Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΝΒΑ ΓΙΑ ΣΑΣ?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
captain charisma
ναι αλλα ο σακαρος ηταν ο απολυτος κυριαρχος τη τριετια του 2000-02 ο μπραιαντ απλα τον ακολουθουσε
Ginobili
QUOTE(B for Basketball @ Sep 15 2007, 15:29 ) *
ναι....και δεν ειναι ο μοναδικος που κλαιγεται...πολλοι μεγαλοι αστερες του nba kανουν το ιδιο γιατι πολυ απλα εχουν μεγαλους στοχους τους οπιους δεν μπρουν να υλοποιησουν με συμπαιχτες οι οποιοι δεν εχουν τα φοντα να πρωταγωνιστησουν...και ο πολ πιρς τα ιδια ελεγε και να που του φερανε παιχταραδες για να πετυχει αυτα που θελει...δηλαδη την κατακτηση δαχτυλιδιου...
ο μπραιαντ ναι μεν εγινε μαγκας διπλα στον ονιλ...αλλα και ο ονιλ εγινε μαγκας διπλα στο κομπε....ο ενας συμπληρωνε τον αλλο...'κανεις ομως δεν αμφιβαλλει ποιος ειναι ο καλυτερος εν ενεργεια παιχτης στο ΝΒΑ...Η τουλαχιστον στους καλυτερους 5!

και τελος η ανουσια κοντρα και σταματα να νομιζεις οτι ποσταρω για να σου την μπω(δεν το λες αλλα το πιστευεις)

cya for now!! peace.gif

Μην φοβάσαι,και να ήθελες να μου την πείς(που δεν το νομίζω ειλικρινά)..έχεις το ελεύθερο.Δεν παρεξηγούμαι.Απόψεις ανταλλάσουμε..(εκ διαμέτρου αντίθετες ενίοτε..)..αλλά δεν πειράζει..έχουν και αυτά την ομορφιά τους tongue.gif peace.gif

Τώρα για να σε ξανατσιγκλίσω.. tongue.gif ... ο Σακίλ δεν έγεινε καθόλου μάγκας δίπλα στον Κόμπε.Σέντερ σαν τον Σακίλ δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα σε ολόκληρο το ΝΒΑ μετά την εποχή του Χακίμ.Ο Σακίλ απέδειξε..ότί γενικά..με έναν απλό star-γκαρντ δίπλα του...παίρνει πρωτάθλημα!!! Είτε αυτός ο γκάρντ είναι ο Κόμπε..είτε ο Γουέιντ...είτε ήταν ο Άιβερσον..είτε ήταν ο Νάς,είτε ο Κίντ..(είτε και ο Τζινόμπιλι να ήταν.. biggrin.gif )..πάλι πρωταθλήματα θα έπαιρνε.
Απόδειξη...2000-2001-2002...ο Σακίλ μας έκανε πλάκα (στους Σπέρς..και γενικά σε όλο το ΝΒΑ...)...μετά..προέκυψαν οι εγωισμοί του Μίστερ Κόμπε..και έκανε την ομάδα Μπ....ο(φαίνεται του έκλεβαν δόξα..)

Αντίθετα ο Κόμπε...χωρίς τον Σακίλ...κατάφερε πέρσι να "φτάσει" τους Λέικερς στα play offs......

Αντίστοιχα για τον Κόμπε..οι Όντομ+Μπάινουμ για δίδυμο ψηλών...του ξύνιζαν...
NBAholic
QUOTE
Τώρα για να σε ξανατσιγκλίσω.. ... ο Σακίλ δεν έγεινε καθόλου μάγκας δίπλα στον Κόμπε.Σέντερ σαν τον Σακίλ δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα σε ολόκληρο το ΝΒΑ μετά την εποχή του Χακίμ.Ο Σακίλ απέδειξε..ότί γενικά..με έναν απλό star-γκαρντ δίπλα του...παίρνει πρωτάθλημα!!! Είτε αυτός ο γκάρντ είναι ο Κόμπε..είτε ο Γουέιντ...είτε ήταν ο Άιβερσον..είτε ήταν ο Νάς,είτε ο Κίντ..(είτε και ο Τζινόμπιλι να ήταν.. )..πάλι πρωταθλήματα θα έπαιρνε.
Απόδειξη...2000-2001-2002...ο Σακίλ μας έκανε πλάκα (στους Σπέρς..και γενικά σε όλο το ΝΒΑ...)...μετά..προέκυψαν οι εγωισμοί του Μίστερ Κόμπε..και έκανε την ομάδα Μπ....ο(φαίνεται του έκλεβαν δόξα..)


-Σακίλ-Άιβερσον δεν έχω καμιά εγγύηση του πόσο καλά θα μπορούσαν να συνεργαστούν. Θα δεχόταν ο Άιβερσον να παίρνει λιγότερα σουτ ανά αγώνα και να τροφοδοτεί το Σακίλ; Ό,τι ήταν ο Κόμπι το 2005 ήταν ο Άιβερσον σε όλη σχεδόν την καριέρα του. Θα έπαιζε την άμυνα του Κόμπι; Θα είχε τα clutch plays του;
-Σακίλ-Κιντ; Μπορεί, αλλά μόνο αν η ομάδα λειτουργούσε υποδειγματικά στον καταμερισμό των ρόλων με τις πάσες του Κιντ, καθώς ο Κιντ δεν μπορέι να αναπληρώσει το σκοράρισμα του Κόμπι.
-Σακίλ-Νας; Δεν έφτασαν στο Νας οι συμπαίκτες που είχε στο Ντάλας και που, πλην Σακίλ, ήταν περισσότερο ποιοτικοί από των Λέικερς (εκτός 2004). Ούτε οι συμπαίκτες που έχει στο Φοίνιξ. Οι Σπερς τους είναι too much. Για τους Λέικερς δεν ήταν.
-Σακίλ-Τζινόμπιλι; Αν ο Τζινόμπιλι δεν μπορεί να ματσάρει την κυριαρχία του Κόμπι των ετών 2000-02 έχοντας δίπλα του τον πιο ολιγαρκή σούπερσταρ απ'την εποχή του Μάτζικ, η λογική λέει ότι δε θα τα κατάφερνε ούτε με το Σακ.
-Σακίλ-Γουέιντ; Θα κατακτούσε. Αλλά μέσα σε πόσα χρόνια και σε ποιες ηλικίες; Ο Κόμπι δεν έπαιξε με το Σακίλ μετά τα 26 του. Θα έκανε ο Γουέιντ το ίδιο; Μπορεί, αλλά όχι 100% σίγουρο.
Alexmei
Όσοι παίζουν ΝΒΑ από την εθνική Ισπανίας. Ειδικά ο Καλντερον ρεζίλι χειρότερο και από τσίρκο.
Das Kapital
QUOTE(Alexmei @ Sep 15 2007, 22:33 ) *
Όσοι παίζουν ΝΒΑ από την εθνική Ισπανίας. Ειδικά ο Καλντερον ρεζίλι χειρότερο και από τσίρκο.


Ηρέμησε ρε Αλεξ,επειδή χάσαμε τον ημιτελικό σήμερα και οι διεθνείς μας πήγαν να πλακωθούν σημαίνει πως θα μισείς όλους τους Ισπανούς διεθνείς και ευρύτερα ότι έχει σχέση με την Ισπανία; smile.gif

peace.gif
patrickdrd
Να σας πω εγώ ποιοι είναι;

Γκαζόλ, Ναβάρο, Γκαρμπαχόσα (που είναι κ επίκαροι)!
Ginobili
Συχαίνομαι τον Ναβάρο..γιατί είναι κομπλεξικός,τον Φερνάντεθ επειδή είναι πολύ "φτηνός"...
τον Καλντερόν επειδή είναι ηθοποιός...τον Γκαρμπαχόθα επειδή έτσι.....
τον Γκασόλ...επειδή είναι υπερόπτης(όπως και όλοι οι άλλοι...)


και τον μικρό αδελφό του Γκασόλ...επειδή είναι καθυστεριμένος,άμπαλος..και έχει σπαστική φάτσα...!!!


Ουφφ!!! Ξεθύμανα...!!
Alexmei
QUOTE(lebron15 @ Sep 15 2007, 22:37 ) *
Ηρέμησε ρε Αλεξ,επειδή χάσαμε τον ημιτελικό σήμερα και οι διεθνείς μας πήγαν να πλακωθούν σημαίνει πως θα μισείς όλους τους Ισπανούς διεθνείς και ευρύτερα ότι έχει σχέση με την Ισπανία; smile.gif

peace.gif


...από τον τελικό στην Ιαπωνία τους σιχένομαι και ευχόμουν να φάνε τα μούτρα τους. Άσχετο με το τι δεν είπα στο Φόρουμ.

QUOTE(patrickdrd @ Sep 15 2007, 22:44 ) *
Να σας πω εγώ ποιοι είναι;

Γκαζόλ, Ναβάρο, Γκαρμπαχόσα (που είναι κ επίκαροι)!


+1000 +KAΛΝΤΕΡΟΝ
captain charisma
ολους τους κομπλεξικους ισπανους.και αν ημουν στη θεση των διεθνων μας το γκασολ θα τον ειχα σκοτωσει με τα αντιαθλητικα φαουλ (σοβαρα το λεω) αντε γιατι πολυ υπερωπτης νομιζει οτι ειναι ο καλυτερος σεντερ και οι αλλοι τπτ.για αυτο οταν μαρκαρει το σακαρο τρεμει ολοκληρος και δεν μπορει να του πουλησει πνευμα
B for Basketball
πολλα νευρα ρε παιδια..
ηρεμα..


ελα παμε...εισπνοη...εκπνοη...εισπνοη...εκπνοη...x 100


και εχουμε και λεμε...

οι ισπανοι ειναι φοβερη ομαδα...και οι παιχτες με οτι εχουν καταφερει μπορουν να ειναι οσο υπεροπτες θελουν...εξαλλου ποιος θα τους την πει?? οποιος τολμησει θα τον βαλουν κατω και θα νικησουν...ευκολα η δυσκολα...με η χωρις διαιτησια...(εμεις πλησιασαμε αλλα χασαμε, παει αυτο)

ο Γκασολ ειναι απο τους καλυτερους στην θεση του...
ο Ναβαρρο τιμωρει διχως ελεος..
ο καλντερον απλα τελειος...μαλακας για πολλους αλλα παιχτουρα!!
ο Ρουντι ασχολιαστος( τον ηθελα σαν τρελος στον ΠΑΟ)

Οπως και να εχει..οσο και να τους βρισετε...οσο και να τους ατιμασετε...οσα και να τους σουρετε....αυτοι ετσι θα μεινουν....και δεν προκειται να γυρισει ο χρονος πισω να αλλαξει κατι στο παιχνιδι μας....οποτε...ας ασχοληθουμε με κατι αλλο γιατι χαμενα λογια γραφονται στο συγεκριμενο τοπικ για τους ισπανους...(ακομη και τα δικα μου)
αν δεν υπηρχε ο συγκεκριμενος αγωνας σημερα...δεν θα υπηρχαν τα τελευταια 5-10 ποστ...
κανεις δεν θα τους εβριζε!!! Απλα...

ελα ελα..
παμε παμε...
εισπνοη...εκπνοη...εισπνοη...εκπνοη...
ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ??? tongue.gif 19.gif
Οχι...? παμε σε ενα μπαρακι να τα πιουμε να ξεχαστουμε??? icon_drunk.gif icon_drunk.gif
captain charisma
μη μου λες οτι το γκασολι ειναι ο καλυτερος στη θεση του απλα δεν υπαρχουν καλοι αμυντικοι στο τουρνουα για να τον παιξουν.για δες στο νβα οι ντανκαν γκαρνετ γουαλας γιαο και σακ τον κανουν γιο γιο καθε φορα τον αμοιρο ισπανο και αυτος βρισκει να βγαλει τα αποθημενα του στην εθνικη ισπανιας
ο ναβαρο δεν σουταρει απλα πεταει την μπαλα και αυτη για κακη τυχη μπαινει στο καλαθι.δεν σημαινει οτι ειναι και παικταρας.μετριος ειναι
ο καλντερον το απολυτο θεατρο ειναι ισως να κανει καριερα στο χολιγουντ καποια στιγμη
ο ρουντακος τι εκανε σημερα??απλα τπτ
NBAholic
QUOTE
μη μου λες οτι το γκασολι ειναι ο καλυτερος στη θεση του απλα δεν υπαρχουν καλοι αμυντικοι στο τουρνουα για να τον παιξουν.


Αποκλείει το ένα το άλλο; Θεωρώ τον Ντιρκ νο1 βέβαια, αλλά το επιχείρημά σου δεν είναι τόσο ευσταθές.

QUOTE
ο ναβαρο δεν σουταρει απλα πεταει την μπαλα και αυτη για κακη τυχη μπαινει στο καλαθι.δεν σημαινει οτι ειναι και παικταρας.μετριος ειναι


Γιατί, τρίποντα δε σουτάρει;
Όσο για το floater, μαγκιά του που το κάνει, από τη στιγμή που μπορεί να έχει υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Όπως και ο Πάρκερ. Μακάρι ο καθένας να παίρνει το σουτ που του πάει κι όχι αυτό που του επιβάλλουν.
Τώρα, το τι θα κάνει στο ΝΒΑ είναι άλλο θέμα.

QUOTE
ο ρουντακος τι εκανε σημερα??απλα τπτ

QUOTE
ο Ρουντι ασχολιαστος( τον ηθελα σαν τρελος στον ΠΑΟ)


Μόνο που ο Ρούντι δεν είναι ΝΒΑερ, οπότε είναι ο σχολιασμός του είναι οff-topic.
morfi
QUOTE(Ginobili @ Sep 15 2007, 17:49 ) *
Ρε δεν πα να τους έχει και για δεκατιανό...η μαύρη αλήθεια είναι...ότι έγεινε μάγκας δίπλα στον Σακίλ..όπως και οι άλλοι δίπλα στον Ντάνκαν...

Αντίστοιχο της ερώτησης "πόσα πρωταθλήματα θα έπαιρνε ο Τζόρνταν χωρίς τον Πίππεν ;". Εχώ λέω 1-το πολύ 2. Ακόμη και παραπάνω να έπαιρνε, ποτέ δεν θα είχε έξι.
Άλλωστε οι Μπουλς πέρασαν επιτέλους τον πρώτο γύρο όταν ήρθε ο Πίππεν και έγιναν ακόμα καλύτεροι όταν και ο Πίππεν έγινε ακόμα καλύτερος.

Αρά ποιός κάνει μάγκα ποιόν ; Ρητορική ερώτηση... wink.gif

QUOTE(Ginobili @ Sep 15 2007, 17:49 ) *
και σαν κλασικός υπερόπτης θυσιάζει την ομάδα του..για να βάζει αυτός 81 πόντους..και να καυχιέται... tongue.gif

Γιατί απαραίτητα πρέπει να θυσιάζεται η ομάδα αυτού που πιάνει μεγάλα νούμερα ; Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πριν πάρει μπρος ο Κόμπι, οι Λέικερς ήταν πίσω με μεγάλη διαφορά. Όταν πήρε φόρα κέρδισαν με χαρακτηριστική ευκολία.
Το 2006 ο Κόμπι βάζει 62π πόντους σε 33 λεπτά (!) στους Μάβερικς. Η ομάδα του πάλι κέρδισε.
Πέρσι σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια είχε 50+ πόντους χωρίς να χάσει η ομάδα του ούτε ένα από αυτά.

Σίγουρα οι Λέικερς δεν νικάνε όλα τα παιχνίδια που ο Κόμπι πιάνει μεγάλα νούμερα. Αλλά αυτό που έχει φανεί (και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς γιατί είναι γεγονός) είναι ότι οι πιθανότητες να κερδίσουν όταν ο Κόμπι πάρει την ομάδα πάνω του είναι πολύ περισσότερες (π.χ δες τι έγινε όταν μοίρασε την μπάλα στο 7ο παιχνίδι με τους Σανς το 2006).

QUOTE(Ginobili @ Sep 15 2007, 19:05 ) *
Απόδειξη...2000-2001-2002...ο Σακίλ μας έκανε πλάκα (στους Σπέρς..και γενικά σε όλο το ΝΒΑ...)...μετά..προέκυψαν οι εγωισμοί του Μίστερ Κόμπε..και έκανε την ομάδα Μπ....ο(φαίνεται του έκλεβαν δόξα..)

Ξεχνάς πως δεν ήταν μόνο ο Σακίλ αυτός που σας έκανε πλάκα. Ο ίδιος μετά από (ένα ακόμη) φοβερό παιχνίδι του Κόμπι απέναντι στους Σπερς είπε ότι "ο Kόμπι είναι ο καλύτερος που έχω δει". Είναι σίγουρο πως δεν το πίστευε (άλλωστε έχει πει άλλα κι' άλλα laugh.gif ) αλλά είναι ενδεικτικό της απόδοσης του Κόμπι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και γενικά σε εκείνη τη σειρά.

QUOTE(Ginobili @ Sep 15 2007, 19:05 ) *
Αντίθετα ο Κόμπε...χωρίς τον Σακίλ...κατάφερε πέρσι να "φτάσει" τους Λέικερς στα play offs......

Αυτή την ομάδα, πόσο μακριά θα την έφτανε ο Σακίλ ;


Μου φαίνεται πως δεν έχετε καταλάβει τι κάνει ο Κόμπι. Ο παίκτης που όλοι λατρεύουν να μισούν (όπως και ο Μπόουεν άλλωστε που εσύ λατρεύεις) παίρνει από το χέρι το χειρότερο ρόστερ (αλλά δεύτερη χειρότερη σε αποτελέσματα) στην ιστορία των Λέικερς και με βασικούς παίκτες τον Πάρκερ, τον Γουόλτον και τον Μπράουν (και αν κοιτάξετε τον πάγκο θα βρείτε τον Βούγιασιτς που αμφιβάλλω αν μπορεί να παίξει και στην Ευρώπη) την πηγαίνει στα πλειόφ. Είναι πιο τρομακτικό αν σκεφτείτε ότι οι Λέικερς βρίσκονται στην Δύση !
Τι έχουμε δηλαδή ; Έναν καθηγήτη που τον μισούν όλοι οι μαθητές του γιατί δεν καταλαβαίνουν αυτά που λέει. BTW το μάθημα λέγεται "πως να πάρετε την δεύτερη χειρότερη ομάδα στην ιστορία των Λέικερς και να τους δείξετε το δρόμο για τα πλειόφ".

Αλήθεια, πιστεύετe ότι οποιoσδήποτε άλλος θα τα κατάφερνε καλύτερα ;



QUOTE(Ginobili @ Sep 15 2007, 17:49 ) *
Ο άλλος...κλαίγεται ότι δεν του κάνουν οι ψηλοί Όντομ+Μπάινουμ...


QUOTE(Ginobili @ Sep 15 2007, 19:05 ) *
Αντίστοιχα για τον Κόμπε..οι Όντομ+Μπάινουμ για δίδυμο ψηλών...του ξύνιζαν...

Και μιας και μιλάμε για εγωιστικούς χαρακτήρες μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τον Μάτζικ Τζόνσον που μέτα από την αποτυχία των Λέικερς να φτάσουν στους τελικούς το 1981 αρχίζει να του ξυνίζει ο προπονητής. Έτσι η διοίκηση για να μην χάσει τον Μάτζικ, έδιωξε τον Γουέστχεντ. Στον επόμενο αγώνα, ο Μάτζικ αποδοκιμάστηκε μέσα στο Λ.Α.

QUOTE(Ginobili @ Sep 15 2007, 17:49 ) *
Πραγματικά..είναι θλιβερός..... 68.gif

Θα συμφωνήσω μόνο αν συμφωνήσεις και εσύ ότι είναι θλιβερός και ο Μάτζικ (πόσο μάλλον ο Τζόρνταν που είχε βγει και βιβλίο που αναφερόταν στον εγωισμό του).
NBAer
QUOTE(morfi @ Sep 16 2007, 01:59 ) *
Αλήθεια, πιστεύετe ότι οποιoσδήποτε άλλος θα τα κατάφερνε καλύτερα ;


Ο Ματζικ και ο Τζορνταν..... cool.gif Ισως και ο Μπερντ.
Λιγο καλυτερα ετσι? Οχι τιποτα τελικους κλπ.....


Οσο για τους πιο μισητους:
Πολλοι, αλλα επειδη ειναι αργα θα τα πω αυριο.
Προς το παρον στα επικαιρα:
Παροτι συμπαθω τον Ναβαρο, ταυτοχρονως τον μισω γιατι ειναι σαν σκιουρος και ενιοτε μου μοιαζει και με τυφλοποντικα..... rolleyes.gif Ειναι καλος παικτης ομως....
morfi
Επίσης να προσθέσω κάτι για τον Τζίνόμπιλι που έχει ακουστεί αρκετές φορές, ότι θυσιάζεται και ρίχνει τον εγωισμό του για να έρχεται από τον πάγκο.

Όσο παράξενο και αν σας φανεί, δεν έχει να κάνει με τον εγωισμό αλλά με την ψυχολογία. Έχοντας παίξει και εγώ μπάσκετ σε ομάδα και ευρισκόμενος ποοοοο... ευρισκόμενος... κορυφαία λέξη... μεταξύ βασικής πεντάδας και πάγκου τον καταλαβαίνω απόλυτα. Ένας παίκτης έχει διαφορετική ψυχολογία όταν είναι βασικός και διαφορετική όταν έρχεται από τον πάγκο. Δεν αμφισβητώ ότι ο Τζινόμπιλι έχει όλα τα προσόντα να παίξει βασικός. Το θέμα είναι ότι όσες φορές ήταν στην πεντάδα ήταν κάκιστως και πρόσφερε ελάχιστα σε σύγκριση με αυτά που προσφέρει όταν έρχεται από τον πάγκο. Οι Σπερς το ξέρουν, ο Πόποβιτς το ξέρει, ο ίδιος ο Μανού το ξέρει. Η απόφαση να έρχεται από τον πάγκο, προήλθε ύστερα από συννενόηση του Πόποβιτς με τον Τζινόμπιλι που (δεν είμαι σίγουρος για αυτό) ο ίδιος του είπε ότι είναι καλύτερο να μην ξεκινάει βασικός.
B for Basketball
τωρα τι να του πεις του κυριου morfi???

παλι μαλακιες εγραψε....ολα λαθος...μα τι πραγματα ειναι αυτα??
οτι λες το πιστευεις??? 19.gif 19.gif

περα απο την πλακα...

ολοι οι μεγαλοι εχουν εγωισμο...ακομη και ο τζινομπιλις
αλλα πρωτα σπερνουν τον πανικο με τις αποδοσεις τους και μετα ας ειναι οσο εγωιστες θελουν...
στην ιστορια δεν μενει ο εγωισμος ή η ξυνιλα αλλα οι αριθμοι , οι αποδοσεις και οι τιτλοι!
και ο μπαξες του μπραιαντ εχει απ'ολα!!!
Ginobili
QUOTE(morfi @ Sep 15 2007, 22:59 ) *
Αντίστοιχο της ερώτησης "πόσα πρωταθλήματα θα έπαιρνε ο Τζόρνταν χωρίς τον Πίππεν ;". Εχώ λέω 1-το πολύ 2. Ακόμη και παραπάνω να έπαιρνε, ποτέ δεν θα είχε έξι.
Άλλωστε οι Μπουλς πέρασαν επιτέλους τον πρώτο γύρο όταν ήρθε ο Πίππεν και έγιναν ακόμα καλύτεροι όταν και ο Πίππεν έγινε ακόμα καλύτερος.

Αρά ποιός κάνει μάγκα ποιόν ; Ρητορική ερώτηση... wink.gif
Γιατί απαραίτητα πρέπει να θυσιάζεται η ομάδα αυτού που πιάνει μεγάλα νούμερα ; Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πριν πάρει μπρος ο Κόμπι, οι Λέικερς ήταν πίσω με μεγάλη διαφορά. Όταν πήρε φόρα κέρδισαν με χαρακτηριστική ευκολία.
Το 2006 ο Κόμπι βάζει 62π πόντους σε 33 λεπτά (!) στους Μάβερικς. Η ομάδα του πάλι κέρδισε.
Πέρσι σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια είχε 50+ πόντους χωρίς να χάσει η ομάδα του ούτε ένα από αυτά.

Σίγουρα οι Λέικερς δεν νικάνε όλα τα παιχνίδια που ο Κόμπι πιάνει μεγάλα νούμερα. Αλλά αυτό που έχει φανεί (και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς γιατί είναι γεγονός) είναι ότι οι πιθανότητες να κερδίσουν όταν ο Κόμπι πάρει την ομάδα πάνω του είναι πολύ περισσότερες (π.χ δες τι έγινε όταν μοίρασε την μπάλα στο 7ο παιχνίδι με τους Σανς το 2006).
Ξεχνάς πως δεν ήταν μόνο ο Σακίλ αυτός που σας έκανε πλάκα. Ο ίδιος μετά από (ένα ακόμη) φοβερό παιχνίδι του Κόμπι απέναντι στους Σπερς είπε ότι "ο Kόμπι είναι ο καλύτερος που έχω δει". Είναι σίγουρο πως δεν το πίστευε (άλλωστε έχει πει άλλα κι' άλλα laugh.gif ) αλλά είναι ενδεικτικό της απόδοσης του Κόμπι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και γενικά σε εκείνη τη σειρά.
Αυτή την ομάδα, πόσο μακριά θα την έφτανε ο Σακίλ ;
Μου φαίνεται πως δεν έχετε καταλάβει τι κάνει ο Κόμπι. Ο παίκτης που όλοι λατρεύουν να μισούν (όπως και ο Μπόουεν άλλωστε που εσύ λατρεύεις) παίρνει από το χέρι το χειρότερο ρόστερ (αλλά δεύτερη χειρότερη σε αποτελέσματα) στην ιστορία των Λέικερς και με βασικούς παίκτες τον Πάρκερ, τον Γουόλτον και τον Μπράουν (και αν κοιτάξετε τον πάγκο θα βρείτε τον Βούγιασιτς που αμφιβάλλω αν μπορεί να παίξει και στην Ευρώπη) την πηγαίνει στα πλειόφ. Είναι πιο τρομακτικό αν σκεφτείτε ότι οι Λέικερς βρίσκονται στην Δύση !
Τι έχουμε δηλαδή ; Έναν καθηγήτη που τον μισούν όλοι οι μαθητές του γιατί δεν καταλαβαίνουν αυτά που λέει. BTW το μάθημα λέγεται "πως να πάρετε την δεύτερη χειρότερη ομάδα στην ιστορία των Λέικερς και να τους δείξετε το δρόμο για τα πλειόφ".

Αλήθεια, πιστεύετe ότι οποιoσδήποτε άλλος θα τα κατάφερνε καλύτερα ;
Και μιας και μιλάμε για εγωιστικούς χαρακτήρες μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τον Μάτζικ Τζόνσον που μέτα από την αποτυχία των Λέικερς να φτάσουν στους τελικούς το 1981 αρχίζει να του ξυνίζει ο προπονητής. Έτσι η διοίκηση για να μην χάσει τον Μάτζικ, έδιωξε τον Γουέστχεντ. Στον επόμενο αγώνα, ο Μάτζικ αποδοκιμάστηκε μέσα στο Λ.Α.
Θα συμφωνήσω μόνο αν συμφωνήσεις και εσύ ότι είναι θλιβερός και ο Μάτζικ (πόσο μάλλον ο Τζόρνταν που είχε βγει και βιβλίο που αναφερόταν στον εγωισμό του).

Για τον Τζόρνταν θα συμφωνήσω.Που τον έχω παρακολουθήσει και περισσότερο με τους Μπούλς,και γενικά εκείνη την εποχή.Εξάλλου ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να τον θαυμάζουμε περισσότερο από τον Μάτζικ και τον Λάρι Μπέρντ...
Για τον Μάτζικ...έχω ενδοιασμούς.Προφανώς γνωρίζεις περισσότερα από μένα για την εποχή του Μάτζικ.Εγώ ξεκίνησα να παρακολουθώ από το 92'...οπότε η άποψη μου για τον Μάτζικ και τον Μπέρντ..βασίζεται αποκλειστικά σχεδόν..σε κονσέρβες...


Τώρα για τον Κόμπε...καταρχήν,η σύγκριση μίσους-αγάπης με τον Μπόουεν..είναι μαλλόν ατυχής..Τον Μπόουεν τον συμπαθούν..από την Ελλάδα....εγώ...και οι υπόλοιποι...οι πολίτες του Σαν Αντόνιο.Ο Κόμπε έχει συμπάθειες σε όλον τον Πλανήτη.(και ίσως όχι άδικα,δεν το κατηγορώ αυτό φυσικά).

Για να το απλοποιήσουμε λίγο το θέμα...η διαφωνία μας έχει να κάνει με το εξής...Εσύ πιστεύεις ότι ο Κόμπε με έναν δύο μέτριους ψηλούς μπορεί να κάνει περισσότερα...απ'όσα μπορεί ο Σακίλ με έναν δύο μέτριους κοντούς...σωστά?
Εντάξει,ο καθένας έχει την άποψη του και τα επιχειρήματα του,καθ'όλα σεβαστό.
Για μ'ένα λοιπόν...δεν είναι τρομερό να έχει καταφέρει να βγάλει στα πλέι οφ τους Λέικερς μια φορά ο Κόμπε..μετά την φυγή του Σακίλ.Δηλαδή πόσο καλύτεροι να είναι οι συμπαίκτες του Μπαρόν Ντέιβις στο Γκόλντεν Στέιτ..από αυτούς που έχει ο Κόμπε....???
Από την άλλη,ένα σημαντικό στοιχείο κατά την άποψη μου είναι...ότι μετά την "δυναστεία" των Μπούλς...τα πρωταθλήματα τα έχουν πάρει ο Σακίλ και ο Ντάνκαν(με εξαίρεση τους ξυλοκόπους του Ντιτρόιτ το 2004),4 έκαστος.Ως αντεπιχείρημα σε αυτό τι θα μπορούσες να μου πείς..? Ότι τα έχουν μοιραστεί ο Κόμπε με τον Τζινόμπιλι,τον Πάρκερ,και τον Γουέιντ.....και τον Μπίλαπς..?

Το ότι οι πιθανότητες να κερδίζουν τα παιχνίδια οι Λέικερς χωρίς τον Κόμπε,είναι μηδαμινές..είναι γεγονός.Δεν αντιλέγω σε αυτό....Αλλά δεν μου λεέι και τίποτα...Το ίδιο μπορώ να σου πώ και εγώ για τους Γουίζαρς χωρίς τον Αρίνας,τους Σάνς χωρίς τον Νας,τους Γουόριορς χωρίς τον Μπαρόν Ντέιβις,το Τορόντο χωρίς τον Μπός...ακόμα και τους Ρόκετς χωρίς τον Μακρέιντι...
Το θέμα είναι να οδηγήσεις την ομάδα στο πρωτάθλημα,ή έστω στον τελικό....εκεί είναι η μαγκιά κατά την γνώμη μου.Όχι να βάζεις 81 πόντους...

Θεορώ τον Σακίλ λοιπόν μεγαλύτερη αξία από τον Κόμπε.Είναι το κάτι παραπάνω για να πάρεις πρωτάθλημα.Όπως και ο Ντάνκαν.Γενικά πιστεύω..ότι ένας τοπ-τοπ κλάσης ψηλός είναι που σε οδηγεί σίγουρα σε πρωτάθλημα στην εποχή μας(όπου οι ψηλοί σπανίζουν).Κοντοί γκάρντ-καλαθομηχανές πάντα θα υπάρχουν.Δεν υπάρχει καμιά τρομερή διαφορά κλάσης μεταξύ Κόμπε,Γουέιντ,Λεμπρόν,Άιβερσον,Μακρέιντι,Α
ίνας,Μπαρόν Ντέιβις...αντίθετα ο Σακίλ και ο Ντάνκαν έχουν από όλους τους υπόλοιπους.Και από τον Γκαρνέτ ακόμη...
Αυτό πιστεύω... peace.gif
morfi
QUOTE(Ginobili @ Sep 16 2007, 03:17 ) *
Δηλαδή πόσο καλύτεροι να είναι οι συμπαίκτες του Μπαρόν Ντέιβις στο Γκόλντεν Στέιτ..από αυτούς που έχει ο Κόμπε....???

Τώρα συγκρίνεις τη μέρα με τη νύχτα.
Ο Τζέισον Ρίτσαρσον μπορεί να έχει οποιαδήποτε νύχτα 20+ με καλά ποσοστά ενώ βοηθάει και στην άμυνα. Ο Στέφεν Τζάκσον είναι από τους πιο υποτιμημένους παίκτες. Στη μέρα του μπορεί να σουτάρει με απόλυτη ευστοχία από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου (π.χ Ντάλας - Γκόλτεν Στέιτ, 6ο παιχνίδι 7/8 τρ 33π), είναι εξαιρετικός αμυντικός (η εξαφάνιση του Νοβίτζκι είναι δική του δουλειά) και είναι ένας από τους καλύτερους clutch shooter. Το δίδυμο Ρίτσαρσον-Τζάκσον ήταν απλά κορυφαίο και ασταμάτητο και στις δύο μεριές του γηπέδου. Δεν ήξερες ποιον να πρωτοφυλάξεις αφού και οι δύο αποτελούσαν πηγή κινδύνου.
Και συνεχίζουμε με τον πιτσιρικά, τον Μόντα Έλλις. Μιλάμε για τον πιο βελτιωμένο παίκτη της φετινής σεζόν (προσωπική άποψη) με αρκετές εξαιρετικές εμφανίσεις στα μέσα της σεζόν. Χάθηκε στα πλειόφ αλλά μας άφησε υποσχέσεις πως μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος.
Συν οι πολυτελείς ρεζέρβες των Πιέτρους και Μπαρνς που βοηθάνε στο μέγιστο (ειδικά ο δεύτερος).

Έχει ο Κόμπι τέτοιους συμπαίκτες ; Έχουν οι Λέικερς έναν ψηλό όπως ο Μπιέτρινς (φαντάσου για τι επίπεδο ομάδας μιλάμε !) ;

Και να φανταστείς ότι Λέικερς και Γουόριορς είχαν το ίδιο ρεκόρ στη κανονική περίοδο. rolleyes.gif

QUOTE(Ginobili @ Sep 16 2007, 03:17 ) *
Από την άλλη,ένα σημαντικό στοιχείο κατά την άποψη μου είναι...ότι μετά την "δυναστεία" των Μπούλς...τα πρωταθλήματα τα έχουν πάρει ο Σακίλ και ο Ντάνκαν(με εξαίρεση τους ξυλοκόπους του Ντιτρόιτ το 2004),4 έκαστος.Ως αντεπιχείρημα σε αυτό τι θα μπορούσες να μου πείς..? Ότι τα έχουν μοιραστεί ο Κόμπε με τον Τζινόμπιλι,τον Πάρκερ,και τον Γουέιντ.....και τον Μπίλαπς..?

Το μπάσκετ ήταν πάντα παιχνίδι των ψηλών. Όσες ομάδες έχουν πάρει πρωτάθλημα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) τα έχουν πάρει με την βοήθεια ψηλών ή αμέσως μετά την έλευση ενός μεγάλου ψηλού (Σίξερς 83). Η δυναστεία των Σέλτικς ξεκίνησε όταν ήρθαν δύο σούπερ ψηλοί. Αυτά ρίχνουν παίκτες όπως ο Κούζι, ο Ρόμπερτσον και ο Γουέστ ή ακόμη και τον Λάρυ Μπερντ που πήρε πρωτάθλημα όταν ήρθαν Πάρις και Μακχέιλ ; Χωρίς αυτούς θα μετράγανε οι ψηλοί πρωταθλήματα ;

QUOTE(Ginobili @ Sep 16 2007, 03:17 ) *
Ως αντεπιχείρημα σε αυτό τι θα μπορούσες να μου πείς..? Ότι τα έχουν μοιραστεί ο Κόμπε με τον Τζινόμπιλι,τον Πάρκερ,και τον Γουέιντ.....και τον Μπίλαπς..?

Με αυτά που είπα πριν, που καταλήγουμε πάλι ; Σε ρητορικές ερωτήσεις που έχουν ειπωθεί χιλιάδες φορές του τύπου "Θα μπορούσε ο Σακίλ να διεκδικήσει τίτλο αν αντί για τον Χάρνταγουει είχε τον Σνόου και αντί για τον Γουέιντ τον Καρόν Μπάτλερ ;".
Θα μπορούσαμε να θέτουμε τέτοια ερωτήματα για αμέτρητες ώρες...

QUOTE(Ginobili @ Sep 16 2007, 03:17 ) *
Το ότι οι πιθανότητες να κερδίζουν τα παιχνίδια οι Λέικερς χωρίς τον Κόμπε,είναι μηδαμινές..είναι γεγονός.Δεν αντιλέγω σε αυτό....Αλλά δεν μου λεέι και τίποτα...Το ίδιο μπορώ να σου πώ και εγώ για τους Γουίζαρς χωρίς τον Αρίνας,τους Σάνς χωρίς τον Νας,τους Γουόριορς χωρίς τον Μπαρόν Ντέιβις,το Τορόντο χωρίς τον Μπός...ακόμα και τους Ρόκετς χωρίς τον Μακρέιντι...

Δεν είπα αυτό. Είπα πως αν σε αυτή την ομάδα των Λέικερς ο Κόμπι αποφασίσει να μοιράσει την μπάλα θα έχουν λιγότερες πιθανότητες να κερδίσουν. Ή ακόμη και αν το κάνει (που το έχει κάνει) θα έρθει η στιγμή που θα καταρρέυσουν και τότε θα πρέπει να τους πάρει ο Κόμπι από το χέρι.

Ισχύουν αυτά που λες για τις παραπάνω ομάδες αλλά δεν παύουν αυτές οι ομάδες να έχουν καλύτερο υλικό από αυτό των Λέικερς. Ακόμη και ο Καλντερόν (αναπληρωματικός μην ξεχνιόμαστε) είναι καλύτερος από τον Πάρκερ ! (δεν περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό laugh.gif )
Ginobili
Προφανώς διαφωνούμε πολύ...δεν βλέπω φώς στο τούνελ tongue.gif ,δεν σε πείθω,δεν με πείθεις...
Ένα μόνο θα πώ....
Καλά..συγκρίνεις τον Όντομ με τον Μπιέντρινκς???? ohmy.gif ,μήπως τον ξέχασες τον Λαμάρ...ή τον υποτιμάς τόσο...?
Επίσης υπάρχουν ο Μπάινουμ που είναι ταλεντάρα,και ο Μπράουν.Σίγουρα ο Μπράουν δεν υπάρχει σαν παίκτης...#1 ντράφτ...αλλά είναι ο Μπράουν....είναι ένας καλός ψηλός και αυτός.
Ε...όχι και μέρα με την νύχτα....
Υπάρχει και ο Ραντμάνοβιτς..υπάρχει και ο Έβανς.Υπάρχει και η παλιοκαραβάνα ο Φίσερ
Τα ισοπέδωσες όλα...
Και στο κάτω κάτω...οι Γουόριορς απέκλεισαν και τους Μάβερικς....δεν μπήκαν απλώς στα πλέι όφ...
NBAholic
Από όλους όσους ανέφερες, ο Όντομ είναι ο μοναδικός παίκτης με σημαντική επίδραση στην ομάδα. Σαν παίκτης είναι ανώτερος του Μπιέντρινς, αλλά ο morfi λογικά αναφέρεται στην έλλειψη κλασικού σέντερ που να παίζει με τη συνέπεια του Μπιέντρινς. Ο Μπράουν είναι πολύ βουτυρένιος για να πετύχει οτιδήποτε σημαντικό (ο Τζόρνταν βγήκε απ'τα ρούχα του τα χρόνια της Ουάσιγκτον, ο Κόμπι από μέσα του θέλει να τον βιάσει κάθε φορά που πετά στα σκουπίδια ένα χαμένο λέι απ ή χάνει απ'τα χέρια του την μπάλα-κάποιος είχε γράψει αστειευόμενος ότι το εντυπωσιακότερο γεγονός στη βραδιά της 80άρας του Κόμπι ήταν στην πραγματικότητα ότι ο Μπράουν μάζεψε 10 ριμπάουντ). Ραντμάνοβιτς-Έβανς-Γουόλτον υπάρχουν σαν ποσότητες, με τον 3ο να είναι ο καλύτερος, αλλά ποιος τους συγκρίνει με J.Rich και Έλις; Ο Μπάινουμ είναι ταλαντούχος, αλλά κανείς δεν τον περιμένει ακόμη να γίνει ολ σταρ. Ο Φίσερ δεν έπαιζε καν τα τελευταία χρόνια με τους Λέικερς ούτε θα κάνει τη διαφορά στην κατάσταση και στο επίπεδο που βρίσκεται.
Η διοίκηση της ομάδας μού έκανε γενικώς αρνητική εντύπωση με την αδράνειά της, τη στιγμή που το αντίπαλο δέος των Σέλτικς αλώνιζε (πιο παλιά βέβαια συνέβαινε το αντίστροφο), αλλά να μην παρεκτρεπόμαστε απ'το θέμα.
Ginobili
Γι'αυτό κι εγώ για να το κλείσω...θα το ξαναπώ...
Θεορώ τον Σακίλ μεγαλύτερη αξία από τον Κόμπε...άσχετα από το ότι απεχθάνομαι τον Κόμπε,γιατί είναι από τους χειρότερους χαρακτήρες....
Wilkinson
apo tus pio misitus pextes gia mena o gasol...
episis simbatho poli ton bowen fenete kai apo tin ipografi mou... tongue.gif
Oso gia kobe k saqil o kobe mpori na fantazi astamatitos ta teleutea xronia (kirios sto scorarisma) alla o saqil exi kataferi na pari k ena protathlima xoris ton kobe....eno o bryant oxi....
General
Μια γρήγορη απάντηση στο topic .. δε μπορούσα να αντισταθώ..

Μάυρη λίστα Μίσους
  • Manu (εκνευριστικός)( Η Manu δε μοιάζει λίγο στον Οκκά? tongue.gif )
  • Dirk (loser)
  • Parker (Γάλλος tongue.gif )
  • Bowen (overrated αμυντικός και η βρωμιά του αναπληρώνει την ασχετοσύνη του)
Χμμμ σίγουρα είναι κι άλλοι αλλα δε μου έρχονται τώρα...
k_sal_15
Μισώ( tongue.gif ) τους(ξεκινώ από τους περισσότερο μισητούς και καταλήγω στους λιγότερο): Dirk, Iverson, Gasol, Bryant, T-Mac(ελάχιστα...).
PARISINOS
Εγω παλι θεωρω το σακιλ με τον κομπι ισαξιους. Ιδια κλαση παιχτη. Απλα ο ενας ειναι μεσα στα 5 καλυτερα 5αρια ολων των εποχων , ο δεν κομπε στα 5 καλυτερα τριαρια.

Φιλε τζινομπιλι, εχεις δικιο οτι ο σακιλ εχει καταφερει να παρει και ενα πρωταθλημα χωρις τον κομπε, αλλα μην ξεχνας οτι ειχε εναν ουειντ διπλα του, ο οποιος μαλιστα βγηκε και ΜVP των τελικων εναντιον των νταλλας.

Οπως δε χρειαζεται εναν περιφερειακο της κλασης του κομπε ο σακιλ, αλλα τα καταφερνει και με καποον λιγο χειροτερο, ετσι και ο κομπε δεν χρειαζεται εναν απο τους 5 καλυτερους ψηλους της ιστοριας για να διεκδικει πρωταθλημα.
Τον μινγκ να ειχε, η εστω και ενα τεσσαρι της κλασσης τους γκαρνετ και μια χαρα ομαδα θα ειχε.

Η μεγαλητερη μαλακια του κομπε ηταν το 2006 οταν δεν απεκλεισε τους σανς, επειδη ειχε αποφασισει να το παιξει ομαδικος. επρεπε τοτε να παρει το παιχνιδι πανω του, να παρει τουλαχιστον τις μισες προσπαθειες και οτι γινει. Αν του εμπαιναν θα βουλωνε στοματα, αν οχι βεβαια θα τον κραζανε.
Ασε που αποκλειοντας τους σανς, θα περναγε στον επομενο γυρο, οπου τους κλιππερς με λεονεκτημα εδρας ισως τους απεκλειε.
Εχασε τοτε μεγαλη ευκαιρια να στειλει μια απο τις χειροτερες ομαδες του ΝΒΑ ( χωρις τον κομπε , αυτη η ομαδα μπορει και να κατεριπτε το αρνητικο ρεκορ νικων. Δεν νομιζω να επιανε τις 15 με τιποτα.) στους τελικους της δυσης w00t.gif

Επισης οσοι μιλανε για εγωισμο του κομπε που βαζει 80 και 70 και 60. Να βαλεις 81 παιρνοντας 65 σουτ και σουταροντας 30 τις εκατο εντος παιδιας, ΝΑΙ ειναι εγωισμος. Οταν μπορεις να βαλεις 81 με 45 σουτ και σουταροντας 65 τις εκατο blink.gif τοτε ειναι εγωισμος των συμπαιχτων σου να μην σου δινουν τη μπαλλα.

Μια ομαδα παιζει για να κερδισει. Οχι για να παιξουν και να χαρουν ολοι. και καλως η κακως αυτη η ομαδα εχει δειξει οτι μονο αν ο κομπε χτυπαει 50αρες κερδιζει.

Αν ο κομπε δεν ειχε κανει περσι τον απριλι εκεινα τα συνεχομενα παιχνιδια οπου τελικα ειχε 40+ ποντους Μ.Ο τον απριλιο, και οι λεικερς καναν 6 συνεχομενες νικες, απλα δεν θα πηγαιναν πλευ οφ.

Ο κομπε ειναι ΑΥΤΗ τη στιγμη ο καλυτερος παιχτης της λιγκας μαζι με τον ντανκαν, μιας και ο σακιλ γερασε, και ο ντανκαν , με δεδομενο οτι οι λεικερς εχουν πλευ τον σμας blink.gif απλα δεν θα μπορουσε να κανει οση διαφορα κανει ο μπραιντ. Ασε που σε οταν η ομαδα σου ειναι για τα μπαζα, περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να κανεις κατι καλο με εναν παιχτη που μπορει να σου βαλει μεχρι και 80 ποντους, παρα με τον ντανκαν, που το κυριο του πλεονεκτημα δεν ειναι οι ποντοι που βαζει, αλλα το οτι κανει μαγκες τους συμπαιχτες του. Ωστοσο , με τον σμας συμπαιχτη ειναι χαμενος κοπος΄.

Αντικαταστηστε τον κομπε με οποιοδηποτε αλλο, οι λειλερς μονο χειροτερα μπορουν να πανε
Wilkinson
QUOTE(PARISINOS @ Oct 4 2007, 13:26 ) *
Εγω παλι θεωρω το σακιλ με τον κομπι ισαξιους. Ιδια κλαση παιχτη. Απλα ο ενας ειναι μεσα στα 5 καλυτερα 5αρια ολων των εποχων , ο δεν κομπε στα 5 καλυτερα τριαρια.

Φιλε τζινομπιλι, εχεις δικιο οτι ο σακιλ εχει καταφερει να παρει και ενα πρωταθλημα χωρις τον κομπε, αλλα μην ξεχνας οτι ειχε εναν ουειντ διπλα του, ο οποιος μαλιστα βγηκε και ΜVP των τελικων εναντιον των νταλλας.

Οπως δε χρειαζεται εναν περιφερειακο της κλασης του κομπε ο σακιλ, αλλα τα καταφερνει και με καποον λιγο χειροτερο, ετσι και ο κομπε δεν χρειαζεται εναν απο τους 5 καλυτερους ψηλους της ιστοριας για να διεκδικει πρωταθλημα.
Τον μινγκ να ειχε, η εστω και ενα τεσσαρι της κλασσης τους γκαρνετ και μια χαρα ομαδα θα ειχε.

Η μεγαλητερη μαλακια του κομπε ηταν το 2006 οταν δεν απεκλεισε τους σανς, επειδη ειχε αποφασισει να το παιξει ομαδικος. επρεπε τοτε να παρει το παιχνιδι πανω του, να παρει τουλαχιστον τις μισες προσπαθειες και οτι γινει. Αν του εμπαιναν θα βουλωνε στοματα, αν οχι βεβαια θα τον κραζανε.
Ασε που αποκλειοντας τους σανς, θα περναγε στον επομενο γυρο, οπου τους κλιππερς με λεονεκτημα εδρας ισως τους απεκλειε.
Εχασε τοτε μεγαλη ευκαιρια να στειλει μια απο τις χειροτερες ομαδες του ΝΒΑ ( χωρις τον κομπε , αυτη η ομαδα μπορει και να κατεριπτε το αρνητικο ρεκορ νικων. Δεν νομιζω να επιανε τις 15 με τιποτα.) στους τελικους της δυσης w00t.gif

Επισης οσοι μιλανε για εγωισμο του κομπε που βαζει 80 και 70 και 60. Να βαλεις 81 παιρνοντας 65 σουτ και σουταροντας 30 τις εκατο εντος παιδιας, ΝΑΙ ειναι εγωισμος. Οταν μπορεις να βαλεις 81 με 45 σουτ και σουταροντας 65 τις εκατο blink.gif τοτε ειναι εγωισμος των συμπαιχτων σου να μην σου δινουν τη μπαλλα.

Μια ομαδα παιζει για να κερδισει. Οχι για να παιξουν και να χαρουν ολοι. και καλως η κακως αυτη η ομαδα εχει δειξει οτι μονο αν ο κομπε χτυπαει 50αρες κερδιζει.

Αν ο κομπε δεν ειχε κανει περσι τον απριλι εκεινα τα συνεχομενα παιχνιδια οπου τελικα ειχε 40+ ποντους Μ.Ο τον απριλιο, και οι λεικερς καναν 6 συνεχομενες νικες, απλα δεν θα πηγαιναν πλευ οφ.

Ο κομπε ειναι ΑΥΤΗ τη στιγμη ο καλυτερος παιχτης της λιγκας μαζι με τον ντανκαν, μιας και ο σακιλ γερασε, και ο ντανκαν , με δεδομενο οτι οι λεικερς εχουν πλευ τον σμας blink.gif απλα δεν θα μπορουσε να κανει οση διαφορα κανει ο μπραιντ. Ασε που σε οταν η ομαδα σου ειναι για τα μπαζα, περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να κανεις κατι καλο με εναν παιχτη που μπορει να σου βαλει μεχρι και 80 ποντους, παρα με τον ντανκαν, που το κυριο του πλεονεκτημα δεν ειναι οι ποντοι που βαζει, αλλα το οτι κανει μαγκες τους συμπαιχτες του. Ωστοσο , με τον σμας συμπαιχτη ειναι χαμενος κοπος΄.

Αντικαταστηστε τον κομπε με οποιοδηποτε αλλο, οι λειλερς μονο χειροτερα μπορουν να πανε

Γιατί φιλε ο James είχε καλύτερους συμπαίχτες από τον Bryant?Και όμως κατάφερε να φτάσει την ομάδα του στον τελικό!!!
Ο Bryant είχε Brown-Odom-Walton-Parker

Ενώ ο James είχε Hughes-Ιλγκάουσκας-Gooden άντε και Πάβλοβιτς
PARISINOS
συγγνωμη συγκρινεις της ανατολικη με την δυτικη περιφερεια?

Απλα η μερα με τη νυχτα.

Οχι πως ο μπραιαντ θα εφτανε απαραιτητα τους κλιβελαντ τελικο, αλλα οσο να ναι οι περιφερειες δεν εχουν καμια σχεση.
Das Kapital
Οντως οι δυο αυτες περιφερειες ειχαν καποια διαφορα,η δυση ηταν σαφως δυνατοτερη ΑΛΛΑ....

Ειμαι της αποψης,το εχω πει και αλλου πως ο Μπραιαντ ειναι σπουδαιος σκορερ καλος χρυσος αλλα πιστευω πως δεν μπορει να κανει τους συμπαικτες του τοσο καλους οσο ο Λεμπρον και να τους αφησει να δοσουν αυτα που μπορουν χωρις να λενε ειμαστε συμπαιχτες του Λεμπρον αλλα Καβς,κατι που πιστευω δεν γινεται στους Λεικερς αφου ολοι παλευουν για τον εναν(εκτος του Οντομ φυσικα που ειναι παιχταρας και μπορει να κανει παιχνιδι μονος του)
PARISINOS
QUOTE(lebron15 @ Oct 4 2007, 21:13 ) *
Οντως οι δυο αυτες περιφερειες ειχαν καποια διαφορα,η δυση ηταν σαφως δυνατοτερη ΑΛΛΑ....

Ειμαι της αποψης,το εχω πει και αλλου πως ο Μπραιαντ ειναι σπουδαιος σκορερ καλος χρυσος αλλα πιστευω πως δεν μπορει να κανει τους συμπαικτες του τοσο καλους οσο ο Λεμπρον και να τους αφησει να δοσουν αυτα που μπορουν χωρις να λενε ειμαστε συμπαιχτες του Λεμπρον αλλα Καβς,κατι που πιστευω δεν γινεται στους Λεικερς αφου ολοι παλευουν για τον εναν(εκτος του Οντομ φυσικα που ειναι παιχταρας και μπορει να κανει παιχνιδι μονος του)


Μα δεν αντιλεγω. Γεγονος ειναι οτι ο μπραιαντ αδιαφορει για τους συμπαιχτες του, και δεν τους κανει καλυτερους.
Ωστοσο δεν παυει να ειναι καλυτερος ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ απο τον λεμπρον.

Αν τους βαλεις σε μια ομαδα με ιδιους συμπαιχτες τοπ κλασης, που δεν χρειαζονται να γινουν καλυτεροι γιατι απλα ειναι οι καλυτεροι, τοτε η ομαδα που εχει τον μπραιαντ, κατα τη γνωμη μου θα κερδισει.

Πιστευω η διαφορα του μπραιντ θα φανει και στους ολυμπιακους, μιας και ο μπραιντ , που ειναι σαφως πιο πληρης σαν παιχτης, θα μπορεσει να κανει πολλα περισσοτερα στο παιχνιδι της ΦΙΜΠΑ.
morfi
QUOTE(Wilkinson @ Oct 4 2007, 19:30 ) *
Γιατί φιλε ο James είχε καλύτερους συμπαίχτες από τον Bryant?Και όμως κατάφερε να φτάσει την ομάδα του στον τελικό!!!
Ο Bryant είχε Brown-Odom-Walton-Parker

Όταν διαβάζω αυτά που γράφεται για τους συμπαίκτες του Κόμπι αναρωτιέμαι αν τα πιστεύετε...

Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι αυτό το ρόστερ των Λέικερς είναι το χειρότερο της ιστορίας τους. Παίκτες όπως ο Πάρκερ και ο Μπράουν είναι ντροπή να είναι βασικά μέλη μιας ομάδας όπως οι Λέικερς. Και είναι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή να τους παρουσιάζουμε ως "καλούς συμπαίκτες". Ντρέπομαι και μόνο που το γράφω.

QUOTE(PARISINOS @ Oct 5 2007, 12:20 ) *
Μα δεν αντιλεγω. Γεγονος ειναι οτι ο μπραιαντ αδιαφορει για τους συμπαιχτες του, και δεν τους κανει καλυτερους.

Το γεγονός ότι παίρνει το χειρότερο ρόστερ στην ιστορία των Λέικερς και το πάει στα πλειόφ μόνο loser δεν τους κάνει. wink.gif

QUOTE(PARISINOS @ Oct 4 2007, 13:26 ) *
Η μεγαλητερη μαλακια του κομπε ηταν το 2006 οταν δεν απεκλεισε τους σανς, επειδη ειχε αποφασισει να το παιξει ομαδικος. επρεπε τοτε να παρει το παιχνιδι πανω του, να παρει τουλαχιστον τις μισες προσπαθειες και οτι γινει. Αν του εμπαιναν θα βουλωνε στοματα, αν οχι βεβαια θα τον κραζανε.

Parisine στο συγκεκριμένο σου ποστ συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις. Έκανα quote μόνο αυτό για να δεις τι γράφεις στο επόμενο ποστ σου :

QUOTE(PARISINOS @ Oct 5 2007, 12:20 ) *
Μα δεν αντιλεγω. Γεγονος ειναι οτι ο μπραιαντ αδιαφορει για τους συμπαιχτες του, και δεν τους κανει καλυτερους.

Ψιλοφάσκεις και αντιφάσκεις. Δεν φταις εσύ. Είναι η φύση του Κόμπι τέτοια. Όταν παίρνει λίγα σουτ, τον λένε εγωιστή και ότι δεν βάζει επίτηδες τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι για να δείξει ότι η ομάδα δεν πάει χωρίς αυτόν (7ο παιχνίδι 2006 vs Σανς). Όταν βάζει 81, 60, 50 πόντους με πολύ καλά ποσοστά και δίνει τη νίκη στην ομάδα του, είναι πάλι εγωιστής και τον ενδιαφέρει μόνο να σπάει ρεκόρ.
Αυτό είναι που κάνει τον Κόμπι μεγάλο παίκτη.


ΥΓ Περί εγωισμών... έχω αναφέρει πολλές φορές ορισμένα παραδείγματα όπως ο Τζόρνταν και ο Μάτζικ.
PARISINOS
Ενταξει φιλε μορφη εχεις δικιο οτι υπαρχει μια σχετικη αντιφαση στο δυο πραγματα που εγραψα, απλα στο πρωτο αναφερομουν σε ενα συγκεκριμμενο παραδειγμα, δηλαδη τη σειρα με τους σανς, ενω στο δευτερο σε μια γενικη εικονα που δινει ο κομπε.

γενικα δειχνει μια ταση ψιλοαδιαφοριας προς τους συμπαιχτες του, πραγμα που οπως τονισα δεν εγινε σε εκεινη τη σειρα, αλλα ειναι κατα τη γνωμη μου η εξαιρεση.

Τωρα για το σημειο οπου κανεις quote κατι που εγραψα και λες οτι δεν τους κανει λουζερ, δεν καταλαβαινω γιατι το γραφεις, μιας και ουδεποτε χρησιμοποιεισα την εν λογω λεξη σε ποστ μου.

Επισης για τους συμπαιχτες του κομπε. Ενταξει ο μπραουν δεν ειναι αχρηστος. Σιγουρα δεν κανει γεια λεικερς , αλλα τουλαχιστον το παλευει. Αυτος ο παρκερ ομως πρεπει να ειναι ο χειροτερος πλει μεικερ της λιγκας-μετρωντας και τους αναπληρωματικους- και αν θελετε τη γνωμη , απλα ειναι εγκλημα να παιζει σε αυτο το επιπεδο.

Για τη συγκριση συμπαχτων κομπε-λεμπρον, εχω να πω οτι οι καβαλιερς υπερεχουν εστω και στα σημεια, μιας και τουλαχιστον εχουν εναν πλει που κατι κανει, ενω και μονο που εχει ρολιστες σαν τον βαρεχαο , κατι λεει. Μπορει να εμην ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ο βραζιλιανος, ωστοσο την χρησιμοτητα του την εχει, και για 5ος -6ος παιχτης ειναι μια χαρα. Οι λεικερς εχουν εναν σουπερ σταρ, εναν σταρ, και μετα δυο συμπαθητικους ρολιστες στα προσωπα των ραντμανοβιτς-που ομως στους λεικερς δεν κανει τιποτα- και ουολτον. Τον μπραουν δεν τον μετραω, μιας και δεν ειναι αχρηστος, αλλα παιζει σε μια θεση πολυ σημαντικη, και αυτος ειναι λιγος.

τελος, εγω γενικα δεν με πολυ εξιταρει το ΝΒΑ, ωστοσο εχω μια συμπαθεια σε λεικερς λογω κομπε και σελτικς, λογω σηματος biggrin.gif και χρωματος biggrin.gif
morfi
QUOTE(PARISINOS @ Oct 5 2007, 14:30 ) *
Τωρα για το σημειο οπου κανεις quote κατι που εγραψα και λες οτι δεν τους κανει λουζερ, δεν καταλαβαινω γιατι το γραφεις, μιας και ουδεποτε χρησιμοποιεισα την εν λογω λεξη σε ποστ μου.

Σου απάντησα στη φράση "δεν τους κάνει νικητές".

QUOTE(PARISINOS @ Oct 5 2007, 14:30 ) *
Επισης για τους συμπαιχτες του κομπε. Ενταξει ο μπραουν δεν ειναι αχρηστος. Σιγουρα δεν κανει γεια λεικερς , αλλα τουλαχιστον το παλευει.

Είτε το παλεύει είτε όχι, λίγο με συγκινεί. Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Για να φανταστείς για τι παίχτη ανοίξαμε συζήτηση, μέχρι και ο Μπιέτρινς προσφέρει περισσότερα στην ομάδα του από ότι ο Μπράουν.

Αν λάβουμε υπ'όψη ότι ο Μπράουν ήταν το νο1 του Ντραφτ τότε μιλάμε το λιγότερο για μία αποτυχία.

QUOTE(PARISINOS @ Oct 5 2007, 14:30 ) *
Αυτος ο παρκερ ομως πρεπει να ειναι ο χειροτερος πλει μεικερ της λιγκας-μετρωντας και τους αναπληρωματικους- και αν θελετε τη γνωμη , απλα ειναι εγκλημα να παιζει σε αυτο το επιπεδο.

Συμφωνώ (αν όχι ο χειρότερος, από τους χειρότερους) αλλά ακόμη και αυτός έχει προσφέρει περισσότερο από ότι ο Μπράουν. Έλεος δηλαδή...

QUOTE(PARISINOS @ Oct 5 2007, 14:30 ) *
Για τη συγκριση συμπαχτων κομπε-λεμπρον, εχω να πω οτι οι καβαλιερς υπερεχουν εστω και στα σημεια,

Το ότι οι Καβαλίερς έχουν δύο (εκτός του Λεμπρόν) all-star παίκτες (και μάλιστα ο ένας στη θέση του C) μόνο σαν "σημείο" δεν μετράει. Συν και 2-3 ρολίστες (εκτός του Βαρεζάο που αναφέρεις αργότερα) που βοηθούν στο μέγιστο, φτάνει για να είναι αυτό το ρόστερ 10 κλάσεις ανώτερο από αυτό των Λέικερς.
leelo15


τι χειρότερο από αυτό??? evilmonkey.gif
πέστε μου TIIIIII

p.s ίσος ένας ισπανός δημοσιογράφος να φωνάζει "lá bomba" ακόμα k όταν ρίχνει airball ο βλάκας ο navarro 19.gif 19.gif
Das Kapital
Αν καταλαβα καλα μισεις τον κυριο στην εικονα,ομως δεν ειναι ο Ναβαρο αλλα ο Καλντερον peace.gif
leelo15
τώρα γιατί βγήκε 2 φορες??? ohmy.gif

ξέρω απλά εννοούσα ότι το μονο που μπορεί να συγκριθεί με αυτήν την απίστευτα σπαστική κίνηση του calderon σε κάθε εύστοχο τρίποντο είναι η αυτοπεποίθεση του navarro k γενικά όλης τις ισπανίας για την ικανονοτιτα του στο σουτ (όχι πως είναι κάνας άσχετος)
Das Kapital
QUOTE(leelo15 @ Oct 6 2007, 22:13 ) *
τώρα γιατί βγήκε 2 φορες??? ohmy.gif

ξέρω απλά εννοούσα ότι το μονο που μπορεί να συγκριθεί με αυτήν την απίστευτα σπαστική κίνηση του calderon σε κάθε εύστοχο τρίποντο είναι η αυτοπεποίθεση του navarro k γενικά όλης τις ισπανίας για την ικανονοτιτα του στο σουτ (όχι πως είναι κάνας άσχετος)


Και αν εβγαινε 2 φορες καλα θα ηταν biggrin.gif

Μαλλον κατι κανεις με το ''πισω'' και το ''ανανεωση'' ή οταν πηγες να ανεβασεις την εικονα σου ελεγε κατι κουφα,δεν ηξερες τι ειναι και πηγες να ξαναβαλεις την εικονα την οποια βαρεθηκαμε να βλεπουμε! tongue.gif
leelo15
κάτι τέτοιο... εγώ k τα forum popooo sad.gif
συγγνώμη πάντως μπορώ τουλάχιστον να το διορθώσω? smile.gif
NBAholic
QUOTE
Εγω παλι θεωρω το σακιλ με τον κομπι ισαξιους. Ιδια κλαση παιχτη. Απλα ο ενας ειναι μεσα στα 5 καλυτερα 5αρια ολων των εποχων , ο δεν κομπε στα 5 καλυτερα τριαρια.


Καταρχάς, δυάρια, όχι τριάρια. Κατά δεύτερον, η θέση του σέντερ είναι ιστορικά η βαθύτερη και ισχυρότερη στην ιστορία του ΝΒΑ, οπότε το να είσαι στους 5 κορυφαίους σέντερ αποτελεί μεγαλύτερο κατόρθωμα. Για να περάσεις εκεί, πρέπει να φτάσεις την καριέρα ενός Ολάζουον, για τα δυάρια "αρκεί" ένας Ντρέξλερ. Και τρίτον, μου αρέσει πολύ ο Κόμπι, αλλά είναι σαφώς πιο εύκολο να σταματηθεί από ένα σέντερ σαν τον παλιό Σακ. Με τον Κόμπι, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να βρεθεί στις βραδιές όπου σουτάρει 8/25. Με το Σακίλ, αυτή η πιθανότητα σχεδόν εξέλειπε. Υπήρχε η αντίστροφη διαφορά στις βολές, αλλά φαντάζομαι ότι συμφωνείτε πως οι βολές είναι συνήθως το καρίκευμα και πως τα σουτ είναι που κάνουν τη διαφορά, ιδίως από τη στιγμή που ένας παίκτης σαν το Σακίλ επιχειρεί τόσες βολές ανά αγώνα, καλύπτοντας έτσι με τις όσες εύστοχες έχει τη διαφορά με τις λιγότερες βολές που σουτάρουν άλλοι παίκτες με καλύτερα ποσοστά.
LebroN James THE BEST
Εγω παλι αντιπαθω πολυ τον MANU GINOBILI KAI TONI PARKER KAI TIM DUNCAN γενικα ολα τα σπιρουνια shot.gif shot.gif shot.gif

leelo15 eipe:

τι χειρότερο από αυτό??? evilmonkey.gif
πέστε μου TIIIIII

p.s ίσος ένας ισπανός δημοσιογράφος να φωνάζει "lá bomba" ακόμα k όταν ρίχνει airball ο βλάκας ο navarro 19.gif 19.gif




na sou po borei na les etci alla einai PAIXTARAS!!!

an kai miso tous ispanous einai o monos axios ..oso gia ton ton gasol to sizitame tongue.gif tongue.gif tongue.gif
apkat
Φιλε γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες για να μπορουμε να σε διαβασουμε ευκολα.Οταν θες να κανεις παραθεση κατι που εχει γραψει καποιος αλλος κανε quote.Υπαρχει η επιλογη στο ποστ που θελεις να κανεις παραθεση.

Αυτο το μισος για τους Ισπανους αδυνατω να το καταλαβω.Εμενα ολοι οι μεγαλοι τους παικτες μου ειναι πολυ συμπαθεις.Λιγοτερο απο ολους τους σταρ τους συμπαθω τον Ναβαρο αλλα και αυτον δεν τον αντιπαθω σε καμια περιπτωση.
Pierce
1)γραφε με ελληνικα
2)υπαρχει η επιλογη του εντιτ. δεν ειναι αναγκη να ξανακανεις καινουριο ποστ για κατι που ξεχασες
3) προσβλητικοι χαρακτηρισμοι δεν επιτρεπονται
apkat
Σε προλαβα Pierce tongue.gif tongue.gif ..
Pierce
dry.gif
(δεν θα σε αφησω να γινεις χαλιφης στη θεση του χαλιφη tongue.gif )
Das Kapital
QUOTE(LebroN James THE BEST @ Oct 17 2007, 15:56 ) *
Εγω παλι αντιπαθω πολυ τον MANU GINOBILI KAI TONI PARKER KAI TIM DUNCAN γενικα ολα τα σπιρουνια shot.gif shot.gif shot.gif


Εγω λατρευω ολους τους Σπερς πλην του παρκερ,οχι πως τον αντιπαθω αλλα μου ειναι αδιαφορος!

Ο πιο μισητος παιχτης για μενα πλεον πιστευω πως ειναι ο Iverson!!!

Τοσα χρονια δεν καταφερε κατι εκτος απο ενα mvp και μια συμμετοχη στους τελικους το 2001 νομιζω,εφυγε απο τους Σιξερς ενω υπηρχε στο ροστερ iguodala,korver dalembert πλεον εχει παει στους Ναγγετς και παλι θελει να φυγει γιατι θεωρει πως το ροστερ της ομαδας δεν ειναι τοσο ικανο ωστε να τον βοηθησει να παρει champ ενω στο ροστερ υπαρχει ο Μελο ο Μαρτιν ο Καμπι και καλουτσικες αλλαγες οπως ο Ντιαβαρα και ο Νενε!

Εχω την εντυπωση πως παιρνει πολλες προσπαθειες και θα μπορουσε να μοιρασει το παιχνιδι περισσοτερο,επιπλεον τη χρονια που μας περασε οι Σιξερς ειχαν καλυτερο ρεκορ χωρις τον Ιverson ενω οταν ηταν στην ομαδα το ρεκορ τους ηταν χειροτερο!

Επισης μου τη σπαει ολο αυτο το στυλ και η εικονα του κακου παιδιου και το οτι εκανε ολοκληρη διαμαχη με το Στερν επειδη θελει να φοραει το σορτσακι κατω απο το γονατο δε κοιταει να παιξει μπασκετ λεω εγω......

Τελος,φετος δεν υπηρχε σε καμια 5αδα κατι που πιστευω θα γινει πολλες φορες ακομα ωσπου να τελειωσει!
theov
Όλοι IVERSON ψηφίζουν... Γιατί βρε; Τι σας έφταιξε το παλλικαράκι; peace.gif
remali
Gasol, Tony Parker, Carmelo Antony 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
captain charisma
ολοι οι ευρωπαιοι οι λατινοαμερικανοι και οι κινεζοι(δεν ειμαι ρατσιστης απλα δεν τους χονευω) εκτος απο νοβιτσκι και στογιακοβιτς
mitsos13
QUOTE(morfi @ Sep 16 2007, 00:59 ) *
Μου φαίνεται πως δεν έχετε καταλάβει τι κάνει ο Κόμπι. Ο παίκτης που όλοι λατρεύουν να μισούν (όπως και ο Μπόουεν άλλωστε που εσύ λατρεύεις) παίρνει από το χέρι το χειρότερο ρόστερ (αλλά δεύτερη χειρότερη σε αποτελέσματα) στην ιστορία των Λέικερς και με βασικούς παίκτες τον Πάρκερ, τον Γουόλτον και τον Μπράουν (και αν κοιτάξετε τον πάγκο θα βρείτε τον Βούγιασιτς που αμφιβάλλω αν μπορεί να παίξει και στην Ευρώπη) την πηγαίνει στα πλειόφ. Είναι πιο τρομακτικό αν σκεφτείτε ότι οι Λέικερς βρίσκονται στην Δύση !
Τι έχουμε δηλαδή ; Έναν καθηγήτη που τον μισούν όλοι οι μαθητές του γιατί δεν καταλαβαίνουν αυτά που λέει. BTW το μάθημα λέγεται "πως να πάρετε την δεύτερη χειρότερη ομάδα στην ιστορία των Λέικερς και να τους δείξετε το δρόμο για τα πλειόφ".


προσωπικα πιστευω οτι ο ιδιος του θελησε να μεινουν αυτοι οι παικτες στην ομαδα ετσι ωστε τις 99 απο τις 100 φορες η δοξα να ειναι δικια του. αυτος πιεσε την διοικηση των λεικερς ωστε να ειναι ο μοναδικος σουπερ σταρ στην ομαδα...



QUOTE(Ginobili @ Sep 16 2007, 02:17 ) *
Τώρα για τον Κόμπε...καταρχήν,η σύγκριση μίσους-αγάπης με τον Μπόουεν..είναι μαλλόν ατυχής..Τον Μπόουεν τον συμπαθούν..από την Ελλάδα....εγώ...και οι υπόλοιποι...οι πολίτες του Σαν Αντόνιο.



εεεεεε κ εγω συμπαθω τον μποουεν 77.gif wav.gif
Ginobili
εεεεεε κ εγω συμπαθω τον μποουεν 77.gif wav.gif
[/quote]
Εκπλήσομαι..και ακόμη περισσότερο χαίρομαι!!!! biggrin.gif
master_d'_eska
paidia mhn to psaxnete o xeiroteros paixths pou thn exei pswnisei kiolas einai o navaro!oxi epeidh einai ispanos aplws auta ta bombito la bomba ktl einai lalakies megales! 68.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.