Help - Search - Members - Calendar
Full Version: World Cup 2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
KSNRKO
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 12 2010, 21:41 ) *
αν σου πω ειχα γράψει πεντάδα γκάλης γιαννάκης χαριστέας στο τρια και μετά ντικούδη και γιαννούλη για να τιμήσω και την πιο πρόσφατη γενιά... rolleyes.gif


Καταλαβε κανεις τι θεση επαιζε ο χαριστεας΄΄
Razorblade Fish
Ημουν σιγουρος πως θα χαναμε σημερα και πραγματικα απορω με την υπεροψια πολλων Ελληνων που εξεφραζαν την αποψη ''ποια Κορεα'';;;).Για τον Χαριστεα τα εχουμε πει χιλιες φορες.Ομως το πραγματικο προβλημα της Εθνικης ειναι στα χαφ για μενα.Δεν υπαρχει τετοιο κεντρο σε καμια αλλη ομαδα του Μουντιαλ.Η Ελλαδα δεν εχει τρεξιματα.Με τον Κατσουρανη να κανει οτι εκανε ολη τη χρονια(να δειχνει που πρεπει να παει η μπαλα η οι συμπαικτες του και να μη μαρκαρει η τρεχει για ΚΑΝΕΝΑ λογο...),τον βαρυ,αργο και ''λιγο'' Τζιολη και τον Καραγκουνη δεν πας πουθενα...Η τριαδα Τζιολης-Πριττας-Πατσατζογλου που ειναι τα καθαροαιμα αμυντικα μας χαφ πρεπει να ειναι η χειροτερη του Μουντιαλ.Αυτη η Εθνικη ειναι πραγματικα ΛΙΓΗ,δεν εχει ουτε ενα παικτη στο ''πικ'' του(πλην Τοροσιδη ισως) σε αντιθεση με το 04.Δεν εχει καμια σχεση με το 04.Καμια ομως.Αυτο της αξιζε και αυτο θα παρει.Και εκει που ειναι επιτυχια ειναι.Ποδοσφαιρικο μεγεθος(ποδοσφαιρικο τι;;;) σαν την Ελλαδα να πηγαινει σε 3 απο τις 4 τελευταιες διοργανωσεις και μαλιστα να κατακτα τη μια ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχια.Ο Ρεχαγκελ μια ζωη αυτος ηταν με τα καλα του και τα κακα του.
traveller
Πρέπει να το έχει η δοργάνωση, δεν εξηγείται διαφορετικά icon_drunk.gif Ο Αλκέτας είχε κατέβει με το Χατζίδη αριστερό εξτρέμ στην Αμερική icon_drunk.gif icon_drunk.gif και σήμερα όλο εμπνεύσεις ήταν ο Ρεχάγκελ....

Ο Γιούρκας δεν έχει φιλότιμο να κόψει τη μπάλα από μόνος του, άρα κάποιος πρέπει να βρεθεί να του την κόψει (τη μπάλα icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Ευτυχώς που πήγα για μπάνιο και είδα μόνο τα στιγμιότυπα. Καλά ο πουρουπουπου άρχοντας!! Τι να λέμε τωρα ...έστελνε ο άλλος τη μπάλα στις μπεκάτσες και ούρλιαζε χειρότερα από τον Μανόλο.
spysta
1)ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοτυπια το γεγονος πως αγωνιζομαστε στα επιθετικα ακρα με 2 παικτες κοντα στο 1,90 και αργους (Σαμαρας,Χαριστεας) .. ενω στο κεντρο της επιθεσης ειναι ενας κοντος μπουκαδορος. (Γκεκας) . Ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ να μενουν στον παγκο οι Σαλπιγγιδης Νινης ..

2)Σειταριδης ????ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ?????Ελα ρε Οτο .. ελεος δηλ!!Ο τυπος ειναι πρωην ποδοσφαιριστης και τον ριχνεις βασικο στο πρωτο σου παιχνιδι στο World Cup ??

3)Εχεις βασικο τουν Λουκα Βυντρα (θεε και κυριε) και αφηνεις στον παγκο τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ κεφαλοσφαιριστη της ομαδας (Κυργιακος) ...what about Παπαθαστοπουλος μεσιε Οτο????Μηπως ειναι ΛΙΓΑΚΙ καλυτερος απο τον Λουκα ??Μηηηηπωςς ??

4)ΝΙΝΗΣ !!!ΡΙΧΤΟΝ ΜΕΣΑ !!!ΕΛΕΟΣ !!ΒΑΛΤΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ που μου ριχνεις τον τελειωμενο τον Πατσατζογλου.Ειναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορει να περασει μια καθετη μπαλια .. απο τη στιγμη που ο Καραγκουνης εγκατελειψε το ματς

5)Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΙΟΥΡΚΑΣ !!! (μιλαω για τον Τοροσιδη) !!!Βαλε τον Σπυροπουλο αριστερα και ριξε τον Τορο στην φυσικη του θεση

6)Δεν τον αντεχω αλλο τον Χαριστεα .. αν εχει ΛΙΓΟ φιλοτιμο πρεπει να φυγει μονος του απο την Εθνικη του χρονου.ΚΑΙ ο Γιουρκας

7)ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ 70 ΧΡΟΝΩΝ .. ΞΕΚΟΛΛΑ .. ΣΤΑΜΑΤΑ να βαφεις τα μαλλια σου μωρε

8)Παπαδημητριου ... το βολε του Τζορβα που φθανει στο κεφαλι του Γκεκα λιγο εξω απο την περιοχη της Κορεας .. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ λες και βγηκαμε τετ α τετ!!!! ΕΛΕΟΣ κι εσυ




#####

εχουμε να αρπαξουμε απο Νιγηρια και Αργγεντινη ... μπολικα!!

Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να φθανεις τελικα παγκοσμιου κυπελλου και να παρουσιαζεις ΤΕΤΟΙΑ τραγικη εικονα ... με τραγικα συνολα,τραγικες επιλογες και τραγικο σχεδιασμο ..

ΥΓ.Στα υπολοιπα ματς .. ας δουμε τουλαχιστον τους Παπασταθοπουλο,Σπυροπουλο,Σαλπι και Νινη ΒΑΣΙΚΟΥΣ .. να παρουν εμπειριες τα παιδια γιατι αποτελουν το μελλον αυτης της Εθνικης
bballbill
QUOTE(nikefalin @ Jun 12 2010, 18:06 ) *
είχαμε 12- 4 ή 12 -3 στα κόρνερ και τα μισά ( του 2ου ημιχρόνου) τα χτύπαγε ο Τοροσίδης ( αντί να ναι στην περιοχή μπας και σκοράρει).

Ο γερό ότο έκανε πολλές ποικιλίες ανατρέπωντας κάθε λογική ( ως συνήθως) μόνο που δεν μας έκατσε να προηγηθούμε και να κάνουμε μετά το παιχνίδι μας.

Είναι τόσες πολλές οι ανορθογραφίες που έγιναν και σήμερα που μόνο το αποτέλεσμα θα μπορούσε να τις καλύψει. Στο ζήτημα " ποδοσφαιρική κριτική στον ότο" υπάρχει το μηδενιστικό " έχουμε αποτελέσματα".
Μόνο που η μπάλα που παίζουμε , προιόν ποδοσφαιρικής μετριότητας ή ανυπαρξίας σε κυριάρχα κομμάτια του παιχνιδιού ( ταχύτητα, βασικά του ποδοσφαίρου όπως ντρίπλα, τερματοφύλακας κ.α.) δεν είναι ικανή να μας φέρει σε τοπ επίπεδο.
Βέβαια , σε σχέση π.χ. με τα προηγούμενα 20 χρόνια έχουμε προοδεύσει, αλλά φανήκαμε ανίκανοι να διαχειριστούμε την επιτυχία.

Συμπέρασμα, ..ήρεμα, ας χαρούμε τη συμμετοχή , ας πάρουν και 3-4 παίκτες μεταγραφή σε σοβαρές ομάδες στο εξωτερικό μπας και βελτιωθούν και ας φροντίσουμε να τιμήσουμε τον γέρο οτο για ότι έκανε.


Μα δεν έκανε ποικιλίες. Τίποτα δεν άλλαξε. Έβγαλε Καραγκούνη, έβαλε Πατσατζόγλου. Το οποίο δεν υπάρχει. Σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Έξω ο Καραγκούνης στο 45' σ' αυτό το ματς? Για να μπει ποιος? Ο Πάτσα... Έξω Σαμαράς μέσα Σάλπι, έξω Χαριστέας μέσα Καπετάνος. Ότι νά 'ναι. Το 4-3-3 παρέμεινε, μόνο προς το τέλος ανέβασε και Τοροσίδη μπας και.. Με διαφορά το χειρότερο κοουτσάρισμά του έβερ. Το πέταξε το ματς στην κυριολεξία.
aegeansheed
QUOTE(lefkadian @ Jun 12 2010, 21:24 ) *
Γνωμη μου οτι απο αυτη την ομαδα δεν πρεπει με τιποτα να ειναι εξω οι Βερον και Ματσερανο


Αυτήν την προφορά δεν την είχα ακούσει/διαβάσει ως τώρα! Οι προηγούμενες ήταν:
-Μαστσεράνο
-Μασεράνο
-Μασκεράνο

Προσωπικά προτιμώ την τελευταία που είναι και η προφορά στη γλώσσα της πατρίδας του, αν και ετυμολογικά (το επίθετο έχει γερμανικά χαρακτηριστικά) μάλλον το πιο σωστό είναι το "μασεράνο".

p.s. παιδιά, ανοίξτε ένα "world cup 2010" topic, αφού έχουμε να γκρινιάζουμε για αρκετές μέρες ακόμα μέχρι και τα "μεθεόρτια" του τρίτου αγώνα
duncan21
Ποσο δυσκολο ειναι να βρει εναν σοβαρο τερματοφυλακα η Αγγλια;Ειλικρινα δεν εχω δει χειροτερη φουρνια τερματοφυλακων απο αυτη της Αγγλιας.Να εχει παντα φοβερους παικτες και να χωλαινει στο τερμα με κατι Τζειμς,Ρομπινσον,Γκριν,Κερκλαντ,κτλ.
aegeansheed
Αφού όλοι θέλουν να παίζουν μέσα!
HLR CENATION
Ειναι αυτο που λεγαμε τις προαλλες εδω μεσα.Η Αγγλια εχει προβλημα με το 4-4-2 καθως οι ΛΑμπαρτ-τζεραρντ εχουν τις ιδιες κινησεις.λειπει το αμυντηκο χαφ που θα κλεβει.Ο Καρικ σιγουρα μπορει να εχει ρολο.

ΠΑντως πολυ περιεργο αθλημα το ποδοσφαιρο..Χωρις να εχουν μπει περιοχη οι Αμερικανοι 1-1 το σκορ.Αλλαγη το Χεσκει επειγωντος.Πολυ καλα δουλεμενη η Αγγλια αμυντηκα...

Κ κατι που αφορα την επικαιροτητα εκτος Μουντιαλ.Θα μου πειται το Νιοπλοια εχει απεναντι,αλλα ηταν τραγικο λαθος η προσληψη του Λινεν.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παηγαινεις για πρωταθλητισμο κ να παιρνεις για προπονητη τον 8ο στην β γερμανιας Λινεν.Δηλ απο ισπανια παμε στο Λινεν???
Flash
Μεταφέρω τα σχετικά posts εδώ.

ΥΓ: Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Εμπρός ρούφακλες τερματοφύλακες της Γηραιάς Αλβιώνας !
Air and King
H Αργεντινη ξεκαθαρα στην επιθεση μπορει να κανει ωραια πραγματα..Το θεμα ειναι οτι ο Μαραντονα πρεπει να καταλαβει οτι δεν γινεται να εχει βασικο τον Βερον.Ο ανθρωπος εχει πολυ καλη τεχνικη αλλα δεν κανει πια...Ελπιζω γιατι εχω πονταρει "αρκετα" στην Αργεντινη για να παρει το τροπαιο να μην πληρωσει ο Μαραντονα "το εγκλημα" να μην καλεσει τον Καμπιασο...Κοφτες θελει η ομαδα.Μασκερανο.Καμπιασο να τρωνε σιδερα στο κεντρο....

Ο Μεσσι ηταν αρκετα καλος και αν ειχε τελειωσει 1-2 φασεις θα ηταν εξαιρετικος..Το παληκαρι με την μπαλα στα ποδια ειναι απο αλλο πλανητη..Θυμιζει παρα πολυ τον Μαραντονα....Η μπαλα κολλαει στο αριστερο ποδι του....
3 παιχτες στην Ιστορια μπορουν να σμπαραλιαζουν τον οποιονδηποτε σε κλειστους χωρους...Μεσσι,Τζορτζ Μπεστ και Μαραντονα....


kolokotronis
Να προσθέσω και τον Χατζηπαναγή.
Πάνω σε ένα τραπέζι μπορούσε να τριπλάρει 3 παίκτες.
Air and King
Ο Χατζηπαναγης υπηρξε ο μεγαλυτερος Ελληνας ποδοσφαιριστης Ολων των εποχων για μενα...
Αλλα αλλο το ενα επιπεδο και αλλο το αλλο....
Air Kef
Είδα τώρα τα στιγμιότυπα του Ελλαδα-Ν. Κορέα.

Δεν ειχα δει το ρότερ, οπότε το είδα σήμερα κι εχω μια ερώτηση.

Ο Πατσατζόγλου και ο Καπετάνος, τι κάνουν εκει; Παίζουν κι όλας!
Είχα να ακούσω το όνομά τους πάνω από ένα χρόνο! biggrin.gif biggrin.gif


Οι ΗΠΑ όσο πάνε και ανεβαίνουν.
Εύκολα θα μπορούσαν να μας το πάρουν το αποτέλεσμα.



Y.Γ.: Οι βουβουζέλες πλησιάζουν σε αντιπάθεια και εκνευρισμό τους ταρίφες.
traveller
Όλα τα ...ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου , τύπου Λιβαθινού και Γκώνια και όλοι οι politically correct πουθενάδες , έχουν μαζευτεί στη ΝΕΤ και κατακρίνουν τον Μαραντόνα.

shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif Ουστ ρε
Hannibal Lecter
Αν Αργεντινή και Αγγλία συνεχίσουν με ανάλογες εμφανίσεις, τότε δε βλέπω πως δεν θα έχουμε τελικό Ισπανία-Βραζιλία.

Και δεδομένου ότι οι Βραζιλιάνοι θα είναι σούπερ φαβορί το 2014 οπότε και φιλοξενούν τη διοργάνωση, τότε η ΦΙΦΑ μάλλον θα κάνει ότι μπορεί για να το πάρουν οι πρώτοι.
lightday
QUOTE(Air and King @ Jun 13 2010, 01:17 ) *
H Αργεντινη ξεκαθαρα στην επιθεση μπορει να κανει ωραια πραγματα..Το θεμα ειναι οτι ο Μαραντονα πρεπει να καταλαβει οτι δεν γινεται να εχει βασικο τον Βερον.Ο ανθρωπος εχει πολυ καλη τεχνικη αλλα δεν κανει πια..

Σαν συνταξιούχος ποδοσφαιριστής ήταν.... ιδρωνε που καθόταν ακίνητος .
stefan

Ειμαστε ιεροσυλλοι που κατακρινουμε τον αρχοντα και βασιλια του ελληνικου ποδοσφαιρου Οτο Ρεχαγκελ.
Αντι να φωναζουμε ολοι υπερ της 15ετης ανανεωσης του συμβουλαιου του καθομαστε και του ριχνουμε ευθυνες.
Γιατι παρακαλω πολυ????

-Επειδη προτιμησε να αφησει στον παγκο τον απειρο Παπασταθοπουλο αλλα και το αγγουρι τον Κυργιακο
και να εμπιστευτει στην αμυνα ενα διδυμο που εχει ξαναπαιξει μαζι 1.000 φορες?

-Επειδη επελεξε να ξεκινησει τον 3ο στην καταταξη για το "Χρυσο..Τσαρουχι" Χαριστεα και οχι τον κοντο,ατεχνο,
χασογκολη και ασχημο Σαλπιγγιδη?

-Επειδη σοφα αποφασισε να βγαλει τον Καραγκουνη που δεν μπορει να δημιουργησει και να βαλει τον μαστερ της καθετης
πασας Χρησταρα Πατσατσογλου,ενω μετα το 0-2 που παιζαμε με 3 αμυντικα χαφ δεν εβαλε τον Νινη που και αυτος
ο κακομοιρης δεν εχει μυρωδια απο καθετη παση και δημιουργια και εβαλε τον Φαν Παντελη Μπαστεν Καπετανο?

Μα ποσο αδικοι θα γινουμε ακομα ολοι εμεις οι ασχετοι οι Ελληνες που θελουμε το κακο του Οτο Ρεχαγκελ????
Μεχρι που θα φτασει η ξεφτιλα μας εναντια στον προπονητη με τις μεγαλυτερες εμπνευσεις στο Παγκοσμιο Ποδοσφαιρο?
ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ..








Σοβαρα τωρα.Υπαρχει κανεις ρε παιδια που να πιστευε οτι με αυτον τον προπονητη και αυτη την συνθεση θα καταφερναμε
να παρουμε βαθμο απο τους Κορεατες?
Δεν υπηρχε καλυτερη συνθεση απο αυτη που κατεβασε για να κανουν παρτυ οι συμπαθητικοι σχισοματιδες.
Αργα πλαγια μπακ,αργα εξτρεμ στην επιθεση,ενα αμυντικο διδυμο Γκουφυδων που δεν ειχαν ξαναπαιξει στην ζωη τους
μαζι και ενα συστημα λουκουμι για ομαδα που παιζει με κυριο χαρακτηριστικο την ταχυτητα.

Και οσο για τον Χαριστεα,ολοι σας ξερετε τι γινεται και κανεις δεν το λεει.
Το παλικαρι πριν 2 βδομαδες εμεινε ελευθερος απο την Νυρεμβεργη.Αρα,υπαρχει καλυτερος τροπος για να παρει
μεταγραφη απο το να παιξει οσο το περισσοτερο γινεται με τον Ρεχαγκελ?
Για αυτο δεν μας κανει καμια εκπληξη αν μετα το Μουντιαλ ανακοινωθει απο την νεοφωτιστη στην Μπουντεσλιγκα
Καιζεσλαουτερν.Δεν θυμαμαι απλα ποιος ηταν εκει προπονητης παλια..........
HLR CENATION
Γνωμη μου ειναι οτι ειναι θεμα παικτων η εθνικη.Αντε κ να φυγει ο ρεχαγκελ(που θα φυγει),με τους παικτες που εχουμε δεν παμε πουθενα.Δεν εχουμε ενα παικτη να κανει καριερα σε μεγαλο ευρωπαικο κλαμπ(ο κυργιακος θα μου πει κανεις αλλα κ αυτος πηγε σαν λυση αναγκης στην λιβερπουλ στη χειροτερη της χρονια κ δεν εκανε καλη χρονια)...Τουλαχιστον ο ρεχαγκελ εχει κανει μεγαλη καριερα σαν προπονητης στην γερμανια κ σε εποχες που ηταν στα καλυτερα πρωταθληματα της ευρωπης.
Manu7
Φυσικά είναι θέμα παιχτών...Μα η Ελλάδα με εξαίρεση 2-3 δεν έχει παίχτες να κάνουν κοντρόλ...Καλά για ντρίπλα δεν το συζητάμε...Εκεί άστα...Σουτ?Και εκεί 2-3 σουτάρουν καλά...Σέντρα?Και εκεί 2-3...
Δεν είναι τυχαίο που βγάζουμε μόνο καλούς αμυντικούς.Ο Έλληνας είναι για τη βρώμικη δουλειά που χρειάζεται πάθος.
Στην τεχνική θέλει δουλειά,προπόνηση και συνεχώς εξάσκηση...
Καλά να μην μιλήσω για φυσική κατάσταση και σωματότυπο...
Δεν δουλεύει ο Έλληνας...Φρου φρου και αρώματα είναι οι περισσότεροι...Αυτό είναι στην ιδιοσυγκρασία μας...
nikefalin
QUOTE(Manu7 @ Jun 13 2010, 13:48 ) *
Φυσικά είναι θέμα παιχτών...Μα η Ελλάδα με εξαίρεση 2-3 δεν έχει παίχτες να κάνουν κοντρόλ...Καλά για ντρίπλα δεν το συζητάμε...Εκεί άστα...Σουτ?Και εκεί 2-3 σουτάρουν καλά...Σέντρα?Και εκεί 2-3...
Δεν είναι τυχαίο που βγάζουμε μόνο καλούς αμυντικούς.Ο Έλληνας είναι για τη βρώμικη δουλειά που χρειάζεται πάθος.
Στην τεχνική θέλει δουλειά,προπόνηση και συνεχώς εξάσκηση...
Καλά να μην μιλήσω για φυσική κατάσταση και σωματότυπο...
Δεν δουλεύει ο Έλληνας...Φρου φρου και αρώματα είναι οι περισσότεροι...Αυτό είναι στην ιδιοσυγκρασία μας...


περίπου έτσι είναι ...για αυτό είχα γράψει χτες "ας πάρουν 3-4 παίκτες μεταγγραφή στο εξωτερικό για να βελτιωθούν"...
αν βεβαια τα καταφέρουν και δεν τους πιάσει η νοσταλγία του φραπέ.
η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε μετά το 2004. για να ανέβουν επίπεδο οι παίκτες , να ανεβάσουν ρυθμούς οι ομάδες , να γίνουν σωστά πράγματα, υπήρχαν όλες οι προυποθέσεις . Αλλά , αντίθετα π.χ. με το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο διάλεξε το δρόμο μόνο της αρπαχτής ( κλασσική ατάκα του προηγούμενου πρωθυπουργου στην επίσκεψη των πρωταθλητών ευρώπης στο Μαξιμου το 2004 που τους είπε " να κάνετε καλά συμβόλαια τώρα να τους τα αρπάξετε") σε όλα τα επίπεδα.

Και σε παίκτες ( ο Σειταρίδης στα 29 του είναι ο πρώτος παλαίμαχος κάτω των 30 παγκοσμίως, ο Χαριστέας χειροτέρεψε στα πάντα και είναι στα 30, ενώ από τους μικρούς μόνο ο Παπασταθόπουλος έχει αλπίδες εξέλιξης επειδή έφυγε έγκαιρα, αν ο Νίνης μείνει ακόμα 2 σεζόν εδώ θα βαλτώσει οριστικά, όπως έχει βαλτώσει και ο Μήτρογλου με τις "πρωτοτυπίες" στου Ρέντη, η ομάδα δεν έχει κανονικά χαφ αφού οι μικροί δεν παίρνουν ευκαιρίες, εδώ και 10 χρόνια δεν υπάρχει αριστερό χαφ κλπ)

και σε οργάνωση , σε διοικητικό και προπονητικό επίπεδο ( μόνο και μόνο που ο γκαγκάτσης παρέμενε εως πέρυσι φτάνει, οι ποδοσφαιρικές υποδομές που ενισχύθηκαν εξαντλούνται στα προπονητικά του Πανιωνίου στο Κορωπί και του Ατρομήτου ( άντε και σε αυτά που ετοιμάζουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ) , τα λεφτά που παίρνει ο Ρεχάγκελ (για να μην οργανώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο αφού ούτε το παρακολουθεί ούτε έχει κάνει την παραμικρή εισήγηση, ούτε ποτέ έχει συναντηθεί με τους προπονητές της Α κατηγορίας, ούτε καν συνενοείται με τους προπονητές των Ελπίδων και των Νέων , παρά μόνο για να πάρει ή να στείλει κομμένους παίκτες εκεί) και ο Τοπαλίδης ...πείτε μου που αλλού θα τα έβρισκαν πλην Εμιράτων, τα τεράστια ποσά από χορηγίες είτε στην Εθνική είτε στις ΠΑΕ ξοδεύονται στους μανατζαραίους ( γιατί ούτε παικταράδες από το εξωτερικό ήρθαν εκτός 3-4 εξαιρέσεων και μεγάλα , δυσαλάλογα τις αξίας τους συμβόλαια έγιναν στους Ελληνες ) , το θέμα της βίας είναι...κάθε πέρυσι και καλύτερα , και άλλα και άλλα.

τι μένει ? να λέμε ένα μπράβο μόνο που τα καταφέρνουν και βρίσκονται σε μεγάλες διοργάνωσεις και ας είναι και τσουρουκάδες. Και να συνετίζονται και να προσπαθούν όλοι τους ( παράγοντες, προπονητές, παίκτες) να δουλεύουν συνεχώς για να γίνονται καλύτεροι. όταν ο Νικοπολίδης στα 40 και ο Λυμπερόπουλος στα 35, όπως καιο Τζόλε στα 37~38 που σταμάτησε, θεωρούνται καλές λύσεις τότε πολλά πάνε στραβά...

Magnus92
QUOTE(stefan @ Jun 13 2010, 04:55 ) *
τον Φαν Παντελη Μπαστεν Καπετανο?



ενα αμυντικο διδυμο Γκουφυδων που δεν ειχαν ξαναπαιξει

21.gif 21.gif 21.gif 21.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Αφθονος γελοντας . . .

Ζητω η Εθνικη μας ομαδα !!!

1. Οχι αλλες βουβουζέλες... Εχω αρχισει να βλεπω εφιαλτες στον υπνο μου ...

2. Λετε να το σηκωσουν τα αμερικανακια τελικα ;;;
HLR CENATION
QUOTE(nikefalin @ Jun 13 2010, 14:27 ) *
περίπου έτσι είναι ...για αυτό είχα γράψει χτες "ας πάρουν 3-4 παίκτες μεταγγραφή στο εξωτερικό για να βελτιωθούν"...
αν βεβαια τα καταφέρουν και δεν τους πιάσει η νοσταλγία του φραπέ.
η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε μετά το 2004. για να ανέβουν επίπεδο οι παίκτες , να ανεβάσουν ρυθμούς οι ομάδες , να γίνουν σωστά πράγματα, υπήρχαν όλες οι προυποθέσεις . Αλλά , αντίθετα π.χ. με το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο διάλεξε το δρόμο μόνο της αρπαχτής ( κλασσική ατάκα του προηγούμενου πρωθυπουργου στην επίσκεψη των πρωταθλητών ευρώπης στο Μαξιμου το 2004 που τους είπε " να κάνετε καλά συμβόλαια τώρα να τους τα αρπάξετε") σε όλα τα επίπεδα.

Και σε παίκτες ( ο Σειταρίδης στα 29 του είναι ο πρώτος παλαίμαχος κάτω των 30 παγκοσμίως, ο Χαριστέας χειροτέρεψε στα πάντα και είναι στα 30, ενώ από τους μικρούς μόνο ο Παπασταθόπουλος έχει αλπίδες εξέλιξης επειδή έφυγε έγκαιρα, αν ο Νίνης μείνει ακόμα 2 σεζόν εδώ θα βαλτώσει οριστικά, όπως έχει βαλτώσει και ο Μήτρογλου με τις "πρωτοτυπίες" στου Ρέντη, η ομάδα δεν έχει κανονικά χαφ αφού οι μικροί δεν παίρνουν ευκαιρίες, εδώ και 10 χρόνια δεν υπάρχει αριστερό χαφ κλπ)

και σε οργάνωση , σε διοικητικό και προπονητικό επίπεδο ( μόνο και μόνο που ο γκαγκάτσης παρέμενε εως πέρυσι φτάνει, οι ποδοσφαιρικές υποδομές που ενισχύθηκαν εξαντλούνται στα προπονητικά του Πανιωνίου στο Κορωπί και του Ατρομήτου ( άντε και σε αυτά που ετοιμάζουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ) , τα λεφτά που παίρνει ο Ρεχάγκελ (για να μην οργανώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο αφού ούτε το παρακολουθεί ούτε έχει κάνει την παραμικρή εισήγηση, ούτε ποτέ έχει συναντηθεί με τους προπονητές της Α κατηγορίας, ούτε καν συνενοείται με τους προπονητές των Ελπίδων και των Νέων , παρά μόνο για να πάρει ή να στείλει κομμένους παίκτες εκεί) και ο Τοπαλίδης ...πείτε μου που αλλού θα τα έβρισκαν πλην Εμιράτων, τα τεράστια ποσά από χορηγίες είτε στην Εθνική είτε στις ΠΑΕ ξοδεύονται στους μανατζαραίους ( γιατί ούτε παικταράδες από το εξωτερικό ήρθαν εκτός 3-4 εξαιρέσεων και μεγάλα , δυσαλάλογα τις αξίας τους συμβόλαια έγιναν στους Ελληνες ) , το θέμα της βίας είναι...κάθε πέρυσι και καλύτερα , και άλλα και άλλα.

τι μένει ? να λέμε ένα μπράβο μόνο που τα καταφέρνουν και βρίσκονται σε μεγάλες διοργάνωσεις και ας είναι και τσουρουκάδες. Και να συνετίζονται και να προσπαθούν όλοι τους ( παράγοντες, προπονητές, παίκτες) να δουλεύουν συνεχώς για να γίνονται καλύτεροι. όταν ο Νικοπολίδης στα 40 και ο Λυμπερόπουλος στα 35, όπως καιο Τζόλε στα 37~38 που σταμάτησε, θεωρούνται καλές λύσεις τότε πολλά πάνε στραβά...


Eννοειται οτι συμφωνω με εσενα κ το manu 7..Αλλα ξερεις τι γινεται...Αυτα που λες κ που ειναι τα προφανη κ θα τα εβλεπε κ θα τα αναγνωριζε καθε λαος που γνωριζει απο μπαλα εδω στην Ελλαδα τα αγνοουν.Βλεπουν το δεντρο κ χανουν το δασος.Διαβαζω στις εφημεριδες,ακουω κ στα ραδιοφωνα κ αντι να εστιασουν στο αληθινο προβλημα που ειναι η παραγωγη παικτων,οτι πλεων δεν βγαζουμε παικτες ,ασχωλουνται ολοι γιατι δεν ξεκινησε ο Σαλπιγγιδης με το Σπυροπουλο η γιατι εγινε αλλαγη ο Καραγκουνης.Λες κ ο Σαλπιγγιδης ειναι κανας παικταρας που θα αλλαζε το ματς...Δηλ το προβλημα ειναι ο ρεχαγκελ...Πριν το ρεχαγκελ τη εκανε η εθνικη?Πηγαινε πουθενα?Ασφαλως κ εκανε λαθη ο ρεχαγκελ χθες αλλα ο ρεχαγκελ δεν ειμαι το προβλημα.Κ στην μεταρεχαγκελ εποχη το προβλημα θα παραμεινει κ ειναι οτι δεν βγαζουμε παικτες ειδικαν οσον ααφορα το δημιουργηκο κομματι......


Κ μια κουβεντα για την Αγγλια...Δεν μπορω να βλεπω τον Χεσκει μπροστα κ τον ρουνει περιφερειακο.Επισης απαιτειται αλλαγη του συστηματος δεν μπορει να παιζει με τζεραρντ αμυντικο χαφ.Κ οχι Μιλνερ βασικο παλι,καλυτερα να παιξει αμυντικο χαφ...Στη βιλα την ειχε τη θεση...Δυστηχως θα φαμε στην μαπα κ τον καραχερ...
kseplenhs
Θέλω να πω για την ελλαδάρα χτες.το καμάρι του παγκόσμιου αθλητισμού...

τζόρβας: με το που τον είδα με την φωσφοριζέ εμφάνιση κατάλαβα πως κάτι σχεδίαζε.τροχονόμος κανονικός.μένει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να εξελιχθεί σε κυνηγό πεταλούδων.ας ρωτήσει τον μητσάρα τον ελευθερόπουλο για γρήγορη ανέλιξη...

σειταρίδης: τι ζίμενς και βατοπέδια,αυτός είναι το νο1 σκάνδαλο.μάθαμε πως πήγε στον παο τελευταία μέρα των μεταγραφών με παρέμβαση του πιλάβιου και πήρε 700 χιλιάρικα για 5 συμμετοχές.ειλικρινά τέτοιο μισθό/παιχνίδι δεν παίζει να είχε ούτε ο τζόρνταν.βέβαια περιττό να πουμε πως ξαφνικά φύτρωσε στο μουντιάλ ενώ στα προκριματικά δεν είχε συμμετοχές με την εθνική.το παλικάρι ή έχει χοντρό μέσο ή τους έχει πιάσει όλους στον ύπνο

αβραάμ: mvp...μόνο που σε όσα παιχνίδια είναι διακριθής,είτε στον ολυμπιακό είτε στην εθνική,η ομάδα του τρώει τουλάχιστον 2 γκολ.όταν μάθουν όλοι αυτοί που τον βγάζουν mvp πως η δουλειά του είναι να βοηθάει να μην φάμε γκολ ίσως και να πάθουν ένα σοκ.δεν γ@μιέται...m-v-p.τυφλα να'χει ο κομπι μπράιαντ...

τοροσίδης: andreas lagonikakis reloaded 2010.ειδικά όταν κάνει την κούρσα μέχρι το κόρνερ και τραβάει χειροφρενιά για να βγάλει τη σέντρα με το δεξί,είναι για standing ovation.αυτός έχει παρεπιπτόντως 7 εκ. ευρώ ρήτρα.καλό?
επίσης κάθε φορά που εκτελούσε τα στημένα ο σπεσιαλίστας πρέπει ο ζουνίνιο περναμπουκάνο να φτερνιζόταν.

τζ(ι)ολης: ίσως ο κορυφαίος κόφτης όλων των εποχών όταν ο αντίπαλος πέσει πάνω του.βέβαια το να τρέξει να κόψει είναι κάτι που δεν έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής.και πως να το καταφέρει με το αμόνι που έχει καταπιεί απο μικρός...

κστσουράνης: προπονητής μέσα στο γήπεδο.δίνει εντολές σε όλους και παίρνει καλές θέσεις έτσι ώστε να μην χρειαστεί να έρθει η μπαλα πάνω του.
αν τώρα γίνει το μοιραίο και πάρει τη μπάλα,θα τη χάσει σε κλάσματα δευτερολέπτου και μετά αρχίζει να τα χώνει στους άλλους.τότε θυμίζει έντονα θόδωρα παπαλουκά.αν είχαμε και αγκαλίτσες με κορεάτες στο τέλος τότε μιλάμε για alter ego

καπετάνος: θα ήθελα να δω τις φάτσες του καούνου, καραμαλίκη, μπάρκογλου και του αμαέκι ότιτζι μόλις είδαν πως αυτος ο τύπος κατάφερε και είχε συμμετοχή στο μουντιάλ.

καραγκούνης: σωστή η αλλαγή του μιας και δεν αντέχει πάνω απο 45 λεπτά.επομένως ή επλέγεις να τον ξεκινήσεις και να τον βγάλεις στο ημίχρονο ή να τον περάσεις αλλαγή.
πάντως τι σου είναι η εξέλιξη.παλιότερα δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην τον συμπαθούσε.και παικτικά και φυσιογνωμικά.τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένας τύπος που μόνο γκρινιάζει,διαμαρτύρεται,στραβομουτσουνιά
ζει και πέφτει.η δήλωσή του βέβαια μετά τον αγώνα "θα μιλήσω για ΑΥΤΟΝ (τον ρεχάγκελ) μετά το μουντιάλ" δείχνει πόσο αρχηγική στόφα διαθέτει...

για τον ρεχάγκελ τώρα,νομίζω πως το ατού του όλα αυτά τα χρόνια είναι πως εμφάνιζε μια ομάδα που έπιανε το 101% των δυνατοτήτων της.τώρα δεν μπορεί να το κάνει αυτό όπως φαίνεται και δείχνει να έχει κλείσει ο κύκλος του.βέβαια η εικόνα της ομάδας κάνει μπαμ μιας και μιλάμε για παίχτες που και το 99% των δυνατοτήτων τους να πιάσουν σε πιάνει νευρικό γέλιο με την εικόνα.μόνο αν υπερβάλουν τους εαυτούς τους χωνεύονται...
Manu7
QUOTE(kseplenhs @ Jun 13 2010, 19:26 ) *
Θέλω να πω για την ελλαδάρα χτες.το καμάρι του παγκόσμιου αθλητισμού...

τζόρβας: με το που τον είδα με την φωσφοριζέ εμφάνιση κατάλαβα πως κάτι σχεδίαζε.τροχονόμος κανονικός.μένει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να εξελιχθεί σε κυνηγό πεταλούδων.ας ρωτήσει τον μητσάρα τον ελευθερόπουλο για γρήγορη ανέλιξη...

τζ(ι)ολης: ίσως ο κορυφαίος κόφτης όλων των εποχών όταν ο αντίπαλος πέσει πάνω του.βέβαια το να τρέξει να κόψει είναι κάτι που δεν έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής.και πως να το καταφέρει με το αμόνι που έχει καταπιεί απο μικρός...

κστσουράνης: προπονητής μέσα στο γήπεδο.δίνει εντολές σε όλους και παίρνει καλές θέσεις έτσι ώστε να μην χρειαστεί να έρθει η μπαλα πάνω του.
αν τώρα γίνει το μοιραίο και πάρει τη μπάλα,θα τη χάσει σε κλάσματα δευτερολέπτου και μετά αρχίζει να τα χώνει στους άλλους.τότε θυμίζει έντονα θόδωρα παπαλουκά.αν είχαμε και αγκαλίτσες με κορεάτες στο τέλος τότε μιλάμε για alter ego

καπετάνος: θα ήθελα να δω τις φάτσες του καούνου, καραμαλίκη, μπάρκογλου και του αμαέκι ότιτζι μόλις είδαν πως αυτος ο τύπος κατάφερε και είχε συμμετοχή στο μουντιάλ.

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Κλαίω...Α ρε kseplenh...
HLR CENATION


Πλακα πλακα παντως ο μπαρκογλου απο αυτους που πηγαν σιγουρα ειναι καλυτερως.


φετος ειχα πολλες προσδοκιες απο τους ιτς αλλα με απογοητευσαν.περα της πολυ καλης αμυντηκης γραμμης μεσσοεπιθετηκα τιποτα απολυτως ενω ειναι μια πολυ ταλαντουχα ομαδα.Ομαδα που επαιξε χωρις κοφτη,ενω κρασιτς-γιοβανοβιτς-στανκοβιτς-παντελιτς ηταν ολοι τους σε τραγικη μερα.Ο ζιγκιτς απλα σε αλλο γηπεδο.

Οι γκανεζοι με εντυπωσιασαν.Πολυ αθλητικη ομαδα αλλα ξερουν κ μπαλα.Δεν παιζει κ ο εσσιεν.

Το γερμανια-Αυστραλια περιμενω οτι θα ειναι το πρωτο over του ΠΚ...
Παντως η φετινη Γερμανια δεν εχει κιλα σαν ομαδα κ δεν της δεινω τυχη να προχωρησει ιδιαιτερα.Στην αμυνα ειδικα ειναι τραγικη ενω ακομα δεν εχει προπονητη...
T.W.Is.M.
QUOTE(KSNRKO @ Jun 12 2010, 21:47 ) *
Καταλαβε κανεις τι θεση επαιζε ο χαριστεας΄΄


Εδω δεν καταλαβαμε τι αθλημα επαιζε, θα καταλαβουμε τη θεση? Λογικα πασαδορος επαιζε, αλλα σε πολλες φασεις δεν ανεβαινε αρκετα στο φιλε και με μπερδεψε λιγο.
Περα απ την πλακα ομως, ειμαστε μια ομαδα με περιορισμενες δυνατοτητες που ομως κι αυτες φτανουν για να σταθουμε αξιοπρεπως. Αρκει να μην τις εξαφανιζουμε μονοι μας οπως καναμε χτες. Το οτι καποιοι παιχτες μπορουσαν να βοηθησουν παραπανω ειναι δεδομενο. Το ειπατε ολοι απο χτες. Τουλαχιστον ας γινει στα αλλα 2 ματς μηπως καταφερουμε να βαλουμε κανενα γκολ και κανουμε καμια αξιοπρεπη εμφανιση.
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 13 2010, 20:22 ) *
Εδω δεν καταλαβαμε τι αθλημα επαιζε, θα καταλαβουμε τη θεση? Λογικα πασαδορος επαιζε, αλλα σε πολλες φασεις δεν ανεβαινε αρκετα στο φιλε και με μπερδεψε λιγο.
Περα απ την πλακα ομως, ειμαστε μια ομαδα με περιορισμενες δυνατοτητες που ομως κι αυτες φτανουν για να σταθουμε αξιοπρεπως. Αρκει να μην τις εξαφανιζουμε μονοι μας οπως καναμε χτες. Το οτι καποιοι παιχτες μπορουσαν να βοηθησουν παραπανω ειναι δεδομενο. Το ειπατε ολοι απο χτες. Τουλαχιστον ας γινει στα αλλα 2 ματς μηπως καταφερουμε να βαλουμε κανενα γκολ και κανουμε καμια αξιοπρεπη εμφανιση.

Φουνταριστός έπαιζε ρε, μάθε μπαλίτσα... icon_drunk.gif

Το ότι είμαστε ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες είναι γεγονός, το πρόβλημα είναι η εικόνα που εμφανίζουμε. Και βέβαια κάποιες επιλογές είναι προκλητικές, αλλά ήμαρτον δεύτερο μουντιάλ χωρίς βαθμό μοιάζουμε έτοιμοι να κάνουμε, κάτι πρέπει να γίνει...

Στα της ομάδας μου που εχει ελπίδες, γιατί οι Γάλλοι είναι καμμένοι από τον αστρολόγο:
Άμα δείτε τη βασική αμυντική τετράδα της Ολλανδίας να είναι Φαν Ντερ Βιλ, Xέιτινχα, Ματάισεν και Φαν Μπρονκχορστ (αντε του φούστη Μπρααφχάιντ) έχει πολλές ελπίδες η ομάδα. Αν βάλει κανα Μπουλαρούζ και κανά παππού Όοιερ την κάτσαμε.
aegeansheed
H Γκάνα είναι μακράν η πιο τεχνική ομάδα από τις αφρικανικές. Πριν 4 χρόνια είχε εντυπωσιάσει με το passing game της. Το παιχνίδι δεν το είδα. Απογοητευτική η Αλγερία με τον Ali Benarbia να τα χώνει προς παίκτες/προπονητή στην αγγλική τηλεοπτική κάλυψη.

QUOTE(laclipers @ Jun 13 2010, 20:00 ) *
Παντως η φετινη Γερμανια δεν εχει κιλα σαν ομαδα κ δεν της δεινω τυχη να προχωρησει ιδιαιτερα.Στην αμυνα ειδικα ειναι τραγικη ενω ακομα δεν εχει προπονητη...


"Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Φρίντριχ, Κεντίρα, Σβάινστάιγκερ, Οζίλ, Ποντόλσκι, Κλόζε, Μίλερ, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Μερτεζάκερ"

Η σύνθεση που έδωσε ο sport-fm.gr πριν λίγη ώρα....μιλάμε πρέπει να είναι η χειρότερη Εθνική Γερμανίας ever από άποψη ποιότητας
traveller
θα δούμε καλή μπαλίτσα μάλλον, με το γρήγορο γκολ του Ποντόλσκι
Air Kef
Αυτοί οι Γερμανοι ρε γ***ώ μπορεί στα Ευρωπαικά να πατώνουν που και που, αλλά στα Παγκόσμια ότι ρόστερ και να έχουν πάντα κατεβαίνουν και προχωράνε πέρα από τις δυνατότητές τους.
HLR CENATION
Πολυ ωραια μπαλα η γερμανια αλλα πολυ χαζα αντιμετωπιζει το ματς η αυστραλια.Πολλους χωρους εχουν δωσει στους γερμανους που τους εχουν σκοτωσει στο καθετο ποδοσφαιρο...
bballbill
Ο Κλόζε με τα πόδια δεν τη στέλνει μέσα με τίποτα.
Hannibal Lecter
Οι Γερμανοί έβαλαν τα γυαλιά στις υποτίθεται πιο τεχνικές/ποιοτικές ομάδες σήμερα. Πολύ θα ήθελαν η Αργεντινή, η Αγγλία και η Σερβία να έχουν τις εναλλαγές και τους αυτοματισμούς των "ξυλοκόπων" Γερμανων.

Τελικά ο τραυματισμός του Μπάλακα αποδείχτηκε ευτυχής συγκυρία. Χωρίς αυτόν η ομάδα είναι πιο γρήγορη και πιο φρέσκια. Επιπλέον έχει μεγαλύτερη ποικιλία στο παιχνίδι καθώς δεν περνάει υποχρεωτικά σε κάθε επίθεση η μπάλα από τα πόδια του.
Αν η Γερμανία είχε ένα φορ της προκοπής αντί των αστείων Κλόζε, Γκόμεζ, θα την έβαζα στα φαβορί.
Razorblade Fish
QUOTE(Hannibal Lecter @ Jun 14 2010, 00:09 ) *
Οι Γερμανοί έβαλαν τα γυαλιά στις υποτίθεται πιο τεχνικές/ποιοτικές ομάδες σήμερα. Πολύ θα ήθελαν η Αργεντινή, η Αγγλία και η Σερβία να έχουν τις εναλλαγές και τους αυτοματισμούς των "ξυλοκόπων" Γερμανων.

Τελικά ο τραυματισμός του Μπάλακα αποδείχτηκε ευτυχής συγκυρία. Χωρίς αυτόν η ομάδα είναι πιο γρήγορη και πιο φρέσκια. Επιπλέον έχει μεγαλύτερη ποικιλία στο παιχνίδι καθώς δεν περνάει υποχρεωτικά σε κάθε επίθεση η μπάλα από τα πόδια του.
Αν η Γερμανία είχε ένα φορ της προκοπής αντί των αστείων Κλόζε, Γκόμεζ, θα την έβαζα στα φαβορί.

Πιο αστεια και απο τα φορ της ειναι η αμυνα της.Σε δυσκολο ματς θα φανει πιστευω,ταβανι για μενα οι ''8'' για τη Γερμανια.
lamar
Εγω αυτο που θελω να πω εκτος του οτι χαρηκα πολυ την πρεμιερα της ομαδας που υποστηριζω φανατικα στις διεθνεις διοργανωσεις, ειναι οτι Ο Μεξικανος διαιτητης ηταν καταπληκτικος. Πραγματικο ρεσιταλ. Δεν πρεπει σε 90 λεπτα αγωνα να εκανε ουτε ενα λαθος. Πιλαβιε, φερτον μετεγγραφη, να δουμε μετα θα βουταει ο Καραγκουνης? Θα βουταει ο Ντιογκο?

Hannibal Lecter
QUOTE(Razorblade Fish @ Jun 14 2010, 00:25 ) *
Πιο αστεια και απο τα φορ της ειναι η αμυνα της.Σε δυσκολο ματς θα φανει πιστευω,ταβανι για μενα οι ''8'' για τη Γερμανια.


Θα συμφωνούσα αν οι ανταγωνίστριες ομάδες έδειχναν ένα υποφερτό πρόσωπο. Όμως ούτε η Αργεντίνη (με την οποία πιθανότατα θε βρεθεί στους 8), ούτε η Αγγλία με έπεισαν ότι είναι ανώτερες της Γερμανίας.
Αν συνεχίσουν με ανάλογες εμφανίσεις, νωθρές και ανοργάνωτες, τότε ακόμη και ο Μερτεζάκερ με τον Φρίντριχ θα αποδειχτούν ανυπέρβλητα εμπόδια.
HLR CENATION
Oυτε εγω τους πιστευω τους γερμανους.Βρηκε κ τα εκανε.με τοσο χωρο που εδωσαν οι αφελεις αυστραλοι ηταν βουτηρο στο ψωμι των γερμανων...Παντως οι οζιλ-μιλερ το κατι αλλο...
Razorblade Fish
QUOTE(Hannibal Lecter @ Jun 14 2010, 00:37 ) *
Θα συμφωνούσα αν οι ανταγωνίστριες ομάδες έδειχναν ένα υποφερτό πρόσωπο. Όμως ούτε η Αργεντίνη (με την οποία πιθανότατα θε βρεθεί στους 8), ούτε η Αγγλία με έπεισαν ότι είναι ανώτερες της Γερμανίας.
Αν συνεχίσουν με ανάλογες εμφανίσεις, νωθρές και ανοργάνωτες, τότε ακόμη και ο Μερτεζάκερ με τον Φρίντριχ θα αποδειχτούν ανυπέρβλητα εμπόδια.

Εγω πιστευω οτι ακομα και με αυτη την Αργεντινη η Γερμανια θα εχει προβλημα.Πως θα σταματησει ΚΑΙ Μεσι ΚΑΙ Τεβες ΚΑΙ καποιον απο τους Μιλιτο-Ιγκουαιν-Αγκουερο;Δεν βλεπω τον τροπο...Η Γερμανια βρηκε και τα εκανε αποψε.
traveller
Εντάξει, το παιχνίδι δεν ήταν και το πιο ασφαλές για συμπεράσματα αλλά 4 γκολ σε μουντιάλ δε μπορείς να τα πας πάσο. Πιστεύω ότι στο προηγούμενο μουντιάλ ήταν χειρότεροι
OnLy_PAS-AthEnS
Λοιπον,εχουμε και λεμε..

Νοτιος Αφρικη-Μεξικο
Περιμενα το Μεξικο πολυ καλυτερο.Φοβερες μοναδες αλλα σαν ομαδα τιποτα.
Η καημενη η Νοτιος Αφρικη προσπαθησε να δωσει χαρα στον κοσμο αλλα και να θελει δεν μπορει παραπανω
Oυρουγουαη -Γαλλια
Βλεποντας κανεις το ροστερ της Γαλλιας περιμενει ενα μεγαλο φαβορι.Δεν με εντυπωσιασε.Βεβαια απο ενα παιχνιδι δεν κρινεις αλλα....τιποτα το τρομερο!Η Ουρουγουαη φιλοτιμη ομαδα αρκετα καλη αλλα οπως ειπε και ενας φιλος Ουρουγουαη χωρις αποβολη γινεται??...Δεν νομιζω!
Ελλαδα-Νοτια Κορεα
Τζιωλης,Χαριστεας ή μαλλον Αχριστεας που λεει ο Αλεφαντος,Βυντρα δεν κανουν τωρα ουτε για τον Πλατανια Χανιων.
Ο Σωτηρακοπουλος το ειπε...."Μη γελιωμαστε.Καμια ελπιδα"!!!
Η Κορεα αρκετα καλη προσπαθεια ξεροντας τι θελει στο γηπεδο!
Αργεντινη-Νιγηρια
Φαβορι για μενα η Αργεντινη με τον μεγαλο "ΛΙΟ" να κανει τα παντα ασχετα αν δεν πετυχε γκολ!Φοβαμαι στο μεταξυ μας ματς θα ξυπνησουν μνημες 94'.Η Νιγηρια κλασικη Αφρικανικη ομαδα.Τρεξιμο κανοντας τα βασικα αρκετα καλα με εξαιρετικο τερματοφυλακα.
Αγγλια-ΗΠΑ
Επισης ενα φαβορι οπως η Αγγλια δεν εδειξε πολλα πραγματα και υποτημισε τις ΗΠΑ.Συνεχιζει η παραδοση με τα τεραστια ταλεντα σε τερμες η Αγγλια παντως....θα δουμε στη συνεχεια αν μπορει.ΟΙ ΗΠΑ αρκετα καλη ομαδα με προοπτικη για μια καλη πορεια!
Αλγερια-Σλοβενια
Αδιαφορο ματς με τις δυο ομαδες να παιζουν μια καποια μπαλα και την Σλοβενια απλα να νικα.Τιποτα σπουδαιο!.<>.
Γκανα-Σερβια
Ομαδαρες και οι δυο ,εγινε αρκετα καλο ματς με την τιμημενη Γκανα να νικα και στον πανυγηρισμο στο γκολ να νιωθουμε λιγο Μουντιαλ με το χορευτικο!!Ξαναλεω καλες ομαδες και οι δυο!Μπορουν να χτυπησουν προκριση.
Γερμανια-Αυστραλια
Τα λογια περιττα.Αν και δεν γεμιζει το ματι η Γερμανια το χει και θα παει καλα λογικα.Η Αυστραλια στα ιδια με νορμαλ μπαλιτσα και τιποτα παραπανω!

Υ.Γ Κανω υστερογραφο για να πω κατι που λογικα θα συμφωνησετε.Παρατηρω ολες τις ομαδες μεχρι τωρα κα παιζουν γρηγορη μπαλα ασχετα με το ταλεντο της καθεμιας.Εμεις πως γινεται να παιζουμε πιο αργα και απο το θανατο?
Υ.Γ2)ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ!
Υ.Γ3)Το παρελθον της Αργεντινης τοο μελλον της Ελλαδας....
kotzito
Ειλικρινα δεν περιμενα να βαλει χτες 4 γκολ η Γερμανια και να παιξει και τετοια μπαλα.Το ροστερ της βεβαιως σε συγκριση με ομαδες οπως η Αγγλια και η Αργεντινη ισως και η Γαλλια ειναι κατωτερο.Για την συνεχεια παντως πιστευω οτι το ταβανι της ειναι τα προημιτελικα.Εχει ταλεντο η ομαδα,αλλα στα δυσκολα νομιζω οτι με παικτες οπως ο Κεντιρα,ο Οζιλ και ο Μπαντστουμπερ δεν θα μπορεσει να κανει πολλα.Βεβαιως ειναι νωρις για σιγουρα συμπερασματα καθως αλλες ομαδες μπορει να φορμαριστουν πιο μετα.Aυτη η ομαδα που πιστευω οτι φετος μπορει να φτασει ψηλα ειναι η Ολλανδια,αν καταφερουν να κανουν επιτελους το βημα παραπανω.Επισης οι Αγγλοι δειχνουν ικανοι να πανε ψηλα και αν ειχαν και τον Φερντιναντ θα τους εβαζα αναμεσα στα 2-3 φαβορι.
nikefalin
QUOTE
Τα θαύματα εκδικούνται

πηγη : sport24.gr

Η διακοπή των φυσικών νόμων, για να συμβεί κάτι έξω και πέρα από αυτούς, είναι τα θαύματα. Συνεπώς κανείς δεν μπορεί να επενδύει σε μια τέτοια διαδικασία και ακόμα περισσότερο, δε νοείται να υπολογίζει στην επανάληψή της. Επιπλέον είναι ύβρις και αχαριστία για κάποιον που έγινε κοινωνός θαύματος, να επιστρέφει στην προηγούμενη κατάσταση από δική του ευθύνη, απαιτώντας ταυτόχρονα ένα νέο, ακόμα μεγαλύτερο.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο (όχι το ελληνικό πρωτάθλημα) ξόδεψε εύκολα και φτηνά το θαύμα του 2004, ασελγώντας έξι χρόνια πάνω στη μοναδικότητά του, χωρίς κανείς να θυμάται και να υπολογίζει τι υπήρχε πριν και τι ακολούθησε μετά.

Την Άνοιξη του 2004 ο Ρεχάγκελ επέλεξε την αποστολή για το Euro της Πορτογαλίας, αφήνοντας πίσω πάνω από μια ντουζίνα παίκτες που, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω επιλογής του προπονητή, δεν μετείχαν στη διοργάνωση, αλλά είχαν το δικαίωμα με βάση την αξία και την παρουσία τους στα γήπεδα, να σκέφτονται πως θα μπορούσαν να είναι εκεί. Ιδού μερικά ονόματα που ανακαλούνται στη μνήμη πρόχειρα και αβίαστα: Κυργιάκος, Ανατολάκης, Άντζας, Πατσατζόγλου, Κωνσταντινίδης, Ζήκος, Στολτίδης, Λυμπερόπουλος, Αναστασίου, Σαλπιγγίδης, Γεωργάτος, Μαυρογενίδης κλπ.

Τούτη τη φορά ο Γερμανός δεν είχε καν 23 ενεργούς παίκτες. Ο ενεργός ποδοσφαιριστής Πρίττας που με μισό καλό πρωτάθλημα έφτασε μέχρι το Μουντιάλ (καθόλου άδικα), το 2004 δεν υπήρχε ούτε στην τελευταία γωνιά του χάρτη των προεπιλογών. Η ομάδα του ‘04 ήταν καλή, ποιοτική, με ποικιλία εναλλακτικών λύσεων, όπως ο Τσιάρτας, ο Νικολαϊδης, ο Παπαδόπουλος, ο Γεωργιάδης, ο Βρύζας. Δεν ήταν η θεωρητικά καλύτερη του τουρνουά. Από ένα σημείο και μετά όμως έδειξε πως ήταν ικανή να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές της. Και το έκανε, έστω ως θαύμα.

Στη Νότιο Αφρική δεν υπάρχει ούτε η ποιότητα, ούτε οι λύσεις της Πορτογαλίας. Ακόμα και εκείνοι που απέμειναν από το 04, δεν έχουν τη φρεσκάδα, τις δυνάμεις ή και τις φιλοδοξίες που είχαν τότε. Για ποιό λόγο φταίει τόσο τώρα (ειδικά τώρα) ο Ρεχάγκελ; Τα ίδια ακριβώς έκανε και στην Πορτογαλία. Με το ίδιο στιλ έπαιζε και ας είχε καλύτερο υλικό, τις εμμονές του τις είχε, τις παράδοξες επιλογές ενδεκάδας τις έκανε όπως και κάτι ασύλληπτες εμπνεύσεις στις αλλαγές. Αυτα κάνει και τώρα. Διότι
όντως είναι δύσκολο ή και αδύνατον “να μάθει νέα κόπλα το γέρικο σκυλί”.

Ούτε στα θετικά του άλλαξε, για όσα δηλαδή επί χρόνια αποθεώνονταν. Όσο καλός ή κακός ήταν τότε, είναι και τώρα. Τι αξιοποίησε όμως το ελληνικό ποδόσφαιρο από την επιτυχία του 2004; Απολύτως τίποτα. Απέτυχε να πείσει τον Έλληνα γονιό να εμπιστευτεί το ταλαντούχο παιδί του στις Συλλογικές ή ιδιωτικές Ακαδημίες, που επιβεβαίωσαν την έλλειψη εμπιστοσύνης με απουσία ταυτότητας, οργάνωσης και εξέλιξης, αναδεικνύοντας μόλις δύο παίκτες σε έξι χρόνια. Τον Νίνη που από ανάγκη τον προώθησε ο Μουνιόθ και ως ένα βαθμό τον Μήτρογλου, που τα βασικά τα έμαθε στη Γερμανία.

Οι ελληνικές ομάδες έκαναν μετά το 2004 “κοιλιά” στις ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις, ενώ προοδευτικά έφτασαν να εμπιστεύονται ξένους (κοινοτικούς και μη) σε ποσοστό 60, 70 ή και 80% του δυναμικού τους. Ταυτόχρονα ανακαλύφθηικε η πατέντα “ξενητεμένος διεθνής”, για παίκτες που συντηρούνται, εσχάτως, ποδοσφαιρικά, σε β διαλογής ομάδες του εξωτερικού ή και του εσωτερικού για να επανδρώνουν την Εθνική. Γιατί λοπόν φορτώσαμε αυτή την Εθνική με προσδοκίες και προστακτικές τύπου: νικήστε, σκίστε, θυμηθείτε το 2004 και άλλα τέτοια επηρμένα.

Πριν έξι χρόνια το ποδόσφαιρο χάρισε στην Ελλάδα το πετράδι του στέμματος της παραδοξότητάς του. Η ιστορία έκλεισε τα μάτια και επέτρεψε να συμβεί ένα θαύμα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ανταπέδωσε ούτε με ένα ευχαριστώ, με τη μορφή της ελάχιστης αξιοποίησης εκείνων των δώρων. Απλα τα γλέντησε χαβαλεδιάρικα μέχρις ευτελισμού τους, χωρίς να υπολογίζει πως η ιστορία, το ποδόσφαιρο και τα θαύματα, όταν υπάρχει λόγος, εκδικούνται.

Στέφανος Κούμπης
LFO
Μπορει οι Αυστραλοι σημερα να δωσανε χωρους στους Γερμανους , μπορει να μεινανε με 10 αλλα η Γερμανια εχθες εδειξε σχεδιο αγωνιστικο. Δεν ξερω μεχρι που θα φτασουν αλλα να τους υποτιμησεις δεν μπορεις. Σιγουρα η απουσια μπαλακ τους βοηθα κι ειναι γεγονος οτι εκαναν σε ενα ματς οσες καθετες εκαναν ολοι οι υπολοιποι στα προηγουμενα ματς.

Ο Κκλόζε μπορει να μην αρεσει σε καποιυς αλλα σκοραρει σε ολες τις μεγαλες διοργανωσεις και ο Λαμ τον βρισκει στην κεφαλα με κλειστα τα ματια....

Ο οποιος Λαμ ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ....αυτο βεβαια δεν περιμεναμε το μουντιαλ να το δουμε....

SG3ptshooter
QUOTE(kotzito @ Jun 14 2010, 09:43 ) *
οι Αγγλοι δειχνουν ικανοι να πανε ψηλα και αν ειχαν και τον Φερντιναντ θα τους εβαζα αναμεσα στα 2-3 φαβορι.

μόλις χάσανε και το συνήθη ύποπτο Λέντλι Κινγκ, που για άλλη μια φορά προδίδεται από τραυματισμό.. Και πλέον πάνε για το επικίνδυνο δίδυμο Τέρι Κάραχερ, εγώ θα βαζα Ντόσον. Για μένα είναι μεγάλο λάθος που δεν πήρε το Ζαγκιέλκα, ας έχασε τη μισή χρονιά, είναι πολύ καλός στόπερ.
Air Kef
QUOTE
Και πλέον πάνε για το επικίνδυνο δίδυμο Τέρι Κάραχερ,



Γιατί επικίνδυνο;
Νομίζω πως είναι καλύτερο από αυτό με τον Κινγκ.
Hannibal Lecter
Ζω για να ξαναδώ τον ηρωϊκό Τζέιμι Κάραχερ να εκτελεί πέναλτυ. w00t.gif
lamar
QUOTE(Air Kef @ Jun 14 2010, 11:39 ) *
Γιατί επικίνδυνο;
Νομίζω πως είναι καλύτερο από αυτό με τον Κινγκ.


Μη νομιζεις, ειναι καλυτερο. Απο τη στιγμη που χτυπησε ο Φερντιναντ, αυτοι οι δυο πρεπει να ειναι οι στοπερ της Αγγλιας.

Πρεπει και οι δυοι μαζι να εχουν παιξει καμια 150αρια ματς σε τοσο υψηλο επιπεδο και με την πλατη στο τοιχο.

@ SG3ptshooter

Ο Καπελο δεν ειναι βλακας και ξερει οτι στις μεγαλες διοργανωσεις παιζουν οι μπαρουτοκαπνισμενοι και οχι παικτες τυπου Ντοσον, και Γιαγκιελκα.

Οι Αγγλοι παιζουν μονιμως με την πλατη στον τοιχο σε καθε μουντιαλ καθως αν τους ρωτησεις θα σου πουν οτι επρεπε να εχουν κατακτησει γυρω στα 8 μουντιαλ.

Ε, αν εβαζες τον Γιαγκιελκα που σαν μεγαλυτερα ματς της καριερας του ηταν τα Σεφιλντ Γιουναιτεντ - Σεφιλντ Γουενσντει και τωρα τα Λιβερπουλ - Εβερτον, μαλλον θα κατουριοταν πανω του, οπως ακριβως συνεβη με τον Γκριν.
LFO
Ο Ντωσον ειδικα ειναι μεγάλη τρύπα πισω...ασε που ειναι φλωρος του κερατα, πως θα μαρκαρει κανενα εγκληματια φορ αν χρειαστει??

Υ.Γ : Τον κανανε και αρχηγο στην Τοττεναμ τον αρχιφλωρο γμτ.... wacko.gif
SG3ptshooter
Έχετε το επιχείρημα της εμπειρίας δε λέω, αλλά ο Ντόσον ψηφίστηκε καλύτερος πάικτης της Τότεναμ φέτος, έφαγε Μπασόνγκ, Κινγκ και Γουντγκέιτ και πήρε τη φανέλα βασικού σπίτι, έγινε αρχηγός, ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας στην πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και επιβραβεύτηκε με μεγαλύτερο σε απολαβές συμβόλαιο έως το 2015 για να μην τον χάσουν για καμιά από τις Μάντσεστερ το καλοκαίρι, τώρα που ξοδεύουν οι Άραβες και φεύγει κι ο Βίντιτς.
Ο Κάραχερ μπορείς να πεις είτε ότι παρασύρθηκε από τη μετριότητα της Λίβερπουλ είτε ότι δεν απέδωσε κι ο ίδιος. Είναι 32 και έχει χάσει σε έκρηξη.
Ο Κάραχερ είχε να παίξει επίσημο αγώνα με την εθνική 3-4 χρόνια είχε αποχωρήσει επί Μακ Λάρεν γιτατί ήθελε να παίζει μόνο στόπερ. Όταν του ζήτησε ο Καπέλο να επιστρέψει αυτός αρνήθηκε, αλλά δεν τον πολυπίεσαν γιατί δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με αρκετούς άλλους διεθνείς. Έπειτα ο Ντόσον είναι πιο έξυπνος (αυτό αν δεν τον πας με τπτ μεταφράζεται και σε "φλώρος" rolleyes.gif ) και χρειάζεται να καλύπτει τους χώρους δίπλα στον Τέρυ, που μπορεί να είναι τρομερός κεφαλοσφαιριστής, να έχει πολύ καλό τάκλιν και να μαρκάρει σα σκύλος αλλά το λάθος το έχει. Όχι το τσαφ, τη λάθος εκτίμηση της φάσης. Γι' αυτό είναι απαραίτητος ο Φέρντιαντ δίπλα του στην Εθνική, όπως δε μπορούσε μόνος του χωρίς το Ρίο στη Μάντσεστερ Γιουτιντί και ο Βίντιτς. Με δίδυμο τον Κάραχερ και τον Τέρυ ίσως κόψεις πιο πολλές μπάλες νωρίς και θα βγάζουν μεγάλη πίεση, αλλά οι αντίπαλοι αν αλλάξουν καλά τη μπάλα θα βγάλουν περισσότερα τετ α τετ χωρίς την κάλυψη χώρων του εξυπνότερου και με καλύτερες τοποθετήσεις Ντόσον.

Συγγνώμη που σας κούρασα και βασικά κανένας μας δεν έχει δίκιο μέχρι να δούμε τι θα συμβεί στο γήπεδο, αν θα δικαιωθεί η επιλογή του Ιταλού στα δύσκολα ματς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.