QUOTE(pantognostis @ Jul 15 2009, 13:35 )

STHN A ESKANA ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ
Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΝΕΤΑ
Ο ΑΕΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ ΑΛΛΑ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΜΕ 2 3 ΡΟΛΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ
Η ΒΟΥΛΑ ΜΕ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΖΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Ο ΠΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΟΛΩΝ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΨΗΛΟ ΤΟΝ ΜΑΚΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΟ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΓΚΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ
Η ΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΚΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΕΠΕΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ
ΜΕΓΑΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ
Φίλε το post το συγκεκριμένο είναι πολύ απόλυτο,δεν στηρίζεται σε ιδιαίτερα επιχειρήματα,ενώ κάποιες στιγμές φάσκεις κ αντιφάσκεις μέσα σ'αυτό!
Καταρχήν να ξεκινήσω από την 1η σου φράση!Είναι λίγο δύσκολο να δούμε χειρότερο πρωτάθλημα φέτος, όταν μόνο 2 ομάδες από τις 14 (ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ κ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ) δείχνουν όντως να είναι πολύ αδύναμες και να μην τις νοιάζει ιδιαίτερα ούτε να ενισχυθούν, ούτε αν θα πέσουν!Όλοι οι υπόλοιποι (ο καθένας στο βαθμό που μπορούσε) ενισχύθηκαν!Επιπλέον είναι αντιφατικό να βάζουν κάποια χρήματα ομάδες που δεν το περιμέναμε κ τόσο (ΠΕΡΑ,ΜΟΣΧΑΤΟ,ΒΑΡΗ,ΡΕΝΤΗΣ,ΜΕΓΑΡΑ, ΠΡΟΟ, ακόμα κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ), αυτές που έτσι κι αλλιώς έβαζαν να μπαίνουν ακόμα πιο δυναμικά (ΠΟΡΦΥΡΑΣ,ΒΟΥΛΑ,ΠΟΛΙΣ), ενώ οι άλλοι 2 (ΑΡΗΣ,ΑΕΤΟΣ) να κρατάνε τον κορμό τους κ να ενισχύονται με 1-2 προσθήκες!
Φτάνεις προς το τέλος στον παραλογισμό ότι η ΒΑΡΗ ας πούμε έπεσε στη λούμπα των μισθοφόρων (ενώ οι υπόλοιπες ομάδες παίρνουν μόνο παίκτες που παίζουν για τη φανέλα!!!) ενώ στην αχή λες -με απέχθεια ουσιαστικά- ότι δεν έχει πέσει φράγκο και άρα δεν θα δούμε ωραίο πρωτάθλημα!Ήμαρτον...Δηλαδή αντί να πούμε μπράβο σε μια νεοφώτιστη ομάδα που παίρνει Παυλόγιαννη,Παπακωνσταντίνου,Δεβεζόγλου κ κρατάει τον κορμό της, την κατηγορούμε κιόλας!
Πηγαίνοντας στην τελευταία σου φράση, όντως θα συμφωνήσω πως ο στόχος των ΜΕΓΑΡΩΝ θα'ναι να σωθούν όσο το γρηγορότερο, όμως...Μια ομάδα που κρατάει Στεφάνου,Μαργώνη(ψάχνει να κάνει μια πολύ καλή χρονιά στην ΕΣΚΑΝΑ, αφού όποτε παίζει στην ΕΣΚΑ βλέπουμε τον καλό Γιαννούλη) κ κυρίως Ανθρακόπουλο(μαζί με Φωτόπουλο,Χολέβα κ Κασπαριάν τα μεγαλύτερα επιθετικά "ταλέντα" της κατηγορίας), παίρνει Κοντόπουλο,Αποστόλου(μικρός καλός από ΕΣΠΕΡΟ), Αντωνίου(από ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ),Λιτόπουλο κ έναν ψηλό 2.05 από Πανελλήνιο έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται κάτι καλύτερο!Είναι να πούμε άλλο ένα παράδειγμα ομάδας που κάποια στιγμή φαινόταν ότι πήγαινε προς διάλυση κ αντιθέτως απ'ότι ακούστηκε ξεχρέωσαν τους παίκτες τα περσινά, βρήκαν χορηγό καινούργιο κ πρόλαβαν να φτιάξουν όντως ανταγωνιστική ομάδα με πάρα πολύ καλό προπονητή(Εγώ στη θέση του Κου Νίκου μετά την Α1 δεν νομίζω να γύρναγα στην Α' ΕΣΚΑΝΑ)!
Στα γρήγορα...Ο ΑΡΗΣ δεν βλέπω να σώνεται τόσο άνετα όσο λες, αν κ ο Γαλίτης με την παρέα του(και τον τσαμπουκά τους) έχουν πάντα τον τρόπο κ ξέρουν καλά τα κατατόπια της κατηγορίας!
Για τον ΑΕΤΟ...Ο Καραντανάς δεν είναι ρολίστας...Επιπλέον όσο υπάρχει Τζανής θα είναι υπολογίσιμος,όμως φέτος τα πράγματα για το Σκληρό θα'ναι δυσκολότερα (πρόβλημα πάλι στον Άσσο,ενώ δεν θα έχει φέτος στην αρχή το Σιώκο να του καθαρίσει 3-4 Ματς)!
Η ΒΟΥΛΑ δεν νομίζω να είναι πιο έμπειρη από τον ΠΟΡΦΥΡΑ με Φωτόπουλο,Φράττα,Τζοβάρα,Μπαλτσαβιά,Γεροδή
μο, Αθανασάκη κ Πεταλά στον πάγκο(δεν νομίζω να υπάρχει άλλος με τόσες ανόδους στην Α' ΕΣΚΑΝΑ)...
Ο ΠΟΛΙΣ νομίζω ότι αν έχει κάτι ξεκάθαρο είναι οι ρόλοι του!Πολύ inside game με Μαρκόπουλο,Ραλλάτο αιχμές, έναν πολύ καλό σκόρερ(Κασπαριάν), 4άρια Εργάτες κ Άσσους -πραγματικούς άσσους- με μυαλό,έμφαση στην οργάνωση κ καλή άμυνα!Καλή ομάδα, με δουλευταρά προπονητη(έχει εικόνες κ από παραπάνω), αλλά δεν νομίζω να πάνε μέχρι την άνοδο(ίσως αν δεν υπήρχε ο νόμος με τους 30άρηδες να το διεκδικούσαν)!Ερωτηματικό είναι οι μικροί του(δεν γνωρίζω κάτι)...
Μπράβο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που κράτησε τα δικά της παιδιά,Παρασίδη κ κυρίως Πέττα,Σκουλούδη!
Για την ΠΡΟΟ κ το ΡΕΝΤΗ τα ξαναείπα...Για το ΠΕΡΑ μπορώ να πω πως παλεύει μαζί με τη ΒΟΥΛΑ για τον τίτλο του 2ου φαβορί πίσω από ΠΟΡΦΥΡΑ(ταπεινή μου άποψη)!Πήρε Καλαιτζάκη(ο μόνος παίκτης στην κατηγορία που παίζει πραγματικά 4 θέσεις), κράτησε Χολέβα(θα'παιζε Α1 τώρα το παιδί αν δεν του έσπαγε το πόδι ο Γκίμπερτ τότε στη ΝΗΑΡ), πήρε κ Ανδρεαδάκη(μπροστά τη βάζει όπως θέλει)!Όμως δεν ξέρω ποιος απ'αυτούς θα παίζει στην άμυνα...
Θα τελειώσω με τον ΑΣΤΕΡΑ και το πικρόχολο σχόλιό σου!Φίλε τον Μάκο πόσα χρόνια τον παρακολουθείς?Εγώ πάντως πέρυσι που ήταν στα ΣΠΑΤΑ όσες φορές τον είχα δει πιστεύω πως ήταν από τους διακριθείς της ομάδας του(είδα τα ΣΠΑΤΑ μέσα στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ,στον ΤΑΥΡΟ κ στο ΧΟΛΑΡΓΟ)!Τότε με Καρακώστα είτε δεν έπαιζε πολύ,είτε δεν έπαιζε καλά, όμως μετά με Γεωργικόπουλο κ κυρίως με Οικονόμου πήγε πολύ καλά κ έβαζε πολλά διψήφια.Φέτος αυτό το παιδί δεν το είδα πουθενά, όμως άκουσα ότι κάπου έπαιζε επαρχία.Ακόμα να σου πω πως αν βλέπεις από παλιά την ΕΣΚΑΝΑ, τον θυμάμαι σε καλές σεζόν στην καλή ομάδα του ΠΕΡΑ με Αποστολίδη κόουτς κ Γκογκίτσα,Γκόβα,Παπάζογλου,Χαιδεμένο όπως κ στην πολύ καλή ομάδα των ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ με Μπούρα,Μπούτα,Καίκα,Μανωλιάδη κ Μάκο!
Κάθε παίκτης για να παίξει καλά είναι κ θέμα λειτουργίας της ομάδας που παίζει σε σχέση μ'αυτόν.Παράδειμα άλλου καλού ψηλού είναι του Μαρκόπουλου που έκανε όργια 2 χρονιές στο ΦΟΙΝΙΚΑ κ κακή σεζόν στο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ.Επίσης πριν 3 χρόνια ο Παυλόγιαννης πήγε ως 1ος σκόρερ της κατηγορίας στον ΠΟΡΦΥΡΑ -πάλι από ΦΟΙΝΙΚΑ- με 3 χρονιές εκπληκτικές στην πλάτη του και ο κόουτς Μυκονιάτης τον είχε για να κάνει σκριν κ να σουτάρουν οι περιφερειακοί τρίποντα!
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ λοιπόν, εκτός του Μάκου,κράτησε σχεδόν όλη την ομάδα που ανέβηκε (εκτός του Μουκοβίνα που πήγε ΠΟΛΙΣ) όπου υπάρχουν κάποιοι πολύ αξιόλογοι ρολίστες (Σκαμνάκης,Καρατζάς,ΜαλτίδηςΧαλκιαδάκης)!Ήρθε στον Άσσο ο Ρουμπελάκης (έμπειρο παιδί) κ ένα τριαροτέσσαρο από ΕΣΚΑ ο Σοφιανόπουλος (καλό τρίποντο).Πιστεύω ότι κ αυτός με τις ελπίδες που του αναλογούν θα το παλέψει!