Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Athens 2007
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
CK13gr
Oσο αφορα το θεμα με τον Βαντερπουλ νομιζω οτι οντως δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης και οτι εχει αντικατασταθει απο τον Τορες.... καπου το διαβασα δηλαδη αλλα δεν θυμαμαι...
Air Kef
Νομίζω στην Ευρωλίγκα δν ισχύει ουτε αντικατάσταση ουτε τπτ.Απο όσο ξερω μπορεις να παιξεις και με 12 Αμερικανούς.Αν ειναι καλά και για να λέει αυτος οτι θα δειξει αν θα παιξει,κατι θα ξερει.Έχεις δικιο παντως οτι από επιστροφές μεγάλων παικτών σε δύσκολα ματς,ειδαμε αρκετά φέτος,όλα αποτυχημένα.! biggrin.gif
apkat
Αντε μιση ωρα εμεινε..Καλη επιτυχια και στις 2 ομαδες με την ευχη να δουμε ενα καλο ματς.. smiley.gif
Anaz
ΦΟΒΕΡΗ MATΣΑΡΑ!! 41.gif
Η ΤΣΣΚΑ ειναι η πιο die hard ομαδα της Ευρωπης!
Ο Παπαλουκας ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ!
Διαμαντίδης,Σισκάουσκας οι καλυτεροι του πρωταθλητή.
Ο Παο αδιαμφισβήτητα η καλυτερη ομαδα του Final Four.Δικαιος πρωταθλητης! 41.gif
Ο κοσμος φοβερός!

Απονομή,δηλωσεις,πανηγυρια δεν θα δω γιατι ζηλεύω..
enypnio
a re AZ manti smiley.gif

osoi vrisate ton milos ti lete tora?

amin giati ithela na ton kratisoume ayton ton paixti kai na min to dioxoume

smiley.gif
reignman
opoios evrise ton milos den gnorizei kai polla apo basket.
itan terastio talento to opoio tha metousiothei se terastia paiktoura an den exei kai alles atyxies ....
apkat
Συγκλονιστικο παιχνιδι..Ο καλυτερος τελικος των τελευταιων ετων και μαλλον το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας για την Ευρωλιγκα..

Δικαιος και παναξιος πρωταθλητης ο Παο..

Ο Τεο ειναι γιγαντιαιος παικτης με συγκλονιστικη εμφανιση.Επισης σπουδαιος ο Σμοντις.Απο τον παο ο μεγαλος Τομασεβιτς ο Διαμαντιδης και ο Σισκα εκπληκτικη εμφανιση.Μπραβο σε ολους τους παικτες και τον λανγκτον που μας κρατησε σε αγωνια στο τελος..
Alexmei
93-88 έληξε... αυτό θέλω να πιστεύω smiley.gif
Anaz
Παρεπιμπτόντως ο Παο στο final four πρεπει να εκανε τα 2 καλυτερα του ματς της χρονιας.. Γεγονος όχι τυχαιο..
Pierce
ηταν ενας πραγματικος τελικος που χαιροσουν να τον βλεπεις και σιγουρα ενα κλασικ που θα πρεπει να εχουμε ολοι στους σκληρους δισκους μας. εκπληκτικος ο τεο ο οποιος για 30 λεπτα επαιζε μονος του. συγχαρητηρια στον παο. μοναδικη παραφωνια η γιουχα που επεσε στον παπαλουκ οταν πηρε το μεταλλιο του
CK13gr
Tα ειπαμε και τα ξαναειπαμε......

ΚΟΥΠΟΚΡΑΤΩΡΑΣ ΟΕΟΕΟΕ
icon_drunk.gif 69.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
NBAer
Τρομαχτικα τρομαχτικος ο Παπαλουκας!
9 στα 10 διποντα ειχε!!!!!!! Και ειχε και 8 απο τις 9 ασιστ της ομαδας του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν δεν "σιγουσε" λιγο στο τελος θα επρεπε να βγει αυτος MVP.

Απο τον ΠΑΟ τρομερα τρομερος ο Διαμαντιδης, ο Σισκαουσκας και ο Μπατιστ, ενω οι Βουγιανιτς, Μπετσιροβιτς, Χατζηβρεττας, Τομασεβιτς και Ντικουδης απλα φοβεροι..... Ειδικα το καλαθι του Μπατιστ που πηγε στους 4 την διαφορα στο τελος(20 δευτερα περιπου πριν το τελος) ηταν το καθοριστικοτερο σημειο του αγωνα!


Δυστυχως λυπαμαι που κερδισε ο ΠΑΟ το κυπελλο καθως αυτο δινει χαρα στα ζωα που εβριζαν τον Παπαλουκα στο τελος, αλλα τελικα πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι η συμπεριφορα σε καποιες περιπτωσεις του ανθρωπου και παροτι εχουνε περασει 2.000.000 χρονια απο την εποχη που εμφανιστηκε στη γη, παραμενει ιδια! sad.gif
thrylos7
Πραγματικά πολύ μεγάλος τελικός, θα μείνει στην ιστορία!

Το σκορ ήταν, πολύ υψηλό, διαψεύδοντας έτσι όλες τις προβλέψεις…

Μεγάλες προσωπικότητες και παίκτες στο παρκέ… Διαμαντίδης, Σισκάουσκας, Μπατίστ, Βούγιανιτς, Τομάσεβιτς από τη μια, Παπαλουκάς, Σμόντις, Λάνγκντον από την άλλη.

Υπέροχος τελικός! Ο Παναθηναϊκός φαινόταν να έχει τον πρώτο λόγο κάθε φορά, αλλά πάντα η ΤΣΣΚΑ έβρισκε τρόπο να μειώσει και να το κάνει ντέρμπι. Νομίζω ότι η όλη διαφορά ήταν η έδρα, καθώς πιστεύω πλέον, ότι μιλάμε για δύο απόλυτα ισοδύναμες ομάδες.

Στο πρώτο μέρος η άμυνα της ΤΣΣΚΑ ήταν αναποτελεσματική, όπως και του Παναθηναϊκού εν μέρει.. Μέχρι τότε όλο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού γινόταν από τους περιφερειακούς. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, η άμυνα της ΤΣΣΚΑ στην περιφέρεια έπιασε τα γνωστά της επίπεδα και αν και άργησε λίγο, ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την υπεροπλία του στα ψηλά, λόγω φθοράς των ψηλών της αντίπαλης ομάδας, αλλά και κακής μέρας του Άντερσεν. Σ’ αυτό το διάστημα βέβαια, πολύ σημαντική ήταν η συμβολή του Σισκάουσκας, με τα πολύτιμα φάουλ που κέρδισε. Στο τέλος, πήρε μπρος ο Μπατίστ, καθαρίζοντας την υπόθεση τίτλος για την ομάδα του. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον MVP Διαμαντίδη, έλαμψε σε κάποια σημεία, ο Παναθηναϊκός όμως άντεξε ακόμα κι όταν έλειπε από το παρκέ, ή απλά δεν ήταν σε καλά διαστήματα λεπτών. Απολαυστικότατο το πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου δεκαλέπτου, με Παπαλουκά και Διαμαντίδη να «γράφουν» πέντε λεπτά στο παρκέ που θα περάσουν στην ιστορία. Υποκλίνομαι!

Από την ΤΣΣΚΑ, πολυτιμότατος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν (και θα ήταν ακόμη περισσότερο αν δεν έκανε τη βλακεία του) ο Σμόντις… Το αντιαθλητικό φάουλ που έκανε στον Μπετσίροβιτς (οι δύο συμπάθειές μου!) ήταν κομβικό, όχι τόσο για τη διεύρυνση της διαφοράς για τον Παναθηναϊκό, αλλά γιατί ο Σλοβένος ψηλός κάθησε στον πάγκο και από εκεί και πέρα έχασε το πολύ καλό της …momentum η ΤΣΣΚΑ. Ακόμη κι όταν μπήκε προς το τέλος, ζωντάνεψε η ΤΣΣΚΑ κι έδειξε ότι μπορούσε να διεκδικήσει χωρίς ιδιαίτερη φαντασία τη νίκη. Υπήρχε βέβαια και ο Λάνγκντον, που δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά πέτυχε κάποια πολύ μεγάλα καλάθια… 3 τρίποντα (τα δύο στο τέλος) κι ένα δύσκολο καλάθι και φάουλ.

Βεβαίως, πέραν αυτών, υπήρχε μια μυθική παρουσία στο παρκέ.. ονόματι Θεόδωρος Παπαλουκάς… Απίστευτο παιχνίδι, από το μεγαλύτερο ευρωπαίο παίκτη τούτη τη στιγμή (μηδενός εξαιρουμένου)… Έκανε τα πάντα, αλλά αποδείχθηκε ότι στο σύγχρονο μπάσκετ ένας παίκτης δεν αρκεί, ότι κι αν κάνει, σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αν ήμασταν δέκα χρόνια πριν, μπορεί να καθάριζε μόνος του τέτοια παιχνίδια και να μην αγανακτούσε με τον νυσταγμένο Βαν Ντεν Σπίγκελ. Μακράν ο καλύτερος παίκτης του τελικού.

Βέβαια, κάποιοι άλλοι απίστευτοι (με αρνητική χροιά) τύποι, είχαν το θράσος να τον βρίσουν, μετά το τέλος του αγώνα… (κι έτσι εξακολουθώ να σκέφτομαι όσους δεν πήγαν στο Final 4 και άντ’ αυτών βρέθηκαν κάποιοι ηλίθιοι στη θέση τους.)

Επίσης δε μ’ άρεσε η κίνηση του Μπετσίροβιτς που χτύπησε τον Παπαλουκά. Δεν το είδα, καθώς το έδειξε μια φορά σε ριπλέι και δεν έτυχε να κοιτώ εκείνη τη στιγμή, αλλά εφόσον προέβη σ’ αυτή την κίνηση, ο παίκτης είναι ανάξιος χαρακτηρισμού…

Για να επανέρθω στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός χωρίς να έχει, κατά τη γνώμη μου, απόδοση 100% (σ’ αυτό μάλλον συνέβαλε η ρωσική ομάδα) κατάφερε να αισθάνεται σχεδόν κάθε στιγμή ότι αυτός θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Να πω την αλήθεια ποτέ δεν πίστεψα ουσιαστικά μέσα μου έστω και μια στιγμή ότι η ΤΣΣΚΑ θα το πάρει (αναφέρομαι μόνο στη διάρκεια του τελικού, για να μην παρεξηγούμαι, εξάλλου την είχα φαβορί), ακόμη κι όταν πέρασε μπροστά. Οι περισσότεροι παίκτες (και όχι όλοι) έκαναν πολύ καλή δουλειά και είχαν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αφού κατόρθωσαν κιόλας να ξεπεράσουν το άγχος στα κρίσιμα σημεία (να’ ναι καλά ο Μπατίστ). Δεν είναι μικρό πράγμα να κυριαρχείς (ή τουλάχιστον έτσι να δείχνεις) απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Το καλάθι του αγώνα ήταν ασφαλώς αυτό του Μάικλ Μπατίστ, όταν με τρεις παίκτες γύρω του σκόραρε από τα 3,5 μέτρα και έκανε το σκορ 89-85. Θα μπορούσε να είναι MVP, αφού η διαφορά του Παναθηναϊκού άμα τη παρουσία του στο παρκέ ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Απ’ την άλλη, ο Σισκάουσκας υπήρξε πολύ καθοριστικός και ίσως αυτός άξιζε τον τίτλο του MVP. Αν είχα τη δυνατότητα να ψηφίσω μάλλον σ’ αυτόν θα την έδινα και όχι στον Διαμαντίδη. Πολύ καλή παρουσία, έκανε φοβερά και τρομερά πράγματα, αλλά δεν είχε διάρκεια σε όλο το διάστημα που αγωνίστηκε.. Εξάλλου, σημαντικό χρονικό διάστημα στο τέλος το πέρασε στον πάγκο. Αν τον τίτλο του MVP μπορούσε να το διεκδικήσει και ηττημένος παίκτης, τώρα αυτή η παράγραφος μάλλον δε θα υπήρχε και θα έγραφα απλά δύο λέξεις…

Ελπίζω τουλάχιστον μετά το σημερινό παιχνίδι, να συνειδητοποιήσαμε όλοι μας τι ομάδα είναι η ΤΣΣΚΑ και πόσο μεγάλος παίκτης είναι ο Παπαλουκάς.

Μακάρι να επαναληφθεί τέτοιος τελικός.. Το θέαμα στην πρώτη μέρα ήταν με επιείκεια μέτριο, αλλά ο σημερινός πολύ μεγάλος αγώνας μας αποζημίωσε.

Πολύ μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου, γέμισαν οι καφετέριες (πολλές ήταν ολόκληρες ρεζερβέ) και γενικά υπήρξε κάτι περισσότερο από ικανοποιητικό ενδιαφέρον. Αφού είχαμε και μικροπροβλήματα στην κίνηση στην Θεσσαλονίκη μετά τη λήξη...!

Μια πάρα πολύ μεγάλη στιγμή στην ιστορία του μπάσκετ του Παναθηναϊκού σήμερα, μια πολύ άσχημη χθες… Επιτέλους, ας συνειδητοποιήσουν κάποιοι τι γίνεται, να εκτιμήσουν καλύτερα κάποια πράγματα και να γεμίζουν συχνότερα το κλειστό (και όχι ανοιχτό) ΟΑΚΑ…

Edit: Τα index rating των δύο ομάδων κάτι μου θυμίζουν... rolleyes.gif
Papaloukas_4
Πολύ ωραίο παιχνίδι..Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό...Εκπληκτικός ο Παπαλουκάς..
Θα ήθελα όμως να εκφράσω την απογοήτευσή μου για τη συμπεριφορά των οπαδών προς τον Τεό

Άλλη μία άσχημη στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ και γενικά τον ελληνικό αθλητισμό!!Δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα...Μα πόσο παρορμητικοί μπορεί να είναι οι έλληνες οπαδοί απέναντι σε έναν ΈΛΛΗΝΑ παίχτη που διαπρέπει στο εξωτερικό, κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες και χάρη σ'αυτόν ακούγεται συχνά το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό...Είναι ανεπίτρεπτες τέτοιες προσβλητικές συμπεριφορές απέναντι σε έναν παίκτη που έχει δοξάσει και θα συνεχίζει να δοξάζει πολλές φορές το ελληνικό μπάσκετ!Έπρεπε να χειροκροτήθεί ο Θοδωρής όπως αρμόζει σε ένα παίκτη ταλαντούχο που αποτελεί πλέον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ και ό,τι καλύτερο έχει αυτό να επιδείξει στην Ευρώπη!Το λιγότερο φίλοι μου που θα μπορούσε να εισπράξει ο Θοδωρής είναι το χειροκρότημα του κόσμου το οποίο το δικαιούται και με το παραπάνω.
CK13gr
QUOTE(NBAer @ May 7 2007, 12:45 AM) *
Δυστυχως λυπαμαι που κερδισε ο ΠΑΟ το κυπελλο καθως αυτο δινει χαρα στα ζωα που εβριζαν τον Παπαλουκα στο τελος, αλλα τελικα πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι η συμπεριφορα σε καποιες περιπτωσεις του ανθρωπου και παροτι εχουνε περασει 2.000.000 χρονια απο την εποχη που εμφανιστηκε στη γη, παραμενει ιδια! sad.gif


ΞΥΔΙ φιλε..... tongue.gif
ζωα ισως αλλα το οτι λυπασε που κερδισαμε...... τι να πω.... 68.gif
ΞΥΔΙ tongue.gif
και περαστικα
NBAer
QUOTE(CK13gr @ May 7 2007, 12:52 AM) *
ΞΥΔΙ φιλε..... tongue.gif
ζωα ισως αλλα το οτι λυπασε που κερδισαμε...... τι να πω.... 68.gif
ΞΥΔΙ tongue.gif
και περαστικα


LOL! You've misunderstood me.... rolleyes.gif
Εγω φυσικα και ημουν με τον ΠΑΟ και ηθελα να το παρει ο ΠΑΟ και ειχα και αγωνια μεσα στον αγωνα. Απλα λυπαμαι που χαιρονται αυτα τα ζωα που προανεφερα. Mονο γι'αυτο λυπαμαι που το πηρε.... Χαιρομαι βεβαια για τον Ομπραντοβιτς, για τον Διαμαντιδη κλπ αλλα λυπαμαι που χαιρονται και τα αμυαλα ζωα....
Tα ζωα πρεπει να τα κλεινουν σε κλουβια μπας και συμμορφωθουν. Οχι να τα κανουνε και να χαιρονται..... sad.gif
CK13gr
και για να μην ξεχνιομαστε smiley.gif

evilmonkey.gif dizzy το νου σου......... tongue.gif shot.gif
Η οργανωση 6ΜΑΗ σε παρακολουθει... tongue.gif blink.gif tongue.gif




Η λιστα με τα νεα ετοιματα ακολουθει.... icon_drunk.gif
Λευτερια στους ποστερ...
nikefalin
Nobody's bigger than the game

Τεράστιες στιγμές ,μπάσκετ βγαλμένο απ' τα τρελά μας όνειρα, ματσάρα όσο λίγες...
εγώ θα ξεχωρίσω 2-3 εξωαγωνιστικές στιγμές,

το χειροκρότημα του Παπαλουκά για τον Γκάλη
οι λυγμοί του καλύτερου Ευρωπαίου αυτή τη στιγμή , του Θόδωρα
και φυσικά τα δάκρυα του Γκάλη στο τέλος.
Wilkinson
Πολύ μεγάλος τελικός....Μπράβο στον Παναθηναικό 41.gif
dizzy_fingers
Πρώτη φορά βλέπω παιχνίδι με τόσες λίγες επιθέσεις και τόσο ψηλό σκορ.
Η ευστοχία των δύο ομάδων ήταν απίστευτη και το πράγμα γίνεται ακόμα πιο πρωτοφανές αν αναλογιστούμε πως έγιναν ελάχιστοι αιφνιδιασμοί (αν όχι κανένας).

Ασφαλώς και είναι ο καλύτερος τελικός που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και όσοι περιμέναμε να δούμε το matchup ΔΔ13-Παπαλούκ ανταμοιφθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο.
Καλάθι ο ένας, καλάθι ο άλλος...ασίστ ο ένας, ακολουθεί και ο άλλος...
Είμαι σ'αυτούς που πιστεύουν ότι ο Θοδωρής άξιζε να πάρει το βραβείο, βάσει απόδοσης και στους ακόμη λιγότερους που ξελαρυγγιάστηκαν να κράζουν τους κανίβαλους την ώρα που γιούχαραν τον Τεό στην απονομή.


Έχω βγάλει μερικές φωτογραφίες, τις παραθέτω παρακάτω:

Click to view attachment
Δε μπορούσε να μην τη ποστάρω καθώς το συγκεκριμένο πανό ξεχειλίζει από ειρωνία smiley.gif.


Click to view attachment
To τελικό boxscore.


Και μερικοί πανηγυρισμοί:
Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment

Τα βίντεο θα τα ανεβάσω στο youtube και μετά θα τα προσθέσω κι εδώ.

QUOTE(NBAer)
Tα ζωα πρεπει να τα κλεινουν σε κλουβια μπας και συμμορφωθουν. Οχι να τα κανουνε και να χαιρονται.....

Θα σε καταγγείλω στην RSPCA! evilmonkey.gif
Air Kef
ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Το καταευχαριστήθηκα το ματς.Τα είπατε ολα για Παπαλουκά,παράσταση πραγματική,μια ομάδα μονος του,κανει μαγκες κατι κουπια σαν τον Βαν Ντε Σπιγκελ.

Άξια η Πανάθα το 4ο σε ενα από τα τρομερό Φάιναλ 4,κέρδισε μια Ταού που εκανε πάρτυ ολη τη σεζόν και την ΤΣΣΚΑ,Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Νομίζω πέρα απο τους παικτες και το εκπληκτικό Ζοτς(5 χρονια χωρις Ευρωκούπα ήταν πολλα) τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία ειχε και ο κόσμος του ΠΑΟ που ποτέ δν σταματησε να πιστεύει στην επιτυχία της ομάδας.
dizzy_fingers
QUOTE
Νομίζω πέρα απο τους παικτες και το εκπληκτικό Ζοτς(5 χρονια χωρις Ευρωκούπα ήταν πολλα) τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία ειχε και ο κόσμος του ΠΑΟ που ποτέ δν σταματησε να πιστεύει στην επιτυχία της ομάδας.

Όσο καλή ομάδα και να είναι ο Παναθηναϊκός (εκεί στο..."καλύτερη της ευρώπης" κοντά δηλαδή biggrin.gif) χωρίς την ώθηση αυτού του κόσμου πολύ αμφιβάλλω ότι θα είχε φτάσει αυτά τα τόσο ψηλά στάνταρ.

Ναι μεν έκαναν μεγάλο φάουλ στο θέμα της αντιμετώπισης ενός από τους καλύτερους παίχτες στην ευρώπη και μάλιστα ομοεθνή τους, αλλά στο θέμα της βοήθειας προς την ομάδα τους πήραν άριστα.
Gravedigger
K-A-T-A-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο παιχνίδι με όλη την σημασία της λέξης!Μπράβο στην ομαδάρα μου κ μπράβο στον Θοδωρή!!!Του χρόνου για το 5οοο!!!!!
leonkalf
Η απόδοση του Παπαλουκά σε κάνει να "ερωτεύεσαι" το άθλημα που λέγεται μπάσκετ..!!

Ειλικρινά 77.gif


Οι παραπάνω αναλύσεις με καλύπτουν, απλά να πω ότι ένοιωσα υπέροχα στο γήπεδο με το φοβερό ματς που παρακολουθήσαμε και την εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Τα μπασκετικά κύτταρά μου ανανεώθηκαν!!
dizzy_fingers
Συγχωρέστε την κακή ποιότητα, αλλά η συμπίεση τα πετσόκοψε λίγο τα βιντεάκια.


Η λήξη του αγώνα βρίσκει τον Χόλντεν να ευστοχεί σε ένα άνευ σημασίας τρίποντο που έκανε το τελικό 93-91 και τους πράσινους να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του 4ου τροπαίου.




Η απονομή του κυπέλλου στον Φραγκίσκο Αλβέρτη.
apkat
QUOTE
LOL! You've misunderstood me.... rolleyes.gif
Εγω φυσικα και ημουν με τον ΠΑΟ και ηθελα να το παρει ο ΠΑΟ και ειχα και αγωνια μεσα στον αγωνα. Απλα λυπαμαι που χαιρονται αυτα τα ζωα που προανεφερα. Mονο γι'αυτο λυπαμαι που το πηρε.... Χαιρομαι βεβαια για τον Ομπραντοβιτς, για τον Διαμαντιδη κλπ αλλα λυπαμαι που χαιρονται και τα αμυαλα ζωα....
Tα ζωα πρεπει να τα κλεινουν σε κλουβια μπας και συμμορφωθουν. Οχι να τα κανουνε και να χαιρονται..... sad.gif


Απο τη μια εχεις δικιο ΝΒΑερ αλλα αυτα τα ζωα δεν υπαρχουν σε ολες τις ομαδες;;Οποια ομαδα και να το επαιρνε θα χαροποιουσε καποια ζωα..Ομως για να ενισχυσω την αποψη σου ακουστε τι εγινε στο Καραβελ πριν λιγο..Ειχαν μπει παρα πολλοι φιλοι του Παο μεσα στο ξενοδοχειο και φυσιολογικα υπηρχαν και φιλοι της ΤΣΣΚΑ μεσα οι οποιοι μενουν εκει..Καποια στιγμη λοιπον βλεπω ενα απο αυτα τα ζωα να αρχισει να βριζει αισχρα εναν απο τους φιλους της ΤΣΣΚΑ που ηταν με την κοπελα του με τα αθλια αγγλικα του..Ο Ρωσος τον αγνοουσε επιδεικτικα μεχρι που επενεβησαν οι αστυνομικοι και τον πεταξαν εξω..Ο ρωσος ειχε μεινει παγωμενος και με ρωτουσε γιατι με εβριζε αυτος τι εκανα;;Και πραγματικα να του πω εγω τι;;Απλα του ειπα να μην δινει σημασια..
sihainas
όντως φοβερό ματς.... μπράβο στον ΠΑΟ που άξιζε 100% την νίκη και το κύπελο... ντροπή σε όσους έβιζαν τον Παπαλούκ (ή μάλλον για να ακριβολογούμε...τον μόνο που δεν έβρισαν ήταν ο Παπαλουκας...δεν έγινε το ίδιο με όλους τους υπόλοιπους της οικογένειας Παπαλουκά 68.gif )


Και που λέτε γυρνώντας στην Πάτρα βάζουμε λίγο sportfm να ακούσουμε... ε....σπάσανε τα νεύρα μας... το τι μπιπ λέγανε οι περισσότεροι δεν μπορούσατε να το φανταστήτε... το γενικό συμπέρασμα πάντως ήταν ότι ο ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο θέλει τον Γιαννακόπουλό του... (ας πάρει το Στέλιο λέω εγώ που είναι και πιο εύκολο tongue.gif )

Πάντως πίσω στο θέμα μας...μπορεί ο Παπαλούκ να έκανε τα πάντα στην κυριολεξία...αν δεν ήταν ο Λάνγκτον με τα δύο απίστευτα τρίποντά του...τότε θα μιλάγαμε για θρίαμβο τώρα (όχι ότι δεν είναι θρίαμβος η κατάκτηση του Ευρωπαικού...)
kostasvc15
Συγχαριτηρια στον Παναθηναικο!
kolossos
Ο ΠΑΟ σε αυτό το φ4 έκλεισε πολλά στόματα και απέδειξε ότι ήταν η καλ΄τερη ομάδα στην Ευρώπη για φέτος. Σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης από την αρχή του ημιτελικού μέχρι το τέλος του ημιτελικού είχε το πάνω χέρι και έδειχνε να είναι αγκαλιά με το τρόπαιο.
Για τον Παπαλουκά που γίνεται πολύς λόγος. Καταρχήν είναι ηλιθιότητα να ασχολείσαι με τους συγγενείς κάποιους αλλά αυτό δυστυχώς έχει επικρατήσει μάλλον γιατί βγαίνει πιο εύκολα το συγκεκριμένο σύνθημα. Από την άλλη δεν νομίζω ότι θα μπορούσε και να αποθεωθεί ο Παπαλουκάς. Η ιστορία του είναι λίγο πολύ γνωστή και πριν 2 χρόνια στο ΟΑΚΑ έστελνε φιλάκια... Επειδή δηλαδή είναι μεγάλος παίχτης και Έλληνας αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται να γιουχαριστεί; Αυτό που όντως δεν έπρεπε να γίνει ήταν να ασχοληθούν με την μάνα του.
Olorin
Λοιπόν, καταρχάς ότι δεν είμαι Παναθηναϊκός το ξέρετε οι περισσότεροι... Ωστόσο, όπως έχω ξαναδηλώσει και από αυτό το forum, πάσχω από μια περίεργη ανωμαλία να υποστηρίζω τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη... Πάνω από όλα όμως, είμαστε μπασκετάνθρωποι, οπότε από την στιγμή που το Final-4 γινόταν 25' από το σπίτι μου δεν θα μπορούσα να το χάσω και πιθανότατα θα το κυνηγούσα να είμαι παρόν στον τελικό ακόμα κι αν έπαιζαν TAU-Malaga, πόσο μάλλον τώρα που θα είχα και την ευκαιρία να υποστηρίξω μια ελληνική ομάδα...

Πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟ, όχι μόνο για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά γιατί πάνω από όλα το άξιζε, επειδή πραγματικά έχει φτιάξει την καλύτερη ομάδα του κόσμου εκτός ΝΒΑ και αυτό θα το έλεγα ακόμα κι αν έχανε σήμερα (και τουλάχιστον, θα είναι κι ένα ελαφρυντικό όταν μας αποκλείσει στα ημιτελικά της Α'1 σε λίγες βδομάδες...sad.gif).

Παραδόξως και ενάντια σε όλες τις προβλέψεις χορτάσαμε και καλό μπάσκετ, αφού αν κάποιος έλεγε πριν τον αγώνα ότι αμφότερες οι ομάδες θα ξεπερνούσαν τους 90 πόντους θα έκανε τη διαδρομή Μαρούσι-Δαφνί σε χρόνο dt...biggrin.gif Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν παίχτηκε και πολύ ξύλο, με την άμυνα του ΠΑΟ να τρώει σίδερα στο πρώτο ημίχρονο και της CSKA στο δεύτερο, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το τρίτο δεκάλεπτο όπου ο Παναθηναϊκός σκόραρε σχεδόν μόνο με βολές...

Μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟ ότι 6(!) παίκτες του τελείωσαν έναν τελικό Ευρωλίγκας με διψήφιο αριθμό πόντων και φανερώνει σε μεγάλο βαθμό γιατί είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, αφού το βάθος που έχει έχω να το δω χρόνια σε ομάδα μπάσκετ. Συνάντησε βέβαια λίγα προβλήματα κάτω από το καλάθι (και οι ψηλοί της CSKA μετά τα pick'n'roll έπαιρναν ανενόχλητοι την μπάλα πό κάτω, αλλά και οι περιφερειακοί κάναν έυκολα διεισδύσεις) κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κατά τ'άλλα έδειξε διαβασμένος, αν και σίγουρα όχι τόσο όσο με την TAU της οποία τα ατού είχε πνίξει προχθές...

Ο Διαμαντίδης αν και ήταν μόνο κατά διαστήματα ο γνωστός εαυτός του, απέδειξε γιατί θεωρείται δίκαια μέσα στους σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έστω κι αν νομίζω ότι ο τίτλος του MVP μάλλον του δόθηκε ως επιβράβευση περισσότερο για όλη την χρονιά, αφού ο κανονικός τίτλος του MVP δόθηκε στον Παπαλουκά... Μεγάλη μορφή ΙΜΗΟ ο Tomasevic, έστω κι αν δεν έδωσε τις γνωστές αλα play-maker ασίστ του και αποτελεί κι επίσημα έναν από τους πιο αγαπημένους μου παίκτες (νομίζω ότι είναι ο παίκτης που ήθελα να γίνω μεγαλώνοντας όταν ξεκινούσα το μπάσκετ).

Κορυφαίος του γηπέδου ωστόσο κατά την ταπεινή μου άποψη, ήταν με διαφορά ο Παπαλουκάς, ο οποίος όποιος είδε τον αγώνα θα συμφωνήσει μαζί μου ότι ήταν στην κυριολεξία όλη η CSKA μόνος του!!! Όποτε έμπαινε μέσα η CSΚΑ ροκάνιζε διψήφιες διαφορές και ήταν ο μοναδικός παίκτης που ο Obradovic δεν μπορούσε να σταματήσει με τίποτα... Συγκλονιστικός πραγματικά...

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πραγματικά καταπληκτική, υπήρξαν στιγμές που αληθινά ανατρίχιαζα, αλλά προσωπικά με ξενέρωσαν απίστευτα οι εμετικές αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Θοδωρή Παπαλουκά, οι οποίες για να είμαι ειλικρινής με εξέπληξαν δυσάρεστα... Και το χειρότερο ήταν ότι πρώτον δεν έγιναν από μια μικρή μερίδα, αλλά από τη συντριπτική πλειονότητα των οπαδών του ΠΑΟ και δεύτερον (επειδή κάποιοι φίλοι μου που είδαν τον αγώνα στην TV μου είπαν ότι και καλά οι αποδοκιμασίες άρχισαν όταν σε μια φάση έσπρωξε τον Διαμαντίδη), σας πληροφορώ ότι η μανούλα του Θοδωρή τα άκουγε από την (εντυπωσιακότατη, παρεμπιπτόντως) παρουσίαση των ομάδων... Τι να πω, ίσως φταίει και το γεγονός ότι γνωρίζουμε προσωπικά και τον αδερφό του, αλλά και το ότι έχει τύχει ουκ ολίγες φορές να ακούω αμφισβητήσεις για την... ηθική ακεραιότητα της μητέρας μου (πολλές φορές μάλιστα, με την ίδια τη μητέρα μου παρούσα στις κερκίδες, χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν αυτό οι αντίπαλοι οπαδοί...) μόνο και μόνο επειδή διέπραττα το έγκλημα να παίζω θετικά ώστε να κερδίζει η ομάδα μου και πιστέψτε με είτε είναι 15 είτε 15.000, καταλαβαίνω απόλυτα την αντίδραση του Θοδωρή που στο τέλος έβαλε τα κλάματα... Προσωπικά πάντως, αν ήμουν παναθηναϊκός πραγματικά θα ντρεπόμουν και θα αηδίαζα για τους οπαδούς της ομάδας μου... Χαίρομαι τουλάχιστον, που αρκετοί Παναθηναϊκοί μέσα στο forum τις καταδίκασαν...

Υ.Γ: Ρε παιδιά, τι ήταν αυτό με τις Ρωσίδες έξω από το γήπεδο??? wacko.gif Κάθε 5' ερωτευόμουν!!! wub.gif

Υ.Γ#2: Έχω να δηλώσω ότι είδα και τον alexas10 έξω από το γήπεδο κι από ό,τι μου'πε ήταν κι άλλοι σεσημασμένοι forum-ιστές μέσα... wink.gif
apkat
Οι περισσοτεροι(οχι ολοι αλλα η μεγαλη πλειοψηφεια) απο αυτους που τον γιουχαραν και τον εβριζαν σημερα τα καλοκαιρια με την εθνικη τον αποθεωνουν..Σε αυτους λοιπον εγω πιστευω οτι "απαγορευεται" να γιουχαρουν..Δηλαδη τι;Το καλοκαιρι ξεχνανε τα φιλακια που εστελνε στο ΟΑΚΑ;;Γενικα η νοοτροπια στην Ελλαδα με αυτα τα θεματα παραμενει αρρωστη αλλα ελπιζω πως με την εκπληκτικη ανοδο που εχει τα τελευταια χρονια το Ελληνικο μπασκετ(και θα συνεχισει να εχει αφου εχουμε ολες τις προυποθεσεις) αυτες οι νοοτροπιες θα απομονωθουν και εν τελει θα εξαλειφθουν..

QUOTE
Οι αποδοκιμασίες των φίλων του Παναθηναϊκού προς τον Θοδωρή Παπαλουκά είχαν συνέχεια λίγες ώρες μετά στο ξενοδοχείο Caravel, όπου διαμένουν και οι τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο Φάιναλ Φορ.

Κάποιοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο την... έπεσαν στον Τεό και λίγο έλλειψε μάλιστα να υπάρξει με συμπλοκή. Ο Παπαλουκάς που ήταν αρκετά εκνευρισμένος ήρθε πρόσωπο, πρόσωπο με ένα ανεγκάφαλο οπαδό που τον έβριζε, αλλά τελικά το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση των ψυχραιμότερων.


Apo superbasket.gr

Στη συγκεκριμενη φαση ημουν μπροστα και πραγματικα παραλιγο να γινει επειδοδιο αλλα ο Τεο κρατησε την ψυχραιμια του παρα τα μπινελικια που ακουγε..Εγω βεβαια ετρεξα και του εδωσα τα συγχαρητηρια μου για την μεγαλειωδη του εμφανιση αλλα ο εκνευρισμος του ηταν εμφανης..
thrylos7
Για να επιστρέψω σε κάτι που ειπώθηκε προηγουμένως... Κι εγώ συγκινήθηκα στην αρχή του αγώνα, σε μια ελληνική βραδιά... Παπαλουκάς, Διαμαντίδης σε πρώτο πλάνο και μετά πλάνα από Γκάλη, Γιαννάκη και άλλες ιστορικές μορφές... Ελληνικό Μπάσκετ!

Όσο για τα περί γιουχαρίσματος...

QUOTE
Από την άλλη δεν νομίζω ότι θα μπορούσε και να αποθεωθεί ο Παπαλουκάς. Η ιστορία του είναι λίγο πολύ γνωστή


....Ποια ιστορία του άραγε; Σίγουρα εξακολουθούμε να βρισκόμαστε στα όρια του μπάσκετ ή μήπως ξεφύγαμε; wink.gif

Δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνουμε λογική σε τέτοιες πράξεις που χάλασαν μια τόσο όμορφη βραδιά..

Θα συμφωνήσω με τον Παπαλουκά: "Ο καθένας δείχνει το ήθος του και το μυαλό που κουβαλάει με αυτό τον τρόπο"...
kolossos
QUOTE
Οι περισσοτεροι(οχι ολοι αλλα η μεγαλη πλειοψηφεια) απο αυτους που τον γιουχαραν και τον εβριζαν σημερα τα καλοκαιρια με την εθνικη τον αποθεωνουν..Σε αυτους λοιπον εγω πιστευω οτι "απαγορευεται" να γιουχαρουν..Δηλαδη τι;Το καλοκαιρι ξεχνανε τα φιλακια που εστελνε στο ΟΑΚΑ;


Σε αυτό κάνεις λάθος. Βέβαια η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Για φαντάσου δηλαδή να πήγαινε ένας Παναθηναϊκός και να έβριζε τον Παπαλουκά όταν έπαιζε στην εθνική γιατί έχουν διαφορές σε συλλογικό επίπεδο, δεν θα ήταν εντελώς άκυρο; Δεν είναι ότι τον αποθεώνουν απλά κάποια πράγματα μπαίνουν αναγκαστικά στην άκρη γιατί μιλάμε για την εθνική (και πάλι αυτό δεν γίνεται από όλους αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Και για να μην παρεξηγηθώ, αν και θεωρώ φυσιολογικό το γιουχάρισμα πιστεύω ότι ήταν εντελώς άκυρη η αναφορά στην μάνα του. Βέβαια όπως είπα και πριν αυτό είναι γενικό κακό στην Ελλάδα και όχι συγκεκριμένα για τον Παπαλουκά. Επειδή μάλιστα στο τέλος χειροκρότησε και ειρωνικά, νομίζω ότι το έκανε για αυτό ακριβώς τον λόγο και όχι επειδή περιμενε κάτι διαφορετικό από την γιούχα.

QUOTE
μόνο και μόνο επειδή διέπραττα το έγκλημα να παίζω θετικά ώστε να κερδίζει η ομάδα μου και πιστέψτε με είτε είναι 15 είτε 15.000, καταλαβαίνω απόλυτα την αντίδραση του Θοδωρή που στο τέλος έβαλε τα κλάματα...


Τα όσα άκουσε δεν τα άκουσε επειδή έπαιζε καλά...

QUOTE
...Ποια ιστορία του άραγε; Σίγουρα εξακολουθούμε να βρισκόμαστε στα όρια του μπάσκετ ή μήπως ξεφύγαμε;


Αυτή την ερώτηση μάλλον την κάνεις απλά για να την κάνεις...

QUOTE
Δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνουμε λογική σε τέτοιες πράξεις που χάλασαν μια τόσο όμορφη βραδιά..


Ο Παπαλουκάς αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟ γιατί υπήρχαν κάποια προηγούμενα. Ξαναλέω ΄τοι ήταν μαλακία που ασχολήθηκαν με την μάνα του αλλά αυτό είναι γενικό κακό, δεν είναι κάτι που το μάθαμε σήμερα. Προφανώς αυτό δεν ενδιαφέρει αυτούς που απλά ήθελαν να δουν μπάσκετ. Αυτοί μπορούν απλά να μην δίνουν σημασία.
apkat
QUOTE
Σε αυτό κάνεις λάθος. Βέβαια η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Για φαντάσου δηλαδή να πήγαινε ένας Παναθηναϊκός και να έβριζε τον Παπαλουκά όταν έπαιζε στην εθνική γιατί έχουν διαφορές σε συλλογικό επίπεδο, δεν θα ήταν εντελώς άκυρο;


Ενω τωρα δεν ειναι ακυρο;;;Δηλαδη στο ματς με την Αμερικη παρα πολλοι απο αυτους που τον εβριζαν σημερα δεν τον αποθεωναν και δεν τον χειροκροτουσαν;;

QUOTE
Και για να μην παρεξηγηθώ, αν και θεωρώ φυσιολογικό το γιουχάρισμα πιστεύω ότι ήταν εντελώς άκυρη η αναφορά στην μάνα του. Βέβαια όπως είπα και πριν αυτό είναι γενικό κακό στην Ελλάδα και όχι συγκεκριμένα για τον Παπαλουκά. Επειδή μάλιστα στο τέλος χειροκρότησε και ειρωνικά, νομίζω ότι το έκανε για αυτό ακριβώς τον λόγο και όχι επειδή περιμενε κάτι διαφορετικό από την γιούχα.


Το οτι αυτα τα πραγματα φαινονται πλεον φυσιολογικα ειναι το προβλημα..Το προβλημα μας αναγεται απλα στο οτι εβριζαν την μανα του και οχι τον ιδιο..Τι να πω;;
thrylos7
QUOTE
Αυτή την ερώτηση μάλλον την κάνεις απλά για να την κάνεις...

Όπως λέμε βρίζω για να βρίζω...

Είναι πραγματική ερώτηση...

Δηλαδή η ιστορία που είναι λίγο πολύ γνωστή όσον αφορά τον ΠΑΟ, είναι τόσο σημαντική που ξεπερνά την ιστορία που έχει γράψει ο ίδιος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ; Αν ναι, τότε μάλλον ναι, ξεφεύγουμε από τα όρια του μπάσκετ...

Δε νομίζω ότι έχει νόημα ν' ασχολούμαστε άλλο με το θέμα.. Για μένα η δήλωση του Παπαλουκά τα λέει όλα...

bball.gif bball.gif bball.gif

euroleague.net:

QUOTE
2007 Euroleague Final sets new records!
CSKA Moscow set a new record for most points scored by a losing team in a Euroleague Final with 91. That broke one of the oldest records in the books. Maccabi scored 84 points in the 90-84 loss to Milano in the first Final Four in 1988.

Pana and CSKA and combined for the second most points scored in a Euroleague Final game. The total from this game was 184 – second only to 192 for Maccabi Elite Tel Aviv and Skipper Bologna in 2004.

Panathinaikos set two Euroleague Final records. The new Euroleague champs went to the line 46 times and made 38 free throws. In the 2003 Final in Barcelona, the eventual champion made 34 from the line to set the previous record. Olympiacos in the 1997 and Kinder in 2002 went to the line 41 times apiece to hold the previous records for most free throw attempts.

Panathinaikos tied a record for most points scored in the second quarter with 28. The previous record was set by Tau Ceramica in Game 5 of the 2001 finals series against Kinder Bologna.

Ramunas Siskauskas tied the record for most free throws made in a Euroleague final by collecting 12 of his points from the charity stripe. He now shares the mark with Manu Ginobili, who made 12 free throws in the last final that Panathinaikos won at the 2002 Final Four in Bologna.

Siskauskas set a record by going to the line 17 times. The old record for most free throws attempted was previously shared by Ginobili and Arvydas Macijauskas, who each shot 13 free throws – Ginobili in the 2002 final and Macijauskas in the 2005 final.

Theodoros Papaloukas tied the record for most two-point field goals made in a Euroleague final by making 9 shots from that range against CSKA. The Euroleague MVP joins great names as Zoran Savic, Dino Radja, Dejan Bodiroga, Nate Huffman, Victor Alexander and Rashard Griffith with that mark.

Matjaz Smodis of CSKA temporarily held the record for most free throws made in a Euroleague final game without a miss. Smodis was 11-for-11 before missing his 12th attempt late in the game. Elmer Bennett holds the mark with a 10-for-10 effort in 2001.


Ελπίζω να μην αργήσει να κυκλοφορήσει αυτός ο τελικός από κάποιο έντυπο...
Bonzo
Από τη στιγμή που τέλειωσε ο τελικός πιο πολά ποστ έχζουν γίνει για την αισχρή συμπεριφορά προς τον Παπαλουκά παρα για οτν αγώνα και τη τέταρτη κούπα...
Τι να πω...
1ον Για μένα το οτι εξυβρίστηκε ένας παίχτης είναι ελάχιστα σημαντικό μπροστά σε αυτά που έγιναν στον αγώνα.
2ον Η γιουχα είναι απολυτα δικαιολογημένη γιατι όντως ο "ευρωπαίος" Παπαλουκάς έχει υπάρξει εξαιρετικά προκλητικός προς τον Παναθηναικο στο παρελθόν και μάλιστα χωρίς να προκληθεί ιδιαίτερα(Πριν 2 χρονια στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟ γιούχαραν ολη την ΤΣΣΚΑ και όταν κερδιζαν στο τέλος έκανε το αυτί του ότι και καλά δεν τους ακούει και έστελνε φιλάκια.ΌΛα αυτά σε μάτς κανονικής περιοδου χωρίς ιδιαίτεο βαθμολογικό ενδιαφέρον.Αλλά τι να πεις. Αυτή είναι η κουλτούρα και το ήθος του Ελληναwink.gif)Αλλά ούτως η άλλως το θεωρώ υγιές (και σίγουρα κάθε άλλο παρά ακυρο)να γιουχάρεις τον αντίπαλο.Οι αναφορές προς τη μάνα του προφανώς είναι εντελώς άκυρες.
3ον Τα ίδια ζώα φέτος αποθέωσαν τον κακιούζη(Αεκτζη), τον Βασιλειάδη(Παοκτζή), τον Φώτση και τον Παπαδόπουλο...Κάτι τους έχει κάνει για να μην τον συμπαθούν.. Δε μπορεί...


Από εκεί και πέρα έχω να κάνω 2 σχόλια για τον αγώνα
1 Σίσκα 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif (πήρε μόνος του τον αγώνα και έπρεπε να βγει MVP)(Υπενθημίζω στους πικραμένους ότι ο MVP βγαίνει από τους ΝΙΚΗΤΕΣ. O Παπαλουκάς ΕΧΑΣΕ.οσο καλά και να έπαιζε δεν μπορούσε να βγει MVP.)

2 ο Μπατίστ σήμεα έκανε Ranking 9 και για μένα ήταν ο 3ος ίσως και 2ος καλύτερος παίχτης.Χθες εκανε 22 και ήταν από τους χειρότερους. Συμπέρασμα Κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα αξιολόγησης
enypnio
QUOTE(Bonzo @ May 7 2007, 02:59 AM) *
1 Σίσκα 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif (πήρε μόνος του τον αγώνα και έπρεπε να βγει MVP)(Υπενθημίζω στους πικραμένους ότι ο MVP βγαίνει από τους ΝΙΚΗΤΕΣ. O Παπαλουκάς ΕΧΑΣΕ.οσο καλά και να έπαιζε δεν μπορούσε να βγει MVP.)


nai to provlima einai oti o mvp psifizete arketa prin teleiosei o agonas kai gi ayto anakoinonetai kai amesos
kolossos
QUOTE
Είναι πραγματική ερώτηση...

Δηλαδή η ιστορία που είναι λίγο πολύ γνωστή όσον αφορά τον ΠΑΟ, είναι τόσο σημαντική που ξεπερνά την ιστορία που έχει γράψει ο ίδιος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ; Αν ναι, τότε μάλλον ναι, ξεφεύγουμε από τα όρια του μπάσκετ...


Ναι ξεφεύγουμε απο τα όρια του μπάσκετ και πάμε και στα οπαδικά. Και πηγαίνουμε σε αυτό το επίπεδο γιατί και ο ίδιος ο Παπαλουκάς έχει "κάνει αισθητή την παρουσία του" και σε αυτό τον χώρο. Τον Κακιούζη ας πούμε δηλαδή γιατί δεν τον έβρισαν;

Αυτά τα έγραψα χωρίς να έχω δει το πόστ του Bonzo...

QUOTE
2ον Η γιουχα είναι απολυτα δικαιολογημένη γιατι όντως ο "ευρωπαίος Παπαλουκάς έχει υπάρξει εξαθιρετικά προκλητικός προς τον Παναθηναικο στο παρελθόν.Αλλά ούτως η άλλως το θεωρώ υγιές ναγιουχάρεις τον αντίπαλο.Οι αναφορές προς τη μάνα του προφανώς είανι εντελώς άκυρες.
3ον Τα ίδια ζώα φέτος αποθέωσαν τον κακιούζη(Αεκτζη), τον Βασιλειάδη(Παοκτζή), τυον Φώτση και τον ΠΑπαδόπουλο...Κάτι τους έχει κάνρι για να μην τον συμπαθούν.. Δε μπορεί...


+1 λοιπόν
Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι αν αποθεώθηκαν ο ΚΑκιούζης και ο Βασιλειάδης αλλά σίγουρα δεν αποδοκιμάστηκαν πέρα από τα όσαν άκουσαν σε ομαδικό επιπεδο ως αντίπαλοι.
Για να καταλάβετε την διαφορά μποείτε να συγκρίνετε τους Ρότζερς και Παπανικολάου. Και οι 2 ήρθαν από τον γαύρο στον ΠΑΟ. Ο πρώτος αγαπήθηκε φοβερά απο τον κόσμο ενώ ο δεύτερος έδιωξε και αρκετό κόσμο από το γήπεδο. Το συμπέρασμα είναι ότι όταν πουλάς οπαδιλίκια ως ένα βαθμό λογικό είναι να εισπράξεις ανάλογες αντιδράσεις.
Bonzo
O Βασιλιάδης αποθεώθηκε σήμερα.
Ο κακιούζης είχε κάνει και δηλώσεις ότι δεν το περιμενε
thrylos7
QUOTE
Υπενθημίζω στους πικραμένους ότι ο MVP βγαίνει από τους ΝΙΚΗΤΕΣ. O Παπαλουκάς ΕΧΑΣΕ.οσο καλά και να έπαιζε δεν μπορούσε να βγει MVP.


Δε νομίζω να πικράθηκε κανείς ιδιαίτερα που δεν πήρε το MVP o Παπαλουκάς... ούτε καν ο ίδιος ασφαλώς. Τ' ότι αναφέρθηκαν οι περισσότεροι σ' αυτόν ως τον καλύτερο παίκτη του τελικού δε νομίζω ότι εκφράζει πίκρα, αλλά θαυμασμό... Δεν ξέρω βέβαια, αν το γεγονός αυτό ...πικραίνει με τη σειρά του, αυτούς που δεν τον "πάνε"...

QUOTE
2 ο Μπατίστ σήμεα έκανε Ranking 9 και για μένα ήταν ο 3ος ίσως και 2ος καλύτερος παίχτης.Χθες εκανε 22 και ήταν από τους χειρότερους. Συμπέρασμα Κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα αξιολόγησης

laugh.gif

Δίκιο έχεις.
Σίγουρα δε μπορεί να καλύψει όλες τις περιπτώσεις... Τις περισσότερες φορές πάντως έχει ικανοποιητικό βαθμό ...αλήθειας.
Anaz
Tωρα διαβαζω απο'δω οτι γιουχαριστηκε ο Παπαλουκας εντονα,και αυτο που με στεναχωρει πολυ ειναι οτι διαβαζω οτι εγινε απ'την πλειοψηφία..Κριμα,πολυ κριμα!!Μονο και μονο για αυτη την εμφανιση επρεπε να αναγνωριστει κ να χειροκροτηθει απ'οσους αγαπάνε το αθλημα,ανεξαρτήτως εθνικότητας!Φαινεται όμως οτι στο γηπεδο ήταν λιγοτεροι οι μπασκετικοι ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ απ'όσους πιστευα..
Ζησαμε μεγαλες στιγμες σημερα!Πρωτογνωρες στιγμες για το ελληνικο μπάσκετ!!Δυο τεράστιοι Ελληνες παιχτες ηγετες των δυο φιναλιστ του τελικου Ευρωπης να μαχονται για το τροπαιο της Ευρωλίγκας κ του MVP συνάμα..!Ειχαμε κ τη χαρα κ ευτυχη συγκυρια να το ζησουμε απο κοντα στην Αθηνα,και κοιταμε μεσα απο μικροοπαδικα πρισματα..?Τσ τσ.. 68.gif
Η κουβεντα με Κολοσσο,Μπονζο κλπ δεν εχει νοημα παιδια γιατι το βλεπουν διαφορετικα..Εσεις το κοιτατε σαν φιλαθλοι του μπασκετ,αυτοι σαν οπαδοι του Παο.Σεβαστο. Οποτε η κουβεντα δεν οδηγει καπου. cool.gif

Παντως προσωπικα σαν οπαδος,ομολογω οτι δεν υποστηριζα τον Παο,αλλα.. Παπαλουκά! Επισης ομολογω οτι δεν αντεχα να βλεπω τα πανηγυρια των παναθηναϊκώνγιατι ζηλευα! ΟΜΩΣ ειναι αυτα τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ παιδια τα Ελληνοπουλα στον Παο που σου'χουν χαρισει τετοιες ανεπαναληπτες στιγμες που δεν μπορεις να μη χαρεις!Οταν εβλεπα την παιχτουρα τον Μητσο να σηκωνει τον τιτλο του ΜVP και τον Τσαρτσαρη με τον Χατζηβρεττα να σηκώνουν την κουπα,ενιωθα περηφανια κ χαρα!Ελειπε απ'το παλμαρε τους μια Ευρωλίγκα!Ειναι σπουδαια υποθεση αυτο που'χουν πετυχει αυτα τα παιδια!Αυτο το δεσιμο..! Γι'αυτο ξενερωνω να γυρναμε στις οπαδικες μικροτητες..
Επισης ειναι σπουδαια υποθεση το εντονο ελληνικο στοιχειο του Παο!Τη "χρυση δεκαετια" μπορει να'χαμε συλλογικες διακρισεις,αλλα δεν ειχαμε τετοιους Ελληνες παιχτες ηγετες.. Ειχαμε Ριβερς,Τζονσον,Πασπαλιε, Βρανκοβιτς,Μποντιρογκα,Ρατζα.. Σιγαλας,Αλβερτης κλπ ηταν σημαντικοι ρολιστες! Τωρα ομως εχουμε Παπαλουκα,Διαμαντιδη..Αυτα μονο εποχες Γκαλη,Γιαννακη.. biggrin.gif


Και που να πάρει ο Ολυμπιακος Ζηση,Φωτση...


A,ξεχασα να πω οτι το παιχνιδι ηταν διαφημιση του Ευρωπαικου Μπασκετ!Του ΑΛΗΘΙΝΟΥ μπασκετ,ως αντιθεση αυτου που ισχυριζεται κ δεν ξεχνα να θυμιζει σε καθε μεταδοση ο Μαγουλας για το ΝΒΑ.. Ας το στειλουν μια κοπια προς δυση μερια.. (μοναδικό "μελανο" σημειο τα πολλά φάουλ..)
Ξερω οτι αυτη η φραση μου μπορει να προκαλέσει μερικούς.. 19.gif
vastravoud
Αν δεν έκανε το 4ο φάουλ ο Διαμαντίδης(το 3ο ήταν λίγο ανύπαρκτο ή μου φάνηκεwink.gif θα βλέπαμε ένα ακόμα πιο συγκλονιστικό 4ο δεκάλεπτο, καθώς λογικά η προσωπική άμυνα θα ήταν ανάμεσα σε αυτούς τους δύο(Το μοναδικό άστοσο σουτ του Θοδωρή έγινε στη μοναδική φάση που πήγε στο ένας εναντίον ενός με το Διαμαντίδη). Κρίμα για τις αποδοκιμασίες στον Παπαλουκά αλλά και αυτός θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός στη φάση του αντιαθλητικού με το "trash talk" στον Μπετσίροβιτς.

Εγώ το μόνο που κρατάω πάντως είναι οι αγκαλιές του Παπαλουκά με τους Έλληνες παίκτες του Παναθηναϊκού. Σε 2-3 μήνες θα ζωγραφίζει πάλι στο 1-2 ΜΑΖΙ με τον Διαμαντίδη, οι δύο καλύτεροι PG της Ευρώπης.,

Και βέβαια παιδιά πάνω απ' όλα πολλά μπράβο στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ομπράντοβιτς. Πήρε ασύλληπτα μεγάλα ρίσκα αλλά αποδείχτηκε περίτρανα ότι όλη τη χρονιά δούλευε με σύστημα, κοιτάζοντας στο FF.
vastravoud
Και μιας και είπα για Ομπράντοβιτς:

Καλοκαίρι
- Φεύγουν 2 βασικοί περιφερειακοί παίκτες, και τους αντικαθιστά σχεδόν την τελευταία στιγμή
- Οι δύο μεγάλες μεταγραφές αποδεικνύονται φούσκες

Τι κάνει λοιπόν;

- Ενσωματώνει ΣΤΑΔΙΑΚΑ τους καινούριους Μπετσίροβιτς, Σισκάουσκας, Ντικούδη, που βλέπει και ξέρει ότι θα μπορούν να βοηθήσουν
- Πιστεύει στον Βούγιανιτς, ο οποίος τον δικαιώνει την κατάλληλη στιγμή.
- Ρυθμίζει την προετοιμασία της ομάδας ΟΛΗ τη χρονιά με βάση το FF, κερδίζει ΟΛΑ τα παιχνίδια που χρειάζεται πραγματικά και κάνει μόνο αδιάφορες ήττες. Το rotation είναι ιδανικό, το κλίμα στην ομάδα άριστο και όλα δείχνουν ότι γίνονται με ΣΥΣΤΗΜΑ.
- Χάνει το βασικό του τεσσάρι μια βδομάδα πριν το FF, αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται ικανό να στερήσει την κούπα.

Συγχαρητήρια ΜΕΓΑΛΕ.....
horoscope
krima pou giouxarane ton papalouka pou evrize sunexeia.........µ

den katalava re kallitexnh????????? ti 8es na kanoun se paixth antipalhs omads na ton xeirokrotoun?

8A MAS TERALANETAI RE SAPAKIA????????

TOSO POLY TSOUZEI???

gia pes mas poioi opadoi exoun xeirokrothsei antipalo se toso shmantiko paixnidi kata th diarkeia tou agwna?????????????????

mhpws oi Areianoi pou vrizane ton Gkali? Mhpws oi Olympiakoi pou vrizzane Ivkovic kai Kakiouzi? kai ola auta se mikroterhs shmasias paixnidia
ante perastika kai gia fetos PRWTA8LHTHS EYRWPHS
PANATHINAIKOS B.C.
kai ola ta alla einai dikaiologies gia kati paidakia pou vghkan la8os stis provlepseis peri anwterwn antipalwn opws TAU CSKA klp
parte 2 upoglwssia twn 500 kai hremhste
panos75
Θέλω να πιστεύω πως δεν θα δώσει κανείς αξία στο παραπάνω μύνημα απαντώντας.

Υ.Γ. Μεγάλε, υπογλωσσια των 500 δεν υπάρχου. Των 5 και τω 10mg είναι.
Live strong
Σε παιχνίδια όπως το χτεσινό τα λόγια και τα σχόλια περιττεύουν!
Οι μόνες αισθήσεις που λειτουργούν είναι η ακοή και η όραση! Και τέλος συναισθήματα! Όμορφα συναισθήματα και δέος!
Τέτοια παιχνίδια είναι που σου μένουν για πολλά πολλά χρόνια!

Είμαι Παναθηναϊκός και χάρηκα διπλά για τη νίκη, αλλά λυπήθηκα και διπλά!
Ένα μόνο άσχημο περιστατικό αμαύρωσε την όλη χαρούμε ατμόσφαιρα και γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τι εννοώ!

Είναι πράγματι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ!!!!! Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν κάποιοι, μάλλον αρκετοί σε ένα τόσο μεγάλο αθλητή όπως είναι ο Παπαλουκάς!
Ένας παίχτης ο οποίος μας έχει κάνει και συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους έξω από τα σύνορα της χώρας μας!
Όλοι εμείς που μέχρι χτες τον αποθεώναμε για τα παιχνίδια που έκανε με την Εθνική μας και ξαφνικά μας φταίει, επειδή έκανε απλά τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορούσε! Γιατί??????

Τον βρίζαμε γιατί δεν ήμασταν ικανοί να κρατήσουμε ένα παίχτη με τόσο αξιοζήλευτες ικανότητες στην Ελλάδα;;;;; γιατί είπε κύριοι εγώ είμαι εδώ!!!! Είμαι παρόν!!!! Εεεε όχι λοιπόν!!!!! Δεν του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση!!!! Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή;;; επειδή είναι έλληνας να κάτσει και να πει περάστε;;;;; ΟΧΙ ΠΟΤΕ!!!!

Και κανονικά αυτός έπρεπε να είναι ο MVP της διοργάνωσης, χωρίς να θέλω να μειώσω τον Διαμαντίδη τον οποίο θαυμάζω πολύ και όχι μόνο για τις μπασκετικές αρετές που έχει αλλά και για τις αρετές ως άνθρωπος!

Και πάλι συγχαρητήρια για τον Παναθηναϊκό και κρίμα για τον Παπαλουκά που ήταν μια ομάδα μόνος του!
Van_prentzi
Αρε horoscope.....
Δε μπορείς απλά να το χαρείς;;;;;

Και εγώ αν ήμουν στο γήπεδο θα γιούχαρα τον Παπαλουκά κάθε φορά που ακούμπαγε
τη μπάλα,αλλά μέσα στα πλαίσια της καυτής ατμόσφαιρας στην προσπάθειά μου να
βοηθήσω την ομάδα μου να μη χάσει απο αυτόν τον ΜΕΓΑΛΟ παίκτη!!! 77.gif
Αυτός ήταν η μεγάλη απειλή,αυτόν θα γιούχαρα περισσότερο.....λογικό είναι!

Αν και για να πω και την αλήθεια..του έχω μια αντιπάθεια.
Δεν τον ξέρω σαν άνθρωπο αλλά από τις δηλώσεις του μου βγάζει ένα υφάκι,μια αλλαζονεία...
Αρκετά με τον χαμένο!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ!! 41.gif 41.gif 41.gif

ΝΑ'ΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif
HOULIGAN76
Μέτριος σε οτι αφορά την ποιότητα ο τελικός αλλά τουλάχιστον είχε μεγάλη αγωνία.Δυστυχώς δίκαια κέρδισε ο παο αφού ήταν πολύ ήρεμος και συγκεντρωμένος στις βολές.Μάστορας ο γκαστόνε smile.gif αλλά και εξαιρετικός ο Λιθουανός γκάρντ του παο.Νομίζω οτι αδικήθηκε λιγάκι στην ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο παίκτη.Καλός ήτανε ο Μήτσος ο Διαμαντίδης αλλά έχει πολύ κουπί να κάνει ακόμη για να προσεγγίσει σε ποιότητα τον Τέο.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τριήμερου ήτανε μακραν ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ.Μεγάλη παικτούρα αν και έπρεπε μόνο να παίξει λίγη καλύτερη άμυνα.Να τα παρακολουθεί αυτά ο Σωκράτης ο οποίος άφησε την ομάδα παλαιότερα σε κάτι Σούμποτιτς και Τόμιτς.

Οι οπαδοί του παο γενικώς δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα αν και κάποιοι ανεγκέφαλοι προσπάθησαν να χαλάσουν το όλο σκηνικό με αποδοκομασίες{καθόλου κόσμιες} κατα του Παπαλουκά καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

Κάποιοι οφείλουν να συμμαζέψουν τον Φίλιππο Συρίγο 19.gif 19.gif .Ας αφήσουν τους Παπαδογιάννη και Καρύδα να μεταδίδουν τους αγώνες.
vastravoud
Σίγουρα ο Παπαλουκάς είναι πιο διεισδυτικός και καλύτερος πασέρ αλλά από την άλλη ο Διαμαντίδης έχει καλύτερο σουτ και είναι καλύτερος στην άμυνα. Το "εκρηκτικό" διάστημα του Παπαλουκά συνέπεσε με την έξοδο του Διαμαντίδη, ενώ και το μοναδικό του άστοχο σουτ έγινε τη μοναδική φορά που τον μάρκαρε ο Διαμαντίδης.

Το φαντεζί παιχνίδι του Παπαλουκά είναι εντυπωσιακό, αλλά από πλευράς ΟΥΣΙΑΣ και προσφοράς στην ομάδα δε μπορεί κανείς νομίζω να βρει σημαντικές διαφορές.

Όσο για τους οπαδούς, συμφωνώ απόλυτα. Ως αντίπαλο τον Παπαλουκά θα τον γιουχάρεις (και καλά θα του κάνεις), αλλά τη μάνα του πρέπει να τη σεβαστείς(αν δεν είσαι ΖΩΟ). Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή, αλλά δυστυχώς αυτό πολλοί το ξεχνάνε....
peka
Λοιπον να σας γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου απο το περιφημο παιχνιδι του τελικου...
Αν και εχουν ανοιχτει και αλλα τοπικ με επιμερους θεματα για το φαϊναλ φορ θα προσπαθησω να απαντησω σε οσα εχω αποψη!
Παμε... Το παιχνιδι οντως ηταν ενας μεγαλος τελικος! Σιγουρα δεν κριθηκε στην αμυνα αφου και οι δυο ομαδες ειχαν μεγαλο σκορ. Φανηκε οτι και οι δυο προπονητες ρισκαραν σε αυτο τον τομεα και απλα ο Ομπραντοβιτς βγηκε κερδισμενος. Αρχικα ειχα μια αισθηση οτι ο ΠΑΟ θα επικρατησει ευκολα και οταν η ομαδα ηταν σταθερα μπροστα με 8-10 ποντους ειπα αυτο ηταν σημερα δεν το χανουμε με τιποτα. Τα χρειαστηκα οταν ομως η ΤΣΣΚΑ πλησιασε, ισοφαρισε και περασε και μπροστα! Αλλα εκει μιλησε η ανωτερη κλαση του Μπατιστ ο οποιος μετα απο πολλη ωρα που καθοταν στον παγκο, μπηκε και εβαλε 2 κρισιμα καλαθια, οπως και το γκολ-φαουλ του Σισκαουσκας (τι εκανε ο ανθρωπος σε εκεινη τη φαση!!!!!!).
Εβλεπα τον Παπαλουκα αφηνιασμενο, να κατεβαζει μπαλα, να μοιραζει ασιστ, να βαζει καλαθια! Τι αλλο θα μπορουσε να κανει δηλαδη??? Μια ομαδα μονος του ο ανθρωπος! Και τον χαρηκα γιατι ηταν Ελληνας και εδειξε την αξια του! Οπως και τον λυπηθηκα σε μια απο τις τελευταιες φασεις που βγαζει μια εξοχη πασα στον ψηλο του (ο οποιος αν την επιανε ηταν φατσα καρτα με το καλαθι του ΠΑΟ) και την εχασε μεσα απο τα χερια του και ο Παπαλουκας σηκωσε τα χερια του απεγνωσμενος ενω εδωσε και το χερι του στον συμπαικτη του!
Τι να πουμε λοιπον γι' αυτον τον παικτη??? Και εγω σαν οπαδος του ΠΑΟ δεν ηθελα να χασει η ομαδα μου! Κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου μπορεις να αποδοκιμαζεις εναν παικτη αλλα οχι να τον βριζεις αν δεν εχει προκαλεσει! Και για να μη λετε οτι δεν ειμαι αντικειμενικη και εγω η ιδια τον γιουχαρα οταν εκανε τοσο "θεατρο" στη φαση με τον Μπετσιροβιτς (αλλα για το καλο της ομαδας μου επειδη ηθελα να κερδισει).
Ενιωσα αμηχανια (και ντροπη για τη χωρα μου) ομως την ωρα που ολο το γηπεδο και ενω ο αγωνας ειχε τελειωσει και το αποτελεσμα ειχε κριθει, να τον βριζουν. Για ποιο λογο? Ρωτησα καποιους διπλα μου γιατι τον βριζουν και η απαντηση ξερετε ποια ηταν? "Οτι ο Παπαλουκας ειναι κωλογαυρος!" Τοτε μου λυθηκαν ολες οι αποριες. Στο προσωπο του Παπαλουκα εβλεπαν εναν Ολυμπιακο! Μα αν ειναι δυνατον! Επιπεδο δαπεδο... (οσο και αν αυτο στεναχωρεσει καποιους ανεγκεφαλους)!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτο το παιδι μπορει του χρονου να παιζει με τη φανελα του ΠΑΟ...Τοτε τι θα λενε αυτοι οι κυριοι??? Μαλλον θα τον χειροκροτουν...
Οσο για το χαρακτηρα του εγω ετυχε να τον συναντησω στο ξενοδοχειο το Σαββατο πριν τον τελικο και ηταν πολυ ανετος...Μιλουσε με ολους (γνωστους και αγνωστους...) και εβγαζε φωτογραφιες. Οποτε δε μου εβγαλε κατι σαν αλαζονια... Αν μη τι αλλο!
Μπραβο στον Θοδωρη γιατι σταθηκε στο υψος του και η απαντηση του σε ολους αυτους που τον εβριζαν στο τελος, ηταν το χειροκροτημα του...! wink.gif


Τελος για τον αγωνα, μου εδωσε μεγαλη χαρα η νικη του ΠΑΟ! Φανηκε οτι ο Ομπραντοβιτς ειχε σωστα προετοιμασμενους τους παικτες του για να φτασουν μεχρι το τελος...!
Μπραβο λοιπον στον ΠΑΟ, στους παικτες, τους προπονητες, τη διοικηση... 77.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.