο του Κωστα Τζιωτη που σημερα μπαινει χειρουργειο.
Κουραγιο και περαστικα στον παιχτη-θρυλο του ερασιτεχνικου μπασκετ!!
loufer
QUOTE(gspara @ Jan 19 2016, 12:23 ) *
Δυστυχως την χθεσινη αγωνιστικη ειχαμε τον σοβαρο τραυματισμο του Κωστα Τζιωτη που σημερα μπαινει χειρουργειο.
Κουραγιο και περαστικα στον παιχτη-θρυλο του ερασιτεχνικου μπασκετ!!


Έπαιζε από πέρσυ με κομμένο χιαστό!!! Τι έγινε? Γύρισε πάλι το γόνατο?
leonkalf
Ο Κώστας χτύπησε χθες στο άλλο του γόνατο, όχι αυτό στο οποίο είχε τραυματιστεί πέρσι.


Σε επικοινωνία που είχε μαζί μου, μου είπε να σας μεταφέρω το εξής μήνυμα "Ευχαριστώ όλους όσους επικοινώνησαν. Η ζημιά είναι στο άλλο πόδι, κάταγμα επιγονατίδας και ρήξη επιγονατιδικού τένοντα."


Αύριο θα μπει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του τραυματισμού του, δυστυχώς δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει με θεραπεία όπως τον περσινό στο άλλο πόδι.

Να του ευχηθούμε ΟΛΟΙ εδώ από το basketforum καλή επιτυχία στην επέμβαση και γρήγορα να είναι σιδερένιος, πρώτα από ολα για την υγεία του και μετά όλα τα άλλα..
Θα τα καταφέρει και θα 'ναι σύντομα δυνατός και πάλι. Πέρσι με κομμένο χιαστό, μέσα σε 2-3 μήνες όχι μόνο στάθηκε στα πόδια του αλλά επέστρεψε και στην αγωνιστική δράση με όπλο την θέλησή του, την ψυχάρα του και την καθημερινή πολύωρη δουλειά που έριξε με τον γιατρό της ομάδας του!

Νιώθω πολύ λυπημένος γιατί δεν αξίζει σε παιδιά που παίζουν για την τρέλα τους, για την αγάπη τους, τον έρωτά τους, να παθαίνουν τέτοιες ζημιές (και μάλιστα επαναλαμβανομενες..). Δεν χωνευεται απλά.. sad.gif
pain of salvation
QUOTE(gspara @ Jan 18 2016, 16:57 ) *
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
Τελικα με επηρεασε ο pain rolleyes.gif

Στηριζομουν στο διπλό σου,γιατί δεν ξέρω αν μπορούσαμε να σηκώσουμε το βάρος του απολυτου φαβορί βάσει των προγνωστικων του φόρουμ smile.gif
gspara
QUOTE (pain of salvation @ Jan 21 2016, 19:14 ) *
Στηριζομουν στο διπλό σου,γιατί δεν ξέρω αν μπορούσαμε να σηκώσουμε το βάρος του απολυτου φαβορί βάσει των προγνωστικων του φόρουμ smile.gif

Πηγατε βεβαια να αυτοκτονησετε στο φιναλε αλλα εκανε δυο καθοριστικα λαθη ο Αμπελας και απετρεψε τα εμφραγματα tongue.gif .....
Φοβερο πρωτο 5λεπτο παντως (16-0),ουσιαστικα το Χαλανδρι στο υπολοιπα διαστημα αυτο το χαντικαπ επιχειρησε (αποτυχημενα) να υπερκερασει.Απορω με τον Γιαννακη που συνηθιζει να ξεκιναει με 'πλαδαρη' 5αδα και μετα βαζει τους καλους του.
storm2


Πριν πάτε γήπεδο δείτε παρακάτω τι έκανε η ομάδα σας και ο αντίπαλος!
http://omadanet.gr/stats/em35/
gspara
ΔΑΦΝΗ-ΠΕΥΚΗ η σημερινη επιλογη της Εσκα.
RudyKok
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΑΙΟΛΟΣ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 1
Δεν έχουν περιθώρια για απώλειες οι γηπεδούχοι. Πολύ επικίνδυνο παιχνίδι.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
Νομίζω καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι αν δεν έχουν απώλειες

ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
Εύκολα η δύσκολα θα το πάρει

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΕΥΚΗ 1
Το πρώτο στάνταρ

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
Το δεύτερο στάνταρ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2
Καμία ελπίδα για τους γηπεδούχους ύστερα και από την ήττα του Διαγόρα στο Ταύρο τη περασμένη αγωνιστική

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
gspara
ΑΙΟΛΟΣ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 1
Με την ψυχολογια στα υψη ο Αιολος,δεν θα εχει προβλημα να ντουμπλαρει με την Παλατιανη

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1
Οσκαρ ατυχιας διεκδικει δυστυχως ο Ιωνικος σε μια πολυ κρισιμη καμπη του πρωταθληματος.Πληρης δεν θα ειχε προβλημα.Με το απουσιολογιο ομως να εχει ξεχειλισει,ψαχνει για ενα θαυμα.......

ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2
Απο νικη προερχονται και οι 2 ομαδες που καιγονται για τους βαθμους.Παρα την σοβαρη απωλεια του Τζιωτη,θεωρω ο Νικηφορος θα περασει.

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΕΥΚΗ 2
Η τελευταια ευκαιρια της Πευκης να μπει στο κολπο της απευθειας ανοδου.

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
Ευκολος ασσος για το Κουκακι.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2
Επιστροφη στις νικες,ελπιζοντας και σε ηττα της Δαφνης.

MENEGIN11
ΑΙΟΛΟΣ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 1

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1

ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΕΥΚΗ 1

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2
push
ΑΙΟΛΟΣ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 1

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1

ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΕΥΚΗ 2

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2
jhantzop
ΑΙΟΛΟΣ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1
ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΕΥΚΗ 1
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2
gspara
NHAΡ ΗΣΤ-ΝΙΗΦΟΡΟΣ 50-58 (13-22,27-38,32-46,50-58).

Δευτερο σερι διπλο για τον Νικηφορο που περασε ανετα και καθαρα απο την Καισαριανη,αν και στο φιναλε πηγε να κανει τα ευκολα δυσκολα.Η Νηαρ ομως,στο τελευταιο της χαρτι για την μαχη της σωτηριας,μονο σιδερα δεν ετρωγε και με τον συγκινητικο Καπετζογλου,απελπιστικα μονο,δεν ηταν δυνατον να κερδισει τον σοβαρο και σαφεστατα πιο γεματο Νικηφορο.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ........ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ-ΚΑΠΕΤΖΟΓΛΟΥ-ΜΑΓΚΟΣ-ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ-ΚΑΛΑΡΑΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ....ΠΑΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ-ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ-ΚΑΜΝΙΩΤΗΣ-ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Ο Νικηφορος ξεκινησε αποφασισμενος να καθαρισει νωρις το παιχνιδι,με σαφεστατο πλανο την αξιοποιηση του Σιαμανδουρα απεναντι στην αδυναμη φροντλαιν των γηπεδουχων.Ο σεντερ του Νικηφορου κυριαρχησε στην ρακετα και πηρε μολις μετα απο 1,5 λεπτο αγωνα,το δευτερο φαουλ του Καλαρα.
Παραλληλα,με τον Βαμβακιδη να ξεκιναει 'καυτος' τον αγωνα(3 τριποντα στην 1η περιοδο) και τον Καμνιωτη σταθερα φορμαρισμενο,προηγηθηκε 11-22 στο 8'.
Το 2ο φαουλ ομως του καθοριστικου για την λειτουργια της ομαδας Καμνιωτη και η αμυνα ζωνης της Νηαρ,οδηγησαν σε ενα πολυ καλο 8λεπτο περιπου για τους γηπεδουχους,διαστημα που ηταν ουσιαστικα και το μοναδικο που ειχαν το πανω χερι.
Με εναυσμα ενα χαιλαιτ-καρφωμα του JIMMY BUTLER NIKΟΥ ΚΑΠΕΤΖΟΓΛΟΥ,η Νηαρ καταφερε να προηγηθει 27-26 καπου στο 17'.
Ο γοργοποδαρος Καπετζογλου μας χαρισε αρκετες θεαματικες φασεις σε αυτο κυριως το διαστημα,τιμωρωντας τις αργες επιστροφες του Νικηφορου.

Ο Νικηφορος γυρισε και αυτος με την σειρα σε αμυνα ζωνης,βαζοντας στοπ στον ενθουσιασμο της Νηαρ.Καθοριστικος σε αυτο το διαστημα ο Βασιλης Συγλετος που πετυχε 2 σημαντικα 3ποντα και τελικα το σερι εφτασε στο 0-16 (27-42)!!!!

Πολυ κακη 3η περιοδος,με τη Νηαρ να ειναι εντελως αστοχη και να μην μπορει να αντιδρασει.Ειδικα ο Χατζηκωστης πρεπει να τελειωσε το ματς με κατι σαν 1/10 τριποντα!!!!!

Η Νηαρ εκανε την υστατη προσπαθεια στην 4η περιοδο,με τον Μαγκο να δινει μια εξτρα βοηθεια στον Καπετζογλου,αλλα δεν μπορεσε να μειωσει περισσοτερο απο το 49-54.
Ο Νικηφορος ψυχραιμος κρατησε τη νικη,με τον Ζαχαροπουλο πολυ καλο στην 4η περιοδο.

ΚΑΜΝΙΩΤΗΣ-ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ-ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ κορυφαια 3αδα για το Νικηφορο,ενω μονο ο ΚΑΠΕΤΖΟΓΛΟΥ σταθηκε στο υψος των περιστασεων για τη Νηαρ Ηστ.
MENEGIN11
QUOTE(gspara @ Jan 25 2016, 23:41 ) *
NHAΡ ΗΣΤ-ΝΙΗΦΟΡΟΣ 50-58 (13-22,27-38,32-46,50-58).

Δευτερο σερι διπλο για τον Νικηφορο που περασε ανετα και καθαρα απο την Καισαριανη,αν και στο φιναλε πηγε να κανει τα ευκολα δυσκολα.Η Νηαρ ομως,στο τελευταιο της χαρτι για την μαχη της σωτηριας,μονο σιδερα δεν ετρωγε και με τον συγκινητικο Καπετζογλου,απελπιστικα μονο,δεν ηταν δυνατον να κερδισει τον σοβαρο και σαφεστατα πιο γεματο Νικηφορο.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ........ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ-ΚΑΠΕΤΖΟΓΛΟΥ-ΜΑΓΚΟΣ-ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ-ΚΑΛΑΡΑΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ....ΠΑΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ-ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ-ΚΑΜΝΙΩΤΗΣ-ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Ο Νικηφορος ξεκινησε αποφασισμενος να καθαρισει νωρις το παιχνιδι,με σαφεστατο πλανο την αξιοποιηση του Σιαμανδουρα απεναντι στην αδυναμη φροντλαιν των γηπεδουχων.Ο σεντερ του Νικηφορου κυριαρχησε στην ρακετα και πηρε μολις μετα απο 1,5 λεπτο αγωνα,το δευτερο φαουλ του Καλαρα.
Παραλληλα,με τον Βαμβακιδη να ξεκιναει 'καυτος' τον αγωνα(3 τριποντα στην 1η περιοδο) και τον Καμνιωτη σταθερα φορμαρισμενο,προηγηθηκε 11-22 στο 8'.
Το 2ο φαουλ ομως του καθοριστικου για την λειτουργια της ομαδας Καμνιωτη και η αμυνα ζωνης της Νηαρ,οδηγησαν σε ενα πολυ καλο 8λεπτο περιπου για τους γηπεδουχους,διαστημα που ηταν ουσιαστικα και το μοναδικο που ειχαν το πανω χερι.
Με εναυσμα ενα χαιλαιτ-καρφωμα του JIMMY BUTLER NIKΟΥ ΚΑΠΕΤΖΟΓΛΟΥ,η Νηαρ καταφερε να προηγηθει 27-26 καπου στο 17'.
Ο γοργοποδαρος Καπετζογλου μας χαρισε αρκετες θεαματικες φασεις σε αυτο κυριως το διαστημα,τιμωρωντας τις αργες επιστροφες του Νικηφορου.

Ο Νικηφορος γυρισε και αυτος με την σειρα σε αμυνα ζωνης,βαζοντας στοπ στον ενθουσιασμο της Νηαρ.Καθοριστικος σε αυτο το διαστημα ο Βασιλης Συγλετος που πετυχε 2 σημαντικα 3ποντα και τελικα το σερι εφτασε στο 0-16 (27-42)!!!!

Πολυ κακη 3η περιοδος,με τη Νηαρ να ειναι εντελως αστοχη και να μην μπορει να αντιδρασει.Ειδικα ο Χατζηκωστης πρεπει να τελειωσε το ματς με κατι σαν 1/10 τριποντα!!!!!

Η Νηαρ εκανε την υστατη προσπαθεια στην 4η περιοδο,με τον Μαγκο να δινει μια εξτρα βοηθεια στον Καπετζογλου,αλλα δεν μπορεσε να μειωσει περισσοτερο απο το 49-54.
Ο Νικηφορος ψυχραιμος κρατησε τη νικη,με τον Ζαχαροπουλο πολυ καλο στην 4η περιοδο.

ΚΑΜΝΙΩΤΗΣ-ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ-ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ κορυφαια 3αδα για το Νικηφορο,ενω μονο ο ΚΑΠΕΤΖΟΓΛΟΥ σταθηκε στο υψος των περιστασεων για τη Νηαρ Ηστ.

δεν αντεξες,αφησες το ντερνπι κ πηγες να δεις το φιλο σου
gspara
QUOTE (periman @ Jan 26 2016, 00:03 ) *
δεν αντεξες,αφησες το ντερνπι κ πηγες να δεις το φιλο σου

χαχαχα.......εχουμε τις αδυναμιες μας smile.gif .Ειχα και την καβαντζα της εσκα και ημουνα ανετος.
Ματσαρα πρεπει να εγινε.Πηγες?
MENEGIN11
QUOTE(gspara @ Jan 26 2016, 00:09 ) *
χαχαχα.......εχουμε τις αδυναμιες μας smile.gif .Ειχα και την καβαντζα της εσκα και ημουνα ανετος.
Ματσαρα πρεπει να εγινε.Πηγες?

οχι,πηγα εξαρχεια με παρεα,για αν παω για ποτακι μετα.
gspara
QUOTE (periman @ Jan 26 2016, 00:12 ) *
οχι,πηγα εξαρχεια με παρεα,για αν παω για ποτακι μετα.

Πληρης ο Διαγορας τελικα???Δεληγιαννης καλος?
MENEGIN11
QUOTE(gspara @ Jan 26 2016, 00:15 ) *
Πληρης ο Διαγορας τελικα???Δεληγιαννης καλος?

πληρης αν κ δεν επαιξε παπαδολιας ο οποιος ομως καθοταν στο παγκο.λυθηκε το μυστηριο ,ρωτησα κ μου ειπαν οτι ηταν αρρωστος ενω ο κουμπουρας ειχε τραβηγμα(μιλαω για τα ματς με αιολο κ κορωπι).αυτος επαιξε παντως κανα δεκαπενταλεπτο,οπως ολοι σχεδον οι μπροστινοι κ μετα γινονταν αλλαγες με το ρολοι με συμμετοχη 2 μικρων για σχεδον 10 λεπτα.δεληγιαννης σαφως επηρεασμενος απο τη περιπετεια υγειας που περασε,δε φανηκε καθολου,κ εγκλωβιστηκε απο τα οβερ πλει σκαλωμενου - μονεου,ενω αυτη τη φορα τον επαιξαν παγιδα(early trap) κ τον εβγαλαν εκτος παιχνιδιου.δε ξερω αν σκοραρε κιολας.
pain of salvation
Τι έγινε? Δε βλέπω κίνηση.Ατόνισε το ενδιαφέρον?
Gkos
QUOTE (pain of salvation @ Jan 26 2016, 15:28 ) *
Τι έγινε? Δε βλέπω κίνηση.Ατόνισε το ενδιαφέρον?


Πες τα,εφυγα και ρημαξε το φόρουμ χαχαχαχα smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.