Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΣΚΑΝΑ 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ikarosbc
QUOTE(POWER_KF @ Jun 3 2009, 11:08 ) *
Σε ότι αφορά το κριτήριο που επιλέγουν οι παίχτες η άποψή μου είναι συνθετότερη. Ο γνώμονας το μπάσκετ είναι κάτι γενικό. Πιστεύω ότι το πρώτο κριτήριο για έναν νέο παίχτη που του αρέσει το μπάσκετ είναι να βρει ομάδα που έχει στόχο, που έχει καλό κλίμα, στιβαρή διοίκηση και προπονητή που μπορεί να τον βελτιώνει ατομικά ώστε να γίνεται ανταγωνιστικότερος. Δυστυχώς στις περισσότερες ομάδες δεν μπορείς να τα βρεις αυτά. Ειδικά όταν ανεβαίνεις ψηλά. Από την άλλη όμως θα πρέπει να πάψουν οι παίχτες να αποτελούν το μαξιλαράκι του κάθε παράγοντα που έχει προσωπικές φιλοδοξίες, ο οποίος υπόσχεται πολλά τον Ιούνιο και τα ξεχνάει στα πρώτα κρύα.

Φιλε μου..... αναρωτηθηκες καθολου αν αυτα που εγραψες τοτε ισχυουν για τον Ικαρο;
Νομιζω οτι και τοτε σου ειχα απαντησει οτι ισχυουν.
Δεν ειναι αρκετα ακομψο να ρωτησουμε παικτη γιατι επελεξε την ομαδα μας;
Παντως ο προεδρος του Ικαρου ο Αχιλλεας ο Λαπαρδας, ιδρυτης της ομαδας μαλιστα, πολλα χρονια παραγοντας και σ΄αλλες ομαδες, ( Μιλωνα, Ν Σμυρνη ) ο οποιος κανει το 99% των επαφων, ειναι εξαιρετος σαν ανθρωπος.
Θα σου πει τα πραγματα ακριβως οπως εχουν για την ομαδα του. Ή ασπρο ή μαυρο. Γι' αυτον ειναι αγνωστο το ασπρομαυρο.
Υποσχεται βασει του προυπολογισμου και προγραμματισμου της ομαδας και τα υλοποιει στο ακεραιο.
Ειναι φαινομενο. Δεν υπαρχει αξιολογος ανθρωπος, που να τον αντιπαθει ή να εχει παραπονο απο τη συμπεριφορα του και την εν γενει σταση του.
Γνωριζει τους περισσοτερους παικτες απο μικρα παιδια και δεν ξερω πως, αλλα τους πειθει να ερθουν να παιξουν για την ομαδα. Ξερουν τη φιλοσοφια και το κλιμα που επικρατει.
Πολυ δυσκολα θα βρεθει παικτης ο οποιος επαιξε στον Ικαρο εστω για 1 χρονο να εχει παραπονο.
Εφετος εφυγαν 4 απο τους καλυτερους παικτες μας χωρις να προβαλλουμε την παραμικρη "αντισταση", ουτε ανταλλαγματα, ουτε τιποτε.
ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ
QUOTE(pantognostis @ Jul 15 2009, 13:35 ) *
STHN A ESKANA ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ
Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΝΕΤΑ
Ο ΑΕΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ ΑΛΛΑ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΜΕ 2 3 ΡΟΛΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ

Η ΒΟΥΛΑ ΜΕ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΖΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Ο ΠΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΟΛΩΝ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΨΗΛΟ ΤΟΝ ΜΑΚΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΟ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΓΚΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ

Η ΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΚΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΕΠΕΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ
ΜΕΓΑΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ

Φίλε το post το συγκεκριμένο είναι πολύ απόλυτο,δεν στηρίζεται σε ιδιαίτερα επιχειρήματα,ενώ κάποιες στιγμές φάσκεις κ αντιφάσκεις μέσα σ'αυτό!
Καταρχήν να ξεκινήσω από την 1η σου φράση!Είναι λίγο δύσκολο να δούμε χειρότερο πρωτάθλημα φέτος, όταν μόνο 2 ομάδες από τις 14 (ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ κ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ) δείχνουν όντως να είναι πολύ αδύναμες και να μην τις νοιάζει ιδιαίτερα ούτε να ενισχυθούν, ούτε αν θα πέσουν!Όλοι οι υπόλοιποι (ο καθένας στο βαθμό που μπορούσε) ενισχύθηκαν!Επιπλέον είναι αντιφατικό να βάζουν κάποια χρήματα ομάδες που δεν το περιμέναμε κ τόσο (ΠΕΡΑ,ΜΟΣΧΑΤΟ,ΒΑΡΗ,ΡΕΝΤΗΣ,ΜΕΓΑΡΑ, ΠΡΟΟ, ακόμα κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ), αυτές που έτσι κι αλλιώς έβαζαν να μπαίνουν ακόμα πιο δυναμικά (ΠΟΡΦΥΡΑΣ,ΒΟΥΛΑ,ΠΟΛΙΣ), ενώ οι άλλοι 2 (ΑΡΗΣ,ΑΕΤΟΣ) να κρατάνε τον κορμό τους κ να ενισχύονται με 1-2 προσθήκες!
Φτάνεις προς το τέλος στον παραλογισμό ότι η ΒΑΡΗ ας πούμε έπεσε στη λούμπα των μισθοφόρων (ενώ οι υπόλοιπες ομάδες παίρνουν μόνο παίκτες που παίζουν για τη φανέλα!!!) ενώ στην αχή λες -με απέχθεια ουσιαστικά- ότι δεν έχει πέσει φράγκο και άρα δεν θα δούμε ωραίο πρωτάθλημα!Ήμαρτον...Δηλαδή αντί να πούμε μπράβο σε μια νεοφώτιστη ομάδα που παίρνει Παυλόγιαννη,Παπακωνσταντίνου,Δεβεζόγλου κ κρατάει τον κορμό της, την κατηγορούμε κιόλας!
Πηγαίνοντας στην τελευταία σου φράση, όντως θα συμφωνήσω πως ο στόχος των ΜΕΓΑΡΩΝ θα'ναι να σωθούν όσο το γρηγορότερο, όμως...Μια ομάδα που κρατάει Στεφάνου,Μαργώνη(ψάχνει να κάνει μια πολύ καλή χρονιά στην ΕΣΚΑΝΑ, αφού όποτε παίζει στην ΕΣΚΑ βλέπουμε τον καλό Γιαννούλη) κ κυρίως Ανθρακόπουλο(μαζί με Φωτόπουλο,Χολέβα κ Κασπαριάν τα μεγαλύτερα επιθετικά "ταλέντα" της κατηγορίας), παίρνει Κοντόπουλο,Αποστόλου(μικρός καλός από ΕΣΠΕΡΟ), Αντωνίου(από ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ),Λιτόπουλο κ έναν ψηλό 2.05 από Πανελλήνιο έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται κάτι καλύτερο!Είναι να πούμε άλλο ένα παράδειγμα ομάδας που κάποια στιγμή φαινόταν ότι πήγαινε προς διάλυση κ αντιθέτως απ'ότι ακούστηκε ξεχρέωσαν τους παίκτες τα περσινά, βρήκαν χορηγό καινούργιο κ πρόλαβαν να φτιάξουν όντως ανταγωνιστική ομάδα με πάρα πολύ καλό προπονητή(Εγώ στη θέση του Κου Νίκου μετά την Α1 δεν νομίζω να γύρναγα στην Α' ΕΣΚΑΝΑ)!
Στα γρήγορα...Ο ΑΡΗΣ δεν βλέπω να σώνεται τόσο άνετα όσο λες, αν κ ο Γαλίτης με την παρέα του(και τον τσαμπουκά τους) έχουν πάντα τον τρόπο κ ξέρουν καλά τα κατατόπια της κατηγορίας!
Για τον ΑΕΤΟ...Ο Καραντανάς δεν είναι ρολίστας...Επιπλέον όσο υπάρχει Τζανής θα είναι υπολογίσιμος,όμως φέτος τα πράγματα για το Σκληρό θα'ναι δυσκολότερα (πρόβλημα πάλι στον Άσσο,ενώ δεν θα έχει φέτος στην αρχή το Σιώκο να του καθαρίσει 3-4 Ματς)!
Η ΒΟΥΛΑ δεν νομίζω να είναι πιο έμπειρη από τον ΠΟΡΦΥΡΑ με Φωτόπουλο,Φράττα,Τζοβάρα,Μπαλτσαβιά,Γεροδή
μο, Αθανασάκη κ Πεταλά στον πάγκο(δεν νομίζω να υπάρχει άλλος με τόσες ανόδους στην Α' ΕΣΚΑΝΑ)...
Ο ΠΟΛΙΣ νομίζω ότι αν έχει κάτι ξεκάθαρο είναι οι ρόλοι του!Πολύ inside game με Μαρκόπουλο,Ραλλάτο αιχμές, έναν πολύ καλό σκόρερ(Κασπαριάν), 4άρια Εργάτες κ Άσσους -πραγματικούς άσσους- με μυαλό,έμφαση στην οργάνωση κ καλή άμυνα!Καλή ομάδα, με δουλευταρά προπονητη(έχει εικόνες κ από παραπάνω), αλλά δεν νομίζω να πάνε μέχρι την άνοδο(ίσως αν δεν υπήρχε ο νόμος με τους 30άρηδες να το διεκδικούσαν)!Ερωτηματικό είναι οι μικροί του(δεν γνωρίζω κάτι)...
Μπράβο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που κράτησε τα δικά της παιδιά,Παρασίδη κ κυρίως Πέττα,Σκουλούδη!
Για την ΠΡΟΟ κ το ΡΕΝΤΗ τα ξαναείπα...Για το ΠΕΡΑ μπορώ να πω πως παλεύει μαζί με τη ΒΟΥΛΑ για τον τίτλο του 2ου φαβορί πίσω από ΠΟΡΦΥΡΑ(ταπεινή μου άποψη)!Πήρε Καλαιτζάκη(ο μόνος παίκτης στην κατηγορία που παίζει πραγματικά 4 θέσεις), κράτησε Χολέβα(θα'παιζε Α1 τώρα το παιδί αν δεν του έσπαγε το πόδι ο Γκίμπερτ τότε στη ΝΗΑΡ), πήρε κ Ανδρεαδάκη(μπροστά τη βάζει όπως θέλει)!Όμως δεν ξέρω ποιος απ'αυτούς θα παίζει στην άμυνα...
Θα τελειώσω με τον ΑΣΤΕΡΑ και το πικρόχολο σχόλιό σου!Φίλε τον Μάκο πόσα χρόνια τον παρακολουθείς?Εγώ πάντως πέρυσι που ήταν στα ΣΠΑΤΑ όσες φορές τον είχα δει πιστεύω πως ήταν από τους διακριθείς της ομάδας του(είδα τα ΣΠΑΤΑ μέσα στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ,στον ΤΑΥΡΟ κ στο ΧΟΛΑΡΓΟ)!Τότε με Καρακώστα είτε δεν έπαιζε πολύ,είτε δεν έπαιζε καλά, όμως μετά με Γεωργικόπουλο κ κυρίως με Οικονόμου πήγε πολύ καλά κ έβαζε πολλά διψήφια.Φέτος αυτό το παιδί δεν το είδα πουθενά, όμως άκουσα ότι κάπου έπαιζε επαρχία.Ακόμα να σου πω πως αν βλέπεις από παλιά την ΕΣΚΑΝΑ, τον θυμάμαι σε καλές σεζόν στην καλή ομάδα του ΠΕΡΑ με Αποστολίδη κόουτς κ Γκογκίτσα,Γκόβα,Παπάζογλου,Χαιδεμένο όπως κ στην πολύ καλή ομάδα των ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ με Μπούρα,Μπούτα,Καίκα,Μανωλιάδη κ Μάκο!
Κάθε παίκτης για να παίξει καλά είναι κ θέμα λειτουργίας της ομάδας που παίζει σε σχέση μ'αυτόν.Παράδειμα άλλου καλού ψηλού είναι του Μαρκόπουλου που έκανε όργια 2 χρονιές στο ΦΟΙΝΙΚΑ κ κακή σεζόν στο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ.Επίσης πριν 3 χρόνια ο Παυλόγιαννης πήγε ως 1ος σκόρερ της κατηγορίας στον ΠΟΡΦΥΡΑ -πάλι από ΦΟΙΝΙΚΑ- με 3 χρονιές εκπληκτικές στην πλάτη του και ο κόουτς Μυκονιάτης τον είχε για να κάνει σκριν κ να σουτάρουν οι περιφερειακοί τρίποντα!
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ λοιπόν, εκτός του Μάκου,κράτησε σχεδόν όλη την ομάδα που ανέβηκε (εκτός του Μουκοβίνα που πήγε ΠΟΛΙΣ) όπου υπάρχουν κάποιοι πολύ αξιόλογοι ρολίστες (Σκαμνάκης,Καρατζάς,ΜαλτίδηςΧαλκιαδάκης)!Ήρθε στον Άσσο ο Ρουμπελάκης (έμπειρο παιδί) κ ένα τριαροτέσσαρο από ΕΣΚΑ ο Σοφιανόπουλος (καλό τρίποντο).Πιστεύω ότι κ αυτός με τις ελπίδες που του αναλογούν θα το παλέψει!
eskanakias
απο τα καλυτερα ποστ,μπραβο!ας τα παρω και εγω απο την αρχη....πορφυρας ως τωρα φαβορι μονο και μονο απο τον coach.ξερει καλα να περνει ανοδους.πηρε βεβαια και καλους παιχτες αλα μην ξεχναμε οτι το μπασκετ παιζεται με μια μπαλλα! smiley.gif !πρωτεα και αυτος απο τα φαβορι μενει να δουμε αν μπορει κιολας και ας μην ξεχναμε η δευτερη χρονια του ειναι στην α εσκανα.τωρα θα δουμε αν μπορει!!το περα για εμενα εχει δυο απο τους καλυτερους σκορερ χολεβα και καλαιτζακη με τον δευτερο να ειναι ο ποιοτικοτερος παιχτης στην α εσκανα.το παιδι ξερει πολυ μπασκετ.το θεμα ειναι οπως λεει και παραπανω ο φιλος στην αμυνα τι γινεται?????ηθελε παντως πιο γεματο παγκο.πολις πολυ καλη ομαδα με καλους ψηλους απλα νεα ομαδα ειναι ας περιμενουμε λιγο και εδο θα ειμαστε να τα λεμε.τηνς ελευθερια μην την εχουμε αμελητεα ποσοτητα.κρατησε την ιδια ομαδα γεμισε αρκετα και εχει και καλους μικρους...!αετος με τζανη ειναι κατι διαφορετικο.τι να πουμε τωρα για αυτον τον παιχτη μπορει να τους παρει απο το χερακι και να τους παει οπου εκεινος θελει!ας ελπισουμε οχι προς τα κατω!!!!!! smiley.gif !θεμιστοκλης αγνωστο και πειραικος το ιδιο!η προοδευτικη υπολογισιμη ομαδα και μην την δουμε μονο να κανει οτι ο φοινικας και τραβαμε ολοι τα μαλλια μας!μεγαρα ενα μεγαλο ερωτηματικο.....αν τους παρει απο κατω τοτε αρχιζουν τα ωραια.παντα χεκινανε με προδιαγραφες για κατι καλο και μετα φουσκα.ας δουμε παντως ο νικου τι μπορει να κανει.αστερας καλη ομαδα με μπασκετικα κορμια ολοι τους απλα μενει να δουμε τι μπορουν να κανουν και αυτοι.ρεντη τωρα εχουν καλη ομαδα μην τους ξεγραφεται θα κανουνε ζημιες οποιοι τους βελπουνε σαν κολατσιο!οπως και ο αρης και η βαρη που μπραβο και απο εμενα που πηρε τρεις που θα τους ηθελαν πολλες ομαδες της εσκανα και θα της δωσουνε το κατι παραπανω.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.....θα γινει ωραιο πρωταθλημα που θα γινεται πανικος και στα ψηλα αλλα και στα χαμηλα shot.gif
felix
Στον Πανιώνιο Κορίνθου θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ένα από τα καλύτερα playmaker της γ εσκανα τη περσινή περίοδο ο Μάριος Χαραλαμπίδης!Τη σεζον που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Παννεαπολικό ενώ τώρα θα ακολούθει τις οδηγίες του Γιώργου Λαζάρου....!!Μία επίσης πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα της Κορίνθου!
orthografias2
ΤΟ ΜΠΑΜ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ shot.gif shot.gif shot.gif
dimdan
QUOTE(felix @ Jul 19 2009, 22:36 ) *
Στον Πανιώνιο Κορίνθου θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ένα από τα καλύτερα playmaker της γ εσκανα τη περσινή περίοδο ο Μάριος Χαραλαμπίδης!Τη σεζον που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Παννεαπολικό ενώ τώρα θα ακολούθει τις οδηγίες του Γιώργου Λαζάρου....!!Μία επίσης πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα της Κορίνθου!



Φιλε Felix, ισχύει ότι πέρα από τους παιχτες που έχουν αναφερθεί στον Πανιώνιο Κορίνθου θα παιζει και ο Παπαγεωργίου του Ιάσωνα (πέρσυ Φάρο )???
orthografias2
ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΗΤΑΝ Ο SCALES 84 . ΧΘΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΑΛΛΑ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΛΟΓΩ ΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ (ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ)

ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΝΙΚΟ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.
felix
QUOTE(dimdan @ Jul 20 2009, 10:33 ) *
Φιλε Felix, ισχύει ότι πέρα από τους παιχτες που έχουν αναφερθεί στον Πανιώνιο Κορίνθου θα παιζει και ο Παπαγεωργίου του Ιάσωνα (πέρσυ Φάρο )???

Kαι ο Παπαγεωργίου θα αγωνίζεται στον Πανιώνιο Κορίνθου!
lostie
QUOTE(orthografias2 @ Jul 20 2009, 09:55 ) *
ΤΟ ΜΠΑΜ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ shot.gif shot.gif shot.gif

Δωσε κανενα στοιχειο μην μας κρατας σε αγωνια.
orthografias2
QUOTE(lostie @ Jul 20 2009, 13:14 ) *
Δωσε κανενα στοιχειο μην μας κρατας σε αγωνια.

Τα εχω γραψει απο την Πεμπτη τα στοιχεια
Jabar
QUOTE(Air Kef @ Jul 17 2009, 14:20 ) *
Με ένα λάμδα το Κεφαλιανός ρε πρόεδρε. biggrin.gif
Εδώ το διόρθωσα, στο site, δεν ξέρω τι γίνεται. smile.gif

Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ καλή σεζόν για τον Πήγασο, κρίμα για μένα που ο στρατός δεν θα με αφήσει να ολοκληρώσω την σεζόν, αλλά το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι πάρα πολύ καλό, η σχέση με τον προπονητή επίσης, ενώ η έλευση ειδικά του Λεωνίδα νομίζω ότι εκτός απο την αγωνιστική αξία που δίνει στην ομάδα, είναι και ένα ψυχολογικό έναυσμα για όλους.


bball.gif

Η λύση λέγεται Nikefalin ,καλός παίκτης δεν ασχολείται με τα λάμδα και κυρίως winner.Επιπλέον βασικό στέλεχος των fab +150.
22ιος
Φίλε Γκονουλού ο ΑΟΝΑ θα είναι πολύ δυνατός και αν κάνει προπόνηση θα πάει καλά.
Έχει και καλούς μικρούς που είναι πολύ σημαντικό πλέον.
Επέστρεψε και ο Παπαδόπουλος από στρατό οπότε ετοιμάσου.
Έχετε παλιά χρωστούμενα ξέρω.
ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ
QUOTE(orthografias2 @ Jul 20 2009, 13:28 ) *
Τα εχω γραψει απο την Πεμπτη τα στοιχεια

Βάση των στοιχείων αυτών, αν κάποιος δει τα ρόστερ των μικρών εθνικών ομάδων, θα διαπιστώσει πως γεννημένοι το 1991 υπάρχουν αθλητές που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού!Αν λάβουμε υπόψην επίσης το γεγονός πως η συνάντηση έγινε σε σημείο κάπου στη Συγγρού (και μάλιστα εστιατόριο που σίγουρα έχει και σάντουιτσ!), θα πρέπει να μιλάμε για αθλητή που μένει σίγουρα Αθήνα και όχι πολύ μακριά από εκεί...Το ερώτημα είναι ποια ομάδα στην Α' ΕΣΚΑΝΑ θα μπορούσε να μιλήσει με κάποιον τέτοιο παίκτη??!!
orthografias2
QUOTE(ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ @ Jul 20 2009, 14:25 ) *
Βάση των στοιχείων αυτών, αν κάποιος δει τα ρόστερ των μικρών εθνικών ομάδων, θα διαπιστώσει πως γεννημένοι το 1991 υπάρχουν αθλητές που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού!Αν λάβουμε υπόψην επίσης το γεγονός πως η συνάντηση έγινε σε σημείο κάπου στη Συγγρού (και μάλιστα εστιατόριο που σίγουρα έχει και σάντουιτσ!), θα πρέπει να μιλάμε για αθλητή που μένει σίγουρα Αθήνα και όχι πολύ μακριά από εκεί...Το ερώτημα είναι ποια ομάδα στην Α' ΕΣΚΑΝΑ θα μπορούσε να μιλήσει με κάποιον τέτοιο παίκτη??!!

Εγω δεν ειπα Α εσκανα ειπα εσκανα.
berry the truth
επειδή έχω μείνει πίσω λίγο παιδιά, ο Πειραϊκός θα κατέβει Α ΕΣΚΑΝΑ?
orthografias2
QUOTE(berry the truth @ Jul 21 2009, 03:05 ) *
επειδή έχω μείνει πίσω λίγο παιδιά, ο Πειραϊκός θα κατέβει Α ΕΣΚΑΝΑ?

θα κατεβει με εφηβικα
pantognostis
QUOTE (ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ @ Jul 18 2009, 03:53 ) *
Φίλε το post το συγκεκριμένο είναι πολύ απόλυτο,δεν στηρίζεται σε ιδιαίτερα επιχειρήματα,ενώ κάποιες στιγμές φάσκεις κ αντιφάσκεις μέσα σ'αυτό!
Καταρχήν να ξεκινήσω από την 1η σου φράση!Είναι λίγο δύσκολο να δούμε χειρότερο πρωτάθλημα φέτος, όταν μόνο 2 ομάδες από τις 14 (ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ κ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ) δείχνουν όντως να είναι πολύ αδύναμες και να μην τις νοιάζει ιδιαίτερα ούτε να ενισχυθούν, ούτε αν θα πέσουν!Όλοι οι υπόλοιποι (ο καθένας στο βαθμό που μπορούσε) ενισχύθηκαν!Επιπλέον είναι αντιφατικό να βάζουν κάποια χρήματα ομάδες που δεν το περιμέναμε κ τόσο (ΠΕΡΑ,ΜΟΣΧΑΤΟ,ΒΑΡΗ,ΡΕΝΤΗΣ,ΜΕΓΑΡΑ, ΠΡΟΟ, ακόμα κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ), αυτές που έτσι κι αλλιώς έβαζαν να μπαίνουν ακόμα πιο δυναμικά (ΠΟΡΦΥΡΑΣ,ΒΟΥΛΑ,ΠΟΛΙΣ), ενώ οι άλλοι 2 (ΑΡΗΣ,ΑΕΤΟΣ) να κρατάνε τον κορμό τους κ να ενισχύονται με 1-2 προσθήκες!
Φτάνεις προς το τέλος στον παραλογισμό ότι η ΒΑΡΗ ας πούμε έπεσε στη λούμπα των μισθοφόρων (ενώ οι υπόλοιπες ομάδες παίρνουν μόνο παίκτες που παίζουν για τη φανέλα!!!) ενώ στην αχή λες -με απέχθεια ουσιαστικά- ότι δεν έχει πέσει φράγκο και άρα δεν θα δούμε ωραίο πρωτάθλημα!Ήμαρτον...Δηλαδή αντί να πούμε μπράβο σε μια νεοφώτιστη ομάδα που παίρνει Παυλόγιαννη,Παπακωνσταντίνου,Δεβεζόγλου κ κρατάει τον κορμό της, την κατηγορούμε κιόλας!
Πηγαίνοντας στην τελευταία σου φράση, όντως θα συμφωνήσω πως ο στόχος των ΜΕΓΑΡΩΝ θα'ναι να σωθούν όσο το γρηγορότερο, όμως...Μια ομάδα που κρατάει Στεφάνου,Μαργώνη(ψάχνει να κάνει μια πολύ καλή χρονιά στην ΕΣΚΑΝΑ, αφού όποτε παίζει στην ΕΣΚΑ βλέπουμε τον καλό Γιαννούλη) κ κυρίως Ανθρακόπουλο(μαζί με Φωτόπουλο,Χολέβα κ Κασπαριάν τα μεγαλύτερα επιθετικά "ταλέντα" της κατηγορίας), παίρνει Κοντόπουλο,Αποστόλου(μικρός καλός από ΕΣΠΕΡΟ), Αντωνίου(από ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ),Λιτόπουλο κ έναν ψηλό 2.05 από Πανελλήνιο έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται κάτι καλύτερο!Είναι να πούμε άλλο ένα παράδειγμα ομάδας που κάποια στιγμή φαινόταν ότι πήγαινε προς διάλυση κ αντιθέτως απ'ότι ακούστηκε ξεχρέωσαν τους παίκτες τα περσινά, βρήκαν χορηγό καινούργιο κ πρόλαβαν να φτιάξουν όντως ανταγωνιστική ομάδα με πάρα πολύ καλό προπονητή(Εγώ στη θέση του Κου Νίκου μετά την Α1 δεν νομίζω να γύρναγα στην Α' ΕΣΚΑΝΑ)!
Στα γρήγορα...Ο ΑΡΗΣ δεν βλέπω να σώνεται τόσο άνετα όσο λες, αν κ ο Γαλίτης με την παρέα του(και τον τσαμπουκά τους) έχουν πάντα τον τρόπο κ ξέρουν καλά τα κατατόπια της κατηγορίας!
Για τον ΑΕΤΟ...Ο Καραντανάς δεν είναι ρολίστας...Επιπλέον όσο υπάρχει Τζανής θα είναι υπολογίσιμος,όμως φέτος τα πράγματα για το Σκληρό θα'ναι δυσκολότερα (πρόβλημα πάλι στον Άσσο,ενώ δεν θα έχει φέτος στην αρχή το Σιώκο να του καθαρίσει 3-4 Ματς)!
Η ΒΟΥΛΑ δεν νομίζω να είναι πιο έμπειρη από τον ΠΟΡΦΥΡΑ με Φωτόπουλο,Φράττα,Τζοβάρα,Μπαλτσαβιά,Γεροδή
μο, Αθανασάκη κ Πεταλά στον πάγκο(δεν νομίζω να υπάρχει άλλος με τόσες ανόδους στην Α' ΕΣΚΑΝΑ)...
Ο ΠΟΛΙΣ νομίζω ότι αν έχει κάτι ξεκάθαρο είναι οι ρόλοι του!Πολύ inside game με Μαρκόπουλο,Ραλλάτο αιχμές, έναν πολύ καλό σκόρερ(Κασπαριάν), 4άρια Εργάτες κ Άσσους -πραγματικούς άσσους- με μυαλό,έμφαση στην οργάνωση κ καλή άμυνα!Καλή ομάδα, με δουλευταρά προπονητη(έχει εικόνες κ από παραπάνω), αλλά δεν νομίζω να πάνε μέχρι την άνοδο(ίσως αν δεν υπήρχε ο νόμος με τους 30άρηδες να το διεκδικούσαν)!Ερωτηματικό είναι οι μικροί του(δεν γνωρίζω κάτι)...
Μπράβο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που κράτησε τα δικά της παιδιά,Παρασίδη κ κυρίως Πέττα,Σκουλούδη!
Για την ΠΡΟΟ κ το ΡΕΝΤΗ τα ξαναείπα...Για το ΠΕΡΑ μπορώ να πω πως παλεύει μαζί με τη ΒΟΥΛΑ για τον τίτλο του 2ου φαβορί πίσω από ΠΟΡΦΥΡΑ(ταπεινή μου άποψη)!Πήρε Καλαιτζάκη(ο μόνος παίκτης στην κατηγορία που παίζει πραγματικά 4 θέσεις), κράτησε Χολέβα(θα'παιζε Α1 τώρα το παιδί αν δεν του έσπαγε το πόδι ο Γκίμπερτ τότε στη ΝΗΑΡ), πήρε κ Ανδρεαδάκη(μπροστά τη βάζει όπως θέλει)!Όμως δεν ξέρω ποιος απ'αυτούς θα παίζει στην άμυνα...
Θα τελειώσω με τον ΑΣΤΕΡΑ και το πικρόχολο σχόλιό σου!Φίλε τον Μάκο πόσα χρόνια τον παρακολουθείς?Εγώ πάντως πέρυσι που ήταν στα ΣΠΑΤΑ όσες φορές τον είχα δει πιστεύω πως ήταν από τους διακριθείς της ομάδας του(είδα τα ΣΠΑΤΑ μέσα στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ,στον ΤΑΥΡΟ κ στο ΧΟΛΑΡΓΟ)!Τότε με Καρακώστα είτε δεν έπαιζε πολύ,είτε δεν έπαιζε καλά, όμως μετά με Γεωργικόπουλο κ κυρίως με Οικονόμου πήγε πολύ καλά κ έβαζε πολλά διψήφια.Φέτος αυτό το παιδί δεν το είδα πουθενά, όμως άκουσα ότι κάπου έπαιζε επαρχία.Ακόμα να σου πω πως αν βλέπεις από παλιά την ΕΣΚΑΝΑ, τον θυμάμαι σε καλές σεζόν στην καλή ομάδα του ΠΕΡΑ με Αποστολίδη κόουτς κ Γκογκίτσα,Γκόβα,Παπάζογλου,Χαιδεμένο όπως κ στην πολύ καλή ομάδα των ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ με Μπούρα,Μπούτα,Καίκα,Μανωλιάδη κ Μάκο!
Κάθε παίκτης για να παίξει καλά είναι κ θέμα λειτουργίας της ομάδας που παίζει σε σχέση μ'αυτόν.Παράδειμα άλλου καλού ψηλού είναι του Μαρκόπουλου που έκανε όργια 2 χρονιές στο ΦΟΙΝΙΚΑ κ κακή σεζόν στο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ.Επίσης πριν 3 χρόνια ο Παυλόγιαννης πήγε ως 1ος σκόρερ της κατηγορίας στον ΠΟΡΦΥΡΑ -πάλι από ΦΟΙΝΙΚΑ- με 3 χρονιές εκπληκτικές στην πλάτη του και ο κόουτς Μυκονιάτης τον είχε για να κάνει σκριν κ να σουτάρουν οι περιφερειακοί τρίποντα!
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ λοιπόν, εκτός του Μάκου,κράτησε σχεδόν όλη την ομάδα που ανέβηκε (εκτός του Μουκοβίνα που πήγε ΠΟΛΙΣ) όπου υπάρχουν κάποιοι πολύ αξιόλογοι ρολίστες (Σκαμνάκης,Καρατζάς,ΜαλτίδηςΧαλκιαδάκης)!Ήρθε στον Άσσο ο Ρουμπελάκης (έμπειρο παιδί) κ ένα τριαροτέσσαρο από ΕΣΚΑ ο Σοφιανόπουλος (καλό τρίποντο).Πιστεύω ότι κ αυτός με τις ελπίδες που του αναλογούν θα το παλέψει!

OI PAIXTES ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΝΕ
ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΕΣΠΕΡΟΣ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ο ΦΑΡΟΣ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΑΙΖΑΝ Α
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Α2
ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ
ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΙΣΧΥΣΕΙ. ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΙΑ
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ Γ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΠΟΙΟΝ
ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ,
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΙΤΡΙΝΑ

ΑΥΤΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
lostie
QUOTE(pantognostis @ Jul 21 2009, 12:04 ) *
OI PAIXTES ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΝΕ
ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΕΣΠΕΡΟΣ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ο ΦΑΡΟΣ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΑΙΖΑΝ Α
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Α2
ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ
ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΙΣΧΥΣΕΙ. ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΙΑ
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ Γ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΠΟΙΟΝ
ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ,
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΙΤΡΙΝΑ

ΑΥΤΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Τελικά εχει αποφασιστεί πόσες ομάδες θα πέσουν η θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα το μάθουμε στην πορεία?
berry the truth
QUOTE(chrisgonou @ Jul 16 2009, 15:44 ) *
Αχιλλεα πες στον προπονητη σου μην σας πετυχουμε στο κυπελο!!χιχιχιχιχιθα χασετε ευκολα και θα κερασετε μετα!!!


Μας ξέχασες η δεν μα υπολογιζεις καθόλου (ΓΛΥΦΑΔΑ)..πλακα κανω ετσι...εγω πιστευψ οτι Φαρος,Τερψιθεα,εμεις,Ικαρος και Μανδρα θα γινουν σκληρα παιχνιδια,η Ευρυαλη (Μακρυγιαννη ετοιμασου) σκληρο καρυδι θα ειναι και ο ΑΟΝΑ μαζι.


Φάρος δύνατός πολύ και Μάνδρα-ΑΟΝΑ επίσης...για ευρυάλη δεν ξέρω...τερψιθέα πήρε κάποιους αλλά είχε σημαντικές απώλειες με πέρσι...όλη η πεντάδα της έφυγε...γολικίδης, μπούτας, βισκαδουράκης, μερτύρης, γιαχαλής ενώ και ο μανωλιάδης παίζει αν θα κατέβει...και μην ξεχνάς ότι ο καλός της μικρός ο ζλάτης είναι με χιαστούς έξω μέχρι φλεβάρη σίγουρα...οπότε έχει θέμα και με τους μικρούς αφού οι άλλοι δεν ξέρω αν στέκονται...
chrisgonou
QUOTE(Larry J. @ Jul 16 2009, 21:45 ) *
φιλε γκονολου,πρωτον δεν αναφερθηκα καθολου στον αχιλλεα με τον οποιο ειμαστε φιλοι και η αποψη μου γιαυτον ειναι γνωστη και τον εκτιμω διοτι αν δεν ασχολιοταν ο αχιλλεας δεν θα υπηρχε πολις και ειναι καλο να υπαρχουν δυνατα και υγιει σωματεια που να σεβονται και να πληρωνουν τους παικτες τους μεχρι τελευταιας δεκαρας,οπως κανει ο πολις.δευτερον ο σιμος για τον οποιο ειπα την αποψη μου μαλλον ειναι δικος σου φιλος και παρεξηγηθηκες!ο σιμος εχει δουλεψει ως βοηθος στο παλαιο φαληρο και ως πρωτος στην παλατιανη οπου την πρωτη χρονια η ομαδα σωθηκε στις τελευταιες αγωνιστηκες και ειχαν σταματησει τουλαχιστον 4 αθλητες απο τα μεσα της χρονιας γιατι ειχαν μαλωσει μαζι του και τη δευτερη χρονια η ομαδα ηταν τελευταια μεχρι που εφυγε και η ομαδα σωθηκε τελικα.αυτα που λεω ειναι γεγονοτα και μπορω να τα επιβεβαιωσω γιατι παρακολουθησα ολους τους αγωνες της παλατιανης την πρωτη χρονια γιατι επαιζαν 3 φιλοι μου εκει και η ομαδα που ημουν τοτε ηταν στην α.αν αυτη δεν ειναι τουλαχιστον απειρια τοτε οκ!επισης φιλε γκονολου{και δεν το λεω ειρωνικα το φιλε},παιζουμε χρονια αντιπαλοι και νομιζω οτι μετα απο τοσα χρονια μπορουμε να λεγομαστε φιλοι,ειμαι ο μπαγιας ο σταματης απο την νικαια,οποτε μη μου λες για ανωνυμιες και τετοια.τις αποψεις μας γραφουμε.καλο καλοκαιρι φιλε μου και σε ολους τους φιλους που διαβαζουν και γραφουν στο forum γιατι φευγω αυριο για διακοπες.θα μπαινω οποτε μπορω να διαβαζω.

Σταμάτη μου η δεν τα ξερεις πολυ καλα η δεν στα ειπανε καλα η λες ψεματακια που δεν νομιζω,1ον ο σιμος ειναι παρα πολυ καλος φιλος μου και μονο που σου απανταω ειμαι σιγουρος οτι θα εχει τσαντιστει γιατι λειπει και κανει τα μπανακια του στην μηλο και μολις του τα ειπα μου ειπε μην αχολεισαι!!εχει διετελεσει βοηθος του Ζωντου οχι μονο στο Φαληρο αλλα και στον Αλιμο Α2 και εσπεριδες Α1.οσο για τιν παλατιανη ειχε διωξει 2 παικτες για λογους πειθαρχιας και εκει που η ομαδα ηταν τελευταια μολις φυγανε σωθηκε και μαλιστα ανετα,για την περσινη χρονια παλι ψεματακια ειπες γιατι ο σιμος εφυγε οταν η ομαδα ηταν 9η και οχι φυσικα τελευταια,και τις δυ οχρονιες με μπατζετ 0 euro προπερσι και πολυ χαμηλο περσι.!!μπορεις να μπεις στα αρχεια της ΕΣΚΑ να δεις και εφυγε για λογους που σιγουρα του ξερεις γιατι εισαι πολυ μεσα στα πραγματα.δεν γουσταρε να επεμβαινουνε στην δουλεια του,και καλα εκανε,ειναι κριμα να λες πραγματα για εναν προπονητη καλο η κακο το κρινουν οι παικτες και μονο με ψεματα και μαλιστα σε ενα παιδι που δεν ασχολειται με αυτα και εχει πολυ ηθος.επεμβαινω εγω γιατι δεν μάρεσουν να λεγονται ψεματακια...αυτα φιλαρακι μου.τερμα η διαφημιση του σιμου,θελω ποσοστα γιωργο!!!καλες διακοπες σε ολους.
chrisgonou
QUOTE(22ιος @ Jul 20 2009, 14:03 ) *
Φίλε Γκονουλού ο ΑΟΝΑ θα είναι πολύ δυνατός και αν κάνει προπόνηση θα πάει καλά.
Έχει και καλούς μικρούς που είναι πολύ σημαντικό πλέον.
Επέστρεψε και ο Παπαδόπουλος από στρατό οπότε ετοιμάσου.
Έχετε παλιά χρωστούμενα ξέρω.

ο ΑΟΝΑ σιγουρα ειναι καλος αλλα θα ανέβει δεύτερος,,,!χαχαχαχαχαχα,χαιρετισμους στον Ηλία
chrisgonou
QUOTE(berry the truth @ Jul 22 2009, 14:42 ) *
Φάρος δύνατός πολύ και Μάνδρα-ΑΟΝΑ επίσης...για ευρυάλη δεν ξέρω...τερψιθέα πήρε κάποιους αλλά είχε σημαντικές απώλειες με πέρσι...όλη η πεντάδα της έφυγε...γολικίδης, μπούτας, βισκαδουράκης, μερτύρης, γιαχαλής ενώ και ο μανωλιάδης παίζει αν θα κατέβει...και μην ξεχνάς ότι ο καλός της μικρός ο ζλάτης είναι με χιαστούς έξω μέχρι φλεβάρη σίγουρα...οπότε έχει θέμα και με τους μικρούς αφού οι άλλοι δεν ξέρω αν στέκονται...

μαλλον δεν τα ξερεις καλα,η Τερψιθεα,Ευρυαλη,Γλυφάδα ενισχυθήκαν σημαντικα.Μανδρα ολοι ετσι λενε δεν εχω προσωπικη αποψη,ΑΟΝΑ και Ικαρος σιγουρα πρωτα φαβορι και τον Φαρο εστω και αν ελειπε ενας-δυο παικτες αν τον εβλεπες στο φιλικο με τον ελλιπη Πολις θα αλλαζες αποψη.Γενικα η Β θα ειναι η καλυτερη των τελευταιων χρονων.
POLIS KALLITHEAS
Απο ανεπισημες πηγες,μου επιβεβαιωσαν οτι ο πειραικος δε θα κατεβει με τους εφηβους του γιατι απλουστατα δεν υπαρχουν ουτε αυτοι..οποτε λογικα τερψιθεα στην α εσκανα.πραγματικα κριμα για μια τοσο ιστορικη ομαδα και λυπαμαι που δε μπαινουν ουτε στο κοπο να το παλεψουν..αν ξερεις καποιος κατι παραπανω ας τοποθετηθει
takisbasket
QUOTE(POLIS KALLITHEAS @ Jul 23 2009, 17:56 ) *
Απο ανεπισημες πηγες,μου επιβεβαιωσαν οτι ο πειραικος δε θα κατεβει με τους εφηβους του γιατι απλουστατα δεν υπαρχουν ουτε αυτοι..οποτε λογικα τερψιθεα στην α εσκανα.πραγματικα κριμα για μια τοσο ιστορικη ομαδα και λυπαμαι που δε μπαινουν ουτε στο κοπο να το παλεψουν..αν ξερεις καποιος κατι παραπανω ας τοποθετηθει

γεια σας,συγνωμη για τυχον λαθη αλλα γραφω για πρωτη φορα σε αυτο το forum οπου ομολογουμενος ειναι εντυπωσιακο,ηθελα να απαντησω στον φιλο polis kalitheas (φιλαρακο εχεις παρει τον καλυτερο προπονητη τον ειχα στην ελευθερια των γιωργαρο) οτι οι πληροφοριες του ειναι πολυ σωστες,και το λεω με βεβαιοτητα γιατι ο αδερφος μου ειναι παικτης του εφηβικου του πειραικου και του ειπανε οι ανυπαρκτοι παραγοντες του οτι δεν θα κατεβουν στο πρωταθλημα και ειναι ελευθερος τουλαχιστον για ενα χρονο να παει οπου θελει,και τους λεω ανυπαρκτους γιατι τους το ειπανε τις τελευταιες μερες οπου ολες οι ομαδες εχουν κλεισει τα roster τους και δεν μπορουνε να πανε πουθενα αφου το μονο που θελανε ηταν να πανε οι γιοι τους σε ενα πρωταθλημα Β η Γ εθνικης να παιξουνε και δεν τουε ενοιαζε καθολου για ολα τα αλλα τα παιδια,ειμαι παλιος παικτης της ελευθεριας και του πορφυρα και ειμαι γνωστης του χωρου και δεν μιλας ετσι εν βρασμο η επειδη ο αδερφος μου απλως δεν βρισκει ομαδα.τα γραφω γαι να καταλαβουν μερικοι οτι δεν μπορουν να παιζουν με 10-12 παιδια που μπορει να μην ειναι ταλενταρες αλλα θα χωρουσανε σε μια ομαδα της Εσκανα.Αραγε του χρονου ο Πειραικος θα παιξει στην Β εσκανα η θα πρεπει να διαλυθει και να παιξει στην Δ εσκανα??οποιος ξερει ασ παρακαλω να μου απαντησει.

QUOTE(takisbasket @ Jul 23 2009, 19:30 ) *
γεια σας,συγνωμη για τυχον λαθη αλλα γραφω για πρωτη φορα σε αυτο το forum οπου ομολογουμενος ειναι εντυπωσιακο,ηθελα να απαντησω στον φιλο polis kalitheas (φιλαρακο εχεις παρει τον καλυτερο προπονητη τον ειχα στην ελευθερια των γιωργαρο) οτι οι πληροφοριες του ειναι πολυ σωστες,και το λεω με βεβαιοτητα γιατι ο αδερφος μου ειναι παικτης του εφηβικου του πειραικου και του ειπανε οι ανυπαρκτοι παραγοντες του οτι δεν θα κατεβουν στο πρωταθλημα και ειναι ελευθερος τουλαχιστον για ενα χρονο να παει οπου θελει,και τους λεω ανυπαρκτους γιατι τους το ειπανε τις τελευταιες μερες οπου ολες οι ομαδες εχουν κλεισει τα roster τους και δεν μπορουνε να πανε πουθενα αφου το μονο που θελανε ηταν να πανε οι γιοι τους σε ενα πρωταθλημα Β η Γ εθνικης να παιξουνε και δεν τουε ενοιαζε καθολου για ολα τα αλλα τα παιδια,ειμαι παλιος παικτης της ελευθεριας και του πορφυρα και ειμαι γνωστης του χωρου και δεν μιλας ετσι εν βρασμο η επειδη ο αδερφος μου απλως δεν βρισκει ομαδα.τα γραφω γαι να καταλαβουν μερικοι οτι δεν μπορουν να παιζουν με 10-12 παιδια που μπορει να μην ειναι ταλενταρες αλλα θα χωρουσανε σε μια ομαδα της Εσκανα.Αραγε του χρονου ο Πειραικος θα παιξει στην Β εσκανα η θα πρεπει να διαλυθει και να παιξει στην Δ εσκανα??οποιος ξερει ασ παρακαλω να μου απαντησει.

επειδη δεν μου αρεσει να μιλαω ανωνυμα θα εγραφα το ονομα μου αλλα φοβαμαι γαι τον μικρο μην του δημιουργησουν προβλημα (γιατι τους ειπανε οτι σε οποια ομαδα και να πανε θα ανηκουν στον Πειραικο του χρονου)αν και αυτος που φοβιζε τα παιδια πηρε το παιδι του και εφυγε.
POLIS KALLITHEAS
QUOTE(takisbasket @ Jul 23 2009, 19:35 ) *
γεια σας,συγνωμη για τυχον λαθη αλλα γραφω για πρωτη φορα σε αυτο το forum οπου ομολογουμενος ειναι εντυπωσιακο,ηθελα να απαντησω στον φιλο polis kalitheas (φιλαρακο εχεις παρει τον καλυτερο προπονητη τον ειχα στην ελευθερια των γιωργαρο) οτι οι πληροφοριες του ειναι πολυ σωστες,και το λεω με βεβαιοτητα γιατι ο αδερφος μου ειναι παικτης του εφηβικου του πειραικου και του ειπανε οι ανυπαρκτοι παραγοντες του οτι δεν θα κατεβουν στο πρωταθλημα και ειναι ελευθερος τουλαχιστον για ενα χρονο να παει οπου θελει,και τους λεω ανυπαρκτους γιατι τους το ειπανε τις τελευταιες μερες οπου ολες οι ομαδες εχουν κλεισει τα roster τους και δεν μπορουνε να πανε πουθενα αφου το μονο που θελανε ηταν να πανε οι γιοι τους σε ενα πρωταθλημα Β η Γ εθνικης να παιξουνε και δεν τουε ενοιαζε καθολου για ολα τα αλλα τα παιδια,ειμαι παλιος παικτης της ελευθεριας και του πορφυρα και ειμαι γνωστης του χωρου και δεν μιλας ετσι εν βρασμο η επειδη ο αδερφος μου απλως δεν βρισκει ομαδα.τα γραφω γαι να καταλαβουν μερικοι οτι δεν μπορουν να παιζουν με 10-12 παιδια που μπορει να μην ειναι ταλενταρες αλλα θα χωρουσανε σε μια ομαδα της Εσκανα.Αραγε του χρονου ο Πειραικος θα παιξει στην Β εσκανα η θα πρεπει να διαλυθει και να παιξει στην Δ εσκανα??οποιος ξερει ασ παρακαλω να μου απαντησει.


επειδη δεν μου αρεσει να μιλαω ανωνυμα θα εγραφα το ονομα μου αλλα φοβαμαι γαι τον μικρο μην του δημιουργησουν προβλημα (γιατι τους ειπανε οτι σε οποια ομαδα και να πανε θα ανηκουν στον Πειραικο του χρονου)αν και αυτος που φοβιζε τα παιδια πηρε το παιδι του και εφυγε.



QUOTE(takisbasket @ Jul 23 2009, 19:35 ) *
γεια σας,συγνωμη για τυχον λαθη αλλα γραφω για πρωτη φορα σε αυτο το forum οπου ομολογουμενος ειναι εντυπωσιακο,ηθελα να απαντησω στον φιλο polis kalitheas (φιλαρακο εχεις παρει τον καλυτερο προπονητη τον ειχα στην ελευθερια των γιωργαρο) οτι οι πληροφοριες του ειναι πολυ σωστες,και το λεω με βεβαιοτητα γιατι ο αδερφος μου ειναι παικτης του εφηβικου του πειραικου και του ειπανε οι ανυπαρκτοι παραγοντες του οτι δεν θα κατεβουν στο πρωταθλημα και ειναι ελευθερος τουλαχιστον για ενα χρονο να παει οπου θελει,και τους λεω ανυπαρκτους γιατι τους το ειπανε τις τελευταιες μερες οπου ολες οι ομαδες εχουν κλεισει τα roster τους και δεν μπορουνε να πανε πουθενα αφου το μονο που θελανε ηταν να πανε οι γιοι τους σε ενα πρωταθλημα Β η Γ εθνικης να παιξουνε και δεν τουε ενοιαζε καθολου για ολα τα αλλα τα παιδια,ειμαι παλιος παικτης της ελευθεριας και του πορφυρα και ειμαι γνωστης του χωρου και δεν μιλας ετσι εν βρασμο η επειδη ο αδερφος μου απλως δεν βρισκει ομαδα.τα γραφω γαι να καταλαβουν μερικοι οτι δεν μπορουν να παιζουν με 10-12 παιδια που μπορει να μην ειναι ταλενταρες αλλα θα χωρουσανε σε μια ομαδα της Εσκανα.Αραγε του χρονου ο Πειραικος θα παιξει στην Β εσκανα η θα πρεπει να διαλυθει και να παιξει στην Δ εσκανα??οποιος ξερει ασ παρακαλω να μου απαντησει.


επειδη δεν μου αρεσει να μιλαω ανωνυμα θα εγραφα το ονομα μου αλλα φοβαμαι γαι τον μικρο μην του δημιουργησουν προβλημα (γιατι τους ειπανε οτι σε οποια ομαδα και να πανε θα ανηκουν στον Πειραικο του χρονου)αν και αυτος που φοβιζε τα παιδια πηρε το παιδι του και εφυγε.


Φιλε μου περα απο την πλακα για οσα παιδια αναφερεσαι κ αφορα κ αδερφο σου και ειναι κατω απο 18 χονων αν τον ενδιαφερει εχουμε ανοιχτη θεση στα εφηβικα μας να βοηθησει και αν ειναι τετοιο το επιπεδο του να στελεχωσει και το αντρικο τμημα...τα νεα παιδια ειναι παντα καλοδεχουμενα...αναμενω απαντηση σου
takisbasket
QUOTE(POLIS KALLITHEAS @ Jul 23 2009, 20:16 ) *
Φιλε μου περα απο την πλακα για οσα παιδια αναφερεσαι κ αφορα κ αδερφο σου και ειναι κατω απο 18 χονων αν τον ενδιαφερει εχουμε ανοιχτη θεση στα εφηβικα μας να βοηθησει και αν ειναι τετοιο το επιπεδο του να στελεχωσει και το αντρικο τμημα...τα νεα παιδια ειναι παντα καλοδεχουμενα...αναμενω απαντηση σου

φιλε μου δεν ξερω αν εισαι παικτης η παραγοντας η βοηθος προπονητη,σε ευχαριστω πολυ,θα βρω το τηλεφωνο του γιωργου και θα επικοινωνησω μαζι του και με τους εφορουσ του τμηματος,ειμαι σιγουρος οτι για να βρισκεται ο γιωργος εκει θα γινεται καλη δουλεια.σε ευχαριστω πολυ,και ολους οσους μου εστειλαν μυνημα.
coachzach
QUOTE(takisbasket @ Jul 23 2009, 21:47 ) *
φιλε μου δεν ξερω αν εισαι παικτης η παραγοντας η βοηθος προπονητη,σε ευχαριστω πολυ,θα βρω το τηλεφωνο του γιωργου και θα επικοινωνησω μαζι του και με τους εφορουσ του τμηματος,ειμαι σιγουρος οτι για να βρισκεται ο γιωργος εκει θα γινεται καλη δουλεια.σε ευχαριστω πολυ,και ολους οσους μου εστειλαν μυνημα.


πραγματικα αυτη η κατασταση στον πειραικο ειναι λυπηρη.ειμαι και γω ανθρωπος που εχει περασει απο τα παιδοεφηβικα του και εχω δουλεψει και 2 φορες ως προπονητης στα τμηματα.αν ο αδελφος σου ειναι ειναι 92-93 γενημμεονος θα το ξερω στανταρ.ευχομαι να βρεθει το καλυτερο για ολα τα παιδια του φετινου εφηβικου ασχετα με το αν θα επιστρεψουν του χρονου
takisbasket
QUOTE (coachzach @ Jul 24 2009, 12:13 ) *
πραγματικα αυτη η κατασταση στον πειραικο ειναι λυπηρη.ειμαι και γω ανθρωπος που εχει περασει απο τα παιδοεφηβικα του και εχω δουλεψει και 2 φορες ως προπονητης στα τμηματα.αν ο αδελφος σου ειναι ειναι 92-93 γενημμεονος θα το ξερω στανταρ.ευχομαι να βρεθει το καλυτερο για ολα τα παιδια του φετινου εφηβικου ασχετα με το αν θα επιστρεψουν του χρονου

παιδια ειλικρινα πιστευω οτι αυτο το forum ειναι ενα απο τα καλυτερα που υπαρχουν με ανθρωπους που το παρακολουθουν μπασκετικους και πολυ σοβαρους και με ευαισθησια,σας ευχαριστω παρα πολυ γαι τα τηλεφωνα που μου στειλατε ολοι,συγκεκριμενα ειχα 8 μυνηματα,θα τα δωσω ολων τα τηλεφωνα σας στα παιδια να επικοινωνησουν μαζι σας.σας ευχαριστω παρα πολυ.
scales84
Δυστυχως εχοντας ζησει κι απο πολυ κοντα τις ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ του πειραικου οταν ηταν στην Α1 μονο στεναχωρια και απογοητευση μπορει να φερει αυτη η κατασταση...Οταν πριν 4 χρονια εφτασε να παιζει αντιπαλος με τον πας που δημιοηργηθηκε οταν ο πειραικος ητν Α2 για να πηγιανουν οι κακοι εφηβοι πιστευα οτι τα χαμε δει ολα..αλλα τελικα μπορουσαν να γινουν πολυ χειροτερα τα πραγματα..συγχαρητηρια σε καποιους που καταφεραν για προσωπικες φιλοδοξιες να καταντησουν εκει την ομαδα
POLIS KALLITHEAS
Οριστικα η τερψιθεα α εσκανα με τον πειραικο δυστυχως να μη κατεβαινει στο πρωταθλημα κ απο οτι νομιζω να υποβιβαζεται στην γ εσκανα.ανεβασμενη τερψιθεα,και αγωνιστικα,λες και το περιμενε πηρε απο εμας χιουτακακο και γιαννακοπουλο και την εκπληξη για την κατηγορια που δεν ξερω αν αληθευει,την επανοδο του κωστα ταμπακη στα γηπεδα καλου φιλου κ τεραστιου ταλεντου...εχει παιξει πολλα χρονια στην χρυση εποχη του εσπερου και στην μεγαλη ομαδα του ηρακλη στην ευρωλιγκα οντας αλλαγη του μπερι..βεβαια κωστη και 5 χρονια μακρυα απο τα γηπεδα ειναι πολλα δυσκολα επανερχεσαι..αλλα και μονο η παρουσια σου στο τοπικο μας θα κοσμει τα γηπεδα μας
nst!
Η Τερψιθεα ανεβαινει..στις αλλες κατηγοριες ξερει καποιος σιγουρα τι γινεται?

Edit.Εχει δοθει απαντηση τελικα. Αρα Ο Πειραικος παει Δ?

QUOTE(leonkalf @ Jul 31 2009, 14:25 ) *
Μετά τη διαφαινόμενη πρόθεση του Πειραϊκού (όπως προκύπτει από τις αποδεσμεύσεις των αθλητών του και τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει) να μην κατεβάσει αντρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, θα υπάρξουν νέες αλυσιδωτές ανακατατάξεις στις κατηγορίες.

Τη θέση του Πειραϊκού στην Α, θα πάρει η Τερψιθέα,
τη θέση της Τερψιθέας στη Β' θα πάρει ο Παννεαπολικός (ήδη η ομάδα έχει ενημερώσει τους αθλητές της ότι θα παίζουν στη Β΄τη νέα χρονιά)
και τη θέση του Παννεαπολικού στη Γ' θα πάρει η Καστέλα.

Τα πρωταθλήματα της Β' και της Γ' θα αλλάξουν πολύ φέτος..
Στη Β΄ έμειναν 5 ομάδες από το πρωτάθλημα που τελείωσε και στη Γ' μόλις 4!!!

leonkalf
Λογικά θα υπάρξει ανακοίνωση από την εσκανα.

Θα ανέβουν αντίστοιχα και από τις άλλες κατηγορίες ομάδες, έτσι είναι υποθέτω το σωστό. Για το θέμα αυτό συνεχίστε στο topic της εσκανα.
THERMOSIFWNAS
Ξέρει κανείς ποτε είναι η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΝΑ?
leonkalf
17 Aυγούστου
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.