QUOTE (Mpampis_s @ Dec 18 2014, 22:24 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
παιδια προς θεου εγω δεν λεω οτι οι στασινοι δεν ειναι ταλεντα και ειδικα το 5 εχουν αισθηση του χωρου που κινουνται και ειναι και αρκετα ευστοχοι στα τριποντα,απο αμυνα την τριτη δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο και μολις τους πιεσαν λιγο οι περιφεριακοι των μελισσιων στο δευτερο ημιχρονο εξαφανιστικαν γιαυτο απορω πως παιζει το παιδι αυτο ανδρικο.(μακαρι να παιξει το παιδι αλλα με τετοιο υψος το βλεπω δυσκολο να παιξει σε υψηλο επιπεδο)
Σαν εκπρόσωπος τύπου ,πρόεδρος ,και ιδρυτικό (και μοναδικό- wike side θες να γίνεις το δευτερο και αντιπρόεδρος ? ;p ) μέλος του fan club του Ορφέα Στασινού ,σε εγκαλώ στην τάξη!!!
Πως τολμας να βαζεις στο στομα σου τον Ορφεα;;;;
Θα ηθελα να ηξερα δεν ντρεπεσαι ;;;;
Lol.
Πλάκα κανω!
Συνηθιζεται αμα εγω και ο wike side γραφουμε κατι, να φαινεται σαν συντονισμενη επιθεση!QUOTE (Mpampis_s @ Dec 18 2014, 22:24 )
οσο για τους μαλεληδες δεν ξερω εγω εαν θα κατσουν στα μελισσια η οχι αυτο που ειδα πηγαινοντας στο λινκ του jhantzop να δω φωτο ειδα τα αποτελεσματα του εφηβικου και των νεων και ειναι τα πρωτα βιολια τους,επισης στην αρχη της σαιζον μαθαμε οτι η αεκ δεν κατεβασε εφηβους και διαλυθηκε το τμημα με συνεπεια φανταζομαι να μεινουν ολα τα παιδια ελευθερα οσο για το μαρουσι στην εξεδρα
αυτο που ελεγαν ηταν οτι ο προπονητης του αμαρουσιου στο εφηβικο με τον τροπο του εφαγε ολη την φουρνια των 97αριδων μεσα σε αυτους και οι μαλεληδες αναγκαζοντας τους να φυγουν και γιαυτο εγραψα " εδιωξαν "εννοοντας με το τροπο τους .
![rolleyes.gif](../style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Ναι , ο νυν (πρώην ?) ,ο Μελέτης....
Τα έχω ακούσει και γω (δεν τα έχω ζήσει) ....
Το καλοκαίρι του 13 φύγανε πάρα πολλοί ( ο Λευτέρης Xρυσός ,που τώρα είναι ΚΑΠ, ο Πολύζος που πήγε Δούκα ,και άλλοι που πήγανε έξω , ή αλλού )
QUOTE (jhantzop @ Dec 17 2014, 09:08 )
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΚΑΛΑΘ/ΣΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - Κ.Α.Π. 56 -70
Μετά από καλή εμφάνιση, οι Έφηβοι έκλεισαν με νίκη το 2014 επικρατώντας εκτός έδρας των Πετραλώνων με 56-70.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-12, 10-27, 15-15, 20-16
ΠΟΝΤΟΙ: ΚΟΜΙΑΝΟΣ 10, ΜΠΑΡΤΖΗΣ 7 (1), ΧΡΥΣΟΣ 17 (2), ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ 4, ΨΑΡΡΑΣ 24 (5), ΜΑΡΓΕΛΗΣ 8 (1), ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΤΑΚΗΣ
http://www.kap-bc.gr/as-anagennisi-petralonon-kapQUOTE (jhantzop @ Dec 17 2014, 09:08 )
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 33-97
Τα δεκάλεπτα :13-33,20-61,25-78,33-97
Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): Κόνιαρης 5(1),Λούντζης 23,Κακαργιάς 5(1), Μπέλη 6, Σταύρος 4, Παπαδόπουλος 7(1), Ιορδάνου 5(1), Κασιούμης 12, Σιράγας, Καμαριανός 14, Παπαγιάννης 16
QUOTE (jhantzop @ Dec 17 2014, 09:08 )
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 58-75
Για την Εφηβική ομάδα, αυτό ήταν το 12ο φετινό ροζ φύλλο αγώνα στις 13 αναμετρήσεις που έχει δώσει μετρώντας μόλις 1 ήττα από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (αρχές Νοεμβρίου)...
Στο χθεσινό ματς η ομάδα μας ήταν ανώτερη, σοβαρή και δε χαλάρωσε σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα γεγονός που της επέτρεψε να κερδίσει όλα τα 10λεπτα με διαφορές από 3 έως 7 πόντους...
Έτσι το τελικό 58-75 (ημίχρονο 32-43) ήρθε φυσιολογικά με τους Χαϊκάλη (18π. με 2 τρίπ, 4 ασίστ) και Καρρά (16π., 9 rebounds, 4 τάπες) να ηγούνται των επιθετικών προσπαθειών των "μπλε" οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα σε ακόμη μια νίκη...
http://www.ased.gr/Articles/1344