QUOTE(benchwarmer @ Mar 17 2011, 02:22 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Αν και μυριζομαι αποτυχια των βραβειων φετος
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
το ότι τα κάλυψες ποστάροντας στο πρώτο σου τόπικ βοήθησε κάπως φαντάζομαι..
Όντως, δε βλέπω παλμό.
MVP: Germany96 (δε μπεστ αφού μπορεί να αναλύει εξειδικευμένα στατιστικά και να προσθέτει μουστάκι στη TDW με την ίδια άνεση), sixama23 για ευνοήτους λόγους, a bullet for your head.
ΜPP: T.W.Is.M. (σέρβοι, σέρβοι και σέρβοι), A&K (εικάζω πως έχει χόμπι να φυλάει κατσίκες), manu7 (γιατί θα γράψει κάτι με το οποίο συμφωνώ και με τον τρόπο που θα το έγραφα αν είχα προλάβει να ποστάρω.)
MUP: benchwarmer εύκολα, kseplenhs άνετα, kolokotronis.
ROY: Giannis_23 (for OKC's sake), έπαθα λάστιχο, Badass (όχι λόγω nickname πάντως).
MOY: pierce21, rchos, thrylos7
best avatar: flash, morrison, leon_cp3 (για το συνολικό έργο εναλλαγής ωραίων φωτογραφιών από το ΝΒΑ)
worst avatar: vastravoud (γιατί κοντεύει να γίνει champ και δεν έχει βάλει μια εικονίτσα), rankin (γιατί απαρνήθηκε τον SP ευατό του για να βάλει αρχικά Βαγγέλη Μαρινάκη και μετά κι άλλους από την ξεπλένικη μυθολογία), sacarame (δεν έχω θέμα με τον Κέβιν, αλλά Μινεσότα = last year)
best signature:Weekendman, duncan21(φυσικά!) και spysta (όσο προκαλεί τόση ενδιαφέρουσα χαζο-συζήτηση, αλλά καλό θα ήταν να συνεχίσει να αποφεύγει τους αγαπημένους μου, τους χιαστούς τους τους θέλω στη θέση τους)
worst signature: CrossoverOne (πολύ 80ίλα το σποτάκι ΚΑΟΔ), nikolas12, il postino (πολύ νωρίς για 3d tributes)
King/Queen of off topic: colonel gomelsky (θα χώσει milfs, teens, wags και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις είτε λέμε για το Σάτο είτε για την εξωτερική πολιτική της Καμπότζης), GMIls, LFO
Best youngster: Giannis_23, nikolas12, balomazoxtra (έχει μέσον
![laugh.gif](../style_emoticons/default/laugh.gif)
)
post of the year (μπασκετικό):
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=433826post of the year (χιουμοριστικό): Μagnus92 πέρυσι, όταν συνέκρινε εύστοχα τους priest και τους rammstein με τα ζουζούνια
ok η κατηγορία annoying αποσύρεται Μπας και ψηφίσει κανείς (μπράντον).