QUOTE(Senegal @ Apr 13 2008, 22:04 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Εγώ να ζητήσω συγγνώμη για τον λόγο ότι παραβίασα τους κανόνες λειτουργίας ενός φόρουμ που ευτυχώς μου δίνει την δυνατότητα να συζητάω κάπου για Α2 μπάσκετ, αλλά θα προτιμούσα να μπείς στην θέση κάποιου που βλέπει τον φίλο να γυρνά από τα Τρίκαλα με τραυματισμένο κεφάλι...
Όσο για τους 30 νεαρούς όπως αποκαλείς δεν ξέρω αν λες για εκείνους που βρισκόντουσαν στο πέταλο που όχι μονο δεν ήταν λιγότεροι από καμια 80αριά, θα ήθελα να μου πείς εν συντομία τι άσχημο είχε η συμπεριφορά τους.. Δεν έβρισαν Άγια πράγματα όπως η οικογένεια κλπ (παραμονάχα σε χειρονομίες Τρικαλινών και όταν ένας παίχτης τους έβρισε την εξέδρα).. Επίσης μετά την λήξη του παιχνιδιού όλοι έκαναν λόγο για την ατμόσφαιρα κι ο προπονητής μιλόντας για τον κόσμο είπε ότι είμαστε κοντά στην ομάδα κι ότι είμαστε παράδιγμα προς μίμισης χωρίς να πέσει ένα χαρτάκι..
Φυσικά και δεν νομίζω να έχεις κάτι με την ομάδα (άλλωστε δεν θα ερχόσουνα στο κλειστό να την παρακολουθήσεις), αλλά όταν γυρνάνε οι φίλοι σου από μια ζούγκλα και ταυτόχρονα βλέπεις ειρωνίες σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι..
Παρόλα αυτά, θα ξαναχαμιλώσω τους τόνους μου να είμαι στα πλαίσια που αρμόζουν..
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
οκ, έχουμε μια διαφορετική άποψη στο πόσο προσβλητική είναι μια βρισιά , π.χ το "Π___ γ___ , κλπ κλπ " είναι ένα υπέροχο σύνθημα για σένα.
φυσικά και εννοούσα το πέταλο που δεν ήταν πάνω από 30 αυτοί που έβριζαν συνέχεια , δίχως αφορμή και πριν το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια. Το πέταλο είχε και άλλο κόσμο που δεν έκανε τα ίδια, Και φυσικά η υπόλοιπη εξέδρα ήταν εξαιρετική , το έγραψα εξάλλου.
και φυσικά καταλαβαίνω το πως νιοώθει κάποιος σε παρόμοιες καταστάσεις όταν τις υπόκειται ο ίδιος, αλλά το ένα "εγκλημα" δεν αθωώνει το επόμενο.
δεν είδα να κάνετε ανάλυση για το παιχνίδι.
Η Δάφνη κέρδισε λόγω του φοβερού πάθους, του απίστευτου Κακιούζη που για την κατηγορία αυτή είναι πολυτέλεια και επίσης ο τρόπος που περιόρισε τον Κακλαμάνο. Μετά το 3ο δεκάλεπτο εξαιτίας και των φάουλ κατέβασε το σχήμα, πίεσε περισσότερο . Στο κρίσιμο σημείο (40-41) έκανε σερί 7 - 0 και εκεί το κλείδωσε.
Εντύπωση μου έκανε πως με 35'' για τη λήξη και τη διαφορά στους 6 τα Τρίκαλα εξαντλούν το χρόνο, δε διεκδικούν το παιχνίδι, πάνε να κρατήσουν τη διαφορά του 1ου γύρου και έρχεται το τρίποντο του Νικητάκη σαν τιμωρία