QUOTE (filos @ Sep 17 2014, 16:10 )
Η αλήθεια είναι ότι αν η Ακαδημία είχε κρατήσει όλους τους παίκτες που της έχουν φύγει τα τελευταία 3-4 χρόνια θα είχε ένα παιδικό φέτος που δεν θα παιζόταν...
Aυτό που γράφεις αδερφέ, είναι
πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ θεωρητικό.....
Και εξηγούμαι :
Σε αυτές τις ηλικίες οι παίκτες πάνε και έρχονται στις "καλές" ομάδες......
Με την ίδια "λογική" ,και το Μαρούσι αν είχε κρατήσει όσους φύγανε τα τελευταία 3-4 χρόνια,θα είχε 4 σερί πρωταθλήματα Παίδων ΕΣΚΑ(πιθανά και πανελλήνια ) και στους εφήβους σίγουρους τελικούς με ΠΑΟ.....
Δεν πάει έτσι....
Για παράδειγμα θα σου φέρω τους παίκτες στους οποίους αναφέρθηκες
Φωτόπουλος :Ξεκίνησε από Πανιώνιο, μετά Μαρούσι, έναν χρονο στην Ακαδημία και τώρα Δούκα!
Θεωρείται πάικτης της Ακαδημίας?
Κατσούλης : Ξεκίνησε από Δούκα,πέρασε από Μαρούσι ,Ακαδημία και τώρα Δούκα.
Αυτός θεωρείεται της Ακαδημίας ?
Για Γεραμανη δεν ξέρω όλο το ιστορικό ,σόρρυ
QUOTE (filos @ Sep 17 2014, 16:26 )
Ο Δραγάτης θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους 99αρηδες, βασικός στην Εθνική Παμπαίδων. Έχει φοβερό σωματότυπο, εκρηκτικότητα και ξέρει πολύ μπάσκετ. Θα είναι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος. Ξεχωρίζει μέσα στην ομάδα του Δούκα. Δεν είναι δυνατόν να τον μπερδέψει κάποιος με τον Φωτόπουλο...Καλός κι αυτός αλλά άλλο επίπεδο.
O Δραγάτης θεωρείται Ο κορυφαίος 99ρης,έχει βραβευτεί πολλάκις( και με υποτροφία για εξωτερικό αν θυμάμαι καλά) στα τουρνουά που γίνονται μεταξύ των Ενώσεων , είναι βασικός στην εθνική παμπαίδων και νο 8 στην λίστα των 99ρηδων στο Eurohopes (
http://www.eurohopes.com/rankings/1999 ).
Aυτά ισχύουν .
Το ματς δεν το είδα οπότε δεν έχω άποψη....
QUOTE (AS1972 @ Sep 17 2014, 16:47 )
Δεν τον μπέρδεψε κανείς... το ποστ για το νούμερο 7 μας μπέρδεψε, αλλά το λύσαμε. Και άλλωστε υπενθυμίζω οτι στο αρχικό μου ποστ, ήταν ο πρώτος που ξεχώρισα, το παλικάρι μέσα στο γήπεδο ξεχωρίζει σαν τη μύγα στο γάλα: ο πιο γρήγορος και ο πιο εκρηκτικός, όποτε ήθελε περνούσε τον προσωπικό του αντίπαλο. Αλλά το "μυαλό" του Δούκα, παραμένει ο Φωτόπουλος. Ψάχνοντας βρήκα οτι όντως ο Δραγάτης έπαιζε πέρσι στον σύλλογο Κηφισιά 2003 "Πλάτων", που έχει έδρα στα εκπαιδευτήρια Πλάτωνα στα Γλυκά Νερά. Αυτό εννοούσα όταν έγραψα οτι έπαζε στον Πλάτωνα...
Αδερφέ, ο Δραγάτης ήταν παίκτης του Αμαρουσίου ,ήδη από την ηλικία των μίνι έπαιζε στο παιδικό της ομάδας στην Α κατηγορία ,και το καλοκαίρι του 2013 (για λόγους που δεν έχουν σημασία) ,αποφάσισε να κάνει και αυτός το γνωστό δρομολόγιο που κάνουν όλο και πιο συχνά πάικτες ακαδημιών τα τελευταία χρονια,αυτό από το Μαρούσι στον Δούκα ....
Δεν τα βρήκαν οι ομάδες (δεν ξέρω γιατί, ειλικρινά και να ήξερα δεν θα το έγραφα) και μετά έχασα τα ίχνη του......
Έχω ακούσει ότι ήταν σε 200 ομάδες....
Από Ολυμπιάδα Παπάγου και έπαιζε στο αντρικό της, ότι ήταν στην Κηφισιά 2003 ,όταν ήταν στον Πλάτωνα.....Όπου θες!
Πάντως στις κλήσεις της ΕΣΚΑ, στην Κηφισιά 2003 τον είχε καταχωρημένο ως ομάδα....
Ότι είναι η ίδια ομάδα με Πλάτωνα ,δεν το ήξερα ομολογώ ,από σένα το μαθαίνω....
Αλλά και πάλι,δεν αλλάζει κάτι ,ουσιαστικά έναν χρόνο ρεπό είχε ,καθότι αν θυμάμαι καλά( που θυμάμαι) ,ο Πλάτωνας δεν κατέβαζε παιδικό(φέτος κατεβασε) και ήδη από Φλεβάρη ,Μάρτη έκανρ προπονήσεις στο ΔΑΙΣ με τον Δούκα....
Οπότε στο νόημα δεν αλλάζει κάτι....
Αλλά δεν ήξερα ότι ο Πλάτωνας είναι η Κηφισιά 2003 ,αυτό ισχύει!