Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΟΣ 2012-13
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
bigmack
Σήμερα είδα το ματσάκι στην Πεντέλη,νομίζω πάντως με αυτά που άκουσα που γίνανε στο σαλούν ότι διάλεξα λάθος ματς, τεσπα, το θέαμα στην Πεντέλη δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε όμως υπήρχε αρκετή ένταση και πάθος! Αναμφισβήτητα η ομάδα της νίκαιας πολύ καλήτερη και σε βάθος πάγκου αλλά και επιθετικές λύσεις, η ομάδα της Πεντέλης αξιόμαχη αλλά μονοδιάστατη..στην επίθεση τα περιμένουν όλα από την παλιά καραβάνα τον μεγα Τάσο! Πόσο να αντέξει πιά! Μου φάνηκαν πάντως και οι δύο ομάδες αρκετά ντεφορμέ, λογικό εν μέρει λόγω προετοιμασίας και της πρεμιέρας. Νομίζω πάντως οτι η εκπληξη του πρωταθλήματος θα είναι το Κορωπί.. Είδωμεν.. Καλή συνέχεια και καλή αρχη σε όσους δεν ξεκίνησαν ακόμη!! καλό βράδυ
PetranG3
Πεντελη - ΙΩΝΙΚΟΣ...Παρουσιαση του αγωνα

http://ionikosbc.blogspot.gr/2012/10/76-65.html
POLIS KALLITHEAS
Eυχαριστούμε και επισήμως την ομάδα της Καλαμάτας καθώς και το φίλαθλο κοινό της για την άριστη φιλοξενία.Συγχαρητήρια επίσης για την όμορφη ατμόσφαιρα που μας χαρίσετε να αγωνισθούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο χειροκροτώντας και τις δύο ομάδες στο τέλος
basketikos
«Είμαστε μια ομάδα που έχει μεγάλους στόχους»

Ο Νίκος Βούλγαρης μιλάει στο επίσημο site της ομάδας για το μεγάλο διπλό στην Πεντέλη και την σπουδαία φετινή προσπάθεια.
(http://ionikosbc.blogspot.gr)
---------------------
Οι πρώτες εντυπώσεις, μετά τη νίκη επί της Πεντέλης;
Ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα, όπως όλες οι πρεμιέρες. Εμείς είμαστε μια ομάδα που έχει μεγάλους στόχους. Αν και είναι νωρίς ακόμα, τέτοια παιχνίδια είναι κομβικά γιατί όταν ξεκινάς με εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία. Η ψυχολογία μας είναι αρκετά ανεβασμένη.

Για τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ;
Ο κόσμος ήταν υπέροχος. Μακάρι να συνεχίσει να είναι κοντά μας και φυσικά να τον ζεστάνουμε κι εμείς όσο γίνεται, με περισσότερες νίκες.

Επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Εργοτέλη στον Πλάτωνα. Τι σκέφτεσαι για το επερχόμενο παιχνίδι;
Ο κόσμος να μας βοηθήσει και σ’ αυτό το παιχνίδι και να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται στην ομάδα. Αξίζει αυτή η προσπάθεια. Πραγματικά, εγώ θεωρώ ότι στο τέλος θα τους κάνουμε χαρούμενους. Από κει και πέρα, είναι ένα παιχνίδι που κι αυτό θα είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί για να πετύχουμε το στόχο μας.
-----------------------
gspara
Mεγαλη ματσαρα στο Λιβαδεια-Κορωπι 104-97 στην παραταση με 40π του Δημητριαδη.
Περιμενουμε ενημερωση απο τα παιδια του Ιωνικου γιατι απ'οτι διαβαζω ο Εργοτελης πρεπει να ηταν σκληρο καρυδι.
MBANDA
QUOTE(gspara @ Oct 21 2012, 21:19 ) *
Mεγαλη ματσαρα στο Λιβαδεια-Κορωπι 104-97 στην παραταση με 40π του Δημητριαδη.
Περιμενουμε ενημερωση απο τα παιδια του Ιωνικου γιατι απ'οτι διαβαζω ο Εργοτελης πρεπει να ηταν σκληρο καρυδι.

Νίκη με 5 πόντους για τον Ιωνικό που είχε πολλές λύσεις από την περιφέρεια (πάνω από 10 3ποντα).
Πολύ δυνατός και ο Εργοτέλης. Έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει αρκεί να μαζεύει νίκες μακρυά από την Κρήτη.
basketikos
QUOTE(MBANDA @ Oct 21 2012, 23:36 ) *
Νίκη με 5 πόντους για τον Ιωνικό που είχε πολλές λύσεις από την περιφέρεια (πάνω από 10 3ποντα).
Πολύ δυνατός και ο Εργοτέλης. Έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει αρκεί να μαζεύει νίκες μακρυά από την Κρήτη.


Πολύ δυνατο ματς στον Πλάτωνα. Περασαμε με +10 στο Α δεκάλεπτο, και σε συνδυασμο με το αποτελεσμα που είχε ο Εργοτέλης την πρωτη αγωνιστική, μάλλον τον υποτιμήσαμε. Στο 30 βρεθηκαμε πίσω, αλλά καλυτεροι στο τελευταίο δεκαλεπτο πήραμε την νίκη. Αρκετοι παικτες με διψηφιο αριθμό πόντων, και πλουραλισμός, δείχνουν οτι το βάθος της Ομάδας εναι σημαντικό. 2η νίκη και συνεχίζουμε - αν ειχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση σε 2-3 δεκαλεπτο, θα είχαμε αποφύγει και το όποιο αγχος εκανε την εμφάνιση του.

Αλλά ο Εργοτέλης - εχει καλο προπονητή εξ' αλλου - είναι αξιόμαχος, πολύ 'ομάδα' θα έλεγα, και θα κάνει πολλές νίκες. Ισως και αυτος αιφνιδιασθηκε στην Α αγωνιστική με τον Παπάδο Γέρας κατι που μας παρέσυρε σε μια αισιοδοξια του τύπου 'παμε για περιπατο'.

Η νικη του Παπάδου (επι του Μιλωνα) δειχνει οτι ειμαστε σε πολυ δυσκολο Ομιλο (βάλε και τι εγινε στο Σαμος-Πεντελη (1) και στο Λειβαδια-Κορωπι (1 στην παραταση), υπάρχουν σιγουρα 8-9 ισοδυναμες ομάδες. O υποβιβασμος, η καλή πορεια, η ανοδος θα απεχουν πολυ λιγο μεταξύ τους.

Το ιδιαίτερα καλο για εμάς: Ο ΚΟΣΜΟΣ εχει αγκαλιάσει την Ομάδα - ο Πλάτωνας ειχα μια πολύ ωραια εικονα/και κλιμα, κατάμεστη η ξύλινη, αρκετος κόσμος στην πλευρά της εισόδου - και έχει απαιτήσεις. Η Ομάδα έχει μπροστά της μια προ(σ)κληση: να τον ζεστανει ακόμα περισσότερο, γιατι το αξίζει.

ΥΓ1. Είναι πάντα χαρά μας να ερχονται τα παιδια που έχουν φορέσει την φανέλλα μας να βλέπουν την Ομάδα που τους φιλοξένησε -ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!
ΥΓ2. Ειναι επίσης χαρά μας να ερχονται και τα παιδιά που δεν ηρθαν τελικά σε εμας και διαπρέπουν στην Α1. Θα συναντηθούμε στα σαλόνια ελπίζω.
Hotter
Ο παπαγος πόσο ήρθε;
basketikos
Ιωνικός Νικαίας - Εργοτέλης 78-73
Διαιτητές: Μαντήλας - Λογοθέτης.
Τα δεκάλεπτα: 27-19, 41-37, 54-57, 78-73.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Μισιακός): Αλεξίου 11 (3), Μπουρτζουκλής 2, Φρουσκλιάς 5 (1), Ντακούλιας 12 (2), Βούλγαρης 14 (3), Παπαϊωσήφ 11, Στουραϊτης, Θυμνιός 10, Τόλιας 4 (1), Φιλιππόπουλος 9, Κάκκας, Καρτζόγλου, Θωμάς
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης): Χαριτάκης, Βαρνάβας 2, Ξενάκης 13, Σκάνδαλος Γ., Φλιάτης 9 (1), Καραλής 12, Κομψέλης, Τσαμπάς 7, Χαλκιαδάκης 4, Γρύλλος 7 (1), Σκάνδαλος Χ. 16 (2), Σταθάκης.

Τα αποτελέσματα:
Πολυκράτης - Πεντέλη 63-58
Λιβαδειά - Κορωπί 104-97 (88-88κ.α.)
Παναγίτσα - Παπάγου 58-69
Ιωνικός Νίκαιας - Εργοτέλης 78-73
Παπάδος Γέρας - Μίλωνας 64-53
Ρεπό: Ιεράπετρα

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες):
Παπάδος Γέρας 4, Ιωνικός Νικαίας 4, Παπάγου 4,
Μίλωνας 3, Λιβαδειά 3,
Πεντέλη 2, Εργοτέλης 2, Παναγίτσα 2, Πολυκράτης 2,
Κορωπί 1,
Ιεράπετρα 0.

- Η Ιεράπετρα έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.
- Ο Πολυκράτης έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
- Ιεράπετρα και Κορωπί έχουν κάνει το ρεπό τους.

Η επόμενη αγωνιστική (3η, 04/11): Κορωπί - Παναγίτσα, Παπάγου - Παπάδος Γέρας, Μίλωνας - Ιωνικός Νικαίας, Εργοτέλης - Πολυκράτης, Πεντέλη - Ιεράπετρα.
Ρεπό: Λιβαδειά
PetranG3
Η παρουσιαση του Ιωνικος - Εργοτελης απο τη μερια του Ιωνικου

http://ionikosbc.blogspot.gr/2012/10/78-73.html#more

PetranG3
http://ionikosbc.blogspot.gr/2012/10/blog-post_23.html


«Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι»

O Γιώργος Αλεξίου μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο blog της ομάδας.


Δυο λόγια για το παιχνίδι και για την αγχωτική νίκη επί του Εργοτέλη.
Είναι σημαντικό να κερδίζουμε ακόμα κι όταν δεν είμαστε καλοί. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Είναι θέμα ομοιογένειας. Είμαστε πολύ καλοί παίκτες. Πρέπει να βρούμε τους ρόλους μας, τη χημεία μας. Χρειάζεται χρόνος. Έχουμε μια διακοπή 15 ημερών και θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Πάμε στο Μίλωνα σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε και συνεχίζουμε, δεν φοβόμαστε τίποτα.

Σε ποιο σημείο θεωρείς ότι αντιμετωπίσαμε δυσκολίες σήμερα (Κυριακή);
Νομίζω ότι η μαχητικότητα του Εργοτέλη που προερχόταν από ήττα ήταν ένας παράγοντας. Όταν μία ομάδα ξεκινάει με 0/2 νίκες στη Γ’ Εθνική και μάλιστα σε ένα γκρουπ πολύ δύσκολο, αυτό τους έκανε επιθετικούς. Εμείς πάλι δεν το περιμέναμε τόσο. Τίποτα όμως δεν είναι εύκολο στο μπάσκετ.

Όταν η διαφορά έφτασε τους 8 πόντους υπέρ του Εργοτέλη, στην τελευταία περίοδο, φοβήθηκες;
Όχι. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα.

Για τη συμπαράσταση του κόσμου σήμερα (Κυριακή);
Ο κόσμος ειδικά εδώ πέρα (κλ. Πλάτωνα) είναι κλειδί. Αλλά όχι μόνον εδώ γιατί απ’ ότι βλέπω μας ακολουθεί όπου μπορεί. Είναι χρήσιμος και καθοριστικός και το χρειαζόμαστε πάντα.

Επόμενο παιχνίδι με τον Μίλωνα, μετά από διακοπή στο πρωτάθλημα. Σε προβληματίζει αυτό;
Δεν φοβόμαστε κανέναν. Η διακοπή μας ευνοεί. Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά και μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι.
PetranG3
http://www.basketworld.gr/2012/11/blog-post_9832.html

Μια ερωτηση κι αν θελει καποιος απανταει...Εκει στον Παπαγο, ποιο το σκεπτικο της εν λόγω ανακοίνωσης με τέτοιο πομπώδη τίτλο, στο ενδιάμεσο μιας αγωνιστικης εβδομάδας...3 μέρες μετα το παιχνιδι με τη Γερα και 4 πριν το παιχνιδι με τον Ιωνικο στον Πλατωνα...

"Θα θέλαμε και εμείς εκτός έδρας να μας αντιμετωπίζουν όπως τους αντιπάλους μας στη δική μας έδρα".

Τι θελει να πει ο ποιητης μ αυτο..;


Καποιος αρκετα κακοπροαιρετος θα ελεγε οτι γινεται προσπαθεια να φτιαχτει κλιμα...
Σε καθε περιπτωση ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο. Εμεις απο την πλευρα μας, θα ειμαστε οπως πρεπει για να υποδεχθουμε μια ιστορικη ομαδα και να διεξαχθει ενα παιχνιδι ανταξιο της ιστοριας των 2 ομαδων...
Gen
Το βιολι με τους διαιτητες εχει ξεκινησει απο περσυ οπου ερχεται ο καθε ανυπαρκτος μεσα στο Σαλουν γεματο κοσμο κ σφυριζει 40-60 στην καλυτερη... Δν ειναι θεμα κλιματος, ειμαι θεμα ισονομιας!!! Φαντασου οτι κ οι 2 ομαδες που επαιξαν στο Σαλουν φετος εβγαλαν ευχαριστηρια ανακοινωση, φαντασου ποσο καλα τους επαιξαν... Και οχι δν χασαμε απο τους διαιτητες απο τον Παπαδο, ημασταν κ εμεις κακοι κ πολυ αστοχοι, σε καμια περιπτωση δεν θελουμε ευνοια, ΙΣΟΝΟΜΙΑ θελουμε. Μακαρι να γινει ενα καλο ματς κ να νικησει ο πραγματικα καλυτερος. Και για να κλεισω, ΟΛΟ το γηπεδο την κυριακη χειροκροτησε τον Γερα, παρ´οτι χασαμε... Αυτος ειναι ο φιλαθλος κοσμος του Α.Σ.Παπαγου...
PetranG3
Νέο site του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

http://ionikosbc.gr/
leonkalf
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Χθες βρέθηκα στο γήπεδο του Πλάτωνα στη Νίκαια και είδα το ματς Ιωνικός Ν.-Παπάγος. Ντέρμπι από τα παλιά θα λέγαμε, με 2 ιστορικές ομάδες που τα τελευταία έχουν πέσει σε χαμηλότερες κατηγορίες αλλά δείχνουν ότι αρχίζουν να σηκώνουν ξανά κεφάλι και να κάνουν βήματα προόδου.

Ο Ιωνικός δίκαια κέρδισε χθες. Έδειξε καλύτερη ομάδα στο παρκέ και ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία σίγουρα. Ο Παπάγος στάθηκε καλά, προσπάθησε, το πάλεψε αλλά είχε πολλά αμυντικά προβλήματα που θεωρώ ότι όσο και να έπαιζαν οι 2 ομάδες το παιχνίδι θα το έχανε.

Και οι 2 ομάδες έχουν σαφώς πολλά περιθώρια βελτίωσης.. Ο Ιωνικός έκανε αρκετά λαθάκια χαζά (αν μου επιτρέπεται η έκφραση), που σίγουρα στο μέλλον δεν θα υπάρχουν. Επίσης είχε σε κακή μέρα το βασικό του όπλο τον Βούλγαρη και τα 4αρια του (Τόλιας-Θυμνιός) δεν τράβηξαν όσο θα περίμεναν. Γενικά, είδα στον Ιωνικό πολύ βάθος, μπορεί ο coach να βάζει στο παρκέ πολλά και διαφορετικά σχήματα, να αλλάζει παίκτες χωρίς να χάνει ποιότητα και θεωρώ ότι στη Νίκαια θα ζήσουν άλλη μια σπουδαία χρονιά. Και με τον κόσμο στο πλευρό του, δίνοντας μπασκετική ώθηση με τη φωνή του και το χειροκρότημα (χθες η κεντρική εξέδρα ήταν γεμάτη) μπορεί να κοιτάζει στην κορυφή. Πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου, θα δούν (όσοι πηγαίνουν γήπεδο) καλό μπασκετ από τον Ιωνικό. Πέρα από νίκες, ανόδους κλπ μετράει και να ευχαριστιέσαι τις Κυριακές στο γήπεδο. Το ρόστερ και αυτά που είδα αυτό μου βγάζουν.

Μου άρεσε πολύ χθες ο Φρουσκλιάς του Ιωνικού. Φοβερή εμφάνιση! Τον παίκτη δεν τον ήξερα, είδα από τα πρώτα λεπτά του στο παρκέ ένα πολύ μπασκετικό παιδί, αθλητικό κορμί, να τρέχει πολύ καλά το γήπεδο, πολύ καλό σουτ, καλό drive και τελειώματα, δυνατός στο rebound, και παίζει πολύ καλά και στο 3 και στο 4. Αν είναι έτσι συνεχώς, ο Ιωνικός έκανε μια εξαιρετική μεταγραφή!



Ο Παπάγος έχει πρόβλημα στο transition game, καθότι έχει 2 βαριά κορμιά στο 5 (Υφαντής, Γιαννιώδης) και οι περιφερειακοί του δεν μπορούσαν (ή δεν ήθελαν να σταματήσουν τουλάχιστον με φάουλ) να αναχαιτίσουν το γρήγορο παιχνίδι στο transition των Αλεξίου-Ντακούλια που περνούσαν και ή τελειώναν φάσεις ή μοίραζαν μπάλες πολύ πολύ άνετα.. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαν ξοδέψει φάουλ για να σταματάνε τον αιφνιδιασμό του Ιωνικού. Ακόμα και στο 5-5 τα ρήγματα από διεισδύσεις των κοντών Ιωνικού ήταν συνεχή και δεν βρήκανε ποτέ λύση.
Παναγιωταράκος-Υφαντής μου θύμισαν άλλες εποχές (δεκαετία '90) και με πήγαν πίσω στα παιδικοεφηβικά μου χρόνια... Ωραίες τότε εποχές με δυνατό στην Ελλάδα μπάσκετ και αυτά τα παιδιά ήταν πρωταγωνιστές! Μπράβο τους που κρατιούνται και παίζουν ακόμα. Ο Παναγιωταράκος είναι ακόμα πολύ αθλητικός, το κορμί του σε εξαιρετική κατάσταση, θα βοηθήσει πολύ. Χθες πάντως δεν πήρε πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες.
Μου άρεσε ο Αρσένης, καλό 3αρι, καλό σουτ.

Ωραίο απόγευμα Κυριακής, ευελπιστώ να δω και άλλα τέτοια παιχνίδια και καλύτερα.
POLIS KALLITHEAS
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
aionio talento
QUOTE(leonkalf @ Nov 12 2012, 09:42 ) *
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Χθες βρέθηκα στο γήπεδο του Πλάτωνα στη Νίκαια και είδα το ματς Ιωνικός Ν.-Παπάγος. Ντέρμπι από τα παλιά θα λέγαμε, με 2 ιστορικές ομάδες που τα τελευταία έχουν πέσει σε χαμηλότερες κατηγορίες αλλά δείχνουν ότι αρχίζουν να σηκώνουν ξανά κεφάλι και να κάνουν βήματα προόδου.

Ο Ιωνικός δίκαια κέρδισε χθες. Έδειξε καλύτερη ομάδα στο παρκέ και ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία σίγουρα. Ο Παπάγος στάθηκε καλά, προσπάθησε, το πάλεψε αλλά είχε πολλά αμυντικά προβλήματα που θεωρώ ότι όσο και να έπαιζαν οι 2 ομάδες το παιχνίδι θα το έχανε.

Και οι 2 ομάδες έχουν σαφώς πολλά περιθώρια βελτίωσης.. Ο Ιωνικός έκανε αρκετά λαθάκια χαζά (αν μου επιτρέπεται η έκφραση), που σίγουρα στο μέλλον δεν θα υπάρχουν. Επίσης είχε σε κακή μέρα το βασικό του όπλο τον Βούλγαρη και τα 4αρια του (Τόλιας-Θυμνιός) δεν τράβηξαν όσο θα περίμεναν. Γενικά, είδα στον Ιωνικό πολύ βάθος, μπορεί ο coach να βάζει στο παρκέ πολλά και διαφορετικά σχήματα, να αλλάζει παίκτες χωρίς να χάνει ποιότητα και θεωρώ ότι στη Νίκαια θα ζήσουν άλλη μια σπουδαία χρονιά. Και με τον κόσμο στο πλευρό του, δίνοντας μπασκετική ώθηση με τη φωνή του και το χειροκρότημα (χθες η κεντρική εξέδρα ήταν γεμάτη) μπορεί να κοιτάζει στην κορυφή. Πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου, θα δούν (όσοι πηγαίνουν γήπεδο) καλό μπασκετ από τον Ιωνικό. Πέρα από νίκες, ανόδους κλπ μετράει και να ευχαριστιέσαι τις Κυριακές στο γήπεδο. Το ρόστερ και αυτά που είδα αυτό μου βγάζουν.

Μου άρεσε πολύ χθες ο Φρουσκλιάς του Ιωνικού. Φοβερή εμφάνιση! Τον παίκτη δεν τον ήξερα, είδα από τα πρώτα λεπτά του στο παρκέ ένα πολύ μπασκετικό παιδί, αθλητικό κορμί, να τρέχει πολύ καλά το γήπεδο, πολύ καλό σουτ, καλό drive και τελειώματα, δυνατός στο rebound, και παίζει πολύ καλά και στο 3 και στο 4. Αν είναι έτσι συνεχώς, ο Ιωνικός έκανε μια εξαιρετική μεταγραφή!



Ο Παπάγος έχει πρόβλημα στο transition game, καθότι έχει 2 βαριά κορμιά στο 5 (Υφαντής, Γιαννιώδης) και οι περιφερειακοί του δεν μπορούσαν (ή δεν ήθελαν να σταματήσουν τουλάχιστον με φάουλ) να αναχαιτίσουν το γρήγορο παιχνίδι στο transition των Αλεξίου-Ντακούλια που περνούσαν και ή τελειώναν φάσεις ή μοίραζαν μπάλες πολύ πολύ άνετα.. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαν ξοδέψει φάουλ για να σταματάνε τον αιφνιδιασμό του Ιωνικού. Ακόμα και στο 5-5 τα ρήγματα από διεισδύσεις των κοντών Ιωνικού ήταν συνεχή και δεν βρήκανε ποτέ λύση.
Παναγιωταράκος-Υφαντής μου θύμισαν άλλες εποχές (δεκαετία '90) και με πήγαν πίσω στα παιδικοεφηβικά μου χρόνια... Ωραίες τότε εποχές με δυνατό στην Ελλάδα μπάσκετ και αυτά τα παιδιά ήταν πρωταγωνιστές! Μπράβο τους που κρατιούνται και παίζουν ακόμα. Ο Παναγιωταράκος είναι ακόμα πολύ αθλητικός, το κορμί του σε εξαιρετική κατάσταση, θα βοηθήσει πολύ. Χθες πάντως δεν πήρε πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες.
Μου άρεσε ο Αρσένης, καλό 3αρι, καλό σουτ.

Ωραίο απόγευμα Κυριακής, ευελπιστώ να δω και άλλα τέτοια παιχνίδια και καλύτερα.



Αψογη αναλυση !! μιας και βρεθηκα στο γηπεδο ειναι ακριβως ετσι και καποιος με αποκαλεσε ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ βγαινοντας . . tongue.gif tongue.gif

Μοναδικη μου ''ενσταση'' το κομματι του βουλγαρη ! Δεν βρεθηκε σε κακη μερα ( 2 ποντοι αν δεν κανω λαθος απο τους 27

του προηγουμενου ματς ) απλα ''επεσε'' πανω στον Ακη τον Αρσενη που οσοι τον ξερουν και απο αλλες ομαδες Ξερουν

ποσο καλη και ΚΑΘΑΡΗ αμυνα παιζει !!! Καλη ομαδα ο Ιωνικος κερδισε δικαια τα γκαρντ καλοι και στην εκτλελεση και στην

δημιουργια με ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ποδια καλοι στο trasition και ενας προπονητης ο οποιος θεωρω οτι μας ειχε ''διαβασει'' πολυ καλα
leonkalf
QUOTE (aionio talento @ Nov 12 2012, 15:17 ) *
Αψογη αναλυση !! μιας και βρεθηκα στο γηπεδο ειναι ακριβως ετσι και καποιος με αποκαλεσε ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ βγαινοντας . . tongue.gif tongue.gif

biggrin.gif


QUOTE
Μοναδικη μου ''ενσταση'' το κομματι του βουλγαρη ! Δεν βρεθηκε σε κακη μερα ( 2 ποντοι αν δεν κανω λαθος απο τους 27
του προηγουμενου ματς ) απλα ''επεσε'' πανω στον Ακη τον Αρσενη που οσοι τον ξερουν και απο αλλες ομαδες Ξερουν ποσο καλη και ΚΑΘΑΡΗ αμυνα παιζει !!!

Πέρα από αυτό, πήρε κακές επιλογές και φαινόταν κάπως εκνευρισμένος και γενικά απομονωμένος. Φυσικά, θα έπαιξε και ρόλο η προσαρμογή της άμυνας σε αυτόν και αυτό είναι επιτυχία της ομάδας σας.
polykos
Πολυκράτης Σάμου- Μίλωνας

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...i&Itemid=16
margiou3
QUOTE
Στην ομάδα μας αγωνίζονται νέοι αθλητές, με όνειρα και φιλοδοξίες που ενισχύουν και τις Εθνικές μας ομάδες!! Σ αυτά τα νέα παιδιά ποιος θα εξηγήσει ότι κανένας δεν τους προστατεύει και δεν τους επιδεικνύει τον ελάχιστο σεβασμό;



laugh.gif laugh.gif laugh.gif


Εξηγήστε σε αυτα τα τσογλανάκια του Μίλωνα (που εσεις τα λετε παιδια), οτι ειναι ακομα πιτσιρικακια και δεν τους παίρνει να προκαλούν, και μετα βγαλτε και ανακοινώσεις διαμαρτυρίας...


Εαν το νουμερο 10 του Μίλωνα εκανε τις ιδιες μαλακιες που εκανε και την προηγουμενη εβδομαδα απενταντι στους φιλαθλους του Ιωνικου, τοτε κατανοω απολυτα τα οσα εγιναν στην Σαμο...

Να θυμαστε "κυριοι" της Νέας Σμύρνης οτι Οταν σπέρνεις Ανέμους θερίζεις Θυέλλες...

PetranG3
Αψογη αναλυση απο Λεωνιδα...Ελπιζουμε να σε ξαναδουμε Λεω...

Καλη ομαδα ο Παπαγος, θα βρει τα πατηματα...Πολυ συμπυκνωμενη εμπειρια μπασκετικη που οι υπολοιποι δεν την εχουμε...Εχουμε ομως αλλα ατου, οπως ακριβως εγραψε ο Λεω...

Παμε δυνατα, στο Κορωπι τωρα...Δυσκολη εδρα, θελει πολυ προσοχη...


Αντε ρε παιδια λιγο, να ζωντανεψει το φορουμ...


basketikos
QUOTE (aionio talento @ Nov 12 2012, 16:17 ) *
Αψογη αναλυση !! μιας και βρεθηκα στο γηπεδο ειναι ακριβως ετσι και καποιος με αποκαλεσε ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ βγαινοντας . . tongue.gif tongue.gif

Μοναδικη μου ''ενσταση'' το κομματι του βουλγαρη ! Δεν βρεθηκε σε κακη μερα ( 2 ποντοι αν δεν κανω λαθος απο τους 27

του προηγουμενου ματς ) απλα ''επεσε'' πανω στον Ακη τον Αρσενη που οσοι τον ξερουν και απο αλλες ομαδες Ξερουν

ποσο καλη και ΚΑΘΑΡΗ αμυνα παιζει !!! Καλη ομαδα ο Ιωνικος κερδισε δικαια τα γκαρντ καλοι και στην εκτλελεση και στην

δημιουργια με ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ποδια καλοι στο trasition και ενας προπονητης ο οποιος θεωρω οτι μας ειχε ''διαβασει'' πολυ καλα


Τα παιχνίδια με τον Παπάγου - για τους λιγο μεγαλύτερους sad.gif - εχουν μια άλλη αξία. Ρετρο καταστασεις κλπ...

Σιγουρα η αμυνα που παιχτηκε πανω στον Βουλγαρη ηταν καλή και Καθαρή (ακόμα σπουδαιότερο, γιατι δεν είναι πάντα ετσι) αλλά νομίζω οτι η Ομάδα μας ανταποκρίθηκε στο να δημιουργήσει συνθήκες για τους άλλους παίκτες και έτσι βρήκε σκόρ.

Τωρα το ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ Κορωπι - θα συναντησουμε και παλιους παικτες μας: Υφαντη, Τσιουμπρη.. Αλλα πρεπει να κανουμε το παν να τους 'στεναχωρήσουμε".

ΥΓ. Λεω, να σε ξαναδουμε,

ΥΓ2. Ρεπορταζ, συνεντευξεις και video του Αγωνα στο www.ionikosbc.gr
aionio talento
QUOTE(basketikos @ Nov 13 2012, 08:22 ) *
Τα παιχνίδια με τον Παπάγου - για τους λιγο μεγαλύτερους sad.gif - εχουν μια άλλη αξία. Ρετρο καταστασεις κλπ...

Σιγουρα η αμυνα που παιχτηκε πανω στον Βουλγαρη ηταν καλή και Καθαρή (ακόμα σπουδαιότερο, γιατι δεν είναι πάντα ετσι) αλλά νομίζω οτι η Ομάδα μας ανταποκρίθηκε στο να δημιουργήσει συνθήκες για τους άλλους παίκτες και έτσι βρήκε σκόρ.

Τωρα το ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ Κορωπι - θα συναντησουμε και παλιους παικτες μας: Υφαντη, Τσιουμπρη.. Αλλα πρεπει να κανουμε το παν να τους 'στεναχωρήσουμε".

ΥΓ. Λεω, να σε ξαναδουμε,

ΥΓ2. Ρεπορταζ, συνεντευξεις και video του Αγωνα στο www.ionikosbc.gr



Εμενα με ''ειδατε'' απλα διαλεξα να ειμαι διακριτικος γιατι εχω ξανα ''επισκεφτει'' τον Πλατωνα σε καποιες αλλες εποχες

πιο δυσκολες wink.gif που ο ''φιλοξενουμενος'' δεν ηταν για να λεει πολλα πολλα . . . (οι παλιοι δικοι σας ξερουν...) ΟΦΕΙΛΩ να

ομολογησω ομως οτι τα πραγματα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερα και πιο ηρεμα σε σχεση με παλιοτερα και παρολο που το γηπεδο

ειχε πολυ κοσμο - και στο τελος του 3ου 10λεπτου υπηρξε μια μικροενταση εντος παρκε ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ !!!

Οπως και να χει νομιζω οτι η φανελα των 2 ομαδων αυτων ειχει το ΒΑΡΟΣ να πρωταγωνιστησει και απο οτι ειδα και

σε σχεση με αλλους ''πρωην'' ΜΕΓΑΛΟΥΣ του ελληνικου μπασκετ δεν παει να πρωταγωνιστησει ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ . . .

κατι που μονο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ μπορει να ειναι.
margiou3
Το Κορωπι πηρε σπουδαια εντος εδρας νικη κοντρα στον Ιωνικο...

Πολυ καλη ομαδα η γηπεδουχοι, εμεις σε μετρια μερα...


Στα αξιοσημειωτα του αγωνα, το πανηγυρι του χωριου που γινοταν μεσα στο γηπεδο με τις καραμουζες και τους μπεκριδες...!! tongue.gif

Ακουσαν οι ντόπιοι Ιωνικο και ετρεξαν να βγαλουν την χολη τους, οι αστειοι... laugh.gif laugh.gif


Σας περιμενουμε και στον Πλατωνα στον δευτερο γυρω... Τετοιο γελιο δεν αρκει μια φορα!!! cool.gif
DORIAN
θελω να γραψω κατι για την αντιπαραθεση MΙΛΩΝΑ-ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ.
Δυστυχως για τον ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ οσο και να προσπαθησει δεν θα μπορεσει να πεισει κανενα μπασκετικο .
Απλουστατα γιατι ο προπονητης του, ειναι σεσημασμενος για τα καραγκιοζιλικια και τους τραμπουκισμους του.
Κυριε προεδρε μαζεψε τον.Μπορει να κερδισεις καποιους βαθμους με τα καμωματα του αλλα στο τελος θα εκτεθεις.
leonkalf
Χθες ήταν μια μπασκετική Κυριακή για μενα.
Το πρωί πήγα έκανα μερικά σουτάκια και ίδρωσα λίγο και το μεσημεροαπόγευμα είδα 2 ματσάκια της κατηγορίας (βόλευαν οι ώρες..)

Το μεσημέρι το Εθνικός-Ζάκυνθος και το απόγευμα το Πόλις-Νίκη Αμ.

Θα γράψω μερικές εντυπώσεις από τα 2 παιχνίδια, για τις 4 ομάδες.

Στο πρώτο ματς στον Πειραιά, έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Εθνικός είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά για κάποιο λόγο η ομάδα από τη Ζάκυνθο στα δικά μου μάτια έμοιζε καλύτερη, έπαιζε καλύτερο μπάσκετ και αφού ισσορόπησε το ματς κατάφερε να το ελέγξει και να περάσει μπροστά και να δείχνει πιο έτοιμη να πάρει το ροζ φύλλο.
Όμως σε εκείνο το σημείο (τελευταία 3 λεπτά του παιχνιδιού περίπου) πιστεύω λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και μάλλον του ενθουσιασμού που επικράτησε έχασε τον έλεγχο, έκανε βιαστικές επιθέσεις (τρίποντο σε αιφνιδιασμό αψυχολόγητο, χαμένα εύκολα καλάθια μέσα στη ρακέτα) και έτσι ο Εθνικός βρήκε το κουράγιο (μαζί και με την παρότρυνση των οπαδών του) να επανέλθει και εν τέλει όχι μόνο να κερδίσει αλλά νε πάρει και διαφορά 8π. (ανέλπιστη θαρρώ).

Εθνικός δείχνει να έχει προβληματάκια.. Κυρίως χημείας. Δεν βγάζει ομαδικό πνεύμα και σύμπνοια. Φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα ακόμα στην κατανομή ρόλων και στο τι περιμένει από κάθε παίκτη η ομάδα. Μπορεί να ήταν και το άγχος για τη νίκη που δημιούργησε μια νευρικότητα ανάμεσα σε παίκτες & παίκτες-πάγκο. Μπορεί αυτή η σημαντική νίκη να καταφέρει να ηρεμήσει την ομάδα και με τη δουλειά να βελτιώσει αυτή την εικόνα. Το ρόστερ υπάρχει, έχει παίκτες να σηκώσουν το βάρος και καλούς βοηθητικούς-ρολίστες.
Είναι φυσικά απώλεια για Εθνικό το ότι ο Φωτόπουλος ουσιαστικά δεν έπαιξε χθες (μονο 2-3 λεπτά) λόγω του τραυματισμού του. Όταν επανέλθει φυσικά θα γίνει ένα μεγάλο +.
Επίσης, Φιλίππου-Δρακόπουλος δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που εγώ τους ξέρω και περιμένω. Φάνηκαν έξω από τα νερά τους.. κάπως μαγκωμένοι. Θεωρώ ότι το δίδυμο αυτό μπορεί να δώσει πολλά στην περιφέρεια. Δρακόπουλος είχε τις εξάρσεις του, έβαλε 11π. αλλά θα μπορούσε καλύτερα. ο Φιλίππου έβαλε 1 μεγάλο σουτ (3ποντο) στο τέλος και ουσιστικά πήρε το ματς.
Χθες δεν είχε τρίποντο ο Εθνικός, οι σουτέρ του ήταν άστοχοι, περισσότερο άτολμοι θα έλεγα. Σημείο αναφοράς ο Γιανναλέτσος που τον ψάχνουν πολύ να πάρει μπάλα μέσα, έχει πρόβλημα στο γρήγορο παιχνίδι (αργές επιστροφές).
Μου άρεσε ο Τραφαλής, το 4αρι της ομάδας ο οποίος προσφέρει σε πολλούς τομείς στο παιχνίδι. Πολύ θετικό στοιχείο. Όπως θετικό στοιχείο και ο Βαμβακάρης που όσο μπήκε μέσα (στη θέση Γιανναλέτσου), αυτό το λίγο χρόνο έδωσε μάχες και λύσεις (αμυντικά και επιθετικά).


Η Ζάκυνθος μου άρεσε πολύ σαν ομάδα. Έπαιξε ωραίο μπάσκετ, εμένα με γέμισε σαν θεατή. Υπήρχε ομαδικότητα, φαινόταν ότι ο ένας έπαιζε για τον άλλο, επικοινωνία καλή πάγκου-5αδας, ο πάγκος με πάθος (σε αντίθεση με τους γηπεδούχους) και η μεγαλύτερη για μένα έκπληξη το πάθος στην εξέδρα!!! Φοβερή παρουσία, έκαναν έδρα το κλειστο Σαλπέας! Φωνές, χειροκροτηματα, επεφημίες και όλα αυτά μέσα σε φίλαθλα πλαίσια. Χωρίς βρισιές και παρατράγουδα... Μπράβο τους!
Ο play maker (#10) ο Τζινόπουλος (έκανε περίπατο μέσα στη ρακέτα του Εθνικού πολλές φορές και έτρεχε πολύ καλά το γήπεδο) και το 4άρι (#19) ο Χρύσης (καλός στο 1-1, πολύ καλή επαφή με το καλάθι) εξαιρετικοί παίκτες, έκαναν μεγάλη ζημιά στον Εθνικό. Από Ζάκυνθο τραυματίστηκε στο γόνατο ένας παίκτης νωρίς (α' ημίχρονο). Μακάρι να έχει καλή συνέχεια, πολύ καλό να υπάρχουν τέτοιες ομάδες από την περιφέρεια.


Στην Καλλιθέα, ο Πόλις κέρδισε άνετα με πολύ καλή απόδοση! Έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ με θετική συμμετοχή από όλους! Περίμενα να δω κλειστό ματς, και ο νικητής να κριθεί στο τέλος όμως η ομάδα της Καλλιθέας το καθάρισε πολύ πολύ άνετα. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα, περιόρισε το transition της Νίκης και τον Κακαβά και είχε πλουραλισμό στην επίθεση ξεκινώντας από την πολύ καλή οργάνωση Συγλέτου και Βελιζιώτη και μετά στην εκτελεστική ικανότητα Παντελιάδη,Καραλή, Κασπαριάν, Μακρόπουλου, Βαμβακά (πήρε και τελειώσε πολλές ασιστ των συμπαικτών του, κυρίως του Αγγελόπουλου που γνωρίζονται κιόλας από τις εθνικές) και Μπογδανίδη (3 τρίποντα).
Μου άρεσε πολύ το 4αρι ο Μακρόπουλος. Δυνατό παιδί, πολύ καλό σουτ, παίζει με πολύ θέληση στην άμυνα, πηδάει στα ρημπάουντ, πολύ καλός!

Η Νίκη κυνηγούσε συνεχώς το γρήγορο παιχνίδι, σούταρε υπερβολικά πολλά τρίποντα (πρέπει να είχε πολύ μικρό ποσοστό ευστοχίας..) και κάπου έχασε τον έλεγχο. Πολύ μέτρια εμφάνιση, θα το ξεχάσουν γρήγορα αυτό το ματς.


Εθνικός - Πόλις την ερχόμενη Κυριακή. Μεγάλο ματς... ενδιαφέρον να το δει κανείς. Ο Πόλις (με βάση τα όσα είδα χθες) έχει σαφές προβάδισμα. Όμως στο παρκέ του Σαλπέας θα φανεί. Αν περάσει και από εκεί ο Πόλις βάζει γερές βάσεις για πρωτιά..
magickaminia
Φιλε Λεο δυστυχως το ματς Εθνικος - Πολις αποτελει τελικο για την ομαδα του Εθνικου. Νομιζω οτι δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα απο την νικη για τον Εθνικο. Με 3 ηττες στο ξεκινημα αν χασει και τον Πολις αηττητο , η πρωτια θα εχει πεταξει. Δεν διαφωνω στα σχολια σου για τις ομαδες και το ροστερ , θεωρω ομως οτι ο Εθνικος μεχρις στιγμης εχει αδικησει τον εαυτο του. Τα ονοματα βεβαια δεν κερδιζουν τα ματς , αλλα το ματς με τον Πολις ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να φανει το βαθος του Εθνικου στο ροστερ του. Ευχομαι να γινει ενα καθαρο και ομορφο παιχνιδι , να κερδισει ο ικανοτερος και να ειναι το ματς διαφημιση του Πειραικου μπασκετ. rolleyes.gif
leonkalf
QUOTE (magickaminia @ Nov 23 2012, 15:14 ) *
αλλα το ματς με τον Πολις ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να φανει το βαθος του Εθνικου στο ροστερ του.

Από το ρόστερ του Εθνικού στο ματς της Κυριακής θα λείψουν Φιλίππου και Γιανναλέτσος (2 βασικότατοι παίκτες) ύστερα από απόφαση της διοίκησης (που ανακοινώθηκε επίσημα με δελτίο τύπου) οπότε αυτό το βάθος ελαττώνεται για το συγκεκριμένο ματς και κάνει το ματς ακόμα πιο δύσκολο..
POLIS KALLITHEAS
QUOTE(leonkalf @ Nov 23 2012, 16:04 ) *
Από το ρόστερ του Εθνικού στο ματς της Κυριακής θα λείψουν Φιλίππου και Γιανναλέτσος (2 βασικότατοι παίκτες) ύστερα από απόφαση της διοίκησης (που ανακοινώθηκε επίσημα με δελτίο τύπου) οπότε αυτό το βάθος ελαττώνεται για το συγκεκριμένο ματς και κάνει το ματς ακόμα πιο δύσκολο..


Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου ο Βασίλης Δέρβος





Την απόφασή του να αποχωρήσει από την θέση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 23/11 μετά το πέρας της προπόνησης ο Βασίλης Δέρβος.

Ο τέως πρόεδρος απευθυνόμενος στο προπονητικό τιμ και τους παίκτες εξήγησε πως ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή του την απόφαση ήταν η σύνδεση των πειθαρχικών ποινών (ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής στους Φιλίππου και Γιανναλέτσο) με τον επόμενος εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΟΛΙΣ με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις σε διοικητικό επίπεδο.

Για λόγους ευθιξίας λοιπόν παραιτείται από την θέση του προέδρου ενώ προς το τέλος της ομιλίας του ανακάλεσε την ποινή αποκλεισμού της μίας αγωνιστικής για τους δύο προαναφερθέντες παίκτες, κίνηση η οποία φανερώνει πως ο αγώνας της Κυριακής θα κριθεί στο γήπεδο, σβήνοντας παράλληλα τις όποιες υπόνοιες ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Δέρβος ζήτησε από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να τα δώσουν όλα προκειμένου την Κυριακή ο Εθνικός ΟΦΠΦ να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο του ομίλου ΠΟΛΙΣ ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να είναι εγγυητής αλλά και αρωγός της ευθύνης που έχει αναλάβει για να παραμείνει το τμήμα οικοδομημένο σε γερές βάσεις και να οδηγηθεί σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τη θέση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Δημήτρης Καραφαντής, ενώ χρέη αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Μάνος Παγώνης ο οποίος κατείχε τη θέση του υπεύθυνου τύπου.


ΔΕΡΒΟΣ Β.
________________________________________________________________________________
___________________



Επιστολή με την οποία ζητούν συγνώμη από τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τους συμπαίκτες τους απέστειλαν οι Φιλίππου και Γιανναλέτσος με αφορμή το ατυχές περιστατικό στον αγώνα με την ΑΓΕ Ζακύνθου και την ποινή αποκλεισμού τους με μία αγωνιστική. Αναλυτικά το κείμενο των δύο παικτών:

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από το πρόεδρο, τη διοίκηση, το προπονητικό team και τους συμπαίκτες μας για την απρεπή συμπεριφορά μας στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Θεωρούμε το περιστατικό ατυχές και είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον.

‘Ηταν μια κακή στιγμή, που οφείλεται στην ένταση του αγώνα και μόνο εκεί. ‘Εχουμε τη χαρά να ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια του Εθνικού και συμπεριφορές σαν και αυτή δεν μας εκπροσωπούν.

Ζητάμε από το πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας μας, να μας δώσει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε στο παιχνίδι της Κυριακής, θέλοντας και εμείς να βοηθήσουμε τους συμπαίκτες μας στη τεράστια προσπάθεια που όλοι μαζί έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι».

Φιλίππου Γιώργος
Γιανναλέτσος Δημήτρης
PetranG3
Κραταω μικρο καλαθι γι αυτην την κινηση, αλλαγης προεδρου...Εχει παρατηρηθει κι αλλες φορες, σ' αλλες ομαδες, να πραττουν το ιδιο, π.χ. προπονητες, προεδροι κλπ. να δηλωνουν οτι παραιτουνται, και κατα μια εννοια να συσπειρωνουν περισσοτερο την ομαδα τους και μετα απο λιγο να επανεμφανιζονται...Ποσο μαλλον οταν ο Εθνικος θα παραταχθει πληρης...

Ο Πολις οντως εχει ξεκινησει πολυ δυνατα...Το να πας να κερδισεις τον Εθνικο μεσα στην εδρα ειναι κατι παρα πολυ δυσκολο...Αν φυγει με το διπλο, νομιζω οτι γινεται ξεκαθαρο φαβορι, παρ' οτι εχει πολυ δρομο το πρωταθλημα ακομα...
magickaminia
Τελικα ο Εθνικος το πηρε το ματς. Εδωσε ετσι μεγαλο ενδιαφερον για την συνεχεια του πρωταθληματος. Αν καταφερει να καλυψει την ανισορροπια του στα εκτος εδρας ματς ξεκινωντας απ την Κυριακη που παιζει με μια πολυ μετρια ομαδα θεωρω οτι μπορει να διεκδικησει την πρωτια στον ομιλο. Ασφαλως και το Γαλατσι και ο Πολις κυρια θα εχουν πρωταγωνιστικο ρολο για την ανοδο στη Β Εθνικη. Στον αλλο ομιλο ειδα προς εκπληξη μου πως ο Ιωνικος γνωρισε αλλη μια ηττα. Πρεπει πιστευω να ανακαμψει η ομαδα γιατι ο ομιλος του ειναι δυσκολος και καθε ματς ειναι ντερμπι και κρινεται στις λεπτομερειες. Τελος πολλους χαιρετισμους στο Σπυρο το Χρυσοβιτσιανο που πηγε στο προπονητικο τημ του Πολυκρατη Σαμου και ετοιμαζεται να γινει και μπαμπας . Σπυρο να σου πανε ολα καλα. smile.gif
freelance
Δίκαιη νίκη Εθνικού προχθές. Αν και φαινόταν μέσα στη βδομάδα ότι είχε εσωτερικά προβλήματα, δεν άφησαν αυτά να φανούν στο παρκέ και πήρε μια νίκη ανάσα. Σε αντίθετη περίπτωση ίσως υπήρχαν εξελίξεις μέσα στην ομάδα και θα έμενε και πολύ πίσω από την διεκδίκηση. Αυτή η νίκη πραγματικά δίνει ανάσα εκεί στον Πειραιά.
Είναι αυτό που λέμε ότι οι νίκες σκεπάζουν τα προβλήματα, αυτό ακριβώς.

Ο Πόλις έκανε κάποια τακτικά λάθη, δε του βγήκαν κάποιες αμυντικές (κυρίως) επιλογές του και ένα κρίσιμο σημείο ήταν όταν κατέβασε το σχήμα του (με 4-5 Μπογδανίδη-Μακρόπουλο) που δε του βγήκε. Ο αρχηγός πήρε αρκετά τρίποντα όμως έβαλε μόνο το 1 (1/7 περίπου σύνολο) και ο Εθνικός σε αυτά τα σχήματα βρήκε λύσεις. Κάπου εκεί νομίζω ότι του γλύστρισε το ματς του Πολις.

Απο Εθνικό έκανε πολύ καλό ξεκίνημα ο Δρακόπουλος, ο οποίος μετά ξεχάστηκε πολύ χρόνο στον πάγκο ενώ φάνηκε και ζεστός και είναι παίκτης ρυθμού. Θεωρώ ότι έγινε λάθος διαχείριση του συγκεκριμένου παίκτη, που άμα βρει ρυθμό από την αρχή μπορεί να σου βάλει 30π. για πλάκα.
Φωτόπουλος βοήθησε αρκετά, έδειχνε να πατάει καλύτερα αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο Πόλις έχει την ευτυχία να έχει 2 πολύ καλά playmaker τα οποία κάνουν πολύ δύσκολα λάθος. Φαίνεται ότι συνυπάρχουν τέλεια Βελιζιώτης-Συγλέτος και πραγματικά δείχνουν computer μέσα στο ματς.
Καραλής όποτε βρήκε ευκαιρία έδειξε γιατί είναι σούπερ σουτέρ! Όμως στην μεγαλύτερη διάρκεια η άμυνα του Εθνικού δεν τον άφηνε να σκεφτεί καν να σουτάρει. Το 4ο τρίποντο που έβαλε από τη γωνία (απο επαναφορά baseline out ήταν... χάρμα!!)
Ο Μακρόπουλος επίσης μεγάλος μαχητής και μεγάλο εργαλείο, θα τον ήθελε πιστεύω κάθε προπονητής στην κατηγορία.


kallitheatis guard
Μεγάλη νίκη του Εθνικού προχθές. Παρόλα αυτά νομίζω πως ο Πόλις παραμένει το φαβορί για την άνοδο. Εχουν γεμάτο ρόστερ οι συντοπίτες μου και το 5/6 που έχουν μέχρι στιγμής πιστεύω ότι θα φανεί καθοριστικό, όπως και το σημαντικό διπλό επί της Ζακύνθου. Σε 2-3 αγωνιστικές, βέβαια, θα μπορούμε να μιλάμε έχοντας περισσότερα δεδομένα στα χέρια μας...
texas
{Απο Εθνικό έκανε πολύ καλό ξεκίνημα ο Δρακόπουλος, ο οποίος μετά ξεχάστηκε πολύ χρόνο στον πάγκο ενώ φάνηκε και ζεστός και είναι παίκτης ρυθμού. Θεωρώ ότι έγινε λάθος διαχείριση του συγκεκριμένου παίκτη, που άμα βρει ρυθμό από την αρχή μπορεί να σου βάλει 30π. για πλάκα.}

φιλε μου freelance ο δρακοπουλοσ δεν ξεχαστηκε αλλα επαιζε τραυματιασ (αιματωμα στην φτερνα)!!!
προσ αποκατασταση του σχολιου σου
freelance
Ευχαριστούμε για την πληροφορία texas.

Πάντως δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα τραυματισμού, έπαιζε σαν να μην είχε (ή να μην φαίνεται αυτό τελος πάντων)!!

basketall
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού Νικαίας αποτελεί ο Δημήτρης Μισσιακός, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με την ομάδα και τα ηνία της αναλαμβάνει ο Νίκος Καραγιάννης.

GIATI RE PAIDIA KSEREI KANEIS????????
PetranG3
QUOTE(basketall @ Nov 28 2012, 23:05 ) *
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού Νικαίας αποτελεί ο Δημήτρης Μισσιακός, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με την ομάδα και τα ηνία της αναλαμβάνει ο Νίκος Καραγιάννης.

GIATI RE PAIDIA KSEREI KANEIS????????




Ηταν κοινη συναινεσει...
Αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι ο κοουτς θα φυγει απο την ομαδα...
Το καλο ειναι οτι για την ωρα θα ησυχασουμε απο τον αχαρο τιτλο του φαβορι για ανοδο...

Οσο για την αναληψη της τεχνικης ηγεσιας....Καλυτερα να περιμενετε επισημη ανακοινωση απο το www.ionikosbc.gr

Ας μην ειμαστε προπαιτες...γενικοτερα...
basketall
QUOTE (PetranG3 @ Nov 29 2012, 00:03 ) *
Ηταν κοινη συναινεσει...
Αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι ο κοουτς θα φυγει απο την ομαδα...
Το καλο ειναι οτι για την ωρα θα ησυχασουμε απο τον αχαρο τιτλο του φαβορι για ανοδο...

Οσο για την αναληψη της τεχνικης ηγεσιας....Καλυτερα να περιμενετε επισημη ανακοινωση απο το www.ionikosbc.gr

Ας μην ειμαστε προπαιτες...γενικοτερα...


Soory petran alla to grafoun ta sait baskeblog kai den ksero ean einai althia h oxi... Auto pou ksero einai krima gia ton dimitri giati san proponitis htan mia xara kai ean ekane 3 httes den leei kati

QUOTE (basketall @ Nov 29 2012, 01:20 ) *
Soory petran alla to grafoun ta sait baskeblog kai den ksero ean einai althia h oxi... Auto pou ksero einai krima gia ton dimitri giati san proponitis htan mia xara kai ean ekane 3 httes den leei kati

Ο πάγκος του Ιωνικού Νικαίας έμεινε κενός μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μισσιακού ("Τέλος ο Μισσιακός"), αλλά οι νεοφώτιστοι δεν άργησαν να βρουν τη διάδοχη κατάσταση. Κι αυτό γιατί οι "μπλε" συμφώνησα σε όλα με τον Νίκο Καραγιάννη, πραγματοποιώντας ένα ηχηρό "προπονητικό μπαμ" στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Οι φιλοδοξίες των Νικαιωτών στο φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλες, κάτι που, άλλωστε, δεν το κρύβουν. Έτσι, και με δεδομένο το γεγονός ότι βρίσκονται δύο νίκες μακριά από την κορυφή, οι διοικούντες τον σύλλογο έκαναν την υπέρβαση δίνοντας τα ηνία σε έναν πολύπειρο τεχνικό, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του πολλάκις κατά το παρελθόν.

Ο 42χρονος προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο των Παλαιού Φαλήρου, Περιστερίου, Αιγάλεω, Δούκα, Ηλυσιακού και Ρεθύμνου, ενώ την περσινή σεζόν κοούτσαρε για μικρό χρονικό διάστημα, πριν αποχωρήσει από την "Ένωση" μετά την εκτός έδρας ήττα από το Παγκράτι στο Μετς.

Αξίζει να σημειωθεί πως δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κόουτς Νίκου Καραγιάννη είναι η κατάκτηση του Παγκοσμίου σχολικού πρωταθλήματος στη Γαλλία με το Λύκειο του Βύρωνα το 2007, αλλά και η… επιστροφή του Περιστερίου στα σαλόνια της Α1.

PetranG3
QUOTE(basketall @ Nov 29 2012, 01:22 ) *
Soory petran alla to grafoun ta sait baskeblog kai den ksero ean einai althia h oxi... Auto pou ksero einai krima gia ton dimitri giati san proponitis htan mia xara kai ean ekane 3 httes den leei kati



Να σαι καλα φιλε...Μη λες σορρυ...Σιγα...
Εν τελει, εχουμε επισημοποιηση
http://ionikosbc.gr/index.php/news/andriki...tis-ston-ioniko

Ο Δημητρης Μισιακος ειναι κεφαλαιο στον Ιωνικο...
Και το οτι βγηκε μπροστα ειναι προς τιμην του...Αλλοι θα "γαντζωνοταν" στην καρεκλα...

Η δουλεια του Μισιακου δεν αποτυπωνεται μονον στην περσινη ανοδο...Χρονια ειναι και προπονητης στις ακαδημιες και το αποκορυφωμα φετος που στη Β' ΕΣΚΑΝΑ Παιδων, ο Ιωνικος εχει 10-0 νικες και παει να επανελθει στην Α'...
magickaminia
Προσωπικα θεωρω μεγαλο λαθος οτι αποχωρει απο το ανδρικο του Ιωνικου ο Μισσιακος. Αυτη τη χρονια το μελημα των ανθρωπων της διοικησης ειδικα οταν βγηκε ο ομιλος θα επρεπε να ειναι μια ανετη παραμονη. Ολοι γνωριζουν οτι οι 2 νησιωτικες ομαδες ο Παπαδος και ο Πολυκρατης εχουν επενδυσει αρκετα χρηματα για να ανεβουν κατηγορια. Ο Μισιακος επρεπε να εχει την ευκαιρια να ολοκληρωσει την χρονια ακομα και αν η ομαδα δεν ανεβαινε κατηγορια. Επισης θεωρω οτι η λυση θα επρεπε να δοθει απο τους ηδη υπαρχοντες προπονητες στο επιτελειο της ομαδας που οι περισσοτεροι ειναι παλαιοι παικτες και πανω απ ολα αγαπουν την Νικαια και τον Ιωνικο. Χωρις να θελω να γινω μαντης κακων , καπως ετσι την εκανε τη λεβεντια και ο Εθνικος πριν 2 χρονια. Ξεκινησε με φορα για να παει Α2 αντι για Β Εθνικη και το τελος της χρονιας τον βρηκε στην Α ΕΣΚΑΝΑ και καταχρεωμενο. Ευχομαι ο Ιωνικος να μην εχει τετοιο προβλημα. Οσον αφορα κλεινοντας ο Δρακοπουλος εχει συγκεκριμενο ρολο στην ομαδα του Εθνικου ,ειναι παικτης με ρολο και σιγουρα ο προπονητης ξερει καλυτερα απο τους απεξω που και ποτε θα τον χρησιμοποιει. Πιστευω οτι με το Θεμη υγιη και με ενα διπλο που λειπει απο την ομαδα και θα ρθει πιστευω την Κυριακη ο Εθνικος θα μπει στη διεκδικηση του Πρωταθληματος. smile.gif
freelance
Καραγιάννης πολύ καλή επιλογή για τον Ιωνικό! Έχει δουλέψει σε καλές ομάδες, έχει δείξει έργο και επιτυχίες και φαίνεται σεμνό και καλό παιδί. Πιστεύω θα ταιριάξει με τα παιδιά της επιτροπής του Ιωνικού και μπορούν να προχωρήσουν στο πλάνο που θα έχουν βάλει.



QUOTE (magickaminia @ Nov 29 2012, 10:49 ) *
Οσον αφορα κλεινοντας ο Δρακοπουλος εχει συγκεκριμενο ρολο στην ομαδα του Εθνικου ,ειναι παικτης με ρολο και σιγουρα ο προπονητης ξερει καλυτερα απο τους απεξω που και ποτε θα τον χρησιμοποιει.

Επειδή εγώ είχα γράψει για τον Δρακόπουλο και μάλλον απαντάς σε εμένα, από ότι έχω δει σε 2 ματς φετος δεν φαίνεται να είναι καθαρός ο ρόλος του και σίγουρα δεν έχει το ρόλο που τον είχαμε συνηθίσει σε προηγούμενες ομάδες του.
Φαίνεται να υπάρχει μία σύγχυση στο τι ακριβώς θέλουν οι προπονητές από αυτόν και τι μπορεί να κάνει.
Έχοντας δει προηγούμενες χρονιές του, είναι παίκτης που θέλει αρκετά τη μπάλα στα χέρια και να δημιουργεί με αυτήν φάσεις είτε για τον ίδιο είτε για συμπαίκτες του. Δεν ήταν ο παίκτης που μόνο θα περίμενε την μπάλα για να κάνει μερικά σουτάκια. Και βέβαια ο αιφνιδιασμός που ήταν πάντα κύριο όπλο του.

Μια παρατήρηση έκανα στη γενική εικόνα που έδωσα για το παιχνίδι, ο παίκτης και οι προπονητές του σίγουρα είνι αυτοί που και ξέρουν περισσότερα από μας και είναι εκείνοι που συνεργάζονται για το καλό του συνόλου.

Να 'σαι καλά magic για τον διάλογο, είναι ωραίο και γόνιμο να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων και καλό θα είναι και άλλοι φίλοι μπασκετικοί να μπουν στην παρέα και να κάνουμε ωραία και φιλική κουβέντα και όχι μόνο να διαβάζουν..
basketikos
bball.gif Σήμερα στην Νίκαια κάνουμε επανεκκίνηση στην φετεινή προσπάθεια του ανδρικού Τμήματος.

bball.gif Ο νέος προπονητής: Το απόγευμα θα περάσει το κατώφλι του Πλάτωνα ενας προπονητής με εμπειρίες στα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ και με όραμα για το μέλλον. Η Επιτροπή συζήτησε αναλυτικά και διεξοδικά μαζί του. Συμφωνήσαμε με τον Νικο Καραγιάννη στην ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. Οχι για την Κυριακή, οχι τα Χριστουγεννα, οχι για τωρα. Προσδοκούμε πολλά σε βαθος χρόνου, και θα προσπαθήσουμε απο κοινου. Απο την πλευρά μας θα κάνουμε οτι μπορουμε για να συναντήσει στο Συλλογο οτι υποσχεθήκαμε και ακόμα περισσότερα.

bball.gif Η διαδικασία αλλαγής ήταν μια επίπονη διαδικασία. Θα το πω ευθαρσώς: Χωρις τον Δημήτρη Μισσιακό, την δουλειά και τις γνώσεις του η Ομάδα θα ήταν ακόμα στο τοπικό. Εγινε δε ιδιαίτερα στενάχωρη λόγω του ηθους και του χαρακτήρα του Δημήτρη. Ομως οι ανάγκες μιας ομάδας ειναι περιπλοκες και δεν εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο απο τις ατομικές ικανότητες του καθενός που εμπλέκεται. Είναι επιθυμία ολων στην Νικαια ο Δημήτρης να παραμείνει στο τεαm προπονητών του Συλλογού, και θα κατβληθεί καθε προσπαθεια προς την κατευθυνση αυτή.

bball.gifΜένει τωρα στους ανθρωπους της Ομάδας, Παικτες, τεχνική ηγεσία, και διοικούντες, να παρουσιάσουμε (παρα την ατυχη συγκυρία κάποιων τραυματισμων) την εικόνα που προσδοκούμε - και αυτό θα επιτευχθεί με τους φίλους του Ιωνικού να συνεχίσουν να στηρίζουν το εγχείρημα με την παρουσία τους, όπως εκαναν μεχρι σημερα.
basketall
Η διαδικασία αλλαγής ήταν μια επίπονη διαδικασία. Θα το πω ευθαρσώς: Χωρις τον Δημήτρη Μισσιακό, την δουλειά και τις γνώσεις του η Ομάδα θα ήταν ακόμα στο τοπικό. Εγινε δε ιδιαίτερα στενάχωρη λόγω του ηθους και του χαρακτήρα του Δημήτρη. Ομως οι ανάγκες μιας ομάδας ειναι περιπλοκες και δεν εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο απο τις ατομικές ικανότητες του καθενός που εμπλέκεται. Είναι επιθυμία ολων στην Νικαια ο Δημήτρης να παραμείνει στο τεαm προπονητών του Συλλογού, και θα κατβληθεί καθε προσπαθεια προς την κατευθυνση αυτή.

Xoris na thelo na 8ukso kanenan alla tetoia paparia den exo ksanadiabasei sthn zoh mou MAS ANEBASES EXEI GNOSEIS MPOREIS ALLA DEN KANEIS biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
margiou3
Μεχρι εκει που φτανει το μυαλο καθενος "αγαπητε" basketball...

Δεν θα σε κρινει κανεις εαν δεν τα... "πιανεις" ευκολα...
basketall
QUOTE (margiou3 @ Nov 29 2012, 22:40 ) *
Μεχρι εκει που φτανει το μυαλο καθενος "αγαπητε" basketball...

Δεν θα σε κρινει κανεις εαν δεν τα... "πιανεις" ευκολα...


Oti peis esy ksereis
margiou3
Ετσι μπραβο...

Κι οταν αλλαξεις υφακι, τοτε μπορει να παρεις και σοβαρη απαντηση.
dirk10
επρεπε να ακουσεις το λιανο τοτε τι ειπε για σκουρτοπουλο οταν εφυγε!!!! w00t.gif blink.gif blink.gif
αν ηξερες αυτον που το εγραψε προσωπικα σιγουρα θα καταλαβαινες πολλα.........σιγουρα τ αποτελεσματα επηρεαζουν....
και επειδη μ αρεσει να ειμαι δικαιος θα πω οτι ο πρωην προπονητης του ιωνικου ειχε την ατυχια να χτυπησει ο ντακουλιας!!!!εναν παικτη βαρομετρο για την αποδοση της ομαδας!!!
basketall
QUOTE (margiou3 @ Nov 30 2012, 00:10 ) *
Ετσι μπραβο...

Κι οταν αλλαξεις υφακι, τοτε μπορει να παρεις και σοβαρη απαντηση.


Mallon eisai eyere8istos den exo kanena yfaki apla kai sto leo apolita hlikrina stenaxorithika para polly giati pisteya kai pisteyo oti o dimitris einai gia megala pragmata...
Sxetika me tin anakoinosi to pisteyo ayto pou grafo kai ean esy den to dexesai Sygnomi diladi min mou apantas pistepse me ksero kalitera ti ginetai ston xoro apo esena kai den stin leo min to pareksigisis pali biggrin.gif .


QUOTE (basketall @ Nov 30 2012, 23:36 ) *
Mallon eisai eyere8istos den exo kanena yfaki apla kai sto leo apolita hlikrina stenaxorithika para polly giati pisteya kai pisteyo oti o dimitris einai gia megala pragmata...
Sxetika me tin anakoinosi to pisteyo ayto pou grafo kai ean esy den to dexesai Sygnomi diladi min mou apantas pistepse me ksero kalitera ti ginetai ston xoro apo esena kai den stin leo min to pareksigisis pali biggrin.gif .


Opos pisteyo oti o Ionikos me thn douleia kai thn paradosi stis ypodomes pou kanei einai mia omada apo tis liges sthn A8ina poy mporei na ksanakanei siga siga to alma tis sta megala salonia pou lene...
Giati to basket pali ekei 8a ksanapaei stis omades poy mporoun na exoun dikous tous paixtes apo thn gitonia pou agapane kai ypostirizoun tis omades tous.
O dimitris pisteo htan ena paidi pou eprepe na stirixtei kai sta la8oi tou giati exei ta exeggia na ftasei ton Ioniko psila se bathos xronou.
Alla re file se bathos xronou den ginonte ola se mia sezon kai ekei se esas yparxoun an8ropoi pou to kreroun kalitera ayto to didaskoun mporo na sou po kai olas.
margiou3
Ας τα παρουμε ενα - ενα...
Ευερέθιστος δεν ειμαι γενικά, αλλα γινομαι επειδη υπαρχουν αρκετα καλοθελητές εδω μεσα.

Εχοντας ολη την καλη διαθεση να πιστεψω οτι δεν ειχες ουτε υφακι ουτε σκοπο να προσβαλεις (αν και θα πρεπει να μαθεις να εκφραζεσαι με καλυτερο τροπο για να μην σε αντιμετωπιζουν εχθρικα οπως εγω) θα προχωρήσω παρακατω σαν να μην εγινε.


Συμφωνω μαζι σου οτι ο Δημητρης ο Μισιακος ειναι ενας τρομερα αξιολογος ανθρωπος, και παρα την αποχωρηση του χαίρει σεβασμου απ ολους εδω στον Ιωνικο... Γι αυτο αλλωστε και ευελπιστουμε να παραμεινει στα τμηματα των υποδομών μας εκει οπου γινεται το πολυ μεγαλο εργο το οποιο περιεγραψες και για το οποιο παλευουμε καθημερινα εμεις εδω.


Ομως μετα απο καποια ατυχή αποτελεσματα, μετα απο ηττες και μαλιστα σε συντομη χρονικη περιοδο αυτη η ομαδα που φτιαχτηκε με ενα τεραστιο, για την οικονομικη δυνατοτητα αυτων που συνεισφερουν, μπατζετ η ομαδα δειχνει οτι δεν πειθει. Μπορει να μην του βγηκε του Δημητρη ή να ηταν οι συγκυρίες τετοιες (βλ. τραυματισμος Ντακουλια) και να σταθηκε ατυχος, ομως η ομαδα χρειαζοταν τονωση.

Νομιζω αυτα ειναι αρκετα...
Προχωραμε δυνατα παρακατω με εναν πολυ καλο προπονητη...
basketikos
QUOTE(basketall @ Nov 29 2012, 19:07 ) *
Η διαδικασία αλλαγής ήταν μια επίπονη διαδικασία. Θα το πω ευθαρσώς: Χωρις τον Δημήτρη Μισσιακό, την δουλειά και τις γνώσεις του η Ομάδα θα ήταν ακόμα στο τοπικό. Εγινε δε ιδιαίτερα στενάχωρη λόγω του ηθους και του χαρακτήρα του Δημήτρη. Ομως οι ανάγκες μιας ομάδας ειναι περιπλοκες και δεν εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο απο τις ατομικές ικανότητες του καθενός που εμπλέκεται. Είναι επιθυμία ολων στην Νικαια ο Δημήτρης να παραμείνει στο τεαm προπονητών του Συλλογού, και θα κατβληθεί καθε προσπαθεια προς την κατευθυνση αυτή.

Xoris na thelo na 8ukso kanenan alla tetoia paparia den exo ksanadiabasei sthn zoh mou


Aγαπητέ συμφορουμίτη, η κριτική καλοδεχούμενη. Προφανως και δεν συμφωνω, αλλά εχεις δικαίωμα να κρίνεις.

Η δική μου γνώμη λοιπον για την απάντηση σου: Η δεν εχεις διαβάσει τιποτα στο παρελθον οποτε μην κάνεις συγκρίσεις, ή δεν είσαι πολύ καιρο στον χώρο, ή περασες, δεν ησουν τυχερος και δεν ακούμπησες. Ισχυει μάλλον το τελευταίο.

Εξηγώ:
Το πειραμα της Νικαιας μπορει να οδηγήσει στο να υλοποιηθεί το Ονειρο. Μπορει βεβαια να μην φτάσει και ποτε στον προορισμο του. ΟΤΙ και να γινει, ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ να ξερεις οτι οσοι εχουν εμπλακει στην προσπάθεια, εχουν χτίσει κάτι παραπάνω απο την 10ωρη πλάκα για να βγάζουν ενα χαρτζιλικι των 400 ευρω για 8 μηνες..
Οι σχεσεις που εχουμε με τους αθλητες που επαιξαν τα προηγουμενα χρόνια στον συλλογο, με τους προηγούμενους κοουτς, είναι για μας η μεγαλύτερη ανταμοιβη - μεγαλύτερη και απο το να παμε την Ομάδα εκεί που αξίζει..

Και να πω την αλήθεια: Αν πας μια βολτα στο Χολαργο, στην Ιεράπετρα, και σε ορισμένα αλλα σωματεία, θα δεις οτι το μπασκετ και η ενασχόληση μαζί του - ιδιως στο επιπεδο που μιλάμε - είναι και συναισθημα, είναι και τρόπος ζωής.

Για τα άλλα, που μετατρεπουν σε 'παπαρια' αυτο που εγραψα, εχω 2 προτάσεις:
Σε λιγο, αρχίζει στις 02.30 το Washington at New York - μπασκετ χωρις συναισθημα, εντυπωσιακο Melo, και Wallas, και σχολιασμο της αποφασης Popovits στο Μiami - PURE PROFESSIONALISM , αν εχεις NBA pass δες το στον υπολογιστή σου.
Η το ΣΚ να διαλέξεις ενα απο τα αχαρα παιχνιδια της Α1/Α2, με εκεινα (οχι ολα φυσικα) τα σωματεια που οι παραγοντες 'βγαζουν' και δεν 'βαζουν στον συλλογο - που .. (ας κρατηθω..)

Οσο για τα υπολοιπα που αναφερει το σχόλιο μου, 'τα εν οικω μη εν δήμω'

Και κλείνω με την ουσία:
- Ναι, τα παραπανω που εγραψα (ατομικές σκεψεις) ισχυουν. Και είναι και αποδειξιμα - απλά δεν είναι δυνατον εσυ να τα αποδείξεις 'εδω και τωρα' γιατι δεν ξερεις προσωπικά ολους οσους αναφέρονται.
-Είμαι χαρούμενος που οτι εγραψα ισχυει, καθώς και το οτι αυτοί που πρέπει να το ξέρουν αυτο το ξέρουν.

Τελος μια ευχή: ειλικρινά, ευχομαι αν ασχολεισαι με τον αθλητισμο, να είσαι και συ καποια μερα τυχερος στην ζωή σου, και να ζήσεις αναλογη αναγνωριση σαν αυτη που εχει ο κοουτς Μισσιακος απο τους ανθρώπους του Ιωνικου.


PS1. "Tomorrow is another day"




This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.