Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA LIVE 08 VS NBA 2K8
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τεχνολογία και www
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
hagi
Είμαι οπαδός τους NBA LIVE εδώ και χρόνια από τότε που βγήκε σε pc.Έπαιζα πάντα σε pc λόφω γραφικών γιατί δεν μου άρεσε στις κονσόλες PS2 ας πούμε που είχα.Και εκεί επειδή δεν μου άρεσαν τα γραφικά δεν είχα παίξει σχεδόν καθόλου και τις προηγούμενες εκδόσης του 2K.

Είχα δει και τα δύο αλλά δεν μπορούσα να πω πιο ήταν καλύτερο καθώς τα γραφικά με χάλαγαν πολύ και έτσι προτιμούσα να παίζω στο pc που μου άρεσε πολύ το NBA LIVE.Αυτά μέχρι την έκδοση 07 του LIVE.Γιατί το 08 στο pc είναι απλά απαράδεκτο και βγήκε για να βγει.

Με αυτά και με αυτά πήρα xbox360 και πλέον θα ήθελα να συγκρίνουμε τα δύο παιχνίδια.Πλέον τα γραφικά είναι σε τρελό επίπεδο και μπορούμε να τα βάλουμε κάτω.
Αν και φανατικός του NBA LIVE όπως προείπα, μπορώ να πω ότι το 2Κ8 είναι μακράν καλύτερο από NBA LIVE 08.Μάλιστα είχα αγοράσει αρχικά το NBA LIVE που το είχα δει και μετά είδα το 2Κ8.To αγόρασα σχεδόν αμέσως και πλέον δεν έχω ξεκολλήσει.Δεν έχω ξαναδοκιμάσει το NBA LIVE.

Για να μην πω πολλά απλώς ψηφίζω για φέτος τουλάχιστον 2Κ8 με διαφορά.

Παρακάτω θα εξηγήσω και τους λόγους με την κουβέντα που θα προκήψει.
dizzy_fingers
+1

Δε νομίζω πως σε ένα μπασκετικό site θα υπάρχει κανείς που να ψηφίσει Live tongue.gif.
Πλάκα κάνω, ότι αρέσει στον καθένα είναι, αλλά πιστεύω πως το 2Κ8 πέρα από τα γραφικά είναι πιο "μπασκετικό" παιχνίδι.
Μπορείς να κάνεις πράγματα με το χειριστήριο όπως ακριβώς θα τα έκανες στην πραγματικότητα (αν ασφαλώς ήσουν 2 μέτρα και πηδούσες στο θεό biggrin.gif).

Τα double team (τρέμε κάιζερ), τα pick n' roll, η κίνηση των παιχτών, το footwork τους, η φυσική της μπάλας (σε κλεψίματα θα δείτε πολλές φορές να παίρνει τα ανάποδα φάλτσα η μπάλα και όταν ακουμπάει το έδαφος να ακολουθεί την αντίστοιχη πορεία) όλα είναι τέλεια!

Ανυπομονώ για την επόμενη φορά που θα πάω στου Κάιζερ να λιώσουμε στο 2Κ8 smiley.gif.
Air Kef
Οτι ειπε ο Σπυρος αν και δεν βρισκω τοσο τέλειο το 2Κ8,ισως ειναι επειδη δεν το εχω μαθει κι ολας. biggrin.gif


Ύστερα απο 5 χρόνια,αποφάσισα να εγκαταστήσω καινούριο live,και ετσι το καταπληκτικο και ανεπαναληπτο Live 2003 εδωσε την θεση του στο Live 2008.
Στο μπασκετ υπαρχουν 2 πραγματα. Επιθεση και αμυνα. Στο live,εχουν ξεχάσει το 2ο. Μπορεις με οποιονδηποτε παικτη να βαλεις 40 ποντους.Απιστευτα ποσοστα ευστοχίας απο οπουδήποτε. Απιστευτα αλματα με καποιους να πηδανε για ριμπαουντ και να φτανουν την στεφάνη με το στηθος τους!
Σε 2 βδομαδες το εχω βαρεθει ηδη. 68.gif


Το 2Κ8,περα απο τα καταπληκτικα γραφικα και ολα αυτα τα ωραια που ειπε ο Σπυρος,δεν το θεωρώ τέλειο λογω του γεγονοτος πως πολλοιο παικτες αστοχούν ηλιθιοδώς κάτω απο το καλάθι 5 φορές στο ιδιο παιχνιδι,σε αντιθεση με αλλους που με 3 παικτες πανω τους ευστοχούν σε fade away απο το τριποντο. biggrin.gif



Μακαρι να εβγαινε και σε pc να μπορουσα να εχω καλυτερη αποψη. smile.gif
hagi
Χαίρομαι που άρχισε να πιάνει τόπο το τόπικ.. tongue.gif

Λοιπόν να πω και γω τους λόγους που θεωρώ πολύ καλύτερο το 2Κ8.

Να θυμίσω ότι είμαι πιστός στο NBA LIVE όλα αυτά τα χρόνια..

Όμως εδώ υπάρχει τεράστια διαφορά στο gameplay.

Το NBA LIVE 08 έχει εκπληκτικά γραφικά και φωτισμό που σου δίνει την εντύπωση ότι βλέπεις ζωντανό αγώνα στην τηλεόραση. Η κίνηση του παίχτη με την μπάλα στην ντρίπλα είναι πολύ καλή όχι όμως τέλεια.Αλλά μέχρι εκεί.Όταν ο παίχτης πάει για κάρφωμα ξαφνικά η κίνηση γίνεται πιο γρήγορη σε βαθμό που φαίνεται πολύ άσχημο.Δεν ευχαριστιέσαι το κάρφωμα.Η άμυνα στον αέρα είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα που είχε πάντα το LIVE και δυστυχώς συνεχίζει να το έχει.Χαμηλά οκ είναι καλό με τα κλεψίματα.Ψηλά όμως δεν μπορείς να κόψεις εντυπωσιακά μόνο κάποιες φορές.Γενικά ψηλά δεν παίζει άμυνα.Ένα πλεονέκτημα που έχει το LIVE είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα για ντρίπλα με ξεχωριστό μοχλό.

Το 2Κ8 σε αντίθεση με το LIVE μπορεί να υστερεί λίγο στα γραφικά (χωρίς να είναι άσχημα,το αντίθετο μάλιστα) αλλά από gameplay είναι σχεδόν τέλειο.Η κίνηση του παίχτη με την μπάλα στην όταν προχωράει ο παίχτης δεν είναι τόσο καλή όσο στο LIVE αλλά όταν κάνει ντρίπλα είναι καλύτερο.Το ίσως πρόβλημα είναι ότι ο παίχτης κάνει ντρίπλα μόνο με τον μοχλό που κινήσε και όχι με κάποιο ξεχωριστό μοχλό όπως στο LIVE.Αυτό το θεωρώ κάπως πρόβλημα γιατί μπορεί να θέλεις να αλλάξεις απλώς πορεία χωρίς να κάνεις ντρίπλα και αυτό δεν μπορείς να το πετύχεις σίγουρα στο 2Κ8.
Ερχόμαστε τώρα στα καρφώματα.Είναι σχεδόν τέλειο σε συτό το κομμάτι.Καρφώνεις χωρίς να αλλιωθεί η κίνηση του παίχτη και με πολύ εντυπωσιακό τρόπο.Μάλιστα ο ήχος της στεφάνης σε πορώνει ακόμη περισσότερο όταν κάνεις ένα εντυπωσιακό κάρφωμα.Και στο κομμάτι της άμυνας επιτέλους ένα παιχνίδι που μπορείς να κάνει τάπα..Είναι απλά απίστευτος ο τρόπος που πηδάει ο παίχτης να κάνει κόψιμο.Μπορείς να κάνει καταπληκτικά κοψίματα σε οποιαδήποτε φάση.

Γενικά για να μην κουράζω η λεπτομέρεια τις κίνησης σε αυτό το παιχνίδι (αν κάνεις ας πούμε ντρίπλα με ένα σέντερ μπορεί να πέσει κάτω και να του φύγει η μπάλα) σε μικρά μικρά πράγματα είναι εκπληκτική.

Οπότε δαγκωτό 2K8..Για φέτος τουλάχιστον.Του χρόνου θα δούμε!!
Keyser_Soze
Λοιπόν το Λάιβ το έπαιξα για λίγο στα Φνακ στο Μολ και μπορώ να πω πλέον αξιόπιστα τη γνώμη μου.
Πολυ κατώτερο του 2Κ8! Πέρα από τα γραφικά που πραγματικά είναι αριστουργηματικά σε όλα τα άλλα χάνει και κατά πολύ μάλιστα από το 2κ8.
Επειδή τα είπατε όλα, το μόνο που έχω να τονίσω είναι ακριβώς αυτό που είπε ο Κεφ. Τα πολλά χαμένα λέι απ και χαμένα σουτ κάτω από το καλάθι. Θα μπορούσαν να το προσέξουν αυτό περισσότερο πιστεύω. Μερικές φορές σου έρχεται να σπάσεις την τηλεόραση με αυτά που χάνουν.
Κατα τ' άλλα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!
PanosIlio
Πολύ ωραίο θέμα, ευκαιρία να θάψουμε και λίγο την EA.

Συμφωνώ με όλους τους από πάνω, το μόνο που θα διαφωνήσω λίγο είναι το θέμα με τα χαμένα lay-up από κάτω.

Ότι είναι εκνευριστικό είναι. Δεν γίνεται ο Ντάνκαν πχ να χάνει 2-3 συνεχόμενες φορές μόνος του από κάτω το καλάθι αλλά έχει και αυτό τη λογική του.

Όσο περισσότερο παίζω 2Κ8 και το καταλαβαίνω και το μαθαίνω βλέπω πως το 90% αυτών των χαμένων lay-up καλώς κάνουν και τα χάνουν. Παίζουν πολλά ρόλο, το τι κουμπί θα πατήσεις, το αν θα έχεις πατημένη την ενέργεια, το αν θα κάνεις το σουτ με το κουμπί ή το αναλογικό, όλα παίζουν ρόλο, μεμονωμένα ή και συνδυασμός μερικών από αυτά.

Ακόμα και το πως θα υποδεχτεί την πάσα και το πως θα είναι το σώμα του παίζει ρόλο.

Παράδειγμα αν σουτάρεις με το αναλογικό κάθε κατεύθυνση είναι και κάτι διαφορετικό, φαίνεται αυτό άλλωστε και από τα καρφώματα, αλλά παίζει ρόλο και με στο σουτ, το μάζεμα των ποδιών, το άλμα κτλ κτλ.

Εμένα μου αρέσει αυτό, γιατί αν ήταν να πατάς ένα κουμπί και να σουτάρει όπως του κατέβει του παιχνιδιού δεν έχει νόημα. Ο κάθε χρήστης είναι 98% (αφήνω και ένα περιθώριο) υπεύθυνος για ότι κάνει ο παίχτης του. Αν μάθεις και τελειοποιήσεις τον χειρισμό τότε και μόνο τότε αυτό που σκέφτεσαι θα το δεις και να γίνεται.

Εγώ σε κανένα παιχνίδι που έχω παίξει δεν το έχω καταφέρει αυτό, και δεν έχω ελπίδες να το καταφέρω εδώ, θέλει άπειρες ώρες που απλά δεν θέλω να διαθέσω για κάτι τέτοιο.

Αυτάααα και από μένα.
spysta
2K8 με διαφορα το καλυτερο !!!! Και γω στο 360 το χω ψιλολιωσει ... smiley.gif
hagi
Εγώ εκ των πραγμάτων (με τα παιδιά την ημέρα δεν γίνεται,όταν κοιμηθούν κάτι κάνουμε) δεν μπορώ να το πολυλιώσω αλλά το παλέυω.

Πάντως εγώ παίζω το "hall of fame" όπως κάνω πάντα και τώρα αρχίζω και μπαίνω στο νόημα για το πως μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα.Αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο..


Πάντως κάποια στιγμή μπορούμε αν μαζευτούμε να οργανώσουμε κανένα τουρνουά για XBOX360 μιλάω.Βέβαια τώρα δεν έχω Live αλλά θα ανανεώσω κάποια στιγμή.
lakersdynasty
Εγω εχω παιξει ολα τα NBA LIVE απο το 97 μεχρι σημερα αλλα μονο σε pc και αυτος ειναι ο λογος που δεν επαιξα ποτε τα 2Κ. sad.gif

Μακαρι να μπορουσα να κανω και εγω την συγκριση αλλα δεν...

Παντως οσες φορες επαιξα σε κονσολα συνηθως με δυσκολευει πολυ ο χειρισμος αλλα αυτο μαλλον ειναι προβλημα εξοικιωσης. rolleyes.gif
Alexmei
Έχει φάει την σκόνη το NBA Live με 7-0 icon_wave.gif icon_joy.gif
Keyser_Soze
Κι εγώ σε Χολ Οφ Φέιμ το πάλευα αλλά μόλις νόμιζα ότι καταλάβαινα το σκεπτικό και μείωνα από τους 10-15 στους 2 (ή ακόμα και να ισοφάριζα) εκεί εκτοξευόταν πάλι η διαφορά πάνω από τους 10. Φυσικά οι φορές που με φέρνει στα όρια μου είναι άπειρες. Αν δεν λυπόμουν το ps3 μου, θα είχα σπάσει κανένα χειριστήριο στάνταρ...
nikolas12
NBA live 4 ever and ever
hagi
QUOTE(Keyser_Soze @ May 22 2008, 17:12 ) *
Κι εγώ σε Χολ Οφ Φέιμ το πάλευα αλλά μόλις νόμιζα ότι καταλάβαινα το σκεπτικό και μείωνα από τους 10-15 στους 2 (ή ακόμα και να ισοφάριζα) εκεί εκτοξευόταν πάλι η διαφορά πάνω από τους 10. Φυσικά οι φορές που με φέρνει στα όρια μου είναι άπειρες. Αν δεν λυπόμουν το ps3 μου, θα είχα σπάσει κανένα χειριστήριο στάνταρ...

Το παθαίνω και γω αλλά πλέον κερδίζω και κάποιες φορές.Το παν είναι να παίζεις ήρεμα χωρίς βιασίνη,και σε άμυνα και σε επίθεση.Και στην επίθεση θέλει να παίζεις συστήματα για να ανοίγει η άμυνα..

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ NBA LIVE 08 ME TO NBA 2K8 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
reignman
nba 2k8 ftw.

οι λογοι παραπανω.


με μια λεξη "REALISTIC"

ΔΕν μπορω να το περιγραψω καλυτερα.


οποτε θελετε για τουρνουα ΝΒΑ 2Κ8 πειτε μου wink.gif
SlobodaN
Kαι εγώ παρόλο Pcακιας και παίζω Live από το 1999 απλά 77.gif στο 2Κ8... κατέβασα το Live 2008 απο torrent έπαιξα μία εβδομάδα και όχι απλά το απεγκατέστησα αλλά πέταξα και το DVD να μην το βλέπω! Dεν το δέχομαι να έχω τέτοιο παιχνίδι..
george7
Πραγματικα το ΝΒΑ 2Κ8 δεν παιζεται....Χρειαζεται πολυ δουλεια ακομη το LIVe για να το φτασει..... blove.gif \
SlobodaN
QUOTE(george7 @ May 27 2008, 14:42 ) *
Πραγματικα το ΝΒΑ 2Κ8 δεν παιζεται....Χρειαζεται πολυ δουλεια ακομη το LIVe για να το φτασει..... blove.gif \



Mε τέτοιο "σχεδιασμό" και "φιλοσοφία" παιχνιδιού ίσως και ποτέ..
Mamuwalde
εγώ δεν έχω κονσόλα και για να είμαι ειληκρινής δεν το έχω δει καν το 2K8 .

αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ , το τονίζω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι χειρότερο από το live.

έπαιζα live ως το μοναδικό παιχνίδι δυστυχώς 68.gif που κυκλοφορεί στα pc . αλλά εδώ και 2 χρόνια το έχουν ξεσκίσει το θέμα στην ΕΑ . μιλάμε ότι το gameplay του παιχνιδιού είναι ίδιο από το 06 και μετά τουλάχιστον !!!! έχει ακριβώς και τα ίδια bugs [υπερβολικά άλματα, απίστευτα ποσοστά ευστοχίας, κλπ , κλπ] . οι άνθρωποι δεν ασχοληθήκανε καν να φτιάξουνε τα bugs και να ξανακυκλοφορήσουν το παιχνίδι. αλλάξανε μόνο εξώφυλλο και ρόστερ . αν δεν υπήρχε μεγάλη κοινότητα να το patchάρει όσο μπορεί , το παιχνίδι δε θα υπήρχε καν .

68.gif ΕΑ
SlobodaN
Έχει ακούσει κανένας αν υπάρχει η πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας 2Κ με pc?
Igor
Χθες επαιξα 2Κ8 με εναν φιλο μου... ΑΠΑΙΧΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!

ΥΓ: Γινεται να πηρα Κλιπερς και να εβαλε ο ΠΑΝ-ΜΕΓΙΣΤΟΣ Κρις Καμαν 45 ποντους ???
hagi
QUOTE(Keyser_Soze @ May 22 2008, 14:00 ) *
Λοιπόν το Λάιβ το έπαιξα για λίγο στα Φνακ στο Μολ και μπορώ να πω πλέον αξιόπιστα τη γνώμη μου.
Πολυ κατώτερο του 2Κ8! Πέρα από τα γραφικά που πραγματικά είναι αριστουργηματικά σε όλα τα άλλα χάνει και κατά πολύ μάλιστα από το 2κ8.
Επειδή τα είπατε όλα, το μόνο που έχω να τονίσω είναι ακριβώς αυτό που είπε ο Κεφ. Τα πολλά χαμένα λέι απ και χαμένα σουτ κάτω από το καλάθι. Θα μπορούσαν να το προσέξουν αυτό περισσότερο πιστεύω. Μερικές φορές σου έρχεται να σπάσεις την τηλεόραση με αυτά που χάνουν.
Κατα τ' άλλα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!



QUOTE(PanosIlio-G7 @ May 22 2008, 14:59 ) *
Πολύ ωραίο θέμα, ευκαιρία να θάψουμε και λίγο την EA.

Συμφωνώ με όλους τους από πάνω, το μόνο που θα διαφωνήσω λίγο είναι το θέμα με τα χαμένα lay-up από κάτω.

Ότι είναι εκνευριστικό είναι. Δεν γίνεται ο Ντάνκαν πχ να χάνει 2-3 συνεχόμενες φορές μόνος του από κάτω το καλάθι αλλά έχει και αυτό τη λογική του.

Όσο περισσότερο παίζω 2Κ8 και το καταλαβαίνω και το μαθαίνω βλέπω πως το 90% αυτών των χαμένων lay-up καλώς κάνουν και τα χάνουν. Παίζουν πολλά ρόλο, το τι κουμπί θα πατήσεις, το αν θα έχεις πατημένη την ενέργεια, το αν θα κάνεις το σουτ με το κουμπί ή το αναλογικό, όλα παίζουν ρόλο, μεμονωμένα ή και συνδυασμός μερικών από αυτά.

Ακόμα και το πως θα υποδεχτεί την πάσα και το πως θα είναι το σώμα του παίζει ρόλο.

Παράδειγμα αν σουτάρεις με το αναλογικό κάθε κατεύθυνση είναι και κάτι διαφορετικό, φαίνεται αυτό άλλωστε και από τα καρφώματα, αλλά παίζει ρόλο και με στο σουτ, το μάζεμα των ποδιών, το άλμα κτλ κτλ.

Εμένα μου αρέσει αυτό, γιατί αν ήταν να πατάς ένα κουμπί και να σουτάρει όπως του κατέβει του παιχνιδιού δεν έχει νόημα. Ο κάθε χρήστης είναι 98% (αφήνω και ένα περιθώριο) υπεύθυνος για ότι κάνει ο παίχτης του. Αν μάθεις και τελειοποιήσεις τον χειρισμό τότε και μόνο τότε αυτό που σκέφτεσαι θα το δεις και να γίνεται.

Εγώ σε κανένα παιχνίδι που έχω παίξει δεν το έχω καταφέρει αυτό, και δεν έχω ελπίδες να το καταφέρω εδώ, θέλει άπειρες ώρες που απλά δεν θέλω να διαθέσω για κάτι τέτοιο.

Αυτάααα και από μένα.


Να προσθέσω σε αυτά τα σχόλια ότι όντως παίζοντας το παιχνίδι αρχίζεις να καταλαβαίνεις τί γίνεται..Δηλαδή αν παίξεις καλή άμυνα και επίθεση με συστήματα οι παίχτες σου θα είναι εύστοχη ακόμη και σε τραβηγμένες προσπάθειες πολλές φορές.Όπως και οι αντίπαλοι θα χάνουν τα καλάθια αν τους πιέσεις..Έχουν δώσει πολύ προσοχή στην ψυχολογία των παιχτώς και στον τρόπο που παίζεις..

Αρχίζω και βελτιώνομαι πάντως..Για το Τουρνουά πρέπει να το δούμε κάπως..Θα έλεγα να δηλώσουμε εδώ συμμετοχές αλλά και ιδέες πως να το κάνουμε.Εννοώ μέσω live ή αλλιώς και πως...Τί λέτε;;
reignman
εγω δεν εχω live. sad.gif
reignman
NBA 2K9 FACELIFT!






77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Keyser_Soze
Προχθές έπαιζα ένα παιχνίδι στο 2Κ8 με τον αδερφό μου. Εγώ με Τορόντο, αυτός με Μαϊάμι. 2,5 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού έχανα με 14 πόντους. Τελικά νίκησα με 7!!! Έκανα ένα απίστευτα ΕΠΙΚΟ 21-0 και ΤΕΛΟΣ!! 19.gif
Ακόμα μαζεύω τα συντρίμια που άφησε πίσω του ο αδερφός μου που στα νεύρα του πέταγε και έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του... 19.gif 19.gif Δεν έπρεπε να το παρατήσει το παιχνιδάκι και να αρχίσει τα καραγκιοζιλίκια. Μέγα λάθος! 19.gif 19.gif 19.gif
SlobodaN
QUOTE(reignman @ Jun 9 2008, 15:08 ) *
NBA 2K9 FACELIFT!


77.gif 77.gif 77.gif 77.gif


Ίσα με 10 λεπτά έχω κολλήσει στη φωτό..θα περιμένω 4-5 μήνες μέχρι να βγει το NBA Live 2009 (αν και μάλλον θα είναι τυπική η αναμονή μου,δεν περιμένω κάτι διαφορετικό απο την ΕΑ) και μετά μάλλον πάω για PS3.
reignman
slobodan η φωτογραφια ειναι απο 2K sports οχι απο EA blink.gif
Pierce
μαλλον εννοει οτι θα περιμενει να βγαλει την μπαρουφα της η ΕΑ, για να του φυγει και η τελευταια αμφιβολια και να παρει το PS3 biggrin.gif

παντως το live που το εχω ψιλο λιωσει σε xbox 360 φιλου, δεν ηταν καθολου ασχημο
red pyramid88
Αυτό το τουρνούα πρέπει να κανονιστεί κάποια στιγμή, ειδικά αν έχει 2K8. Κρίμα είναι δηλαδή. Εδώ το λιώνουμε με τον αδελφό μου και θέλουμε ανταγωνισμό ωέο! biggrin.gif
oktaba
Παιδιά το nba live δεν θα βγει για το pc σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της EA .

Τώρα αν είναι κανένα mind game της Ea θα δείξει , υπάρχουν όμως ενδείξεις οτι θα βγει το 2κ9 στο pc.
dizzy_fingers
QUOTE(Keyser_Soze @ Jun 9 2008, 21:43 ) *
Προχθές έπαιζα ένα παιχνίδι στο 2Κ8 με τον αδερφό μου. Εγώ με Τορόντο, αυτός με Μαϊάμι. 2,5 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού έχανα με 14 πόντους. Τελικά νίκησα με 7!!! Έκανα ένα απίστευτα ΕΠΙΚΟ 21-0 και ΤΕΛΟΣ!! 19.gif
Ακόμα μαζεύω τα συντρίμια που άφησε πίσω του ο αδερφός μου που στα νεύρα του πέταγε και έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του... 19.gif 19.gif Δεν έπρεπε να το παρατήσει το παιχνιδάκι και να αρχίσει τα καραγκιοζιλίκια. Μέγα λάθος! 19.gif 19.gif 19.gif

Πανηγύριζε όσο λείπω εγώ. Δε θα τελειώσει η εξεταστική να έρθω να σας μάθω ρε?
PanosIlio
Εγώ προχθές που έπαιζα πήγα να το σπάσω, αλλά φυσικά το λυπήθηκα tongue.gif , έπαιζα με αντίπαλο το Orlando και έκανα το λάθος να βάλω από την αρχή να κάνει double team στον Χάουαρντ συνέχεια και έμενε διαρκώς μόνος του ο Λιούις ε και πήγα να το αλλάξω αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη δεν άλλαζε με τίποτα, έκαναν συνέχεια double team πάνω στον Χάουαρντ με αποτέλεσμα ο Λιούις να είναι μόνος του σε όλο το παιχνίδι και να τελειώσει το ματς με κοντά 40 πόντους, 38 αν θυμάμαι καλά, πάλι καλά που κέρδισα στην παράταση δηλαδή.

Επίσης να πω και την κακία μου, ένα roster update δεν έχουν βγάλει και αυτοί οι χαζοί, που χρόνος να κάνω τις μεταγραφές μόνος μου. Έλεος.
Keyser_Soze
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Jun 10 2008, 10:36 ) *
Επίσης να πω και την κακία μου, ένα roster update δεν έχουν βγάλει και αυτοί οι χαζοί, που χρόνος να κάνω τις μεταγραφές μόνος μου. Έλεος.
Εγώ τις έκανα σχεδόν όλες τις μεταγραφές. Όπως καταλαβαίνεις, είμαι αργόσχολος από τους λίγους... icon_drunk.gif
PanosIlio
Δώσε κανένα ρόστερ save βρε tongue.gif tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(oktaba @ Jun 10 2008, 09:01 ) *
Παιδιά το nba live δεν θα βγει για το pc σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της EA .

Τώρα αν είναι κανένα mind game της Ea θα δείξει , υπάρχουν όμως ενδείξεις οτι θα βγει το 2κ9 στο pc.


Το γραφει καπου αυτο? Μακαρι...Γιατι εχω λιωσει στο nba live σε pc και θαθελα να παιξω και καποιο απο τα "k" για να τα συγκρινω.

Κριμα παντως αν το Τουρνουα γινει σε "k", θα μπορω να συμμετασχω. sad.gif
Keyser_Soze
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Jun 10 2008, 10:56 ) *
Δώσε κανένα ρόστερ save βρε tongue.gif tongue.gif
Πλέι 3 έχεις; Αν ναι, πιθανόν και να μπορώ να σου στείλω...
PanosIlio
Α όχι σε xbox360 είμαι tongue.gif

Thanks anyway smile.gif
Pierce
Mην περιμενετε γραφικα αντιστοιχα των παιχνιδομηχανων στο pc παντως για το το 2Κ. Δεν νομιζω να εχουν καμια ιδιαιτερη σχεση....
Το live 08 για το pc και για το xbox ειναι η μερα με την νυχτα.Μη σας πω η μερα, με την επομενη μερα icon_drunk.gif
reignman
PanosIlio
Άμα είναι και πρωταθλητής αναμένω πολύ καλύτερο trailer 41.gif 41.gif
SlobodaN
QUOTE(reignman @ Jun 10 2008, 01:44 ) *
slobodan η φωτογραφια ειναι απο 2K sports οχι απο EA blink.gif



Ε ναι αυτό ενοούσα δεν σου έγινα κατανοητός. Είπα,θα περιμένω και το Live 2009 για pc και αν δεν λέει πάω για ps3 και 2Κ9.
PanosIlio
Έχει αρχίσει και μου τη δίνει πάαααααααααααρα πολύ το 2Κ8, δεν μπορεί, είμαι άσχετος.

Γυρνάω παιχνίδι 19 πόντων με τον Kobe μπροστάρι και μόλις φτάνουνε στο κρίσιμο σουτ που είμαι πίσω ένα πόντο τον βγάζω μόνο του κάτω από το καλάθι και το χάνει icon_drunk.gif sad.gif και στην επόμενη επίθεση τρώω fade away τρίποντο και πάπαλα ο ματσάκι. biggrin.gif
Mamuwalde
λοιπόν , πρόσφατα έπαιξα 2Κ8 σε ps2 .

απορώ γιατί κάποιος να παίζει το live . δηλαδή , αν δεν έχεις κονσόλα , απλά δεν παίζεις μπάσκετ στο pc.

απλά πράγματα , είναι σκάλες ανώτερο σε βασικά πράγματα. τώρα αν τα γραφικά φαίνονται λίγο παλιά [στο ps2 μου φάνηκαν λίγο "σκονισμένα] δε με απασχολεί ιδιαίτερα . χαρακτηρηστικά όπως τα double team , ο τρόπος που καρφώνει ή κάνει λέι απ ...

δεν το συζητάμε ποιο είναι καλύτερο. και είναι φανερό ότι ελλείψη ανταγωνισμού στο pc , το παιχνίδι έχει γίνει πολύ κακό. λίγος ανταγωνισμός δε βλάπτει .
SlobodaN
Mήπως έχετε ακούσει τίποτα για 2Κ σε PC?
reignman
λυπαμε αλλα η 2Κ δεν βγαζει τα παιχνιδια της στα PC.
δεν γνωριζω τον λογο...
SlobodaN
Λοιπόν ετοιμάζομαι αμεσότατα για αγορά XBOX360 και ΝΒΑ 2Κ8 πακέτο μαζί.Απλά ένα τελευταίο βήμα-test.. με ενδιαφέρει η γνώμη σας.. Με άριστα το 10 πόσο βάζετε στο παιχνιδάκι... Σας έχω εμπιστοσύνη και περιμένω να μου πείτε.
jois21
Καλυτερα να ρωτουσες ποσο παιρνει η κονσολα...
SlobodaN
QUOTE(jois21 @ Jul 8 2008, 17:00 ) *
Καλυτερα να ρωτουσες ποσο παιρνει η κονσολα...


Για την κονσόλα το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει καλύτερα γραφικά απο το PS3. Πες μου κι εσύ τι πιστεύεις γενικότερα.
Alexmei
QUOTE(SlobodaN @ Jul 8 2008, 17:48 ) *
Για την κονσόλα το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει καλύτερα γραφικά απο το PS3. Πες μου κι εσύ τι πιστεύεις γενικότερα.


Το XBox360 παίρνει νομίζω High Definition ενώ το PS3 πάιρνει blu-ray. Άρα καλύτερο δεν είναι. επίσης το ps3 έχει wireless controller, φανταστικό μενού, ενσωματομένο wireless router αλλά και βήσμα για καλωδιο για συνδεση στο internet, ο ήχος δεν ξέρω πως ονομάζεται, νομίζω super audio ή κάτι τέτοιο... (εκτός αν υποστηρίζωει super audio CD, μάλλον εκεί μπερδεύτηκα)

Και βέβαια το κλασσικό control και όχι το άθλιο του XBox smile.gif

Y.Γ. Ούτε διαφήμιση για το PS3 να κανα biggrin.gif
SlobodaN
QUOTE(Alexmei @ Jul 8 2008, 18:14 ) *
Το XBox360 παίρνει νομίζω High Definition ενώ το PS3 πάιρνει blu-ray. Άρα καλύτερο δεν είναι. επίσης το ps3 έχει wireless controller, φανταστικό μενού, ενσωματομένο wireless router αλλά και βήσμα για καλωδιο για συνδεση στο internet, ο ήχος δεν ξέρω πως ονομάζεται, νομίζω super audio ή κάτι τέτοιο... (εκτός αν υποστηρίζωει super audio CD, μάλλον εκεί μπερδεύτηκα)

Και βέβαια το κλασσικό control και όχι το άθλιο του XBox smile.gif

Y.Γ. Ούτε διαφήμιση για το PS3 να κανα biggrin.gif


Και του ΧΒΟΧ είναι wireless
Alexmei
QUOTE(SlobodaN @ Jul 8 2008, 18:20 ) *
Και του ΧΒΟΧ είναι wireless


η σύνδεση στο internet ή τα control; Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω. λίγα ξέρω για το Xbox καθώς ποτέ δεν μου άρεσε γενικά σαν κοσόλα.

Έχει σκληρό δίσκο το Xbox; Νομίζω το Ps3 έχει και διάφορες εκδώσεις με 40η ,60η και 80η δίσκο.

Στο ps3 έχει internet browser σαν κανονικό pc, και έχει απευθείας σύνδεση στο ps3 site για να κατεβάζεις demo και να αγοράζεις και παιχνίδια.

Δέχεται media server το Xbox; Δλδ σύνδεση σε computer (που έχεις θέσει εσύ σαν media server) και να παίρνει αρχεία από εκεί μόνο να τα παίζει;

Π.χ. εγώ έχω το PS3 και κατεβάζω ταινίες και αντί να τις βλέπω στο PC της βλέπω μέσω του media server στην τηλεόραση και βέβαια σε διαπλασματικά διαφορετική ποιότητα ήχου και εικόνας από ότι στο pc. Βέβαια δεν υποστηρίζει όλα τον ειδών τα αρχεία αλλά με τα updates που γίνονται συνεχώς δεν θα αργίσει πολύ.

για το High Def- Bluray δεν μου είπες ακόμα. smile.gif

Μου φένεται πως αυτά που αναφέρω είναι μακράν καλύτερα του XBox οπότε δεν ισχύει αυτό που λες πιο πάνω.

Σε συμφέρει να πάρεις ps3. είναι το μέλλον το xbox έχει ξοφλίσει. το ps3 είναι πολυεργαλείο κάνει φανταστικά πράγματα.

έχουμε βγει ελαφρώς OFF topic..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.