Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A ' ΕΣΚΑ 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Swko10
Όλοι οι σκόρερς της Ά Εσκα σε κατάταξη.

Από το νο.1 μέχρι το νο. 166, υπάρχουν καταγεγραμμένοι και σε πλήρη κατάταξη οι σκόρερς της Ά Εσκα. Προηγείται ο Μάικ Ευαγγελίτσης, ακολουθεί ο Τσακίρης του Ιωνικού με ένα ματς λιγότερο και Γκίνης με Καπετζόγλου έρχονται με φόρα. Ότι καλύτερο να έχουμε μία συνολική εικόνα για τους κόπους των ομάδων σε αυτό το μίνι αφιέρωμα.

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/12/blog-post_59.html
push
QUOTE (loufer @ Dec 10 2015, 11:29 ) *
Προβλέπω 3-4 αθηναϊκές να πέφτουν, οπότε πάμε πάλι σε τρομακτικά σενάρια για την Α (5 ή 6 ομάδες για φούντο)!!!

Τοσες θα πεσουν σιγουρα και καποια στιγμη θα πρεπει να σκεφτει και τα πλει αουτ η εσκα ετσι ωστε να δινουν μαχη οι ομαδες και να μην θεωρουνται πεσμενες ομαδες απ τα μισα και αδιαφορες...οπως ακομα και να κανει σαν ενα ματς all star σε μερες τετοιες γιορτινες που θα ανεβασουν ακομα την εσκα..

Υ.Γ πηρα αδεια απ την δουλεια μια βδομαδα και ηρθα αραχωβα..live το ματσακι την δευτερα καντε κ ας χωρισω
fastbreak70
οποιος ξερει ας αναφερει ποιο παιχνιδι εχει σε βιντεο.....
MENEGIN11
QUOTE(fastbreak70 @ Dec 13 2015, 14:32 ) *
οποιος ξερει ας αναφερει ποιο παιχνιδι εχει σε βιντεο.....

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
push
QUOTE (periman @ Dec 13 2015, 17:15 ) *
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Το live ισχυει να το δουμε η μπαααα....;
MENEGIN11
Λοιπον επειδή ρωτάνε πολύ.έχει πέσει το 14 που είναι κενό,έχει πεσει -πέφτει ο 13 κατευθείαν, κ επειδή σπορτιγκ- Ηλυσιακός-ΦΕΑ-κ μετα τη σημερινή ήττα απο τη Σπάρτη,θα πεσει κ η ν.Ιωνία, θα πέσουν απο α ΕΣΚΑ ο 12ος,ο 11ος,ο 10ος κ ο 9ος.για νένα σίγουρα.απο κει κ πέρα δε ξέρω τι θα γίνει με Πετρούπολη η Μαρούσι,γιατί ανάλογα πως θα εμφανιστούν οι κρητικές ομάδες απο θέμα οικονομικών το δεύτερο γύρο,ίσως κινδυνεύσουν μια απο τις 2 κ έτσι ίσως κινδυνεύσει κ ο 8ος της βαθμολογίας της α ΕΣΚΑ.
gspara
QUOTE (push @ Dec 13 2015, 18:54 ) *
Το live ισχυει να το δουμε η μπαααα....;

Ναι,ισχυει κανονικα.ΔΑΦΝΗ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ απο το καναλι της Εσκα.
shanti
Βαση προκήρυξης φέτος δεν πέφτει μόνο 1 από Α ΕΣΚΑ μιας και οι ομάδες είναι -1 λιγοτερες?

Πιο πιθανόν για φέτος 1 + 3 από Γ Εθνική ( δίνω στη Νέα Ιωνία πιο πολλές πιθανότητες να το παλέψει).
Swko10
Φωτιά όλη η Ά Εσκα και για κερασάκι, Δάφνη-Διαγόρας. (Ά Εσκα)

Η ώρα της μάχης των μαχών έφτασε. Δάφνη εναντίον Διαγόρα η αναμέτρηση της εβδομάδας και ή πάμε για πρόωρη στέψη, ή το πρωτάθλημα αρπάζει φωτιά. Ντέρμπι έχουμε και στον Ταύρο, γειτονικό ραντεβού στο ''Σίτι'' και αν τα δει κανείς από κοντά, όλα τα ματς της εβδομάδας, έχουν τρομερό βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την έμπνευσή μας για αυτήν την αγωνιστική, να μας προτρέπει να γείρουμε στο δεύτερο δίποντο των Αμπελοκήπων, αλλά και σε ίκες των φιλοξενούμενων στα ντέρμπι. Δείτε πρόγραμμα, προβλέψεις και βαθμολογία, λίγη ώρα πριν βρεθείτε σε κάποιο κλειστό. SPORTSOFFICERS


http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/12/...6.html?spref=fb
Zourinho
ΑΙΟΛΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ =1
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ =2
ΔΑΦΝΗ Δ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ =1
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ =1
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ =1
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΟΚΧ tongue.gif
push
ΑΙΟΛΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ =1
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ =2
ΔΑΦΝΗ Δ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ =2
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ =1
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ =1
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΟΚΧ=2
MENEGIN11
ΑΙΟΛΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ =1
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ =1
ΔΑΦΝΗ Δ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ =1
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ =1
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ =1
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΟΚΧ=2
κ το δαφνη διαγορας κ το εσπερος πορφυρας,το δινει γνωστη σελιδα στο στοιχημα 1.9 με +3 στους φιλοξενουμενους.ωςσυνηθως,θα κλεισει μετα τις 10 το πρωι οταν το παρουν χαμπαρι εσκα - εσκανα
jhantzop
ΑΙΟΛΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2
ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 1
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
gspara
ΑΙΟΛΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 1
Ντερμπυ πενταδας.Και τηλεοπτικο να μην ηταν το Δαφνη-Διαγορας,αυτο θα επελεγα να παρακολουθησω λογω της ενεργης συμμετοχης πολλων ταλαντουχων νεαρων και στις δυο ομαδες.Και οι δυο προερχονται απο μετριες εμφανισεις,αλλα εδω σιγουρα θα μασανε σιδερα.Παω οριακα στην αηττητη μεχρι τωρα εδρα του Αιολου.

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 2
Ισως αδικω τον ΓΣΧ καθως δεν τον εχω δει καθολου,αλλα θα παω στο διπλο λογω Χριστοφακη.

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1
Εκτος απο τους παιχτες-προσωπικοτητες στα μεγαλα παιχνιδια θα χρειαστουν και οι ρολιστες-πολυτελειας και η Δαφνη εχει περισσοτερους.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
Καλυτερη ομαδα και σε καλυτερη κατασταση.

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
Αν δεν εχουν χασει τον ρυθμο τους,ευκολα η δυσκολα θα κερδισουν.Ειναι και περισσοτεροι,ποση ωρα να αντεξει στο τεμπο τους η Νηαρ.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
Διπλο εκτος αν σουταρουν οπως στο Αιγαλεω.
doctor_dru
ΑΙΟΛΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 1
Δεν έχει την αίγλη του Δάφνη-Διαγόρας αλλά και εδώ αναμένεται ντέρμπι.Αν ο Ιωνικός παρουσιαστεί όπως με το Αιγάλεω,δίνω προβάδισμα στους γηπεδούχους

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 1
Μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους λόγω Ευαγγελίτση

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1
Μεγαλύτερο βάθος η Δάφνη.Αν το εκμεταλλευτεί θα έχει το προβάδισμα

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
Η απειρία και οι κακές επιλογές στο τέλος τους στοίχισαν την νίκη την προηγούμενη αγωνιστική.Αν δεν έχει πρόβλημα με τα φάουλ ο Τάγαρης θα επικρατήσουν καθώς είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους φιλοξενούμενους

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
Πιο πολλές λύσεις,δυνατή έδρα και ο άσσος θα ρθει εύκολα ή δύσκολα

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
Πέφτει αρκετά η απόδοση του ΑΟΚ στα εκτός και γι'αυτό θα ρισκάρω με τον άσσο
Swko10
Πρώτη και καλύτερη η Δάφνη Δαφνίου (Α΄ ΕΣΚΑ)


Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Δάφνη Δαφνίου ''προστάτεψε'' την έδρα της πανηγυρίζοντας τη νίκη απέναντι στον Διαγόρα Δρυοπιδέων και συνεχίζει να χαίρεται την μοναξιά της κορυφής αήττητη. Ο Ιωνικός Ν.Φ. παρέμεινε στις υψηλές θέσεις μετά το διπλό απέναντι στον Αίολο Ταύρου ενώ η Παλατιανή πήρε δυο υπερπολύτιμους βαθμούς απέναντι στον ΓΣ Χαλανδρίου. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/12/blog-post_40.html
gspara
ΑΙΟΛΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 76-79 (19-16,40-38,55-53).

Mε ηγετη τον απολαυστικο ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΚΙΡΗ 77.gif ο Ιωνικος πετυχε σπουδαιο διπλο σε μια φοβερη ματσαρα αναμεσα σε δυο πολυ μεγαλες ομαδες!!!!

Ευεργετικη η κινηση του ΑΛΕΞΗ ΚΑΡΑΤΖΑ, μετα το τριποντο του Κορκοσουρα στο 36' (66-63), να χαμηλωσει το σχημα του και να παιξει με τον Ζηρο στο 5 και τον Υφαντη στο 4.
Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ με 7 συνεχομενους ποντους εδωσε προβαδισμα 66-70 στον Ιωνικο και λιγο αργοτερα ο Τσακιρης με 2 μεγαλα καλαθια εγραψε το 68-74 καθαριζοντας το παιχνιδι.

ΑΙΟΛΟΣ............ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ-ΚΟΡΚΟΣΟΥΡΑΣ-ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ..........ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΤΣΑΚΙΡΗΣ-ΖΗΡΟΣ-ΥΦΑΝΤΗΣ-ΣΤΡΑΓΚΑΣ

Με εξαιρεση το πρωτο 5λεπτο και το πολυ καλο ξεκινημα του Αιολου(12-2),το ματς εξελιχθηκε σε ενα αμφιρροπο ντερμπυ και ενα απολαυστικο μπραντεφερ αναμεσα στους παιχταραδες ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΚΙΡΗ-ΠΕΤΡΟ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ!!!!!!

Ο Ιωνικος πλεον εδραιωνεται για τα καλα στην 5αδα και κυνηγαει ενα καλο πλασαρισμα.
Εκτος απο τον Τσακιρη και τον καθοριστικο Υφαντη,πολυ μεγαλο παιχνιδι εκανε ο αφανης ηρωας ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΡΟΣ,ο οποιος οδευει κατευθειαν για rookie of the season!!!!!!
Eκτος απο επιθετικες λυσεις,εκανε για μια ακομη φορα απειρη βρωμικη δουλεια και ειχε απιστευτη ενεργεια.Δεν νομιζω να υπηρχε διεκδικηση στο ριμπαουντ που να μην ηταν μεσα.Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Σ!!!!!!!!!!
Το καλυτερο του παιχνιδι με την φανελα του Ιωνικου εκανε και ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΟΛΗΣ,με σκορ και πολυ καλες αμυνες στον Κορκοσουρα.

Ο Αιολος εχασε μια κρισιμη μαχη,αλλα πιστευω θα διεκδικησει μεχρι τελους την εισοδο του στην 5αδα.
Αποψε ειχε την απουσια του Αφαλιδη,ενω ο Καδηγιαννοπουλος σε μολις 2 περιπου λεπτα συμμετοχης στο 1ο ημιχρονο εκανε 3 φαουλ(!!!!) και δεν ξαναχρησιμοποιηθηκε.
Εκτος του καταπληκτικου Αθανασουλα,φοβερος στο 1ο ημιχρονο ο ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ,αλλα δεν ειχε αναλογη συνεχεια στο δευτερο.Εξαιρετικη περιπτωση ομως ο νεαρος πλει με τα εντυπωσιακα μακρια ακρα.Αν δουλεψει παραπανω τα ποδια του,σιγουρα θα παιξει για παραπανω κατηγορια.
Ο ΚΟΡΚΟΣΟΥΡΑΣ παλεψε,πηρε πολλες προσπαθειες,σκοραρε,αλλα γενικα ηταν αστοχος και δυσκολευτηκε πολυ απο την αμυνα του Ιωνικου.
Το πουλεν μου,ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΓΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ,εκανε πολυ καλο 2ο ημιχρονο.

ΚΟΥΚΑΚΙ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ 75-70 (39-35).

Εδω προλαβαμε ολοκληρο το 2ο ημιχρονο,το οποιο ηταν πολυ καλο και ενδιαφερον.
Η Νηαρ καταφερε να μεινει ανταγωνιστικη μεχρι το φιναλε,οταν ο Μαγκος με μια ηρωικη μπουκα,καταφερε να μειωσει 73-70.Ο ιδιος παιχτης ομως αστοχησε στο 3ποντο της ισοφαρισης περιπου 20'' πριν το φιναλε και ο Τσελιος με 2/2 βολες εγραψε το τελικο σκορ.

Το Κουκακι με 5 γρηγορους ποντους του Τσελιου καταφερε να αγγιξει την διψηφια διαφορα στο ξεκινημα του 2ου ημιχρονου,αλλα η Νηαρ μειωσε γρηγορα στους τρεις και το παιχνιδι ηταν ντερμπυ μεχρι τελους.

Για οσο διαστημα ειδα,κορυφαιος του Κουκακιου ηταν ο Κατσικακης.Πολυ καλος στην 3η περιοδο ο Καμπερης και στην 4η ο Μοσχονας.
Απουσιασαν Μπουκας-Κοσμας,αλλα ηταν στην 12αδα ο ''παλιος'' Ρακιντζακης.

Απο τη Νηαρ Ηστ που απουσιαζε ο Μπουραζανης,κορυφαιοι οι 2 γνωστοι σωματοφυλακες Χατζηκωστης-Καπετζογλου και πολυ καλος ο Καλαρας.
Απορω με την συνεχιζομενη αγωνιστικη 'κοιλια' του πολυ καλου Γκουτσιδη.
Θα το παλεψει η Νηαρ.Αποψε ειδα οτι εχει ανοιξει το ροτεισον και εχουν προστεθει καποια νεα παιδια(βοηθησαν το 7 και το 15).

Ευκαιριας δοθεισης(ρεπο),εγινε και η απαραιτητη κατασκοπεια απο πλευρας Πευκης,ενοψει του ντερμπυ της επομενης αγωνιστικης αναμεσα σε Πευκη και Κουκακι.
push
Η φροντ λαι των γηπεδουχων νικησε τους κοντους του Διαγορα..εννοω το πλεονεκτημα των δυο ομαδων ηταν εκει και τελικα επικρατησαν οι ψηλοι..σπανιο αλλα συμβαινει..ματσαρα οι Φιλιπποπουλος Τασουλας..το ιδιο απο Σκαλωμενο Τρικαλιωτη με τον τελευταιο να κανει δυο σημαντικα λαθη στο τελος για την κλαση του..Πολυ καλος ο Κορρες οπως και ο Καρασταματης απ τον Διαγορα..πηρε προβαδισμα μεγαλο η Δαφνη πια και ολα εξαρτωνται απ αυτην..Ματσαρα απιστευτη!!ντερμπι αληθινο με τα ολα του και τελειο σπικαζ απο Καβαλιερατο..τυχεροι οσοι το ειδαν σιγουρα αλλα και εμας που το ειδαμε τωρα μας εβγαλε ασπροπροσωπους ο Καβς!!


giolit
QUOTE (push @ Dec 15 2015, 11:39 ) *
Η φροντ λαι των γηπεδουχων νικησε τους κοντους του Διαγορα..εννοω το πλεονεκτημα των δυο ομαδων ηταν εκει και τελικα επικρατησαν οι ψηλοι..σπανιο αλλα συμβαινει..ματσαρα οι Φιλιπποπουλος Τασουλας..το ιδιο απο Σκαλωμενο Τρικαλιωτη με τον τελευταιο να κανει δυο σημαντικα λαθη στο τελος για την κλαση του..Πολυ καλος ο Κορρες οπως και ο Καρασταματης απ τον Διαγορα..πηρε προβαδισμα μεγαλο η Δαφνη πια και ολα εξαρτωνται απ αυτην..Ματσαρα απιστευτη!!ντερμπι αληθινο με τα ολα του και τελειο σπικαζ απο Καβαλιερατο..τυχεροι οσοι το ειδαν σιγουρα αλλα και εμας που το ειδαμε τωρα μας εβγαλε ασπροπροσωπους ο Καβς!!


συμφωνώ, το παιχνίδι κρίθηκε στην ποιότητα της γηπεδούχου ομάδας και ενώ σε όλη σχεδόν την διάρκεια του ματς ήταν πίσω στο τέλος λόγω της ανωτερότητας των γηπεδούχων κυρίως όπως λεει και ο push στους ψηλούς της πήρε τη νίκη. Παρότι οι γηπεδούχοι κατα την δι'αρκεια του ματς έχασαν αρκετά αμυντικά ριμπαουντ στο τελος τα ριμπάουντ και η ψυχραιμία τους στις βολες τους εδωσαν τον αγώνα. Από την Δάφνη εχτές πολύ καλοί οι Φιλιππόπουλος-τασούλας (νομίζω το καλύτερο δίδυμο ψηλών της Α') και Κορρές που βγάζει τρομερή ενέργεια και ταχύτητα (ο καλύτερος σε αυτό το κομμάτι με διαφορά στην κατηγορία). Από τον διαγόρα τρομερή εντύπωση μου έκανε ο καράμπαμπας πολύ καλός παίχτης - πολυεργαλείο. Μονοδιάστατος εχτές ο Σκαλωμένος ενώ ο Τρικαλιώτης κράταγε πολύ ώρα την μπάλα στα χε΄ρια του με αποτέλεσμα κυρίως στο φινάλε του παιχνιδιού να κάνουν βεβιασμένες ενέργειες και λάθη. Η γενική εικόνα που έχω από το χθεσινό ματς είναι ότι η δάφνη έπαιζε το παιχνίδι του σκύλου με την γάτα μένοντας απλά κοντά στο σκορ και ότι στο τέλος απλά έσφιξε την άμυνά της και οι φιλοξενούμενοι σε αρκετές απο τις τελευταίες επιθέσεις δεν καταφέρανε ούτε να κάνουν σουτ. Τρομερή πραγματικά ατμόσφαιρα στο γήπεδο με πολύ πολύ μπασκετικ΄΄ο κοινό , δίπλα μου καθόταν Παπαμακάριος, παραδίπλα καράμπουλας και αρκετοι προπονητές από πιο πάνω κατηγορίες. Φάση του αγώνα το ''υδραυλικό'' καλάθι του καραμπαμπα στο δ' δεκάλεπτο..
tommie1983
QUOTE (push @ Dec 15 2015, 10:39 ) *
Η φροντ λαι των γηπεδουχων νικησε τους κοντους του Διαγορα..εννοω το πλεονεκτημα των δυο ομαδων ηταν εκει και τελικα επικρατησαν οι ψηλοι..σπανιο αλλα συμβαινει..ματσαρα οι Φιλιπποπουλος Τασουλας..το ιδιο απο Σκαλωμενο Τρικαλιωτη με τον τελευταιο να κανει δυο σημαντικα λαθη στο τελος για την κλαση του..Πολυ καλος ο Κορρες οπως και ο Καρασταματης απ τον Διαγορα..πηρε προβαδισμα μεγαλο η Δαφνη πια και ολα εξαρτωνται απ αυτην..Ματσαρα απιστευτη!!ντερμπι αληθινο με τα ολα του και τελειο σπικαζ απο Καβαλιερατο..τυχεροι οσοι το ειδαν σιγουρα αλλα και εμας που το ειδαμε τωρα μας εβγαλε ασπροπροσωπους ο Καβς!!

Τι να πούμε για Καβαλιεράτο, να το απολαμβάνεις λες και είναι ευρωλίγκα. Και το σημαντικότερο είναι 100% μπασκετικός.
push
QUOTE (giolit @ Dec 15 2015, 17:28 ) *
συμφωνώ, το παιχνίδι κρίθηκε στην ποιότητα της γηπεδούχου ομάδας και ενώ σε όλη σχεδόν την διάρκεια του ματς ήταν πίσω στο τέλος λόγω της ανωτερότητας των γηπεδούχων κυρίως όπως λεει και ο push στους ψηλούς της πήρε τη νίκη. Παρότι οι γηπεδούχοι κατα την δι'αρκεια του ματς έχασαν αρκετά αμυντικά ριμπαουντ στο τελος τα ριμπάουντ και η ψυχραιμία τους στις βολες τους εδωσαν τον αγώνα. Από την Δάφνη εχτές πολύ καλοί οι Φιλιππόπουλος-τασούλας (νομίζω το καλύτερο δίδυμο ψηλών της Α') και Κορρές που βγάζει τρομερή ενέργεια και ταχύτητα (ο καλύτερος σε αυτό το κομμάτι με διαφορά στην κατηγορία). Από τον διαγόρα τρομερή εντύπωση μου έκανε ο καράμπαμπας πολύ καλός παίχτης - πολυεργαλείο. Μονοδιάστατος εχτές ο Σκαλωμένος ενώ ο Τρικαλιώτης κράταγε πολύ ώρα την μπάλα στα χε΄ρια του με αποτέλεσμα κυρίως στο φινάλε του παιχνιδιού να κάνουν βεβιασμένες ενέργειες και λάθη. Η γενική εικόνα που έχω από το χθεσινό ματς είναι ότι η δάφνη έπαιζε το παιχνίδι του σκύλου με την γάτα μένοντας απλά κοντά στο σκορ και ότι στο τέλος απλά έσφιξε την άμυνά της και οι φιλοξενούμενοι σε αρκετές απο τις τελευταίες επιθέσεις δεν καταφέρανε ούτε να κάνουν σουτ. Τρομερή πραγματικά ατμόσφαιρα στο γήπεδο με πολύ πολύ μπασκετικ΄΄ο κοινό , δίπλα μου καθόταν Παπαμακάριος, παραδίπλα καράμπουλας και αρκετοι προπονητές από πιο πάνω κατηγορίες. Φάση του αγώνα το ''υδραυλικό'' καλάθι του καραμπαμπα στο δ' δεκάλεπτο..

Το παιχνιδι ηταν ανταξιο των προσδοκιων,της διαφημισης και τις ποιοτητας των παικτων..ομαδες που μπορουσαν να διεκδηκουσαν μεχρι και ανοδο στην γ εθνικη..πραγματικα πολυ ωραιο ματς..πολυ μεγαλο ματς!!
Swko10
Η πεντάδα της εβδομάδας από τους SPORTSOFFICERS. 11η Αγωνιστική (Ά Εσκα)

Μόνη πρώτη και με απόσταση ασφαλείας είναι πλέον η Δάφνη Δαφνίου, με τη μάχη για την πεντάδα να έχει τρομερό ενδιαφέρον και η συνέχιση του πρωταθλήματος να αναμένεται με αγωνία, αφού υπάρχουν μάχες σε αρχή μέση και ουρά. Εμείς για ακόμα μία εβδομάδα σας έχουμε τους καλύτερους της αγωνιστικής. SPORTSOFFICERS



http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/12/...cers-11_15.html

Κορρές: «Παίζουμε ο ένας για τον άλλο στην Δάφνη»

Η Δάφνη Δαφνίου κοιτάζει το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ από το… ρετιρέ της βαθμολογίας και ο Γιώργος Κορρές μιλώντας στο Superbasket.gr τόνισε πως ο κάθε παίκτης της ομάδας του Μάριου Δεσποτάκη παίζει -πρωτίστως- για τον συμπαίκτη του.



http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/12/blog-post_53.html
gspara
QUOTE (Swko10 @ Dec 15 2015, 19:44 ) *
Η πεντάδα της εβδομάδας από τους SPORTSOFFICERS. 11η Αγωνιστική (Ά Εσκα)

Μετα την χθεσινη συμβολη του στη νικη του Ιωνικου,θεωρω οτι ο Αλεξης Καρατζας αξιζε εστω εξισου για κοουτς της αγωνιστικης.Θεωρω οτι ειναι ο πιο αδικημενος,ασχετα αν ειναι απλα μια τιμητικη διακριση.
Εκτος αν του απονεμηθει ο τιτλος του κοουτς της χρονιας γιατι καταφερε να ανεβασει επιπεδα ενα ροστερ πολυ χαμηλου μπατζετ και να φτιαξει ενα πολυ ελκυστικο κραμα εμπειρων και νεαρων ταλαντουχων αθλητων!!!
denny
QUOTE(gspara @ Dec 15 2015, 21:17 ) *
Μετα την χθεσινη συμβολη του στη νικη του Ιωνικου,θεωρω οτι ο Αλεξης Καρατζας αξιζε εστω εξισου για κοουτς της αγωνιστικης.Θεωρω οτι ειναι ο πιο αδικημενος,ασχετα αν ειναι απλα μια τιμητικη διακριση.
Εκτος αν του απονεμηθει ο τιτλος του κοουτς της χρονιας γιατι καταφερε να ανεβασει επιπεδα ενα ροστερ πολυ χαμηλου μπατζετ και να φτιαξει ενα πολυ ελκυστικο κραμα εμπειρων και νεαρων ταλαντουχων αθλητων!!!

Σέβομαι την άποψη σου gspara αλλά κόουτς της χρονιας αν συνεχίσει έτσι είναι ο Δεσποτακης. Έχει παρουσιάσει μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ μεν- αλλά πραγματική μηχανή ικανή να τα καταφέρει και σε άμυνα κ επίθεση το ίδιο καλα, να παίζει ωραία, να βγάζει πάθος και ομαδικότητα. Δεν είναι εύκολο αυτό με παίχτες β εθνικής σε πρωτάθλημα α ΕΣΚΑ. Αν προσέξουμε ειδικά τις άλλες 2 ομάδες αυτού του επιπέδου εμενα με εντυπωσιάζει η συνοχή της δάφνης. Γιαυτό πιστεύω πως θα βγει πρώτη και ας μην έχει το πιο ταλαντούχο ρόστερ. Ο Καρατζάς επιβεβαιώνει ότι είναι πολύ καλος αλλά επίπεδο τον ιωνικο τον ανεβάζει ο Τσακίρης.
loufer
QUOTE(denny @ Dec 16 2015, 01:29 ) *
Ο Καρατζάς επιβεβαιώνει ότι είναι πολύ καλος αλλά επίπεδο τον ιωνικο τον ανεβάζει ο Τσακίρης.


Μας κάνεις πλάκα? Ο Δεσποτάκης θα ανέβει δύο κατηγορίες με ρόστερ που θα ζήλευαν ομάδες της Γ εθνικής. Ο Ιωνικός φέτος με μοναδικό παίκτη-ηγέτη-σκόρερ τον Τσακίρη και τρεις πιτσιρικάδες άπειρους στην κατηγορία αλλά καμικάζι, χωρίς άσσο και σέντερ (εφόσον κάνουν πολύ άσχημο πρωτάθλημα ο Δημητρακούλης με τον Στράγκα) χτυπάει την τρίτη θέση και έχει δυσκολέψει αφάνταστα τους πρωτοπόρους. Αυτό εάν δεν είναι δουλειά του προπονητή τότε ποιανού είναι? Δεν υπάρχει άλλος προπονητής που να διαβάζει το παιχνίδι του αντιπάλου και να στήνει ομάδες σαν τον Καρατζά.
Υ.Γ.: Θυμήσου πέρσι το παιχνίδι στο Γέρακα...
push
QUOTE (loufer @ Dec 16 2015, 09:14 ) *
Μας κάνεις πλάκα? Ο Δεσποτάκης θα ανέβει δύο κατηγορίες με ρόστερ που θα ζήλευαν ομάδες της Γ εθνικής. Ο Ιωνικός φέτος με μοναδικό παίκτη-ηγέτη-σκόρερ τον Τσακίρη και τρεις πιτσιρικάδες άπειρους στην κατηγορία αλλά καμικάζι, χωρίς άσσο και σέντερ (εφόσον κάνουν πολύ άσχημο πρωτάθλημα ο Δημητρακούλης με τον Στράγκα) χτυπάει την τρίτη θέση και έχει δυσκολέψει αφάνταστα τους πρωτοπόρους. Αυτό εάν δεν είναι δουλειά του προπονητή τότε ποιανού είναι? Δεν υπάρχει άλλος προπονητής που να διαβάζει το παιχνίδι του αντιπάλου και να στήνει ομάδες σαν τον Καρατζά.
Υ.Γ.: Θυμήσου πέρσι το παιχνίδι στο Γέρακα...

Συμφωνω απολυτα!!ειναι ο καλυτερος προπονητης στην κατηγορια!!ο Δεσποτακης διαχειριζεται καλα την ομαδα κςι αυτο πρεπει να το πουμε αλλα ο Καρατζας παιρνει ενα points παραπανω λογο ροστερ και το τι πσιρνει απ αυτο το ροστερ..
tekton
Πολλές φορές είναι πιο δύσκολο να φτιάξεις ομάδα (με την ουσιαστική έννοια της λέξης) με παίχτες εγνωσμένης αξίας παρά με νέους και άπειρους.
Πάντως και οι δύο περί ου ο λόγος είναι πολύ καλοί προπονητές.
Gourou
QUOTE (push @ Dec 16 2015, 10:33 ) *
Συμφωνω απολυτα!!ειναι ο καλυτερος προπονητης στην κατηγορια!!ο Δεσποτακης διαχειριζεται καλα την ομαδα κςι αυτο πρεπει να το πουμε αλλα ο Καρατζας παιρνει ενα points παραπανω λογο ροστερ και το τι πσιρνει απ αυτο το ροστερ..

Παιδιά για να τα βάλουμε σε μια σειρά...
Το Κουκακι έχει 00000000 budget !!! Δεν έχει ούτε Τσακίρη αλλά έχει 15 Τσακιράτους Ταλιμπάν...( με Ηλία Καμπέρη που δεν ξέρει ακόμα δεξί μπάσιμο...)οπότε τα περισσότερα credits πάνε στον προπονητή του Κουκακίου... 41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif shot.gif shot.gif shot.gif
pain of salvation
Πρέπει να ηρεμήσεις gourou
Gourou
QUOTE (pain of salvation @ Dec 16 2015, 13:07 ) *
Πρέπει να ηρεμήσεις gourou

Ήρεμος είμαι βρε παλιόπαιδο...!!! Απλά βοηθάω τους συμφορουμίτες με δεδομένα και στοιχεία που μπορει να μην γνωρίζουν έτσι ώστε να τα λαμβάνουν κι αυτά υπ´οψην τους...

QUOTE (pain of salvation @ Dec 16 2015, 13:07 ) *
Πρέπει να ηρεμήσεις gourou

Ασε που όλοι τους ειναι και λίγο Κουκάκι μέσα τους...!!!!!!! 24.gif 24.gif 24.gif smiley.gif smiley.gif 41.gif 41.gif 41.gif
MENEGIN11
αν ανατρεξουμε στις προγνωσεις του καλοκαιριου,θα δουμε οτι φαβορι για να πεσουν λιγο εως περισοτερο ολοι εδινα μεσα αιολο κ κουκακι.αρα οι προπονητες τους εχουν καταφερει να αλλαξουν την εικονα.ο ιωνικος η δαφνη,οπως κ ο διαγορας κ η πευκη εχουν πλησιασει-πετυχει τους στοχους τους σε πολυ γενικες γραμμες.σημειωτεων οτι πρεπει να κρινουμε τους προπονητες για τη φετινη κ μονο πορεια κ οχι γενικα για την αξια τους,πχ δεσποτακης δικαιωνει το τιτλο του φαβορι κ για αυτο κρινεται κ ως επιτυχημενος,ενω αντιστροφα καρατζας δινει βημα σε νεαρα παιδια συν τους 2 δικους του τσακιρη κ στραγκα.σε αντιθετες περιπτωσεις κ οι δυο παλαιοτερα δεν ειχαν το ιδιο αποτελεσμα,αφου ο καρατζας δε καταφερε να διαχειρηστει παιχτες προσωπικοτητες σε πεντελη(γ εθνικη) σπορτιγκ (γ εθνικη) μαρουσι (εθνικη) κ τις 3 φορες διεκοψε τη συνεργασια,ενω κ ο δεσποτακης σε ομαδα προτυπο ακαδημιων(απολλων) παρα τη μακροχρονια παραμονη του εκει δε καταφερε να αξιοποιησει νεους απο την ομαδα,που ειχε αξιολογη παρουσια στα εφηβικα.κ οι δυο κρινονται επιτυχημενοι γιατι βρισκονται ΦΕΤΟΣ με το καταλληλο υλικο που τους ταιριαζει στα χερια τους,αλλα για μενα οι προπονητες του κουκακιου κ του αιολου,εχουν κανει την υπερβαση κ παντα προς το παρον,γιατι οπως ελεγαν κ οι παλιοι,οι ομαδες δειχνουν ποιες θα πανε καλα μετα τα χριστουγγενα.
Gourou
QUOTE (periman @ Dec 16 2015, 15:30 ) *
αν ανατρεξουμε στις προγνωσεις του καλοκαιριου,θα δουμε οτι φαβορι για να πεσουν λιγο εως περισοτερο ολοι εδινα μεσα αιολο κ κουκακι.αρα οι προπονητες τους εχουν καταφερει να αλλαξουν την εικονα.ο ιωνικος η δαφνη,οπως κ ο διαγορας κ η πευκη εχουν πλησιασει-πετυχει τους στοχους τους σε πολυ γενικες γραμμες.σημειωτεων οτι πρεπει να κρινουμε τους προπονητες για τη φετινη κ μονο πορεια κ οχι γενικα για την αξια τους,πχ δεσποτακης δικαιωνει το τιτλο του φαβορι κ για αυτο κρινεται κ ως επιτυχημενος,ενω αντιστροφα καρατζας δινει βημα σε νεαρα παιδια συν τους 2 δικους του τσακιρη κ στραγκα.σε αντιθετες περιπτωσεις κ οι δυο παλαιοτερα δεν ειχαν το ιδιο αποτελεσμα,αφου ο καρατζας δε καταφερε να διαχειρηστει παιχτες προσωπικοτητες σε πεντελη(γ εθνικη) σπορτιγκ (γ εθνικη) μαρουσι (εθνικη) κ τις 3 φορες διεκοψε τη συνεργασια,ενω κ ο δεσποτακης σε ομαδα προτυπο ακαδημιων(απολλων) παρα τη μακροχρονια παραμονη του εκει δε καταφερε να αξιοποιησει νεους απο την ομαδα,που ειχε αξιολογη παρουσια στα εφηβικα.κ οι δυο κρινονται επιτυχημενοι γιατι βρισκονται ΦΕΤΟΣ με το καταλληλο υλικο που τους ταιριαζει στα χερια τους,αλλα για μενα οι προπονητες του κουκακιου κ του αιολου,εχουν κανει την υπερβαση κ παντα προς το παρον,γιατι οπως ελεγαν κ οι παλιοι,οι ομαδες δειχνουν ποιες θα πανε καλα μετα τα χριστουγγενα.

Σωστός ο παίχτης... 41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif 77.gif
denny
Δεν λεω οτι δεν ειναι καλος προπονητης ο Καρατζας loufer. Τον βοηθαει τρομερα ομως η παρουσια του τσακιρη στις ισορροπιες. Του δινει την μπαλα και κανει παιχνιδι απλα. Για αυτο το λογο τον βαζω ως τον 2ο καλυτερο της κατηγοριας.
Ο προπονητης του Αιολου επισης εχει κανει πολυ καλη δουλεια οπως και του κουκακιου.
Gourou οι παικτες του κουκακιου οπουδηποτε αλλου θα πληρωνοντουσαν. Οποτε το μηδενικο μπατζετ ας μην το λαβουμε υποψιν στην κουβεντα tongue.gif . Επιτυχια του προεδρου ειναι!
Gourou
QUOTE (denny @ Dec 16 2015, 17:05 ) *
Δεν λεω οτι δεν ειναι καλος προπονητης ο Καρατζας loufer. Τον βοηθαει τρομερα ομως η παρουσια του τσακιρη στις ισορροπιες. Του δινει την μπαλα και κανει παιχνιδι απλα. Για αυτο το λογο τον βαζω ως τον 2ο καλυτερο της κατηγοριας.
Ο προπονητης του Αιολου επισης εχει κανει πολυ καλη δουλεια οπως και του κουκακιου.
Gourou οι παικτες του κουκακιου οπουδηποτε αλλου θα πληρωνοντουσαν. Οποτε το μηδενικο μπατζετ ας μην το λαβουμε υποψιν στην κουβεντα tongue.gif . Επιτυχια του προεδρου ειναι!

Πολύ σωστός !!! Συμφωνώ απολύτως...!!! Οπότε το Κουκακι έχει και Προεδράρα .....!!! smiley.gif smiley.gif
gspara
QUOTE (periman @ Dec 16 2015, 15:30 ) *
.........σε αντιθετες περιπτωσεις κ οι δυο παλαιοτερα δεν ειχαν το ιδιο αποτελεσμα,αφου ο καρατζας δε καταφερε να διαχειρηστει παιχτες προσωπικοτητες σε πεντελη(γ εθνικη) σπορτιγκ (γ εθνικη) μαρουσι (εθνικη) κ τις 3 φορες διεκοψε τη συνεργασια,ενω κ ο δεσποτακης σε ομαδα προτυπο ακαδημιων(απολλων) παρα τη μακροχρονια παραμονη του εκει δε καταφερε να αξιοποιησει νεους απο την ομαδα,που ειχε αξιολογη παρουσια στα εφηβικα.κ οι δυο κρινονται επιτυχημενοι γιατι βρισκονται ΦΕΤΟΣ με το καταλληλο υλικο που τους ταιριαζει στα χερια τους,αλλα για μενα οι προπονητες του κουκακιου κ του αιολου,εχουν κανει την υπερβαση κ παντα προς το παρον,γιατι οπως ελεγαν κ οι παλιοι,οι ομαδες δειχνουν ποιες θα πανε καλα μετα τα χριστουγγενα.

Δεν θα συμφωνησω για τις προηγουμενες δουλειες του Καρατζα.
Στην Πεντελη και στην Α ΕΣΚΑ που ηταν τοτε,ειχε στησει μια πολυ καλη ομαδα.Εφυγε τον 2ο χρονο.Δεν μπορω να γνωριζω τον λογο,αλλα μονο σαν αποτυχημενος δεν εφυγε καθως ειχε αφησει την ομαδα με πολυ καλο ρεκορ και στις πρωτες θεσεις.Στο τελος εκεινης της χρονιας ηρθε η ανοδος για την Πεντελη στην Γ Εθνικη και πιστευω αξιζει μεγαλυτερο μεριδιο επιτυχιας απο τον Ταμπακη.

Την επομενη χρονια παλι Α Εσκα, ανεβασε το Σπορτιγκ στην Γ Εθνικη μετα απο ξεφρενη πορεια και πολυ χαμηλο μπατζετ.Στην Γ Εθνικη, με μπατζετ και παλι χαμηλο για την κατηγορια,ειχε φερει την ομαδα μια ανασα απο την 1η θεση,αλλα ηρθε εκεινο το ασχημο περιστατικο με εναν φιλαθλο να πεταει τον καδο στο κεφαλι του Ντιμπ και ολα ηρθαν τουμπα με τιμωριες και μηδενισμους.

Ακομα και η περσινη καταστροφικη χρονια του Αμαρουσιου δεν πιστευω οτι πρεπει να του πιστωθει.Σιγουρα εγιναν πολλα εκει που δεν μπορουμε να γνωριζουμε,αλλα ολοι οι φιλοι της ομαδας νομιζω συμφωνουν οτι ειναι ο τελευταιος που φταιει.
RudyKok
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1
Ένα από στάνταρ νομίζω της αγωνιστικής

ΝΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΙΟΛΟΣ 2
Μετά οπό δυο συνεχόμενες ήττες για τον Αίολο νομίζω πως δεν υπάρχουν περιθώρια άλλα. Αμφίβολος ο Μαρίνος για τους φιλοξενούμενους

ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
Άλλο να στάνταρ

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Είδα και τις δύο ομάδες πολύ πρόσφατα. Νομίζω αν παίξει πλήρης η Νήαρ θα περάσει

ΠΕΥΚΗ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Λόγω έδρας και μόνο. Αν τους υποτιμήσει η Πεύκη όμως θα χάσει και πολύ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
Το τελευταίο στάνταρ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
Zourinho
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2
ΝiΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΙΟΛΟΣ 1
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
ΠΕΥΚΗ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1

καλα χριστουγεννα σε ολους χωρις τραυματισμους!! με υγεια για ολους!!!

push
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1
ΝiΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΙΟΛΟΣ X
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
ΠΕΥΚΗ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1

Καλες γιορτες σε ολους με υγεια μπασκετανθρωποι!!
loufer
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1
Ο Καρατζάς θα τους έχει έτοιμους, τέτοια παιχνίδια πριν τις γιορτές κρύβουν κινδύνους.

ΝΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΙΟΛΟΣ 1
Δύσκολο παιχνίδι για τον Αίολο, θα πάω με τον Βάμβα smile.gif

ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
Μπορεί να είναι νωρίς αλλά η Δάφνη είναι ήδη στη Γ' Εθνική...

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
Κρύοοοοο γήπεδο, θα τα βάλει ο Χατζηκωστής???

ΠΕΥΚΗ - ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Πάω για το μπαμ της αγωνιστικής, εάν συμβεί θα αναστενάξουν τα σουβλατζίδικα στο Κουκάκι...

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
Εύκολο βράδυ.

Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας και ο … Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων σας icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
MENEGIN11

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1 ευκολα
ΝiΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΙΟΛΟΣ 2 καλύτερος ο αιολος
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2 τρενο
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1 η Νήαρ απλα δε μπορει
ΠΕΥΚΗ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1 με διαφορα
ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2 άδειος μετα την ήττα ο διαγορας


jhantzop
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1
ΝΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΙΟΛΟΣ 2
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
ΠΕΥΚΗ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
fastbreak70
QUOTE(periman @ Dec 21 2015, 13:01 ) *
ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2 άδειος μετα την ήττα ο διαγορας

πραγματικα αξιοπρόσεκτα αντισυμβατικη ατακα...

φιλε μου αν και θελω να νικησει το αιγαλεω (είμαι παντα υπερ του νεαρου ροστερ),
θα πρεπει να γινουν απιθανα πραγματα για το 2πλο
gspara
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1
Ξερος ασσος.Οι Αμπελοκηποι πρεπει να σκεφτονται την επομενη χρονια.

ΝΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΙΟΛΟΣ 2
Σταματησε το αρνητικο σερι ο Νικηφορος,αλλα ο Αιολος ειναι ανωτερος και δυσκολα θα κανει τριτη ηττα.

ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
Με την ψυχολογια στα υψη.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Το παλευει η Νηαρ,της αξιζει μια καλη νικη!

ΠΕΥΚΗ - ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Και μονο που ειναι βαθμολογικο ντερμπυ αξιζουν απειρα συγχαρητηρια στο Κουκακι.Χωρις αγχος,αλλα με περισσιο θρασος θα επιχειρησει να μας αποτρελανει.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
Το Αιγαλεω χωρις τους Χανιωτηδες εκανε πολυ κακη ηττα την προηγουμενη αγωνιστικη,αλλα εδω δεν εχει τυχη με τον Διαγορα.
Zourinho
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 85-58

doctor_dru
ΝΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΙΟΛΟΣ 55-68(14-26,31-37,46-48)

Πολύ καλό πρώτο 15λεπτο για τους φιλοξενούμενους που έβγαλαν ωραίες συνεργασίες στην επίθεση,έτρεξαν στον αιφνιδιασμό σε κάθε ευκαιρία και έφτασαν μέχρι το +15.Το τελευταίο 5λεπτο του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στον Νικηφόρο όμως,που με την ζώνη που χρησιμοποίησε δυσκόλεψε τους φιλοξενούμενους και μείωσε στους 6(31-37).

Στο 3ο δεκάλεπτο ο Αίολος συνέχισε να μην βρίσκει λύσεις στην ζώνη,οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και με τον Τζιώτη οδηγό μείωσαν ακόμα περισσότερο.Στην έναρξη της 4ης περιόδου μάλιστα ισοφάρισαν(48-48) και εκεί που περιμέναμε ντέρμπι το ματς ήρθε ξανά τούμπα.Ο Αφαλίδης (που μέχρι τότε είχε αγωνιστεί πολύ λίγο)έγειρε το ματς στην πλευρά του Αιόλου καθώς πέτυχε 8 από τους 10 πρώτους πόντους της ομάδας του στην 4η περίοδο.Το σερί του Αιόλου έφτασε στο 2-17(50-65) και η νίκη τελικά ήρθε εύκολα.

Κορυφαίοι οι Κορκοσούρας και Αθανασούλας και καθοριστικός ο Αφαλίδης.Από πλευράς γηπεδούχων,ξεχώρισαν Τζιώτης και Σιαμανδούρας.
gspara
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ 55-68

Ανωτερος ο Αιολος επανηλθε στις νικες,επικρατωντας του μαχητικου Νικηφορου που αδικειται απο την τελικη διαφορα.
Παρα την κακη βραδια των Βαμβακιδη-Ζαχαροπουλου,καταφερε με αμυνα ζωνης να μπλοκαρει τον Αιολο και να μεινει στην διεκδικηση της νικης μεχρι 3-4 λεπτα πριν το φιναλε.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.........ΤΖΙΩΤΗΣ-ΚΑΜΝΙΩΤΗΣ-ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ-ΒΕΚΡΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΙΟΛΟΣ................ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ-ΚΟΡΚΟΣΟΥΡΑΣ-ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ-ΑΦΑΛΙΔΗΣ

Η 1η περιοδος σημαδευτηκε απο τον σεληνιασμενο Κορκοσουρα να πετυχαινει,αν δεν απατωμαι,15 ποντους με 3 τριποντα!!!!!

Ο Αιολος ξεφυγε νωρις με νταμπλ-σκορ(13-26) δινοντας την εντυπωση οτι θα κανει περιπατο.
Οι γηπεδουχοι ομως αντεδρασαν απο τα μεσα περιπου της 2ης περιοδου.Αρχικα με τον Μπορακαι να δινει ενεργεια και εξαιρετικη αμυνα στον Κορκοσουρα και στην συνεχεια με αμυνα ζωνης,γνωριζοντας το προβλημα του Αιολου στο μακρινο σουτ.

Καταφερε τελικα,με ενα επιθετικο κρεσεντο του Καμνιωτη,να ειναι στα ισα στο σκορ(50-50) στα πρωτα λεπτα της 4ης περιοδου.
Η εισοδος του Αφαλιδη εδειξε την διαθεση των φιλοξενουμενων να χτυπησουν στην ρακετα.Ο Νικηφορος ανεξηγητα γυρισε την αμυνα του σε μαν-του-μαν και αυτο ηταν βουτυρο στο ψωμι για τους φιλοξενουμενους και ειδικα για τον Αφαλιδη που εκανε θραυση στην ρακετα,εκτοξευοντας την διαφορα στο 50-65!!!!

Κορυφαιος του Αιολου ο σταθεροτερος παιχτης του,Πετρος Αθανασουλας.Πολυ καλος επιθετικα αλλα και αμυντικα στον Βαμβακιδη.
Μαρινος-Καδηγιαννοπουλος-Μαμουνης κρατησαν τον Αιολο στο δυσκολο διαστημα της ζωνης του Νικηφορου.
Φοβερη 1η περιοδο ο Κορκοσουρας και ανικητος στο φιναλε ο Αφαλιδης.

Απο τον Νικηφορο ξεχωρισε ο Τζιωτης,αν και ζοριστηκε αρκετα απο την αμυνα του Μαμουνη.
Φοβερο 2ο ημιχρονο ο Καμνιωτης και αρκετα καλος ο Σιαμανδουρας,αν και στο φιναλε εδειξε κουρασμενος.
Πολυ θετικη εντυπωση μου εκανε ο νεαρος φοργουορντ Μασσαχος,αλλα ξεχαστηκε στο 2ο ημιχρονο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ 67-62

Ειδαμε και το 2ο ημιχρονο στο Αιγαλεω,περισσοτερο για να παρουμε αλλη μια γευση απο τη νεανικη ομαδα των τυπικα φιλοξενουμενων.

Αν και ουσιαστικα αγωνιστηκε με 6 παιχτες το Αιγαλεω(αποντες ξανα Αλεξης και Δημητρης Χανιωτης) καταφερε με την αμυνα ζωνης του να σταθει ιδιαιτερα απειλητικο απεναντι σε ενα κακο Διαγορα που εμφανιστηκε σαφεστατα επηρεασμενος απο την ηττα στο ντερμπυ της προηγουμενης αγωνιστικης.

Το Αιγαλεω μαλιστα καταφερε να μειωσει 56-53 με τριποντο του Αλεξιου στο 36'.
Σε αυτο το σημειο ομως,ο Διαγορας αφυπνιστηκε.Δυο ασιστ παρε-βαλε του Σκαλωμενου σε Παπαδολια-Ντιφαντη και ενα τριποντο του Καρασταματη λιγο αργοτερα,ανεβασαν την διαφορα στο 63-56 αποτρεποντας την εκπληξη.

Απο το Αιγαλεω,σταθεροτερη επιθετικη απειλη οι Αλεξιου-Δρακοπουλος.Κερδισε πολλες μαχες στην ρακετα ο Ταγαρης.
Πολυ καλος στην 3η περιοδο ο Αθανασοπουλος,ενω νεα θετικη εμφανιση εκανε ο εφηβος Σταθης!!!!!!

Απο τον Διαγορα ο μοναδικος που ηταν πνευματικα και αγωνιστικα ετοιμος για ενα τετοιο παιχνιδι,ηταν ο Λεωνιδας Παπαδολιας!!!!
MENEGIN11
QUOTE (gspara @ Dec 22 2015, 00:34 ) *
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ 55-68


Πολυ θετικη εντυπωση μου εκανε ο νεαρος φοργουορντ Μασσαχος,αλλα ξεχαστηκε στο 2ο ημιχρονο.

μασαχος αποστολης,γεννηθης το 85,νεαρος για μας τους ανω των 50........
gspara
QUOTE (periman @ Dec 22 2015, 00:40 ) *
μασαχος αποστολης,γεννηθης το 85,νεαρος για μας τους ανω των 50........

Σορρυ,με επιασες αδιαβαστο rolleyes.gif
Μου φανηκε πολυ μικροτερος παντως.Προσπαθουσα να θυμηθω απο που τον ξερω.Θυμασαι μηπως που επαιζε?Ωραιο στυλ και ωραιο κορμι!!!
MENEGIN11
QUOTE(gspara @ Dec 22 2015, 00:47 ) *
Σορρυ,με επιασες αδιαβαστο rolleyes.gif
Μου φανηκε πολυ μικροτερος παντως.Προσπαθουσα να θυμηθω απο που τον ξερω.Θυμασαι μηπως που επαιζε?Ωραιο στυλ και ωραιο κορμι!!!

τον εχω πετυχει ολυμπιαδα πατρων,α2 ξερω οτι σπουδαζε πατρα,επισης πρπει να ηταν βριλησια η τελος παντων καπου βορεια προαστια κανα δυο χρονια πριν.καλος παοχτης,4αρι με καλη επαφη ,καλο σουτ,λιγο σοφτ
gspara
QUOTE (periman @ Dec 22 2015, 00:50 ) *
τον εχω πετυχει ολυμπιαδα πατρων,α2 ξερω οτι σπουδαζε πατρα,επισης πρπει να ηταν βριλησια η τελος παντων καπου βορεια προαστια κανα δυο χρονια πριν.καλος παοχτης,4αρι με καλη επαφη ,καλο σουτ,λιγο σοφτ

Ωραιος,ευχαριστω!!Οπως τα λες,υποδειγματικη τεχνικη στο σουτ,μου θυμισε Σερβο.Στις διεκδικησεις ομως υστερουσε στη δυναμη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.