QUOTE(ZanManFu @ Apr 13 2011, 18:55 )
Καλησπερα σε ολους τους χρηστες και τους απλους επισκεπτες του φορουμ. Και εγω μεχρι σημερα απλως επισκεπτης ημουνα αλλα με αφορμη το τελος του πρωταθληματος ( οσον αφορα τις πρωτες 2 θεσεις και την τριτη να παιζεται αναμεσα σε 3 ομαδες μεχρι και την τελευταια αγωνιστικη) θα ηθελα να γραψω 2-3 πραγματακια.
Κατ αρχας επειδη δεν μου αρεσει ο απροσωπος χαρακτηρας του φορουμ αλλα και του ιντερνετ γενικοτερα και επειδη εχω μαθει οταν μιλαω να ξερει ο απεναντι μου ποιος του μιλαει και σε ποιον απευθυνεται θα ηθελα να σας συστηθω. Λεγομαι Δημητρης, ειμαι 25 χρονων και παιζω στο Π.Α.Κ. με το νουμερο 12. Αυτα για οσους παρεξηγηθουν η θυχτουν με αυτα που θα γραψω γιατι ολοι πισω απο οθονες ειναι μαγκες και νταηδες.
Συγχαρητηρια σε ολες τις ομαδες του πρωταθληματος γιατι ητανε ενα πραγματικα ενδιαφερον και ανταγωνιστικο πρωταθλημα με τις περισσοτερες θεσεις να κρινονται στις τελευταιες 3 αγωνιστικες. Θεωρω πως η τελικη καταταξη του πρωταθληματος αντικατοπτριζει δικαια την προσπαθεια το ταλεντο και την δουλεια που εγινε μεσα στις ομαδες σε γενικες γραμμες. Οποια ομαδα και αν καταλαβει την τριτη θεση αναμεσα σε Διονυσο, Παληνη και Λαγονησι θεωρω πως θα το δικαιουται, με μια μικρη προτιμηση προς το Διονυσο γιατι κατεμε ειναι πιο ομαδα.
Και μετα τα εισαγωγικα ας περασω στο ψητο το οποιο αφορα την ανασκοπηση του πρωταθληματος για την ομαδα μου το Π.Α.Κ. και καποιες σκορπιες αποψεις για καποια ατομα και ομαδες τις κατηγοριας. Για εμενα και αλλα 4 παιδια απο την ομαδα η χαρα της ανοδου και της κατακτησης του πρωταθληματος ειναι διπλη μιας και περισυ φτασαμε πολυ κοντα αλλα δεν τα καταφεραμε στο τελος ( Ισως και να μην το αξιζαμε γιατι οτι και να λεμε στα λογια το γηπεδο ειναι ο μοναδικος κριτης του καθε παιχτη και της καθε ομαδας ). Φετος με σαφως καλυτερο ροστερ και καλυτερο προπονητη τα καταφεραμε περα για περα δικαια θεωρω. Γιατι οπως και στην ζωη ετσι και στον αθλητισμο τιποτα δεν σου χαριζεται αλλα το κατακτας με κοπο και προσπαθεια, και πραγματικα φετος χυσαμε κιλα ιδρωτα για να τα καταφερουμε. Συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα και σε ολους οσους βρισκονται γυρω απο αυτην.
Στο φετινο πρωταθλημα καταφεραμε να τερματισουμε πρωτοι με μολις 3 ηττες , οι οποιες ολες τους, για διαφορετικους λογους η καθε μια, ητανε δικαιες. Η πρωτη απο το Λαγονησι στην εδρα μας , σε ενα ματς στο οποιο δεν σταυρωσαμε σουτ για σουτ ισως και λιγο αγχωμενοι , μια ομαδα που στο συγκεκριμενο ματς εδειξε πως ειχε το υλικο και την διαθεση να παει ψηλα και ισως αμα δεν διαλυοτανε να τα καταφερνε. Η δευτερη απο την Κηφησια εκτος εδρας ενα πραγματικο ντερπυ , οπως ητανε και τα 2 μεταξυ μας ματς, το οποιο κριθηκε στο ποντο και βαση του συνολου του αγωνα ισως να το δικαιουταν πιο πολυ η Κηφησια. Και μιας και αναφερθηκε μεσα στην χρονια οτι η Κηφησια σπρωχτηκε απο την διαιτησια θα ηθελα να πω πως και εμεις στα μεταξυ μας παιχνιδια μπορει να ειχαμε καποια παραπονα οπως μπορει να πουνε πως ειχανε και οι αλλες ομαδες αλλα δεν θεωρω οπως καποιοι υπαινισσονται οτι αυτος ητανε ο λογος της επιτυχιας της συγκεκριμενης ομαδας. Και καλο θα ειναι το ωραιο και το καλο να το αναγνωριζουμε οσο και αν καποιες φορες δεν μας συμφερει. Για εμενα η Κηφησια περαν οσων ακουγονται δικαια ανεβηκε κατηγορια μιας και επαιξε με νεα παιδια ενα σχετικα απλο αλλα γρηγορο και καλοδουλεμενο μπασκετ το οποιο οπως φανηκε λιγες ομαδες καταφεραν να αντιμετωπισουν.
Και επειδη παραυπηρξα πολιτισμενος για το χαρακτηρα μου ερχομαι και στην τριτη και τελευταια μας ηττα απο το Πορτο Ραφτη εκτος εδρας, με μια ομαδα που εχουμε ανταλλαξει ορκους αγαπης. Ας ξεκινησω με το γεγονος πως και η νικη μας εντος και η ηττα μας εκτος ητανε περα για περα δικαιες. Οποιος πιστευει κατι αλλο μαλλον κομπλεξικος και τυφλος ειναι. Και επειδη δεν μου αρεσει να ομαδοποιω μιλαω για τα ατομα απο την ομαδα του Πορτο Ραφτη που εχουνε γραψει σε αυτο το φορουμ ( Katsman4 και Dragan#12# αν δεν κανω λαθος ) συν ενα τσαμπα-μαγκα που φοραγε το νουμερο 4 στο εκτος εδρας παιχνιδι μεταξυ των 2 ομαδων. Και για να γινω πιο συγκεκριμενος τα περισσοτερα αφορουν τον Katsman4 ο οποιος μεσα στην χρονια ψαχτηκε για την ιντριγκα και επειδη δεν μου αρεσει να αφηνω πραγματα κατω ουτε να ξεχναω, ενας απο τους λογους που γραφω εισαι εσυ μαγκα ( μιας και οπως λες φιλοι δεν ειμαστε και δεν νομιζω και να με ενδιεφερε ποτε να γινουμε).
Και τωρα λοιπον που εφτασε το τελος και εμεις ειμαστε στην Γ΄ και εσυ εμεινες αμανατι γιατι δεν μας λες την αποψη σου για την ομαδαρα σου που και που καταφερε 2 αγωνιστικες πριν το τελος να παει να ανεβει ευχαριστω θα επρεπε να λεει, ισως στο διονυσο που εκανε μια κοιλια. Γιατι δεν γραφεις με αυτο το γλαφυρο και πληρως περιγραφικο στυλ σου για το οτι το τρενο του Πορτο Ραφτη θα 'νε και του χρονου στη Δ'?Πως αισθανεσαι που η ομαδα που εδινες απο την αρχη του πρωταθληματος κοντρα στα προγνωστικα σου ( μεχρι που σταματησες να δινεις γιατι γινοσουνα γελοιος ) πηρε το πρωταθλημα? Εκτος εαν φταιγανε τα στεφανια του γηπεδου μας για αυτο. Και αντι εσυ ειδικα που ησουνα ο πιο επιθετικος απο ολους στα οσα εγραφες να κανεις ενα ποστ με το κεφαλι κατω και να πεις ενα συγχαρητηρια στις ομαδες που ανεβηκαν, και ειδκα στο Π.Α.Κ. ,και να μην ξαναμηλισεις τουλαχιστον για φετος , καθεσαι και απειλεις αν καταλαβα καλα τον navalier οτι ειναι μικρος ο κοσμος και να προσεχει τα λεγομενα του, ... και γυρω γυρω μελισσες. Πολυ θρασος μαγκα, παρα πολυ.
Βρε καλως το παιδι λοιπον !!! Η μοναδικη φορα που ητανε ισοβαθμες οι ομαδες ητανε τον Αυγουστο... Και αμα δεν σου αρεσανε τα φιλακια που σου δωσαμε ελα να στα ξαναδωσουμε του χρονου αμα θες στην Γ'. Σε ευχαριστουμε λοιπον για ολη την χρονια που ολο μιλαγες και τον μαιο που κρινοντε τα παντα καπως σου κοπηκε η μιλια. Αυτα για τους τσαμπα μαγκες στα PC.
Sorry αν σας κουρασα αλλα καποια πραγματα με θιγουνε και δεν εχω μαθει να το βουλωνω στην ζωη μου.
Ξανα συγχαρητηρια σε ολες τις ομαδες και του Πορτο Ραφτη συμπεριλαμβανομενου, καλη συνεχεια στην τελευταια αγωνιστικη και ας παει στα μπαραζ ο καλυτερος η ο πιο τυχερος.
Καλο καλοκαιρι και εις το επανιδειν. ΦΙΛΑΚΙΑ
Τη λέξη (αλλά και έννοια) φίλε, την απευθύνω
ή σε άτομο που γνωρίζω και για εμένα αξίζει αυτό το χαρακτηρισμό
ή σε άτομο που δεν γνωρίζω, όπου τη δίνω εξ 'αρχής και μέχρι να αποδείξει ότι δεν το αξίζει.
Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο λοιπόν να καταλάβεις ότι ο navalier αφού αναφέρθηκε σε μένα (και αν δεν το θυμάσαι ανέτρεξε στα post του) δεν αξίζει για κανένα λόγο αυτό το χαρακτηρισμό.
Νταής δεν το έπαιξα ποτέ, πόσο μάλλον πίσω από μια οθόνη όπως λες. Όταν λοιπόν του έγραψα να προσέχει τα λεγόμενα του, τι νομίζεις ότι εννοούσα? ότι θα τον βρω και θα τον σπάσω στο ξύλο? Ήμαρτον ρε, σιγά μη κατέβω και με αλυσίδες ή σιδερογροθιές (ή με ρόπαλο σαν μπασκετικός νεάντερταλ που λέει κι ο ανυπέρβλητος προπονητής σου) ! Επειδή είναι μικρός όμως θα πρέπει πρώτα η γλώσσα του να είναι ανάλογη της ηλικίας του γιατί δεν ξέρεις ποτέ, ίσως (ίσως και όχι) και να μας φέρει η ζωή σε κάποια κοινή ομάδα!! Γι' αυτό, τη λέξη θρασύτητα δεν τη δέχομαι!
Ο τσάμπα -μάγκας με το #4 τι ακριβώς σου έκανε και τον θυμάσαι τοοοσο καλά??
Αν αξίζατε να είστε στην πρώτη θέση ή όχι, δεν έχει σημασία! Σημασία έχει ότι γράφει ο βαθμολογικός πίνακας.
Συγχαρητήρια λοιπόν,
στην ομάδα με το θρύλο των 5 ηπείρων και 7 θαλασσών, τον αυτοδιαφημιζόμενο και τιτανομεγιστοτεράστιο προπονητή της, ο οποίος κατέχει γαλόνια, επωμίδες και παράσημα από άλλους γαλαξίες (ίσως ΚΑΙ σύμπαντα) αλλά συγχρόνως γίνεται (αλλά και κάνει την ομάδα του) ρεζίλι βάλλοντας φραστικά εναντίον άλλων, κρύβοντας τον εαυτό του πίσω από προσωπεία και βγάζοντας τα άπλυτα της ομάδας σε αυτό το forum,
στην ομάδα που διαθέτει στις τάξεις τις, περήφανους νέους που δεν έχουν μάθει να το βουλώνουν στη ζωή τους, και που επιλέγουν να προσβάλουν θέλοντας να κρύψουν τη δικιά τους αφάνεια,
στην ομάδα που έχει τη τύχη όμως να διαθέτει και παίχτες με χαρακτήρα και ήθος σαν τον dimitrisdk7.
Θα σου απαντούσα και για τα φιλάκια, αλλά θα πέσω στο επίπεδο σου και εκεί κάτω είσαι σίγουρα καλύτερος λόγω εμπειρίας!