Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Dleague 2014-2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
SteveNashidis
αν και κρατάω επιφυλάξεις περνάει από μένα γιατί το βέτο είναι ανούσιο να τίθεται για τέτοια τρέιντ.
Οι 2 μάνατζερ είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους.

Αρχίσαμε όμως ..

duncan21
Αιτιολόγησα το veto της ομάδας μας.Δεν είπα απλά ένα βέτο κι άντε γεια.Επίσης ο πρωτοπόρος της λίγκας που έδωσε τον Lopez νομίζω πως χάνει.Κατά τ' άλλα,υγεία και αγάπη σ' όλο τον κόσμο.
SteveNashidis
Να υπενθυμίσουμε ότι η νέα διοίκηση και το συνδικαλιστικό της "όργανο" θα προστατέψει τα μέλη της και ιδιαίτερα τα νεότερα, στο δικαίωμα του ανταλλαγήν και ανταλλαγίνεσθαι διασφαλίζοντας παράλληλα την ισονομία στην λίγκα.
Περσινές καταστάσεις ευελπιστούμε να μην επαναληφθούν και να αποτελούν ασήμαντη μειοψηφία .

Εκ του Δ.Σ.
duncan21


Mε έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τόσα χρόνια,το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Πέρυσι γλίτωσα τη λοβοτομή με τις προτάσεις του Kudelin(no offense Νίκο),κρίμα να πάθω τη ζημιά εφέτος.
Pierce
Εγώ απλά να τονίσω , ότι επειδή στην ''πάνω'' λίγκα κάνουμε τέτοιου είδους χαβαλέ, είναι επειδή γνωριζόμαστε μεταξύ μας 7-8 χρόνια και υπάρχουν αυτά τα ''δικαιώματα'' . Καλό είναι να ξέρουμε που σταματάει και που αρχίζει η πλάκα (που η συγκεκριμένη έχει γίνει πολλάκις αλλά κάνω τον μαλάκα) γιατί μάλλον παρανγωριστήκαμε.
SteveNashidis
Προφανώς όμως το συγκεκριμένο λεξικό δεν ερμηνεύει 100% παρομοιώσεις και σχήματα λόγου καθώς και λογοπαίγνια (όπως αυτό του εκλέγειν και εκλέγεσθαι) .
Για όποιον αντιλαμβάνεται αυτά τα λεγόμενα διαφορετικά και πέρα από την πλάκα είναι δικό του πρόβλημα. Οι υπόλοιποι όμως 12-13 γνωρίζουν τις προθέσεις των μηνυμάτων μου η οποία είναι καθαρά χιουμοριστική.
Και επειδή ξεφεύγει το θέμα να υπενθυμίσω ότι οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τελείως συμπτωματική.

duncan21
Αυτά τα συνεχή ποστ περί παράγκας από ένα σημείο κι έπειτα ξεπερνούν τα όρια της πλάκας κι αγγίζουν αυτά της λασπολογίας.Μπορώ να σου πω μάλιστα ότι επηρεάζουν τις ισορροπίες στη λίγκα μας καθώς στην προσπάθεια για βελτίωση της ομάδας μας μέσω των trades,νιώθω(μπορεί να κάνω και λάθος) ότι πολλά παιδιά διστάζουν γιατί έχουν εμένα ή τον Άρη απέναντι τους.Τους "κλέφτες" με λίγα λόγια.Αυτά από μένα,λέω ότι νιώθω.Δεν πρόκειται να παρεξηγηθώ ούτε για το παιχνίδι ούτε για κάτι παρόμοιο.
Pierce
Συμμετοχή σε forum 101:

Είναι γραπτός λόγος. Σε γραπτό λόγο δεν γίνεται αντιληπτό εύκολα (άλλωστε μπορεί αυτός που έχεις απέναντι σου να είναι καθυστερημένος ,καλή ώρα όπως εγώ) , πότε γίνεται πλάκα και πότε όχι.
Από ένα σημείο και μετά μάλιστα η συνεχόμενη και ίδιας τεχνοτροπίας ''πλάκα'' κουράζει και δεν είναι πια πλάκα.
Επίσης είναι κάτι το αμφίδρομο. Μπορεί με τους υπόλοιπους 13 να έχεις αναπτύξει συγκεκριμένες διαπροσωπικές σχέσεις που επιτρέπουν τα παραπάνω. Με εμένα δεν την έχεις. Οπότε δεν είναι πρόβλημα μου αν δεν το παίρνω ως πλάκα. Επαναλαμβάνω δεν σε ξέρω, επομένως δεν έχεις το δικαίωμα να ακροβατείς μεταξύ προσβολής και χαβαλέ όταν απευθείνεσαι σε δικά μου πεπραγμένα, ειδικά όταν ξεπερνάς κατά πολύ το μέτρο επαναλαμβανόμενα.
Aν θεωρείς ότι έχω κάνει μαλακίες ως commissioner πολύ ευχαρίστως να κουβεντιάσουμε τι και πως , δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο , αλλά την παραπάνω φαιδρότητα για 21469η φορά δεν θα την δεχτώ.
jasonick
Περνάει κανονικά το trade με 11-2 ψήφους υπέρ.
klow13
ενα ευχελαιο στους αμφιδεξιους και γρηγορα.ποσο ακομα να αντεξουν οι παλικαροι.
SteveNashidis
Το χθεσινό παράδειγμα του Αγγλοσουδανού παίκτη των Arizona Tibeto Fighter , αλλά σε πολλούς αγώνες τουρίστα, πρέπει να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα λαμόγια της ομάδας .Στις δύσκολες αυτές στιγμές πετάνε χαρταετό σε γνωστό ερημικό λόφο της Ερήμου.(Δεν ισχύει για εσένα λατρεμένε Βutler) . Fousti Λεμπρόν το νου σου.

Παικταρά Deng δυστυχώς εξαρτόμαστε από τις διαθέσεις σου. Συνέχισε έτσι .

Εκ του Προέδρου.
ARIF
giorgos14
QUOTE
DFB traded DeMar DeRozan, Tor to DCKS
DFB traded Dirk Nowitzki, Dal to DCKS
DFB traded DeAndre Jordan, LAC to DCKS
DCKS traded Tyreke Evans, Nor to DFB
DCKS traded LaMarcus Aldridge, Por to DFB
DCKS traded Austin Rivers, Nor to DFB



Λυσάξτε ελευθερα...
klow13
Δεν θελω να γινω signature στο λογαριασμο του vojager,αλλα κατα την υποκειμενικη μου αποψη το τρειντ ειναι μονοπαντο υπερ του γιωργου.μολις βρω pc θα το αιτιολογησω.
giorgos14
QUOTE(klow13 @ Nov 27 2014, 13:45 ) *
Δεν θελω να γινω signature στο λογαριασμο του vojager,αλλα κατα την υποκειμενικη μου αποψη το τρειντ ειναι μονοπαντο υπερ του γιωργου.μολις βρω pc θα το αιτιολογησω.


Μολις του πω οτι εγραψες και λαθος το ονομα του,να δεις τι θα σου κανει.Η γενικη λογικη που επικρατησε στις διαπραγματευσεις ηταν οτι 1)Ο Ντιρκ παιζει λιγο και δεεν βλεπω αυτο να αλλαζει,οποτε να αυξησει τα νουμερα του πολυ.2)Ο Ντεροζαν θα ανεβει αλλα φετος δειχνει μια αδιαφορια για τους υπολοιπους τομεις του παιχνιδιου(ριμπαουντ ασσιστς) με αποτελεσμα ακομα και στα ματς που σκοραρει 27 ποντους να κανει 33 σκορ π.χ.Θα βελτιωθει αυτο αλλα δεν ξερω σε ποσο μεγαλο βαθμο.3)Ο Ντεαντρε δειχνει τρομερη ασταθεια και δεν μπορω να βαλω το χερι μ στη φωτια για το που θα σταθεροποιηθει.
Απο την αλλη 1)Λαμαρκος ειναι στο 43 με λαστ 15 στο 48 και θα ανεβει μεχρι το 45 οβεραλ.2)Ο Ταιρικ κανει career season και τωρα που τραυματιστηκε ο Γκορντον θεωρουμε και οι 2 οτι θα αυξηθουν τα νουμερα του κι αλλο.Ειναι ο ασταθμητος παραγοντας του τρειντ και αυτος που θα καθορισει ποιος θα βγει εν τελει κερδισμενος κατ'εμε.

Ολες οι αποψεις δεκτες φυσικα...
klow13
Πιστευω οτι σκοτωνει τους παικτες του ο sup,πιθανοτατα κανεις απο τους 3 δεν θα πιασει τα περσινα του στανταρ οπως λες αλλα μια ανοδος 2 μοναδων του καθενα ειναι αρκετη για να αλλοιωσει αρκετα τις ισορροπιες.Αντιθετα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη ο ταιρικ,οχι οτι δεν θα συνεχισει εκει ψηλα,αλλα οτι θα παραμεινει υγιης.Δεν απαγορευρεται το sell high προφανως,απλα ηθελα να καταλαβω τη λογικη των defensive beards.
jasonick
Έβαλα ψήφο.
SteveNashidis
QUOTE(jasonick @ Nov 27 2014, 18:39 ) *
Έβαλα ψήφο.


Φουκαρά και εσύ . Με 2 λέξεις άρχισες να απαντάς. smiley.gif

Άσχετο η είσοδος Motiejunas είναι δική σου ιδέα ή του co-owner; icon_drunk.gif
jasonick
Δικιά μου.
Έψαχνα 4 μιας και είχα τον τραυματία West, την αλλαγή του 35άρη και τον KG με 2 ματς οπότε έψαχνα παίκτη από FA. Μιας και οι Rockets δεν είχαν Dwight, Jones και ο Γιώργος περιέργως δεν τον είχε τσιμπήσει τον Λιθουανό smiley.gif έκανα την κίνηση ματ που θα μας ξεκόλλαγε από τις θέσεις 9-10 δώσει το πρωτάθλημα.
duncan21
Κρίμα που δεν μπορώ να ψηφίσω 2 φορές veto παρότι η ομάδα μας έχει 2 owners.
giorgos14
QUOTE(duncan21 @ Nov 27 2014, 21:47 ) *
Κρίμα που δεν μπορώ να ψηφίσω 2 φορές veto παρότι η ομάδα μας έχει 2 owners.


Κριμα δεν λες τιποτα.Αμα ειναι να στεναχωριεσαι τοσο να το κανουμε ξανα πισω το τρειντ.
duncan21
Γιώργο δεν έχω απολύτως τίποτα με σένα,με κανέναν βασικά,ασχέτως αν μας έκραξες χωρίς λόγο τις προάλλες.Όταν αιτιολογώ(αναλυτικότατα) τα βέτο μου δέχομαι ειρωνείες.Ε,έκανα κατευθείαν ειρωνικό ποστ για να μην κουράζομαι κι εγώ και οι υπόλοιποι.
giorgos14
QUOTE(duncan21 @ Nov 27 2014, 22:13 ) *
Γιώργο δεν έχω απολύτως τίποτα με σένα,με κανέναν βασικά,ασχέτως αν μας έκραξες χωρίς λόγο τις προάλλες.Όταν αιτιολογώ(αναλυτικότατα) τα βέτο μου δέχομαι ειρωνείες.Ε,έκανα κατευθείαν ειρωνικό ποστ για να μην κουράζομαι κι εγώ και οι υπόλοιποι.


Oυτε εγω εχω κατι με σενα,απλα δυσκολη μερα σημερα και οταν γυρναω απο τη δουλεια στις 12 και βλεπω ειρωνια,απανταω με ειρωνια.
sacarame
Καλα αυτα τα στημενα τρεηντ σας με τα βετο, για να κλεψετε λιγη απο τη γκρινια της πανω λιγκας απλα δεν μας αγγιζουν...
jasonick
Μαζεύτηκαν οι ψήφοι και έτσι το trade αντιστρέφεται.
giorgos14
Περασε το βετο οποτε θα ψαξω να βρω αλλο τροπο να κανω ανταλλαγη.Εχω μια απορεια μονο.Ποσοι απο εσας,αν προτεινατε αυτο το τρειντ θα μας λεγατε για το ποσο fair ειναι και το ποσο αναγκη εχει η μια ομαδα βαθος και η αλλη ομαδα εναν σταρ,κτλ κτλ.Για αυτο λοιπον ανοχη τελος απο μενα.ΚΑΘΕ προταση που θα λαμβανω ,θα την δημοσιευω αυτοματα εδω μεσα και θα αφηνω τους υπολοιπους να κρινουν ποσο fair trades κανετε εσεις οι (μεχρι τωρα) 8 που ψηφισατε βετο.Σκεφτομαι μαλιστα να αρχισω να ανεβαζω αυτες που εχω ηδη δεχτει μεχρι τωρα αν και δεν το εχω αποφασισει ακομα.
duncan21
Προσωπικά,εφόσον μου δίνει τη δυνατότητα το Espn,μπορεί να μου τη δώσει και να στείλω τον Mozgov για τον A.Davis(ασχέτως αν δεν το κάνω).Τώρα αν το δεχτεί αυτός που έχει τον Davis και οι υπόλοιποι αποσιωπήσουν το trade χωρίς να γράψουν στο topic ένα τυπικό veto ελάχιστα με νοιάζει και θα μου φανεί απολύτως fair το trade απ' την πλευρά μου.Η ουσία δεν βρίσκεται στις προτάσεις αλλά στα trades που πραγματοποιούνται.Αν έστω ένας απ' τους 13 έχει πρόβλημα με κάποιο trade(90% των περιπτώσεων γράφω εγώ veto στο topic γιατί είμαι κομπλεξικός),όλοι οι υπόλοιποι οφείλουν να σεβαστούν την άποψη του και να τη συζητήσουν ή να δημιουργηθεί το γνωστό poll π.χ.Απλά πράγματα.
teopt13
Γιώργο εσύ θεωρείς πως δεν έχεις στείλει ποτέ μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια κακή πρόταση?Επίσης στα τόσα poll που έχουν στηθεί κατά καιρούς δεν έχεις βετάρει ποτέ?Εγινε βέτο, και σύμφωνα με τους κανονισμούς της λίγκας τέθηκε poll.Αυτό με ποσοστό 73 τοις εκατό έκρινε άδικη την ανταλλαγή.Ένα ποσοστό συντριπτικό, τουλάχιστον σε αυτούς πού είχαν το θάρος και το ενδιαφέρον( και τον χρόνο πιθανότατα ) να συμμετέχουν στην ψηφοφορία.Απορώ λοιπόν με την έκρηξη σου, όταν υπάρχει μια τέτοια ομόφωνη απόφαση.Εκτός και αν θεωρείς τα μέλη της λίγκας αυτής τόσο παράλογα πού τότε αναρωτιέμαι γιατί συμμετέχεις.
Αν και γνωρίζω πως δεν ανήκω στα άτομα που σου έχουν στείλει απαράδεκτη πρόταση φέτος, προσβάλομαι ως μέλος της λίγκας τα τρία αυτά χρόνια από την ανάρτηση σου, την οποία θεωρώ και απαράδεκτη.Δημιουργεί κλίμα τρομοκρατίας προς όλους μας είτε αν θέλουμε να σου στείλουμε κάποια πρόταση, είτε να βετάρουμε κάποια ανταλλαγή.Αν είναι δυνατόν δηλαδή...
SupG18
ορίστε τραυματίστηκε ο derozan.... Γιώργο που**** την γλίτωσες smiley.gif icon_drunk.gif
jasonick
QUOTE(SupG18 @ Nov 29 2014, 04:25 ) *
ορίστε τραυματίστηκε ο derozan.... Γιώργο που**** την γλίτωσες smiley.gif icon_drunk.gif


Χαχα θα τα έχουμε δει όλα άμα δούμε βέτο στο βέτο. smiley.gif
Εντωμεταξύ έβλεπα το ματς και δεν μου έκοψε να πάρω Vasquez. rolleyes.gif
SteveNashidis

Σιγά μην ευθύνεται και για την Τζιχάντ με το post που έγραψε. Ακου εκει τρομοκρατία. Το έχουμε κάνει Λάμψη εδώ μέσα με τις βαρύγδουπες εκφράσεις .
Έχει δίκιο όσο δεν πάει αυτό το ποστ. Τα λέμε 3 χρόνια τώρα τα ίδια.

Τα μισά τρέιντ request όλων είναι για βέτο , αλλά συνεχίζουν να γίνονται .Δηλαδή έχετε διαφορετικά κριτήρια στα trade των άλλων και διαφορετικά σε αυτά που θέλετε να κάνετε εσείς ; Πόσο μπακαλίστικη είναι η λογική του
" Να κλέψετε εσείς μιας και έχετε τη δυνατότητα από το EPSN και δεν ψηφίσει η λίγκα βετο , αλλά οι άλλοι όχιιιιιιιιιιιιιιιιι πρέπει να τιμωρηθούν προς γνώση και συμμόρφωση . "


Καλά τα λέει ο Jasonick. Mετά από το βέτο σε add-drop , το βέτο σε βέτο είναι πιο σουρεαλιστικό γιατί αναιρεί τις αιτιολογημένες αναλύσεις .

Χτύπησε ο DeRozan . Να μπεί poll για βέτο στο βέτο που έγινε γιατί ευνοείτε για ακόμη μια φορά ο Γιώργος των Xanthi Ducks. Και δεν κάνω πλάκα.
SupG18
που είναι ο sacarame να δει αν τους αγγίζουμε τώρα? smiley.gif
teopt13
QUOTE(Voyager @ Nov 29 2014, 10:08 ) *
Σιγά μην ευθύνεται και για την Τζιχάντ με το post που έγραψε. Ακου εκει τρομοκρατία. Το έχουμε κάνει Λάμψη εδώ μέσα με τις βαρύγδουπες εκφράσεις .
Έχει δίκιο όσο δεν πάει αυτό το ποστ. Τα λέμε 3 χρόνια τώρα τα ίδια.

Τα μισά τρέιντ request όλων είναι για βέτο , αλλά συνεχίζουν να γίνονται .Δηλαδή έχετε διαφορετικά κριτήρια στα trade των άλλων και διαφορετικά σε αυτά που θέλετε να κάνετε εσείς ; Πόσο μπακαλίστικη είναι η λογική του
" Να κλέψετε εσείς μιας και έχετε τη δυνατότητα από το EPSN και δεν ψηφίσει η λίγκα βετο , αλλά οι άλλοι όχιιιιιιιιιιιιιιιιι πρέπει να τιμωρηθούν προς γνώση και συμμόρφωση . "


Καλά τα λέει ο Jasonick. Mετά από το βέτο σε add-drop , το βέτο σε βέτο είναι πιο σουρεαλιστικό γιατί αναιρεί τις αιτιολογημένες αναλύσεις .

Χτύπησε ο DeRozan . Να μπεί poll για βέτο στο βέτο που έγινε γιατί ευνοείτε για ακόμη μια φορά ο Γιώργος των Xanthi Ducks. Και δεν κάνω πλάκα.

Καταλαβαίνεις ότι ειρωνεύεσαι τη μισή λίγκα με αυτά περί βέτο που γράφεις έτσι?Έχουν γίνει δραματικά βέτο τρία χρόνια τώρα ε?Έχεις πει την άποψη σου στο θέμα, απολύτως σεβαστή αλλά το πως διαχειρίζεται ο καθένας την ομάδα του είναι δικό του θέμα και μόνο, επομένως και το τι θα βετάρει.Όσον αφορά τον όρο από πανώ τον οποίο επίσης ειρωνέυεσαι, αυτό που εγώ νομίζω είναι πως 2-3 ακόμα να κάνουν τέτοιες δηλώσεις η λίγκα πάει..Και δεν είναι δύσκολο να γίνει αν το πάμε με αυτή τη λογική.Το παιχνίδι έχει κανόνες, δεν είναι δύσκολο να τους ακολουθήσουμε νομίζω.
SteveNashidis
QUOTE(teopt13-1908 @ Nov 29 2014, 10:46 ) *
Καταλαβαίνεις ότι ειρωνεύεσαι τη μισή λίγκα με αυτά περί βέτο που γράφεις έτσι?Έχουν γίνει δραματικά βέτο τρία χρόνια τώρα ε?Έχεις πει την άποψη σου στο θέμα, απολύτως σεβαστή αλλά το πως διαχειρίζεται ο καθένας την ομάδα του είναι δικό του θέμα και μόνο, επομένως και το τι θα βετάρει.Όσον αφορά τον όρο από πανώ τον οποίο επίσης ειρωνέυεσαι, αυτό που εγώ νομίζω είναι πως 2-3 ακόμα να κάνουν τέτοιες δηλώσεις η λίγκα πάει..Και δεν είναι δύσκολο να γίνει αν το πάμε με αυτή τη λογική.Το παιχνίδι έχει κανόνες, δεν είναι δύσκολο να τους ακολουθήσουμε νομίζω.


1) Όχι δεν κατάλαβες καλά. Δεν ειρωνεύομαι καθόλου τη μίση λίγκα και μην δημιουργείς εντυπώσεις. Έχω κρατήσει απόσταση λέγοντας ότι ο καθένας θα κάνει ότι trade θέλει . Υπεύθυνος είναι για τις πράξεις του. Όχι όμως και να κάνει ότι veto θέλει χωρίς κανόνες.

Δεν μπορώ όμως να αφήσω απαρατήρητο το γεγονός ότι βγαίνεις και λες για τρομοκρατία. Αν είναι δυνατόν. Δεν παίρνω τη θέση του Γιώργου ούτε κανενός . Κρίνω τα πράγματα πολύ διαφορετικά από ότι νομίζεις και πρώτος θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να μην σου χαλάσουν το trade ή την όρεξη του παιχνιδιού . Αλλά όχι και τέτοια λόγια.

2) Φυσικα το πως διαχειρίζεσαι την ομάδα σου αποτελεί προσωπικό σου δικαίωμα . Όταν όμως βετάρεις αλλουνού trade θα κριθείς γιατί παρεμβαίνεις σε άλλα χωράφια.

3) Σχετικά με την διαφορετικότητα των 2 κριτηρίων (trade proposal vs veto).
Aυτό το κομμάτι του προσπέρασες είναι η ουσία του post μου και φυσικά δεν απάντησες καθόλου στην απορία μου απλά είπες ότι και καλά ειρωνεύομαι ενώ δεν το κάνω . Απλά και πάλι δημιουργείς εντυπώσεις (volume 2 ).

4) Οι κανόνες, που συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να υπάρχουν, γιατί παύονται να υφίσταται όταν κάνουμε κάνουμε μια πρόταση για ανταλλαγή παικτών; Γιατί παύονται να υφίσταται όταν εμπλεκόμαστε εμείς προσωπικά ;

5) Αυτό που έγραψε ο Γιώργος φυσικα και ήταν εν βρασμώ και το θεωρώ απαράδεκτο. Αλλά εγώ ξεχώρισα το μένος που είχε και κράτησα την ουσία του ποστ . Εσύ έκανες το αντίθετο.
teopt13
Δεν με ενδιαφέρει να δημιουργήσω καμία εντύπωση, το έγραψα και πριν ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ αυτο που είπε ο Γιώργος.Δεν θίχτηκα ως μονάδα.Θίχτηκα ως μέλος της λίγκας.Και επιμένω, θα ρωτήσω και εσένα, εσύ δεν έχεις κάνει κατά καιρούς κάκιστες προτάσεις? Ο Γιώργος δεν έχει κάνει?Εγώ επίσης! Όλοι ας έχουμε κάνει, και το να απειλείς με δημοσιοποιήσεις ναι τρομάζει τον άλλον.Λογικό δεν είναι?Κόλησες εσύ με την ατάκα "τρομοκρατία".ΟΚ, δεκτο ατυχής έκφραση.Έγω το μόνο που θέλω είναι να μην γίνει η λίγκα μπ..ελο.Τίποτα άλλο.
Όσον αφορά τα βέτο, εσύ κρίνεις μόνο την εν γένει λογική τους.Σε ρώταω να μου παραθέσεις τρία χρόνια τώρα αυτά τα τραγικά βέτο που έχουν γίνει και σε έχουν κάνει να ασχολήσαι όλη την ώρα με αυτό το θέμα.Ακόμα και μονταζ έφτιαξες ρε συ, έλεος δηλαδη!

Y.Γ.Εγώ πάντως έχω να σου παραθέσω τρία χρόνια τώρα άδικα trade που βεταρίστικαν αλλά πέρασαν κανονικά λόγω της συνολικής γκρίνιας για συνεχόμενα βέτο.
duncan21
+1908 σε όλα τα post του Teo.
aegeansheed
Veto για τα τελευταία ποστ
klow13
QUOTE (teopt13-1908 @ Nov 29 2014, 03:30 ) *
Απορώ λοιπόν με την έκρηξη σου

https://www.youtube.com/watch?v=Fg5LZBVLVtY

Κατα τα αλλα,μιας και εγω εριξα στο τραπεζι την προταση για ψηφοφορια,σιγουρα απευθυνονται και σε μενα οι "απειλες" του γιωργου,οποτε πρεπει να ξεκαθαρισω τη θεση μου.Καταρχας συμφωνω απολυτα με τον κουτς,ειναι τελειως διαφορετικο το τρειντ απο το τρειντ ρικουεστ.Ολοι εχουμε στειλει κατα καιρους κακες προτασεις,ερχεται το decline,καταλαβαινουμε οτι ο αλλος δεν ενδιαφερεται και ληγει εκει η υποθεση η ξεκινανε απο νεα αφετηρια οι διαπραγματευσεις(εκτος αν εισαι ο kudelin,οποτε στελνεις το ντραγκιτς+fillers για καζινς μεχρι να ξεσπασει ο δευτερος παγκοσμιος).Σαν λιγκα μπορουμε να εξετασουμε μονο ενα τρειντ που εχει περασει,οχι αυτα που συζητιουνται.Δεν ξερω γιατι συγχεεις αυτα τα 2,ουτε τι θα πετυχεις αμα βγαλεις φορα παρτιδα τις προτασεις που σου εχουν ερθει.Δεν εκανα κακοπροαιρετα το βετο παντως.Επισης,ειπες προχθες οτι αμα ηταν στη θεση σου αυτοι που βεταραν,θα δικαιολογουσαν το τρειντ τους,λεγοντας ποσο fair ειναι και για τις 2 πλευρες.Μα και εσυ αυτο εκανες προχθες και δεν το βρισκω κακο,ειναι στα πλασια της συζητησης.Κατι αλλο που ηθελα να πω προχθες και μετρησε τελικα στην αποφαση μου να βεταρω ειναι οτι για τους ιδιους παικτες πριν 10 μερες ο owner των defensive beards ειχε δωσει φρυδια,μαθιους και τζεραλντ γκριν.Για αυτο ηθελα να καταλαβω τη λογικη του τρειντ απο τη μερια του,θεωρησα οτι βγαινει πολυ χαμενος και εσυ πολυ ευνοημενος.

Voyager,τελειως φιλικα,δεν μπορω να καταλαβω που αποσκοπει ολη αυτη η σταυροφορια σου εναντιον των βετο.Αποφασιζονται με απολυτα δημοκρατικες διαδικασιες και ειναι απαραιτητα για την ομαλη διαξαγωγη του παιχνιδιου.Χωρις αυτα μπορει πολυ ευκολα να εκτροχιαστει η λιγκα.Δεν επηρεαζει μονο τους 2 εμπλεκομενους του τρειντ,επηρεαζει και τους 15 παικτες της λιγκας.Εννοειται συμφωνω να μην γινεται σε καθε πιθανο και απιθανο τρειντ,ομως το συγκεκριμενο για παραδειγμα ηταν μπλοκμπαστερ.Καταλαβαινεις μια χαρα οτι ειναι διαφορετικο το τρειντ που υλοποιειται με την απλη προταση.Να βεταρεις κατι που δεν εχει γινει ενω πολυ απλα μπορεις να πεις στον αλλον "δεν με ενδιαφερουν καθολου οι παικτες που προτεινεις,απεχουμε παρα πολυ" ?Τωρα μην αρχισω τα του πρωταθλητη του στυλ επιφυλασσομαι για καθε μου δικαιωμα,αμα καποιοι τσαντιζονται απο σωρεια κακων προτασεων απο μεμονωμενα ατομα,πχ απο μενα,να το πουνε να μην ξαναστειλω προταση,αυτο ειναι σεβαστο.

Kudelin ελεος με το non paper ρε,σε θελουμε ενεργο στα δρωμενα της λιγκας.
SteveNashidis
Έχω κάνει πολλές κακές προτάσεις γιατί όλες στόχο είχαν να βελτιώσουν την ομάδα μου και όχι του αντιπάλου . Γιαυτό δεν θέτω ποτέ βέτο. Απλά τα πράγματα. Βέτο θα θέσω όταν θα υπάρχει δόλος. Ο "χ" θέλει να ευνοήσει τον "ψ" για να περάσει τον z."

Το υστερόγραφο σου είναι αυτό που έλεγε ο Γιώργος . Απλά η διαφορά είναι ότι αυτά τα trade έμειναν μόνο σε μορφή πρότασης γιατί ακυρώθηκαν άμεσα χωρίς ψηφοφορία.

Δεν μου λέει τίποτα κάτι αν ακυρώνεις ένα trade με βέτο και την ίδια στιγμή στέλνεις μια άθλια πρόταση που αν δημοσιευτεί είναι για βέτο. Κάποιον κοροιδεύεις έτσι
SupG18
QUOTE(klow13 @ Nov 29 2014, 16:36 ) *
Κατι αλλο που ηθελα να πω προχθες και μετρησε τελικα στην αποφαση μου να βεταρω ειναι οτι για τους ιδιους παικτες πριν 10 μερες ο owner των defensive beards ειχε δωσει φρυδια,μαθιους και τζεραλντ γκριν.Για αυτο ηθελα να καταλαβω τη λογικη του τρειντ απο τη μερια του,θεωρησα οτι βγαινει πολυ χαμενος και εσυ πολυ ευνοημενος.


Η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσα να ειχα παρει παραπανω πραγματα στο trade με davis .... γενικα παντως θεωρω οτι πηρε πολυ μεγαλες και αχρειαστες διαστασεις το θεμα ,ο καθενας εχει την υποκειμενικη του αποψη , κρινει και αντιδρα αναλογα smile.gif
teopt13
Vojager δεκτά και λογικά αυτά πού λες.Δεν συμφώνω, αλλά ούτε παράλογα τα θεωρώ και στο είπα από την αρχή πως η γραμμή που ακολουθείς στις ψηφοφορίες είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σεβαστή από εμένα.Ποτέ δεν θα σου πω γιατί δεν βέταρες.Ομοίως σεβάσου και εσύ το δικαίωμα του καθενός να βετάρει.Το βέτο του ενός δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.Των 7 και πάνω σημαίνει κάτι.Το προηγούμενο πολ ήταν 9-2 κατά του βέτο.Κάτι δείχνει και αυτό.Επίσης όσοι βετάραμε αυτό θεωρήσαμε αδικημένο τον 1ο της λίγκας!!!Που από την πρώτη μέρα ως και τώρα είναι τοπ4 ομάδα.Ε, δεν το έκανα από συμφέρον.Όντως είδα μία διαφορά εναντίων του sup...
jasonick
Να πάρω και εγώ θέση.
Καταλαβαίνω αρχικά γιατί πρέπει να υπάρχει το βέτο στα trade και και στο παρελθόν μπορώ να πω ότι εστερνιζόμουν την άποψη αρκετών από εσάς. Τον τελευταίο καιρό όμως άλλαξα το σκεπτικό μου όμως και ας δώσω ένα παράδειγμα. Αν ο φίλος supG18 βγει όντως χαμένος από το trade (που πιστεύω ότι θα βγει) και στο τέλος κερδίσει τη λίγκα με μικρή διαφορά θεωρείται ότι θα είναι άξια ο νικητής; Για μένα όχι, επειδή είμαι πλέον της λογικής ότι πήρε ένα ρίσκο/επιλογή, δεν του βγήκε, άστον να το "πληρώσει" φανταζιακά. Στην τελική όλα τα trade έχουν κάποιον κερδισμένο οπότε εγώ πλέον θα βετάρω όταν με κάποιον τρόπο βρω ότι υπάρχει δόλος ή η διαφορά στα νούμερα είναι υπερβολικά μεγάλη.
Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι χωρίς ίχνος ειρωνίας. Όταν λέτε το trade request είναι διαφορετικό από το trade και ότι στην πρώτη περίπτωση υπάρχει η πιθανότητα να στείλετε κακή πρόταση αν ο άλλος κάνει accept θα βγείτε εδώ πέρα και θα πείτε "η πρόταση ήταν unfair, ακυρώστε την";

Υ.Γ: Προφανώς το παραπάνω δεν το έγραψα ως κομίσης. Συνεχίζουμε όπως είμαστε αφού η πλειοψηφία συμφωνεί με τον τωρινό τρόπο.
Knickerbocker
Καλημέρα σε όλους,

Νομιζω και οι δυο θεωρίες (veto λόγω των τωρινών numbers,status των παικτών του trade και αυτο που μόλις εξήγησε ο jasonick για αποδοχή του με τη λογική της μη ύπαρξης δόλου και αλλοίωσης του παιχνιδιού για τους άλλους 13) έχουν λογική.

Για να ειμαι ειλικρινής,παίζοντας το παιχνίδι για 3η χρονια, αρχίζω και βλέπω το τι περιέγραψε ως "τιμωρία" κακού trade απο την επιλογή του παίκτη αρκετά θετικά.δηλαδη το να αφηουμε κάποιον να πληρώσει την επιλογη του και να κανουμε και τη σχετική πλάκα βρε αδερφέ (έτοιμο το ειχα να κανω παράθεση επιλογη του fantasoμέντορα μου στο draft που διαπομπεύτηκε αισχρά (lol) και άδικα-άτιμες κορινες).

Το ζουμί πιστευω ειναι στο οτι ακόμα ο ενας μαθαίνει τον αλλο σαν αντίπαλο και πρεπει να αποφασίσουμε τι γραμμή θα ακολουθήσουμε σα λίγκα.καποιοι παίζουν πρωτη χρονια και τς veto έχουν σκοπό να κρατήσουν καποια όρια.οκ καποια φορά ισως το παρακάνουν αλλα προςπωπικη μου άποψη ειναι οτι δεν γινεται για δικο τους συμφέρον .

Bottom line και επειδη το d league ελπιζω να συνεχιστεί για χρονια,καλο ειναι να τα βρούμε και να μη χαθεί το fun του παιχνιδιού

Ps:το veto μου έγινε απλα και μονο επειδη πηρα φρύδια στο trade ακριβώς με αυτους τους παίκτες.οντως τους αξιολόγησα υψηλά και να το άλλαζα αυτο οταν μου ζητήθηκε η γνώμη μου θα ηταν λίγο unfair.αν υιοθετηθεί η αλλη γραμμή,their choice!

Ps2:έχεις τραυματισμό στο χέρι, γυρνάς φορώντας γάντι υποστηριξης και η πρωτη ενέργεια που παίρνεις ειναι ελεύθερη διάβαση προς το καλάθι....και επιλέγεις κάρφωμα.russell υπόσχομαι να σε γουστάρω ακόμα και αν σκάσεις στο γήπεδο με φούστα.
jasonick
Πότε θα φτιάξουν το % own στο research του ESPN; Δεν βλέπω ούτε ένα 100στάρι και νιώθω ότι έχω ρόστερ D-League (spot the irony smiley.gif ). Δηλαδή αυτό το 0,2 % που δεν έχει τον Paul σε τι λίγκα παίζουν, δύο ατόμων με 1 θέση ανοιχτή; tongue.gif
duncan21
Κοιτάζω και ξανακοιτάζω τα ρόστερ,ο Νώντας είναι εύκολα φαβορής κατά τη γνώμη μου.Δηλαδή σε 2 εβδομάδες θα 'χει 9άδα:

Deron
Knight
Durant
Smith
Howard
Hill
Kieff
Hibbert
Olynyk/Shumpert

Άρρωστη ομάδα και μπορεί να παίξει όπως θέλει με τα trades.
SupG18
QUOTE(duncan21 @ Dec 1 2014, 23:18 ) *
Κοιτάζω και ξανακοιτάζω τα ρόστερ,ο Νώντας είναι εύκολα φαβορής κατά τη γνώμη μου.Δηλαδή σε 2 εβδομάδες θα 'χει 9άδα:

Deron
Knight
Durant
Smith
Howard
Hill
Kieff
Hibbert
Olynyk/Shumpert

Άρρωστη ομάδα και μπορεί να παίξει όπως θέλει με τα trades.



αν μείνουν ζωντανοί smiley.gif , πολλοί τραυματισμοί.....
klow13
Durant (foot) is expected to make his season debut Tuesday against the Pelicans, ESPN reports.

Περιεργο,γλιτωσε απο το ματι σας ο durant tongue.gif
ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΡΕ MVP

Νταξει,προφανως στο διλημμα durant-olynyk χθες διαλεξα olynyk.Γενικα,θα πω οτι ειμαι σε καλο δρομο μολις βγει απο την εννιαδα ο mayo,ματς δεν εχει χασει ο τρελος.
tsitum
Αν εχετε κενη θεση πειτε μου!!!

ή αν δεν υπαρχει θεση, οποιος ενδιαφερομενος θελει να φτιαξουμε αλλη λιγκα, αν γινεται?
SteveNashidis
QUOTE(tsitum @ Dec 8 2014, 16:42 ) *
Αν εχετε κενη θεση πειτε μου!!!

ή αν δεν υπαρχει θεση, οποιος ενδιαφερομενος θελει να φτιαξουμε αλλη λιγκα, αν γινεται?


Εγώ πάντως teopt13-1908 όχι μόνο δεν βλέπω να διαλύεται η λίγκα αλλά παίζεται σοβαρό ενδεχόμενο για expansion του χρόνου προς άγνωστες πολιτείες. smiley.gif Η λύση είναι μία East-West και playoffs.
kotzito
QUOTE
Dec 10 12:41 AM ARIF dropped Shaun Livingston, GS to FA
ARIF added Marcus Morris, Pho from FA to BE
Dec 9 8:02 AM ARIF dropped Marcus Morris, Pho to FA
ARIF added Shaun Livingston, GS from FA to BE


Έλα, πες την αλήθεια. Σου έλειψε μέσα σε λίγες ώρες μόνο ο Μάρκος tongue.gif
giorgos14
QUOTE(kotzito @ Dec 10 2014, 08:51 ) *
Έλα, πες την αλήθεια. Σου έλειψε μέσα σε λίγες ώρες μόνο ο Μάρκος tongue.gif



Διχασμενη προσωπικοτητα λεγεται αυτο...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.