Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Video Games
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τεχνολογία και www
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
SlobodaN
QUOTE(Monkey D. Luffy @ Aug 26 2008, 15:57 ) *
Μα παντού πέρυσι η τιμή για το ΝΒΑ 2Κ8 ήταν 69.99€ blink.gif
Δηλαδή οχι μόνο στην Ελλάδα αλλα και στα ξένα site.



Aν είναι δυνατόν!!.. δεν είχα ιδέα ότι είχε τόσο γιατί τότε δεν είχα ΧΒΟΧ και δεν τα παρακολουθούσα.. Ακόμα και τώρα απ ότι είδα το Eshop το έχει γύρω στα 55 ευρώ. Και να φανταστείς ότι το πήρα πριν ένα μήνα στα 22 ευρώ απο Αγγλία.. ξεπεσμός..
Keyser_Soze
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Aug 27 2008, 08:54 ) *
Ωραίο το The Force Unleashed. Καλό gameplay, πολύ ωραίες κινήσεις, ο ήρωας εξαιρετικός και ιδιαίτερα οι force powers που έχει είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο, να δείτε να κάνει grip και να τους στέλνει μέτρα μακριά και τι στον κόσμο.... αλλά εάν τα γραφικά του demo αντικατοπτρίζουν αυτά του παιχνιδιού ομολογώ περίμενα περισσότερα. Σε σχέση με αυτά που είδα στα video. Πολύ πιθανό τα video να ήταν από playstation3 που μπορεί να βγάλει καλύτερη απόδοση.

Παρόλα ταύτα επειδή με αυτά είμαι πωρωμένος και επειδή αυτή η νέα ιστορία με ενθουσιάζει αναμφίβολα θα το αγοράσω το παιχνίδι.

Επίσης να πω πως με αυτά που είδα σε ένα cut scene που έχει δεν είναι απαραίτητο ο ήρωας να τελειώσει ως Sith, μάλλον biggrin.gif
Το νοίκιασα Πάνο και το έχω λιώσει τις 2-3 τελευταίες μέρες.
Συμφωνώ στα περισσότερα που λες. Τα γραφικά "σπάνε" μερικές φορές αλλά κατά τ' άλλα είναι εντυπωσιακότατα. Οι τρόποι που μπορείς να σκοτώσεις τους αντιπάλους σου είναι πραγματικά άπλετες και έτσι η πώρωση ανεβαίνει κατακόρυφα. Ένα πράγμα που με χαλάει είναι ότι είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να σημαδέψεις και έτσι κάνεις grip οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς εκτός από αυτό που θες και πολλές φορές τυχαίνει να βαράς τον αέρα και όχι τον "κακό".
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του παιχνιδιού μέχρι στιγμής (μετά από 3 πίστες που έχω παίξει) είναι ότι παίζουμε και με τον ΘΕΟ Νταρθ Βέιντερ (στην αρχή του παιχνιδιού), κάτι το οποίο είναι σκέτη ονείρωξη.
Επίσης, διάφορες κριτικές κάνουν λόγο για μια από τις καλύτερες ιστορίες στην ιστορία των Star Wars.

QUOTE
Μα παντού πέρυσι η τιμή για το ΝΒΑ 2Κ8 ήταν 69.99€ blink.gif
Δηλαδή οχι μόνο στην Ελλάδα αλλα και στα ξένα site.
Ο αδερφός μου το πήρε τον Απριλίο από την Αγγλία 20 λίρες (νομίζω γύρω στα 30 ευρώ).

Γενικότερα από τα παιχνίδια που έχω παίξει τελευταία έχω να δηλώσω τα εξής:

Grand Theft Auto 4: Καταπληκτικό, απίστευτο, πανέμορφο, ρεαλιστικότατο, αχανές, ατέλειωτο. Ότι καλό σας έρθει μπορείτε να το προσθέσετε στη λίστα. Το ότι όμως όλη αυτή η τελειότητα με κούρασε ακούγεται καθόλου λογικό; Πάντως εγώ το παράτησα στα μισά περίπου (με τεράστιες πιθανότητες παρ' όλα αυτά να το ξαναπιάσω).

Metal Gear Solid 4: Ένας από τους βασικότερους λόγους που παράτησα το από πάνω παιχνίδι.
Μιλάμε για ότι καλύτερο έχω παίξει ποτέ μου, ευκολότατα!! Απίστευτο σενάριο, απίστευτος χειρισμός, καταπληκτικό χιούμορ, ασταμάτητη δράση, φανταστικοί "αρχηγοί", απαιτεί τακτική για να περάσεις πολλά σημεία του παιχνιδιού, υπέροχη μουσική και ήχος, μεγάλες σε διάρκεια cutscenes που σου δίνουν την εντύπωση ότι βλέπεις ταινία. Για να μη μιλήσουμε για την εικαστική τελειότητα, που πολλές φορές πιάνεις τον εαυτό σου απλά να χαζεύεις.
Βασικά τα λόγια είναι λίγα, αν δεν παίξετε αυτό το παιχνίδι δεν μπορείτε να καταλάβετε για το τι πώρωση μιλάμε. Προσωπικά το τερμάτισα 2 φορές. Μία φορά στο δυσκολότερο επίπεδο και άλλη μια στο ακόμα δυσκολότερο το οποίο ξεκλειδώθηκε μετά τον πρώτο τερματισμό.
Δεν υπάρχει το παιχνίδι. Αξίζει να πάρει κανείς PS3 μόνο και μόνο για να το παίξει.
Μοναδικό μειονέκτημα ότι κάποια στιγμή τελειώνει...

Αυτά που περιμένω τώρα είναι αθλητικού περιεχομένου, βασικά, παιχνίδια.
Εννοείται το ΝΒΑ 2Κ9, ένα ποδοσφαιράκι, ή το Φίφα 09 ή το Προ 09. Πρώτη επιλογή βέβαια είναι το Προ αλλά αν είναι τόσο άθλιο όσο το περσινό, θα πάω κόντρα στους πολλούς και θα τσιμπήσω το Φίφα που ούτως ή άλλως αποθεώνεται.
Και σκέφτομαι να πάρω και ένα παιχνίδι οδήγησης αλλά δεν ξέρω ακόμα ποιο. Ίσως το νέο Need For Speed: Undercover.
PanosIlio
Κάιζερ εγώ το αγόρασα και το έχω λιώσει, είναι .......δεν βρίσκω λόγια, παιχνιδάρα, όλοι οι fan star wars πρέπει να το παίξουν.

Ειδικά το πρώτο κομμάτι που έχεις τον Darth Vader είναι απλά η απόλυτη ταύλα biggrin.gif
PanosIlio
Επανέρχομαι...

Αφού έχω προχωρήσει αρκετά (μάλλον) όσο πιο πολύ παίζω τόσο πιο πολύ μου αρέσει, το παιχνίδι απλά σπέρνει.

Όχι μόνο όσον αφορά το gameplay ή τα γραφικά αλλά έχει και καταπληκτική ιστορία. Συμπληρώνει πολλά κενά και γίνεται μια ωραία σύνδεση για το πως ξεκίνησε η επανάσταση...


(ακολουθεί spoiler)
Κορυφαία στιγμή μέχρι στιγμής, αν εξαιρέσουμε το πρώτο κομμάτι που έχω τον Darth Vader, είναι η μάχη με τον Darth Maul, ναι ναι με αυτόν τον απίστευτο τυπάρα, απλά καταπληκτικό κομμάτι. 77.gif 77.gif
SlobodaN
Άρρωστοι..Its time.......

http://www.theotherseason.com/#/leagueHome

κάτω δεξιά....
dizzy_fingers
QUOTE(SlobodaN @ Sep 25 2008, 11:48 ) *
κάτω δεξιά....

ΟΗΗΗΗΗ SH!T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w00t.gif


(για όσους βιαστούν να πούν το αυτονόητο "δε θα έχει τα ίδια γραφικά" με ps3+xbox360, να απαντήσω πως το 2k δεν είναι γραφικά...είναι μπάσκετ cool.gif )
SlobodaN
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 25 2008, 12:39 ) *
ΟΗΗΗΗΗ SH!T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w00t.gif
(για όσους βιαστούν να πούν το αυτονόητο "δε θα έχει τα ίδια γραφικά" με ps3+xbox360, να απαντήσω πως το 2k δεν είναι γραφικά...είναι μπάσκετ cool.gif )


Καλά ότι δεν θα έχει τα ίδια γραφικά είναι το μόνο δεδομένο. Εξάλου η πρώτη έκδοση θα είναι (αν βγει, ακόμα έχω επιφυλάξεις).. μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις. Εμένα τώρα θα μου πει κάποιος τι να κάνω που μόλις πριν 2 μήνες έσκασα 200 ευρώ και πήρα ΧΒΟΧ360 για τις σειρές 2Κ? ohmy.gif
dizzy_fingers
Θα απολαμβάνεις καλύτερα γραφικά tongue.gif.
captain charisma
σοβαρα μιλατε?θα βγει για πσ το nba2k9?αν ναι νομιζω οτι ειναι καλυτερα!γιατι το nba live ειναι για τα πανυγηρια..
SlobodaN
QUOTE(big dirk @ Sep 25 2008, 20:49 ) *
σοβαρα μιλατε?θα βγει για πσ το nba2k9?αν ναι νομιζω οτι ειναι καλυτερα!γιατι το nba live ειναι για τα πανυγηρια..


Έτσι λένε οι ενδείξεις. Αλλά αν δεν το πάρω στα χέρια μου δεν πιστεύω τπτ.
SlobodaN
Eδώ αναφέρει ότι έχει screenshots απο το παιχνίδι για το PC. http://reviews.cnet.com/pc-games/nba-2k9-p...7-33203163.html

Προσέξτε λίγο παρακάτω στο Gamespot editors' review την ημερομηνία reviewed!! w00t.gif
captain charisma
φιλε σλοπονταν το επιβεβαιωνει και η wikipedia!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/NBA_2K9#NBA_2K9
δλδ τον οκτωμβρη θα το εχουμε στα χερια μας!!!!αλλα μαλλον θα το κατεβασω απο το ιντερνετ biggrin.gif
dizzy_fingers
Εγώ αυτό θα το αγοράσω.
Αξίζει να πληρωθούν οι άνθρωποι γι'αυτό wink.gif.

Οι φωτογραφίες πάντως δείχνουν αρκετά "πισιάρικες" biggrin.gif.

Κι ασφαλώς 2Κ για pc καταλαβαίνετε τί σημαίνει, έτσι?
patchιές και ευρωλίγκες κατά βούλησιν 41.gif
Gravedigger
Λέω να εγκαινιάσω το 360...Το έχω από τα Χριστούγεννα και είναι ακόμα στο κουτί του...Ντροπή μου...
dizzy_fingers
Είσαι αισχρός.
Gravedigger
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 25 2008, 23:54 ) *
Είσαι αισχρός.

Έτσι,εκφράσου ελεύθερα! 65.gif
(Το γνωρίζω smile.gif )
PanosIlio
QUOTE(Gravedigger @ Sep 25 2008, 23:53 ) *
Λέω να εγκαινιάσω το 360...Το έχω από τα Χριστούγεννα και είναι ακόμα στο κουτί του...Ντροπή μου...


blink.gif Απαράδεκτος blink.gif
Pierce
επιτελους να το ακουσει και απο κανεναν αλλον μπας και συγκινηθει γιατι το δικο βρισιμο δεν εχει πιασει τοπο
SlobodaN
Πάντως παίδες έχω να πω το εξής: Γενικά το 2Κ σαν παιχνίδι έχει παρα μα πάρα πολλα πράγματα στο gameplay του από τους παίχτες και τους οπαδούς που κινούνται απίστευτα ρεαλιστικά -και στις τέσσερις πλευρές παρακαλώ-,μέχρι τα φωτορυθμικά του σταδίου, μέχρι τις τσιρλίντερς, μέχρι τους διαιτητές,μέχρι τον τελευταίο που σκουπίζει το παρκέ και αυτόν που μοιράζει τα αναψυκτικά στις κερκίδες, χώρια βέβαια την απίστευτη λεπτομέρεια του κάθε σταδίου και το ρεαλιστικό gameplay του... είναι πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και δεν αναφέρομαι στο πόση ώρα θα κάνει loading ,αφήστε το αυτό, γενικά έχω τις αμφιβολίες μου -και ανησυχίες ταυτόχρονα- κατά πόσο μπορεί όπως είναι τώρα το pc μας τώρα να σηκώσει αυτό το αναμφισβήτητα "βαρύ" παιχνίδι. Είναι αυτό που λέμε ότι "μας έπιασες απροετείμαστους ρε φίλε". Εκτός και αν για αρχή δεν βάλουν τόσα πολλά "καλούδια¨και προσθέσουν κάποια τυπικά και ρίξουν το βάρος στο gameplay. Κάποιος είπε παραπάνω ότι το 2Κ δεν είναι γραφικά αλλά gameplay.Συμφωνώ,αλλα με μία διαφορά.. τα γραφικά και τα εφέ είναι αυτά που μετατρέπουν το gameplay σε realplay.. Το μέλλον θα δείξει, όντως είναι μεγάλη αυτή η κίνηση της Τake2 και περιμένω την αντίδραση των υπόλοιπων platforms με αυτή την απόφαση γενικότερα όπως βέβαια και το μνημόσυνο της ΕΑ..
jois21
Τι λες βρε sbolodan; Μεχρι σημερα το δεδομενο ειναι πως η εκδοση του παιχνιδιου για πισι θα εχει καλυτερα γραφικα. Σε ΟΛΑ τα παιχνιδια. Τα σημερινα πισι εχουν μακραν ανωτερο χαρντγουερ.
SlobodaN
QUOTE(jois21 @ Sep 26 2008, 02:22 ) *
Τι λες βρε sbolodan; Μεχρι σημερα το δεδομενο ειναι πως η εκδοση του παιχνιδιου για πισι θα εχει καλυτερα γραφικα. Σε ΟΛΑ τα παιχνιδια. Τα σημερινα πισι εχουν μακραν ανωτερο χαρντγουερ.


Το έχεις δει καθόλου το παιχνίδι?
jois21
Ναι, στο 360. Εσυ εχει δει ιδιους τιτλους στην ιδια αναλυση απο πισι και απο 360 (ή κονσολα γενικα);
kostasvc15
Call of duty 4 shot.gif ....Τωρα βγαινει και το 5
SlobodaN
QUOTE(jois21 @ Sep 26 2008, 02:28 ) *
Ναι, στο 360. Εσυ εχει δει ιδιους τιτλους στην ιδια αναλυση απο πισι και απο 360 (ή κονσολα γενικα);


Jois.. δεν αντιλέγω την ανωτερότητα του pc σε θέματα γραφικών και hardware. Θα είμουν εντελώς ανίδεος αν το υποστήριζα. Προσπαθώ απλά να σου πω ότι όταν αναφερόμαστε στη λέξη PC δεν περιγράφουμε ένα πράγμα ίδιο και απαράλλαχτο. Δεν έχουν όλοι το ίδιο PC. Άλλος έχει μηχάνημα των 300 ευρώ άλλος των 500 άλλος των 700 και πάει λέγοντας.. το παιχνίδι όταν βγει λοιπόν θα είναι για συγκεκριμένα υπολογιστικά μηχανήματα τα οποία θα έχεις σκάσει μία περιουσία προκειμένου να σου σηκώνουν παιχνίδια όπως το Collin Mc Rae, to Metal Of Honour Airborne και τώρα κατά τη γνώμη μου στην λίστα θα μπεί και αυτό. Θα είναι με λίγα λόγια παιχνίδι για λίγους καθότι δεν έχουν όλοι το ίδιο σύστημα, την ίδια τσέπη, πες το όπως θές. Και θεωρώ ότι η εταιρεία έχει γνώση επ αυτού και πιστεύω ότι (στην πρώτη έκδοση τουλάχιστον) θα προσθέσει απλά τα βασικά ώστε να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.Και εν κατακλείδι βρε αδερφέ ε ναι επιμένω ότι για να βάλεις αυτή την παιχνιδάρα στο pc θέλεις -τρόπος του λέγειν- 2 πισιά και όχι ένα. Και αφού το έχεις δει ένας λόγος παραπάνω για να καταλάβεις αυτό που σου λέω. Αυτά. peace.gif
jois21
Οποιοδηποτε σημερινο πισι των 400Ε+ (δλδ μια αξιοπρεπη καρτα) θα παιζει χαλαρα 2Κ9.
Στην αναλυση των κονσολων θα το παιζουν και πισια 2ετιας+.
Monkey D. Luffy
Με SLI Geforce 2x8800 ULTRA θα μπορώ να παίξω? tongue.gif

Ε , είπα να κάνω και εγω το κομμάτι μου 69.gif
SlobodaN
9 και σήμερα για 2Κ9.. δεν βλέπω την ώρα λέμε.. Όπως και κατά Χριστούγεννα μεριά μόλις βγούν τα πρώτα patchakia με Euroleague και National.
Air and King
QUOTE(SlobodaN @ Oct 1 2008, 19:48 ) *
9 και σήμερα για 2Κ9.. δεν βλέπω την ώρα λέμε.. Όπως και κατά Χριστούγεννα μεριά μόλις βγούν τα πρώτα patchakia με Euroleague και National.

Ξερεις μηπως ποτε βγαινει για XBOX360 το 2Κ9?Αν θες πηστεψε το ειναι το μονο παιχνιδι που παιζω εδω και δεκα χρονια απο το πρωτο 2Κ στο Ντριμκαστ μεχρι και το και το 2κ8 στο ΧΒΟΧ360.
SlobodaN
QUOTE(Air and King @ Oct 3 2008, 17:55 ) *
Ξερεις μηπως ποτε βγαινει για XBOX360 το 2Κ9?Αν θες πηστεψε το ειναι το μονο παιχνιδι που παιζω εδω και δεκα χρονια απο το πρωτο 2Κ στο Ντριμκαστ μεχρι και το και το 2κ8 στο ΧΒΟΧ360.


Για ΧΒΟΧ360 10/10. Για pc 17/10.

Μόλις βγήκαν και οι απαιτήσεις για το PC http://www.play.com/Games/PC/4-/6578811/NBA-2K9/Product.html

Δεν είναι και μικρές θα έλεγα..
jois21
QUOTE(SlobodaN @ Oct 3 2008, 21:20 ) *
Δεν είναι και μικρές θα έλεγα..


blink.gif blink.gif blink.gif
SlobodaN
QUOTE(jois21 @ Oct 3 2008, 21:36 ) *
blink.gif blink.gif blink.gif



Δεν αμφέβαλλα ότι ο πρώτος που θα αντιδρούσε θα είσουν εσυ tongue.gif

Δεν είπα ότι είναι τεράστιες αλλά αν εσύ τις βλέπεις μηδαμινές i rest my case.
jois21
Ουτε λαπτοπ δε δυσκολευει.
captain charisma
ειναι αληθεια αυτο που λεει σε ενα αλλο τοπικ οτι αν το εχεις αντιγραφη το παιχνιδι δεν θα μπορεις να το παιζεις και θα πρεπει να συνδεεσε στο ιντερνετ για καποιο στιμ? blink.gif
jois21
για ολα υπαρχει σπασιμο...
πιθανον να θελει αυθεντικο σιριαλ για να παιζεις ονλαιν οπως και σε πολλα αλλα
captain charisma
εννοεις ονλινε με αλλους παικτες στο νετ σωστα?εμενα δεν με πολυενδιαφερει αυτο.και με το πσ να παιζω αντιπαλος ειμαι οκ.
PanosIlio
QUOTE(SlobodaN @ Oct 3 2008, 21:20 ) *
Μόλις βγήκαν και οι απαιτήσεις για το PC http://www.play.com/Games/PC/4-/6578811/NBA-2K9/Product.html

Δεν είναι και μικρές θα έλεγα..


Ε χαζά πράγματα είναι αυτά. Όσοι το παίξουν σε pc δεν πρόκειται να καταλάβουν γιατί αυτό το παιχνίδι είναι τόσο σπουδαίο. Και υπολογιστής 2 ετών το βγάζει άνετα...
jois21
PES 2009 pc/360 is leaked... icon_wave.gif
SlobodaN
Υπάρχει ένα προβληματάκι με το PES2009. Διαθέτω υπολογιστή με αυτά τα χαρακτηριστικά: AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 6400+ 3.20 GHz, 3,00 GB RAM
Κάρτα γραφικών:ATI Radeon X1950 256ΜΒ

Όταν όμως παίζω σε ανάλυση 1280*720, ενώ τρέχει κανονικά, παρατηρώ tearing (δεν ξέρων αν το λέω καλά) στην οθόνη. Το παιχνίδι το κατέβασα απο torrent. Μπορείτε να μου δώσετε κάποια ιδέα η κάποια λύση γενικότερα?
jois21
1.νεοι drivers
2.ckeck frame skipping στο σετινγκς εκτος παιχνιδιου
jois21
Portal loukouma?


Με εκπλησεις. tongue.gif
SlobodaN
QUOTE(jois21 @ Oct 29 2008, 22:53 ) *
1.νεοι drivers
2.ckeck frame skipping στο σετινγκς εκτος παιχνιδιου


Και νέους drivers έχω και το frame skipping είναι check. Με το φτωχο μου το μυαλό.. μήπως επειδή ουσιαστικά είναι copy απο torrent παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα? γιατί κάπου άκουσα ότι με τα αντιγραμμένα γενικά υπάρχει ένα θεματάκι "ποιότητας"..
PanosIlio
Εμένα πάντως το PES9 μου εμφάνισε άλλα προβλήματα που το πήρα για το ΧΒΟΧ360.

Αντικοινωνική συμπεριφορά, έλλειψη ενδιαφέροντος για κάτι άλλο πλην του PES9, απομόνωση, αποξένωση icon_drunk.gif icon_drunk.gif
jois21
QUOTE(SlobodaN @ Nov 3 2008, 12:00 ) *
Και νέους drivers έχω και το frame skipping είναι check. Με το φτωχο μου το μυαλό.. μήπως επειδή ουσιαστικά είναι copy απο torrent παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα? γιατί κάπου άκουσα ότι με τα αντιγραμμένα γενικά υπάρχει ένα θεματάκι "ποιότητας"..


Δυσκολο.
Εχει βγει το 1ο πατς.
sihainas
Δεν έχει αναφερθεί καθόλου αλλά βγήκε και το νέο football manager... αν και με τα δύο προηγούμενα δεν ασχολήθηκα και τόσο πολύ με αυτό έχω ψιλο-πορωθεί πάλι... έριξα και μια 3άρα στην Λίβερπουλ μέσα στο Καραΐσκάκη χαχα... πήρα και τον Keirrison αλλά μου έχει βγει παλτό μέχρι τώρα...ευτυχώς που έχω και τον Ντιόγο... 4 έριξε στον Άρη στο προηγούμενο ματς tongue.gif
sihainas
Βέβαια μόλις έφαγα μια 7άρα ugly_tocktock.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif ohmy.gif ohmy.gif μέσα στο Άνφιλντ... τουλάχιστον έβαλα το γκολ της τιμής tongue.gif
kotzito
QUOTE(sihainas @ Nov 20 2008, 22:04 ) *
Δεν έχει αναφερθεί καθόλου αλλά βγήκε και το νέο football manager... αν και με τα δύο προηγούμενα δεν ασχολήθηκα και τόσο πολύ με αυτό έχω ψιλο-πορωθεί πάλι... έριξα και μια 3άρα στην Λίβερπουλ μέσα στο Καραΐσκάκη χαχα... πήρα και τον Keirrison αλλά μου έχει βγει παλτό μέχρι τώρα...ευτυχώς που έχω και τον Ντιόγο... 4 έριξε στον Άρη στο προηγούμενο ματς tongue.gif

Απλα πορωση...Παιζω μανατζερ απο το 2003 και ειναι το μονο παιχνιδι που μπορω να παιζω με τις ωρες.Τωρα μαζευω και εγω λεφτα να παω να το αγορασω.Η 3D μηχανη για τους αγωνες τι λεει;Ειναι καλη;
sihainas
Εντάξει τα γραφικά δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά σίγουρα προσθέτει αρκετά στο παιχνίδι νομίζω...
SlobodaN
Έπαιξα χτες για πρώτη φορά το FAR CRY2 στο pc μου. Πολύ καλό παιχνίδι φαίνεται, αν και είμαι ακόμα στην αρχή ουσιαστικά, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι ώς ένα βαθμό υπερτιμημένο.Πολύ διαφήμηση και πολύς ντόρος για ένα απλά αρκετά καλό παιχνίδι. Είμουν μεταξύ αυτού και του COD World At War αλλά τελικά επέλεξα αυτό.Εν πάσει περιπτώσει, καλύτερη εικόνα θα έχω στο μέλλον όταν το προχωρήσω ακόμα περισσότερο.

Επίσης παρατηρώ ότι στο ΝΒΑ 2Κ9 στο pc, το προβλημα των χαμένων καλαθιών κάτω απο τη ρακέτα δεν υφίσταται τόσο όσο στο ΧΒΟΧ360. Για την ακρίβεια δεν υφίσταται καθόλου..
captain charisma
το far cry 2 oντως ουτε εμενα με ενθουσιασε αν και το τερματισα μεσα σε 3 μερες...τα γραφικα του τα σπανε κανονικα αλλα απο story το παιχνιδι δεν λεει κατι....δλδ ειναι μια βαση με μαφιοσους και σου δινουν διαφορες αποστολες να εκτελεσεις και οταν τελιωσεις αντε παλι πισω στη βαση να σου δωσουν νεα αποστολη....γενικα ειναι ενας μεγαλος χαρτης με διαφορα σημεια για τις αποστολες...καμια σχεση με το far cry 1 στο οποιο ειχε περισσοτερες πιστες με διαφορετικα μερη....μεχρι και μεταλαγμενους ειχε....
αν αποφασισουν να βγαλουν και 3 καλυτερα να σκεφτουν πιο εξυπνο σεναριο για το παιχνιδι γιατι ειναι κριμα....

οσο για το νβα ωρες ωρες οι παικτες εκτος των σουπερ σταρς οπως μπραιαντ τζειμς και 2-3 ακομα χανουν ευκολους ποντους κατω απ το καλαθι...αλλα οχι συνεχεια....
SlobodaN
Καλά ρε θηρίο σε 3 μέρες?? Τα μάτια σου είναι οκ? tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.