QUOTE(ADMIRAL14 @ Mar 22 2007, 10:20 AM)
ΔΥΣΚΟΛA ΤΟ 2α ΣΤO ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΦΙΛΕ GABRIEL, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΑΜΙΛΛΑ & ΙΡΙΔΑ, ΕΝΩ Η ΠΕΣΜΕΝΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ(ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ & ΙΩΣΕΙΣ) ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ(ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΑΜΙΛΛΑ-ΙΡΙΔΑ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ 'ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΟΔΙ'. ΕΠΙΣΗΣ, ΒΛΕΠΩ 2ο ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ(ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ 2 ΧΑΣΕΙ 'ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ' ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΝΟΔΟΥ: ΜΕ 7 ΗΤΤΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ(ΜΕ 8 ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ) ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ,ΙΣΟΒΑΘΜΙΩΝ & ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΜΙΛΛΑ(ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..) ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΪΚΟ(ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ), ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ 2/2 ΣΤΑ 2 ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΕΝΤΟΣ & ΠΡΩΤΕΑ-ΕΚΤΟΣ Ο 1ος ΚΑΙ ΜΕ ΙΡΙΔΑ-ΠΕΥΚΗ-ΕΚΤΟΣ Ο 2ος.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΗ PANGEO.
οι προβλέψεις μου για σήμερα
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ Ν.ΚΟΣΜΟΣ 1
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1
ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2
ίρις-πρωτέας:αν χάσει ο πρωτέας σήμερα είναι σε πολυ δύσκολη θέση, παίζει την άλλη αγωνιστική με τη άμιλλα και με 2η ήττα μάλλον πρέπει να ξεχάσει την άνοδο.ανοικτό παιχνίδι δύσκολη πρόβλεψη μάλλον 1. μεγάλο ρόλο θα παίξει η απόδοση του σιλαϊδή
αχιλλέας-κηφισια το βλέπω εύκολο 1
πεύκη-τρίτωνας είναι καλύτερη ομάδα η πεύκη
ωρωπός-κερατέα: ο ωρωπός χάνει δύσκολα στο γήπεδο του έχει καλύτερη front line.μαυρομάτης-ζαβαντής καλύτεροι ψηλοί
γέρακας-καρέας:εύκολο απόγευμα για τον γέρακα. ο εξαρχόπουλος παίζει?
άμιλλα-κουκάκι:δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η άμιλλα. αν χάσει σήμερα την άλλη αγωνιστική παίζει τη κατηγορία.
παλατιανή-αθηναϊκός: μάλλον 2 αλλά με το αθηναϊκό ποτέ δεν μπορεί να ξέρεις. φέτος δεν έχει κερδίσει στο περιστέρι, αλλά νομίζω με την ποιότητα τους προκόπης-καλφαγιώργης-γεωργαράκος-κορκοσούρας-βόκολος θα καθαρίσουν δύσκολα ή εύκολα.
περιμένω και εγώ την άποψη του pangeo, την προηγούμενη βδομάδα έδωσε ρεσιτάλ με το μενού.admiral παίζεις στην άμιλλα? αν ναί ποιό νούμερο φοράς?