Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Athens 2007
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Bonzo
Κανείς δεν είπε ότι ο Παπαλουκάς έκανε τραγική εμφάνιση..Αλίμονο..Αλλά φυσικά και έχει σημασία για το πόσο πλύτιμος ήατν το αν η΄ταν τακτική του προπονητή να του αφήσει ελευθερούς χώρους ή όχι..Όπως έχει σημασία και ότι ολο το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ στηρίζεται στυον Παπαλουκά..Όλα έχουν την σημασία τους..

QUOTE
Ρε Bonzo σα να το χω ξανακουσει αυτο... smiley.gif


Ναι ήθιελα να σου δώσω το credit αλλά δεν ήξερα πως να εκφραστώ για να μην παρερμηνευθεί και νομίζουν ότι μου το πε ο Wilkins tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Air Kef
Ο Διαμαντίδης κανει καθαρά φάουλ στον Βέλγο,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ.


Ας μην εκανε,ας ειχε την ψυχραιμία και την ηρεμία να μην κανει 4,ώστε να επαιζε πανω στον Παπαλουκά στο δ δεκάλεπτο,αφού αυτό ηταν και το σχέδιο-πλανο-στρατηγική,που λογικά την ηξερε κι ο ιδιος και έπρεπε να προσέχει περισσότερο.Δν πρόσεχε ομως και τα εκανε.Το 3ο,που το εχουμε πει 100 φορές δν ηταν,οπως και η αγκωνιά του στον Σμοντις δν ειναι αυτο που λεμε "αγωνιστικά πλαίσια".

Γενικά νομίζω πως ήταν κατώτερος του αναμενομένου στο Φ4 και πως αν τελικά ο ΠΑΟ δν επαιρνε την κούπα,θα λέγαμε πολλά για την απόδοση του και τα 4 φάουλ του,οπως και για την απουσία του Τσαρτσαρή,για τους διαιτητές και κλασσικά για την απουσία σέντερ,για το οτι οι μεταγραφές ήταν φουσκες κτλ,αυτα που λεγαμε δλδ τα τελευταια 4 χρόνια.Έλληνες ειμαστε,μην το ξεχνάμε αυτό.

Καλά για το οτι δν υπάρχουν επιχειρήματα για το οτι ο Παπαλουκάς επρεπε να παρει το βραβειο MVP,καλύτερα να μην το σχολιάσω.Μπορει να μην μας διαβάζεις πια.Σε δικαιολογώ,και γω μπορεί να το έκανα με κάποιους αν δν ημουν μοντ.

ΔΔ και τα μυαλα στα καγγελα.
Για τις γενικότερες προσπάθειες του,εχει παρει 3 βραβεία καλύτερου αμυντικού και αποτελει και μελος της καλύτερης 5αδας.Άλλο όμως πολυτιμότερος final 4 και άλλο προσπάθειες ολη τη χρονια κτλ.Γιατι στο Φ4 μετράει ο ημιτελικός(δν εκανε και το τέλειο ματς) και ο τελικός.
apkat
QUOTE
Υ.Γ. Καποιος να μου απαντησει υπευθυνα:Ο Παπαλουκας τελικα αποδοκιμαστηκε,προπηλακιστηκε η χειροκροτηθηκε εξω απ το Καραβελ?Εχω ακουσει ολες τις εκδοχες
Ατιμε Apkat εξαιτιας σου αναγκαζομαι να ρωτησω


Θα απαντησω αφου πρωτα κανω μια ερωτηση..Θελει μυαλο να καταλαβεις οτι ο Παο θα παει καποια στιγμη στο καραβελ αφου εκει μενει;;;Δηλαδη οι 300 φιλοι του Παο που πηγαν πως πηγαν;;Μαντικες ικανοτητες ειχαν;;Εγω στο τηλ απαντησα οτι δεν θα παω σαν καταεστραμμενονος να ρωταω ποτε θα παει ο παο στο ξενοδοχειο οχι αν θα παει..Αυτο ηταν προφανες..Συγνωμη για το οφ-τοπικ αλλα δεχομαι κατηγοριες χωρις λογο tongue.gif tongue.gif ..

Σε αυτο που ρωτας τωρα η απαντηση ειναι οτι εγιναν τα παντα..Στην αρχη επεσαν καμια δεκαρια πανω του να τον βρισουν και κυριως ενας ο οποιος οταν τον πλησιασε ο Τεο απομακρυνθηκε διακριτικα οικιοθελως tongue.gif.Στη συνεχεια πηγαν αρκετοι φιλοι του Παο που του φωναζαν Παπαλουκα του χρονο στον παο και τετοια και εν τελει μπηκε η αστυνομια και τον απομακρυνε..Βεβαια εγω πηγα μεσα στο ξενοδοχειο αμεσως και τον προλαβα στα ασανσερ οπου του εδωσα τα συγχαρητηρια μου αλλα ηταν εμφανως εκνευρισμενος..
dimitrisp
Μπραβο στην Παναθα για το 4ο αστερι 41.gif 41.gif Πολυ ωραιο παιχνιδι με παρολιγον καρδιοχτυπια. Θα μπορουσε ανετα να τελειωσει λιγο νωριτερα ο τελικος αλλα οι Ρωσοι το παλεψαν και ειχαν και την τυχη στα τελευταια σουτ.

Παικτες κλειδια η μεγαλειωδεις παρουσια του Βουγιανιτς σε ολο το F4, η αμυνα του Ντικουδη, το πεισμα του Τομασεβιτς, η σοβαροτητα Χατζηβρεττα και το ανελεητο τρεξιμο που εκανε μαλιστα απο μεσα απο το ΟΑΚΑ το τρεξιμο του φαινοτανε και οχι απο την TV, η εγγυηση του Σισκα και του Διαμαντιδη και τελος η αποτελεσματικοτητα του μεγαλου Μπατιστ που σκοπιμα εμεινε εκτος λιγο πριν το τελος. Πολλα μπραβο στον εναν και μοναδικο Ζοτς αλλα & στους συνεργατες του που εβγαλαν και παλι ασσους απο το μανικι.

Καποια σφυριγματα μετα απο 2η φορα που ειδα τον αγωνα δεν ητανε απολυτως σημαντικα ομως σε καμια περιπτωση δεν επαιξε ρολο η εδρα και δεν ευνοησε.

Και του χρονου οπως ειπε αποψε ο Παυλος για τα 100 χρονια της Παναθας.......... wos_sport5.gif wos_sport3.gif
kostasss28
δε νομιζω οτι ο ομπραντοβιτσ εδωσε χωρο στον παπαλουκα.πολυ απλα προσπαθησε να μπλοκαρει τον παπαλουκα για να καταστρεψει ολο το παιχνιδι της τσκα κ να κερδισει ευκολα.ο παπαλουκας ηταν απλα ασταματητος.δεν βγεικε κανενα μαρκαρισμα πανω του.οταν επαιζε στην αμυνα ενας με εναν τον παπαλουκα ο παο εκανε τη δυεισδηση κ τελειωνε τη φαση.οταν επεφτε βοηθεια πανω του εδεινε την εξτρα πασα παντα στον ελευθερο.γενικα ειναι δυσκολο να μαρκαρεις τον παπαλουκα ακομα κ με ομαδικη αμυνα γιατι θα σε σκοτωσει με τις πασες του.8 ασσιστ μοιρασε κ ολες συστημενες παρτο βαλτο.αν δεν ηταν ο παπαλουκας ι τσκα θα ειχε χασει το παιχνιδι με κατεβασμενα τα χερια κ σε καμια περιπτωση δεν θα βλεπαμε ντερμπι
Bonzo
Δεν έχεις δίκιο Κώστα...Ειναι ολοφάνερο ότι ο Ομπράντοβιτς έδινε χώρους στον Παπαλουκά. Είπαμε καλός παίχτης , παιχταράς αν θές αλλά ασταμάτητος δεν είναι.. Το ότι όλο το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ στηρίζετε στον Παπαλουκά(και άρα λογικό είανι να κάνει μεγάλειωδη εμφάνιση, χωρις βέβαια αυτό αν μειώνει ιδιαίτερα την εμφάνιση του)φαίνεται από το ότι ο Παπαλουκάς είχε 8 ασσίστ και όλη η ΤΣΣΣκα 9... Δλλδ αν δεν έδινε αυτός την τελική πάσσα δεν την έινε κανείς...Δεν έγινε ούτε ένα νταμπλ τιμ πάνω του και μάλιστα τον έκλεινε συνήθως ο Χατζηβρέττας και ο Μπετσίροβιτς(ειδικά οταν έκανε τα όργια) και όχι ο Σίσκα(προφανώς για να μην κα΄νει φάουλ) ή ο ΔΔ13 κάτι που τον αυνόησε ακ΄μα περισσότερο(γιατί ο Χατζηβρέτας ότι και να λέμε ούτε αμυντικά δεν είανι αμυντικά απέναντι σε ένα παίχτη με μυαλό όπως ο ΠΑπαλουκας...Αθλητικός και γρήγορος αλλά από μυαλό λίγα πράγματα.. Όση ώρα τον έκλεινε ο Σίσκα τουλάχιστον τον περιοριζε σχετικά.Όσο για τν ΔΔ το μόνο καλάθι που έχασε με αυτόν το έχασε και όχι δεν είανι τυχαίο ιατι ολύτε ιδιαίτερα κοντά ήταν και όσο να ανι το να χεις τα πλοκάμια(το ξερω κλισέ αλλα τι να κάνουμε) του Μήτσου μπροστα σου όσο να ναι σε επιρρεαζει...
Γενικά είανι φανερό ότι ο ΟΜπράντοβιτς είτε λόγο σχεδιου είτε επειδη προέκυψε έκτακτα λογο καποιον συγκυριών του παιχνιδιού(βλ 4 φάουλ Διαμαντίδη) άφησε τον Παπαλουκά να αλωνιζει με τη λογική ότι θα περιορίσει τους υπόλοιπους παίχτες. Παρακινδυνεμένο αλλά εκ του αποτελέσματος δικαιώνεται.
kolossos
Ο Παπαλουκάς πάντως μπορεί να ήταν μία ομάδα μόνος του για περίπου 38,5 λεπτά αλλά στο τελευταίο 1,5 τις προσπάθειες τις πήραν άλλοι. Μπορεί δηλαδή να έκανε πολύ καλή εμφάνιση αλλά όταν η μπάλα έκαιγε στις φάσεις που ήταν πλέον καθοριστικές για την έκβαση του ματς δεν φάνηκε. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό, απλώς το παρατήρησα και το αναφέρω.
Για το θέμα του Mvp νομίζω ότι ο Σισκάουσκας το άξιζε περισσότερο από Διαμαντίδη και Παπαλουκά. Θα επικεντρωθώ στην σύγκριση μεταξύ του πρώτου με τον τρίτο. ΚΑταρχήν εμένα προσωπικά μου δόθηκε η αισθηση ότι η ΤΣΣΚΑ στηριζόταν σε μεγάλο ποσοστό στον συγκεκριμένο παίκτη σε αντίθεση με τον ΠΑΟ που τα πράγματα ήταν σαφώς πιο μοιρασμένα. Δηλαδή εξ αρχής το ματς προσφερόταν στον Παπαλουκά για να κάνει νούμερα. Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι το 9/10 διποντα. Δεν ξέρω αν ισχύει ότι τον ευνόησε ο τρόπος που αποφάσισε να τον μαρκάρει ο Ζέλικο αλλά από όσο θυμάμαι (δεν το εχω δει σε βίντεο όλο ακόμα) είναι ότι σχεδόν όλα τα καλάθια του είναι από κοντινή απόσταση μετα από drive. Στους υπόλοιπους τομείς με εξαίρεση το 0/5 τρίποντα νομίζω ο Λϊθουανός υπερτερεί. 2 κλεψίματα ο λάθη 5 ασσιστς ο Σισκάουσκας, 0 κλεψίματα 3 λάθη 8 ασσιστς ο Παπαλουκάς. Λογικό να έχει παραπάνω λάθη ο Παπαλουκάς από την στιγμή που ουσιαστικά έκανε μόνος του το παιχνίδι της τσσκα αλλά ιλάμε και για φοβερή απόδοση του Ραμούνας σε 36 λεπτά τελικού να μην κάνει ούτε λάθος. Επίσης μεγάλο νούμερο και στις ασσίστς, πολύ μεγαλύτερο αναλογικά από αυτό του αντιπάλου αν αναλογιστούμε ότι ο Σισκάουσκας δεν είναι άσσος και το παιχίδι του ΠΑΟ επιθετικά και οργανωτικά είναι σαφώς πιο μοιρασμένο. Επίσης μία σημαντική διαφορά τα 11 έναντι 5 κερδισμένα φάουλ του Λιθουανού καθώς μιλάμε για μεγάλη φθορά στον αντίπαλο. ΚΑι βέβαια ο Λιθουανός κράτησε περισσότερο την μπάλα στα χέρια του όταν αυτή έκαιγε και με σχετική επιτυχία (Αν εξαιρέσουμε τις 2 χαμένες βολές δηλαδή).
Αυτό που μου έμεινε εμένα σαν τελική εικόνα είναι ότι ο ΠΑπαλουκά δεν φάνηκε ότι μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω στο τέλος ώστε να μπορέσει κερδίσει η ομάδα του οπότε δικαίως δεν του δόθηκε ο τίτλος του mvp αφού ήταν στου ηττημένους κιόλας.
Air Kef
QUOTE
Το ότι όλο το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ στηρίζετε στον Παπαλουκά(και άρα λογικό είανι να κάνει μεγάλειωδη εμφάνιση, χωρις βέβαια αυτό αν μειώνει ιδιαίτερα την εμφάνιση του)φαίνεται από το ότι ο Παπαλουκάς είχε 8 ασσίστ και όλη η ΤΣΣΣκα 9... Δλλδ αν δεν έδινε αυτός την τελική πάσσα δεν την έινε κανείς


Ειλικρινά πως απο το ενα πας στο αλλο δν το καταλαβαίνω! Και το παιχνίδι του Ολυμπιακου στηρίζεται στον Πεν,αλλα δν κανει ποτέ μεγαλειώδη εμφάνιση,είτε τον κλεινει ολη η πεντάδα ειτε δν τον κλείνει κανενας.


Τα πλοκάμια του Διαμαντίδη:


Click to view attachment

(Καποιος την ανέβασε στο τοπικ του Παπαλουκα,συγνωμη που δν τον θυμαμαι)


Περισσότερο θα ενταχτώ με τον Κώστα.Αν του εδινε χώρο(συχνα) εβαζε καλάθι,αν πηγαινε εστω και ενας παραπάνω ειχε φυγει ασσίστ,που αντι για 8 θα μπορούσαν να ειναι πολύ περισσότερες αν αντι για Βαν Ντε Σπίγκελ ειχε Μπατιστ ή Ζιζιτς και εμπαιαναν διάφορα ελεύθερα σουτ.
Pierce
QUOTE(kolossos @ May 9 2007, 04:30 AM) *
Ο Παπαλουκάς πάντως μπορεί να ήταν μία ομάδα μόνος του για περίπου 38,5 λεπτά αλλά στο τελευταίο 1,5 τις προσπάθειες τις πήραν άλλοι. Μπορεί δηλαδή να έκανε πολύ καλή εμφάνιση αλλά όταν η μπάλα έκαιγε στις φάσεις που ήταν πλέον καθοριστικές για την έκβαση του ματς δεν φάνηκε. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό, απλώς το παρατήρησα και το αναφέρω.

o παπαλουκας εχει αποδεδειγμένα μετριο προς κακο τριποντο. οι διαφορες στα τελευταιο 1,5 λεπτο επεβαλαν την επιχειρηση τριποντων. και ειναι προφανες οταν εχεις τον langdon μεσα στην ομαδα σου ή τον χολντεν η μπαλα θα παει δικαιολογημενα σε αυτους για το σουτ και οχι στον παπαλουκα.
apkat
Ακριβως..Ο Παπαλουκας μπορει να ειναι πολυ καλος παικτης αλλα δεν ειναι και ο Τζορνταν να μπορει να τα κανει ολα..Στο τριποντο υστερει και οταν η ομαδα του το ψαχνει και εχει μεσα 2-3 εξαιρετικους σουτερ ειναι δεδομενο οτι δε θα το παρει ο ιδιος..Παντως στο τελος εχει ενα καρφωμα(10-15 δευτερ απο το τελος) που κατεβαζει τη διαφορα στους 3..Αλλωστε φανηκε εκ του αποτελεσματος οτι ο Λανγκτον ηξερε τι εκανε στο φιναλε και ας μην ηταν αρκετο..
Bonzo
Air kef καταρχήν ηρέμησε και προσπάθησε να μην ειρωνεύεσαι ... Σου κάνει κακό..
Κατά Δεύτερον Το σουτ γίνεται εκτός ισορροπίας.Τέλος πάντων εκ του αποτελέσματος έχω δίκιο.
Κατά τρίτον δεν είπα ότι ο ΠΑπαλουκάς είναι Πενν. Είπα ότι είανι παιχταράς αλλά στην κορυφαία του απόδοση τον βοήθησε ότι όλη η ομάδα έπαιζε για αυτόν. Αυτό φαίνεται απ το ότι πάντυα η μπάλα πήγαινε σ αυτόν οι παίχτες άνοιγαν(για να του ανοίξουν χώρους) καια υτός ή έπαιρνε την προσπάθεια μόνος του ή έβγαζε ασσίστ. Τέλος πάντων όσ ήταν πάνω του ο Σίσκα έκανε (στο 1ο ημχρονο τουλάχιστον που το ξαναείδα) 2 λάθη και γενικά δεν αλώνιζε. Αλλά για να μη φθαρεί αλλάξαν μαρκαρίσματα.
Γενικά δεν προσπαθω να αποδείξω ότι ο Παπαλουκάς δεν είανι παιχταράς. Αλλα αυτότ ο παραλήρημα για το ότι έπρεπε να αλλάξουν οι κανονες της euroleague για να βγει mvp πιστεύω ότι είανι επιεικώς αστειό.Αν δεν είχαν παίκξει καλά παιχετς του ΑΠο αν το καταλάβω. ΑΛλά στο παιχνίδι υπήρχαν ολοφάνερα 3 παίχτες του ΑΠΟ που ξεχώρισαν. Τώρα αν οι Ολυμπιακοί(όχι όλοι) πικραθήκατε πολύ και προσπαθήτα να βγάλετε τον εκνευρισμός σας με αυτόν τον τρόπο δεν μας πειράζει. Αντιθέτως μας ικανοποιεί.
ΚΑι thryle για να σε προλάβω..Και τα (πράσινα) μυαλά στα κάγκελα tongue.gif tongue.gif (Το τελευταίο το γράφω τελείως για πλάκα μην παρεξηγηθώ)
Bonzo
Επίσης (επειδή τωρα ξαναβλέπω τον αγώνα) στη φάσ που ο ΔΔ κάνει την αγκωνιά του δίνουν τεχνική ποινή(δινουν και στον Σμοντις σωστά αφούχτυπάει μετα και αυτός τον ΔΔ). Οπότε αυτά που λε΄γονται ότι υπάρχει και ένα φάουλ στον Διαμαντίδη που του χαρίστικε είανι άκυρα. Αντιθέτως στην φαση της τάπας του Bαν Ντε Σπίγκελ έπρεπε να δωθού τεχνικές ποινές εκατέρωθεν κατι που δεν γίνεται
abasketos
Καλησπέρα σε όλους.


Δεν θέλω να μπω σε βάθος ανάλυσης για το ποιος απο τους 2 είναι καλύτερος, πιο ολοκληρωμένος κτλ...
Άλλωστε η άποψη μου κάθε άλλο παρά αντικειμενική θα είναι...

Στο μόνο σημείο που θα ήθελα να σταθώ είναι στο ότι ο Παπαλουκας(...) συμπεριελήφθηκε στην πρώτη καλύτερη πεντάδα.

Δώστε προσοχη: Σύμφωνα με τον εκφωνητή του gala, στο οποίο ήμουν παρών, για πρώτη φορά στην ιστορία της Euroleague, αποφασίστηκε η καινοτομία, γα να χωρέσουν και οι 2 τους δλδ στην καλύτερη πεντάδα, να δωθεί κ στους 2 πλακέτα, άρα και να επελεγούν σε αυτήν. Αυτό μπορεί να φανεί πολύ εύκολα αν ανατρέξετε σε φωτο απο την συγκεκριμένη βραδιά. Κρατάει στα χέρια του 2 βραβεία, ένα του MVP και ένα σαν του ΔΔ, καλύτερης πεντάδας.

Τώρα, γιατιί δεν αποδώθηκε σωστά η μετάφραση από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την εκδήλωση...αυτό είναι άλλο θέμα...

Απλά, για να φανεί πιο σχηματικά, να γίνει τελος πάντων πιο εμφανής αυτή η διάκριση σε MVP και τους υπόλοιπους κρατήσαν τον Παπαλουκά τελευταίο. wink.gif
thrylos7
QUOTE
Air kef καταρχήν ηρέμησε και προσπάθησε να μην ειρωνεύεσαι ... Σου κάνει κακό..


Επειδή ειρωνεύτηκε τα πλοκάμια του Διαμαντίδη; Εδώ υπήρξαν κι άλλες (όχι αγωνιστικές) ειρωνίες, εκεί κόλλησες; wink.gif

QUOTE
Τώρα αν οι Ολυμπιακοί(όχι όλοι) πικραθήκατε πολύ και προσπαθήτα να βγάλετε τον εκνευρισμός σας με αυτόν τον τρόπο δεν μας πειράζει. Αντιθέτως μας ικανοποιεί.


Τί είναι αυτό το πράγμα, δε μπορώ να καταλάβω... "Οποιος δεν πηδάει, γάυρος είναι ρε"...

Επειδή κάποιος έχει άλλη άποψη, σημαίνει ότι είναι τσαντισμένος με κάτι, ή ο πιο μισητός εχθρός του Παναθηναϊκού; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά... Ξέρω δυο άτομα από το forum, Ολυμπιακούς (μπορείτε να τους φανταστείτε, δεν είμαστε και αναρίθμητοι), που καταχάρηκαν με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό... επειδή λοιπόν τολμά να πιστεύει ο οποιοσδήποτε είτε ότι ο Παπαλουκάς ήταν ο καλύτερος του παρκέ, είτε το ένα, είτε το άλλο, σημαίνει ότι βγάζει κακία λόγω εκνευρισμού; Άποψή του είναι! Δηλαδή πρέπει να βάζουμε ταμπέλες στον καθένα στο στυλ "α εσύ δικός μας είσαι, εσύ όχι, άρα είσαι εκ των προτέρων λάθος;"

Αλήθεια, μίλησε κανείς για υπερβολική έπαρση των οπαδών του ΠΑΟ; Ότι η γνώμη του κάθε φίλου της ομάδας για Διαμαντίδη, ή Σισκάουσκας, ή Ομπράντοβιτς κτλ είναι λόγω υπερβολικής χαράς (σ' αντδιαστολή με τον "εκνευρισμό" των Ολυμπιακών);

Δυστυχώς όμως, υπήρξαν αυτοί που είδαν στο παρκέ δύο ομάδες κι αυτοί που είδαν μόνο μία...


QUOTE
Τώρα, γιατιί δεν αποδώθηκε σωστά η μετάφραση από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την εκδήλωση...αυτό είναι άλλο θέμα...

Αν κατάλαβα καλά, αναφέρεσαι στο γεγονός ότι αρκετοί πιστεύουν ότι ο Θοδωρής δεν ήταν μέλος της πρώτης πεντάδας..

Είναι αρκετοί που έχουν αυτή την λάθος εντύπωση (μου το ανέφεραν κάποιοι φίλοι μου)...
Bonzo
Όπως είδες έγραψα ότι δεν αναφέρομαι σε όλους τους ολυμπιακούς(πχ ο Anaz κ.α) αλλά οταν αρχίζουν κάποιοινα ειρωνεύονται (κα όχι τον ΔΔ αλλά εμένα) μάλλον έχουν τα νευρα τους..Αν βλέπαμε μια ομάδα στο γήπεδο δε θα μπορούσαμε να αναλύσουμε τον αγώνα όπως το κάνουμε.. Και νομίζω ότι πιο πολύ έχει γίνει απο παναθηναικούς παρά απο ολυμπιακούς.Τώρα από που συμπεραίνεις οτι βλέπαμε μια ομάδα στο γήπεδο θα ήθελα να μου πεις.
Εδώ όμως ρε θρύλε(και το λέω εντελώς φιλικά) λέγαν καποιοι(ειλικρινά δε θυμαμαι ποιοι για αυτο δεν αναφέρω ονομα) ότι ο Διαμαντίδης ευνοήθηκε στη φάση της αγκωνιας που του δίνουν φάουλ και τεχνική ποινη... Δλδ τι παραπάνω να κάνουν?
Και μόνο από αυτό φαίνεται ότι κάποιοι δεν βλέπαν αντικειμενικά τον αγώνα.
Και αν ήταν οπαδοί της ΤΣΣΚΑ να το δικαιολογήσω.. Αλλά οπαδοί του ολυμπαικού είναι. Ή μήπως Αντιπαναθηναικοι?

Τέλος πάντων εγώ μπορει να μην είμαι 100% αντικειμενικός(αν και πιο αντικειμενικός απο κα΄ποιυς ολυμπιακούς πιστεύω) αλλά τουλάχστον δηλώνω ΠΑΟ.

Το υπονοούμενο για τις μη αγωνιστικές ειρωνιες δεν το έπιασα.Αλήθεια λέω. Απο εκει και πέρα εγω γενικα δεν έχω κανένα πρόβλημα να με ειρωνεύωνται κάποιος αλλά δεν το δέχομαι από τον Air kef ο οποίος σε άλλο τοπικ έχει κάνει παρατήρηση για πιο επουσιοδη λόγο. Γενικά ειρωνευτείτε με άφοβαtongue.gif
thrylos7
Δε διέκρινα ειρωνία του Kef προς το πρόσωπό σου (οπότε κατά τη γνώμη μου τον κατηγορείς άδικα, τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος του ποστ), αν είναι μπορείς να μου στείλεις το σημείο με pm, μιας και το θέμα είναι προσωπικό.. οπότε ακόμη καλύτερα, να το στείλεις στον ίδιο.

QUOTE
Και νομίζω ότι πιο πολύ έχει γίνει απο παναθηναικούς παρά απο ολυμπιακούς.


Λογικό, όταν απόψεις των φίλων του Ολυμπιακού χαρακτηρίζονται κακοπροαίρετες κτλ. Πιστεύω βέβαια ότι οι περισσότεροι που αναλύουν δεν έχουν σχέση με ...γυαλιά οποιουδήποτε χρώματος..

Από εκεί και πέρα, το αν θέλει ν' αναλύσει κάτι ο καθένας, είναι δικό του θέμα.

QUOTE
Τώρα από που συμπεραίνεις οτι βλέπαμε μια ομάδα στο γήπεδο θα ήθελα να μου πεις.


Δεν κατηγοριοποίησα συνολικά... Αυτοί που είδαν μία μόνο ομάδα στο γήπεδο, είναι αυτοί που δε δέχονται μύγα στο σπαθί τους για την καθολική ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, το απίστευτο παιχνίδι των παικτών του, το αντίστοιχα συνηθισμένο της ΤΣΣΚΑ και του Παπαλουκά...

Ασφαλώς δεν το λέω λόγω των απόψεών τους, οι οποίες είναι σεβαστές, αλλά λόγω της υπογραμμισμένης φράσης... κι άντε μετά ν' αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας (αντιπαναθηναϊκός στη συγκεκριμένη περίπτωση, ή τσατισμένος, ή αστείος).

Δε λέω ότι είμαι εγώ ή εσύ, είναι ένα φαινόμενο που παρατήρησα σ' αυτό το τόπικ.

QUOTE
Εδώ όμως ρε θρύλε(και το λέω εντελώς φιλικά) λέγαν καποιοι(ειλικρινά δε θυμαμαι ποιοι για αυτο δεν αναφέρω ονομα) ότι ο Διαμαντίδης ευνοήθηκε στη φάση της αγκωνιας που του δίνουν φάουλ και τεχνική ποινη... Δλδ τι παραπάνω να κάνουν?


Έχω την εντύπωση ότι πολλοί αναφέρθηκαν σ' αυτό για αντιπαράθεση, στον ...κακό χαρακτήρα του Παπαλουκά και στο ...χαρακτήρα διαμάντι του Διαμαντίδη...

Προφανώς θα υπήρξαν και άτομα που το υποστήριξαν όπως το λες και οι οποίοι έχουν άδικο ασφαλώς.
(χωρίς να θέλω να ...τους δικαιολογήσω, μόλις τώρα έψαξα στη live εξέλιξη του παιχνιδιού αν όντως δόθηκαν δύο φάουλ στον Μήτσο.)

QUOTE
Το υπονοούμενο για τις μη αγωνιστικές ειρωνιες δεν το έπιασα

Δε νομίζω να αφορά εσένα κιόλας... smile.gif
Bonzo
Οκ τέλος παντων δεν χω παρεξηγηθεί για κανένα λόγο και εξάλου νομίζω οτι δεν έχει υποστηρίξει κανεις ότι οι δυο ομάδες ήταν πολύ κοντα και στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ματς. ϊσως σε κάποιες φορες φαίνονται λίγο απολυτες οι απόψεις γιατι προκειμένου να κάνεις καθαρή την αποψη σου (και επειδή δεν υπάρχει ευχέρεια της αμεσότητας του προφορικού λόγου) μιλάμε μόνο για την ομ΄δα που υποστηρίζουμε ο καθένας..
enypnio
Από τον πλανήτη του Σουρεαλισμού … στον Πλανήτη των διψασμένων … και πάλι πίσω

Δεν ξέρω από συστήματα και τα ρέστα… αλλά ένα πράγμα είδα ότι αυτός ο τελικός, ίσως δεν κερδίσθηκε από τους καλύτερους, αλλά από τους πιο διψασμένους…

Κι αυτό ήταν ίσως το κρυφό χαρτί του Ζοτς ότι το πάλεψε με παίχτες που διψούσαν να αποδείξουν την αξία τους.

Εμπιστεύτηκε τον τρελό – Σάννυ, έχοντας γνώση ότι είναι ελαφρώς λαχείο. Τον άφησε 30 λεπτά να έχει 0 στο Άπειρο σουτ με τον Ολυμπιακό για να το καταλάβει κι αυτός και να το βουλώνει όταν δεν είναι στην μέρα του.

Περίμενε με ιώβειο υπομονή τον Μίλος, που έχει ακούσει τα μύρια όσα από δημοσιογράφους φιλάθλους και λοιπούς παρατρεχάμενους, όλη την χρονιά.

Κράτησε τον Τόμο που είναι σέρβικη αλεπού από τις καλές

Εντάξει πάρκαρε και τον Ντελκ με το το Ρομπυ αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Αν και το μεμπτό είναι γιατί τους πήρε όχι γιατί τους πάρκαρε.

Ίσως να μην είχε πολλούς καλύτερους παίχτες, από τον Μεσσίνα αλλά είχε πιο διψασμένους

Για όλα τα άλλα Μήτσος Σίσκα Τσάρτσα Μπατίστ και οι Κουμπάροι

Επίσης όλοι οι Παναθηναϊκοί πρέπει να ευχαριστήσουν δημοσίως τον Jaka που έφυγε και μαζί του πήρε και την γκαντεμιά

Μια χαρά παίχτης είναι ο Jaka, αλλά μάλλον είναι κάτι σαν τον Ιωαννίδη που δεν μπορούσε να πάρει Ευρωλίγκα παρόλο που ήταν μεγάλος προπονητής

Σε ένα σημείο φοβήθηκα εκεί που στα τελευταία λεπτά έβαλε τον Σαννυ … λέω θα κάνει καμιά @@ και θα το χάσουμε το παιχνιδάκι … αλλά μάλλον τον έβαλε για να κάνει μόνο ένα φάουλ, ή φοβήθηκε από μόνος του μην κάνει καμιά @@ και έκανε αμέσως το 5ο φάουλ να βγει έξω.

Α και κάτι άλλο είναι ιδέα μου το ότι ο Ζοτς φοβόταν περισσότερο την ΤΑΟΥ από την ΤΣΚΑ εσείς τι λέτε?

Επίσης πολύ ξεγραμμένο δεν το είχε η ΤΣΚΑ τον Παναθηναϊκό … ή μου φάνηκε?

Επίσης επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται προβλέπω τελικό πρωταθλήματος Άρης Πανιώνιος με τον Πανιώνιο να Σπάει το πλεονέκτημα έδρας του Άρη

Ελαφρώς κλεμμένο από τον Τόλη Κοτζιά που δούλευε τον Δημήτρη τον Παπαδόπουλο ότι θα σας αποκλείσει η Πανιωνάρα στα Πλέι Οφ

Πλάκα δεν θα ‘χει πάντως … να χαρεί και ένας Τούρκος σε αυτή την Ζωή.

Τέλος το τρόπαιο του MVP δόθηκε στον Μήτσο για να του κάνουνε καψόνι οι δημοσιογράφοι και να αναγκαστεί να βγει στην συνέντευξη τύπου να μιλήσει και για να κάνει δηλώσεις στο www.euroleague.net δεν υπήρχε άλλος τρόπος ξέρει καλά να κρύβεται. ειδικά εντός έδρας (πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχει σκάψει καταπαχτή στο ΟΑΚΑ για να το σκάει … κρίνονται ανεπιβεβαίωτες)

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως την Ολυμπιάδα και τον Ολυμπιακό που με τις 2 απρόσμενες ήττες σκληραγώγησαν την ομάδα σε κρίσιμα σημεία της περιόδου, καθώς και τον Πανιώνιο που παραλίγο να μας κερδίσει γιατί μας έκανε μια καλή προπόνηση διαχείρισης του πανικού που τελικά βοήθησε στον τελικό με την ΤΣΚΑ και γιατί έκανε τον Μίλος να πιστέψει ακόμα περισσότερο στον εαυτό του.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ τον Θόδωρο που τα άκουσε και βγάλανε τα απωθημένα τους πάνω του και πάνω στην μάνα του όλοι οι κομπλεξικοί.

Επίσης τον ευχαριστούμε γιατί μας έδωσε πολύ ωραίες φάσεις και έκανε το παιχνιδάκι να έχει αγωνία γιατί καλή η τσόντα αλλά ένα καλό θρίλλερ είναι άλλο πράγμα

Και επίσης τον ευχαριστούμε γιατί μάσησε από τις βρισιές και δεν θα γυρίσει σύντομα πίσω στον Ολυμπιακό (ίσως αυτό ήταν και ο πραγματικός λόγος που τον βρίζανε οι άρρωστοι βάζελοι). Σου λέει βρίστε τον … να μην σκεφτεί να γυρίσει πίσω στον Ολυμπιακό και έχουμε άλλα μετά.
Hakeem
γεια χαρά και από εμένα! χαιρομαι που βρήκα μπασκετοπαρεά! Ημουνα και εγώ στο γήπεδο, ουδέτερος αλλά ευτυχής με το θέαμα που είδα. Εντυπωσιακό παιχνίδι, ο καλύτερος τελικός εδώ και χρόνια. Ο Παπαλουκάς έκανε πράγματα που έχω δει μόνο από τον κύριο με τα γκρίζα μαλλία που τιμήσανε πριν το τζάμπολ, αν λάβουμε υπόψη σημασία του αγώνα, πίεση από κόσμο και αντίπαλη ομάδα και μηδενική βοήθεια από συμπαίκτες και πάγκο.

Τεράστια αδικία για Σισκάουσκας να μην βγει MVP, αλλά ο Διαμαντίδης πάντα έχει ένα μέσο παραπάνω στα ΜΜΕ (θυμηθείτε εκλογές ΠΣΑΤ φέτος), ο Λιθουανός όχι μόνο είχε 20 ποντους και 5 ασιστ, αλλά το κυριότερο ειχε μηδέν λάθη, ενώ είχε όλη την ώρα την μπάλα στα χέρια του και εκμεταλλευόταν κάθε μις ματς στα μαρκαρίσματα της ΤΣΣΚΑ (ο Μεσίνα τι σκεφτόταν δεν ξέρω..). Πανδίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού, κρίμα που το ματς δεν ήταν σε ουδέτερο έδαφος να βλέπαμε τι θα γινόταν. Βέβαια, έτσι δεν θα ήμουνα εγώ εκεί, οπότε καλύτερα που έγινε Αθήνα smile.gif
Pierce
QUOTE(Bonzo @ May 9 2007, 05:39 PM) *
Εδώ όμως ρε θρύλε(και το λέω εντελώς φιλικά) λέγαν καποιοι(ειλικρινά δε θυμαμαι ποιοι για αυτο δεν αναφέρω ονομα) ότι ο Διαμαντίδης ευνοήθηκε στη φάση της αγκωνιας που του δίνουν φάουλ και τεχνική ποινη... Δλδ τι παραπάνω να κάνουν?
Και μόνο από αυτό φαίνεται ότι κάποιοι δεν βλέπαν αντικειμενικά τον αγώνα.
Και αν ήταν οπαδοί της ΤΣΣΚΑ να το δικαιολογήσω.. Αλλά οπαδοί του ολυμπαικού είναι. Ή μήπως Αντιπαναθηναικοι?

εγω εκανα την αναφορα για την αγκωνια του διαμαντιδη και δηλωνω αεκτζης ,ελληνας(πραγμα που δειχνει την χαρα μου για την ΝΙΚΗ της ελληνικης ομαδας) και δεν υποστηριζω καμια ΤΣΣΚΑ. ανεφερα το γεγονος μονο και μονο για την μουγκαμαρα που επιασε τον συριγο στην συγκεκριμενη φαση σε αντιθεση με τη φαση του βαν ντερ σπιεγκελ. οπως επισης το ανεφερα και με το σκεπτικο που αναφερει και ο θρυλος


QUOTE(thrylos7 @ May 9 2007, 06:04 PM) *
Έχω την εντύπωση ότι πολλοί αναφέρθηκαν σ' αυτό για αντιπαράθεση, στον ...κακό χαρακτήρα του Παπαλουκά και στο ...χαρακτήρα διαμάντι του Διαμαντίδη...

ασχετως με τα παραπανω παντως δεν θυμαμαι να του δωθηκαν 2 φαουλ στην συγκεκριμενη φαση.
και προς θεου Bonzo ουτε θελω να σε ειρωνευτω ουτε τπτ ,απλα να ξεκαθαρισω την κατασταση peace.gif
Bonzo
Καλά χαλάρωσε καινα μην το λεγες δε θα υποστηριζα οτι ήθελες να με ειρωνευτείςtongue.gif.
Πάντως δώθηκαν 2 φάουλ καθώς τώρα τον ξαναείδα τον αγώνα και σιγουρεύτηκα...Απλά δεν θυμόμουν ποιος έκανε το σχόλιο..
Pierce
QUOTE(Bonzo @ May 9 2007, 07:14 PM) *
Καλά χαλάρωσε καινα μην το λεγες δε θα υποστηριζα οτι ήθελες να με ειρωνευτείςtongue.gif.
Πάντως δώθηκαν 2 φάουλ καθώς τώρα τον ξαναείδα τον αγώνα και σιγουρεύτηκα...Απλά δεν θυμόμουν ποιος έκανε το σχόλιο..

no problem.
απλα επειδη το ποστ ηταν καπως σε εντονο υφος( sad.gif ) θεωρησα σωστο να το γραψω για την αποφυγη παρεξηγησεων cool.gif
enypnio
QUOTE(abasketos @ May 9 2007, 04:09 PM) *
Καλησπέρα σε όλους.
Δεν θέλω να μπω σε βάθος ανάλυσης για το ποιος απο τους 2 είναι καλύτερος, πιο ολοκληρωμένος κτλ...
Άλλωστε η άποψη μου κάθε άλλο παρά αντικειμενική θα είναι...

[

giati den tha nai antikeimeniki?

to ena gegonos den anerei to allo
AZ1980
Tελευταίο μου ποστ πάνω στο θέμα του MVP, ώστε να καλυφθεί το τελευταίο κενό στην άποψή μου όπως αυτή έχει εκφραστεί από τα προηγούμενα μου ποστ. Δε θα συνεχίσω άλλο γιατί πιστεύω πως η κατάσταση έχει πράγματι ψιλοξεφύγει. Μια σε βάθος ανάλυση απαιτεί συγκέντρωση και ψυχραιμία, και νομίζω άρχισαν πάνω σε αυτό το θέμα τα αποθέματα πολλών να στερεύουν. Επίσης εξακολουθώ να παρακαλώ όποιος θέλει να απαντήσει σε κάποιο επιχείρημά μου και επιθυμεί διάλογο, να βεβαιωθεί πρώτα πως έχει απαντήσει πάνω σε αυτό ακριβώς που έγραψα και όχι πάνω σε δικές του ονειροφαντασίες. Η διαρκής στρέβλωση των λεγομένων κάποιου μέλους με αποκλειστικό στόχο τη διαφωνία για τη διαφωνία χαρακτηρίζεται από εμένα ενδεικτική εριστικής συμπεριφοράς, και άρα αγνοείται, πάλι από εμένα.

Το κενό στο οποίο αναφέρθηκα αφορά στον Σισκάουσκας.

Πράγματι, ο Λιθουανός ήταν εξ' ίσου πολύτιμος με τον Μήτσο. Αν κάποιος από αυτούς τους δυο έλειπε, το παιχνίδι θα ήταν δυο και τρεις φορές πιο δύσκολο απ' ότι τελικά κατέληξε μέσα από την ηγετική τους προσπάθεια να είναι.

Οι λόγοι για τους οποίους δόθηκε το MVP στον ΔΔ13, με δεδομένη αυτή την ισοδυναμία της πολυτιμότητας, είναι δυο:

(α) η επιθυμία της διοργανώτριας αρχής να αναγνωρίσει την απίστευτη μπασκετική αξία του Διαμαντίδη ως τον θεμέλιο λίθο της οργανωμένης και φιλοσοφημένης προσπάθειας χρόνων να χτιστεί η ομάδα που θα ξαναέστελνε το ελληνικό συλλογικό μπάσκετ στην κορυφή. Πράγματι, ο Μήτσος αποτέλεσε την ραχοκοκκαλιά όλης αυτής της καλά μελετημένης ανασυγκρότησης, και μπασκετικά ενσαρκώνει και καθορίζει την νοοτροπία και την αγωνιστική προσέγγιση των νέων πρωταθλητών Ευρώπης με μεγάλη ακρίβεια. Ο ΠΑΟ είναι ομάδα που παίζει ένα πολύ ξεχωριστό στιλ ομαδικού μπάσκετ, πολύ συγκεκριμένα διαφοροποιημένο από το στιλ οποιασδήποτε άλλης ομάδας, και αυτό το στιλ έχει διαμορφωθεί πάνω στις πλάτες του Μήτσου. Χωρίς αυτόν το "σύστημα" του ΠΑΟ δεν λειτουργεί αρκετά αποτελεσματικά. Όχι μόνο στον τελικό, αλλά σε οποιονδήποτε αγώνα.

(β)αν και ισάξια η προσφορά τους, οι δυο παίκτες την κατένειμαν εντελώς διαφορετικά από χρονικής άποψης. Ο ΔΔ έδρασε στο φουλ και έβαλε υποψηφιότητα για το βραβείο στο 5λεπτο 25-30, το οποίο και θεωρώ κρισιμότατο στον συγκεκριμένο αγώνα, είναι το 5λεπτο όπου ο Μήτσος πήρε την ομάδα από τα σκοινιά και με μαεστρία την έστησε όρθια, με την ΤΣΣΚΑ να έχει πέσει νοκ ντάουν. Μετά ήρθαν τα άδικα φάουλ και ο ΔΔ την έκανε για τον πάγκο. Τότε ήταν που κορυφώθηκε η πολυτιμότητα του Σισκάουσκας. Ο Λιθουανός κατόρθωσε να κρατήσει τον ΠΑΟ από πάνω στο πολύ κρίσιμο διάστημα της απουσίας του ΔΔ, κρατώντας την μπάλα ασφαλή, παίρνοντας φάουλ, βγάζοντας ενέγεια από το κάθε του κύτταρο, ενέργεια νίκης! Σε αυτό το 5λεπτο 32-37 ο Σισκα προσέφερε στην ομάδα την ολοκληρωτική βοήθεια επιβίωσης, όπως είχε κάνει και ο Έλληνας στο δικό του χρόνο νωρίτερα. Η απόφαση όμως για τον MVP είχε ληφθεί νωρίτερα, πριν τα μισά του τελευταίου 10λέπτου, με αποτέλεσμα η προσπάθεια του Λιθουανού να μη του δώσει, λόγω της πιο καθυστερημένης χρονικά εμφάνισής της, την ώθηση που θα περίμενε κανείς στην ψηφοφορία του MVP.



Aυτοί είναι οι λόγοι που προτιμήθηκε ο ΔΔ.

Η δική μου άποψη είναι πως θα έπρεπε, με βάση ΟΛΟ το 40λεπτο, και το 40λεπτο του ημιτελικού, να μοιραστούν το MVP του φ4... Αλλά δεν τρέχει και τίποτα, αυτά είναι δευτερεύοντα.

Υ.Γ. Απολαυστικό το ποστ του enypnio, θα έλεγα το πιο cool ποστ του τοπικ
AZ1980
Y.Γ. 2

O φετινός ΠΑΟ γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα Ευρώπης έχοντας Έλληνα ηγέτη και MVP.
CK13gr
**********

Το μονο που εκανα ηταν οτι απαντουσα με αρκετη διαθεση για πλακα στο δικο του ποστ που μιλουσε για......

QUOTE
QUOTE
Ο καθενας εστιαζει εκει που θελει και τον βολευει
Αλλοι στα αγωνιστικα και αλλοι στις αποδοκιμασιες.




QUOTE
Ασταματητος ο φετινος ΠΑΟ και ασταματητες οι κωλοτουμπες τον αντικειμενικων-ειδικων της χωρας και της Ευρωπης που δεν τον εβλεπαν για κουπα.




και τα (πράσινα) μυαλά στα κάγκελα που λέμε...

Αντι να μπω σε προσωπικη αντιπαραθεση για το προσβλητικο του σχολιο διαλεξα να κανω μια γενικοτερη "πλακα" που πιστευα οτι θα τον "ενοχλησει περισσοτερο οπως και εγινε... tongue.gif
Αυτος που μιλαει για ΖΩΑ οπαδους (μονοι οι δικοι μας ειναι ζωα?)και δεν σταματα να μας λεει ποσο κακοι ειμαστε που βρισαμε τον Παπαλουκα(και ας μην ειμουν ενας απο αυτους) θελει να μην του φερνουμε αντιρησεις και θεωρει εμπρηστικο το να λες οτι "θα σας κερδισουμε και εσας".Προφανως οι δηλωσεις περι ΖΩΩΝ και οι ειρωνιες σε προσωπικο επιπεδο δεν ειναι εμπρηστικες...

Επαναλαμβανω λοιπον Θρυλε7 (αληθεια τι "αντικειμενικο" ID) .....
και στα καγκελα και στις ΚΟΥΠΕΣ τα μυαλα μας.... smiley.gif laugh.gif smiley.gif Η προσπαθεια φιμωσης της διαφορετικης αποψης, ειτε με απειλες, ειτε με ειρωνιες και κοροιδια, δεν περναει.
Δεν ειδα καμια αλλη αντιδραση στο ποστ μου ,το συγκεκριμενο ,εκτος την δικη σου.


Edit by thrylos7
Anaz
H προσωπικη σας "αντιπαραθεση" δεν μας αφορα και κατα τη γνωμη μου κακως ποσταρες την συζητηση σας δημοσια. (και μαλιστα σε ενα τοπικ με πολυ "κινηση" και ενδιαφερουσα κουβεντα.)
Ο thrylos σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις δεν ειναι απλο μελος,αλλα moderator του forum και ειναι υπευθυνος στο να τηρουνται οι κανονισμοι του φορουμ και να μην διαταρασσονται οι ισσοροπιες.
Αν ειχε σημασια η αποψη μου θα συμφωνουσα με τον thrylo οτι το σχολιο σου θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως flame post,και ορθως θελησε να στο επισημάνει μεσω pm, και θα χαρακτηριζα το σχολιο σου περι προσπάθειας φίμωσης επιεικώς αστειο,οπως κ την ολη δημοσια διαμαρτυρια σου με αφορμη απλα μια προειδοποιηση-επισυμανση για το υφος σου,απο πλευρας mod.
peace.gif
CK13gr
Ειναι η δευτερη φορα που το κανει και εκτος αυτου φιλε Αnaz δεν θεωρω οτι ειναι και κατι το τρομερο αυτο που εγραψα.
Σε αυτο το τοπικ εγινε το θεμα και γιαυτο το ποσταρα εδω
Το ξερω οτι ειναι Moderator.
Και ναι νιωθω οτι ειναι προσπαθεια φιμωσης ακριβως επειδη ειναι mod.
Δεν θα με ενοχλουσε αν το εστελνες εσυ ας πουμε....
Επισης το δικο μου σχολιο ηταν απαντηση στο δικο του που κατ'εμε με προσεβαλε....
Οι απειλες το τυπου ,θα σε κοψω απο το φορουμ δεν ταιριαζουν εδω μεσα....(γνωμη μου) απο την στιγμη που...
Δεν βριζω.
Δεν τσακωνομαι με κανενα.
Δεν προσβαλω προσωπικα κανενα.
Αντιθετα με τον ιδιο που αναφερεται προσωπικα σε εμενα με τη φραση
και τα (πρασινα)μυαλα στα καγκελα....


Οπως εμεις πρεπει να σεβομαστε τις αποψεις ολων και τα σχολια τους ετσι και οι αλλοι να σεβονται τις δικες μας.
Δεν μπορεις να προσβαλεις τον αλλο και να θεωρεις οτι θα μεινει αναπαντητο.Εστω και ακομψα ισως.
Απλα νιωθω οτι δεν ειναι σωστο να με απειλει οτι θα υπαρξουν "κυρωσεις" για κατι που δεν του αρεσε προσωπικα αφου κανεις αλλος δεν ασχοληθηκε με αυτη τη δηλωση μου.
Anaz
Οτι ειχα να πω το ειπα και δεν θα ξανασχοληθω με το θεμα και θα συμβουλευα και τα υπολοιπα μελη το ιδιο..
Ενα τελευταιο σχολιο μονο:Το οτι κανεις δεν ασχοληθηκε με αυτο δεν σημαινει οτι δεν ηταν flame post που θα μπορουσε να χαλασει τη κουβεντα..και με τον φιλο πιο πανω που'λεγε τα δικα του δεν ασχοληθηκε κανεις αλλα εγινε συνειδητα γιατι κανεις δεν ηθελε να δωσει συνεχεια και να χαλασει το πολυ καλο επιπεδο του φορουμ!Αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχει δικαιωμα να συνεχιζει να γραφει οτι θελει. Προσωπικα δεν ενοχλουμαι απο τετοια σχολια σαν το δικο σου,γιατι δεν ασχολουμαι με οπαδικες αντιπαραθεσεις.Παρολ'αυτα αν ημουν Mod θα επραττα με το ιδιο τροπο που επραξε ο thrylos.Απειλη του τυπου θα σε διωξω,προφανως δεν υφισταται.Προσπαθησε να καταλαβεις το υφος και την ευθυνη του mod,οπως και το υφος του φορουμ γενικότερα.. peace.gif
morfi
QUOTE(CK13gr @ May 10 2007, 09:37 AM) *
Το μονο που εκανα ηταν οτι απαντουσα με αρκετη διαθεση για πλακα στο δικο του ποστ που μιλουσε για......

Αν δεν είχες κάνει άλλα παρόμοια ποστ (τα οποία άφησα επίτηδες ασχολίαστα για να μην χαλάσω το τόπικ) ίσως να σε πίστευα.

QUOTE(CK13gr @ May 10 2007, 09:37 AM) *
Αντι να μπω σε προσωπικη αντιπαραθεση για το προσβλητικο του σχολιο διαλεξα να κανω μια γενικοτερη "πλακα" που πιστευα οτι θα τον "ενοχλησει περισσοτερο οπως και εγινε... tongue.gif

ΟΚ, ούτε τώρα σε σώζει το emoticon.

QUOTE(CK13gr @ May 10 2007, 09:37 AM) *
Επαναλαμβανω λοιπον Θρυλε7 (αληθεια τι "αντικειμενικο" ID) .....

Το 13 είναι η ημερομηνία γεννησής σου ?

QUOTE(CK13gr @ May 10 2007, 09:37 AM) *
Η προσπαθεια φιμωσης της διαφορετικης αποψης, ειτε με απειλες, ειτε με ειρωνιες και κοροιδια, ...

Ωπα ρε, θύμα του φασισμού.

QUOTE(CK13gr @ May 10 2007, 09:37 AM) *
Δεν ειδα καμια αλλη αντιδραση στο ποστ μου , ...

Aυτό δεν είναι πάντα καλό.
Bonzo
Πραγαμτικά απορούσα τόσες μερες που είσουν και δεν εγραφες τπτ. Εγραψες κατι στηυν αρχή και εξαφανίστηκες.
Αλλά ευτυχώς επανήλθες
NBAer
QUOTE(CK13gr @ May 10 2007, 09:37 AM) *
Σου το ειπα οτι θα διαμαρτηρηθω και στο Φορουμ φιλε Thryle7...
O θρυλος μου εστειλε pm λοιπον ....ο τιτλος του....
Εμπρηστικο Σχολιο....


Το να εκθετεις σε δημοσια θέα ενα προσωπικο μηνυμα, μια προσωπικη συζητηση ειναι κακο, πολυ κακο. 68.gif


QUOTE
Αυτος που μιλαει για ΖΩΑ οπαδους (μονοι οι δικοι μας ειναι ζωα?)


Λαθος συμπερασμα!
Το οτι αποκαλει καποιος ζωα ενα συνολο ανθρωπων, ΔΕΝ σημαινει τιποτα οσον αφορα την προσωπικη του γνωμη για ενα αλλο συνολο ανθρωπων. Δηλαδη:
Το οτι αποκαλει ζωα τους Παναθηναικους που εβριζαν τον Παπαλουκα ΔΕΝ σημαινει οτι εννοει οτι ΜΟΝΟ αυτοι ειναι ζωα.


QUOTE
Προφανως οι δηλωσεις περι ΖΩΩΝ και οι ειρωνιες σε προσωπικο επιπεδο δεν ειναι εμπρηστικες...


Οι δηλωσεις περι ζωων δεν ειναι εμπρηστικες αφου αυτοι που βριζανε την μανα του Παπαλουα ηταν ζωα! biggrin.gif


QUOTE
Επαναλαμβανω λοιπον Θρυλε7 (αληθεια τι "αντικειμενικο" ID) .....


Τι θα πει "τι αντικειμενικο ID"? 68.gif Ο ανθρωπος ειναι Ολυμπιακος και θελει να το κανει γνωστο.
Το οτι ειναι Ολυμπιακος=Θρυλος για αυτον, δηλαδη σημαινει οτι δεν ειναι αντικειμενικος??????? 68.gif
Επισης ειναι δυνατον να κρινεις την αντικειμενικοτητα καποιου απο το ID του? Τραγικο αν συμβαινει....
AZ1980
Μπλιαχ
enypnio
Episis o megalos fetinos sourrealismos tou Zots itan oti vasika den apopoithike ton titlo tou favori oxi toso me tis Httes alla me tis nikes

ekei einai i megali trela

giati sou leei oi Httes itan epitides alla tis nikes pou tis vazeis pou tromaksan na kerdisoun kati tsimpones kai kati prokom
dizzy_fingers
QUOTE(AZ1980 @ May 10 2007, 11:25 AM) *
Μπλιαχ

Τα λέει όλα νομίζω...

Παραθέτω από τους κανονισμούς του φόρουμ:
QUOTE
4. Απαγορεύεται να δημοσιεύετε πμ, email και προσωπικά στοχεία τρίτων χωρίς την άδεια τους, στο φόρουμ.

5. Αν έχετε παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά των διαχειριστών χρησιμοποιήστε προσωπικά μηνύματα για να την εκφράσετε. Μη χρησιμοποιείτε δημοσιεύσεις γι'αυτό το σκοπό.

2 κανόνες παραβιάστηκαν, λόγω του ότι έγιναν με ένα ποστ, δέχεσαι ένα warning. Όπως βλέπεις στο λινκ που δίνω, στο επόμενο warning επέρχεται απομάκρυνση από το φόρουμ για ένα διάστημα.

Το παραμύθι που ακούγεται κάθε τόσο με την προσπάθεια φίμωσης καλό είναι να σταματήσει πια να χρησιμοποιείται.
Γνωρίζω το περιεχόμενο των πμ (όπως και όσοι άλλοι πρόλαβαν και το είδαν δημόσια) και δεν υπήρχε πουθενά άμεση απειλή για τιμωρία αν δε συμμορφωνόσουν.
Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ.
Μόνο η αναφορά κάτι τέτοιου προσβάλλει όλους όσους γράφουν και αντιπαραθέτουν επιχειρήματα στο παρόν τόπικ εδώ και 4 μέρες.

Ο μόνος λόγος που έκανα δημόσια την τοποθέτησή μου κι όχι μέσω πμ είναι για να σταματήσει η όποια αντιπαράθεση ή τοποθέτηση πάνω στο θέμα thrylos7-ck13gr.

Με λίγα λόγια, μην ασχοληθούμε άλλο με το θέμα.


EDIT: Ήθελα να το γράψω αλλά το ξέχασα. Αν θέλαμε να φιμώνουμε κόσμο δε θα τους ρωτάγαμε πρώτα. wink.gif
Gravedigger
Παιδιά ήρεμα...Είμαστε οπαδοί του ίδιου αθλήματος,δν αξίζει να μαλώνουμε...Εντάξει μπορεί να υπήρξε 1 αντιπαράθεση αλλά ως εκεί...Κ βέβαια ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του κ όσο κ να διαφωνούμε πρεέπει να είναι σεβαστή!!! peace.gif
evazone
QUOTE(enypnio @ May 10 2007, 03:02 PM) *
Episis o megalos fetinos sourrealismos tou Zots itan oti vasika den apopoithike ton titlo tou favori oxi toso me tis Httes alla me tis nikes

ekei einai i megali trela

giati sou leei oi Httes itan epitides alla tis nikes pou tis vazeis pou tromaksan na kerdisoun kati tsimpones kai kati prokom

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το αγαπητό enypnio και με παλαιότερα posts του ΑΖ. Αυτό που έκανε φέτος ο Ζοτς είναι απίστευτο και δείχνει πως ένας προπονητής μπορεί να κερδίσει έναν τίτλο σε όλα τα επίπεδα, δλδ ακολουθώντας και στρατηγικές εκτός γηπέδου.
Δημιούργησε την κατάλληλη ψυχολογία στους παίκτες τους, ότι δλδ μην τρελαίνεστε και κάτω τα κεφάλια! Και επίσης έδωσε την εντύπωση μιας ομάδας που πάντα "παλεύει" πολύ για το αποτέλεσμα και είναι αρκετά τρωτή. Στην πραγματικότητα όμως κι όπως αποδείχτηκε στα 2 παιχνίδια στο Φ4 ο ΠΑΟ ποτέ δεν έχασε πραγματικά τον έλεγχο ούτε με την Ταού ούτε με την ΤΣΣΚΑ.
kop-13
Ξέχασα να πω οτι υποκλίνομαι εκ των υστέρων στον AZ1980.

Δεν είναι οτι έπεσε σε όλα μέσα(αυτό θα μπορούσε να είναι κ τυχαίο).
Είναι οτι τα πάντα είναι τεκμηριωμένα.
enypnio
to foverotero apo ola einai oti einai poly sostos hristis tis ellinikis

eidika an lavoume yp opsin kai tin ilikia pou angrafete sto nick name tou
NBAer
QUOTE(enypnio @ May 11 2007, 12:21 PM) *
to foverotero apo ola einai oti einai poly sostos hristis tis ellinikis


Δεν συμφωνω οτι αυτο ειναι το φοβεροτερο απο ολα, καθως γενικα, αν το περιεχομενο ειναι χαλια, δεν εχει σημασια αν το περιτυλιγμα ειναι φοβερο!
Προτιμω ενα φοβερο δωρο με χαλια περιτυλιγμα, παρα ενα χαλια δωρο με τρομερα τρομερο περιτυλιγμα....

Και στην προκειμενη περιπτωση το περιεχομενο του δωρου ειναι πολυ καλο, παροτι παμπολες φορες διαφωνω. biggrin.gif


Ενα μινι-γραμματικο-λαθος του AZ1980 ηταν οταν ειπε: "Πράγματι, ο Μήτσος αποτέλεσε την ραχοκοκκαλιά όλης αυτής της καλά μελετημένης ανασυγκρότησης".
Λαθος, επειδη πλεον και συμφωνα με τον Τριανταφυλλιδη το κοκκαλο πρεπει να γραφεται με ενα κ δηλαδη κοκαλο. Και αρα πρεπει(ειναι πρεπον δηλαδη ενδεικνυται αν συμφωνησουμε να ακολουθουμε την γραμματικη Τριανταφυλλιδη οπως κανουν τα σχολεια) να γραφουμε: ραχοκοκαλια.
enypnio
QUOTE(NBAer @ May 11 2007, 11:42 AM) *
Δεν συμφωνω οτι αυτο ειναι το φοβεροτερο απο ολα, καθως γενικα, αν το περιεχομενο ειναι χαλια, δεν εχει σημασια αν το περιτυλιγμα ειναι φοβερο!
Προτιμω ενα φοβερο δωρο με χαλια περιτυλιγμα, παρα ενα χαλια δωρο με τρομερα τρομερο περιτυλιγμα....


nai alla an skefteis tin gramatiki pou mathenoume sta sxolia kai an skefteis oti to periexomeno den xoraei amfivolia den prepei na ekthiasoume kai to peritiligma?

elpizoume na min einai kai o AZ ntropalos san ton diamantidi kai aisthanthei ashima smiley.gif

me ta kala logia
AZ1980
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, αλλά και, κυρίως, για τον χρόνο που έχετε διαθέσει κατά καιρούς στην ανάγνωση των περίπλοκων και στριφνών αναλύσεών μου. Να είστε σίγουροι πως διαβάζω το φόρουμ πολύ περισσότερο απ' ότι γράφω σε αυτό, οι περισσότερες απόψεις που κατά καιρούς έχω εκφράσει δεν ήταν έτοιματζίδικες παπικές βεβαιότητες, όλες τους ζυμώθηκαν και διαμορφώθηκαν μέσα από σκέψη, συζήτηση και επεξεργασία των δικών σας απαντήσεων, προέκυψαν και πήραν μορφή μέσα σε αυτό το πολύ αξιόλογο φόρουμ. Κατά συνέπεια τα μπράβο ανήκουν σε όλους όσους συμβάλλουν για να διατηρηθεί σε αυτό το φόρουμ η δημιουργική επικοινωνία, μια δηλαδή διαδικτυακή σπανιότητα...
dizzy_fingers
Ο ΑΖ είναι δικό μας δημιούργημα 6.gif.

tongue.gif
nikefalin
QUOTE(dizzy_fingers @ May 11 2007, 07:47 PM) *
Ο ΑΖ είναι δικό μας δημιούργημα 6.gif.

tongue.gif


κατ' έικόνα και κατ' ομοίωση, πάντως πέρα από την ουσία και τη μορφή των αναλύσεων τα επιχειρήματα είναι πάντα μαχητά και διδακτικά. το ΑΖ από που προέρχεται btw ?
NBAer
QUOTE(AZ1980 @ May 11 2007, 04:43 PM) *
Κατά συνέπεια τα μπράβο ανήκουν σε όλους όσους συμβάλλουν για να διατηρηθεί σε αυτό το φόρουμ η δημιουργική επικοινωνία, μια δηλαδή διαδικτυακή σπανιότητα...


Κυριοτερος λογος για την "αξιοπρεπη" δηλαδη σε υψηλα επιπεδα, δημιουργικη επικοινωνια ειναι οι moderators καθως και Ο moderator, καθως κανουν πολυ σωστη δουλεια στο να περιοριζουν ή και να μηδενιζουν τις γεματες εντασεις, ανουσιες, βλακωδεις, κλπ συζητησεις.....

Σαφως βεβαια και τα μελη του Basketforum.gr ειναι μαλλον "λογικα" καθως αν ανατρεξει κανεις πχ στο αθλητικο τμημα του phorum.gr πχ θα δει ενα 85+% !!!!! των μελων να ειναι τοσο εριστικα, να γραφουν με τοσο κομπλεξισμο ωστε να αηδιαζεις.... ohmy.gif


QUOTE(nikefalin @ May 11 2007, 10:42 PM) *
κατ' έικόνα και κατ' ομοίωση, πάντως πέρα από την ουσία και τη μορφή των αναλύσεων τα επιχειρήματα είναι πάντα μαχητά και διδακτικά. το ΑΖ από που προέρχεται btw ?


Πιθανοτατα απο τα αρχικα του ονοματος του. Πχ ισως τον λενε Αγγελο Ζαχαριαδη?!?! rolleyes.gif biggrin.gif rolleyes.gif




PS: Στην παρακατω προταση του AZ1980 οπως ειχα πει ειχε το λαθος του ραχοκοκαλια με 2 κ (δηλαδη ραχοκοκκαλια) αλλα ξεχασα οτι ειχε και το λαθος του τελικου ν στο "την ραχοκοκκαλιά", καθως πριν απο το ρ της λεξης ραχοκοκκαλιά δεν μπαινει ν και θα επρεπε να λεει "τη ραχοκοκκαλιά"..... Οποτε το επισημαινω τωρα.....
Ψιλοχαζομαρα που το επισημαινω καθως γινονται χιλιαδες τετοια λαθη αλλα μιας και ανεφερα νωριτερα την υπο συζητηση προταση, ας την διορθωσω τελειως.... rolleyes.gif

"Πράγματι, ο Μήτσος αποτέλεσε την ραχοκοκκαλιά όλης αυτής της καλά μελετημένης ανασυγκρότησης".
Gravedigger
QUOTE(nikefalin @ May 11 2007, 07:42 PM) *
το ΑΖ από που προέρχεται btw ?

Από την Ολλανδική ποδοσφαιρική ομάδα AZ Alkmaar!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
AZ1980
QUOTE(NBAer @ May 11 2007, 08:34 PM) *
Στην παρακατω προταση του AZ1980 οπως ειχα πει ειχε το λαθος του ραχοκοκαλια με 2 κ (δηλαδη ραχοκοκκαλια) αλλα ξεχασα οτι ειχε και το λαθος του τελικου ν στο "την ραχοκοκκαλιά", καθως πριν απο το ρ της λεξης ραχοκοκκαλιά δεν μπαινει ν και θα επρεπε να λεει "τη ραχοκοκκαλιά"..... Οποτε το επισημαινω τωρα.....
Ψιλοχαζομαρα που το επισημαινω καθως γινονται χιλιαδες τετοια λαθη αλλα μιας και ανεφερα νωριτερα την υπο συζητηση προταση, ας την διορθωσω τελειως.... rolleyes.gif

"Πράγματι, ο Μήτσος αποτέλεσε την ραχοκοκκαλιά όλης αυτής της καλά μελετημένης ανασυγκρότησης".



blink.gif icon_drunk.gif
enypnio
το πιο σημαντικό από όλα σε αυτό το φόρουμ είναι οι αντιστάσεις!!!!!!!!!!

αντιστεκόμαστε στο κατεστημένο ... δεν μπορείτε να πείτε?
NBAer
QUOTE(enypnio @ May 13 2007, 02:58 AM) *
το πιο σημαντικό από όλα σε αυτό το φόρουμ είναι οι αντιστάσεις!!!!!!!!!!

αντιστεκόμαστε στο κατεστημένο ... δεν μπορείτε να πείτε?


Αυτο παλι δεν το καταλαβαινω!?!? Σε ποιο κατεστημενο αντιστεκομαστε....? blink.gif
PETRITIS13
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΡΟΝΕΥΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗΔΗ ΣΑΣ ΘΥΜΗΖΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ(ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΗΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΤΣΙΡΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΦΑΣΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΞΑΡΣΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕ 4 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΡΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ 8 ΠΗΓΑΝ 2 Η 3 ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΑΡΗΣΗΣ,ΠΕΝ,ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ,ΜΠΑΡΛΟΣ,ΖΗΖΗΤΣ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.