Η συγκριση με τον μιχαλακη δεν υφισταται καν..ειναι ιεροσυλη και απλα γελαμε...το ονο που συγκρινονται ειναι τα νουμερα τους κι αυτο ειδικα στο σκοραρισμα με πολυ χειροτερα ποσοστα ο λεμπρον.
Είναι καλύτερος μπλοκέρ, καλύτερος στο να κατευθύνει την άμυνα, καλύτερος στο τρίποντο, καλύτερος ριμπάουντερ, ποστάρει καλύτερα, έχει καλύτερο αριστερό χέρι και τολμώ να σου πω ότι πασάρει και καλύτερα και κερδίζει και πιο εύκολα φάουλ. Υστερεί στην προσωπική πάνω στη μπάλα (όπου είναι πολύ καλός, απλά ο Τζόρνταν ήταν εκπληκτικός), στο θέαμα, στο διάβασμα 1vs1, στο σουτ μέσης απόστασης και στο μεγαλύτερο μέρος της καρίερας του ήταν και χειρότερος στο decision making, που σε κάποιο βαθμό εξηγει και τους τίτλους, ο Τζόρνταν απλά σεληνιαζόταν στα μεγάλα ματς, πράγμα που πλέον φαίνεται να κάνει κι ο ΛεΜπρον αν κι όχι με την ίδια (ακατανόητη, υπεράνθρωπη) συνέπεια που το έκανε ο MJ. Αν τα επόμενα 2-3 χρόνια κάνει τελικούς σαν τους φετινούς, και πάρει και 2-3 δαχτυλίδια, πράγμα καθόλου απίθανο αν δεν τραυματιστεί πάλι το 70% της πεντάδας του, ο Τζόρνταν απειλείται πολύ πιο σοβαρά.
.ο μιχαλακης ηταν ο πιο γουινερ παικτης της ιστοριας με 1000 τροπους να σκοραρει και ο λεμπρον παει φετος για το 2/6 σε τελικος με ουσιαστικα 2 τροπους να σκοραρει..την μπουκα και το ποστ....Καμια συγκριση
Ξεχάσαμε το μακρινό σουτ βλέπω, το "τραβάω όλη την άμυνα πάνω μου και οι άλλοι μένουν ορθάνοιχτοι" και το τρανζίσιον. Δεν είναι ένας εκπληκτικά καλός αθλητής με καλούτσικη τεχνική. Είναι ο πληρέστερος παίκτης που έχουμε δει ποτέ, επειδή τα απίστευτα αθλητικά του προσόντα συνοδεύονται από πάρα πολύ καλή τεχνική. Όχι απαράμιλλη, αλλά ολσταρική.
Ως προς το άλλο που ρώτησες. Πριν πάει στο Miami όχι δεν τον αντιπαθούσα. Ούτε τώρα που γύρισε πίσω, ακόμα κι αν πήγε σε καλύτερη ομάδα πάλι imo και η φάση μου έβγαζε ένα "τώρα που έφτιαξε ομάδα το Cleavelant ας γυρίσω να πάρω ένα και μ αυτούς να εξιλεωθώ".
Μου αρκεί ως απάντηση, να καταλάβω θέλω, όχι σώνει και καλά να πείσω.
Αν πιστεύεις ότι το έχει καταφέρει αυτό στο βαθμό που το έκανε ο Jordan πχ τι να σου πω, ίσως και να ναι έτσι και να μην το βλέπω.
Δεν πιστεύω ότι ακόμη έχει φτάσει στα επίπεδα GOAT του Τζόρνταν. Πιστεύω ότι είναι ασφαλώς στη συζήτηση (μου φαίνεται αδιανόητο να "γελάμε με τη σύγκριση") και με δεδομένη τη φοβερή φετινή χρονιά, αν ακολουθήσουν 2-3 ακόμη τέτοιες θα έχει ακόμη πιο πολύ ενδιαφέρον. Προσωπικά σα στιλ προτιμώ άλλους παίκτες κι ας μην είναι GOAT (ο Νας ας πούμε για μένα είναι παγκόσμιο φαινόμενο).