Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ /ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΝΑ 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
MAKHS
QUOTE(Gkos @ Oct 26 2015, 01:14 ) *
Πρωτέας Βούλας-Αναπτυξιακή ΕΣΚΑΝΑ   78-47 (26-14,47-20,63-31,   78-47).

Τελικά κάτω από 40 mpek ,αν και πλησίασε επικίνδυνα (72-33 στο 36'  ).

Εντυπωσιάστηκα από Τσουμάνη.

Πες τίποτα παραπάνω ρε Gkos , γιατί τόσο χάλια η αναπτυξιακή ?
Gkos
QUOTE (MAKHS @ Oct 26 2015, 00:30 ) *
Πες τίποτα παραπάνω ρε Gkos , γιατί τόσο χάλια η αναπτυξιακή ?



Απότι εχω παρατηρήσει,όλο με κάτω τα χέρια χάνει...
Από Πρωτέα που έχει και ΟΜΑΔΑΡΑ δεν θα έχανε ;
mpek
QUOTE (MAKHS @ Oct 26 2015, 00:30 ) *
Πες τίποτα παραπάνω ρε Gkos , γιατί τόσο χάλια η αναπτυξιακή ?

Δεν ειναι χαλια η αναπτυξιακη, απλως αποτελειται απο παιδακια μικροτερης ηλικιας, φετος 2001 - 2002. Δεν υποβιβαζεται, δεν διεκδικει κατι και κανει 1 εως το πολυ 3 νικες. Συνηθως οσοι χανουν απο την αναπτυξιακη ειναι αυτοι που θα υποβιβαστουν.
mpek
QUOTE (Gkos @ Oct 26 2015, 00:14 ) *
Πρωτέας Βούλας-Αναπτυξιακή ΕΣΚΑΝΑ   78-47 (26-14,47-20,63-31,   78-47).

Τελικά κάτω από 40 mpek ,αν και πλησίασε επικίνδυνα (72-33 στο 36'  ).

Εντυπωσιάστηκα από Τσουμάνη.

Αναμενόμενο. Ο Πρωτέας έχει ομαδάρα, η Αναπτυξιακή παίζει με μικρούς και πάλι καλά τα κατάφερε.
Δημήτρης Τσουμάνης, γενν. 2001. Αγωνιζόταν στα Ιωάννινα, ψηλό και δεμένο παιδί, τελευταία φορά που το είδα πριν κανέναν χρόνο ήταν λίγο πριν τα 2 μέτρα. Αποτελούσε ελπίδα των ιθυνόντων της ομοσπονδίας λόγω σωματικών προσόντων και το προωθούν σε κάθε ευκαιρία -δεν είναι υποτιμητικό αυτό, βεβαίως όταν ένα παιδί έχει προοπτική πρέπει να προωθείται-. Εδώ ξαναρχίζω τα ίδια: Όπως κάθε ψηλό παιδί στην ελλάδα, έτσι και ο τσουμ έχει απίστευτα κενά στην τεχνική του. Άλλο μειονέκτημα (ίσως και πλεονέκτημα βέβαια) ότι έπαιζε στα γιάννινα όπου προφανώς ο προπονητής του τον άφηνε να κάνει ό,τι θέλει. Έτσι όποτε τον έβλεπα, χρειαζόταν απαραιτήτως μία μπάλα δική του για να παίζει: Όταν η μπάλα έφτανε στον τσουμ, η επίθεση τελείωνε. Αυτό σε αντίθεση με τους αντίστοιχους ψηλούς (χατζηδάκη, γάργαλη, ακόμη και βορειοελλαδίτες) οι οποίοι ήταν συγκρατημένοι λόγω των μπινελικιων που ακούνε από τους φωστήρες-προπονητές τους.
Τέλος πάντων φέτος πήγε στον ολυμπιακό. Δεν τον έχω δει ακόμη, αν ψηλώσει, καλύψει έστω κάποια από τα τεχνικά κενά του και συνηθίσει το βρισίδι και τις αλλοπρόσαλες οδηγίες από τους coachaρες (απαραίτητο αυτό στις ελληνικές διοργανώσεις έως και εφηβικό), πιστεύω ότι έχει προοπτική.
mpek
ολυμπιακός κρόνος 55 - 48: Καμμία έκπληξη.
ΟΜΩΣ ίκαρος - πανιώνιος 85 - 87 ο πανιώνιος. Πολύ ψηλό σκορ χωρίς παράταση. Πολύ ωραίο παιχνίδι, δυνατό, δυστυχώς δεν πολυκαταλάβαινα τις φάσεις λόγω του χαμου που γινόταν στο κ...γήπεδο Ιφιγενείας. Αν κατάλαβα καλά, σφυρίχθηκαν δύο αντιαθλητικά στον Χατζηδάκη ο οποίος αποβλήθηκε. Φυσικά ο ίκαρος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Πάω ό,τι στοίχημα θέλετε ότι μέχρι την πέμπτη θα εκδώσουν ανακοίνωση και θα κλαίγονται για τη διαιτησία. Ο Πανιώνιος πλήρης με αρμάο και ρουμελιώτη και ένα παιδάκι που μάρκαρε παλικαρίσια τον χατζηδάκη πάλεψε και πήρε τη νίκη δίκαια. Τα δύσκολα για τον πατέρα προπονητή Χατζηδάκη ξεκινούν από σήμερα το βράδυ με λαϊκό δικαστήριο που στήθηκε έξω από το γήπεδο...
xxx-4711
οντως ματσαρα δεν νομιζω να δωθηκαν αντιαθλητικα στον χατζηδακη παραπονα εχουν και οι φιλοι του πανιωνιου
οι ποντοι του πανιωνιου

Ίκαρος Καλλιθέας - Πανιώνιος: 85-87

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 47-47, 56-69, 85-87

Πανιώνιος(Κωνσταντώνης): Κοπακάκης 20(2), Κολοβέρος 4, Μακαριάδης 9(1), Λουτριώτης 2, Κοκοτσάκης, Πάγκαλος, Δημητρακόπουλος 10(1), Σμπώκος, Μόσορας 11(1), Αρμάος 17(1), Ρουμελιώτης 14

το 17 τουπανιωνιου ειναι ο κοπακακης; το 9 του ικαρου πως λεγεται;

ο αγωνας των εφηβων

Ίκαρος Καλλιθέας - Πανιώνιος: 85-58

Τα δεκάλεπτα: 12-9, 35-25, 60-46, 85-58

Πανιώνιος(Δεγαΐτας): Καρακεχαγιάς 13(1), Κοψιάς 9, Μπίρης, Μελισσουργός 19(1), Κρανάκης, Καπρής 8, Κιούσης, Αγγελοκωνσταντής 9(1), Δαραδήμας, Γκέκας

http://elarepanionares.blogspot.gr/



Gkos
Όλοι Καλλιθέα πήγαμε;;;;; smiley.gif
Gkos
Λοιπόν 2-3 απαντήσεις στα γρήγορα,γιατί σβήνω.

*Δεν χρεώθηκε κανένα αντιαθλητικό ο Χατζηδάκης.
Η γκρίνια είναι διότι είχε 3 από τις αρχές της β περιόδου,στην τρίτη περίοδο με το που μπήκε χρεώθηκε τέταρτο(δώθηκε από ενα φάουλ σε εκείνον και στον παίκτη που τον μάρκαρε),ενώ το 5το ήταν επιθετικό.


*Δεν θυμαμαι νούμερο Κοπακάκη,είναι ο ξανθός πλει μέικερ,που εκτέλεσε τις βολές στο τέλος.

*Το 9 του Ικάρου με το ξυρισμένο κεφάλι είναι ο Κοντούδης(που ήταν Παπάγου).
Ευτυχώς ρωτάς εύκολα,διότι και εγώ δεν τα πολυξέρω από ΕΣΚΑΝΑ.

Ήταν και ο συντάκτης του τοπικού μπλογκ moshatotaurossporty.blogspot.gr
στο κλειστό,οπότε αύριο θα έχουμε κείμενο.
styl.kk
παρακολουθησα εχτες τον αγωνα ολυμπιακος-κρονος εφηβων και με εντυπωσιασε ο ψηλος με το Νο 12 του ολυμπιακου,φοβερη αμυνα!!! ξερει καποιος να μου πει ποιος ειναι? δεν τον εχω ξαναδει.
Gkos
Το τρίτο 10λεπτο του αγώνα των παίδων όπου ο Πανιώνιος παίρνει διαφορά


https://youtu.be/h6Vu2OqJlnU

Το τρίτο 10λεπτο του αγώνα των εφήβων



https://youtu.be/mwhY5JZH6hQ
Gkos
QUOTE (Gkos @ Oct 28 2015, 03:04 ) *
Ήταν και ο συντάκτης του τοπικού μπλογκ moshatotaurossporty.blogspot.gr
στο κλειστό,οπότε αύριο θα έχουμε κείμενο.




Α Παίδων ΕΣΚΑΝΑ:Εκπληκτική νίκη του Πανιωνίου εκτός έδρας με 85-87 επι του Ικαρου Καλλιθέας.


Έχοντας ποιότητα στο παιχνίδι του ο Πανιώνιος πήρε μια σημαντική εκτός έδρας  νίκη για την συνέχεια του Πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας Παίδων επί του Ικάρου Καλλιθέας με 85-87.

Ο Πανιώνιος είχε μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης παρότι έχανε στην αρχή του αγώνα κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο 47-47.Στο τρίτο δεκάλεπτο έδειξε την αξία που διαθέτει και πέρασε μπροστά στο σκορ με 56-69.Αλλά όμως και όταν ο Ίκαρος Καλλιθέας κατάφερε να αντιδράσει και έφερε το σκορ σε 77-77 και 80-80  ξανά τα παιδιά του Κωσταντώνη δεν το έβαλαν κάτω και με αποφασιστικότητα πήραν μια πολύτιμη νίκη εκτός έδρας.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:21-18,26-29,56-69,85,87

Πολύ καλοί οι διαιτητές του αγώνα  Μαγκούνης και Σιώκας.

http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/201.../85-87.html?m=1

Δεν γράφει πολλά,μου φαίνεται θα χρειαστεί να γράψω λίγο εγώ



H αξία που γρήγορα αναγνωρίζεται


Ηταν τις ημερες του Πάσχα που το blog μας κάλυψε το διεθνές τουρνουά μικρών ηλικιών που έγινε στα Τρίκαλα με την συμμετοχή του Πανιωνίου,του Κρόνου,του Ικαρου Καλλιθέας,του Αρχέλαου Κατερίνης της Σέρβικης ομάδας Κρίς Κρός και άλλων.Μεγάλη εντύπωση μας έκανε η νίκη του Πανιωνίου επι της Κρίς Κρός διότι ο Πανιώνιος ήταν μία πλήρης ομάδα με δύναμη και μεγάλο πείσμα που οι Αρμάος,Ρουμελιώτης,Μόσορας ήταν οι κορυφαίοι παίκτες της.Σήμερα λοιπον αυτή η ίδια εκπληκτική ομάδα πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας επι του Ικαρου Καλλιθέας με 85-87 για το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ,απέναντι σε ένα αντίπαλο που στηριζότανε μόνο στις μονάδες που διέθετε ενώ ο Πανιώνιος είχε ομοιογένεια συνοχή και καλό ρυθμό,έδειχνε ομάδα που οι παίκτες της έχουν δούλέψει μαζί πολλά χρόνια και για μας πλέον δικαιολογημένα έχει αξία που θα φαίνεται περισσότερο μέρα με την μέρα,τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια.



http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2015/10/h.html?m=1
mpek
καλά είπαμε, μην τρελαθούμε κιόλας: Η ομάδα του πανιωνίου είναι αξιόμαχη, σοβαρή, σέβεται την ιστορία του συλλόγου αλλά σε σχέση με τους αντιπάλους της ίκαρο και πρωτέα υστερεί σε ποιότητα. Θα παλέψει με τον ολυμπιακό για την τρίτη θέση και εκεί έχει πλεονέκτημα λόγω δύναμης. Οι πρώτες θέσεις θα κριθούν μεταξύ πρωτέα και ίκαρου με τον πρωτέα να είναι φαβορί λόγω δεσίματος ετών και κακού κλίματος σε ίκαρο.
Όλα τα παραπάνω βεβαια κατά την ταπεινή μου γνώμη και χωρίς τραυματισμούς.
mpek
Kαι τα προγνωστικά της επόμενης αγωνιστικής:

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2 εύκολα
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 εύκολα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ σφαγή αμάχων. Θεωρώ ότι κάτι τέτοια παιχνίδια, όταν η διαφορά φτάσει στους 35 πόντους, πρέπει να διακόπτονται.
ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ομοίως
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΔΑΣ 1 αν και ο ιωνικός έπαιξε με όλους τους δυνατούς της κατηγορίας και κατά συνέπεια προέρχεται από συνεχείς ήττες. Πιστεύω ότι λόγω έδρας και αδύναμης Δραπετσώ, θα έρθει 1 έστω στον πόντο
ΑΟΝΑ - ΕΣΠΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΔΑΣ 2

Παρακαλείται όποιος ξέρει κάτι παραπάνω από εμένα στο εφηβικό να γράψει κάτι για να μην σχολιάζουν επιτιμητικά οι συμφορουμίτες της ΕΣΚΑ
Gkos
mpek,ωραία τα έγραψες τα προγνωστικά της ερχόμενης αγωνιστικής αλλά δεν γράψαμε τα αποτελέσματα της τρέχουσας.
Αμαρτία είναι για την προσπάθεια των παιδιών...



Απότελέσματα/βαθμολογίες τα πάντα όλα , Α παίδων.

http://www.eskana.gr/2015/10/paidvn-a-eska...logies.html?m=1

Αποτελέσματα και βαθμολογία Α εφήβων.

http://www.eskana.gr/2015/10/efhboi-a-eska...logies.html?m=1

Βρήκα και ένα αρθράκι,για το Ολυμπιακός-Κρόνος στο παιδικό !

" Ά ΕΣΚΑΝΑ Παίδων:Hττα εκτός έδρας για τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου με 55-48 απο τον Ολυμπιακό.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου παρα την ήττα που υπέστει από τον Ολυμπιακό με 55-48.Σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου βρίσκονταν κοντά στο σκορ και πίεζε τον αντίπαλό του(30-27).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ολιγώρησε με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί η ομάδα του Πειραιά (η οποία μέχρι εκείνη την στιγμή είχε υπεροχή στα ριμπάουντ) προηγήθηκε με 48-36.
Όμως τα παιδιά του Παναγιωτόπουλου δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και κατάφεραν αλλάζοντας προς το καλύτερο την απόδοσή τους να ''κολύσουν'' την ομάδα του Ολυμπιακού (για οκτώ ολόκληρα λεπτά πέτυχαν 2 πόντους)ώστε το σκορ να διαμορφωθεί στο 50-48 1' 34'' πριν το τέλος του αγώνα και όλα από εκεί και μετά να γίνουν συναρπαστικά.Τελικά η καλή προσπάθεια των παικτών του Κρόνου δεν είχε διάρκεια για να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και έχασαν με 55-48 από ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο Κρόνος όπως στα προηγούμενα παιχνίδια με Πανιώνιο και Ίκαρο Καλλιθέας που έκανε καλή εμφάνιση πλησιάζοντας την νίκη ( έχασε στην κυριολεξία στα τελευταία δευτερερόλεπτα) έτσι και σε αυτό με τον Ολυμπιακό πάλεψε όσο μπορούσε φεύγοντας ικανοποιημένος με την απόδοσή του η οποία πλέον σταθεροποιείτε σε πολύ καλά επίπεδα και σίγουρα πολύ γρήγορα θα έρθουν περισσότερες νίκες.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:19-17,30-27,48-36,55-48

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Τσαχάκης και Σπυρόπουλος οι οποίοι ήταν πολύ καλοί

Ολυμπιακός (Χρυσανθόπουλος) Κατσάνι 3(1), Τσουμάνης 17, Τσορμπατζόγλου 7, Στρίγας 12(1), Φιλίππου, Γραμματικός 2, Πετρόπουλος, Παπακυριακόπουλος, Καραίσκος, Κιουρτζίδης 7, Ζευγαράς 7.

Κρόνος Αγίου. Δημητρίου (Παναγιωτόπουλος) Καραχάλιος 2, Μαλτσινιώτης, Λούζης, Τσάβος 10, Πυλιώτης 2, Παπαδόπουλος 4, Κυριακόπουλος 9(3), Ζαχαρίου 2, Περγαντής 2, Αγγελόπουλος 12, Οικονόμου, Ραυτογιάννης 5(1).

http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/201...-55-48.html?m=1 "

''κολύσουν'' ;;;;;
Ιησούς Χριστός!


" Ενδιαφέρον για τους μικρούς αθλητές.

Τον χθεσινό αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Κρόνου Αγίου Δημητρίου για το παιδικό πρωτάθλημα της Ά Κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ που έγινε στην αίθουσα Β του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, τον παρακολούθησαν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τον συνεργάτη του Μίλαν Τόμις.
Αυτό που υποθέτουμε είναι οτι τίποτα δεν είναι τυχαίο πλέον απο οτι φαίνεται υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις ακαδημίες του συλλόγου με στόχο κάποια στιγμή να αναδειχθούν αρκετοί νέοι και ταλαντούχοι αθλήτές που θα μπορέσουν μελλοντικά να επανδρώσουν την μεγάλη ομάδα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/201...ost_28.html?m=1 "


Στην σελίδα του Κρόνου στο fb ( https://www.facebook.com/kronosbc?fref=ts ) βλέπω και πόντους από τον αγώνα του εφηβικου με Ολυμπιακό !


"ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 47-38

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Τσαχάκης, Σπυρόπουλος

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 09-10, 15-21, 33-30, 47-38

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δανιήλ) Αποστόλου, Χρήστου 2, Τουρλίδας, Παπαγεωργίου Η. 2, Παπαγεωργίου Π. 3, Κοντραφούρης 7(1), Τσάιδας 4, Φιλίππου 12, Καρβούνης 4, Αλεξόπουλος, Φίλα 6, Γερονίκος 7.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Τερζής) Μπακλαβάς 7(1), Αυγερινός 2, Δάσκος, Κόης 11(1), Κίτσιος, Σιγάλας 2, Οικονόμου, Βαφείδης, Γιαννακόπουλος 2, Κουτσιαύτης 4, Ευθυμίου 2, Τάτσης 8. "




MB0
QUOTE (Gkos @ Oct 28 2015, 03:04 ) *
*Δεν θυμαμαι νούμερο Κοπακάκη,είναι ο ξανθός πλει μέικερ,που εκτέλεσε τις βολές στο τέλος.



Αυτός που λες είναι ο Αρμάος. Ο Κοπακάκης δεν ειναι ξανθός και έχει το νούμερο 4.
Gkos
Βρε ΜΒΟ τι λες;

Ξανθος ειναι ,που να τον δεις πιο μικρό που το ειχε και μακρυ!
(Άμα δεις τον μικρό του αδερφό,θα καταλάβεις).

Τέλος πάντων,το 4 είναι ο Κοπακάκης,τσέκαρα το βιντεο.
Το 17 (που ρωτούσε ο φίλος) δεν ξερω ποιος είναι.
Βαριέμαι να ξαναδώ το βίντεο,και στην αρχή του ,ειναι εκτός 5άδας.

Και btw ο Αρμάος δεν ειναι καν πλει μεικερ!
Αναπληρωματικό πλει έπαιζε ο Κολοβερος.
mpek
Το νούμερο 17 είναι ο μόσορας, πήγε πέρυσι από μίλωνα σε πανιώνιο. Σοβαρό παιδί.
Gkos
Καλός παικτης.
Αυτόν πάντως ναι,τον μπερδευεις με Αρμάο άνετα.
Εγώ περυσι όταν τον πρωτοείδα,νόμιζα είναι αδερφός του.
Ξέρω άλλους που τους μπέρδευαν πολύ πέρυσι!
ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
http://proteasvoulas.gr/index.php/el/paide...as-voylas-38-60



Gkos
Αποτελέσματα 6της αγωνιστικής και βαθμολογία Α παίδων

http://www.eskana.gr/2015/11/63.html?m=1


Αποτελέσματα 6της αγωνιστικής και βαθμολογία Α εφήβων

http://www.eskana.gr/2015/11/6_42.html?m=1


QUOTE (mpek @ Nov 3 2015, 23:10 ) *
Μετά τον ντόρο με την ΚΑΠ και
ελλείψει ενδιαφέροντος στην ΕΣΚΑΝΑ


Ήμουνα σίγουρος ότι θα πήγαινες στο παρακάτω ματς!!!

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 18-15, 30-28, 33-43, 38-60

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(Παναγιωτόπουλος) Καραχάλιος 3, Χριστόπουλος, Λούζης, Τσάβος 7(1), Πυλιώτης 3, Τζουρμπάκης, Κυριακόπουλος 5(1), Ζαχαρίου 2, Περγαντής 8, Αγγελόπουλος 10, Οικονόμου, Ραυτογιάννης.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ(Τσεμπέρης) Τσακναρίδης 8, Κούρος, Νάμιας 6(1), Αλεξάνδρου 4, Μυλωνάκης 6, Μπέλσης 2, Λαουράκης 4, Καματερός 2, Μιχαήλ 6(1), Γάργαλης 18(1), Χούπης, Κρητικίδης 4.
mpek
[quote name='Gkos' date='Nov 4 2015, 11:06 ' post='742858']

Ήμουνα σίγουρος ότι θα πήγαινες στο παρακάτω ματς!!!

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ...

Δεν με παρακολουθείς και θα μου δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα. Έγραφα στις 29.10 ότι αυτό το παιχνίδι είναι 2 εύκολα. τι να πάω να δω δηλαδή ; Τον κρόνο που παλεύει μεταξύ 6ης και 7ης θέσης ή τον πρωτέα που τον θεωρώ κύριο φαβορί για πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ ; Ή μήπως τον γάργαλη που τον θεωρώ επί του παρόντος το καλύτερο 5άρι στην Ελλάδα και ας μην τον κάλεσαν στην παμπαίδων το καλοκαίρι ;
Gkos
QUOTE (mpek @ Nov 4 2015, 14:25 ) *
Ή μήπως τον γάργαλη που τον θεωρώ επί του παρόντος το καλύτερο 5άρι στην Ελλάδα και ας μην τον κάλεσαν στην παμπαίδων το καλοκαίρι ;


Τον Γαργάλη ,που άμα τον δεις νύχτα ,αλλάζεις πεζοδρόμιο smiley.gif
Gkos
Πανιώνιος-Άλιμος Έφηβοι Στιγμιότυπα https://www.youtube.com/watch?v=RlXa_mIKnwA


Πανιώνιος-Άλιμος Παίδες https://www.youtube.com/watch?v=Fcf7E_TKzMQ
Gkos
Επειδή αυτό που έγραψα για Γαργάλη ,μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί ,να διευκρινίσω ότι το έγραψα με πολύ θετική έννοια ,επειδή είναι τέραστιος και θα τρομάξεις αν τον δεις νύχτα ....
Καμιά αρνητική έννοια ,ούτε καν .
Μου αρέσει πάρα πολύ άλλωστε.
Μπασκετικά φυσικά smiley.gif
Flinafim
QUOTE (Gkos @ Nov 4 2015, 15:56 ) *
Επειδή αυτό που έγραψα για Γαργάλη ,μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί ,να διευκρινίσω ότι το έγραψα με πολύ θετική έννοια ,επειδή είναι τέραστιος και θα τρομάξεις αν τον δεις νύχτα ....
Καμιά αρνητική έννοια ,ούτε καν .
Μου αρέσει πάρα πολύ άλλωστε.
Μπασκετικά φυσικά smiley.gif

Επειδή πολυ σπάνια μπορω να παρακολουθώ εσκανα ο μπουρλακης δεν παίζει στον Πρωτέα βουλας;;δεν τον βλέπω πουθενα φέτος...
Gkos
Θα τον δεις παμπαιδικό που ξεκινάει σε μια βδομάδαsmile.gif
Παιδικό που να χωρέσει?
Εχουν ομαδάρα...
mpek
Προγνωστικά ερχόμενης αγωνιστικής:

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 1 εύκολα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2. Το πρώτο δύσκολο τεστ για την φιλόδοξη ομάδα του ολυμπιακού. Πιστεύω ότι η δύναμη του πανιωνίου και η αυτοπεποίθηση που απέκτησαν, θα επικρατήσουν.
ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2 σφαγή αμάχων
ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΟΝΑ 2. Πιστεύω στην Αργυρούπολη.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΔΑΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Η δράτσα δεν έχει δείξει κάτι ούτε όμως ο κρόνος πείθει. Κάτι λέγεται μάλιστα για αποχώρηση του μαλτσινιώτη και επιδείνωση του ήδη κακού κλίματος μετά τους 38 πόντους που πέτυχε ο κρόνος μέσα την έδρα του. Προβλέπω 1-Χ-2 ακόμη και πιθανή παράταση.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2 για τα αξιόμαχα παιδιά της νίκαιας.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ 1 πιστεύω (πολύ) οριακά έσπερος

Καλή επιτυχία στα παιδιά και χωρίς γκρίνιες οι γονείς.
Flinafim
QUOTE (Gkos @ Nov 4 2015, 21:06 ) *
Θα τον δεις παμπαιδικό που ξεκινάει σε μια βδομάδαsmile.gif
Παιδικό που να χωρέσει?
Εχουν ομαδάρα...

Ξεκινάει τοσο νωρίς το παμπαιδικό τους;;;;
Gkos
Ω ναι!

14/11 !



https://b1b6a0714de719f7f121bbdd68ea88afd48...KANA&pTab=1

Στον 5το όμιλο ο Πρωτέας, βλεπω κανει πρεμιέρα με ΑΟ Βάρης στις 5 το απόγευμα smile.gif
Flinafim
QUOTE (Gkos @ Nov 7 2015, 01:06 ) *
Ω ναι!

14/11 !



https://b1b6a0714de719f7f121bbdd68ea88afd48...KANA&pTab=1

Στον 5το όμιλο ο Πρωτέας, βλεπω κανει πρεμιέρα με ΑΟ Βάρης στις 5 το απόγευμα smile.gif

Ενδιαφέρον...θα το βάλω σε προγραμμα...ευχαριστω για την ενημερωση φίλε μου...Υ.Γ δεν μπορω να κατανοήσω γιατι η εσκα το εχει για το Μάρτιο...
xxx-4711
απο ποια θυρα μπαινουμε στο βοηθητικο του σεφ (καλα αν εχει κερκιδες και ειναι ελευθερη η εισοδος)
mpek
QUOTE (xxx-4711 @ Nov 9 2015, 15:37 ) *
απο ποια θυρα μπαινουμε στο βοηθητικο του σεφ (καλα αν εχει κερκιδες και ειναι ελευθερη η εισοδος)

ερχόμενος από λ. ποσειδώνος παρκάρεις στο μεγάλο πάρκινγκ του σεφ, μπαίνεις στον μεγάλο χώρο υποδοχής με τον θυρωρό στην είσοδο, αίθουσα πυγμαχίας και άρσης βαρών παρακάτω δεξιά, γραφεία σεφ αμέσως μετά + ρωτάς όποιον βρεις (κάποιον θα βρεις, δεν μπορεί). Έχει κάποιες κερκιδούλες για όποιον προλάβει, στο ίδιο επίπεδο με το γήπεδο. Ωραίο γήπεδο, διασκεδαστική διάταξη θέσεων θεατών.
akratacity
ξερει καποιος αν μπορω να βρω σε καποιο σαιτ τα ροστερ στο εφηβικο και το παιδικο του ολυμπιακου???
αν εχει παρακολουθησει καποιος τα παιδια του ολυμπιακου μπορει να γραψει δυο λογια ποιος ή ποιοι εχουν προοπτικες να θεωρηθουν στο μελλον σοβαρα προσπεκτ για την αντρικη ομαδα???

mpek
QUOTE (akratacity @ Nov 9 2015, 18:59 ) *
ξερει καποιος αν μπορω να βρω σε καποιο σαιτ τα ροστερ στο εφηβικο και το παιδικο του ολυμπιακου???
αν εχει παρακολουθησει καποιος τα παιδια του ολυμπιακου μπορει να γραψει δυο λογια ποιος ή ποιοι εχουν προοπτικες να θεωρηθουν στο μελλον σοβαρα προσπεκτ για την αντρικη ομαδα???

Απαντώ κατά σειρά στις ερωτήσεις σου: Τα ονόματα των εφήβων και παίδων βρίσκονται δημοσιευμένα σε διάφορες τοποθεσίες στο ίντερνετ κυρίως στην εσκανά. Περιοριζόμενος στο παιδικό γράφω ότι δεν παρακαλούθησα φέτος ολυμπιακό, θα παρακολουθήσω αύριο μαζί με τον xxx-4711 αν κατάλαβα καλά biggrin.gif . Στο παιδικό το μεγάλο όνομα είναι ο τσουμάνης για τον οποίο έγραψα τη γνώμη μου πριν λίγες ημέρες. Γενικά ο όλυ φέτος κατεβάζει ελπιδοφόρους 2001 (τσουμ, ζευγαράς, πετροπουλος και άλλους που μου διαφεύγουν). Όμως από το σημείο αυτό έως "σοβαρα προσπεκτ για την αντρικη ομαδα", η απόσταση είναι χαώδης ... sad.gif
akratacity
QUOTE (mpek @ Nov 9 2015, 19:36 ) *
Απαντώ κατά σειρά στις ερωτήσεις σου: Τα ονόματα των εφήβων και παίδων βρίσκονται δημοσιευμένα σε διάφορες τοποθεσίες στο ίντερνετ κυρίως στην εσκανά. Περιοριζόμενος στο παιδικό γράφω ότι δεν παρακαλούθησα φέτος ολυμπιακό, θα παρακολουθήσω αύριο μαζί με τον xxx-4711 αν κατάλαβα καλά biggrin.gif . Στο παιδικό το μεγάλο όνομα είναι ο τσουμάνης για τον οποίο έγραψα τη γνώμη μου πριν λίγες ημέρες. Γενικά ο όλυ φέτος κατεβάζει ελπιδοφόρους 2001 (τσουμ, ζευγαράς, πετροπουλος και άλλους που μου διαφεύγουν). Όμως από το σημείο αυτό έως "σοβαρα προσπεκτ για την αντρικη ομαδα", η απόσταση είναι χαώδης ... sad.gif

συμφωνω για τη χαωδη αποσταση απο τωρα μεχρι την αντρικη ομαδα
μαλλον δεν το τοποθετησα σωστα...αυτοι που αναφερεις μεταξυ των συνομιληκων τους ξεχωριζουν οπως πχ ο χαραλαμποπουλος απο τους 97ηδες η ειναι καποια ακομα ταλεντα αναμεσα σε πολλα αλλα???
MAKHS
QUOTE(akratacity @ Nov 9 2015, 18:59 ) *
ξερει καποιος αν μπορω να βρω σε καποιο σαιτ τα ροστερ στο εφηβικο και το παιδικο του ολυμπιακου???
αν εχει παρακολουθησει καποιος τα παιδια του ολυμπιακου μπορει να γραψει δυο λογια ποιος ή ποιοι εχουν προοπτικες να θεωρηθουν στο μελλον σοβαρα προσπεκτ για την αντρικη ομαδα???

http://basketball.eurobasket.com/team/Gree...ireus/93?Page=1
mpek
QUOTE (akratacity @ Nov 9 2015, 19:46 ) *
συμφωνω για τη χαωδη αποσταση απο τωρα μεχρι την αντρικη ομαδα
μαλλον δεν το τοποθετησα σωστα...αυτοι που αναφερεις μεταξυ των συνομιληκων τους ξεχωριζουν οπως πχ ο χαραλαμποπουλος απο τους 97ηδες η ειναι καποια ακομα ταλεντα αναμεσα σε πολλα αλλα???

Κατά την ταπεινή μου άποψη "ειναι καποια ακομα ταλεντα αναμεσα σε πολλα αλλα" . Και πάλι κατά την ταπεινή μου άποψη το ταλέντο είναι το λιγότερο για επίπεδο ανδρικής ομάδας ολυμπιακού: Προηγούνται σωματικά προσόντα, άπειρη στοχευμένη προπόνηση και κυρίως τύχη, όμως πολύ τύχη. Όσο για τον Χαραλαμπόπουλο το πρώτο το έχει, τα άλλα δύο ας περιμένουμε να δούμε.
mpek
ολυμπιακος πανιώνιος 2, με τέσσερις πόντους ο πανιώνιος ο οποίος στο ημίχρονο έχανε με 12. Τίποτε ιδιαίτερο ποιοτικά, το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη όπως ήταν αναμενόμενο στην οποία υπερτερεί ο πανιώνιος (όπως ήταν αναμενόμενο). Ο Ολυμπιακός μου έκανε καλή εντύπωση με πανύψηλη ομάδα που πιστεύω ότι του χρόνου θα έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Ακριβώς όπως και του πανιωνίου όμως...
mpek
Δραπετσώνα Κρόνος 74 - 67: Δεν μπορώ να μην θαυμάσω ακόμη μία φορά. Πέρυσι τέτοιον καιρό ο κρόνος είχε ομάδα που όλοι λέγαμε ότι φέτος θα πήγαινε για πανελλήνιο. Φέτος πως τα κατάφεραν έτσι που η ομάδα διαλύθηκε και μπαίνει σε περιπέτειες ; sad.gif
xxx-4711
ενταξει ο κρονος εχει 5 ηττες οι 4 απο τους πρωτοπορους απο τους 3 εχασε πολυ δυσκολα μαλλον δεν υπαρχει περιπτωση να κινδυνεψει

Ολυμπιακός - Πανιώνιος: 49-53

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 30-18, 37-43, 49-53

Πανιώνιος(Κωνσταντώνης): Κοπακάκης 12(1), Μακαριάδης 2, Λουτριώτης 9, Τσιμπούκης, Πάγκαλος, Δημητρακόπουλος 2, Σμπώκος, Μόσορας 4, Αρμάος 6, Ρουμελιώτης 18(1)

http://elarepanionares.blogspot.gr/2015/11/7_10.html

πολυ αστοχος ο πανιωνιος στο πρωτο μερος δυσκολευτηκε ιδιαιτερα και απο την πολυ ψηλη ομαδα του ολυμπιακου που εκτος των γνωστων στο φορουμ τσουμανη ζευγαρα διαθετει ακομα 2 παικτες κοντα ή πανω απο 2 μετρα. αν γνωριζετε ηλικιες ονοματα κτλπ γραψτε

στο δευτερο οι μετριοι μαλλον περιφερειακοι του ολυμπιακου δεν αντεξαν στην ασφυκτικη πιεση των παιδιων του πανιωνιου και το ματς γυρισε σχετικα ευκολα
κορυφαιος για τον ολυμπιακο ο τσουμανης
πολλα παραπονα (καλα ως συνηθως) και μαλλον δικαιολογημενα οι γονεις και φιλοι του πανωνιου απο τη διαιτησια. που ομως τους ευνοησε στο τελευταιο λεπτο οταν δεν εδωσε καθαρα βηματα σε παικτη της ομαδας τους που εφευγε μονος του στον αιφνιδιασμο
παροντες στο γηπεδο οι μισσας (που κατι ελεγε για συναντηση του με τον παπαθεοδωρου δεν προλαβα να ακουσω ακριβως) και σορωτος

επομενη αγωνιστικη πανιωνιος πρωτεας στο ντερμπι των πρωτοπορων και αηττητων και ικαρος ολυμπιακος στη μονομαχια των δεινοσαυρων ( χατζηδακης vs ψηλων του οσφπ)

μπεκ ως ειδικος εσκανολογος γραψε τπτ για την ομαδα του πρωτεα βουλας ποια παιδια ξεχωριζουν κτλπ εκτος του γαργαλη φυσικα

και στιγμιοτυπα του αγωνος https://www.youtube.com/watch?v=ROww3nZ2D1U
xxx-4711
QUOTE(styl.kk @ Oct 28 2015, 13:34 ) *
παρακολουθησα εχτες τον αγωνα ολυμπιακος-κρονος εφηβων και με εντυπωσιασε ο ψηλος με το Νο 12 του ολυμπιακου,φοβερη αμυνα!!! ξερει καποιος να μου πει ποιος ειναι? δεν τον εχω ξαναδει.


το νο 12 πρεπει να ειναι ο καραισκος γεννημενος το 2001.
ο 4ος ψηλος του ολυμπιακου (τσουμανης, καραισκος ζευγαρας οι αλλοι 3) ειναι ο αλεξανδρος κιουρτζιδης διεθνης με την παμπαιδων πρωην του παοκ
styl.kk
QUOTE(xxx-4711 @ Nov 11 2015, 12:44 ) *
το νο 12 πρεπει να ειναι ο καραισκος γεννημενος το 2001.
ο 4ος ψηλος του ολυμπιακου (τσουμανης, καραισκος ζευγαρας οι αλλοι 3) ειναι ο αλεξανδρος κιουρτζιδης διεθνης με την παμπαιδων πρωην του παοκ

του εφηβικου το 12 εψαχνα.Εμαθα οτι ειναι ο Καρβουνης.Ευχαριστω παντως
mpek
[quote name='xxx-4711' date='Nov 11 2015, 10:56 ' post='743711']
...

μπεκ ως ειδικος εσκανολογος γραψε τπτ για την ομαδα του πρωτεα βουλας ποια παιδια ξεχωριζουν κτλπ εκτος του γαργαλη φυσικα

Περίμενε να πάρω ύφος Γεωργίου: Τραβάω τζούρα βαθιά, κοιτάω με απλανές αλλά γεμάτο σοφία βλέμμα και λέω (γράφω):
Φέτος δεν είδα πρωτέα. Ξέρω όμως τα παιδιά από πέρυσι και δεν ξεχωρίζω κάποιο ιδιαίτερα. Ακόμη και ο Γάργαλης ξεχωρίζει όχι για τα τεχνικά του προσόντα αλλά για τα φυσικά. Είναι παιδιά χρόνια μαζί, έχουν μια τριάδα 2000ρων που πέρυσι αγωνίζονταν με το παιδικό και ο τσεμπέρης δεν κοιμάται στον πάγκο. Τρέχουν, σουτάρουν, πηδούν στα ρημπ, πιέζουν στην άμυνα, είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Θεωρώ ότι ακόμη και μέσα στη ν σμύρνη έχουν πλεονέκτημα απέναντι στον πανιώνιο.
mpek
πάμε στα προγνωστικά τρίτης 17.11:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ντέρμπυ κορυφής. 50-50, εξαρτάται ποια παιδάκια θα είναι στην ημέρα τους.
ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1. Όχι εύκολα αλλά ίκαρος. Ο ολυμπιακός δεν με έπεισε, πράγμα λογικό αφού τα παιδάκια του είναι 2001.
ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΔΑΣ 1
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΕΣΠΕΡΟΣ 1. Αν χάσει ο κρόνος, θέτει υποψηφιότητα για υποβιβασμό.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΟΝΑ 1 οριακά.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ - ΑΟΝΑ 2
ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .
mpek
Δυστυχώς λόγω ανωτέρας βίας δεν κατάφερα να πάω σε κανένα παιχνίδι sad.gif
Αποτελέσματα: Ο πανιώνιος έχασε περίπου 10 πόντους από πρωτέα. Ο Ίκαρος νίκησε στην παράταση έναν πόντο τον ολυμπιακό. Η κρονάρα νίκησε 20 πόντους τον έσπερο. Ο Ιωνικός τον ΑΟΝΑ επίσης με μεγάλη διαφορά. Περισσότερα αύριο αφού μάθω πρώτα.
xxx-4711
Πανιώνιος - Πρωτέας Βούλας: 59-68

Τα δεκάλεπτα: 12-18, 28-41, 40-53, 59-68

Πανιώνιος(Κωνσταντώνης): Κοπακάκης 5(1), Κολοβέρος 8, Λουτριώτης 4, Τσιμπούκης, Δημητρακόπουλος 6, Σμπώκος 5(1), Μόσορας 10(1), Αρμάος 14, Ρουμελιώτης 7(1)

μειωσε ο πανιωνιος στους 6 ποντους αλλα ο γαργαλης με συνεχομενα καλαθια εδωσε την νικη στην ομαδα πολυ καλος για τον πρωτεα και το νο 17 (συμφωνα με το σαιτ της ομαδας ειναι ο ιασωνας μπουρλακης ο οποιος αν εχω καταλαβει καλα απο τις αναφορες που κανατε ειναι μικροτερος απ τα αλλα παιδια) και οι αλλοι δυο ψηλοι της ομαδας (υποθετω τα ονοματα τους καματερος και μυλωνακης)
ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
QUOTE (xxx-4711 @ Nov 18 2015, 00:38 ) *
Πανιώνιος - Πρωτέας Βούλας: 59-68

Τα δεκάλεπτα: 12-18, 28-41, 40-53, 59-68

Πανιώνιος(Κωνσταντώνης): Κοπακάκης 5(1), Κολοβέρος 8, Λουτριώτης 4, Τσιμπούκης, Δημητρακόπουλος 6, Σμπώκος 5(1), Μόσορας 10(1), Αρμάος 14, Ρουμελιώτης 7(1)

μειωσε ο πανιωνιος στους 6 ποντους αλλα ο γαργαλης με συνεχομενα καλαθια εδωσε την νικη στην ομαδα πολυ καλος για τον πρωτεα και το νο 17 (συμφωνα με το σαιτ της ομαδας ειναι ο ιασωνας μπουρλακης ο οποιος αν εχω καταλαβει καλα απο τις αναφορες που κανατε ειναι μικροτερος απ τα αλλα παιδια) και οι αλλοι δυο ψηλοι της ομαδας (υποθετω τα ονοματα τους καματερος και μυλωνακης)

https://www.youtube.com/watch?v=V3aPB9Ste6k
Flinafim
QUOTE (xxx-4711 @ Nov 18 2015, 00:38 ) *
Πανιώνιος - Πρωτέας Βούλας: 59-68

Τα δεκάλεπτα: 12-18, 28-41, 40-53, 59-68

Πανιώνιος(Κωνσταντώνης): Κοπακάκης 5(1), Κολοβέρος 8, Λουτριώτης 4, Τσιμπούκης, Δημητρακόπουλος 6, Σμπώκος 5(1), Μόσορας 10(1), Αρμάος 14, Ρουμελιώτης 7(1)

μειωσε ο πανιωνιος στους 6 ποντους αλλα ο γαργαλης με συνεχομενα καλαθια εδωσε την νικη στην ομαδα πολυ καλος για τον πρωτεα και το νο 17 (συμφωνα με το σαιτ της ομαδας ειναι ο ιασωνας μπουρλακης ο οποιος αν εχω καταλαβει καλα απο τις αναφορες που κανατε ειναι μικροτερος απ τα αλλα παιδια) και οι αλλοι δυο ψηλοι της ομαδας (υποθετω τα ονοματα τους καματερος και μυλωνακης)

Το 17 αποκλείεται να ηταν ο μπουρλακης...τουλαχιστον σε αυτο το ματς...
xxx-4711
QUOTE(Flinafim @ Nov 18 2015, 23:45 ) *
Το 17 αποκλείεται να ηταν ο μπουρλακης...τουλαχιστον σε αυτο το ματς...

ειδες το βιντεο;
ειναι και αριστεροχειρας; ξερεις ετος γεννησης;
εδω η συνθεση του πρωτεα
http://www.proteasvoulas.gr/index.php/el/t...a/paides/roster
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.