QUOTE(Doperman @ Feb 21 2013, 17:24 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Τι πλήρωσε ο Ατταλος???? Πλακα κανεισ??? Εχεις δει πολλά παιχνίδια φέτος με 9 αντιαθλητικά να δίνονται σε ενα παιχνίδι κ τα 6 απο αυτά στο β??? Τεσπα κουραστηκα να προσπαθώ να αποδείξω οτι άξια εισαι 1ος αλλα είχες βοηθεια καθώς κ το τρένο απο τα δυτικα ειχε κ εχει μια μικρή. Εγω φίλαθλος ειμαι να βλέπω σωστα παιχνίδια θέλω. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
αν φίλε ντοπερμαν....χρεώθηκες ......9 αντιαθλητικά στο μεταξύ μας και είμασταν σχεδόν μαζί στο ...30.....τότε στείλτο στα ...ρεκόρ γκίνες....γτ σίγουρα τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει σε αγώνα ούτε..σχολικού πρωταθλήματος...κ κατά δεύτερον τότε είσαι μάλλον κ καλύτερη ομάδα από μενα....,σέβομαι την προσπάθεια σου σαν ομάδα αλλά αν θεωρείς οτι η διαφορά των ομάδων μας ήταν οι διαιτητές.....τότε παρακολουθείς άλλο πρωτάθλημα.....
QUOTE(MJ 23 @ Feb 21 2013, 18:53 )
η πρωτια ειναι πρωτια...απο κει και περα ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει...και μενα με ποναει οταν καποιος αλλος ειναι πρωτος και δεν ειμαι εγω και ψαχνω χιλιους δυο λογους ως αντιδραση...απο κει και περα οποιος αμφισβητει καποιον που ειναι πρωτος μπορει πολυ απλα να το αποδειξει μεσα στο γηπεδο...αν καποιος τον κερδισει και ειναι απο κατω του μπορει να λεει οτι θελει μετα....πατρινε εγω ειμαι μικροοοοοοοος ακομα!!!!χεχε σε περιμενω να παιξουμε κανα μονακι τωρα που ανοιγει ο καιρος να βγαλουμε και κανα φραγκο σου εχω καλους αντιπαλους.... ![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
επειδή ξέρω πόσο θρήσκος είσαι.....και τι....εκκλησίες θα μου φέρεις για μονά....δεν κλέβω εκκλησίες!!!!!!!!!!!!χαχα , μιας που τελειώνουμε κ νωρίς φ΄τος....φέρε τα φυντανάκια σου κυπριάδου μετά το πάσχα!!!!
QUOTE(kondoros @ Feb 21 2013, 16:08 )
Patrine, apla gia tin istoria, kai epeidi vlepw na sou aresei na vazeis saltses
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
...Oi texnikes itan 2 kai malista dikaiotates kathws o enas brosta mou erikse panagia ston ref...itan sto 18o lepto kai oxi stin arxi tou paixnidiou kai me score iper sas... kai episis gia ta kontra sfirigmata den tha asxolithw giati dn prokeite na vgaloume akri (o kathenas vlepei oti thelei). Alla sovara twra 90-10? Me b imixrono kai to mats na einai sto X, se 20 lepta eixate 6 omadika
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
. Oso anafora apovoli opadou, auto twra itan se kapoio allo gipedo na sou pw tin alitheia...
Oso anafora gia to 4o faoul tou 12, ton pinaka kai ta loipa einai ligo asteio sto spiti tou kremasmenou na milane gia sxoini...Ston agio nikolao, den iparxei pinakas, ara tha eprepe na isastan proponimenoi gia na rwtate tin grammateia gia faoul...
Kai eilikrina, omada pou exei 16-0, se ena prwtathima pou to exei xaraktirisei tragikou epipedou kai tautoxrona na tin paizoun kai 10-90 kai na asxoleitai kai me tin diaitisia...Ola auta simvainoun stin G Eska?
G-Eska! Where Amazing happens
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
πάντα μια ωραία σάλτσα ομορφαίνει την ιστορία....αλλά άλλο η σάλτσα...κ άλλο η παραπληροφόρηση......., σου γράφω και το σκορ νομίζω....στο 11-4 αν θυμάμαι καλά...έγινε η αναμπουμπούλα με την εξέδρα...με ταυ στον ψηλό μας μετά από φάουλ....και με ΔΙΚΑΙΗ αποβολή του οπαδού...με βάση το τι είπε..., κ μετά προφανέστατα διατησία 90-10 για 2 3 λεπτά.....με ατάκα κ του ρεφ.αν συνεχίσετε...θα σφυρίζω έτσι όλη νύχτα......ΔΕΝ ΕΙΠΑ διατησία 90-10....σ ολο το ματς....ειπα για 2 3 λεπτα κ με σκοπιμότητα....ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙ ΕΔΩΣΕ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ..ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΑΤΗΣΙΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗ Γ ΕΣΚΑ.......,αν θες...λέω κ άριστη τη διαιτησία...δεν έχω θέμα εναντίον της.....Ακόμα κ για τα 4 φάουλ....επίσης σου είπα οτι φυσικά κ είναι δικό μας λάθος που δνε το είδαμε ή ακο΄ύσαμε απ τη γραμματεία.....το οτι ήταν καμένο το λαμπάκι δεν το..κατακρίνω, απλό γεγονός είναι και ο .. λόγος που δεν το είδαμε άμεσα......κ γεγονός είναι οτι σε κανέναν δνε αρέσει να παίζει χωρίς πίνακα....,αν οχι σε σας που θα παίξετε 1 ματς...φαντάσου σε μας που έχουμε παίξει...20.....Νομίζω είμαι σαφέστατος στο τι λέω....κ αν θές ρίξε κ μια ματιά στο φύλλο αγώνος για να δεις οτι το 12 μας είχε 4 ο φαουλ στο...8.9...οχι στο 18...
QUOTE(kabamaru18 @ Feb 21 2013, 16:30 )
γεια σας κ απο μενα..φιλε πατρινε οσον αφορα φετινο παιχνιδι δικαια ηττα για ομαδα μου στον αγ.νικολαο..παιξαμε πολυ ασχημα κ σε καμια περιπτωση δεν αξιζαμε νικη..στην μοναδικη φορα που πηγαμε να κανουμε σερι καλο εγινε η φασαρια..αλλα δεν επηρεασε παιχνιδι..επειδη παντως βλεπω θυμασαι αγωνες περυσι..θυμισου τον μεταξυ μας αγωνα κ πες μας τι ειχε γινει απο κοσμο σας τον καταπληκτικο..οταν στο α μερος ειμασταν μπροστα κ με διαφορα κιολας κ τι εγινε στο β μερος..να θυμισω εγω;;δεν σας συμφερει..ακομα θυμαμαι την κουβεντα διαιτητη περυσι οταν τον του ειπα βγαλτους εξω να παιξουμε κ η απαντηση του ηηταν πως θα βγω εγω μετα..κ να τρεμει να σφυριξςι..ο καραφλος ο ψηλος..ξερεις ποιον λεω καλα..τεσπα..δικαια ειστε στην 1η θεση δεν το αμφισβητει κανεις μας αλλα οσον αφορα γηπεδικο ξερεις καλα οτι εχουν ολοι εδω δικιο..κ για γηπεδο ΑΟΑ τα λαμπακια εφταιγαν;;ελα ρε φιλε..δεν εχετε ταμπλο στον αγ.νικολαο κ σας πειραξε τοσο;;λιγο οξυμωρο ακουγεται..Τελος οπως λεει κ mpele εμεις το παιχνιδι στο περκιζα εχουμε σημειωσει τη νικη..στα παιχνιδια μας θα γινει ωραιο ντερμπακι παντως..
φιλε καμπα....καλή μνήμη (ελπίζω να ) έχω....,αν χάναμε με διαφορά στο ημίχρονο πέρισυ....δνε το θυμάμαι.....θυμάμαι οτι στο τέλος χάσατε άνετα σχετικά, εμμένωντας σε πολλά τρίποντα στο κακό καλάθι πλέον κ οχι στο χαμηλό..του πρώτου ημιχρόνου ,που ευτυχώς φέτος φτιάχτηκε...., για τον κόσμο έχω κουραστεί να γράφω....αν έρχονται 200 άτομα.....με 100 γυναίκες αναμεσα τους....θα υπάρξουν κ 5-10 πιο φωνακλάδες.....που όπως είπα κ στον κόνδορο...δνε κάνουν παντα καλό στις ομάδες τους.....αν προκαλούν εκνευρισμό....,ειλικρινά ελπίζω να μην πιστεύεισ οτι κ περισι έχασεσ από διαιτησία ...γτ δνε νομίζω να είναι αλήθεια....κ επέτρεψέ μου....οτι δνε είναι δουλειά σου να λές σε ρεφ....βγάλε τον κόσμο έξω....μηνν τρελαινόμαστε με πράγματα αυτονόητα.....,μακάρι να μαζέψετε κ εσείς φέτος ...500 άτομα στο στολίδι σας....κ δεν έχουμε κανένα θέμα να κάνετε σαματά 40 λεπτά....εναντίον μας..κ μετά όλα καλά....,υπάρχει ομάδα να έχει παράπονο απ τη φιλοξενεία παιχτών η ομάδας γενικά..?οτι κ αν γινεται....στο παιχνιδι με φωνές κλπ....τελειώνει στο 40....
εί[πα κ στον κονδορο...για τα λαμπάκια.....δνε μου φταίνε...ουτε η διαιτησία....καλή συνέχεια.....