QUOTE(apkat @ May 7 2007, 02:36 AM)
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Ειχαν μπει παρα πολλοι φιλοι του Παο μεσα στο ξενοδοχειο και φυσιολογικα υπηρχαν και φιλοι της ΤΣΣΚΑ μεσα οι οποιοι μενουν εκει..Καποια στιγμη λοιπον βλεπω ενα απο αυτα τα ζωα να αρχισει να βριζει αισχρα εναν απο τους φιλους της ΤΣΣΚΑ που ηταν με την κοπελα του με τα αθλια αγγλικα του..Ο Ρωσος τον αγνοουσε επιδεικτικα μεχρι που επενεβησαν οι αστυνομικοι και τον πεταξαν εξω..Ο ρωσος ειχε μεινει παγωμενος και με ρωτουσε γιατι με εβριζε αυτος τι εκανα;;Και πραγματικα να του πω εγω τι;;Απλα του ειπα να μην δινει σημασια..
Βασικα επρεπε να του πεις οτι πρεπει να χαιρεται κιολας που τον γιουχαραν και που εχασε η ομαδα του, γιατι αν νικουσαν θα επρεπε να φοβαται τα χειροτερα περι της ακεραιοτητας της ζωης του, δυστυχως....
Με τετοιες νοοτροπιες που δυστυχως ακουγονται και στο παρον topic ο αθλητισμος χανει τα οσα εκπροσωπευει.
Αυτες οι φασιστικες νοοτροπιες του ειδους: "Δεν επιτρεπεται να χαιρεται οταν βαζει καλαθι, δεν επιτρεπεται να πανηγυριζει τη νικη του, δεν επιτρεπεται να εκδηλωνει τα συναισθηματα του γιατι προκαλει" ειναι εμετικες....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUOTE(kolossos @ May 7 2007, 03:05 AM)
Σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης από την αρχή του ημιτελικού μέχρι το τέλος του ημιτελικού είχε το πάνω χέρι και έδειχνε να είναι αγκαλιά με το τρόπαιο.
Απολυτα! Εδειξε οτι ηλεγχε την κατασταση απο την αρχη της Ευρωλιγκα εως το τελος. Περασε περπατωντας αηττητος στην 2η φαση(οι 3 ηττες εγιναν οταν ειχε εξασφαλισει την 1η θεση), περασε παλι περπατωντας και αηττητος στα προημιτελικα οπου και νικησε ανετοτατα και μετα δεν κινδυνεψε σχεδον καθολου στον ημιτελικο και τελικα στον τελικο ειχε και παλι το πανω χερι και το πηρε τελικα.....
Από την άλλη δεν νομίζω ότι θα μπορούσε και να αποθεωθεί ο Παπαλουκάς.
ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο το "δεν αποθεωνω" με το "βριζω αισχρα τη μανα του ή τον ιδιο".
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUOTE(Bonzo @ May 7 2007, 03:59 AM)
1ον Για μένα το οτι εξυβρίστηκε ένας παίχτης είναι ελάχιστα σημαντικό μπροστά σε αυτά που έγιναν στον αγώνα.
Διαφωνω καθως η αισχροτατη εξυβριση της μανας του Παπαλουκα για ασημαντο=ανυπαρκτο λογο απο μεγαλη μεριδα φιλων του ΠΑΟ, δειχνει καποιο απο το επιπεδο και καποια απο την παιδεια αυτων. Και "αυτοι" ζουνε στην κοινωνια που ζουμε εμεις "οι αλλοι".
Αυτη λοιπον η ελλειψη παιδειας ή εστω η υπαρξη βλακειας η οποια επηρεαζει την κοινωνια που ζουμε, ειναι πολυ σημαντικοτερη νομιζω απο εναν αγωνα....
QUOTE(Anaz @ May 7 2007, 06:04 AM)
Η κουβεντα με Κολοσσο,Μπονζο κλπ δεν εχει νοημα παιδια γιατι το βλεπουν διαφορετικα..Εσεις το κοιτατε σαν φιλαθλοι του μπασκετ,αυτοι σαν οπαδοι του Παο.Σεβαστο.
Τετοιες αποψεις δεν ειναι σεβαστες. Ειναι στενομυαλες.
Προφανως μερικοι/πολλοι/παμπολλοι εχουν χρωματιστα γυαλια(πρασινα εις την περιπτωση μας) και δεν μπορουν να δουνε τα πραγματα λογικα.
QUOTE(horoscope @ May 7 2007, 10:25 AM)
gia pes mas poioi opadoi exoun xeirokrothsei antipalo se toso shmantiko paixnidi kata th diarkeia tou agwna?????????????????
Η λογικη αυτη ειναι απαισιοτατη! Το οτι ο γειτονας κλεβει δεν αποτελει αλλοθι για τη δικη μου συμπεριφορα. Αμα κλεψω και εγω ειμαι κλεφτης.....
Επισης δεν ειπαμε να τον χειροκροτησετε. Ειπαμε να μην του βρισετε την μανα και τον ιδιο. Να τον γιουχαρετε σε στυλ "ουουυυυ, σκασε βρε καραγιοζη, κλαψε κλαψε....." ειναι πολυ προτιμοτερο παροτι και αυτο ειναι εξω απο τα πλαισια της αμιγως πολιτισμενης συμπεριφορας.
Φυσικα ενα "ουουουυυ" στη διαρκεια του παιχνιδιου ειναι απολυτως φυσιολογικο. Αλλα μετα ή πριν το τελος του παιχνιδιου να βριζεις αισχρα ειναι φανερα αρρωστημενη κατασταση.....
QUOTE(Van_prentzi @ May 7 2007, 10:51 AM)
Δεν τον ξέρω σαν άνθρωπο αλλά από τις δηλώσεις του μου βγάζει ένα υφάκι,μια αλλαζονεία...
Αρκετά με τον χαμένο!!!
Στα δικα μου ματια οι δηλωσεις του Παπαλουκα καθε αλλο απο αλλαζονικες ειναι. Ισα ισα που τις θεωρω πληρως μη-υποκριτικες και μη-κλασικες καθως και ρεαλιστικες....
Την αλλαζονεια πχ σε ποιες δηλωσεις τις ειδες? Ανεφερε ενα παραδειγμα που το εξελαβες ως αλαζονικο....
QUOTE(vastravoud @ May 7 2007, 11:39 AM)
Σίγουρα ο Παπαλουκάς είναι πιο διεισδυτικός και καλύτερος πασέρ αλλά από την άλλη ο Διαμαντίδης έχει καλύτερο σουτ και είναι καλύτερος στην άμυνα. Το "εκρηκτικό" διάστημα του Παπαλουκά συνέπεσε με την έξοδο του Διαμαντίδη, ενώ και το μοναδικό του άστοχο σουτ έγινε τη μοναδική φορά που τον μάρκαρε ο Διαμαντίδης.
Το φαντεζί παιχνίδι του Παπαλουκά είναι εντυπωσιακό, αλλά από πλευράς ΟΥΣΙΑΣ και προσφοράς στην ομάδα δε μπορεί κανείς νομίζω να βρει σημαντικές διαφορές.
Πραγματι σε 2 εκπληκτικους παιχτες δυσκολο να βρεις τον καλυτερο. Ισχυουν προφανως αυτα που ειπες για τον καθενα αλλα λογω της απιστευτης ικανοτητας του Παπαλουκα να διαβαζει το παιχνιδι του αντιπαλου και να στηνει την επιθεση της ΤΣΣΚΑ καταλληλα πιστευω οτι ο Παπαλουκας ειναι ενα-δυο κλικ καλυτερος του Διαμαντιδη....