Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δ' ΕΣΚΑ 2010-11 (3ος όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
mirodias
QUOTE(katsman4 @ Jan 29 2011, 01:20 ) *
Βρε καλώς τα τα παιδιά!
Πόρτο Ράφτη-ΠΑΚ 65-57!

Πολλά μπράβο στα παιδιά του Πόρτο Ράφτη. !!!
Μεγάλη νίκη.
Παιχνίδι που περιμένατε πως και πως από τον πρώτο γύρο ....

Στα υπόλοιπα ματς κανά νέο ?
Το άλλο ντέρμπι στο Λαγονήσι ?
Constantine
QUOTE(katsman4 @ Jan 29 2011, 01:20 ) *
Βρε καλώς τα τα παιδιά!
Πόρτο Ράφτη-ΠΑΚ 65-57!

Η μοναδική φορά που ήταν, έστω, ισόπαλες οι δύο ομάδες ήταν...στο 0-0! Από κει και πέρα μόνο μία ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ και μπορείτε να φανταστείτε ποια! Μέχρι και στους 14 έφτασε η διαφορά! Κάποια στιγμή μείωσε το ΠΑΚ στους δύο αλλά αυτό ήταν! Ψύχραιμοι και εύστοχοι στο τέλος καθαρίσαμε το ματς εκεί που περιμέναμε έστω μια αλλαγή της άμυνας του ΠΑΚ που παρέμεινε στη ζώνη με παγίδες στις γωνίες. Κρίμα που χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια και όταν λέω εύκολα εννοώ πάρτο-βάλτο, κάτω από το καλάθι, μόνοι μας. Θα μπορούσαμε ευκολότατα να έχουμε καλύψει και τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Έτσι είναι αυτά όμως.

Το ΠΑΚ παρουσιάστηκε μονοδιάστατο, χωρίς επιθετική φιλοσοφία στηρίχτηκε μόνο σε ατομικές ενέργειες κυρίως του 8. Το 7 δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα του στο πρώτο ματς και το 12 εγκλωβισμένο δεν απείλησαν τόσο. Το 10 (που πιο παλιά έπαιζε και στον Αρίωνα) πέτυχε αρκετούς πόντους, κάνοντας όμως πολλαπλάσια φάουλ τα οποία ουδέποτε σφυρίχτηκαν. Αρκετά σκληρό παιχνίδι μέσα στη ρακέτα, όποιος κατάφερνε να πάρει rebound "είχε στο στόμα του σάρκα από τους αντιπαλους του" όπως λέει και ένας φίλος.

Κύριοι, καληνύχτα σας!

Υ.Γ. Navalier πως νιώθεις που έχασες από μία ομάδα που έχει παίχτη ο οποίος δεν ξέρει και πολύ από μπάσκετ? ε? Την επόμενη φορά πριν γίνεις το φερέφωνο κάποιων (ή απλά θέλοντας να δημιουργήσεις καταστάσεις) να ελέγχεις τις πηγές σου γιατί εκτίθεσαι!

Υ.Γ. 2 Αυτή τη φορά πριν μπείτε στον κόπο να παραθέσετε την άποψη σας κάντε το με αληθινά στοιχεία!


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ.

ΦΙΛΕ, ΥΠΟΑΝΑΠΤΙΚΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, KATSMAN ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Η ΟΧΙ Η ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΟΧΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ 5 ΟΜΑΔΕΣ!!!

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΥΦΟΣ!!!
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΝΩ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

ΑΝΟΗΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.
ΠΙΣΤΕΨΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΜΤΜ ΚΑΙ ΖΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΤΑ PICK ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ANAΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΙΓΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΕΝΕΝΑΣ ΣΤΟ FORUM ΑΥΤΟ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΟΥΡΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΖΩΝΗ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟΝΙΖΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ 5 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 5 ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!

ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ.

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΑΝ 100% ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΔΥΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
dimitrisdk7
ΛΑΓΟΝΗΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ 2
katsman4
QUOTE(dimitrisdk7 @ Jan 29 2011, 03:22 ) *
Καλημέρα παιδιά και από εμένα.Πρώτη φόρα κι εγώ στο φόρουμ αν και το παρακολουθώ χρόνια.Η αφορμή φίλε Κάτσμαν είσαι εσύ, δεν θα άνοιγα λογαριασμό για κανέναν άλλον λόγο.Θα αποκαλύψω την ταυτότητα μου για να καταλάβεις ποιός είμαι και ότι δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.Είμαι το 8 από το Χαλάνδρι,το όνομα μου είναι Δημήτρης ,παίζω πολλά χρόνια μπάσκετ και δεν ανέχομαι να λες ,φίλε Κάτσμαν ότι δεν έχουμε ομάδα και δεν μας αξίζει η θέση που βρισκόμαστε(σε προηγούμενα ποσταρίσματά σου αυτά ενοούσες).Εφόσον ξέρεις μπάσκετ πρέπει να γνωρίζεις ότι καμιά φορά οι καλές ομάδες χάνουν και από τις μέτριες,ότι μια ομάδα που είναι 1η σ'έναν ολόκληρο γύρω ποτέ δεν είναι τυχαίο,'οτι κάποιες φορές υπάρχει κ ο παράγοντας κούραση όταν παίζει 2 παιχνίδια την βδομάδα με μία μέρα κενή και ότι μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν και οι τραυματισμοί.
Για να μην μακρυγορώ θα πάω στο παιχνίδι.Θα σου πω ότι κερδίσατε δίκαια και το αξίζατε βάση της δικιάς μας εικόνας.Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπορέσαμε να περάσουμε στο σκορ.Στην επίθεση δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε ούτε κάτω από το καλάθι(δεν νομίζω φίλε Κάτσμαν να χάσατε περισσότερα).Κάναμε πολλές βεβιασμένες επιθέσεις και πολλά λάθη.Η άμυνα που είναι και το μεγάλο μας όπλο έμπαζε από παντού.Μια ομάδα που δέχεται 48 πόντους μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι έφαγε 65.Αυτό πιστεύω τα λέει όλα.
Πριν καληνυχτίσω φίλε Κάτσμαν θα ήθελα να σταματήσει το θέμα εδώ γιατί το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και όπως ξέρεις όταν μιλάς για μια ομάδα θίγεις όλους τους παίχτες και για ένα άτομο,όποιο και αν είναι αυτό,που άρχισε την κουβέντα είναι κρίμα.Κόιτα από εδώ και πέρα την ομάδα σου και μην ασχολείσαι άλλο.Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τώρα για την δική μου ομάδα,θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και επίσης ότι τπτ δεν χάθηκε και κοιτάμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι που αν θυμάμαι καλά είναι με το Πικέρμι.Μια ομάδα στα δύσκολα φαίνεται.Είμαστε ακόμα 1η παιδιά και θα παραμείνουμε.
Πάντα φιλικά και μπασκετικά φίλε Κάτσμαν.
Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες χωρίς τραμαυτισμούς.
(Υ.Γ) Αν μπορείς και θες φίλε Κάτσμαν αποκάλυψε μας την ταυτότητά σου


Είμαι το 14!

Φίλε χαίρομαι να απαντώ σε τέτοια post αφού δείχνουν το επίπεδο σου το οποίο απέχει πολύ από εκείνο των δύο άλλων απαράδεκτων. Αν θυμάμαι καλά έπαιζες στη Νέα Ιωνία πέρυσι ή κάνω λάθος?
Δεν είπα ότι δεν έχετε ομάδα, ψαξ' το και θα δεις ότι έχω δίκιο αλλιώς θέλω να το δημοσιεύσεις! Ακόμα και στο πρώτο μου ποστ στις 21/10 το πρώτο πράγμα που έγραψα ήταν ότι βρεθήκαμε σε κακή ημέρα. Όπως έχω ξαναγράψει η εμπάθεια μου ξεκίνησε με τις ενυπώσεις που εσείς προσπαθήσατε να δημιουργήσετε με τον Melchisedek συνεχίστηκε με τον απαράδεκτο Νο1 navalier με προσωπική επίθεση εναντίον μου και συνεχίστηκε πλέον με τον απαράδεκτο Νο2 Constantine (ο οποίος μάλιστα ακόμα να καταλάβει ότι δεν γράφουμε κεφαλαία).

Εγώ αυτό που είπα ήταν ότι δεν με πείσατε τόσο σαν ομάδα και αν δεν ήμασταν σε τόσο κακή ημέρα τότε τα πράγματα μπορεί και να ήταν διαφορετικά. Όπως και χθες, που αν δεν ήσασταν κουρασμένοι απο το τελευταίο ματς που παίξατε με το Διόνυσο πάλι μπορεί τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Εγώ δεν ορίζω μια ομάδα καλύτερη από την άλλη εξαιτίας ενός παιχνιδιού και μόνο. Σίγουρα σε μεγαλύτερη διάρκεια φαίνονται οι καλύτερες ομάδες. Το πρωτάθλημα έχει μέλλον ακόμα και όλα μπορούν να γίνουν. Αν είστε εσείς μία από τις ομάδες που θα πάρει την άνοδο, μαγκιά σας προφανώς και θα το αξίζατε. Εγώ στο κάτω κάτω σε δύο αγώνες σας έχω δει!

Σε τιμάει που λες ότι κερδίσαμε δίκαια αλλά φίλε μετά και τα τελευταία ποστ των δικών σου το θέμα δεν σταματάει εδώ. Εγώ δεν στόχευσα ποτέ προσωπικά εναντίον κάποιου και φυσικά ποτέ δεν προσπάθησα ποτέ να προσβάλω κανέναν. Η άποψη μου όμως για την οποιαδήποτε ομάδα δεν μπορεί να μου απαγορευτεί από κανέναν εκτός μόνο από τον administrator.

Πάντα φιλικά και μπασκετικά θα μιλάω σε άτομα σαν και σένα Δημήτρη που δείχνουν να έχουν και ήθος και παιδεία. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να εκτίθονται!
dimitrisdk7
Θυμάσαι σωστά φιλαράκι,έπαιζα στην Ν.Ιωνία και μάλιστα τραυματίστικα σοβαρά στον τελευταίο αγώνα μας.Ευχαριστώ για την απάντηση που έδωσες και δεν θα έχεις και άδικο να το συνεχίσεις μετά από αυτές τις επιθέσεις.Αλλά να ξέρεις ότι θα μιλήσω κι εγώ με τα παιδιά να λήξει το θέμα εδώ γιατί είναι απαράδεκτο.Πάντως, έχεις δίκιο και ζητάω συγνώμη για αυτά που είπα,ότι έγραψες δεν έχουμε ομάδα κτλ.Καλή συνέχεια στην ομάδα σου.
Πρέπει επιτέλους σ'αυτήν την κατηγορία να φτιάξουν λίγο το πρόγραμμα.Πρώτη φορά συναντάω κάτι τέτοιο,να παίζουμε 2 αγώνες μέσα σε 3 μέρες και όχι για μία εβδομάδα μόνο αλλά για πολλές.Το άσχημο βέβαια είναι ότι έχουμε ένα κενο 10 μέρες με αποτέλεσμα οι ομάδες να μην μπορούν να βρουν τον ρυθμό τους.Ύμαρτον.................
katsman4
Και ξανά μπράβο για την απάντηση σου. Φίλε πρέπει στο τελευταίο ματς να χτύπησες με μένα, τότε ήμουν το #4. Εύχομαι ποτέ να μη σου ξανασυμβεί και γενικά να μην υπάρχουν τραυματισμοί.
Φταίει το γεγονός ότι έχετε δηλώσει τα εντός σας τετάρτη ενώ όλες οι άλλες είναι προς το τέλος της εβδομάδας.
Καλή συνέχεια και σε σας.
dragan #12#
QUOTE(Constantine @ Jan 29 2011, 17:18 ) *
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ.

ΦΙΛΕ, ΥΠΟΑΝΑΠΤΙΚΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, KATSMAN ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Η ΟΧΙ Η ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΟΧΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ 5 ΟΜΑΔΕΣ!!!

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΥΦΟΣ!!!
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΝΩ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

ΑΝΟΗΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.
ΠΙΣΤΕΨΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΜΤΜ ΚΑΙ ΖΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΤΑ PICK ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ANAΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΙΓΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΕΝΕΝΑΣ ΣΤΟ FORUM ΑΥΤΟ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΟΥΡΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΖΩΝΗ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟΝΙΖΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ 5 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 5 ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!

ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ.

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΑΝ 100% ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΔΥΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!


Καλημερα και απο εμενα...

Πρωτη φορα γραφω στο forum μετα απο 2 χρονια σχεδον. Παιζω στο Πόρτο Ράφτη, και η αιτια που ξαναγραφω εδω ειναι η αδικαιολογιτη επιθεση που δεχεται ο συμπαικτης μου και πανω απο ολα πολυ καλος φιλος εδω και πολλα χρονια.
Το μονο που εγραψε ηταν η καθαρα δικια του αποψη για το πρωτο ματς σε σχεση και με την διαιτησια κυρίως λες και απαγορευεται να λεει καποιος την αποψη του...η μηπως δεν υπαρχουν κακες διαιτησιες σε ολα τα αθληματα... ή μηπως δεν μπορει καποιος να κρινει μια ομαδα απο αυτα που βλεπει. εγω δυστυχως δεν ημουν στο πρωτο παιχνιδι μεταξυ μας λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων, αλλα θα κρινω απο το προχθεσινο παιχνιδι και απο το τι εχω δει ενα ολοκληρο γυρο, και δε μπορει κανεις να μου στερισει το δικαιωμα της κρισης ειδικα οταν εχω φαει με το κουταλι για πολλα χρονια ολες τις κατηγοριες τις εσκα.

Μια ομαδα λοιπον που λεει πως εχει κανει προετοιμασια με διπλες και τριπλες πτοπονησεις, που εχει 15 παιχτες και ολα οσα επικαλειστε δεν μπορει να ριχνει ολο το φταιξιμο στην κουραση, δεν μπορει ο προπονητης της να χρησιμοποιει 4 παιχτες επι 30 λεπτα απο την στιγμη που εχει " πληθωρα" επιλογων, δεν μπορει να παιζει ζωνη επι 30 λεπτα απο την στιγμη που δεν της βγαινει, και δεν μπορει να περιμενει τα παντα απο 2-3 παιχτες (7,8,12). Ο φιλος Δημητρης με το νουμερο 8 του ΠΑΚ δε θα επρεπε να παιζει ασος...ισως να ηταν χρησιμοτερος σε καποια αλλη θεση, το 7 σε αυτο τ παιχνιδι δεν εδειξε αυτα που μου ειχαν πει...και το 12 δεν θα σκοραρε οσο σκοραρε προχτες αν δεν χρησιμοποιουσε σε καθε φαση τους αγκωνες του. Οπως και καθε παιχτης που πρσπαθουσε να ποσταρει επαιζε με τροπο αντιαθλητικο. Πραγμα που δεν σς κανει καλυτερους παιχτες Constantine, που εμας θα μας βολευε πολυ περισσοτερο επιθετικα να παιζατε man to man γιατι εχουμε πολλες περισσοτερες λυσεις. ολα τα παραπανω πραγματα μπασκετικα σιγουρα δεν τα εχει δει ο συμπαιχτης μου.

Δικαιωμα σου ειναι να λες πως η ομαδα μου δεν παιζει οργανωμενο μπασκετ και δεν εχει φιλοσοφια αλλα απο αυτην την ομαδα εχασες με κατεβασμενα τα χερια. και στην ουσια ποια η διαφορα μας? 2 νικες/ηττες οποτε ισως θα πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου.

Λες πως δεν θες να θιξεις την ομαδα μου. Λεγοντας ομως για μια ομαδα που μετραει 20 χρονια στην εσκα οτι δεν εχει αφησει το στιγμα της, μια ομαδα που ειχε την τιμη να φιλοξενησει μεγαλους παιχτες που εχουν γραψει την δικη τους ιστορια στην Α1 τοτε εκτιθεσαι. Εκτιθεσαι επισης οταν μιλας για ευκαιριακες νικες...εκτος απο την χθεσινη μας νικη δεν ησουν σε καμια αλλη.

Τελος ο συμπαικτης μου δεν περιμενε τιποτα και δεν εχει να αποδειξει τιποτα...αντιθετα μαλλον εσεις περιμενατε εναν ολοκληρο γυρω να απαντησετε πραγμα στο οποιο αποτειχατε, και το μονο που ενδιεφερε τον προπονητη σας μετα απο μια ηττα ηταν να βρει ποιος γραφει στο forum

Ευχαριστω.

dimitrisdk7
Φίλε dragan δέχομαι την άποψή σου αλλά διαφωνώ σε κάποια πράγματα.Όλοι ξέρουμε ότι η διαιτησία σε αυτές τις χαμηλές κατηγορίες είναι απαράδεκτες.Κάποιοι όμως,ενώ το ξέρουν διαμαρτύρονται συνέχεια και δεν είναι σωστό,γιατί χαλάνε την εικόνα μερικών καλών παιχνιδιών.Ακόμα χειρότερο είναι που ασχολούνται οι προπονητές.Μερικούς όμως τους καταλαβαίνω γιατί μια ζωή δουλεύουν σ' αυτές τις κατηγορίες.Αν είχαν δουλέψει πιο ψηλά κανένας δεν θα είχε τέτοιες συμπεριφορές.
Το άλλο που δεν συμφωνώ είναι για την ζώνη των 30 λεπτών που παίζαμε.Απλά,κανένας σας δεν κατάλαβε ότι ήταν εικονική ζώνη και μόλις λέγατε το σύστημα παίζαμε man to man για να σας μπερδέψουμε.Φέτος σε 1-2 παιχνίδια έχουμε παίξει ζώνη και αυτό με μέτρο.Η άμυνα μας είναι πίεση σε όλο το γήπεδο,γι' αυτό έχουμε και την καλύτερη άμυνα.
Όλες οι ομάδες σε αυτόν τον όμιλο έχουν μικρές διαφορές.Ακόμα απορώ πως το Πικέρμι βρίσκεται σ'αυτήν την βαθμολογική θέση,γιατί για μένα έχει πολύ καλύτερη ομάδα από πολλές.Εκπλήξεις θα δούμε στην συνέχεια κι άλλες.
Σημασία δεν έχει σε πια θέση πρέπει να παίζω.Σημασία έχει που πονάει η ομάδα και που σε χρειάζεται ο προπονητής.
Τέλος,όπως εξήγησα και στον συμπαίχτη σου το 14 παίξαμε το 2ο χειρότερό μας παιχνίδι.Άλλο ένα παίξαμε έτσι και δεν μπορούσαμε να βάλουμε σουτ,αν και σουτάραμε αμαρκάριστοι, και το χάσαμε.
Καλή συνέχεια στην ομάδα σου και ελπίζω να παίξετε ξανά σύντομα στην Γ' ΕΣΚΑ.
LordOfTheCourts
QUOTE(bball.dim @ Jan 26 2011, 14:29 ) *
Συγχαρητήρια στα παιδιά της Παλλήνης. Πραγματικά απίστευτη νίκη !!!
Παρακολουθώ με "ΤΕΡΑΣΤΙΑ" έκπληξη την πορεία της ομάδας.
Αναρωτιέμαι αν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου με το Διόνυσο.
(αλλαγή προπονητή ? προσθήκη στο roster ? επιστροφή τραυματιών ή παικτών που αγωνίζονταν πέρυσι στη Γ΄) !?!
Για μας ήταν η πιο αδύναμη ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο, και η "κακή μέρα" δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοια μεταμόρφωση.
Η Κηφισιά παρουσιάζει τάσεις αυτοχειρίας και αν δεν συνέλθει άμεσα θα βρεθεί σύντομα εκτός στόχων.
Μέσα σε 1 εβδομάδα Διόνυσος - Παλλήνη - Λαγονήσι (όλα εκτός), αν ολοκληρώσει το 0-3...

Υ.Γ.: Για να ιντριγκάρω λίγο τα πράγματα...

Πρόσεχε τι εύχεσαι !!!
Μία χαρούλα δεν ήσαστε που κάνετε τις νικούλες σας ?
Γιατί θες να χαλαστής ?
smiley.gif


Έτσι να υπάρχει λίγο ένταση να γουστάρουμε smiley.gif
Σχετικά με το αν ήμασταν η πιο αδύναμη ομάδα.... ίσως και να παίξαμε τόσο χάλια.... πάντως πραγματικά δεν μας έβγαινε τίποτα..... Σύντομα.... ..θα καλύψουμε και την διαφορά icon_drunk.gif (το 7 απο την Παλλήνη είμαι... για να ξέρεις σε ποιον θα ρίχνεις τις αγκωνιές..... icon_drunk.gif )
rukunas
Επειδή με τις προηγούμενες προβλέψεις μου άγγιξα τον πάτο του κουβά, επανέρχομαι δριμύτερος!!!!
ΑΣΚ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 2.
ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2. Αν θέλει η Παλλήνη να μείνει στο "κόλπο" πρέπει να κερδίσει. Προσωπικά δεν το βλέπω να είναι εύκολο 2.
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1.
ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1. Πάντως αν υπάρξει έκπληξη στην αγωνιστική, θα γίνει εδώ.
ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 1. Για εμένα το ντέμπι έχει φαβορί...

Περιμένω καλύτερα αποτελέσματα από την προηγούμενη φορά!!!
Υ.Γ. Δεν βλέπω άλλους με προγνωστικά και αγχώνομαι...!!!
dominik
και η έκπληξη έγινε...Παλληνη-Κρυονέρι=42-50...
τι να πω...στο 3' το σκορ 13-2 για την Παλλήνη και μετά τέλος...
Συγχαρητήρια στο Κρυονέρι που τα έδωσε όλα και νίκησε ΔΙΚΑΙΑ..
Δυστυχώς αυτή η ήττα μας βγάζει από τους στόχους μας και, πλέον, δεν
έχουμε να κυνηγήσουμε τίποτα, πέρα από το να κάνουμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις
ως το τέλος του πρωταθλήματος....
Αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την ήττα ήμαστε ΜΟΝΟ οι 10 που παίξαμε..ισως το
5-0 των τελευταίων αγωνιστικών μας έκανε κακό..
Καληνύχτα
LordOfTheCourts
QUOTE(LordOfTheCourts @ Feb 1 2011, 21:04 ) *
Έτσι να υπάρχει λίγο ένταση να γουστάρουμε smiley.gif
Σχετικά με το αν ήμασταν η πιο αδύναμη ομάδα.... ίσως και να παίξαμε τόσο χάλια.... πάντως πραγματικά δεν μας έβγαινε τίποτα..... Σύντομα.... ..θα καλύψουμε και την διαφορά icon_drunk.gif (το 7 απο την Παλλήνη είμαι... για να ξέρεις σε ποιον θα ρίχνεις τις αγκωνιές..... icon_drunk.gif )

Δεν ξαναμιλάω μέχρι την επόμενη νίκη.... δίκαια νίκη του Κρυονερίου .....
Tracy
Καλημερα και απο εμενα...

Πρωτη φορα γραφω στο forum.Ειμαι παιχτης του Κρυονεριου.Σιγουρα αναπαντεχη νικη μεσα στην εδρα της Παλληνης χθες συνεχιζοντας το σερι νικων (+3) thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif .Επομενος και πολυ σημαντικος αγωνας στην εδρα μας με λαγονησι (αναμενετε ντερμπι) καθως η ψυχολογια στα υψη,και λογικο καθως η πολυ δουλεια μας στις προπονησεις επιτελους φαινεται και στο παρκε...Και κατι ακομα αξιολογο που θα επρεπε να αναφερθει,ειναι οτι παιζουμε με 5 παιχτες κατω των 20 (και εγω ειμαι ενας απο αυτους)....Αυτα απο μενα,καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες και μην ξεχνατε οτι στον δευτερο γυρο θα πρεπει να ιδρωσετε να περασετε απο εμας... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
gsp_5
QUOTE(Tracy @ Feb 2 2011, 16:06 ) *
Καλημερα και απο εμενα...

Πρωτη φορα γραφω στο forum.Ειμαι παιχτης του Κρυονεριου.Σιγουρα αναπαντεχη νικη μεσα στην εδρα της Παλληνης χθες συνεχιζοντας το σερι νικων (+3) thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif .Επομενος και πολυ σημαντικος αγωνας στην εδρα μας με λαγονησι (αναμενετε ντερμπι) καθως η ψυχολογια στα υψη,και λογικο καθως η πολυ δουλεια μας στις προπονησεις επιτελους φαινεται και στο παρκε...Και κατι ακομα αξιολογο που θα επρεπε να αναφερθει,ειναι οτι παιζουμε με 5 παιχτες κατω των 20 (και εγω ειμαι ενας απο αυτους)....Αυτα απο μενα,καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες και μην ξεχνατε οτι στον δευτερο γυρο θα πρεπει να ιδρωσετε να περασετε απο εμας... tongue.gif tongue.gif tongue.gif


Καλως τον! Πραγματικά, αν ρώταγες κάποιον από μας χτες, κανένας δεν θα φανταζόταν αυτό που έγινε...Αυτή η γ@μοάμυνά σας με τους 4 παίχτες μέσα στη ρακέτα, πραγματικά σπάει νέυρα...καλή συνέχεια και εύχομαι να κερδίσετε και άλλες ομάδες που πάνε για άνοδο!(Ο καθένας το συμφέρον του!)
bball.dim
QUOTE(dragan #12# @ Jan 30 2011, 13:37 ) *
Δικαιωμα σου ειναι να λες πως η ομαδα μου δεν παιζει οργανωμενο μπασκετ και δεν εχει φιλοσοφια αλλα απο αυτην την ομαδα εχασες με κατεβασμενα τα χερια. και στην ουσια ποια η διαφορα μας? 2 νικες/ηττες οποτε ισως θα πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. 3 ομάδες έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο γύρο (έδειξαν σταθερότητα και ετοιμότητα) για να χτίσουν αυτή τη διαφορά.
Άλλωστε αυτή η διαφορά είναι που ξεχωρίζει τις ομάδες που θα παλέψουν για την τελική κατάταξη στις 3 προνομιούχες θέσεις, αφήνοντας το ρόλο του ρυθμιστή στις ομάδες που βρίσκονται "2 νικες/ηττες" πίσω...



QUOTE(LordOfTheCourts @ Feb 1 2011, 20:04 ) *
Έτσι να υπάρχει λίγο ένταση να γουστάρουμε smiley.gif
Σχετικά με το αν ήμασταν η πιο αδύναμη ομάδα.... ίσως και να παίξαμε τόσο χάλια.... πάντως πραγματικά δεν μας έβγαινε τίποτα..... Σύντομα.... ..θα καλύψουμε και την διαφορά icon_drunk.gif (το 7 απο την Παλλήνη είμαι... για να ξέρεις σε ποιον θα ρίχνεις τις αγκωνιές..... icon_drunk.gif )

Όπα μην τρελαίνεσαι. Αυτά που γράφονται εδώ είναι για να γίνετε χαβαλές να περνάμε καλά εμείς που τα γράφουμε και να γελάνε όσοι τα διαβάζουν.
Αγκωνιές δεν θα σου ρίξω γιατί θα βλέπω το παιχνίδι από τον πάγκο... jedi.gif

QUOTE(LordOfTheCourts @ Feb 2 2011, 10:01 ) *
Δεν ξαναμιλάω μέχρι την επόμενη νίκη.... δίκαια νίκη του Κρυονερίου .....

Μην αυτό-μαστιγώνεσαι. torture.gif hammer.gif
Τουλάχιστον δε χαλάσαμε εμείς το πάρτι...
Σου εύχομαι να έρθει σύντομα η επόμενη νίκη ... γιατί γουστάρω να σε διαβάζω...


Υ.Γ. Το avatar του gsp_5 είναι το αυθεντικό σήμα της Παλλήνης ή ιδιοκατασκευή ?
Γιατί πολύ Αμερικανιά μου φαίνεται... hippy.gif.jpeg
gsp_5
Υ.Γ. Το avatar του gsp_5 είναι το αυθεντικό σήμα της Παλλήνης ή ιδιοκατασκευή ?
Γιατί πολύ Αμερικανιά μου φαίνεται... hippy.gif.jpeg
[/quote]

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν το έφτιαξα εγώ! Τί να σου πώ, από μικρός που είμαι στην ομάδα αυτό το σήμα θυμάμαι, δεν ξέρω για την ιστορία του όμως. Για αμερικανιά δε ξέρω, ξέρω πάντως ότι ο αετός είναι ο ίδιος με αυτόν στο σήμα της Δόξας Δράμας!!
ewing
QUOTE (Tracy @ Feb 2 2011, 16:06 ) *
Καλημερα και απο εμενα...

Πρωτη φορα γραφω στο forum.Ειμαι παιχτης του Κρυονεριου.Σιγουρα αναπαντεχη νικη μεσα στην εδρα της Παλληνης χθες συνεχιζοντας το σερι νικων (+3) thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif .Επομενος και πολυ σημαντικος αγωνας στην εδρα μας με λαγονησι (αναμενετε ντερμπι) καθως η ψυχολογια στα υψη,και λογικο καθως η πολυ δουλεια μας στις προπονησεις επιτελους φαινεται και στο παρκε...Και κατι ακομα αξιολογο που θα επρεπε να αναφερθει,ειναι οτι παιζουμε με 5 παιχτες κατω των 20 (και εγω ειμαι ενας απο αυτους)....Αυτα απο μενα,καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες και μην ξεχνατε οτι στον δευτερο γυρο θα πρεπει να ιδρωσετε να περασετε απο εμας... tongue.gif tongue.gif tongue.gif



επειδή παρακολούθησα τον αγώνα,η γνώμη μου είναι πως ήταν 1 τυχερή νίκη καθώς από 1 σημείο και μετά η παλλήνη απλά χαλάρωσε και δεν έβαζε ούτε 1 ελεύθερο σουτ..η ομάδα σας πάλεψε για τον αγώνα αν και στηριζόσασταν στο 5αρι σας και στο 3αρι σας (πιο πολύ απ ότι έπρεπε γιατί απο 1 σημείο και μετά έκανε συνέχεια λάθοι).οι 2 πιτσιρικάδες που είχατε έκαναν τη δουλειά τους και έτρεχαν ασταμάτητα.ατυχία που χάσατε το βασικό σας 4αρι απ το 1ο 10λεπτο ουσιαστικά λόγο χαζών φαουλ που διέπραξε.η μόνη απορία που έχω είναι γιατί δεν έπαιξε πιο πολύ ώρα ο βασικός σας άσσος(νομίζω ήταν το 16 ή 17)ο οποίος όσο ήταν στο παιχνίδι έβρισκε ξεμαρκάριστους και γενικά οργάνωνε το παιχνίδι σωστά.δηλαδή όταν περάσατε μρποστά αυτός ήταν που έδινε πασες αιφνιδασμού στα πιτσιρίκια και αυτοί εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα τους τέλειωναν με εύκολα μπασίματα
απ ότι είδα την ομάδα σας με το λαγονήσι δύσκολα θα κερδίσετε και ας είναι εντός.καλή επιτυχία με τις πιο "αδύναμες"ομάδες του ομίλου
gsp_5
QUOTE(ewing @ Feb 3 2011, 11:21 ) *
επειδή παρακολούθησα τον αγώνα,η γνώμη μου είναι πως ήταν 1 τυχερή νίκη καθώς από 1 σημείο και μετά η παλλήνη απλά χαλάρωσε και δεν έβαζε ούτε 1 ελεύθερο σουτ..η ομάδα σας πάλεψε για τον αγώνα αν και στηριζόσασταν στο 5αρι σας και στο 3αρι σας (πιο πολύ απ ότι έπρεπε γιατί απο 1 σημείο και μετά έκανε συνέχεια λάθοι).οι 2 πιτσιρικάδες που είχατε έκαναν τη δουλειά τους και έτρεχαν ασταμάτητα.ατυχία που χάσατε το βασικό σας 4αρι απ το 1ο 10λεπτο ουσιαστικά λόγο χαζών φαουλ που διέπραξε.η μόνη απορία που έχω είναι γιατί δεν έπαιξε πιο πολύ ώρα ο βασικός σας άσσος(νομίζω ήταν το 16 ή 17)ο οποίος όσο ήταν στο παιχνίδι έβρισκε ξεμαρκάριστους και γενικά οργάνωνε το παιχνίδι σωστά.δηλαδή όταν περάσατε μρποστά αυτός ήταν που έδινε πασες αιφνιδασμού στα πιτσιρίκια και αυτοί εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα τους τέλειωναν με εύκολα μπασίματα
απ ότι είδα την ομάδα σας με το λαγονήσι δύσκολα θα κερδίσετε και ας είναι εντός.καλή επιτυχία με τις πιο "αδύναμες"ομάδες του ομίλου


Εγώ πάλι δε τη θεωρώ καθόλου τυχαία. Γενικά δεν πιστεύω στην τύχη στο μπάσκετ. Τα παδιά κάνανε για 30' αυτό που τους έλεγε ο προπονητής τους, εμείς δε παίξαμε πότε άμυνα. Φαινόταν ότι θα πήγαινε έτσι το παιχνίδι αφού δεν αντιδράσαμε...
bball.dim
QUOTE(gsp_5 @ Feb 3 2011, 02:43 ) *
Υ.Γ. Το avatar του gsp_5 είναι το αυθεντικό σήμα της Παλλήνης ή ιδιοκατασκευή ?
Γιατί πολύ Αμερικανιά μου φαίνεται... hippy.gif.jpeg


Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν το έφτιαξα εγώ! Τί να σου πώ, από μικρός που είμαι στην ομάδα αυτό το σήμα θυμάμαι, δεν ξέρω για την ιστορία του όμως. Για αμερικανιά δε ξέρω, ξέρω πάντως ότι ο αετός είναι ο ίδιος με αυτόν στο σήμα της Δόξας Δράμας!!

ΟΚ είναι το original σήμα.
"Ο φαλακρός αετός ανακηρύχθηκε εθνικό έμβλημα των Ηνωμένων Πολιτειών από το Δεύτερο Ηπειρωτικό Κογκρέσο, το 1782. Επιλέχθηκε από τους Αμερικανούς εθνοπατέρες επειδή είναι ένα σπάνιο είδος, που ζει στην Βόρεια Αμερική."
γι΄αυτό και το Αμερικανιά.

Aias
ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 76 - 53 (Ημ. 38 - 20)

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μου κάνοντας κατά διαστήματα μια πολύ καλή εμφάνιση και παίρνοντας τη νίκη που

μας διατηρεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ξεκινήσαμε δυνατά και με όπλο την άμυνα πήραμε μια διαφορά χωρίς

να αφήσουμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Το παιχνίδι κύλησε ομαλά για εμάς και πιστεύω ότι σήμερα

οι ''μικροί μας'' βοήθησαν πολύ και έχουν μεγάλο μερίδιο στη νίκη αυτή. Είπαμε παιδιά φέτος είναι η χρονιά τους και αυτό

ίσως και να σηματοδοτεί το τέλος της εποχής των ''μεγάλων''. Συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιμετωπίζοντας την επόμενη

βδομάδα εκτός το Πικέρμι γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα. Καλή συνέχεια στο Πόρτο Ράφτη, είναι

μια καλή ομάδα που πιστεύω ότι εντός είναι δυνατή αλλά χάνει τη δύναμη της στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Υ.Γ. Χρήστο μου εύχομαι του χρόνου να είμαστε συμπαίκτες γιατί οι μπασκετικές σου ικανότητες είναι αναμφισβήτητες και

πιστεύω ότι θα ''ανεβάσεις'' πολύ το επίπεδο της ομάδας.




gsp_5
ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 73-76

Νίκη για την Παλλήνη σε μια δύσκολη έδρα με μια καλή ομάδα! biggrin.gif Παιχνίδι με αρκετές εναλλαγές στο σκορ, με τα Γλυκά Νερά να να μην καταφέρνουν να στείλουν το ματς στην παράταση αφού αστόχησαν στο τελευταίο σουτ. Καλό παιχνίδι για την ομάδα μας, που μετά την ήττα-σοκ από το Κρυονέρι κατάφερε και έβγαλε πράγματα στο παρκέ. Σειρά έχει ο Μαραθώνας...
dominik
QUOTE(gsp_5 @ Feb 5 2011, 02:34 ) *
ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 73-76

Νίκη για την Παλλήνη σε μια δύσκολη έδρα με μια καλή ομάδα! biggrin.gif Παιχνίδι με αρκετές εναλλαγές στο σκορ, με τα Γλυκά Νερά να να μην καταφέρνουν να στείλουν το ματς στην παράταση αφού αστόχησαν στο τελευταίο σουτ. Καλό παιχνίδι για την ομάδα μας, που μετά την ήττα-σοκ από το Κρυονέρι κατάφερε και έβγαλε πράγματα στο παρκέ. Σειρά έχει ο Μαραθώνας...

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Παλλήνης που έδειξαν σήμερα πόσο
αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο ματς με το κρυονέρι...
Η νίκη αποκτα μεγαλύτερη σημασία καθ'ότι επετεύχθει σε μια δύσκολη έδρα και χωρίς 4 παίκτεσ,2 εκ των
οποίων είναι οι 2 πρώτοι σκορερς της ομάδας!
gsp_5
QUOTE(dominik @ Feb 5 2011, 03:43 ) *
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Παλλήνης που έδειξαν σήμερα πόσο
αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο ματς με το κρυονέρι...
Η νίκη αποκτα μεγαλύτερη σημασία καθ'ότι επετεύχθει σε μια δύσκολη έδρα και χωρίς 4 παίκτεσ,2 εκ των
οποίων είναι οι 2 πρώτοι σκορερς της ομάδας!


Σωστή παρατήρηση! Παρόλη την απουσία τους, καταφέραμε να πετύχουμε υψηλό σκορ και να δείξουμε, αν όχι καλή, σίγουρα καλύτερη εικόνα απ' αυτή της Τρίτης. Πολύ καλή δουλειά από τους 2 ψηλούς που βγάλανε σχεδόν όλο το παιχνίδι σκοράροντας πολλούς πόντους, όπως και από τους "μικρούς" (φτάσαμε σε μια φάση να έχουμε 3 την ίδια ώρα στην 5αδα!).
LordOfTheCourts
QUOTE(dominik @ Feb 5 2011, 04:43 ) *
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Παλλήνης που έδειξαν σήμερα πόσο
αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο ματς με το κρυονέρι...
Η νίκη αποκτα μεγαλύτερη σημασία καθ'ότι επετεύχθει σε μια δύσκολη έδρα και χωρίς 4 παίκτεσ,2 εκ των
οποίων είναι οι 2 πρώτοι σκορερς της ομάδας!

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.
Απο αυτό το παιχνίδι μπορούμε να καταλάβουμε ότι πόντους πρέπει και μπροούν να βάζουν όλοι (υπάρχει η μπασκετική παιδεία, η ικανότητα και το ταλέντο) και τότε θα φτάσουμε στο στόχο μας....
Αφού μπορούμε... tongue.gif
bball.dim
QUOTE(LordOfTheCourts @ Feb 7 2011, 13:19 ) *
Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.
Απο αυτό το παιχνίδι μπορούμε να καταλάβουμε ότι πόντους πρέπει και μπροούν να βάζουν όλοι (υπάρχει η μπασκετική παιδεία, η ικανότητα και το ταλέντο) και τότε θα φτάσουμε στο στόχο μας....
Αφού μπορούμε... tongue.gif

41.gif
Κουράγιο...
Ειδικά όμως με το Μαραθώνα σας βλέπω χλωμούς...
gsp_5
QUOTE(bball.dim @ Feb 7 2011, 21:29 ) *
41.gif
Κουράγιο...
Ειδικά όμως με το Μαραθώνα σας βλέπω χλωμούς...


Εδώ ήμαστε να τα λέμε φιλαράκι! Να είσαι σίγουρος ότι θα σε διαψεύσουμε!! cool.gif
bball.dim
QUOTE(gsp_5 @ Feb 8 2011, 00:26 ) *
Εδώ ήμαστε να τα λέμε φιλαράκι! Να είσαι σίγουρος ότι θα σε διαψεύσουμε!! cool.gif

Sorry που σας στενοχωρώ.
Η Παλλήνη μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής ως ομάδα και πιστεύω ότι αν ο "φωτογράφος " και οι συμβουλάτορές του έκαναν καλύτερες επιλογές τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν θα γράφατε καν σ' αυτό το topic, ούτε θα βλέπατε τον Άγιο σε παραπάνω κατηγορία.
Μιλώντας όμως για τη σημερινή κατάσταση, θεωρώ ότι ο Μαραθώνας είναι πολύ καλύτερη ομάδα.
Μετά τα Χριστούγεννα εμφανίζετε μαζεμένος και δυνατός.
Αν δεν έχει απουσίες επηρεαζόμενος και από την περίεργη μέρα του αγώνα θεωρώ ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με το Μαραθώνα στο +8 έως +12.
Τα παραπάνω είναι η άποψή μου - πρόβλεψη, με βάση τη δυναμικότητα - φορμάρισμα των δύο ομάδων.
Καλή επιτυχία.

Υ.Γ. 1: Αυτό για τις απουσίες ισχύει για όλες τις ομάδες και είναι παράγοντας που μπορεί να αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Άλλωστε και εσείς είχατε απουσίες στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα ήσαστε πλήρεις σ΄αυτό ?

Υ.Γ. 2: Δεν ήταν ανάγκη να αλλάξεις avatar. (προτιμούσα τον αετό).
gsp_5
QUOTE(bball.dim @ Feb 9 2011, 01:12 ) *
Sorry που σας στενοχωρώ.
Η Παλλήνη μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής ως ομάδα και πιστεύω ότι αν ο "φωτογράφος " και οι συμβουλάτορές του έκαναν καλύτερες επιλογές τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν θα γράφατε καν σ' αυτό το topic, ούτε θα βλέπατε τον Άγιο σε παραπάνω κατηγορία.
Μιλώντας όμως για τη σημερινή κατάσταση, θεωρώ ότι ο Μαραθώνας είναι πολύ καλύτερη ομάδα.
Μετά τα Χριστούγεννα εμφανίζετε μαζεμένος και δυνατός.
Αν δεν έχει απουσίες επηρεαζόμενος και από την περίεργη μέρα του αγώνα θεωρώ ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με το Μαραθώνα στο +8 έως +12.
Τα παραπάνω είναι η άποψή μου - πρόβλεψη, με βάση τη δυναμικότητα - φορμάρισμα των δύο ομάδων.
Καλή επιτυχία.

Υ.Γ. 1: Αυτό για τις απουσίες ισχύει για όλες τις ομάδες και είναι παράγοντας που μπορεί να αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Άλλωστε και εσείς είχατε απουσίες στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα ήσαστε πλήρεις σ΄αυτό ?

Υ.Γ. 2: Δεν ήταν ανάγκη να αλλάξεις avatar. (προτιμούσα τον αετό).


Και γω σου λέω απλά ότι θα σε διαψεύσουμε! Δε ξέρω αν ο Μαραθώνας είναι σε καλύτερη φάση απ'ότι τον πετύχαμε στον Α' γύρο, εμείς πάντως ήμαστε, με απουσίες ή χωρίς, κάτι που φάνηκε και στα Γλυκά Νερά.
Μιας που αναφέρθηκες στον "φωτογράφο", να πώ μόνο πως μέχρι πέρσι ήταν στην προεδρία, και για μόνο 2 χρόνια, και πως η κάτω βόλτα δεν έχει έρθει μόνο από διοικητικές αποφάσεις.
Όπως και να 'χει, περιμένω να έρθεις στο κλειστό να παρακολουθήσεις το παιχνίδι για να δούμε τελικά ποιός θα δικαιωθεί!

rukunas
Καλησπέρα.
Χωρίς να θέλω να μπώ στα εσωτερικά της Παλλήνης (που δεν τα ξέρω και καλά!) θέλω να γράψω 2 σκέψεις που μου ήρθαν αυτόματα μόλις διάβασα τη συζήτηση. Εγώ την Παλλήνη την παρακολουθώ από πολύ παλαιά. Αυτή η ομάδα δουλεύοντας πολύ καλά την παραγωγική της διαδικασία κατάφερε από την ΣΤ' ΕΣΚΑ (ναι κάποτε υπήρχε και ΣΤ' ΕΣΚΑ) να χάσει 2 φορές την άνοδο στην Γ' Εθνική στις λεπτομέριες. Στηρίζονταν πάντα στην δική της παραγωγική διαδικασία και σε μερικές επιλεγμένες προσθήκες. Κάποια στιγμή το πράγμα στράβωσε και δεν έδινε σημασία ούτε στις ακαδημίες της, ούτε στα δικά της παιδιά που την στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Τα αποτελέσματα γνωστά!!! Εγώ θέλω να θυμάμαι την Παλλήνη που με έκανε να τα παρατάω όλα και να πηγαίνω κάθε δεύτερη Δευτέρα να την βλέπω. Την Παλλήνη του Καραχάλιου και του Μεγαγιάννη. Ανθρώπων που έδωσαν τα πάντα για αυτή την ομάδα. Ρωτήστε λοιπόν αυτούς τους 2 για τα διοικητικά εγκλήματα που έχουν γίνει και θα βρήτε τους λόγους που βολοδέρνει η Παλλήνη στην Δ' ΕΣΚΑ.
tronicos13
QUOTE (dominik @ Feb 5 2011, 03:43 ) *
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Παλλήνης που έδειξαν σήμερα πόσο
αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο ματς με το κρυονέρι...
Η νίκη αποκτα μεγαλύτερη σημασία καθ'ότι επετεύχθει σε μια δύσκολη έδρα και χωρίς 4 παίκτεσ,2 εκ των
οποίων είναι οι 2 πρώτοι σκορερς της ομάδας!

Καλησπερα και απο εμενα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ αν και το επισκεπτομαι συχνα.
Φετος παιζω στα γλυκα νερα και ειμαστε μια ομαδα με μικρο μεσο ορο ηλικιας που γενικα προσπαθουμε
να ειμαστε οσο το δυνατον πιο ανταγωνιστικοι.
Θελω μονο να αναφερθω στον τελευταιο αγωνα στην εδρα μας με αντιπαλο την Παλληνη.Καταρχην συγχαρητηρια
στα παιδια της Παλληνης αξιζαν στο τελος τη νικη αλλα πραγματικα ρε σεις ποσο κομπλεξ κουβαλανε καποια ατομα
λογω του υψους τους?Μου φαινεται αδιανοητο εως γελοιο στο τελος του αγωνα κ ενω δινουμε τα χερια η μια ομαδα με την αλλη να ερχεται ο ''κοντος'' της Παλληνης κ να προκαλει τον προπονητη της αντιπαλης ομαδας χωρις λογο κ αιτια!
Χωρις να ξερω προσωπικα τους παικτες της Παλληνης φαινονται καλα παιδια κ ειναι κριμα ενας ''παικτης'' να χαλαει την εικονα μιας ομαδας.
Αυτα ηθελα να πω καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες και χωρις τραυματισμους!
gsp_5
QUOTE(tronicos13 @ Feb 9 2011, 21:46 ) *
Καλησπερα και απο εμενα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ αν και το επισκεπτομαι συχνα.
Φετος παιζω στα γλυκα νερα και ειμαστε μια ομαδα με μικρο μεσο ορο ηλικιας που γενικα προσπαθουμε
να ειμαστε οσο το δυνατον πιο ανταγωνιστικοι.
Θελω μονο να αναφερθω στον τελευταιο αγωνα στην εδρα μας με αντιπαλο την Παλληνη.Καταρχην συγχαρητηρια
στα παιδια της Παλληνης αξιζαν στο τελος τη νικη αλλα πραγματικα ρε σεις ποσο κομπλεξ κουβαλανε καποια ατομα
λογω του υψους τους?Μου φαινεται αδιανοητο εως γελοιο στο τελος του αγωνα κ ενω δινουμε τα χερια η μια ομαδα με την αλλη να ερχεται ο ''κοντος'' της Παλληνης κ να προκαλει τον προπονητη της αντιπαλης ομαδας χωρις λογο κ αιτια!
Χωρις να ξερω προσωπικα τους παικτες της Παλληνης φαινονται καλα παιδια κ ειναι κριμα ενας ''παικτης'' να χαλαει την εικονα μιας ομαδας.
Αυτα ηθελα να πω καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες και χωρις τραυματισμους!


Ξέρεις, το πως αντιδράει ο κάθε άνθρωπος σε διάφορες καταστάσεις είναι τελείως υποκειμενικό και έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Το ότι αντέδρασε όπως αντέδρασε ίσως να ήταν λίγο υπερβολικό, δε μπορείς όμως να μην το δικαιολογήσεις. Και μπορεί να ήταν προκλητική η ατάκα στον προπονητή (αν και αυτό κρίνεται υποκειμενικά), η μαγκιά που πήγε να πουλήσει ο δικός σας (το 10, αν δεν κάνω λάθος?) αμέσως μετά νομίζω ότι συνέβαλλε στο όλο σκηνικό που "χάλασε" όπως λες την εικόνα.
Αν θες την προσωπική μου άποψη, το θεωρώ συμβάν που μπορεί να συμβεί εύκολα σε ένα παιχνίδι, γι αυτό και, όπως είδες, δε το ανέφερα στα λόγια που έγραψα για το παιχνίδι σε προηγούμενο πόστ.
dominik
QUOTE(rukunas @ Feb 9 2011, 14:17 ) *
Καλησπέρα.
Χωρίς να θέλω να μπώ στα εσωτερικά της Παλλήνης (που δεν τα ξέρω και καλά!) θέλω να γράψω 2 σκέψεις που μου ήρθαν αυτόματα μόλις διάβασα τη συζήτηση. Εγώ την Παλλήνη την παρακολουθώ από πολύ παλαιά. Αυτή η ομάδα δουλεύοντας πολύ καλά την παραγωγική της διαδικασία κατάφερε από την ΣΤ' ΕΣΚΑ (ναι κάποτε υπήρχε και ΣΤ' ΕΣΚΑ) να χάσει 2 φορές την άνοδο στην Γ' Εθνική στις λεπτομέριες. Στηρίζονταν πάντα στην δική της παραγωγική διαδικασία και σε μερικές επιλεγμένες προσθήκες. Κάποια στιγμή το πράγμα στράβωσε και δεν έδινε σημασία ούτε στις ακαδημίες της, ούτε στα δικά της παιδιά που την στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Τα αποτελέσματα γνωστά!!! Εγώ θέλω να θυμάμαι την Παλλήνη που με έκανε να τα παρατάω όλα και να πηγαίνω κάθε δεύτερη Δευτέρα να την βλέπω. Την Παλλήνη του Καραχάλιου και του Μεγαγιάννη. Ανθρώπων που έδωσαν τα πάντα για αυτή την ομάδα. Ρωτήστε λοιπόν αυτούς τους 2 για τα διοικητικά εγκλήματα που έχουν γίνει και θα βρήτε τους λόγους που βολοδέρνει η Παλλήνη στην Δ' ΕΣΚΑ.

+1

Επειδή παρακολουθώ την Παλλήνη εδώ και 14 χρόνια(και ας είμαι 22!) θα συμφωνήσω μαζί σου,αλλα τα πράγματα
δεν είναι τόσο απλά.Καταρχήν παλιά όταν έπαιζε ο Αλέξης ο Καραχάλιος(όχι όταν επέστρεψε) η ομάδα είχε από πίσω μια διοίκηση που νοιαζόταν και έναν σπόνσορα που τα έπρωχνε..τη ''Δωδώνη''. (Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά,είχε περάσει και ο Ρωμανίδης ως παίκτης για ένα φεγγάρι). Τότε πράγματι χάσαμε από τον Απόλλωνα στα μπαράζ την άνοδο στη Γ εθνική..
Τα επόμενα χρόνια η ομάδα πάλι στηρίχτηκε σε δικά της παιδιά: τον Τζούρα, τον Παρχαρίδη τους αδερφούς λάπες κ.λ.π, οι οποίοι μαζί με κάποια 20χρονα τότε παιδιά από την Αγία(Τελάκης,Πλαγιαννάκος,Τσιαντής), τους Ξηρό,Γεωργουσόπουλο, και τις εκάστοτε 'βαρίες' μεταγραφές (Ζέρβας,Αδέρφια Μελάγιες,Πετριανίδης κ.λ.π.)αποτέλεσαν τον κορμό για αρκετά χρόνια..και,αν το σκεφτούμε καλά, τη χρονιά που ανέβηκε η ομάδα στην Α εσκα(2002 νομίζω) η Παλλήνη στηρίχτηκε πολύ σ αυτούς, ενώ και τις χρονίες που πρωταγωνίστησε στην Β' πάλι συνέβηκε το ίδιο..Μετά από εκείνη τη φουρνιά, η δεξαμενή άρχισε πράγματι να στερεύει..
Αυτό που συνέβη (γεγονός που συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες απ' ότι καταλαβαίνω)όλο και λιγότεροι άρχισαν να νοιάζονται για τη μπασκετική Παλλήνη, τα λεφτά άρχισαν να μειώνονται, και, επομένως, τα τμήματα υποδομής που για πολλά χρόνια ήταν πρότυπο υποδομών και μάζευαν πολυάριθμους λιλιπούτειους φίλους του μπάσκετ άρχισαν να χάνουν σε ποιότητα,ποσότητα και επομένως και σε αποτελέσματα..
Σήμερα η ομάδα έχει έναν προπονητή που εμπιστεύεται τους μικρούς(θα μου πεις ότι ''Δ εσκα ήμαστε..''και θα συμφωνήσω) και γι'αυτό στις προπονήσεις έρχονται τουλάχιστον 10 κάθε φορά, έχουμε μια διοίκηση που αγαπάει αυτό που κάνει(αν και δυστυχώς λεφτά δεν υπάρχουν) ενώ και οι ακαδημίες φαίνεται να έχουν μια ζωντάνια που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια..
Ίσως,και με αυτό θα κλείσω, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, η Παλλήνη καταφέρει να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα και να αναγεννηθεί από τις στάχτες της, ξαναφέρνωντας στα γήπεδα μπακετόφιλους σαν εσένα..
Συγνώμη αν κούρασα..
rukunas
Φίλε μου δεν με κούρασες καθόλου. Συμφωνώ σε κάποια από αυτά που λες (Δωδώνη - χρήματα κλπ), αλλά διαφωνώ και σε αρκετά. Είναι λογικό να βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα, γιατι έχουμε διαφορετική οπτική γωνία. Εσύ έχεις ζήσει την Παλλήνη (λόγω ηλικίας κυρίως) από το 2000 και μετά, ενώ εγώ σταματησα να την παρακολουθώ ουσιαστικά μετά το 2001. (ερχόμουν και έβλεπα κανα παιχνιδάκι αραιά και που, μόνο για να δω τον Αλέξη). Σου είπα και πρίν ότι ασχολούμε με την Παλλήνη από όταν ήταν ΣΤ' ΕΣΚΑ. Τότε δεν υπήρχαν ούτε λεφτά, ουτέ γήπεδο. Μόνο άνθρωποι με μεράκι (Πλωμαρίτης, Διονύσης, Βλαδήμιρος και άλλοι που σίγουρα τους ξεχνάω). Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οργάνωσαν την ομάδα, της έδωσαν χαρακτήρα και προσωπικότητα, βρέθηκε και μια καλή φουρνία παικτων και ανεβάσανε την ομάδα στην Β' ΕΣΚΑ.(Αν θυμάμαι καλά το εφηβικό ειχε βγει τρίτο στην Αθήνα) Μέχρι τότε δεν υπήρχε φράγκο!!! Τότε μπήκε η Δωδώνη, η ομάδα ανέβηκε στην Α' και οι ακαδημίες είχαν 300 παιδιά. Μέτα τους έπιασε η πρεμούρα για τη Γ' εθνική και τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Μεταγραφές βιτρίνας και όχι ουσίας, ουσιαστική διάλυση της παραγωγικής διαδικασίας και η παραιίστική ατμόσφαιρα πήγε περίπατο στο βωμό της ανόδου!!! Όλα τα υπόλοιπα για εμένα είναι ιστορία. Τελειώνοντας να σου φέρω ένα παράδειγμα που μάλλον το πρόλαβες. Πως μια ομάδα που έχει 300 παιδιά ακαδημίες και παίζει στην ίδια κατηγορία με την Αγία Παρασκευή, μετα από 3 χρόνια καταφέρνει να έχει μαζέψει τη μισή Αγία Παρασκευή και να μην δουλεύει τα δικά της παιδιά?
Καλή συνέχεια...
Υ.Γ. Καλά ρε πως καταφέρατε ότι μαζεύατε με τόσο κόπο τόσες αγωνιστικές να το σκορπίσετε με το Κρυονέρι?
Υ.Γ.2. Για να αρχίσει κάτι καλό δεν χρειάζονται απαραίτητα λεφτά (τι στο διάλο για τη Δ'-Γ'-Β' ΕΣΚΑ μιλάμε...!!!), αλλά ανθρώπους με όρεξη και μεράκι. Μακάρι να τους ξαναβρήτε.
Aias

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΠΙΚΕΡΜΙ 1 (Απο ενημέρωση) 30 διαφορά?
dimitrisdk7
ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΠΙΚΕΡΜΙ 73-35
dominik
QUOTE(rukunas @ Feb 10 2011, 01:23 ) *
Φίλε μου δεν με κούρασες καθόλου. Συμφωνώ σε κάποια από αυτά που λες (Δωδώνη - χρήματα κλπ), αλλά διαφωνώ και σε αρκετά. Είναι λογικό να βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα, γιατι έχουμε διαφορετική οπτική γωνία. Εσύ έχεις ζήσει την Παλλήνη (λόγω ηλικίας κυρίως) από το 2000 και μετά, ενώ εγώ σταματησα να την παρακολουθώ ουσιαστικά μετά το 2001. (ερχόμουν και έβλεπα κανα παιχνιδάκι αραιά και που, μόνο για να δω τον Αλέξη). Σου είπα και πρίν ότι ασχολούμε με την Παλλήνη από όταν ήταν ΣΤ' ΕΣΚΑ. Τότε δεν υπήρχαν ούτε λεφτά, ουτέ γήπεδο. Μόνο άνθρωποι με μεράκι (Πλωμαρίτης, Διονύσης, Βλαδήμιρος και άλλοι που σίγουρα τους ξεχνάω). Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οργάνωσαν την ομάδα, της έδωσαν χαρακτήρα και προσωπικότητα, βρέθηκε και μια καλή φουρνία παικτων και ανεβάσανε την ομάδα στην Β' ΕΣΚΑ.(Αν θυμάμαι καλά το εφηβικό ειχε βγει τρίτο στην Αθήνα) Μέχρι τότε δεν υπήρχε φράγκο!!! Τότε μπήκε η Δωδώνη, η ομάδα ανέβηκε στην Α' και οι ακαδημίες είχαν 300 παιδιά. Μέτα τους έπιασε η πρεμούρα για τη Γ' εθνική και τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Μεταγραφές βιτρίνας και όχι ουσίας, ουσιαστική διάλυση της παραγωγικής διαδικασίας και η παραιίστική ατμόσφαιρα πήγε περίπατο στο βωμό της ανόδου!!! Όλα τα υπόλοιπα για εμένα είναι ιστορία. Τελειώνοντας να σου φέρω ένα παράδειγμα που μάλλον το πρόλαβες. Πως μια ομάδα που έχει 300 παιδιά ακαδημίες και παίζει στην ίδια κατηγορία με την Αγία Παρασκευή, μετα από 3 χρόνια καταφέρνει να έχει μαζέψει τη μισή Αγία Παρασκευή και να μην δουλεύει τα δικά της παιδιά?
Καλή συνέχεια...
Υ.Γ. Καλά ρε πως καταφέρατε ότι μαζεύατε με τόσο κόπο τόσες αγωνιστικές να το σκορπίσετε με το Κρυονέρι?
Υ.Γ.2. Για να αρχίσει κάτι καλό δεν χρειάζονται απαραίτητα λεφτά (τι στο διάλο για τη Δ'-Γ'-Β' ΕΣΚΑ μιλάμε...!!!), αλλά ανθρώπους με όρεξη και μεράκι. Μακάρι να τους ξαναβρήτε.


Τα παιδιά που ήρθαν από την Αγία ήρθαν σε μια περίοδο που η Παλλήνη είχε προωθήσει τους 5-6 νέους που σου προανέφερα, άρα θεωρώ ότι κάνεις λάθος σε αυτό το σημείο. Άλλους από Αγία δε θυμάμαι να έχουμε φέρει από τότε..
Σε όλα τα άλλα θα συμφωνήσω: για τους ανθρώπους που υπήρχαν και ,πλέον,δεν υπάρχουν (Διονύσης,Βλαδίμηρος κλπ),για το γεγονός ότι έχουμε ζήσει την ομάδα σε διαφορετικές περιόδους κλπ.
όσο για το Κρυονέρι τι να σου πω..ούτε εμείς καταλάβαμε από που μας ήρθε shot.gif παίξαμε χάλια,σουτ δεν έμπαινε με τίποτα και γενικά κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να χάσουμε.. icon_drunk.gif
Θα συμφωνήσω με το δεύτερο Υ.Γ. και ειδικά με το ότι σε αυτά τα επίπεδα τα λεφτα δεν παίζουν ρόλο αλλά η οργάνωση και οι άνθρωποι με μεράκι.Ελπίζω και γω να τους ξαναβρούμε..
Να σαι καλά
rock
Ενα μπράβο στα παιδιά απο το Πικέρμι για την νίκη τους απέναντι στον Διόνυσο με 4 πόντους απο ότι έμαθα!!!!! smiley.gif bball.gif
dimitrisdk7
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 51-74
gsp_5
QUOTE(rock @ Feb 11 2011, 23:11 ) *
Ενα μπράβο στα παιδιά απο το Πικέρμι για την νίκη τους απέναντι στον Διόνυσο με 4 πόντους απο ότι έμαθα!!!!! smiley.gif bball.gif


Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε! icon_drunk.gif 69.gif smiley.gif
Constantine
QUOTE(gsp_5 @ Feb 12 2011, 01:54 ) *
Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε! icon_drunk.gif 69.gif smiley.gif


Καλησπερα σε ολους.

Ξερετε τα υπολοιπα αποτελεσματα?
gsp_5
QUOTE(Constantine @ Feb 13 2011, 22:14 ) *
Ξερετε τα υπολοιπα αποτελεσματα?


ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 91-60
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 51-74
ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 58-54

Σήμερα παίζουν Κηφισιά-Κρυονέρι, και αύριο Παλλήνη-Μαραθώνας
OscarSchmidt
ΚΗΦΙΣΙΑ 2003 - ΑΣΚ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ : 62-53

Καλημέρα σε όλους,
Παρακολουθώ καιρό το forum και σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις από το χθεσινοβραδυνό πoλύ όμορφο αγώνα.
Μέχρι το 25' το σκορ ήταν ισόπαλο, με τη Κηφισιά να μη ξεφεύγει με περισσότερους από +6, το Κρυονέρι να κλείνει τη διαφορά, να περνά και μπροστά κάποιες φορές αλλά όχι πάνω από +4... Κύρια αιτία η φοβερή αστοχία της Κηφισιάς σε περιφερειακά σουτ, η αδυναμία της Κηφισιάς να βάλει τη μπάλα στο ζωγραφιστό, η πολύ καλή επιθετική λειτουργία του Κρυονερίου που διάβαζε τη κακή άμυνα της Κηφισιάς και έβγαζε εύκολα καλάθια.
Μετά το 25' λόγω της κούρασης των παικτών του Κρυονερίου και κάποιων πιο δυναμικών και έμπειρων παικτών κάτω από το καλάθι από τη Κηφισιά χτίστηκε μια μικρή διαφορά που μέχρι το τέλος ανέβηκε καιστους +12 για να κάτσει τελικά στους +9.
Δεν θα σχολιάσω την απόδοση της ομάδας μου αλλά θα σταθώ στη πολύ καλή εντύπωση που μου έκαναν μερικοί παίκτες του Κρυονερίου. Πρώτα το νο 15, ένας πολύ μυαλωμένος και έμπειρος παίκτης από τους καλύτερος στη κατηγορία με τρομερές κινήσεις με ή χωρίς τη μπάλα.... Μετά ο πιτσιρικάς playmaker (νο7) με πολύ τσαγανό και καρδιά.. Και τέλος το νο 10 με αθόρυβη δουλειά στην άμυνα και καίριους πόντους στη επίθεση...
Η διαιτησία ήταν από τις καλύτερες που έχουμε δει με ελάχιστα, ανθρώπινα λάθη που δεν επηρέασαν τον αγώνα.
Τώρα πρέπει να αφοσιωθούμε στον αγώνα της Παρασκευής στα Γλυκά Νερά.!
Καλή συνέχεια στα παιδιά του Κρυονερίου!!
gsp_5
QUOTE(bball.dim @ Feb 7 2011, 21:29 ) *
41.gif
Κουράγιο...
Ειδικά όμως με το Μαραθώνα σας βλέπω χλωμούς...


ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 62 - 59

69.gif Δε λέω τίποτα άλλο...

Μπράβο μόνο στα παιδία του Μαραθώνα, τα έδωσαν όλα!
rock
QUOTE(gsp_5 @ Feb 16 2011, 00:20 ) *
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 62 - 59

69.gif Δε λέω τίποτα άλλο...

Μπράβο μόνο στα παιδία του Μαραθώνα, τα έδωσαν όλα!


Καλο ματς με πολλα λαθη απο την μια πλευρα δινοντας επιθεσεις.
Καη συνεχεια λοιπον!!! smiley.gif
dominik
πολύ σημαντική νίκη για την Παλλήνη σε ένα ματς που τα χε όλα:
πάθος,ένταση(σε μπασκετικά πλαίσια) και μια παρολίγον επική ανατροπή!
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και για άλλη μια φορα στην ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εξέδρα! 77.gif
blove.gif
wolf
Μαραθώνας - Λαγονήσσι

Νίκησε ο Μαραθώνας με 9
το Λαγονήσσι κατέβηκε με 6 άτομα
OscarSchmidt
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ 2003 : 60 - 67

Σε ένα κακό, από πλευράς ποιότητας, αγώνα η ΚΗΦΙΣΙΑ πήρε τη νίκη και προχωρά, βήμα - βήμα, για το στόχο της. 69.gif

Μέχρι το ημίχρονο το ματς ήταν ισόπαλο με λίγες αξιομνημόνευτες φάσεις. Στο 3ο δεκάλεπτο η ΚΗΦΙΣΙΑ πρεσσάρισε παντού και έκλεψε αρκετές φορές τη μπάλα με αποτέλεσμα να κτίσει μια διαφορά 7 πόντων που στο 4ο δεκάλεπτο ανέβηκε και στους 11. Τα παιδιά των Γλυκών Νερών δεν άφησαν σε καμιά στιγμή τη μάχη και κατάφεραν να κλείσουν τη διαφορά στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Δεν θα ξεχωρίσω κανένα παίκτη και από τις δυο ομάδες εκτός ίσως το νο 13 από την ομάδα μου που ήταν και πάλι πολύ αγωνιστικός και πέτυχε κρίσιμους πόντους ανεβαζοντας τη ψυχολογία της "πιτσιρικαρίας".

Θα σταθώ, όμως, στο 2ο διαιτητή. Γνωστός για την αδιαφορία του από παλιά από αγώνες του ανδρικού αλλά και των παιδικοεφηβικών. Καταλαβαίνουμε τη λιψανδρία που υπάρχει στις τάξεις των διαιτητών στις χαμηλές κατηγορίες.
Αλλά όταν αγνοείς επιδεικτικά, και συνεχώς, τα 5" της επαναφοράς, τα 3" στη ρακέτα του αντιπάλου, τα 8" στο πέρασμα του κέντρου και συγχέεις τα φάουλ στους επιτιθέμενους με τα βήματα και συγχρόνως χαμογελάς λες και είσαι ο Γιούγκενμπραντ στον τελικό της Euroleague... είσαι επικίνδυνος και κάποιο ματς με σημασία θα το τινάξεις στον αέρα!!
Επιτέλους ας αξιολογήσει κάποιος σε αυτό τον τόπο!! Δεν είναι όλοι ίδιοι!!!

Καλή συνέχεια στα Γλυκά Νερά! 41.gif
backdoor
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΠΙΚΕΡΜΙ 1 για δυο πόντους στην δεύτερη(!) παράταση. Πολύ χαμηλό σκορ και για μεγάλα διαστήματα οι προσπάθειες των δυο ομάδων δεν ακουμπούσαν την στεφάνη. Το πορτο ήθελε να αυτοκτονήσει αλλά η ηττοπάθεια του Πικερμίου δεν το άφησε.
dominik
QUOTE(backdoor @ Feb 19 2011, 09:01 ) *
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΠΙΚΕΡΜΙ 1 για δυο πόντους στην δεύτερη(!) παράταση. Πολύ χαμηλό σκορ και για μεγάλα διαστήματα οι προσπάθειες των δυο ομάδων δεν ακουμπούσαν την στεφάνη. Το πορτο ήθελε να αυτοκτονήσει αλλά η ηττοπάθεια του Πικερμίου δεν το άφησε.

το ματς Διονυσος Παπαγου δεν διεξήχθη?
Ούτε στο site της εσκα γράφει κάτι..
Aias

AΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΠΑΠΑΓΟΥ (Αναβλήθηκε)

Έσταζε νερό η οροφή του γηπέδου!!!Ήμαρτον μάγκες!Έλεος πια...............
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.