QUOTE(mpele @ Apr 27 2013, 02:54 )
αμιλλα - οφη 87-65 νομιζω. για εμας τελειωσε η χρονια με νικη και η συνεχεια θα δειξει που θα μας βρει σαν ομαδα. δυστηχως καποιοι δεν ηθελαν να ανεβουμε φετος λογω διαφορων προβληματων και συνθηκων που επικρατουσαν στο σωματειο και για αυτο και η πορεια μετα τον τριφυλιακο ηταν η κατηφορα που ολοι ειδατε.. μπασκετακι ολοι θα παιζουμε καπου γιατι το γουσταρουμε οποτε τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. επειδη τοσο καιρο δεν εγραφα δεν το εκρινα σκοπιμο μετα απ οτι εγινε φιλε πατρινε επειδη ειδα πως μ απευθυνες το λογω σε πολλα αλλα ειχα πει πως θελω να σταματησω την κοντρα μεταξυ μας και για αυτο δεν σου απαντησα το μονο που θελω να σου ζητησω ειναι ενα συγνωμη δημοσια που με το τριποντο μ σ στερησα την δοξα και το στεμμα του πρωταθλητη....οσο για μενα για να σε προλαβω η ομαδα μ ναι δεν ανεβηκε δεν μπορεσε και δεν την αφησαν εσωτερικοι παραγοντες να ανεβει ( θα τα πουμε απο κοντα στα μονα αυτα) οποτε καταλαβαινεις..καλο πασχα σε ολους με υγεια παιδια
1ον, από τη στιγμή που αναγνωρίζεις οτι εσωτερικοί παράγοντες δεν ήθελαν να ανεβείτε είναι άσκοπη όλη η παραφιλολογία για την 4 η θέση,με τέτοιο τελείωμα δεν νομίζω να υπάρχει ένας έστω στην ομάδα σας που να θεωρεί άδικη την 5η θέση....
2ον, για να απαντήσω και σε ....ανεπίσημες μπρίζες εκ πέρκιζας ,για ποιο λόγο δεν ...ξεσάλωσα μετά την ήττα σας εκεί,μετά και το....πύρ ομαδόν από σένα , προπονητή, παίκτες,ααα και παίκτες και της ....πολιτείας.....
,σου λέω οτι ΕΓΩ δεν συνέχισα την κόντρα γτ δεν μ αρέσει να χτυπάω τους πεσμένους..μόνο χρησιμοποίησα λεκτικά το ...κάλμα σου ..ποιητική αδεία αφου μας το...δίδαξες εσύ...
3ον, επαναλαμβάνω και κάτι που έχω γράψει πολλές φορές,τις λεκτικές αντεγκλήσεις δεν τις βαφτίζω κόντρες....,διάλογος είναι,ούτε εγώ ούτε η ομάδα μου έχουμε ή είχαμε κόντρα με σας...εσείς είχατε .τώρα μεγάλα παιδιά είσαστε...είσαστε και μορφωμένα αν κρίνω απ τη χρήση της ...τίσις και της νέμεσις.....(έστω κ αν σας γύρισε μπουμερανγκ....
) καλή ομάδα έχετε, αν διορθώσετε και τις χτυπητές (αγωνιστικά ) αδυναμίες-ελάχιστο ποστ απ παιχνίδι , υπερβολή στο 3ποντο- η πίκρα του φετινού φινάλε θα ναι χαρά του χρόνου...
4ον.,έχεις μια τάση ρε παιδάκι μου να ..γιγαντώνεις το ....εγώ σου....,μια με το τρίποντο που μας έβαλες μας στέρησες το αήττητο κ μας καλμαρες...μια τώρα μας στέρησες το ...στέμμα του πρωταθλητή και τη δόξα του πρωταθλητή γ έσκα.....Πόλύ ΕΓΩ για αθλητή 5ης ομάδας γ έσκα.δεν μας στέρησες τπτ φίλε μην .....στεναχωριέσαι και μην ....απολογείσαι....!πήραμε οτι μας άξιζε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΑ..,άλλωστε κ την ήττα ο παο απ τον πρωτέα την έκανε χωρίς διαμαντακο κ χαραλαμπόπουλο, δνε νομίζω κανείς από μας να θελε να...κλέψουμε το πρωτάθλημα.....να το κερδίσουμε θέλαμε και το θεωρώ τιμητικό οτι το χανουμε στην ισοβαθμία.Πανάξια πρώτος τελικά ο παο, κατεβηκε πλήρης, το θελε πολύ , εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες και την αγωνιστική μας χαλαρότητα τον τελευταίο μήνα,και έπιασε και απίστευτη απόδοση.....
ΥΓ.δεν μ αρέσει να σχολιάζω διαιτησίες,προτιμώ να κρίνω πρώτα τα λάθη της ομάδος μου,αλλά το γεγονός οτι απ τις 3 ήττες που κάναμε φέτος στισ 2 (με παο κ χαλανδρι ) είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ανεκδιήγητη συμπεριφορά (κ αφήνω την απόδοση...) του ίδιου ρεφ ελπίζω κάτι να πει στα διαιτητικά κλιμάκια της εσκα.......,είπαμε δνε χωράνε κομπλεξικά άτομα στις 4 γραμμές....,αν δεν την παλέυεις φιλαράκο κόψτη διαιτησία ,ασχολείσου μόνο με τη δουλίτσα σου και άσε να σφυρίζει ΜΟΝΟ ο δίδυμος αδερφός σου.....
ΥΓ2, φίλε μπέλε ,μετά το πάσχα κ το φ4....σε περιμένω για τα μονάκια κυπριάδου...,αν θες λεπτομέρειες για ώρα και μέρες που θα μαζεύει κόσμο στείιλε εδώ ή και πμ.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...., ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΕΡΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ!