Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ισπανία - Ελλάδα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
AGORi
Πιστευω το Σάββατο στη σκέψη του νοκ αουτ να σφίξουν λίγο οι kwλοι και να παιξουμε σοβαρα. Αν μπουμε χεσμένοι στο γηπεδο όπως άλλες φορές που αντιμετωπίσαμε την ισπανία, καληνυχτα
Zephyr
Δεν θέλω να κάνω τον γρουσούζη της παρέας αλλά αν σκεφτούμε την ήδη υπάρχουσα ηττοπάθεια σε συνδιασμό με το συνεχιζόμενο κόμπλεξ για τους Ισπανούς, μάλλον χεσμένους τους βλέπω να μπαίνουν στο γήπεδο και να χάνουν με κατεβασμένα τα χέρια (και όχι μόνο).
Μακάρι να με διαψεύσουν και ο Διαμαντίδης να παίξει σαν τον πιο ολοκληρωμένο point guard της Ευρώπης, ο Σπανούλης να αποδείξει ότι είναι ηγέτης και ο Μπορούσης να αποδείξει ότι είναι... ο καλύτερος Έλληνας shooting guard ever icon_headbang.gif ! ! ! !
Air Kef
QUOTE
Αύριο, αν οι τσίφτες μας έχουν πάρει μυρωδιά τι συμβαίνει, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι..
Είναι εξαιρετική συγκυρία για να τους κερδίσουμε..

Περιμένω Διαμαντίδης-Σπανούλης να αποδείξουν γιατί ανήκουν στα κορυφαία γκαρντ στην ευρώπη.. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπουρούση.
Τα μεγάλα παιχνίδια τα κερδίζουν οι μεγάλοι παίχτες...


Perimenw αυτους τους 2, και τους Ζήση,Τσαρτσαρή, Φώτση που έφαγαν το 2007 στην μούρη, να φτιάξουν και τους υπόλοιπους μεχρι το αυριανό ματς.
Επισης παω στοίχημα ότι ο Παπαλουκας αν μπορούσε να πληρώσει για να παιξει αυριο θα το έκανε όσο οσο. biggrin.gif
samba
QUOTE(Marciulionis @ Sep 3 2010, 12:03 ) *
Από αυτή την Ισπανία είμαστε καλύτεροι σε όλες σχεδόν τις θέσεις πλην Ρούντυ.


οπα βαστα
δηλαδη ο Σπανουλης ειναι καλυτερος απο το Ναβαρο;
ή εχουμε καλυτερο 5αρι απο το Γκασολ;;

παντως κι εγω πιστευω οτι θα τους κοντραρουμε πολυ τους Ισπανους και μαλλον θα βγει σε καλο ολο αυτο το κραξιμο που επεσε απο χθες στους δικους μας.

επισης θελω πολυ να δω Ελλαδα-Σερβια στον προημιτελικο μπασκετ και WWE μαζι θα ναι η φαση smiley.gif
zorba
Θα πρότεινα, για να λήξουν μια για πάντα τα σενάρια των "στημένων παιχνιδιών", ο πρώτος κάθε ομίλου να έχει δικαίωμα επιλογής μεταξύ 3ου και 4ου στα χιαστί παιχνίδια, οπότε να σκίζονται όλοι για την πρωτιά. smiley.gif
vonzuchter
QUOTE(loufer @ Sep 3 2010, 10:21 ) *
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να τοποθετηθώ με λίγα λόγια για το χθεσινό παιχνίδι.
Αρχικά να εκράσω την άποψη ότι το παιχνίδι χάθηκε εσκεμμένα χθες όχι για να αποφύγουμε τους Ισπανούς στους 16 αλλά τις ΗΠΑ στους 8, αυτός ήταν κατ' εμέ ο αρχικός στόχος. Όλοι λίγο πολύ έχουμε παίξει μπάσκετ σε πρωταθλήματα, δε μπορώ να καταλάβω γιατί κατακρίνουμε τους παίκτες για αυτή την επιλογή τους, παίζουν σε ένα τουρνουά, έχουν στόχο την τετράδα και το μετάλλιο και θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να το κατακτήσουν, δηλαδή να επιλέξουν αντίπαλο. Γιατί κανείς δεν έχει βγει να κατακρίνει το σύστημα της FIBA φέτος για να στείλει τους διοργανωτές, με σπρωξιματάκι και από τη διαιτησία, στην τετράδα, γιατί δεν βγήκε κανείς να κατακρίνει τους Βραζιλιάνους που δε χρησιμοποίησαν τον Βαρεχάο στο ματς με τις ΗΠΑ έπειτα από εντολή του Στερν, γιατί φοβόντουσαν αυτό το παιχνίδι οι Αμερικάνοι, όπως και πολύ σωστά αποδείχθηκε?
Η Ισπανία είναι αποδυναμωμένη χωρίς τον Πάου και τον Καλντερόν, κακά τα ψέμματα. Το παιχνίδι κατ' εμέ είναι 50-50. Μπορεί να μην έχουμε δείξει δείγματα καλής εικόνας μέχρι στιγμής, αλλά αυτή η ομάδα λειτουργεί διαφορετικά στα παιχνίδια χωρίς αύριο.
Και το σενάριο μέχρι τον τελικό είναι το ιδανικό για εμάς για να ''επιστρέψουμε'' κάτι χρωστούμενα.
Με Ισπανία στους 16, με Σερβία στους 8, με Τουρκία στους 4 και με ΗΠΑ στον τελικό.
ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...


Υπερβολες. Σιγα τον Βαρεχαο που τον φοβηθηκε η Αμερικη. Δε νομιζω να εγινε κατι τετοιο. Και ποιος ειναι ο Στερν που θα στελει διαταγες στην ομοσπονδια της Βραζιλιας
Gidovoskos
Όλος ο ντόρος που έγινε το κράξιμο Μπλατ , Τανιεβιτς και το ότι ήμαστε στα νοκ out θέλω να πιστέψω ότι θα ανεβάσουν κατακόρυφα τον εγωισμό το αίσθημα αυτοσυντήρησης της ομάδος μας και θα παίξουμε τουλάχιστον σαν ομάδα που τρώει και σίδερα, ελπίζω να κάνουμε το μεγάλο παιχνίδι, το έχουμε ξανακάνει και σε άλλες διοργανώσεις έχουμε ξανα παίξει άσκημα παιχνίδια αλλά στα νοκ-out ήμασταν έτοιμη – προσωπικά περιμένω να δω αυτήν την μαχητικότητα.
Ένα παιχνίδι χάσαμε αυτό με τους Τούρκους (αυτό με τους ρώσους για εμένα έχει διαγραφή) , δηλαδή τη περιμένετε να κερδίζουμε τους πάντες όποτε θέλουμε εμείς, αμάν αύτη η απογοήτευση και άλλες ομάδες έχουν κενά και προβλήματα.

1. Θα καταφέρουμε να ξεταμπουροσουμε τους Ισπανούς κάτω από το καλάθι τους που θα μας περιμείνουνε για να τρακάρουμε στην ζώνη που θα παίξουν ? (λίπη ο Γκασολ που ανασταλτικά έπαιζε τεράστιο ρόλο) ή αλλιώς πως θα την παίξουμε αυτή την κατάσταση?
2. Θα πρεσάρουμε πιέσουμε αποσυντονισουμε τον Ρουμπιο ?
3. Ο Σοφοκλής θα φθείρει τους αντίπαλους ψηλούς ?
4. Ο Μουρουσης θα βοήθηση μεσα? ( τη έχει πάθη ρε παιδία αυτός μήπως υπάρχει κάνας τραυματισμός και φοβάται? )
5. Θα καταφέρουμε να παίξουμε τίποτα άλλο εκτός από τρίποντο και Σοφοκλή μέσα?


Marciulionis
QUOTE(samba @ Sep 3 2010, 13:24 ) *
οπα βαστα
δηλαδη ο Σπανουλης ειναι καλυτερος απο το Ναβαρο;
ή εχουμε καλυτερο 5αρι απο το Γκασολ;;

παντως κι εγω πιστευω οτι θα τους κοντραρουμε πολυ τους Ισπανους και μαλλον θα βγει σε καλο ολο αυτο το κραξιμο που επεσε απο χθες στους δικους μας.

επισης θελω πολυ να δω Ελλαδα-Σερβια στον προημιτελικο μπασκετ και WWE μαζι θα ναι η φαση smiley.gif


Άμα τον αναλάβει ο Σπανούλης βδέλλα πάνω του θα τον σβήσει το Ναβάρο. Το αντίθετο δε μπορώ να φανταστώ να συμβαίνει. Στο 5 έχουμε Μπουρουσάγκα να χλατσώνει 3ποντα! Ούτε στο όνειρο του ο Μαρκ να βαράει 3/8 3ποντα ανά παιχνίδι smiley.gif Σοβαρά τώρα ο Μαρκ δεν είναι Πάου και δε νομίζω ότι θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα. Όλα είναι θέμα ομαδικής δουλειάς, συνεργασίας και μέρας. Τα ρόστερ είναι πάνω-κάτω ισοδύναμα με το δικό μας να υπερτερεί λίγο κατά τη γνώμη μου. Οι δε προπονητές είναι επίσης σχεδόν ισοδύναμα κακοί με τον δικό μας να είναι λίγο χειρότερος rolleyes.gif
vonzuchter
QUOTE(Marciulionis @ Sep 3 2010, 12:03 ) *
Δεν έχω διαβάσει όλα τα πόστ γιατί βαρέθηκα την υπέρμετρη κλάψα και απαισιοδοξία. Από αυτή την Ισπανία είμαστε καλύτεροι σε όλες σχεδόν τις θέσεις πλην Ρούντυ. Αν είμαστε σοβαροί, πιεστικοί στην άμυνα και λιγότερο προβλέψιμοι κι επιπόλαιοι στην επίθεση θα τους κερδίσουμε! Θα τολμούσα να πω και εύκολα αν είχαμε κανονικό προπονητή. Πάντως δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους φοβόμαστε. Μόνο μια κακή προϊστορία.


δε συμφωνω... πιστευεις οτι τη καριερα που κανει στον ΝΒΑ ο ξυλοκοπος ο Μαρκ Γκασολ μπορει να τη κανει ο 'baby shaq' 24.gif σοφο και ο μπουρουσαρος? θεωρητικα εχουμε παικτες με μεγαλυτερα επιτευγματα και τιτλους σε συλλογικο επιπεδο. μεχρι εκει. ο κατακοκκινος Σβερκος απο τις ισπανικες σφαλιαρες δε σου λεει κατι? δε νομιζω οτι ειμαστε απαισιοδοξοι. μαλλον ρεαλιστες ειμεθα
Προσωπικα βλεπω νικη μονο αν κατατεθει ψυχη. Ξυλικι Αγκωνιδια παθος επιθετικη αμυνα νευρα δυναμη τσαμπουκαδες να μασανε σιδερα οι παικτες. να μεινουμε κοντα στο σκορ αν δεν γινετε να προηγηθουμε. να παιξουμε επιτελους αμυνα. να παιξουν σκληρα τα πλευμεκερ τους ειδικα το κακομαθημενο υπερεκτιμημενο ρουμπιο. να τον εκνευρισουμε οπως εκανε προπερσι στον 5ο τελικο ο παναθηναικος με τον τενοντοσιτς και τον εβγαλε εκτος παιχνιδιου.
Μονο ετσι βλεπω νικη.
Ελπιζω επισης στη σιγουρια και την αλλαζονεια των ισπανων. Ηδη κανουν σχεδια για τελικο.
AGORi
QUOTE(samba @ Sep 3 2010, 13:24 ) *
οπα βαστα
δηλαδη ο Σπανουλης ειναι καλυτερος απο το Ναβαρο;
ή εχουμε καλυτερο 5αρι απο το Γκασολ;;

παντως κι εγω πιστευω οτι θα τους κοντραρουμε πολυ τους Ισπανους και μαλλον θα βγει σε καλο ολο αυτο το κραξιμο που επεσε απο χθες στους δικους μας.

επισης θελω πολυ να δω Ελλαδα-Σερβια στον προημιτελικο μπασκετ και WWE μαζι θα ναι η φαση smiley.gif



Ο Σπανούλης δε νομίζω να υστερει και πολύ απο το ναβάρο. Ο Γκασολ σίγουρα μόνος του δε μπορεί να σταματήσει το Σόφο το καλό θα ήταν να τον φορτώσει με φάουλ απο νωρις.
Και γω συμφωνώ οτι θα βγεί σε καλό το κράξιμο.
cryptic
Έχω την εντύπωση ότι η παρουσία του Ζήση μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργεί σε αυτό το παιχνίδι παρά όφελος καθώς μπορεί να παίξει μόνο στο 2 και μας αναγκάζει να μπαίνει ο Σπανούλης στο 1 (ώστε ο ΔΔ να πάει στο 3 που παίζει ο Ρούντυ). Αναρρωτιέμαι αν έχει τη δυνατότητα να περιορίσει το Ναβάρο βέβαια.

Ο Σπανούλης δεν πρέπει να παίξει στο 1 αλλά μόνο στο 2. Στο 1 ΔΔ και Καλάθης. Το μαρκάρισμα του Ναβάρο και του Ρούντυ είναι πραγματικά μεγάλο μυστήριο. Στο 5 υπάρχει πλεονέκτημα αλλά πρέπει επιτέλους να σταματήσουν οι βλακείες απο τον Μπουρούση και να παίξουν Μπουρούσης, Σόφο, Τσατσαρής (αυτούς υπολογίζω για 5) όσο πιο ψυχωμένα γίνεται. Αν δεν παίξει ο Φώτσης θα είναι μεγάλο πλήγμα καθώς χρειαζόμαστε το σούτ του (ελπίζω να μας ξελασπώσει λίγο ο Τσατσαρής σε αυτό τον τομέα).

Δεν τολμώ να φανταστώ τί θα γίνει εναντίον ζώνης, πάντως αν βασιστούμε σε τρίποντα, split out του ΔΔ και playmaker τον Σπανούλη είναι δεδομένο ότι θα φάμε 20-30 πόντους στο κεφάλι πολύ εύκολα.
Stelios 12
Ώρα να τους πατήσουμε...
Zephyr
Σε θεσσαλονικιώτικο ΜΜΕ σήμερα πάντως έγινε μια "περίεργη" αναφορά σχετικά με τον Διαμαντίδη.
Ότι είναι σκοτωμένος με κάποιον άλλο εξίσου σημαντικό παίχτη της Εθνικής, με αποτέλεσμα αυτή την χωριάτικη σαλάτα που μας σερβίρει για μπάσκετ η Εθνική όλες αυτές τις μέρες.
Δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί, όμως δεν αποκλείεται να έχει κάποια βάση. Το μεγάλο πλεονέκτημα της Εθνικής τα τελευταία χρόνια ήταν το καλό κλίμα, ελπίζω να μην το έχασαν και αυτό...
AZ1980
Σε καμιά περίπτωση δεν είναι "χαμένο" το παιχνίδι αυτό... Ίσα ίσα, αν κάνουμε την πρώτη μας καλή εμφάνιση στη διοργάνωση, έχουμε πολύ σοβαρές πιθανότητες νίκης.




bball.gif
Leon_cp3
Ό,τι έγινε έγινε λοιπόν χθες,πλέον καλούμαστε να αποδείξουμε ότι όποια επιλογή πάρθηκε,πάρθηκε για κάποιο λόγο.Ένας αποκλεισμός από τους 16 ενώ στόχος ήταν το μετάλλιο,θα φέρει κύμα αποδοκιμασίας προς όλους και θα χαλάσει (έχει αρχίσει να φθείρεται έντονα άλλωστε) η εικόνα που κόποις έχει δημιουργήσει αυτή η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια.
Οι Ισπανοί φαίνονται αρκετά σίγουροι και νομίζω ότι κάπου εκεί πρέπει να πατήσουμε και να το γυρίσουμε μπούμερανγκ.Φέτος είναι πραγματικά όπως ήρθαν τα πράγματα η ιδανική συγκυρία για να κλείσουν τα στόματα τους μία και καλή,ή σε αντίθετη περίπτωση να μη ξανασηκώσουμε κεφάλι τουλάχιστον για τα επόμενα 20 χρόνια...
Αν αποδώσουν τα μέγιστα όλοι οι παίχτες μας,αυτό που δεν έκαναν σε κανέναν αγώνα μέχρι τώρα,και αποφύγουμε τα παιδαριώδη λάθη και το χτίσιμο διαφοράς από τους Ισπανούς που θα τους επιτρέψει να τελειώσουν πάλι από το ημίχρονο τον αγώνα, μόνο τότε θα έχουμε ελπίδες.Πρέπει να τον κυνηγήσουν από την αρχή μέχρι το τέλος. Λάθη στον συγκεκριμένο αγώνα δε συγχωρούνται,και 1 λεπτό να κληθεί π.χ. ο Βουγιούκας να βοηθήσει θα πρέπει να κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει χωρίς το παραμικρό λάθος. Και μιας περί ψηλού ο λόγος,ο Μαρκ έχει εξελιχθεί σε ιδιαίτερης κλάσης παίχτης,δεν έχει νόημα να τον συγκρίνουμε με τον Πάου,πιθανόν δε θα γίνει ποτέ,αλλά αυτή τη στιγμή είναι σταθερότερος από κάθε Έλληνα ψηλό. Το ότι είναι δυνατότερος ο Σόφο δε λέει απολύτως τίποτα,μπορεί άνετα να δώσει πολλές λύσεις αύριο αν δε προσεχτεί,την ώρα που όλη η άμυνα θα έχει πέσει πάνω στις μπομπίτες του Ναβάρο και τα τσαλίμια του Ρούμπιο.
Μία είναι η λύση λοιπόν,ώρα να σκυλιάσουν.
a bullet for your head
QUOTE(Anaz @ Sep 3 2010, 07:44 ) *
Αυτο θελω να πιστευω κι εγω. Γιατι πρωτον με ξενερωνει η ιδεα να θελουν να αποφυγουν ΕΙΔΙΚΑ τους Ισπανους οι παιχτες μας, γιατι δειχνει νοοτροπια looser και ελλειψη εγωισμου κ τσαμπουκα. Και δευτερον γιατι ΑΝ εχασαν για να αποφυγουν τους Ισπανους τοτε ειναι που δεν εχουμε ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ελπιδα..

Προσωπικα πιστευω πως ηθελαν να αποφυγουν ΚΑΙ τους Ισπανους...
Απλα δεν ηταν σιγουροι,μιας & δεν εξαρτιοταν μονο απ'αυτους.
Θα προτιμουσαν τους Γαλλους,μιας & εχουν μεγαλυτερη εμπειρια απ'αυτους,σε αγωνες νοκ-αουτ & γενικοτερα περισσοτερες αγωνιστικες παραστασεις & εικονες.
Επισης η πιστη οτι μπορουν να τους κερδισουν θα ηταν πιο ισχυρη & εδραιωμενη,θα κατεβαιναν με καλυτερη ψυχολογια & θα προσδωκουσαν να αποκτησουν & μια κεκτημενη ταχυτητα για την συνεχεια του τουρνοα.
Τωρα καλουνται να κανουν μια υπερβαση...
Κοντρα στους Ισπανους,που παρα τις ελλειψεις & τα ψιλοπροβληματακια τους,παραμενουν πολυ σπουδαια ομαδα,με μεγαλους παικτες & εδραιωμενο το αισθημα ανωτεροτητας απεναντι μας...
Σε αντιθεση με μας,οπου η ψυχολογια δεν ειναι καλη,καθως επισης & η αγωνιστικη εικονα & ετοιμοτητα.

Κατα τη γνωμη μου,η Ελληνικη ομαδα για να διεκδικησει την νικη,θα πρεπει να ελεγξει πληρως τον ρυθμο & να οδηγησει το ματς μεχρι τους 70 ποντους το πολυ...
Δεν θα πρεπει να τους επιτρεψουμε να αποκτησουν ψυχολογια & μομεντουμ...
Δηλαδη,να τους επιτρεψουμε να βγαλουν ευκολους ποντους στον αιφνιδιασμο,alley hoop,καρφωματα & ομορφες συνεργασιες & αυτοματισμους,διοτι αυτο τους ''απογειωνει'' & τους κανει ανεξελεγκτους...
Δεν θα πρεπει να σουταρουμε παρα πολλα μακρινα σουτ & μαλιστα μετα απο 2-3 πασες,η' σε καταστασεις αιφνιδιασμου,η' μετα απο δικο μας επιθετικο ρημπαουντ,διοτι αυτο το στοιχειο συντεινει στην αυξηση του ρυθμου...
Οι επιθεσεις μας θα πρεπει να ειναι πληρως κοντρολαρισμενες & να εκδηλωνονται στα 20''-22''...
Με λιγοτερα μακρινα σουτ(και με σαφως καλυτερες προυποθεσεις & κυκλοφορια της μπαλας),& με τους Μπουρουση-Πριντεζη να μην αναλωθουν σ'αυτα(σ'αυτο θα πρεπει να υπαρξει σαφης & αυστηρη εντολη),μιας & θα πρεπει αυτη τη φορα να κυνηγησουμε τις δευτερες επιθεσεις,για να μπορεσουμε να παγωσουμε ακομη περισσοτερο τον ρυθμο...

Αμυντικα θα πρεπει να εστιασουμε παρα πολυ στα pick n' roll,καθως οι Ισπανοι παιζουν πολυ καλα αυτην την επιθετικη συνεργασια & διαθετουν αρκετους παικτες για να την εφαρμοσουν...
Σε καθε παικτη-ζευγαρι των Ισπανων,θα πρεπει να αντιπαραταξουμε διαφορετικη αμυντικη αντιμετωπιση,βασει των χαρακτηριστικων που διαθετουν...βαζοντας επιπλεον προβληματισμους,στη προσπαθεια μας να περιορισουμε την ικανοτητα τους να διαβαζουν πολυ καλα τις φασεις..
Επισης καλη δουλεια θα πρεπει να γινει & στα σκρην επιλογης απ τη βασικη γραμμη,η' γενικα σε play's που χρησιμοποιουνται σκρην,καθως οι Ναβαρο-Ρουντι ειναι εκπληκτικοι στο να κανουν κουρσες ,να αξιοποιουν στην εντελεια τα σκρην που τους γινονται & να σουταρουν με μεγαλη ταχυτητα εκτελεσης....
Οπως επισης & στις συνεργασιες των 2 ψηλων,ειδικα οταν βρισκεται μεσα ο Ρεγιες μαζι με καποιον απ τους Γκασολ-Βασκεθ...
Τελος,ο ελεγχος των αμυντικων ρημπαουντ ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητος...

Δεν ειμαστε καλυτεροι απ τους Ισπανους...ουτε σε καλυτερη ψυχολογικη & αγωνιστικη κατασταση,ωστοσο υπαρχει οδος για να διεκδικησουμε τη νικη..
Να φερουμε το παιχνιδι στα μετρα μας,σε χαμηλο & κλειστο σκορ,καταστρεφοντας το παιχνιδι των Ισπανων,ελεγχοντας τα ρημπαουντ & προσδωκοντας υψηλα ποσοστα σε βολες & καλα ποσοστα σε 2π & 3π,σε μια λογικη συγκεκριμμενων κατοχων & εκδηλωμενων επιθεσεων..
Ολα τα παραπανω προυποθετουν αριστη πνευματικη διαυγεια & ετοιμοτητα,πληρη αγωνιστικη πειθαρχεια,αποσκοπωντας στην ελαχιστοποιηση των νεκρων διαστηματων...
Οτιδηποτε αλλο, το οποιο θα ειναι πιο κοντα στο μπασκετικο ''territory'' των Ισπανων,θα το θεωρουσα τουλαχιστον λανθασμενη προσεγγιση...
Quincy
Εγώ είμαι αισιόδοξος για αύριο. Όπως πριν από κάθε παιχνίδι της εθνικής άλλωστε rolleyes.gif

Βέβαια δεν χρειάζονται και πολλά για να εξαντληθεί. Μόλις δω τον Μπουρούση να εκτελεί τα γνωστά πλέον fade away τρίποντα, τον Σπανούλη να κρατάει τη μπάλα τα 15 από τα 24 δεύτερα της επίθεσης χωρίς να ξέρει τι να την κάνει, τον Διαμαντίδη να κάνει σπλιτ κάτω από το καλάθι και όλη την εθνική να πετάει βολές στα σκουπίδια θα πάρω το 1ο χαπάκι icon_drunk.gif

Δεν ξέρω αν θα το πάρουμε το ματς, δεν ξέρω αν θα το "χτυπήσουμε" καν. Αλλά πολύ θα ήθελα (ή δεν θα ήθελα) να δω τα εξής :

1ον) Τον Μπουρούση να συμπεριφερθεί επιτέλους σαν ψηλός. Και όταν λέω ψηλός, δεν εννοώ να ποστάρει στην επίθεση και να σπρώξει στην άμυνα. Προς θεού! Για τον Μπουρούση μιλάμε!! Απλά στην επίθεση να ΜΗΝ σουτάρει, και να παλέψει για κάνα επιθετικό ριμπάουντ. Και στην άμυνα να προστατέψει όσο μπορεί την ρακέτα, να κατεβάζει ριμπάουντ και να περιορίσει όσο γίνεται τον Γκασόλ.

2ον) Σχήματα με 2 γκαρντ στο παρκέ και ΟΧΙ 3. Όταν έχει 4 γκαρντ στην 12άδα, θα ήταν μεγάλο λάθος να έχεις τα 3 ταυτόχρονα στο παρκέ. Θα τους "σκάσει" σε άμυνα κι επίθεση ο Ρούμπιο και δύσκολα θα το βγάλουν το παιχνίδι.

3ον) Να βρεθεί κάποιος που να βάλει τα τρίποντα (εκτός του Μπορούση όπως είπαμε), μπας και σπάσει η καταραμένη η ζώνη! Αν το καταφέρουν αυτό, και γυρίσουν σε man to man οι Ισπανοί, τότε θα μπορούμε να βγάλουμε αρκετούς καλούς συνδυασμούς με πικ εν ρολ, ενώ θα μπορέσει να αξιοποιηθεί καλύτερα ο Σοφο (όπως π.χ. γινόταν πέρυσι στην Πολωνία).

4ον) Τον Διαμαντίδη στο 1. Αν και το θεωρώ πολύ δύσκολο να μετακινηθεί από αυτή τη θέση ο Σπανούλης. Τουλαχιστον, να γίνει μια προσπάθεια να αλλάξουν τα μαρκαρίσματα ώστε να ποστάρει ο Διαμαντίδης τον Ναβάρο. Πρέπει να τους χτυπήσουμε σε όποια πλεονεκτήματα μας δωθούν από τις αλλαγές μαρκαρισμάτων.

5ον) Οταν είναι ο Σχορτιανίτης είναι στο παρκέ να ΜΗΝ είναι η μόνη λύση στην επίθεση. Παραγίναμε προβλέψιμοι με τον Σόφο μέσα.

6ον) Πολύ καλές επιστροφές, και λίγα λάθη στην επίθεση. Είναι μανούλες στο τρανζίσιον οι Ισπανοί. Να μην τους χαρίσουμε πόντους.

7ον) Αλληλοκαλύψεις στην άμυνα. Αυτό που συνέβαινε στον αγώνα με την Τουρκία ήταν "γελάστε, να μην κλάψουμε" ! Με ένα απλό σκριν στην μπάλα έβγαινε το πικ εν ρολ και δεχόμασταν κάρφωμα σε ανυπεράσπιστη ρακέτα. Πρέπει να συνέλθει επιγώντως η άμυνα μας για να χουμε ελπίδα.

8ον) Να πάρουν κι άλλοι πρωτοβουλίες στην επίθεση. ΟΧΙ μόνο ο Σπανούλης, τον οποίο πιστεύω ότι θα "πνίξουν" με πολύ πιεστική άμυνα πάνω του. Χρειαζόμαστε σκορ από όλους!

Αν τα κάνουν αυτά εγώ θα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους. Κι ας χαθεί το παιχνίδι. Αν και πιστεύω ότι αν γίνουν τα παραπάνω (ή έστω τα περισσότερα) έχουμε πολύ καλές ελπίδες για τη νίκη. Αν δεν γίνουν, σταυρώνω τα δάχτυλά μου μπας και βάλει 30 πόντους ο Σπανούλης ή αν "αναστηθεί" κάνας Διαμαντίδης, Ζήσης, Πρίντεζης, Σόφο κλπ.
ramunas siska
Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι καινούριος στο φόρουμ και παρακολουθω αυτές τις μέρες οτι επικρατεί μια νευρικότητα και ότι έχουν αναλυθεί τα πάντα. Και όταν λέμε τα πάντα, τα πάντα! Είμαι και γω σύμφωνος με την μερίδα αυτων που υπεραμύνονται ενός σχήματος 1 μητσαρας 2 σπανουλης 3 περπερογλου ή ακόμα και ο καιμακόγλου

Ο τελευταίος είναι από τους πιο αξιόπιστους και σταθερούς με μυαλωμένες επιλογές και καλή αμυνα.
Πιστεύετε πως αν μαρκαρε τον ρουντι θα είχε τυχη;

Αυτό θα έδινε την δυνατότητα να πάει ο μητσαρας στο ναβαρο. Άλλωστε αυτοί είναι οι παίχτες που είναι και οι πιο επικύνδινοι!
Επίσης για μένα, η πίεση του πολλά βαρύ και υπερεκτιμημενου ρούμπιο αποτελεί το κλειδί της νίκης.
Quincy
QUOTE(ramunas siska @ Sep 3 2010, 13:14 ) *
Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι καινούριος στο φόρουμ και παρακολουθω αυτές τις μέρες οτι επικρατεί μια νευρικότητα και ότι έχουν αναλυθεί τα πάντα. Και όταν λέμε τα πάντα, τα πάντα! Είμαι και γω σύμφωνος με την μερίδα αυτων που υπεραμύνονται ενός σχήματος 1 μητσαρας 2 σπανουλης 3 περπερογλου ή ακόμα και ο καιμακόγλου

Ο τελευταίος είναι από τους πιο αξιόπιστους και σταθερούς με μυαλωμένες επιλογές και καλή αμυνα.
Πιστεύετε πως αν μαρκαρε τον ρουντι θα είχε τυχη;

Αυτό θα έδινε την δυνατότητα να πάει ο μητσαρας στο ναβαρο. Άλλωστε αυτοί είναι οι παίχτες που είναι και οι πιο επικύνδινοι!
Επίσης για μένα, η πίεση του πολλά βαρύ και υπερεκτιμημενου ρούμπιο αποτελεί το κλειδί της νίκης.


Ο Καιμακόγλου θα μπορούσε να μαρκάρει τον Ρούντι, όπως και ο Πρίντεζης κατά τη γνώμη μου. Ο Διαμαντίδης θα μπορούσε να γίνει βδέλα στον Ναβάρω όπως λες, και ο Σπανούλης να περιορίσει τον Ρούμπιο.

Όμως όλα αυτά στην θεωρία. Γιατί απ' ότι φαίνεται "ξεχάσανε" πως παίζεται η άμυνα σ' αυτό το Μουντομπάσκετ. Θεωρητικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να περιοριστούν αυτοί.
lightday
Η προαίσθηση λέει νίκη . Δεν θέλω να μπώ αναλύσεις αναλύσεων , απλά πρέπει κάποια στιγμή να δηλώσουμε οτι είμαστε ήδη η δεύτερη ομάδα του Παγκοσμίου. δεν είναι και μικρή αυτή η θέση.
120
Εγω πιστευω οτι μπορει να βοηθησει αρκετα ο καλαθης πανω στο ρουμπιο αλλα δεν ξερω ποσο θα τον εμπιστευθει ο κοουτς.Στο 3 αυτοι πανε με ρουντι,μουμπρου,σχηματα με 3 κοντους.

Πιστευω ειναι μεγα λαθος να κρατησει το διαμαντιδη στο 3 πολυ ωρα.Αλλα στο ρουντι δυσκολα θα επιστευτει αλλο παιχτη εκτος του μητσου.Θελουμε καλο ροτασιον και οχι μονο 7-8 παιχτες να αγωνιζονται.

Αν περασουμε εχουμε αρκετες μερες ξεκουρασης παντως γιατι απο οτι φαινεται σπανουλης,μητσος πανε 40λεπτο.

Λετε να μπορουσε ο περπερογλου να ανταποκριθει στο μαρκαρισμα του ναβαρο;

Ενα σχημα με ΔΔ,σπανουλη,περπερογλου θα ηταν καλο αν ο περπερογλου δεν τρεμει σαν το ψαρι.
priest
QUOTE(120 @ Sep 3 2010, 15:37 ) *
Εγω πιστευω οτι μπορει να βοηθησει αρκετα ο καλαθης πανω στο ρουμπιο αλλα δεν ξερω ποσο θα τον εμπιστευθει ο κοουτς.Στο 3 αυτοι πανε με ρουντι,μουμπρου,σχηματα με 3 κοντους.

Πιστευω ειναι μεγα λαθος να κρατησει το διαμαντιδη στο 3 πολυ ωρα.Αλλα στο ρουντι δυσκολα θα επιστευτει αλλο παιχτη εκτος του μητσου.Θελουμε καλο ροτασιον και οχι μονο 7-8 παιχτες να αγωνιζονται.

Αν περασουμε εχουμε αρκετες μερες ξεκουρασης παντως γιατι απο οτι φαινεται σπανουλης,μητσος πανε 40λεπτο.

Λετε να μπορουσε ο περπερογλου να ανταποκριθει στο μαρκαρισμα του ναβαρο;

Ενα σχημα με ΔΔ,σπανουλη,περπερογλου θα ηταν καλο αν ο περπερογλου δεν τρεμει σαν το ψαρι.

συμφωνω πως τον ρουμπιο θα μπορουσε να τον μαρκαρει ο νικ και με μεγαλη επιτυχια.η πιεση σε συνδυασμο με την ικανοτητα που εχει να κλεβει την μπαλα θα μπορουσε να οδηγησει σε αρκετα λαθη τον ρουμπιο.οσο καλος και να ειναι ο ρουμπιο τα λαθη του τα κανει!!
Gidovoskos
Ναι και εγώ πιστέψω πως τον καλαθά πρέπει να τον εμπιστευτεί και τον θεωρό παίκτη κλειδί ακόμα και πάνω στον ρουντη .
kseplenhs
ντάξει ρε παιδιά,ο καλάθης είναι δεν είναι και ο αρνολντ...
Quincy
Και πες ότι την βγάζει την άμυνα πάνω στουν Ρούμπιο ο Νικ. Στην επίθεση τι θα κάνει; Θα του κάνει πλάκα ο Ρούμπιο με τα κλεψίματα. Εκτός αν πάει σε σχήμα με 2 χειριστές στο παρκέ. Αλλά τότε μάλλον θα παίζουμε με 4 στην επίθεση γιατί ο Καλάθης σουτ δεν έχει, και δεν θα έχει ούτε την επιλογή της διείσδησης αν ταμπουρώσει η ρακέτα των Ισπανών
Weekendman
Ο Καλάθης σε καμία περίπτωση δεν είναι για Φερνάντεθ, θεωρώ οτί δεν μπορεί να τον μαρκάρει γιατί δεν είναι ο Ισπανός κανένας φόργουορντ με άσχημο χειρισμό μπάλας για να τον πιέσεις χαμηλά στην ντρίπλα ώστε να αποδώσει η ιδεά γκάρντ πάνω σε Φόργουορντ.

επίσης αν παίξει σε γκάρντ όπως ο Ρούμπιο έχει μια τάση να ρισκάρει για κλέψιμο πάνω στον αντίπαλο πράγμα που φαίνεται καλό ,αλλά αν δεν πετύχει η απόπειρα κλεψίματος δημιουργούνται ανισσόροπίες μετά αφού πρέπει σε τέτοια περίπτωση να καλύψει κάποιος άλλος Έλληνας παίκτης τον Ρούμπιο με συνέπεια να δημιουργηθεί κενό και οι Ισπανοί διαθέτουν την δημιουργικότητα και το πλεονέκτημα ταχύτητας για να βρούν ελεύθερο παίκτη και σουτ με καλές προυποθέσεις
Θα συμβούλευα για Καλάθη να πιέζει αλλά με λιγότερο ρίσκο γιατί και έτσι ακόμα θα βοηθήσει, αν μάλιστα μαζέψουμε τα ριμπάουντ και είναι ο κινητήριος μοχλός του αιφνιδιασμου μας για όσο παίξει ακόμα καλύτερα.
Gidovoskos
QUOTE(Weekendman @ Sep 3 2010, 16:18 ) *
επίσης αν παίξει σε γκάρντ όπως ο Ρούμπιο έχει μια τάση να ρισκάρει για κλέψιμο πάνω στον αντίπαλο πράγμα που φαίνεται καλό ,αλλά αν δεν πετύχει η απόπειρα κλεψίματος δημιουργούνται ανισσόροπίες μετά αφού πρέπει σε τέτοια περίπτωση να καλύψει κάποιος άλλος Έλληνας παίκτης τον Ρούμπιο με συνέπεια να δημιουργηθεί κενό και οι Ισπανοί διαθέτουν την δημιουργικότητα και το πλεονέκτημα ταχύτητας για να βρούν ελεύθερο παίκτη και σουτ με καλές προυποθέσεις
Θα συμβούλευα για Καλάθη να πιέζει αλλά με λιγότερο ρίσκο γιατί και έτσι ακόμα θα βοηθήσει, αν μάλιστα μαζέψουμε τα ριμπάουντ και είναι ο κινητήριος μοχλός του αιφνιδιασμου μας για όσο παίξει ακόμα καλύτερα.


Εγώ αυτό θα το χαρακτήριζα ενεργητική άμυνα, και θα συμπλήρωνα οι υπόλοιποι να καλύψουν τον καλαθη ή τον κάθε καλαθη όταν κάνει την αποπήρα για κλέψιμο και οδήγηση τον αντίπαλο σε εκδήλωση επίθεσης λόγο και καλά καλών προϋποθέσεων κάλυψη της πάσας , τον ρούμπιο ας τον αφήσουμε να σουτάρει τους υπολοίπους όχι.
Δεν ξέρω πως πρέπει να τους παίξουμε σίγουρα όμως όχι όπως συνήθως , πρέπει να κάνουμε κατή άλλο να βγάλουμε κατή καινούργιο.
Σκέψεις λέω τώρα έτσι, να με συμπαθάτε .
.
Weekendman
QUOTE(Gidovoskos @ Sep 3 2010, 16:55 ) *
Εγώ αυτό θα το χαρακτήριζα ενεργητική άμυνα, και θα συμπλήρωνα οι υπόλοιποι να καλύψουν τον καλαθη ή τον κάθε καλαθη όταν κάνει την αποπήρα για κλέψιμο και οδήγηση τον αντίπαλο σε εκδήλωση επίθεσης λόγο και καλά καλών προϋποθέσεων κάλυψη της πάσας , τον ρούμπιο ας τον αφήσουμε να σουτάρει τους υπολοίπους όχι.
Δεν ξέρω πως πρέπει να τους παίξουμε σίγουρα όμως όχι όπως συνήθως , πρέπει να κάνουμε κατή άλλο να βγάλουμε κατή καινούργιο.
Σκέψεις λέω τώρα έτσι, να με συμπαθάτε .
.

Πάντως να προσθέσω ότι αν θέλουμε να παίξουμε με παγίδες και με βοήθειες στην άμυνα μην περιμένουμε εντυπωσιακά πράγματα
-γιατί εκτός ότι μερικοί θα παίξουν πάρα πολύ χρόνο και δεν θα είναι τρομερά φρέσκοι...
-ακόμα και στις καλύτερες εποχές μας που στραγγαλίζαμε πολλούς αντιπάλους στα πιο κρίσιμα νοκ-αουτ παιχνίδια είχαμε μεν καλή άμυνα αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τα ίδια ακριβώς κόλπα με την άμυνα μας και όποτε το επιχειρούσαμε όπως καλή ώρα με τους Ισπανούς υπήρχαν περίπτωσεις που μέναμε εκτεθειμένοι
Να το αλλάξει αυτό η τωρινή Εθνική; δύσκολο...

vassn
Αδέλφια εγώ πιστεύω ότι δεν έχουμε ελπίδα απέναντι στην Ισπανία όχι γιατί είναι καλύτερη ομάδα αλλά γιατί σ'αυτό το τουρνουά η εθνική στην άμυνα είναι άθλια πλην ολίγων λεπτών ανά αγώνα. Στην νορμάλ ημέρα τους θα μας αλλάξουν τον αδόξαστο έτσι που λειτουργούμε αμυντικά. Σαν να το βλέπω ζωντανα...Ο Γκαρμπαχόσας, ο ποκοπίκος ο Ναβάρο και ο Ρούντι θα αρχίσουν τα τρελά τους, οι ψηλοί τους θα αρχίσουν να χοροπηδάνε και θα μας χορεύουν στο ταψί και πάει λέγοντας...Κι αν στριμώξει λίγο το πράγμα και οι δικοί μας σοβαρευτούν και δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, τότε θα αρχίσουν τα καραγκιοζιλίκια και θα πέφτουν πάλι σαν να τους χτύπησε ελεύθερος σκοπευτής όποτε έχουν επαφή με έλληνα αμυντικό.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά και η ομάδα μας να λειτουργήσει επιτέλους όπως μπορεί...μας το χρωστάνε στο κάτω κάτω σ'αυτό το τουρνουά.
boumtze-boumtze
Εγω πιστευω πως δεν εχουμε καμμια τυχη...
Κλασσικα θα τους κοντραρουμε κανα 10λεπτο και μετα θα καταρευσουμε...
Ευχομαι αυτο που ειδαμε στην Αγκυρα να ηταν οικονομια δυναμεων,και οχι οι πραγματικες μας δυνατοτητες.
Μπαι δε γουει ο Μπουρουσης σουταρει μεσο ορο 5 διποντα ανα αγωνα και 6 τριποντα....
π.ς Γιατι να μην δουμε καποτε καποιον δικο μας να ξεκωλιαζεται(7 στα 8 τριποντα π.χ),και να παιρνει ενα παιχνιδι μονος του,οπως ο Γκαρμπαχοσα με'μας στην Ιαπωνια?
Manu7
QUOTE(boumtze-boumtze @ Sep 3 2010, 19:57 ) *
Εγω πιστευω πως δεν εχουμε καμμια τυχη...
Κλασσικα θα τους κοντραρουμε κανα 10λεπτο και μετα θα καταρευσουμε...
Ευχομαι αυτο που ειδαμε στην Αγκυρα να ηταν οικονομια δυναμεων,και οχι οι πραγματικες μας δυνατοτητες.
Μπαι δε γουει ο Μπουρουσης σουταρει μεσο ορο 5 διποντα ανα αγωνα και 6 τριποντα....
π.ς Γιατι να μην δουμε καποτε καποιον δικο μας να ξεκωλιαζεται(7 στα 8 τριποντα π.χ),και να παιρνει ενα παιχνιδι μονος του,οπως ο Γκαρμπαχοσα με'μας στην Ιαπωνια?

Πραγματικά σε αυτό το ματς γουστάρω με χίλια τον Dirk μας να βαράει το ένα τρίποντο μετά το άλλο και μετά να χώνει και ένα μπινελίκι.biggrin.gif
Μην τυχόν και πατήσεις μέσα στο τρίποντο Γιάννη!!!:P
sir-elric
ετσι για να μην ξεχνιομαστε με ποιους παιζουμε

Leon_cp3
QUOTE(sir-elric @ Sep 3 2010, 22:19 ) *
ετσι για να μην ξεχνιομαστε με ποιους παιζουμε



Στο 1.25 πραγματικά ο Ρούντι δίνει ΡΕΣΙΤΑΛ. 24.gif
GMlls
έχει γραφτεί πουθενά για πιθανή μη συμμετοχή του ναβάρο λόγω τραυματισμού;

που είστε ρε; πήγατε να δέιτε λάιβ U tube?
120
QUOTE(Leon_cp3 @ Sep 3 2010, 23:05 ) *
Στο 1.25 πραγματικά ο Ρούντι δίνει ΡΕΣΙΤΑΛ. 24.gif

Το πεσιμο-show του calderon ειχε πιο πολλα εφε και συναισθηματα.
IlyaZ
Κάτι έχει γραφτεί ότι δήθεν είναι τραυματίας, αλλά σήμερα συμμετείχε στην προπόνηση.
theov
QUOTE(kseplenhs @ Sep 3 2010, 14:56 ) *
ντάξει ρε παιδιά,ο καλάθης είναι δεν είναι και ο αρνολντ...


Ποιος Arnold, o Swartzenneger? smiley.gif

Πέρα από την πλάκα ο Καλαθάκος είναι ιδανικός για άμυνα πάνω στον Ρούντι... Να μου το θυμηθείτε αυτό...
GMlls
με εντολή του προπονητή έπαιζε στην περιφέρεια είπε ο μπουρούσης...σε δημοσιογράφους
IlyaZ
QUOTE(GMlls @ Sep 3 2010, 22:16 ) *
με εντολή του προπονητή έπαιζε στην περιφέρεια είπε ο μπουρούσης...σε δημοσιογράφους


Ναι, το διάβασα κι εγώ. Φαντάζεσαι όμως να είναι αλήθεια? ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif
Manu7
QUOTE(IlyaZ @ Sep 4 2010, 00:28 ) *
Ναι, το διάβασα κι εγώ. Φαντάζεσαι όμως να είναι αλήθεια? ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif

Γιατί να μην είναι?

Ο Μπουρούσης κάθεται υπερβολικά έξω από το τρίποντο σε σημείο να μην πατάει καθόλου μέσα.
Στον Ολυμπιακό ακόμη και τη φετινή χρονιά που ήταν κακός έπαιρνε ελάχιστες προσπάθειες
για τρίποντο.
duncan21
Καιρο ειχα να δω το προηγουμενο βιντεο οπως και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=siKWh0DkCz8...feature=related.
Συνηθως δεν στεκομαι στα σφυριγματα αλλα αυτο ηταν το κατι αλλο.Τρομαζω στην ιδεα οτι μπορει να σφυρανε εστω το 1/10 απ' αυτα που σγυραγανε στα βιντεακια στο αυριανο παιχνιδι.

Οσον αφορα το παιχνιδι,μια πιθανη νικη αυριο ισοδυναμη(για μενα) με τη μεγαλυτερη υπερβαση στη συγχρονη ιστορια της Εθνικης.Οπως και να το κανουμε οι Ισπανοι εχουν λυσεις σε οποιουδηποτε στυλ και ρυθμου παιχνιδιου συνεπως παμε σαν αλλοτε.Κοινως στυλ παιχνιδιου επι εποχης Γιαννακη.Αμυνα που τσακιζει κοκκαλα(το φοβαμαι λιγακι αυτο λογω flopping),σετ επιθεσεις(γυρω στα 20'') με τη μπαλα σε καθε επιθεση να πηγαινει μεσα στη ρακετα για καταστασεις 1vs1(αν δε μπορουμε να ολοκληρωσουμε τη επιθεση,τη μπαλα εξω Σοφοκλη δεν ειναι κακο) και αφθονα p&r.Aν αντιμετωπισουμε παλι ζωνη απλα κανουμε το σταυρο μας να μπουν μια φορα τα σουτ.Κι ας τα βαλει ο Μπουρουσαρος(τρομαρα του).Αυτα τα απλα και ολιγα.

Υ.Γ Μητσαρα χρωστας ενα καλο παιχνιδι.Καλως ή κακως αυτος ειναι το βαρομετρο της εθνικης.Καλοι οι Σπαν,Μπουρουσης,κτλ ωστοσο πιστευω οτι αν βγαλει τη γνωστη του ενεργεια στην αμυνα ο ΔΔ θα παρασυρθουν και οι αλλοι.Απ'την αμυνα ξεκινουν ολα κι αυτη ειναι η πηγη δυναμης των επιτυχιων μας τα τελευταια χρονια.Let's play defense...
Weekendman
QUOTE(GMlls @ Sep 4 2010, 00:16 ) *
με εντολή του προπονητή έπαιζε στην περιφέρεια είπε ο μπουρούσης...σε δημοσιογράφους

Αυτό σημαίνει ότι πειθαρχεί στις εντολές του προπονητή τώρα αυτό πόσο μας παρηγορεί είναι άλλο θέμα...

Αυτό όμως δεν είναι τόσο το πρόβλημα το αν σουτάρει πολλά τρίποντα η όχι ο Μπουρούσης θα ήταν σαφώς επιθυμητό αν έπαιζε σαν πιο κλασσικός σέντερ

Αλλά άμα στην επίθεση παίζει ο Μπουρούσης έξω και ο Τσαρτσαρής μέσα στο καλάθι που έχει κάποιο παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι δεν είναι πρόβλημα στην επίθεση(και στην άμυνα γίνεται Μπουρούσης 5άρι και Τσαρτσαρής 4ρι) ,τώρα αν υπάρχει σχήμα Σόφο και Μπουρούσης μέσα τότε γίνεται και πάλι το ίδιο Μπουρούσης έξω Σόφο μέσα στο καλάθι αλλά εκεί θα έχουμε πρόβλημα στο ριμπάουντ

Αν υπάρχει όμως ψηλό σχήμα με αλτικό 3άρι όπως ο Πρίντεζης μπορεί να καλύψουμε σε αυτην την περίπτωση την απουσία του Μπουρούση λόγω κατασκήνωσης στη γραμμή των 6 και 25 στο επιθετικό ριμπάουντ

Αν ταυτόχρονα αντιμεντωπίσουμε το πικ εν ρολ όπως μπορούν αμυντικά οι παίκτες μας και έχουν δείξει τόσα χρόνια σε συλλόγους και Εθνική τότε το πρόβλημα θα γίνει μικρότερο και δεν θα απασχολεί το σουτ του Ντιρκ Μπουρούση!

Όπλά υπάρχουν
μερικά προφανή
-Μπουρούσης αν τον μαρκάρει ο Μ.Γκασόλ φυσικά πρέπει να το εκμεταλλευτεί με σουτ έξω απο την ρακέτα
-Πρίντεζης στη θέση 3 συνεπάγεται ποστάρισμα τους Μουμπρου και Φερνάντεθ κτλ
-Διαμαντίδης αν δεν παίξουν κλειστή άμυνα να ποστάρει
-Σπανούλης και Διαμαντίδης να εκμεταλλευτούν επιθετικά αν τους μαρκάρει ο Ναβάρο ,αλλά και ταλαιπωρόντας τον αμυντικά γιατί αυτός είναι το βαρόμετρο της ομάδας
Άουτσάιντερ είμαστε και μπορεί να ελευθερώσει λίγο αυτό τους Έλληνες παίκτες για να μπουν τα σουτ όπως στα φιλικά...


Μπορούμε όμως να εκμεταλλευτούμε κανένα από τα πιθανά πλεονεκτήματα μας;
a bullet for your head
QUOTE(duncan21 @ Sep 4 2010, 00:47 ) *
Οπως και να το κανουμε οι Ισπανοι εχουν λυσεις σε οποιουδηποτε στυλ και ρυθμου παιχνιδιου συνεπως παμε σαν αλλοτε.Κοινως στυλ παιχνιδιου επι εποχης Γιαννακη.Αμυνα που τσακιζει κοκκαλα(το φοβαμαι λιγακι αυτο λογω flopping),σετ επιθεσεις(γυρω στα 20'') με τη μπαλα σε καθε επιθεση να πηγαινει μεσα στη ρακετα για καταστασεις 1vs1(αν δε μπορουμε να ολοκληρωσουμε τη επιθεση,τη μπαλα εξω Σοφοκλη δεν ειναι κακο) και αφθονα p&r.Aν αντιμετωπισουμε παλι ζωνη απλα κανουμε το σταυρο μας να μπουν μια φορα τα σουτ.Κι ας τα βαλει ο Μπουρουσαρος(τρομαρα του).Αυτα τα απλα και ολιγα.

Θα ηταν λαθος παιζοντας εναντιον ζωνης,να αντιδρασουμε κατα κανονα με μακρινα σουτ.
Ο ρυθμος του παιχνιδιου θα πρεπει να ελεγχτει οπωσδηποτε.
Περαν του σκρην στην μπαλα,τη τροφοδοτηση στο low-post & αυτου του τυπου την υπερφορτωση που επιχειρουμε στα corners,θα πρεπει να προσθεσουμε & επιπλεον στοιχεια στις επιθεσεις εναντιον ζωνης.
Μιας & η Ισπανικη αμυνα θα επιτρεψει σε καποιους παικτες μας τα σουτ,θα πρεπει να δοθει εντολη για κοψιμο-κινηση χωρις τη μπαλα & αντικατασταση,ειτε με επιθεση απ το low-post,ειτε με split game.
Επισης θα πρεπει να αξιοποιηθει & το high-post,απ'οπου μπορει καλλιστα να υπαρξει & απειλη & δημιουργια.
Ο ρολος του Μπουρουση στην επιθεση,θα πρεπει να διαφοροποιηθει κατα την γνωμη μου.
Και γενικα ο αριθμος των τριποντων να μειωθει δραστικα.

Για την αμυνα αναφερθηκα & σε αλλο ποστ.
Περαν των προσανατολισμων & των στοχων-σκοπων που θα τεθουν,η αμυνα μας θα πρεπει να λειτουργησει στα ορια του φαουλ,δινοντας τουλαχιστον 6 φαουλ ανα περιοδο.
Οχι χαζων φαουλ...ουτε γκολ-φαουλ..αλλα φαουλ που θα τα νιωσουν...σε μια προσπαθεια μας να τους επιβληθουμε ψυχολογικα με την σκληραδα μας...φαουλ που δεν θα τους επιτρεψουμε να βγαλουν αιφνιδιασμο,καποιο alley hoop & γενικα θεαματικη φαση,διοτι μ'αυτα οι Ισπανοι ''τρεφονται''...
Για αυτο απαιτειται διευρυνση του rotation & συμμετοχη απ'ολους τους παικτες,με μια γενικη κατευθυνση του με ποια συχνοτητα ο καθε παικτης μας θα κανει φαουλ...
cydonian
Ο Μπουρούσης λογικά παίζει έξω επειδή είναι τραυματίας και τους έβαλε χέρι ο Ολυμπιακός... Δεν είναι πάντως λόγος αυτός με το που παίρνει τη μπάλα να σουτάρει τρίποντο και να έχει μ.ο. 5-6 τρίποντα ανά αγώνα...

Όσον αφορά το παιχνίδι, μπορούν αύριο(σήμερα πλέον) να κερδίσουν αν παίξουν σε νορμάλ επίπεδα, δηλαδή πολύ καλύτερα απ' ότι έχουν παίξει μέχρι τώρα.
Είναι μεγάλη ευκαιρία αφού πιστεύω ότι μια πλήρης Ισπανία είναι 1 με 2 επίπεδα πάνω από εμας.

Πλάκα πλάκα αυτό που παίζουμε μου θυμίζει μια άσκηση που κάναμε όταν έπαιζα μικρότερος, που καθόμασταν 5 έξω απ το 3ποντο και κάναμε μόνο split out μέχρι να πει ο προπονητής να σουτάρουμε. tongue.gif


duncan21
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 4 2010, 01:34 ) *
Θα ηταν λαθος παιζοντας εναντιον ζωνης,να αντιδρασουμε κατα κανονα με μακρινα σουτ.
Ο ρυθμος του παιχνιδιου θα πρεπει να ελεγχτει οπωσδηποτε.
Περαν του σκρην στην μπαλα,τη τροφοδοτηση στο low-post & αυτου του τυπου την υπερφορτωση που επιχειρουμε στα corners,θα πρεπει να προσθεσουμε & επιπλεον στοιχεια στις επιθεσεις εναντιον ζωνης.
Μιας & η Ισπανικη αμυνα θα επιτρεψει σε καποιους παικτες μας τα σουτ,θα πρεπει να δοθει εντολη για κοψιμο-κινηση χωρις τη μπαλα & αντικατασταση,ειτε με επιθεση απ το low-post,ειτε με split game.
Επισης θα πρεπει να αξιοποιηθει & το high-post,απ'οπου μπορει καλλιστα να υπαρξει & απειλη & δημιουργια.
Ο ρολος του Μπουρουση στην επιθεση,θα πρεπει να διαφοροποιηθει κατα την γνωμη μου.
Και γενικα ο αριθμος των τριποντων να μειωθει δραστικα.

Αν εφαρμοσουμε αυτα που λες δεν αμφιβαλλω οτι μπορουμε να το χτυπησουμε το παιχνιδι στα ισα.Ωστοσο αυτο που προβληματιζει ειναι η νοοτροπια των διεθνων μας οταν αντιμετωπιζουν τη ζωνη.Απο τα 240 λεπτα συνολικου παιχνιδιου που εχουμε παιξει στα 5 ματς μεχρι στιγμης τα 150+(και λιγα λεω) μας εχουν παιξει ζωνη.Δεν ειδα καμια διαφοροποιηση στην αντιμετωπιση της ή εστω ενα plan b.Και σ' αυτο φερει μεγαλη ευθυνη το προπονητικο τιμ.Αφθονα τριποντα κι οταν η μπαλα περναγε μεσα ειτε στον Τσαρτσαρη ειτε στο Σοφο αργοτερα(καλα ο Σοφοκλης δεν την εσπαγε ποτε τη μπαλα εξω) εδιναν και επαιρναν τα νταμπλ και τριπλ τιμ.Οταν ξαναεβγαινε η μπαλα εξω μετα τη πρωτη πασα στο low post ή μετα απο τα split out του ΔΔ πολλες φορες ημασταν διστακτικοι στο σουτ και τις υπολοιπες αρκετα αστοχοι σε απροκαλυπτα ελευθερα σουτ!Ελπιζω να σε διαβαζουν οι προπονητες γιατι παλι θα πονανε τα ματια μου με τα οff dribble ή τα off balance(τα εχει ολα λεμε ο Μπουρουσαρος icon_drunk.gif) τριποντα του Μπουρουση...
duncan21
QUOTE(duncan21 @ Sep 4 2010, 02:03 ) *
εχουμε παιξει στα 5 ματς μεχρι στιγμης...

6 ηθελα να πω.Σορυ για το double post...
kseplenhs
θα είναι ξενέρα πάντως να υπάρχει προοπτική παιχνιδιού με την σερβία και εμείς να αποκλειστούμε απο τους ισπανούς...


SG3ptshooter
QUOTE(Weekendman @ Sep 4 2010, 00:53 ) *
Όπλά υπάρχουν
μερικά προφανή
-Μπουρούσης αν τον μαρκάρει ο Μ.Γκασόλ φυσικά πρέπει να το εκμεταλλευτεί με σουτ έξω απο την ρακέτα
-Πρίντεζης στη θέση 3 συνεπάγεται ποστάρισμα τους Μουμπρου και Φερνάντεθ κτλ
-Διαμαντίδης αν δεν παίξουν κλειστή άμυνα να ποστάρει
-Σπανούλης και Διαμαντίδης να εκμεταλλευτούν επιθετικά αν τους μαρκάρει ο Ναβάρο ,αλλά και ταλαιπωρόντας τον αμυντικά γιατί αυτός είναι το βαρόμετρο της ομάδας
Άουτσάιντερ είμαστε και μπορεί να ελευθερώσει λίγο αυτό τους Έλληνες παίκτες για να μπουν τα σουτ όπως στα φιλικά...


Μπορούμε όμως να εκμεταλλευτούμε κανένα από τα πιθανά πλεονεκτήματα μας;

smiley.gif

Από την πλευρά μου θα ήθελα να επισημάνω κάποια δυνατά σημεία και αντίστοιχα κάποιες αδυναμίες της κόκκινης οργής.

Για μένα ο Ισπανός παίκτης - κλειδί είναι ο Χόρχε Μπαρμπακώστας. Επιθετικά θα χρειαστεί πολύ προσοχή και δεν πρέπει να μείνει με τίποτα ελεύθερος, γιατί μέχρι τώρα έχει βρει το σουτ του απέξω. Είναι και παίκτης ψυχολογίας! Αμυντικά όμως θεωρώ ότι αυτόν πρέπει να σημαδέψουμε. Τα πόδια του δεν είναι όπως το 2006, το άλμα του επίσης και έχοντας τόσους ψηλούς στη 12άδα μπορούμε να εναλλάσσουμε πρόσωπα και καταστάσεις συνεχώς προς το συμφέρον μας και να εξαντλήσουμε τον παίκτη, που το πλάνο σίγουρα προβλέπει να μείνει 25 λεπτά μίνιμουμ στο παρκέ.

Έπειτα ως προς το στυλ παιχνιδιού, ούτε οι Γάλλοι ούτε οι Λιθουανοί που μας έδειξαν το δρόμο δεν έθελξαν. Πολύ καλή και κλειστή άμυνα έπαιξαν, αρνήθηκαν τα εύκολα σουτ και οι επιθέσεις των Ισπανών δεν έβρισκαν εύκολα τον προκαθορισμένο δρόμο τους. Επιθετικά οι νικητές ούτε τα έβαζαν από παντού ούτε πήραν όλα τα φάουλ και δεν έχασαν βολή. Φυσιολογικά ποσοστά για ντέρμπι είχαν. Μέσα στη ρακέτα ειδικά ο Ρέγιες και οι λοιποί είχαν έντονο πρόβλημα από παίκτες όπως ο Κοφί κι ο Τραορέ. Αλλά και γενικά ξεχώρισαν αυτοί που βασίζουν το παιχνίδι τους στην έκρηξη μέχρι κι ο Αλμπισί που έκανε ντεμπούτο τις προάλλες έπαιρνε τα σκριν και δεν μπορούσε να καλύψει κάποιος με την εμπειρία του το μειονέκτημα στην ταχύτητα και να τον κλείσει. Έτσι κι από τους Λιθουανούς πήρε μεν μπάλες ο Κλέιζα, αλλά ο καλύτερος γκαρντ ήταν ο Πότσιους, που έχω αποκαλέσει "πολύ βελτιωμένη έκδοση του Τέπιτς".

Συγκεκριμένα για τους υπόλοιπους παίκτες γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ποντάρουμε σε κάποιους ακόμα αδύναμους κρίκους, π.χ. ο Λόπεθ είναι πολύ λίγος παίκτης, όσο είναι μέσα στο παρκέ πρέπει όχι απλά να τον πιέζουμε αλλά και στην επίθεση να τον κάνουμε να κυνηγάει τα γκαρντ μας παντού, πίσω από σκριν, σε κόψιμο, σε αλλαγή πλευράς, κάτω από το καλάθι. Τα βαρύτερα πλέον πόδια του Μουμπρού στο φτερό είναι ένας καλός στόχος επίσης, ειδικά αν παίζουμε με 3 γκαρντ μπορεί επιτέλους να μας βγει σε καλό. Ο Κλαβέρ είναι ένας ιδιαίτερος αλτικός αλλά άπειρος παίκτης και λίγος Τσαρτσαρής πάνω του θα ήταν ότι πρέπει. Λίγο ποστάρισμα και στην αδυναμία μου το Σαν Εμετέριο δε θα έβλαπτε καθόλου.

Ο Σόφο πάνω στο Μαρκ Γκασόλ θεωρώ ότι ίσως τα βρει σκούρα, μακάρι να βγω ψεύτης. Όταν είναι ο Βάσκεθ ή ο Ρέγιες στο παρκέ πρέπει τον ταΐσουμε, αλλά στην άμυνα πρέπει να βρεθεί τρόπος να μην τους δώσουμε την πολυτέλεια να εκμεταλλευτούν την παρουσία του στο παρκέ. Οι περισσότερες ζώνες θα μας άφηναν στο έλεος των Ισπανών σουτέρ και άλλωστε όλες είναι αδούλευτες, οπότε οι αλλαγές χάντμπολ του Πίνι δεν ακούγονται άσχημες πάνω στην ανάγκη.

Πολλή προσοχή μη μας κλέψουν μπάλες είναι γενικά πολύ καλοί σε αυτό και εμείς είμαστε από τις μεγάλες ομάδες η πρώτη που όταν κάνει μαζεμένα λάθη απογοητεύεται και δεν λειτουργεί. Όχι χαζά ριμπάουντ χαμένα, ειδικά από τον εκρηκτικό Ρούντι ή το Γιούλ μακριά από τη ρακέτα, μην το παρακάνουμε με το πόσο καλά πασάρει ο Ρούμπιο και ξεχάσουμε ότι μπορεί και να διεισδύσει (άσε που μετά θα κάνει ... σπλιτ αουτ icon_drunk.gif ), άρνηση στο να φτάσει η μπάλα στο Ναβάρρο, στο Φερνάντεθ απλά ας κάνουμε το σταυρό μας. Τελευταίος ο Γιούλ δεν τον φοβάμαι και δεν έχει παίξει και τίποτα, ελπίζω να μη μας κάνει καμιά ζημιά από το πουθενά.

Οι Ισπανοί φέτος έχουν χάσει μέρος της δυναμικής από το πόσο σύνολο ήταν και δεν είναι συγκεντρωμένοι ως τώρα. Επιτίθενται αρκετά καλά αλλά κυρίως με ατομικές πρωτοβουλίες και στα δύσκολα ματς αυτό δεν τους βγήκε. Είναι εύστοχοι, έχουν ένα μικρό πρόβλημα στις βολές αλλά κάπου εκεί εικάζω ότι θα είμαστε και εμείς σε ποσοστό. Γενικά είναι μια καλή ομάδα που δεν έχει βρει το δρόμο της και θυμίζουν επικίνδυνα ως τώρα ότι έγινε πέρυσι, με ότι αυτό συνεπάγεται. Μακάρι να συνεχίσουν να είναι μέτριοι κι εμείς να κάνουμε την υπέρβαση που χρειάζεται, με βάση την εικόνα μας ως τώρα. Ακούγεται απαιτητικό, αλλά κανείς δε μπορεί να ξεγράψει την ομάδα μας και την προσωπικότητα των παικτών της.

Για εμάς τώρα προτείνω ασφυκτική πίεση παντού και σκληρή άμυνα, να μην τους αφήσουμε να κάνουν κάποιο σερί και πάρουν ψυχολογία. Πρέπει να πουλήσουμε τσαμπουκά και να μη χάσουμε το παιχνίδι του μυαλού. Επιθετικά σπάστε ενεργητικά τη ρημάδα τη ζώνη, στο παιχνίδι αυτό θα είναι κλειδί η ενέργεια, η κινητικότητα. Οι Ισπανοί έχουν παίκτες με έφεση σε αυτόν τον τομέα, όμως ως τώρα εκεί έχουν πληγωθεί γιατί σε αυτό εμφανίζονται αδιάφοροι -νωθροί - συκγεντρωμένοι. Κι εκεί πρέπει να τους χτυπήσουμε. Ααα, και όλα με μέτρο.
Τελευταία συμβουλή:


Πρώτη φορά έγραψα κάτι σοβαρό και έκανα μιάμιση ώρα να το γράψω. Δε θα ξαναγίνει, θα συνεχίσω τις αηδίες. smiley.gif

Υ.Γ. Ακόμα κι αυτός ο τύπας που είναι μόνο ντούκι, καλός αμυντικός και καρφώνει, ο Γιάσεν, που παίζει μια δεκαετία ACB και φέτος βρήκε χρόνο στην Αργεντινή που έμειναν 3 κι ο κούκος, ακόμα κι αυτός στο 3 θα ήταν αρκετά καλός για να χαρακτηριστεί πανάκεια. Α ρε Στράτο με τη διστακτικότητά σου.
a bullet for your head
Προς Duncan21...
Τις προαλλες απαντησα σε ενα σχολιο φιλου που εθιγε τα αστοχα τριποντα του Πριντεζη.
Και ανεφερα οτι ενταξει ο Πριντεζης...οι προπονητες του δεν μπορουν να του υποδειξουν το κοψιμο-κινηση χωρις τη μπαλα?
Ειναι προφανες οτι αναλογα με το ποιοι παικτες μας βρισκονται στο παρκε,οι αντιπαλου επιτρεπουν τα μακρινα σουτ σε καποιους...ειτε ειναι Πριντεζης,ειτε ειναι ο Καλαθης,ειτε οποιον αλλον κρινουν...
Ειναι σωστη επιλογη,αν μετα απο inside-out πασα,ο Πριντεζης η' ο Καλαθης σουταρουν εντελως ανενοχλητοι?
Καποιοι θα σπευσουν & θα πουν ναι...ειναι καλη επιλογη..
Εγω θα πω ενα πελωριο ΟΧΙ...
Διοτι καποιοι παικτες δεν ειναι κλασικοι σουτερ,ουτε εχουν καλες επιδοσεις και στο μπασκετ θα πρεπει να κατανεμονται οι ρολοι & οι αρμοδιοτητες,αναλογα με τις ικανοτητες & τα χαρακτηριστικα του καθε παικτη...
Και ουτε υπαρχει περιθωριο για ''πειραματα'' η' για μια προσδοκια,οτι καποιοι καποτε θα βελτιωθουν στο σουτ..
Γιατι ενω σχεδον ολοι οι αντιπαλου αμυντικοι σε καποιες φασεις, συγκλινουν στο ζωγραφιστο,ελεγχοντας παραλληλα & τους επιθετικους της δυνατης πλευρας,εμεις βγαζουμε τη πασα στην αδυνατη πλευρα & σε ακροβολισμενο παικτη?
Για να διατηρηθει το σωστο spacing?
Αν ο Πριντεζης για π.χ. συγχρονιζομενος με τη κινηση για πασα καποιου συμπαικτη του,κοψει προς το καλαθι & παρει τη μπαλα πανω στην κινηση & εκτελεσει αμεσα η' με χρηση μια ντριμπλας,δεν θα υπαρχουν καλυτερες πιθανοτητες να πετυχει το καλαθι η' να κερδισει καποιο φαουλ?
Οι Ισπανοι εχουν καποιους παικτες οπως ο Ναβαρο η' ο Γκαρμπαχοθα,οι οποιοι εχουν αργες αμυντικες αντιδρασεις..
Μετα απο καλη κυκλοφορια,εαν η μπαλα καταληξει σε ενα spot οπου αμυνονται οι παραπανω Ισπανοι,γιατι θα πρεπει να γινει μακρινο σουτ & οχι καποιο drive,ετσι ωστε να εκμεταλευτουμε καποιο αργοπορημενο close out,επιδιωκοντας ακομη & να εκμαιευσουμε καποιο φαουλ,προκειμενου να τους φθειρουμε?
Αν για π.χ.γινει καποιο drive απ τη βασικη γραμμη,γιατι θα πρεπει οι υπολοιποι να προσαρμοζουν την κινηση τους αναλογα με τη μπαλα,εξω απ τη περιμετρο του τριποντου μονο?
Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα νοοτροπιας λοιπον,αλλα θεμα κατευθυνσεων & προσανατολισμων που εχουν δοθει στους παικτες...απ τους προπονητες τους..
SG3ptshooter
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 4 2010, 02:36 ) *
Και ανεφερα οτι ενταξει ο Πριντεζης...οι προπονητες του δεν μπορουν να του υποδειξουν το κοψιμο-κινηση χωρις τη μπαλα?
Ειναι προφανες οτι αναλογα με το ποιοι παικτες μας βρισκονται στο παρκε,οι αντιπαλου επιτρεπουν τα μακρινα σουτ σε καποιους...ειτε ειναι Πριντεζης,ειτε ειναι ο Καλαθης,ειτε οποιον αλλον κρινουν...
Ειναι σωστη επιλογη,αν μετα inside-out πασα,ο Πριντεζης η' ο Καλαθης σουταρουν εντελως ανενοχλητοι?
Καποιοι θα σπευσουν & θα πουν ναι...ειναι καλη επιλογη..
Εγω θα πω ενα πελωριο ΟΧΙ...

Είναι και θέμα ενστίκτου και θέμα δουλείας και θέμα νοοτροπίας και θέμα στοιχείων αγωνιστικών κλπ. Ο Ζελαμπάλ π.χ. με το που θα υπήρχε κενό δε θα ζήταγε τη μπάλα ούτε θα περίμενε να φτάσει σε αυτόν, θα συνέκλινε κατευθείαν -πιθανότατα με πρωταρχικό σκοπό το αλει ουπ κάρφωμα cool.gif -, ενώ ο Πρίντεζης δεν έχει μάθει να κάνει κάτι τέτοιο. Βασικά ο Πρίντεζης ειδικά είναι ένα κλασσικό παράδειγμα παίκτη που δε δουλεύτηκε ποτέ σωστά. Είχε το potential να γίνει ένας εξαιρετικός slasher στο 3 νομίζω κρίνοντας από το πως παίζει τώρα, κι ακριβώς επειδή τα προσόντα του και η λογική του μέσα στο παρκέ δε συνάδει σε κάποια πράγματα με το ρόλο του PF, γι' αυτό κάποιες φορές μοιάζει να έχει ένα στυλ ανορθόδοξο. Αλλά τι να περιμένει κανείς, το πιθανότερο είναι να ψήλωσε απότομα ένα καλοκαίρι και να του είπε ο κόουτς του αφού δεν είχε και σουτ να πάρει όγκο και να δουλέψει λόου ποστ.

Εννοείται ότι δεν έχεις άδικο για αυτό που λες με το αν θα έπρεπε να τον υποχρεώνει το τεχνικό τιμ να κάνει κάποια πράγματα. Αλλά επί Γιόνας στην Εθνική τα πράγματα μάλλον είναι λίγο υπερδημοκρατικά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.