QUOTE(ADMIRAL14 @ Mar 30 2007, 06:47 AM)
ΤΟ 'ΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ 'ΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΕΡΑΤΕΑ-ΠΕΥΚΗ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ). ΠΡΩΤΕΑΣ-ΑΜΙΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ COACH ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ(ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ) ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΚΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20:00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΩΡΩΠΟΣ-ΚΕΡΑΤΕΑ, ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.
καλημέρα σε όλους. χθές το βράδυ πήγα στο κερατέα-πεύκη. δυνατό παιχνίδι και οι δύο ήταν καλοί. η πεύκη είναι μια όμαδα που παλέυει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και με λίγο προσοχή θα ήταν λίγο παραπάνω και θα διεκδικούσε άνοδο. ήταν το δεύτερο παιχνίδι που τους είδα αυτή τη βδομάδα. τους είδα και την κυριακή απέναντι στον τραγικό (στο συγκεκριμένο παιχνίδι) αθηναϊκό, όπου έδειξε ότι είναι πραγματικά πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες ιδιαίτερα στους ψηλούς.στο συγκεκριμένο παιχνίδι από τον αθηναϊκό διασώθηκε μόνο το πεντάρι. οι υπόλοιποι ήταν σε μέτρια επίπεδα και ο προπονήτης τους έκανε ότι περνάγε από το χέρι του για να χάσει. άφησε την ομάδα σε όλο τον αγώνα με ένα ψηλό και με τέσσερις κοντούς τη στιγμή πόυ έπαιζε αντίπαλος με 3 από τους καλύτερους ψηλούς του πρωταθλήματος. ο κεράτσας πρέπει να έβαλε 30 πόντους για πλάκα.εγκλήματα.ξέρει κανείς με τον γεωργαράκο τι γίνετε στο παιχνίδι με πεύκη δεν έπαιξε, αλλά και με παλατιανή μου φαίνεται δεν έπαιζε, η απουσία του ήταν εμφανής.έχει τραυματισμό?
επιστρέφω στα χθεσινά η κερατέα αν είναι λίγο προσεκτική είναι πολύ κοντά στην άνοδο χωρίς να είναι τίποτα όμως σίγουρο. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι της Κυριακής. όποιος χάσει χάνετε. νομίζω ο ωρωπός είναι σε ποιό δύσκολη θέση.χθές δεν έιχε πρόβλημα.
ο πρωτέας έχει να δώσει δύο ντέρμπυ και ρεπό είναι όμως κοντά στο θαύμα αφού τους έχει στο μετς.
η άμιλλα όπως είναι τα πράγματα με λίγο προσοχή θα ανέβει αν και αυτή έχει ντέρμπυ.
σε δύσκολη θέση ο αθηναϊκος που αν και έχει εύκολο πρόγραμμα, τα λάθη θα του κοστίσουν. ματσάκια όπως η πεύκη και η ίρις πρέπει να τα καθαρίσεις αν θέλεις να ανέβεις,ιδιαίτερα με το υλικό που έχει.
Πετρούπολη,πεύκη μάλλον χάνουν τις τελευταίες ελπίδες που είχαν.
Μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα ρεπό και οι αναβολές που έχουν κάνει μπάχαλο το πρωτάθλημα.
πολλά συγχαρητήρια στην κερατέα και στην πεύκη για το χθεσινό παιχνίδι.
περισσότερα για το χθεσινό παιχνίδι θα γράψω αργότερα.