QUOTE(pain of salvation @ Dec 4 2009, 02:15 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Κουκακι-Κρονος Γερακα 71-74(33-26)...
επεσες μεσα Lord στην προβλεψη σου...
συγχαρητηρια για την νικη.
Ενα πραγματικο ντερμπυ,με ενταση,παθος,εναλλαγες συναισθηματων,χωρις καφριλες...
Τα χαλασαμε στο 3ο δεκαλεπτο,οπου και πηρατε το προβαδισμα και συνεχεια ακολουθουσαμε...
σας φταναμε,φευγατε λιγο και ξαναμανα,
ετσι πως πηγε στο τελος,αυτος που θα ηταν πιο ευστοχος στις βολες,αυτος που θα εβαζε το κρισιμο σουτ,θα νικουσε...
ετσι και εγινε,χασαμε κρισιμες βολες,εσεις τις βαλατε,χασαμε και ενα ελευθερο τριποντο,οπου μπηκε και βγηκε στα 4-5 δευτερα πριν το τελος(αν εμπαινε ,θα περνουσαμε 1) και αυτο ηταν...
Σκληρη ηττα για μας,αλλα δεν τα βαφουμε μαυρα,συνεχιζουμε δυνατα και οτι βγει.
Μπραβο στο Κουκακι για την προσπαθεια...
Το 11 φορουσες?...την εφαγες την ταπουλα σου απο τον ΜοσχοΛίνας
Ημουν γωνια με την καμερα...φωναζα οσο μπορουσα στον τρομερο διαιτητη ,αλλα δεν ακουγε...(νταξει,δεν εκρινε και το ματς,αλλα καποια σφυριγματακια του, ηταν ανω ποταμων και μας εκοβε τα ποδια...)
Καλη συνεχεια
Πρώτα από όλα καλή συνέχεια, νομίζω ότι θα την έχετε, είσαστε πολύ καλή ομάδα. Δεύτερον, συγνώμη για το απαράδεκτο μπάσκετ που έπαιξα...Χητάω συγνώμη και από τους συμπαίκτες μου (σβήσε σε παρακαλώ τα ενοχοποιήτικά στοιχεία... και μην διαρεύσουν παραπέρα - το βίντεο που τράβηξες εννοώ).
Το τρίποντο όπως βγήκε θα μπορούσε εύκολα και να μπει, είχαμε μια διαφορά 8 πόντων στο τελευταίο 2λεπτό που με 2 τρίποντα δικά σας και 2 λάθος επιλογές μας στην επίθεση μας έφεραν στο σημείο να κινδυνεύουμε... αν και από την αρχή το ματς φαινόταν ότι θα τελείωνε στο πόντο....
Για την διαιτησία δεν θέλω να μιλήσω, εμένα προσωπικά με εβγαλε εκτός παιχνιδιού με 2 φάουλ στο 3λεπτο... το ένα δεν ήταν... και στην συνέχεια με σφηρίγματα που δεν έδινε σε περιπτώσεις φάουλ...και τα βήματα δεν ήταν βήματα... δες το στο βίντεο και πες μου
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
... Δεν είδα να έπαιζε η διαιτησία υπέρ μας...
Και η τάπα, στο παιχνίδι είναι
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
Ευτυχώς που υπάρχει και δεύτερος γύρος...
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
εκεί θα πάρω το αίμα μου πίσω...
Δεύτερο ημιχρονο δεν μπόρεσα να παίξω, δέχτηκα σουτ στις... μπαλες μου, πήγα να λιποθυμήσω από τον πόνο και μέχρι τώρα περπατάω δύσκολα....
Το Μαρκόπουλο είναι υπερεκτιμημένο ...ή μου φαίνεται?